Politicon Кровавый госпереворот и гражданская война в Украине 23 февраля! Харьков, площадь, Ленин, защита города от бандеровских банд
«  Апрель 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


 РАЗДЕЛЫ:

  Партии

  СМИ, блок 1

  СМИ, блок 2

 Архив по 30.06.2011

Приветствую Вас, Гость 19.03.2024, 09:12

Весь архив » 2013 » Апрель » 06

НОВОСТИ ПОЛИТИКИ УКРАИНЫ НОВИНИ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ, Россия, Тимошенко, Янукович, выборы, партия, оппозиция, БЮТ, регион
Политический пульс страны
новости, политика, факты, хроники, комментарии...

Актуальные темы:  



Суды превратили в инквизицию      Криминальная оккупация Украины


ВО "БАТЬКІВЩИНА"

Юлія Тимошенко: правда у справі про вбивство Євгена Щербаня важлива для всього суспільства
pr_b3423.jpg Я сподіваюсь, що шановні журналісти будуть присутні в неділю в лікарні під час складання адміністрацією в’язниці так званого "відмовного" акту
Юлія Тимошенко: не імітуйте, а знаходьте компроміси для виходу з кризи
pr_a4427.jpg Я звертаюся до вас, Вікторе Федоровичу, з порадою не повторювати помилку та невідкладно особисто втрутитися в кризову ситуацію у Верховній Раді
ЄС вимагає від влади України вирішення справ політичних в'язнів
pr_a9629.jpg "Ми з нетерпінням очікуємо повного виконання висновків Ради ЄС від 10 грудня 2012 року та саміту Україна - ЄС від 25 лютого цього року", - заявили Кетрін Ештон та Штефан Фюле


Партія "УДАР"

Влада блокує виїзд людей з Львівщини до Києва для участі в акції «Вставай, Україно!»

Всім автоперевізникам Львівської області заборонено покидати межі області, щоб не допустити виїзду людей до Києва для участі в акції «Вставай, Україно!» 7 квітня. Про це повідомив голова виконавчого комітету Львівського «УДАРу» Володимир Маліновський.

Чумак: Партія регіонів під час так званої сесії поділила 7 мільярдів гривень державних грошей

Під час зібрання, яке провладна більшість незаконно назвала засіданням парламенту, депутати Партії регіонів та КПУ розподілили 7 мільярдів гривень державних коштів та намагалися маргіналізувати парламент України. Про це в ефірі ток-шоу «Шустер. Live» заявив народний депутат фракції «УДАР» Віктор Чумак.

Кличка викликають до суду по справі блокування роботи парламенту

На адресу партії «УДАР» на ім’я Віталія Кличка надійшла повістка про виклик до суду в адміністративній справі щодо блокування роботи парламенту представниками опозиції.


ВО "СВОБОДА"

Олег Тягнибок: "Режим Януковича розпочав підготовку до референдуму"

Протягом останніх днів по всій Україні обласні державні адміністрації почали отримувати офіційні листи від влади щодо підготовки проведення референдуму. Янукович поспішає його провести, поки Верховна Рада не скасувала закон про референдум, незаконно ухвалений "картковою" більшістю. Про це 6 квітня 2013 року в Житомирі заявив лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок під час десятитисячної акції "Вставай, Україно!"

У Житомирі розпочалась десятитисячна акція "Вставай, Україно!"

6 квітня 2013 року в Житомирі розпочалась акція протесту "Вставай, Україно!" за участи лідера Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олега Тягнибока та очільника ВО "Батьківщина" Арсенія Яценюка. У заході також беруть участь народні депутати-свободівці Олександр Мирний, Ігор Сабій, Олег Гелевей, Ігор Янків.

Юрій Сиротюк: "Позов Банкової, яка ховається під спідницею громадянки Іванової – ще одна потішна спроба режиму побороти опозицію"

"Позов такої собі Віри Іванової, під спідницею якої, вочевидь, ховається Портнов, є наслідком безсилля Банкової та її бажання у будь-який, навіть такий сміховинний спосіб, делегітимізувати Верховну Раду та паралізувати роботу лідерів опозиції. Жодних правових наслідків цей суд не матиме". Про це заявив заступник Голови Всеукраїнського об'єднання "Свобода", народний депутат України Юрій Сиротюк, коментуючи позов щодо блокування роботи Верховної Ради.


Компартія України

Петро Симоненко: Прискорення євроінтеграції призведе до посилення імпортної залежності України від ЄС
Прискорення інтеграції України до Євросоюзу призведе до збільшення обсягу імпорту в Україну товарів, вироблених в країнах ЄС, що завдасть потужного удару по вітчизняному товаровиробнику. Про це сьогодні під час «круглого столу» в Черкасах заявив лідер КПУ Петро Симоненко. «Це обернеться …
Ігор Калєтнік: Я не виключаю, що у найближчий час лави опозиційних фракцій можуть покинути ще декілька депутатів
Чи зможе більшість і опозиція знайти компроміс, хто створив передумови для продовження роботи Верховної Ради не в сесійній залі, скільки депутатів ще залишать лави опозиції, і як надалі розгортатимуться події у парламенті, а також про підсумки пленарного тижня в інтерв’ю …
Праздник талантов в Чернигове
4 апреля 2013 года в Чернигове проведен 10-й юбилейный областной конкурс «Таланты многодетной семьи», в котором, благодаря скоординированной работе общественных организаций левой ориентации, Департамента семьи, молодежи и спорта Черниговской обгосадминистрации, приняли участие дети из многодетных и малообеспеченных семей Черниговской области. …

СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА

Ещё новости: УНИАН, Ukranews, Ukr.net, Главком, Украина без Януковича!, Досье, Факты, Вікна, ОстроВ, 5 канал, ОБКОМ



