Politicon Кровавый госпереворот и гражданская война в Украине 23 февраля! Харьков, площадь, Ленин, защита города от бандеровских банд
«  Ноябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930


 РАЗДЕЛЫ:

  Партии

  СМИ, блок 1

  СМИ, блок 2

 Архив по 30.06.2011

Приветствую Вас, Гость 18.04.2024, 12:20

Весь архив » 2012 » Ноябрь » 1 » 31.10.2012-4-22:00 »

23:26
31.10.2012-4-22:00


Голоси рахуватиме громадськість.

Громадські активісти ініціюють публічний підрахунок голосів у проблемних округах Вже четверту добу окремі ОВК не можуть порахувати результати виборів в окремих округах. Громадськість ініціює публічний

Онлайн-трансляція з ОВК № 215 у Києві!

Журналіст LB.ua Максим Левін веде онлайн-трансляцію з київської ОВК №215. Згідно підрахунку голосів виборців перемогу отримав кандидат від ВО «Свобода» Андрій Іллєнко, але його опонентка Галина Герега досі не визнає своєї поразки.

Суд в Обухові слухає тільки представників Засухи і забороняє відеозйомку

В Обухівському районному суді Київської області, який розглядає позов Тетяни Засухи проти ДВК 94-го округу, журналістам заборонили відеозйомку і відмовляються слухати представників дільничних комісій.

"Масажист Азарова” пролетів повз нову Раду

Переможцем парламентських виборів у мажоритарному окрузі №97 за попередніми даними став кандидат від партії УДАР Павло Різаненко тоді як фаворит перегонів – Сергій Федоренко, якого називають "масажистом Азарова” посів лише третє місце. Про це свідчать попередні результати голосування оприлюднені Центрвиборчкомом

Онлайн-трансляція з ОВК № 223 у Києві!

Журналісти Радіо Свобода ведуть онлайн-трансляцію з київської ОВК №223, де триває підрахунок голосів виборців. Головні конкуренти на цьому мажоритарному окрузі представник ВО «Свобода» Юрій Левченко

Звернення Пилипишина до Тягнибока

Ситуація навколо підрахунку голосів по 223 виборчому округу досягла критичної межі. Конфронтації і протистояння заважають членам окружної та дільничних виборчих комісій працювати, люди не сплять кілька діб, нервове напруження може серйозно позначитися на їхньому здоров’ї.

Просльозіться! Звернення Максима Луцького

До мешканців Солом'янського району

«Батьківщина» вимагає від суддів не чинити злочин проти кандидата Терьохіна

Об’єднана опозиція «Батьківщина» заявляє про намір влади через брудні технології не допустити перемоги у 211-му виборчому окрузі (Голосіївський район Києва) опозиційного кандидата Сергія Терьохіна.



Вибори сфальшовано на десятках мажоритарних округів(+перелік)

За попередніми оцінками результатів виборів Центром паралельного підрахунку  Громадянського руху "Спільна Справа” в кількох десятках мажоритарних округів, де за офіційними даними на сайті ЦВК перемогли провладні кандидати, насправді лідирують висуванці опозиції або незалежні кандидати. Про це заявив на брифінгу в … Продовження



223 округ. Левченко опережает Пилипишина на 357 голосов, подсчитано 64,35%. 3 фото

По данным ЦИК по состоянию на 7:44 утра 31 октября 2012 года разрыв между представителем «Свободы» Юрием Левченко и одиозным самовыдвиженцем Виктором Пилипишиным увеличился с 96 голосов (по результатам обработки 61,38%) до 357 голосов, сообщает «Спротив». По результатам обработки 64,35% Левченко набрал 28,4% (16 527 голоса), а Пилипишин – 27.79 (16 170 голосов). В округе [...]



Навколо ОВК №215 "кружляють" автобуси Гереги

ОВК на 215-му окрузі у Києві досі не розпочала засідання, на якому мають сформувати остаточний протокол голосування.

