Politicon Кровавый госпереворот и гражданская война в Украине 23 февраля! Харьков, площадь, Ленин, защита города от бандеровских банд
«  Апрель 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


 РАЗДЕЛЫ:

  Партии

  СМИ, блок 1

  СМИ, блок 2

 Архив по 30.06.2011

Приветствую Вас, Гость 19.03.2024, 09:03

Весь архив » 2013 » Апрель » 01

НОВОСТИ ПОЛИТИКИ УКРАИНЫ НОВИНИ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ, Россия, Тимошенко, Янукович, выборы, партия, оппозиция, БЮТ, регион
Политический пульс страны
новости, политика, факты, хроники, комментарии...

Актуальные темы:  



Суды превратили в инквизицию      Криминальная оккупация Украины


ВО "БАТЬКІВЩИНА"

ЄП 18 квітня заслухає доповідь своєї місії у справах Юлії Тимошенко та Юрія Луценка
img-20120522-00034.jpg Продовження роботи місії залежатиме від влади України та її готовності виконувати рекомендації Пета Кокса та Олександра Кваснєвського
У справі про вбивство Євгена Щербаня допитають ще двох свідків
pr_a5861.jpg Допит Сергія Тарути призначений на 2 квітня, а Віталія Гайдука – попередньо на 5 квітня
Євродепутати: влада України ігнорує думку та поради демократичних країн
pr_a6195.jpg Депутати Європейського парламенту Ребекка Хармс та Ельжбета Катажина Лукачієвська розчаровані відсутністю прогресу у роботі місії Європарламенту


Партія "УДАР"

У Броварах УДАР і громада міста протестували проти «комунальної реформи»

Партія «УДАР Віталія Кличка» провела у м. Бровари Київської області акцію протесту проти підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги.

УДАР вимагає відповідальності Президента і уряду

Влада сьогодні керує не відчуваючи країни. І від цього політична криза в Україні поглиблюється. Треба негайно зробити кроки, які допоможуть вирівняти ситуацію в суспільстві і знайти вихід з цієї кризи.  Про це заявив лідер "УДАРу" на погоджувальній раді керівників депутатських фракцій і комітетів парламенту.

Пацкан: В Україні необхідно удосконалювати законодавство щодо біженців

Україна має рухатися у напрямку вдосконалення законодавства щодо біженців та наблизити національні норми законодавства до європейських стандартів. Про це заявив народний депутат від «УДАРу», голова комітету з питань прав людини Валерій Пацкан під час зустрічі з керівником міграційної служби Закарпаття Ігорем Михайлишиним.


ВО "СВОБОДА"

Олексій Кайда звернувся до першого заступника Глави Адміністрації Президента з приводу безвідповідальності керівництва Тернопільської ОДА

1 квітня 2013 року народний депутат України від ВО "Свобода" Олексій Кайда скерував депутатське звернення першому заступнику Глави Адміністрації Президента України Ірині Акімовій з приводу безвідповідальності керівництва Тернопільської обласної державної адміністрації.

До 1 квітня у Камянці-Подільському висміяли антинародну політику влади

1 квітня 2013 року молодь Кам'янець-Подільської "Свободи" провела флеш-моб, висміявши недолугу політику влади та її місцевих прислужників.

В такий спосіб свободівці привітали городян із Днем сміху. Захід мав форму імпровізованої вистави, мета якої висміювання антиукраїнської політики режиму та привернення уваги до катастрофічного стану доріг у місті та районі.

Вінницький "губернатор" Мовчан уникає зустрічі з автоперевізниками, які домагаються збереження робочих місць

1 квітня 2013 року делегація автоперевізників і опозиційних депутатів Чечельницької районної, Ольгопільської сільської ради та голів інших сільських рад району вчетверте не змогли потрапити на прийом до голови Вінницької обласної державної адміністрації Івана Мовчана. Вони мали намір висунути вимоги до керівництва області щодо незаконного позбавлення перевізників права на працю.


Компартія України

Петро Симоненко: Голосування за скасування пенсійної реформи стане перевіркою для "опозиції”
Завтрашнє голосування у Верховній Раді України за скасування пенсійної реформи стане перевіркою для багатьох депутатів у парламенті. Таку думку висловив лідер КПУ Петро Симоненко в коментарі кореспонденту ГолосUA. Зокрема, Петро Симоненко підкреслив, що завтра Верховна Рада України розглядатиме першим питанням …
Черниговщина: Пленум уточняет задачи!
30 марта 2013 года состоялся пленум Черниговского обкома Компартии Украины, который рассмотрел вопрос о ходе выполнения постановления июньского (2010 г.) объединенного Пленума ЦК и ЦКК КПУ «О повышении роли первичных парторганизаций в укреплении организационного и идейного единства партии». На пленуме …

СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА

Ещё новости: УНИАН, Ukranews, Ukr.net, Главком, Украина без Януковича!, Досье, Факты, Вікна, ОстроВ, 5 канал, ОБКОМ



Оппозиция требует от Кабмина отчета о подготовке к наводнению (видео)
Звiту, чи готова Украiна до повенi, вимагаe вiд Уряду опозицiя. Меншовики хочуть, аби завтра Кабмiн на чолi з прем'eром завiтав до парламенту i доповiв про пiдготовку до надзвичайноi ситуацii. Також хочуть почути, яку компенсацiю отримають постраждалi вiд можливоi повенi. I кепкують над повiдомленням мерii про те, як треба дiяти в разi "високоi води".
В Киевской ГЭС отрицают вероятность прорыва дамбы (видео)
Повiнь, яка очiкуeться у 13 районах Киiвськоi областi, не призведе до прориву дамби киiвськоi ГЕС - запевняють на пiдприeмствi. Практично всi гiдроспоруди модернiзованi, а саме водосховище заповнене лише на двi третини.
Заседания Кабмина по понедельникам законны, - Лукаш
Проведение заседаний украинского правительства по понедельникам отвечает законодательству, а решения, которые на них принимаются, кроме представляющих государственную тайну или имеющих ограниченный доступ, являются публичными и оглашаются в установленном порядке, заявляет министр Кабинета министров Украины Елена Лукаш.
Павленко в США проведает семьи, которые усыновили украинских детей
Уполномоченный президента Украины по правам ребенка Юрий Павленко посетит США 1-4 апреля для изучения состояния с соблюдением прав украинских детей, усыновленных гражданами США. Кроме того, Павленко посетит американские семьи, которые усыновили детей из Украины.
У Попова говорят, что никаких подтоплений нет
В Киеве таяние снега не привело к значительным подтоплениям, сообщили в департаменте городского благоустройства и сохранения природной среды Киевской городской государственной администрации. "Мест в Киеве, которые вызывают серьезную обеспокоенность, нет", - заявил руководитель пресс-службы департамента.
Янукович провел кадровые перестановки в министерстве доходов и сборов
Президент Украины Виктор Янукович уволил Степана Дериволкова с должности заместителя председателя Государственной таможенной службы Украины и назначил его первым заместителем министра доходов и сборов. Также президент назначил Андрея Игнатова заместителем министра доходов и сборов.
Оппозиция завтра назовет единого кандидата в мэры Киева, - СМИ
Завтра, 2 апреля, на митинге возле Верховной рады Украины оппозиция назовет единого кандидата на должность мэра Киева, передают СМИ. Кроме единого кандидата оппозиция полностью согласовала план действий на выборах в Киевсовет, расписав квоты партий по округам столицы. Будет представлен документ, в котором все учтено и согласовано.
Королевская считает нереальной отмену пенсионной реформы
Наталья Королевская считает нереальной отмену пенсионной реформы. "Отменить пенсионную реформу - то это все равно что отменить Пенсионный фонд... То, что называется пенсионная реформа, - это в несколько законов было внесено целый ряд изменений... Все эти изменения комплексом отменить уже нереально", - сказала она.
Королевская хочет штрафовать работодателей, скрывающих вакансий
Министр социальной политики Наталья Королевская выступает за введение штрафов для работодателей за сокрытие освободившихся вакансий. "Работодатели скрывают вакансии, чтобы не подавать их в центр занятости. Это первый шаг к тенизации рынка... Наша задача - изменить эту систему, возможно даже, ввести штрафы", - заявила она.
Королевская раскритиковала работников центров занятости за хамство
Королевская критикует работников центров занятости за хамское отношение к посетителям. Об этом она сказала в ходе расширенного заседания Государственной службы занятости. "Работники центров занятости, которые позволят себе презрительное и недостаточно внимательное отношение к человеку, у нас работать не будут", - сказала министр.
Завтра Рада первым делом рассмотрит отмену пенсионной реформы
Завтра, 2 апреля первым вопросом в парламенте будет рассматриваться законопроект об отмене пенсионной реформы, подготовленный Коммунистической партией Украины. Об этом сообщил лидер КПУ Петр Симоненко. По его словам, законопроектом предусматривается возвращение пенсионного возраста для женщин в 55 лет и для мужчин - в 60 лет.
Ирина Луценко продала компанию за 20 миллионов гривен
Жена Юрия Луценко Ирина задекларировала в 2012 году 22,4 миллиона гривен дохода. 20 милилонов составляет доход от отчуждения ценных бумаг. "Я продала свою телекоммуникационную компанию. А два меньших бизнеса подарила сыну", - прокомментировала она. Доход старшего сына составлял 5,3 миллиона. 3,6 миллиона - это подарок матери.
Киевлян не предупредили о последствиях снегопада, - Азаров
Уровень информирования киевлян о последствиях снегопада 22-23 марта оказался неудовлетворительным, отметил Азаров в ходе встречи с гражданскими активистами, принимавшими участие в ликвидации последствий снегопада в Киеве. "Да, власти не информировали должным образом об этих снегопадах", - сказал он.
Ефремов говорит, что "Регионы" не собирают митинг 2 апреля
Председатель фракции Партии регионов в Верховной раде Александр Ефремов отрицает проведение Партией регионов митинга возле здания парламента 2 апреля. Ранее в социальных сетях появились приглашения на проплаченный митинг от ПР. Митингующим предлагается 50 гривен за участие в митинге на протяжении 2-3 часов.
Ефремов уверен, что Рада в состоянии уволить Кошулинского
В Партии регионов прогнозируют, что народные депутаты проголосуют за отставку вице-спикера Руслана Кошулинского (фракция "Свобода"), хотя в самой фракции Партии регионов достаточного количества голосов для этого нет. Он напомнил, что если народный депутат избирается в руководство парламента, то он должен выйти из фракции.
В Украине стартовал предпоследний призыв в армию (видео)
В Украiнi розпочався весняний призов до армii. Вiн триватиме вiд сьогоднi i до 31-го травня. Цього року кiлькiсть призовникiв скоротиться втричi i становитиме сiм з половиною тисяч. Для порiвняння - торiк до украiнськоi армii призвали понад 21 тисячу юнакiв. У Мiнiстерствi оборони заявили: це передостаннiй призов.
Ефремов любит пошутить
Председатель фракции Партии регионов в Верховной Раде Александр Ефремов поддерживает юмор и шутки во время рабочего процесса. Об этом он сказал на брифинге после заседания согласительного совета. Ефремов отметил, что вспоминать о шутках и улыбках нужно не только 1 апреля, а и на протяжении всего года.
Президент Судана выпускает всех политзаключенных
Президент Судана Омар Башир подписал указ об амнистии для всех политических заключенных страны. Выступая на открытии очередной сессии парламента, президент призвал все политические силы к диалогу. На прошлой неделе вице-президент Судана обратился к повстанческим группировкам, настаивая на том, что нужно сесть за стол переговоров.




"Фактум”: Harlem Shake - інтернет-зараза чи елемент масової культури?

Програма "Фактум". Дивіться сьогодні о 22:30 - після новин.
+Відео

Азаров зустрівся з рятівниками Києва від снігу

За спільним столом - Прем’єр-міністр Микола Азаров та громадські активісти. Тиждень тому вони організували добровільний порятунок Києва - від снігу та заторів. Сьогодні - дорікають главі уряду.
+Відео

Власенко каже, що прокуратура не надає протоколів допитів Тарути

За словами захисника Юлії Тимошенко Сергія Власенка, прокуратура не надає захисту екс-прем’єрці протоколів допитів свідка Сергія Тарути у справі про вбивство у 1996 році нардепа Євгена Щербаня.

Партія регіонів зібрала 160 підписів за відставку Кошулинського

За відставку віце-спікера парламенту свободівця Руслана Кошулинського Партія регіонів зібрала 160 голосів. Про це повідомив голова Верховної Ради Володимир Рибак.
+Відео

Дату київських виборів розглядатимуть у четвер, - Рибак

Голосувати за призначення дати столичних виборів треба 2 квітня. З такою вимогою виступили представники опозиційних фракцій під час погоджувальної ради.
+Відео

Стеження за Яценюком не пов’язане з депутатською діяльністю, - міліція

Бютівець Андрій Кожем'якін закликає голову парламенту Володимира Рибака звернутися в Генпрокуратуру, МВС та СБУ, щоб ті розслідували незаконне стеження правоохоронців за головою фракції "Батьківщина" Арсенієм Яценюком і депутатом Геннадієм Москалем.
+Відео

Уж вийшов з берегів

Уж вийшов з берегів [Фото]

У Києві борються з таненням снігу: очищають зливостоки, залучають додаткову техніку

Великої води у Києві не буде. Втім синоптики прогнозують - рівень води на Дніпрі буде найвищим за останні роки. І заспокоюють, ані води Дніпра, ані танення снігу столиці не загрожуватиме.
+Відео

На Луганщині у барі побили депутата

У одному із барів міста Рубіжне, що на Луганщині, депутат міськради побився із іншими відвідувачами.

Королевська: Скасувати пенсійну реформу – те ж, що й скасувати Пенсійний фонд

На переконання міністра соціальної політики України Наталії Королевської, скасування пенсійної реформи є нереальним.

Азаров думає, як після пожежі на ТЕС допомогти жителям Світлодарська

Прем'єр-міністр України Микола Азаров вважає, що всі жителі Світлодарська мають отримати максимальний соціальний захист з боку держави у зв'язку з аварією на ТЕС.

Тимошенко попросилась на завтрашній допит у справі Щербаня

Захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко повідомив, що засуджена екс-прем'єрка висловила бажання бути присутньою у суді під час допиту свідка у справі щодо вбивства Щербаня Сергія Тарути.

Краще я вени поріжу, ніж стану регіоналом, – Ляшко

Раніше на своїй сторінці у соціальній мережі нардеп і лідер Радикальної партії Олег Ляшко написав, що має намір вступити до лав Партії регіонів.

Колесніченко не з'явився на суд із Винничуком

За словами Юрія Винничука, нардеп-регіонал Вадим Колесніченко не приїхав до Львова на сьогоднішнє судове засідання, де розглядали його позов письменника.

Ірина Луценко задекларувала 20 мільйонів за продану компанію

На сайті "Народної самооборони" оприлюднили декларацію дружини Юрія Луценка Ірини за минулий рік. Згідно з документом, нардеп заробила 20 мільйонів гривень, продавши телекомунікаційну компанію.

Сніг у нас розтане за 10-15 днів, – Азаров

За словами українського прем’єра Миколи Азарова, столиця серйозно готується до можливого паводку, а синоптики прогнозують, що танення снігу у Києві триватиме 10-15 днів.

Азаров надіслав Фаріон російський правопис

Український прем’єр-міністр Микола Азаров заявив, що народний депутат від "Свободи" Ірина Фаріон розмовляє російською гірше, аніж він українською.


POLITICON

1 2 »
Акция "Вставай, Україно!" прошла в Черновцах. Снова без Кличко.
30 березня у Чернівцях опозиція організувала акцію протесту "Вставай, Україно!", на яку, за інформацією "Батьківщини", прийшли понад сім тисяч мешканців Буковини. Люди виходили з гаслами: "За Україну, за її долю, за честь і волю, за народ!", "Україні волю! Юлі волю!", "За достойну пенсію!", "За справедливу зарплату!", "Чернівцям потрібен мер" тощо. Крім того, на початку колони учасники маршу у Чернівцях розгорнули величезний жовто-блакитний прапор. Кличко знову не було. ... Читать дальше »
Яценюк с Тягнибоком наконец-то вытянули на "повстання" Кличко.
В четверг, 28 марта, в Ивано-Франковске была проведена акция, на которой наконец-то появился и Кличко. Участники акции прошли центральной улицей Ивано-Франковска до Вичевого майдана, где провели свой митинг. Дорогой люди скандировали: "Бандитам - тюрми!", "Януковича – геть!", "Україна – понад усе!", "Банду – геть!". На брифенге перед началом акции оппозиционеры огласили, что их основной целью есть проявление "непокори режиму Януковича", и призвали всех присоедениться к окончательному этапу акции в Киеве.... Читать дальше »
Деньги на отмену Пенсионной реформы взять из золото-валютного резерва страны.
Говорят, что для отмены увеличенного пенсионного возраста и всей антинародной Пенсионной реформы в целом, в стране нет денег. Не знаю тонкостей этой фарцы, но знаю, если это надо делать для народа, то деньги можно взять в нашем золото-валютном запасе. Если он наш, как заявляется, то я голосую за такой вариант. Но перед этим нужно изменить законодательство, создав бизнесу приемлемые условия для наполнения пенсионного бюджета. И вернуть те украденные предприятия, из которых раньше в основном наполнялся бюджет Украины.

Это может быть ... Читать дальше »
Национальность депутатов Верховной Рады?
ВО "Свобода" затребовала предоставить информацию о национальности народных депутатов парламента Украины.... Читать дальше »



Лідери опозиції закликають киян долучитися до акції протесту 2 квітня біля Верховної Ради

Отож приєднуйся, шановний киянине, до акції опозиції, яка буде проходити завтра о 10 годині ранку під Верховною Радою. А також ми запрошуємо вас приєднуватись до усіх тих заходів, які будуть організовувати опозиційні сили, а також активна громадськість заради збереження місцевого самоврядування в столиці. Ми, парламентська опозиція, зробимо максимум, що від нас буде залежати, у Верховній Раді. Але ми потребуємо вас на вулицях заради підтримки і заради нашої спільної перемоги.

Квартирні товариства та модель їх діяльності – успішні кроки і проблеми на прикладі Естонії

Громадська організація Центр «Доброчин» оголошує набір учасників у дводенному семінарі «», який відбудеться 29 – 30 квітня 2013 року в м. Чернігові. До участі запрошуються представники: - органів місцевого самоврядування Чернігівської області, - органів співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), - органи самоорганізації населення (ОСН), - мешканці багатоквартирних будинків, - ЖКГ. Програма семінару включає: - Реформа власності…

Школярі: "Партія регіонів іде проти волі навіть власних виборців”

У Києві в приміщенні видавництва «Смолоскип» відбувся організований школярами всеукраїнський круглий стіл «Наслідки можливого нівелювання ролі зовнішнього незалежного оцінювання при вступі до вищих навчальних закладів».

Микола Рябчук: Навігатор

Написавши у попередній колонці про двох інженерів, які працюють таксистами, я забув сказати найголовніше, — що я теж інженер, принаймні за першим дипломом, і навіть два роки пропрацював за фахом.

КСУ почав розглядати питання про київські вибори

Як випливає із конституційного подання – суб’єкт не звертався до Суду про розгляд цього подання як невідкладного.



Попова викликають на самосуд під стіни Верховної Ради

Голову Київської міської держадміністрації Олександра Попова викликають на громадський самосуд, який відбудеться 2-го квітня о 10-00 під Верховною Радою України. Відповідну повістку буде офіційно передано до КМДА о 12.00 у понеділок представниками громадянського руху "Спільна Справа”. У повістці Попова інформують … Продовження

Міфічні принади Митного Союзу. Жоден з членів МС не отримав відчутного економічного зиску

Останнім часом тему приєднання України до Мит­­ного cоюзу почали ще активніше педалювати внутрішні політичні агенти, які так чи інакше асоціюються з Кремлем. Насамперед ідеться про «Украинский выбор» Вік­то­­­­ра Медведчука, що, здається, перейшов до фінішної стадії «підпорогового навіювання» українцям, широко розмістив­­ши … Продовження

250 тисяч українців вже мають паспорти сусідніх держав

Близько 250 тисяч українців мають "запасні” паспорти Росії, Угорщини чи Румунії. Справжніх масштабів поширення подвійного громадянства поміж українців наразі не може визначити ніхто. Про це пише "Тиждень.ua". "На сьогодні кількість українців, що набули угорського громадянства, сягає 80–90 тисяч осіб, румунського – … Продовження

Європейський суд прийняв до розгляду скаргу Власенка

Європейський суд з прав людини прийняв до розгляду скаргу захисника екс-прем’єра Юлії Тимошенко Сергія Власенка на рішення Вищого адміністративного суду України про позбавлення його депутатського мандата. "За моєю скаргою до Європейського суду з прав людини я вже отримав номер і отримав … Продовження

ЕС установил Украине дедлайн: Вопрос Тимошенко нужно решить до 18 апреля

Визит миссии Европарламента (ЕП) во главе с экс-президентом Польши Александром Квасьневским и экс-президентом Европарламента Патриком Коксом стал 14-м по счету. Вчера они провели очередную встречу с главой партии "Батьківщина” Юлией Тимошенко, продолжавшуюся более двух часов, после чего, как всегда, отказались … Продовження



Фонд гарантирования вкладов наживается на вкладчиках банка «Таврика»

  Вместо возврата депозитов вкладчикам обанкротившегося банка «Таврика» чиновники Фонда гарантирования вкладов физических лиц решили тратить деньги на дорогой офис. С декабря 2012 г. по настоящее время временный администратор, а сейчас — ликвидатор банка «Таврика» от Фонда гарантирования вкладов располагается в здании центрального офиса банка «Таврика» по улице Дмитриевской 92-94, и занимает 3 этажа, общей [...]