Переговоры "шестерки" и "Ирана" снова провалились
Двухдневные переговоры представителей Ирана и "шестерки" международных посредников на встрече в Алма-Ате завершились безрезультатно: сторонам не удалось договориться. По словам представителя российского МИДа, выйти на взаимопонимание "шестерке" и Ирану не удалось, хотя переговоры были детальными.
Президентская комиссия предложила Януковичу помиловать Луценко и Филипчука, - источник
Комиссия при президенте Украины по вопросам помилования предложила главе государства Виктору Януковичу помиловать бывшего министра внутренних дел Юрия Луценко и экс- министра охраны окружающей природной среды Георгия Филипчука. Такое решение было принято во время заседания комиссии в субботу.
В Иране допускают приостановку обогащения урана
Иран может пойти на приостановку обогащения урана с целью повышения доверия "шестерки" переговорщиков, заявил глава иранской делегации Саид Джалили. "Я уже говорил ранее, что обогащение является частью прав иранского народа, 5% это или 20%. Иранский народ будет продолжать отстаивать свои права", - сказал он.
Оппозиция должна уже сегодня формировать новую власть, - Яценюк
Три оппозиционные силы должны уже сегодня формировать новое украинское правительство, парламент, руководителей областной, районной власти, армии, милиции, Службы безопасности. Об этом заявил лидер фракции "Батькiвщина" Арсений Яценюк в Житомире на митинге оппозиции в рамках общенациональной акции протеста "Вставай, Украина!".
Посол РФ признал, что кризис в Раде влияет на переговоры по ГТС
Посол РФ в Украине Михаил Зурабов отмечает снижение интенсивности украинско-российских переговоров по созданию консорциума по управлению украинской газотранспортной системой и связывает это с блокированием работы Верховной рады. По его словам, для создания консорциума Украина должна внести изменения в пять законов.
Власть приказала обладминистрациям готовится к референдуму, - Тягнибок
В последние дни по всей Украине областные государственные администрации начали получать официальные письма от власти по подготовке проведения референдума. Об этом заявил лидер ВО "Свобода" Олег Тягнибок в субботу в Житомире во время акции "Вставай, Украина!", сообщает пресс-служба партии.
Янукович может встретиться с главами стран ТС в мае, - посол РФ
Посол РФ в Украине Михаил Зурабов не исключает проведение встречи в формате президентов стран ТС и президента Януковича в конце мая в случае окончания подготовки документа о предоставлении Украине статуса наблюдателя в ТС. Он уточнил, что в документе речь идет о предложении Украины обрести статус страны-наблюдателя в ТС.
Луценко скоро освободится, - Яценюк
В ближайшее время экс-глава МВД Юрий Луценко выйдет на свободу. Об этом заявил председатель фракции "Батькiвщина" Арсений Яценюк. "Мы уверены в том, что в кратчайшие перспективе, буквально за неделю, две или три, наш политический собрат Юрий Луценко будет на свободе", - отметил Яценюк.
Львовским автоперевозчикам запретили ехать на акцию оппозиции в Киев, - УДАР
Всем автоперевозчикам Львовской области запрещено покидать пределы области, чтобы не допустить выезда людей в Киев для участия в акции 7 апреля, утверждает председатель исполкома львовского УДАРа Владимир Малиновский. "Даже за большие деньги автоперевозчики отказываются ехать в Киев", - завил он.
Мушаррафа сняли с парламентских выборов в Пакистане
В Пакистане несколько десятков кандидатов на парламентских выборах, включая экс-главу государства Первеза Мушаррафа, были дисквалифицированы: избирательные комиссии их округов нашли неудовлетворительными их религиозность. Решение о дисквалификации было принято на основании 62-й и 63-й статей конституции страны.
Обама ускоряет создание "списка Магнитского"
Президент США Барак Обама поручил Госдепартаменту и Министерству финансов завершить подготовку списка российских чиновников, подпадающих под так называемый "закон Магнитского". Президент США Барак Обама подписал "акт Магнитского" 14 декабря прошлого года. Закон дает право администрации США засекречивать часть фигурантов списка.
Иностранные посольства не спешат эвакуироваться из КНДР
Несмотря на предупреждение властей КНДР, еще ни одно иностранное посольство в Пхеньяне не предприняло шагов к эвакуации. Накануне МИД КНДР обратился к посольству России и другим дипмиссиям с предложением эвакуировать сотрудников, добавив, что с 10 апреля Пхеньян не сможет гарантировать безопасность дипломатов.
Из "Батькiвщини" выйдут еще несколько депутатов, - первый вице-спикер
Первый вице-спикер ВР Игорь Калетник прогнозирует в ближайшее время выход из фракции "Батькiвщина" еще нескольких депутатов. Он отметил, что выход четырех депутатов из фракции "Батькiвщини" подтверждает тот факт, что формирование списков этой политической силы для участия в парламентских выборах 2012 года происходило непрозрачно.
Конституционный суд Португалии отверг меры экономии
Конституционный суд Португалии признал несколько ключевых статей бюджета противоречащими основному закону страны. Португалия должна теперь изыскать альтернативные возможности для экономии 1,5 миллиарда евро. Премьер-министр страны Педру Пасуш Коэлью не стал комментировать решение суда, но созвал на субботу внеочередное заседание кабинета.
Яценюк, Кличко и Тягнибок просят у ЕС санкций для чиновников-"репрессоров"
Лидеры оппозиции призывают ЕС принять персональные санкции против чиновников, ответственных за проведение политических репрессий в Украине. "Мы убеждены в необходимости применения персональных санкций", - говорится в заявлении. Лидеры также заявляют о непризнании "законов", принятых при попытке узурпации власти ".
Делами Европы в Госдепе США теперь будет ведать Нуланд
Официальный представитель Госдепартамента США Виктория Нуланд в пятницу провела свой последний брифинг на своем посту, в этой должности ее сменила 34-летняя Джен Псаки. Ее сменщица не обладает опытом работы. Прежде 34-летняя Псаки трудилась в пресс-службе Белого дома. Затем она была пресс-секретарем предвыборного штаба Барака Обамы.
Помилованием Луценко хотят расколоть "Батькiвщину", считают в "Свободе"
Представитель ВО "Свобода", ответственный за связи с общественностью, Александр Аронец уверен, что одна из целей помилования экс-министра внутренних дел Украины Юрия Луценко - раскол в "Батькiвщинi". Тем не менее, отметил он, за Юрия Луценко он рад: "его посадили по нарисованным обвинениям".
Рада может заседать и в Тернополе, - Рыбак
Глава Верховной рады Владимир Рыбак заявляет, что сессию Верховной рады можно проводить и в Тернополе, если так решит большинство. "Но это я могу отнести к чрезвычайной ситуации, что парламент заблокирован", - отметил он. "Мы что, имея большинство, должны сложить руки, и ждать пока страна совсем развалится? Нет!", - сказал спикер.




Яценюк звинувачує Януковича у злочині

Лідер фракції ВО "Батьківщина" Арсеній Яценюк переконаний, що Президент Віктор Янукович дав вказівку на незаконне зібрання депутатів на Банковій.

Тягнибок вважає, що в Україні є загроза конституційного й державного перевороту

Лідери опозиційних фракцій провели зустріч з послами 20 країн Європейського союзу про спробу узурпації влади в Україні.

У Києві існує загроза підтоплення житлових будинків

Рятувальники продовжують відкачувати воду з території міста, де виникла загроза підтоплення житлових будинків.

"Укрзалізниця”: Іменні квитки - ще один крок до електронних квитків

Від сьогодні іменні квитки повертаються на залізницю. Тепер на кожному квитку буде обов’язкова графа - ім’я та прізвище пасажира. У касі ці дані записуватимуть без документів. А ось на пероні сісти до поїзда без паспорта або водійського посвідчення не вдасться.
+Відео

У Черкасах опозиція вийшла на мітинг проти губернатора

Близько тисячі людей зібралися на Театральній площі у Черкасах на опозиційний мітинг. Люди стоять із прапорами "Батьківщини", УДАРу та "Свободи". На сцені, зокрема, Микола Томенко, Леся Оробець.

Влада не випускає із Львівщини людей на акцію "Вставай, Україно", – УДАР

За словами УДАРівця Володимира Маліновського, усім автоперевізникам Львівщини заборонили покидати межі області, аби не допустити виїзду людей до Києва для участі в акції "Вставай, Україно!" 7 квітня.

Влада наказала ОДА забезпечити проведення референдуму, – Тягнибок

За словами лідера "Свободи" Олега Тягнибока, впродовж останніх днів по всій країні облдержадміністрації отримують офіційні листи від влади щодо підготовки проведення референдуму.

Для автовласників готують новий "сюрприз"

Водіїв, що паркують авто і не платять за парковку, незабаром зможуть штрафувати. Урядовий законопроект, у якому йдеться про штрафи у кількасот гривень, вже зареєстрували у Верховній Раді.
+Відео

Наприкінці травня ймовірна зустріч Януковича із президентами країн-членів МС

На думку посла РФ в Україні Михайла Зурабова, наприкінці травня цілком ймовірна зустріч у форматі президентів країн Митного союзу (МС) і президента України Віктора Януковича.
+Відео

Буквально за тиждень, два чи три, Луценко буде на свободі, – Яценюк

Один із лідерів опозиції Арсеній Яценюк під час акції "Вставай, Україно" у Житомирі запевнив, що найближчим часом Луценко вийде на волю, і додав, що завдання опозиції – "аби і Юлія Тимошенко вийшла на свободу".

На Західній Україні пересуваються по вулиці на човнах [Фото]

На Івано-Франківщині повінь заливає вулиці. Загалом викачано 968 кубометрів води, розчищено 13 пішохідних містків до дворогосподарств від захаращення та 21 м русел річок.

На Мазурка хочуть повішати ще 6 убивств, - КП

МВС України повідомило, що розслідування справи Ярослава Мазурка завершено. Про це повідомляє "Комсомольська правда". Джерела видання стверджують, що в прокуратуру передано шість справ, головним обвинуваченим в яких є "караванський стрілець".

На Прикарпатті завтра – загроза сходження лавин

За повідомленням Держслужби України з надзвичайних ситуацій, у високогір'ї Івано-Франківщини завтра, 7 квітня, зберігається небезпека сходження снігових лавин.

У Житомирі розпочалася акція "Вставай, Україно!"

На майдані Корольова в Житомирі проходить акція "Втавай, Україно!".

Калєтнік впевнений, що "Батьківщину" й надалі покидатимуть депутати

За прогнозами першого віце-спікера Верховної Ради й члена фракції КПУ Ігоря Калєтніка, найближчим часом фракцію "Батьківщина" покинуть ще кілька депутатів.

Де бабло, Арсеній? Покайся, склади мандат і роздай людям гроші, – Ляшко

За словами позафракційного нардепа Олега Ляшка, "директор тушкокомбінату "Батьківщина" Арсеній Яценюк" розповідає про те, скільки грошей отримали зрадники за перехід у більшість.

На Рівненщині 19 дітей отруїлися звичайною водою

У Держслужбі із надзвичайних ситуацій повідомили про госпіталізацію з діагнозом "гострий ентероколіт" (3-5 квітня) 19 дітей та одного дорослого у селі Могиляни, що на Рівненщині.


