Politicon Кровавый госпереворот и гражданская война в Украине 23 февраля! Харьков, площадь, Ленин, защита города от бандеровских банд
«  Август 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031


 РАЗДЕЛЫ:

  Партии

  СМИ, блок 1

  СМИ, блок 2

 Архив по 30.06.2011

Приветствую Вас, Гость 19.04.2024, 14:38

Весь архив » 2012 » Август » 1 » 1.08.2012-2 »

19:01
1.08.2012-2


Програму «Підкаменя» доповнить «Верлібена» з Сімферополя
Організатори «Підкаменя-2012» повідомили про нові зміни у програмі фестивалю. У середу, 8 серпня, вечірню програму відкриватиме гурт «ORHOZER» з Бродів, а до п’ятничної програми (10 серпня) додасться виступ гурту «Верлібена» із Сімферополя.
Оксана Забужко: Нескромна чарівність номенклатури
Про Юрія Домбровського, автора останнього великого роману російської літератури – «Факультет ненужных вещей», розповідають, що, коли НКВД вдерлось до нього з четвертим арештом за 20 років (він їх майже всі 20 і відсидів, тільки з перервами), то застали його за письмовим столом. Побачивши непроханих гостей, письменник з досади (знов пропав рукопис!) викрикнув найбільш наболіле за всі оті 20 років: – Да не мешайте же мне работать!..
Ніжинці хочуть знати правду!
Мешканців міста Ніжина Чернігівської області дуже турбує те, що кримінальна справа порушена ще у 2008 році проти міського голови Михайла Приходька, його рідного брата Віктора та бувшого на той час керівника комунального ринку Анатолія Походні. Всім відомо, що вони були затримані правоохоронними органами в підозрі у скоєнні тяжкого злочину – отримання хабара у великому розмірі.
На Черкащині відкрили пам’ятник воїнам Армії УНР
29 липня у селі Соколівка Жашківського району Черкаської області відбулось урочисте освячення пам’ятного знаку воїнам Армії УНР.
Стаханов. Как убивали луганский углепром
Еще совсем недавно Стаханов Луганской области считался образцовым шахтерским городом. С тех пор, как в 30-е годы тут был поставлен рекорд Алексея Стаханова, в честь которого населенный пункт затем получил нынешнее название, городу всегда уделялось особое внимание. Стаханов стал брендом, местом, где родилась одна из самых известных советских легенд.
Как структуры регионала Ефремова промышленность Луганщины убивали
Бывший глава Луганской ОГА, а ныне – нардеп от Партии регионов Александр Ефремов виновен в уничтожении Стахановского коксохимзавода (г. Стаханов, Луганская область). Об этом заявил
Журналісти: Кандидата в нардепи слід покарати за хамство
Старт виборчих перегонів на Волині розпочався зі звернення Комітету Волинської незалежної медіа-профспілки до очільників Об’єднаної опозиції «За Батьківщину» та органу місцевого самоврядування з вимогою відреагувати
Вульгарний владний рекет: винайдено нове джерело мзди з підприємців
На сайті 0552.com.ua розміщено таке повідомлення: Оператор парковочной деятельности в г. Херсоне КП "Сервис-центр” вместе с управлением дорог начали работу по ликвидации парковок около офисов,
Суд вирішив не саджати журналістку за напис на асфальті під Межигір’ям
Журналістку Тетяну Чорновіл, яку затримали за напис перед Межигір'ям, відпустили у залі суду.


