Politicon Кровавый госпереворот и гражданская война в Украине 23 февраля! Харьков, площадь, Ленин, защита города от бандеровских банд
«  Октябрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31


 РАЗДЕЛЫ:

  Партии

  СМИ, блок 1

  СМИ, блок 2

 Архив по 30.06.2011

Приветствую Вас, Гость 20.04.2024, 16:55

Весь архив » 2011 » Октябрь » 05


Блок Юлии Тимошенко

Євгенія Карр: для захисту мами ми використовуємо будь-який шанс
"Я виступала на засіданні фракції Європейської народної партії в Парламентській асамблеї Ради Європи. Вперше мені довелося захищати свою маму. Я повинна була це зробити. У мене було багато емоцій, але я не нервувала", - сказала Євгенія Карр
Президент ПАРЄ передав через Євгенію Карр вітання та слова підтримки Юлії Тимошенко
"У вересні я мав можливість особисто передати Віктору Януковичу та його радникам моє занепокоєння. Я можу повторити це і сьогодні, що серйозні проблеми мають бути вирішені позитивно тими, хто їх створив", - сказав Мевлют Чавошоглу
ПАРЄ: ситуація в Україні не відповідає фундаментальним нормам демократії
showimage_asp.jpeg Сьогодні Євгенія Карр та Григорій Немиря зустрілися з головою Політичного Комітету ПАРЄ, віце-президентом фракції соціалістів в ПАРЄ Бьйорном фон Сюдовим у Страсбурзі (Франція)
Ханне Северінсен: Україна повертається до радянських часів
"Можливо, це також погано, як було в радянські часи. Мабуть, судова система завжди була такою поганою, і я знаю, що є багато ув’язнених, які не одержують достатньо захисту, не одержують достатніх можливостей для зустрічей з рідними", - заявляє колишній доповідач ПАРЄ по Україні
РЄ: Україна має виконувати зобов'язання із дотримання демократичних стандартів
Сьогодні Євгенія Карр та Григорій Немиря зустрілися з комісаром Ради Європи з прав людини Томасом Хаммарбергом у Страсбурзі (Франція)


Народна самооборона

Владі треба покарати слідчих і закрити справу Луценка – політолог
Непродумані дії, які ґрунтуються на рефлекторних моментах, призвели до того, що у великої владної машини з'явилася така «Ахіллесова п'ята». Про неї говорять не тільки всередині, а й за межами України.
ВР не проголосувала за статтю, за якою судять опозицію
Після нетривалого обговорення даного законопроекту голосування у залі ВР показало: «парламентська більшість» не має наміру голосувати за законопроекти, внесені депутатами щодо декриміналізації справ проти опозиціних політиків.
Гримчак: Луценко в СІЗО стає гірше
На сьогоднішній день немає ніяких змін в частині лікування Луценка. «Він нікому не потрібний в СІЗО, ніхто його не лікує», - зазначив Гримчак.
Єврокомісар непокоїться щодо стану українських політв‘язнів
Права людини та їхнє дотримання – це зобов‘язання усіх держав, особливо України, яка знаходиться в процесі моніторингу Ради Європи.
Тигіпку готують перший номер у списку Партії регіонів
Перспективи прем'єрства для Сергія Тигіпка поки немає. А для комуністів вимога відставки Тигіпка - це відвертий піар, спрямований на мобілізацію якоїсь частини електорату навколо себе.