Покращення. В Україні закриють 143 школи. Документ

В Україні цього року планується закрити щонайменше 143 школи, в яких навчається понад 3175 учнів. Про це заявила голова комітету Верховної Ради з питань науки і освіти Лілія Гриневич, посилаючись на зібрані комітетом дані від облдержадміністрацій. За її словами, таким чином буде звільнено майже півтори тисячі учителів, «а держава заощадить аж 44 мільйони гривень». Як [...]

Народного депутата Сиротюка незаконно не пустили на засідання Кабміну Азарова

У понеділок, 1 квітня 2013 року, народного депутат від «Свободи» Юрія Сиротюка не пустили на засідання Кабінету міністрів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби партії. «Сьогодні відчув прискіпливу увагу урядової охорони до свого статусу, адже на кожному поверсі у мене вимагали службове посвідчення. Згодом просто переді мною охоронці закрили двері до зали засідань», — зазначив Сиротюк. [...]

Регіонали хочуть більшисть у головних комітетах Ради

Партія регіонів вирішила отримати більшість у декількох комітетах Верховної Ради. Серед іншого, йдеться про комітети з питань європейської інтеграції, з питань податкової й митної політики, а також з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності. Проект постанови про внесення змін до постанови ВР «Про комітети Верховної ради VII скликання» (№2602) був підготовлений на закритому засіданні регламентного комітету [...]




Тимошенко хоче на власні очі подивитися допит Тарути

Новини від ТСН Екс-прем'єр тиждень тому написала відповідну заяву на ім'я начальника Качанівської колонії.
Дружина Луценка позбулася своїх "бізнесів" та задекларувала 22 мільйони (фото)

Новини від ТСН Ірина Луценко задекларувала свої статки за минулий рік.  (фото)
Конституційний суд почав міркувати над датою виборів мера Києва

Новини від ТСН Рибак не звертався з проханням пришвидшити розгляд.
Луценка доправили до Києва на розгляд касації

Новини від ТСН Експерти вважають, що суд може звільнити екс-міністра.
Найбажаніша наречена Ради Тетяна Донець не хоче зустрічатися після Горбаля з іншими політиками

Новини від ТСН Нардеп розповіла, що в цьому році отримала дуже багато квітів від своїх колег.
Яценюк запропонував у п'ятницю відправити Азарова у відставку

Новини від ТСН Опозиція має більше 150 підписів за резолюцію недовіри уряду.
В опозиції підписи за відставку Кошулинського розцінили як "першоквітневий жарт" від регіоналів

Новини від ТСН У Партії регіонів хочуть зняти свободівця з посади віце-спікера. 




Снежный покров в Москве обновил рекорд

Синоптики ожидают интенсивного таяния снега.

ПР подала заявку на митинг 2 апреля

Оппозиция заявила 15 тысяч участников.

КНДР: уроки запугивания

События на Корейском полуострове, где ситуация нагнетается уже несколько недель, как будто развиваются стремительно, но по сути не двигаются с мертвой точки. КНДР под руководством молодого лидера Ким Чен Ына сыплет угрозами в отношении Южной Кореи и США, но в исполнение этих угроз верится с трудом.

В Кабмине настаивают на законности заседаний по понедельникам

Елена Лукаш отвергла претензии Олега Тягнибока.

Попов отчитается перед Киевсоветом через две недели

Глава КГГА надеется на откровенный разговор с депутатами

Допрос Гайдука назначен на 8 апреля

Анонсированная ранее дата изменилась.

В Раде не договорились о рассмотрении даты выборов в Киеве

ПР не дает согласия на голосование по этому вопросу на завтрашнем заседании.

Бекхэма уговаривают остаться

37-летнему полузащитнику предлагают продлить контракт

Катеринчук обвинил Бондаренко в работе на Порошенко

За звание единого кандидата на Киев продолжается борьба.




У Кабміні жартують: виклали новину з майбутнього і подякували депутатам

Прес-служба Кабінету міністрів розповсюдила інформацію про те, що у засіданні уряду взяли участь народні депутати від опозиції.

"Регіонали" просили КМДА дозвіл на 3-тисячний мітинг 2 квітня

Київська міська держадміністрація не має наміру звертатися до суду з приводу обмеження права на проведення масових акцій 2 квітня в центральній частині Києва.

У Кабміні заявили, що незаконних секретів від Тягнибока не мають

У Кабінеті міністрів заявили, що проведення засідань уряду щопонеділка відповідає законодавству і рішення, які приймаються на них, окрім засекречених, є публічними. Про це заявила міністр Кабміну Олена Лукаш, відповідаючи на закиди лідера "Свободи" Олега Тягнибока про те, що уряд продовжує проводити таємні засідання, та й традиційні зібрання по середах засекречує. "Відповідно до закону "Про Кабінет Міністрів України" Кабінет Міністрів є колегіальним органом, який приймає рішення після обговорення

Попов та міліція радять оминати Раду 2 квітня

Київська міська держадміністрація рекомендує водіям оминати центр Києва 2 квітня, бо через заплановану акцію під Верховної Ради рух транспорту може бути ускладнений там

"Зразковий" депутат хоче змусити колег звітувати

Депутатів необхідно змусити надавати виборцям більш вичерпні і ґрунтовні звіти про свою діяльність.



Вирватися з періоду "візового застою"

Без чітко вираженої політичної волі, що передбачатиме залучення громадських організацій та врахування незалежної експертизи законопроектів, перспектива безвізових подорожей у Європу перетвориться на заїжджену довгограючу платівку, яку не захочуть слухати ані в ЄС, ані в українському суспільстві.

Mon, 01 Apr 2013 13:49:21 +0300

Shell - Україна: арифметика розподілу

Для України це не зовсім стандартний текст. Він, зокрема, сильно деталізований. В окремій статті перелічені платежі, а далі - формулювання "з метою уникнення непорозумінь", після чого - вичерпний перелік видів платежів. Такої докладності бракує багатьом українським законам.

Mon, 01 Apr 2013 12:15:37 +0300

Черновецький вирішив брати участь у виборах мера Києва

Колишній мер Києва Леонід Черновецький вирішив брати участь у виборах мера Києва.

Mon, 01 Apr 2013 10:51:42 +0300

Віктор Романюк з Мілану: Задача Засухи – усунути мене як конкурента

В Європі домінує думка про те, що в Україні відбувається щось не те, що потураються права людини. Ця думка спостерігається в усіх прошарках населення.

Sun, 31 Mar 2013 13:16:09 +0300

Ми всі - "новиє рускіє"

Хтось каже, що "новий рускій" - це той, хто їздить по вузьких вулицях на джипах-бровкодавах, спльовує собі під ноги і курить сигарети з позолоченим фільтром. Все це так, тільки є одне "але". "Новие рускіє" - це не каста і не прошарок. "Новие рускіє" - це кожен з нас. (рос)

Fri, 29 Mar 2013 13:10:12 +0200



ВВС Україна: Сможет ли оппозиция диктовать повестку дня в Раде?
Оппозиционные фракции Верховной Рады требуют рассмотрения на сессии парламента 2-5 апреля своих законопроектов, касающихся деятельности правительства, президента и выборов в Киеве, пишет обозреватель ВВС Україна Светлана Дорош.
УП: Итальянский суд приступит к вопросу об экстрадиции Романюка не раньше июля
Итальянский суд может приступить к вопросу об экстрадиции экс-кандидата в народные депутаты Украины от оппозиции Виктора Романюка не раньше июля текущего года или даже осенью.
Дело Щербаня: Тимошенко хочет присутствовать при допросе Таруты
Экс-премьер Юлия Тимошенко хочет присутствовать при допросе бизнесмена Сергея Таруты по делу об убийстве народного депутата Евгения Щербаня.
Transparency заявляет, что Украина срывает выполнение антикоррупционной программы
Государственно антикоррупционная программа на 2011-2015 годы стоимостью более 820 млн грн находится на грани срыва. Как сообщает Transparency International Ukraine, об этом свидетельствует общественный мониторинг проведенный независимыми экспертами.
УП: Жена Луценко продала часть бизнеса за 20 млн грн
Народный депутат Украины, супруга заключенного экс-главы МВД Юрия Луценко Ирина задекларировала в 2012 году 22,4 млн грн дохода, сообщает Украинская правда..
Королевская раскритиковала работников центров занятости за хамство
Министр социальной политики Наталья Королевская раскритиковала поведение сотрудников центров занятости из-за их якобы хамского отношения к посетителям.
Кассацию по второму делу Луценко рассмотрят в четверг
Высший специализированый суд рассмотрит уголовное дело по кассационным жалобам защитников осужденного экс-министра МВД Украины Юрия Луценко на приговор Печерского райсуда Киева от 17 августа 2012 года назначено на 4 апреля, партия Народная самооборона.
Супруга Луценко заявила, что его не доставили в Киев
Супруга экс-главы МВД Юрия Луценко Ирина заявила, что ее мужа не доставили в Киев для завтрашнего слушания кассации в Высшем спецсуде.
Ефремов заявил, что у ПР хватит голосов для отставки вице-спикера Кошулинского
Лидер фракции Партия регионов Александр Ефремов заявил, что у партии хватит голосов для того, чтобы отправить голосованием в Верховной Раде в отставку вице-спикера Руслана Кошулинского, который пришел от ВО Свобода.
Опрос: Россияне больше, чем украинцы, хотят объединения в одно государство
Объединения в единое государство в России хотят 18% граждан, в Украине - 16%. При этом число положительно настроенных к РФ украинцев значительно больше, чем россиян - к Украине.


В историческом центре Киева произошел оползень

В центре Киева, на улице Воздвиженской №1, №3, №5 в связи с интенсивным таянием снега произошел сдвиг верхнего слоя почвы.

Днепр остался без Ротаня

Полузащитник пропустит две недели

Семейный бизнес: в Дагестане следователю вменяют заказные убийства

В республике Дагестан полицейские задержали предполагаемого исполнителя нескольких заказных убийств, которым оказался следователь Кировского района Махачкалы.

Сегодня в Киевской области возможна затяжная гроза

Во понедельник, 1 апреля, в Киевской области возможна затяжная гроза, сообщили в ГСЧС со ссылкой на прогноз Укргидрометцентра.

Никаких рисков: мэрия Киева заверила, что контролирует ситуацию с таянием снега

Киевская городская администрация рассказала о ситуации с таянием снега в столице. По сообщению мэрии, ситуация находится под контролем.

В Мистецьком арсенале пройдет выставка 100 шедевров мировой скульптуры

В Мистецьком Арсенале с 12 апреля по 12 мая будет представлена уникальная экспозиция - 100 шедевров мировой скульптуры.

Лукойл не скупится на нефтеактивы в РФ, стараясь удержать добычу

Крупнейший в России частный нефтепроизводитель Лукойл в попытке преодолеть спад добычи сырья купил актив в Поволжье, не постояв за ценой.

Оппозиция определилась с единым кандидатом на пост мэра Киева и завтра назовет его имя - источник

Партии Батькивщина, Свобода и УДАР определились с единым кандидатом на пост мэра Киева и завтра, 2 апреля, во время митинга возле Верховной Рады назовут его имя.

Лукойл не скупится на нефтеактивы в РФ, стараясь удержать добычу

Крупнейший в России частный нефтепроизводитель Лукойл в попытке преодолеть спад добычи сырья купил актив в Поволжье, не постояв за ценой.

Убытки украинских предприятий в прошлом году составили 85 млрд грн - министр

Украинские предприятия задекларировали по итогам прошлого года около 85 млрд грн убытков, сообщил министр доходов и сборов Украины Александр Клименко.

Австрийские мусульмане добились запрета продаж дворца Джаббы из Lego

Компания Lego согласилась снять с продажи модель дворца Джаббы из серии Звездные войны по требованию Турецкой культурной общины Австрии.

Американские города пытаются решить жилищную проблему с помощью микроквартир

Многий городах США объявили строительство микроквартир приоритетной задачей для решения жилищных проблем его населения, сообщает SV Development.

Активиста Greenpeace в костюме белого медведя задержали в ходе сплава по Москве-реке

Сегодня, 1 апреля, московской полицией был задержан и вскоре отпущен активист Greenpeace, который в костюме белого медведя плыл по Москве-реке, протестуя против промышленного освоения Арктики.

КНДР приняла программу освоения космоса

В понедельник, 1 апреля, государственное северокорейское агентство ЦТАК сообщило о том, что депутаты Верховного народного собрания КНДР приняли закон по освоению космоса. Кроме того, депутаты приняли постановление "О консолидации позиции КНДР как страны, обладающей ядерным оружием" и одобрили проект бюджета на текущий год.

Киевские выборы назначат, если под Раду придет много митингующих, - активист

Если на завтрашнюю акцию протеста под здание Верховной Рады придет большое количество митингующих, Партии регионов придется назначить выборы в Киеве



Евросоюз подпишет соглашение с Украиной и сразу введет санкции против конкретных чиновников

Дилемма, перед которой сейчас оказался Евросоюз, имеет более-менее приемлемое разрешение. Что бы не отдать Украину в лапы России, с ней подпишут соглашение об ассоциации, а политику "кнута" применят к конкретным чиновникам.

А если мэром Киева станет Черновецкий?..

Премьер Николай Азаров, говоря о необходимости проведения выборов мэра Киева, с ужасом вспомнил мэрство Леонида Черновецкого и пожелал киевлянам не повторять прошлых ошибок.

Рыбак призывает депутатов проголосовать за киевские выборы

Председатель Верховной Рады Украины Владимир Рыбак считает, что выборы в Киеве необходимо проводить, поскольку срок полномочий горсовета заканчивается, а мэра столицы нет уже около года.

Янукович принимает решение, за которое ответит перед Богом и историей

Министр иностранных дел Польши Радослав Сикорский заявил, что в случае подписания или неподписания ассоциации Украина останется для Европейского Союза чрезвычайно важным государством.

Корейцы просят Ким Чен Ына начать войну с США

Во всех регионах КНДР ежедневно проходят массовые собрания с призывами тесно сплотиться вокруг Ким Чен Ына и одержать окончательную победу над США и южнокорейский "марионеточным режимом".

До конца недели Луценко выйдет на свободу?

Завтра Высший спецсуд по уголовным делам рассмотрит кассационную жалобу Юрия Луценко. Дело Луценко — это вопрос геополитического выбора, так как ноябре Украина надеется подписать с ЕС договор об ассоциации.

Что «шьют» Яценюку

Народный депутат от объединенной оппозиции Геннадий Москаль прокомментировал возбуждение уголовного дела в отношении себя и Арсения Яценюка за инцидент в Черновцах: "МВД дошло до полного маразма и абсурда..."

В кабинетах Европарламента Януковича уже называют «царем»

Западный мир пытается говорить с президентом Украины Виктором Януковичем как с демократическим лидером нового времени. Но он этого не приемлет. Монархию, в его понимании, нельзя шантажировать...

В США советуют Европе подписать соглашение с Украиной, а потом ввести санкции

Отказ ЕС от ассоциации с Украиной будет "санкцией для страны за грехи администрации Януковича". Кроме того, это может сыграть на руку тем, кто выступает за Таможенный союз.

Даже донецкие «регионалы» недовольны реформами Януковича

Реформы, которые инициируются президентом и реализуются правительством, приносят разочарование населению и вызывают недоверие к власти, заявил мэр Донецка Александр Лукьянченко.



Лидеры оппозиции призвали киевлян на завтрашнюю акцию протеста под Верховную Раду. ВИДЕО

Лидеры трех оппозиционных фракций - Объединенной оппозиции «Батькивщина», партии «Удар» и ВО «Свобода» - еще раз призвали киевлян присоединиться к акции протеста 2 апреля возле Верховной Рады.

Когда заканчиваются аргументы: донецкий ГАИшник плюнул на активиста "Дорожного контроля". ВИДЕО

Активист "Дорожного контроля" утверждает, что инспектор попал на его туфли...

"Правоохранители безосновательно преследуют интернет-издание", - главред "Цензор.НЕТ" Бутусов. ВИДЕО

Комментариев с угрозами жизни судьи Бернацкой в публикации о ее судейской машине журналистам найти не удалось. Если, конечно, не считать криминалом гневные сообщения возмущенных людей. Правда, таких в интернете - тысячи.

"Попросил гаишника о помощи, но был послан…", - самоустранение правоохранителя при нападении охранника кортежа на журналиста. ВИДЕО

Очередной инцидент произошел на прошлой неделе в центре Киева, когда неизвестный в штатском отобрал мобильный телефон у представителя СМИ при полном попустительстве со стороны правоохранителей.

Праздник давно себя исчерпал и превратился в способ быстрого заработка, - одесситы о Дне смеха. ВИДЕО

День смеха и юбилейная 40-я юморина в Одессе для одесситов - выходной и возможность быстрого заработка.

"Укравтодору" выделили дополнительно 27 млн грн на уборку снега: щедрое финансирование - минимальный результат. ВИДЕО

Финансировали расчистку дорог от снега достаточно щедро - "Укравтодор" получил из Госказначейства дополнительно 27 млн грн. Из этих денег 6 млн - только на ликвидацию последствий снегопада в Киеве.

"Мы продали голоса "Единой России" за тысячу рублей", - после выборов в РФ толпа сторонников Путина ждет деньги. ВИДЕО

В сеть залили видео большого количества агитаторов и "сторонников Путина", которые выстроились в огромную очередь, в надежде получить по тысяче рублей за свою работу...

Министр образования России - своему заму: "Ты чё ох...ел! На меня смотри!". ВИДЕО

Министр образования Ливанов на открытом заседании ведомства в ноябре 2012 года в нецензурных выражениях объяснил своему заму, как правильно распределять вузы по эффективности.

Сотни тысяч украинцев строят "Новую Украину" в Аргентине. ВИДЕО

Пока у нас идут политические и идеологические баталии, сотни украинцев строят маленькую Украину в Аргентине. Численность наших соотечественников в южноамериканской стране поражает.

Венесуэльское телевидение показывает Чавеса в раю. ВИДЕО

Государственный телеканал Венесуэлы выпустил в эфире мультфильм "Прощай навсегда, команданте Чавес” о покойном президенте страны.



Власть советует киевлянам объезжать Раду десятой дорогой

2 апреля в центре Киева возможно осложнение движения транспорта в связи с проведением массовых акций. Как сообщили УНИАН в пресс-службе КГГА, в связи с запланированными политическими партиями акциями возможно осложнение движения транспорта, возникновение заторов на Европейской площади, на улицах Михаила Грушевского, Институтской и Шелковичной. В КГГА советуют по возможности выбирать другие маршруты передвижения.

Кличко нельзя недооценивать Попова и бабушек Черновецкого – депутат

В «Батькивщине» ничего не происходит в плане выдвижения кандидатуры мэра Киева, все ждут решения Виталия Кличко

Синоптики констатировали, что весна наконец-то пришла

Директор Укргидрометцентра Николай Кульбида отмечает, что в целом весна уже пришла в Украину, но не во всех регионах в полном объеме. «Весна в Украину практически, можно сказать, уже пришла, но наступает она не смело

Защита Тимошенко жалуется, что ей не дают материалы дела Щербаня

Прокуратура не предоставляет защите экс-премьер-министра Юлии Тимошенко протоколы допросов свидетеля Сергея Таруты по делу об убийстве в 1996 году бизнесмена и депутата Евгения Щербаня

Во вторник на улицы Киева могут выйти 28 тысяч человек

Киевская городская государственная администрация не намерена обращаться в суд с просьбой запретить проведение акций в центре города 2 апреля

Глава «Укргидроэнерго» рапортует, что ГЭС готовы к паводку

Эксплуатируемые ПАО «Укргидроэнерго» гидротехнические сооружения, в частности, Днепровского каскада, готовы к пропуску весеннего паводка, сообщил гендиректор предприятия Игорь Сирота на пресс-конференции в Вышгороде в понедельник. По его словам, в текущем году через Киевскую ГЭС ожидается среднесуточный пиковый приток воды около 5,1 тыс

Львовянам сегодня не до смеха: в городе канализационная авария

На Сыхове – крупнейшем жилом массиве Львова - провалился канализационный коллектор. Как передает «Львовский портал», 1 апреля на перекрестке ул

У Азарова ответили Тягнибоку: «тайные» заседания Кабмина законны

В Кабинете министров заявили, что проведение заседаний правительства по понедельникам соответствует законодательству, и решения, принимаемые на них, кроме засекреченных, являются публичными


НОВОСТИ ПОЛИТИКИ УКРАИНЫ НОВИНИ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ, Россия, Тимошенко, Янукович, выборы, партия, оппозиция, БЮТ, регион
Политический пульс страны
новости, политика, факты, хроники, комментарии...

