Politicon Кровавый госпереворот и гражданская война в Украине 23 февраля! Харьков, площадь, Ленин, защита города от бандеровских банд
«  Ноябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930


 РАЗДЕЛЫ:

  Партии

  СМИ, блок 1

  СМИ, блок 2

 Архив по 30.06.2011

Приветствую Вас, Гость 19.04.2024, 12:19

Весь архив » 2012 » Ноябрь » 2 » 1.11.2012-1-14:00 »

23:29
1.11.2012-1-14:00


МЗС вперто не хоче бачити фальсифікації, про які говорить увесь світ, – заява прес-служби Об‘єднаної Опозиції «Батьківщина»

Об‘єднана Опозиція «Батьківщина» закликає міністра закордонних справ України Костянтина Грищенка та його відомство визнати беззаперечні докази того, що вибори в Україні не відповідали демократичним стандартам, не були чесними та вільними.

Пилипишин: "Звернення до всіх політичних сил”

Сьогодні з самого ранку продовжується облога окружної виборчої комісії по 223 округу. Таким чином триває тиск на членів комісії. Я закликаю всі політичні сили прибрати своїх людей, які знаходяться у приміщенні ОВК та біля нього і заважають підрахунку голосів.

Окружком остаточно визнав перемогу "свободівця” над Герегою

Окружна виборча комісія 215 мажоритарного округу підписала остаточний протокол, у якому визнається перемога на виборах представника "Свободи" Андрія Іллєнка.

Луценко "за” визнання новообраної Ради

Екс-міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко виступає за визнання результатів парламентських виборів, незважаючи на недемократичність виборчої кампанії та фальсифікації. Про це він сказав у інтерв'ю "Комерсанту",

Пустфест на Грушевського

3-4 листопада спорожнілий Грушевського 4-Б захоплять зграї митців. Тут ви побачите все те чим можна і треба насичувати наші вулиці, будинки і свій спраглий розум.

На Волині триває конкурс адвокасі-проектів

До 12 листопада 2012 усі, хто прагне відстояти групові інтереси міських та сільських громад Волині можуть подавати проектні заявки, щоб отримати фінансування для своєї діяльності.

95-му виборчому округу загрожує силовий сценарій

Побоювання у передвиборчому штабі Вячеслава Кутового, представники якого четверту добу тримають оборону в ОВК 95-го округу, зростають. За словами керівника передвиборчого штабу Кутового Владислава Венгерчука, по периметру довкола будівлі Окружної виборчої комісії в Ірпені кружляють люди «спортивної зовнішності», час від часу навідуючись у приміщення і пред’являючи посвідчення журналістів.

Пилипишин гей – не дратуй людей! ВІДЕО з ОВК 223

В київській ОВК №223 триває підрахунок голосів виборців. Головні конкуренти на цьому мажоритарному окрузі представник ВО «Свобода» Юрій Левченко і самовисуванець Віктор Пилипишин. Прибічники чесних виборів цілодобово чергують біля ОВК та всередині будівлі.



Вибори сфальшовано на десятках мажоритарних округів(+перелік)

За попередніми оцінками результатів виборів Центром паралельного підрахунку  Громадянського руху "Спільна Справа” в кількох десятках мажоритарних округів, де за офіційними даними на сайті ЦВК перемогли провладні кандидати, насправді лідирують висуванці опозиції або незалежні кандидати. Про це заявив на брифінгу в … Продовження

МАЙДАН – ЛИСТІВКА ДЛЯ РОЗПОВСЮДЖЕННЯ

28 жовтня шляхом масових фальсифікацій, тиску та підкупу виборців в Україні відбувся державний переворот. Найвищий представницький орган Верховна Рада України сформований у неконституційний спосіб і не відображає справжньої волі українського народу, який відповідно до статті 5 Конституції України є єдиним … Продовження

Спільна Справа закликає не визнавати результати виборів та виходити на Майдан

            Громадянський рух "Спільна Справа” закликає громадян не визнавати результативиборів та вимагати проведення нових виборів за законом "Про вибори народних депутатів України” в редакції 2007 року за повністю пропорційною системою. Про це заявив на брифінгу … Продовження

