Politicon Кровавый госпереворот и гражданская война в Украине 23 февраля! Харьков, площадь, Ленин, защита города от бандеровских банд
«  Сентябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930


 РАЗДЕЛЫ:

  Партии

  СМИ, блок 1

  СМИ, блок 2

 Архив по 30.06.2011

Приветствую Вас, Гость 28.03.2024, 23:47

Весь архив » 2012 » Сентябрь » 26



Блок Юлии Тимошенко

Сенат США закликав Держдепартамент запровадити санкції стосовно режиму Януковича
pink-wh-hero.jpg У резолюції Сенат США також наголосив, що подальше утримання Юлії Тимошенко у в’язниці ставить під загрозу відносини між Сполученими Штатами та Україною


Народна самооборона

Ю.Стець: Діюча ВР встигне розглянути зміни до закону про доступ до публічної інформації
Парламентарій завернув увагу на те, що члени Комітету, які представляють провладні фракції, зривають розгляд законопроектів, які пов'язані із запобіганням тиску на представників ЗМІ.
Уряд Канади просять збільшити тиск на режим Януковича
Стан демократії в Україні постійно погіршується після приходу до влади Януковича. Найбільш яскравим проявом цього процесу стало ув’язнення його політичних опонентів, включаючи Юлію Тимошенко та Юрія Луценка.
Тарас Стецьків: Лідери опозиції повинні говорити правду
Прикро, коли навіть досвідчені політики намагаються перевести вибори в Галичині зі змагання програм, світоглядних підходів та ідей в площину навішування ярликів.
Доній проти розвалу опозиції зсередини
Люди самі розберуться, хто боровся за незалежність, хто тримає позиції, а хто навчився говорити і використовує опозиційні гасла, а насправді розвалює опозицію з середини
Ар'єв: Тимошенко і Луценко підтримують мене, а не Третьякова
Третьяков дійсно допомагав опозиції, але яким чином? Він - людина багата, і давав певні гроші - як для себе, копійки, - щоб оплатити адвокатів для Юрія Луценка


Компартія України

Петр Симоненко: Европа оказывает давление на Украину перед выборами
Заявление Еврокомиссии о выделении кредита в 610 млн. евро после парламентских выборов — это очередное свидетельство того, что Украина находится под внешним давлением. Об этом заявил лидер КПУ Петр Симоненко во время встречи с трудовым коллективом ООО «Криворожэлектромонтаж». По его …
АНОНС. Пресс-конференция Ирины Спириной
В четверг, 27 сентября, в 12.00 в пресс-центре информационного агентства "Интерфакс-Украина” состоится пресс-конференция доктора медицинских наук, профессора, заслуженного врача Украины, пятого номера в избирательном списке КПУ Ирины Спириной на тему: "Наркомания и алкоголизм в Украине: где выход?” (ул. Рейтарская 8/5-А). …
Компартия категорически против распродажи госпредприятий
Компартия не будет поддерживать сокращение списка государственных предприятий, не подлежащих приватизации. Об этом заявил лидер КПУ Петр Симоненко во время встречи с трудовым коллективом ООО «Криворожэлектромонтаж». Лидер коммунистов напомнил, что в правительстве огласили список предприятий, которые можно будет приватизировать, среди …
Володимир Даниленко захищає права трудящих Сумщини
Конституція України гарантує кожному громадянину України право на працю, що включає можливість заробляти собі на життя. На жаль, держава та деякі керівники підприємств не завжди розуміють, що кожен день затримки заробітної плати працівнику – це неотриманні своєчасно ліки, ненагодовані діти та …
Коммунисты Греции требуют выхода страны из ЕС
Сегодня в Греции проходит всеобщая 24-часовая забастовка против мер правительства по сокращению расходов. Две многотысячные демонстрации профсоюзов и коммунистов прошли по центру Афин. Протестующие выступают против сокращения расходов на очередные 12 миллиардов евро в обмен на кредиты ЕС и МВФ. …


Блок Литвина

У селищі Верховина Івано-Франківської області відбувся ХХ Міжнародний Гуцульський Фестиваль
21-23 вересня 2012 року у селищі Верховина Івано-Франківської області відбувся ХХ Міжнародний Гуцульський Фестиваль. В рамках проведення фестивалю 21 вересня відбулася Міжнародна науково-практична конференція на тему: "Основні особливості соціально-економічного та культурно-духовного розвитку Гуцульського регіону в специфічних етнографічних, гірських ландшафтно-кліматичних умовах в період сучасних глобалізаційних процесів: стан, проблеми, перспективи". В конференції взяли участь 130 делегатів з районів гуцульського регіону, Івано-Франківської області, із-за кордону – Естонії, Молдови.
На старому тракторі до щасливого майбутнього не доїдеш
З початком вересня у Деражнянському професійному аграрному ліцеї вже традиційно сіли за парти близько чотирьохсот учнів. Хлопці тут освоюватимуть спеціальності тракториста, слюсаря-ремонтника, водія та електрозварника. Дівчата в майбутньому можуть стати операторами комп’ютерного набору та кондитерами. Здавалося б, з такими спеціальностями молодим людям неважко буде знайти роботу. Та насправді випускники не так оптимістично дивляться у майбутнє. Та й училищу непросто долати нинішні проблеми.
Ми обираємо, чи нам обирають?
Попри всі завіряння керівництва держави, що парламентські вибори-2012 в Україні відбуватимуться чесно й прозоро, в місті Біла Церква вже на початковій стадії виборчого процесу – формуванні складу виборчкомів – є достатньо проявів протиправних маніпуляцій, скерованих на забезпечення фальшувань народного волевиявлення.
Не меркне подвиг партизан, підпільників і не забуті їхні імена
За усталеною традицією наприкінці вересня військово-патріотичний клуб «Землянка» міста Білої Церкви, що працює під егідою Центральної міської бібліотеки, збирає ветеранів міста та району, а також їх поважних гостей на святкові урочистості з нагоди відзначення Дня партизанської слави.
Володимир Литвин: „Майдану у нас не буде”
Про це сказав Голова Верховної Ради України, Голова Народної Партії Володимир Литвин в інтерв’ю 5 каналу, 21 вересня 2012 року. Володимир Литвин висловив припущення, що повторення Майдану-2004 року в Україні не буде. На його думку, найгірше в майданах те, що наступає після майданів.

СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА

Ещё новости: Ukranews, Ukr.net, Главком, Украина без Януковича!, Досье, Факты, Вікна, ОстроВ, 5 канал, Голос Америки



Президент Египта выступил против интервенции в Сирию
Выступая с первой речью в штаб-квартире ООН, президент Египта подтвердил свое негативное отношение к возможному международному вторжению в Сирию, отметив, что Каир предпринимает "все усилия" для урегулирования ситуации. "Нам следует защитить целостность братского государства без дискриминации", - отметил он.
Янукович надеется на беспристрастную оценку выборов в Украине
Виктор Янукович заявил, что проведение в Украине честных и демократических выборов в Верховную раду даст новый импульс развитию отношений Украины с США и странами ЕС. По его словам, сегодня Украина проходит очередной тест на зрелость - значит, парламентские выборы должны состояться на уровне, не хуже предыдущих.
Обама оказался популярнее Ромни в 30 странах мира
Барак Обама оказался значительно популярнее своего соперника на американских президентских выборах Митта Ромни в 30 странах мира. Об этом свидетельствуют результаты опроса Gallup International.
В кулуарах ООН обсуждается план интервенции в Мали
Несколько государств Западной Африки и Франция, колонией которой была Мали, добиваются принятия резолюции Совета Безопасности, которая разрешила бы проведение совместной военной операции. Президент Франции Франсуа Олланд заявил, что Франция готова поддержать любую инициативу по восстановлению территориальной целостности Мали.
Великобритания разморозит активы арабских диктаторов
Великобритания разморозит активы арабских диктаторов, чтобы страны, освободившиеся от них, - Египет, Ливия и Тунис - могли бы воспользоваться этими деньгами. Об этом британский премьер-министр Дэвид Кэмерон заявит на заседании Генеральной ассамблеи ООН сегодня вечером.
Янукович рассказал об угрозе глобального изменения климата
Участие в усилиях ООН в области устойчивого развития остается неизменным приоритетом Украины. Об этом сказал президент Виктор Янукович на пленарном заседании 67-й сессии Генеральной Ассамблеи ООН в Нью-Йорке. Президент подчеркнул, что сегодня одной из планетарных угроз является глобальное изменение климата.
Азаров пообещал уволить коммунальщиков за холодные батареи (видео)
Вже за тиждень-два в Украiнi маe початись опалювальний сезон. Саме тодi синоптики прогнозують похолодання. В першу чергу гарячими стануть батареi у дитсадках, школах i лiкарнях. Про це сьогоднi говорили на засiданнi Кабмiну. А якщо комунальники на мiсцях не зможуть вчасно забезпечити тепло в оселях, то позбудуться роботи.
Янукович: В ходе конституционной реформы мы учтем опыт других стран
Украина будет учитывать лучший опыт европейских стран в процессе реформ по установлению верховенства права, заявляет президент Виктор Янукович. Выступая на пленарном заседании 67-й сессии Генеральной ассамблеи ООН в Нью-Йорке, он отметил, что центром международных усилий по укреплению верховенства должна оставаться ООН.
Ахмадинежад: Миром управляют страны, решившие служить дьяволу
Президент Ирана Махмуд Ахмадинежад призвал создать новый, более справедливый мировой порядок. "Нынешняя непростая ситуация в мире и неприятные исторические события, в основном, вызваны неправильным управлением нашей планетой", - сказал он. По его словам, нынешний мировой порядок характеризуется дискриминацией.
Коммунисты утверждают, что крупный бизнес в Украине почти не платит налогов
Представители крупного бизнеса методично отказываются платить в государственную казну положенные налоги, заявил народный депутат от Коммунистической партии Украины Евгений Царьков. По его словам, сегодня ни один из 13 металлургических комбинатов Украины не отчисляет средства напрямую в бюджет - прибыль проходит через посредников.
США - Украине: Пока Тимошенко сидит, движения вперед не будет
Отношения Украины и США смогут развиваться только при отказе от избирательного правосудия. Об этом заявила государственный секретарь США Хилари Клинтон. Госсекретарь США также отметила, что Европа и Соединенные Штаты Америки тесно сотрудничают над проведением справедливых парламентских выборов в Украине 28 октября.
Украина хочет помочь ООН решить проблемы миротворческой деятельности
Украина рассчитывает на поддержку стран-членов Организации Объединенных Наций ее инициатив, направленных на решение существующих проблем в миротворческой деятельности организации. Об этом сказал президент Виктор Янукович, выступая на пленарном заседании в Генеральной ассамблее ООН в Нью-Йорке (США).
Украина готова эвакуировать людей из Сирии, - Янукович
"Хочу заверить вас в том, что украинские самолеты и корабли, которые могут использоваться для эвакуации людей из горячих точек, всегда находятся в распоряжении тех, кто нуждается в помощи, независимо от их гражданства", - заявил Янукович, выступая перед Генассамблеей ООН.
ЦИК создала 116 зарубежных избирательных участков
В ЦИК поступили представления на включение 1767 кандидатур в состав зарубежных избирательных участков, в том числе 22 - от фракций и партий, а также 1745 - от МИД. В частности, Партия регионов подала 16 кандидатур, парламентская фракция "БЮТ-Батькiвщина" - 4, по одному - парламентская фракция "НУ-НС" и ВО "Батькiвщина".
Спасательная техника МЧС находится в критическом состоянии
МЧС констатирует критическое состояние спасательной техники министерства. Об этом сообщил исполняющий обязанности министра чрезвычайных ситуаций Виталий Бут. "Плачевная ситуация с техникой в наших подразделениях в том плане, что к большому сожалению 75% техники давным-давно исчерпало свой ресурс", - сказал он.
ЦИК сняла с регистрации 11 мажоритарщиков
ЦИК сняла с регистрации 11 кандидатов-мажоритарщиков на выборах в Верховную раду, в том числе пятерых - в округе, в котором баллотируется народный депутат фракции Партии регионов Сергей Кивалов. Таким образом, из 14 кандидатов, которые были первоначально зарегистрированы в данном округе, по состоянию на сегодня осталось 6.
Посол США опроверг МИД: Сенат единогласно поддержал резолюцию по Тимошенко
Посол США в Украине Джон Теффт заявляет, что Сенат США единогласно поддержал резолюцию, в которой призвал Госдепартамент США ввести санкции к должностным лицам Украины, причастным к преследованию бывшего премьера Юлии Тимошенко. "Решение по резолюции было принято единогласно. Никто не голосовал против", - отметил посол.
США довольны сотрудничеством с Украиной в борьбе со СПИДом
США довольны сотрудничеством с Украиной в борьбе с эпидемией ВИЧ/СПИД в стране, заявил посол США в Украине Джон Теффт. "Власти США и Украины являются стратегическими партнерами в борьбе с ВИЧ/СПИД, и мы гордимся проектами, которые реализовываются в Украине", - сказал Теффт.