Актуальные темы:  



Суды превратили в инквизицию      Криминальная оккупация Украины


ВО "БАТЬКІВЩИНА"

ЄП 18 квітня заслухає доповідь своєї місії у справах Юлії Тимошенко та Юрія Луценка
img-20120522-00034.jpg Продовження роботи місії залежатиме від влади України та її готовності виконувати рекомендації Пета Кокса та Олександра Кваснєвського
У справі про вбивство Євгена Щербаня допитають ще двох свідків
pr_a5861.jpg Допит Сергія Тарути призначений на 2 квітня, а Віталія Гайдука – попередньо на 5 квітня
Євродепутати: влада України ігнорує думку та поради демократичних країн
pr_a6195.jpg Депутати Європейського парламенту Ребекка Хармс та Ельжбета Катажина Лукачієвська розчаровані відсутністю прогресу у роботі місії Європарламенту


Партія "УДАР"

УДАР закликає не "купуватися" на провокації

У партії "УДАР" звертаються до киян, щоб вони не вірили брехливим провокаціям і не погоджувалися брати участь у мітингах за гроші.

Чернега: Політичні репресії - це не "покращення"

Ті, хто намагається говорити сьогодні про «покращення», не повинні забувати про ті політичні репресії, які далі продовжуються в нашій державі. Про це на сесії Івано-Франківської обласної ради сказав народний депутат України, голова обласної організації партії "УДАР Віталія Кличка" Роман Чернега.

Продан: Ми не дозволимо владі знищувати Україну

Опозиційні сили не дозволять владі знущатись над українцями та знищувати Україну. Про це сьогодні заявила народний депутат від «УДАРу» Оксана Продан у Чернівцях під час виступу на віче в рамках акції «Вставай, Україно!».


ВО "СВОБОДА"

Народного депутата свободівця Юрія Сиротюка не допустили на засідання Кабінету Міністрів України

1 квітня 2013 року народний депутат від Всеукраїнського об‘єднання "Свобода", член парламентського Комітету з питань національної безпеки та оборони Юрій Сиротюк мав намір відвідати засідання Кабінету Міністрів. Як відомо, уряд взяв собі за правило щопонеділка проводити "таємні" засідання, куди не запрошують ЗМІ. Цього разу на засідання не було допущено народного депутата України.

У Полтаві "Свобода" відзначила 140-річчя з Дня народження Миколи Міхновського

31 березня 2013 року Полтавська міська та районна організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" разом зі "Студентською Свободою" вшанували 140-річчя з Дня народження видатного громадського та політичного діяча, публіциста, борця за незалежність України, ідеолога українського націоналізму Миколи Міхновського. У заході, зокрема, взяв участь народний депутат України свободівець Олег Сиротюк.

Побиття Дмитра Глазунова: міліція Єнакієвого покриває злочинців

По відкритій кримінальній справі щодо побиття голови Єнакіївської міської організації ВО "Свобода" міліція перекручує факти та намагається звинуватити свободівця у побитті "братків".

Міліція покриває злочинців, що скоїли напад на Дмитра Глазунова, намагаючись звинуватити 18-річного хлопця в побитті двох дорослих чоловіків кремезної зовнішності.


Компартія України

Збори депутатів-комуністів усіх рівнів відбулися на Вінниччині
Уже традиційно, з року в рік у Тиврівському районі Вінницької області проходять районні збори депутатів – комуністів усіх рівнів. Так і цього року 29 березня 2013 року відбулася така нарада з депутатами місцевих рад, головами територіальних громад та активом Тиврівського …
Игорь Алексеев считает Луганскую областную организацию КПУ одной из лучших в Украине
Второй секретарь Центрального Комитета Коммунистической партии Украины Игорь Алексеев назвал Луганскую областную организацию КПУ одной из лучших в стране. Такое заявление он сделал во время выступления на пленуме Луганского обкома Компартии Украины «О повышении роли первичных партийных организаций», который состоялся …
Відбувся пленум Вінницького обкому КПУ
30 березня 2013 року відбувся пленум Вінницького обласного комітету Комуністичної партії України. У роботі пленуму взяв участь секретар центрального комітету Комуністичної партії України Георгій Володимирович Буйко. Пленум розглянув питання «Про виконання Вінницькою обласною партійною організацією рішення червневого (2012 р.) об’єднаного …

СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА

Ещё новости: УНИАН, Ukranews, Ukr.net, Главком, Украина без Януковича!, Досье, Факты, Вікна, ОстроВ, 5 канал, ОБКОМ



Киевские власти рассказали, что нужно делать во время наводнения
В Киевской ГГА рекомендуют жителям столицы при внезапном наводнении как можно быстрее собрать предметы первой необходимости, сохранять спокойствие, подняться на возвышенность и ждать помощи. К предметам первой необходимости власти города отнесли документы, медицинскую аптечку, спички или зажигалку, хлеб, питьевую воду.
Власти Кипра решили открыть казино
Президент Кипра Никос Анастасиадис заявил в интервью кипрской газете Fileleftheros об открытии казино в южной части острова для получения дополнительных средств по выводу страны из экономического коллапса. Кроме того, глава Кипра намерен защитить права жителей острова на рынке труда.
Большинство готовит отставку оппозиционного вице-спикера
Вопрос об отставке вице-спикера от "Свободы" Руслана Кошулинского народные депутаты от ПР обещают рассмотреть сегодня на заседании фракции. Об этом заявил первый замглавы фракции Михаил Чечетов. "Патрон в патроннике, а будет ли политический выстрел - зависит от того, как Руслан Кошулинский и его фракция поведут себя", - пояснил он.
Хорватия возобновила визовый режим с Украиной (видео)
Хорватiя вiдновлюe вiзовий режим для Украiнцiв. Оформлення документа обiйдеться у тридцять п'ять eвро. Термiнова видача буде удвiчi дорожчою. Нагадаю, ранiше у лiтню пору громадяни Украiни могли iздити до Хорватii без вiз. Змiнити режим краiну змусив вступ до ґвропейського союзу.
Москаль требует от главы МВД доказать законность слежки за Яценюком
Геннадий Москаль обратился к министру МВД Виталию Захарченко и генпрокурору Виктору Пшонке с просьбой сообщить, какому из подразделений УМВД в Черновицкой области принадлежат два автомобиля, которые осуществляли наружное наблюдение за Арсением Яценюком. Политик просит разъяснить, стоят эти автомобили на балансе автохозяйства УМВД.
Москаль о деле за "препятствование" слежке: Это абсурд
Открыть уголовное производство в отношении народных депутатов может только генеральный прокурор. Об этом говорится в заявлении народного депутата Геннадия Москаля в ответ на сообщение об открытии уголовного производства в отношении него и Арсения Яценюка за препятствование деятельности работников правоохранительных органов.
Романюк не будет просить убежища, а поучаствует в перевыборах
Освобожденный из миланской тюрьмы конкурент Татьяны Засухи по 94 округу Виктор Романюк собирается участвовать в перевыборах на своем округе - об этом он заявил на следующий день после своего выхода из тюрьмы. "О политическом убежище сейчас вообще речь не идет. Я буду идти путем Арсена Борисовича Авакова", - отметил Романюк.
Партия УДАР утверждает, что не устраивала проплаченые акции
Партия УДАР опровергла распространенные в социальных сетях сообщения от имени партии о вроде бы "рекрутинге" за деньги киевлян для участия в акции 2 апреля под Верховной радой, сообщает пресс-служба партии. "УДАР никогда не устраивал проплаченных акций. Проплаченными митингами результата не достигнешь", - заявляют в партии.
Филиппины требуют от США компенсацию за поврежденный коралловый риф
Власти Филиппин требуют от США компенсации за поврежденный коралловый риф. На этом рифе, расположенном в заповедной зоне, сел на мель американский военный корабль. Корабль провел на мели около 10 недель, повредив за это время, по оценкам филиппинской стороны, 4 тысячи квадратных метров рифа. Ущерб оценивается в 2 миллиона долларов.
КГГА призывает волонтеров помочь в случае затопления
Киевская городская государственная администрация призывает волонтеров к сотрудничеству во время чрезвычайных ситуаций. Несмотря на прогнозы о том, что наводнения в Киеве ожидать не стоит, Киевгорадминистрация мобилизовала все силы для предупреждения подтоплений и оперативной ликвидации их последствий.
Янукович поздравил христиан западного обряда с Пасхой
Президент Украины Виктор Янукович поздравляет христиан западного обряда с Пасхой. "В этот день, когда сердца верующих испытывают радость Воскресения Сына Божьего, наполняясь светом евангельских истин и духом добра и милосердия, желаю вам и вашим близким здоровья, счастья и благополучия", - сказано в поздравлении.
Возможное подтопление в Киеве уже круглосуточно мониторят
В каждом районе Киева созданы оперативные группы по мониторингу территорий вероятного подтопления. Новосозданные группы работают в круглосуточном режиме. Основной задачей групп является координация деятельности коммунальных служб и дополнительной техники, прибывшей из других регионов Украины с целью эффективной организации работы.
У Путина отвергли идею Горбачева о продолжении перестройки
Пресс-секретарь президента России Дмитрий Песков после высказывания первого президента СССР Михаила Горбачева о том, что в стране прекратилась перестройка, выразил надежду, что в России перестроек больше не будет. Говоря о перестройке, Горбачев в субботу отметил, что именно благодаря ей в страну пришла свобода.
Корабли ЧФ РФ вернулись в Севастополь после учений
В Севастополе в воскресенье торжественно встретили боевые корабли и суда обеспечения ЧФ РФ, которые принимали участие в учениях в рамках внезапной проверки боевой готовности и боеспособности войск (сил) на юге России. Командующий ЧФ РФ поблагодарил моряков за грамотные, уверенные действия, проявленные в ходе выполнения задач.
Киевские власти ищут волонтеров для борьбы со стихией
В Киевской ГГА приглашают всех неравнодушных к сотрудничеству для предупреждения подтоплений и оперативной ликвидации их последствий. Там отметили ценность помощи добровольцев во время снегопадов. И хотя специалисты уверяют в том, что наводнения не будет, КГГА мобилизировала силы для предупреждения подтопления.
Войну между Северной и Южной Кореей начали СМИ (видео)
Войну между Северной и Южной Кореей начали не сами страны, а мировые СМИ. Причина в трудностях перевода. Медиа неверно истолковали сообщение официального Пхеньяна и поспешили заявить: КНДР провозгласила состояние войны. В действительности, коммунистическое государство всего лишь предупредило о возможном начале боевых действий.
Президент Италии опроверг слухи о своем уходе
Президент Италии Джорджо Наполитано опроверг слухи о своем досрочном уходе в отставку, отметив, что останется на посту до окончания мандата. Президент хотел бы создать временное правительство из "технократов" и беспартийных популярных лидеров. Последние переговоры о создании коалиционного правительства закончились безрезультатно.
Россия считает Украину приоритетным партнером
Украина остается приоритетным партнером для России на пространстве СНГ - об этом на пресс-конференции по итогам переговоров с министром иностранных дел Украины Леонидом Кожарой заявил министр иностранных дел РФ Сергей Лавров. В частности, министры обсудили вопросы Черноморского флота и упрощения порядка пересечения госграницы.




На Львівщині позашляховик врізався у дерево

У Львівській області водій позашляховика не впорався з керуванням і в’їхав у дерево. ДТП сталася 30 березня близько півночі в місті Стебник.

У КМДА рекомендують киянам у разі повені взяти хліб і сірники і чекати на височині

У Київській міській державній адміністрації рекомендують мешканцям столиці у разі раптової повені якнайшвидше зібрати предмети першої необхідності, зберігати спокій, піднятися на височину і чекати допомоги.

Страшна ДТП на Черкащині забрала життя трьох людей, ще одна травмована

У Черкаській області 28-річний водій автомобіля Škoda Fabia не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та скоїв зіткнення з деревом.

Талий сніг затоплює столичні квартири

У Києві перші проблеми з таненням снігу: затоплені деякі вулиці, талий сніг крізь дахи заливає квартири.

У липні-серпні в Криму краще не відпочивати, - кримський міністр

Відпустку в червні можна провести в Криму, а от у липні-серпні краще на півострів не їхати, бо занадто людно і спекотно. Про це говорить міністр курортів і туризму Криму Олександр Лієв.
+Відео

Одеській "Гуморині" - 40 років

В Одесі з нагоди Дня сміху відбувається фестиваль "Гуморина". У легендарного фестивалю ювілей - 40 років. У традиційній карнавальній ході братимуть участь 40 колон, а це близько 2-х тисяч учасників. Зі своїми костюмами та декораціями прибудуть гості з Харкова та Москви.
+Відео

У Карпатах досі небезпека сходження лавин

У Карпатах на території Івано-Франківської області триває масове сходження снігових лавин.

Разом з Угодою про асоціацію ЄС може ввести санкції щодо України

Євросоюз може разом з підписанням Угоди про асоціацію з Україною запровадити санкції проти окремих українських чиновників. Про це виданню The New York Times повідомив колишній посол США в Україні Джон Гербст.
+Відео

Політолог: "Бабусі Черновецького" вважають Попова суворим начальником

Керівник Інституту політичних, соціологічних і маркетингових досліджень Володимир Бондаренко вважає, що передвиборча кампанія виборів мера Києва вже почалася.

Опозиція вимагає призначити вибори мера Києва на 2 червня

Протистояння у парламенті навколо виборів київського мера триває. Сьогодні на погоджувальній раді опозиція має намір вимагати ухвалення рішення про вибори міського голови Києва 2 червня.
+Відео

Адвокат Луценка: Процедура помилування – найвірогідніша

Олексій Баганець – адвокат екс-глави МВС Юрія Луценка, – сумнівається, що 2 квітня його підзахисного звільнять з-під варти за рішенням суду касаційної інстанції, бо, вважає він, це може зробити Глава держави за власним бажанням.
+Відео

В Україні сьогодні стартує весняний призов

До лав Збройних Сил цьогоріч приєднаються 7,5 тисяч юнаків. Про це повідомив перший заступник начальника Генштабу ЗСУ Ігор Кабаненко.
+Відео

З понеділка в Україні дощитиме

Сьогодні, 1 квітня, в Києві хмарно з проясненнями, невеликий дощ, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +5...+7 градусів, вдень +11...+13 градусів.

У Києві просять водіїв приватних авто поважати пасажирів громадського транспорту

КП "Київпастранс" просить водіїв у важких погодних умовах бути ввічливими і не залишати автомобілі у невідведених місцях.

Основні події за вихідні

Огляд основних новин, які створили картину вихідних 30-31 березня.

Політолог: Опозиція не підтримає Порошенка

Опозиційні сили не підтримають кандидатуру Петра Порошенка на мера столиці.

Мер Сум: Всі, хто хочуть жити у нормальній демократичній країні, мають їхати звідси

Міський голова Сум Геннадій Мінаєв вважає, що зараз влада намагається втілити повернення до Радянського союзу.


POLITICON

1 2 »
Акция "Вставай, Україно!" прошла в Черновцах. Снова без Кличко.
30 березня у Чернівцях опозиція організувала акцію протесту "Вставай, Україно!", на яку, за інформацією "Батьківщини", прийшли понад сім тисяч мешканців Буковини. Люди виходили з гаслами: "За Україну, за її долю, за честь і волю, за народ!", "Україні волю! Юлі волю!", "За достойну пенсію!", "За справедливу зарплату!", "Чернівцям потрібен мер" тощо. Крім того, на початку колони учасники маршу у Чернівцях розгорнули величезний жовто-блакитний прапор. Кличко знову не було. ... Читать дальше »
Яценюк с Тягнибоком наконец-то вытянули на "повстання" Кличко.
В четверг, 28 марта, в Ивано-Франковске была проведена акция, на которой наконец-то появился и Кличко. Участники акции прошли центральной улицей Ивано-Франковска до Вичевого майдана, где провели свой митинг. Дорогой люди скандировали: "Бандитам - тюрми!", "Януковича – геть!", "Україна – понад усе!", "Банду – геть!". На брифенге перед началом акции оппозиционеры огласили, что их основной целью есть проявление "непокори режиму Януковича", и призвали всех присоедениться к окончательному этапу акции в Киеве.... Читать дальше »
Деньги на отмену Пенсионной реформы взять из золото-валютного резерва страны.
Говорят, что для отмены увеличенного пенсионного возраста и всей антинародной Пенсионной реформы в целом, в стране нет денег. Не знаю тонкостей этой фарцы, но знаю, если это надо делать для народа, то деньги можно взять в нашем золото-валютном запасе. Если он наш, как заявляется, то я голосую за такой вариант. Но перед этим нужно изменить законодательство, создав бизнесу приемлемые условия для наполнения пенсионного бюджета. И вернуть те украденные предприятия, из которых раньше в основном наполнялся бюджет Украины.

Это может быть ... Читать дальше »
Национальность депутатов Верховной Рады?
ВО "Свобода" затребовала предоставить информацию о национальности народных депутатов парламента Украины.... Читать дальше »



Касація Юрія Луценка розглядатиметься 2 квітня 2013 року

У вівторок, 2 квітня 2013 року, о 10.00 ранку

"Спасём дом Шаляпина” – Харьковчане обратились к Добкину и Кернесу с требованием не уничтожать историю города

Мы понимаем, что эпидемия уничтожения мешающих сиюминутным коммерческим интересам исторических зданий беда не только нашего города, но именно в ваших силах сделать Харьков примером для других городов Украины цивилизованного решения проблемы.

Євген Захаров: Залізничні квитки знову стають іменними

Залізничні квитки знову стають іменними – такі зміни до «Порядку обслуговування громадян залізничним транспортом» вніс Кабінет міністрів 6 березня своєю постановою № 160, незважаючи на численні протести правозахисних організацій. Постанова набуває чинності з 6 квітня.

Генерал Михайло Крат. Повернення в Україну із довголітнього забуття

Материковий український читач ще мало знає про українського патріота-військовика, знаменитого уродженця міста Гадяча на Полтавщині Михайла Миколайовича Крата, колишнього полковника московської імператорської армії й генерал-хорунжого Армії Української Народної Республіки

Уроки вдячності для депутатів

Наприкінці березня великий сніг застав Україну справді несподівано, коли вже всі розслабилися з настанням весни. Але ж березень – це не жовтень, і снігозбиральна техніка, навички та, образно кажучи, імунітет комунальників – ще не повинні забутися.



Попова викликають на самосуд під стіни Верховної Ради

Голову Київської міської держадміністрації Олександра Попова викликають на громадський самосуд, який відбудеться 2-го квітня о 10-00 під Верховною Радою України. Відповідну повістку буде офіційно передано до КМДА о 12.00 у понеділок представниками громадянського руху "Спільна Справа”. У повістці Попова інформують … Продовження

Міфічні принади Митного Союзу. Жоден з членів МС не отримав відчутного економічного зиску

Останнім часом тему приєднання України до Мит­­ного cоюзу почали ще активніше педалювати внутрішні політичні агенти, які так чи інакше асоціюються з Кремлем. Насамперед ідеться про «Украинский выбор» Вік­то­­­­ра Медведчука, що, здається, перейшов до фінішної стадії «підпорогового навіювання» українцям, широко розмістив­­ши … Продовження

250 тисяч українців вже мають паспорти сусідніх держав

Близько 250 тисяч українців мають "запасні” паспорти Росії, Угорщини чи Румунії. Справжніх масштабів поширення подвійного громадянства поміж українців наразі не може визначити ніхто. Про це пише "Тиждень.ua". "На сьогодні кількість українців, що набули угорського громадянства, сягає 80–90 тисяч осіб, румунського – … Продовження

Європейський суд прийняв до розгляду скаргу Власенка

Європейський суд з прав людини прийняв до розгляду скаргу захисника екс-прем’єра Юлії Тимошенко Сергія Власенка на рішення Вищого адміністративного суду України про позбавлення його депутатського мандата. "За моєю скаргою до Європейського суду з прав людини я вже отримав номер і отримав … Продовження

ЕС установил Украине дедлайн: Вопрос Тимошенко нужно решить до 18 апреля

Визит миссии Европарламента (ЕП) во главе с экс-президентом Польши Александром Квасьневским и экс-президентом Европарламента Патриком Коксом стал 14-м по счету. Вчера они провели очередную встречу с главой партии "Батьківщина” Юлией Тимошенко, продолжавшуюся более двух часов, после чего, как всегда, отказались … Продовження



Регіонали хочуть більшисть у головних комітетах Ради

Партія регіонів вирішила отримати більшість у декількох комітетах Верховної Ради. Серед іншого, йдеться про комітети з питань європейської інтеграції, з питань податкової й митної політики, а також з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності. Проект постанови про внесення змін до постанови ВР «Про комітети Верховної ради VII скликання» (№2602) був підготовлений на закритому засіданні регламентного комітету [...]

Український агробізнесмен Корнацький бореться за справедливість

Колись названа «житницею Європи», нині Україна найчастіше асоціюється з сумнівними газовими угодами та авторитаризмом Президента Віктора Януковича, чиї подільники посіли панівне становище в країні на теренах колишнього Радянського Союзу. Значною мірою Україна залишається державою з потужною аграрною промисловістю. Це чудова нагода для корумпованих чиновників, які будують свої розкішні імперії на тіньовому земельному бізнесі та захопленні [...]

Рыги готовят проплаченный митинг на 2 апреля. Колаж

    За участие в акции в поддержку партии регионов продолжительностью 3 часа организаторы массовки обещают 50 гривень. В социальной сети ВКонтакте появились объявления о наборе молодых людей для участия в митинге в поддержку партии регионов на платной основе, намеченном на вторник в центре Киева. За участие в акции продолжительностью около трех часов организаторы обещают [...]

