Politicon Кровавый госпереворот и гражданская война в Украине 23 февраля! Харьков, площадь, Ленин, защита города от бандеровских банд
«  Март 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


 РАЗДЕЛЫ:

  Партии

  СМИ, блок 1

  СМИ, блок 2

 Архив по 30.06.2011

Приветствую Вас, Гость 03.05.2024, 08:21

Весь архив » 2013 » Март » 22 » 21.03.2013-2 »

23:38
21.03.2013-2


ВО "БАТЬКІВЩИНА"

Влада замітає корупційні сліди навколо оборудки з американською юридичною фірмою
pr_a7200.jpg Мін'юст України уклав угоду з компанією Skadden на послуги у справі "Тимошенко проти України" вартістю 10,20 мільйонів гривень "заднім числом"
Українці не вірять у причетність Юлії Тимошенко до вбивства Євгена Щербаня
pr_a4137.jpg Київський міжнародний інститут соціології проводив власне опитування громадської думки за участі 2 032 респондентів
Венді Шерман: у справах Юлії Тимошенко та Юрія Луценка не було правосуддя (відео)
9b13a145-a187-4763-814e-6b2405bc.jpg "Ми очікуємо, що Україна перегляне ці справи і вони будуть вирішені", – сказала заступник держсекретаря США


Партія "УДАР"

Опозиційні сили добилися створення ТСК щодо розслідування порушень на парламентських виборах 2012

Завдяки зусиллям опозиційних фракцій, і, зокрема,"УДАРу”, було ухвалене рішення про створення Тимчасової слідчої комісії щодо розслідування фактів антиконституційного спотворення волевиявлення громадян за результатами парламентських виборів 2012 року. Про це заявив народний депутат від фракції "УДАР” Ростислав Павленко. 

Чумак: УДАР припинив практику влади – «ламання через коліно» всього парламенту

Головне, що сьогодні вдалося домогтися «УДАРу»  спільно з іншими опозиційними силами  – припинити неперсональне голосування в Верховній Раді. Про це заявив народний депутат від «УДАРу»  Віктор Чумак під час форуму «ЧЕСНО про депутатські пільги та звітність», присвяченому першим 100 дням роботи Верховної Ради.

Кличко: Банкова не буде керувати Київрадою та мером Києва

Влада робить все для того, щоби відкласти вибори у Києві до 2015 року, тільки тому, що на сьогодні у представників провладної більшості в парламенті – Партії регіонів - немає людини, яка впевнено виграє вибори мера столиці. Про це заявив лідер фракції "УДАР” Віталій Кличко під час брифінгу лідерів опозиційних сил. 


ВО "СВОБОДА"

Ірина Сех провела зустріч із громадськими екоактивістами

21 березня 2013 року голова Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи свободівка Ірина Сех зустрілася з представниками екологічних громадських організацій. Народний депутат обговорила з активістами проблеми природно-заповідного фонду України. Під час зустрічі також було ухвалено рішення про створення громадського дорадчого органу при голові екологічного парламентського комітету.

Юрій Сиротюк: "Притягнення до відповідальності фальсифікаторів є єдиною запорукою можливості проведення виборів у майбутньому"

Суспільний розголос навколо фальсифікації виборів, притягнення до відповідальності фальсифікаторів – від рядових виконавців на ДВК до замовників махінації на Банковій – є єдиною запорукою того, що в подальшому в Україні будуть можливі будь-які вибори. Про це заявив заступник Голови Всеукраїнського об'єднання "Свобода", народний депутат України Юрій Сиротюк, коментуючи ухвалення постанови "Про створення Тимчасової слідчої комісії з питань розслідування фактів антикорупційного перегляду волевиявлення Українського народу на парламентських виборах 2012 року".

Олег Тягнибок отримав від громадськості Японії відзнаку "Українсько-японська дружба і співробітництво"

21 березня 2013 року відбулася церемонія вручення лідеру Всеукраїнського об‘єднання "Свобода" Олегу Тягнибоку нагородної відзнаки Благодійного фонду "Українсько-японська дружба і співробітництво". Відзначку вручив особисто Йошіхіко Окабе – доцент Кобе Гакуін Університету, націоналіст-патріот та українознавець, що підтримує патріотичний рух в Україні. Також у церемонії нагородження взяв участь засновник фонду, перший Командувач Військово-Морських Сил України, голова Конгресу Громадянського Суспільства України, народний депутат України 2 і 3-го скликань, віце-адмірал Борис Кожин з дружиною.


Компартія України

Оксана Калетник та Ігор Калєтнік захистили Ямпільську ЦРЛ від реорганізації
Припинити реорганізацію Ямпільської центральної районної лікарні (Вінницька область) дав доручення прем’єр-міністр України Микола Азаров губернатору Вінницької області Івану Мовчану. Таке рішення глава уряду прийняв після звернення народних депутатів Ігоря Калєтніка та Оксани Калетник завдяки своєчасно наданій ними інформації. Кабінет Міністрів …
Александр Голуб: Нищета и коррупция в ЕС доводят людей до массовых самоубийств.
Нищета и коррупция в Евросоюзе, о "благах и ценностях” которого любят разглагольствовать украинские евроинтеграторы, доводят людей до массовых самоубийств. Так народный депутат Украины от КПУ Александр Голуб прокомментировал тревожную новость из Болгарии, где очередной безработный поджег себя, протестуя против нищеты …
Категория: Партии | Просмотров: 658 | Добавил: Штирлиц
E-mail: politicon1@at.ua © Владелец аккаунта, наименование, оформление, база данных, контент сайта, 2007—2015


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Рейтинг сайта по данным Alexa Internet
Вебвизора от Yandex.Metrika на сайте НЕТ!
3.149.254.35

гостевой вход politicon Вверх






Хостинг от uCoz
Счётчик от uCoz:



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0