Результати виборів у Тернопільській області (100%)

Станом на зараз у Тернопільській області оброблено 100% протоколів.

У 211-му окрузі 3 доби не можуть порахувати голосів виборців

У Голосіївському районі в 211-му виборчому окрузі три доби не можуть порахувати голоси виборців. Окружній комісії залишилось уточнити протоколи з лічених дільниць, втім відбувається цей процес дуже повільно.
+Відео

Результати голосування в Одеській області (100%)

Станом на зараз в Одеській опрацювали 100% протоколів.

В окрузі Пилипишина міліція не побачила ні газу, ні братків

У міліції заперечили факт розпилення сльозогінного газу та бійок на території ОВК №223 у Києві.

"Масажист Азарова" до Ради не потрапить

У мажоритарному окрузі №97 за попередніми даними перемогу здобув висуванець УДАРу - Павло Різаненко, Сергій Федоренко, якого називають "масажистом Азарова”, здобув лише третю позицію.

У ЦВК перерва до завтра

Члени Центральної виборчої комісії прийняла оригінальні протоколи у 13 окружних виборчих комісій і оголосили перерву в засіданні до 11.00 четверга.

ЦВК заперечила фальсифікацію даних підрахунку голосів на сайті

Заступник голови Центральної виборчої комісії Андрій Магера заявив, що дані, які ЦВК отримує від окружних комісій, з'являються на сайті автоматично.

Свободівці готові розпочати революцію з 215 округу

Якщо не припиняться фальсифікації і фізичний тиск, представники ВО "Свобода" готові розпочати революцію з 215 округу.

Іллєнко: Під ОВК 215 звозять гопників з усієї України

Кандидат у народні депутати від ВО "Свободи" Андрій Іллєнко написав у своєму Facebook, що під ОВК 215 вже стоїть цілий натовп бритоголових молодиків.

У Дніпропетровську чоловік тиждень погрожував розстріляти сусідів

Впродовж цілого тижня мешканець Дніпропетровська тримав у напрузі своїх сусідів по під’їзду. Власник двох мисливських рушниць погрожував усіх розстріляти.
+Відео

МВС: Є впевненість, що Ярослав Мазурок в Україні

Речник МВС Володимир Поліщук повідомив, що міліція продовжує активні пошуки Ярослава Мазурка, оскільки тема вбивств охоронців у "Каравані" ніколи не буде неактуальною.

Під ОВК №215 журналістам в очі розпилили сльозогінний газ

Двом журналістам, які транслювали події з округа №215, на вулиці під ОВК невідомі розпилили в очі сльозогінний газ.
+Відео



Римская власть решила вывесить портрет Тимошенко на Капитолий

Акция поддержки стартует в ближайшие дни.

Доний выиграл выборы на Прикарпатье

Политик уверенно обошел оппозиционера и регионала.

Округ 215. Окружком не пускает журналистов (дополнено)

Члены окружной комиссии нарушают закон.

В Ливии таки появилось правительство

В состав вошли военные, которые боролись против Каддафи.

Онлайн-трансляция матча "Карпаты" – "Металлист"

Который год подряд харьковский "Металлист" жертвует кубковой гонкой ради чемпионата и Лиги Европы, хотя подопечным Маркевича вполне было по силам выйти, как минимум, в финал. В Харькове уже устали от "рекордной" бронзы, и жаждут хоть каких-нибудь трофеев. Быть может, это наконец поняли и в "Металлисте".

Сможет ли харьковский клуб сегодня пройти в 1/4 финала Кубка Украины, обыграв "Карпаты", – Вы сможете узнать из текстовой онлайн-трансляции на нашем сайте.

Начало – в 20:30.




У Хмельницькій області "регіонал" наполіг на перерахунку

В окрузі №189 у Хмельницькій області перераховують голоси на вимогу кандидата від Партії регіонів.