Як місцеві манкурти Януковича придушують будь-яку критику дій влади

Дії українців із висловлення власної громадянської позиції влада на місцях часто трактує як хуліганство. Так, міліція міста Червоноармійськ Донецької області обіцяє вжити заходів щодо розшуку невідомих мешканців міста, які на стіні міськради зробили до влади «письмові запити» про обіцяну стабільність. Зокрема, на будівлі міської ради з’явилися написи «Де стабільність? Де благополуччя?» і «В руках держави [...]




"Свобода" пообіцяла скасувати День Перемоги

Новини від ТСН Андрій Іллєнко вважає, що для українців Друга світова війна закінчилася в 1991 році.
Новому заступникові Пшонки не дають спокою підбори Тимошенко

Новини від ТСН Фролова розповіла про свою роботу на посаді заступника генпрокурора.
Москаль боїться, що Яценюка разом з ним можуть вбити, як Гонгадзе

Новини від ТСН Нардеп назвав кримінальне провадження проти них з Яценюком "повним маразмом і абсурдом".
Конкурент Засухи повернеться в Україну, щоб взяти участь у перевиборах

Новини від ТСН Романюк не збирається просити в Італії політичного притулку.
Екс-посол США пророкує Україні санкції від ЄС за арешт Тимошенко

Новини від ТСН Гербст вважає, що закон проти українських посадових осіб був би дуже ефективним.
Кличко не брав участі в чернівецькому "повстанні" через хворобу (відео)

Новини від ТСН Так пояснили опозиційні лідери відсутність свого колеги на акції. (відео)




Селюк: я привезу классных иностранцев для Фоменко

Дмитрий Дмитриевич выходит на новый уровень? После "Металлурга" Д, "Таврии" и "Кубани" известный функционер возьмется за сборную Украины?

Апрельский снегопад оставил без электричества более 100 тысяч поляков

Необычная для этого времени зимняя погода продержится до середины апреля.

Капитан "Металлиста": я поиграл в Европе, но такого судейского беспредела не видел

Аргентинский легионер шокирован работой украинских судей

На охорону Азарова щодня додатково йде півмільйона?

Азаров наказав запрошувати в кабмін депутатів від більшості, які його охоронятимуть від опозиціонера Капліна та його колег. Ще одна деталь "попереднього кабміну". Журналістам вдалося зафільмувати, як Азаров публічно дає наказ запрошувати "на кабмін" депутатів від ПР аби вони "за руки" виштовхували народних депутатів від опозиціі. Цитую, Азаров: "прошу запрошувати депутатів наша фракціі на майбутнє, шоб за рукі вівілі ціго".

Прокурор Тимошенко рассказала о назначении на должность замгенпрокурора

Фролова уверяет, что дело Тимошенко тут не причем.

​В Нью-Йорке возобновляют поиски останков погибших 11 сентября

Из 2750 жертв теракта пока что были идентифицированы останки тел лишь 1634 человек.

Результати трьох років уряду Януковича-Азарова

За даними офіційної статистики:

– прямий і гарантований борг України зріс 5,7 разів – із 88,7 млрд. грн. до 501,4 млрд. грн.;

– станом на січень 2013 року держава заборгувала 16 млрд. грн. соціальних виплат найбільш незахищених верствам населення: дітям війни, чорнобильцям, афганцям;

Судьи тащат "Динамо" в Лигу чемпионов

"Днепр" и "Металлист" потеряли по два очка

Адвокат считает, что Луценко скорее помилует Янукович, чем освободит суд

Этот вариант однозначно не урегулирован законом.

Кипр как индикатор социального неравенства

Хочу выразить мнение обычного обывателя, а не экономиста. Прошу воспринимать эту запись как мнение человека, который много читает прессу, а не того, кто претендует на ценностное экономическое суждение. Любым экономическим замечаниям буду только рад.




Радник Грищенка пропонує зробити Eх.ua платним

"Суть у тому, що правовласник починає з якогось моменту отримувати гроші. Від безкоштовного нелегального скачування можна поступово перейти до ліцензійного, за невелику плату", - зазначив Волошин.

Азаров придумав, як заробити на неправильній парковці

Кабінет Міністрів пропонує змінити правила паркування та ввести штрафи до 360 гривень за їх невиконання.

Янукович приїхав на роботу на тролейбусі

1 квітня через підтоплення вулиці Богатирської Віктор Янукович приїхав в адміністрацію президента на 18 тролейбусі.

Україна опинилась поруч з Мексикою за рівнем непрозорості в "оборонці"

Міжнародна організація "Transparency International" опублікувала рейтинг корупції в оборонних комплексах різних країн.

Безвізовий режим з країнами ЄС знову відкладається

Україна має шанс розпочати другу фазу Плану дій з лібералізації візового режиму з ЄС на саміті Східного партнерства в листопаді 2013 року. Але для цього слід терміново ухвалити низку законопроектів, кажуть експерти.

"Нафтогаз" вважає схему купівлі газу в Європі законною

НАК "Нафтогаз України" закуповує газ у Європі за схемою, яку Олексій Міллер (глава "Газпрому") називає "шахрайською".

"Регіонали" вже зібрали підписи за відставку віце-спікера-"свободівця"

Питання про відставку віце-спікера від "Свободи" Руслана Кошулинського депутати від Партії регіонів обіцяють розглянути у понеділок на засіданні фракції.

У Карпатах можливі лавини, у Києві побоюються повеней

Синоптики і фахівці з надзвичайних ситуацій попереджають про небезпеки, які несе різке підвищення температури повітря після рясних березневих снігопадів

У КМДА киянам рекомендують зібрати речі і не панікувати

У КМДА рекомендують мешканцям столиці в разі раптової повені якнайшвидше зібрати предмети першої необхідності і забратися на підвищене місце.



Янукович приїхав на роботу на тролейбусі

1 квітня через підтоплення вулиці Богатирської Віктор Янукович приїхав в адміністрацію президента на 18 тролейбусі.

Mon, 01 Apr 2013 10:51:42 +0300

Віктор Романюк з Мілану: Задача Засухи – усунути мене як конкурента

В Європі домінує думка про те, що в Україні відбувається щось не те, що потураються права людини. Ця думка спостерігається в усіх прошарках населення.

Sun, 31 Mar 2013 13:16:09 +0300

Ми всі - "новиє рускіє"

Хтось каже, що "новий рускій" - це той, хто їздить по вузьких вулицях на джипах-бровкодавах, спльовує собі під ноги і курить сигарети з позолоченим фільтром. Все це так, тільки є одне "але". "Новие рускіє" - це не каста і не прошарок. "Новие рускіє" - це кожен з нас. (рос)

Fri, 29 Mar 2013 13:10:12 +0200

Партія регіонів починає боротьбу за вплив на Європу

Партія регіонів планує місце Тихонова завести... Інну Богословську. Вона встигла прославитися походом до Королівського інституту у компанії свого чоловіка, одягнутого в спортивний дрес-код.

Thu, 28 Mar 2013 17:04:39 +0200

Рамка для бюджету

Поки українці боролися з наслідками аномальних березневих снігопадів і відкопували Київ, уряд затвердив проект "Основних напрямів бюджетної політики на 2014 рік".

Thu, 28 Mar 2013 16:18:56 +0200



Корреспондент: сТОП-10. Высказывания и поступки, которые тормозят эволюцию Украины
Журнал Корреспондент в № 12 от 29 марта 2013 года представляет десятку самых эксцентричных выходок и поступков, которые тормозят эволюцию страны
Генпрокурор не объясняет. Фролова поведала о своем назначении и о деле Тимошенко - Ъ
Новый заместитель генерального прокурора Виктора Пшонки Лилия Фролова, которая раньше была обвинителем в деле экс-премьера Юлии Тимошенко, рассказала о своем назначении в интервью изданию Коммерсантъ-Украина.
Корреспондент: Унесенные ветром. Навалившаяся на Киев стихия разрушила остатки иллюзий об эффективности отечественной бюрократии
Навалившаяся на украинскую столицу стихия разрушила остатки иллюзий об эффективности отечественной бюрократии. Спасение утопающих в снегу киевлян стало делом самих утопающих, - пишет Александр Пасховер в №12 журнала Корреспондент от 29 марта 2013 года.
Фарион инициировала премию для студентов-филологов
Глава парламентского подкомитета по вопросам высшего образования, член фракции Свобода Ирина Фарион выступила с предложением инициировать студенческую премию имени Мелетия Смотрицкого для студентов украинской филологии Национального университета Острожская академия.
42 тысячи человек находятся на постоянном дежурстве - Вилкул
Вице-премьер Александр Вилкул заявил, что все необходимые ресурсы для ликвидации непогоды имеются в наличии и находятся на дежурстве.
Москаль: Открыть уголовное производство относительно нардепа может только генпрокурор
Народный депутат Украины, первый заместитель председателя Комитета Верховной Рады по вопросам борьбы с организованной преступностью и коррупцией Геннадий Москаль заявляет, что открыть уголовное производство относительно народных депутатов может только генеральный прокурор.
УП: Романюк не будет просить политического убежища
Освобожденный из миланской тюрьмы конкурент Татьяны Засухи по 94 округу Виктор Романюк собирается участвовать в перевыборах на своем округе.
Адвокат Луценко не рассчитывает на освобождение экс-министра 2 апреля
Адвокат экс-министра внутренних дел Украины Юрия Луценко Алексей Баганец не рассчитывает, что его подзащитного во вторник, 2 апреля, могут освободить из-под стражи по решению суда кассационной инстанции.
Балога: В Украине грубо и вызывающе следят за политиками
Экс-глава МЧС Украины Виктор Балога заявил, что слежка за лидером Батьківщини Арсением Яценюком - скорее всего не повлечет отставок.
Задержанные на служебном автомобиле милиционеры не вели наблюдение за Яценюком в Черновцах - МВД
В автомобиле, задержанном лидером фракции Батьківщина Арсением Яценюком в Черновцах по подозрению в незаконной слежке, находились сотрудники милиции, которые проводили мероприятия, не связанные с деятельностью нардепов, говорится в комментарии УМВД Украины в Черновицкой области.


Свободе удалось изменить работу Рады, - Ильенко

Верховная Рада VII созыва стала работать существенно лучше, благодаря попаданию в нее всеукраинского объединения Свобода

В Киеве ликвидирована авария на ТЭЦ-6, из-за которой без тепла остались Оболонь, Троещина и Лесная

В Киеве утром 1 апреля была ликвидирована авария на ТЭЦ-6, из-за которой без тепла остались 2600 жителей массивов Оболонь, Троещина и Лесная, сообщает КГГА.

Российский журнал реконструировал последние пять дней жизни Березовского

Журнал The New Times, с целью понять настроение Березовского, скончавшегося 23 марта в Лондоне, реконструировал последние пять дней с 18 по 22 марта его жизни.

Сегодня в украинском домене com.ua изменились условия работы регистраторов

Сегодня, 1 апреля, в украинском публичном домене com.ua изменяются условия работы регистраторов.

Москва отказалась помогать россиянам, потерявшим деньги на Кипре

Российские власти не будут делать ничего в случае, если граждане РФ, у которых есть депозиты в кипрских банках, их потеряют, заявил первый вице-премьер страны Игорь Шувалов.

Генпрокурор не объясняет. Фролова поведала о своем назначении и о деле Тимошенко - Ъ

Новый заместитель генерального прокурора Виктора Пшонки Лилия Фролова, которая раньше была обвинителем в деле экс-премьера Юлии Тимошенко, рассказала о своем назначении в интервью изданию Коммерсантъ-Украина.

"Это был такой прогиб". Подруга Березовского рассказала, почему олигарх написал письмо Путину

Подруга Бориса Березовского, 23-летняя Катерина Сабирова, в интервью журналу The New Times рассказала о настроении российского бизнесмена в последние дни жизни и о письме Владимиру Путину.

Участки дорог в Киеве, которым грозит подтопление

Госавтоинспекция столицы вместе с коммунальными службами города назвала 33 участка дорог, где может произойти подтопление.

Украина сократила потребление, импорт и транзит газа - Минэнегро

В январе-феврале 2013 года Украина сократила потребление газа на 15,5% (на 2 млрд 556,8 млн куб. м) по сравнению с аналогичным периодом 2012 года - до 13 млрд 938,6 млн куб. м.

Сегодня отмечается День смеха

1 апреля во многих странах мира отмечается День смеха, или День дураков (April Fools' Day).

Список улиц Киева, которые может подтопить в результате вероятного паводка

Киевская горгосадминистрация обнародовала список улиц в столице, которые могут оказаться затопленными в результате таяния снега, сообщает Департамент городского благоустройства и охраны природной среды.

Курс валют: доллар и евро отказываются шутить

На сегодня, 1 апреля, Национальный банк Украины установил следующие курсы валют по отношению к гривне:

Кадыров предложил запретить чиновникам покидать Россию

Глава Чечни Рамзан Кадыров в своей статье для газеты Известия выступил с инициативой вести временный запрет на выезд за рубеж для государственных чиновников высокого ранга, имеющих доступ к секретной информации.

В Монако построят самые дорогие апартаменты в мире

Для борьбы с нехваткой свободного жилья и инфляции в сфере недвижимости, принц Монако Альберт ІІ решил реализовать ряд новых строительных проектов.

Список подземных переходов в Киеве, которые могут быть подтоплены

Столичные власти предупреждают о риске подтопления талой водой подземных переходов.



До конца недели Луценко выйдет на свободу?

Завтра Высший спецсуд по уголовным делам рассмотрит кассационную жалобу Юрия Луценко. Дело Луценко — это вопрос геополитического выбора, так как ноябре Украина надеется подписать с ЕС договор об ассоциации.

Что «шьют» Яценюку

Народный депутат от объединенной оппозиции Геннадий Москаль прокомментировал возбуждение уголовного дела в отношении себя и Арсения Яценюка за инцидент в Черновцах: "МВД дошло до полного маразма и абсурда..."

В кабинетах Европарламента Януковича уже называют «царем»

Западный мир пытается говорить с президентом Украины Виктором Януковичем как с демократическим лидером нового времени. Но он этого не приемлет. Монархию, в его понимании, нельзя шантажировать...

В США советуют Европе подписать соглашение с Украиной, а потом ввести санкции

Отказ ЕС от ассоциации с Украиной будет "санкцией для страны за грехи администрации Януковича". Кроме того, это может сыграть на руку тем, кто выступает за Таможенный союз.

Даже донецкие «регионалы» недовольны реформами Януковича

Реформы, которые инициируются президентом и реализуются правительством, приносят разочарование населению и вызывают недоверие к власти, заявил мэр Донецка Александр Лукьянченко.

Арсений Яценюк не хочет видеть Виталия Кличко на своей «малой Родине»?

Во время монтажа сцены для акции оппозиции «Вставай, Украина!» на центральной площади города «фронтовики» срывают установленный «ударовцами» баннер «Кличко - наш президент!».

Партия регионов провоцирует роспуск Верховной Рады

В Партии регионов решили добиться отставкии вице-спикера от «Свободы» Руслана Кошулинского. Мол, нельзя было выбирать в руководство украинской Верховной Рады "представителя неофашистской партии".

В «Батькивщине» зреет бунт против «диктатора» Яценюка

Растет число тех, кто считает состоявшееся год назад объединение оппозиционных партий ошибкой. Внутри парламентской фракции «Батькивщина» число недовольных перевалило за два десятка.

Луценко – последняя козырная карта Януковича

Президент Виктор Янукович освободит экс-министра внутренних дел Юрия Луценко для того, чтобы показать свои добрые намерения Евросоюзу, а после будет наблюдать за реакцией украинского общества, считает политолог Виктор Небоженко.

В Партии регионов придумали еще один способ, как Януковичу остаться у власти

Партия регионов рассматривает возможность избрания президента в один тур. Такие выборы гарантируют победу Виктора Януковича, учитывая неспособность оппозиции выдвинуть единого кандидата.



"Мы продали голоса "Единой России" за тысячу рублей", - после выборов в РФ толпа сторонников Путина ждет деньги. ВИДЕО

В сеть залили видео большого количества агитаторов и "сторонников Путина", которые выстроились в огромную очередь, в надежде получить по тысяче рублей за свою работу...

Министр образования России - своему заму: "Ты чё ох...ел! На меня смотри!". ВИДЕО

Министр образования Ливанов на открытом заседании ведомства в ноябре 2012 года в нецензурных выражениях объяснил своему заму, как правильно распределять вузы по эффективности.

Сотни тысяч украинцев строят "Новую Украину" в Аргентине. ВИДЕО

Пока у нас идут политические и идеологические баталии, сотни украинцев строят маленькую Украины в Аргентине. Численность наших соотечественников в южноамериканской стране поражает.

Венесуэльское телевидение показывает Чавеса в раю. ВИДЕО

Государственный телеканал Венесуэлы выпустил в эфире мультфильм "Прощай навсегда, команданте Чавес” о покойном президенте страны.

Когда посмотришь на диссертации членов правительства - становится страшно, - эксперты о стоимости научных званий. ВИДЕО

Эксперты обсуждают то, сколько сегодня стоит в Украине защита научной диссертации. Сколько должен заплатить человек, который пишет диссертацию самостоятельно? А какая цена готовой работы "под ключ"? Эксклюзив программы - запись разговора с человеком, который долгое время работает на рынке написания диссертаций. Она утверждает, что если кто-то хочет купить готовую работу, то цены будут колебаться от дорогих юридических специальностей (25 тысяч долларов) до дешевых по истории (3-4 тысячи долларов).

Темные воды украинского плавания: спортсмены заявили о поборах с их премий, "бесплатной" форме, которую они должны покупать. ВИДЕО

Олег Лисогор, Яна Клочкова, Денис Силантьев и другие авторитетные люди в украинском спорте подняли шторм в украинских бассейнах. Они начали рассказывать о поборах с их премий, "бесплатную" форму, которую должны были покупать.

"Откройте уши. Я буду применять спецсредства," - охранник запрещал журналистам снимать пожар на Углегорской ТЭС. ВИДЕО

В полукилометре от сгоревшей Углегорской ТЭС охранник запрещает журналистам снимать станцию и угрожает применить спецсредство - резиновую дубинку.

Киев начал уходить под воду: дороги заполняют талые воды, машины передвигаются с большим трудом. ВИДЕО

Автомобили с трудом преодолевают участок дороги на ул. Бассейной, заполненный талыми водами. Также автомобили уже сегодня с трудом выезжают на Кольцевую дорогу с улицы Большой Окуружной. Вместе с тем дорога на Ленинградской площади уже полностью затоплена.

Сотни умирающих от истощения детенышей морских котиков выбросились на пляж в США. ВИДЕО

Сотни умирающих от истощения детенышей морских львов выбросило на пляжи южной Калифорнии. Животных начали находит еще в середине марта, и с тех пор количество неизменно растет с пугающей скоростью.



Почему Россия не становится силой притяжения

Я могу попытаться предложить несколько новых терминов и новый метафор, через которые мне видятся сегодня проблемы наших отношений.

США отправили в Южную Корею два истребителя

США в ночь на понедельник направили в Южную Корею два истребителя F-22 Raptor, которые примут участие в американо-южнокорейских учениях Foal Eagle, сообщает агентство Рейтер со ссылкой на американское командование в Республике Корея. По данным агентства, самолеты вылетели с базы ВВС США на Окинаве и приземлились на корейской базе Осан

«Главком» ищет редакторов ленты новостей

Информационно-аналитическое агентство «Главком» в связи с расширением ищет редакторов ленты новостей

Украина почти на четверть сократила закупку газа у «Газпрома»

Украина в январе-феврале 2013 года сократила импорт газа по сравнению с аналогичным периодом 2012 года на 23,2% - до 4,742 млрд куб

Таможенный союз ставит преграды украинской молочке

Страны Таможенного союза с сегодняшнего дня, 1 апреля, повышают пошлины на ввоз сливочного масла, творога, отдельных видов сыров и некоторой другой молочной продукции с 15% до 18,3%

Вклады в Украине надежно защищены - эксперты

Доверие к банковской системе Украины за последние два года существенно выросло, о чем свидетельствует статистика вкладов, прежде всего, в национальной валюте

Все вкладчики «Таврики» скоро получат свои деньги – Фонд гарантирования вкладов

Фонд гарантирования вкладов физических лиц констатирует, что почти миллиард гривен уже выплачен вкладчикам банка «Таврика»

Луценко выпустят до конца недели?

Политологи считают, что в ближайшее время экс-главу МВД Юрия Луценко выпустят, пишет «Сегодня». «Правильнее всего было бы выбрать вариант с выходом по состоянию здоровья — он оставит судимость, но поставит точку


НОВОСТИ ПОЛИТИКИ УКРАИНЫ НОВИНИ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ, Россия, Тимошенко, Янукович, выборы, партия, оппозиция, БЮТ, регион
Политический пульс страны
новости, политика, факты, хроники, комментарии...