POLITICON

1 2 »
Партія регіонів привласнила собі 7 мільярдів гривень
Депутат від фракції УДАР Віктор Чумак в ефірі телепрограми "Шустер Live" заявив, що Партія регіонів, фактично, привласнила собі 7 мільярдів гривень під час сесії на Банковій 6/8.
Яценюк, Кличко и Тягнибок просят у ЕС санкций проти "репрессоров"
Лидеры оппозиции призывают ЕС принять персональные санкции против чиновников, ответственных за проведение политических репрессий в Украине. "Мы убеждены в необходимости применения персональных санкций", - говорится в заявлении. Лидеры также заявляют о непризнании "законов", принятых при попытке узурпации власти ".
У Житомирі розпочалась десятитисячна акція "Вставай, Україно!"
6 квітня 2013 року в Житомирі розпочалась акція протесту "Вставай, Україно!" за участи лідера Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олега Тягнибока та очільника ВО "Батьківщина" Арсенія Яценюка. У заході також беруть участь народні депутати-свободівці Олександр Мирний, Ігор Сабій, Олег Гелевей, Ігор Янків.
Акция "Вставай, Україно!" прошла в Черновцах. Снова без Кличко.
30 березня у Чернівцях опозиція організувала акцію протесту "Вставай, Україно!", на яку, за інформацією "Батьківщини", прийшли понад сім тисяч мешканців Буковини. Люди виходили з гаслами: "За Україну, за її долю, за честь і волю, за народ!", "Україні волю! Юлі волю!", "За достойну пенсію!", "За справедливу зарплату!", "Чернівцям потрібен мер" тощо. Крім того, на початку колони учасники маршу у Чернівцях розгорнули величезний жовто-блакитний прапор. Кличко знову не було. ... Читать дальше »



MediaBarCamp 2013 пропонує "вижити в мережі”

9-12 мая 2013 в Литве состоится шестой международный MediaBarCamp, посвященный использованию новых возможностей интернет-медиа и развитию медиа-активизма. Организатором MediaBarCamp 2013 является Swedish International Liberal Centre (SILC). Главной ЦЕЛЬЮ MediaBarCamp 2013 является обмен опытом в использовании интернета для проектов разных форм. Мы приглашаем всех участников (медиа, общественные и политические организации, и т.д.) представить свои онлайн проекты на специально организованных презентациях и…

Суд заборонив дорожній протест під офісом Президента

Київський окружний адміністративний суд заборонив проводити мирні збори 10 квітня біля офісу Президента України в селищі Нові Петрівці.

Зустріч зі справжнім Героєм

У Олексієво-Дружківську санаторну школу-інтернат для дітей хворих на сколіоз завітав Герой України, неодноразовий чемпіон паралімпійських ігор з 2004 по 2012 роки, сліпий пловець Віктор Смірнов.

Олег Ущенко: Про мега-підлості і смерть Квітки Цісик.

На появу таких речей йде хмара нервів. Творчих людей часто не розуміють, їм заздрять і стараються тихцем чи відкрито робити підлості.

Події на Банковій 4 квітня містять ознаки захоплення державної влади – звернення опозиції до Генпрокурора (документ)

Автори звернення вимагають невідкладно здійснити розслідування обставин, що мали місце 4 квітня при проведенні засідання ВР в приміщенні на Банковій, та які містять ознаки захоплення державної влади, незаконного впливу на народних депутатів, а також перешкоджання діяльності народних депутатів. У разі виявлення правопорушень депутати вимагають вжити відповідних заходів прокурорського реагування та притягнути винних до кримінальної відповідальності.



ЦВК майже завершило підготовку референдуму (+документи)

Автор: Олександр Данилюк, координатор громадянського руху "Спільна Справа” Робота Центральної виборчої комісії в березні-квітні 2013-го року, як власне і в січні-лютому, про що я писав раніше, була присв’ячена підготовці до проведення всеукраїнського референдуму. Для його нормативного забезпечення ЦВК понаприймало купу … Продовження

Янукович пропонує спеціальній комісії розглянути прохання Лутковської про помилування Луценка

Янукович звернувся до Комісії при президентові України у питаннях помилування з проханням невідкладно розглянути звернення Уповноваженого Верховної Ради з прав людини Валерії Лутковської та колишнього Міністра охорони навколишнього природного середовища України Георгія Філіпчука. Про це повідомляє прес-служба голови держави. В … Продовження

У США звернули увагу на держзакупівлі і рейдерство в Україні

Позитивний торговельний баланс між США та Україною у 2012-му році скоротився на майже 100 мільйонів доларів та склав $584 млн. Про це йдеться у доповіді про Перепони для міжнародної торгівлі, оприлюдненій Офісом торговельного представника США. Об’єм експорту американських товарів до … Продовження

З травня послуги стаціонарного телефонного зв’язку подорожчають

Нацкомісія, що здійснює держрегулювання у сфері зв’язку та інформатизації, переглянула граничні тарифи на деякі послуги місцевого телефонного зв’язку. Про це пише "ЛігаБізнесІнформ” з посиланням на прес-службу регулятора. Згідно з повідомленням, НКРСІ разом з представниками профспілок та роботодавців в рамках робочої … Продовження

"Батьківщина” вимагає від тушок здати мандати

Депутати від "Батьківщини”, які вийшли із парламентської фракції, мають скласти мандати. Про це йдеться у заяві об’єднаної опозиції "Батьківщина”. "Учора чотири депутати – Віталій Немілостівий, Роман Стаднійчук, Ігор Скосар та Олег Канівець – написали заяви про свій вихід із фракції … Продовження



Менти-перевертні підпалили будинок активіста «Дорожнього контролю»

У Луганську 4 квітня 2013 року невідомі намагалися підпалити будинок місцевого активіста «Дорожнього контролю». Як повідомили журналістів у відділі зв'язків з громадськістю ГУМВС у Луганській області, о 02:35 до Артемівського райвідділу міліції звернувся громадянин 1962 р.н. і повідомив, що горить його приватний будинок, розташований в Луганську на вул. Чернишевського. Виїхавши на місце події, міліція встановила, [...]

Що з тобою, Україно?

  Наша держава зараз схожа на повітряну кулю, що втратила попутний вітер. Гарячий козацький дух все ще тримає нас на висоті; своя земля, культура, традиція забезпечують міцність конструкції літального апарату. Але невизначеність напрямку руху та щільний туман навколо викликають таке відчуття, що ми вже не команда повітроплавців і навіть не пасажири, а заручники стихії, вітру, [...]

Зачем нам такая инспекция? Присяжнюку на «хлеб» носить ее назначение!

  По мнению тружеников села, от Госинспекции государству один только вред. А руководители данной инспекции не гнушаются поборами и взятками Жалобы от аграриев на  Государственную сельскохозяйственную инспекцию стали поступать все чаще. По мнению тружеников села, от Госинспекции государству один только вред. А руководители данной инспекции не гнушаются поборами и взятками, за которые в конечном итоге [...]

Регіоналка Бондаренко лякає мітингувальників моргом

Представниця партії регіонів Олена Бондаренко закликала киян не відпускати дітей на мітинги опозиції. «Не пускайте на мітинг опозиції ваших дітей. Потім знайдете в морзі з пробитою головою», — заявила вона в ефірі «Шустер LIVE». За її словами, побиття депутатів від партії регіонів 2 квітня 2013 року було сплановане — «чоловіків били жінки, а жінок чоловіки в масках». [...]




Яценюк вже знає, що Луценко через пару тижнів буде на волі

Новини від ТСН Лідер "Батьківщини" підкреслив, що завдання опозиції, щоб і Тимошенко вийшла на свободу.
Калєтнік говорить, що в "Батьківщині" вже вишикувалася черга на "тушкування"

Новини від ТСН Віце-спікер заявив, що найближчим часом ще кілька депутатів покинуть "Батьківщину".
Тимошенко хоче озброїться журналістами проти "брехні" тюремників

Новини від ТСН Екс-прем'єр просить журналістів прийти 7 квітня в центральну клінічну лікарню Харкова.
Державний ансамбль присвятив супермаркету регіонала хвалену оду (відео)

Новини від ТСН На честь мережі будівельних гіпермаркетів "Епіцентр" "Козаки Поділля" виконали пісню.
Дружина Луценка в шоці від можливого звільнення чоловіка

Новини від ТСН Ірина Луценко впевнена, що омбудсмен зробила правильний крок.
В "Батьківщині" розповіли, як заради "тушки" кинули надійного депутата

Новини від ТСН На округу Канівця тричі на мажоритарних виборах перемагав Ігор Осташ.
Рибак впевнений, що може провести сесію хоч в Тернополі

Новини від ТСН Голова парламенту не сумнівається у легітимності виїзного засідання.
Активістів опозиційних мітингів можуть знайти в морзі з пробитою головою – депутат від ПР

Новини від ТСН Політик закликала киян узагалі не виходити на вулицю в дні, коли опозиція проводить акції протесту.




В Египте в столкновениях мусульмане убили коптов

Столкновения произошли после изображения на стенах Исламского института распятия.

Освобождение пленного

То, что ситуация вокруг помилования бывшего министра внутренних дел Украины Юрия Луценко начала стремительно развиваться – и президент Виктор Янукович отдал распоряжение, которое может привести к освобождению одного из самых бескомпромиссных его критиков – свидетельствует, конечно же, не о милосердии власти и ее стремлении решить проблему политических заключенных в стране.

Правительство Ливана возглавил прозападный премьер

Тамам Салам должен решить ряд важных заданий.

Зурабов списал неактивные переговоры по ГТС на заблокированную Раду

Посол РФ настаивает на улучшении законодательной базы.

Тягнибок узнал, что губернаторам поручили готовиться к референдуму

Лидер "свободовцев" настаивает, что референдум будет проведен в августе.

Яценюк ждет скорого освобождения Луценко

Экс-министр может выйти из колонии через несколько недель.

В Португалии бюджет признали антиконституционным

Суд опротестовал четыре из девяти мер экономии.

Яценюк считает "регионалов" перепуганными, а Януковича главной проблемой

Политик придал новому значению акции протестов в Украине.