Hикoлaeвcкaя oппoзиция зaявилa o пopaжeнии «peгиoнaлoв» нa двyx oкpyгax

Oкpyжнaя кoмиccия нa 132 избиpaтeльнoм oкpyгe нaмepeннo зaтягивaeт пoдcчeт гoлocoв, чтoбы нe пpизнaвaть пoбeдy Apкaдия Kopнaцкoгo. Oб этoм зaявил лидep Oбъeдинeннoй oппoзиции «Бaтькiвщинa» в Hикoлaeвcкoй oблacти, pyкoвoдитeль oблacтнoгo избиpaтeльнoгo штaбa Baдим Mepикoв, cooбщaeт пpecc-cлyжбa пoлитичecкoй пapтии. - Убeдитeльнaя пoбeдa двyx … Продовження

У кількох областях голоси рахують при свічках чи з ліхтарями

У ряді областей після завершення голосування на виборчих дільницях раптово почалося вимикатися світло. Про це УНІАН повідомив координатор громадського руху «Спільна Справа» Олександр Данилюк. За його словами, зокрема, наразі зафіксовано близько півтора десятка таких випадків у Вінницькій, Київській, Черкаській, Одеській, … Продовження



223 округ. Левченко опережает Пилипишина на 357 голосов, подсчитано 64,35%. 3 фото

По данным ЦИК по состоянию на 7:44 утра 31 октября 2012 года разрыв между представителем «Свободы» Юрием Левченко и одиозным самовыдвиженцем Виктором Пилипишиным увеличился с 96 голосов (по результатам обработки 61,38%) до 357 голосов, сообщает «Спротив». По результатам обработки 64,35% Левченко набрал 28,4% (16 527 голоса), а Пилипишин – 27.79 (16 170 голосов). В округе [...]

Качинський заявляє, що його брата вбили москалі

Лідер польської опозиційної партії «Право та справедливість» Ярослав Качинський закликав провести надзвичайне засідання Сейму Польщі та викликати на нього генпрокурора у зв‘язку із появою нової інформації про Смоленську трагедію. Про це він заявив у Сеймі. Качинський переконаний у тому, що його брата-близнюка, президента Польщі Леха Качинського і делегацію польських високопосадовців було вбито 10 квітня 2010 [...]

Частная охрана решала, кого пускать на заседание окружкома

В Одесской области частная охрана решала, кого пускать на заседание окружкома, а кого нет. Об этом сообщил глава Одесской областной организации Комитет избирателей Украины Анатолий Бойко. По его словам, вопиющая ситуация сложилась в окружной комиссии №141. «Глава комиссии — господин Авербах нанял частную охрану, там были драматические события. Наем частной охраны не является чем-то, из [...]

По чотирьох дільницях 223 округу ОВК подала до ЦВК сфільсифіковані данні — Магера

Заступник голови Центрвиборчкому Андрій Магера пригрозив системним адміністраторам окружних комісій кримінальними справами за неправильні цифри. Про це він сказав на брифінгу у вівторок, 30 жовтня 2012 року. Говорячи про ситуацію, коли в електронну систему «Вибори» вносяться дані, які не відповідають даним в паперових протоколах, Магера зазначив, що 29 жовтня такі випадки були на чотирьох дільницях [...]



На Донбасі слюсар-педофіл ґвалтував хлопчиків

Від злодіянь 43-річного маніяка в Маріуполі постраждали чотири хлопчики.

До 2020 року у нас не буде дітей в інтернатах, – Тігіпко

За словами віце-прем’єра Сергія Тігіпка, найближчим часом в Україні можуть відмовитися від системи виховання дітей-сиріт у спеціалізованих інтернатах. Заплановано перехід на систему виховання в патронатних сім'ях і в дитбудинках сімейного типу.

Тюремники кажуть, що постійно роблять винятки для Тимошенко

Державна пенітенціарна служба регулярно робить винятки для ув’язненої екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко.

Результати виборів. Live! ПР та КПУ поки беруть 219 мандатів

За підрахунками ЦВК, продовжує лідирувати Партія регіонів - 30%. В Об’єднаної опозиції "Батьківщина" - 25,4%.УДАР з 13,9% випереджає комуністів, у яких 13,2%. "Свобода” набирає 10,4%. Решта політсил не долають потрібного для проходження у парламент 5-відсоткового бар'єру.