У Кримському парламенті вперше заговорили татарською

Новини від ТСН Вперше за довгі роки існування місцевої Ради тут заговорили з трибуни кримськотатарською мовою.
Азаров пообіцяв звільняти чиновників за холодні батареї

Новини від ТСН "Опалюватись має приміщення, а не асфальт, адже з такою ціною на газ це занадто дорога розкіш", - заявив Азаров.
До Азарова ледь не прорвалась дівчина топлес

Новини від ТСН Співробітники держохорони вивели дівчину за межі будинку уряду.
Яценюк розповів, скільки покоївок обслуговують Литвина

Новини від ТСН Нардеп порахував спікеру літаки, автомобілі і резиденції.
Знаменитий американський карикатурист висміяв ситуацію в Україні (фото)

Новини від ТСН Художник намалював Україну такою, як він її бачить після тижневого перебування в країні. (фото)
Янукович також вважає помилкою закон регіонала про наклеп

Новини від ТСН Президент похвалив Журавського за рішення відкликати скандальний закон.
Регіонал відкликав скандальний закон "про наклепи"

Новини від ТСН Українцям поки що не загрожуватиме карна відповідальність за поширення неправдивої інформації.
Саміт Україна–ЄС переноситься на 2013 рік – ЗМІ

Новини від ТСН Європейці хочуть мати час на осмислення жовтневих виборів в Україні.
Кузьмін заявив, що США заважають розслідуванню вбивства Щербаня

Новини від ТСН Американці роблять вигляд, що нічого не відбувається, зауважив заступник генпрокурора.
Закон про наклеп розрахований на президентські вибори - Третьяков

Новини від ТСН Закон може стати потужною зброєю регіоналів на виборах президента, вважають в опозиції.



Темники. Перезавантаження.
Щонайменше на двох херсонських телеканалах вчора вийшов сюжет про формування виборчкомів. Що тут дивного? Виборчий процес у розпалі, ЗМІ його висвітлюють… Але ж – як?
ПР-оце-ДУРА
О том, как регионалы Донетчины хотели запретить встречи оппозиционного кандидата с избирателями, и что у них из этого вышло
В Херсоні більше нема вулиць Леніна та Карла Маркса
    Про це у своєму профілі на фейсбуці повідомив депутат міськради Cтанислав Трошин. Нові-старі назви вулиць тепер будуть такими: Колишня Леніна від проспекту Ушакова
Посол: Сенат США підтримав резолюцію по Тимошенко одноголосно
Посол США в Україні Джон Теффт заявляє, що Сенат США одноголосно підтримав резолюцію щодо переслідування екс-прем'єра Юлії Тимошенко.
Вибори 2012: Партії воліють оминати проблематику державно-церковних відносин
Такий висновок можна зробити на основі аналізу передвиборчих програм, опублікованих на сайті Центральної виборчої комісії України.
Юрій Андрухович: Радощі нашого спілкування
Татари – єдині в Криму, кому можна по-справжньому довіряти. Про це знають усі. І навіть Валєра. Тільки у татар можна смачно і безпечно для здоров'я поїсти. Тільки разом з їхніми самсою, лагманом і чебуреками скромний галицький бюджет може витримати кримську відпустку. Татари єдині, хто посміхається, зачувши українську.
Життя на пороховій діжці? Україна хоче модернізувати старі АЕС
Україна хоче модернізувати старі АЕС і сподівається на міжнародних кредиторів. Екологи критикують і застерігають перед ризиками експлуатації атомних енергоблоків ще радянського зразка, які своє
Округи Мельника, Луцького і Шлапак залишили без виборчих "туристів”
Виборці, які змінили місце голосування на тимчасове, повернуті в свої округи.
"Судят по скришнотам на сельском сайте” – стаття людини, якій присудили штраф
До редакції надійшла стаття Ірини Лашкевич, якій Комінтернівський районний суд присудив компенсувати шкоду нанесену діловій репутації компанії-забудовника по нотаріально завіреним скріншотам (так, це вже не


