Politicon Кровавый госпереворот и гражданская война в Украине 23 февраля! Харьков, площадь, Ленин, защита города от бандеровских банд
«  Октябрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31


 РАЗДЕЛЫ:

  Партии

  СМИ, блок 1

  СМИ, блок 2

 Архив по 30.06.2011

Приветствую Вас, Гость 19.04.2024, 09:55

Весь архив » 2011 » Октябрь » 27


Блок Юлии Тимошенко

ЄП: влада України повинна забезпечити участь Юлії Тимошенко у виборах
images.jpeg Європарламент рекомендує владі України забезпечити участь екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко в політичному житті країни та у виборах
Олександр Турчинов: влада хоче зламати Юлію Тимошенко через переслідування членів її родини
pr_b3707.jpg "Вже на цю п'ятницю у Шевченківському суді може розпочатися слухання щодо спроби скасування попередніх рішень судді",- сказав Олександр Турчинов
Влада тисне на суддів перед розглядом скарги Юлії Тимошенко (відео)
pr_b3485.jpg "Наскільки мені відомо, до адміністрації президента викликали голову Апеляційного суду Києва пана Антона Чернишенка і, скажімо так, проводили з ним "профілактичні бесіди" щодо того, аби вирок Тимошенко повинен бути залишений без змін", - сказав Сергій Власенко
Захист Юлії Тимошенко подав апеляцію на вирок у "газовій" справі (відео)
pr_b3370.jpg "Відповідно до встановленої процедури була подана апеляція. І сама Юлія Володимирівна, і захист ще раз нагадує, що Юлія Тимошенко не вчиняла будь-яких злочинів", - сказав Сергій Власенко
Юлія Тимошенко передала керівництву слідчого ізолятора cвою апеляцію
pr_b1656.jpg Лідер партії "Батьківщина", екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко передала керівництву Лук'янівського СІЗО свою апеляцію на незаконний вирок суду за результатами розгляду так званої "газової справи"


Народна самооборона

Європарламент підтримав резолюцію щодо України
ЄП наполягає на тому, щоб всі судові справи щодо колишніх і нинішніх високопоставлених чиновників уряду проводилися відповідно до європейських стандартів справедливості, неупередженості, прозорості та незалежності.
Судове засідання у справі Юрія Луценка. 27.10.2011 р.
23-й свідок скорегував свої свідчення у справі Юрія Луценка, дані в ході досудового слідства, ставши на сторону екс-міністра у своїх свідченнях. Луценку знову погано, роблять перерви. Суд відмовив у переведенні Луценка до лікарні для термінового лікування
Ляпас для Януковича готовий?
У четвер Європейський парламент прийме узгоджену усіма групами розгромну резолюцію по поточних справах в Україні.
Влада бореться зі своїми «рейдерами»
Мабуть, деякі втратили почуття міри, і апетит почав приходити під час їжі. Швидше за все, потрібно стримати апетити своїх - за принципом «бий своїх, щоб свої боялися».
Нардеп: Янукович - не Путін, свого Ходорковського не потягне
Президент Україні не в силах наслідувати Володимиру Путіну, який пройшов школу КДБ і вміє планувати. «Янукович проходив свою школу по інший бік колючого дроту», - сказав депутат.