Компартія України

Володимир Даниленко обурений повідомленнями про побиття дітей працівниками міліції в Охтирці
На адресу народного депутата України, першого секретаря Сумського обкому КПУ Володимира Даниленка неодноразово надходили звернення від мешканців міста Охтирка про незаконні затримання та побиття їх працівниками міліції міськрайонного відділу. Володимир Даниленко, реагуючи на дані повідомлення, направляв відповідні депутатські звернення та …
Комуністи Черкащини проаналізували робуту
29 вересня 2011 року відбулося чергове засідання бюро Черкаського обкому Компартії України, яке провів перший секретар обкому партії Роєнко В.Г.. В ході засідання розглянуто такі питання: 1. Про проведення звітів і виборів у первинних партійних організаціях області (доповідач: Побігайло А.П.). …
Олександр Голуб: 14 жовтня Компартія проведе День спільних антифашистських дій
Комуністична партія України планує провести 14 жовтня День спільних антифашистських дій. Комуністи не обмежаться демонстраціями, а проводитимуть роз’яснювальну роботу серед населення, зокрема, у навчальних закладах. Про це у коментарі УНН повідомив народний депутат України з фракції КПУ Олександр Голуб. "Ми …
Семинар-совещание секретарей первичных парторганизаций прошел в Маловисковском районе Кировоградщины
В октября т.г. в районных партийных организациях Компартии Украины в Кировоградской области пройдут кустовые семинары-совещания партактива. Учеба актива нашей партии идет постоянно. Именно такие мероприятия задают импульс и ориентиры на длительную перспективу. В прошедшую субботу, 1 октября, такое мероприятие прошло …
Катерина Самойлик: Держава повинна постійно піклуватися про тих, хто виховує для неї майбутнє
Народний депутат України від КПУ Катерина Самойлик відвідала Каланчацьку загальноосвітню школу № 1, де вручила її учням інтерактивну (мультимедійну) дошку та бібліотеку із творів, які входять до шкільної програми. До слова сказати, дві такі ж бібліотеки були вручені народним депутатом …


Блок Литвина

Депутат Киевсовета от Народной Партии Елена Овраменко: Киевсовет упростил схему выдачи ордеров на размещение малых архитектурных форм в Киеве
Как сообщила 28 сентября в эфире программы «Столица.Спецпроект» на ТРК Киев депутат Киевсовета Елена Овраменко: «Киевский городской совет упростил схему выдачи ордеров на размещение малых архитектурных форм в Киеве. Соответствующее решение об утверждении методики расчета размеров платы по договорам личного земельного сервитута при установке временных сооружений на территории города Киева вступит в силу с 1 ноября 2011 года».
На запитання людей відповідає народний депутат
Напередодні Дня вчителя і Дня людей похилого віку народний депутат України Сергій Терещук ознайомився з роботою шкіл сіл Козацького, Тарасівки, Водяників, Вільхівця, зустрівся із соціальними працівниками села Неморож, інтернату для людей похилого віку у селі Вільховець.
Голова Чернівецької обласної організації Народної Партії Михайло Романів виступив у прямому ефірі обласного телебачення
Голова Чернівецької обласної організації Народної Партії Михайло Романів виступив в прямому ефірі програми «Телевізійна студія – А3», що на обласному телеканалі «Буковина». Голова парторганізації надав роз’яснення із широкого кола питань, від яких сьогодні залежить реалізація державної пенсійної політики.
Виступ народного депутата України фракції Народної Партії В.Ф. Шпака на пленарному засіданні Верховної Ради України 04.10.2011 р.
Шановний Голово! Шановні народні депутати! Уже вкотре ми хочемо привернути вашу увагу до спекуляцій, які відбуваються із земельними угіддями. В очікуванні запровадження ринку землі ситуація наразі ще більше загострилася. Тіньова приватизація землі сільськогосподарського призначення набула такого розмаху, що вже скоро не буде, що запропонувати нормальному земельному ринку.
Виступ народного депутата України фракції Народної Партії В.Ф. Шпака на пленарному засіданні Верховної Ради України 04.10.2011 р.
Шановний Голово! Шановні народні депутати! Уже вкотре ми хочемо привернути вашу увагу до спекуляцій, які відбуваються із земельними угіддями. В очікуванні запровадження ринку землі ситуація наразі ще більше загострилася. Тіньова приватизація землі сільськогосподарського призначення набула такого розмаху, що вже скоро не буде, що запропонувати нормальному земельному ринку.

СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА

Ещё новости: Ukranews, Ukr.net, Главком, Мнения, Украина без Януковича!, Досье, Факты, Вікна, ОстроВ



В черновицком зоопарке появился на свет львенок (видео)
Хижаки на диванi. У Чернiвцях в приватному будинку мешкаe цiла сiм'я африканських левiв. Руду пару - Юнону та Ахiллеса - господарi придбали ще чотири роки тому. А нещодавно у лев'ячiй родинi з'явилося поповнення. Маленький Геркулес поки що бiльше схожий на кошеня, але вже викликаe повагу.
Дочь Тимошенко уверена, что ее мать преследуют в науку оппозиции
Дочь экс-премьера Юлии Тимошенко Евгения Карр считает, что "политическая расправа" над ее мамой направлена на то, чтоб упредить других противостоять действующей власти. "Идет просто политическая расправа с целью послать предупреждение людям, чтобы никто не высовывался", - считает дочь Тимошенко.
Московские хирурги провели мастер-класс для харьковских коллег (видео)
У Харковi росiйськi хiрурги провели майстер-клас iз пересадки нирки. Вперше в Украiнi застосували новий метод. Головна його перевага в тому, що на тiлi донора роблять мiнiмальний надрiз. Асистували свiтилам медицини - харкiвськi спецiалiсти. За операцieю, в прямому ефiрi стежили десятки хiрургiв, якi зiбралися сьогоднi на п'ятий професiйний з'iзд.
Запорожанин вышел побегать на стадион и взорвался на гранате (видео)
Чоловiк пiдiрвався на гранатi... на шкiльному стадiонi! Напередоднi ввечерi у Запорiжжi - мешканець Миколаiвськоi областi вийшов побiгати на стадiон. За повiдомленням мiсцевоi мiлiцii - у його барсетцi була граната Ф-1, яка i вибухнула. Чоловiк загинув на мiсцi.
Греция не хочет давать Украине шанс на членство в ЕС
Греция не поддерживает требование Украины о включении в проект соглашения об ассоциации с Европейским Союзом пункт о перспективе членства Украины в Евросоюз, поскольку считает, что нынешнее время является не наилучшим для вступления в Евросоюз. Об этом заявляет посол Украины в Греции Владимир Шкуров.
Украинец создал трон для Медведева и Путина
Житель города Ровно Николай Христич изготовил трон для российского президента. Умелец в шутку предложил президенту Украины Виктору Януковичу подарить трон Дмитрию Медведеву или премьер-министру Владимиру Путину, чтобы "за газ легче было бы договариваться". По словам Христича, на изготовление подарка российскому правителю ушло свыше трех лет.
Иконы, изъятые у контрабандистов, передали в донецкий музей (видео)
10 стародавнiх iкон - отримав у подарунок донецький художнiй музей. Образи 17-18 столiття - спiвробiтники СБУ вилучили у контрабандиста, шо намагався незаконно вивезти до Росii мешканець Новоазовського району. Образи вiн заховав у коробки з-пiд цукерок. I хоча релiквii добряче попсували - пiсля реставрацii iх зможуть побачити усi охочi.
Депутаты отказались декриминализировать статью Тимошенко (видео)
Парламент вiдмовився розглядати законопроекти, якi скасовують кримiнальну вiдповiдальнiсть за перевищення службових повноважень. Саме за цieю статтею судять Юлiю Тимошенко та Юрiя Луценка. А от президентський законопроект, який пом'якшуe вiдповiдальнiсть за економiчнi злочини - депутати розглянуть завтра.
Европейская система ПРО станет действующей через 6 лет
Сроки ввода в эксплуатацию территориальной европейской ПРО можно определить только при разработке системы. Об этом заявил генеральный секретарь НАТО Андерс Фог Расмуссен. Однако, по его словам, полностью операционной система станет в 2018 году. Фог Расмуссен подчеркнул, что ЕвроПРО обеспечит повышенную безопасность странам НАТО.
