Politicon Кровавый госпереворот и гражданская война в Украине 23 февраля! Харьков, площадь, Ленин, защита города от бандеровских банд
«  Октябрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31


 РАЗДЕЛЫ:

  Партии

  СМИ, блок 1

  СМИ, блок 2

 Архив по 30.06.2011

Приветствую Вас, Гость 19.03.2024, 08:48

Весь архив » 2011 » Октябрь » 04

Политический пульс Украины
Новости, факты, хроники, комментарии...

Тема дня:  


Суды превращают в инквизицию      Криминальная оккупация Украины





Блок Юлии Тимошенко

Президент ПАРЄ передав через Євгенію Карр вітання та слова підтримки Юлії Тимошенко
"У вересні я мав можливість особисто передати Віктору Януковичу та його радникам моє занепокоєння. Я можу повторити це і сьогодні, що серйозні проблеми мають бути вирішені позитивно тими, хто їх створив", - сказав Мевлют Чавошоглу
ПАРЄ: ситуація в Україні не відповідає фундаментальним нормам демократії
Сьогодні Євгенія Карр та Григорій Немиря зустрілися з головою Політичного Комітету ПАРЄ, віце-президентом фракції соціалістів в ПАРЄ Бьйорном фон Сюдовим у Страсбурзі (Франція)
Ханне Северінсен: Україна повертається до радянських часів
"Можливо, це також погано, як було в радянські часи. Мабуть, судова система завжди була такою поганою, і я знаю, що є багато ув’язнених, які не одержують достатньо захисту, не одержують достатніх можливостей для зустрічей з рідними", - заявляє колишній доповідач ПАРЄ по Україні
РЄ: Україна має виконувати зобов'язання із дотримання демократичних стандартів
Сьогодні Євгенія Карр та Григорій Немиря зустрілися з комісаром Ради Європи з прав людини Томасом Хаммарбергом у Страсбурзі (Франція)
Донька Юлії Тимошенко та Григорій Немиря зустрілися з Генеральним Секретарем Ради Європи
Генеральний секретар Ради Європи наголосив: "Ми очікуємо, що найближчим часом буде знайдено вихід із цієї ситуації"


Народна самооборона

З Європи в Україну приїде «ревізор» розібратися з політв’язнями
«Я думаю, що для тих, хто сидить у в’язницях без медичної допомоги, було б добре, якби був призначений спеціальний доповідач щодо політичних ув’язнених», - зазначила Северінсен.
Стецьків: Радий, що Омельченко залишив фракцію. Інші повинні взяти з нього приклад
«Я радий, що він нарешті вийшов з фракції «НУ-НС», оскільки він не повноцінний опозиційний політик, він голосує так, як більшість», - пояснив «самооборонець».
Нардеп: Свідки у справі Луценка наговорили зайвого, бо «язик, як шнурок розв'язався»
Якщо у ключових свідків вистачить совісті, а вона в них повинна бути офіцерська, то вони скажуть як було насправді, а не так, як вони писали, щоб самим не попасти під кримінальну відповідальність.
«Провадження у справі щодо захисту права Ю.Луценка на свободу та особисту недоторканність триває…»
Карпачова зазначає, що «після отримання офіційних висновків лікарської комісії Омбудсменом буде прийняте рішення щодо необхідності вжиття додаткових заходів реагування». Однак Луценко і далі знаходиться у камері СІЗО, стан його здоров’я погіршується.
Баганець: У справі Луценка прокуратура заплуталась з показами свідків
Основний лейтмотив допиту свідка Курка – він не підтверджує попередні покази. Прокуратура створює незрозумілі дії показами свідків у справі екс-міністра Юрія Луценка.


Компартія України

Ініціатива Володимира Даниленка щодо доповнення Закону про увічнення Великої Перемоги підтримана
Верховна Рада України підтримала ініціативу народного депутата України, першого секретаря Сумського обласного комітету КПУ Володимира Даниленка щодо безкоштовного показу у День Перемоги фільмів про Велику Вітчизняну війну 1941-1945 років. 4 жовтня 2011 року 284 народних депутати України проголосували за прийняття …
Компартия инициировала запрет рекламы и трансляции услуг экстрасенсов, гадалок и астрологов
Верховная Рада намерена запретить рекламу, распространение информации и трансляцию услуг экстрасенсов, гадалок и астрологов. За соответствующий проект закона №8371 в первом чтении проголосовало 302 депутата при минимально необходимых 226. Одним из авторов законопроекта выступил народный депутат Украины, первый секретарь Одесского …
Семинар-совещание секретарей райкомов и горкомов КПУ Николаевщины
1-2 октября 2011 года состоялся семинар-совещание секретарей районных и городских комитетов Компартии Украины Николаевской области. 1 октября участники семинара собрались в г. Очакове. Прибывшие на семинар направилась в Очаковский военно-исторический музей им. А.В. Суворова, где их ожидала познавательная экскурсия по …


Блок Литвина

Виступ народного депутата України фракції Народної Партії В.Ф. Шпака на пленарному засіданні Верховної Ради України 04.10.2011 р.
Шановний Голово! Шановні народні депутати! Уже вкотре ми хочемо привернути вашу увагу до спекуляцій, які відбуваються із земельними угіддями. В очікуванні запровадження ринку землі ситуація наразі ще більше загострилася. Тіньова приватизація землі сільськогосподарського призначення набула такого розмаху, що вже скоро не буде, що запропонувати нормальному земельному ринку.
Виступ народного депутата України фракції Народної Партії В.Ф. Шпака на пленарному засіданні Верховної Ради України 04.10.2011 р.
Шановний Голово! Шановні народні депутати! Уже вкотре ми хочемо привернути вашу увагу до спекуляцій, які відбуваються із земельними угіддями. В очікуванні запровадження ринку землі ситуація наразі ще більше загострилася. Тіньова приватизація землі сільськогосподарського призначення набула такого розмаху, що вже скоро не буде, що запропонувати нормальному земельному ринку.
Народники Вінниччини вітали освітян із професійним святом!
Жовтень 2011 року розпочався з професійного міжнародного свята працівників освіти. До речі, сьогодні в незалежній Україні майже 860 тисяч педагогів, вихователів, майстрів виробничого навчання, науково-педагогічних працівників і управлінців. Вони навчають і виховують понад мільйон дошкільнят, навчають більше п’яти мільйонів школярів, викладають майбутню спеціальність майже трьом мільйонам студентів країни.
Деражненській Хрестовоздвиженській церкві – 200 років
27 вересня, у свято Воздвиження Чесного і Животворного Хреста Господнього, поздоровити парафіян зі святом до Деражного приїхав народний депутат України Микола Шершун.
Про роботу народників в обласній раді та патріархальні стосунки у партії розповів Микола Олещенко
У Житомирській обласній раді поточного шостого скликання працює 18 депутатів - представників обласної організації Народної Партії. Фракцію народників, як називають представників цієї партії, очолює перший заступник голови Житомирської облдержадміністрації Микола Олещенко.

СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА

Ещё новости: Ukranews, Ukr.net, Главком, Мнения, Украина без Януковича!, Досье, Факты, Вікна, ОстроВ



Тягнибок рассказал, кого возьмет в коалицию в новой Раде
Отвечая на вопрос, сказывается ли на рейтингах его партии в западных регионах потенциальное освобождение Юлии Тимошенко из тюрьмы, он заверил: "Нет, совсем нет". "Свобода" - партия идеологическая, и это знаете, всякие колебания и переходы, например, Тигипко в Партию регионов... "Свободы" это касается меньше всего", - уточнил политик.
ГПУ: Власти Харькова не приказывали отключить каналы
"По сообщению Госкомтелерадио Украины, конфликт, который возник в связи с прекращением вещания телеканала, подлежит решению в судебном порядке. Учитывая изложенное, мероприятия реагирования не применялись", - сообщили в ГПУ.
В Киеве запустили кольцевую городскую электричку (видео)
Тепер вона перевозитиме пасажирiв не лише з Петрiвки на Троeщину, а по всьому колу мiста - з лiвого берега на правий. Загальна протяжнiсть маршруту - понад 50 кiлометрiв. Поiзди ходитимуть у години пiк - зранку та увечерi - з iнтервалом у 15 хвилин. I зупинятимуться на 12-ти залiзничних станцiях.
Проект закона о выборах должны внести все лидеры фракций - президент
На рассмотрение Верховной рады должен вноситься согласованный лидерами депутатских фракций законопроект о выборах народных депутатов. Такое мнение озвучил президент Виктор Янукович во время рабочей встречи проведенной по инициативе руководства Верховной рады и лидеров депутатских фракций. "Рабочая группа хорошо поработала", - сказал президент.
Две тысячи аграриев требуют продолжить мораторий на продажу земли (видео)
З вилами та косами - проти експериментiв у сiльському господарствi. Близько двох тисяч аграрiiв оточили владнi будiвлi з вимогами - скасувати вивiзне мито на зерно i продовжити мораторiй на продаж землi. А головне - призначити всеукраiнський референдум щодо земельноi реформи. Що змусило селян вийти на пiкети - знаe Ольга Клюeва.
3 украинца и армянин порезали друг друга из-за молока
Гражданин Украины погиб, гражданин Армении и еще 2 украинца госпитализированы с ножевыми ранениями 4 октября в результате драки в селе Белоцерковка Куйбышевского района Запорожской области.
Рухнули украинские еврооблигации
Украинские еврооблигации во вторник рухнули под тяжестью негатива на мировых финансовых рынках, обусловленного эскалацией долгового кризиса в Греции. При этом цены суверенных еврооблигаций потеряли от 3 до 5 процентных пунктов вдоль кривой, а пятилетние CDS Украины выросли до 925-965 базисных пунктов.
Обвалился украинский фондовый рынок
Украинский фондовый рынок закрылся падением на 4-6%. Индекс "Украинской биржи" UX по итогам дня упал на 5,98% - до 1318,08 пунктов, индекс ПФТС - на 4,16%, до 534,80 пунктов. Наибольшее падение в индексной корзине UX показал "Енакиевский металлургический завод". В индексе ПФТС наибольшее падение показал "Центрэнерго" (-11,62%).
Депутат говорит, что ребенка не избивал: Это его сын подрался с учеником
Депутат Сумского областного совета Владимир Шульга, которого прокуратура подозревает в избиении 11-летнего ученика Александровской гимназии, заявляет, что телесные повреждения ребенку нанес его сын - одноклассник потерпевшего. "Те телесные повреждения, которые якобы я нанес ребенку - это следствие его драки с моим сыном", - заявил он.
Рада не смогла изменить избирательную систему
Верховная рада отказалась вести открытые партийные списки и смешанную мажоритарно-пропорциональную избирательную систему на парламентских выборах. Ни один из 13 рассмотренных Радой законопроектов о внесений изменений в закон "О выборах народных депутатов Украины" не получил минимально необходимые 226 голосов депутатов.
Венецианская комиссия напомнила, что рекомендует сохранить пропорциональную систему выборов
Венецианская комиссия обнародует свою позицию в отношении законопроекта о парламентских выборах в Украине на следующей неделе, сообщил во вторник в Страсбурге на пресс-конференции секретарь Венецианской комиссии Томас Маркерт. Комиссия рекомендовала "сохранить пропорциональную систему, но продвигаться к системе региональных списков.
Из-за видео из райотдела, где умер студент, заведут дело?
Соответствующие правоохранительные органы должны выяснить, каким образом в интернет попали вещественные доказательства, фигурирующие по уголовному делу о смерти при в Шевченковском райотделе милиции студента Игоря Индило. "Здесь достаточно оснований для возбуждения дела за разглашение материалов следствия", - отметил источник.
"Репортеры без границ" требуют не делать тайны из "дела Пукача"
Международная правозащитная организация "Репортеры без границ" требуют обеспечить открытость судебного рассмотрения дела против экс-начальника Департамента наружного наблюдения Алексея Пукача, обвиняемого в убийстве журналиста Георгия Гонгадзе.
Кайли Миноуг приедет в Киев
Известная австралийская певица Кайли Миноуг приедет в Киев, чтобы стать гостьей одного из музыкальных шоу. Концерт должен состояться 22 октября во время первого прямого эфира одного из ведущих украинских телеканалов. Кайли Миноуг исполнит четыре свои песни, а также преподнесет зрителям особый сюрприз, который не разглашается.
Азаров отрицает, что его охрана била зеркала автомобилей
Охрана премьера Николая Азарова не имеет отношения к инциденту с участием кортежа чиновника, скандальное видео которого появилось в интернете. Об этом заявили в пресс-службе премьера. В то же время, как стало известно "из источников в представительных структурах власти, не исключено, что к инциденту может быть причастен кортеж представителей Верховной рады".
Саудовская Аравия забраковала украинские дипломы
Министерство высшего образования Саудовской Аравии приняло решение не признавать дипломы украинских университетов из-за низкого качества образования в Украине. По словам Аль-Катани, многие студенты, которые в Украине изучают медицину, в Саудовской Аравии закончили учебные заведения по направлению подготовки "литература".
Кира Муратова в Одессе снимает свой новый фильм
2 октября в Одессе начались съемки нового фильма Киры Муратовой с рабочим названием "Кинопробы. Однокурсники". Практически вся творческая группа картины уже работала вместе на предыдущих фильмах этого режиссера: продюсирует ленту Олег Кохан, SOTA Cinema Group, оператор-постановщик - Владимир Панков, художник-постановщик - Евгений Голубенко, художник по костюмам - Руслан Хвастов.
Коллектив "Сяйва" вновь обратится в милицию и прокуратуру
Коллектив магазина "Сяйво" вновь обратится в правоохранительные органы относительно своего права на аренду помещения в центре Киева. Обращение в органы будет основываться на нарушении права ООО "Сяйво" на продление аренды. Обращение будет направлено на то, чтобы признать незаконными действия по разрушению внутренних перегородок помещения.
Переговоры Бойко с "Газпромом" идут "продуктивно"
Юбилейная, десятая с начала года встреча председателя правления "Газпрома" Алексея Миллера и министра энергетики и угольной промышленности Украины Юрия Бойко прошла во вторник в Москве. На встрече была отмечена продуктивность ведущегося диалога, направленного на реализацию достигнутых ранее договоренностей".
Еще две станции киевского метро откроют в ноябре 2012 года
Станции "Ипподром" и "Одесская площадь" столичного метрополитена планируется ввести в эксплуатацию в начале ноября 2012 года, заявил глава Киевской городской государственной администрации (КГГА) Александр Попов. "Это день освобождения Киева от немецко-фашистских захватчиков", - добавил он.