Компартія України

Екатерина Самойлик: Всеукраинское совещание по правам детей проводится «для галочки»
Всеукраинское совещание по вопросам защиты прав детей, которое сегодня проходит при участии Президента Виктора Януковича, проводится только «для галочки». Такое мнение выразила народный депутат от Коммунистической партии Украины, секретарь парламентского Комитета по вопросам образования и науки Екатерина Самойлик в комментарии …
Повышать результативность Народного референдума
В середине октября секретари и заведующие отделами Полтавского обкома КПУ изучали опыт работы первичных партийных организаций области по реализации общепартийной прграммы «Народный референдум». Анализ работы показывает, что в целом секретари первичных парторганизаций ознакомлены с целями и задачами референдума, доводят их …
Екатерина Самойлик: Стипендии необходимо поднять до прожиточного минимума
Стипендии украинским студентам до прожиточного минимума поднять необходимо. Такое мнение выразила народный депутат Украины от КПУ, секретарь парламентского Комитета по вопросам образования и науки Екатерина Самойлик в комментарии корреспонденту ГолосUA. «Конечно, целесообразно подымать стипендии до прожиточного минимума. Иначе, как выжить? …
Комуністи піклуються про забезпечення інвалідів необхідним обладнанням
У травні 2011 року до народного депутата України, першого секретаря Сумського обкому КПУ Володимира Даниленка звернувся мешканець селища Недригайлів Сумської області, інвалід І групи з проханням надати допомогу в отриманні колісного крісла з електроприводом. Для вирішення зазначеного питання народний депутат …
Алла Александровская: МВФ важно раздать побольше кредитов, и дело Тимошенко в этом — не помеха
В Украину с официальным визитом пожаловала миссия Международного валютного фонда. Как раз «в аккурат» между рассмотрением украинского Госбюджета на 2012 год в первом и втором чтениях. Совпадение или тонкий расчет? Эксперты также заявляют, что МВФ присматривается к ситуации в Украине …


Блок Литвина

Валерий Баранов: «Я буду участвовать в выборах!»
В минувший понедельник народный депутат Валерий Баранов провел пресс-конференцию, на которой в очередной раз подтвердил, что в следующем году обязательно примет участие в выборах в Верховную Раду, а также рассказал о перспективах Украины и Бердянска после принятия государственного бюджета на 2012 год.
Председатель бюджетного комитета Верховной Рады Валерий Баранов: «В 2012 году Бердянск получит на свое развитие порядка 100 млн. грн. государственных средств»
Почти 13 млн. грн по линии министерства экологии на восстановление дамбы на Слободке; 49 млн. грн. на социально-экономическое развитие Бердянска – главным образом на жилищно-коммунальное хозяйтсво; капитальный ремонт Мелитопольского шоссе и Пролетарского проспекта; 3 млн. грн. на ремонт общежития педуниверситета по ул. Ульяновых… – всего порядка 100 млн. грн. получит в следующем году Бердянск как напрямую из государственного бюджета, так и через участие в ряде программ министерств и ведомств страны. Об этом сообщил на состоявшейся в понедельник в Бердянском горисполкоме пресс-конференции народный депутат Украины председатель Бюджетного комитета Валерий Баранов.
Бановка готовится к юбилею
Будущее 150-летие, которое бановцы готовятся отметить в следующем году, не раз упоминалось в прошлые выходные на праздновании Дня села. С присущим бановцам чувством юмора, они не раз подчеркивали, что нынешний День села можно считать генеральной репетицией празднования круглой даты.
Робоча поїздка Людмили Дригало у Макарівський район
Днями голова Київської регіональної організації Народної Партії Людмила Дригало та керівник секретаріату обласної парторганізації Валерій Ямковий відвідали з робочим візитом Макарівську районну партійну організацію. У зустрічі взяли участь голова парторганізації Володимир Рижук, партактив і депутати-народники Макарівської районної ради.
Синевир вшановує героїв
23 жовтня у селі Синевир Міжгірського району на Закарпатті пройшла презентація документального роману українського письменника, керівника секретаріату Закарпатської регіональної організації Народної Партії Андрія Дурунди «Дерево на вітрах», друге видання якого щойно побачило світ в ужгородському видавництві «Гражда».

СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА

Ещё новости: Ukranews, Ukr.net, Главком, Мнения, Украина без Януковича!, Досье, Факты, Вікна, ОстроВ