На басейн масажиста Азарова дали 23 мільйони
На реконструкцію басейну в Броварах, власником якого значиться дружина масажиста Миколи Азарова, виділили 22,5 мільйонів гривень. Про це пишуть "Наші гроші” з посиланням на "Вісник державних закупівель”. Відділ капітального будівництва Броварської міськради Київської області 23 липня уклав угоду з ТОВ … Продовження
Стокгольмський арбітраж позбавив Газпром контролю над литовською ГТС
Литва здобула перемогу над "Газпромом” в Стокгольмському арбітражі. В результаті російська монополія втратила контроль над литовською газопровідною системою. Це рішення може вплинути і на російсько-українські переговори про ціну газу, пише Комерсант-Україна. Як повідомили вчора в Міністерстві енергетики Литви, Стокгольмський арбітражний … Продовження


Донецкая «братва» усилилась одесской. Приятель бандита «Киселя» идет в Раду от Партии регионов
  Его партнеры (из живых): Сева Могилевич, Кисель-младший, «Антимос», «Ваха», братья Суркис и т.д. Достойный кандидат. 30 июля, съезд правящей Партии регионов утвердит списки своих кандидатов в народные депутаты Украины. Как тех, кто пойдет в парламент по списку, так и тех, кто будет баллотироваться по мажоритарным округам. В городе Раздельная Одесской области от власти пойдет [...]
На басейн масажиста прем’єр-міністра Азарова дали 22,5 мільйони
На реконструкцію басейну в Броварах, власником якого значиться дружина масажиста Миколи Азарова, виділили 22,5 мільйонів гривень. Про це пишуть «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель». Відділ капітального будівництва Броварської міськради Київської області 23 липня уклав угоду з ТОВ «Фірма ГФ» на реконструкцію плавального басейну «Купава» по вул.Шевченка, 10 в м.Бровари. Роботи, розпочаті генпідрядником [...]
Оценочная афера Антона Яценко и Александра Рябченко
В апреле-мае 2012 года была осуществлена попытка монополизировать рынок оценочных услуг в Украине. Помешала этому лишь резкая реакция со стороны самих оценщиков да освещение ситуации в СМИ. В события вмешались первые лица государства, и, казалось, аферу удалось сорвать. Тем не менее, ее авторы готовят реванш. Попытки монополизировать оценочный рынок связываются с фамилией небезызвестного народного депутата [...]


Завтра в Україні зустрінуть бронзову призерку Олімпіади Юлію Каліну

Завтра о 14:00 прилітає бронзова призерка Ігор XXX Олімпіади в Лондоні важкоатлетка Юлія Каліна.

Під прокуратурою мітингували за побитого адвоката

Під генеральну прокуратуру прийшли громадські активісти та правозахисники, щоб вимагати покарання міліціонерів, які побили адвоката Олега Веремієнка.
+Відео

Українські лікарі вважають, що Тимошенко загрожують депутати

За словами заступника Міністра охорони здоров'я Раїси Моісеєнко, найбільше здоров`ю Тимошенко загрожують постійні відвідини народних обранців.
+Відео

Україна піднялась на 7 позицій у загальнокомандному заліку на Олімпіаді [Фото]

Україна піднялася з 17-го на 10-е місце в загальнокомандному заліку на Олімпіаді в Лондоні після виграшу другої золотої медалі.

Азаров пояснив, чому Таїсія Повалій має 2 позицію в списку ПР

Прем’єр-міністр Микола Азаров, який очолив виборчий список Партії регіонів, пояснив другу позицію співачки Таїсії Повалій тим, що партії потрібна людина, яка б представляла культуру України та була фахівцем у культурній сфері.

"Свободівці" хочуть повернути "національність" у паспорт

"Свобода" Олега Тягнибока хоче повернути у паспорт громадянина України графу про національність.

Українським військовим морякам вдвічі збільшили зарплату

Сьогодні заробітну плату військовослужбовцям Військово-морських сил України збільшили вдвічі.

В ДТП на Миколаївщині загинула людина

У ДТП на трасі Одеса-Новоазовськ поблизу селища Коблеве загинула 1 людина та 8 постраждали. Водій пасажиро-вантажного автомобілю "Рено", розпочав обгін, перед цим не впевнившись, що зустрічна смуга вільна. В результаті зіткнувся з мікроавтобусом "Mercedec-Benz".
+Відео

Консульство Польщі в Луцьку підозрюють у торгівлі людьми

Злочинне угруповання, що діяло в Генконсульстві Польщі, видавало шенгенські візи особам, які не мають права відвідувати зону Шенгену, а також було причетне до торгівлі людьми.
+Відео

Ляшко: Виставлені "Батьківщиною" мажоритарщики – це сміх і сльози

Народний депутат, лідер Радикальної партії Олег Ляшко переконаний, що список Об'єднаної опозиції Яценюку і Турчинову "надиктував їхній хазяїн Янукович".