Актуальные темы:  



Суды превратили в инквизицию      Криминальная оккупация Украины


ВО "БАТЬКІВЩИНА"

ЄП 18 квітня заслухає доповідь своєї місії у справах Юлії Тимошенко та Юрія Луценка
img-20120522-00034.jpg Продовження роботи місії залежатиме від влади України та її готовності виконувати рекомендації Пета Кокса та Олександра Кваснєвського
У справі про вбивство Євгена Щербаня допитають ще двох свідків
pr_a5861.jpg Допит Сергія Тарути призначений на 2 квітня, а Віталія Гайдука – попередньо на 5 квітня
Євродепутати: влада України ігнорує думку та поради демократичних країн
pr_a6195.jpg Депутати Європейського парламенту Ребекка Хармс та Ельжбета Катажина Лукачієвська розчаровані відсутністю прогресу у роботі місії Європарламенту


Партія "УДАР"

Продан: Ми не дозволимо владі знищувати Україну

Опозиційні сили не дозволять владі знущатись над українцями та знищувати Україну. Про це сьогодні заявила народний депутат від «УДАРу» Оксана Продан у Чернівцях під час виступу на віче в рамках акції «Вставай, Україно!».

Геращенко: Кияни повинні вимагати виборів мера Києва, щоб він був відповідальним перед киянами

Кияни мають домогтися проведення виборів в Києві, аби припинити існуючу ситуацію, коли голова КМДА фактично уникає відповідальності за стан речей в столиці. Про це в ефірі «Шустер Live» заявила народний депутат від «УДАРу» Ірина Геращенко.

Наливайченко: Український народ може покласти край існуючому режиму

Український народ може покласти край існуючому режиму. Про це представник команди «УДАРу», народний депутат України Валентин Наливайченко заявив, виступаючи на народному віче в рамках акції «Вставай, Україно!» у Тернополі.


ВО "СВОБОДА"

На акцію "Вставай, Україно!" у Чернівцях вийшли 10 тисяч буковинців

30 березня 2013 року у Чернівцях розпочався марш "Вставай, Україно!". На вулиці міста вийшли понад 10 тисяч буковинців з прагненням усунути від влади українофобський режим Януковича. Марш очолили лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок та очільник ВО "Батьківщина" Арсеній Яценюк. У заході також беруть участь народні депутати-свободівці Олег Гелевей, Руслан Зелик, Валерій Черняков.

Духово-моральні максими ХVI–ХVII століття від Дмитра Донцова

Одна з особливостей Донцова – життя не лише у лінійних, а в глибинних вимірах. Про що йдеться? Лінійність часу у його минулому теперішньому та майбутньому станах наскрізна для Донцовської аналітики. Однак його особливий час – це заглиблення у духово-моральні константи української традиції, що весь час спонукає українське буття до актуалізації героїчного та одержимого покликання Людини. У цьому контексті промовистим є послідовне звернення мислителя до доби українського Відродження ХVI–ХVII століття як епохи кульмінаційних ідейних та моральних суперечностей. Мислителеве сягання цього джерела і його пульсація у сьогоденні є предметом нашого дослідження.

Євген Мельник: Державні субвенції не повинні осідати в кишенях "донецького клану"

Субвенції з державного бюджету України кишеньковий "сімейний" уряд Януковича розподіляє несправедливо, чим фактично ділить українців на "своїх" і "чужих". Виправити становище і забезпечити справедливий розподіл субвенцій поміж областями покликаний законопроект, співавтором якого в числі інших свободівців став народний депутат України Євген Мельник. Cьогодні він – наш співрозмовник.


Компартія України

Збори депутатів-комуністів усіх рівнів відбулися на Вінниччині
Уже традиційно, з року в рік у Тиврівському районі Вінницької області проходять районні збори депутатів – комуністів усіх рівнів. Так і цього року 29 березня 2013 року відбулася така нарада з депутатами місцевих рад, головами територіальних громад та активом Тиврівського …
Игорь Алексеев считает Луганскую областную организацию КПУ одной из лучших в Украине
Второй секретарь Центрального Комитета Коммунистической партии Украины Игорь Алексеев назвал Луганскую областную организацию КПУ одной из лучших в стране. Такое заявление он сделал во время выступления на пленуме Луганского обкома Компартии Украины «О повышении роли первичных партийных организаций», который состоялся …
Відбувся пленум Вінницького обкому КПУ
30 березня 2013 року відбувся пленум Вінницького обласного комітету Комуністичної партії України. У роботі пленуму взяв участь секретар центрального комітету Комуністичної партії України Георгій Володимирович Буйко. Пленум розглянув питання «Про виконання Вінницькою обласною партійною організацією рішення червневого (2012 р.) об’єднаного …

СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА

Ещё новости: УНИАН, Ukranews, Ukr.net, Главком, Украина без Януковича!, Досье, Факты, Вікна, ОстроВ, 5 канал, ОБКОМ



Россия считает Украину приоритетным партнером
Украина остается приоритетным партнером для России на пространстве СНГ - об этом на пресс-конференции по итогам переговоров с министром иностранных дел Украины Леонидом Кожарой заявил министр иностранных дел РФ Сергей Лавров. В частности, министры обсудили вопросы Черноморского флота и упрощения порядка пересечения госграницы.
Попов лично проинспектировал состояние киевских дорог
Глава КГГА лично контролирует процесс обеспечения жизнедеятельности города и ликвидации последствий непогоды. Попов осуществил объезд основных магистралей Киева, прежде всего въездов в город со стороны Борисполя, Одессы и Житомира. Также он проинспектировал работу коммунальных служб по вывозу снега.
Яценюк обнаружил слежку за собой
Председатель фракции "Батькiвщина" Арсений Яценюк разоблачил автомобиль, из которого за ним велось незаконное наружное наблюдение в течение пребывания в Черновцах Вместе с группой народных депутатов авто удалось остановить. В багажнике автомобиля обнаружили три комплекта номерных знаков. Эти номера в картотеках МВД не числятся.
Мэр Донецка раскритиковал реформы Януковича
Мэр Донецка - регионал Александр Лукьянченко - заявил, что реформы, которые инициируются президентом и реализуются Кабмином, приносят разочарование населению и вызывают недоверие у населения к власти. "Промахи и трудности в экономике, медленные результаты реформ приносят разочарование населению и недоверие к власти", - заявил он.
Янукович надеется на сотрудничество с Монголией
Президент Украины Виктор Янукович убежден, что активизация взаимовыгодного украинско-монгольского сотрудничества будет способствовать дальнейшему укреплению двусторонних отношений на благо народов двух государств - об этом говорится в его поздравлении президенту Монголии Цахиагийну Элбэгдоржу по случаю юбилея.
Углегорскую ТЭС восстановят, обещают власти
Работа Углегорской ТЭС (Светлодарск, Донецкая область), где 29 марта произошел пожар, будет восстановлена полностью, но о сроках пока говорить рано, заявил министр энергетики и угольной промышленности Украины Эдуард Ставицкий. "Здесь будут восстановлены 4 энергоблока", - сообщил министр, который входит в правительственную комиссию.
Ляшко предложили сняться в кино
Народный депутат Олег Ляшко написал на своей странице в Facebook, что его пригласили сняться в художественном фильме. "Работал и скотником, и трактористом, и журналистом, а в кино никогда не снимался. Как вы думаете, друзья, соглашаться? О режиссере и фильме не спрашивайте, извините, обещал держать тайну", - написал Ляшко.
Германия: КНДР должна прекратить игры с огнем
Угрозы со стороны КНДР в адрес Южной Кореи и США ставят под угрозу безопасность не только Корейского полуострова, но и всего мира, заявил в субботу министр иностранных дел Германии Гидо Вестервелле. "КНДР должна прекратить игры с огнем. Мы работаем совместно с нашими партнерами над тем, чтобы Пхеньян прекратил угрозы", - сказал он.
ЧФ РФ закончил учения
У побережья Черного моря завершились масштабные военные учения, в которых приняли около семи тысяч человек. Армейские колонны из Краснодарского края РФ движутся на север, бронетехника возвращается в места постоянной дислокации. Военные до последних мелочей действовали так, словно на южном направлении начался интенсивный конфликт.
В Киев из областей стягивается спасательная техника
До 1 апреля для обеспечения реагирования на возможные осложнения паводковой ситуации с 7 областей Украины в Киев будет передислоцирована специальная спасательная техника. Всего поступят 10 пожарных насосных станций, 10 рукавных автомобилей, 58 мотопомп различных типов, а также 125 спасателей.
В Светлодарске, где сгорела ТЭС, восстановлена подача газа и воды. Людям раздают обогреватели
Правительственная комиссия в составе вице-премьера Украины Юрия Бойко, министра энергетики и угольной промышленности Эдуарда Ставицкого и министра регионального развития и ЖКХ Геннадия Темника вылетела на Углегорскую ТЭС. Закупаются обогреватели и раздаются людям, чтобы "локализировать эту проблему".
Подтопления Киева возможны, - Вилкул
В водохранилищах достаточно резервов для талой воды, но локальные подтопления, в том числе и в Киеве могут быть, заявляет вице-премьер Украины Александр Вилкул. "У нас есть свободные емкости в водохранилищах", - отметил он. В то же время он спрогнозировал: "Возможно возникновение локальных проблем".
Вилкул объехал киевские дороги: "Ситуация стабильная"
Вице-премьер-министр Александр Вилкул уже объехал столичные дороги и заверил, что ситуация - стабильная. "Сегодня в 6-утра я провел объезд дорог города Киева, была вторая очередь посыпки. Ситуация стабильная", - отметил Вилкул. Чиновник отметил, что, по прогнозам Гидрометцентра, сегодня около 12 часов дня в Киеве ожидается дождь.
Путин приказал призвать в армию 153 тысячи человек
Президент России Владимир Путин подписал указ о призыве на воинскую службу, согласно которому количество призванных в армию в рамках весеннего призыва в 2013 году составит 153,2 тысячи человек. Также надлежит уволить с военной службы солдат, матросов, сержантов и старшин, срок военной службы по призыву которых истек.
Южная Корея: В угрозах КНДР нет ничего нового
Власти Южной Кореи не считают войну, объявленную КНДР, серьезным поводом для беспокойства. Северные соседи угрожают Сеулу ежедневно с тех пор, как в марте начались совместные учения южнокорейских и американских войск, так что в заявлении Пхеньяна нет ничего нового, уверены в правительстве. Страна продолжает жить в обычном режиме.
Депутат заподозрил, что Попов вернулся в Киев лишь под вечер субботы
Депутат от УДАРа в Киевсовете Алексей Давиденко утверждает, что глава КГГА Александр Попов в субботу, 23 марта, прибыл в Киев не ранее 17 часов. "Аэропорт Борисполь в субботу 23.03.2013 рейс OS663 из Вены не принял. Наиболее вероятный маршрут прибытия Попова на территорию Украины был рейс Вена-Харьков AUA751", - заявил он.
Попов не хочет "бежать с поля боя"
Глава КГГА Александр Попов заявил, что пока не собирается в отставку. "Я человек ответственный. Я с поля боя бежать не буду. Сегодня, когда у нас к этому времени ситуация критическая", - сказал он. Как известно, из-за снежной стихии, которая охватила Киев 22-23 марта, Попова не раз призывали подать в отставку.
В апогей снежного коллапса Попов был в Вене
Председатель Киевской городской государственной администрации Александр Попов заявил, что был в командировке в Вене в ночь с 22 на 23 марта. "У меня действительно была командировка. Вечером я в 17 часов улетел в Вену. Я провел там переговоры с бизнес-кругами и нашим послом", - сказал он. Он уточнил, что взял с собой жену.




Яценюк викрив людей, які за ним стежили [Фото]

За словами лідера фракції "Батьківщини" Арсенія Яценюка, він викрив два авто, із яких у Чернівцях за ним велося незаконне зовнішнє спостереження.
+Відео

У Києві постраждав комунальник, який посипав дорогу

У столиці водій комунального транспорту під час посипання дороги потрапив у ДТП. Чоловіка госпіталізовано.

У Попова назвали вулиці, яким загрожує підтоплення

В управлінні з питань надзвичайних ситуацій Департаменту Київського міського благоустрою та збереження природного середовища склали перелік вулиць, яким загрожує підтоплення.

Офіційно про пожежу на ТЕС на Донеччині: загинула одна людина, 8 - у лікарні

Під час прес-конференції, присвяченій нещасному випадку на Вуглегірській ТЕС у Донецькій області, журналістам розповіли про кількість постраждалих та подальшу долю підприємства.

Чернівці "атакували" гігантські надувні кролі [Фото]

У центрі Чернівців, літає кілька надувних копій героя діснеївських мультфільмів Баггса Банні. Їх прикріпили до стовпів і балконів на кількох вулицях міста.

Ви хочете, щоб я пішов у відставку? Цього не буде, – Попов

За словами Голова КМДА Олександра Попова, добровільно йти у відставку він не збирається, бо "є людиною відповідальною і з поля бою бігти не буде".

На Львівщині 103 автівки застрягли у сніговій пастці [Відео]

У Львівській області впродовж 29-30 березня рятувальники витягнули із снігових заметів 103 авто, з них - три автобуси.

Донецький мер розкритикував владу

Під час конференції Донецької облорганізації мер Донецька – регіонал Олександр Лук'янченко – заявив, що реформи, які ініціюються Президентом і реалізуються Кабміном, приносять розчарування населенню і викликають недовіру у населення до влади.

Перед мітингом опозиції у Чернівцях зірвали банер "Кличко - наш президент" [Відео]

В Інтернеті поширився відеоролик, на якому під час підготовки до акції протесту опозиції в Чернівцях зривають банер УДАРу про Кличка-президента.

У Києві презентували понад 700 авторських писанок

Авторські та автентичні писанки усіх кольорів та розмірів презентували у столиці в рамках виставки "Відгомін століть". Усього в рамках експозиції представлено понад 700 писанок. Триватиме виставка до Великодня.
+Відео

Богословська: Неофашистам не місце у президії Верховної Ради

Інна Богословська висловила своє обурення тим, що посаду віце-спікера займає свободівець, і пропонує переобрати на цю посаду людину з партій УДАР чи БЮТ.

Міліція "наїхала" на інтернет-видання через коментарі про суддю

Суддя "Порш" - таке прізвисько отримала суддя Жанна Бернацька на інтернет-форумах. Все через скандал, який сама й почала.
+Відео

В опозиції кажуть, що зібрали на мітинг у Чернівцях 7 тисяч людей [Фото]

Сьогодні у Чернівцях опозиція організувала акцію протесту "Вставай, Україно!", на яку, за інформацією "Батьківщини", прийшли понад сім тисяч мешканців Буковини.

У столиці заборонили рух вантажівок

Через рясні снігопади ДАІ ще відучора заборонила рух вантажівок у Києві. Скільки фури не пускатимуть у місто - не відомо, все залежатиме від погоди, кажуть в уряді.
+Відео

Через погіршення погоди киянам знову порадили сидіти вдома

У Києві через погіршення погоди комунальні служби працюють у посиленому режимі. У КМДА просять людей не виходити без нагальної потреби з дому.

У Києві можуть бути підтоплені більше 70 підземних переходів, - КМДА

У Київській міськдержадміністрації повідомили, що у столиці склали перелік підземних переходів (більше 70), які можуть бути підтоплені через танення снігу.

Працівник Вуглегірської ТЕС: Внаслідок аварії загинули дві людини

На думку одного з працівників Вуглегірської ТЕС на Донеччині, вчорашня аварія трапилась тут через надмірну економію на безпеці.


POLITICON

1 2 »
Яценюк с Тягнибоком наконец-то вытянули на "повстання" Кличко.
В четверг, 28 марта, в Ивано-Франковске была проведена акция, на которой наконец-то появился и Кличко. Участники акции прошли центральной улицей Ивано-Франковска до Вичевого майдана, где провели свой митинг. Дорогой люди скандировали: "Бандитам - тюрми!", "Януковича – геть!", "Україна – понад усе!", "Банду – геть!". На брифенге перед началом акции оппозиционеры огласили, что их основной целью есть проявление "непокори режиму Януковича", и призвали всех присоедениться к окончательному этапу акции в Киеве.... Читать дальше »
Деньги на отмену Пенсионной реформы взять из золото-валютного резерва страны.
Говорят, что для отмены увеличенного пенсионного возраста и всей антинародной Пенсионной реформы в целом, в стране нет денег. Не знаю тонкостей этой фарцы, но знаю, если это надо делать для народа, то деньги можно взять в нашем золото-валютном запасе. Если он наш, как заявляется, то я голосую за такой вариант. Но перед этим нужно изменить законодательство, создав бизнесу приемлемые условия для наполнения пенсионного бюджета. И вернуть те украденные предприятия, из которых раньше в основном наполнялся бюджет Украины.

Это может быть ... Читать дальше »
Национальность депутатов Верховной Рады?
ВО "Свобода" затребовала предоставить информацию о национальности народных депутатов парламента Украины.... Читать дальше »
Сланцевый газ - полицаи перешли к репрессиям.
21.03.2013 Милиция полицаи в Изюме Харьковской области задержали луганского председателя ВО «Свобода» помощника депутата И.Швайки Артема Заику. Как сообщила пресс-служба ВО «Свобода», «по словам работников милиции, которые отказались составлять какие-либо процессуальные акты, это происходит в рамках уголовного производства по делу о выступлении общества против проведения сессии райсовета, где должны были одобрить добычу сланцевого газа компанией «Шелл».... Читать дальше »



У Яценюка кажуть про викриття незаконного стеження за ним (фото)

Арсеній Яценюк викрив автомобіль, із якого за ним велося незаконне зовнішнє спостереження протягом перебування в Чернівцях, де сьогодні відбулася акція «Вставай, Україно!».

Російський Кіпр

Останнім часом мас-медіа приділяють багато уваги фінансовим труднощам на Кіпрі. У цьому контексті цікавою виявляється гра Росії. Міністр фінансів Кіпру Міхаліс Сарріс відвідав Москву, де обговорював умови надання фінансової допомоги з боку РФ. Раніше Москва вже позичила Кіпру 2,5 мільярда євро. Як занємо з історії, Російська імперія прекрасно зуміє використати ситуацію в якій, хтось просить…

Про мовний ребус і богообране усвідомлення

Відродження івриту в якості національної мови євреїв – лінгвістичний, соціальний та політичний феномен, який не має аналогів у світі. Мало кому відомо, що лише трохи більше ста років тому на івриті не розмовляла жодна людина у світі.

В Тернополі вшанували Миколу Міхновського

У Тернопільській обласній раді відбулись урочистості з нагоди 140-річчя від дня народження Миколи Міхновського. У святковому зібранні взяли участь керівники обласної ради та облдержадміністрації, представники громадських організацій, науковці, учасники визвольних змагань ОУН-УПА, репресовані. Цікаву розповідь про долю мужнього націоналіста, ідеолога самостійності України для присутніх представив Володимир Бірчак, завідувач історико-меморіального музею політичних в’язнів, про діяльність Миколи Міхновського…

Мирні зібрання: У Підгайцях не люблять "чужих”

Багато бачив вже "Майдан Моніторинг", дістаючи в органів місцевого самоврядування різних країв України інформацію про їхню діяльність у сфері забезпечення (або незабезпечення) реалізації права на мирні зібрання, а такого, як оце у Підгайцях, що на Тернопіллі, ще не бачив. Новина.



Міфічні принади Митного Союзу. Жоден з членів МС не отримав відчутного економічного зиску

Останнім часом тему приєднання України до Мит­­ного cоюзу почали ще активніше педалювати внутрішні політичні агенти, які так чи інакше асоціюються з Кремлем. Насамперед ідеться про «Украинский выбор» Вік­то­­­­ра Медведчука, що, здається, перейшов до фінішної стадії «підпорогового навіювання» українцям, широко розмістив­­ши … Продовження

250 тисяч українців вже мають паспорти сусідніх держав

Близько 250 тисяч українців мають "запасні” паспорти Росії, Угорщини чи Румунії. Справжніх масштабів поширення подвійного громадянства поміж українців наразі не може визначити ніхто. Про це пише "Тиждень.ua". "На сьогодні кількість українців, що набули угорського громадянства, сягає 80–90 тисяч осіб, румунського – … Продовження

Європейський суд прийняв до розгляду скаргу Власенка

Європейський суд з прав людини прийняв до розгляду скаргу захисника екс-прем’єра Юлії Тимошенко Сергія Власенка на рішення Вищого адміністративного суду України про позбавлення його депутатського мандата. "За моєю скаргою до Європейського суду з прав людини я вже отримав номер і отримав … Продовження

ЕС установил Украине дедлайн: Вопрос Тимошенко нужно решить до 18 апреля

Визит миссии Европарламента (ЕП) во главе с экс-президентом Польши Александром Квасьневским и экс-президентом Европарламента Патриком Коксом стал 14-м по счету. Вчера они провели очередную встречу с главой партии "Батьківщина” Юлией Тимошенко, продолжавшуюся более двух часов, после чего, как всегда, отказались … Продовження

Попов наростив борги Києва до 60% міського бюджету – ЗМІ

За час перебування Олександра Попова на посаді голови Київської адміністрації борг столиці збільшився з 8 мільярдів гривень (у липні 2010 року) до 10,5 мільярда гривень (у лютому 2013-го). Про це пише "Тиждень.ua” з посиланням на "Український тиждень”. "Це вже більше … Продовження



Янукович міняє стратегію: нові вибори президента будуть в один тур

  Віктор Янукович винайшов ще один сценарій продовження своєї влади. Він зрозумів, що програє вибори президента в 2015 році будь-якому кандидату від опозиції. І поки штаби Арсенія Яценюка та Віталія Кличка підраховують, кому з них доведеться підтримувати колегу-опозиціонера в другому турі виборів, влада впритул підійшла до нового сценарію – внесення змін до законодавства, які дозволятимуть [...]

