Politicon Кровавый госпереворот и гражданская война в Украине 23 февраля! Харьков, площадь, Ленин, защита города от бандеровских банд
«  Сентябрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930


 РАЗДЕЛЫ:

  Партии

  СМИ, блок 1

  СМИ, блок 2

 Архив по 30.06.2011

Приветствую Вас, Гость 02.05.2024, 19:41

Весь архив » 2011 » Сентябрь » 20 » 20.09.2011, 22:00, Партии »

22:25
20.09.2011, 22:00, Партии


Блок Юлии Тимошенко

Нет новых материалов.


Народна самооборона

Ірина Луценко: Консиліум у СІЗО вирішує долю мого чоловіка
«Вночі чоловік ледве пережив три напади страшенного болю, його рятували звичайними знеболювальними. І не дивлячись на це, о 8-й ранку чоловіка повезли на чергове обстеження до діагностичного центру», - додала дружина.
Українську діаспору в США через посольство просили не влаштовувати протести Януковичу – В.Ар'єв
У рамках акцій протесту, перш за все, підніматиметься тема політичних репресій проти колишнього Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко та екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.
Правозахисники: В Україні розглядається близько двадцяти політичних справ
Про те, що Тимошенко і Луценко є політичними в’язнями, було визнано на найвищих рівнях і в Раді Європи, і у Єврокомісії, і окремими депутатами. Бо коли подивитися на визначення Ради Європи про політв’язнів, то обидва ці випадки якраз під нього підпадають.
Луценко: «Мені дадуть стільки, скільки Тимошенко, плюс - один-два роки за «шкідливість»
Я не винен у приписуваних мені злочинах, що підтверджується і матеріалами справи, і показами свідків. Але хто повірить в торжество правосуддя в українському суді для політв'язня № 2?
Німеччина: Політв'язні в Україні мають право на медичне обслуговування
«Ми вимагаємо від Федерального уряду та від Євросоюзу вжити негайних заходів для надання медичної допомоги цьому ув’язненому», - заявила Віола фон Крамон.


Компартія України

Луганчане Килинкаров и Ефремов оказались по разные стороны баррикад
В отсутствии политической подоплеки заключается уникальность акции протеста против принятия правительственного закона «О гарантиях государства относительно выполнения судебных решений», которая состоялась сегодня, 20 сентября 2011 года, перед зданием Верховной Рады Украины. Об этом заявил народный депутат Украины, первый секретарь Луганского …
Петр Симоненко: Вернуть Украину украинскому товаропроизводителю!
Нестабильность на мировых финансовых, товарных и сырьевых рынках. Совершенная неясность с долговой ситуацией в еврозоне. Полная неопределенность с экономической ситуацией в США и ряде других стран Запада. Эти и ряд других обстоятельств позволяют нам с уверенностью говорить о том, что …
Народный референдум продолжается на Черкасчине
1 мая 2011 года стартовал иницированный Коммунистической партией Всеукраинский Народный референдум. На рассмотрение граждан вынесены 9 вопросов, ответы на которые помогут коммунистам эффективнее отстаивать права трудящихся: 1. Согласны ли Вы, что в Коституции Украины должен быть запрет на куплю-продажу земель …
Общественность Запорожской области возмущена действиями Кабмина и ВР
О Б Р А Щ Е Н И Е организационного комитета г. Запорожья по недопущению отмены льгот для различных категорий населения к Президенту Украины, Кабинету Министров Украины, Верховной Раде Украины Общественность Запорожской области  крайне возмущена действиями Кабинета Министров внесшего  на …
Транспортники Греции обещают провести массовые забастовки
Профсоюзы транспортников в Греции объявили во вторник о проведении массовых забастовок. Начиная с четверга, 22 сентября, профсоюзы работников афинской подземки, легкого метро и трамвайных линий намерены проводить повторяющиеся 24-часовые забастовки. Также авиадиспетчеры объявили о 24-часовой забастовке 25 сентября и четырехчасовой …


Блок Литвина

Олексій Голубчак: «Ліс – наше найбільше природне багатство, запорука екологічної безпеки»
Щороку у третю неділю вересня, коли природа особливо щедра на дарунки, в Україні святкують День працівників лісу – свято людей, які присвятили своє життя догляду, охороні та примноженню лісів; людей, які наполегливо працюють, щоб забезпечити високоякісною сировиною деревообробні підприємства; людей, чия праця має безпосередній вплив на економіку держави та добробут її народу, на екологічну ситуацію та здоров’я нації.
І знову перемога Народної Партії!
Визначальним днем для села Ксаверівка Вінницького району Вінницької області стала неділя 18 вересня 2011 року, в яку відбулися позачергові вибори сільського голови. На цю посаду претендувало 9 кандидатів, але перемогу здобув представник Народної Партії Володимир Онищук.
Нововасильевская детвора получила детсад и два компьютерных класса
Так сложилось, что село Нововасильевка и поселок Роза, имея свой сельсовет и своего сельского голову, подчинены административно Бердянску. Многие сельчане работают в городе, горожане ездят в сельский храм, старейший в округе и имеющий необычайную притягательную силу.
Народний депутат України Валерій Баранов: «Визначимо пріоритети району і будемо докладати всі сили для їх фінансування»
16 вересня жителі Розівки відзначали день селища. З цього приводу народний депутат України, голова Запорізької обласної організації Народної Партії Валерій Олексійович Баранов зробив розівцям подарунок: він організував святкову концертну програму.
На виборах Зіньківського міського голови переміг кандидат від Народної Партії
На посаду міського голови м.Зінькова Полтавської області претендувало 11 кандидатів. Та, за оперативними даними, найбільше голосів – близько півтори тисячі – отримав кандидат від Народної Партії Сергій Максименко.
Категория: Партии | Просмотров: 668 | Добавил: Штирлиц
E-mail: politicon1@at.ua © Владелец аккаунта, наименование, оформление, база данных, контент сайта, 2007—2015


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Рейтинг сайта по данным Alexa Internet
Вебвизора от Yandex.Metrika на сайте НЕТ!
3.21.231.245

гостевой вход politicon Вверх






Хостинг от uCoz
Счётчик от uCoz:



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0