Politicon Кровавый госпереворот и гражданская война в Украине 23 февраля! Харьков, площадь, Ленин, защита города от бандеровских банд
«  Декабрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31


 РАЗДЕЛЫ:

  Партии

  СМИ, блок 1

  СМИ, блок 2

 Архив по 30.06.2011

Приветствую Вас, Гость 19.03.2024, 08:21

Весь архив » 2012 » Декабрь » 11

НОВОСТИ ПОЛИТИКИ УКРАИНЫ НОВИНИ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ, Россия, Тимошенко, Янукович, выборы, партия, оппозиция, БЮТ, регион
Политический пульс страны
новости, политика, факты, хроники, комментарии...

Актуальные темы:  



Суды превратили в инквизицию      Криминальная оккупация Украины


Блок Юлии Тимошенко

Рада ЄС: влада України повинна без затримки усунути випадки політичних переслідувань
_406b0264-93b5-447b-874b-65518a1.jpg Рада Європейського Союзу визначила умови для підписання угоди про асоціацію України з Євросоюзом
Олександр Тимошенко: світ має поширити практику візових обмежень для режиму Януковича
img_1381.jpg "Я сподіваюсь, що анулювання візи та заборона на в’їзд до США для Рената Кузьміна стане першим кроком", - сказав Олександр Тимошенко
Екс-міністр Польщі: Юлію Тимошенко ув’язнено через її популярність
pr_a4137.jpg "Юлія Тимошенко – найсильніший і найвпливовіший політик України, саме через це її було ув‘язнено", - сказав Адам Ротфельд


Народна самооборона

Ю.Стець: До 2015 року Тимошенко буде на свободі
У нас абсолютно чіткий і зрозумілий діалог, з усіх питань рішення приймаються швидко і конструктивно. І давно історія з амбіціями відійшла на задній план. У мене немає сумнівів в тому, що всі опозиційні сили вийдуть на вибори з консолідованою позицією.
Луценка не оперуватимуть через загрозу виникнення кровотечі - дружина
Дружина екс-міністра МВС наголосила, що зваживши усі «за і проти», хірурги запевнили - нагальної потреби в операції сьогодні немає. Проте, за її словами, пенітенціарна служба замовчує про іншу частину питання — нестерпні болі її чоловіка.
«НС»: Права людини не діють у країні політичного беспрєдєлу!
«Народна самооборона» вчергове застерігає українське суспільство - поки при владі залишатиметься Партія регіонів на чолі з її політичним лідером Януковичем, порушенню прав людини та політичним репресіям – бути.


Компартія України

Александр Голуб: МИД оправдывает немецко-фашистских оккупантов?
Своим словоблудием МИД потакает фашистам и способствует распространению неонацистских и сепаратистских настроений в Украине. Такое заявление сделал народный депутат Украины от КПУ Александр Голуб, прокомментировав ход видеомоста Киев-Москва "Героизация нацизма. Можно ли остаться в стороне?”, в котором принял участие директор …
Александр Присяжнюк: Коммунисты будут настаивать на увеличении финансирования молодежного жилищного кредитования
Фракция коммунистов в Верховной Раде будет настаивать на увеличении бюджетного финансирования программ молодежного жилищного кредитования. Об этом заявил первый секретарь ЦК ЛКСМУ, избранный народный депутат от Компартии Александр Присяжнюк. «Мы все помним, что Президент еще в начале 2012 года озвучивал …
Владимир Матвеев: Запад вторит украинским коммунистам – оффшоры необходимо ликвидировать
Западные политики продолжают подтверждать правоту украинских коммунистов, признав, на этот раз, необходимость борьбы с оффшорами. Так народный депутат Украины от КПУ Владимир Матвеев прокомментировал соответствующее заявление еврокомиссара по налогам Альгирдаса Шемета, который и представил план действий Еврокомиссии по борьбе с …


Блок Литвина

Володимир Литвин: «Країні потрібна політична дієта і працетерапія!»
7 грудня в Житомирі відбувся обласний форум місцевого самоврядування під назвою «Сильна громада – сильна держава». У заході взяли участь Голова Верховної Ради України шостого скликання Володимир Литвин та народний депутат України ІІ-VІ скликань, народник Микола Рудченко. Сільські, селищні, міські голови, керівники районних рад, представники депутатського корпусу Житомирщини, за чисельністю в якому народники посідають ІІ місце, підсумовували зроблене у сфері місцевого самоврядування, відзначали кращих та окреслили плани на майбутнє.
Рівненські народники зібралися на розширене засідання виконкому
Розширене засідання виконкому Рівненської обласної організації Народної Партії за участі голів місцевих парторганізацій відбулося днями у Рівному. Після останніх парламентських виборів це перша офіційна зустріч рівненських народників, відтак питань для обговорення накопичилося чимало. Звісно ж, що головними темами були підсумки виборів до Верховної Ради України, а також можливі напрями подальшого розвитку Народної Партії в Україні та на Рівненщині зокрема.
Володимир Литвин: «Верховна Рада шостого скликання – це плід багатомісячної політичної кризи, жорсткого протистояння і складного компромісу»
Голова Верховної Ради України, Голова Народної Партії Володимир Литвин 6 грудня 2012 року оголосив закритою одинадцяту сесію Верховної Ради України шостого скликання. Виступаючи на заключному засіданні Верховної Ради України шостого скликання, Володимир Литвин зазначив: «Верховна Рада шостого скликання – це плід багатомісячної політичної кризи, жорсткого протистояння і складного компромісу, а також перших в історії України позачергових парламентських виборів 2007 року. Народившись у муках, парламент, що відходить у минуле, практично відразу потрапив у вир могутніх політичних штормів та вітрів як всередині країни, так і за її межами».

СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА

Ещё новости: УНИАН, Ukranews, Ukr.net, Главком, Украина без Януковича!, Досье, Факты, Вікна, ОстроВ, 5 канал, ОБКОМ



Глава фракции "Батькiвщина" в Харьковском горсовете подал в отставку, - СМИ
Глава фракции "Батькiвщина" в Харьковском городском совете Андрей Руденко сложил с себя полномочия, а также вышел из фракции и из партии, сообщают СМИ. Руденко не стал объяснять коллегам по фракции причины своего решения. Последовать примеру Руденко может заместитель главы фракции "Баткiвщина" Александр Апостол.
Киевские власти объявили чрезвычайную природную ситуацию (видео)
У Киeвi через снiг оголошено надзвичайну ситуацiю природного характеру. Вулицi й дороги, фактично, заблокованi. Комунальнi служби столицi не справляються iз снiгопадом. Сьогоднi на киiвських дорогах затори у 10 балiв - iз 10 можливих. Мiська влада заявляe - усе через те, що у мiстi випала подвiйна мiсячна норма опадiв.
Депутаты готовятся к выборам спикера Верховной рады (видео)
Представники полiтичних сил сьогоднi обговорюють кандидатуру голови парламенту. Завтра новi депутати складуть присягу, сформують фракцii й одразу обиратимуть керiвництво Ради. Партiя Регiонiв вже запропонувала кандидатуру Володимира Рибака на цю посаду. Опозицiя заявила, що не пiдтримуватимуть жодного кандидата вiд влади.
Врачи прогнозируют Уго Чавесу скорую смерть от рака (видео)
Уго Чавесу залишилось жити кiлька мiсяцiв - такий прогноз зробив лiкар Хосе Рафаель Маркiна. У президента Венесуели з'явились метастази у поперековiй зонi. Через це найближчим часом лiдера може розбити паралiч. Аби цього не сталося, вiн зважився на чергову, вже четверту за рахунком операцiю. Ii робитимуть на Кубi, куди Чавес прибув сьогоднi зранку.
Госбюджет-2013 серьезно недофинансировал Генпрокуратуру, - Пшонка
В госбюджете на 2013 год предусмотрено финансирование Генпрокуратуры только на 60% от необходимого объема, заявляет генеральный прокурор Виктор Пшонка. "В последние годы правоохранительные ведомства и прокуратура на 100% не финансировались. На 2013 год Генпрокуратура профинансирована на уровне чуть больше 60%", - сказал он.
У Азарова напутали с датой саммита Украина-ЕС
Верховный представитель ЕС по вопросам внешней политики и политики безопасности, вице-президент ЕК Кэтрин Эштон в разговоре с премьер-министром Украины Николаем Азаровым говорила о двух разных событиях - саммите Украина-ЕС в начале следующего года и о Совете по сотрудничеству летом 2013 года, уточняют в пресс-службе вице-президента.
На открытии сессии Янукович выступит перед депутатами по видео
Президент Украины Виктор Янукович обратится к новоизбранным народным депутатам в день открытия первой сессии Верховной Рады Украины 7-го созыва в видеообращении, о чем сообщили в пресс-службе главы государства. Это видеообращение было записано перед отлетом президента в Республику Индия, где он находится с государственным визитом.
Янукович подписал закон об изменениях в регламент Рады
Виктор Янукович подписал закон об изменениях в регламент Верховной рады, сообщил глава президентской администрации Сергей Левочкин, который находится с делегацией, во главе с президентом в Индии. "Закон будет опубликован завтра", - подчеркнул Левочкин. Данный закон определяет механизм персонального голосования депутатов.
В центре Киева полностью запретят парковку
В Киеве с завтрашнего дня, 12 декабря, вводится полный запрет на парковку в центральной части столицы. Об этом в ходе совещания в КГГА заявил заместитель главы КГГА Анатолий Голубченко.
Попов спешит убрать снег с улиц Киева, пока их не сковало льдом
Председатель Киевской городской государственной администрации (КГГА) Александр Попов отметил необходимость успеть убрать снег в Киеве до понижения температуры. Об этом он заявил во время совещания. "Ситуация у нас очень сложная. Ситуация требует максимально мобилизовать все силы, чтобы успеть убрать снег", - отметил Попов.
ПР заберет все главные комитеты Рады, - Ефремов
Комитеты Рады, отвечающие за государственную политику, будут принадлежать представителям большинства - об этом заявил председатель фракции Партия регионов Александр Ефремов, подчеркнув, что в распределении комитетов сложились "определенные традиции". Одни комитеты получает оппозиция, другие - большинство", - отметил Ефремов.
Лукашенко посоветовал России "забить болт" на США
Президент Белоруссии Александр Лукашенко считает, что России не стоит бояться "списка Магнитского", принятого сенатом США на прошлой неделе. "Зачем России бояться какого-то Магнитского? Россия - самодостаточная страна. России нужно ногой топнуть, забить "болт" на этих демократических страдальцев", - заявил Лукашенко.
Лукашенко поведал Украине волю Господа
Президент Беларуси Александр Лукашенко заявляет, что хотел бы видеть Украину участницей интеграционных процессов на постсоветском пространстве. Лукашенко также отметил, что Россия хочет нормальных отношений с Украиной. "Я это знаю из первых уст, и Россия очень озабочена тем, чтобы выстроить нормальные отношения с Украиной", - сказал он.
Оппозиция уберет фамилию Тимошенко из названия фракции
Фракция объединенной оппозиции в парламенте будет называться "Батькiвщина", о чем в эфире одного из отечественных телеканалов сообщил депутат от объединенной оппозиции Сергей Соболев. "Фракция будет называться так, как называлась политическая сила, которая шла на выборы. Это будет фракция "Батькiвщины", - уточнил он.
Председателем фракции ПР в новой Раде будет Ефремов
Партия регионов избрала председателем своей фракции в Верховной раде 7-го созыва Александра Ефремова, о чем журналистам после окончания заседания фракции сказал депутат Рады Владимир Олийнык. "Проголосована кандидатура Ефремова Александра Сергеевича", - сказал он. Кандидатуры заместителей председателя фракции не рассматривались.
Эхо выборов
С момента завершения избирательной кампании прошло уже почти полтора месяца, а скандалы с невыплатами денег активистам партий, которые работали в штабах и занимались агитацией, не прекращаются. Так уж сложилось в Украине, что избирательная кампания для большинства наших граждан - это банальная возможность подзаработать.
"Регионалы" начнут работу в Раде с молебна
Фракция Партии регионов начнет свою работу в парламенте 7-го созыва с благодарственного молебна, который будет проведен в Святой Лавре завтра, 12 декабря, в 9 часов утра. В молебне примут участие все депутаты, которые вошли сегодня в состав фракции Партии регионов. Такое решение было принято на заседании парламентской фракции.
Партия регионов выдвинула Владимира Рыбака на пост спикера Рады
На закрытом совещании фракции Партии регионов принято решение об утверждениит кандидатуры на пост спикера Верховной рады Украины. На пост руководителя парламента от "регионов", как и предполагалось, выдвинут Владимир Рыбак. Голосовать за спикера Верховной рады предполагается на первом же заседании Рады в среду, 12 декабря.




