Politicon Кровавый госпереворот и гражданская война в Украине 23 февраля! Харьков, площадь, Ленин, защита города от бандеровских банд
«  Декабрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31


 РАЗДЕЛЫ:

  Партии

  СМИ, блок 1

  СМИ, блок 2

 Архив по 30.06.2011

Приветствую Вас, Гость 19.03.2024, 09:17

Весь архив » 2012 » Декабрь » 13

НОВОСТИ ПОЛИТИКИ УКРАИНЫ НОВИНИ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ, Россия, Тимошенко, Янукович, выборы, партия, оппозиция, БЮТ, регион
Политический пульс страны
новости, политика, факты, хроники, комментарии...

Актуальные темы:  



Суды превратили в инквизицию      Криминальная оккупация Украины


ВО "БАТЬКІВЩИНА"

Євгенія Тимошенко: Європа "виписала" владі України точний рецепт (фото)
pr_a6558.jpg "Зараз це створило платформу для української держави, для офіційного Києва, для президента, як діяти в рамках цих умов", - сказала Євгенія Тимошенко
Юлія Тимошенко: парламентська більшість взяла на себе відповідальність за ситуацію в Україні
pr_a0206.jpg Екс-прем'єр вважає, що тепер більшість відповідатиме за всі соціально-економічні процеси в країні, у тому числі, за стабільність національної валюти, соцвиплат та зарплат
Американські юристи: арешт Юлії Тимошенко у серпні 2011 року був необґрунтований
___________2_.jpg "Тепер високопосадовці будуть змушені боротися з новими закликами звільнити Юлію Тимошенко після того, як у звіті наголошується, що суд над нею був несправедливим", - пише видання


Партія "УДАР"

Розенко: Сьогодні у ВР фактично було створено коаліцію регіоналів та комуністів

Голосування у Верховній Раді за кадрові призначення фактично підтвердили створення в парламенті коаліції Партії регіонів та комуністів. Про це заявив народний депутат від партії «УДАР» Павло Розенко в ефірі каналу ТВі.

Валерій Карпунцов: Демократичні сили претендують на ті ж комітети, які у 2007 році отримала опозиційна на той час ПР

Опозиційні фракції у новообраній Верховній Раді сьомого скликання претендуватимуть на ті парламентські комітети, які дозволять контролювати чинну владу.  Про це заявив у ефірі ТВі народний депутат  Валерій Карпунцов.

Розенко: «УДАР» відмовився від зустрічі з Азаровим

Фракція «УДАР» відмовилася від зустрічі з Миколою Азаровим напередодні голосування у ВР за його кандидатуру на посаду прем'єр-міністра. Про це заявив народний депутат України від «УДАРу» Павло Розенко в ефірі каналу ТВі.


ВО "СВОБОДА"

Анатолій Вітів: "Перше ж голосування у Верховній Раді розвіяло міф про незалежність депутатів-самовисуванців із Волині"

Голосування чотирьох народних депутатів-самовисуванців із Волині – Ігоря Палиці, Ігоря Єремеєва, Сергія Мартиняка та Степана Івахіва – за обрання спікером Верховної Ради кандидата від Партії регіонів Володимира Рибака та їхня підтримка кандидатури Миколи Азарова на посаду Прем'єр-міністра свідчить про повне та остаточне розвіювання міфу про "незалежних" від Партії регіонів депутатів-самовисувнців. Про це заявив народний депутат України, голова Волинської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Анатолій Вітів.

Садовий продовжує затягувати питання щодо внесення змін у структуру виконавчих органів Львівської міськради

Попри те, що в порядок денний сьогоднішнього пленарного засідання Львівської міської ради було внесено питання про зміни структури виконавчих органів міськради, Садовий вирішив знову перенести його розгляд. Про це 13 грудня 2012 року під час сесії міської ради повідомив депутат від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Маркіян Лопачак.

Петро Колодій висловлює співчуття з приводу смерті останнього полковника УПА Василя Левковича

13 грудня 2012 року, вранці, не стало Василя Левковича – останнього полковника Української Повстанської Армії, кавалера Золотого Хреста Бойової Заслуги УПА. Голова Львівської обласної ради свободівець Петро Колодій від імені депутатського корпусу та від себе особисто висловлює щире співчуття рідним і близьким Василя Левковича з приводу великої втрати.


Компартія України

Петро Симоненко: Присутність "Свободи” у ВР – це удар по парламентаризму
«Свобода» у Верховній Раді – це удар по українському парламентаризму. Про це заявив лідер КПУ Петро Симоненко в коментарі кореспонденту ГолосUA. «Вчорашня поведінка «Свободи» в парламенті свідчить про те, що представники цієї політичної сили не налаштовані і не збираються конструктивно …
Ольга Борита: Компартия требует от ПР прекращения антинародной политики и разрыва отношений с МВФ
Вместо того, чтобы поднимать экономику, власть снова заваливает страну кредитами. Так второй секретарь Хмельницкого обкома КПУ, новоизбранный народный депутат Украины Ольга Борита прокомментировала новость о том, что транш по новой кредитной линии МВФ возможен уже в феврале-марте 2013 года. Об …
Ігор Калєтнік: Комуністи зроблять все, щоб забезпечити персональне голосування в парламенті
Компартія буде робити все, щоб забезпечити особисте голосування депутатів в новому парламенті. Про це заявив перший віце-спікер Верховної Ради Ігор Калєтнік в коментарі кореспонденту ГолосUA. За словами комуніста, своїм першим обов’язком КПУ, а також він особисто, як перший віце-спікер, вважає необхідність …

СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА

Ещё новости: УНИАН, Ukranews, Ukr.net, Главком, Украина без Януковича!, Досье, Факты, Вікна, ОстроВ, 5 канал, ОБКОМ



Европа обеспокоена присутствием в Раде "Свободы" (видео)
Деятельность партии "Свобода" подверглась критике на заседании Европарламента. Европейские депутаты выразили обеспокоенность националистическими движениями в Украине, в частности присутствием в Верховной раде партии Олега Тягнибока - которая, по их мнению, выражает расистские, антисемитские и ксенофобские взгляды.
Янукович подписал указ о назначении Азарова премьер-министром (видео)
Указ о назначении Николая Азарова премьер-министром страны был сегодня подписан президентом. Это происходило в присутствии самого Азарова и новоизбранного спикера Верховной рады. Виктор Янукович поздравил нового-старого премьера, а тот, в свою очередь, поблагодарил главу государства за доверие.
Попов считает, что Кабмин должен пересмотреть столичный бюджет (видео)
Глава Киевской горадминистрации считает, что правительство должно пересмотреть столичный бюджет-2013. Кабмин не обсуждал со столичной властью, сколько нужно денег городу, уверяет Попов в интервью одному из информагентств. И добавляет - "Если правительство считает, что это правильно, то это неправильное правительство".
Владимир Рыбак стал новым спикером Верховной рады (видео)
Главой Верховной рады стал кандидат от Партии регионов - Владимир Рыбак. Его назначение поддержали 250 народных избранников: 207 - депутатов от Партии регионов, 32 - от КПУ и 11 - внефракционных. В парламент пришел в марте 1998. Через год создал Партию регионального воздействия, которую позже переименовали в Партию регионов.в
Сегодня нардепы дрались и выбирали руководство Рады (видео)
С первых же минут заседания поставили ультиматум оппозиционные фракции. Первая попытка проголосовать - и сразу же скандал. Буквально за руку поймали регионала, который пытался воспользоваться чужой карточкой. Выпустив пар, депутаты разошлись и взялись выбирать руководство парламента. У Владимира Рыбака конкурентов не было.
МИД: ЕС готов углублять сотрудничество с Украиной
Принятие резолюции Европейского парламента по ситуации в Украине показало консолидированное видение институтами ЕС готовности к дальнейшему углублению сотрудничества с Украиной, в частности подписание Соглашения об ассоциации, заявили в Министерстве иностранных дел Украины.
Польские депутаты выступили за подписание Соглашения об ассоциации Украина-ЕС
Фракция "Европейской народной партии" (ЕНП) в Европарламенте ("Гражданская платформа" и "Польская крестьянская партия") призывает к скорейшему подписанию соглашения об ассоциации ЕС с Украиной. Об этом говорится в заявлении польской делегации фракции ЕНП в Европарламенте по принятой сегодня, 13 декабря, резолюции по Украине.
Великобритания может вызвать дезинтеграцию ЕС, - экс-министр экономики ФРГ
Экс-министр экономики ФРГ (сейчас глава фракции Свободной демократической партии Германии-FDP) Райнер Брюдерле обвинил Великобританию в ее "отщепенческой" позиции по отношению к Евросоюзу, которая может вызвать "дезинтеграцию" блока. Мэр Лондона ранее выступил с призывом к пересмотру отношений Великобритании с остальной Европой.
Табалову вернули депутатскую карточку
Александру Табалову, избранному по списку Объединенной оппозиции "Батькiвщина", но отказавшемуся вступать во фракцию этой политической силы, снова вернули его карточку для голосования. На выходе из здания парламента журналисты сняли Табалова, держащего в руках его карточку для голосования.
Верховная рада выбрала спикера и премьера (видео)
Пiсля жорстокоi ранковоi бiйки депутати таки змогли проголосувати. Головою Верховноi Ради став регiонал Володимир Рибак, уряд повторно очолив Микола Азаров. Спроба першого голосування - i опозицiя пiднiмаe ­валт: дехто з регiоналiв за звичкою голосуe кiлькома картками. "Батькiвщина" та "Свобода" вимагають повторно переголосувати.
Тимошенко рассказала, кто несет ответственность за ситуацию в стране
Бывший премьер-министр, лидер партии "Всеукраинское объединение "Батькiвщина" Юлия Тимошенко считает, что депутаты, проголосовавшие за назначение Николая Азарова на должность премьер-министра, ответственны за дальнейшую ситуацию в стране. Об этом депутат Верховной рады Сергей Власенко заявил журналистам в Харькове.
Янукович мечтает о конструктивной оппозиции в Раде
Президент Виктор Янукович убежден, что парламенте будет конструктивная оппозиция, а большинство будет поддерживать правительство. Об этом он заявил во время встречи с главой Верховной рады Владимиром Рыбаком и премьером Николаем Азаровым, цитирует пресс-служба президента.
Медведев поздравил Азарова с назначением премьером Украины
Российский премьер Дмитрий Медведев поздравил Николая Азарова в связи с утверждением его премьер-министром Украины, сообщается на сайте правительства РФ. "Готов к продолжению активной совместной работы с Вами", - подчеркивается в поздравительной телеграмме Медведева.
УДАР настаивает на проведении выборов мэра Киева в мае 2013 года
Лидер фракции УДАР Виталий Кличко заявляет, что его политическая сила будет добиваться, чтобы выборы мэра Киева прошли в мае или июне 2013 года. "Мы сделаем все, чтобы выборы мэра Киева состоялись в мае или июне следующего года", - сказал Кличко журналистам в четверг в Киеве.
Янукович назначил Азарова премьер-министром Украины
Президент Украины Виктор Янукович подписал указ о назначении Николая Азарова премьер-министром страны. Подписание указа состоялось в присутствии Азарова и председателя Верховной рады Украины Владимира Рыбака. Янукович поздравил Азарова с избранием на должность премьер-министра Украины.
Украина предложит свой вариант системы евробезопасности в ОБСЕ, - Янукович
Президент Украины Виктор Янукович заявляет, что во время председательствования в ОБСЕ Украина предложит свое видение системы европейской безопасности. Ранее сообщалось, что ЕС рассчитывает на сотрудничество с Украиной во время ее председательствования в ОБСЕ в 2013 году.
Новый Кабмин назначат до конца пятницы, - источник
Структура и личный состав Кабинета министров будут, скорее всего, сформированы до конца дня пятницы, 14 декабря, утверждает источник в ПР. "Указы президента по назначению министров, скорее всего, будут обнародованы в течение четверга-пятницы. Также не исключены изменения в нынешней структуре Кабмина", - сообщил собеседник.
Рыбак обещает найти взаимопонимание для всех политсил Рады
Председатель Верховной рады Владимир Рыбак надеется на конструктивную работу парламента. "Задачи мы формулируем. Завтра мы будем работать с руководителями фракций, они уже есть. Мы уже не первый раз общались в тех ситуациях, которые здесь были", - сказал он на брифинге в четверг.




У парламенті Фаріон запитала в Азарова, як йому допомогти

Народний депутат від ВО "Свобода" Ірина Фаріон засмутилась через українську Азарова і назвала дві ймовірні причини, через які він її не знає.

Головні події четверга, 13 грудня

Депутати заблокували трибуну, відбуваються сутички. Бійка в Раді: свободівців спровокував Колесніченко. Спікером Верховної Ради став Рибак. Ігор Калетнік став першим віце-спікером. Азаров знову став прем'єром. Янукович зустрівся з новообраним прем'єром та спікером. У Мелітополі в житловому будинку пролунав вибух. Є жертви.

Підсумок дня: Другий день кулачних боїв у Раді

Депутати з більшості та комуністи проголосували за обговорення кандидатур на посаду спікера. В результаті опозиціонери побилися з регіоналами, мовляв, останні голосують кількома картками, що є порушенням регламенту і Конституції.
+Відео

Свободівці придумали, як змусити ПР говорити українською

Нардеп від фракції ВО "Свобода" Ігор Сабій повідомив, що свободівці обіцяють, що змусять представників Партії регіонів, а також інших російськомовних депутатів, говорити українською мовою на засіданнях Верховної Ради.

"Тушки" показали, що люди голосували за "таку-сяку" опозицію, - експерт

Політолог Михайло Басараб прокоментував ситуацію, яка виникла з двома депутатами від "Батьківщини" Олександром та Андрієм Табаловим.

Героїчна бійка в Раді

Героїчна бійка у Верховній Раді: Один проти десяти [Фото]

Аваков впевнений, що депутатську недоторканість не скасують

Новообраний нардеп з фракції ВО "Батьківщина" Арсен Аваков переконаний, що недоторканність депутатів не скасують.

Євродепутат: "Свобода" має відмовитися від ксенофобських гасел

Євродепутат, член Комітету закордонних справ Європейського парламенту Павел Залевські заявив, що партія "Свобода", яка проголошує програму вступу України до Європейського Союзу, має відмовитись від ксенофобських гасел.