В окрузі Чумака-Довгого порахували 100%. ОВК планує пити

Окружна виборча комісія 214 округу Києва, де за перемогу борються "ударівець" Віктор Чумак і самовисуванець Олесь Довгий, завершили прийом 100% протоколів.

Автобуси Гереги "кружляють" навколо ОВК

ОВК округу №215 у Києві, де на засіданні має бути сформовано остаточний протокол голосування, досі не розпочала засідання.

Міліція не побачила сльозогінний газ в ОВК Пилипишина-Левченка

У київському главку міліції заперечують факт застосування сльозогінного газу на території ОВК №223 у Києві, а також присутність там невідомих чоловіків спортивної статури.

Суд Обухова слухає тільки представників Засухи - "Батьківщина"

В Обухівському райсуді Київської області, який розглядає позов Тетяни Засухи проти ДВК 94-го округу, відмовляються слухати представників дільничних комісій.

Ляпіна перемогла Супруненка - дані ЦВК

Окружна виборча комісія 216 округу, де змагаються провладний кандидат Олександр Супруненко та представник об’єднаної опозиції Ксенія Ляпіна, завершила прийом 100% протоколів та бюлетенів.

Тюремники: про годування Тимошенко "не може бути й мови"

У пенітенціарної служби немає підстав застосовувати примусове годування до екс-прем’єра Юлії Тимошенко.

У Вінниці провладний кандидат запропонував "Батьківщині" перерахунок

Кандидат в окрузі №11 (Вінниця) самовисуванець Олександр Домбровський просить "Батьківщину" підтримати його вимогу перерахувати голоси.


Публікації

Капітуляція Гереги, або "Епіцентр" подій

Голоси рахують вже третю годину. Час від часу відбуваються якісь мікросутички. Немає останнього протоколу. Іллєнко каже, що голову комісії "залякали" і вона боїться його віддавати. Після довгих вмовлянь і гарантії захисту, жінка погоджується передати протокол – у підсумку перемагає Іллєнко.

Wed, 31 Oct 2012 14:35:28 +0200

95 округ. Ударна хвиля по Мельнику

Навряд чи б міліція терпіла на дільниці бритоголових, якби не мала відповідної команди зверху. І навряд чи якби Мельник був фаворитом, його людям би заважали здати протоколи. Команада "не чіпати" йшла явно з вищих кабінетів. Можливо, це був сигнал Кутовому, що якщо він не піде на певні умови, то переможе інший кандидат.

Tue, 30 Oct 2012 17:53:01 +0200

"Гречка" не перемогла

Виборці не продалися за гречку і тонометри. Можна припустити, що багато хто голосував не "за" маловідомого Чумака, а "проти" одіозного Довгого. А значить, у суспільстві ще не все так погано.

Tue, 30 Oct 2012 13:38:30 +0200

Через два тижні митницю переділять

Якщо Калєтніка знімуть з поста глави ДМС, зміниться вся керівна вертикаль, в тому числі на місцях. І вже до нових керівників регіональних митниць прийдуть "модні" з конкретною пропозицією: "Працюй з нами, он скільки у нас клієнтів". (Рос.)

Tue, 30 Oct 2012 13:30:36 +0200

Безрадісний тріумф регіонів

Дискусії між регіоналами нагадували ставки на скачках. В якості гравців тут розглядали двох людей: Ріната Ахметова і Дмитра Фірташа, в якості коней, відповідно, "Вперед Україно!" і УДАР. Жарти та гостроти з розряду "Наташа - це найгірше вкладення Ріната" звучали без ремарок. (рос)