МЗС вимагає звільнити полонену в Сирії українку

МЗС України вимагає негайно звільнити захоплену у Сирії українку Анхар Кочнєву.

Підсумок дня: В Україну повернувся екс-губернатор Харківщини Аваков

В Україну повернувся колишній губернатор Харківщини, а нині - народний депутат Арсен Аваков. Він прилетів у Бориспіль рейсом з Рима. Нардеп виглядав щасливим і розповів, що збирається відразу приступити до роботи.
+Відео

Регіонали висунули Рибака на спікера не від хорошого життя, - експерт

Експерт Павло Розенко вважає, що Партія регіонів висунула Володимира Рибака на посаду спікера від нестачі власних 226 голосів.

Янукович підписав закон про зміни до Регламенту ВР

Глава адміністрації Президента Сергій Льовочкін повідомив, що Віктор Янукович підписав закон про зміни до Регламенту Верховної Ради.

У Києві через снігопад перекинулось авто [Фото]

У Києві біля станції метро "Петрівка" водій автомобіля "Хюндай" не впорався з керуванням, від чого авто вилетіло на узбіччя.

Підсумок дня: нова Рада складатиметься з 27 комітетів

У Верховні Раді 7-го скликання буде 27 комітетів і одна контрольна комісія. У парламенті попереднього скликання було 26 комітетів. Депутати вирішили розділити комітет банківських справ і податкової політики.
+Відео

Грицак назвав організаторів "Будяк року" "групою дебілів"

Депутат від Партії регіонів Василь Грицак образився на членів Гельсінської спілки з прав людини, які вручили йому щорічну антипремію "Будяк року".

Пшонка хоче позбавити Авакова недоторканості

Генеральний прокурор України Віктор Пшонка припускає можливість подання до Верховної Ради прохання щодо позбавлення Арсена Авакова депутатської недоторканості.

Лист Кузьміна до Обами назвали "ганьбою дипломатії"

У США лист першого заступника Генпрокурора України Рената Кузьміна розкритикували і назвали недипломатичним.

Нова Рада планує обрати прем'єра у перший робочий день

Верховна Рада 7-го скликання у перший же день планує обрати очільника уряду. Про це повідомили глава підготовчої групи парламенту Володимир Литвин та лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.
+Відео

Пшонка: Вирок убивцям Оксани Макар відповідає тяжкості їхнього злочину

Генпрокурор Віктор Пшонка заявив, що вирок убивцям Оксани Макар відповідає тяжкості вчиненого злочину.

Насправді саміт Україна-ЄС відбудеться на початку 2013 року, а не влітку

Сьогодні під час телефонної розмови Кетрін Ештон і Миколи Азарова насправді політики говорили про саміт Україна-ЄС, який відбудеться на початку 2013 року і про Раду зі співробітництва у Люксембурзі, яка відбудеться влітку.