У Миколаєві ЗІЛ на швидкості в'їхав у житловий будинок

Новини від ТСН Вантажівка налякала мешканців одного з будинків, засвітивши фарами прямо поруч з ліжком.
Школярі про побиття депутатом 11-річного хлопця: пхнув і почав забивати ногами

Новини від ТСН Проти депутата Сумської облради Володимира Шульги порушили кримінальну справу. Сам депутат побиття дитини заперечує, а звинувачення пов'язує з політикою.
Дочка Тимошенко пожалілася Європі

Новини від ТСН Президент ПАРЄ передав Юлії Тимошенко слова вітання та підтримки.
Тягнибок готовий об'єднатися разом з Тимошенко і Яценюком

Новини від ТСН За словами лідера ВО "Свобода", у них одна мета – боротьба з режимом президента Віктора Януковича.
В Одесі накрили інтернет-порностудію

Новини від ТСН До порно-проекту було залучено 20 дівчат, кожна з яких отримувала щомісячно в середньому по 500 доларів.
Янукович хоче підписи лідерів фракцій під законопроектом про вибори

Новини від ТСН Рада відхилила усі законопроекти про вибори народних депутатів, які були внесені депутатами від опозиції.
Регіонали для Януковича провалили 13 законопроектів про зміну виборів до Ради

Новини від ТСН Депутати не проголосували ні за відкриті списки, ні за введення змішаної виборчої системи. Раніше голова фракції ПР Сергій Єфремов розповів, що завдання більшості – розчистити місце для проекту президента.
Регіонали і без Литвина можуть підняти прохідний бар'єр до Ради

Новини від ТСН Єфремов бачить, як підвищення прохідного бар'єру позбавляє надії політичну силу спікера пройти в парламент.
Заступник генпрокурора Кузьмін на місці держдачі побудував "будиночок" під себе (фото)

Новини від ТСН Як з'ясувала "Українська правда", Ренат Кузьмін влаштував собі грандіозний маєток у державному комплексі відпочинку "Пуща Водиця". (фото)



Открытое письмо инициативных групп ликвидируемых школ Донецка и Макеевки в газету «Сегодня»
ВЛАСТЬ, которая посягает на святое для каждого гражданина Украины – на его ребёнка, не имеет права называться ВЛАСТЬЮ; ВЛАСТЬ, которая доводит родителей до прямой защиты интересов своих детей, не имеет права называться ВЛАСТЬЮ;
Анонс: Есть ли место зеленым зонам в Киеве согласно новому Генплану?
5 октября, в среду, в 11. 00 в представительстве РИА Новости Украина (ул. Станиславского, 3, оф. 50) состоится пресс-конференция в режиме открытой дискуссии на тему:
Комуністи визнали, що «надули» збитки за голову Сталіна
«Тризубівцям», що пошкодили пам’ятник Сталіна, змінили обвинувачення: зокрема з ч.2 ст. 194 на ч.1 цієї ж статті. Про це стало відомо 4 жовтня під час
Терористи-мінери вперше висунули вимоги
В Миколаєві неспокійно. У вівторок, 4 жовтня, в 8.15, на телефон екстреного виклику міліції «102» поступило повідомлення про мінування будівель відразу двох районних судів Миколаєва
В донецком "Амсторе” безнаказанно избили журналиста за фотографию
"Майдан” вже писав про походи групою активістів по донецьких супермаркетах. І ось після останнього походу донецький журналіст… Сегодня около 14:00 во время выполнения редакционного задания
Підсумки діяльності комерційних банків України за вісім місяців 2011 року
Як повідомив під час прес-конференції Президент АУБ, за вісім місяців 2011 року індекс промислового виробництва становив - 8,9% (у 2010 році – 11,2%). Індекс споживчих цін становив 4,1%, (у 2010 році – 4,3%). Валові валютні резерви Національного банку України на кінець серпня 2011 року склали 38,21 млрд. доларів США (за вісім місяців зростання склало 3,6 млрд. доларів США).
Комунальні борги та державно-бандитський рекет.
Комунальні борги та державно-бандитський рекет.   . Рекет, поставлений на поток. До написання послугували ряд обставин, та окремі моменти. головне. що відбувається на рівні мешкання
Николаевский БЮТ включил "обратку”
Изучить глубже биографию своих вождей призвал  николаевский БЮТ  губернатора Николая Круглова Региональный лидер господин Н. Круглов  позволил себе с трибуны сессии обласного сонета  рассказать о
Примусове Євро: студенти вже не в захваті від футбольного свята
Активісти студентської профспілки заявляють, що учнів київських ВНЗ примушують брати участь у підготовці до Євро-2012. Молодь має імітувати масові заходи для відпрацювання безпеки на стадіоні.


Саудівська Аравія відмовилася визнавати українські дипломи через погану освіту
Міністерство вищої освіти Саудівської Аравії прийняло рішення не визнавати дипломи українських університетів через низьку якість освіти в Україні Саудівські студенти стикаються з проблемою, коли їхні дипломи, отримані в Україні, не проходять процедуру визнання в Саудівській Аравії. При цьому студенти-іноземці навчаються … Продовження
Бізнес в Україні вести легше, ніж у Ємені, але важче ніж у Камбоджі
Україна стала 105-ю з 134 країн світу за умовами для ведення бізнесу, тоді як Грузія у рейтингу посіла 50-ту сходинку, а Росія – 102-у. Про це свідчить щорічне дослідження Forbes, опубліковане на сайті видання. Згідно з рейтингом, на 104-му місці … Продовження
Єпископи УГКЦ зайняли жорстку позицію щодо ситуації в Україні
«Украй недалекоглядною і безвідповідальною» вважають єпископи УГКЦ політику нинішнього керівництва держави. Як повідомило УНІАН джерело в УГКЦ, у листі на адресу Президента України, ухваленому Синодом єпископів Української греко-католицької церкви в Бразилії, ідеться про «стан справ щодо соціально-економічної політики, застосування вибіркового … Продовження
Парламентська опозиція звернулася до Платіні по справі ProstoPrint
Провідні представники парламентської опозиції звернулися з листом до Президента УЄФА Мішеля Платіні, у якому повідомили, що під виглядом боротьби з порушеннями прав інтелектуальної власності УЄФА українська влада розгорнула кампанію з незаконного переслідування громадян України за їхні політичні переконання. «6 вересня … Продовження
Біля Ради спорудили ще один паркан і повісили замок
Біля Верховної Ради встановлено додатковий великий паркан. Цього разу огорожу встановлено з боку площі перед Маріїнским палацом. Цей паркан заввишки у 2,5 метри такий самий, як і той, що було встановлено раніше з боку Маріїнського парку після бійки між ветеранами-афганцями … Продовження
Державний борг сплачують за рахунок пенсіонерів та бюджетників
Всеукраїнський центр сприяння підприємницькій діяльності повідомляє, що провал низки останніх аукціонів з продажу ОВДП не дозволив уряду залучити в такий спосіб фінансові ресурси, необхідні для погашення та обслуговування наявного внутрішнього боргу. Блокування Держказначейством казначейських рахунків, яке розпочалося 23 вересня і … Продовження


На готелі для народних депутатів витрачено 68 млн
На проживання народних депутатів шостого скликання (з листопада 2007 року) і до сьогодні було витрачено 68 мільйонів 305 тисяч гривень. Про це повідомили в апараті Верховної Ради, повідомляє «Українська правда». За інформацією парламенту, у готелі «Київ» 136 номерів зі 189 займають депутати. Вони проживають у 93 однокімнатних номерах (400 гривень на добу) та 43 – [...]
Примусове Євро: студенти вже не в захваті від футбольного свята
Активісти судентської профспілки заявляють, що учнів київських ВНЗ примушують брати участь у підготовці до Євро-2012. Молодь має імітувати масові заходи для відпрацювання безпеки на стадіоні. Активісти незалежної студентської профспілки «Пряма Дія» заявляють, що стюардів до Євро-2012 «тренують на студентах». Як сказав «Німецькій хвилі» представник профспілки Олександр Володарський, на студентах київських ВНЗ, яких приводять проти їхньої [...]
Депутат-бютівець побив 11-річного школяра. Подробиці
Депутат БЮТ Сумської обласної ради Володимир Шульга, який є заступником обласної організації ВО «Батьківщина» заявив, що не бив 11-річного учня, який, як виявилося, є сином чиновника Сумської обласної адміністрації. «Я його й пальцем не чіпав. Я хотів відвести його до директора, але хлопчик почав тікати від мене, потім він спіткнувся, впав, щось там собі ударив. [...]
Охорона Азарова матюкається та пошкоджує машини, які не поступаються кортежу. Відео
Охорона прем'єра Миколи Азарова розбиває дзеркала машин, які не встигають з'їхати з дороги під час руху кортежу. Про це повідомляють журналісти в програмі «Знак Оклику». Так, охоронці спочатку кричали в гучномовці «Принимай вправо, урод! Вправо! Быстро!». «Якщо не встиг — затискають автомобілі супроводу, з вікон вилазять люди в погонах і б'ють даїшним жезлом по вікну. „Вправо, [...]
«Паркування тільки для еліти» та «Крім автомобілів холопів». Відео
Я б не ставив би цей репортаж, але ця зараза шириться Києвом як грип. Щодня більше по місту стає табличок: «Паркування тільки для працівників установи такої-то» або «Паркування тільки для клієнтів банку/бутіка/сортира такого-то». Знахабнілі комерсанти та службовці різного штибу облаштовують на них паркувальні місця виключно для себе, рідних, але при цьому не мають жодних законних [...]