Задержанные в Ливии украинцы скоро вернутся на родину - Карпачева
Уполномоченный Верховной рады по правам человека Нина Карпачева заявляет, что "в освобождении граждан Украины, задержанных в Ливии, наметились положительные перспективы". "Это вселяет надежду, что наши соотечественники в ближайшее время смогут обнять своих родных и близких на украинской земле", - сказала Карпачева.
ЕНП не хочет видеть Януковича без плана
Любую будущую встречу между президентом Виктором Януковичем и представителями Евросоюза следует рассматривать только, если украинские власти обеспечат конкретный план решения проблем в стране. Такое мнение озвучил президент Европейской народной партии (ЕНП) Вильфред Мартенс, комментируя принятие Европарламентом резолюции по Украине.
На Закарпатье ввели новую медицинскую услугу (видео)
На Закарпаттi з`явилась нова медична послуга. Лiкарi, медсестри, психолог i навiть священик - тепер приiзджатимуть додому до смертельно хворих пацieнтiв. Це люди, якi втратили надiю на одужання i своi останнi днi волiють провести у рiдних стiнах. Марина КовАль - про Домашнiй хоспiс.
Медики: украинские дети начали чаще болеть (видео)
Украiнськi дiти почали частiше хворiти - констатують медики. У тому числi - на iнфекцiйнi недуги, вiд яких передбачене щеплення. Наприклад, дiагноз Коклюш,чи як його ще називають - кашлЮк - цього року дiткам ставлять у кiлька разiв частiше. Епiдемiологи переконанi - через перебоi з постачанням вакцин - у малюкiв ослабнув iмунiтет. Матерiал Iнни Бiлецькоi.
Львовские таксисты устроили забастовку (видео)
У Львовi сьогоднi страйкували таксисти. ПеревIзники виступили проти законопроекту, який лiквiдуe iснуючу схему лiцензування, а натомiсть - дозволить мiсцевiй владi на власний розсуд видавати дОзволи - тим чи iншим службам таксi. Щоб привернути до себе увагу, близько сотнi таксистiв з увiмкненими клаксонами - влаштували автопробiг пiд стiнами Львiвськоi обласноi ради.
В МИДе резолюцию Европарламента назвали победой Украины (видео)
У Мiнiстерствi закордонних справ резолюцiю ґвропарламенту назвали - "перемогою Украiни". Адже в документi пiдтверджуeться право Киeва претендувати на членство у ґС. Що ж до критики, яка пролунала вiд eвродепутатiв, то, за словами представникiв МЗС, Украiна ii врахуe.
Процесс над Тимошенко не способствует сближению Киева и ЕС - Франция
Посол Франции Жак Фор, завершающий дипломатическую миссию в Украине, считает, что ситуация вокруг экс-премьера Украины, лидера партии "Батькивщина" Юлии Тимошенко не способствует сближению Украины с Европейским Союзом. Фор подчеркнул, что в настоящее время в Европе ожидают решения апелляционного суда по "делу Тимошенко".
ГПУ отрицает наличие запрета на въезд ее сотрудникам на территорию США
Генеральная прокуратура называет недостоверной информацию об отказе посольства США в Украине предоставлять визы для служебных командировок сотрудникам ведомства. Ведомство отмечает, что со стороны посольства США не было никаких случаев отказов в предоставлении виз для служебных командировок.
Украинский фондовый рынок значительно вырос
Фондовый рынок Украины закрылся ростом на 5-8%. Индекс "Украинской биржи" UX по итогам 27 октября вырос на 8,64% - до 1500,04 пункта, индекс ПФТС - на 4,93%, до 556,82 пункта. Все акции из индексной корзины UX закрылись в плюсе. Лидерами роста на ПФТС стали "Центрэнерго" (+9,16%), "Мотор Сич" (+8,48%), "Укрсоцбанк" (+8,05%).
Журналисты просят Раду не давить СМИ новым законом о цензуре
