Politicon Кровавый госпереворот и гражданская война в Украине 23 февраля! Харьков, площадь, Ленин, защита города от бандеровских банд
«  Сентябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930


 РАЗДЕЛЫ:

  Партии

  СМИ, блок 1

  СМИ, блок 2

 Архив по 30.06.2011

Приветствую Вас, Гость 02.05.2024, 07:59

Весь архив » 2012 » Сентябрь » 25 » 25.09.2012 »

13:56
25.09.2012


Депутати з Чорткова б’ють на сполох щодо порушень виборчого законодавства на території району
Заслухавши інформацію депутатів районної ради зазначаємо, що всупереч чинному законодавству керівники та посадові особи Чортківської районної державної адміністрації та її структурних підрозділів незаконно втручаються у виборчий процес.
Європейські екологи просять Януковича накласти вето на добудову ХАЕС
П’ятнадцять європейських неурядових організацій – членів CEE Bankwatch Network, звернулися до президента України Віктора Януковича з проханням ветувати добудову ХАЕС 2/3. З відповідним листом вони
Пряма трансляція підрахунку голосів, або добровільне зізнання у фальсифікаціях!
У влади ще є час, аби визнати помилки і провести вибори чесно та прозоро!
За два вересневі тижні «Помста за розкол країни» прокотилась трьома десятками міст (ВІДЕО)
Кампанія «Помста за розкол країни» з початком навчального року набирає обертів і охоплює дедалі більше регіонів України. Починаючи з 8 вересня, активісти кампанії поширили сотні
Книжковий арсенал у Мистецькому арсеналі
4 - 7 жовтня 2012 року у Національному культурно-мистецькому та музейному комплексі "Мистецький Арсенал" у Києві відбудеться ІІ Міжнародний фестиваль "Книжковий Арсенал" – наймасштабніша подія в Україні, що об’єднує літературу та мистецтво. Книжковий Арсенал презентує більш, ніж 100 видавництв, 60 гостей з Європи, Росії та України та насичену програму подій для дітей та дорослих.
Ірма Крат: Чому ніжинська міліція мене не любить
Мер Ніжина пан Приходько незаконно відібрав квартиру, і передав у власність начальника міліції пана Шипілова. Суди тягнулися шість років, але марно, квартиру переоформили на неповнолітнього сина начальника міліції, і того ж дня й продали.
Ніжинці в друге просять Януковича припинити безлад
Справа в тому, що в місті діє нічний клуб попередня назва якого «Абсолют» нині він носить назву «Тобаско». Розташований даний нічний заклад прямо посеред житлової «коробки» і є прибудовою в житловий будинок. Мешканці даного мікрорайону постійно скаржаться до міськвиконкому про безлад, що відбувається в них під вікнами, але всі їх звернення ігнорують.
Політична брехня на тлі дитячого садочка
Гарячий подих близьких виборів все більше і більше відгомонить смердючими випарами брехні і маніпуляцій. Інколи вони настільки примітивні, що дивуєшся – на кого вони розраховані?! Як наприклад, спроби використовувати мовне питання в Криму.
Олександр Северин: "Затуленість”
Про запитання, на які у влади УРСР 2.0. не знаходиться відповіді
За фактом погроз журналістці Ірині Федорів порушено кримінальну справу
Керівник інформаційно-аналітичного відділу програми "Вікна-новини” телеканалу СТБ Ірина Федорів відома висвітленням проблем зловживань при розподілі ділянок "Білічанського лісу” біля селища Коцюбинське Київської області. Саме з цим журналістка пов'язує погрози, які надійшли їй 20 вересня цього року.
1 жовтня – акція протесту проти законопроекту про наклеп
01.10.12, 8:30, біля будинку комітетів ВРУ (напроти будинку Верхоради)
Комітет виборців: Можна тільки привітати обмеження міграцій виборців
Комітет виборців України вважає виправданим рішення ЦВК обмежити тимчасову зміну місця голосування виборців округом їхнього проживання.
Віце-прем’єр запевняє, що розбереться з виборчими порушеннями
"Якщо є порушення. У мене є домовленості фактично з усіма учасниками виборчого процесу, і я зараз звертаюся прямо до вас, якщо ви бачите ці порушення, інформуйте, і ми по кожному питанню розбираємося окремо, причому миттєво розбираємося. Тобто були, не були і т.д."
Запрошуємо на Молодіжний Форум Майбутнього 2012
В жовтні активна молодь збиратиметься на найголовніші молодіжні події року – молодіжні форуми. Учасником молодіжних "Форумів Майбутнього 2012” (ФМ 2012!) може стати будь яка молода людина яка прагне впливати на майбутнє України.