В Ялтинском заповеднике 250 пожарников боролись с огнем (видео)
Три гектари лiсу вигорiли в Ялтинському природному заповiднику. Пожежа почалася минулоi ночi високо в горах. ГУ МНС Украiни у Криму До ранку ii гасили майже пiвсотнi машин i 250 пожежникiв та лiсникiв. Рятувальники кажуть - завдання було не з простих, адже полум'я швидко поширювалося по сухiй хвоi.
Томенко: Статью Тимошенко изменят уже после приговора суда
Верховная рада декриминализирует статью, по которой проходит экс-премьер Украины Юлия Тимошенко, после приговора Печерского райсуда Киева в "газовом" деле. Такое мнение озвучил вице-спикер Верховной рады, член партии "Батькiвщина" Николай Томенко. Томенко уточнил, что получил эти данные из "неофициальных источников".
Обещанные билеты на открытие "Олимпийского" не дошли до студентов
Студенты высших учебных заведений Киева не получили от вице-премьер-министра - министра инфраструктуры Украины Бориса Колесникова обещанные 15 тысяч билетов на открытие Национального спортивного комплекса "Олимпийский" после реконструкции. Вопросом должна была заниматься столичная мэрия.
ОБСЕ призвала сделать суд над Пукачем открытым
Суд над экс-начальником департамента наружного наблюдения Министерства внутренних дел Алексеем Пукачем должен быть открытым. Об этом заявила представитель ОБСЕ по вопросам свободы СМИ Дунья Миятович. ОБСЕ призывает компетентные органы Украины сделать процесс прозрачным и открытым для общества.
Парламентская комиссия изучит деятельность предыдущего руководства "Индара"
Временная следственная комиссия Верховной рады по вопросам расследования ситуации, сложившейся на предприятии "Индар," будет изучать деятельность предыдущего руководства предприятия. Об этом сказала председатель Комитета Верховной рады по вопросам здравоохранения Татьяна Бахтеева.
Северинсен: Янукович загнал себя в угол
Бывший докладчик по Украине мониторингового комитета Парламентской Ассамблеи Совета Европы (ПАСЕ) Ханне Северинсен заявила, что ситуация в Украине "очень плохая" для президента Виктора Януковича. Она также не исключает, что по отношению к Киеву могут быть применены более жесткие меры из-за невыполнения взятых обязательств.
Вину "тризубовцев" за спиленную голову Сталина уменьшили
Активистам общественной организации "Тризуб", которых обвиняют в повреждении памятника Иосифу Сталину в Запорожье, изменили обвинение. Как пояснил защитник обвиняемых, суть переквалификации статьи в уменьшении уголовной ответственности. Если раньше ущерб оценивали в более 370 тысяч гривен, то теперь речь идет о 109 тысячах гривен.
Семьям погибших одесских милиционеров дадут по 10 тысяч гривен
Мэр Одессы Алексей Костусев выделил по 10 тысяч гривен материальной помощи семьям 2 погибших и 4 раненных в перестрелке при задержании гражданина России Аслана Дыкаева милиционеров. Средства в сумме 60 тысяч гривен будут перечислены Одесской областной организации профсоюза работников милиции для последующего осуществления выплат.
Янукович хочет на новый уровень в отношениях с Грецией
Двусторонние отношения Украины и Греции традиционно прочные и не зависят от политической конъюнктуры. Об этом заявил президент Украины Виктор Янукович. "Но сейчас пришло время перейти на качественно новый уровень сотрудничества", - сказал Янукович. Он также ответил на вопросы о европейской интеграции Украины и реформах.