Кравчук розкритикував "мовний" закон

Перший український президент Леонід Кравчук розкритикував ухвалений Парламентом "мовний" закон.

ВО "Свобода" оголосила кандидатів у депутати

На 24 з'їзді ВО "Свобода" одноголосно був затверджений партійний список претендентів до Верховної Ради, який складається з 225 кандидатів та 35 мажоритарників.

"Свобода" представила свою передвиборчу програму

В свої передвиборчій програмі "Свобода" наполягає на судовій забороні комуністичної символіки в Україні та відзначенні Дня створення УПА 14 жовтня.

Українська правда: Матіос – друга у списку Кличка

Відома українська письменниця Марія Матіос отримає другий номер після Віталія Кличка у першій п'ятірці партії УДАР.

Журналістку не покарали за напис біля Межигір'я

Журналіст Наталя Соколенко, яка проходила у справі про хуліганство у Межигір'ї як свідок, повідомила, що іншу журналістку Тетяну Чорновіл, яку затримали за напис перед резиденцією Януковича, відпустили у залі суду.

У Херсонській області лісову пожежу уже повністю подолали

Горіло понад 100 гектарів, з пожежею боролись більше 200 людей.
+Відео

У ВНЗ з'явились списки рекомендованих до зарахування

Сьогодні на інформаційних стендах приймальних комісій українських ВНЗ з’явились списки рекомендованих до зарахування.
+Відео

Згідно із законодавством, Шевченко не може йти на вибори

Андрій Шевченко, згідно із чинним законодавством, не може балотуватися до Верховної Ради, оскільки не проживав в Україні останні 5 років. Більше того, в питанні пасивного виборчого права його прирівнюють до мільйонів українських трудових мігрантів.

Колесніченко "придумав" історію про батька, який згорів у танку

На сесії Верховної Ради нардеп від Вадим Колесніченко розповів про свого батька, який згорів під час війни у танку. Проте, відомо, що Колесніченко народився у 1958 році (через 13 років після закінчення ІІ Світової), відтак, ця заява виглядає дуже дивною.



Кивалов и Колесниченко уверены в конституционности закона о языках

Автор законопроекта считает заявление Ставнийчук фривольным.

Олимпийские чемпионки по академической гребле получат квартиры

Распоряжение выдал Председатель Днепропетровской облгосадминистрации Александр Вилкул.

Сирийские повстанцы, возможно, получили новые средства ПВО

Боевики оппозиции отрицают наличие ракет.

Госдепартамент США: в Украине сложно зарегистрировать религиозную организацию

В организации нарекают на противоречия в законодательстве.

Руководство ГАИ угрожает тюрьмой тем, кто снимает инспекторов на видео

Непослушным украинцам грозит до 15 суток административного ареста.

Писательница Матиос вошла в первую пятерку партии Кличко?

Мода на деятелей искусства и спорта набирает обороты.

Янукович пожелал Симоненко семейного уюта

Лидеру КПУ сегодня исполнилось 60 лет.

Болгария опубликовала фото смертника, подорвавшего автобус с туристами

Полиция говорит о работе преступной группировки.

Житомирский губернатор и мэр Чернигова идут в Раду по мажоритарке

Их кандидатуры поддержаны Партией регионов.