Тігіпко не очолить фракцію мажоритарників, - ПР

У Партії регіонів заявляють, що Сергій Тігіпко не буде очолювати фракцію мажоритарників у парламенті.

Чечетов: Завтра парламент обере Азарова прем’єром, а Рибака спікером

Регіонал Михайло Чечетов переконаний, що його політичній силі вистачить голосів, аби обрати Миколу Азарова Прем’єр-міністром та Володимира Рибака спікером Верховної Ради.

Регіонал: Євроінтеграція не забороняє Україні відносини з іншими країнами

На думку народного депутата від Партії регіонів Владислава Лук’янова, підтримувати вигідні торгівельні відносини з іншими країнами європейський вектор розвитку України не забороняє.

З 2013 року правозахисники зможуть перевіряти в'язниці без попереджень

Правозахисників пускатимуть до в'язниць та СІЗО. З початку наступного року вони зможуть відвідувати закриті заклади, щоб перевірити, чи не застосовуються там тортури.
+Відео

Єфремов знову голова фракції Партії регіонів у Раді

Члени Партії регіонів одноголосно обрали Олександра Єфремова головою фракції у парламенті нового скликання.




На Донбасі вимагають звільнити політв’язнів

В Донбасі невідомі розвісили заклик "Свободу політв'язням".

Народний депутат Юрій Бублик: «Кого район призначить? Чи кого громада на цій посаді бачить?»

Сьогодні жителі села Ковалівки Полтавського району та активісти ВО «Свобода» пікетували Полтавську райдержадміністрацію, про що ще 20 листопада попереджав на той час ковалівський сільський голова,

Не треба Амосову бути Героєм України! Не шанує героїв ця країна…

Считаю неприемлемым использовать имя Н.М. Амосова для «освещения» девальвированного звания и лукавого повышения публичной значимости и самооценки многих нынешних носителей «Героя Украины»...

Церква і відповідальність за природу в контексті Тріалогосу

7-8 грудня у Таліні (Естонія) відбулась міжнародна конференція на тему «Церква і культура». У конференції, яка проходила в Центрі української культури в рамках фестивалю «Тріалогос»,

Соціальна відповідальність бізнесу по-волинськи: перспективи для молоді та аргументи для підприємців

Протягом жовтня-листопада 2012 року підприємців Волинської області мотивували дотримуватись політики соціально-відповіального бізнесу й брати на роботу молодих спеціалістів. З цією метою в області було проведено серію тематичних зустрічей на тему «Значення стратегії соціально-корпоративної відповідальності бізнесу для побудови молодіжного ринку праці на Волині». Заходи відвідали більше 100 керівників малого та середнього бізнесу Волині.

Прес-клуб: Адвокат в кримінальному процесі – міжнародний досвід та українські реалії.

14 грудня 2012 року о 16 год. 30 хвилин в букарні "Бабуїн" (вул. Симона Петлюри, 10) відбудеться прес-клуб, на якому будуть обговорені інновації в роботі адвокатів в контексті прийняття нового Кримінально-процесуального кодексу України.

Юрій Андрухович: Кінець світу, але по-іншому

"Поведінка теперішньої молоді ясно вказує на остаточний занепад і близький кінець людського роду..."



Власник ProstoPrint отримав політичний притулок у Хорватії

Власник фірми ProstoPrint Денис Олейніков, який став відомий після скандалу навколо футболок з написом "Спасибі жителям Донбасу” отримав політичний притулок у Хорватії. Про це він написав у своєму блозі. "На минулому тижні я і моя сім’я отримали постійний політичний притулок в … Продовження

Богатирьова обезголовила "Охматдит”. У лікарні кажуть, що це рейдерське захоплення

Міністерство Охорони здоров’я звільнило генерального директора і сім заступників Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит”. Про це "Українській правді” заявив сам звільнений гендиректор Юрій Гладуш. За його словами, це сталося минулої середи, коли він перебував на лікарняному. "Я був на лікарняному. … Продовження

Янукович заявляє, що Україна вже гармонізується з Митним союзом

Президент Віктор Янукович заявляє, що Україна гармонізує свої закони і норми у відповідність з правилами Митного союзу. Про це він сказав в інтерв’ю індійському виданню The Hindu, передають "Українські новини". "В даний час ми гармонізуємо наше законодавство, норми та правила … Продовження

КУЗЬМІН ЗАЯВЛЯЄ, ЩО ЙОМУ АНУЛЮВАЛИ ВІЗУ І ХОТІЛИ АРЕШТУВАТИ В США

П’ятирічну візу першого заступника генпрокурора Рената Кузьміна до США анульовано без пояснення причин. Про це Кузьміну повідомив 19 жовтня посол США в Україні Джон Теффт, йдеться в листі першого заступника генпрокурора до президента США Барака Обами від 3 грудня, опублікованому … Продовження

Тимошенко та Луценко мають право балотуватись на посаду Президента

Лідер об’єднаної опозиції Юлія Тимошенко має право балотуватись та бути обраною Президентом України, не дивлячись на наявність у неї судимості. Про це на брифінгу в Києві повідомив координатор громадянського руху "Спільна Справа”, адвокат Олександр Данилюк. Він відзначив, що відповідно до … Продовження



Янукович у Раді виступатиме під фонограму

Виступ президента Віктора Януковича на урочистому відкритті нової  Верховної Ради може транслюватися у записі. Такий висновок можна зробити з того, що у вівторок, 11 грудня 2012 року, у Верховній Раді під час підготовки до урочистого засідання, запланованого на середу програвали його виступ. Відео виступу оприлюднила на своєму Facebook журналістка Ольга Сніцарчук. Виступ стосувався депутатів і [...]