КОМІСІЯ РЕКОМЕНДУЄ ЯНУКОВИЧУ ПОМИЛУВАТИ ЛУЦЕНКА - ДЖЕРЕЛО

Комісія при президентові з питань помилування запропонувала Віктору Януковичу помилувати екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка та екс-міністра охорони навколишнього природного середовища Георгія Філіпчука

У Києві воду відкачують із чотирьох територій

Станом на суботу в Києві існує чотири території, де виникла загроза підтоплення житлових будинків

Пролукашенківський Дорофеєв буде служити Льовочкіну

Ведучий програми "Портрети з Сергієм Дорофеєвим" на 5-му каналі Сергій Дорофеєв переходить на телеканал "Інтер"

Російський посол розповів, як блокована Рада заважає переговорам

Посол РФ в Україні Михайло Зурабов пов'язує зниження інтенсивності українсько-російських переговорів щодо створення консорціуму з управління українською ГТС з блокуванням роботи Верховної Ради

Влада наказала облдержадміністраціям готуватися до референдуму – Тягнибок

Протягом останніх днів по всій Україні обласні державні адміністрації почали отримувати офіційні листи від влади щодо підготовки проведення референдуму

Яценюк: найближчим часом Луценко буде на свободі

Голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк впевнений, що найближчим часом екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко вийде на свободу

На Західній Україні по вулицях плавають на човнах

За минулу добу на Івано-Франківщині відкачано воду з 4 підвальних приміщень, 1 дворогосподарства і 1 криниці

Автоперевізникам Львівщини заборонили їхати до Києва – УДАР

Всім автоперевізникам Львівщини заборонено покидати межі області, щоб не допустити виїзду людей до Києва для участі в акції "Вставай, Україно!" 7 квітня



Зразок позову щодо незаконності засідання Ради на Банковій

Громадські активісти подали цивільний позов через проведення засідання Ради у приміщенні комітетів на Банковій.

Fri, 05 Apr 2013 19:56:38 +0300

Як депутати більшості розвели прем'єра немов кошеня. З історії зриву антикорупційних законів

У випадку голосування за технологією від 4 квітня під сумнів ставиться сама легітимність ухвалення цих актів. Схоже, це розуміють усі, окрім ініціаторів засідання Ради на Банковій.

Fri, 05 Apr 2013 15:47:47 +0300

Поціновувачі соціального абсенту. Влада та опозиція – криза стосунків

Ситуація з парламентськими блокуваннями демонструє не стільки безпорадність опозиції, скільки й безпорадність парламенту загалом, неможливість досягти бодай якихось домовленостей.

Fri, 05 Apr 2013 13:51:25 +0300

Немілостіво просимо до диктатури

Виїзне засідання парламенту стало символом безсилля команди молодих реформаторів "Сім'ї", на поталу яким було віддано головний законодавчий орган країни.

Fri, 05 Apr 2013 11:16:27 +0300

"Сім'я" будує лікарню для російського олігарха

Нового корпусу міська лікарня №10 так і не дочекалася. Звісно, навіщо "смердам" лікарня? Натомість на "золотій" землі в центрі Києва "Сім'я" будує гігантську клініку для мережі російського олігарха, яка за гроші обслуговуватиме вже непростих киян.

Thu, 04 Apr 2013 12:37:20 +0300



Источник: Януковичу предлагают помиловать Луценко и Филипчука
Комиссия при Президенте Украины по вопросам помилования предложила главе государства Виктору Януковичу помиловать бывшего министра внутренних дел Юрия Луценко и экс- министра охраны окружающей природной среды Георгия Филипчука.
Яценюк: Луценко выйдет на свободу до конца месяца
Лидер фракции Батьківщина Арсений Яценюк уверен, что до конца месяца экс-министр внутренних дел Украины Юрий Луценко выйдет на свободу.
Economist об Украине: Не хватает слов
Британский журнал Economist в статье "О распределении Украины между политическими, экономическими и языковыми лагерями" пишет о лингвистических проблемах, которые возникают у каждого, кто пытается писать об Украине.
Суд запретил активистам проводить акцию протеста в Межигорье из-за ликвидации паводка
Киевский окружной административный суд запретил дорожный протест под офисом Президента в поселке Новые Петровцы, сообщили представители общественной организации Демократический Альянс.
Посол РФ: Янукович может встретиться с главами стран ТС в конце мая
Посол РФ в Украине Михаил Зурабов не исключает проведение встречи в формате президентов стран Таможенного союза (ТС) и Президента Украины Виктора Януковича в конце мая в случае окончания подготовки документа о предоставлении Украине статуса наблюдателя.
В УДАРе заявляют, что львовским перевозчикам запретили везти людей в Киев на акцию оппозиции
Всем автоперевозчикам Львовской области запрещено покидать пределы региона, чтобы не допустить выезда людей в Киев для участия в акции Вставай, Украина! 7 апреля, сообщил председатель исполнительного комитета львовского УДАР Владимир Малиновский.
Митинг Вставай, Украина! в Житомире: оппозиция и милиция разошлись в подсчетах участников
В Житомире на Майдане Королева сегодня, 6 апреля, проходит митинг Объединенной оппозиции Вставай, Украина!, на который, согласно разным источникам, пришли от двух до десяти тысяч человек.
Яценюк: Янукович лично давал указание провести заседание Рады на Банковой
Председатель фракции Батьківщина Арсений Яценюк заявил, что отсутствие реакции Президента Виктора Януковича на незаконное собрание провластных депутатов 4 апреля говорит только одно: "Он лично давал указание на такое незаконное собрание Верховной Рады. Поэтому он является организатором этого преступления".
Калетник: В ближайшее время Батьківщину покинут еще несколько депутатов
Первый заместитель председателя Верховной Рады Украины Игорь Калетник не исключает, что еще несколько депутатов выйдут из оппозиционных фракций в ближайшее время.
Лидеры оппозиции выразили готовность поддержать Кабмин в вопросах евроинтеграции
Парламентские фракции Батьківщина, Свобода и УДАР заявляют о готовности поддержать законопроекты, направленные на евроинтеграцию Украины, в том числе и те, которые подготовит и подаст в Раду Кабинет министров.


Анатолий Тимощук вместе мюнхенской Баварией досрочно выиграл чемпионат Германии

За шесть туров до финиша Бавария гарантировала себе победу в Бундеслиге, обыграв на выезде Айнтрахт

Источник: Януковичу предлагают помиловать Луценко и Филипчука

Комиссия при Президенте Украины по вопросам помилования предложила главе государства Виктору Януковичу помиловать бывшего министра внутренних дел Юрия Луценко и экс- министра охраны окружающей природной среды Георгия Филипчука.

Спасатели помогают жителям Киевской области откачивать воду на придомовых территориях - ГСЧС

В пяти районах Киевской области - Броварском, Васильковском, Фастовском, Бориспольском и Вышгородском - спасатели предоставили помощь гражданам по откачке воды.

Яценюк: Луценко выйдет на свободу до конца месяца

Лидер фракции Батьківщина Арсений Яценюк уверен, что до конца месяца экс-министр внутренних дел Украины Юрий Луценко выйдет на свободу.

Посол РФ признал, что кризис в Раде снизил интенсивность переговоров по ГТС

Посол РФ в Украине Михаил Зурабов отмечает снижение интенсивности украинско-российских переговоров по созданию консорциума по управлению украинской ГТС и связывает это с блокированием работы ВР.

Шестерка и Иран в Алма-Ате не смогли договориться по ядерной программе

Переговоры шестерки международных посредников по иранской ядерной программе (Россия, США, Китай, Франция, Великобритания и Германия) с Тегераном завершились в Алма-Ате.

Кривбасс одержал победу над Ильичевцем

Криворожцы минимально победили

В Киеве на четырех территориях появилась угроза подтопления жилых домов

В настоящее время в Киеве существует четыре территории города, где возникла угроза подтопления жилых домов, сообщается на сайте Госслужбы по чрезвычайным ситуациям.

Экс-президента ЮАР Нельсона Манделу выписали из больницы

Бывший президент ЮАР Нельсон Мандела вышел в субботу из больницы, где проходил лечение от легочной инфекции, сообщили в канцелярии нынешнего главы государства Джейкоба Зумы.

Суд запретил активистам проводить акцию протеста в Межигорье из-за ликвидации паводка

Киевский окружной административный суд запретил дорожный протест под офисом Президента в поселке Новые Петровцы, сообщили представители общественной организации Демократический Альянс.

ПХЛ. Белый Барс станет фарм-клубом Донбасса

В следующем сезоне чемпионата Украины должны будет произойти большие изменения

В РФ объяснили необходимость реализации Ямал - Европа-2 проблемами с Украиной - Варшава

Российская компания Газпром объяснила Польше необходимость реализации проекта Ямал - Европа-2 проблемами с транзитом через Украину, заявил вице-премьер Польше Януш Пехочинский.

Посол РФ: Янукович может встретиться с главами стран ТС в конце мая

Посол РФ в Украине Михаил Зурабов не исключает проведение встречи в формате президентов стран Таможенного союза (ТС) и Президента Украины Виктора Януковича в конце мая в случае окончания подготовки документа о предоставлении Украине статуса наблюдателя.