МНС оприлюднило відео із залізничної аварії на Запоріжжі [Відео]

У правоохоронних органах називають попередньою причиною аварії помилку диспетчера під час переключення залізничної стрілки. Наразі на місці події працює оперативна група МНС у Запорізькій області, а також транспортна міліція й прокуратура.

У Римі на фасаді Капітолію вивісять гігантське фото Тимошенко

За словами опозиціонера Арсена Авакова, римська мерія має намір вивісити на фасаді Капітолію гігантське фото на підтримку Юлії Тимошенко.

ОВК остаточно визнав перемогу Іллєнка над Герегою

У Києві ОВК №215 мажоритарного округу остаточним протоколом визнала перемогу свободівця Андрія Іллєнка.

ЦВК обіцяє вчасно завершити вибори

Центральна виборча комісія оприлюднить результати виборів в терміни, визначені законодавством. Про це заявив заступник голови ЦВК Андрій Магера.
+Відео

На 35 округах зафіксовано фальсифікацію, – рух "Спільна справа"

Координатор руху "Спільна справа" Олександр Данилюк заявив, що згідно із результатами паралельного підрахунку на кількох округах, де за даними ЦВК перемогли кандидати від ПР, насправді лідирують опозиціонери чи самовисуванці.

ЦВК опрацювала понад 99% протоколів

Продовжує лідирувати Партія регіонів - 30%. У Об'єднаної опозиції "Батьківщина" - 25,5%.
+Відео

Міліція на ОВК Мельника готова до будь-якого розвитку подій [Відео]

На Київщині на ОВК №95 в Ірпені (тут балотується в нардепи відомий регіонал Петро Мельник) правоохоронці запевнили, що не допустять порушень громадського порядку.

Аварія на Запоріжжі: потяг пустили по рейках, які довгий час не використовували

Серед причин, які з’ясовує обласна прокуратура щодо аварії потягу на Запоріжжі, – потяг спрямували по рейках, які довгий час не використовували.

МЗС: критика США щодо виборів в Україні не відображає реальності

Міністр закордонних справ Костянтин Грищенко вважає, що негативна критика Держдепартаменту США щодо України не відображає реальну картину виборів. Попри це український чиновник заявив, що влада з повагою ставиться до думок усіх спостерігачів.
+Відео



На 155 округе массово переписывали протоколы, - наблюдатели

Протоколы из избиркомов привозили в ОИК незаполненными.

НБА: "Лейкерс" снова проиграл

Феноменальная игра Брайнта не спасла ЛАЛ от второго кряду поражения

Экс-глава компании Авакова покончил с собой

Александр Мотылевский не выдержал давления.

ХК "Донбасс" проиграл чемпиону

Победная серия дончан, состоявшая из трех матчей, прервалась в Москве

Станцию метро "Ипподром" решили не переименовывать

Соответствующий проект поддержали лишь 12 из 108 депутатов Киевсовета.

К голодающей Тимошенко пришли врачи

Комиссия оценит состояние здоровья экс-премьера.

Денисов раскаялся

Питерская мыльная опера подошла к концу. Опальный полузащитник вернулся в семью




Посли США і ЄС закликали Центрвиборчком рахувати об’єктивно

Центральна виборча комісія має забезпечити прозоре і оперативне встановлення результатів виборів до Верховної Ради.

Викрадений з Києва російський опозиціонер побоювався, що його вб'ють

Член Московської Гельсінської групи Валерій Борщов упевнений, що опозиціонер Леонід Развозжаєв побоювався того, що його вб'ють.

"Батьківщина" скаржиться, що на Донеччині "технічно" вкрали півтисячі голосів

На одній з виборчих дільниць у Донецькій області результат об’єднаної опозиції "Батьківщина" занизили у майже 30 разів.

Кличко не має наміру битися у Раді

Лідер партії "Удар" Віталій Кличко заявив, що постарається не допускати бійок у Верховній Раді.

Екс-глава правління компанії Авакова викинувся з вікна

Колишній в.о. голови правління компанії "Інвестор" Олександр Мотилевський наклав на себе руки.

Суд вирішує, чи законний перерахунок голосів на окрузі Терьохіна

Вищий адміністративний суд розглядає апеляцію представників Об’єднаної опозиції та кандидата у депутати Сергія Терьохіна на рішення про порахунок голосів на окрузі №21

Керувати "грошовим станком" країни буде професор КПІ

Генеральним директором Банкнотно-монетного двору Нацбанку призначений Анатолій Шевчук.