Кнопкодавы задавили все варианты проведения выборов, отличные от президентского
Ни один из 13 рассмотренных Радой законопроектов о внесении изменений в закон "О выборах народных депутатов Украины" не получил минимально необходимые 226 голосов депутатов.
Октябрьская гривня по-прежнему равна сентябрьской
Национальный банк сохранил официальный курс гривни, соответствующий средневзвешенному курсу сделок на межбанковских торгах, устанавливаемый им на 5 октября, на 7,9727 UAH/USD.
Партия регионов подтвердила, что при ней литвинячьей партии все равно не жить
Народный депутат, председатель парламентской фракции Партии регионов Александр Ефремов уверен, что повышение проходного барьера на выборах в Верховную Раду Украины позволит сосредоточить в ВР мощные политические силы, которые смогут отвечать перед своими избирателями и вывести Украину на европейский уровень развития.
Депутат Сумского облсовета говорит, что он школьника не бил, – тот сам бежал, упал и "что-то там себе ушиб"
Как уже сообщалось, прокуратура Сумской области возбудила уголовное дело против депутата областного совета Владимира Шульги. Его обвиняют в избиении 11-летнего ученика "Александровской гимназии" в Сумах. По версии прокуратуры и самого пострадавшего депутат совершал экзекуцию ногами.
НБУ нарастил дефицит текущего счета до миллиарда долларов
Национальный банк отмечает формирование отрицательного сальдо текущего счета платежного баланса на уровне 1 млрд долларов в августе после отрицательного сальдо 557 млн долларов в июле, 188 млн долларов в июне, 790 млн долларов в мае, 293 млн долларов в апреле, 381 млн долларов в марте, 1,1 млрд долларов в феврале и положительного сальдо 282 млн долларов в январе.
В Полтаве искали бомбу, а нашли Библию
Сегодня в Полтаве по тревоге подняли экспертов-взрывотехников, специалисты МЧС и немало милиционеров, которые оцепили одну из остановок общественного транспорта в Октябрьском районе города.


"Регіони" кажуть, що виборцям нова система сподобатися
Розроблений президентом Віктором Януковичем закон про вибори відповідає вимозі виборців самим обирати депутатів.
Прем'єр обіцяє, що аграріїв вислухають
Прем’єр Микола Азаров проведе зустріч із представниками аграрного бізнесу, які вимагають відміни експортного мита на зерно.
Україна як і Росія
Український народ, обираючи між бідною незалежністю і ситим порядком, може проголосувати за сите життя, яке гарантує дружба з Росією і дешеві енергоносії. (рос)
Поляки сподіваються, що Україна не піддасться на "пряники" Путіна
Українська влада не відмовиться від європейської інтеграції задля приєднання до Митного союзу Росії, Білорусі та Казахстану.
Україна не прагне негайно до ЄС - Азаров
Україна не прагне негайно вступати до Євросоюзу, однак при укладенні Угоди про асоціацію наполягатиме на включенні до неї перспективи свого членства в ЄС.
Запоріжжю підкинули 26 бочок отрути
На території Токмацького району Запорізької області виявлено 26 картонних бочок з невідомими добривами.
Тягнибок вже мріє про те, як буде працювати з Тимошенко і Яценюком
"Свобода" буде співпрацювати з партіями "Батьківщина" і "Фронт змін" в парламенті.
Європа позитивно оцінює повернення влади Верховному суду
Венеціанська комісія позитивно оцінює розроблені поправки в закон про судову систему і статус суддів, які стосуються Верховного суду України.
Пшонка запевняє, що Кернес і Добкін телеканали не чіпали
Міська влада Харкова до відключення каналів не причетна.
Янукович: законопроект про вибори мають узгодити всі лідери фракцій
На розгляд Верховної Ради має вноситися узгоджений лідерами депутатських фракцій законопроект про вибори народних депутатів.


Украина не стремится немедленно вступить в ЕС - Азаров
Премьер-министр Украины Николай Азаров заявил, что Украина не стремится немедленно вступить в ЕС, однако имеет право на европейскую перспективу. >>
Президент ПАСЕ обеспокоен судебным процессом над Тимошенко
Президент Парламентской ассамблеи Совета Европы Мевлют Чавошоглу обеспокоен развитием событий вокруг экс-премьера Юлии Тимошенко, начало оглашения приговора которой запланировано на следующей неделе. >>
Рада отклонила законопроекты по выборам депутатов от оппозиции
Верховная Рада Украины отклонила целый ряд законопроектов депутатов от оппозиционных сил, касающихся выборов народных депутатов. >>
Сумский депутат "Батькивщины" уверяет, что не избивал мальчика
Депутат сумской облорганизации ВО "Батькивщина" Владимир Шульга, которого прокуратура подозревает в избиении школьника, заявил, что не бил мальчика. >>
В Киеве протестуют против убийств бездомных животных перед Евро-2012
Акция с требованием остановить массовые убийства бездомных животных в преддверии футбольного Евро-2012 проходит во вторник в центре Киева, передает корреспондент РИА Новости. >>
Суд по делу Гонгадзе должен быть открытым - "Репортеры без границ"
Судебный процесс над Пукачем, обвиняемом в убийстве журналиста Георгия Гонгадзе, должен быть открытым хотя бы частично. >>
Ивано-Франковская облрада просит Литвина снять запрет на перевод часов
Ивано-Франковская областная рада обратилась к спикеру украинского парламента Владимиру Литвину с требованием вернуться к рассмотрению вопроса о переводе часов и отменить соответствующее решение Верховной Рады. >>


RSS feed has not correct syntax.


Янукович за доработку законопроекта о парламентских выборах

"Я принимаю предложение председателя Верховной Рады, чтобы дальнейшая работа над законопроектом шла в парламенте и согласованный законопроект вносился лидерами депутатских фракций на рассмотрение Верховной Рады", - сказал Президент.

Рада отказалась ввести открытые списки и смешанную избирательную систему

Ни один из 13 рассмотренных Радой законопроектов о внесений изменений в закон "О выборах народных депутатов Украины" не получил минимально необходимые 226 голосов депутатов.

Индекс "Украинской биржи" снова обвалился

Индекс цен на акции на торгах "Украинской биржи" во вторник, 4 октября, снизился на 83,80 пункта, или на 5,98% до 1 318,08 пункта.

Депутат Оробец: после голосования о запрете рекламы табака текст закона был сфальсифицирован

По словам Оробец, среди прочего из него было изъято положение, которым запрещается спонсорство массовых мероприятий с использованием символики табачных брендов.