"Регионала” освистали на ICTV за "покращення”
Экс-премьер Юлия Тимошенко выступила с заявлением о не предоставлении Украине перспективы европейской интеграции. Об этом заявил депутат от Партии регионов Леонид Кожара в эфире телеканала ICTV. "Я, кстати, в Вашингтоне видел новое заявление такое к парламентариям правительств всего мира, оно … Продовження




Партія регіонів не проходить у Верховну Раду — інтернет-голосування
На порталі «Воля народу» триває онлайн-голосування виборців, яким запропоновано визначитись: «За яку політичну силу ви проголосуєте на виборах до Верховної Ради України?». У Інтернет-голосуванні, розпочатому 6 серпня 2012 року, станом на 25 вересня взяли участь 2280 чоловік. Згідно з його результатами в український парламент проходять три політичні сили: ВО «Батьківщина» (44,6% голосів), ВО «Свобода» (33,6% [...]
Представник президента Мірошниченко заявив, що Янукович проти «закону про наклеп»
Представник президента у парламенті Юрій Мірошниченко заявляє, що може відповідати за точку зору президента Віктора Януковича щодо закону про наклеп. Про це він заявив в Брюсселі, виступаючи на конференції, організованій Європейським політичним центром та фондом «Українська політика». «Ми продовжуватимемо боротьбу, щоб цей закон не був проголосований у другому читанні», — сказав він. «Це — наша позиція, це — [...]
Журавський зареєстрував проект постанови про скасування «закону про наклеп»?
За інформацією прес-служби Партії регіонів депутат Віталій Журавський зареєстрував проект постанови про скасування рішення Верховної Ради про прийняття в першому читанні проекту закону «Про внесення змін до Кримінального та Кримінального процесуального кодексів щодо посилення відповідальності за посягання на честь, гідність та ділову репутацію людини». «Зваживши всі обставини та виходячи з державних інтересів, я прийняв рішення [...]
Вадим Гладчук призвал кандидатов в депутаты поддержать его инициативу и защитить журналистов. Фото
Кандидат в народные депутаты по мажоритарному избирательному округу № 223 (Киев, Шевченковский район) Вадим Гладчук призывает других кандидатов в народные депутаты поддержать его инициативу и высказать протест против решения Верховной Рады пока еще действующего созыва криминализировать ответственность за клевету. Известный столичный общественный активист и политик, редактор газеты «Молодежные хроники» и оппозиционного интернет-издания «Спротив» Вадим Гладчук [...]
Пилипишин: "Своя задница – пэрэдусим!”
    Виктор Пилипишин уже давно никого не стесняется. Еще возглавляя Шевченковскую районную государственную администрацию, он смело показывал всему миру свою голую задницу. Люди в шоке молчали, увлеченные экстраординарным зрелищем, а тем временем ловкий чиновник цинично потрошил коммунальную собственность. Для начала Пилипишин, как спрут, опутал семейным бизнесом все финансовые потоки в районе. Фирмы Пилипишиных «Пассат» [...]




Владика Павло обізвав журналістку, з якою у нього виник конфлікт, "шавкою" [Фото]

Намісник Києво-Печерської Лаври і депутат Київради від Партії регіонів владика Павло заявив, що не хоче спілкуватися з журналістами, які забагато хочуть знати.