Публікації

Округ 94: Холодна війна Засухи проти Романюка

Округ №94 з центром у Обухові після виборів зовсім не схожий на проблемні округи з кремезними "представниками преси" кримінальної зовнішності, беркутом або сльозогінним газом. Партія влади, яку на цьому окрузі представляє одіозна Тетяна Засуха, обрала тут іншу тактику: все має робитися тихо і по-розумному.

Thu, 01 Nov 2012 10:55:58 +0200

Як швидко продати авто

Для продажу авто, що було в ужитку, нині не найкращі часи. В найближчі роки продажі нових автомобілів не перевищуватимуть 220 тисяч на рік. Інакше й бути не може в країні, де 42% населення витрачає свої заробітки на їжу.

Wed, 31 Oct 2012 17:11:01 +0200

Капітуляція Гереги, або "Епіцентр" подій

Голоси рахують вже третю годину. Час від часу відбуваються якісь мікросутички. Немає останнього протоколу. Іллєнко каже, що голову комісії "залякали" і вона боїться його віддавати. Після довгих вмовлянь і гарантії захисту, жінка погоджується передати протокол – у підсумку перемагає Іллєнко.

Wed, 31 Oct 2012 14:35:28 +0200

95 округ. Ударна хвиля по Мельнику

Навряд чи б міліція терпіла на дільниці бритоголових, якби не мала відповідної команди зверху. І навряд чи якби Мельник був фаворитом, його людям би заважали здати протоколи. Команада "не чіпати" йшла явно з вищих кабінетів. Можливо, це був сигнал Кутовому, що якщо він не піде на певні умови, то переможе інший кандидат.

Tue, 30 Oct 2012 17:53:01 +0200

"Гречка" не перемогла

Виборці не продалися за гречку і тонометри. Можна припустити, що багато хто голосував не "за" маловідомого Чумака, а "проти" одіозного Довгого. А значить, у суспільстві ще не все так погано.

Tue, 30 Oct 2012 13:38:30 +0200



Голодовка Тимошенко вынудила медкомиссию начать обследование экс-премьера
Медицинская комиссия для обследования бывшего премьер-министра Юлии Тимошенко в четверг начала работу в Центральной клинической больнице Укрзалізниці.
В перевернувшимся вагоне поезда Киев - Севастополь ехала группа детей-гимнастов
В пассажирском поезде №27 Киев - Севастополь, который сошел с рельсов в Запорожье, в седьмом вагоне, который перевернулся, из Киева в Алушту ехала группа детей-гимнастов 10-13 лет.
Украинская пресса: Киев "сдали" оппозиции
В четверг, 1 ноября, украинская пресса пишет об избирательной битве за Киев, российском газе из Германии, стабильном долларе и ценах на хлеб.
Спільна справа: Выборы сфальсифицированы в 35 мажоритарных округах
За предварительными подсчетами результатов выборов центром параллельного подсчета общественного движения Спільна справа, в нескольких мажоритарных округах, где по подсчетам Центризбиркома победили провластные кандидаты, на самом деле лидируют кандидаты оппозиции или самовыдвеженцы.
Герега "авторитетно заявила" о своей победе в 215-м округе
Секретарь Киевсовета Галина Герега заявила, что уверена в своей победе на выборах по мажоритарному округу №215, однако не собирается обращаться в суд.
Эксперт Аманда Пол: Свобода и КПУ сделают парламент более пестрым
Эксперт брюссельского Центра европейской политики Аманда Пол считает, что новый состав украинского парламента лучше предыдущего, и называет позитивным прохождение в Верховную Раду праворадикальной политической силы.
Сегодня Лазаренко выходит на свободу
1 ноября из американской тюрьмы Terminal Island на острове в Калифорнии должен выйти на свободу экс-премьер Украины Павел Лазаренко, который в целом провел в заточении более 10 лет за финансовые махинации.
DW: Пиррова победа президента Украины
Президент Украины Виктор Янукович может быть доволен итогами выборов в Верховную Раду. Как пишет DW, в новом парламенте его партия вместе с "сателлитами" получит большинство голосов "с запасом". Но эксперты называют эту победу пирровой.
В отличие от Тимошенко, Луценко решил признать результаты выборов
Экс-министр внутренних дел Юрий Луценко, который отбывает срок в Менской колонии, в интервью КоммерсантЪ-Украина заявил, что выступает за признание новоизбранного парламента.