Движение украинских журналистов "Стоп цензуре" протестует против принятия законопроекта "О защите общественной морали", который Верховная рада приняла в первом чтении 14 октября. В "Стоп цензуре" уверены, что принятие этого законопроекта приведет к появлению в Украине "чрезвычайно сильного инструмента цензуры".
Евродепутат: Перед Украиной нельзя закрывать двери из-за действий политиков
Евродепутат акцентировал внимание на положении резолюции, где говорится о недопустимости уголовного наказания за политическую деятельность, и необходимости внесения изменений в соответствующие статьи Уголовного кодекса.
СБУ обыскивает квартиру экс-сотрудницы ЕЭСУ
Следователи Службы безопасности Украины устроила обыск в квартире бывшего сотрудника корпорации "Единые энергетические системы Украины" Лидии Сокольченко в Днепропетровске. На месте работают 3 сотрудника СБУ. Следственные действия проводятся по решению Шевченковского райсуда Киева в рамках расследования дела против Юлии Тимошенко.
Европейская перспектива Украины подтверждена резолюцией - Грищенко
Признание в резолюции Европейского парламента европейской перспективы Украины является сигналом для Еврокомиссии и государств-членов ЕС относительно необходимости отображения именно этого положения в Соглашении об ассоциации, заявил глава МИД Украины Константин Грищенко. "Переговоры уже вышли на финишную прямую", - отметил глава МИД.
Европа сказала Януковичу "особенно неприятные" слова - Чорновил
Депутат Верховной рады Тарас Чорновил допускает затягивание подписания соглашения об ассоциации с Европейским Союзом из-за положений резолюции Европейского парламента о бывшем премьер-министре, лидере партии "Всеукраинское объединение "Батькiвщина" Юлии Тимошенко.
Кожара: Резолюция Европарламента по Украине - "сбалансированная"
Народный депутат Украины, заместитель председателя Партии регионов по вопросам международной политики Леонид Кожара убежден, что Европейский Союз готов содействовать евроинтеграции нашей страны и подписанию соглашения о создании зоны свободной торговли между Украиной и ЕС.
Тимошенко названа самой влиятельной женщиной Украины
Экс-премьер-министр Украины Юлия Тимошенко возглавила рейтинг журнала "Фокус" "100 самых влиятельных женщин Украины". По мнению издания, затеянный против Тимошенко уголовный процесс, который должен был уничтожить ее, как политика, сыграл "обратную" роль и Тимошенко 5-й год подряд занимает 1-е место в рейтинге журнала.
В БЮТ считают, что резолюция Европарламента - это последнее предупреждение Украине
По словам Немыри, резолюция ЕП - это поддержка европейских устремлений и перспективы для украинского общества, и это одновременно последнее предупреждение для Януковича и его режима относительно полной ответственности за тот выбор, который они должны сделать: выбор между европейской интеграцией и изоляцией", - подчеркнул он.
Украина важна для всего европейского континента, - эксперт о резолюции Европарламента
Глава правления Института экономических исследований и политических консультаций Игорь Бураковский позитивно оценивает нынешнюю резолюцию Европарламента по Украине. "Позитивным в том плане, что Украину рассматривают как страну, которая является важной для ЕС. И в плане партнерских отношений, и не только", - заявил он.
Киев отказался от расширения своих границ
Власти столицы не намерены расширять границы города за счет территорий Киевской области. Об этом сообщает пресс-служба Киевской областной государственной администрации. Так, основная идея Генерального плана развития города Киева и его пригородной зоны до 2025 года - отказ от амбиций расширения границ города.