Головні події понеділка, 25 вересня

Луценко почувається зле. Журналісти опублікували контакти депутатів, які проголосували за "закон про наклеп". Янукович проти "закону про наклеп". Президент носить годинників на 200 тисяч.

Автор "закону про наклеп" відзиває свій закон

Депутат від Партії регіонів Віталій Журавський, який є автором скандального законопроекту щодо покарання за наклеп, вирішив відізвати свій "закон".

В Криму буде пам'ятник Миколі ІІ

28 вересня в селищі Новий Світ в Криму відкриють пам'ятник імператорові Росії Миколі ІІ і князю Льву Голіцину.

Янукович запросив Генсека НАТО в Україну

Президент України Віктор Янукович запросив Генерального секретаря НАТО Андерса Фог Расмуссена відвідати Україну після виборів до Верховної Ради.

Журналістів спробували переїхати вантажівкою [Відео]

Журналісти телеканалу Euronews запевняють, що їхнього оператора намагалися збити вантажівкою на стихійному сміттєзвалищі у Києві

У Києві винахідники представили найновіші технології, за які держава не хоче платити

В рамках науково-технологічного форуму, що триває у Києві, винахідники представили свої розробки. Вони сподіваються залучити інвесторів або отримати державне замовлення.+Відео

Уряд витратив 17 мільйонів на свої авто менш ніж за рік

Урядова автобаза придбала послуги з ремонту, запчастини для автомобілів, бензин та інші товари і послуги на загальну суму 16,89 мільйона гривень.

Порядок формування Вищої ради юстиції можуть змінити

В Адміністрації Президента Януковича підготували зміни до Конституції, які стосуються формування Вищої ради юстиції, повідомляє "Комерсант-Україна".
+Відео


На лікарню для депутатів витратять майже 50 мільйонів

Клінічна лікарня "Феофанія" Державного управління справами уклала низку угод на будівельні роботи на загальну суму 49,39 мільйонів гривень.


Янукович задекларував 73 тисячі доларів, а носить годинників на 200 тисяч [Фото]

Фотограф Влад Соделя зробив підбірку фото годинників українського президента, загальна вартість яких склала 200 тисяч доларів.


З іноземних мов в українських школах переважає англійська

Один з викликів сучасності - обов’язкове знання англійської мови - українці приймають з малолітнього віку. Сьогодні її вивчають більше 80% українських школярів. +Відео


Анатолій Гриценко: У нашої армії є ще чимало ресурсів, які хочуть привласнити

Як розкрадаються залишки майна українського війська, як працює опозиція та чому політики читають детективи. Про це нашому сайту розповів один із лідерів опозиції Анатолій Гриценко.


Журналісти опублікували контакти депутатів, які проголосували за "закон про наклеп"

25 вересня стартувала акція протесту проти прийняття закону про наклеп. Скажи "НІ" закону про наклеп.


В Україні лише третина населення має доступ до інтернету

В Україні приблизно 30% населення користуються інтернетом, повідомляє у своїй доповіді Комісія ООН.


Діаспора в США зустріне Януковича з протестами

Українська діаспора в Нью-Йорку планує пікетувати приїзд Президента Януковича до США на сесію Генеральної Асамблеї ООН.


Луценко почувається зле і не має брезенту для пошиття рукавиць

Соратниця екс-міністра Лариса Сарган повідомила, що у Юрія Луценка в колонії відкрилися 4 виразки.


Захист Волги оцінить аргументи для апеляції на вирок

Адвокати колишнього голови Держфінпослуг допускають оскарження присуду Шевченківського суду. Про це журналістам після оголошення вироку повідомив захисник екс-чиновника Євген Солодко.
+Відео




Двое паралимпийцев из Черкасс получили квартиры

Черкасскую область на ХIV Паралимпийских играх в Лондоне представляли четверо спортсменов.

Бывший глава Жанаозена получил 10 лет тюрьмы

Дело было возбуждено после массовых беспорядков, прошедших в декабре 2011 года.

Австрийские ученые определили, что выборы в России были сфальсифицированы

В стране обнаружили аномальные зоны, где голосовало практически все население.