В Ираке в ходе предвыборного митинга произошел теракт: 25 погибших

По меньшей мере 25 человек погибли и более 60 получили ранения в субботу в иракской провинции Дияла, когда террорист-смертник взорвал себя на встрече кандидата в местные органы власти с его сторонниками.

В УДАРе заявляют, что львовским перевозчикам запретили везти людей в Киев на акцию оппозиции

Всем автоперевозчикам Львовской области запрещено покидать пределы региона, чтобы не допустить выезда людей в Киев для участия в акции Вставай, Украина! 7 апреля, сообщил председатель исполнительного комитета львовского УДАР Владимир Малиновский.



Кличко, Тягнибок и Яценюк просят Европу ввести санкции против украинской власти

Лидеры оппозиции призывают ЕС принять персональные санкции против чиновников, ответственных за проведение политических репрессий в Украине. Об этом говорится в их совместном заявлении.

Янукович хочет уничтожить все партии, в том числе и свою

События в украинском парламенте идут по четкому сценарию, который должен привести к узурпации власти в руках семьи президента. Парламент мог бы помешать консолидации власти в одних руках, поэтому его сегодня уничтожают.

Как «регионалы» подставили Януковича

Сам Янукович, конечно, знал о намерениях своих депутатов, но. вероятно, здесь было то же, что и в истории с Тимошенко, когда ему сказали: "Да мы ее посадим и на этом все закончится". Но президент не просчитал все возможные последствия...

Башар Асад опроверг слухи о своей смерти

В интервью, переданном турецким телеканалом Ulusal Kanal, глава сирийского государства заверил, что не скрывается и продолжает жить "в своем доме, а не на российском корабле или в Иране". В все, что говорят о его смерти - слухи.

Лидеров оппозиции вызывают в суд из-за блокирования Рады

Лидеров оппозиционных фракций "Батькивщина" Арсения Яценюка, УДАР Виталия Кличко и "Свобода" Олега Тягнибока вызывают в Голосеевский районный суд Киева по поводу блокирования Верховной Рады.

Яценюку «шьют» тунеядство и хотят посадить на 15 суток

Арсения Яценюка и других лидеров оппозиции, которые не дают работать Верховной Раде обвиняют в тунеядстве. При этом они не только не работают сами, но и не дают работать другим.

Валентина Семенюк-Самсоненко: Интересы общества, которые отстаивает «Украинский выбор», сильнее любой корпорации

4 апреля 2013 года в Кривом Роге состоялся съезд членов профсоюза предприятия «ArcelorMittal», на который были приглашены представители Общественного движения «Украинский выбор».

В ноябре 2013 власть проведет референдум о смене Конституционного строя

Коммунисты заявили, что располагают информацией о тайной подготовке референдума об изменении Конституционного строя Украины на ноябрь этого года. Количество депутатов сократят вдвое, введут полную мажоритарку и двухпалатный парламент.

Угроза роспуска парламента по воле народа вылечила бы депутатов от раскола – Медведчук

Виктор Медведчук считает, что возможность прекращения полномочий парламента по инициативе народа могла бы заставить Верховную Раду стабильно работать.

The Economist: коррупция в Украине настолько всеобъемлющая, что непонятно как в бюджете остаются деньги

Политическая власть в Украине является средством обогащения а не управления, а оппозиция только продвигает интересы бизнес-групп. Об этом говорится в статье The Economist.



Цель Януковича - референдум по примеру Лукашенко, – эксперт. ВИДЕО

Референдум об изменении Конституции, о котором заговорили на Украине после очередного витка парламентского кризиса, может быть использован Виктором Януковичем для усиления своих полномочий по примеру белорусского лидера Александра Лукашенко.

"Я надеюсь на справедливый анализ", - в Крыму задержали водителя школьного автобуса "под кайфом". ВИДЕО

Водителя школьного автобуса "под кайфом" задержали в Крыму - в его организме нашли следы марихуаны.

"Це ж пекло,бл#дь!": госансабль исполнил песню в честь супермаркета "регионала". ВИДЕО

Государственный академический казачий ансамбль песни и танца "Козаки Поділля" исполнил песню про строительный супермаркет "Эпицентр" секретаря Киевского горсовета Галины Гереги и ее мужа нардепа из фракции ПР Александра Гереги.

Тимошенко - Януковичу: "Происходит развал основ государства под вашим руководством". + ВИДЕО

Экс-премьер-министр Юлия Тимошенко обращается к Президенту Украины Виктору Януковичу с просьбой немедленно лично вмешаться в создавшийся парламентский кризис

Самый популярный антипутинский политик Навальный станет кандидатом в президенты. ВИДЕО

Алексей Навальный будет стремиться к тому, чтобы стать президентом России.

"Если они не могут примириться, значит, должны самораспуститься", - Кравчук о ВР. ВИДЕО

Первый Президент Украины Леонид Кравчук уверен: если провластные и оппозиционные депутаты не смогут найти понимание в Верховной Раде, они должны объявить о роспуске этого парламента.

Лейтенант милиции не стал спасать водителя от самосуда на месте ДТП в Киеве. ВИДЕО

В пятницу в Киеве в 9:15 на бульваре Перова произошла авария – автомобиль "Тойота Авалон" на скорости врезался в стоящий на остановке троллейбус, из которого выходили пассажиры.

"Будущее Украины находится в крепких демократических руках", - Чечетов погладил журналиста. ВИДЕО

Лидер коммунистов Петр Симоненко обещает журналисту из Торонто не повторять страниц истории, нардеп Николай Катеринчук просит связать коллеге Чечетову руки, ну, а сам Михаил Васильевич по привычке руки распускает...

"Янукович и его команда - это "советские менеджеры среднего звена", - Пасхавер. ВИДЕО

Управление страной при президенте Януковиче и его команде характерно для менеджеров среднего звена и преступных сообществ.

"Драки, голосование за других депутатов, а теперь еще и раскол", - экс-посол США об украинском парламенте. ВИДЕО

События 4 апреля портят имидж Верховной Рады и Украины в целом, утверждает бывший посол США в Украине, а ныне старший научный сотрудник Института Брукингса Стивен Пайфер.



Депутат-«тушка»: Ничего страшного в бизнесменах в парламенте нет

Депутат Виталий Немилостивый, который вышел из фракции «Батькивщина», не видит ничего страшного в наличии бизнесменов в украинском парламенте

Иностранные послы игнорируют советы КНДР эвакуироваться

Иностранные посольства в Пхеньяне пока игнорируют предупреждения от правительства Северной Кореи о неизбежности войны и заявления о том, что КНДР не сможет гарантировать безопасность сотрудников посольств. По словам корреспондента BBC в Южной Корее, объявления об этом иностранные диппредставительства встретили с удивлением. МИД Великобритании заявило, что эти заявления - риторические

Неработающая Рада мешает планам России

Посол РФ в Украине Михаил Зурабов отмечает снижение интенсивности украинско-российских переговоров по созданию консорциума по управлению украинской газотранспортной системой (ГТС) и связывает это с блокированием работы Верховной Рады. «Действительно, нельзя не согласиться с тем, что интенсивность этих переговоров несколько снизилась

Нардеп, который вышел из «Батькивщины», снимает ответственность с Яценюка

Депутат Виталий Немилостивый, который вышел из фракции «Батькивщина», не считает Арсения Яценюк лично ответственным за то, что в «Батькивщине» большой процент перебежчиков

В Таможенном союзе не исключают, что в мае Украина получит особый статус

Посол РФ в Украине Михаил Зурабов не исключает проведение встречи в формате президентов стран Таможенного союза и президента Украины Виктора Януковича в конце мая в случае окончания подготовки документа о предоставлении Украине статуса наблюдателя в ТС. «Если подготовительные работы к этой встрече пройдут организованно и удастся выйти на некий документ с тем, чтобы он был готов к подписанию, нельзя исключать, что встреча в формате президентов стран ТС и президента Виктора Януковича состоится в конце мая

Эксперт: Семья раздавит всех - от Ахметова до Яценюка. Поэтому спасаться нужно всем

Мажоритарная система принесет за собой тотальный передел власти

В Одессе массово убивают собак

В Одессе общественность обеспокоена отсутствием реакции милиции на факты массового истребления бездомных животных




ВО "БАТЬКІВЩИНА"

Юлія Тимошенко: не імітуйте, а знаходьте компроміси для виходу з кризи
pr_a4427.jpg Я звертаюся до вас, Вікторе Федоровичу, з порадою не повторювати помилку та невідкладно особисто втрутитися в кризову ситуацію у Верховній Раді
ЄС вимагає від влади України вирішення справ політичних в'язнів
pr_a9629.jpg "Ми з нетерпінням очікуємо повного виконання висновків Ради ЄС від 10 грудня 2012 року та саміту Україна - ЄС від 25 лютого цього року", - заявили Кетрін Ештон та Штефан Фюле
Слідство має закрити справу проти Юлії Тимошенко щодо її причетності до вбивства
img_2048.jpg "Справи не існує. Показів, які б підтверджували хоча б щось, хоча б якесь відношення Юлії Тимошенко до цієї трагедії, не існує", - заявив захисник


Партія "УДАР"

Кличка викликають до суду по справі блокування роботи парламенту

На адресу партії «УДАР» на ім’я Віталія Кличка надійшла повістка про виклик до суду в адміністративній справі щодо блокування роботи парламенту представниками опозиції.