Суд не дозволив допитати Кучму, Литвина і Мороза у справі Пукача

Представник Мирослави Гонгадзе в суді Валентина Теличенко заявила клопотання про допит додаткових свідків.

Вибух у Мелітополі прокуратура назвала умисним вбивством

Прес-секретар прокурора Запорізької області Маріанна Піскунова повідомила, що вже розпочато досудове слідство щодо вибуху у Мелітополі.

Підсумок дня: Європарламент виклав свої претензії до України у резолюції

Парламентські вибори в Україні - крок назад від демократії, порівняно з попередніми. Таку оцінку волевиявленню надали в резолюції Європарламенту.
+Відео

Україна найме американців для покращення іміджу LNG-терміналу

Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами найме американську компанію APCO Worldwide Inc., щоб покращити імідж проекту LNG-терміналу в Україні.

Донецький аеропорт опинився у крижаній пастці

Більшість авіарейсів летовища - затримуються. Пасажирів рейсу на Мюнхен 7 годин протримали у літаку і вже майже добу жодної інформації щодо відльоту немає. Місцем, де б пасажири могли відпочити, авіакомпанія не забезпечила.
+Відео

У Мелітополі в житловому будинку пролунав вибух. Є жертви

У Мелітополі в під'їзді житлового будинку пролунав вибух, внаслідок чого загинув чоловік.
+Відео

Завтра чорнобильці вийдуть на пікет

Завтра, у День ліквідатора, чорнобильці проведуть акцію протесту під стінами Кабмін.

Неподалік Харкова автомобілі "ув'язнені" у кілометровому заторі

Біля міста Ізюм рух на трасі Харків - Довжанський паралізований, повідомляють місцеві ЗМІ.

Львівська молодь розважалась на Андріївських вечорницях

Дівчата ворожили на долю, а хлопці, кусаючи калиту, доводили, що варті їхньої уваги. Так розважалась львівська молодь на традиційних Андріївських вечорницях. Дівчата, що зібрались поворожити, певні, - цієї ночі довідаються про майбутнє та суджених.
+Відео




Кіноновинки 2013: класика, мульти та фантастика

Дистриб’юторська компанія «B&H», що послідовно відстоює український дубляж на вітчизняному кіноринку, презентувала фільми, які вийдуть в прокат протягом першого півріччя 2013. Голівуд повертається до класики.

Володимир Осип Демчук жив з кулею в грудях та понад усе любив Україну

...Такою тяжкою була доля Володимира Осипа Демчука, українця, якого я досі не забув, українця, що колись жив у Вашінґтоні, а пуповина якого закопана десь під припічком маленької хати у невеличкому селі Мшана на Тернопільщині...

Цікава арифметика

Члена фракції «Свобода» Руслана Кошулинського більшістю голосів обрали на посаду віце-спікера Верховної Ради. За кандидатуру свободівця проголосували 305 народних депутатів, у тому числі 126 членів

Європарламент засмучений українським "кроком назад”

Європейський парламент висловив жаль з приводу того, що останні парламентські вибори в Україні не відповідали низці міжнародних стандартів.

ООН оголосила переможців відео-конкурсу зі сталого розвитку

12 грудня 2012, Київ. - Представництво Організації Об’єднаних Націй та Програма розвитку ООН в Україні відзначили авторів 15-ти відео-робіт, надісланих на конкурс «Дорога у майбутнє» з червня по листопад 2012-го року. Конкурс проводився задля того, щоби привернути увагу до розуміння концепції сталого розвитку і його застосування та значення в повсякденному житті, а також його ролі у формуванні кращого майбутнього для всіх.

Європарламент закликав не співпрацювати зі "Свободою”

Європарламент закликав демократичні сили України не співпрацювати з партією "Свобода".

Гаряча десятка антикорупційних тем від експертів

Дев’ята річниця Міжнародного антикорупційного дня, запровадженого Генеральною Асамблеєю ООН, зібрала в Києві надзвичайно багато громадських активістів. Понад 120 активістів і представників більш ніж 60 неурядових організацій з усієї України обмінялися власним результативним досвідом протидії корупції на форумі «Мій рецепт боротьби».



Крым – это не Украина, убеждена соцсеть "Одноклассники” (фото)

Российская соцсеть "Одноклассники” выпустила инфографику, чтобы рассказать о географическом распределении своих пользователей по странам. Однако неожиданно оказалось, что в компании не считают Крым украинской территорией, пишет Watcher. Об этом свидетельствует изображение Украины, которая на инфографике представлена без полуострова. При этом территория … Продовження

Лавриновича призначать на ЦВК для організації референдума

Ймовірне призначення екс-міністра юстиції Олександра Лавриновича головою ЦВК вказує на те, що Віктор Янукович таки збирається проводити референдум по внесенню змін до Конституції, а можливо й прийняття її в новій редакції. Про це заявив на брифінгу в Києві Назар Первак, … Продовження

АЗАРОВ СТАВ ЗНОВУ ПРЕМ’ЄРОМ

Верховна Рада підтримала кандидатуру Микола Азарова на посаду прем’єра. За це рішення проголосували 252 депутати. Це стало можливим тому, що Компартія заявила про підтримку його кандидатури. Ще 5 грудня представник Компартії заявляв, що КПУ не голосуватиме за кандидатуру прем’єра, яку … Продовження

Європарламент закликав владу Януковича звільнити Тимошенко і Луценка

Європарламент закликав офіційний Київ знайти рішення у справі колишнього прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко та звільнити її. Про це йдеться в ухваленій 13 грудня на сесії Європарламенту у Страсбурзі резолюції щодо ситуації в Україні, повідомляє УНІАН. Документ було підтримано більшістю голосів. Голосування … Продовження

Рибака таки обрали спікером

Верховна Рада обрала регіонала Володимира Рибака спікером. За його кандидатуру проголосували 250 народних депутатів. Після голосування Рибаку вручили букет квітів, і він зайняв місце у президії парламенту. Рибак почав звертатися до депутатів російською мовою, у відповідь на що в залі … Продовження



Смертельные лекарства Фили Жебровской

Ни для кого не секрет, что наркоторговля — один из самых выгодных, хотя и опасных видов бизнеса. Целые кланы в Колумбии, Бразилии, Афганистане, Таджикистане и других странах десятилетиями работают, чтобы организовать каналы поставки наркотиков покупателям. Кокаин, опий с опиатами, каннабиноиды, героин, — чего только не придумали люди, чтобы отправиться из этого мира прямиком в мир иной... Ну, [...]

Регіонал Лук'янов сватає Лавриновича на голову ЦВК

Кандидатура народного депутата від Партії регіонів Олександра Лавриновича на посаду голови Центральної виборчої комісії є прийнятною. Таку думку в коментарі кореспондентові УКРІНФОРМу висловив нардеп від ПР Владислав Лук'янов. «Олександр Лавринович — дуже досвідчений юрист, його робота і в політичній команді ПР, і на посаді міністра юстиції викликали повагу і серед його прихильників, і серед його опонентів. [...]

#Рада2012 Азаров та Янукович-молодший ледь не заснули під час молебня. Відео

  Предстоятель УПЦ МП блаженніший митрополит Київський і всієї України Володимир у храмі преподобних Антонія та Феодосія Печерських Києво-Печерської Лаври відправив подячний молебень за успіхи Партії регіонів перед початком роботи Верховної Ради VII скликання. Про це йдеться в офіційному повідомленні Української православної церкви. За регіоналів молилася уся свита митрополита Володимира: намісник Лаври митрополит Чорнобильський і [...]

#Рада2012 До партії регіонів приєдналося 25 самовисуванців. Список

Регіонали переманили в свою фракцію 25 осіб, які йшли на вибори як позапартійні. Тепер у Партії регіонів 210 депутатських мандатів. Партія регіонів на парламентських виборах отримала 185 мандатів, однак створила парламентську фракцію з 210 депутатів. За даними парламентського сайту, до регіоналів приєдналися 25 депутатів-самовисуванців. Зокрема, регіоналами стали Давид Жванія, Павло Балога (брат Віктора Балоги), Микола [...]




Янукович оголосив завдання для нових уряду та парламенту

Новини від ТСН Президент хоче плідної співпраці гілок влади задля подолання економічних викликів.
Другий бойовий день Ради: Кличко притримав свою "ядерну зброю" до іншого разу (відео)

Новини від ТСН Засідання парламенту закінчилося синцями, подряпинами, порваними сорочками та декількома кадровими призначеннями. (відео)
Інтерпол впіймав екс-соратника Черновецького в Грузії

Новини від ТСН Колишнього голову комунального господарства Києва Анатолія Чуба розшукують за перевищення повноважень.
Тимошенко лякає Україну "зґвалтуванням" Азаровим і його більшістю

Новини від ТСН Екс-прем'єр-міністр звинуватила 252 депутатів, які обрали Азарова головою уряду, в зґвалтуванні України.
"Тушка" Табалов налякав свободівців чорним поясом із дзюдо (фото)

Новини від ТСН Молодший Табалов-спортсмен не буде мститися опозиціонерам за надерті вуха. (фото)
Янукович зробив Азарова прем'єром

Новини від ТСН За підписанням указу стежив і новообраний голова Ради.
Медведєв привітав Азарова з прем'єрством

Новини від ТСН Російський колега запевнив українського прем'єр-міністра , що готовий на подальшу співпрацю.
Тушка Табалов "надув" опозицію зі здачею картки

Новини від ТСН Нардепу повернули його пафосно здану картку для голосування.
П'яні депутати не впораються з розподілом комітетів - Яценюк

Новини від ТСН Лідер опозиціонерів чекає запрошення від нового голови Ради.
Свободівці передумали пиляти решту паркану навколо Ради

Новини від ТСН За словами депутата Мохника, вона не перешкоджає доступу до парламенту.




Бригинцу сломали палец в Раде

Политик сообщил, что ему сохранить пальцы руки помог кто-то из "Свободы".

У Чавеса во время операция едва остановили кровотечение

Венесуэльский министр призвал помолиться за лидера страны.

В России обрушилось здание: под завалами остаются люди

Пострадавших доставляют в местные больницы в тяжелом состоянии.

Свободовцы придумали, как научить регионалов украинскому языку

Националисты решили психологически давить на русскоязычных депутатов.

Кабмин написал законопроект о местном референдуме

Авторы документа предложили три вида референдума.

Аваков думает, что его защита "разобьет" все обвинения прокуратуры

Народный депутат считает, что Генпрокурор имеет право обвинять.

Дочь Тимошенко дала рецепт, как освободить ее мать с тюрьмы

Евгения Тимошенко пообщалась с европейскими чиновниками.

Европарламентарий осудил культивацию "Свободой" "бандеровских традиций"

Павел Залевский посоветовал партии отказаться от ксенофобии.

Европарламент заступился за украинских геев

Скандальный законопроект противоречит обязательствам Украины.




Суд виселив вчительку із будинку у центрі Києва

Печерський райсуд постановив позбавити київську вчительку Ніну Москаленко права власності на землю та житло у центрі столиці і виселити її з помешкання.

Amnesty International закликає Сирію звільнити утримувану українку

Сирійська опозиційна коаліція повинна забезпечити звільнення української журналістки, яка утримується озброєною групою.

У "Свободі" придумали, як змусити "Регіони" говорити українською

У партії "Свобода" обіцяють, що змусять російськомовних депутатів, говорити українською мовою на сесійних засіданнях Верховної Ради.

Симоненко божиться, що ноги його людей у Кабміні не буде

Компартія не має наміру претендувати на входження її представників до складу Кабінету Міністрів, і створювати парламентську більшість з Партією регіонів.

Азаров пропонує Раді місцевий референдум

У Верховній Раді зареєстрований законопроект про місцевий референдум.

У Харкові вимагали звільнити Павліченків

Більше 500 футбольних уболівальників провели в Харкові марш з вимогою звільнити Дмитра та Сергія Павліченків, засуджених за вбивство судді райсуду.

Аваков про зняття недоторканності: на те Пшонка і прокурор

Захист депутата від "Батьківщини" Арсен Аваков добиватиметься закриття кримінальної справи, порушеної проти нього.

Фесенко: у Ради будуть два обличчя - агресивне і хитре

У новій Верховній Раді можливі спільні голосування влади і опозиції по окремих рішеннях.



Хто є пан Фірташ?

Якщо раніше була хоч якась конкуренція між олігархами, то зараз приватизація остаточно перетворилася на роздачу власності "кому треба". І Фірташ тут посідає провідні позиції, отримуючи левову частку держвласності. (рос)

Thu, 13 Dec 2012 08:34:08 +0200

Новий парламент стартує з "синдрому Табалова"

Табалови, наче зацьковані звіри, тикались з кута в кут. Вони намагалися прикритися від камер піджаками, ховались за колонами і перебіжками хотіли увійти в зал через інші двері. Але біля кожного входу їх очікував опір опозиціонерів.

Thu, 13 Dec 2012 02:57:39 +0200

Скільки коштує "труба"

Чому досі не оцінена ГТС? Янукович, Азаров, Бойко і Фірташ ніяк не можуть виторгувати у Путіна "свій інтерес" за здачу Росії української газотранспортної системи. (Рос.)

Wed, 12 Dec 2012 09:40:25 +0200

Асоціація з ЄС: танці на тонкій кризі

У 2015 році вести мову про Угоду про асоціацію з ЄС буде пізно. Вона буде підписана наступного року, або не буде підписана ніколи.

Tue, 11 Dec 2012 15:28:46 +0200

Ренат Кузьмін: перший пішов

Судячи з першої реакції, офіційний Київ буде намагатися відсторонитися від цих подій. У особистих розмовах "регіонали" стверджують, що позбавлення візи – це приватне питання самого Кузьміна, який порушив правила поведінки поза країною, і жодним чином не стосується його діяльності в самій Україні.