Япония передала медицинское оборудование больнице в Хмельникой области

Передача реализована в рамках Программы безвозмездной помощи Проектам человеческой безопасности "Кусаноне”.

В Египте высмеяли Запад

Влиятельное издание напечатало свои карикатуры.

Врачи в России будут бороться за жизнь новорожденных лишь 10 минут

В постановлении дано определение смерти человека.

ПР велела Госземагентству содействовать агитации Королевской (Документ)

Письмо подписано главой агентства Сергеем Тимченко.

Генпрокуратуру удовлетворил приговор Волги

Экс-главу Госфинуслуг обвиняли во взяточничестве и незаконном трудоустройстве водителя.

Совмин Крыма одобрил проект реализации закона о языках

Мероприятия по реализации языкового законодательства уложились в 36 пунктов.

Сирийские минометные снаряды попали по Израилю

Еврейское государство подало жалобу в ООН.

В Крыму ограничили движение из-за саммита СНГ

Водителей просят воздержаться от поездок по ряду маршрутов.




Порошенко-старший не домовлявся з Калетник, яка платить виборцям по 500 гривень
Та Оксана внаглу роздавала виборцям гроші. Спочатку по 50 гривень, потім по 500. Кажуть, навіть договори заключала. Про те, що ті зобов'язуються проголосувати за 500 гривень. Грошей теж ні від кого не отримував. Я людина забезпечена, мені того не треба.
Спостерігачі від СНД наїхали на своїх колег з ОБСЄ
Міжнародна організація зі спостереження за виборами CIS-EMO вважає, що місія БДІПЛ ОБСЄ відступила від первісних принципів спостереження за виборами.
Японія й Китай не змогли помиритися. У хід пішли водомети
Переговори на рівні заступників голів МЗС Японії й Китаю, які відбулися у вівторок у Пекіні, завершилися безрезультатно.
Мусульмани Криму просять Януковича захистити їхні школи від "спецоперацій"
Духовне управління мусульман Криму звинувачує чиновників півострова в знищенні ісламських освітніх установ – медресе
Міліція порушила справу через погрози журналістці Федорів
За фактом погроз журналістці Ірині Федорів слідчим відділом Ірпінського МВ ГУМВС в Київській області порушено кримінальну справу.
Осінні канікули в школах можуть перенести через вибори
Міністерство освіти і науки направило в обласні управління лист з рекомендацією у зв'язку з виборами до Верховної Ради перенести осінні канікули.
На київські вокзали повертається рекет
На столичних автовокзалах з'явилися рекетири, які вимагають гроші у перевізників в обмін на прикриття.
Комітет виборців: Можна тільки привітати обмеження міграцій виборців
Комітет виборців України вважає виправданим рішення ЦВК обмежити тимчасову зміну місця голосування виборців округом їхнього проживання.
Прем'єри СНД заблокують Крим на три дні
З 27 по 30 вересня Кримська Державтоінспекція попереджає про тимчасові обмеження руху автотранспорту.
Депутатську лікарню відремонтують за десятки мільйонів
Клінічна лікарня "Феофанія" Державного управління справами уклала низку угод на будівельні роботи на загальну суму 49,39 млн гривень.


