Politicon Кровавый госпереворот и гражданская война в Украине 23 февраля! Харьков, площадь, Ленин, защита города от бандеровских банд
«  Ноябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930


 РАЗДЕЛЫ:

  Партии

  СМИ, блок 1

  СМИ, блок 2

 Архив по 30.06.2011

Приветствую Вас, Гость 19.04.2024, 10:45

Весь архив » 2012 » Ноябрь » 21 » 20.11.2012-3-24:00 »

05:29
20.11.2012-3-24:00

СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА

Ещё новости: УНИАН, Ukranews, Ukr.net, Главком, Украина без Януковича!, Досье, Факты, Вікна, ОстроВ, 5 канал, ОБКОМ



В Украине вступает в силу новый УПК (видео)
Новый уголовно-процессуальный кодекс вступает в силу. Он предусматривает целый ряд новшеств. Например, введение суда присяжных и домашнего ареста. Появляется такое невиданное доселе понятие - как "сделка с правосудием". Отменяется возвращение дел на дорасследование, а это распространенная практика в Украине.
В Украине введен единый реестр досудебных расследований (видео)
С сегодняшнего дня в Украине начал работу единый реестр досудебных расследований. В него должны вноситься все заявления граждан о совершении преступлений. До сих пор заявления не регистрировались, а спускались в райотделы милиции. Там проводили проверку и только после этого принимали решение о возбуждении уголовного дела.
Депутаты снова подрались из-за языка (видео)
В Верховной раде сегодня вновь дрались. Речь шла о языке преподавания в детских садах. Регионалы хотели позволить родителям самим выбирать, на каком языке станут обучать их малышей. Оппозиция - попыталась воспрепятствовать принятию документа - у вице-спикера вырывали микрофон. Закон так и не набрал нужного количества голосов.
В Караганде открыт офис почетного консула Украины
Министр обороны Дмитрий Саламатин в рамках официального визита украинской военной делегации в Казахстан принял участие в церемонии открытия офиса почетного консула Украины в городе Караганда. Саламатин подчеркнул, что сотрудничество между двумя странами расширяется и укрепляется.




Серед іммігрантів у Чехії та Польщі виявилось найбільше українців

За інформацією статистичного відомства ЄС, найчисельнішою групою, що отримала громадянство в Чехії та Польщі останніми роками, стали українці.


Головні події вівторка, 20 листопада

Європейський суд залишив у силі рішення у справі Луценка. ВР продовжила до 2016 року мораторій на продаж земель, а також не скасувала закон про всеукраїнський референдум. У "Батьківщині" розглядають можливість відмовитися від керівних посад у комітетіах Ради.


Олімпійський чемпіон Усик планує йти в політику

Кращий боксер світу 2012 року за версією AIBA, Олімпійський чемпіон у суперважкій ваговій категорії Олександр Усик не виключає, що може податися у політику.


Конкурентоспроможність України за рік зросла на 9 пунктів

Україна конкурувати готова. Такого висновку дійшли Всесвітній економічний форум спільно з фондом "Ефективне управління". За рік у рейтингу конкурентоспроможності Україна піднялась на 9 пунктів і твердо посіла місце посередині списку.
+Відео


Підсумок дня: Луценко по дорозі до суду відчув себе президентом

Суддя столичного Апеляційного суду монотонно зачитував матеріали справи Юрія Луценка під голосну музику "Мурки".
+Відео


В Україні може відбутися розкол влади та утворення нової опозиції, – політолог

На думку політолога Ігора Коліушка, українська влада діє непослідовно і їй треба самій визначитися, чого вона хоче і "зізнатися в цьому собі та суспільству".


Представники церкви паспортне питання називають політичним

Технічні правки скандального закону. Депутати ухвалили закон про біометричні паспорти з поправками Президента.
+Відео


Вирок Печерського райсуду щодо Луценка можна скасувати, – вважає адвокат

На переконання адвоката екс-глави МВС України Юрія Луценка Олексія Баганця, вступ в силу рішення Євросуду з прав людини дає можливість скасувати вирок Печерського райсуду у справі екс-міністра.


Підсумок дня: Заборону на продаж землі в Україні знову продовжили

Заборону на продаж землі в Україні продовжили до 2016 року. Відповідний закон у вівторок з другої спроби ухвалив парламент. Депутати з опозиції радіють, що не дозволили дати добро на дерибан, втім зізнаються, визначеності у земельному питанні й досі немає.
+Відео


Об'єднана опозиція може відмовитися від керівних посад у комітетіах Ради

За словами заступника спікера українського Парламенту Миколи Томенка, Об’єднана опозиція "Батьківщина" не виключає можливості відмови від участі у розподілі керівних посад в комітетах, а також в президії Верховної Ради.


Харківський байкер вирушив у подорож до Австралії

Харківський відчайдух на своєму "залізному коні" вирішив дістатися Зеленого континенту. Попереду в байкера - 30 тисяч кілометрів та більше десятка країн - Росія, Вірменія, Іран, Пакистан, Таїланд, Індія, Камбоджа та інші.
+Відео


Єфремов анонімно телефонує синові Януковича [Фото]

Фотокореспондент Влад Содель зробив фото, на якому можна побачити, як Глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов як анонім телефонує синові Президента Віктора Януковича Олександрові.


З Нового року збільшаться ставки акцизу на цигарки

Згідно із прийнятим ВР проектом змін до Податкового кодексу, із 1 січня 2013 року збільшаться ставки акцизу на тютюнові вироби.


Правозахисники: Незаконні обшуки - звична практика для українських міліціонерів

За словами правозахисників, міліціонери часто зупиняють громадян на вокзалах чи в людних місцях і безпідставно вимагають показати вміст кишень. Таке, як засвідчив моніторинг, відбувається в усіх регіонах.
+Відео


Рада не скасувала закон про всеукраїнський референдум

"За" скасування закону про проведення всеукраїнського референдуму проголосували лише 16 депутатів Верховної Ради.
+Відео


За годину у Донецьку згоріло 5 автівок

5 приватних автівок згоріли за одну годину минулої ночі. Усі були припарковані у подвір’ях багатоповерхівок в одному з центральних мікрорайонів міста.
+Відео


Категория: СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА. Подробности, ТСН. | Просмотров: 693 | Добавил: DEMO
E-mail: politicon1@at.ua © Владелец аккаунта, наименование, оформление, база данных, контент сайта, 2007—2015


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Рейтинг сайта по данным Alexa Internet
Вебвизора от Yandex.Metrika на сайте НЕТ!
3.137.220.120

гостевой вход politicon Вверх






Хостинг от uCoz
Счётчик от uCoz:



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0