Інтернет-провайдери заявляють про шалений тиск на них
Суб’єкти господарювання сфери інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ) заявляють про посилення адміністративного тиску на них майже в усіх регіонах країни. Про це заявила заступник голови правління Інтернет Асоціації України Тетяна Попова. "Місцева влада системно порушує закон "Про телекомунікації”, який зобов’язує їх створювати … Продовження
Колесніченко вже потягнув письменника до суду за "наклеп”
Депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко подав до суду на письменника Юрія Винничука про захист честі, гідності та ділової репутації. Про це "Українській правді” повідомив сам письменник. Він розповів, що у середу йому прийшла постанова Дарницького райсуду Києва (суддя Вовка … Продовження
Суперник сина Азарова знявся з виборів після обстрілу
Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію кандидатом у депутати Верховної ради Святослава Ципіна по одномандатному мажоритарному округу №47 (Донецька область). Відповідне рішення прийнято на засіданні Центрвиборчкому. Ципін був висунутий партією "Зелені”. Комісія скасувала реєстрацію Ципіна на підставі його заяви про відмову … Продовження
З округу Ківалова знялися 8 кандидатів
Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію ще 5 кандидатів у депутати у 135 окрузі, де балотується Сергій Ківалов. Відповідне рішення ЦВК на засіданні в середу підтримали 14 членів ЦВК. З виборів зокрема знялися кандидати-самовисуванці Дмитро Василєвський, Вадим Гедульянов, Юрій Григоренко, Олександр … Продовження
Посол: Сенат США підтримав резолюцію по Тимошенко одноголосно
Посол США в Україні Джон Теффт заявляє, що Сенат США одноголосно підтримав резолюцію щодо переслідування екс-прем’єра Юлії Тимошенко. Про це він у середу заявив журналістам. "Рішення по резолюції було прийнято одноголосно. Ніхто не голосував проти. Це значить, сенат повністю підтримав … Продовження
Українці з-за кордону переказали грошей на 4% ВВП
В ІІ кварталі 2012 року приватні грошові перекази з-за кордону сягнули 1,78 млрд доларів. Цей показник становить 4% ВВП (за І квартал 2012 року 4,4% ВВП), йдеться у повідомленні НБУ. За даними регулятора, перекази у ІІ кварталі порівняно з І … Продовження


ЦВК визнала дії глави ОВК 223 округу Мосейчука незаконними
Центральна виборча комісія визнала незаконними дії глави окружної виборчої комісії 223 округу. Відповідне рішення було ухвалене 26 вересня, за проголосували 13 членів комісії, повідомляє кореспондент «Української правди». Перед цим партія «Удар» подала скаргу на дію глави ОВК вказавши, що Максим Мосейчук «увійшовши у зговір з невстановленими особами намагався перешкодити проведенню жеребкування членів дільничних виборчих комісій». [...]
Левочкина готова поддержать законопроект о клевете и во втором чтении
Законопроект об уголовной ответственности за клевету в первую очередь касается прокуроров и судей и не посягает на свободу слова. Об этом в интервью украинским СМИ заявила народный депутат Украины (Партия регионов), сестра главы администрации президента Сергея Левочкина Юлия Левочкина. «Прежде всего, этот законопроект касался того, чтобы должностные лица (прокуроры, судьи, например), которые имеют служебную информацию, [...]
Назустріч фальсифікаціям. ЦВК незаконно не дозволила спостерігачам та кандидатам наглядати за введенням даних голосування у комп'ютер
Центральна виборча комісія (ЦВК) відмовилася розширити перелік осіб, які можуть бути присутніми у приміщенні, в якому системний адміністратор вводить дані про хід та підсумки голосування до інформаційної системи «Вибори». Заступник голови ЦВК Андрій Магера повідомив, що порядок містить 4 розділи, які визначають процедуру передачі даних від дільничних виборчих комісій до окружних виборчих комісій, а також [...]
Партія регіонів не проходить у Верховну Раду — інтернет-голосування
На порталі «Воля народу» триває онлайн-голосування виборців, яким запропоновано визначитись: «За яку політичну силу ви проголосуєте на виборах до Верховної Ради України?». У Інтернет-голосуванні, розпочатому 6 серпня 2012 року, станом на 25 вересня взяли участь 2280 чоловік. Згідно з його результатами в український парламент проходять три політичні сили: ВО «Батьківщина» (44,6% голосів), ВО «Свобода» (33,6% [...]


Посол: Сенат США підтримав резолюцію по Тимошенко одноголосно

Посол США в Україні Джон Теффт каже, що Сенат США одноголосно підтримав резолюцію щодо переслідування екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Росія передала Україні копії невідомих віршів та малюнків Тараса Шевченка

Унікальні та невідомі раніше документи, пов’язані з життям та творчістю Тараса Шевченка, опинились в Україні.

Судам потрібні мільйони на перекладачів через "язик"

Державна судова адміністрація просить уряд надати додаткове фінансування для того, щоб оплатити роботу перекладачам.