УДАР: Міліція проводить досудове розслідування щодо акції киян 2 квітня

До партії «УДАР» в п’ятницю надійшло звернення з Печерського райуправління ГУМВС України в м. Києві про надання інформації щодо часу перебування та кількості членів партії, які брали участь в акції під Верховною Радою 2 квітня.

Ковальчук: Ніщо не завадить опозиційним силам ухвалити євроінтеграційні закони

Ніщо не завадить опозиційним силам ухвалити євроінтеграційні закони. Про це заявив заступник голови фракції  "УДАР” Віталій Ковальчук у коментарі журналістам після зустрічі лідерів опозиційних сил з представниками дипломатичних місій країн ЄС. 


ВО "СВОБОДА"

Олег Тягнибок: "Україна має жити за правилами цивілізованого світу"

5 квітня 2013 року голова фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок та народний депутат України Олег Осуховський разом із лідерами інших опозиційних фракцій під час спільної зустрічі поінформували послів 20-ти країн Європейського союзу про спробу узурпації влади в Україні.

Дипломати під час розмови цікавилися питаннями внутрішньої ситуації в Україні та подіями поточного пленарного тижня Верховної Ради України.

Уряд намагається незаконно впровадити ще один побор для українців

5 квітня 2013 року в інформаційній агенції "Українські Новини" відбувся круглий стіл на тему: "Уряд знову наступає на "старі граблі" і планує ввести спецмито – новий побор на українців, які планують купити іномарку". Від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" участь в обговоренні взяли народні депутати Ігор Мірошниченко та Едуард Леонов.

Опозиція зареєструвала законопроект, який передбачає кримінальне покарання за заперечення Голодомору

Народні депутати Андрій Міщенко (ВО "Свобода") та В'ячеслав Кириленко (ВО "Батьківщина") зареєстрували законопроект №2729 "Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення кримінальної відповідальності за публічне заперечення чи виправдання злочинів нацизму та сталінізму".


Компартія України

Володимир Даниленко: «Укрзалізниця» змушує сумчан спати в потягу сидячи
Сервіс все більше віддаляється від людей. І це стало нормою у сучасному суспільстві. Як ще можна пояснити курсування нічного потяга № 189/190, сполученням «Суми-Київ», оснащеного сидіннями «літакового» типу. Така конструкція є виправданою для літаків, але порушує всі закони логіки і …
Сергей Баландин: Жилищно-коммунальный террор власть пытается перебить дешевым пиаром
Акция протеста никопольских «регионалов» во главе с мэром города против выселения ветерана – не более, чем «показуха, с помощью которой партия власти хочет выглядеть белой и пушистой». Такую оценку действиям мэра Никополя и депутатам-«регионалам» дал народный депутат Украины от КПУ …
Фарион проиграла суд коммунисту Зубчевскому
Окружной административный суд Киева отказал по иску депутата от ВО «Свобода» Ирины Фарион к Аппарату Верховной Рады Украины, не обеспечившему перевод на государственный язык выступлений и реплик депутата-коммуниста Александра Зубчевского, говорившего на русском языке. По материалам "2000”

СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА

Ещё новости: УНИАН, Ukranews, Ukr.net, Главком, Украина без Януковича!, Досье, Факты, Вікна, ОстроВ, 5 канал, ОБКОМ



Перебежчик Немилостивый: Оставлю Раду вместе с Яценюком
Народный депутат Виталий Немилостивый, который заявил о выходе из фракции "Батькiвщина", готов подать заявление о прекращении депутатских полномочий вместе с аналогичным заявлением главы фракции Арсением Яценюком. Немилостивый высказался категорически против уличных акций, которые проводит оппозиция.
Янукович распорядился срочно рассмотреть помилование Луценко
Президент Виктор Янукович предложил комиссии при президенте по вопросам помилования безотлагательно рассмотреть возможность помилования бывшего министра охраны окружающей среды Георгия Филипчука и экс-главы МВД Юрия Луценко. Комиссия должна рассмотреть эти обращения и внести свои предложения президенту.
Соратник Олланда попался на выводе денег в оффшоры (видео)
В окружении президента Франсуа Олланда разразился финансовый скандал. Бывший казначей соцпартии и близкий друг главы государства Жан-Жак Ожье вкладывал деньги в оффшорные компании. Об этом пишет издание "Ле Монд". Президент - в неловком положении. Ведь его администрация обещала бороться с выводом финансов в оффшоры.
КНДР предложила иностранным дипломатам покинуть страну (видео)
Северокорейские власти предлагают иностранным дипломатам покинуть страну. В случае конфликта дипломатам не могут гарантировать безопасность. Ситуация на полуострове накаляется с начала марта. В знак протеста против совместных военных учений США и Южной Кореи - КНДР разорвала соглашение о перемирии.
Янукович выступил за расширение сотрудничества со странами ТС (видео)
Украина выступает за расширение возможностей сотрудничества со странами-участницами Таможенного союза. Об этом Виктор Янукович заявил во время встречи с премьер-министром Казахстана. Сначала Киев надеется получить статус наблюдателя, а затем приступить к рассмотрению документов относительно участия в работе объединения.
Украинские госслужащие нередко оказываются "коллекционерами" недвижимости (видео)
На сайте избирательной комиссии выложили декларации о доходах депутатов. Декларации многих госслужащих - девственно скромны. Ни тебе машины, ни тебе - квартиры. Не обольщайтесь, говорят специалисты по недвижимости. Скромность может украшать госслужащих. Но только когда рядом со строчкой "доходы" появится строчка "расходы".
Азаров задекларировал свои доходы (видео)
Николай Азаров задекларировал свои доходы. За прошлый год премьер указал больше полумиллиона гривен. Эта сумма - на 200 тысяч меньше, чем в 2011-ом. У главы правительства нет машины, зато есть гараж. В личном распоряжении премьера земельный участок - около четырех тысяч квадратных метров, жилой дом и еще квартира.
Оппозиция и большинство провели встречи с послами США и ЕС (видео)
Спикер Владимир Рыбак ситуацию в парламенте сегодня вынужден был объяснять послам Евросоюза и США. На встрече он пояснил, что нынешний парламент практически недееспособен из-за обструкции оппозиции. Оппозиционеры пожаловались послам на большинство. Обе встречи проходили за закрытыми дверями и медиа допущены не были.
Сегодня Верховная рада вновь не работала (видео)
Парламентарии сегодня воссоединились, но поработать так и не смогли. Регионалы и коммунисты, как и обещали, вернулись в зал под куполом - но там их вновь ждала осажденная оппозицией трибуна. Плановый День вопросов к правительству был сорван, ни один закон не принят, а в кулуарах обсуждали вчерашнее "выездное заседание" Рады.
МИД призывает Северную и Южную Кореи к сдержанности
Министерство иностранных дел призывает вовлеченные в конфликт стороны сохранять сдержанность с целью урегулирования ситуации на Корейском полуострове. "Призываем все заинтересованные стороны сохранять сдержанность", - заявил МИД. В сообщении сказано, что Украина с обеспокоенностью наблюдает за продолжающейся эскалацией напряженности.
Северная Корея предупредила посольства о возможной войне
Пхеньян направил иностранным посольствам уведомление о возможности начала войны на полуострове. Вопрос не в том, начнется ли война, а в том, когда война вспыхнет на полуострове", - уточняется в документе. Там отмечается, что в случае дальнейшего развития событий посольства и дипмиссии должны рассмотреть возможность эвакуации.
Кличко напомнил Януковичу и Рыбаку "статьи Тимошенко"
Лидер УДАРа Виталий Кличко требует от президента Виктора Януковича и главы Рады Владимира Рыбака не подписывать законы, которые были приняты вне парламента. Это требование Кличко изложил в обращении к президенту и спикеру. "Легитимизация заседания, подписание документов должно толковаться как противоправные действия", - отметил он.
В "Свободе" заявляют о невыплате "тысячи Януковича" на Львовщине
Депутат ВРУ от партии "Свобода", бывший председатель Львовского облсовета Олег Панькевич просит премьер-министра Николая Азарова объяснить причину невыплаты компенсаций по вкладам Сбербанка СССР во Львовской области в 2012 году. Согласно постановлению Кабинета министров, на выплату компенсаций было предусмотрено 6,152 миллиарда гривен.
Янукович подпишет принятые на выездном заседании Рады законы (видео)
Закони, ухваленi депутатами поза межами Верховноi ради, Вiктор Янукович пiдпише. Про це заявив заступник керiвника адмiнiстрацii президента Сергiй Ларiн. За його словами, глава держави зробить це, якщо до документiв не виникне зауважень.
Милиция требует от "ударовцев" отчета за участие в митинге
К партии УДАР поступило обращение от милиции о предоставлении информации о времени пребывания и количестве членов партии на акции под Верховной радой 2 апреля. "Следователь Печерского райуправления просит, в частности, указать контактные данные членов партии, принимавших участие в акции", - говорится в сообщении.
Оппозиция требует переголосования решений "выездного" заседания (видео)
Знову не домовилися: парламент сьогоднi вкотре заблокувала опозицiя. I хоча до Верховноi ради прийшли i регiонали, i комунiсти, i навiть мiнiстри, роботи все одно не вийшло. Традицiйно у п'ятницю мали спiлкуватися з урядовцями. Але опозицiя виставила новi умови i пообiцяла тримати облогу, аж доки бiльшiсть на них не погодиться.
На оппозицию пошли судом за блокирование Рады
Лидеров оппозиционных фракций "Батькiвщина" Арсения Яценюка, УДАР Виталия Кличко и "Свобода" Олега Тягнибока вызывают в Голосеевский районный суд Киева по иску гражданки Веры Ивановой из-за блокирования Верховной рады.
Азарову не нравятся новости на телевидении
В Украине очень мало телеканалов, которые сообщают или "правдивые новости", заявил премьер-министр Николай Азаров. "Я не удовлетворен тем, как преподносится информация на основных наших медиаресурсах", - сказал он. По его словам, это приводит к тому, что многие наши люди дезинформированы.