У Києві на сміттєспалювальний завод привезли радіоактивний брухт (відео)

Новини від ТСН Випромінювання перевищувало норму у 200 разів (відео)
Скандальний освітній сайт Табачника закрито: журналісти обіцяють помститися

Новини від ТСН Журналістів редакції сайту звільнили і не заплатили за роботу, повідомивши лише, що "немає грошей утримувати колектив".
Дочка Тимошенко роздавала поради Януковичу, як будувати демократію

Новини від ТСН Євгенія Карр заявила, що команда президента ігнорує поради Європи повернутися на демократичний шлях і дати опозиції право брати участь у виборах.
Янукович вестиме облік корупціонерів України

Новини від ТСН Президент дав кілька доручень щодо виконання закону про протидію корупції.
Колесніков "кинув" студентів з квитками на відкриття Олімпійського

Новини від ТСН Віце-прем'єр-міністр обіцяв 15 тисяч квитків на відкриття НСК "Олімпійського" розподілити між вишами столиці
Краматорськ на Донеччині засипало сажею (фото)

Новини від ТСН Місто неприємно здивував шар чорного порошку на машинах і дорогах. (фото)
Могильов просить 3 мільярди щороку на реформу міліції

Новини від ТСН Тоді українська міліція буде повністю реформована за європейським зразком за 3-5 років.
У Севастополі на набиту людьми маршрутку впав кран (фото)

Новини від ТСН За свідченням очевидців, як мінімум один пасажир постраждав. (фото)
У Цушка забракували третину вітчизняного вина

Новини від ТСН Результати лабораторних досліджень можуть бути представлені через 1-1,5 місяці.




Новий закон Білорусі оцінює флешмоб як пікетування, а мовчання як дію
Закон Про масові заходи, прийнятий білоруськими депутатами на закритому засіданні одразу в двох читаннях, забороняє організовувати масові акції через інтернет, а "мовчання і стояння” прирівнює
Харківська міська влада перешкодила провести акцію проти Табачника
5 жовтня молодь Харкова планувала провести в центрі міста протестну акцію з назвою «Харківська відповідь Табачнику». Громадські активісти виступають проти подальшої присутності Табачника на посаді міністра освіти, науки та культури через його непрофесійність, недолугі псевдореформи та діяльність, що провокує розділення українців
Розробники Генплану хочуть повернути зелені зони Києву
5 жовтня 2011 р. Розробники Генерального плану готують перелік незаконних рішень Київської міської ради, які необхідно скасувати. Про це повідомив Микола Романець, керівник проектної організації
Святкування 75-річчя Вацлава Гавела
6 жовтня 2011 р. · 18:00 - 21:00, Київ, Кінотеатр "Жовтень", прес-центр (вул.Костянтинівська, 26)
Митинг "детей войны” возле Донецкой прокуратуры
Этот митинг оставил больше негативных впечатлений, нежели положительных. Потому что, эти люди в душе своей, живут в несуществующем государстве и этими уличными акциями они не строят гражданское общество, а просто обращают внимание на свои проблемы.
Міфи про український визвольний рух ХХ століття. Лекція + онлайн-трансляція
6 жовтня 2011 р. · 18:00 - 21:00, Львів, Головний корпус ЛНУ Франка, ауд. 336 (третій поверх), вул.Університетська,1
Регіонал вимагає гроші в голови Тернопільської ОДА
Народний депутат та  голова обласної організації Партії регіонів Орест Муц направив на ім’я голови Тернопільської ОДА Валентина Хоптяна депутатське звернення, в якому просить компенсувати
Жіночий консорціум України підписав стандарти недискримінаційної реклами в Україні
30 вересня 2011р.відбувся Форум «Стандарти недискримінаційної реклами в Україні», який був присвячений обговоренню і прийняттю Стандартів недискримінаційної реклами за ознакою статі. Стандарти спрямовані на визначення
Продовження політики порушення прав українців у Росії
Українська Всесвітня Координаційна Рада розглядає ухвалу Замоскворецького суду м. Москви, щодо ліквідації єдиної всеросійської федеральної організації українців – «Об’єднання Українців Росії» (ОУР) – як продовження політики порушення громадянських, культурних, духовних й мовних прав найбільшої української громади за межами України