Підкуп виборців чи боротьба з конкурентами?
Депутати–мажоритарники борються за дотримання виборчого законодавства, викриваючи підкуп виборців. Так, Віталій Черняховський, кандидат у депутати по 221 виборчому округу Києва, подав скаргу до ЦВК на свою конкурентку – чинного депутата Київради Аллу Шлапак. За його словами, вона роздає продуктові пайки. Шлапак це заперечує і називає дії Черняховського черговою провокацією. Чаєм та цукерками пригощав під стінами ЦВК перехожих Віталій Черняховський, кандидат у депутати по 221 виборчому округу ...
Молоді європейці впевнені, що знайдуть роботу
Брюссель – Найкращі європейські системи зайнятості та працевлаштування молоді – у Німеччині, Австрії та Нідерландах. Люди від 15 – до 25 років там доволі легко знаходять роботу, а рівень безробіття серед молоді не перевищує дев’яти відсотків. Дещо гірша ситуація у Бельгії. Але й там значна частина випускників без особливих труднощів влаштовується за фахом. Радіо Свобода спробувало з’ясувати, хто вони, ці молоді спеціалісти, і як їм вдається вдало стартувати на професійному шляху.
Журналісти кажуть НІ закону про наклеп
«Захисти своє право знати. Скажи «НІ» закону про наклеп». Такий банер з’явився у вівторок на сайтах кількох десятків популярних Інтернет-видань. Українські журналісти розпочали акцію протесту проти закону про наклеп, вважаючи його загрозою для існування свободи слова. Акцію підтримав, зокрема, журнал «Корреспондент». Цього тижня видання вийде з порожньою обкладинкою. «Ми вийшли з порожньою обкладинкою, тому що нас намагаються заткнути, а у вас відбирають ...
Рух «Чесно» перевірив кандидатів у депутати за списками
Партійні списки 6-ти найбільш популярних політичних сил пройшли перевірку рухом «Чесно». Перевіряли, правда, не всіх, а лише тих кандидатів, які знаходяться у прохідних, за даними соціологів, частинах списків. За даними руху «Чесно» серед 430 кандидатів від Партії регіонів, Об’єднаної опозиції, партії «УДАР», Комуністичної партії, ВО «Свобода» та партії «Україна – Вперед!» виявилося 242 кандидата, які порушили принаймні один з чотирьох ...
Глядачі «викупили» ТВі у податківців
ТВі розрахувався з податковою.  Заклик «викупити ТВі, як колись Тараса Шевченка» спрацював. Опальному телеканалу, якому загрожувало закриття, вдалося зібрати необхідну суму в необхідний термін. «Сьогодні о 16 годині ми сплатили Державній податковій службі 4 098 451 грн. Ми переконані, що ця сума нарахована нам безпідставно, з метою тиску на телеканал, з метою закрити нас перед виборами. Але завдяки вам, наші шановні глядачі, наші друзі та симпатики, ми завадили планам ...


В украинской армии планируются масштабные сокращения
Первый заместитель начальника главного управления оборонного и мобилизационного планирования Генерального штаба Вооруженных Сил Украины генерал-майор Владимир Талалай сообщил сегодня, 25 сентября, что в 2012 году в украинской армии сократят 8 тыс. должностей в обслуживающих частях
Сын Ющенко лишил бизнес-партнера собственности
Высший Хозяйственный суд признал законным передачу 25% компании «Галицкая марка» в пользу Андрея Ющенко, в результате чего сын третьего президента стал основным владельцем компании
В Киеве определились с адресами размещения бесплатных велопарковок
Киевская городская государственная администрация определила адреса размещения бесплатных велопарковок
Украина не относится к приоритетам США, - экс-посол
Украина не относится к приоритетам США, которых интересуют чисто прагматические вопросы
Народная самооборона: Телефонные разговоры Луценко подвергаются цензуре
Экс-министр внутренних дел Украины Юрий Луценко, находящийся на карантине в Менской колонии, не может по телефону произносить слова на букву «Б», поскольку после этого связь сразу обрывается
Тимошенко просила не предоставлять Украине перспективы в ЕС, - регионал
Экс-премьер Юлия Тимошенко выступила с заявлением о не предоставлении Украине перспективы европейской интеграции
На киевских автовокзалах активизировались рэкетиры, – СМИ
На автовокзалах Киева появились рэкетиры, которые вымогают у перевозчиков деньги в обмен на прикрытие
НБУ: Кредит МВФ защитит Украину от кризиса
Украина не будет нуждаться во внешних займах только в случае ощутимого роста экономики, в первую очередь – увеличения экспорта
Ученые научились стирать свежие воспоминания
Исследователи из шведского университета Упсалы обнаружили, что недавние воспоминания человека можно безвозвратно стереть
Найдены доказательства существования второго варианта Моны Лизы, - СМИ
«Фонд Моны Лизы» заявляет, что существование второго варианта прославленной картины работы Леонардо да Винчи доказано, и намерен обнародовать свои аргументы 27 сентября, пишет The Daily Mail
Facebook опровергает информацию о публикации личных сообщений пользователей
Соцсеть Facebook опровергла сообщения СМИ о том, что личные сообщения пользователей по ошибке были опубликованы на их профильных страницах
Хорошковский считает, что заключение Тимошенко пошло на пользу судебной системе
Позиция Европейской комиссии о порядке судебного преследования в Украине экс-премьера Юлии Тимошенко достаточно последовательна