Обвиняемый во взяточничестве мэр Болграда Одесской области отпущен под залог

Малиновский районный суд Одессы 27 марта 2013 года отпустил под залог обвиняемого во взяточничестве мэра Болграда (Одесская область) Сергея Королева, сообщили источники в правоохранительных органах. Чиновник-регионал летом прошлого года нарушил подписку о невыезде и был объявлен в розыск. Теперь он объявился, предстал перед судом, однако в тюрьму за бегство от правосудия не сел. Малиновский районный [...]

Гауляйтер Попов зізнався, що у снігопад був у Відні з дружиною. Відео

  Голова київської міської державної адміністрації Олександр Попов заявив, що був у відрядженні у Відні у пік снігопаду в ніч з 22 на 23 березня 2013 року. Про це він заявив в ефірі Шустер LIVE. «У мене дійсно було відрядження. Ввечері я о 17 відлетів до Відня. Я провів там переговори з бізнес-кругами і нашим [...]

Неуловимый Курченко

Общеизвестно, что новоиспеченный украинский олигарх Сергей Курченко окружает себя ореолом таинственности. Этот человек контролирует группу компаний «ВЕТЭК», более известную как «ГазУкраина-2009». Последнее название стало едва ли не именем нарицательным. С завидной регулярностью появляется информация о том, что так называемые «газы» монополизировали рынок сжиженного газа, занимаются контрабандой бензина в сумасшедших объемах, и с завидной регулярностью выигрывают [...]




У Чернівцях 7 тисяч українців "повстало" заради свободи (фото)

Новини від ТСН Люди об'єдналися на акцію "Вставай, Україно!". (фото)
Чечетов похвалився зібраними підписами за вигнання Кошулинського: патрон в патроннику

Новини від ТСН Регіонал подивиться, чи виправитися "Свобода" на засіданні ВР у вівторок.
Соратник Кличка пояснив, о котрій Попов приїхав до Києва під час снігопаду (фото) (фото)

Новини від ТСН Голова КМДА був змушений летіти до Харкова, переконує Олексій Давиденко. (фото)
Януковичу сподобалося кидати армію на стихійні лиха (відео)

Новини від ТСН Президент хоче розробити нові підходи до порятунку українців від катастроф. (відео)
Регіонали Івано-Франківська поскаржилися, що опозиція заблокувала їхні сайти

Новини від ТСН У ПР заявляють, що на їхні ресурси були здійснені хакерські атаки.
Опозиція заявляє, що підняла на "повстання" 10 тисяч тернопільців

Новини від ТСН У міліції нарахували тільки 1,5 тис учасників мітингу.
У Львівській області вивісили білборд з Азаровим: "Папєрєдніки гроші на дороги укралі?" (фото)

Новини від ТСН Біля кордону України з Польщею з'явився нетиповий білборд з зображенням людини, схожої на прем'єр-міністра.  (фото)
Аваков похвалився, що італійський суд звільнив конкурента Засухи

Новини від ТСН Нардеп повідомив, що найближчої доби Романюк буде на волі.




Египетскому сатирику грозит арест за породию на президента

В одном из эпизодов телепрограммы юморист пародировал политика в образе фараона по имени Супер Мурси.

В Афганистане с вертолета НАТО обстреляли детей

Две ребенка погибло, еще восемь ранены.

В "Батькивщине" рассчитывают на 15 тысяч людей под Радой во вторник

Лидеры оппозиции надеются на поддержку народа, чтобы добиться отставки Виктора Януковича и досрочных парламентских выборов.

Саудовская Аравия хочет разрешить доступ к Twitter по паспортам

Интернет-провайдеров просят рассказать, как можно мониторить или блокировать такие бесплатные сервисы, как Skype.

Яценюк перед буковинцами потребовал отставки президента и Кабмина

Оппозиционер уверяет в единстве противников власти.

Украинcкая биатлонистка взяла "серебро" в России

Первой к финишу пришла представительница Финляндии.

Золотухина похоронят на Алтае рядом с церковью

Прощание состоится во вторник.




Які вулиці може затопити

В управлінні з питань надзвичайних ситуацій Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища склали перелік проблемних місць можливого підтоплення повеневими водами на території Києва.

У неділю в Україні буде до 25° тепла

У Києві - вночі невеликий мокрий сніг з дощем, удень помірний дощ, температура вночі 0-2° тепла, вдень 5-7° тепла.

Яценюк викрив стеження за собою

Голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк викрив автомобіль, із якого за ним велося незаконне зовнішнє спостереження протягом перебування в Чернівцях

У Попова розповіли, які вулиці може затопити

В управлінні з питань надзвичайних ситуацій Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища склали перелік проблемних місць можливого підтоплення повеневими водами на території Києва. Перелік розміщено в суботу на сайті КМДА. До нього увійшли у Голосіївському районі: •"Паньківщина" (русло річки "Либідь") - вулиці Гайдара, Единбурга, Набережно-Жилянська, Короленківська, Либідська, Ямська, Боженка, Грінченка, Кіровоградська, Московська площа, Ізюмський ринок; •"Мишоловка"

Міністр обіцяє повністю відновити згорілу Вуглегірську ТЕС

Робота Вуглегірської ТЕС, де в п'ятницю сталася пожежа, буде відновлена ​​повністю

Транспорт у Києві ходить із перебоями

ускладнено рух на просп. Червонозоряному в районі вул. Кіровоградської, біля станція метро "Петрівка", на вулицях Чорнобильській, Уборевича, Вернадського, Сошенка

Міллер про газ із Європи в Україну: це нагадує шахрайські схеми

Схеми, організовувані Україною щодо отримання газу в Європі, нагадують шахрайські.

Мер Донецька розкритикував владу, а нардеп - голову облради

Реформи, які ініціюються президентом і реалізуються Кабінетом міністрів, приносять розчарування населенню і викликають недовіру у населення до влади

Кернес у грубій формі відправив "свободівця" збивати бурульки

Мер Харкова Геннадій Кернес назвав депутата від "Свободи" Андрія Іллєнка спайдерменом і відправив його збивати бурульки.



Які вулиці може затопити

В управлінні з питань надзвичайних ситуацій Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища склали перелік проблемних місць можливого підтоплення повеневими водами на території Києва.

Sat, 30 Mar 2013 18:42:30 +0200

"Батьківщина" нарахувала в Чернівцях 7 тисяч людей

Учасники акції тримають національні стяги, прапори опозиційних сил, плакати "За Україну, за її долю, за честь і волю, за народ!", "Україні волю! Юлі волю!", "За достойну пенсію!", "За справедливу зарплату!", "Роботу для кожного!", "2 квітня відродіть місцеве самоврядування", "Чернівцям потрібен мер", "Папієва у відставку!".

Sat, 30 Mar 2013 14:11:54 +0200

Північна Корея не оголошувала війну, перекладачі переплутали

Заява Північної Кореї з вини перекладачів помилково було сприйнято як оголошення війни.

Sat, 30 Mar 2013 11:01:03 +0200

Ми всі - "новиє рускіє"

Хтось каже, що "новий рускій" - це той, хто їздить по вузьких вулицях на джипах-бровкодавах, спльовує собі під ноги і курить сигарети з позолоченим фільтром. Все це так, тільки є одне "але". "Новие рускіє" - це не каста і не прошарок. "Новие рускіє" - це кожен з нас. (рос)

Fri, 29 Mar 2013 13:10:12 +0200

Партія регіонів починає боротьбу за вплив на Європу

Партія регіонів планує місце Тихонова завести... Інну Богословську. Вона встигла прославитися походом до Королівського інституту у компанії свого чоловіка, одягнутого в спортивний дрес-код.

Thu, 28 Mar 2013 17:04:39 +0200



Около 10 тысяч жителей Черновцов принимают участие в акции Вставай, Украина!
Около 10 тысяч жителей города принимают участие в акции протеста оппозиции Вставай, Украина!.
Янукович поручил провести оперативное расследование причин пожара на Углегорской ТЭС
Президент Украины Виктор Янукович поручил правоохранительным органам провести оперативное расследование обстоятельств возникновения пожара на Углегорской ТЭС, сообщает пресс-служба главы государства.
Здесь нет перспектив: Мэр Сум призвал украинскую молодежь к массовой эмиграции
Сумской градоначальник Геннадий Минаев призвал молодежь Украины к массовой эмиграции. Такое заявление он сделал в интервью Газете по-украински.
Оппозиция почти собрала подписи для внеочередной сессии Киевсовета - УДАР
Оппозиционные силы намерены в понедельник закончить сбор подписей для созыва внеочередной сессии Киевсовета, так как уже собрано 34 подписи из 40 необходимых, заявили в УДАРе.
Партия регионов задумалась о выборах президента в один тур - СМИ
Партия регионов рассматривает возможность перехода к выборам президента в один тур, сообщили источники Украинской правды в политической силе.
Партия регионов заявила о хакерских атаках на сайты в Ивано-Франковской области
В Партии регионов сообщают о массовых атаках на партийные сайты в Ивано-Франковской области, которые остаются до сих пор заблокированными.
На митинг оппозиции в Тернополе пришли от четырех до десяти тысяч человек
В Тернополе сегодня, 29 марта, проходит митинг Объединенной оппозиции Вставай, Украина!, на который, согласно разным источникам, пришли от четырех до десяти тысяч человек.
В Харьковской области арестован лидер областной Свободы, политик объявил голодовку
В Харьковской области Изюмский горрайонный суд арестовал лидера Луганского облуправления ВО Свобода Артема Заику на пять суток, в протест против этого политик объявил голодовку, сообщили в партии.
18 апреля в Европарламенте будет представлен отчет Кокса и Квасьневского о политических преследованиях в Украине
18 апреля Европейский парламент в рамках конференции президентов заслушает отчет миссии бывшего председателя Европарламента Пэта Кокса и бывшего Президента Польши Александра Квасьневского о политических преследованиях в Украине, сообщается на сайте партии Батьківщина.
Аваков: Романюка освободили из итальянской тюрьмы
Народный депутат от фракции Батьківщина Арсен Аваков заявил, что Экс-кандидат в народные депутаты Виктор Романюк освобожден из тюрьмы в Милане.


В Киеве в ДТП пострадал водитель коммунальной техники, ликвидировавший последствия непогоды

В Киеве в результате ДТП пострадал водитель коммунальной техники, работавший над ликвидацией последствий непогоды, сообщила пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

В Киеве в ДТП пострадал водитель коммунальной техники, расчищавший снег

В Киеве в результате ДТП пострадал водитель коммунальной техники, работавший над ликвидацией последствий непогоды, сообщила пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

В США разыскивается выпавший из самолета пилот-стажер

Власти американского штата Теннесси разыскивают человека, выпавшего из самодельного самолета, в котором он учился летать вместе с инструктором, сообщает сайт телеканала Fox News.

Глава Минэнерго заявил, что Углегорская ТЭС будет полностью восстановлена

Работа Углегорской ТЭС, находящейся в городе Светлодарск Донецкой области, где 29 марта произошел пожар, будет восстановлена полностью, однако сроки еще не установлены, заявил министр энергетики и угольной промышленности Украины Эдуард Ставицкий

Горбачев: В России нужно возобновить перестройку

Президент СССР Михаил Горбачев полагает, что в России необходимо возобновить "перестройку".

КГГА сообщает об осложнении движения общественного транспорта в столице

В Киеве осложнено движение общественного транспорта на некоторых участках, сообщила пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

Столичная ГАИ определила 33 участка дорог, которым грозит подтопление

Столичная Госавтоинспекция совместно с коммунальными службами города определила 33 участка дорог, где возможно подтопление.

В результате теракта в Таиланде погибли двое парламентариев

В результате теракта в южной провинции Таиланда Паттани погибли два тайских парламентария и еще четверо получили ранения, информируют местные СМИ.

Глава Газпрома: Закупка Украиной газа в Европе напоминает мошеннические действия

Схемы, организуемые Украиной по получению газа в Европе, напоминают мошеннические, заявил председатель правления ОАО Газпром Алексей Миллер в программе Вести в субботу с Сергеем Брилевым.

Жителей Саудовской Аравии могут обязать регистрироваться в Twitter по паспорту

В Саудовской Аравии могут ввести обязательную регистрацию паспортных данных для пользователей популярного сервиса микроблогов Twitter, сообщает Reuters со ссылкой на Arab News Daily.

Прощание с подмостками: Десять самых запоминающихся цитат Валерия Золотухина

Народный артист России Валерий Золотухин скончался сегодня, 30 марта, в Москве на 72-м году жизни. В начале марта Золотухина госпитализировали в столичный Институт рентгенорадиологии, врачи оценивали состояние артиста как стабильно тяжелое. За свою актерскую карьеру Золотухин снялся в более чем 80 фильмах. Фокус.ua подготовил самые запоминающиеся высказывания актера

В Москве полиция задержала участников организованных оппозицией протестных гуляний

Московская полиция задержала 14 участников протестных гуляний, которые проходят сегодня на красной площади.

Около 10 тысяч жителей Черновцов принимают участие в акции Вставай, Украина!

Около 10 тысяч жителей города принимают участие в акции протеста оппозиции Вставай, Украина!.



«БОЛЬШИЕ ТЕРКИ» – Арсений Яценюк не хочет видеть Виталия Кличко на своей «малой Родине»? (ВИДЕО)

Во время монтажа сцены для акции оппозиции «Вставай, Украино!» на Центральной площади города «фронтовики» срывают установленный «ударовцами» – баннер «КЛИЧКО – НАШ ПРЕЗИДЕНТ!».

Партия регионов провоцирует роспуск Верховной Рады

В Партии регионов решили добиться отставкии вице-спикера от «Свободы» Руслана Кошулинского. Мол, нельзя было выбирать в руководство украинской Верховной Рады "представителя неофашистской партии".

В «Батькивщине» зреет бунт против «диктатора» Яценюка

Растет число тех, кто считает состоявшееся год назад объединение оппозиционных партий ошибкой. Внутри парламентской фракции «Батькивщина» число недовольных перевалило за два десятка.

Луценко – последняя козырная карта Януковича

Президент Виктор Янукович освободит экс-министра внутренних дел Юрия Луценко для того, чтобы показать свои добрые намерения Евросоюзу, а после будет наблюдать за реакцией украинского общества, считает политолог Виктор Небоженко.

В Партии регионов придумали еще один способ, как Януковичу остаться у власти

Партия регионов рассматривает возможность избрания президента в один тур. Такие выборы гарантируют победу Виктора Януковича, учитывая неспособность оппозиции выдвинуть единого кандидата.

Италия упорно не выдает Януковичу украинских оппозиционеров

Экс-кандидат в народные депутаты Виктор Романюк освобожден из итальянской тюрьмы по решению суда. В Украине Романюка подозревают в «покушении на завладение государственным имуществом».

Северная Корея вступила в войну с Южной

КНДР в ночь на субботу вступила в состояние войны против Южной Кореи. Военное положение было введено в стране специальным указом правительства. Информацию обнародовало северокорейское информагентство.

Люди не готовы к уличным акциям протеста – Виталий Кличко

Лидер оппозиционной партии "УДАР" Виталий Кличко убежден, что на сегодняшний день его сторонники не готовы выходить на улицы, добиваться освобождения заключенной Юлии Тимошенко и опротестовывать результаты парламентских выборов.

У Януковича осталось 3 недели, чтобы решить проблему Тимошенко

Евросоюз не видит прогресса в действиях украинской власти относительно выполнения рекомендаций Европы. Наблюдатели отмечают регресс и не видят смысла больше наблюдать.

И к умным, и к красивым: в этом году Украина будет и в ЕС, и в ТС

Неожиданное заявление главы украинского МИДа озадачило многих и в Европе, и в России. По утверждению Леонида Кожары, уже в этом году Украина станет единственным в мире государством с зонами свободной торговли с Евросоюзом и Таможенным союзом.



Пожар на ТЭС в Донецкой области: 12 тысяч горожан без отопления, им раздают обогреватели и обнадеживают потеплением. ВИДЕО

В Светлодарске Донецкой области в результате пожара на Углегорской ТЭС до сих пор отсутствует централизованное теплоснабжение.

Кернес в грубой форме отправил "свободовца" сбивать сосульки: Вы спайдермен, идтите сосульки сбивать. ВИДЕО

Мэр Харькова Геннадий Кернес назвал депутата от "Свободы" Андрея Ильенко спайдерменом и отправил его сбивать сосульки.

Яценюк пообещал Януковичу - перевыборы, а "Азирову" - отставку. ВИДЕО

В Черовцах на акции "Вставай, Украина!" один из лидеров объединенной оппозиции Арсений Яценюк заявил, что без отставки президента Януковича и правительства Азарова реформы в стране невозможны.

В ПР решили, что Кошулинский неофашист и хотят его уволить. ВИДЕО

Депутат Партии регионов Инна Богословская объяснила, что ее фракция собирает подписи за отставку вице-премьера Руслана Кошулинсклого, потому что он считает его представителем "неофашизма".

"Сколько же вы будете сидеть на этих деньгах?", - Звягильский наорал на председателя Донецкого облсовета. ВИДЕО

На конференции Донецкой облорганизации Партии регионов народный депутат-"регионал" Ефим Звягильский раскритиковал деятельность председателя Донецкого облсовета Андрея Федорука.

"Они думают, что Янукович сможет удержаться в кресле. Не удастся!", - Яценюк в Черновцах. ВИДЕО

Лидеры фракций ВО "Батькивщина" и ВО "Свобода" отмечают единство оппозиционных сил.

Во время рекордного снегопада Попов с женой был в Вене. ВИДЕО

Председатель Киевской городской государственной администрации Александр Попов заявил, что был в командировке в Вене в ночь с 22 на 23 марта.

Аист стал членом одной из винницких семей. ВИДЕО

Аист обрел новую семью среди людей вынуждено - его подобрали обмерзшего и голодного у дороги...

"Хлеб ест, сало наше и... Путину - нет?!" - приверженцы Путина "поймали" оппозиционера. ВИДЕО

В России в Краснодаре у офиса регионального отделения "Яблоко" прошел очередной пикет под лозунгом "Руки прочь от Путина!"

Винницкие милиционеры из-за снегопадов с авто пересели на лошадей. ВИДЕО

В Винницкой области из-за аномального количества снега участковых пересадили на лошадей.



Кернес свободовцу: Иди сосульки сбивать! (ВИДЕО)

Мэр Харькова Геннадий Кернес назвал депутата от «Свободы» Андрея Ильенко спайдерменом и отправил его сбивать сосульки.

Яценюк разоблачил слежку за собой (ФОТО)

Арсений Яценюк разоблачил автомобиль, из которого за ним велось незаконное наружное наблюдение в Черновцах

Эксперт: Нынешний парламент - это сплошная головная боль для Януковича

Политолог Владимир Фесенко считает, что нынешний парламент не устраивает президента Виктора Януковича из-за постоянного его блокирования

О приключениях Уго Чавеса в раю сняли мультик (ВИДЕО)

В Венесуэле появился мультфильм о том, как покойный президент страны Уго Чавес попадает в рай. На небесах экс-глава государства встречает собственную бабушку, кубинского революционера Эрнесто Че Гевара, президента Чили Сальвадора Альенде, аргентинскую первую леди Эву Перон, лидера никарагуанской революции Аугусто Сандино, национального героя Венесуэлы генерала Симона Боливара и других известных революционеров, пишет местная El Nacional. Мультфильм был показан в прямом эфире одного из местных телеканалов. На YouTube ролик собрал SaveFrom.net более 65 тысяч просмотров. Источник видео: «Cartago HD Documentales»

Горбачев снова призывает к перестройке в России

Экс-президент СССР Михаил Горбачев считает, что в России необходимо возобновить «перестройку». «Сейчас мы дошли до такого этапа, что оборвали перестройку

Сегодня ночью Украина переходит на летнее время

В ночь с субботы на воскресенье стрелки часов в Украине будут переведены на один час вперед. «На территории Украины 31 марта в 3 (три) часа по киевскому времени вводится летнее время переводом часовой стрелки на 1 (один) час вперед», - напоминает Минэкономразвития Украины. Переход на летнее время осуществляется в соответствии с постановлением Кабинета Министров Украины от 13 мая 1996 года №509 «О порядке исчисления времени на территории Украины».

На трассе Тернополь-Ивано-Франковск пятикилометровый затор

Сотни автомобилей стоят в заторе около села Доброе Поле Бучакского района на трассе государственного значения Тернополь-Ивано-Франковск. Как сообщает Укринформ, причиной пятикилометрового затора стал бензовоз, который после неудачного маневра частично заблокировал дорогу. В настоящее время проезд обеспечивается одной полосой в реверсном режиме.

Бывший мэр Москвы отмывал деньги - экс-глава СБУ

Все угрозы территориальной целостности Украины или безопасности украинского гражданина, которые финансируются извне, должны быть нейтрализованы, правонарушители привлечены к ответственности по решению суда


НОВОСТИ ПОЛИТИКИ УКРАИНЫ НОВИНИ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ, Россия, Тимошенко, Янукович, выборы, партия, оппозиция, БЮТ, регион
Политический пульс страны
новости, политика, факты, хроники, комментарии...