Tue, 11 Dec 2012 10:15:45 +0200



Украинские врачи из состава международной медкомиссии в понедельник приедут к Тимошенко
Украинские врачи из состава международной медицинской комиссии приедут к экс-премьеру Юлии Тимошенко в харьковскую больницу в понедельник, 17 декабря.
МИД Украины отреагировал на резолюцию Европарламента
В МИД Украины считают, что резолюция Европейского Парламента по ситуации в Украине показала консолидированное видение институтами ЕС готовности к дальнейшему углублению сотрудничества с Киевом.
У сына замгубернатора Харьковской области угнали Toyota Land Cruiser
Накануне ночью в Запорожье неизвестные угнали со стоянки автомобиль Toyota Land Cruiser, принадлежащий сыну замгубернатора Харьковской области Игорю Шурмы Ростиславу.
Медведев поздравил Азарова с утверждением премьером
Премьер-министр России Дмитрий Медведев поздравил Николая Азарова с утверждением премьер-министром Украины.
Фотогалерея: Сам себе ''папередник''. Азаров снова стал премьер-министром Украины
В четверг, 13 декабря, Верховная Рада Украины дала согласие на назначение Николая Азарова премьер-министром Украины. Как это было - смотрите в галерее Корреспондент.net.
Симоненко: Коммунистов не будет ни в Кабмине, ни в парламентском большинстве
Представителей Коммунистической партии Украины не будет в составе правительства, заявил лидер фракции КПУ в Верховной Раде Петр Симоненко.
Возвращение Азарова: Чего ждать Украине от нового старого премьера
Николай Азаров вернулся в кресло премьер-министра Украины. Рада утвердила его кандидатуру по предложению президента. Чего ждать от нового старого премьера, объяснят корреспонденты DW.
Эксперт: угрозу украинцам в Сирии могло спровоцировать заявление МИДа
Угрозы сирийской оппозиции в адрес украинцев, находящихся в этой стране, могло спровоцировать последнее заявление министерства иностранных дел Украины относительно похищенной в Сирии журналистки Анхар Кочневой, предполагает Игорь Семиволос, исполнительный директор Центра ближневосточных исследований.
Тимошенко уверена, что в Раде уже есть большинство
Экс-премьер Украины Юлия Тимошенко уверена, что теперь в Верховной Раде сформировано большинство по результату голосования за повторное назначение Николая Азарова на пост премьера.
Янукович подписал указ о назначении Азарова премьером
Президент Украины Виктор Янукович подписал указ о назначении Николая Азарова премьер-министром страны.


В Киеве на Подоле сошел с рельсов трамвай

На пересечении улиц Константиновская и Еленовская, возле станции метро Тараса Шевченко сошел с рельсов трамвай, сообщает НБН.

Свобода обещает заставить народных депутатов говорить на украинском языке

В ВО Свобода обещают, что заставят представителей Партии регионов, а также других русскоязычных депутатов, говорить на сессионных заседаниях Верховной Рады Украины на украинском языке.

Виновником отключения электричества в Сочи оказался кот

Причиной энергоаварии на трансформаторном пункте в Сочи стал кот, забравшийся в трансформаторный пункт.

За гибель таксиста при разгоне демонстрантов экс-премьеру Таиланда грозит смертная казнь

Бывшему премьер-министру Таиланда Апхиситу Ветчачиве сегодня, 13 декабря, предъявили обвинения в убийстве участника оппозиционных демонстраций в 2010 году.

Украинские врачи из состава международной медкомиссии в понедельник приедут к Тимошенко

Украинские врачи из состава международной медицинской комиссии приедут к экс-премьеру Юлии Тимошенко в харьковскую больницу в понедельник, 17 декабря.

МИД Украины отреагировал на резолюцию Европарламента

В МИД Украины считают, что резолюция Европейского Парламента по ситуации в Украине показала консолидированное видение институтами ЕС готовности к дальнейшему углублению сотрудничества с Киевом.

AI призвала сирийскую оппозицию обеспечить освобождение украинской журналистки

Международная правозащитная организация Amnesty International призвала сирийскую оппозиционную коалицию обеспечить освобождение украинской журналистки, которая удерживается вооруженной группой, именующей себя подразделением Свободной сирийской армии.

У сына замгубернатора Харьковской области угнали Toyota Land Cruiser

Накануне ночью в Запорожье неизвестные угнали со стоянки автомобиль Toyota Land Cruiser, принадлежащий сыну замгубернатора Харьковской области Игорю Шурмы Ростиславу.

Нидерланды на год предоставят Турции два ракетных комплекса Patriot

Нидерланды предоставят Турции две батареи зенитно-ракетных комплексов Patriot первоначально сроком на один год, сообщил сегодня, 13 декабря, премьер-министр Нидерландов Маар Рютте.

В американском футболе хотят расширить плей-офф

Количество матчей на вылет могут увелить

Посол России подарил киевскому школьнику iPad "за спасение российского флага"

Посол РФ в Украине Михаил Зурабов в четверг вручил 14-летнему киевскому школьнику и казаку Верного казачества Андрею Савельеву памятные часы президента России в знак благодарности "за спасение российского флага от надругательства".

Медведев поздравил Азарова с утверждением премьером

Премьер-министр России Дмитрий Медведев поздравил Николая Азарова с утверждением премьер-министром Украины.

Грузия приватизирует все правительственные дачи под Тбилиси

Новый власти Грузии завили, что дачи членов правительства в пригороде к Тбилиси в курортном поселке Цхнети будут приватизированы.

СМИ: Украина не стала менять премьера к переговорам с МВФ

Впервые собравшийся новый парламент Украины после двух дней хаоса и стычек депутатов от оппозиции и партии власти сумел принять первое ключевое решение, одобрив кандидатуру премьера, предложенную задумавшимся о втором сроке президентом, передает Reuters

Ливийский диссидент отзовет претензии к британским властям, получив крупную компенсацию

равительство Великобритании согласилось заплатить 2,2 миллиона фунтов стерлингов ливийскому диссиденту.



Янукович подписал указ о назначении Азарова премьером

Подписание указа состоялось в присутствии новоизбранного спикера Верховной Рады Владимира Рыбака и самого Николая Азарова. Глава государства поздравил Азарова с избранием.

Европарламент призвал украинскую власть освободить Тимошенко и Луценко

Европарламент призвал официальный Киев освободить и реабилитировать Юлию Тимошенко и Юрия Луценко. Об этом говорится в резолюции, принятой на сессии в Страсбурге.

Депутаты избрали Азарова премьером

Верховная Рада Украины проголосовала за назначение премьер-министром Николая Азарова. Это решение поддержали 252 народных депутата. Перед этим Азаров выступил с докладом перед народными депутатами.

Верховная Рада избрала «регионала» Рыбака спикером

Верховная Рада избрала "регионала" Владимира Рыбака спикером. За его кандидатуру проголосовали 250 народных депутатов. Рыбаку вручили букет цветов и он занял место в президиуме.

Закон о языке – только на словах?

До сих пор у нас нет никаких изменений с точки зрения организации работы государственных учреждений и местных органов самоуправления, считает зампредседателя Меджлиса Рефат Чубаров.

СМИ пишут о мести Азарова киевлянам

Столичные СМИ продолжают обсуждать утвержденный Верховной Радой минувшего созыва государственный бюджет Украины на 2013 год. Особо привлекает внимание прессы ситуация с Киевом...

Оппозиция с кулаками бросилась блокировать трибуну

Оппозиция заблокировала трибуну парламента после того, как председательствующий Александр Ефремов объявил о переходе к вопросу об избрании спикера парламента.

Европарламент обеспокоен ростом популярности «Свободы» в Украине

Европарламент обеспокоен ростом националистических настроений в Украине, выраженном в поддержке партии "Свобода".



Головних номінантів на кінопремію "Золотий глобус" оголосили у Лос-Анджелесі

Головних номінантів на кінопремію "Золотий глобус" оголосили у Лос-Анджелесі. Лідером, що претендує на сім номінацій, став фільм "Лінкольн". Це біографічна стрічка Стівена Спілберґа про шістнадцятого президента США Авраама Лінкольна.

Різке похолодання прогнозує назавтра Гідрометеоцентр

Різке похолодання прогнозує назавтра Гідрометеоцентр. Найхолодніше буде на Прикарпатті до 20 градусів морозу. Щоправда, опади снігу мають припинитися. У Києві ж прибирати сніг вийшли не лише комунальники. На допомогу їм прибули майбутні міліціонери, солдати та навіть столичні чиновники. Утім із посиленою допомогою - київським комунальникам невдається приборкати снігову стихію.

Рекордний снігопад паралізував роботу Донецького аеропорту

Рекордний снігопад паралізував роботу Донецького міжнародного аеропорту імені Сергія Прокоф`єва. Натепер, за інформацією онлайн-табло, затримується виліт 7 рейсів, і прийом ще семи. Рейси до Мюнхена та Києва затримуються більше ніж на добу. Пасажири нарікають не отримують інформації ані про причини затримки, ні про можливий час відльоту.

Янукович підписав укази про призначення Рибака і Азарова

Укази про призначення Миколи Азарова Прем`єром та Володимира Рибака спікером парламенту підписав Президент. Як повідомляє прес-служба Віктора Януковича, з обома він вже зустрівся.

Резиденція Діда Мороза відкрилася у Бучі

Резиденція Діда Мороза відкрилася у Бучі, що біля Києва. Організатори акції - "Укрпошта" - обіцяють - жоден лист до нього не залишиться без відповіді. А кожному, хто взявся за олівець - обіцяють подарунок. На новосіллі у Діда Мороза побував і "5 канал".

Захищати новорічні дерева від вирубки взялися київські екологи

Захищати новорічні дерева від вирубки взялися столичні екологи.

Зеленбудівці закликають киян не паркувати автівки під деревами

Зеленбудівці закликають киян не паркувати автівки під деревами.



Охрана Верховной Рады сломала палец Бригинцу

Народному депутату от фракции «Батькивщина» Александру Бригинцу охрана Верховной Рады сломала палец

Опальный российский миллиардер похвалил Лукашенко

Александр Лебедев, опальный российский миллиардер, во второй части интервью «Главкому» сказал, что запрет определенным чиновникам России въезжать на территорию Америки - это хорошая воспитательная история, но очень незначительная. «Во-первых, чиновники все тут все держат

Погибший во взрыве в Мелитополе был начальником службы безопасности завода

В результате взрыва, который произошел сегодня в Мелитополе погиб 40-летний Андрей А., который работал начальником службы безопасности Мелитопольского компрессорного завода. Как сообщили порталу «Запорожье

Миссия МВФ приедет в Киев во второй половине января

Международный валютный фонд подтвердил запланированный визит миссии фонда в Украину во второй половине января

Суд постановил выселить учительницу из дома на Печерске

Печерский райсуд постановил лишить киевскую учительницу Нину Москаленко права собственности на землю и жилье в центре столицы и выселить ее из квартиры



НОВОСТИ ПОЛИТИКИ УКРАИНЫ НОВИНИ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ, Россия, Тимошенко, Янукович, выборы, партия, оппозиция, БЮТ, регион
Политический пульс страны
новости, политика, факты, хроники, комментарии...

Актуальные темы:  



Суды превратили в инквизицию      Криминальная оккупация Украины


ВО "БАТЬКІВЩИНА"

Євгенія Тимошенко: Європа "виписала" владі України точний рецепт (фото)
pr_a6558.jpg "Зараз це створило платформу для української держави, для офіційного Києва, для президента, як діяти в рамках цих умов", - сказала Євгенія Тимошенко
Юлія Тимошенко: парламентська більшість взяла на себе відповідальність за ситуацію в Україні
pr_a0206.jpg Екс-прем'єр вважає, що тепер більшість відповідатиме за всі соціально-економічні процеси в країні, у тому числі, за стабільність національної валюти, соцвиплат та зарплат
Американські юристи: арешт Юлії Тимошенко у серпні 2011 року був необґрунтований
___________2_.jpg "Тепер високопосадовці будуть змушені боротися з новими закликами звільнити Юлію Тимошенко після того, як у звіті наголошується, що суд над нею був несправедливим", - пише видання


Партія "УДАР"

Валерій Карпунцов: Демократичні сили претендують на ті ж комітети, які у 2007 році отримала опозиційна на той час ПР

Опозиційні фракції у новообраній Верховній Раді сьомого скликання претендуватимуть на ті парламентські комітети, які дозволять контролювати чинну владу.  Про це заявив у ефірі ТВі народний депутат  Валерій Карпунцов.

«УДАР»: Резолюція Європарламенту вчергове засвідчила серйозне занепокоєння ЄС ситуацією в Україні

Визнання факту численних порушень під час виборчої кампанії в Україні стало правдивою оцінкою парламентських перегонів в Україні, які відбувалися з масовими махінаціями і закінчилися безпрецедентними порушеннями під час встановлення результатів виборів”, - йдеться у заяві партії "УДАР”.

«УДАР»: Провладні сили парламенту нестимуть відповідальність за стагнацію в країні

Кишенькова більшість у Верховній Раді нестиме відповідальність за стагнацію і застій, який чекає на Україну з поверненням Азарова і приходом Рибака. Про це йдеться в заяві партії «УДАР». 


ВО "СВОБОДА"

Анатолій Вітів: "Перше ж голосування у Верховній Раді розвіяло міф про незалежність депутатів-самовисуванців із Волині"

Голосування чотирьох народних депутатів-самовисуванців із Волині – Ігоря Палиці, Ігоря Єремеєва, Сергія Мартиняка та Степана Івахіва – за обрання спікером Верховної Ради кандидата від Партії регіонів Володимира Рибака та їхня підтримка кандидатури Миколи Азарова на посаду Прем'єр-міністра свідчить про повне та остаточне розвіювання міфу про "незалежних" від Партії регіонів депутатів-самовисувнців. Про це заявив народний депутат України, голова Волинської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Анатолій Вітів.

Садовий продовжує затягувати питання щодо внесення змін у структуру виконавчих органів Львівської міськради

Попри те, що в порядок денний сьогоднішнього пленарного засідання Львівської міської ради було внесено питання про зміни структури виконавчих органів міськради, Садовий вирішив знову перенести його розгляд. Про це 13 грудня 2012 року під час сесії міської ради повідомив депутат від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Маркіян Лопачак.

Петро Колодій висловлює співчуття з приводу смерті останнього полковника УПА Василя Левковича

13 грудня 2012 року, вранці, не стало Василя Левковича – останнього полковника Української Повстанської Армії, кавалера Золотого Хреста Бойової Заслуги УПА. Голова Львівської обласної ради свободівець Петро Колодій від імені депутатського корпусу та від себе особисто висловлює щире співчуття рідним і близьким Василя Левковича з приводу великої втрати.