Кличко пообещал не устраивать драки в Раде

Лидер партии «УДАР» Виталий Кличко заявил, что постарается не допускать драк в Верховной Раде

Милану интересен Тимощук

Украинец может оказаться в Италии

КГГА: Станцию метро Ипподром не будут переименовывать в Одесскую

Киевский городской совет отклонил предложение переименовать станцию киевского метрополитена Ипподром в Одесскую

Киев получил из бюджета миллиард гривен на развитие инфраструктуры

Депутатам Киевсовета на сегодняшней сессии предложено внести изменения в Программу социально-экономического развития Киева на 2012 год в связи с получением из госбюджета свыше 1 млрд грн.

Развозжаев не исключал, что его могут убить. Следственный комитет не стал возбуждать уголовное дело

Глава Общественной наблюдательной комиссии Москвы, член Московской Хельсинской группы Валерий Борщев уверен, что оппозиционер Леонид Развозжаев опасался того, что его убьют.

В перевернувшимся вагоне поезда Киев - Севастополь ехала группа детей-гимнастов

В пассажирском поезде №27 Киев - Севастополь, который сошел с рельсов в Запорожье, в седьмом вагоне, который перевернулся, из Киева в Алушту ехала группа детей-гимнастов 10-13 лет.

Эксперты: Черный список сайтов - элемент цензуры

Черный список сайтов появится в России 1 ноября. С его помощью власти смогут блокировать протестную активность, считают эксперты.

Желающих поехать за границу россиян могут обязать сдавать тест по международному этикету

Институт экспертных оценок России подал предложение МИДу ввести тестирование по международному этикету для всех граждан страны, желающих выехать за границу.

Состояние Любимова оценивается как стабильно тяжелое

Состояние здоровья известного театрального режиссера Юрия Любимова по-прежнему стабильно тяжелое.

Правительству предложили регулировать тарифы крупнейших мобильных операторов - законопроект

Операторов мобильной связи, которые доминируют на розничном рынке услуг сотовой связи, могут обязать ввести тариф за одну минуту услуги голосовой телефонии не ниже 50% ставки за взаимосоединение сетей.

Параллельный подсчет голосов показал фальсификацию результатов выборов в 35 округах

За предварительными подсчетами результатов выборов центром параллельного подсчета общественного движения Спільна справа, в нескольких мажоритарных округах, где по подсчетам Центризбиркома победили провластные кандидаты, на самом деле лидируют кандидаты оппозиции или самовыдвеженцы

За неделю до президентских выборов большинство американцев отдают победу Обаме

Согласно данным последнего пороса Gallup, более половины американцев верят в переизбрание на второй срок действующего президента США Барака Обамы.

Правительство США достигнет долгового "потолка" до конца года

Администрация президента Барака Обамы предупредила, что США достигнут легального "потолка" госдолга до конца этого года, но страна может использовать экстренные меры, чтобы предотвратить дефолт и продолжить работу правительства до начала 2013 года.

С 1 ноября в Украине на 10% подорожает телефонная связь

С сегодняшнего дня разговоры по домашнему телефону обойдутся украинцам еще на 10% дороже



Почему киевляне больше не продаются за гречку

Выборы в Верховную Раду показали, что как минимум в Киеве старая испробованная схема уже не действует. Избиратели голосуют за кандидатов, за которыми стоит, пусть и туманная, но все же идея.

Партию Тягнибока финансирует российский олигарх?

Российского бизнесмена Александра Лебедева подозревают во вмешательстве в избирательный процесс в Украине. Он якобы финансировал предвыборные кампании нескольких кандидатов.

Виталий Кличко пообещал, что не будет драться в Верховной Раде

Лидер партии УДАР Виталий Кличко пообещал, что представители его партии в Раде будут обходиться без рукоприкладства. По его словам, Верховная Рада должна быть площадкой для дискуссий.

Новый министр финансов Грузии обвинил Саакашвили в миллионных растратах

Обвинения были высказаны на первом заседании нового правительств. Речь идет о сотнях миллионов долларов из фондов, подконтрольных президенту. Они потрачены на увеселительные мероприятия.