Актуальные темы:  



Суды превратили в инквизицию      Криминальная оккупация Украины


ВО "БАТЬКІВЩИНА"

ЄП 18 квітня заслухає доповідь своєї місії у справах Юлії Тимошенко та Юрія Луценка
img-20120522-00034.jpg Продовження роботи місії залежатиме від влади України та її готовності виконувати рекомендації Пета Кокса та Олександра Кваснєвського
У справі про вбивство Євгена Щербаня допитають ще двох свідків
pr_a5861.jpg Допит Сергія Тарути призначений на 2 квітня, а Віталія Гайдука – попередньо на 5 квітня
Євродепутати: влада України ігнорує думку та поради демократичних країн
pr_a6195.jpg Депутати Європейського парламенту Ребекка Хармс та Ельжбета Катажина Лукачієвська розчаровані відсутністю прогресу у роботі місії Європарламенту


Партія "УДАР"

УДАР у Київраді: Опозиція завершить збір підписів за скликання позачергової сесії Київради у понеділок

Опозиція зібрала вже 34 підписи депутатів Київради з необхідних 40. Завершити збір підписів за скликання позачергової сесії Київради опозиційні сили планують у понеділок. Про це повідомив заступник голови фракції «УДАР» у Київраді Андрій Странніков.

Романюк: Усі зміни до Конституції повинен вносити Парламент

Зміни до Конституції України можуть вноситися виключно за ініціативами Парламенту. Вітчизняна ж практика, коли виконавча влада впливає на рішення судів та усю законодавчу систему в цілому, має припинитися. Про це під час зустрічі з представниками судової системи США заявив заступник голови Комітету ВР з питань верховенства права та правосуддя Роман Романюк.

В Тернопільському «УДАРі» обурені намірами влади зашкодити проведенню акції «Вставай, Україно!»

Громадськість Тернополя обурена рішенням окружного адміністративним суду про обмеження проведення акції протесту «Вставай,Україно!». В Тернопільському «УДАРі» переконані, що це не лише грубо порушує Конституцію, а й утискає права громадян.


ВО "СВОБОДА"

Десовєтизація – це шлях, який мусимо пройти

Народні депутати-свободівці Ігор Мірошниченко та Андрій Мохник взяли участь у публічних дебатах "Дерадянізація: досвід Естонії і чому дерадянізація вкрай необхідна для сучасної України", що відбулись 28 березня 2013 року в столичній книгарні "Є".

Під час заходу прес-секретар представництва Єврокомісії в Естонії, член Естонського інституту зовнішньої політики Ерккі Баховскі зазначив, що Естонія після здобуття незалежності не будувала "з нуля", а відновила державність країни, яка існувала до совєцької окупації.

Руслан Кошулинський: "Голови місцевих рад виступають за фінансову самостійність"

Учасники Форуму місцевого самоврядування підтримали проект Закону "Про внесення змін до Бюджетного кодексу України" (щодо обслуговування місцевих бюджетів за доходами й видатками, що не враховуються під час визначення обсягів міжбюджетних трансфертів, та доходами й видатками спеціального фонду). Про це 29 березня 2013 року повідомив один з ініціаторів законопроекту, заступник Голови Верховної Ради України свободівець Руслан Кошулинський.

Свободівці пікетуватимуть Севастопольську МДА через відмови чиновників у наданні приміщення для громадської приймальні Едуарда Леонова

У Севастопольській міській державній адміністрації чиновники відмовляються надати приміщення для облаштування громадської приймальні народного депутата України, уповноваженого представника парламентської фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" в Криму та Севастополі Едуарда Леонова. Про це 29 березня 2013 року повідомив помічник-консультант депутата-свободівця Анатолій Декін.


Компартія України

Позиция Компартии – защита простых граждан!
Такими словами 28 марта начинали свое общение с жителями Красноармейска агитаторы КПУ. В минувший четверг Красноармейский горком КПУ поддержал решение фракции Компартии Украины не голосовать за проекты законов, вынесенные в повестку дня второй сессии Верховной Рады. На центральной площади Красноармейска, …
Не згасне пам’ять у віках!
29 березня 1944 року навічно закарбоване на сторінках історії міста Чернівці. Саме в цей день місто було остаточно звільнене від німецько-фашистських загарбників у ході Проскурівсько-Чернівецької військової операції 1-го Українського фронту. Радянське військове командування так спланувало свій наступ, що місто вдалося …
Петр Симоненко: Китаю принадлежит первенство по темпам развития в современном мире
"В условиях, когда весь мир волнует кризис, Коммунистическая партия Китая заявляет о темпах роста. В стране критически анализируется происходящее, но объемы производства увеличиваются, а значит, растет и благосостояние китайского народа”, — отметил П. Симоненко. Лидер КПУ отметил, что за последние …

СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА

Ещё новости: УНИАН, Ukranews, Ukr.net, Главком, Украина без Януковича!, Досье, Факты, Вікна, ОстроВ, 5 канал, ОБКОМ



В Одессе частная фирма требует от властей 18 гектаров побережья (видео)
В Одесi нова вiйна за елiтнi землi бiля моря - щоправда, тепер небачених масштабiв. Там де ранiше городяни збиралися на пiкнiки - можуть з'явитися готелi i ресторани. Приватна фiрма, посилаючись на домовленостi з колишнiми чиновниками вимагаe вiд мiсцевоi влади 18 гектарiв прибережних схилiв.
В "Регионах" жалуются, что их партийные сайты на Прикарпатье атаковали хакеры
Партийные сайты Ивано-Франковской областной (www.regions.if.ua), городской (www.mpr.if.ua) организаций Партии регионов и молодежной общественной организации "Молодые регионы" (www.mo-re.if.ua) 29 марта подверглись массовой хакерской атаке и в настоящее время заблокированы.
Оппозиционер призывает Азарова отменить ввод именных ж/д билетов
Депутат Верховной рады Владимир Куренной (фракция УДАР) призывает премьер-министра Николая Азарова пересмотреть постановление Кабинета министров и отменить ввод именных железнодорожных билетов. Об этом говорится в его депутатском обращении, которое он обнародовал на своей странице в социальной сети Facebook.
Миссия (не) выполнима?
Работа мониторинговой миссии от Европейского парламента походит к концу. Будет ли мандат наблюдателей продлен - пока неизвестно. Похоже, сначала европейцы хотят послушать доклад - вероятно, уже в середине апреля. Но порадует ли он заинтересованные стороны - большой вопрос, которым в ЕС серьезно озабочены.
Депутаты хотят штрафовать за съемки с животными
Депутат Верховной рады, член фракции партии УДАР Николай Паламарчук предлагает парламенту ввести штраф от 5 до 21 не облагаемых налогом минимумов доходов граждан (85-357 гривен) с конфискацией животных при видео- и фотосъемке с их использованием для получения прибыли в неустановленных местах.
Янукович соболезнует Путину в связи с гибелью людей в ДТП в России
Президент Виктор Янукович соболезнует президенту России Владимиру Путину в связи с гибелью людей в дорожно-транспортном происшествии в Вологодской области (Россия), которое произошло 28 марта. "Прошу вас, уважаемый Владимир Владимирович (Путин), передать искренние соболезнования родным и близким погибших", - отметил он.
"Свобода" не боится отставки Кошулинского
Фракция "Всеукраинское объединение Свобода" в Верховной раде не боится возможной отставки своего представителя Руслана Кошулинского с должности заместителя председателя парламента. "Они думают, они нас этим напугали, они думают, что мы боимся и держимся за должности? Абсолютно нет", - отметил зампре фракции Мохник.
В Киеве очищено 70% сливных стоков
В Киеве по состоянию на 29 марта очищено 70% сливных стоков. - об этом сегодня на пресс-конференции сообщил директор департамента городского благоустройства и сохранения природной среды Сергей Садовой. "Это очень серьезный вопрос", - сказал он. Также Садовой заверил, что к вечеру сегодняшнего дня в Киеве будет очищено 100% стоков.
Ким Чен Ын планировал удар по США на "вражеском" компьютере
Лидер Северной Кореи Ким Чен Ын выбрал явно "неполиткорректную" модель компьютера. Так, молодой диктатор был запечатлен на официальных снимках во время обсуждения с военными плана нападения на США. При этом на столе у Ким Чен Ына находился компьютер iMac "вражеского" производства - американской компании Applе.
Украина создаст ЗСТ с Евросоюзом и ТС уже в этом году, - Кожара
Министр иностранных дел Украины Леонид Кожара ожидает, что уже в текущем году Украина создаст зоны свободной торговли с Евросоюзом и Таможенным союзом. "Наша позиция здесь предельна простая. Мы хотим иметь зону свободной торговли и с Европейским Союзом и со странами Таможенного союза...", - отметил он.
В Партии регионов хотят уволить оппозиционного вице-спикера
Партия регионов собирает подписи за отставку вице-спикера Верховной рады "свободовца" Руслана Кошулинского. Причины состоят в том, что Кошулинский якобы "не справляется со своими обязанностями". "Как у вице-спикера, у него есть свои обязанности, и он с ними не справляется. Это оценка аппарата, которой мы доверяем", - заявили в ПР.
Елизавета Вторая по традиции одарила деньгами бедных стариков (видео)
Королева Великоi Британii роздавала грошi бiдним пенсiонерам. Цiй традицii вже 13 столiть. Чистий четвер - напередоднi Великодня, англiйськi монархи присвячують благодiйностi. Ii Величнiсть разом iз чоловiком спершу вiдвiдала службу Божу у мiстi Оксфорд. Пiсля меси ґлизавета Друга зустрiлась iз сотнею лiтнiх людей iз мiсцевоi громади.
Янукович не прячет голову в песок от проблем, - Мирошниченко
Президент Виктор Янукович отмечает снижение роли и внимания к христианским ценностям в странах ЕС. Об этом сказал депутат ВРУ от фракции ПР, представитель президента в Раде Юрий Мирошниченко. "Сила президента состоит в том, что он абсолютно уверен, что мы способны дать достойный ответ на этот вызов...", - сказал он.
Янукович хочет подготовить украинцев к стихийным бедствиям
Президент Украины Виктор Янукович указывает Государственной службе по чрезвычайным ситуациям (ГСЧС) на необходимость проведения гражданских учений с населением на предмет подготовки к возможным стихийным бедствиям. Глава государства отметил правильность решения о реформировании службы по ЧС и подчинения ее Министерству обороны.
Винница создала муниципальную полицию
Винницкий городской совет 29 марта решил создать коммунальное предприятие "Муниципальная полиция". За соответствующее решение проголосовал 41 из 43 депутатов, принявших участие в сессии горсовета (всего в горсовете 50 депутатов). Согласно решению, КП "Муниципальная полиция" создается целью защиты имущества лиц, органов власти.
Евронаблюдатели требуют расследовать фальсификации на выборах в Раду
Миссия Европейской сети организаций по наблюдению за выборами (ENEMO) в своем итоговом отчете по наблюдению за выборами Рады, прошедшими в 2012 году, призывает украинские власти беспристрастно расследовать нарушения и фальсификации во время подведения итогов выборов. ЕNEMO отметила непрозрачность подсчета голосов на выборах Рады.
Повалий о своей зарплате: Я столько получаю за один куплет
Депутат Верховной рады (фракция ПР) Таисия Повалий заявляет, что ее зарпалата парламентария намного меньше ее доходов, которые она получает от своей деятельности как певицы. "Зарплата в Верховной раде 6 900 гривен", - говорит она. Певица рассказала также об основных направлениях своей парламентской деятельности.
Украина должна больше продавать высокотехнологического оружия, - Янукович
Президент Украины Виктор Янукович вновь отмечает необходимость модернизации украинского ОПК в соответствии с мировыми стандартами. Кроме того, президент отметил необходимость сохранить и нарастить экспортный потенциал отрасли с акцентом на высокотехнологические и высокоточные виды вооружения и военной техники.




Янукович вирішив бути государем-імператором, – Ляшко

На думку нардепа Олега Ляшка, завдяки Конституційному суду в Україні все йде до легалізації конституційної монархії.

Київським школярам продовжили канікули на три дні

Додаткові вихідні. Київським школярам продовжили канікули на три дні. Відтак до школи дітям доведеться йти 4-ого квітня.
+Відео

У Києві визначились із датою проведення останнього дзвоника

24 травня в усіх навчальних закладах столиці пролунає останній дзвоник.

Тягнибок на акції опозиції закликав до повстання

У Тернополі лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок під час акції "Вставай, Україно!" закликав присутніх до повстання.

Регіоналка вважає "Свободу" тоталітарною сектою з нацистською ідеологією

Регіоналка Олена Бондаренко переймається тим, що підлітки в Україні погано знають світову та українську історію і дозволяють собі використовувати нацистську символіку навіть на дискотеках.

У Балоги немає ні авто, ні квартири

Народний депутат України Віктор Балога не задекларував ні квартиру, ні автомобіль.

Від вибуху на донецькій ТЕС одна людина загинула

На Донеччині вибухнула Вуглегірська ТЕС. Одна людина загинула, ще троє постраждали. За попередньою версією, вибух у Світлоградську стався через загорання вугільного пилу. Пожежу наразі локалізовують. ТЕС поки не працює.
+Відео

Луценко — остання козирна карта Віктора Януковича у грі із Євросоюзом, - експерт

Президент Віктор Янукович звільнить екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка і спостерігатиме за реакцією українського суспільства.

На 30 березня в Україні оголошено штормове попередження

За прогнозами Гідрометцентру, в суботу в північних і західних областях очікуються сильні опади, налипання мокрого снігу та ожеледиця, вночі на Закарпатті дощ із мокрим снігом. Тож на 30 березня в Україні оголошено штормове попередження.
+Відео

У Києві не буде евакуації через гіпотетичну повінь

Чиновники Києва запевняють, що евакуації через імовірну повінь не буде. 80% водостоків у Києві вже почищені. Утім, карту з місцями можливих підтоплень таки склали. Найнебезпечнішими є низинні райони Києва: Деснянський, Дарницький район, Труханів острів, частина Гідропарку, Осокорки та дачні угіддя.
+Відео

Яценюк: Українці хочуть бачити Україну без Януковича

Перед маршем "Вставай, Україно!" один з лідерів опозиції Арсеній Яценюк розповів про загрозу скасування виборів президента України, якщо перед цим не відбудуться вибори у Києві.

На Донеччині вибухнула ТЕС

На Донеччині вибухнула Вуглегірська ТЕС. Ніхто не постраждав, близько десятка людей евакуювали. За попередньою версією, вибух у Світлоградську стався через загорання вугільного пилу. Пожежу локалізовують, ТЕС поки не працює.
+Відео

Тягнибок пояснив, чому на "Вставай, Україно" не було Кличка

Опозиція в Тернополі провела акцію "Вставай, Україно" без лідера "Удару" Віталія Кличка, оскільки він захворів.

На Львівщині – знову затори через сніг

На ділянці автомобільної дороги державного значення М-06 Київ - Чоп 449-459 км і 465-473 км тимчасово обмежили рух.

У Києві хочуть закрити "Караван" та десятки ресторанів, – "Комерсант-Україна"

Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю Києва вимагає закрити торгові центри "Караван", "Магеллан" і "Ультрамарин" через відсутність у їхніх власників дозволів на експлуатацію приміщень.

Маршрут Hyundai Київ-Львів дещо змінять

Маршрут швидкісного електропоїзда категорії Інтерсіті+ Київ-Львів-Київ № 169/170 з 31 березня продовжать до залізничного вокзалу станції "Дарниця".

Фаріон: Мене не цікавить попсова література

Депутат від фракції "Свобода" у парламенті Ірина Фаріон каже, що з роками вибірковіше ставиться до того, які книжки читати.


POLITICON

1 2 »
Яценюк с Тягнибоком наконец-то вытянули на "повстання" Кличко.
В четверг, 28 марта, в Ивано-Франковске была проведена акция, на которой наконец-то появился и Кличко. Участники акции прошли центральной улицей Ивано-Франковска до Вичевого майдана, где провели свой митинг. Дорогой люди скандировали: "Бандитам - тюрми!", "Януковича – геть!", "Україна – понад усе!", "Банду – геть!". На брифенге перед началом акции оппозиционеры огласили, что их основной целью есть проявление "непокори режиму Януковича", и призвали всех присоедениться к окончательному этапу акции в Киеве.... Читать дальше »
Деньги на отмену Пенсионной реформы взять из золото-валютного резерва страны.
Говорят, что для отмены увеличенного пенсионного возраста и всей антинародной Пенсионной реформы в целом, в стране нет денег. Не знаю тонкостей этой фарцы, но знаю, если это надо делать для народа, то деньги можно взять в нашем золото-валютном запасе. Если он наш, как заявляется, то я голосую за такой вариант. Но перед этим нужно изменить законодательство, создав бизнесу приемлемые условия для наполнения пенсионного бюджета. И вернуть те украденные предприятия, из которых раньше в основном наполнялся бюджет Украины.

Это может быть ... Читать дальше »
Национальность депутатов Верховной Рады?
ВО "Свобода" затребовала предоставить информацию о национальности народных депутатов парламента Украины.... Читать дальше »
Сланцевый газ - полицаи перешли к репрессиям.
21.03.2013 Милиция полицаи в Изюме Харьковской области задержали луганского председателя ВО «Свобода» помощника депутата И.Швайки Артема Заику. Как сообщила пресс-служба ВО «Свобода», «по словам работников милиции, которые отказались составлять какие-либо процессуальные акты, это происходит в рамках уголовного производства по делу о выступлении общества против проведения сессии райсовета, где должны были одобрить добычу сланцевого газа компанией «Шелл».... Читать дальше »



Світлана Пиркало: Українознавство

Війна коментарів чи війна пропаганди, якщо хочете, – це не справжня війна. І то слава Богу, бо з таким підходом – відстрілюватися через три дні – не хочеться про це й думати.

«Люди хочуть бачити країну без Януковича», – Арсеній Яценюк про акцію «Вставай, Україно!»

Люди на акціях «Вставай, Україно!» кажуть своє слово, якою вони хочуть бачити країну, - заявив голова фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк журналістам напередодні маршу «Вставай, Україно!» в Тернополі.

БЕЗКОШТОВНА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДЛЯ ІНВАЛІДВ ЧЕРНІГІВЩИНИ!

В житті практично кожної людини виникають обставини, питання, коли необхідність отримати кваліфіковану консультацію юриста стає не просто потрібною, але і до деякої міри вирішальною. Особливо актуально і проблематично такі питання постають перед інвалідами. Більшість громадян цієї категорії не мають можливості звернутися до платних юридичних консультацій, що фактично позбавляє їх можливості позасудового і судового вирішення спорів,…

У Рожищенському районі розвиватимуть зелений туризм і створять профільну Програму

У Рожищенському районі розроблятимуть Програму розвитку сільського зеленого туризму на 2013-2018 роки. Про це повідомили вчора під час презентації проекту "Проведення адвокасі кампанії спрямованої на розвиток сільського зеленого туризму, як одного з пріоритетних напрямів діяльності територіальних громад Рожищенського району”.



Міфічні принади Митного Союзу. Жоден з членів МС не отримав відчутного економічного зиску

Останнім часом тему приєднання України до Мит­­ного cоюзу почали ще активніше педалювати внутрішні політичні агенти, які так чи інакше асоціюються з Кремлем. Насамперед ідеться про «Украинский выбор» Вік­то­­­­ра Медведчука, що, здається, перейшов до фінішної стадії «підпорогового навіювання» українцям, широко розмістив­­ши … Продовження

250 тисяч українців вже мають паспорти сусідніх держав

Близько 250 тисяч українців мають "запасні” паспорти Росії, Угорщини чи Румунії. Справжніх масштабів поширення подвійного громадянства поміж українців наразі не може визначити ніхто. Про це пише "Тиждень.ua". "На сьогодні кількість українців, що набули угорського громадянства, сягає 80–90 тисяч осіб, румунського – … Продовження

Європейський суд прийняв до розгляду скаргу Власенка

Європейський суд з прав людини прийняв до розгляду скаргу захисника екс-прем’єра Юлії Тимошенко Сергія Власенка на рішення Вищого адміністративного суду України про позбавлення його депутатського мандата. "За моєю скаргою до Європейського суду з прав людини я вже отримав номер і отримав … Продовження

ЕС установил Украине дедлайн: Вопрос Тимошенко нужно решить до 18 апреля

Визит миссии Европарламента (ЕП) во главе с экс-президентом Польши Александром Квасьневским и экс-президентом Европарламента Патриком Коксом стал 14-м по счету. Вчера они провели очередную встречу с главой партии "Батьківщина” Юлией Тимошенко, продолжавшуюся более двух часов, после чего, как всегда, отказались … Продовження

Попов наростив борги Києва до 60% міського бюджету – ЗМІ

За час перебування Олександра Попова на посаді голови Київської адміністрації борг столиці збільшився з 8 мільярдів гривень (у липні 2010 року) до 10,5 мільярда гривень (у лютому 2013-го). Про це пише "Тиждень.ua” з посиланням на "Український тиждень”. "Це вже більше … Продовження



У «кадебіста» Попова немає гідності — Іван Салій. Колаж

  Екс-голова КМДА Іван Салій в інтерв’ю порталу kontrakty.ua розповів, що він думає про дії столичної влади з подолання наслідків снігової стихії. Перше, що обурило Івана Миколаєвича, так це ігнорування попереджень метеослужби і надто повільна реакція столичної влади на снігову стихію. «Є МНС, є попередження метеослужби. На такі випадки ще з радянських часів є затверджені [...]