Здравоохранение «PER RECTUM»

4 декабря 2012 года, произошло одно из самых важных событий уходящего года. А именно – заседание Комитета Верховной Рады по вопросам здравоохранения, на котором обсуждался бюджет на здравоохранение на 2013 год. «Ого, да это же вообще самое важное, что происходит в моей жизни. Это же вообще вопрос сохранения моей жизни» – подумает сейчас читатель, и [...]

Денис Олєйніков отримав політичний притулок у Хорватії

Минулого тижня Денис Олєйніков та його сім’я отримали політичний притулок в Хорватії. Як пише в своєму блозі Денис, «ще одна європейська країна де-факто визнала наявність політичних репресій в Україні». Денис Олєйніков – колишній власник компанії ProstoPrint, який змушений був втікати з України у вересні 2011 року через загрозу його та його сім‘ї. Однією з головних [...]

Кузьмін залишився без американської візи

Американську візу першому заступнику Генпрокурора Ренату Кузьміну скасували, оскільки він намагався взяти свідчення в США по справі про вбивство Євгена Щербаня з туристичною візою. Формальним приводом для анулювання американської візи Рената Кузьміна стало порушення ним візового режиму та проведення слідчих дій на території США без дозволу відповідних органів. Генпрокуратура намагається отримати свідчення у справі щербаня [...]




Сніговий колапс примусив Азарова ходити пішки (відео)

Новини від ТСН Через транспортний колапс в.о. прем'єра довелося добиратися до місця призначення на власних двох. (відео)
Комуністи вторгували крісло віце-спікера за голосування по Рибаку - ЗМІ

Новини від ТСН Посаду першого віце-прем'єр-спікера займе Ігор Калєтнік.
Янукович "знищив" кнопкодавів одним розчерком пера

Новини від ТСН Президент прийняв нову систему голосування в Раді.
Опозиція викине з назви фракції згадку про Тимошенко

Новини від ТСН Лідера фракції, за словами Соболєва, будуть обирати сьогодні.
Янукович записав відео для нових депутатів

Новини від ТСН Президент знайшов спосіб дати народним обранцям перші настанови.
Регіонали не збираються відправляти Тігіпка до мажоритарників

Новини від ТСН Депутат від Партії регіонів Володимир Олійник вважає таке рішення нелогічним.
Пшонка проситиме нардепів позбавити Авакова недоторканості

Новини від ТСН За словами Генпрокурора, все залежатиме від розслідування кримінальної справи.
Аваков порадів приземленню на рідну землю і поділився планами (відео)

Новини від ТСН Після тривалого перебування за межами України Аваков не збирається довго відпочивати. (відео)
Порошенку напрогнозували світле майбутнє, а Хорошковський займеться бізнесом

Новини від ТСН Експерти вважають, що персональний склад Кабміну значно зміниться.




Азаров пытается свалить вину за невыплату зарплат на мэров?

На заседании Кабинета Министров готовится показательная порка городских голов.

Янукович подписал закон о запрете "кнопкодавства"

Депутатам новой Рады с первого же заседания запретят голосовать за коллег.

КПУ выторговала у ПР пост первого вице-спикера

Игорь Калетник займет место в президиуме

Выбор между Евросоюзом и ТС не является цивилизационным, - эксперт

С кем бы не интегрировалась Украина, считает генеральный директор Центра международных и сравнительных исследований, новая Берлинская стена не возникнет.

Схема рассадки депутатов в новой Раде (инфографика)

Регионалы и самовыдвиженцы закрыли оппозиции подходы к президиуму.

Вибори без правил. Частина 1

Мене звати Тетяна Чорновол. Я - єдиний кандидат від опозиції, що програла вибори у Львівській області. Програла, хоча й була єдиним кандидатом від «Батьківщини» в опозиційно налаштованому регіоні; мала особистий досвід реальної боротьби з Януковичем та «донецькими», а не лише виголошувала відповідні гасла. (Нічого звичайно особливого, але пам’ятаєте, слова Януковича- «єти козли, которые мешают нам жить»? Так от, в тому «переліку» моє ім’я все-таки десь скраєчку присутнє).

Эксперт: "Я не понимаю, за что Евросоюзу вручили Нобелевскую премию мира"

Директор Люксембургского Института затронул проблему глубокого кризиса в ЕС.

Сирийские повстанцы рассчитывают на военную помощь из-за рубежа

Западные страны готовы вмешаться в сирийский конфликт.

​Світова криза: де порятунок України?

Дуже складно вести мову про таке складне й неоднозначне явище як нинішня світова криза. Тим не менше, зроблю спробу подати кілька думок, які прошу вважати особистими міркуваннями експерта, і ні в якому разі не партійною позицією.

ПР: Тигипко не будет главой фракции мажоритарщиков

Такого решения не может быть в природе, заявил Владимир Олийнык.




Єфремов упевнений, що Рибак практично ідеальний для посади спікера

Кандидатура першого заступника глави Партії регіонів Володимира Рибака є найбільш підходящою на посаду глави Верховної Ради.