Україна просить гроші в МВФ в обмін на на реформування ЖКГ

Україна домовляється з Міжнародним валютним фондом про черговий транш. Але замість підвищення вартості газу для населення, що є однією з вимог МВФ, уряд обіцяє реформування житлово-комунального господарства.+Відео

Колесніченко подав до суду на письменника за "наклеп" [Фото]

Депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко подав до суду на письменника Юрія Винничука. Політик планує захищати честь, гідність та ділову репутацію.

Опитування: Українці думають, що бізнес і кандидати фальсифікуватимуть вибори

Більшість українців вважає, що основним джерелом порушень і фальсифікацій на нинішніх парламентських виборах стане великий бізнес, який впливає на політику.

Грабіжник, що вчинив стрілянину в "Каравані", хотів вкрасти флешку

За попередньою версією міліції, приватні охоронці помітили, як один із відвідувачів ТЦ "Караван" намагався пронести повз касу флеш-карту пам’яті. Сек’юриті затримали підозрілого чоловіка, та щойно переступивши поріг кімнати охорони, він вчинив стрілянину.+Відео

У Дитячому парку Сімферополя заборонили цілуватися

У Дитячому парку Сімферополя експеримент: відтепер тут не можна цілуватися. Ініціатива надійшла від пенсіонерів, що гуляють з онуками, і кажуть: інколи поведінка молоді виходить за рамки пристойного.+Відео

За "голову" столичного вбивці з супермаркету обіцяють 100 тисяч гривень [Фото]

Правоохоронці обіцяють винагороду у 100 тисяч гривень тому, хто впізнає "київського стрілка".
+Відео

Українці святкуватимуть Новий рік три дні

Кабінет Міністрів України вніс зміни до свого розпорядження від 28 листопада 2011 року № 1210, згідно з якими робочий день рекомендують перенести з понеділка 31 грудня на суботу 29 грудня.

За 15 років українців поменшало на 7 мільйонів

Рак і серцево-судинні захворювання визначають 80% структури смертності в Україні, повідомила голова Комітету ВР з питань охорони здоров'я Тетяна Бахтєєва.+Відео

Ляшко каже, що його приймальню пограбували, але золота не знайшли [Фото]

Олег Ляшко повідомив про пограбування, яке здійснили на його громадську приймальню.



Бывший премьер Японии возглавил оппозицию

Через месяц в стране пройдут парламентские выборы.

В Берлине журналисты пикетом напомнили "регионалу" о клевете

Сам Кожара сказал, что поддерживает закон о клевете с правками.

Конкурента сына Азарова по округу неожиданно сняли с выборов

Ранее машину Святослава Цыпина обстреляли с дробовика.

Немыря уже ждет решения Евросуда по Тимошенко

Бывший вице-премьер знает о подобных прецендентах в прошлом.




Янукович сподівається, що спостерігачі не будуть упереджені
Ефективна робота компетентних міжнародних спостерігачів на виборах в Україні дозволить дати неупереджені об'єктивні оцінки перебігу виборчої кампанії та результатам.
Регіонала зустріли в Берліні пікетом проти закону про наклеп
Один із транспарантів закликав учасників конференції не подавати руку Кожарі для привітання, бо цією рукою він голосував за закон про наклеп, який передбачає тюремне ув"язнення для журналістів.
Суди просять мільйони на перекладачів через "язик"
Державна судова адміністрація просить уряд надати додаткове фінансування для перекладачів.
Стрілок з "Каравану" добре володіє зброєю
Чоловік, який перестріляв охоронців у "Каравані", виявився досвідченим стрільцем.
"Васильківським терористам" можуть дати 5-7 років - правозахисник
Членів організації "Патріот України" Сергія Бевза, Володимира Мосійчука та Володимира Шпару можуть засудити на 5-7 років.
Суперник сина Азарова знявся з виборів після обстрілу
Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію кандидатом у депутати Верховної ради Святослава Ципіна по одномандатному мажоритарному округу №47 (Донецька область).