Компартія України

Петро Симоненко: Присутність "Свободи” у ВР – це удар по парламентаризму
«Свобода» у Верховній Раді – це удар по українському парламентаризму. Про це заявив лідер КПУ Петро Симоненко в коментарі кореспонденту ГолосUA. «Вчорашня поведінка «Свободи» в парламенті свідчить про те, що представники цієї політичної сили не налаштовані і не збираються конструктивно …
Ольга Борита: Компартия требует от ПР прекращения антинародной политики и разрыва отношений с МВФ
Вместо того, чтобы поднимать экономику, власть снова заваливает страну кредитами. Так второй секретарь Хмельницкого обкома КПУ, новоизбранный народный депутат Украины Ольга Борита прокомментировала новость о том, что транш по новой кредитной линии МВФ возможен уже в феврале-марте 2013 года. Об …
Ігор Калєтнік: Комуністи зроблять все, щоб забезпечити персональне голосування в парламенті
Компартія буде робити все, щоб забезпечити особисте голосування депутатів в новому парламенті. Про це заявив перший віце-спікер Верховної Ради Ігор Калєтнік в коментарі кореспонденту ГолосUA. За словами комуніста, своїм першим обов’язком КПУ, а також він особисто, як перший віце-спікер, вважає необхідність …

СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА

Ещё новости: УНИАН, Ukranews, Ukr.net, Главком, Украина без Януковича!, Досье, Факты, Вікна, ОстроВ, 5 канал, ОБКОМ



Владимир Рыбак стал новым спикером Верховной рады (видео)
Главой Верховной рады стал кандидат от Партии регионов - Владимир Рыбак. Его назначение поддержали 250 народных избранников: 207 - депутатов от Партии регионов, 32 - от КПУ и 11 - внефракционных. В парламент пришел в марте 1998. Через год создал Партию регионального воздействия, которую позже переименовали в Партию регионов.в
Сегодня депутаты дрались и выбирали руководство парламента (видео)
С первых же минут заседания поставили ультиматум оппозиционные фракции. Первая попытка проголосовать - и сразу же скандал. Буквально за руку поймали регионала, который пытался воспользоваться чужой карточкой. Выпустив пар, депутаты разошлись и взялись выбирать руководство парламента. У Владимира Рыбака конкурентов не было.
МИД: ЕС готов углублять сотрудничество с Украиной
Принятие резолюции Европейского парламента по ситуации в Украине показало консолидированное видение институтами ЕС готовности к дальнейшему углублению сотрудничества с Украиной, в частности подписание Соглашения об ассоциации, заявили в Министерстве иностранных дел Украины.
Польские депутаты выступили за подписание Соглашения об ассоциации Украина-ЕС
Фракция "Европейской народной партии" (ЕНП) в Европарламенте ("Гражданская платформа" и "Польская крестьянская партия") призывает к скорейшему подписанию соглашения об ассоциации ЕС с Украиной. Об этом говорится в заявлении польской делегации фракции ЕНП в Европарламенте по принятой сегодня, 13 декабря, резолюции по Украине.
Великобритания может вызвать дезинтеграцию ЕС, - экс-министр экономики ФРГ
Экс-министр экономики ФРГ (сейчас глава фракции Свободной демократической партии Германии-FDP) Райнер Брюдерле обвинил Великобританию в ее "отщепенческой" позиции по отношению к Евросоюзу, которая может вызвать "дезинтеграцию" блока. Мэр Лондона ранее выступил с призывом к пересмотру отношений Великобритании с остальной Европой.
Табалову вернули депутатскую карточку
Александру Табалову, избранному по списку Объединенной оппозиции "Батькiвщина", но отказавшемуся вступать во фракцию этой политической силы, снова вернули его карточку для голосования. На выходе из здания парламента журналисты сняли Табалова, держащего в руках его карточку для голосования.
Верховная рада выбрала спикера и премьера (видео)
Пiсля жорстокоi ранковоi бiйки депутати таки змогли проголосувати. Головою Верховноi Ради став регiонал Володимир Рибак, уряд повторно очолив Микола Азаров. Спроба першого голосування - i опозицiя пiднiмаe ­валт: дехто з регiоналiв за звичкою голосуe кiлькома картками. "Батькiвщина" та "Свобода" вимагають повторно переголосувати.
Тимошенко рассказала, кто несет ответственность за ситуацию в стране
Бывший премьер-министр, лидер партии "Всеукраинское объединение "Батькiвщина" Юлия Тимошенко считает, что депутаты, проголосовавшие за назначение Николая Азарова на должность премьер-министра, ответственны за дальнейшую ситуацию в стране. Об этом депутат Верховной рады Сергей Власенко заявил журналистам в Харькове.
Янукович мечтает о конструктивной оппозиции в Раде
Президент Виктор Янукович убежден, что парламенте будет конструктивная оппозиция, а большинство будет поддерживать правительство. Об этом он заявил во время встречи с главой Верховной рады Владимиром Рыбаком и премьером Николаем Азаровым, цитирует пресс-служба президента.
Медведев поздравил Азарова с назначением премьером Украины
Российский премьер Дмитрий Медведев поздравил Николая Азарова в связи с утверждением его премьер-министром Украины, сообщается на сайте правительства РФ. "Готов к продолжению активной совместной работы с Вами", - подчеркивается в поздравительной телеграмме Медведева.
УДАР настаивает на проведении выборов мэра Киева в мае 2013 года
Лидер фракции УДАР Виталий Кличко заявляет, что его политическая сила будет добиваться, чтобы выборы мэра Киева прошли в мае или июне 2013 года. "Мы сделаем все, чтобы выборы мэра Киева состоялись в мае или июне следующего года", - сказал Кличко журналистам в четверг в Киеве.
Янукович назначил Азарова премьер-министром Украины
Президент Украины Виктор Янукович подписал указ о назначении Николая Азарова премьер-министром страны. Подписание указа состоялось в присутствии Азарова и председателя Верховной рады Украины Владимира Рыбака. Янукович поздравил Азарова с избранием на должность премьер-министра Украины.
Украина предложит свой вариант системы евробезопасности в ОБСЕ, - Янукович
Президент Украины Виктор Янукович заявляет, что во время председательствования в ОБСЕ Украина предложит свое видение системы европейской безопасности. Ранее сообщалось, что ЕС рассчитывает на сотрудничество с Украиной во время ее председательствования в ОБСЕ в 2013 году.
Новый Кабмин назначат до конца пятницы, - источник
Структура и личный состав Кабинета министров будут, скорее всего, сформированы до конца дня пятницы, 14 декабря, утверждает источник в ПР. "Указы президента по назначению министров, скорее всего, будут обнародованы в течение четверга-пятницы. Также не исключены изменения в нынешней структуре Кабмина", - сообщил собеседник.
Рыбак обещает найти взаимопонимание для всех политсил Рады
Председатель Верховной рады Владимир Рыбак надеется на конструктивную работу парламента. "Задачи мы формулируем. Завтра мы будем работать с руководителями фракций, они уже есть. Мы уже не первый раз общались в тех ситуациях, которые здесь были", - сказал он на брифинге в четверг.
Американский суд отклонил иск о взыскании с Тимошенко 18,3 миллиона долларов
Окружной суд Нью-Йорка удовлетворил иск защиты экс-премьера Юлии Тимошенко против иска о взыскании с нее 18,3 миллиона долларов по делу компании UTICo.
УДАР еще не делил комитеты Рады с оппозицией, - Кличко
Лидер фракции УДАР Виталий Кличко заявляет, что его фракция пока не вела переговоры с представителями других оппозиционных фракций о членстве в комитетах Верховной рады. "О комитетах вопрос не поднимался. Мы в последующие дни должны сесть с объединенной оппозицией и договориться, какие комитеты мы берем", - сказал Кличко.
Попов считает ошибкой показатели госбюджета-2013 для Киева
Киев надеется, что показатели госбюджета на 2013 год по Киеву будут пересмотрены, заявил глава Киевской городской государственной администрации (КГГА) Александр Попов. "Главное - сесть за стол переговоров с правительством и выяснить, кто же сделал такую ошибку", - заявил Попов в интервью.




Героїчна бійка в Раді

Героїчна бійка у Верховній Раді: Один проти десяти [Фото]

Аваков впевнений, що депутатську недоторканість не скасують

Новообраний нардеп з фракції ВО "Батьківщина" Арсен Аваков переконаний, що недоторканність депутатів не скасують.

Євродепутат: "Свобода" має відмовитися від ксенофобських гасел

Євродепутат, член Комітету закордонних справ Європейського парламенту Павел Залевські заявив, що партія "Свобода", яка проголошує програму вступу України до Європейського Союзу, має відмовитись від ксенофобських гасел.

Суд не дозволив допитати Кучму, Литвина і Мороза у справі Пукача

Представник Мирослави Гонгадзе в суді Валентина Теличенко заявила клопотання про допит додаткових свідків.

Вибух у Мелітополі прокуратура назвала умисним вбивством

Прес-секретар прокурора Запорізької області Маріанна Піскунова повідомила, що вже розпочато досудове слідство щодо вибуху у Мелітополі.

Підсумок дня: Європарламент виклав свої претензії до України у резолюції

Парламентські вибори в Україні - крок назад від демократії, порівняно з попередніми. Таку оцінку волевиявленню надали в резолюції Європарламенту.
+Відео

Україна найме американців для покращення іміджу LNG-терміналу

Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами найме американську компанію APCO Worldwide Inc., щоб покращити імідж проекту LNG-терміналу в Україні.

Донецький аеропорт опинився у крижаній пастці

Більшість авіарейсів летовища - затримуються. Пасажирів рейсу на Мюнхен 7 годин протримали у літаку і вже майже добу жодної інформації щодо відльоту немає. Місцем, де б пасажири могли відпочити, авіакомпанія не забезпечила.
+Відео

У Мелітополі в житловому будинку пролунав вибух. Є жертви

У Мелітополі в під'їзді житлового будинку пролунав вибух, внаслідок чого загинув чоловік.
+Відео

Завтра чорнобильці вийдуть на пікет

Завтра, у День ліквідатора, чорнобильці проведуть акцію протесту під стінами Кабмін.

Неподалік Харкова автомобілі "ув'язнені" у кілометровому заторі

Біля міста Ізюм рух на трасі Харків - Довжанський паралізований, повідомляють місцеві ЗМІ.

Львівська молодь розважалась на Андріївських вечорницях

Дівчата ворожили на долю, а хлопці, кусаючи калиту, доводили, що варті їхньої уваги. Так розважалась львівська молодь на традиційних Андріївських вечорницях. Дівчата, що зібрались поворожити, певні, - цієї ночі довідаються про майбутнє та суджених.
+Відео

Тимошенко побачила, що у парламенті утворилась більшість, - Власенко

Захисник екс-прем'єра Сергій Власенко повідомив, що Юлія Тимошенко вважає, що голосування за Миколи Азарова на посаду прем'єр-міністра свідчить у Верховній Раді сформована більшість.

Завтра Україну накриє хуртовина

Завтра в Україні хмарно з проясненнями - у східних областях сніг, вночі місцями сильний, пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини. Температура протягом доби 3-8° морозу.

Янукович зустрівся з новообраним прем'єром та спікером

Президент України Віктор Янукович зустрівся з прем’єр-міністром України Миколою Азаровим та Головою Верховної Ради Володимиром Рибаком.

Американський суд таки став на сторону Тимошенко [Документ]

Нью-йоркський окружний суд задовольнив клопотання захисту Юлії Тимошенко про відхилення позову щодо стягнення з екс-прем'єрки 18,3 мільйони доларів.

Азаров назвав Рибака найкращим вибором для Ради

Прем’єр-міністр України Микола Азаров сказав, що новообраний спікер Володимир Рибак – це найкращий вибір для парламенту.




Кіноновинки 2013: класика, мульти та фантастика

Дистриб’юторська компанія «B&H», що послідовно відстоює український дубляж на вітчизняному кіноринку, презентувала фільми, які вийдуть в прокат протягом першого півріччя 2013. Голівуд повертається до класики.

Володимир Осип Демчук жив з кулею в грудях та понад усе любив Україну

...Такою тяжкою була доля Володимира Осипа Демчука, українця, якого я досі не забув, українця, що колись жив у Вашінґтоні, а пуповина якого закопана десь під припічком маленької хати у невеличкому селі Мшана на Тернопільщині...

Цікава арифметика

Члена фракції «Свобода» Руслана Кошулинського більшістю голосів обрали на посаду віце-спікера Верховної Ради. За кандидатуру свободівця проголосували 305 народних депутатів, у тому числі 126 членів

Європарламент засмучений українським "кроком назад”

Європейський парламент висловив жаль з приводу того, що останні парламентські вибори в Україні не відповідали низці міжнародних стандартів.

ООН оголосила переможців відео-конкурсу зі сталого розвитку

12 грудня 2012, Київ. - Представництво Організації Об’єднаних Націй та Програма розвитку ООН в Україні відзначили авторів 15-ти відео-робіт, надісланих на конкурс «Дорога у майбутнє» з червня по листопад 2012-го року. Конкурс проводився задля того, щоби привернути увагу до розуміння концепції сталого розвитку і його застосування та значення в повсякденному житті, а також його ролі у формуванні кращого майбутнього для всіх.

Європарламент закликав не співпрацювати зі "Свободою”

Європарламент закликав демократичні сили України не співпрацювати з партією "Свобода".

Гаряча десятка антикорупційних тем від експертів

Дев’ята річниця Міжнародного антикорупційного дня, запровадженого Генеральною Асамблеєю ООН, зібрала в Києві надзвичайно багато громадських активістів. Понад 120 активістів і представників більш ніж 60 неурядових організацій з усієї України обмінялися власним результативним досвідом протидії корупції на форумі «Мій рецепт боротьби».