Асоціація міст: Азаров захоче "перекласти" прострочені зарплати на мерів

В Асоціації міст України заявляють, що уряд має намір перекласти відповідальність за невиплату зарплати бюджетникам на міських голів.

"Регіони" майже вмовили комуністів: дають першого віце-спікера?

Фракції Партії регіонів і Компартії попередньо домовилися про спільне голосування за нове керівництво Верховної Ради.

Янукович підписав персональне голосування

Президент Віктор Янукович підписав закон про зміни до Регламенту Верховної Ради.

З 12 грудня у центрі Києва заборонена парковка

У Києві з 12 грудня буде повністю заборонене паркування автотранспорту в центральній частині міста у зв'язку з оголошенням надзвичайної ситуації через рясні снігопади.

Янукович звернеться до депутатів з телевізора

Президент звернеться до новообраних депутатів у день відкриття сесії Верховної Ради у відеозверненні.

У Попова наказали розчистити дорогу біля Верховної ради, щоб нардепи не повбивались

Заступник голови Київської адміністрації Анатолій Голубченко вимагає, щоб 12 грудня, у зв'язку з першим днем роботи нової Верховної Ради, вулиця Грушевського була абсолютно чистою від снігу.

У США лист Кузьміна Обамі назвали недипломатичним

Старший науковий співробітник кафедри міжнародних відносин в Університеті Джона Гопкінса Тарас Кузьо називає лист Рената Кузьміна до Барака Обами ганьбою українською дипломатії.

Прокуратура порушила лише 9 справ по виборах

Органами прокуратури порушено 9 справ під час проведення виборів народних депутатів.



Асоціація з ЄС: танці на тонкій кризі

У 2015 році вести мову про Угоду про асоціацію з ЄС буде пізно. Вона буде підписана наступного року, або не буде підписана ніколи.

Tue, 11 Dec 2012 15:28:46 +0200

Ренат Кузьмін: перший пішов

Судячи з першої реакції, офіційний Київ буде намагатися відсторонитися від цих подій. У особистих розмовах "регіонали" стверджують, що позбавлення візи – це приватне питання самого Кузьміна, який порушив правила поведінки поза країною, і жодним чином не стосується його діяльності в самій Україні.

Tue, 11 Dec 2012 10:15:45 +0200

Суворий візовий режим

Анулювання віз, приниження та відчуття беззахисності – це те, що на собі відчули українці, коли в одному випадку їхали відвідати рідних, що проживають легально у Німеччині, а у другому – коли їхали до цієї країни з туристичною метою.

Mon, 10 Dec 2012 11:33:54 +0200

Від бюджету насолоди до бюджету палиці

Як каже східна приказка, хто не годує коня, мусить мати добрий батіг. Саме ця невибаглива "філософія" і закладена у бюджет-2013.

Mon, 10 Dec 2012 11:00:38 +0200

Партія регіонів готує "зачистку" опозиції

Отже, посаду спікера без будь-яких вагань Партія регіонів забирає собі. В числі претендентів – чинний спікер Володимир Литвин, голова фракції регіонів Олександр Єфремов і міністр юстиції Олександр Лавринович.

Fri, 07 Dec 2012 18:47:07 +0200



Источник: В США поддержали решение не давать визу "нарушителю прав человека" Кузьмину
В Соединенных Штатах Америки поддерживают решение об аннулировании визы первому заместителю генпрокурора Украины Ренату Кузьмину, сообщил адвокат Мирослав Смородский, специалист по уголовному и миграционному праву.
Политолог: Правительство Украины обновится минимум на треть, Азаров снова будет премьером
Состав Кабинета министров Украины будет сильно обновлен, как минимум на треть, но его главой останется Николай Азаров, сообщил директор Института глобальных стратегий Вадим Карасев.
Янукович подписал закон о персональном голосовании в Раде
Президент Украины Виктор Янукович подписал закон об изменениях в регламент Верховной Рады.
Без Президента. В первый день работы новой Рады вместо выступления Януковича проиграют видеозапись
Президент Украины Виктор Янукович обратится к новоизбранным народным депутатам в день открытия І сессии Верховной Рады Украины VII созыва в видеообращении.
Оппозиция не будет голосовать за Рыбака, коммунисты держат паузу
Фракции новоизбранного парламента определяются по поводу кандидатуры Владимира Рыбака на пост спикера парламента, которого выдвинула Партия регионов.
Адвокаты: Мельниченко не будет отвечать на вопросы со стороны вдовы Гонгадзе
Адвокаты экс-майора Госохраны Николая Мельниченко посоветовали ему не отвечать на вопросы адвоката Мирославы Гонгазде в судебном заседании по обвинению бывшего генерала МВД Алексея Пукача в убийстве журналиста Георгия Гонгадзе.
Депутаты-регионалы перед началом работы новой Рады помолятся в Киево-Печерской лавре
Фракция Партии регионов начнет свою работу в парламенте 7 созыва с благодарного молебна, который будет проведен в Святой лавре в среду в 09:00.
Владимир Рыбак. Биографическая справка
Сегодня, 11 декабря, Партия регионов выдвинула кандидатом на пост спикера парламента первого заместителя председателя ПР Владимира Рыбака.
Назван председатель фракции Партии регионов в новой Раде
В Верховной Раде седьмого созыва председателем Партии регионов останется Александр Ефремов, сообщил член фракции Владимир Олийнык после заседания.
Лукашенко: Украине Господь велел быть вместе с Россией и Беларусью
Президент Беларуси Александр Лукашенко заявляет, что хотел бы видеть Украину участницей интеграционных процессов на постсоветском пространстве.


