Politicon Кровавый госпереворот и гражданская война в Украине 23 февраля! Харьков, площадь, Ленин, защита города от бандеровских банд
«  Февраль 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728


 РАЗДЕЛЫ:

  Партии

  СМИ, блок 1

  СМИ, блок 2

 Архив по 30.06.2011

Приветствую Вас, Гость 29.03.2024, 08:28

Весь архив » 2013 » Февраль » 6 » 6.02.2013-2 »

20:33
6.02.2013-2

СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА

Ещё новости: УНИАН, Ukranews, Ukr.net, Главком, Украина без Януковича!, Досье, Факты, Вікна, ОстроВ, 5 канал, ОБКОМ



Оппозиция продолжает блокировать Раду
В зале заседаний Верховной рады Украины по-прежнему находятся народные депутаты оппозиционных фракций, которые блокируют трибуну и президиум парламента. Как сообщалось, вчера депутаты фракции УДАР остались в зале заседаний на ночь. В настоящее время в зале находятся около 60 парламентариев.
Президент Чехии готовится передать власть своему последователю (видео)
Передаe Празький Град своeму наступнику i президент Чехii. Поки ще чинний глава держави Вацлав Клаус прийняв у своiй офiцiйнiй резиденцii новообраного керманича Мiлоша Земана. Полiтики обговорили процедуру передачi влади та деталi пiдготовки до iнавгурацii нового президента.
Для ассоциации ЕС требует от Украины решить 19 проблем
Европейский союз разработал критерии, выполнение которых откроет перед Украиной двери к подписанию Соглашения об ассоциации. "Официально нам этот список не передавали, но я знаю о его существовании. В целом он совпадает с программой реформ Украины",— подтвердил наличие такого перечня глава МИД Украины Леонид Кожара.
Джон Керри сегодня официально станет главой госдепартамента США (видео)
Держдепартамент США вiд сьогоднi у чоловiчих руках. До присяги готуeться новий голова вiдомства Джон Керрi, вiн змiнить на цiй посадi Гiлларi Клiнтон. Сьогоднi вiдбудеться офiцiйна церемонiя iнавгурацii у стiнах департаменту, хоча формально полiтик обiймаe нову посаду з минулого тижня.
Вашингтон обвиняет агентство Standard & Poor's в провоцировании кризиса (видео)
Американський уряд подаe в суд на рейтингову агенцiю Стендерд-енд-Пурс. Вашингтон звинувачуe агенцiю в тому що, вона частково спровокувала свiтову фiнансову кризу. На думку влади, компанiя навмисно завищувала рейтинги iпотечних облiгацiй 2007-го i саме це стало однieю з причин економiчноi кризи 2008-го.
Александр Квасьневский и Пэт Кокс встретились с Януковичем (видео)
Представники ґвропейськоi мiсii Александр Кваснeвський та Пет Кокс зустрiлися з Вiктором Януковичем. Зустрiч вiдбулася у Киeвi. Подробиць цих переговорiв не розголошують. За два днi вiзиту представники мiсii ґвропарламенту вiдвiдали Юрiя Луценка в Менськiй колонii та Юлiю Тимошенко в харкiвськiй лiкарнi.
В Ивано-Франковске прошел марш в поддержку семьи Павличенко (видео)
В Iвано-Франкiвську вiдбувся марш на пiдтримку сiм'i Павличенкiв. Пiдтримати батька та сина, яких засудили за вбивство суддi, прийшли кiлька сотень iванофранкiвцiв. Це передусiм футбольнi фанати, спортсмени, а також представники громадських, полiтичних органiзацiй та просто молодi люди, яким небайдужа доля родини.
В Таджикистане освободили троих украинских заложников (видео)
У Таджикистанi звiльнили трьох украiнських заручникiв. Про це повiдомляe Мiнiстерство зовнiшнiх справ Украiни. Про захоплення наших спiввiтчизникiв стало вiдомо ще наприкiнцi сiчня. За звiльнення заручникiв злочинцi вимагали 100 тисяч доларiв викупу.
В оппозиции считают, что новый министр культуры сам ничего не будет решать
Новый министр культуры Леонид Новохатько является специалистом в области культуры, но вместе с тем он является исполнителем, а не менеджером, заявил народный депутат, член фракции "Батькiвщина" Александр Бригинец.
Слова на вектор