Крым – это не Украина, убеждена соцсеть "Одноклассники” (фото)

Российская соцсеть "Одноклассники” выпустила инфографику, чтобы рассказать о географическом распределении своих пользователей по странам. Однако неожиданно оказалось, что в компании не считают Крым украинской территорией, пишет Watcher. Об этом свидетельствует изображение Украины, которая на инфографике представлена без полуострова. При этом территория … Продовження

Лавриновича призначать на ЦВК для організації референдума

Ймовірне призначення екс-міністра юстиції Олександра Лавриновича головою ЦВК вказує на те, що Віктор Янукович таки збирається проводити референдум по внесенню змін до Конституції, а можливо й прийняття її в новій редакції. Про це заявив на брифінгу в Києві Назар Первак, … Продовження

АЗАРОВ СТАВ ЗНОВУ ПРЕМ’ЄРОМ

Верховна Рада підтримала кандидатуру Микола Азарова на посаду прем’єра. За це рішення проголосували 252 депутати. Це стало можливим тому, що Компартія заявила про підтримку його кандидатури. Ще 5 грудня представник Компартії заявляв, що КПУ не голосуватиме за кандидатуру прем’єра, яку … Продовження

Європарламент закликав владу Януковича звільнити Тимошенко і Луценка

Європарламент закликав офіційний Київ знайти рішення у справі колишнього прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко та звільнити її. Про це йдеться в ухваленій 13 грудня на сесії Європарламенту у Страсбурзі резолюції щодо ситуації в Україні, повідомляє УНІАН. Документ було підтримано більшістю голосів. Голосування … Продовження

Рибака таки обрали спікером

Верховна Рада обрала регіонала Володимира Рибака спікером. За його кандидатуру проголосували 250 народних депутатів. Після голосування Рибаку вручили букет квітів, і він зайняв місце у президії парламенту. Рибак почав звертатися до депутатів російською мовою, у відповідь на що в залі … Продовження



Смертельные лекарства Фили Жебровской

Ни для кого не секрет, что наркоторговля — один из самых выгодных, хотя и опасных видов бизнеса. Целые кланы в Колумбии, Бразилии, Афганистане, Таджикистане и других странах десятилетиями работают, чтобы организовать каналы поставки наркотиков покупателям. Кокаин, опий с опиатами, каннабиноиды, героин, — чего только не придумали люди, чтобы отправиться из этого мира прямиком в мир иной... Ну, [...]

Регіонал Лук'янов сватає Лавриновича на голову ЦВК

Кандидатура народного депутата від Партії регіонів Олександра Лавриновича на посаду голови Центральної виборчої комісії є прийнятною. Таку думку в коментарі кореспондентові УКРІНФОРМу висловив нардеп від ПР Владислав Лук'янов. «Олександр Лавринович — дуже досвідчений юрист, його робота і в політичній команді ПР, і на посаді міністра юстиції викликали повагу і серед його прихильників, і серед його опонентів. [...]

#Рада2012 Азаров та Янукович-молодший ледь не заснули під час молебня. Відео

  Предстоятель УПЦ МП блаженніший митрополит Київський і всієї України Володимир у храмі преподобних Антонія та Феодосія Печерських Києво-Печерської Лаври відправив подячний молебень за успіхи Партії регіонів перед початком роботи Верховної Ради VII скликання. Про це йдеться в офіційному повідомленні Української православної церкви. За регіоналів молилася уся свита митрополита Володимира: намісник Лаври митрополит Чорнобильський і [...]

#Рада2012 До партії регіонів приєдналося 25 самовисуванців. Список

Регіонали переманили в свою фракцію 25 осіб, які йшли на вибори як позапартійні. Тепер у Партії регіонів 210 депутатських мандатів. Партія регіонів на парламентських виборах отримала 185 мандатів, однак створила парламентську фракцію з 210 депутатів. За даними парламентського сайту, до регіоналів приєдналися 25 депутатів-самовисуванців. Зокрема, регіоналами стали Давид Жванія, Павло Балога (брат Віктора Балоги), Микола [...]




Другий бойовий день Ради: Кличко притримав свою "ядерну зброю" до іншого разу (відео)

Новини від ТСН Засідання парламенту закінчилося синцями, подряпинами, порваними сорочками та декількома кадровими призначеннями. (відео)
Інтерпол впіймав екс-соратника Черновецького в Грузії

Новини від ТСН Колишнього голову комунального господарства Києва Анатолія Чуба розшукують за перевищення повноважень.
Тимошенко лякає Україну "зґвалтуванням" Азаровим і його більшістю

Новини від ТСН Екс-прем'єр-міністр звинуватила 252 депутатів, які обрали Азарова головою уряду, в зґвалтуванні України.
"Тушка" Табалов налякав свободівців чорним поясом із дзюдо (фото)

Новини від ТСН Молодший Табалов-спортсмен не буде мститися опозиціонерам за надерті вуха. (фото)
Янукович зробив Азарова прем'єром

Новини від ТСН За підписанням указу стежив і новообраний голова Ради.
Медведєв привітав Азарова з прем'єрством

Новини від ТСН Російський колега запевнив українського прем'єр-міністра , що готовий на подальшу співпрацю.
Тушка Табалов "надув" опозицію зі здачею картки

Новини від ТСН Нардепу повернули його пафосно здану картку для голосування.
П'яні депутати не впораються з розподілом комітетів - Яценюк

Новини від ТСН Лідер опозиціонерів чекає запрошення від нового голови Ради.
Свободівці передумали пиляти решту паркану навколо Ради

Новини від ТСН За словами депутата Мохника, вона не перешкоджає доступу до парламенту.
Повалій у Раді відстукувала такт під "тушку геть!" від свободівців (відео)

Новини від ТСН Депутатка наплювала на дрес-код та вчинила фурор серед чоловіків у парламенті.




Свободовцы придумали, как научить регионалов украинскому языку

Националисты решили психологически давить на русскоязычных депутатов.

Кабмин написал законопроект о местном референдуме

Авторы документа предложили три вида референдума.

Аваков думает, что его защита "разобьет" все обвинения прокуратуры

Народный депутат считает, что Генпрокурор имеет право обвинять.

Дочь Тимошенко дала рецепт, как освободить ее мать с тюрьмы

Евгения Тимошенко пообщалась с европейскими чиновниками.

Европарламентарий осудил культивацию "Свободой" "бандеровских традиций"

Павел Залевский посоветовал партии отказаться от ксенофобии.

Европарламент заступился за украинских геев

Скандальный законопроект противоречит обязательствам Украины.

Табалову-старшему вернули карточку для голосования

"Регионалы" обещали сдать ее в секретариат парламента.

В Грузии задержали соратника Черновецкого

Начальник одного из управлений КГГА был объявлен в розыск.

Институт Фельдмана изучил ксенофобский интернет-фольклор

Наиболее распространенные объекты национальной нетерпимости - россияне.




Amnesty International закликає Сирію звільнити утримувану українку

Сирійська опозиційна коаліція повинна забезпечити звільнення української журналістки, яка утримується озброєною групою.

У "Свободі" придумали, як змусити "Регіони" говорити українською

У партії "Свобода" обіцяють, що змусять російськомовних депутатів, говорити українською мовою на сесійних засіданнях Верховної Ради.

Симоненко божиться, що ноги його людей у Кабміні не буде

Компартія не має наміру претендувати на входження її представників до складу Кабінету Міністрів, і створювати парламентську більшість з Партією регіонів.

Азаров пропонує Раді місцевий референдум

У Верховній Раді зареєстрований законопроект про місцевий референдум.

У Харкові вимагали звільнити Павліченків

Більше 500 футбольних уболівальників провели в Харкові марш з вимогою звільнити Дмитра та Сергія Павліченків, засуджених за вбивство судді райсуду.

Аваков про зняття недоторканності: на те Пшонка і прокурор

Захист депутата від "Батьківщини" Арсен Аваков добиватиметься закриття кримінальної справи, порушеної проти нього.

Фесенко: у Ради будуть два обличчя - агресивне і хитре

У новій Верховній Раді можливі спільні голосування влади і опозиції по окремих рішеннях.

МЗС - Європарламенту: дослухаємося до рекомендацій, з візами не зволікайте

Міністерство закордонних справ сподівається, що Європарламент завершить всіх процедури щодо спрощення візового режиму.



Хто є пан Фірташ?

Якщо раніше була хоч якась конкуренція між олігархами, то зараз приватизація остаточно перетворилася на роздачу власності "кому треба". І Фірташ тут посідає провідні позиції, отримуючи левову частку держвласності. (рос)

Thu, 13 Dec 2012 08:34:08 +0200

Новий парламент стартує з "синдрому Табалова"

Табалови, наче зацьковані звіри, тикались з кута в кут. Вони намагалися прикритися від камер піджаками, ховались за колонами і перебіжками хотіли увійти в зал через інші двері. Але біля кожного входу їх очікував опір опозиціонерів.

Thu, 13 Dec 2012 02:57:39 +0200

Скільки коштує "труба"

Чому досі не оцінена ГТС? Янукович, Азаров, Бойко і Фірташ ніяк не можуть виторгувати у Путіна "свій інтерес" за здачу Росії української газотранспортної системи. (Рос.)

Wed, 12 Dec 2012 09:40:25 +0200

Асоціація з ЄС: танці на тонкій кризі

У 2015 році вести мову про Угоду про асоціацію з ЄС буде пізно. Вона буде підписана наступного року, або не буде підписана ніколи.

Tue, 11 Dec 2012 15:28:46 +0200

Ренат Кузьмін: перший пішов

Судячи з першої реакції, офіційний Київ буде намагатися відсторонитися від цих подій. У особистих розмовах "регіонали" стверджують, що позбавлення візи – це приватне питання самого Кузьміна, який порушив правила поведінки поза країною, і жодним чином не стосується його діяльності в самій Україні.

Tue, 11 Dec 2012 10:15:45 +0200



Украинские врачи из состава международной медкомиссии в понедельник приедут к Тимошенко
Украинские врачи из состава международной медицинской комиссии приедут к экс-премьеру Юлии Тимошенко в харьковскую больницу в понедельник, 17 декабря.
МИД Украины отреагировал на резолюцию Европарламента
В МИД Украины считают, что резолюция Европейского Парламента по ситуации в Украине показала консолидированное видение институтами ЕС готовности к дальнейшему углублению сотрудничества с Киевом.
У сына замгубернатора Харьковской области угнали Toyota Land Cruiser
Накануне ночью в Запорожье неизвестные угнали со стоянки автомобиль Toyota Land Cruiser, принадлежащий сыну замгубернатора Харьковской области Игорю Шурмы Ростиславу.
Медведев поздравил Азарова с утверждением премьером
Премьер-министр России Дмитрий Медведев поздравил Николая Азарова с утверждением премьер-министром Украины.
Фотогалерея: Сам себе ''папередник''. Азаров снова стал премьер-министром Украины
В четверг, 13 декабря, Верховная Рада Украины дала согласие на назначение Николая Азарова премьер-министром Украины. Как это было - смотрите в галерее Корреспондент.net.
Симоненко: Коммунистов не будет ни в Кабмине, ни в парламентском большинстве
Представителей Коммунистической партии Украины не будет в составе правительства, заявил лидер фракции КПУ в Верховной Раде Петр Симоненко.
Возвращение Азарова: Чего ждать Украине от нового старого премьера
Николай Азаров вернулся в кресло премьер-министра Украины. Рада утвердила его кандидатуру по предложению президента. Чего ждать от нового старого премьера, объяснят корреспонденты DW.
Эксперт: угрозу украинцам в Сирии могло спровоцировать заявление МИДа
Угрозы сирийской оппозиции в адрес украинцев, находящихся в этой стране, могло спровоцировать последнее заявление министерства иностранных дел Украины относительно похищенной в Сирии журналистки Анхар Кочневой, предполагает Игорь Семиволос, исполнительный директор Центра ближневосточных исследований.
Тимошенко уверена, что в Раде уже есть большинство
Экс-премьер Украины Юлия Тимошенко уверена, что теперь в Верховной Раде сформировано большинство по результату голосования за повторное назначение Николая Азарова на пост премьера.
Янукович подписал указ о назначении Азарова премьером
Президент Украины Виктор Янукович подписал указ о назначении Николая Азарова премьер-министром страны.


Виновником отключения электричества в Сочи оказался кот

Причиной энергоаварии на трансформаторном пункте в Сочи стал кот, забравшийся в трансформаторный пункт.

За гибель таксиста при разгоне демонстрантов экс-премьеру Таиланда грозит смертная казнь

Бывшему премьер-министру Таиланда Апхиситу Ветчачиве сегодня, 13 декабря, предъявили обвинения в убийстве участника оппозиционных демонстраций в 2010 году.

Украинские врачи из состава международной медкомиссии в понедельник приедут к Тимошенко

Украинские врачи из состава международной медицинской комиссии приедут к экс-премьеру Юлии Тимошенко в харьковскую больницу в понедельник, 17 декабря.

МИД Украины отреагировал на резолюцию Европарламента

В МИД Украины считают, что резолюция Европейского Парламента по ситуации в Украине показала консолидированное видение институтами ЕС готовности к дальнейшему углублению сотрудничества с Киевом.

AI призвала сирийскую оппозицию обеспечить освобождение украинской журналистки

Международная правозащитная организация Amnesty International призвала сирийскую оппозиционную коалицию обеспечить освобождение украинской журналистки, которая удерживается вооруженной группой, именующей себя подразделением Свободной сирийской армии.

У сына замгубернатора Харьковской области угнали Toyota Land Cruiser

Накануне ночью в Запорожье неизвестные угнали со стоянки автомобиль Toyota Land Cruiser, принадлежащий сыну замгубернатора Харьковской области Игорю Шурмы Ростиславу.

Нидерланды на год предоставят Турции два ракетных комплекса Patriot

Нидерланды предоставят Турции две батареи зенитно-ракетных комплексов Patriot первоначально сроком на один год, сообщил сегодня, 13 декабря, премьер-министр Нидерландов Маар Рютте.

В американском футболе хотят расширить плей-офф

Количество матчей на вылет могут увелить

Посол России подарил киевскому школьнику iPad "за спасение российского флага"

Посол РФ в Украине Михаил Зурабов в четверг вручил 14-летнему киевскому школьнику и казаку Верного казачества Андрею Савельеву памятные часы президента России в знак благодарности "за спасение российского флага от надругательства".

Медведев поздравил Азарова с утверждением премьером

Премьер-министр России Дмитрий Медведев поздравил Николая Азарова с утверждением премьер-министром Украины.

Грузия приватизирует все правительственные дачи под Тбилиси

Новый власти Грузии завили, что дачи членов правительства в пригороде к Тбилиси в курортном поселке Цхнети будут приватизированы.

СМИ: Украина не стала менять премьера к переговорам с МВФ

Впервые собравшийся новый парламент Украины после двух дней хаоса и стычек депутатов от оппозиции и партии власти сумел принять первое ключевое решение, одобрив кандидатуру премьера, предложенную задумавшимся о втором сроке президентом, передает Reuters

Ливийский диссидент отзовет претензии к британским властям, получив крупную компенсацию

равительство Великобритании согласилось заплатить 2,2 миллиона фунтов стерлингов ливийскому диссиденту.