Источник: В США поддержали решение не давать визу "нарушителю прав человека" Кузьмину

В Соединенных Штатах Америки поддерживают решение об аннулировании визы первому заместителю генпрокурора Украины Ренату Кузьмину, сообщил адвокат Мирослав Смородский, специалист по уголовному и миграционному праву.

Депутат Госдумы РФ: Сотни тысяч людей имеют и украинское, и российское гражданство

Сотни тысяч людей имеют гражданство Украины и России, заявляет первый заместитель председателя Комитета Госдумы РФ по делам СНГ и связям с соотечественниками Дмитрий Саблин.

Лондонская полиция не смогла опознать африканца, выпавшего из самолета

Британская полиция не смогла выявить личность нелегального эмигранта, который рухнул на тихий район Лондона из летящего самолета.

Политолог: Правительство Украины обновится минимум на треть, Азаров снова будет премьером

Состав Кабинета министров Украины будет сильно обновлен, как минимум на треть, но его главой останется Николай Азаров, сообщил директор Института глобальных стратегий Вадим Карасев.

УЕФА не собирается вводить систему фиксации гола, как это сделали в ФИФА

Мишель Платини считает, что это слишком дорогое удовольствие

Осложнение погодных условий спровоцировало рост цен на овощи и фрукты в Украине

На текущей неделе в Украине зафиксировано повышение цен на плодоовощную продукцию, эксперты связывают это с ухудшением погодных условий, сообщает АПК-Информ.

Янукович подписал закон о персональном голосовании в Раде

Президент Украины Виктор Янукович подписал закон об изменениях в регламент Верховной Рады.

За день в травмпункты Киева за помощью обратились почти 250 человек

Во вторник, 11 декабря, за медицинской помощью в травмпункты Киева обратилось 245 человек в связи с падениями из-за ситуации на дорогах, обусловленной погодными перипетиями.

МИД Израиля запускает в западных СМИ антипалестинскую кампанию

МИД Израиля совместно с влиятельными еврейскими организациями запускает в западных СМИ кампанию по дискредитации палестинского руководства.

Moody's понизило рейтинг компании Жеваго

Международное рейтинговое агентство Moody's понизило рейтинг компании Ferrexpo plс, контролирующей Полтавский горно-обогатительный комбинат, с уровня В2 до уровня В3.

В центре Киева временно запрещена парковка автомобилей

В центре Киева столичные власти временно ввели запрет на парковку автомобилей из-за сложных погодных условий, сообщил замглавы КГГА Анатолий Голубченко.

СМИ: Госбюджет-2013 предусматривает "тайное" увеличение расходов на чиновников

10 декабря финальная версия бюджета была передана на подпись Президенту Виктору Януковичу. Почему документ не попал в открытый доступ и какие расходы были "тайно" увеличены, выяснил Forbes.ua.

Delta Airlines приобретает 49% акций Virgin Atlantic за $360 млн

Американская авиакомпания Delta Air Lines сообщила о покупке 49% доли в британской Virgin Atlantic, принадлежащей Singapore Airlines, за $360 млн.

Главное за день. 11 декабря

Главные события, произошедшие за 11 декабря 2012 года

Хакеры опубликовали данные полутора миллионов пользователей в знак протеста против регулирования интернета

Хакерская группировка Team Ghostshell выложила данные 1,6 миллиона пользователей, полученные в ходе взлома ряда организаций, в основном связанных с аэрокосмической отраслью.



Для Украины готовят проект «Беларусь-2»

Интеграция на Восток - это не путь к решению проблем Украины, а откат на десять лет назад. считает Виктор Балога. Для Украины это означает осуществление проекта «Беларусь-2».

Вашингтон просит Москву уговорить Асада уйти

США и Россия обсуждали этот вопрос трижды. Москва непреклонна - вмешиваться во внутренние дела Сирии не стоит. В Вашингтоне не стесняются просить россиян добиваться отставки Асада.

Кнопкодавы неистребимы! Новая Рада будет голосовать по-старому

Владимир Литвин ознакомил народных депутатов с системой голосования «Рада». Но вопреки настоятельным требованиям оппозиции, сенсорная кнопка работать не будет.

Медведчук: антироссийская Украина существует лишь в голове «эксперта» Гараня

Виктор Медведчук высказал мнение, что так называемые «ученые» в украинской политике смысл своей деятельности видят не в добросовестном анализе, а в подтасовке фактов.

Как Ренат Кузьмин опозорил украинскую дипломатию

Американские юристы и политологи удивляются тому, что первый заместитель генерального прокурора Украины вздумал написать письмо президенту США. Публичность письма связывают с делом экс-премьера Тимошенко.

Азарова спасут коммунисты

Эксперт газеты «День» не исключают, что в Верховной Раде может повториться ситуация 1999 года. Тогда президент Леонид Кучма якобы выполнил перед Валерия Пустовойтенко свои обязательства и внес его кандидатуру на рассмотрение...