Новый глава Apple открыл долгожданную пресс-конференцию
Глава компании Apple Тим Кук, в конце августа сменивший на этом посту Стива Джобса, сегодня, 4 октября, впервые выступил перед публикой в новом качестве, открыв пресс-конференцию, на которой ожидается презентация очередного поколения смартфона iPhone
Янукович будет содействовать возвращению праха Ярослава Мудрого в Украину
На праздновании 1000-летия Софии Киевской президент Виктор Янукович пообещал посодействовать возвращению в Украину праха князя Ярослава Мудрого, который был вывезен в Америку в сталинские времена
Азаров: Украина не стремится немедленно получить членство в ЕС
Украина не стремится немедленно вступать в Евросоюз, однако при заключении Соглашения об ассоциации будет настаивать на включении в нее перспективы своего членства в ЕС
В Украине покажут Новое британское кино
С 10 ноября в кинотеатрах Киева, Одессы, Львова, Харькова, Донецка и Днепропетровска стартует фестиваль «Новое британское кино»
На компьютеризацию библиотек в киевских школах планируют потратить 5 млн грн
В Киеве в 2012 году на компьютеризацию школьных библиотек планируют израсходовать 5 миллионов гривен




Блок Юлии Тимошенко

Уповноважений з прав людини: треба припинити суддівське свавілля
img_2831.jpg Уповноважений Верховної Ради з прав людини Ніна Карпачова заявляє про неприпустимість обмеження присутності громадян на засіданні Печерського районного суду Києва під час оголошення вироку екс-прем'єрові Юлії Тимошенко
Донька Юлії Тимошенко виступить перед європейськими політиками у Страсбурзі
5.jpg Метою поїздки є надання інформації провідним європейським політикам щодо останніх подій у судовій справі проти Юлії Тимошенко
Варшавський саміт Східного партнерства: справа Юлії Тимошенко кидає тінь на підписання угоди про асоціацію
eu-warshava.jpg Процес у справі екс-прем'єр-міністра України домінував на саміті, який проводився 30 вересня у Варшаві (Польща) в рамках ініціативи Європейського союзу "Східне партнерство"
Адвокати: вирок Юлії Тимошенко може бути оголошено пізніше 11 жовтня (відео)
pr_a1855.jpg Захист Юлії Тимошенко заявляє, що призначення часу оголошення вироку у справі екс-прем'єра на "орієнтовно 11 жовтня" означає, що вирок може бути оголошено раніше чи пізніше цієї дати
Захист Юлії Тимошенко подаватиме апеляцію у разі постановлення обвинувального вироку
__________.jpg "У разі, якщо буде винесено обвинувальний вирок, безперечно, захист буде апелювати до Київського апеляційного суду", - сказав журналістам адвокат Микола Сірий після оголошення перерви у судовому засіданні


Народна самооборона

Нардеп: Свідки у справі Луценка наговорили зайвого, бо «язик, як шнурок розв'язався»
Якщо у ключових свідків вистачить совісті, а вона в них повинна бути офіцерська, то вони скажуть як було насправді, а не так, як вони писали, щоб самим не попасти під кримінальну відповідальність.
«Провадження у справі щодо захисту права Ю.Луценка на свободу та особисту недоторканність триває…»
Карпачова зазначає, що «після отримання офіційних висновків лікарської комісії Омбудсменом буде прийняте рішення щодо необхідності вжиття додаткових заходів реагування». Однак Луценко і далі знаходиться у камері СІЗО, стан його здоров’я погіршується.
Баганець: У справі Луценка прокуратура заплуталась з показами свідків
Основний лейтмотив допиту свідка Курка – він не підтверджує попередні покази. Прокуратура створює незрозумілі дії показами свідків у справі екс-міністра Юрія Луценка.
Геннадій Москаль пропонує звільнити політичних діячів від кримінальної відповідальності, якщо в їхніх діях немає корисливих мотивів
Невідповідність дій суб’єктів політики інтересам суспільства є приводом для застосування політичної відповідальності. А оцінку в цьому випадку має давати не прокурор, який призначається відповідним владним режимом, а єдиний носій і джерело влади – народ.
Судове засідання у справі Юрія Луценка. 03.10.2011 року.
Покази свідків у суді показують, що намагання ГПУ підтвердити брехливу вигадку екс-помічника міністра, на якій будується все звинувачення, потерпіли крах.


Компартія України

Секретарь ЦК КПУ Владимир Оплачко посетил Одесскую область
28 и 29 сентября в Одесской области проходила инспекционная проверка работы районных партийных организаций. Её проводил секретарь Центрального Комитета Компартии Украины В.Н. Оплачко. В поездке его сопровождали первый секретарь Одесского ОК КПУ Е.И. Царьков, секретарь Одесского ОК КПУ А.Н. Дорохов …
Информационное сообщение о пленуме Крымского рескома КПУ
30 сентября 2011 года состоялся пленум Крымского республиканского комитета Компартии Украины с повесткой дня: «О созыве внеочередной конференции Крымской республиканской организации Коммунистической партии Украины» С информацией перед присутствующими выступил второй секретарь рескома С.В. Топалов. Крымский республиканский комитет постановил созвать внеочередную …
Як представники Соцпартії України людям правду не договорюють
Нещодавно до першого секретаря Сумського обкому КПУ, народного депутата України Володимира Даниленка звернувся громадянин з проханням пояснити, що мав на увазі перший секретар Черкаського обкому СПУ Олексій Малиновський, коли давав коментарі до статті «Обіцяти не значить одружитися, або Як влада …
Благотворительную акцию «Милосердие твоей души» луганчане превратили в бессрочную
Представители Луганского областного отделения Всеукраинского союза женщин-тружениц «За будущее детей Украины» подвели  итоги акции «Милосердие твоей души». В результате благотворительного мероприятия сладости, одежду и книги получили воспитанники детских домов, приютов и школ-интернатов во всех городах и районах региона. Об этом …
Научно-теоретическая конференция, посвященная 65-летию Нюрнбергского процесса, состоялась во Львове
2 октября 2011года в г. Львове состоялась научно-теоретическая конференция «65-летие Нюрнбергского процесса 1945-46 гг. над главными фашистскими военными преступниками III-го рейха». В ходе мероприятия выступили представители ветеранских, общественных и политических организаций. От Компартии выступил секретарь обкома КПУ Некрасов И.Е.. Участники …


Блок Литвина

На Полтавщині привітали працівників освіти
Низка урочистих і приємних заходів відбулася в обласному центрі та всіх містах і містечках Полтавщини.
Учителю, своє життя звіряю по Тобі…
Восени ми відзначаємо День працівників освіти – свято, яке звільняє від буденності й допомагає осягнути найголовніше у житті. Кожен з нас згадує свого Вчителя – того, котрий долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.
Донецкие библиотеки получили в подарок учебники Владимира Литвина
Донецкая региональная организация Народной Партии поздравила работников библиотек с профессиональным праздником и передала в библиотечный фонд области учебник по истории Украины, написанный лидером Народной Партии, спикером парламента В.М.Литвиным.
«Люди йдуть до народників»
Днями народний депутат України, голова Житомирської обласної організації Народної Партії Микола Рудченко зустрівся з журналістами обласного центру. Основною темою розмови був проект Державного бюджету на 2012 рік. За слова нардепа, особливістю проекту Держбюджету-2012 є те, що за багато років уряд вперше подав його на розгляд Верховної Ради вчасно, а не «під ялинку».
Подарки от крымских народников для сокровищниц знаний
Библиотека – один из древнейших культурных институтов человечества. Назначением первых библиотек было хранение документов, однако за долгий период человеческой истории ее функции претерпели существенные изменения. В реалиях сегодняшнего дня библиотека превратилась в социальный институт, включающий информационные и культурные компоненты и обеспечивающий устойчивость связей и отношений в рамках общества.

СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА

Ещё новости: Ukranews, Ukr.net, Главком, Мнения, Украина без Януковича!, Досье, Факты, Вікна, ОстроВ



Свидетель по делу Луценко отказался от показаний (видео)
Свидетель по делу Юрия Луценко отказался в суде от своих предыдущих показаний. Николай Курко возглавлял кадровый департамент, когда в Министерство принимали на работу водителя Луценко. По словам свидетеля, эта процедура была проведена без нарушений.
"Министров-прогульщиков" будут наказывать (видео)
Продолжение "министерского" скандала. Спикер Владимир Литвин потребовал от Кабмина присутствовать в Раде во время часа вопросов к правительству в полном составе. Иначе кабминовские законопроекты депутаты рассматривать не будут.
МинЖКХ заявляет: Украина готова к отопительному сезону (видео)
К отопительному сезону Украина готова на сто процентов, об этом заявляют в Министерстве ЖКХ. Говорят, с пятнадцатого октября начнут отапливать жилые дома. Еще раньше, с десятого числа, батареи станут горячими во всех детсадах, родильных домах, больницах и школах страны.
Кличко станет президентом только после того, как побывает мэром Киева - эксперт
Bзбрание на должность мэра столицы жизненно необходимо для электоральной перспективы Виталия Кличко. Такое мнение выразил политтехнолог Тарас Березовец. У Кличко, по мнению эксперта, есть только один существенный минус: по сравнению с действующим президентом и экс-президентами, кроме Леонида Кравчука. Кличко не был премьер-министром Украины.
Тягнибок готовит масштабный Марш славы УПА
Марш славы Украинской повстанческой армии (УПА) по инициативе Всеукраинского объединения Свобода в этом году будет носить социально-политический характер. Об этом сообщил лидер ВО "Свобода" Олег Тягнибок. В частности, он уточнил, что "Свобода" уже подала соответствующее обращение к киевской власти.
В Киеве Бритни Спирс сломала арендованный автомобиль
Бритни провела в Киеве всего три дня, но даже за такой короткий срок успела оставить след. В Cadillac Escalade, который для Спирс сняла принимающая ее в Украине организация, Бритни сломала ручку. "Машину нам сдали уже без этой ручки. Мы в шоке, не припомним такого случая. Как ее вообще можно было оторвать?" - возмущалась диспетчер прокатного агентства.
В Израиле ждут Януковича и Литвина с визитами
Израиль удовлетворен сотрудничеством с Украиной и рассчитывает на дальнейшее его развитие по итогам ожидаемых визитов украинского президента и спикера, сообщил вице-премьер и министр иностранных дел Израиля. По его словам, постоянно растущий поток паломников в Украину создает хорошие предпосылки для реконструкции аэропортов и строительства гостиниц.
Янукович готовит неотложный законопроект об административных услугах
Президент Украины Виктор Янукович планирует в ближайшие дни внести в Верховную раду законопроект об административных услугах и определить его как неотложный для принятия. Об этом он заявил сегодня на заседании Управляющего совета Комитета экономических реформ. Он подчеркнул, что должна быть создана национальная сеть по предоставлению услуг в стране.
Грищенко рассказал европейцам о возможностях украинской оппозиции
Министр иностранных дел Константин Грищенко считает, что у украинской оппозиции есть много возможностей. Об этом он заявил сегодня в Страсбурге, отвечая на вопросы депутатов Парламентской Ассамблеи Совета Европы. Министр, в частности, пригласил задавшего ему вопрос о правах оппозиции в стране представителя Молдовы Григоре Петронко посетить Украину.
Тернопольский чиновник выписал справку, о том что он не существует (видео)
На Тернопiльщинi чиновник виписав собi довiдку... що його не iснуe. У такий спосiб вирiшив уникнути сплати штрафу. Курйозний випадок трапився в однiй iз сiльрад Зборiвського району. Мiсцева санстанцiя оштрафувала секретаря сiльради за неналежне утримання смiттeзвалища на 170 гривень.
Военком "сдавал в аренду" своих солдат для разгрузки кирпичей (видео)
Командир однiei з вiйськових частин пiд Ялтою вiдрядив двох своiх пiдлеглих вантажити цеглу на приватному будiвництвi. Натомiсть отримав 200 гривень. Iнформацiя про це надiйшла до управлiння Вiйськово-повiтряних сил ще минулого тижня. Одразу ж, на мiсце подii з перевiркою вiдправили оперативну групу. Щодо офiцера порушили кримiнальну справу.
Свидетель в деле Луценко отказался от показаний (видео)
Свiдок у справi Юрiя Луценка вiдмовився у судi вiд своiх попереднiх показiв. Микола Курко був начальником кадрового департаменту, коли в мiнiстерствi приймали на роботу водiя Луценка. За словами свiдка, ця процедура була проведена законно i без порушень. А про те, що Леонiда Приступлюка оформлять не водieм, а оперативником - вiн не знав.
В Днепропетровске обнаружили мошенничество при аренде квартир (видео)
У Днiпропетровську чергова квартирна афера. У центрi скандалу опинились одразу двi агенцii, якi здавали в оренду нерухомiсть. Бiльше тридцяти iхнiх клieнтiв заявляють, що iх ошукали. Грошi за оренду - вони заплатили, але потрапити в помешкання так i не змогли. Самi ж агенцii - безслiдно зникли.
Аграрии планируют устроить Азарову пикет
Завтра аграрии намерены пикетировать Кабинет министров с требованием отменить пошлины на экспорт зерновых. Поводом стало то, что Кабмин не отреагировал на многочисленные обращения агропроизводителей с просьбой отменить пошлины на экспорт зерновых культур. На пикетирование прибудут аграрии со всей Украины.
Грищенко намекнул Европе, что статью Тимошенко декриминилизируют
Министр иностранных дел Константин Грищенко в ходе выступления в ПАСЕ заявил о необходимости глубокого реформирования всей судебной системы Украины, сославшись на "газовое дело" в отношении экс-премьера Юлии Тимошенко. Грищенко напомнил, что применяемые в настоящее время нормы уголовного права в отношении Тимошенко были приняты очень давно.
Томенко считает, что Могилева нужно уволить
Вице-спикер Николай Томенко шокирован спецоперацией по обезвреживанию трех бандитов в Одессе и считает, что министр внутренних дел Анатолий Могилев должен быть уволен. о его словам, "одесситы при всей трагичности событий шутят, что... если вместо одного чеченца в Одессу приедут тридцать, то они захватят весь город".
Украина не отказывается от вступления в Таможенный союз
Украина не отказалась от вступления в Таможенный союз России, Беларуси и Казахстана, сообщил зампред исполкома - замисполнительного секретаря СНГ Дронь. По его словам, успешное развитие интеграционных объединений на постсоветском пространстве, таких как ТС и ЕЭП, может стать перспективой для других стран Содружества.
В Полтаве вкладчики кредитных союзов пикетировали прокуратуру
Около 100 вкладчиков кредитных союзов "Лубно", "Союз пенсионеров Украины" и "Добробут Полтавщины" пикетировали областную прокуратуру, требуя не затягивать рассмотрения дел. Митингующие держали плакат "Кто крышует воров?". В результате банкротства члены кредитного союза "Лубно" потеряли болеее 17 миллионов гривен.
Соболев говорит, что ПАСЕ обсудит Украину зимой
ПАСЕ на зимней сессии обсудит вопрос о ситуации в Украине и вопросы, связанные с политическими преследованиями оппозиции в Украине. Еще вчера бюро ПАСЕ поставило этот вопрос на повестку дня, сегодня состоялось голосование. "82 члена бюро проголосовали за то, чтобы рассматривать этот вопрос срочно сегодня", - заявил "бютовец" Сергей Соболев.



Експерти: Конфлікт між Україною і Росією може привести до катастрофи, яку можна порівняти з розпадом СРСР

Новини від ТСН Градус конфліктності між країнами наближає ситуацію до "точки неповернення", заявив експерт.
Цієї осені в Україні спостерігається нечувана пожежна небезпека

Новини від ТСН На 3-5 жовтня майже на всій території України оголошено пожежну небезпеку 5 класу.
Україна міцно засіла у п'ятірці найбільш питущих держав світу (відео) (фото)

Новини від ТСН Щороку алкоголь відправляє на той світ 11 тисяч наших співвітчизників. (відео) (фото)
Україна і Казахстан можуть об'єднатися для створення космічних систем

Новини від ТСН Казахстан відзначив високий потенціал космічної галузі України.
Грищенко запевнив ПАРЄ, що суд над Тимошенко прозорий

Новини від ТСН Глава МЗС заявив про необхідність глибокого реформування судової системи України вцілому.
Для родичів хабарників в Україні впровадять спеціальну конфіскацію (відео) (фото)

Новини від ТСН У вітчизняних юридичних колах подейкують, що з'являється ще одна спроба зловживання владою. (відео) (фото)
"Свобода" проведе багатотисячний марш УПА, щоб "показати владі дулю" (фото)

Новини від ТСН Лідер "Свободи" Олег Тягнибок підкреслив, що цьогорічний марш носитиме більш соціально-політичний характер, ніж у попередні роки. (фото)
Водійські посвідчення радянського зразка доведеться поміняти до 2014 року

Новини від ТСН З новими посвідченнями заборонено керувати легковим автомобілем з причепом, якщо не відкрита категорія Е.
Директора найкращого санаторію без звинувачення заарештували на два місяці

Новини від ТСН Засідання суду проходило, фактично, у закритому режимі.
П'ятизірковий готель "Прем'єр Палас" у Києві попався на підпільному казино

Новини від ТСН У готелі можна було пограти на гроші в покер і рулетку.