Симоненко: Коммунистов не будет ни в Кабмине, ни в парламентском большинстве

Представителей Коммунистической партии Украины не будет в составе правительства, заявил лидер фракции КПУ в Верховной Раде Петр Симоненко

СМИ: Россия может войти в капитал одного из крупнейших в Украине банков

Сбербанк России проводит due diligence УкрСиббанка, который принадлежит французской группе BNP Paribas, передает Forbes.ua со ссылкой на источник, близкий к переговорам



Янукович подписал указ о назначении Азарова премьером

Подписание указа состоялось в присутствии новоизбранного спикера Верховной Рады Владимира Рыбака и самого Николая Азарова. Глава государства поздравил Азарова с избранием.

Европарламент призвал украинскую власть освободить Тимошенко и Луценко

Европарламент призвал официальный Киев освободить и реабилитировать Юлию Тимошенко и Юрия Луценко. Об этом говорится в резолюции, принятой на сессии в Страсбурге.

Депутаты избрали Азарова премьером

Верховная Рада Украины проголосовала за назначение премьер-министром Николая Азарова. Это решение поддержали 252 народных депутата. Перед этим Азаров выступил с докладом перед народными депутатами.

Верховная Рада избрала «регионала» Рыбака спикером

Верховная Рада избрала "регионала" Владимира Рыбака спикером. За его кандидатуру проголосовали 250 народных депутатов. Рыбаку вручили букет цветов и он занял место в президиуме.

Закон о языке – только на словах?

До сих пор у нас нет никаких изменений с точки зрения организации работы государственных учреждений и местных органов самоуправления, считает зампредседателя Меджлиса Рефат Чубаров.

СМИ пишут о мести Азарова киевлянам

Столичные СМИ продолжают обсуждать утвержденный Верховной Радой минувшего созыва государственный бюджет Украины на 2013 год. Особо привлекает внимание прессы ситуация с Киевом...

Оппозиция с кулаками бросилась блокировать трибуну

Оппозиция заблокировала трибуну парламента после того, как председательствующий Александр Ефремов объявил о переходе к вопросу об избрании спикера парламента.

Европарламент обеспокоен ростом популярности «Свободы» в Украине

Европарламент обеспокоен ростом националистических настроений в Украине, выраженном в поддержке партии "Свобода".



Головних номінантів на кінопремію "Золотий глобус" оголосили у Лос-Анджелесі

Головних номінантів на кінопремію "Золотий глобус" оголосили у Лос-Анджелесі. Лідером, що претендує на сім номінацій, став фільм "Лінкольн". Це біографічна стрічка Стівена Спілберґа про шістнадцятого президента США Авраама Лінкольна.

Різке похолодання прогнозує назавтра Гідрометеоцентр

Різке похолодання прогнозує назавтра Гідрометеоцентр. Найхолодніше буде на Прикарпатті до 20 градусів морозу. Щоправда, опади снігу мають припинитися. У Києві ж прибирати сніг вийшли не лише комунальники. На допомогу їм прибули майбутні міліціонери, солдати та навіть столичні чиновники. Утім із посиленою допомогою - київським комунальникам невдається приборкати снігову стихію.

Рекордний снігопад паралізував роботу Донецького аеропорту

Рекордний снігопад паралізував роботу Донецького міжнародного аеропорту імені Сергія Прокоф`єва. Натепер, за інформацією онлайн-табло, затримується виліт 7 рейсів, і прийом ще семи. Рейси до Мюнхена та Києва затримуються більше ніж на добу. Пасажири нарікають не отримують інформації ані про причини затримки, ні про можливий час відльоту.

Янукович підписав укази про призначення Рибака і Азарова

Укази про призначення Миколи Азарова Прем`єром та Володимира Рибака спікером парламенту підписав Президент. Як повідомляє прес-служба Віктора Януковича, з обома він вже зустрівся.

Резиденція Діда Мороза відкрилася у Бучі

Резиденція Діда Мороза відкрилася у Бучі, що біля Києва. Організатори акції - "Укрпошта" - обіцяють - жоден лист до нього не залишиться без відповіді. А кожному, хто взявся за олівець - обіцяють подарунок. На новосіллі у Діда Мороза побував і "5 канал".

Захищати новорічні дерева від вирубки взялися київські екологи

Захищати новорічні дерева від вирубки взялися столичні екологи.

Зеленбудівці закликають киян не паркувати автівки під деревами

Зеленбудівці закликають киян не паркувати автівки під деревами.



Центр Сочи остался без электричества из-за кота

Причиной аварии на подстанции в Сочи стал кот, забравшийся в трансформаторный пункт, сообщила агентству Интерфакс пресс-служба ОАО «Кубаньэнерго». Ранее некоторые российские СМИ сообщили, что в центре Сочи произошел взрыв на трансформаторной подстанции, после чего начались отключения электричества. «Взрыва на трансформаторном пункте не было, произошло кратковременное короткое замыкание

Российский миллиардер намекнул, что скандальное газовое соглашение Тимошенко и продажа ИСД связаны

Опальный российский миллиардер Александр Лебедев во второй части интервью «Главкому» заявил, что в приговорах Юлии Тимошенко и Юрия Луценко есть значительная доля политики

«Днепропетровские террористы» отправляли угрозы через интернет в фаст-фуде

Подсудимый по делу о взрывах в Днепропетровске Виктор Сукачев отправлял угрозы используя бесплатный доступ к интернету в ресторане быстрого питания

Кабинет Министров предложил Раде законопроект о местном референдуме

Верховная Рада зарегистрировала законопроект о местном референдуме

Цей парламент буде швейною машинкою в руках президента

Результати сьогоднішнього голосування за спікера і прем’єра продемонстрували одну річ.



НОВОСТИ ПОЛИТИКИ УКРАИНЫ НОВИНИ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ, Россия, Тимошенко, Янукович, выборы, партия, оппозиция, БЮТ, регион
Политический пульс страны
новости, политика, факты, хроники, комментарии...

Актуальные темы:  



Суды превратили в инквизицию      Криминальная оккупация Украины


ВО "БАТЬКІВЩИНА"

Американські юристи: арешт Юлії Тимошенко у серпні 2011 року був необґрунтований
___________2_.jpg "Тепер високопосадовці будуть змушені боротися з новими закликами звільнити Юлію Тимошенко після того, як у звіті наголошується, що суд над нею був несправедливим", - пише видання
Європа вимагає від України чіткої відповіді на питання вибіркового переслідування
pr_b3864.jpg "Ми досі не отримали такої відповіді, як нам потрібно, іншими словами, стратегічного підходу систематичного вирішення", - сказав Стефан Фюле
Держдеп США: наші дії щодо влади України спрямовані на звільнення Юлії Тимошенко
victorianulandweb_136_1.jpg "Всі заяви на візу мають бути перевірені на їх відповідність критеріям. Саме так відбулося у випадку з Кузьміним", - сказала Вікторія Нуланд


Партія "УДАР"

«УДАР» не голосував за реанімацію Азарова-прем'єра

Фракція партії «УДАР» голосувала проти кандидатури Миколи Азарова на посаду прем’єр-міністра.

«УДАР» перешкоджатиме незаконним діям провладних сил у парламенті

Депутати від Партії регіонів продовжили практику голосування за інших депутатів, чим відкрито порушують регламент і Конституцію. Про це йдеться в заяві партії «УДАР».

УДАР "проти” спікера Рибака

Депутати фракції "УДАР” голосували проти кандидата від Партії регіонів Володимира Рибака на посаду спікера Верховної Ради.


ВО "СВОБОДА"

Садовий продовжує затягувати питання щодо внесення змін у структуру виконавчих органів Львівської міськради

Попри те, що в порядок денний сьогоднішнього пленарного засідання Львівської міської ради було внесено питання про зміни структури виконавчих органів міськради, Садовий вирішив знову перенести його розгляд. Про це 13 грудня 2012 року під час сесії міської ради повідомив депутат від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Маркіян Лопачак.

Петро Колодій висловлює співчуття з приводу смерті останнього полковника УПА Василя Левковича

13 грудня 2012 року, вранці, не стало Василя Левковича – останнього полковника Української Повстанської Армії, кавалера Золотого Хреста Бойової Заслуги УПА. Голова Львівської обласної ради свободівець Петро Колодій від імені депутатського корпусу та від себе особисто висловлює щире співчуття рідним і близьким Василя Левковича з приводу великої втрати.

Олександр Сич: "Бюджетники відчули на собі "результативну" діяльність антиукраїнського та антисоціального уряду Азарова"

"Політика Партії регіонів, яку представляє Микола Азаров, є антиукраїнською, антисоціальною, антидемократичною. "Свобода" не збирається допускати дальшого прогресування цієї політики в Україні. Ми прийшли до Верховної Ради для того, щоби наблизити час, коли Прем‘єр-міністром в Україні стане справжній за духом і за кров‘ю українець". На цьому під час засідання Верховної Ради України наголосив член фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олександр Сич.


Компартія України

Евгений Царьков: Эпопея со скандальным проектом Каськива по строительству LNG-терминала продолжается
Наглость «отца» проекта строительства LNG-терминала не знает границ. Компартия Украины требует прекратить «транжирить» государственные средства на спасение имиджа Владислава Каськива. Об этом заявил депутат Верховной Рады 6-го созыва, первый секретарь Одесского обкома КПУ Евгений Царьков. Как известно, «Вестник государственных закупок» …
Компартія не має наміру претендувати на посади в Кабміні
Комуністична партія не має наміру претендувати на те, щоб її представники увійшли до складу Кабінету Міністрів. Про це журналістам заявив лідер КПУ Петро Симоненко, повідомляють "Українські Новини”. "Не буде нікого від нас в уряді”, – сказав він. Коментуючи причини підтримки …
Спиридон Килинкаров: Работа Верховной Рады зависит от политической обстановки в самом парламенте
Избранное сегодня руководство парламента в течение ближайшего времени может продемонстрировать все свои профессиональные организаторские способности, однако нормальная и стабильная работа Верховной Рады зависит от политической обстановки в самом парламенте. Об этом заявил народный депутат Украины от КПУ Спиридон Килинкаров в …

СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА

Ещё новости: УНИАН, Ukranews, Ukr.net, Главком, Украина без Януковича!, Досье, Факты, Вікна, ОстроВ, 5 канал, ОБКОМ



Рыбак обещает найти взаимопонимание для всех политсил Рады
Председатель Верховной рады Владимир Рыбак надеется на конструктивную работу парламента. "Задачи мы формулируем. Завтра мы будем работать с руководителями фракций, они уже есть. Мы уже не первый раз общались в тех ситуациях, которые здесь были", - сказал он на брифинге в четверг.
Американский суд отклонил иск о взыскании с Тимошенко 18,3 миллиона долларов
Окружной суд Нью-Йорка удовлетворил иск защиты экс-премьера Юлии Тимошенко против иска о взыскании с нее 18,3 миллиона долларов по делу компании UTICo.
УДАР еще не делил комитеты Рады с оппозицией, - Кличко
Лидер фракции УДАР Виталий Кличко заявляет, что его фракция пока не вела переговоры с представителями других оппозиционных фракций о членстве в комитетах Верховной рады. "О комитетах вопрос не поднимался. Мы в последующие дни должны сесть с объединенной оппозицией и договориться, какие комитеты мы берем", - сказал Кличко.
Попов считает ошибкой показатели госбюджета-2013 для Киева
Киев надеется, что показатели госбюджета на 2013 год по Киеву будут пересмотрены, заявил глава Киевской городской государственной администрации (КГГА) Александр Попов. "Главное - сесть за стол переговоров с правительством и выяснить, кто же сделал такую ошибку", - заявил Попов в интервью.
КПУ не будет претендовать на должности в правительстве
КПУ не намерена претендовать на то, чтобы ее представители вошли в состав Кабинета министров. Oб этом журналистам сказал председатель фракции КПУ в Раде Петр Симоненко. "Не будет никого от нас в правительстве", - сказал он. Он добавил, что именно голоса КПУ стали решающими в одобрении парламентом кандидатуры Азарова.
Режим Башара Асада на грани падения, - Генсек НАТО
Генеральный секретарь НАТО Андерс Фог Расмуссен заявил, что режим сирийского президента Башара Асада находится на грани падения. "Думаю, что сейчас это просто вопрос времени", - заявил генсек Альянса. Помимо этого, Расмуссен осудил использование сирийским правительством ракет СКАД против мятежников.
"Батькiвщина" продолжит сотрудничество со "Свободой" , - Яценюк
Фракция "Батькивщiна" намерена сотрудничать с фракцией ВО "Свобода" против режима Виктора Януковича, хоть и имеют идеологические разногласия. "У нас есть идеологические отличия. Но при этом три оппозиционные партии против этого режима и против этого президента и за новое будущее Украины", - сказал Арсений Яценюк.
Янукович: В стране сложная ситуация
Президент Виктор Янукович считает сложной ситуацию в стране. "Несмотря на достигнутые результаты, ситуация в стране остается сложной. Сегодня мы работаем в условиях ограниченных внутренних ресурсов и жесткого давления глобального кризиса, который больно бьет по отечественной экономике", - подчеркнул президент.
Рада закрыла заседание после избрания Азарова премьером
Верховная рада закрыла пленарное заседание. Об этом объявил председатель парламента Владимир Рыбак. "Пленарное заседание Верховной рады объявляю закрытым", - сказал он. Рыбак сообщил, что следующее пленарное заседание состоится 18 декабря, и поблагодарил депутатов за работу.
Рада создала 27 комитетов
Верховная рада создала 27 комитетов и специальную контрольную комиссию по вопросам приватизации. За принятие соответствующего постановления №1002 проголосовали 238 депутатов при минимально необходимых 226. На момент создания комитета в него должно входить не меньше 9 и не больше 30 депутатов.
Янукович: Украина стремится к гармонии со странами Таможенного союза
Украина приложит все усилия для того, чтобы сблизиться со странами Таможенного союза не только в экономической сфере, заявил президент Украины Виктор Янукович. "Мы будем постепенно приобщаться к правилам ТС, поскольку там сосредоточен огромный рынок для украинских товаров", - сказал Янукович.
Азаров: Компенсации вкладчикам Сбербанка СССР будут платить в 2013 году
Исполняющий обязанности премьер-министра Украины, кандидат на пост главы правительства Николай Азаров заявляет о том, что выплаты компенсаций по вкладам Сбербанка СССР будут продолжены в 2013 году. "Эта статья расходов сохранена, и безусловно, эти выплаты будут продолжены", - сказал он.
Оппозиция покинула Раду после назначения Азарова премьером
Нардепы от "Батькiвщини", УДАРа и "Свободи" покинули зал с начала трансляции видеообращения президента Януковича к парламенту. Напомним, президент обратился с речью к Раде после того, как парламент назначил Николая Азарова премьер. За такое решение в четверг на заседании проголосовали 252 народных депутата.
Азаров стал премьером
Верховная рада Украины назначила Николая Азарова на пост премьер-министра. Cпикер Рады Владимир Рыбак сообщил, что президент Украины Виктор Янукович внес ходатайство относительно предоставления согласия парламента на назначение Николая Азарова на должность премьер-министра.
Оппозиция никогда не поддержит правительство Партии регионов, - Яценюк
Лидер фракции "Батькiвщина" в Верховной Раде Арсений Яценюк заявляет, что фракция не будет поддерживать внесенную президентом Украины Виктором Януковичем кандидатуру Николая Азарова на пост премьер-министра. Ллидер фракции УДАР Виталий Кличко, также заявил, что его фракция не поддержит кандидатуру Азарова на пост премьера.
Азаров уверяет, что контролирует ситуацию с задержками зарплат
Исполняющий обязанности премьер-министра Украины, кандидат на пост главы правительства Николай Азаров заявляет, что правительство полностью контролирует ситуацию с выплатой зарплат. "Правительство полностью контролирует ситуацию с выплатой зарплат в стране", - сказал он, отвечая на вопросы депутатов в сессионном зале парламента.
Янукович поздравил руководство Рады с избранием на должности
Президент Украины поздравил председателя рады Владимира Рыбака, первого вице-спикера Игоря Калетника и заместителя спикера Руслана Кошулинского с избранием. "Убежден, что усилия парламента будут направлены на дальнейшее укрепление сотрудничества между законодательной и исполнительной ветвями власти", - сказал Янукович.
Азаров предложил оппозиции переговорить
Николай Азаров отмечает, что стране необходим дееспособный парламент и надеется на его продуктивную работу. Азаров предложил оппозиционным фракциям собраться за столом переговоров и обсудить все критические для страны вопросы, в том числе сотрудничество Украины с МВФ, обсуждение условий, на который Украина вступила в ВТО.