Польське консульство у Луцьку звинувачують у видачі віз повіям і торгівлею людьми
У польському консульстві у Луцьку існувало злочинне угруповання, яке займалося нелегальним оформленням шенгенських віз
"Свобода" оголосила свою п'ятірку
Список Свободи на виборах до Верховної Ради очолив Олег Тягнибок.
До Кличка у п'ятірку потрапила письменниця Матіос
Другою після Віталія Кличка у першій п'ятірці УДАР буде письменниця Марія Матіос.
"Свободівці" домагатимуться скасування недоторканості і мовного закону
ВО "Свобода" озвучила основні пункти передвиборчої програми.
Хорошковський хоче набрати ще більше кредитів Світового банку
Українська влада готова здійснити "необхідні кроки" для отримання кредитів одного з найбільших фінансових партнерів країни - Світового банку на загальну суму близько 850 млн доларів


Стала известная "ударная" пятерка
На съезде партии "Удар" была оглашена первая пятерка избирательного списка.
Названы первые 10 "свободовцев"
Партия "Свобода" объявила первую пятерку своего партийного списка для участия в парламентских выборах.
"Киевэнерго" продолжает пугать жителей столицы будущими "покращеннями"
Компания "Киевэнерго" перечислила Национальной акционерной компании "Нефтегаз Украины" 742 128,522 тыс. гривен за потребленный газ для производства тепловой энергии для населения.


Кравчук написал Януковичу письмо с просьбой изменить закон о языках
Первый президент Украины Леонид Кравчук раскритиковал принятый Верховной Радой закон «О принципах государственной языковой политики»
Госдеп США оценил уровень религиозной свободы в Украине
Госдепартамент США обнародовал отчет о свободе вероисповедания в мире за 2011 год, в котором, в частности, указал на проблемы в Украине в этом направлении
Азаров предупредил чиновников о последствиях отключения горячей воды в Киеве
Премьер-министр Николай Азаров требует немедленного решения проблем с водоснабжением в столице
В PinchukArtCentre пройдет первая ФотоПятница
В пятницу, 3 августа, PinchukArtCentre сфотографирует всех своих посетителей на фоне работ Аниша Капура
Минимальный стресс увеличивает риск смерти пациентов, - ученые
Британские ученые установили, что даже минимальный стресс, обычно не привлекающий внимания у специалистов-психотерапевтов, увеличивает риск смерти пациента от различных причин
Украинский лучник Виктор Рубан прошел в 1/16 финала Олимпиады
В Лондоне продолжаются соревнования лучников
В Запорожской области объявлен карантин из-за африканской чумы
Из-за заболевания свиней африканской чумой в Запорожской области объявлен карантин
Польские ветераны призвали бойкотировать концерт Мадонны
Ветераны Второй мировой войны и религиозные активисты выступают против запланированного на вечер среды концерта американской поп-звезды Мадонны
Бютовец подал в суд на Литвина и Мартынюка за языковой закон
Обжалованы действия спикера Владимира Литвина и первого вице-спикера парламента Адама Мартынюка относительно процедуры принятия языкового закона. Соответствующую жалобу в Окружной админсуд Киева подал депутат от БЮТ Юрий Одарченко
Лондонский бизнес несет потери из-за Олимпиады, - СМИ
Лондонские бизнесмены, в первую очередь представители туристического сектора, вместо того, чтобы получать дополнительную прибыль в связи с проведением в британской столице Олимпиады, терпят убытки, пишет местная пресса


Таисия Повалий пойдет в Раду в первой пятерке Партии регионов
В первую пятерку партийного списка вошли премьер Николай Азаров, певица Таисия Повалий, вице-премьер Сергей Тигипко, секретарь СНБО Андрей Клюев, глава фракции Партии регионов Александр Ефремов.