Пукачу дали майже два тижні на відпочинок

Новини від ТСН Суд продовжить слухання справи 7 листопада о 10:30.
Співробітників столичного метро зобов'язали посміхатися пасажирам

Новини від ТСН Для працівників Київпастрансу навіть розробили спеціальну пам'ятку.
Герман ледь не вилетіла із топ-10 впливових українок (фото)

Новини від ТСН Рейтинг найвпливовіших жінок окупували регіоналки.  (фото)
У аеропорту Борисполя затримано птахів-"нелегалів" з ознаками анорексії

Новини від ТСН 26 жовтня, в аеропорту "Бориспіль" у багажі пасажира рейсу Київ-Дубаї, громадянина України, було виявлено трьох хижих соколоподібних птахів (балабанів).
Суд звільнив з-під варти активіста Податкового майдану

Новини від ТСН 27 жовтня суддя Голосіївського районного суду Києва Наталія Чередніченко винесла рішення про звільнення з-під варти активіста Податкового майдану Віталія Грузинова.
Українка обікрала інтернет-друга іноземця на першому ж побаченні

Новини від ТСН В Хмельницькій області затримали 23-річну місцеву мешканку, яка під час першої ж зустрічі зі знайомим з інтернету німцем обікрала його.
ПР вважає, що резолюція Європарламенту – справа рук друзів Тимошенко

Новини від ТСН Депутат Олена Бондареко заявила, що всі чудово розуміють: рекомендації Європи мають практично політичний характер.
У Попова кажуть, що упродовж зими будуть мерзнути сотні будинків

Новини від ТСН Мазурчак переконував, що опалювальний сезон розпочатий краще, ніж у попередні роки.
Агенство пропонує підприємцям за 7 тисяч квитки поруч з Януковичем

Новини від ТСН За словами "представників Адміністрації президента", усіх, хто заплатить, глава держави не забуде.
Президент Росії замовив собі статуетку Януковича за 15 тис. доларів (фото)

Новини від ТСН Адміністрація президента Росії замовила для себе олов'яну фігурку президента України Віктора Януковича за не менш ніж 15 тис. доларів.




Міжнародні організації проти проекту щодо захисту суспільної моралі
Міжнародна федерація журналістів (МФЖ) і Європейська федерація журналістів (ЄФЖ) закликають український парламент не приймати законопроект про суспільну мораль. Про це вони повідомили у своїй спільній заяві, опублікованій на офіційному сайті МФЖ.
Азаров має менше місяця на те, щоб довести, що він не саботує доручення боса (дона)
Майже рік тому Янукович доручив Азарову з Кабміном вирішити питання щодо ліквідації "Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі", відомої в народі як "аморалка". Де результати, Яновичу?! Де виконавська дисципліна? Де мораль і совість?
Громадський рух «Стоп цензурі!» проти закону «Про захист суспільної моралі»
Ми, українські журналісти, висловлюємо рішучий протест проти законопроекту «Про захист суспільної моралі», який Верховна Рада прийняла у першому читанні 14 жовтня. В результаті прийняття цього законопроекту в Україні може з’явитись надзвичайно сильний інструмент цензури.
Протестувати вийшли навіть діти
Майже півсотні працівників дитячо-юнацького центру разом зі своїми вихованцями пікетували 26 жовтня сесію Нововолинської міської ради.
ВЕТУВАТИ: Новий Закон України що сприяє подальшій корумпованості судової системи
Долучайтесь до вимоги громадських активістів застосувати вето до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо розгляду справ Верховним Судом України», який сприяє подальшій корумпованості судової системи та порушує права та свободи людини.
"Пірова перемога” Луганської обласної ради.
"Пірова перемога” Луганської обласної ради. 26 жовтня 2011 року Луганський окружний адміністративний суд відмовив у позові Дмитру Снєгирьову щодо визнання незаконним рішення Луганської обласної ради
На Харківщині влада готує нові знищення пам’яток!
Найближчими днями у Харкові буде демонтовано Пам’ятний знак на честь проголошення декларації про Незалежність, що знаходиться у Саду ім. Т. Шевченка та пам’ятник кошовому отаману Івану Сіркові в м. Мерефі.
В Києві відбудеться новий марш на захист міста – за зелені зони, проти «Генплану-2025»
Марш розпочнеться 29 жовтня о 12.00 театралізованою ходою від пам’ятника Ярославу Мудрому (м. Золоті Ворота) до Арки дружби народів. Саме там о 13.00 розпочнуться громадські
Влада Кременчука живе за законами СРСР
Посилаючись на документ неіснуючої держави, перший заступник мера Андрій Погрібний намагався заборонити кременчуцькому «Фронту Змін» збирати думки кременчужан про президента В.Януковича. Ще два місяці тому