Другий день Ради

Страх і ненависть у Раді [Фото]

Юристи, яких найняв Мін’юст, не побачили у справі Тимошенко політичних мотивів

Доказів політичної мотивації у вироку засудженій Юлії Тимошенко не знайшла юридична фірма "Skadden, Arps, Slate, Meagher & Flom LLP".

Помер останній полковник УПА

Сьогодні у Львові з життя пішов останній полковник Української повстанської армії Василь Левкович (Вороний).

Азаров знову став прем’єром

Депутати Верховної Ради підтримали кандидатуру Миколи Азарова на пост прем’єр-міністра України.
+Відео

Азаров: А Львів ще жалкується?

Під час виступу у Верховній Раді Миколу Азарова здивувало запитання Юрія Михальчишина про різницю між розмірами державних субвенцій для східних та західних областей України.

Горе-мати намагалась продати своє немовля іноземцям

Мешканка міста Феодосія вирішила позбутись новонародженої дитини, намагаючись продати її за 54 тисячі доларів.
+Відео

Янукович привітав керівництво парламенту з обранням на посади

Президент України Віктор Янукович висловив привітання голові Верховної Ради Володимирові Рибаку, першому заступнику голови парламенту Ігореві Калетнику і заступникові спікера Русланові Кошулинському з обранням на посади.

У новій Раді засікли "кнопкодавів" [Фото]

У Верховній Раді 7-го скликання уже з'явились депутати, які голосують за своїх колег.

Європарламент хоче, аби Янукович звільнив Тимошенко і Луценка

Європарламент ухвалив на сесії резолюцію щодо України.
+Відео

Другим віце-спікером нардепи обрали "свободівця" Кошулинського

Народний депутат від ВО "Свобода" Руслан Кошулинський став сьогодні другим віце-спікером парламенту.

Брат Балоги – більше не регіонал

Павло Балога вийшов з фракції Партії регіонів.

Повалій сумувала, поки опозиціонери кричали "Тушку геть!" [Фото, відео]

Депутат від Партії регіонів Таїсія Повалій не брала активну участь у сьогоднішніх подіях у Верховній Раді.

Кличко прирівняв свої кулаки до ядерної зброї, але в Раді пообіцяв не битись

Під час спілкування з журналістами лідер партії УДАР Віталій Кличко пообіцяв у парламенті не битись, але блокування трибуни він підтримує.

Ігор Калетнік став першим віце-спікером

Народні депутати підтримали кандидатуру Ігоря Калетніка на посаду першого віце-спікера Верховної Ради.

Депутати розім'яли щоки

Депутати у ВР розім'яли один одному щоки [Фото]

Розваги біля ялинки з Януковичем обійдуться в мільйон

Головне управління культури КМДА уклало угоду з ТОВ "Ай-Ван Івент Технолоджи" на організацію і проведення 19 грудня в Києві проекту "Ялинко Новорічна, засвітись вогнями".

Ляшко заявив, що Рибаку слід було ставати спікером 20 років тому

Під час виступу у Верховній Раді перед голосуванням за кандидатуру Володимира Рибака на посаду спікера Олег Ляшко зауважив, що для такої роботи політик вже застарий.




ООН оголосила переможців відео-конкурсу зі сталого розвитку

12 грудня 2012, Київ. - Представництво Організації Об’єднаних Націй та Програма розвитку ООН в Україні відзначили авторів 15-ти відео-робіт, надісланих на конкурс «Дорога у майбутнє» з червня по листопад 2012-го року. Конкурс проводився задля того, щоби привернути увагу до розуміння концепції сталого розвитку і його застосування та значення в повсякденному житті, а також його ролі у формуванні кращого майбутнього для всіх.

Європарламент закликав не співпрацювати зі "Свободою”

Європарламент закликав демократичні сили України не співпрацювати з партією "Свобода".

Гаряча десятка антикорупційних тем від експертів

Дев’ята річниця Міжнародного антикорупційного дня, запровадженого Генеральною Асамблеєю ООН, зібрала в Києві надзвичайно багато громадських активістів. Понад 120 активістів і представників більш ніж 60 неурядових організацій з усієї України обмінялися власним результативним досвідом протидії корупції на форумі «Мій рецепт боротьби».

Опозицiя зареєструвала свiй законопроект про суспiльне мовлення

Представники трьох опозиційних фракцій Верховної Ради зареєстрували законопроект про утворення в Україні суспільного мовлення.

Помер останній полковник УПА Василь Левкович (прощання у Львові 15 грудня о 12:00)

На світанку 13 грудня відійшов у вічність на 92-му році життя полковник УПА, кавалер Золотого хреста бойової заслуги Василь Левкович. Левкович був останнім із живих командирів УПА такого рангу.

Вперше в Україні майстер-клас для вихованців дитячих будинків проведуть відомі українські художники

15 грудня об 11:00, вперше в Україні відбуватиметься безпрецедентна благодійна акція, ініційована когортою колекціонерів та підтримана відомими українськими художниками Аліною Максименко, Іриною Озаринською, Олена Рижих та талановитим скульптором Володимиром Журавлем, дизайнер Ольга Сита.

Олександр Северин: У поміч "мирним протестантам”

Вищий адміністративний суд України оприлюднив важливого документа щодо мирних зібрань.



Лавриновича призначать на ЦВК для організації референдума

Ймовірне призначення екс-міністра юстиції Олександра Лавриновича головою ЦВК вказує на те, що Віктор Янукович таки збирається проводити референдум по внесенню змін до Конституції, а можливо й прийняття її в новій редакції. Про це заявив на брифінгу в Києві Назар Первак, … Продовження

АЗАРОВ СТАВ ЗНОВУ ПРЕМ’ЄРОМ

Верховна Рада підтримала кандидатуру Микола Азарова на посаду прем’єра. За це рішення проголосували 252 депутати. Це стало можливим тому, що Компартія заявила про підтримку його кандидатури. Ще 5 грудня представник Компартії заявляв, що КПУ не голосуватиме за кандидатуру прем’єра, яку … Продовження

Європарламент закликав владу Януковича звільнити Тимошенко і Луценка

Європарламент закликав офіційний Київ знайти рішення у справі колишнього прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко та звільнити її. Про це йдеться в ухваленій 13 грудня на сесії Європарламенту у Страсбурзі резолюції щодо ситуації в Україні, повідомляє УНІАН. Документ було підтримано більшістю голосів. Голосування … Продовження

Рибака таки обрали спікером

Верховна Рада обрала регіонала Володимира Рибака спікером. За його кандидатуру проголосували 250 народних депутатів. Після голосування Рибаку вручили букет квітів, і він зайняв місце у президії парламенту. Рибак почав звертатися до депутатів російською мовою, у відповідь на що в залі … Продовження

"Тушка”-Табалов здав картку

Олександр Табалов добровільно здав свою картку для голосування. Про це заявив головуючий Олександр Єфремов. "Я дякую народному депутату Табалову, який добровільно передав головуючому свою картку”, – заявив Єфремов. "Щоб не було ніяких підозр, я цю картку передаю до секретаріату і … Продовження



Регіонал Лук'янов сватає Лавриновича на голову ЦВК

Кандидатура народного депутата від Партії регіонів Олександра Лавриновича на посаду голови Центральної виборчої комісії є прийнятною. Таку думку в коментарі кореспондентові УКРІНФОРМу висловив нардеп від ПР Владислав Лук'янов. «Олександр Лавринович — дуже досвідчений юрист, його робота і в політичній команді ПР, і на посаді міністра юстиції викликали повагу і серед його прихильників, і серед його опонентів. [...]

#Рада2012 Азаров та Янукович-молодший ледь не заснули під час молебня. Відео

  Предстоятель УПЦ МП блаженніший митрополит Київський і всієї України Володимир у храмі преподобних Антонія та Феодосія Печерських Києво-Печерської Лаври відправив подячний молебень за успіхи Партії регіонів перед початком роботи Верховної Ради VII скликання. Про це йдеться в офіційному повідомленні Української православної церкви. За регіоналів молилася уся свита митрополита Володимира: намісник Лаври митрополит Чорнобильський і [...]

#Рада2012 До партії регіонів приєдналося 25 самовисуванців. Список

Регіонали переманили в свою фракцію 25 осіб, які йшли на вибори як позапартійні. Тепер у Партії регіонів 210 депутатських мандатів. Партія регіонів на парламентських виборах отримала 185 мандатів, однак створила парламентську фракцію з 210 депутатів. За даними парламентського сайту, до регіоналів приєдналися 25 депутатів-самовисуванців. Зокрема, регіоналами стали Давид Жванія, Павло Балога (брат Віктора Балоги), Микола [...]

#Рада2012 Что объединяет Табаловых с Партией регионов?

Третий по размеру хлебный холдинг Украины лежит в основе объединения одного из спонсоров оппозиции Александра Табалова с депутатом-регионалом Виталием Хомутынником. Об этом издание Forbes написало еще 4 октября 2012 года. Тогда в публикации «Политика совместному бизнесу не помеха» Алексей Грибановский написал, что произошли изменения св структуре собственников Кировоградской хлебной группы «Формула вкуса», выпекающей 6% украинского [...]




Повалій у Раді відстукувала такт під "тушку геть!" від свободівців

Новини від ТСН Депутатка наплювала на дрес-код та вчинила фурор серед чоловіків у парламенті.
Експерти розкрили мінуси "флегматичного" Рибака і назвали його позитивним компромісом

Новини від ТСН Політологи вважають, що новообранний голова парламенту стане хорошим спікером, який буде виконувати вказівки президента України.
Політолог думає, що Рибака часто будуть заміняти через стан його здоров'я і поважний вік

Новини від ТСН Віктор Небоженко не виключає, що Ігор Калєтнік може вже через три тижні почати реально керувати Верховною Радою.
Азаров пообіцяв Фаріон покращення його української

Новини від ТСН А ось про те, чи шанує він українців, свіжоспечений прем'єр не відповів.
Нардеп-регіонал виграв в лотерею безкоштовне житло у Києві (відео)

Новини від ТСН "Гроші" зекономили кошти державного бюджету України. (відео)
Азарова повернули у прем'єрське крісло

Новини від ТСН У "нового старого" прем'єра є всі шанси побити рекорд перебування на посаді.
"Свобода" стала переможцем і буде вимагати звільнити губернаторів у західних областях - експерт

Новини від ТСН Віктор Небоженко вважає, що КПУ і "Свободу" спеціально будуть нацьковувати у парламенті.
Європарламентарі закликали Україну звільнити Тимошенко та Луценка

Новини від ТСН Європарламент ухвалив резолюцію щодо України.
Свободівця на посаду віце-спікера підтримала рекордна кількість нардепів

Новини від ТСН Керівництво Ради укомплектувалось регіоналом, комуністом та націоналістом.
Комуніст Калєтнік став правою рукою Рибака

Новини від ТСН За Калєтніка проголосував 241 нардеп.




Симоненко объяснил голосование коммунистов за Азарова

"Мы не поддерживаем правительство", - заявил он.

Виктор Янукович: государственный визит в Индию

Стояла обычная декабрьская жара. Обычная - для этого времени года в южном полушарии, в Индии. Начинался первый за десять лет визит в эту страну руководителя Украины. Не просто страну, отдельную цивилизацию. Давшую миру Тадж-Махал, «Махабхарату» и «Рамаяну», «Бхахават Гиту» и стихи Рабиндраната Тагора. Этим Индия известна всему миру, как и фундаментальным трудом по истории индийской философии профессора Сарвапрали Радхакришнана. Последний, после преподавания c 1936 по 1939 год в Оксфорде, стал вторым президентом Индии. И вот теперь его наследники принимали в Дели Президента Украины Виктора Януковича.

Коньков ведет переговоры с Эрикссоном по почте

Функционеры ФФУ решили пригласить шведского специалиста на Исполком

Фанаты "Боки" устроили в городе погром

Горячие аргентинские инчас повздорили с полицией

"Батькивщина" не откажется от "Свободы" ради Европы

Резолюция Европарламента Яценюку не указ.