У Рівному членів комісій реєстрували «пачками»
Рівне – Безпрецедентна кількість підроблених листівок, бійки на підступах до окружкомів, привселюдні спроби психологічного тиску на кандидатів, використання в агітації дітей, незамасковані факти підкупу виборців – так оцінюють виборчу кампанії на Рівненщині представники громадянської мережі «Опора». Координатори цієї мережі на Рівненщині оприлюднили найяскравіші випадки порушень. Про подібні факти також повідомляють інші громадські організації.
Представники української діаспори в Нью-Йорку закликали до відставки Януковича
Нью-Йорк – Представники української діаспори пікетували у Нью-Йорку представництво України при ООН, висловивши протест проти політики Віктора Януковича. Пікет відбувся з нагоди прибуття Президента України для участі у загальних дебатах на відкритті осінньої сесії Генеральної Асамблеї ООН. Поліція дала офіційний дозвіл на проведення акції, але завчасно відгородила бар’єрами доступ до дипломатичної місії. Організатором акції протесту був Український конгресовий комітет Америки.
У кризовий рік Україна експортує 20 мільйонів тонн збіжжя - Іван Шморгун
Більше поговорити про стан сільського господарства у світі загалом і, в Україні, зокрема, ми запросили до студії президента агрохолдингу "Гармелія" Івана Шморгуна.
Посол Теффт: «Я не став би недооцінювати резолюцію Сенату щодо України»
Посол США в Україні Джон Теффт не радить українській владі недооцінювати резолюцію Сенату. Про це американський дипломат сказав журналістам у середу в Києві. Коментуючи резолюцію про санкції щодо чиновників, причетних до переслідування Тимошенко, а також реакцію українського МЗС, яке відмовляється сприймати цю резолюцію всерйоз, посол Теффт підкреслив: документ був ухвалений одностайно: «Резолюція Сенату була ухвалена одностайно. Що означає, що ніхто із сенаторів не голосував  ...
Янукович пообіцяв зміцнювати верховенство права в Україні
У Нью-Йорку триває щорічне засідання Генеральної Асамблеї ООН. Під час другого дня роботи перед учасниками засідання виступив президент України Віктор Янукович. У своєму зверненні Янукович висловив занепокоєння ситуацією у Сирії та закликав сторони до мирного врегулуювання конфлікту. Віктор Янукович піддав критиці напади на дипломатичні представництва США у Лівії та ще раз підкреслив готовність України до участі у миротворчих місіях ООН у гарачих точках.
Закон про наклеп відкладається … поки що
Автор законопроекту про кримінальну відповідальність за наклеп, депутат Партії Регіонів Віталій Журавський заявив, що хоче зняти документ з розгляду. Політичні експерти переконують, така поблажка медійникам тимчасова, буквально, до виборів, утім навіть так, вона - на руку провладній партії. Рішення депутата Журавського поширила прес-служба Партії Регіонів учора ввечері, після того, як протягом дня ряд українських інформаційних сайтів проводили акцію проти законопроекту. Онлайн-медіа ...
Підкуп виборців чи боротьба з конкурентами?
Депутати–мажоритарники борються за дотримання виборчого законодавства, викриваючи підкуп виборців. Так, Віталій Черняховський, кандидат у депутати по 221 виборчому округу Києва, подав скаргу до ЦВК на свою конкурентку – чинного депутата Київради Аллу Шлапак. За його словами, вона роздає продуктові пайки. Шлапак це заперечує і називає дії Черняховського черговою провокацією. Чаєм та цукерками пригощав під стінами ЦВК перехожих Віталій Черняховський, кандидат у депутати по 221 виборчому округу ...
Молоді європейці впевнені, що знайдуть роботу
Брюссель – Найкращі європейські системи зайнятості та працевлаштування молоді – у Німеччині, Австрії та Нідерландах. Люди від 15 – до 25 років там доволі легко знаходять роботу, а рівень безробіття серед молоді не перевищує дев’яти відсотків. Дещо гірша ситуація у Бельгії. Але й там значна частина випускників без особливих труднощів влаштовується за фахом. Радіо Свобода спробувало з’ясувати, хто вони, ці молоді спеціалісти, і як їм вдається вдало стартувати на професійному шляху.
Журналісти кажуть НІ закону про наклеп
«Захисти своє право знати. Скажи «НІ» закону про наклеп». Такий банер з’явився у вівторок на сайтах кількох десятків популярних Інтернет-видань. Українські журналісти розпочали акцію протесту проти закону про наклеп, вважаючи його загрозою для існування свободи слова. Акцію підтримав, зокрема, журнал «Корреспондент». Цього тижня видання вийде з порожньою обкладинкою. «Ми вийшли з порожньою обкладинкою, тому що нас намагаються заткнути, а у вас відбирають ...
Рух «Чесно» перевірив кандидатів у депутати за списками
Партійні списки 6-ти найбільш популярних політичних сил пройшли перевірку рухом «Чесно». Перевіряли, правда, не всіх, а лише тих кандидатів, які знаходяться у прохідних, за даними соціологів, частинах списків. За даними руху «Чесно» серед 430 кандидатів від Партії регіонів, Об’єднаної опозиції, партії «УДАР», Комуністичної партії, ВО «Свобода» та партії «Україна – Вперед!» виявилося 242 кандидата, які порушили принаймні один з чотирьох ...