Журналісти України і світу застерігають Раду проти введення нової цензури
Українські журналісти заявляють, що законопроект про захист суспільної моралі, ухвалений парламентом у першому читанні, впроваджує нові інструменти цензури. Про це сказано у заяві руху "Стоп цензурі”. "Під приводом захисту суспільної моралі у законопроекті подаються технології, за якими можна буде закрити … Продовження
Таможенникам закупили погоны по 800 грн.
Департамент развития таможенной инфраструктуры и международного сотрудничества Гостаможслужбы заключил сделку с ЧАО «Астра Люкс» на приобретение парадных погон для государственных советников таможенной службы. Стоимость сделки составила 142 тыс грн. Об этом со ссылкой на «Вестник государственных закупок» сообщают "Наші гроші”. … Продовження
Посольство США відмовило у візі заступнику Генпрокурора Кузьміну
Чотирьом високопоставленим співробітникам Генеральної прокуратури України відмовлено у в`їзді до Сполучених Штатів Америки. Як повідомило компетентне джерело Фокус.ua, високопоставленим чиновникам ГПУ, в тому числі і першому заступнику Генпрокурора Ренату Кузьміну, посольство США в Україну відмовило у видачі візи з формулюванням … Продовження
СУД ЗВІЛЬНИВ З-ПІД ВАРТИ ВІТАЛІЯ ГРУЗИНОВА
Сьогодні о 12.30 суддя Голосіївського районного суду Києва Наталія Чередніченко винесла рішення про звільнення з-під варти активіста «податкового» Майдану Віталія Грузинова та визначення йому міри запобіжного заходу у вигляді підписки про невиїзд. Засідання суду тривало 5 хвилин. Як раніше повідомлялося, … Продовження
Евросоюз отказал "Южному потоку” в особом правовом статусе
Евросоюз отказал "Газпрому” в особом правовом статусе для газопровода "Южный поток”. Без особого статуса магистральный газопровод может быть использован для транспортировки газа третьими сторонами ПО ТЕМЕ: В "Газпроме” не хотят прокладывать "Южный поток” через Украину ЕС рассмотрит возможности других транзитеров … Продовження
В США требуют от Обамы внести Россию в список опасных стран
Конгрессмены от Республиканской партии требуют от президента США Барака Обамы приостановить «перезагрузку» с «вызывающей беспокойство» Россией. Это может сыграть на руку Украине ПО ТЕМЕ: США не приветствуют возвращение Путина в Кремль США не верят, что Тимошенко осудили не под влиянием … Продовження


Азаров допомогатиме Туреччині проти її волі
Кабмін виділив 1,6 мільйона гривень на гуманітарну допомогу Туреччині для ліквідації наслідків землетрусу. Відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду в середу, 26 жовтня 2011 року, повідомляє прес-служба Кабміну, інформує «Спротив». Зазначена сума виділена Міністерству надзвичайних ситуацій для закупівлі уніфікованих пневмокаркасних гумових модулів і систем обігріву та вентиляції, нагнітачів повітря, освітлювальних приладів, дизель-генераторів, дизельного пального, [...]
Дякую вам, депутати Ар'єв і Уколов!
Журналіст Олексій Братущак підловив депутата від НУНС Володимира Ар'єва у тому, що минулого тижня він голосував за закони у Верховній Раді, будучи фізично у іншому місці, на іншому континенті та в іншій півкулі Землі – в США. Звісно, у вчинку Ар'єва немає нічого особливого – так роблять всі депутати. Тільки хто, як не Володимир обруювався [...]
Генпрокуратура нарешті серйозно зайнялася кримінальним оточенням Тимошенко
Генпрокуратура просить суд відновити строки позовної давності кримінальних справ проти свекра екс-прем'єра Юлії Тимошенко Геннадія Тимошенко та 3 керівників корпорації ЄЕСУ. Про це на брифінгу повідомив начальник прес-служби Генпрокуратури Юрій Бойченко. Свекор Тимошенко, а також Євгенія Шаго, Лідія Сокольченко і Антоніна Болюра раніше фігурували в кримінальних справах за підозрою в причетності до розкрадання бюджетних коштів [...]
Мэр-регионал Костусев наступает на свободу слова по всем фронтам
Осуществляя травлю одесского оппозиционного телеканала «Круг» одесская власть развернула наступление на свободу слова по всем фронтам. Об этом, корреспонденту «Взгляда из Одессы» сообщил президент Фонда свободных журналистов им. Вячеслава Чорновила Дмитро Понамарчук. «Остается год до очередных парламентских выборов. Они хотят перекрыть любой голос разума, демократии, закрыть людям доступ к источникам правдивой информации», — сказал Понамарчук. «Все [...]
Арбузов паспортим режимом знищує валютний ринок в Україні
Колишній міністр фінансів Віктор Пинзеник не бачить в паспортизації обмінних операцій жодної логіки, лише – шкоду. Про це він заявив у коментарі Радіо Свобода. «Хоч вбийте мене – не можу зрозуміти. Для чого паспорт при обміні валюти? Давайте ще автобіографію змусимо писати, просто в обміннику!» – сказав він. «Гарантую, покупців та продавців там не буде. [...]


