Politicon Кровавый госпереворот и гражданская война в Украине 23 февраля! Харьков, площадь, Ленин, защита города от бандеровских банд
«  Сентябрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930


 РАЗДЕЛЫ:

  Партии

  СМИ, блок 1

  СМИ, блок 2

 Архив по 30.06.2011

Приветствую Вас, Гость 18.04.2024, 20:15

Весь архив » 2011 » Сентябрь » 22


Блок Юлии Тимошенко

Humanitad: в Україні застосовується викривлене правосуддя
Відкритий лист Президенту України. Заключна заява делегації незалежних спостерігачів Хьюманітад на судовому процесі над Юлією Тимошенко
Захист Юлії Тимошенко вимагає негайно поновити судове слідство
"Захист сьогодні терміново звертається із заявою про негайне поновлення судового слідства заради того, щоб суд розглянув клопотання про скасування запобіжного заходу відносно Тимошенко Юлії Володимирівни", - сказав Олександр Плахотнюк
ЄС вимагає від Януковича забезпечити участь Юлії Тимошенко у виборах
"Ми б хотіли, щоб вона брала повноцінну участь у політичному житті", - цитує слова Штефана Фюле інформаційне агентство Reuters за результатами його зустрічі у Ялті з президентом України
Сергій Власенко: СІЗО створює нові загрози здоров'ю Юлії Тимошенко
"В п’ятницю нам стало відомо, що саме практично через стінку від камери Юлії Володимирівни знаходиться медична частина слідчого ізолятора, в якій перебувають люди, наскільки нам стало відомо, з відкритою формою туберкульозу. Це ставить під велику загрозу життя і здоров'я Юлії Тимошенко", - сказав він
Олександр Кваснєвський: справа Юлії Тимошенко ускладнює переговори України та ЄС
"Я думаю, що все, що тепер відбувається в Україні, що стосується пані Тимошенко, це ускладнює процес. Немає тут іншої відповіді. Політично це дуже ускладнює всі розмови", - сказав екс-президент Польщі


Народна самооборона

За нинішню зарплату міліція не стане захищати владу - Г.Москаль
Г.Москаль переконаний, що за 1200 гривень, які отримують працівники «Беркута», патрульно-постової служби, вони не будуть захищати владу при будь-якому технічному оснащенню.
Москаль: Харківський міліціянт підробляв кілером
«Убивство бізнесмена на замовлення здійснив оперуповноважений карного розшуку одного з РВВС Харкова Смірнов, причому зі зброї, вкраденої з Комінтернівського райвідділу міліції», - додав Москаль.
Екс-міністр МВС: Зварич став символом суддів-хабарників і поніс за це покарання
Він зробив собі рекламу найцинічнішого хабарника. Цією фразою про колядуванні і засіванні він виступив символом цинізму хабарників у суді, тому він не міг не бути покараний максимально.
Москаль попросив експертів Міжнародної неурядової організації «Лікарі без кордонів» обстежити Луценка
«Експерти відомої міжнародної лікарської організації можуть поставити діагноз, об’єктивність якого ні в кого не викликатиме сумнівів», – вважає Г.Москаль.
Ірина Луценко: Чоловік триматиметься до останнього, він не буде скиглити
«На сьогодні стан здоров’я Юрія Луценка не покращився. Але він цього не покаже нікому. Він буде триматися до останнього, але не скиглитиме про постійний біль», - додала дружина екс-міністра.