Mon, 29 Oct 2012 15:33:01 +0200



Оппозиция заявляет о затягивании подсчета голосов в округе №189 в Хмельницкой области
В Хмельницкой области в округе №189 власти специально затягивают подсчет голосов, так как не хотят признавать победу кандидата от ВО Свобода Игоря Сабия, сообщает областная организация партии.
ВВС Україна: Электоральная география
ВВС Україна проанализировала, поддержка каких регионов стала решающей для прохождения той или иной партии в парламент и где победители выборов получили наименьшее и наибольшее количество голосов.
Милиция отрицает применение слезоточивого газа в 223 округе: Все спокойно
В киевском главке милиции отрицают факт применения слезоточивого газа на территории окружной избирательной комиссии №223 в Киеве. Кроме того, в милиции заявляют, что там не было неизвестных мужчин спортивного телосложения.
Партия регионов обвинила Объединенную оппозицию в попытке фальсификации результатов в 14-м округе
Партия регионов обвиняет Объединенную оппозицию Батьківщину в попытках фальсифицировать результаты голосования в округе №14 в Винницкой области, сообщили в партии.
Центризбирком ушел на перерыв до завтра
Центральная избирательная комиссия объявила перерыв в своей работе до 11:00 четверга.
МВД: В киевском округе №215 неизвестные применили против журналистов слезоточивый газ
В Киеве возле здания скандальной окружной избирательной комиссии №215 неизвестные применили против представителей медиа слезоточивый газ, когда те попытались узнать о людях в автобусе от Эпицентра, сообщает столичное управление МВД.
Финишная прямая: обработано 99% протоколов
По результату подсчета Центральной избирательной комиссией 99% протоколов, Партия регионов набрала 30,11%, Батьківщина - 25,44%, УДАР - 13,91%, Коммунистическая партия - 13,21%, Свобода - 10,41% голосов.
В Винницкой области неизвестные напали на скандальный округ №11
В Винницкой области 29 октября неизвестные ворвались в скандальную окружную комиссию №11, устроили разгром и избили нескольких людей, сообщают очевидцы.
Свобода: Выход из окружкома №223 заблокирован. Милиция применила слезоточивый газ
Люди кандидата Виктора Пилипишина заблокировали выход из окружной комиссии №223, сообщает Всеукраинское объединение Свобода.


Оппозиция заявляет о затягивании подсчета голосов в округе №189 в Хмельницкой области

В Хмельницкой области в округе №189 власти специально затягивают подсчет голосов, так как не хотят признавать победу кандидата от ВО Свобода Игоря Сабия, сообщает областная организация партии.

Двое московских полицейских нанесли азербайджанцу 77 ножевых ранений и угнали его автомобиль

В России возбужено уголовное дело по факту убийства азербайджанца двумя полицейскими.

Обама посетил пострадавший от урагана Нью-Джерси

Президент США Барак Обама прибыл в сильно пострадавший от урагана Сэнди штат Нью-Джерси.

КХЛ. ХК Добнасс проиграл Динамо М

Чемпион КХЛ разбил дебютанта

Милиция отрицает применение слезоточивого газа в 223 округе: Все спокойно

В киевском главке милиции отрицают факт применения слезоточивого газа на территории окружной избирательной комиссии №223 в Киеве. Кроме того, в милиции заявляют, что там не было неизвестных мужчин спортивного телосложения.

Партия регионов обвинила Объединенную оппозицию в попытке фальсификации результатов в 14-м округе

Партия регионов обвиняет Объединенную оппозицию Батьківщину в попытках фальсифицировать результаты голосования в округе №14 в Винницкой области, сообщили в партии.

Правозащитники: в России начали официальное расследование похищения Развозжаева

Правозащитники сообщили, что в России начато расследование в связи с похищением в Украине оппозиционера Леонида Развозжаева.

Из-за поломки эскалаторов одна станция киевского метро закрывалась на вход, на другой - ранена пенсионерка

Станция киевского метрополитена Дворец спорта была закрыта на вход с 14:49 до 15:25 из-за поломки эскалатора вследствие застревания в нем ботинка неизвестного.