В Запорожской области кандидат от УДАРа требует повторных выборов

Кандидат в депутаты от партии УДАР Анатолий Шевченко обратился в Высший админсуд Украины с иском. Он обвиняет ЦИК в противоправных действиях в округе №79 в городе Васильевка Запорожской области.

В Виннице на округе №11 началось силовое противостояние

В Виннице на окружном избирательном участке №11, где ранее затягивался процесс подсчета голосов, началось силовое противостояние.

Вызывает сомнение результат волеизъявления граждан в отдельных окружкомах Киева

Так по 211 округу, неожиданно для всех (включая социологов и самих избирателей) побеждает Сергей Терехин.

Олимпийская чемпионка рассказала, как поработала на Партию регионов техническим кандидатом

Наталья Добрынская баллотировалась в парламент по округу №11 в родной Винницкой области. Чемпионка Олимпиады-2008 шла на от Партии регионов. При этом не получила никакой поддержки.



4 людей зазнали вогнепальних поранень на вечірці з нагоди Гелловіну у Лос-Анджелесі

Свято з невигаданим жахом. Щонайменше четверо людей зазнали вогнепальних поранень на вечірці з нагоди Гелловіну у Лос-Анджелесі. Стан одного пораненого - критичний.

Українські лікарі прибули до Тимошенко в харківську клініку "Укрзалізниці"

Українські лікарі прибули до Юлії Тимошенко в харківську клініку "Укрзалізниці". Вони мають обстежити опозиціонерку і дати рекомендації щодо подальшого медичного супроводу у зв`язку з голодуванням.

Венецію затопило

Підмочена репутація Венеційської досконалості. Через холодний фронт, що приніс до Європи сильні зливи - місто затопило.

Від руйнівних наслідків урагану "Сенді" оговтується східне узбережжя США

Від руйнівних наслідків урагану "Сенді" - оговтується східне узбережжя США. За останніми даними, негода забрала понад сімдесят життів у дев`яти штатах.

Ніч протестів у Португалії

Ніч протестів у Португалії. Тисячі людей зібралися під парламентом країни, щоби висловити обурення новим проектом бюджету. Документ передбачає значне підвищеня податків.

До залізничної катастрофи у Запоріжжі могла призвести помилка диспетчера [відео]

До залізничної катастрофи у Запоріжжі могла призвести помилка диспетчера. Такої версії аварії не виключають правоохоронці.

У Києві відгуляли Геловін [відео]

Ніч усіх святих відзначили у світі шанувальники свята Геловін. В Україні, немає дітлахів, які ходять по-домівках вимагаючи солодощі. У нас це свято для дорослих - з вечірками, алкоголем, костюмами нечисті та гарбузовими ліхтариками -головними символами дійства. Як відгуляли Геловін у Києві знає Олена Халік.



Результати виборів он-лайн. Дані Центрвиборчкому

«Главком» публікує результати підрахунку голосів ЦВК в режимі постійного оновлення.

Арбузов назначил нового директора «печатного станка»

Генеральным директором Банкнотно-монетного двора (БМД) Национального банка Украины (НБУ) назначен Анатолий Шевчук

Последние данные ЦИК: обработано 99,45% протоколов

Согласно результатам 99,45% обработанных протоколов на парламентских выборах в Украине, Партия регионов набрала 30,05%, «Батькивщина» – 25,49%, «Удар» – 13,93%, КПУ – 13,19%, «Свобода» – 10,43%. Как известно, Центризбирком обработал 100% протоколов голосования в заграничных округах

Суд решает, законен ли пересчет голосов на округе Терехина

Высший административный суд рассматривает апелляционную жалобу представителей Объединенной оппозиции «Батькивщина» и кандидата в народные депутаты Сергея Терехина на решение Киевского окружного административного суда относительно повторного пересчета голосов на 28 участках 211-го избирательного округа

К Тимошенко срочно прибыла медкомиссия

Сегодня, 1 ноября, в ЦКБ «Укрзалізниці» в г


Категория: СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА | Просмотров: 791 | Добавил: Штирлиц
E-mail: politicon1@at.ua © Владелец аккаунта, наименование, оформление, база данных, контент сайта, 2007—2015


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Рейтинг сайта по данным Alexa Internet
Вебвизора от Yandex.Metrika на сайте НЕТ!
3.145.108.9

гостевой вход politicon Вверх






Хостинг от uCoz
Счётчик от uCoz:



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0