НБУ понизил официальную копейку на 8 сотых
Национальный банк понизил официальный курс гривни, соответствующий средневзвешенному курсу сделок на межбанковских торгах, устанавливаемый им на 28-30 октября, на 0,08 копейки до 7,9770 UAH/USD.
После визита Януковича в Бразилию сразу трех украинских бразильцев вызвали в сборную
Дебютировать в своей национальной команде могут представители "Динамо" и "Шахтера" - впервые в расположение пентакампеонов вызваны столичный Дуду и донецкий Виллиан.
В Борисполе таможенники спасли от анорексии трех хищных соколоподобных балабанов
Вчера, 26 октября, в аэропорту "Борисполь" в багаже пассажира рейса Киев-Дубаи, гражданина Украины, были обнаружены три хищные соколоподобные птицы (балабаны).
Киеврада ликвидировала "службу помощи Лени-Космоса киевлянам"
Киевский городской совет решил создать в составе коммунального предприятия "Столица" структурное подразделение "Информационно-справочная служба помощи киевлянам" вместо "Службы помощи киевского городского головы киевлянам "Call-центр".
В суде над Пукачем 10-дневный перерыв
Печерский районный суд Киева перенес рассмотрение уголовного дела против бывшего начальника департамента внешней разведки Алексея Пукача по обвинению в убийстве журналиста Георгия Гонгадзе на 7 ноября.


"Регіонали" знайшли євродепутата, який читає резолюцію з оптимізмом
Останні події, що відбуваються в Україні, не зупинять прогрес у переговорах про підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом.
Луценко кличе гумористів "95 кварталу" до суду
Учасників студії "95 квартал" можуть викликати в суд у справі проти Юрія Луценка про нецільове використання державних коштів на святкування Дня міліції.
Пукачу дали майже два тижні на відпочинок
Печерський райсуд Києва переніс розгляд справи Олексія Пукача за звинуваченням його у вбивстві журналіста Георгія Гонгадзе на 7 листопада.
Немиря: Європа дала Януковичу останнє попередження
Резолюція Європейського парламенту по Україні, у якій засуджується вирок Юлії Тимошенко, це останнє попередження президенту Віктору Януковичу.
Нові справи Тимошенко не вписується в декларації влади - посол Франції
Ситуація навколо екс-прем'єра Юлії Тимошенко не сприяє зближенню України з Європейським Союзом.
Обшук у екс-бухгалтера "ЄЕСУ" "засвідчили" соратники Тимошенко
Обшук в квартирі колишнього головного бухгалтера департаменту зовнішньоекономічних зв'язків корпорації "ЄЕСУ" Лідії Сокольченко пройшов спокійно і без порушень.
Друзі Тимошенко: Янукович повинен надати Європі план
Будь-яку майбутню зустріч між президентом Віктором Януковичем і представниками Євросоюзу слід розглядати тільки, якщо українська влада забезпечать конкретний план вирішення проблем в країні.
"Регіони" знайшли позитив у резолюції по Україні
Резолюція Європарламенту щодо ситуації в Україні засвідчила, що ЄС залишається відкритим для нашої країни.
Рекомендації ЄС щодо Тимошенко засновані на особистому - Бондаренко
Застосування рекомендацій Європарламенту з втручання у судові процеси в Україні є неприпустимим.
У Тимошенко кажуть, що прокурори мають українців за баранів
В існуванні рішення Верховного Суду про закриття справ проти Юлії Тимошенко може переконатися кожен.