Кому из украинских чиновников могут запретить въезд в США
После принятия Сенатом США резолюции по Украине властная верхушка как никогда реально ощутила угрозу санкций. Вот список 54 невъездных чиновников, направленный в высокие кабинеты США и ЕС.
Как Партия регионов проиграет выборы
Розовые очки соцопросов быстро разобьются в день выборов, 28 октября. Высокие рейтинги даже уважаемых социологических компаний не отражают реальной картины, поскольку до 50% респондентов просто не хотят отвечать на вопросы социологов.
Что получит Янукович в США
Виктор Янукович два ближайших дня проведет в США. Но, как бы судьбоносно ни подавала этот визит на Генассамблею ООН власть, вряд ли он будет иметь какие-то последствия для Украины - пока Янукович не начнет выполнять обещания, которые уже раздал всему миру...
Кличко подал в суд на Партию регионов
Партия УДАР подала в суд на Донецкий городской совет и Партию регионов. Якобы действия горсовета и Партии регионов противоречат правилам проведения избирательной кампании, предусмотренным законом.
Хорошковский знает, как Украине вернуть доверие Запада
Судебная реформа и возобновление доверия к судам могут стать гораздо более убедительным ответом на обвинения США и ЕС, чем простое решение проблемы Юлии Тимошенко, считает вице-премьер.
Выборы в Белоруссии насмешили Европарламент
Председатель Европарламента Мартин Шульц подверг жесткой критике выборы в нижнюю палату Национального собрания Белоруссии, которые прошли в воскресенье. Он назвал их "насмешкой над демократическим голосованием".