Уряд Італії виділив кошти на ремонт Колізею
25 мільйонів євро виділив уряд Італії на ремонт Колізею. Окрім реставрації, планується збільшити площу, доступну для туристів.
У США помер письменник і громадський діяч Гор Відал
На 87-му році пішов із життя класик американської літератури Гор Відал. Він був не тільки знаменитим письменником, а й суспільним діячем.
Правозахисники вимагають від ГПУ розслідувати побиття адвоката міліціонерами
Розслідувати факт побиття адвоката Олега Веремієнка у Дніпровському райвідділку міліції вимагали кілька десятків правозахисників, юристів та громадських активістів. Вони зібралися біля стін Генпрокуратури.
У Китаї відбувся чемпіонат світу з танців серед роботів
Чемпіонат світу з танців серед роботів провели у Китаї. Свої проекти на змагання привезли студентські команди майже з трьох десятків університетів.
На Запоріжжі у свиней виявили африканську чуму
Африканську чуму виявили у свиней на Запоріжжі. Про це повідомляє державна ветеринарна санітарна служба.
МОЗ очікує від німецьких медиків висновку стосовно лікування Тимошенко
Міністерство охорони здоров’я очікує сьогодні на висновок від німецьких медиків стосовно лікування Юлії Тимошенко. Про це заявила перший заступник міністра – Раїса Моісеєнко.
Кабмін пікетують студенти - виступають проти урізання стипендій [відео]
Студентська акція під Кабміном. Близько півсотні людей прийшли під стіни уряду з вимогою скасувати червневу постанову про індексацію стипендій.


Список «регионалов». Куда пропали люди Фирташа?
Новые люди в проходной части списка партии власти: кто они и чье место заняли
Симоненко решил избавиться от опытных депутатов - эксперт
Петр Симоненко решил избавиться от требовательных депутатов
Польское консульство в Луцке обвиняют в торговле людьми
В генеральном консульстве Польши в Луцке действовала преступная группировка, которая выдавала шенгенские визы лицам, не имеющим право посещать шенгенскую зону, а также возможно была вовлечена в торговлю людьми, сообщают польские СМИ. По информации ежедневника «Польская газета», на след преступной группировки еще в 2011 году вышла польская пограничная служба
«Новые лица» от Кличко: Гурвиц и Куницын
На съезде партии «УДАР» Виталия Кличко, который сейчас проходит в Киеве, представляют кандидатов, которые пойдут от партии в парламент
Чечетов: У оппозиции кто-то узурпировал власть
В рядах оппозиции состоялся переворот, поскольку идейных людей, полевых командиров майдана, а также истинных защитников экс-премьера Юлии Тимошенко попросту отстранили от дел, выбросив из избирательных списков. Об этом в эфире радио «Эра-FМ» заявил заместитель председателя парламентской фракции Партии регионов Михаил Чечетов, сообщается на сайте ПР. 
Эксперт: Партия Регионов набрала в список депутатов-прогульщиков
Регионалы-прогульщики являются существенным «минусом» в списке Партии регионов
Чечетов отбивается от журналистов на съезде Партии регионов (ВИДЕО)
Народный депутат Михаил Чечетов после съезда Партии регионов всячески скрывает информацию от журналистов, требующих показать избирательный список. Как известно, «регионалы» голосовали за него вслепую.
Фирташ скупает облгазы
25% акций «Николаевгаза» приобрела компания «Газтек», которую связывают с Group DF Дмитрия Фирташа. Цена продажи только на 570 тисяч превысила стартовую цену и составила 18 миллионов 970 тысяч гривен. «Газтек» уже владеет 25,22% акций «Николаевгаза», поэтому теперь компания-победитель конкурса получит контрольный пакет аций областной газораспределительной компании «Николаевгаз». Вторым участником конкурса было ООО «Финлекс-Инвест», которое владеет 24,45% акций другой областной газораспределительной компании - «Черкассыгаз». Продажа 25% акций «Николаевгаза» стала первой продажей в новой волне приватизации областных газораспределительных компаний, которая предусматривает продажу пакетов акций 16 газораспределительных и газоснабжающих компаний. Объявляя о начале приватизации облгазов, председатель Фонда государственного имущества Александр Рябченко заявлял, что, кроме украинских компаний, интерес к газораспределительным компаниям в Украине может проявить и российский Газпром

Категория: СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА | Просмотров: 588 | Добавил: Штирлиц
E-mail: politicon1@at.ua © Владелец аккаунта, наименование, оформление, база данных, контент сайта, 2007—2015


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Рейтинг сайта по данным Alexa Internet
Вебвизора от Yandex.Metrika на сайте НЕТ!
18.227.228.95

гостевой вход politicon Вверх






Хостинг от uCoz
Счётчик от uCoz:



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0