Евросоюз поставил Украине условия

Европейский Союз ожидает, что украинская власть выполнит четыре условия для подписания Соглашения об ассоциации. Речь об этом идет в выводах Совета ЕС, одобренных в понедельник в Брюсселе.

Оппозиция в Раде забывает про Тимошенко?

Фракция объединенной оппозиции в парламенте будет называться "Батькивщина". В предыдущем созыве Верховной Рады была фракция "БЮТ-Батькивщина". БЮТ расшифровывается как "Блок Юлии Тимошенко".



5 нових катерів отримали севастопольські прикордонники

П`ять нових катерів отримали севастопольські прикордонники. Загін морської охорони дістав перший у своїй серії катер проекту "Орлан" - та чотири, проекту "УМС1000". Усі плавзасоби вітчизняного виробництва, їх створили з урахуванням найновіших досягнень у галузі світового катеробудування.

Розвалити захисні мури поблизу президентського палацу спробували єгипетські протестувальники

Розвалити захисні мури поблизу президентського палацу спробували єгипетські протестувальники. Перед суботнім референдумом щодо нової Конституції у Каїрі відбуваються одразу кілька демонстрацій.

На Луганщині судять матір-героїню

На Луганщині судять матір-героїню - за вбивство двох прийомних дітей та викрадення ще однієї, чужої. Разом із жінкою - нею на лаві підсудних чоловік та старша, рідна донька, котрі допомагали приховати скоєне.

Закон про зміни у регламенті ВР підписав Янукович

Закон про зміни у регламенті Верховної Ради, який визначає механізм персонального голосування депутатів підписав Президент. Про це повідомив глава президентської адміністрації Сергій Льовочкін.

Головою ВР може стати регіонал Рибак

Головою Верховної Ради може стати регіонал Володимир Рибак. Його кандидатуру висунули на соратники на зборах фракції Партії регіонів.

Енергоефективний садочок відкрили в Оболонському районі

Енергоефективний садочок відкрили в Оболонському районі.

Активісти влаштували тетралізовану акції під стінами Дніпровської екологічної прокуратури

Не зволікати і подати апеляцію на вирок Шевченківського райсуду у справі Комарницького - закликають Дніпровську екологічну прокуратуру активісти.



Пшонка жалуется, что новый бюджет дает прокуратуре слишком мало денег

В государственном бюджете на 2013 год предусмотрено финансирование Генеральной прокуратуры Украины только на 60% от необходимого объема, заявляет генеральный прокурор Виктор Пшонка. «В последние годы правоохранительные ведомства и прокуратура на 100% не финансировались

За сегодня из-за гололеда в больницах оказались 245 киевлян

С 30 ноября в Киеве из-за плохо убранных дорог травмировались 1342 человека, из них 142 ребенка, 241 человек госпитализирован, в том числе 8 детей. За 11 декабря от падения, травмы различной степени тяжести получили 245 человек, из них один ребенок. Напомним, небольшое потепление и мокрый снег 11 декабря сделали дороги Киева совершенно непроходимыми

Янукович подписал закон о запрете «кнопкодавства» в Раде

Президент Украины Виктор Янукович подписал Закон «О внесении изменений в Регламент Верховной Рады (относительно личного голосования с помощью электронной системы)». Об этом сообщается на сайте парламента. Соответствующий закон, который предусматривает обязательное персональное голосование каждого народного депутата, был принят Верховной Радой VІ созыва на заседании 6 декабря. По закону, предложенному депутатом от Партии регионов, перед открытием каждого пленарного заседания проводится регистрация народных депутатов лично на основании предъявления удостоверения народного депутата и подтверждения своего присутствия собственноручной подписью. В зале заседаний Верховной Рады народный депутат регистрируется с помощью электронной системы таким способом, что делает невозможным осуществление регистрации вместо народного депутата другим лицом. Открытое голосование осуществляется каждым народным депутатом лично с помощью электронной системы таким способом, что делает невозможным голосование вместо народного депутата другим лицом. Результаты голосования фиксируются поименно, в том числе с возможной распечаткой результатов голосования каждого народного депутата. По требованию народных депутатов результаты голосования могут освещаться на информационном табло электронной системы в зале заседаний по фракциям. Голосование на пленарном заседании ВР осуществляется народными депутатами путем подачи голосов «за», «против» или «воздержался»

Украина выдаст Грузии беглого чиновника МВД

Экстрадиция бывшего высокопоставленного сотрудника МВД Грузии Олега Мельникова будет проходить в рамках двухсторонних украинско-грузинских договоренностей, заявляет генеральный прокурор Украины Виктор Пшонка. «Экстрадиция будет проходить в рамках двухсторонних договоренностей

В Раде идет жесткая борьба за должность главы бюджетного комитета - депутат

Кроме борьбы за спикерское кресло, в Верховной Раде вызывает ажиотаж портфель председателя бюджетного комитета



E-mail: politicon1@at.ua © Владелец аккаунта, наименование, оформление, база данных, контент сайта, 2007—2015


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Рейтинг сайта по данным Alexa Internet
Вебвизора от Yandex.Metrika на сайте НЕТ!
54.81.185.66

гостевой вход politicon Вверх






Хостинг от uCoz
Счётчик от uCoz:



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0