Компартія України

Катерина Самойлик пропонує парламенту обговорити проблему освіти у сільській місцевості
Народний депутат України від Комуністичної партії Катерина Самойлик зареєструвала у Верховній Раді проект постанови про проведення парламентських слухань на тему "Освіта в сільській місцевості: кризові тенденції та шляхи їх подолання”. Метою проведення слухань на тему є глибокий аналіз ситуації, що …
Комуністи пропонують преміювати педагогічних працівників
У Верховній Раді зареєстровано проект постанови Верховної Ради України про присудження щорічної Премії Верховної Ради України педагогічним працівникам загальноосвітніх, професійно-технічних, дошкільних та позашкільних навчальних закладів. Автором даного документу є народний депутат України від Компартії Катерина Самойлик. Проектом постанови пропонується присудити …
Володимир Даниленко зареєстрував законопроект, що кардинально змінює підхід до гласності у судах України.
21 вересня 2011 року першим секретарем Сумського обласного комітету КПУ, народним депутатом України Володимиром Даниленком був зареєстрований проект Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо права на проведення в залі судового засідання фото- і кінозйомки, відео-, …
Компартія піднімає людей на протест проти антисоціальних реформ
Компартія проводить роз’яснювальну роботу на всіх рівнях населених пунктів, піднімаючи людей на протест проти антисоціальних реформ, що намагається втілити уряд. Про це сьогодні на прес-конференції в Києві заявив лідер Компартії України Петро Симоненко. "Ми проводимо Народний референдум, метою якого є …
Петро Симоненко: Приклад Тігіпка доводить відсутність системних розбіжностей між "помаранчевими” та "біло-блакитними”
Сергій Тігіпко демонструє на своєму прикладі відсутність системних розбіжностей між "помаранчевими” та "біло-блакитними” політичними силами. Про це сьогодні на прес-конференції в Києві заявив лідер Компартії України Петро Симоненко. "Наприклад, "помаранчеві” під час виборів у 2010 році заявляли, що у разі …


Блок Литвина

Ілюзія миру в світі
21 вересня в усьому світі відзначають Міжнародний день миру, проголошений Генеральною Асамблеєю Організації Об’єднаних Націй у 1981 році. Це заклик до всього світу про припинення вогню та відмову від насильства. Проте впровадження такої дати не забезпечує автоматично стабільний мир у світі, оскільки низка країни й далі накопичують у своєму арсеналі ядерну зброю, періодично відбуваються терористичні акти на територіях різних держав.
Европейская неделя мобильности – в Евпатории!
Виктор Колесник, и.о. председателя Крымской республиканской организации Народной Партии: «Евпаторийские народники 22 сентября все сядут на велосипеды, либо воспользуются трамваем, чтобы добраться до работы».
Чернігівщина: Зелені заповіти Миколи Заська
Вересень багатий на різні свята і одне з них ми щойно відсвяткували. День працівників лісового господарства, серед яких народники Чернігівщини мають гідне представництво – людей, відданих своїй справі, які працюють в господарствах різних районів області.
У Бердянську відкрито пам’ятний знак курортникам
17 вересня в День міста у Бердянську Запорізької області на проспекті Леніна, біля будинку Центру культури та дозвілля «Софіт», відкрито пам’ятний знак курортникам.
У дитячому садку народний депутат Микола Рудченко вирішив недитячу проблему
Одна із двох електроплит, які функціонували у Центрі розвитку дитини «Казка», що у Новій Боровій Володарсько-Волинського району на Житомирщині, вийшла з ладу. Придбати нову селищна рада не мала змоги, а тому педагогічний колектив вирішив шукати благодійника, якому небайдужа доля чужих дітей.

СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА

Ещё новости: Ukranews, Ukr.net, Главком, Мнения, Украина без Януковича!, Досье, Факты, Вікна, ОстроВ