В Италии известного журналиста приговорили к 14 месяцам тюрьмы за клевету
Верховный кассационный суд Италии сегодня подтвердил обвинительный приговор главному редактору миланской газеты Il Giornale, входящей в медийную группу бывшего премьер-министра Италии Сильвио Берлускони. Алессандро Саллусти признан виновным в клевете.
Власти Ливии намерены за 10 дней найти убийц одного из поймавших Каддафи повстанцев
Новые власти Ливии распорядились найти в течение 10 дней убийц Омрана Шаабана - человека, который, как считается, сумел помочь задержать в прошлом году бывшего лидера страны Муамара Каддафи.
"Шоколадный" магнат задумал купить Милан
Россонери могут решить все свои финансовые проблемы
В Германии готовят закон об обрезании
С одной стороны, обряд обрезания - это, согласно законодательству ФРГ, нанесение телесных повреждений. С другой - неотъемлемая часть религиозных традиций евреев и мусульман. Уладить споры призван новый законопроект.
МВД: Стрелок из Каравана очень хорошо владеет пистолетом
Убийца трех охранников в торговом центре очень хорошо владеет оружием, сообщил представитель милиции Игорь Михалко, сообщает ТСН.
Президент Египта призвал не допустить военной интервенции в Сирию
Египет выступает против применения силы для урегулирования кризиса в Сирии, заявил египетский президент Мухаммед Мурси с трибуны ООН.
УП: Колесниченко подал в суд на известного писателя Винничука для защиты чести, достоинства и деловой репутации
Знаменитый писатель Юрий Винничук получил постановление Дарницкого райсуда Киева о направлении искового заявления депутат от ПР Вадима Колесниченко по подсудности в Лычаковский райсуд Львова, сообщил он изданию Украинская правда.
До конца лета 2013-го НБУ может израсходовать почти $8,5 млрд на внешние выплаты
До августа 2013-го года Национальный банк Украины может расходовать $8,427 млрд международных валютных резервов для обеспечения выплат в иностранной валюте (на конец июля этот показатель составлял $8,443 млрд.
Стали известны подробности об убитых охранниках в ТЦ Караван
Убитым охранникам в торговом центр Караван было от 28 до 31 года, четвертый пострадавший находится в реанимации, сообщает Сегодня.ua.
Немыря: Янукович является прямой угрозой национальным интересам Украины
Принятая резолюция США по Украине стала самой жесткой за все годы правления Виктора Януковича, а скандальный законопроект о клевете говорит о том, что Украина становится диктатурой, сообщил в эфире 5 канала заместитель главы партии Батьківщина Григорий Немыря.
Из-за стрельбы в Караване улицы Киева усиленно патрулируют
В Киеве из-за стрельбы и убийства трех охранников в ТЦ Караван милиция начала усиленное патрулирование улиц столицы, сообщает ОСО ГУ МВД Украины в Киеве.
ЦИК снял с регистрации 11 мажоритарщиков, в основном в округах Кивалова и Ландика
Центральная избирательная комиссия (ЦИК) сняла с регистрации 11 кандидатов-мажоритарщиков на выборах в Верховную Раду Украины, в том числе пятерых - в округе, в котором баллотируется народный депутат фракции Партии регионов Сергей Кивалов.
В Японии в моду входят головы-пончики
В Японии набирает популярность новый тренд - голова-пончик: модники прибегают к специальному уколу, чтобы предать своей голове форму этой выпечки.
Свобода: В Белой Церкви кандидат в депутаты придумал схемы обмана избирателей
В Белой Церкви кандидат-самовыдвиженец в одномандатном избирательном округе № 90 Виталий Чудновский придумал обманные схемы для привлечения избирателей, сообщает областная организация ВО Свободы.
Для Януковича обустроят апартаменты в Украинском доме
Реконструкция центра делового и культурного сотрудничества Украинский дом на Европейской площади завершится через год. После реконструкции он станет правительственным домом, где будут проводиться международные конференции, встречи делегаций и другие мероприятия с участием Президента и членов Кабинета министров. На реализацию проекта, по решению Кабмина, должны выделить 290 млн 148 тыс. гривен.
Сегодня на УБ вновь преобладали негативные тенденции
Сегодня, 26 сентября, на Украинской Бирже продолжили преобладать негативные тенденции. Индекс УБ продолжил снижаться вторую сессию подряд и по итогам дня сократился на 4,0% и составил 1006,32 пункта.


В. Чудновский: Мы должны обезопасить наших детей
Напомним читателям, что ранее благодаря Виталию Чудновскому в Белой Церкви уже были установлены три «лежачих полицейских».
Янукович учится у Лукашенко и Путина
Виктор Янукович учится у Александра Лукашенко и Владимира Путина, как выстраивать властную вертикаль, чем, вероятно, разочарованы некоторые олигархи страны. Но для них он готовит "российскую модель".
«Украинский выбор» сделал вывод, что Хорошковский потерял ориентацию
Вызывает удивление у «Украинского выбора» и позиция самой Европы, ведь одним из главных условий продвижения Украины в свое сообщество руководители ЕС ставят освобождение Юлии Тимошенко.
Саакашвили с трибуны ООН рассказал о происках Москвы
Грузинский президент Михаил Саакашвили в очередной раз обвинил Россию в попытке сменить в Грузии власть. Для этого заявления он выбрал трибуну Генеральной ассамблеи ООН, которая открылась во вторник.
В Нью-Йорке диаспора призвала мир не верить «украинскому диктатору»
Митингующие у здания представительства Украины при ООН призвали международное сообщество не верить ни одному слову «украинского диктатора», который «должен сидеть в тюрьме, а не стоять за трибуной ООН».
Янукович таки ухитрился попасть на прием к Обаме
Виктор Янукович пообщался с президентом США Бараком Обамой на приеме, устроенном американским президентом по случаю открытия 67-й сессии Генеральной ассамблеи ООН в Нью-Йорке.
Министр обиделся на Путина и написал заявление об отставке
Министр регионального развития РФ Олег Говорун написал заявление об уходе с поста после публичной выволочки, устроенной президентом Владимиром Путиным, и последовавшего за этим выговора.
Брюссель переносит саммит Украина – ЕС на следующий год
Декабрьский саммит Украина - ЕС будет перенесен на 2013 год. Встреча перенесена по инициативе Евросоюза. В Брюсселе хотят дождаться изменений в украинском политикуме после парламентских выборов.
Янукович серьезно отнесся к резолюции Сената США о Тимошенко
Комментируя резолюцию Сената США, президент Украины Виктор Янукович отметил, что к любой подобной резолюции нужно относиться серьезно. "Не нам давать оценки американскому сенату", - сказал Янукович.
Виктор Пинчук заставил «своего» мажоритарного кандидата похудеть на 10 килограмм, чтобы нравиться избирателям
Известный предприниматель, один из богатейших людей Украины Виктор Пинчук агитировал сотрудников своего завода проголосовать на выборах в Верховную Раду за своего менеджера и за Партию регионов.
Саакашвили готовит новую войну на Кавказе
Бывший депутат парламента Леван Пирвели в эфире канала Russia.Ru заявил, что ситуацию в Грузии резко изменил скандал, связанный с избиением заключенных в тюрьмах. Он считает, что Саакашвили готовится к новой войне.
Кому из украинских чиновников могут запретить въезд в США
После принятия Сенатом США резолюции по Украине властная верхушка как никогда реально ощутила угрозу санкций. Вот список 54 невъездных чиновников, направленный в высокие кабинеты США и ЕС.
Как Партия регионов проиграет выборы
Розовые очки соцопросов быстро разобьются в день выборов, 28 октября. Высокие рейтинги даже уважаемых социологических компаний не отражают реальной картины, поскольку до 50% респондентов просто не хотят отвечать на вопросы социологов.
Что получит Янукович в США
Виктор Янукович два ближайших дня проведет в США. Но, как бы судьбоносно ни подавала этот визит на Генассамблею ООН власть, вряд ли он будет иметь какие-то последствия для Украины - пока Янукович не начнет выполнять обещания, которые уже раздал всему миру...