Підсумки діяльності комерційних банків України за вісім місяців 2011 року
Як повідомив під час прес-конференції Президент АУБ, за вісім місяців 2011 року індекс промислового виробництва становив - 8,9% (у 2010 році – 11,2%). Індекс споживчих цін становив 4,1%, (у 2010 році – 4,3%). Валові валютні резерви Національного банку України на кінець серпня 2011 року склали 38,21 млрд. доларів США (за вісім місяців зростання склало 3,6 млрд. доларів США).
Комунальні борги та державно-бандитський рекет.
Комунальні борги та державно-бандитський рекет.   . Рекет, поставлений на поток. До написання послугували ряд обставин, та окремі моменти. головне. що відбувається на рівні мешкання
Николаевский БЮТ включил "обратку”
Изучить глубже биографию своих вождей призвал  николаевский БЮТ  губернатора Николая Круглова Региональный лидер господин Н. Круглов  позволил себе с трибуны сессии обласного сонета  рассказать о
Примусове Євро: студенти вже не в захваті від футбольного свята
Активісти студентської профспілки заявляють, що учнів київських ВНЗ примушують брати участь у підготовці до Євро-2012. Молодь має імітувати масові заходи для відпрацювання безпеки на стадіоні.
Харківська відповідь Табачнику
Час: 5 жовтня 2011 р. · 16:00 - 19:00 Місце: Харків, біля пам'ятника Шевченку
«Друга польсько-українська війна. 1942—1947» в Києво-Могилянській академії
Невідомі документи з архівів радянської та оунівської спецслужб, новий погляд на складні польсько-українські стосунки під час Другої світової війни — у дослідженні історика Володимира В'ятровича
Саміт Євросоюзу у Варшаві
Від вечері розпочався вчора у Варшаві дводенний саміт ,,Східного партнерства”. Перед офіційним відкриттям, відбулася зустріч Віктора Януковича з президентом Польщі Броніславом Коморовським та прем’єр-міністром Дональдом
ОБСЄ: зміна клімату впливає на продовольчу безпеку України
Криза продовольства, яка може докотитися й до України, може стати причиною соціальних заворушень на кшталт лондонських погромів, застерігає український експерт. Дослідники ОБСЄ радять на це
Правозахисникам знову відмовлено у свободі пересування
Сьогодні, 30 вересня 2011 року о 3:20, ще одному представникові Міжнародної спостережної місії Комітету міжнародного контролю за ситуацією з правами людини у Білорусі, українському громадському


Державний борг сплачують за рахунок пенсіонерів та бюджетників
Всеукраїнський центр сприяння підприємницькій діяльності повідомляє, що провал низки останніх аукціонів з продажу ОВДП не дозволив уряду залучити в такий спосіб фінансові ресурси, необхідні для погашення та обслуговування наявного внутрішнього боргу. Блокування Держказначейством казначейських рахунків, яке розпочалося 23 вересня і … Продовження
Рада продала Украину: ЕДАПС побил рекорды коррупции
Афера государственного масштаба: бизнесмены из частной компании ЕДАПС получат полный доступ ко всем личным данным каждого жителя Украины без исключения. ЕДАПС соберет в своих руках всю информацию, касающуюся особых примет человека — цвета глаз, отпечатков пальцев, врожденных либо приобретенных физиологических … Продовження
Уряд затвердив умови продажу Ахметову двох енергокомпаній
Кабінет міністрів оприлюднив постанову, що затверджує умови конкурсу з продажу 45,1% акцій "Західенерго” (Львів) і 25% акцій компанії "Київенерго”. Відповідні розпорядження № 930 і № 931 від 21 вересня були оприлюднені на сайті уряду. На продаж виставляється пакет акцій "Західенерго” … Продовження
Оправдан судья, убивший двоих человек
Областная Харьковская прокуратура оправдала судью Купянского суда Андрея Литвинова, ставшего участником ДТП, в котором погибли два человека, назвав виновным погибшего водителя. Областная прокуратура заявила, что именно водитель «Жигули» выехал на встречную полосу и врезался в джип судьи. «Я уверен, что … Продовження
"Юра Єнакіївський”, Бойко і Васадзе очолили філологічний вуз
При Київському національному лінгвістичному університеті створено наглядову раду, до складу якого ввійшли, зокрема, народні депутати-регіонали Юрій Іванющенко, Таріел Васадзе, Катерина Самойлик (КПУ), міністр палива й енергетики Юрій Бойко. Очолив Нацраду керівник апарату Верховної Ради Валентин Зайчук. Відповідний наказ Міністерства освіти … Продовження
Правозащитник боится, что отпечатки пальцев украинцев будут продавать на Петровке
Новые биометрические паспорта, за введение которых недавно проголосовала Верховная Рада, могут обернуться значительными неприятностями. Как пишет ТСН , отпечатки пальцев украинцев после введения биометрических документов в ближайшее время могут оказаться в базах данных милиции. Правозащитники по этому поводу давно встревожены. … Продовження


Олександр Данилюк: бютівський провокатор податкового Майдану 2010
Олександр Данилюк вперше з’явився у вуличному протестному підприємницькому рухові лише тоді, коли під Верховною Радою постало наметове містечко (за винятком його участі в засіданнях так званого опозиційного уряду). Він та кілька його товаришів запропонували підприємцям свою технічну допомогу, зокрема розсилання інформації про перебіг акції протесту. Його помітила О. Продан, яка не знала, що скромну технічну [...]
Дозвільний характер мирних зібрань — реанімація совка?
В Україні механізми поліцейської держави запущено повним ходом. Звичайно, деяким речам влада змушена давати задній хід. Зокрема, торік через критику ЄС не вдалося схвалити драконівський закон «Про мирні зібрання громадян» Оскільки фактично щоб тримати під контролем ситуацію в країні, потрібно контролювати Київ, було ухвалено рішення проштовхнути положення «Про порядок організації та проведення недержавних масових громадських [...]
Азарову на замітку: картопля – за паспортами
Почався тиждень вручень Нобелевських премій. На жаль, цього року ми вже не встигнемо на неї висунути главу Нацбанку Сергія Арбузова. Але 2012-го Арбузова обов'язково слід подати на Нобель по економіці за геніальний винахід, який будуть уважно досліджувати в кращих університетах світу. Отже, виявляється, щоб збити доларовий ажіотаж, достатньо запровадити продаж валюти за паспортами. Цей метод [...]
За коммунальные долги уже отбирают машины и квартиры
В Днепропетровске у должников за коммунальные услуги конфискуют автомобили и квартиры. Об этом пишет газета Сегодня. Так, КП «Днепропетровские тепловые сети» внесло в свой черный список абонентов, чей долг за тепло начинается от 100 гривен. КП уже направило в суды около 20 тысяч заявлений на своих должников. «Мы надеемся на компенсацию — нам должны более [...]
Игорь Плохой требует рассмотреть в парламенте одесское побоище
Народный депутат Украины, член  парламентского Комитета по вопросам законодательного обеспечения правоохранительной деятельности Игорь Плохой считает нужным рассмотреть на заседании профильного комитета вопрос о человеческих жертвах при проведении спецоперации по уничтожению банды киллеров в Одессе, сообщает «Спротив». «Ребята стали  героями посмертно по вине руководства УВД области, которое допустило позорные просчеты, не было готово к реальной борьбе [...]