Лидер сирийской оппозиции: мы больше не нуждаемся в помощи иностранных войск

Глава НКСРОС возлагает ответственность за сирийский конфликт на международное сообщество.

Американские юристы нашли нарушения в суде над Тимошенко

NY Times и Daily Telegraph ознакомились с отчетом американской Skadden.

Кубок Испании: Роналду спас "Реал" от позора

"Галактикос" на выезде уступили "Сельте"

​Африка осуждает действия армии Мали

Африканский союз может пересмотреть план военной интервенции в Республику Мали.




Європарламент засмучений українським "кроком назад"

Європейський парламент висловив жаль з приводу того, що останні парламентські вибори в Україні не відповідали низці міжнародних стандартів

Американський суд став на сторону Тимошенко проти Генпрокуратури

Окружний суд Нью-Йорка задовольнив клопотання захисту екс-прем'єра Юлії Тимошенко про відхилення позову про стягнення з неї 18,3 мільйони доларів.

Яценюк співпрацюватиме зі "Свободою" попри думку Європарламенту

Голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк заявляє, що його політична сила продовжуватиме співпрацю зі "Свободою", незважаючи на рекомендації Європарламенту.

Ерікссон дізнається про можливість очолити збірну України поштою

ФФУ ще не контактувала з одним з претендентів на посаду головного тренера національної збірної команди Свеном-Гораном Ерікссоном і має намір відправити йому лист з відповідною пропозицією.

Азаров побачив у Раді компроміс і відмовився спілкуватися з журналістами

Прем'єр Микола Азаров вважає, що Верховна рада у четвер прийняла свої перші конструктивні рішення.

Помер останній полковник УПА

Сьогодні на 92-му році життя помер полковник УПА, кавалер Золотого хреста бойової заслуги Василь Левкович

Клюєв може повернутися в уряд

Віце-прем'єром в новому уряді Миколи Азарова може стати Андрій Клюєв.

Опозиція підозрює, що більшість не віддасть їм "кришувальні" комітети

"Наприклад, голова бюджетного комітету має бути від опозиції, оскільки цей комітет здійснює парламентський нагляд за Міністерством фінансів, але вони його не віддадуть. Однак перший заступник чи секретар однозначно мають бути опозиціонером", - сказав Яценюк

Казка про банк "Таврія", Столичний ювелірний завод і Центральний банк

Будь-які збіги з персонажами і назвами, існуючими деінде на світі, і особливо в Україні, абсолютно випадкові.



Новий парламент стартує з "синдрому Табалова"

Табалови, наче зацьковані звіри, тикались з кута в кут. Вони намагалися прикритися від камер піджаками, ховались за колонами і перебіжками хотіли увійти в зал через інші двері. Але біля кожного входу їх очікував опір опозиціонерів.

Thu, 13 Dec 2012 02:57:39 +0200

Скільки коштує "труба"

Чому досі не оцінена ГТС? Янукович, Азаров, Бойко і Фірташ ніяк не можуть виторгувати у Путіна "свій інтерес" за здачу Росії української газотранспортної системи. (Рос.)

Wed, 12 Dec 2012 09:40:25 +0200

Асоціація з ЄС: танці на тонкій кризі

У 2015 році вести мову про Угоду про асоціацію з ЄС буде пізно. Вона буде підписана наступного року, або не буде підписана ніколи.

Tue, 11 Dec 2012 15:28:46 +0200

Ренат Кузьмін: перший пішов

Судячи з першої реакції, офіційний Київ буде намагатися відсторонитися від цих подій. У особистих розмовах "регіонали" стверджують, що позбавлення візи – це приватне питання самого Кузьміна, який порушив правила поведінки поза країною, і жодним чином не стосується його діяльності в самій Україні.

Tue, 11 Dec 2012 10:15:45 +0200

Суворий візовий режим

Анулювання віз, приниження та відчуття беззахисності – це те, що на собі відчули українці, коли в одному випадку їхали відвідати рідних, що проживають легально у Німеччині, а у другому – коли їхали до цієї країни з туристичною метою.

Mon, 10 Dec 2012 11:33:54 +0200



Источник: Соратник Черновецкого, подозреваемый в краже документов, задержан в Грузии
Бывший глава Главного управления коммунальной собственности Киева и депутат Киевсовета, соратник Леонида Черновецкого Анатолий Чуб, был задержан в Грузии, сообщил источник в СБУ.
Forbes.ua предположил, кто может стать следующими "тушками"
Правящая Партия регионов активно занимается созданием парламентского большинства. Как пишет Forbes.ua, регионалы ведут переговоры не только с самовыдвиженцами, но и депутатами от оппозиции.
Американский суд отклонил иск о взыскании с Тимошенко 18,3 миллиона долларов
Окружной суд Нью-Йорка удовлетворил иск защиты экс-премьера Юлии Тимошенко против иска о взыскании с нее 18,3 миллиона долларов по делу компании UTICo.
Украина: Правозащитники критикуют закон о биометрических папортах
Согласно принятому закону, в Украине вводят биометрические документы, которые будут иметь электронный чип с личной информацией. Почему украинские правозащитники обеспокоены введением единого реестра, узнала DW.
Европарламент призвал партии в Раде не сотрудничать со Свободой
Европарламент призвал демократические партии Украины не сотрудничать с партией Свобода.
Обращение Януковича к Раде. Полный текст
Депутатам Верховной Рады продемонстрировали видеообращение Президента Украины Виктора Януковича.
В Раде включили видеообращение Януковича, оппозиция демонстративно покинула зал
После избрания Николая Азарова на пост премьер-министра в Верховной Раде включили видеобращение Президента Украины Виктора Януковича.
Фотогалерея: Бойцовская Рада Украины. Потасовки депутатов перед избранием Рыбака спикером
В новой галерее Корреспондент.net - очередной этап жесткого противостояния нардепов-оппозиционеров и регионалов во время утреннего заседания парламента 13 декабря - фотоотчет о массовой драке перед избранием председателем Рады Владимира Рыбака.
Азаров снова стал премьер-министром
Верховная Рада дала согласие на назначение Николая Азарова премьер-министром Украины.
Европарламент: Выборы в Украине не соответствовали международным стандартам
Европейский парламент в принятой в четверг резолюции по Украине заявил, что избирательная кампания в Украине в ходе парламентских выборов в 2012 году не соответствовала основным международным стандартам и стала шагом назад по сравнению с предыдущими выборами в 2010 году.


Названа страна-наибольший любитель онлайн-покупок

Жители Великобритании уже третий год подряд становятся наиболее активными покупателями в мире через интернет, сообщает регулятор Ofcom, который исследовал 17 стран с наиболее развитым онлайн-рынком.

Источник: Соратник Черновецкого, подозреваемый в краже документов, задержан в Грузии

Бывший глава Главного управления коммунальной собственности Киева и депутат Киевсовета, соратник Леонида Черновецкого Анатолий Чуб, был задержан в Грузии, сообщил источник в СБУ.

Dell прекращает производство смартфонов

Dell отказалась от дальнейшего развития бизнеса по выпуску коммуникаторов.

Forbes.ua предположил, кто может стать следующими "тушками"

Правящая Партия регионов активно занимается созданием парламентского большинства. Как пишет Forbes.ua, регионалы ведут переговоры не только с самовыдвиженцами, но и депутатами от оппозиции.

В Киеве неизвестный открыл огонь по охране супермаркета, - СМИ

В Соломенском районе столицы неизвестный пытался расстрелять охрану супермаркета

В Швейцарии выпустят шоколадную виагру

Швейцарская компания Barry Callebau, которая является одним из крупнейших в мире производителей шоколада, объявила о создании шоколада со свойствами виагры

Европарламент призвал демократические партии не сотрудничать со Свободой

Европарламент призвал демократические партии Украины не сотрудничать с партией Свобода

Минобороны РФ: в НАТО заявили, что ливийский сценарий не повторится в Сирии

Представители Минобороны РФ провели переговоры с председателем военного комитета НАТО генералом Кнудом Бартелсом, обсудив ситуацию в Сирии. Как заявили в Минобороны, НАТО не планирует военное вмешательство в конфликт.

Суд Нью-Йорка освободил Тимошенко от $18,3 млн долгов

Окружной суд Нью-Йорка отклонил иск о взыскании с бывшего премьер-министра Украины Юлии Тимошенко около $18,3 млн.

Берлускони рассказал, при каких условиях откажется от премьерских амбиций

Экс-премьер-министр Италии Сильвио Берлускони в среду, 12 декабря, рассказал, при каком условии он откажется от премьерских амбиций и поддержит кандидатуру Марио Монти на этот пост, сообщает Reuters.

В Киевской области открылась резиденция Деда Мороза

Cегодня, 13 декабря, в городе Буча Киевской области состоялось открытие Резиденции Деда Мороза

Бюро переписи: Белое население США станет меньшинством через 30 лет

Специалисты Бюро переписи США составили прогноз, согласно которому белое население Соединенных Штатов Америки перестанет представлять абсолютное большинство страны уже к 2043 году

Джиллиан Андерсон сыграет врача Ганнибала

Звезда «Секретных материалов» Джиллиан Андерсон сыграет врача Ганнибала Лектера в телесериале «Ганнибал», производством которого занимается телеканал NBC

Обращение Януковича к Раде. Полный текст

Депутатам Верховной Рады продемонстрировали видеообращение Президента Украины Виктора Януковича.

Политологи о новом руководстве Рады: Компромиссные фигуры, но опыта нет

Украинские политологи положительно оценивают сформированный сегодня президиум Верховной Рады. Единственный минус Владимира Рыбака, Игоря Калетника и Руслана Кашинского – отсутствие практического руководства парламентом, отмечают эксперты



Европарламент призвал украинскую власть освободить Тимошенко и Луценко

Европарламент призвал официальный Киев освободить и реабилитировать Юлию Тимошенко и Юрия Луценко. Об этом говорится в резолюции, принятой на сессии в Страсбурге.

Депутаты избрали Азарова премьером

Верховная Рада Украины проголосовала за назначение премьер-министром Николая Азарова. Это решение поддержали 252 народных депутата. Перед этим Азаров выступил с докладом перед народными депутатами.

Верховная Рада избрала «регионала» Рыбака спикером

Верховная Рада избрала "регионала" Владимира Рыбака спикером. За его кандидатуру проголосовали 250 народных депутатов. Рыбаку вручили букет цветов и он занял место в президиуме.

Закон о языке – только на словах?

До сих пор у нас нет никаких изменений с точки зрения организации работы государственных учреждений и местных органов самоуправления, считает зампредседателя Меджлиса Рефат Чубаров.

СМИ пишут о мести Азарова киевлянам

Столичные СМИ продолжают обсуждать утвержденный Верховной Радой минувшего созыва государственный бюджет Украины на 2013 год. Особо привлекает внимание прессы ситуация с Киевом...

Оппозиция с кулаками бросилась блокировать трибуну

Оппозиция заблокировала трибуну парламента после того, как председательствующий Александр Ефремов объявил о переходе к вопросу об избрании спикера парламента.

Европарламент обеспокоен ростом популярности «Свободы» в Украине

Европарламент обеспокоен ростом националистических настроений в Украине, выраженном в поддержке партии "Свобода".

Сегодня оппозиция позволит «регионалам» избрать премьера и спикера

Партия регионов договорилась с оппозицией о том, что в четверг будет избрано руководство Верховной Рады, а также рассмотрена кандидатура Николая Азарова на пост премьера.



Азарова знову обрали прим`єром

Маємо нового-старого прем`єра. За Миколу Азарова проголосували 252-і депутатські картки.

Громадські діячі та пацієнти виписали пілюлю - Президентові [відео]

Громадські діячі та пацієнти виписали пілюлю - Президентові. Всередину півметрової пігулки поклали ліки, які щодня приймають тяжко-хворі українці.

Тимошенко вчергове відвідають німецькі медики

Тим часом Юлію Тимошенко вчергове відвідають німецькі медики.

На допомогу жертвам урагану "Сенді" стали зірки рок-н-роллу

На допомогу жертвам урагану "Сенді" стали зірки рок-н-роллу. У Нью-Йорку відбувся благочинний концерт на підтримку постраждалих від стихії.

Австралієць вигадав як оминути соціальну рекламу про шкоду тютюну

Як оминути соціальну рекламу про шкоду тютюну - вигадав бізнесмен із Австралії. Він розробив спеціальні наліпки, якими можна заклеїти малюнки на пачках цигарок.

Азаров закликав опозицію об`єднатися з владою

Опозиція має об'єднатися із владою задля розв'язання економічних проблем у країні - із таким закликом з трибуни звернувся до нардепів кандидат на прем'єрство Микола Азаров.

Нацбанк України не відмовився від ідеї запровадження податку на валютні операції

Тільки-но Верховна Рада врегулює свої внутрішні питання - щодо керівництва та регламенту роботи - як на порядку денному з'явиться законопроект про 10-ти відсотковий податок із продажу валюти - запевняють у цьому в Нацбанку.



Бойко могут арестовать в США?

Накануне своего визита в США экс-министр топлива и энергетики Юрий Бойко требовал от посла США в Украине Джона Теффта гарантировать, что он не будет арестован на территории США

Симоненко клянется, что коммунистов не будет в Кабмине

Лидер фракции КПУ Петр Симоненко заверяет, что ни один представитель КПУ не войдет в будущее правительство

Коморовский возглавил рейтинг лоббистов Украины в мире

Президент Польши Бронислав Коморовский занял первое место в ежегодном рейтинге «ТОП-10 лоббистов Украине в мире», подготовленном Институтом мировой политики

Азаров и Рыбак сбежали от журналистов

Премьер Николай Азаров считает, что Верховная Рада в четверг приняла свои первые конструктивные решения

Каськив будет спасать имидж Украины за бюджетные $330 тыс.

Государственное агентство по инвестициям и управлению национальными проектами Украины (Госинвестиций) заплатит американской компании «APCO Worldwide Іnc.» 330 тыс



E-mail: politicon1@at.ua © Владелец аккаунта, наименование, оформление, база данных, контент сайта, 2007—2015


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Рейтинг сайта по данным Alexa Internet
Вебвизора от Yandex.Metrika на сайте НЕТ!
34.230.66.177

гостевой вход politicon Вверх






Хостинг от uCoz
Счётчик от uCoz:



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0