У Києві продовжено опалювальний сезон

У зв'язку з тим, що температура в Києві так і не піднялася вище 8 градусів тепла, опалювальний сезон в столиці продовжено. Про це повідомив директор департаменту житлово-комунальної інфраструктури Дмитро Новицький.

Посол України в США вважає Україну потенційним аграрним лідером світу

Посол США в Україні Джон Теффт заявив, що в України є всі шанси стати провідним гравцем на ринку сільськогосподарської продукції. Оптимістичні прогнози пролунали в ході зустрічі з головою Донецької ОДА Андрієм Шишацьким.

Янукович пропонує негайно розглянути питання про помилування Луценка

На офіційному сайті Президента України з'явилося повідомлення, що Віктор Янукович звернувся до Комісії при Президентові України у питаннях помилування з проханням невідкладно розглянути звернення Валерії Лутковської та Георгія Філіпчука.

Головні події п'ятниці, 5 квітня

Опозиціонери продовжили блокування Ради; через повені в Україні страждає 70 населених пунктів; касацію на другий вирок у справі Луценка оголосять 10 квітня; на опозиціонерів та Володимира Рибака подано позрови до суду.

Регіонал: Опозиція загнала себе в глухий кут і не знає, як з нього вийти

За словами нардепа з фракції Партії регіонів Сергія Горохова, у випадку подальшого блокування Верховної Ради роботу доведеться проводити в іншому місці.

Посол Польщі в Україні: українське правосуддя - найбільша перепона на шляху до ЄС

Телеканал новин "24" поспілкувався з Надзвичайним і Повноважним послом Республіки Польща в Україні Генриком Літвіном. Чиновник в інтерв'ю заявив, що питання вибіркового правосуддя в Україні є чи не найбільшою перепоною на шляху підписання Угоди про асоціацію.

Чернігівщина потерпає від повеней: залито автошляхи

У Варвинському районі, що на Чернігівщині, підтоплено кілька доріг. Так, на 9 км автодороги Варва-Хукалівка-Поділ повністю розмито асфальт.

Лутковська попросила Януковича помилувати Луценка

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Валерія Лутковська попросила Президента України помилувати Юрія Луценка. Чиновниця посилається на слабкий стан здоров'я засудженого і на те, що він уже відбув більшу частину терміну ув'язнення.
+Відео

Міліція хоче знати імена тих, хто мітингував під Радою у вівторок

Опозиційні партії отримали запит від міліції щодо того, хто саме та протягом якого часу перебував під стінами ВР під час мітингу 2 квітня.

Слухач із Дніпропетровська став власником iPhone 5 від Радіо "24"

Розіграш першого iPhone 5 відбувся о 17:30 в студії Радіо 24. Програмний директор Марта Більська повідомила Анатолію Пилипенку із Дніпропетровська, що він став першим переможцем акції "Щасливе число 24".
+Відео

Засуджений екс-міністр попросив Президента про помилування

Екс-міністр охорони навколишнього природного середовища Георгій Філіпчук попросив Віктора Януковича про помилування. Звернення колишнього чиновника розміщено на офіційному сайті Президента.

На Рибака теж подали в суд звичайні громадяни

Громадські активісти подали позов проти спікера Володимира Рибака. Про це повідомляє Українська правда, однак видання не називає імен активістів.

У Криму випробовують унікальний український вертоліт

У Криму розпочали льотні іспити модернізованого вертольота Мі-8. Військові перевіряють, як оновлена модель протистоїть обмерзанню на великих висотах.
+Відео

Центр Одеси знеструмлено через аварію

В Одеському торговому морському порті загорілася естакада - спеціальна споруда для руху транспорту. Через естакаду проходять кабелі, які проводять електрику в місто. Спершу загорівся один з кабелів.

Меморандум між "Газпромом" і "ЄврополГаз" не означає будівництва газопроводу в обхід України

Польські нафтогазові компанії EuRoPol Gaz та PGNiG заявили, що сьогоднішній меморандум, підписаний з "Газпромом", є аналітичним документом, який ні до чого не зобов'язує і аж ніяк не означає старт будівництва нового газопроводу.

На всіх вокзалах Харкова шукали вибухівку

Дзвінок про замінування надійшов до харківської міліції зранку. У телефонній розмові анонім не повідомив, на якому саме вокзалі начебто закладена вибухівка. Тож правоохоронцям довелось перевіряти усі.
+Відео

На опозиціонерів подала в суд звичайна громадянка

Віталія Кличка, Арсенія Яценюка та Олега Тягнибока викликають в Голосіївський суд столиці у зв'язку з позовом громадянки Віри Іванової. Вона звинувачує депутатів у неправомірному блокуванні Верховної Ради.


POLITICON

1 2 »
Акция "Вставай, Україно!" прошла в Черновцах. Снова без Кличко.
30 березня у Чернівцях опозиція організувала акцію протесту "Вставай, Україно!", на яку, за інформацією "Батьківщини", прийшли понад сім тисяч мешканців Буковини. Люди виходили з гаслами: "За Україну, за її долю, за честь і волю, за народ!", "Україні волю! Юлі волю!", "За достойну пенсію!", "За справедливу зарплату!", "Чернівцям потрібен мер" тощо. Крім того, на початку колони учасники маршу у Чернівцях розгорнули величезний жовто-блакитний прапор. Кличко знову не було. ... Читать дальше »
Яценюк с Тягнибоком наконец-то вытянули на "повстання" Кличко.
В четверг, 28 марта, в Ивано-Франковске была проведена акция, на которой наконец-то появился и Кличко. Участники акции прошли центральной улицей Ивано-Франковска до Вичевого майдана, где провели свой митинг. Дорогой люди скандировали: "Бандитам - тюрми!", "Януковича – геть!", "Україна – понад усе!", "Банду – геть!". На брифенге перед началом акции оппозиционеры огласили, что их основной целью есть проявление "непокори режиму Януковича", и призвали всех присоедениться к окончательному этапу акции в Киеве.... Читать дальше »
Деньги на отмену Пенсионной реформы взять из золото-валютного резерва страны.
Говорят, что для отмены увеличенного пенсионного возраста и всей антинародной Пенсионной реформы в целом, в стране нет денег. Не знаю тонкостей этой фарцы, но знаю, если это надо делать для народа, то деньги можно взять в нашем золото-валютном запасе. Если он наш, как заявляется, то я голосую за такой вариант. Но перед этим нужно изменить законодательство, создав бизнесу приемлемые условия для наполнения пенсионного бюджета. И вернуть те украденные предприятия, из которых раньше в основном наполнялся бюджет Украины.

Это может быть ... Читать дальше »
Национальность депутатов Верховной Рады?
ВО "Свобода" затребовала предоставить информацию о национальности народных депутатов парламента Украины.... Читать дальше »



Суд заборонив дорожній протест під офісом Президента

Київський окружний адміністративний суд заборонив проводити мирні збори 10 квітня біля офісу Президента України в селищі Нові Петрівці.

Зустріч зі справжнім Героєм

У Олексієво-Дружківську санаторну школу-інтернат для дітей хворих на сколіоз завітав Герой України, неодноразовий чемпіон паралімпійських ігор з 2004 по 2012 роки, сліпий пловець Віктор Смірнов.

Олег Ущенко: Про мега-підлості і смерть Квітки Цісик.

На появу таких речей йде хмара нервів. Творчих людей часто не розуміють, їм заздрять і стараються тихцем чи відкрито робити підлості.