Обменять валюту без паспорта теперь можно в Facebook
В социальной сети Facebook можно обменять валюту без паспорта. Пользователи соцсети создали группу для обмена денег. В целях безопасности, в ней предлагается добавлять исключительно знакомых людей, которые должны назвать свое настоящее имя, фамилию, а также иметь собственную фотографию на аватарке. … Продовження
Лідери кримських татар поскаржилися світові на владу України
Лідери кримськотатарського народу просять дипломатів і міжнародні організації скликати під егідою ОБСЄ або Ради Європи форум з питань відновлення прав кримських татар. Як повідомляє Радіо "Свобода”, вони просять провести такий міжнародний форум якнайшвидше. Голова Світового конгресу кримських татар, депутат кримського … Продовження
Влада придумала населенню чергові комунальні побори
В Україні планують запровадити новий тариф для населення – за переробку сміття. Про це заявив голова держагентства з інвестицій та нацпроектів Владислав Каськів, повідомляють "Коментарі” За його словами, в рамках нацпроекту "Чисте місто” передбачається будівництво заводів з переробки сміття, а … Продовження
Ярошенко і Арбузов імітували попит на ОВДП?
Розміщення Мінфіном на дебютних аукціонах, які відбулися вчора увечері, облігацій внутрішньої державної позики з валютної прив’язкою на суму 861 млн.грн. є за всіма ознаками лише імітацією попиту на вітчизняні ОВДП з метою підвищення їх ліквідності. Про це заявив координатор громадянського … Продовження
Мажор, которого разыскивают через Интерпол за резонансное ДТП в центре Киева, осел в Москве
Сергей Калиновский, четыре года назад совершивший резонансное ДТП в центре украинской столицы, вот уже несколько лет живет в Москве. Как рассказал друг Калиновского Андрей, в Москве у киевского мажора дела идут отлично: он стал семейным человеком и даже обзавелся ребенком. … Продовження
Bloomberg: Золотовалютные резервы Украины уменьшились на 3 млрд. долларов
Золотовалютные резервы Украины на сегодняшний день составляют 35 млрд долл. Об этом сообщает агентство Bloomberg. Напомним, что по состоянию на 31 августа золотовалютные резервы Украины составляли 38,189 млрд долл. Таким образом, резервы за данный период уменьшились на 3,189 млрд долл. … Продовження


Скандальное дело депутатов-педофилов из БЮТа закрыто?
Уголовное дело по подозрению нескольких депутатов парламента в растлении малолетних закрыто. Об этом сообщил в Верховной раде депутат от блока «Наша Украина — Народная самооборона» Геннадий Москаль. «Закрыто дело педофилов. Вчера оно закрыто с нулевым результатом», — сообщил он журналистам, информирует «Спротив». Как сообщалось, 26 октября 2009 года Генеральная прокуратура Украины сообщила, что по уголовному делу о [...]
Бандит и проститутка от журналистики Анатолий Шарий сядет надолго?
Прокуратура прекратила расследование уголовного дела о покушении на убийство корреспондента интернет-издания «Обозреватель» Анатолия Шария, вместо этого возбуждено дело против него за заведомо ложное сообщение о совершении преступления, информирует «Спротив». Как сообщает в среду управление связей с общественностью МВД Украины, изучая собранные доказательства, сотрудники прокуратуры пришли к выводу о «бесспорной инсценировке» данного происшествия. Таким образом, дело [...]
Янукович хочет ассоциацию с Евросоюзом только на 10 лет?
Украина выдвинула Евросоюзу требование ограничить срок действия Соглашения об ассоциации до 10 лет. Об этом со ссылкой на источники в дипломатических кругах Украины пишет «ZN.UA». Источник напомнил, что предыдущий документ с ЕС — Соглашение о партнерстве и сотрудничестве — Украина подписывала также на 10 лет. В случае с Соглашением об ассоциации Киев настаивает на конечном срока действия документа — [...]
У міліції кришують «беркутівців», які напали на журналістів
Міліція не порушувала кримінальної справи за зверненням журналістів щодо порушення їхніх прав працівниками «Грифону» та «Беркуту» у Печерському суді м. Києва під час розгляду справи екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко 6 і 7 липня 2011 року, повідомляє «Спротив». Як повідомив під час засідання Міжвідомчої робочої групи з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захист прав [...]
Судей, принимавших решение по «Ливеле», уже нет в живых
Временная следственная комиссия Верховной Рады Украины по вопросам расследования обстоятельств и последствий деятельности на украинском рынке нефтепродуктов компании «Ливела» приняла решение обратиться к Генеральной прокуратуре и МВД с просьбой создать совместную комиссию для проверки обстоятельств смерти двух судей, которые принимали судебные решения по делам, связанным с деятельностью компании «Ливела». Такое предложение было поддержано пятью из [...]