Активисты хотят пустить по Севастополю автобус с изображением Сталина
Севастополя, участвующие в международной акции "Автобус Победы", намерены за свои средства разместить портрет Иосифа Сталина на одном из курсирующих по городу автобусов или троллейбусов. >>
ЕС ставит европерспективу Украины в зависимость от дела Тимошенко
Европарламент в четверг одобрил резолюцию по Украине: документ напрямую увязывает перспективу подписания соглашений об ассоциации между Украиной и ЕС с делом экс-премьера Юлии Тимошенко. >>
ГПУ опровергла информацию об отказе в выдаче виз сотрудникам ведомства
Информация об отказе в выдаче виз высокопоставленным сотрудникам генеральной прокуратуры Украины посольством США в Киеве не соответствует действительности. >>
СБУ проводит обыск в квартире бывшего главбуха ЕЭСУ - оппозиционер
Сотрудники СБУ, несмотря на запрет суда, проводят в четверг обыск в днепропетровской квартире Лидии Сокольченко, бывшего главбуха корпорации "Единые энергетические системы Украины". >>
Кличко хочет проверить подлинность подписей Черновецкого
Кличко выразил непонимание, каким образом Черновецкий, "постоянно находясь за границей", подписывает документы. При этом он отметил, что "даже в Европе заметили странную ситуацию в Киеве". >>
Партия регионов приветствует признание европейской перспективы Украины
Правящая Партия регионов приветствует признание европейской перспективы Украины в резолюции Европарламента, которая была принята в четверг. >>
"Нафтогаз" не подтверждает сообщения о смене руководства компании
Представитель НАК "Нафтогаз Украины" не подтвердил информацию, появившуюся в среду в украинских СМИ, о возможной отставке главы правления компании Евгения Бакулина. >>


RSS feed has not correct syntax.


Генпрокуратура: нашим сотрудникам никто не запрещал въезд в США

Ведомство просит журналистов не распространять непроверенную информацию, пользуясь сомнительными источниками, поскольку это вредит международному имиджу Украины.

В ПР считают, что на упоминание Тимошенко в резолюции Европарламента повлияла ЕНП

Депутат Елена Бондаренко отмечает, что ЕНП симпатизирует Тимошенко.



Луценко предложил вызвать в суд юмористов «95 квартала»
Участников студии "95 квартал" могут вызвать в суд по делу против Юрия Луценко о нецелевом использовании государственных средств на празднование Дня милиции
В Турции из-под завалин вытащили еще одного юношу
Спасатели в Турции вытащили из-под завалов еще одного живого человека спустя более 100 часов после землетрясения
Израиль обменял пленного шпиона на 25 египетских преступников
Власти Израиля и Египта обменялись заключенными. В обмен на 25 египтян, отбывавших наказания в израильских тюрьмах Каир освободил Илана Грапеля - израильтянина, обвиненного в шпионаже
Пленных украинцев могут скоро отпустить из Ливии
В освобождении граждан Украины, попавших в плен в Ливии, наметились позитивные перспективы, заявила уполномоченный Верховной Рады по правам человека Нина Карпачева, которая занимается этим делом по обращению родственников пленных
Будущее отношений Украины и ЕС зависит от ситуации с Тимошенко, – президент ЕНП
Украинское руководство должно разработать и выполнить план по решению ситуации с экс-премьером Юлий Тимошенко - от этого зависит будущее отношений Украины и ЕС и возможная встреча президента Украины с руководством ЕС, заявил президент Европейской народной партии Вилфрид Мартенс


E-mail: politicon1@at.ua © Владелец аккаунта, наименование, оформление, база данных, контент сайта, 2007—2015


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Рейтинг сайта по данным Alexa Internet
Вебвизора от Yandex.Metrika на сайте НЕТ!
3.139.233.43

гостевой вход politicon Вверх






Хостинг от uCoz
Счётчик от uCoz:



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0