В Умань из-за хасидов перебросили дополнительные силы милиции
В Умани на время массового паломничества хасидов сформирован сводный отряд в составе 448 человек из числа сотрудников аппарата управления строевых подразделений УМВД области. Также создан резерв из сотрудников роты милиции особого назначения Беркут в составе 36 человек, которые непосредственно будут находиться в местах проведения массовых мероприятий.
Детсад в зоопарке - в Бердянске родились львенок и леопарденок (видео)
Бебi-бум у Бердянському зоопарку. Останнiм часом там просто не встигають рахувати новонароджених звiрят. Чергове поповнення - далекосхiдний леопард та африканське левеня. Малечу довелось забрати вiд матерi, бо звiрят дуже налякали вiдвiдувачi.
На стенах храма Софии Киевской обнаружены древние надписи (видео)
Сьогоднi головний храм Украiни - Софiя Киiвська вiдзначаe тисячолiтнiй ювiлей. Iсторiя святинi i досi зберiгаe безлiч загадок для науковцiв. Хоча за останнiй рiк вони чимало дiзналися завдяки написам на внутрiшнiх стiнах храму. Кам’яний лiтопис говорить не гiрше за документи - кажуть дослiдники.
Правозащитники: Система правосудия в Украине близка к краху
Представители международной неправительственной организации "Хьюманитад", наблюдавшие за судебным процессом над экс-премьером Юлией Тимошенко, пришли к выводу, что в Украине "искаженное правосудие". В частности, наблюдатели пришли к выводу, что "украинские суды и прокуроры не являются ни независимыми, ни беспристрастными".
На Тернопольщине пациенты с пересаженными почками погибают без лекарств (видео)
На Тернопiльщинi люди з пересадженими нирками вже другий мiсяць живуть без життeво необхiдних препаратiв. Купувати iх мають за кошти з державного, обласного та мiсцевих бюджетiв. На мiсцях свiй ресурс вичерпали. А жодноi упаковки мед-засобiв за державнi грошi з початку року в область не надiйшло.
Янукович пообещал активно развивать альтернативную энергетику
Украина будет активно развивать сферу альтернативной энергетики, заявил президент Виктор Янукович в Нью-Йорке во время встречи с представителями американских деловых кругов. "Этот рынок действительно очень большой и имеет большие возможности", - отметил президент, добавив, что речь идет об объектах малой энергетики, реконструкции существующих ГЭС.
Одесский судья амнистировал "мажора", сбившего 2-х человек (видео)
В Одесi оголосили вирок Дмитру Кравцевi. Син мiсцевого депутата-регiонала два роки тому на своeму "Мерседесi" збив двох людей. Двадцятисемирiчний чоловiк загинув на мiсцi, його подруга стала iнвалiдом. Сторона обвинувачення вимагала для Дмитра Кравця шести рокiв позбавлення волi. Але суддя Вадим Iванчук визнав наiзд "ненавмисним" i амнiстував пiдсудного.
Украина увеличит добычу нефти и газа - Янукович
Украина значительно активизирует деятельность по добыче собственных нефти и газа, заявил президент Украины Виктор Янукович в Нью-Йорке сегодня во время встречи с представителями американских деловых кругов. Янукович отметил, что в этом контексте будут реализованы все шаги, необходимые для урегулирования действующего законодательства.
Под Радой молодежь протестовала против гомосексуализма (видео)
Пiсля вчорашнiх акцiй протесту чорнобильцiв та афганцiв бiля Верховноi Ради сьогоднi мiтингували представники молодiжних громадських органiзацiй, щоправда, з iншого приводу. Активiсти разом iз велетенськими iграшковими ведмедями закликали депутатiв запровадити адмiнiстративну та кримiнальну вiдповiдальнiсть за пропаганду гомосексуалiзму.
Янукович пообещал создать инвесторам все условия
В Украине будут созданы все условия для эффективной работы инвесторов. Об этом заявил президент Виктор Янукович в Нью-Йорке во время встречи с представителями американских деловых кругов. Он подчеркнул, что сейчас в Украине продолжается регуляторная реформа, целью которой является сокращение разрешительной системы примерно на 90%.
В Луганске чернобыльцы возле ОГА разбили палаточный городок
В Луганске около 300 чернобыльцев объявили бессрочную акцию протеста против отмены льгот. В сквере у здания облгосадминистрации участники акции установили палаточный городок. Круглосуточно в палаточном городке проживают не все, состав меняется, но постоянно находится более 100 человек. Политических требований чернобыльцы не выдвигают.
Заместитель Тигипко отказался вступить в ПР
Заместитель главы партии "Сильная Украина" Кость Бондаренко заявил, что не будет вступать в Партию регионов вслед за лидером политсилы Сергеем Тигипко. "Лично я не иду в Партию регионов, я себя там не вижу. Прекрасно понимаю Сергея Тигипко, но не готов последовать его примеру. Как и многие мои соратники по партии", - пояснил он.
Стартовая цена украинских энергокомпаний слишком высока - эксперты
Цена госпакетов акций генерирующих компаний, объявленная украинским Фондом госимущества, с учетом падения котировок энергетических компаний за последнее время, завышена где-то в 1,5-2 раза от ожиданий потенциальных инвесторов. Такое мнение высказал начальник аналитического отдела ИК "Брокеркредитсервис" Максим Шеин.
Диагнозы экс-чиновников не будут разглашаться - Пенитенциарная служба
Государственная пенитенциарная служба не намерена разглашать диагнозы экс-чиновников, находящихся под арестом. Об этом сообщил председатель ведомства Александр Лисицков. По словам Лисицкова, в задачи службы входит обеспечение медицинской помощи, а также соответствующего лечения.
Госбюджет-2012 направлен на повышение соцстандартов - Хомутынник
Правительство Украины подготовило реалистичный проект государственного бюджета на 2012 год, который направлен на развитие системы государственных финансов с одновременным повышением социальных стандартов, заявил глава комитета Верховной рады по вопросам финансов, банковской деятельности, налоговой и таможенной политики Виталий Хомутынник (Партия регионов).
Украинцы смогут ездить в Сербию без виз
Кабинет министров утвердил соглашение с Сербией об отказе от визовых требований для граждан, сообщает пресс-служба МИД. Положениями соглашения предусматривается установление на взаимной основе безвизового режима поездок граждан Украины и Сербии на срок, не превышающий 30 дней в течение 60 дней с даты первого въезда.
Фюле уверен, что Янукович понял тревогу ЕС из-за Тимошенко
Европейский комиссар по политике расширения и европейской политике соседства Штефан Фюле уверен, что украинское руководство поняло обеспокоенность ЕС в связи с делом экс-премьера Юлии Тимошенко и способно "выбрать другой путь". Еврокомиссар вновь заявил о том, что продолжающийся над Тимошенко суд выглядит политически мотивированным.
Яценюк: Тимошенко должна нести политическую ответственность
Лидер "Фронта змiн", народный депутат (фракция НУ-НС) Арсений Яценюк уверен, что если президент Виктор Янукович инициирует ликвидацию статьи Уголовного кодекса Украины, по которой в настоящее время обвиняется экс-премьер-министр Юлия Тимошенко, то Верховная рада такие изменения немедленно поддержит.
В Гостаможслужбе знают, как противостоять контрабанде
Уголовная ответственность за совершение "товарной" контрабанды неэффективна, утверждают специалисты Гостаможслужбы. В ведомстве подчеркивают: в странах - членах ЕС наиболее распространенным видом ответственности за контрабанду товаров являются финансовые санкции - денежные взыскания и штрафы. К примеру, в Германии размер штрафа может достигать 50 000 евро.