Одним из первых начинаний президентства Виктора Януковича стало "законное" возвращение курса на многовекторность. За минувшие годы официальная позиция не изменилась. И новый глава МИД усиленно показывает, как Украина стремится дружить со всеми. Но вот "все" не всегда с пониманием относятся к внешнеполитической мультизадачности.
О возвращении Грузии в СНГ говорить рано, - МИД РФ
Переговоры России и Грузии касаются возможностей взаимодействия и сотрудничества, а возвращение Тбилиси в СНГ не обсуждают, заявил замглавы МИД РФ Григорий Карасин. "Мы обсуждаем возможности для взаимодействия и сотрудничества, которые существуют у двух стран", - подчеркнул Карасин.
Наблюдатели от Европарламента встретились с Тимошенко и Януковичем (видео)
Наблюдатели от Европарламента сегодня посетили Юлию Тимошенко. Александр Квасьневский и Пэт Кокс пробыли в больнице "Укрзалiзницi" почти три часа. Еврочиновники осмотрели блок, в котором содержится экс-премьер, и пообщались с узницей. Во второй половине дня представители миссии Европарламента прибыли в администрацию Президента
Янукович назначил Новохатько министром культуры (видео)
А за культуру страны теперь в ответе Леонид Новохатько. Более двух лет он был заместителем главы Киевской горгосадминистрации. С 96-го по 2005 - Новохатько работал заместителем, а позже - первым замом министра культуры и искусств Украины. Доктор исторических наук, профессор. Возглавляет киевскую городскую организацию Партии регионов.
Минпромполитики возглавил Короленко (видео)
В Кабинете министров Украины больше нет свободных вакансий. Президент назначил руководителей министерств промполитики и культуры. Так, ведомство промполитики возглавил Михаил Короленко - глава правления Южного горнообогатительного комбината в Кривом Роге. А за культуру страны теперь в ответе Леонид Новохатько.
Оппозиция не дала открыть новую сессию Верховной рады (видео)
Новая сессия Верховной рады так и не открылась, президиум оккупировали все три оппозиционные фракции. "Кнопкодавам - нет" - девиз дня в Верховной раде. На три оппозиционные фракции - единое требование: внедрить систему личного голосования. Сенсорная кнопка - давно установлена, для ее работы нужна лишь отмашка спикера.
"Ударовцы" собираются провести ночь в Раде, читая законы
Депутаты фракции УДАР будут дежурить в сессионном зале всю ночь, чтобы пленарное заседание не открыли, пока в Верховной раде не будет обеспечено персональное голосование. "Мы сюда пришли не спать, а дежурить. Будем дежурить группами, у нас расписан график. На ночь остаются мужчины", - заявляют там.
Великобритания видит Украину в ЕС
Правительство Великобритании предусматривает членство Украины в ЕС, поскольку является последовательным сторонником идеи расширения ЕС. "Британское правительство остается последовательным адвокатом расширения ЕС. Такая позиция однозначно предусматривает членство Украины в Евросоюзе", - заявил посол Великобритании в Украине.
Менять Конституцию должна Рада, - глава Венецианской комиссии
Председатель Европейской комиссии "За демократию через право" (Венецианская комиссия) Джанни Букиккио считает, что внесение изменений в Конституцию должно стать задачей Верховной рады Украины, а не решаться на референдуме. Букиккио подчеркнул, что конституционная реформа должна "пройти нормальным путем".




ВАСУ відмовив Вітренко, яка виступила проти вшанування вояків УНР та УПА

Лiдеру Прогресивної соціалістичної партії України Наталії Вітренко відмовили в задоволенні її касаційної скарги щодо указів Президента України Віктора Ющенка про вшанування борців за волю України.
+Відео

Політолог: Блокуючи Раду, опозиція працює проти євроінтеграції

Політолог Володимир Фесенко вважає, що своєю поведінкою у парламенті опозиційні сили можуть зірвати прийняття ряду важливих для євроінтеграції законопроектів.