Кабмин постановил, что одного намерения жениться для взимания платы еще не достаточно
Кабинет Министров исключил из перечня платных услуг, предоставляемых органами регистрации актов гражданского состояния (РАГСами), подачу заявлений о государственной регистрации актов гражданского состояния.
Мельниченко куда-то исчез, а на его дом и адвоката охотятся подозрительные устройства
Адвокат Николая Мельниченко Николай Недилько не знает, где находится его подзащитный, потому что связи с ним нет.
Прощай, капуста: Зунг уломал Азарова выращивать пангасиуса
Вьетнам предлагает Украине создавать совместные предприятия по производству сельскохозяйственных и морепродуктов, в частности, по выращиванию пангасиуса.
Азаров рассказал, как трудолюбие вьетнамцев позволяет ему развивать украинскую экономику
Премьер-министр Николай Азаров считает Украину толерантной страной. Об этом он сказал на совместной пресс-конференции с премьер-министром Вьетнама Нгуен Тан Зунгом.
64-летний ривненский умелец превзошел итальянских мастеров в услаждении задницы Путина
Теперь "утонченный" кратчайший путь к царским телесам дедуля настойчиво парит Януковичу…
Могилев подсчитал: чтобы милиционеры стали чище и добрее, в год нужно 3 миллиарда
Министр внутренних дел Анатолий Могилев оценивает необходимые дополнительные средства для реформирования Министерства внутренних дел на уровне 3 млрд гривен в год.
Могилев прямо объяснил, что в одесской бойне виноват Луценко
Одесситам, рядом с домами и машинами которых милиция устраивала облаву на остатки банды, стоит сказать Юрию Витальевичу спасибо, что гранатометы отобрал – а то бы "орлы" их сразу в ход пустили…


Греція не хоче брати Україну в Європу
Греція не підтримує вимогу України про включення в проект угоди про асоціацію з Європейським Союзом пункту про перспективу членства України в ЄС.
"Регіони" обіцяють "швидкий і активний" законопроект про вибори
Проект закону про вибори народних депутатів можуть передати до парламенту вже в середу, 5 жовтня.
Янукович їде до Греції поговорити про кризу - посол
Президенти України та Греції на двосторонній зустрічі в четвер обговорять тему фінансової кризи, яку зараз переживає Греція.
Янукович доручив Лариновичу порахувати корупціонерів
Президент Віктор Янукович доручив Міністерству юстицій вжити заходів щодо формування та ведення Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення.
ПАРЄ здійснить заходи, якщо Янукович не вижене себе з кутка - Северінсен
Парламентська Асамблея Ради Європи може застосувати до Києва більш жорсткі заходи через невиконання взятих зобов'язань.
Томенко каже, що Тимошенко звільнять після вироку
Верховна Рада декриміналізує "статтю Тимошенко" після вироку Печерського райсуду Києва у "газовій" справі.
Колесніков обманув київських студентів
Студенти вищих навчальних закладів Києва не отримали від віце-прем`єра інфраструктури Бориса Колеснікова обіцяних 15 тисяч квитків на відкриття НСК "Олімпійський".
Янукович поїхав вчитися, як довести країну до дефолту - Томенко
Президент Віктор Янукович невчасно здійснює всій візит до Греції.
В Одеській міськраді взяли чергового хабарника
Прокуратура Одеси порушила кримінальну справу за фактом отримання хабара чиновником Одеської міської ради.
Азаров пообіцяв захищати в'єтнамців, що легально працюють
Прем'єр Микола Азаров вважає Україну толерантною країною.