Повне видання щоденників О. Довженка вперше видали в Україні
Повне видання щоденників Олександра Довженка мовою оригіналу вперше видали в Україні.
Стрілянина в ТРЦ "Караван". Вулиці Києва посилено патрулюють
Правоохоронці з автоматичною зброєю з'явилися на вулицях Києва. Патрулювання вулиць посилили через стрілянину в гіпермаркеті "Караван", повідомили в головному управлінні МВС України. Всі патрулі мають фотографію чоловіка, якого підозрюють у потрійному вбивстві.
Російського олігарха Олександра Лебедєва звинуватили у хуліганстві
Обвинувачення в хуліганстві та побитті офіційно висунули російському олігарху Олександру Лебедєву. Рік тому він побився з іншим мільярдером - Сергієм Полонським - у прямому ефірі каналу НТВ.
У Більбао іспанська поліція розігнала мітинг протесту басків
Сутичками із поліцією завершилася акція протесту у Басконії в Іспанії. Обурені мітингарі виступили проти скорочень бюджету.
Масовий мітинг в Афінах переріс у заворушення [відео]
Щонайменше 120-х бунтівників затримала поліція в Афінах під час розгону демонстрації. Сутичками завершився мітинг з вимогами зупинити програму заходів економії та припинити членство в Євросоюзі. Марш організували дві найбільші профспілки Греції.
В шести містах України пройде акція "Стоп інсульт" [відео]
За останні п'ять років кількість українців із діагнозом "інсульт" зменшилася майже на п'ятдесят тисяч - і це попри те, що держава скорочує фінансування профілактики серцево-судинних захворювань.
Янукович на сесії Генасамблеї ООН закликав до ядерного роззброєння
Україна залишається послідовним прибічником курсу глобального ядерного роззброєння та нерозповсюдження. Про це під час виступу на пленарному засіданні 67-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН заявив Президент України Віктор Янукович.
Стрілянина у столичному гіпермаркеті - 3 загиблих
Троє охоронців столичного гіпермаркету "Караван" загинули внаслідок стрілянини у торговельному центрі. Інцидент стався близько 15-ої.
Голова ОДА обіцяє допомогу обпеченому окропом малюку
Забезпечити ліками зі Швейцарїі та Німеччини задля швидкої реабілітації хворого трирічного Андрійка пообіцяв губернатор Київщини Анатолій Присяжнюк.
Московський суд несподівано виправдав опозиціонера
Незаконним визнав останнє затримання Сергія Удальцова Міщанський суд Москви. Лідер "Лівого фронту" потрапив за ґрати 15-го вересня під час Маршу мільйонів.


Доний рассказал, как вычислить того, кто продает округа власти
Оппозиционер Олесь Доний, который баллотируется в качестве самовыдвиженца по округу в Коломые, в интервью «Главкому» рассказал за каким принципом можно вычислить того, кто продает округа власти. «Жаль, что Арсений Яценюк присоединился к этой кампании
Кивалов считает, что к рассмотрению закона о «клевете» надо вернуться
Нардеп от Партии регионов, председатель комитета Верховной Рады по вопросам правосудия Сергей Кивалов считает, что после выборов новый состав парламента вернется к рассмотрению вопроса о введении ответственности за клевету
Тернопольского депутата будут судить за красно-черный флаг на прокуратуре
Завтра в Тернополе состоится судебное слушание по делу депутата Тернопольского областного совета Степана Барна, который вывесил на здании прокуратуры Тернопольской области красно-черный флаг
Королевская отрицает свое участие в ДТП на Луганщине
Кандидат в народные депутаты Украины Наталия Королевская отрицает, что в Луганской области ее кортеж попал в аварию, в результате которой были тяжело травмированы люди
Очевидцы расстрела в «Караване»: А мы ничего не видели, ничего не слышали (ВИДЕО)
«Комсомольская правда» пообщалась с работниками супермакета «Караван», где неизвестный расстрелял четверых людей. Автор видео - Максим Люков.
На Донетчине соперник Азарова-младшего отказался баллотироваться после нападения
Центральная избирательная комиссия отменила регистрацию кандидатом в депутаты Верховной Рады Святослава Цыпина по одномандатному мажоритарному округу №47 (Донецкая область). Соответствующее решение принято на заседании Центризбиркома
Из-за неурожая чай подорожает на 15%
Неурожаи во всех основных странах-производителях чая привели к сокращению предложения на мировом рынке. А чай, который попадает таки на рынок, непомерно дорогой, пишет Forbes. Оптовая цена высокосортного черного чая - 5-10 долларов за килограмм
Расстрел в «Караване»: убийца – опытный стрелок
Человек, который перестрелял охранников в «Караване», оказался опытным стрелком, сообщает ТСН. Как отметили в милиции, подозреваемый хорошо владеет оружием, потому что все четыре выстрела, сделанные в комнате площадью 12 квадратных метров, были точными


E-mail: politicon1@at.ua © Владелец аккаунта, наименование, оформление, база данных, контент сайта, 2007—2015


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Рейтинг сайта по данным Alexa Internet
Вебвизора от Yandex.Metrika на сайте НЕТ!
3.230.76.153

гостевой вход politicon Вверх






Хостинг от uCoz
Счётчик от uCoz:



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0