В Раде хотят расследовать подписание «харьковских соглашений»

В Верховной Раде Украины был зарегистрирован проект постановления о создании временной следственной комиссии  по вопросам расследования законности подписания «харьковских соглашений». Об этом сообщается на официальном сайте парламенте. Авторы постановления народные депутаты от «Батьківщини» Владимир Яворивский и Василий Пазыняк призывают расследовать законность подписания президентом Украины Виктором Януковичем соглашения между Украиной и Российской Федерацией по вопросам пребывания [...]

Fitch присвоїло рейтинг випуску євробондів агрохолдингу Бахматюка

Міжнародне рейтингове агентство Fitch присвоїло випуску 5-х єврооблігацій «Укрлендфармінга» на 275 млн доларів рейтинг «B» і рейтинг зворотності активів «RR4». «Fitch очікує, що надходження від випуску облігацій допоможуть групі впоратися з погашенням короткострокового боргу та його інвестиційною програмою 2013 року», — наголошується в повідомленні. «Укрлендфармінг» здійснив дебютне розміщення облігацій під 10,875% річних на 275 млн доларів, [...]

Судьи и прокуроры Тимошенко и Луценко получили бесплатные квартиры и высокие должности

Судьи, которые выносили приговоры в отношении осужденных преступников Юлии Тимошенко и Юрия Луценко, продвигаются по службе и получают бесплатные квартиры. Родион Киреев, который два года назад вел процесс против Тимошенко. Провинциальный судья с минимальным опытом после приговора получил повышение — стал исполняющим обязанности замглавы Печерского суда. Станислав Мищенко, который в кассации подтвердил приговор экс-премьеру, из [...]




Регіонали Івано-Франківська поскаржилися, що опозиція заблокувала їх сайти

Новини від ТСН У ПР заявляють, що на їхні ресурси були здійснені хакерські атаки.
Опозиція заявляє, що підняла на "повстання" 10 тисяч тернопільців

Новини від ТСН У міліції нарахували тільки 1,5 тис учасників мітингу.
У Львівській області вивісили білборд з Азаровим: "Папєрєдніки гроші на дороги укралі?" (фото)

Новини від ТСН Біля кордону України з Польщею з'явився нетиповий білборд з зображенням людини, схожої на прем'єр-міністра.  (фото)
Аваков похвалився, що італійський суд звільнив конкурента Засухи

Новини від ТСН Нардеп повідомив, що найближчої доби Романюк буде на волі.
Бережна назвала жіноче об'єднання в Раді "опозиційним міжсобойчиком"

Новини від ТСН Депутат вийшла з міжфракційного об'єднання, що захищало побиту свободівку.
Регіонали збирають підписи, щоб звільнити крісло віце-спікера від свободівця

Новини від ТСН У фракції переконують, що Кошулинський "не справляється зі своїми обов'язками".
Скандальний мер Сум порадив українцям "їхати звідси"

Новини від ТСН Геннадій Мінаєв вважає, що в Україні немає перспектив, тому треба емігрувати.
Івано-Франківська область планує заснувати премію Шухевича

Новини від ТСН В облраду з таким проханням звернулися кілька громадських організацій.
МЗС запевнив, що в раптових навчаннях росіян в Чорному морі немає нічого страшного

Новини від ТСН Росія повідомила Україну про великомасштабні навчання.




Посол рассказал об "ужасающем" изнасиловании сестер-британок

Несколько подозреваемых по делу уже арестованы.

Мэр Сум посоветовал молодежи эмигрировать из Украины

Минаев уверен, что "здесь нет никаких перспектив".

Западный фронт. Перемены. Реквием

Две даты – 18 апреля в Страсбурге и май месяц в Брюсселе – смело можно называть знаковыми для украинской евроинтеграции. К маю, как известно, Украина должна выполнить ряд требований (соответствующий перечень, как ранее сообщали СМИ, еврокомиссар Фюле передал премьеру Азарову еще в начале года), обязательных для подписания Соглашения Украина-ЕС уже в ноябре на вильнюсском саммите. В списке, разумеется, и «вопрос Тимошенко-Луценко».

Выполнять требования необходимо в кооперации и под присмотром миссии Квасьневского-Кокса. В среду миссия вновь прибыла в Украину. Этот приезд – последний, в рамках действующего мандата, двух посланников. 18 апреля они должны представить отчет о своей работе (продолжающейся чуть менее года) в Страсбурге. После будет приниматься решение о целесообразности не/продления мандата. Единожды он уже был продлен – в феврале. Повторно пролонгировать полномочия Кокса и Квасьневского их коллеги из Европарламента, по нашим данным, пока не планируют.

С момента предъявления «евроультиматума» – последнего брюссельского саммита – минул ровно месяц. Ни один из пунктов «списка Фюле» не выполнен. И до мая выполнен не будет. В Брюсселе это прекрасно понимают. И уже начинают думать о том, как именно ставить Украину «на паузу», какую модель отношений «после ноября» выстраивать и т.д. Киев, однако, это не тревожит. Вместо того, чтобы стараться хоть как-то исправить критическую ситуацию, тут разрабатывают и реализовывают грязнейшую спецоперацию против одного из главных критиков нынешней власти в ЕС и, вместе с тем, последовательного сторонника евроинтеграции Украины Эльмара Брока.

LB.ua разбирался в деталях.

Менский суд решил повторно взяться за жалобу Луценко

Жалоба касается недопуска адвокатов экс-министра в клинике "Обериг"

Страны ООН не смогли заключить договор о торговле оружием

Достичь согласия по документу не удалось из-за позиции Ирана, КНДР и Сирии.

Агроном "Динамо": Ващук не прав

Калоша не понимает, почему "Арсенал" улетел играть в Крым




Голова луганської "Свободи" оголосив голодування через свій арешт

Голова Луганської обласної організації Всеукраїнського об’єднання "Свобода" Артем Заїка оголосив голодування після того, як суд вирішив арештувати його на 5 діб.

Львівщину знову засипає снігом

На Львівщині знову почався сильний снігопад.

Меру Конотопа висловили недовіру після виключення з Партії регіонів

У Конотопі Сумської області депутати міськради висловили недовіру міському голові Василю Дзеду.

Прикарпатські "регіонали" звинувачують опозицію в атаках на сайти партії

На сайти Івано-Франківської обласної та міської організації Партії регіонів, а також молодіжної громадської організації "Молоді регіони" здійснена хакерська атака.

Від імені міліції розповсюджували "чорнуху" на опозиціонера

У п'ятницю на електронні адреси деяких ЗМІ надійшла інформація про те, що начебто проти депутата Павла Різаненка була відкрити кримінальна справа за скоєння тяжкого злочину.



Ми всі - "новиє рускіє"

Хтось каже, що "новий рускій" - це той, хто їздить по вузьких вулицях на джипах-бровкодавах, спльовує собі під ноги і курить сигарети з позолоченим фільтром. Все це так, тільки є одне "але". "Новие рускіє" - це не каста і не прошарок. "Новие рускіє" - це кожен з нас. (рос)

Fri, 29 Mar 2013 13:10:12 +0200

Партія регіонів починає боротьбу за вплив на Європу

Партія регіонів планує місце Тихонова завести... Інну Богословську. Регулярний учасник промо-турів європейськими столицями про справу Тимошенко, вона встигла прославитися походом до Королівського інституту міжнародних відносин у компанії свого чоловіка, одягнутого в спортивний дрес-код.

Thu, 28 Mar 2013 17:04:39 +0200

Рамка для бюджету

Поки українці боролися з наслідками аномальних березневих снігопадів і відкопували Київ, уряд затвердив проект "Основних напрямів бюджетної політики на 2014 рік".

Thu, 28 Mar 2013 16:18:56 +0200

Конституційна асамблея VS закон про референдум. Що далі?

За законом про референдум, Конституція може бути змінена в неконституційний спосіб, і Асамблея може стати співучасницею цього процесу. Відтак члени Асамблеї не мають морального права продовжувати свою діяльність.

Thu, 28 Mar 2013 13:10:39 +0200

Арбузов заробить на відшкодуванні ПДВ?

Можна лише уявити потенційні доходи посередників. За "найжирнішим" варіантом це 50% від 17 мільярдів. Хоча насправді навіть заробіток 5-8 мільярдів буде приголомшливим.

Thu, 28 Mar 2013 11:43:11 +0200



Партия регионов заявила о хакерских атаках на сайты в Ивано-Франковской области
В Партии регионов сообщают о массовых атаках на партийные сайты в Ивано-Франковской области, которые остаются до сих пор заблокированными.
На митинг оппозиции в Тернополе пришли от четырех до десяти тысяч человек
В Тернополе сегодня, 29 марта, проходит митинг Объединенной оппозиции Вставай, Украина!, на который, согласно разным источникам, пришли от четырех до десяти тысяч человек.
В Харьковской области арестован лидер областной Свободы, политик объявил голодовку
В Харьковской области Изюмский горрайонный суд арестовал лидера Луганского облуправления ВО Свобода Артема Заику на пять суток, в протест против этого политик объявил голодовку, сообщили в партии.
18 апреля в Европарламенте будет представлен отчет Кокса и Квасьневского о политических преследованиях в Украине
18 апреля Европейский парламент в рамках конференции президентов заслушает отчет миссии бывшего председателя Европарламента Пэта Кокса и бывшего Президента Польши Александра Квасьневского о политических преследованиях в Украине, сообщается на сайте партии Батьківщина.
Аваков: Романюка освободили из итальянской тюрьмы
Народный депутат от фракции Батьківщина Арсен Аваков заявил, что Экс-кандидат в народные депутаты Виктор Романюк освобожден из тюрьмы в Милане.
В Хусте неизвестные надругались над могилой воинов Карпатской Сечи
Партия Свобода требует от правоохранительных органов расследовать акт вандализма на могиле карпатских сечевиков в городе Хуст и наказать виновных в его совершении.
Партия регионов начала сбор подписей за отставку вице-спикера от Свободы
Партия регионов намерена отправить отставку вице-спикера Верховной Рады, члена ВО Свобода Руслана Кошулинского.
СМИ: Около четверти миллиона украинцев имеют второе гражданство
По оценкам экспертов, около 250 тысяч украинцев имеют паспорт другой страны - соседних России, Венгрии или Румынии.
Корреспондент: Украинские судьи получают квартиры и должности за "правильные" решения
Еженедельник Корреспондент в своем свежем выпуске выяснил, по какому принципу сегодня строятся отношения между властью и украинскими судьями.
Я за один куплет больше зарабатываю: Повалий рассказала, что пришла в Раду не ради денег
Народный депутат от фракции Партии регионов, заслуженная артистка Украины Таисия Повалий рассказала, что пришла в Верховную Раду не для того, чтобы зарабатывать деньги, а заниматься конкретными делами. Об этом политик и певица заявила программе Сніданок з 1+1.


В Киеве опять запретили въезд большегрузного транспорта

В Киеве власти и Госавтоинспекция запретили въезд для большегрузного транспорта с 18:00 29 марта, сообщили в ведомствах.

Учения РФ в Черном море: Грузия не ощущает угрозы и намерена провести еще более масштабные учения

Грузия не видит прямой угрозы от крупномасштабных военных учений российской армии в районе Черного моря.

Партия регионов заявила о хакерских атаках на сайты в Ивано-Франковской области

В Партии регионов сообщают о массовых атаках на партийные сайты в Ивано-Франковской области, которые остаются до сих пор заблокированными.

Экс-владельцы 1+1 откроют в Киеве пятизвездочную гостиницу

Пятизвездочный гостиничный комплекс с жилыми апартаментами в центре Киева, гостиничная часть которого будет оперироваться Hilton Hotels Corporation, начнет работу ближе к концу текущего года, сообщил совладелец проекта Борис Фуксман.

В России хотят ввести возрастной ценз на словарь поговорок

Роскомнадзор проанализировал Большой словарь русских поговорок и рекомендовал издателям установить для него возрастное ограничение «18+»

Названа причина пожара на Углегорской ТЭС

Сегодня, 29 марта, в Донецкой области в городе Светлодарск произошел пожар во втором блоке Углегорской теплоэлектростанции ГАЭК Центрэнерго, сообщает Государственная служба Украины по чрезвычайным ситуациям

В аэропорту Дамаска повстанцы подбили самолет из Ирана, пострадали командиры КСИР

Несколько командиров иранского Корпуса стражей Исламской революции получили травмы после того, как повстанцы подбили самолет, заходивший на посадку в аэропорту Дамаска.

На митинг оппозиции в Тернополе пришли от четырех до десяти тысяч человек

В Тернополе сегодня, 29 марта, проходит митинг Объединенной оппозиции Вставай, Украина!, на который, согласно разным источникам, пришли от четырех до десяти тысяч человек.

Во время пожара на ТЭС в Донецкой области погиб один человек, трое пострадали

В результате пожара на Углегорской ТЭС в городе Светлодарск (Донецкая область) погиб один человек, трое получили ранения

WSB. Украинские Атаманы и Бакинские Огни взвесились

Команды провели процедуру взвешивания перед боями

Сирийские повстанцы выиграли бой за стратегически важный город. Погибли 38 человек

Сирийские повстанцы сегодня, 29 марта, объявили о захвате стратегически важного населенного пункта на юге страны, бои за который велись два дня.

Мировой объем продаж рекламы в интернете превысит стомиллиардную отметку - прогноз

В 2012 году объем продаж рекламы в интернете по всему миру достиг $99 млрд, а в 2013 году этот показатель превысит $113 млрд, сообщается в исследовании компании Group M.

Российский фондовый рынок признали наименее привлекательным для инвесторов - Reuters

Мировые инвесторы оценивают российский фондовый рынок как наименее привлекательный среди развивающихся, сообщает Reuters.

В Харьковской области арестован лидер Свободы, политик объявил голодовку

В Харьковской области Изюмский горрайонный суд арестовал лидера Лугнаского облуправления ВО Свобода Артема Заику на пять суток, в протест против этого политик объявил голодовку, сообщили в партии

Австрийские мусульмане требуют выходные на религиозные праздники

Мусульманская община Австрии вслед за немецкими мусульманами предложила признать исламские праздники на государственном уровне.



Люди не готовы к уличным акциям протеста – Виталий Кличко

Лидер оппозиционной партии "УДАР" Виталий Кличко убежден, что на сегодняшний день его сторонники не готовы выходить на улицы, добиваться освобождения заключенной Юлии Тимошенко и опротестовывать результаты парламентских выборов.

У Януковича осталось 3 недели, чтобы решить проблему Тимошенко

Евросоюз не видит прогресса в действиях украинской власти относительно выполнения рекомендаций Европы. Наблюдатели отмечают регресс и не видят смысла больше наблюдать.

И к умным, и к красивым: в этом году Украина будет и в ЕС, и в ТС

Неожиданное заявление главы украинского МИДа озадачило многих и в Европе, и в России. По утверждению Леонида Кожары, уже в этом году Украина станет единственным в мире государством с зонами свободной торговли с Евросоюзом и Таможенным союзом.

В ЕС подозревают, что Янукович чего-то недопонял

Столько сигналов, сколько Евросоюз послал Януковичу, хватило бы на плодотворное общение с десятком стран третьего мира. Украинский президент каждый раз дает понять, что все понимает и что нужно сделает. Но в ЕС засомневались: а вдруг и вправду недопонимает?

«Вставай, Украина!» в Ивано-Франковске: три лидера и тысячи украинцев

Оппозиционная акция "Вставай, Украина!" состоялась в Ивано-Франковске. От памятника Ивану Франко колонна протестующих прошла к Вечевой площади в центре города. В этой акции впервые приняли участие все три лидера оппозиции.

Власть хочет вообще отменить выборы в Украине

Перенос выборов мэра Киева и депутатов Киевсовета может фактически означать отмену выборов в столице вообще, а возможно и отмену выборов как явления политической жизни всей Украины.

У Януковича придумали, как ликвидировать Раду

Администрация президента Виктора Януковича ищет способы контроля над законодательной ветвью власти. Команда президента всерьез рассматривает самый радикальный способ.

Владимир Кличко не хочет быть мэром Киева

Владимир Кличко не будет выдвигать свою кандидатуру на выборах мэра Киева. Об этом LB.ua сказал сам Владимир по телефону. Разговор состоялся в ходе интервью с лидером партии УДАР Виталием Кличко.

Яценюк боится освобождения Тимошенко – политолог

Сценарий с лишением Сергея Власенко депутатского мандата заставил вспомнить ситуацию с формированием избирательного списка оппозиционеров во время старта парламентской кампании.

Янукович собирается в Россию с официальным визитом

Президент Виктор Янукович намерен осуществить официальный визит в Российскую Федерацию в этом году. Министр иностранных дел Украины Леонид Кожара надеется, что это произойдет до летних каникул.



Аист стал членом одной из винницких семей. ВИДЕО

Аист обрел новую семью среди людей вынуждено - его подобрали обмерзшего и голодного у дороги...

"Хлеб ест, сало наше и... Путину - нет?!" - приверженцы Путина "поймали" оппозиционера. ВИДЕО

В России в Краснодаре у офиса регионального отделения "Яблоко" прошел очередной пикет под лозунгом "Руки прочь от Путина!"

Винницкие милиционеры из-за снегопадов с авто пересели на лошадей. ВИДЕО

В Винницкой области из-за аномального количества снега участковых пересадили на лошадей.

Люди хотят видеть Украину без Януковича, - Яценюк в Тернополе. +ВИДЕО

Люди на акциях "Вставай, Украина!" говорят свое слово, какой они хотят видеть страну, - заявил председатель фракции «Батькивщина» Арсений Яценюк журналистам накануне марша «Вставай, Украина!» в Тернополе.

Паводок уже подобрался к жителям Осокорков и Русановских садов: киевляне массово скупают резиновые сапоги и присматриваются к лодкам. ВИДЕО

Приближающийся паводок на себе уже прочувствовали жители Осокорков и дачники Русановских садов - у них уже подтоплены подвалы и погреба.

"СБУшники еще 2 года назад говорили, что у них суды никто не выигрывает", - осужденный за покупку китайских брелоков киевлянин. ВИДЕО

8,5 тыс.грн штрафа - такой приговор получил столичный системный администратор Андрей Фенченко, купивший в позапрошлом году два китайских брелока с функцией аудио- и видеофиксации.

"Сейчас рановато говорить о президентстве", - Кличко. ВИДЕО

Лидер партии УДАР Виталий Кличко не отвечает на вопрос о президентских выборах 2015 года и заявляет, что для него важно изменить ситуацию в стране.

Янукович: В Украине из года в год ухудшается техногенная ситуация. Нам нужна новая система реагирования. ВИДЕО

В Украине нужно создавать новую качественную систему реагирования на техногенные катастрофы.

"Регионалка" Повалий жалуется на депутатскую зарплату: Я столько могу за один куплет получить. ВИДЕО

Депутат от Партии регионов, певица Таисия Повалий отмечает, что у нее маленькая заработная плата.

Старшеклассницы из Макеевки избили ногами младшую школьницу. ВИДЕО

Ученица 6 класса одной из школ Макеевки после ссоры с одноклассницами оказалась на больничной койке. Родители девочки уверены, что их ребенок пережил унижения и издевательства.



У Азарова верят, что китайцы принесут «покращення» в украинскую медицину

Украина уверена в улучшении качества отечественной медицины за счет сотрудничества с Китаем

На Харьковщине столкнулись автобусы, есть жертвы

В Харьковской области столкнулись два автобуса, в результате чего два человека погибли, еще 6 травмированы

У Азарова пояснили, зачем Вилкулу взрывчатка

Заместитель министра по чрезвычайным ситуациям Василий Квашук рассказал о технология подрыва льда, о которой недавно упоминал вице-премьер Александр Вилкул, в качестве средства борьбы против возможных паводков

Янукович требует, чтобы граждане учились самостоятельно боролись со стихией

Президент Украины Виктор Янукович призывает активизировать тренировку по гражданской обороне для минимизации последствий чрезвычайных ситуаций

В «Ударе» божатся, что у них нет ни одного олигарха

Народный депутат от «Удара», первый заместитель главы Комитета Верховной Рады по иностранных делам Валентин Наливайченко заявил, что быть соратником Кличко – очень комфортно. «Честно скажу, впервые ощущение того, что действительно живется

Представитель МЧС: Конча-Заспу не затопит, этого не допустят

Заместитель министра по чрезвычайным ситуациям Василий Квашук заверяет: району Конча-Заспы с элитными домами потоп не грозит

Балога отчитался: миллион есть, но машины и квартиры нет

У народного депутата Виктора Балоги нет в частной собственности ни квартиры, ни автомобиля. Об этом свидетельствует декларация о доходах Балоги за 2012 год, обнародованная им на своей странице в Facebook. «В соответствии с требованиями закона «О принципах предотвращения и противодействия коррупции», публикую свою декларацию о доходах за 2012 год», - отметил он. Согласно документу, в 2012 году Балога получил 1 млн 166 тыс

У известного певца угнали дорогой внедорожник

Государственная автомобильная инспекция задержала мужчину по подозрению в угоне внедорожника Toyota Land Cruiser, принадлежавшего певцу и композитору Павлу Зиброву, на ул


E-mail: politicon1@at.ua © Владелец аккаунта, наименование, оформление, база данных, контент сайта, 2007—2015


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Рейтинг сайта по данным Alexa Internet
Вебвизора от Yandex.Metrika на сайте НЕТ!
35.168.113.41

гостевой вход politicon Вверх






Хостинг от uCoz
Счётчик от uCoz:



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0