Политологи надеются на смягчение приговора Тимошенко
Украинские политологи считают, что решение парламента уменьшило шансы Тимошенко на освобождение, однако оставляют возможность для вынесения ей более "мягкого" приговора. >>
Украинская милиция не готова к спецоперациям - Могилев
Украинская милиция не готова к спецоперациям наподобие той, которая имела место в субботу в Одессе, заявил глава МВД Украины Анатолий Могилев. >>
Выплачивать деньги вкладчикам Сбербанка СССР нечем - Тигипко
Вице-премьер Украины Сергей Тигипко заявил, что в проекте госбюджета на 2012 год не заложены средства на выплату компенсаций по обесценившимся вкладам Сбербанка СССР. >>
Янукович поручил ГПУ изучить обстоятельства смерти студента в милиции
Президент Украины Виктор Янукович поручил генпрокурору Виктору Пшонке в двухнедельный срок тщательно изучить все обстоятельства смерти студента Игоря Индило в райотделе милиции в 2010 году. >>
Суд оставил в силе звание Героя Украины главы УПЦ МП
Высший административный суд Украины отказал в признании неправомерным указа Януковича о присвоении Героя Украины главе УПЦ МП митрополиту Киевскому и всея Украины Владимиру. >>
В КС поступило представление о конституционности пенсионной реформы
Секретариат Конституционного суда Украины рассматривает представление 49 народных депутатов из оппозиционных фракций о законности пенсионной реформы. >>
Ляшко передал правительству "гарбуза"
Внефракционный депутат Олег Ляшко в среду принес в сессионный зал Верховной Рады "гарбуз" (тыкву) и передал его членам правительства в знак несогласия с их политикой. >>


RSS feed has not correct syntax.


Подача заявления в ЗАГС стала бесплатной

Кабинет Министров исключил из перечня платных услуг, предоставляемых органами регистрации актов гражданского состояния (РАГСами), подачу заявлений о государственной регистрации актов гражданского состояния.

Азаров пообещал защищать легально работающих в Украине вьетнамцев

Премьер считает Украину толерантной страной.

Карпачева призывает Раду запретить повторное задержание подозреваемых

"Прошу внести изменения в Уголовно-процессуальный кодекс Украины, которыми сделать невозможным повторное задержание лица, которое было освобождено судом из-под стражи с применением меры пресечения, не связанной с арестом", - сказала она.

Могилев: в МВД наинизшая зарплата среди силовых структур

По его словам, средняя зарплата милиционера составляет 2 492 гривны, зарплата в Министерстве обороны - около 3 525 гривен, Службе безопасности Украины - 4 418 гривен.



Милиция разыскивает автора ролика о смерти Дикаева, - СМИ
Сотрудники милиции разыскивают среди студентов Одесской юридической академии автора видеоролика, проживающего в общежитии рядом с частной гостиницей «Особняк», который снял и разместил в интернете расстрел снайперами силовых структур главаря бандитской группы Аслана Дикаева, бросившего автомат и желавшего сдаться правоохранителям
Coca-Cola осталась самым дорогим мировым брендом
Консалтинговая компания Interbrand, базирующаяся в Швейцарии, представила свой очередной рейтинг самых дорогих брендов планеты
Томенко: Тимошенко освободят после приговора
Верховная Рада декриминализирует статью по которой судят экс-премьера Юлию Тимошенко после приговора Печерского райсуда Киева в «газовом» деле
Табачник закрыл сайт osvita.com, не выплатив сотрудникам зарплат
Вчера, 4 октября, закрылся сайт osvita.com, созданный в октябре 2010 года при участии Министерства образования и науки, молодежи и спорта
Активистам ВО «Тризуб», которые обезглавили памятник Сталину, облегчили обвинение
Активистам общественной организации «Тризуб», которых обвиняют в повреждении памятника Иосифу Сталину в Запорожье, изменили обвинение


E-mail: politicon1@at.ua © Владелец аккаунта, наименование, оформление, база данных, контент сайта, 2007—2015


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Рейтинг сайта по данным Alexa Internet
Вебвизора от Yandex.Metrika на сайте НЕТ!
18.191.181.231

гостевой вход politicon Вверх






Хостинг от uCoz
Счётчик от uCoz:



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0