Нардеп від "Батьківщини" подав до суду на парламент

Народний депутат від "Батьківщини" Юрій Одарченко подав позов проти парламенту до Вищого адміністративного суду України. Нардеп вимагає ввести персональне голосування та скасувати постанови, ухвалені з порушенням регламенту.
+Відео

У Миколаєві затонув буксир, членів екіпажу госпіталізовано

Вчора ввечері на території ПАТ "Миколаївський суднобудівний завод "Океан” затонув буксир "Іссик-Куль”.

Депутати провели ніч у Раді, кажуть, що зупинятися не збираються

Нардеп від фракції УДАР Ярослав Гінка, який провів сьогоднішню ніч у парламенті, запевнив, що їхня акція не має часових меж.

Литва закликає ЄС показати Україні готовність до запровадження ЗВТ

Віце-міністр закордонних справ Литви Вітаутас Лешкевичус закликає глав країн-членів ЄС показати свою готовність підписати договір про запровадження зони вільної торгівлі з Україною.
+Відео

Свободівці хочуть запропонувати ПАРЄ кримінальну відповідальність за голосування чужими картками

Нардеп від фракції ВО "Свобода" Олександр Шевченко розповів, що його політична сила збирається запропонувати ПАРЄ ввести кримінальне покарання за голосування депутатів чужими картками.

Жителі Буська воюють з міліцією за графський палац

У палаці ХІХ ст. графа Бадені у Буську, що на Львівщині, колись була військова частина. Потім палац передали у власність управління міліції у Львівській області.
+Відео

Литвин: Пукач говорить те, що йому навіюють

Народний депутат Володимир Литвин заперечує свою причетність до вбивства журналіста Георгія Гонгадзе. Він вважає, що засуджений виконавець вбивства Олексій Пукач говорить те, що йому навіюють.

Герман розповіла, що Янукович засиджується на роботі

Народний депутат України Ганна Герман розказала про щільний графік Президента України та те, хто може заходити в його кабінет.

У Києві молодий чоловік та жінка провалилися під лід

Вчора у Києві 22-річна дівчина з 34-річним чоловіком пішли у магазин по тонкій кризі річки Десенка і не повернулися.

Колесніченко звинувачує опозицію у "нічогонеробленні" і проїданні грошей

Регіонал Вадим Колесніченко прокоментував блокування трибуни Верховної Ради опозицією. На його думку, опозиціонери із законодавчої роботи переключились на "байдикування".

Головні події вівторка, 5 лютого

Ківалов зайняв місце Ставнійчук у Венеціанській комісії. Опозиція заблокувала трибуну Верховної Ради. Янукович призначив Міністра культури. Рибак сподівається, що Рада почне працювати в четвер. У Львові з'явились графіті з триоким Януковичем. УДАР організував у Раді "нічний дозор".

У Кримських горах прогнозують небезпеку сходження лавин

За прогнозом Гідрометцентру у Кримських горах в районі масиву Ай–Петринської яйли - небезпека сходження лавин.

Українців попереджають про нову загрозу від шахраїв МММ

Державна фінансова інспекція застерігає українців про можливі випадки шахрайства при поверненні коштів вкладникам фінансової піраміди "МММ-2011".

Подія дня: Друга сесія Верховної Ради не відкрилася

Друга сесія Верховної Ради 7-го скликання не відкрилася. Запрошені іноземні дипломати лише посміхалися. Хор імені Вірьовки, який традиційно співає гімн на відкритті сесії, розійшовся.
+Відео

Експерт: Комуністи лише піаряться на темі смертної кари

Голова правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко вважає, що пропозиція комуністів ввести в Україні смертну кару є партійним піаром.

Категория: СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА. Подробности, ТСН. | Просмотров: 793 | Добавил: Штирлиц
E-mail: politicon1@at.ua © Владелец аккаунта, наименование, оформление, база данных, контент сайта, 2007—2015


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Рейтинг сайта по данным Alexa Internet
Вебвизора от Yandex.Metrika на сайте НЕТ!
3.237.235.148

гостевой вход politicon Вверх






Хостинг от uCoz
Счётчик от uCoz:



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0