Официальная гривня осталась на сентябрьском уровне
Национальный банк сохранил официальный курс гривни, соответствующий средневзвешенному курсу сделок на межбанковских торгах, устанавливаемый им на 4 октября, на 7,9727 UAH/USD.
Как оказалось, мелитопольскую прокуратуру жгли за компанию с кафе и парикмахерской
Задержанные по подозрению в поджоге 19 сентября входной двери в здание Мелитопольской межрайонной прокуратуры в Запорожской области 3 местных жителя признались в совершении еще 3 поджогов в течение нынешнего года.
Растет и ширится количество одесских киллеров, пойманных милицией
Сотрудники милиции задержали 5 человек, которые подозреваются в причастности к группировке, члены которой убили 2 милиционеров и ранили еще 4 в Одесской области, а также подозреваются совершении заказных убийств.
В луганском горсовете кусаются так сурово, что фиг потом пришьешь
В Луганске в отношении представителя общественности Михаила Пащука, который 30 сентября в горсовете откусил фалангу пальца охраннику, сегодня возбуждено уголовное дело.
Украинский МИД отменил европейские гастроли дочери Тимошенко
Министерство иностранных дел считает неправдивой информацию о намерении Парламентской ассамблеи Совета Европы провести срочные дебаты относительно Украины на сессии, которая проходит в Страсбурге (Франция) 3-7 октября.
Опытный Янукович научил Азарова, что пока голова в песке, может подкрасться неожиданность
Президент Украины Виктор Янукович поручил премьер-министру Николаю Азарову обеспечить дисциплину в Кабинете министров.
Бывшего замминистра обороны подозревают в организации поджога
В ночь с воскресенья на понедельник 3 октября неизвестными был сожжено административное помещение одного из крупнейших застройщиков Киевской области ООО "АВЕРС-СИТИ", в котором располагалась бухгалтерия компании.


За відкушений палець луганського охоронця завели справу
Проти луганчанина Михайла Пащука, який відкусив палець охоронцю міськради, порушили кримінальну справу.
"Одеський" кілер просив снайперів помилувати його
Убитий в неділю, 2 жовтня найманий вбивця Аслан Дікаєв просив правоохоронців не стріляти в нього, але ті продовжили вогонь.
Москаль: у свідків Луценка "язик, як шнурок розв'язався"
У справі екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка фігурують три ключові свідки.
Європі важливі не персоналії на політичній арені - "регіонал"
Для ПАРЄ важливі загальні принципи розвитку права і демократії, а не окремі персоналії на політичній арені України.
Другий космонавт обійдеться Україні в 150 мільйонів
За наявності 150 мільйонів доларів український космонавт може відбути на Міжнародну космічну станцію за рахунок квоти Росії після 2013 року.
"Тимошенківці" не хочуть розмовляти з Януковичем
До звільнення Юлії Тимошенко з-під варти фракція "БЮТ-Батьківщина" виступає проти будь-якого спілкування з президентом Віктором Януковичем.
У Харкові мітингують за гідну працю
Харкові на площі Свободи близько 300 осіб зібралися на мітинг, приурочений Всесвітньому дню дій профспілок за гідну працю.
Осінь демонструє нечувану пожежну небезпеку
У ряді областей України переважатиме надзвичайна пожежна небезпека.
Тягнибок хоче зібрати 20 тисяч осіб, які покажуть владі дулю
ВО "Свобода" планує на свято Покрови, 14 жовтня, провести святковий марш Української повстанської армії (УПА).
Директора кращого санаторію затримали на два місяці
Запобіжним заходом директору Сакського центрального військового клінічного санаторію Віталію Устюжаніну обрано утримання під вартою.


Грищенко заверил ПАСЕ, что суд над Тимошенко будет прозрачным
Глава МИД Украины Константин Грищенко в понедельник попытался заверить ПАСЕ, что дело экс-премьера Юлии Тимошенко рассматривается в независимом суде в атмосфере прозрачности. >>
Янукович обещает наказать министров, которые игнорируют Раду
Янукович обещает наказать министров, которые без уважительных причин отсутствовали в парламенте в ходе "Часа вопросов к правительству". >>
Медики рекомендуют арестованному экс-главе Минобороны стационар
Состояние здоровья бывшего временно исполняющего обязанности министра обороны Украины Валерия Иващенко, находящегося под арестом, на сегодняшний день не улучшилось. >>
В сентябре Попов мог бы выиграть выборы в мэры Киева - опрос
Глава Киевской городской государственной администрации Александр Попов победил бы на выборах в мэры Киева, если бы они проходили в конце сентября. >>
Украинцы считают Тимошенко виновной, но ее дело политическим – опрос
Согласно опросу, 46% опрошенных считают, что лидер оппозиции виновата в преступлениях, в которых ее обвиняет прокуратура, 34% - считают Тимошенко скорее невиновной, а 20% - не определились по этому вопросу. >>
БЮТ просит Литвина не допустить противостояния при приговоре Тимошенко
"Мы обращаемся к председателю Верховной Рады сделать все, чтобы не допустить жесткого противостояния в Печерском суде", - заявил Кожемякин во время согласительного совета. >>
Дочь Тимошенко выступит на заседании партии ЕНП в ходе сессии ПАСЕ
Дочь экс-премьера Украины Юлии Тимошенко Евгения Карр выступит в понедельник на заседании "Европейской народной партии". >>


RSS feed has not correct syntax.


Милиция ликвидировала казино в гостинице "Премьер Палас" в Киеве

Факт незаконной деятельности заведения задокументирован, продолжается проверка.

Милиция задержала 5 подозреваемых в причастности к убившей 2 милиционеров группировке

У подозреваемых был изъят арсенал оружия, в частности, 3 автомата Калашникова с 10 магазинами к ним, боевые гранаты, более 100 патронов.

Янукович: прогуливающих заседания Рады министров не должно быть

"Николай Янович, рассмотрите этот вопрос дисциплины на правительстве, и кто из министров не был на этом заседании, и отсутствуют основания не быть - вносите предложения и наводите порядок, но чтобы такого больше никогда не было. У нас не должно быть такого!", - заявил Янукович.



В Киргизии ввели ограничения для свадебных кортежей
Свадебные процессии по улицам южного киргизского города Джалал-Абад станут более скромными
Нобелевскую премию вручат Штейнману посмертно
Нобелевский комитет принял решение оставить премию этого года по медицине скончавшемуся 30 сентября Ральфу Штейнману
Россия оценила полет украинского космонавта в $150 миллионов
Украинский космонавт может отправиться на Международную космическую станцию за счет квоты Российской Федерации после 2013 года, но лишь при наличии 150 миллионов долларов
Томенко: Если вместо одного чеченца в Одессу приедут тридцать, то они захватят весь город
Вице-спикер Николай Томенко шокирован спецоперацией по обезвреживанию трех бандитов в Одессе и считает, что министр внутренних дел Анатолий Могилев должен быть уволен
Власти Ливии рассказали, где прячется сын Каддафи
По словам представителя Национального переходного совета Ливии, сын полковника Каддафи Мутассим прячется в больнице города Сирт, в котором продолжаются бои между противниками и сторонниками свергнутого ливийского лидера


E-mail: politicon1@at.ua © Владелец аккаунта, наименование, оформление, база данных, контент сайта, 2007—2015


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Рейтинг сайта по данным Alexa Internet
Вебвизора от Yandex.Metrika на сайте НЕТ!
44.206.248.122

гостевой вход politicon Вверх






Хостинг от uCoz
Счётчик от uCoz:



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0