Екс-мера казахстанського Жанаозена засудили до 10 років ув'язнення
До десяти років із конфіскацією майна засудили колишнього мера казахстанського Жанаозена - Орака Сарбопеєва. У цьому місті у грудні 2011-го відбулися заворушення, внаслідок яких загинули 15-ро людей.
У вінницькій школі учні ходять на уроки у вишиванках [відео]
Новації у шкільній формі - учні початкових класів вінницьої школи №11 ходять на уроки у вишиванках. Така ініціатива пішла від самих батьків. Нині вчителі мізкують над тим, аби й собі запровадити національний дрес–код.
Через вибори школярам перенесли осінні канікули
Перенести осінні канікули через парламентські вибори вирішили у Міністерстві освіти України. Про це 5 каналу повідомили у прес-службі установи.
Японські кораблі відігнали тайванську флотилію від суперечливих островів
Водометами відігнала японська берегова охорона шість десятків тайванських кораблів від спірних островів у Східно-Китайському морі.
Регіонал: Тимошенко просить Захід протидіяти євроінтеграції України
Юлія Тимошенко виступає за ненадання Україні можливості євроінтеграції. Принаймні, про це в ефірі одного з телеканалів заявив регіонал Леонід Кожара.
Чому ПР хоче саджати журналістів? [відео]
"Це стосується кожного!". Під таким гаслом розпочалася боротьба проти повернення до кримінального кодексу статтей про наклеп та образу. Борються поки що лише в Інтернеті, де створена ініціативна група. Минулого тижня стало законопроектом те, що влітку Партія Регіонів називала "приватною ініціативою" депутата Віталія Журавського. Парламентська більшість у першому читанні підтримала ініціативу про ув'язнення та драконівські штрафи за слово.
Хорошковський: Єврокомісія вимагатиме покращення візової політики щодо українців
Єврокомісія готує претензії до країн, які несправедливо ставляться до українців у візових питаннях. Про це заявив перший віце-прем'єр-міністр України Валерій Хорошковський.
Янукович візьме участь у 67-й сесії Генасамблеї ООН
Віктор Янукович прибув до Нью-Йорку для участі у відкритті 67-ї сесії Генасамблеї ООН. У рамках візиту глава держави виступить на пленарному засіданні 67-ї сесії Генеральної асамблеї ООН.
Грузинську опозицію звинувачують у інсценуванні знущань у тюрмах та в армії
Чотирьох людей, серед яких офіцер поліції, затримали грузинські правоохоронці за звинуваченням у спробі підкупу офіційних осіб. Вони, начебто, платили гроші за інсценування побиття в'язнів у тюрмах та новобранців в армії.
США та ЄС розкритикували вибори в Білорусі
Сполучені Штати та Євросоюз розкритикували парламентські вибори в Білорусі. Вашингтон та Брюссель назвали їх невільними та нечесними. Білоруська ж опозиція повідомляє про масові затримання активістів, які фіксували порушення під час волевиявлення.
МНС попереджає про надзвичайну пожежну небезпеку
Про надзвичайну пожежну небезпеку попереджає Міністерство надзвичайних ситуацій. До 27-го вересня вона зберігатиметься у Вінницькій, Київській, Харківській, Луганській, Дніпропетровській, Херсонській областях та в Криму.
КВУ: люди бояться підписувати заяви про порушення під час передвиборної кампанії [відео]
Українці відмовляються писати заяви про порушення під час передвиборної кампанії через побоювання. Про це в ефірі 5 каналу заявив Віталій Тесленко, заступник голови комітету виборців України. На думку Тесленка, у разі масового надходження скарг щодо неправомірних дій кандидатів та партій правоохоронні органи були б змушені на них реагувати.


Янукович опять будет жать руку Обаме?
Об этом в интервью «Главкому» рассказал экс-посол Украины в США Олег Шамшур. На сессии Генасамблеи ООН у Виктора Януковича будет мало шансов для общения с мировыми политиками
Японская береговая охрана атаковала тайваньские суда (ВИДЕО)
Береговая охрана Японии применила водометы, чтобы отогнать около 60 тайваньских рыболовецких судов от спорных островов Сенкаку (китайское название - Дяоюйдао) в Восточно-Китайском море. В результате столкновения суда Тайваня были вынуждены покинуть акваторию архипелага.
Дети из Донецка отравились галюциногенными ягодами
В Алупке (Большая Ялта) четверо воспитанников донецкого интерната отравились галлюциногенными ягодами
Ирину Фарион обвинили в коммунистическом прошлом
Львовский депутат Ирина Фарион, одна из лидеров партии Олега Тягнибока «Свобода», до сих пор хранит свой билет члена Коммунистической партии. Об этом рассказал бывший университетский преподаватель националистки Геннадий Атаманчук, который работал во Львовском университете имени Ивана Франко во время учебы там Фарион, а также нынешней советницы президента Анны Герман. «Фарион была старостой украинского отделения
Погибший чиновник Минэкономики выжимал на своей машине 250 километров в час?
История с аварией на Бориспольской трассе, где погибли три человека, продолжает обрастать новыми версиями
Возрождение рэкета: Лихие 90-е возвращаются в Киев (ВИДЕО)
На столичных автовокзалах появились рэкетиры, которые требуют деньги у перевозчиков в обмен на прикрытие.

Категория: СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА | Просмотров: 830 | Добавил: DEMO
E-mail: politicon1@at.ua © Владелец аккаунта, наименование, оформление, база данных, контент сайта, 2007—2015


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Рейтинг сайта по данным Alexa Internet
Вебвизора от Yandex.Metrika на сайте НЕТ!
18.217.108.11

гостевой вход politicon Вверх






Хостинг от uCoz
Счётчик от uCoz:



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0