Центризбирком ушел на перерыв до завтра

Центральная избирательная комиссия объявила перерыв в своей работе до 11:00 четверга.

МВД: В киевском округе №215 неизвестные применили против журналистов слезоточивый газ

В Киеве возле здания скандальной окружной избирательной комиссии №215 неизвестные применили против представителей медиа слезоточивый газ, когда те попытались узнать о людях в автобусе от Эпицентра, сообщает столичное управление МВД.

США упрекнули Пакистан в связи с пытками и убийствами в Белуджистане

В Совете ООН по правам человека в ответ на доклад Пакистана представитель США выразила "серьезную озабоченность" в связи действиями пакистанской армии против сепаратистов на юго-западе страны в регионе Белуджистан.

Финишная прямая: обработано 99% протоколов

По результату подсчета Центральной избирательной комиссией 99% протоколов, Партия регионов набрала 30,11%, Батьківщина - 25,44%, УДАР - 13,91%, Коммунистическая партия - 13,21%, Свобода - 10,41% голосов.

В Москве на митинге задержаны 12 человек, в том числе Лимонов

В Москве сегодня прошла несанкцированная властями акция оппозиции на Триумфальной площади. Полиция сообщила о задержании 12 человек. Также задержан лидер незарегистрированной партии Другая Россия Эдуард Лимонов.

Юрий Любимов вышел из комы

Известный театральный режиссер Юрий Любимов вышел из комы. Об этом сообщили лечащие врачи режиссера.

В Винницкой области неизвестные напали на скандальный округ №11

В Винницкой области 29 октября неизвестные ворвались в скандальную окружную комиссию №11, устроили разгром и избили нескольких людей, сообщают очевидцы.



Олимпийская чемпионка рассказала, как поработала на Партию регионов техническим кандидатом

Наталья Добрынская баллотировалась в парламент по округу №11 в родной Винницкой области. Чемпионка Олимпиады-2008 шла на от Партии регионов. При этом не получила никакой поддержки.



Спіритичним сеансом відзначили сьогодні Хелоуін на виставці "Таємниці тіла"

Спіритичним сеансом відзначили сьогодні Хелоуін на виставці "Таємниці тіла".



Результати виборів он-лайн. Дані Центрвиборчкому

«Главком» публікує результати підрахунку голосів ЦВК в режимі постійного оновлення.

В Индии бушует циклон: есть погибшие

На Индию обрушился разрушительный циклон, в результате чего в штатах Тамил-Наду и Андхра-Прадеш бушуют сильные дожди и ветер. Сообщается, что в результате непогоды погибли по меньшей мере два человека. Готовясь к приходу циклона Нилам, десятки тысяч жителей низинных районов покинули свои дома. Напомним, ранее ураган «Сэнди» в США унес жизни 42 человек, в городе Нью-Йорк общее число погибших составило 18 человек

Украинский МИД принял китайского посла

31 октября 2012 заместитель министра иностранных дел Украины Виктор Майко принял Посла Китайской Народной Республики в Украине Чжан Сиюня

Слезоточивый газ в 223 округе не применяли и никаких «братков» там нет - милиция

В киевском главке милиции отрицают факт применения слезоточивого газа на территории окружной избирательной комиссии №223 в Киеве

Окончательные результаты. Ляпина побеждает родственника Черновецкого в Киеве с отрывом 2%

Кандидат в народные депутаты от Объединенной оппозиции «Батькивщина» Ксения Ляпина официально победил на 216-м округе в Киеве


Категория: СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА | Просмотров: 757 | Добавил: Штирлиц
E-mail: politicon1@at.ua © Владелец аккаунта, наименование, оформление, база данных, контент сайта, 2007—2015


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Рейтинг сайта по данным Alexa Internet
Вебвизора от Yandex.Metrika на сайте НЕТ!
3.144.102.239

гостевой вход politicon Вверх






Хостинг от uCoz
Счётчик от uCoz:



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0