Politicon Кровавый госпереворот и гражданская война в Украине 23 февраля! Харьков, площадь, Ленин, защита города от бандеровских банд
«  Март 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


 РАЗДЕЛЫ:

  Партии

  СМИ, блок 1

  СМИ, блок 2

 Архив по 30.06.2011

Приветствую Вас, Гость 08.05.2024, 15:34

Весь архив » 2013 » Март » 2 » 2.03.2013 »

01:33
2.03.2013


ВО "БАТЬКІВЩИНА"

Дипломати США та Європи наполягають на зустрічі з Юлією Тимошенко
jt_hod.jpg Ян Томбінські та Джон Теффт повторно звернулися до МЗС України та Віктора Януковича з клопотанням про надання їм дозволу на зустріч з Юлією Тимошенко
США: винні у політичних переслідуваннях в Україні не відвідують нашу країну
pr_a8332.jpg Томас Меліа заявляє, що адміністрація США на підставі існуючих законів застосовує візові санкції проти "українців, які задіяні у грубих порушеннях прав людини"
Влада блокує захист Юлії Тимошенко та планує арешт Сергія Власенка (фото)
pr_a4398_1_.jpg Захисник екс-прем'єр-міністра заявляє, що влада сфальсифікувала документи для позбавлення його статусу народного депутата з подальшою метою його арешту та блокування захисту Юлії Тимошенко


Партія "УДАР"

Геращенко: Янукович має чесно сказати керівництву Росії, що в Митний Союз Україна не збирається

Народний депутат від «УДАРу» Ірина Геращенко вважає, що президент України Віктор Янукович має чесно поінформувати керівництво Росії, що Україна обрала європейський шлях розвитку, і не збирається стати частиною Митного Союзу. Про це депутат заявила в ефірі «Шустер live».

Карпунцов: Опозиція вимагатиме щоб Рибак відкликав позов про позбавлення Власенка депутатського мандату

Опозиційні фракції вимагатимуть від голови Верховної Ради  Володимира Рибака відкликати позов до Вищого адміністративного суду України щодо позбавлення депутатського мандату Сергія Власенка. Про це  в ефірі телеканалу ТВі заявив народний депутат від «УДАРу» Валерій Карпунцов.

За запитом Дубневича прокуратура розслідує можливу причетність одного з посадовців Львівщини до корупції

Народний депутат від «УДАРу» Ярослав Дубневич звернувся до Генерального прокурора України та прокурора Львівської області з вимогою відреагувати на можливі факти використання головою та посадовими особами Самбірської райдержадміністрації своїх повноважень у особистих  цілях.


ВО "СВОБОДА"

Головою Вінницької "Свободи" переобрано Олексія Фурмана

2 березня 2013 року відбулася обласна звітно-виборча конференція Вінницької обласної організації Всеукраїнського об‘єднання "Свобода", на якій головою обласної організації на новий термін обрано Олексія Фурмана.

Конференція пройшла за участі заступника керівника фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Верховній Раді України, уповноваженого ВО "Свобода" у Вінницькій області Андрія Мохника.

Єнакіївських свободівців переслідує міліція через Лєніна та червоно-чорний прапор

2 березня голову Єнакіївської міської організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Дмитра Глазунова, а також членів організації Євгена Дубровіна і Тетяну Горбачову викликали до міліції у справі щодо облиття фарбою пам'ятника Лєніну у Єнакієвому.

Нагадаємо, 2 вересня зранку невідомі облили фарбою пам'ятник Леніну у Єнакієвому. Вдень міліція доставила свободівцям повістки, а потім їх по кілька годин допитували у якості "свідків".

Олег Тягнибок: "Підсумкова прес-конференція Януковича – провальна спроба сховати соціально-економічний провал за ширмою потьомкінських декорацій"

Режим Януковича впевнено демонструє, що нічого, крім потьомкінських сіл, будувати не здатен. Пишні фрази про нібито досягнення режиму – це лише бутафорія, за якою Янукович намагається приховати злиденний соціально-економічний стан держави. Так лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок прокоментував єдину за останні 15 місяців прес-конференцію Януковича.


Компартія України

Петр Симоненко: В ходе выборов-2012 Компартия была широко представлена в информпространстве Украины
В ходе предвыборной кампании 2012 года Компартии удалось добиться широкой представленности своей позиции в информационном пространстве Украины. Об этом заявил, выступая на пленуме Житомирского обкома партии, Первый секретарь ЦК КПУ Петр Симоненко. «Практически на всех каналах телевидения была представлена позиция …
Петр Симоненко: Успех партии зависит от эффективности работы всех коммунистов
Успех партии зависит от эффективности работы всех коммунистов. Об этом заявил, выступая на пленуме Житомирского обкома КПУ, Первый секретарь ЦК партии Петр Симоненко. «Разве не в штыки воспринимали у нас в первичных партийных организациях те задачи, которые мы поставили, когда …
У Житомирі проходить пленум обласного комітету КПУ
Сьогодні, 2 березня 2013 року, у місті Житомирі проходить пленум Житомирського обласного комітету Компартії України. У роботі пленуму беруть участь Перший секретар ЦК КПУ, голова парламентської фракції комуністів Петро Симоненко, народні депутати України від КПУ Василь Самойленко та Олександр Присяжнюк. …
Категория: Партии | Просмотров: 618 | Добавил: Штирлиц
E-mail: politicon1@at.ua © Владелец аккаунта, наименование, оформление, база данных, контент сайта, 2007—2015


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Рейтинг сайта по данным Alexa Internet
Вебвизора от Yandex.Metrika на сайте НЕТ!
3.128.79.88

гостевой вход politicon Вверх






Хостинг от uCoz
Счётчик от uCoz:



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0