ДТП в Анталії: п'ятеро українців досі в лікарні

Новини від ТСН Станом на 21 вересня п'ятеро українців з 17-ти постраждалих внаслідок ДТП автобуса поблизу міста Анталія все ще знаходяться в лікарні.
Тюремники обіцяють вилікувати Луценка в межах СІЗО

Новини від ТСН Державна пенітенціарна служба заявляє про відсутність необхідності лікування екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка поза слідчим ізолятором.
Сербія скасувала візи для українців

Новини від ТСН Кабінет міністрів України затвердив угоду з Сербією про відмову від візових вимог для громадян.
Джарти хочуть посмертно присвоїти звання героя

Новини від ТСН Пропозицію про надання звання героя в ході пленарного засідання третьої сесії кримського парламенту озвучив депутат Анатолій Заїченко.
Москаль: Климентьєва міг убити міліціонер-кілер

Новини від ТСН Нардеп від НУ-НС Геннадій Москаль припустив, що головного редактора харківської газети "Новий стиль" Василя Климентьєва міг убити міліціонер-кілер.
"Свобода" оголосила початок кампанії "Умань без хасидів"

Новини від ТСН "Свобода" заявила, що обурена бездіяльністю влади, яка не зробила нічого, щоб припинити агресію хасидів по відношенню до українців.
Рада відмовилась позбавляти суддів і прокурорів VIP-пенсій за порушення Конституції

Новини від ТСН Судді, прокурори и слідчі можуть порушувати Конституцію, а потім жити на розкішну чиновницьку пенсію.
На Новий рік хасидів в Умані охоронятимуть 400 міліціонерів

Новини від ТСН Міністерство внутрішніх справ серйозно готується до прибуття десятків тисяч хасидів.
Через жарт Луценка про маразм прокурорів суддя ледь не вигнав всіх із зали суду (відео)

Новини від ТСН 21 вересня засідання Печерського суду у справі Луценка ледь не завершилося при порожній залі через заяву екс-міністра МВС про маразм прокурорів. (відео)
БЮТ спробує повернути українцям зимовий час

Новини від ТСН Сергій Терьохін турбується про біологічні ритми українців.

E-mail: politicon1@at.ua © Владелец аккаунта, наименование, оформление, база данных, контент сайта, 2007—2015


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Рейтинг сайта по данным Alexa Internet
Вебвизора от Yandex.Metrika на сайте НЕТ!
3.17.128.129

гостевой вход politicon Вверх






Хостинг от uCoz
Счётчик от uCoz:



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0