Події на Банковій 4 квітня містять ознаки захоплення державної влади – звернення опозиції до Генпрокурора (документ)

Автори звернення вимагають невідкладно здійснити розслідування обставин, що мали місце 4 квітня при проведенні засідання ВР в приміщенні на Банковій, та які містять ознаки захоплення державної влади, незаконного впливу на народних депутатів, а також перешкоджання діяльності народних депутатів. У разі виявлення правопорушень депутати вимагають вжити відповідних заходів прокурорського реагування та притягнути винних до кримінальної відповідальності.

В’ячеслав Чорновіл. Поза ювілейними датами

8 квітня – 19 квітня 2013 року, м. Київ. Проект під гаслом «Є ідеї актуальні вічно! Проект поза ювілейними датами»



Янукович пропонує спеціальній комісії розглянути прохання Лутковської про помилування Луценка

Янукович звернувся до Комісії при президентові України у питаннях помилування з проханням невідкладно розглянути звернення Уповноваженого Верховної Ради з прав людини Валерії Лутковської та колишнього Міністра охорони навколишнього природного середовища України Георгія Філіпчука. Про це повідомляє прес-служба голови держави. В … Продовження

У США звернули увагу на держзакупівлі і рейдерство в Україні

Позитивний торговельний баланс між США та Україною у 2012-му році скоротився на майже 100 мільйонів доларів та склав $584 млн. Про це йдеться у доповіді про Перепони для міжнародної торгівлі, оприлюдненій Офісом торговельного представника США. Об’єм експорту американських товарів до … Продовження

З травня послуги стаціонарного телефонного зв’язку подорожчають

Нацкомісія, що здійснює держрегулювання у сфері зв’язку та інформатизації, переглянула граничні тарифи на деякі послуги місцевого телефонного зв’язку. Про це пише "ЛігаБізнесІнформ” з посиланням на прес-службу регулятора. Згідно з повідомленням, НКРСІ разом з представниками профспілок та роботодавців в рамках робочої … Продовження

"Батьківщина” вимагає від тушок здати мандати

Депутати від "Батьківщини”, які вийшли із парламентської фракції, мають скласти мандати. Про це йдеться у заяві об’єднаної опозиції "Батьківщина”. "Учора чотири депутати – Віталій Немілостівий, Роман Стаднійчук, Ігор Скосар та Олег Канівець – написали заяви про свій вихід із фракції … Продовження

Олігархи «викачують» з України всі гроші — The Economist

Британські журналісти дивуються, як при надзвичайно високому рівні хабарництва Україна таки має гроші в державному бюджеті. Зокрема, у статті, опублікованій у британському журналі, йдеться про те, що «олігархи ставляться до України, як до дійної корови. Хабарництво настільки поширене, що складно зрозуміти, як ще якісь гроші залишаються в бюджеті». Також іноземний оглядач порівнює Україну … Продовження



Тягнибок и Жириновский. Короли и капуста

  Жириновского в Киеве забросали кислой капустой, попутно ругая «украинофобом» и «шовинистом». Все получилось очень складно: при первом же выпаде в адрес «оранжевой революции», как по сигналу, в приезжего вице-спикера летит порция квашенки от «коалиции участников оранжевой революции». Трудно вообразить, что «поддержку из зала» организовал сам «гастролер», но, как говорится, бывают странные сближения. Так или [...]

«Решалы» в Минагропроме

Уважаемые читатели! Предлагаем вам обратить свое внимание на ту сферу, которая до недавнего времени считалась в Украине упадочной, но каким-то чудом способствовала появлению многих миллионеров и крупных компаний. Уже не является инсайдерской информацией то, что агросфера Украины обогнала по перспективам инвестирования много других отраслей общественного производства, в т.ч. и метало обрабатывающую. Следует признать, что в [...]

Кличко: воспаление хитрости

Самый «честный» оппозиционер Кличко сегодня явно не в ударе. То есть, УДАР в Раде, а Кличко – нет. Беднягу подкосила неизвестная болезнь. Ее главный симптом – руки дрожат подписаться под общим требованием противников власти об отставке спикера-маразматика Рыбака и смотрящего по прокуратуре Пшонки. Дивное пристрастие Кличко к рыбакам и рыбкам давно стало притчей во языцех. [...]

#Покращення. Послуги стаціонарного телефонного зв'язку подорожчають

Нацкомісія, що здійснює держрегулювання у сфері зв'язку та інформатизації, переглянула граничні тарифи на деякі послуги місцевого телефонного зв'язку. Про це повідомляє прес-служба регулятора. Згідно з повідомленням, НКРСІ разом з представниками профспілок та роботодавців в рамках робочої групи опрацювала варіант поетапного впровадження протягом 2013 нових граничних тарифів. Розроблений документ передбачає зміну окремих позицій прейскуранта, зокрема, розміру [...]




Янукович вирішив терміново зайнятися помилуванням Луценка і Філіпчука

Новини від ТСН В ув'язненого Луценка та колишнього міністра Тимошенко з'явилися шанс отримати помилування.
"Тушка" Немілостівий написав заяву про зречення мандату та закликав Яценюка до того ж

Новини від ТСН Депутат підписав документ у прямому ефірі програми Савіка Шустера.
Азаров засудив проплачені мітинги та порадив організаторам жертвувати гроші дітям

Новини від ТСН Прем'єр розповів про користь "чесних" мітингів та засудив "політичний туризм".
Рибак запевняє, що після обстрілу сніжками депутати досі лежать у лікарні

Новини від ТСН Спікер Верховної Ради пообіцяв відповідальність тим, хто нападав на депутатів.
Засуджений міністр уряду Тимошенко попросив президента про помилування

Новини від ТСН Філіпчука засудили на 2 роки умовно без права займати державні посади. 
Азаров відправив українців "попрацювати на дачах" у період травневих свят

Новини від ТСН Прем'єр-міністр не хоче відміняти "радянські свята".
Азарову сподобалося "виїзне" засідання Ради на Банковій

Новини від ТСН Прем'єр розкритикував опозицію: "За владу борються на виборах, а після виборів меншість не заважає роботі більшості".
Опозиція вимагає від Пшонки покарати депутатів більшості за "узурпацію влади"

Новини від ТСН Яценюк, Тягнибок та Ковальчук підписали звернення до генпрокурора. 




ТВ: отголоски "конституционного переворота"

Героем программы стал уходящий из "Батькивщины" пока еще депутат Виталий Немилостивый

Ефремов не думает, что новые "тушки" побегут в ПР

"Регионал" настаивает на обязательствах перед избирателями.

Жену Луценко приятно шокировало прошение о помиловании мужа

Ирина Луценко напомнила, что Омбудсмен знает о состоянии здоровья экс-министра.

Адвокат Луценко не исключает помилования экс-министра

Алексей Баганец напомнил, что президент неоднократно намекал на помилование.

Янукович поручил рассмотреть помилование Луценко

Обращение Лутковской направлено в спецкомиссию

Лутковская просит Януковича помиловать Луценко

Омбудсмен настаивает на плохом состоянии здоровья экс-министра.

В Генпрокуратуре пообещали Каплину разобраться в его конфликте с Азаровым

Политик считает, что премьер-министр совершил преступление.

Немилостивый хочет сложить мандат вместе с Яценюком

Нардеп не поддерживает акции протестов оппозиции




Регіонали лякають мітингувальників моргом

Представниця Партії регіонів Олена Бондаренко закликала киян не відпускати дітей на мітинги опозиції.

Дружина Луценка приємно шокована поданням Лутковської

Дружина екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка Ірина Луценко приємно шокована зверненням Лутковської до Президента.

Рибак: сесію можна проводити і в Тернополі

Глава Верховної Ради Володимир Рибак заявляє, що сесію Верховної Ради можна проводити і в Тернополі, якщо так вирішить більшість.

Немілостівий піде з Ради разом з Яценюком

Народний депутат Віталій Немилостивий, який заявив про вихід з фракції "Батьківщина", готовий подати заяву про припинення депутатських повноважень разом Арсенієм Яценюком.

Регіонал і заступник Яценюка поклялися, що в список за гроші не брали

Андрій Пишний запевняє, за місця в списку не бралися гроші.

Польський міністр звинуватив "Газпром" у брехні

Міністр державного майна Польщі Міколай Будзановський в п'ятницю звинуватив представників російського газового монополіста "Газпром" у поширенні неправдивої інформації про підписаний вчора меморандум щодо реалізації проекту "Ямал-2".

Попов у сніжний колапс зустрічався у Відні зі своїм земляком

Єдиний бізнесмен, з яким глава міської адміністрації Києва Олександр Попов зустрічався у Відні в день снігового колапсу, був його земляк на прізвище Мороз.

Лутковська просить Януковича помилувати Луценка

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Валерія Лутковська звернулася до президента Віктора Януковича з проханням про помилування Юрія Луценка.

Депутат стверджує, що не ходив на зібрання на Банковій

Народний депутат Ігор Палиця 4 квітня не був присутній на зборах народних депутатів, які відбулися у приміщенні Верховної Ради на вулиці Банковій.



Зразок позову щодо незаконності засідання Ради на Банковій

Громадські активісти подали цивільний позов через проведення засідання Ради у приміщенні комітетів на Банковій.

Fri, 05 Apr 2013 19:56:38 +0300

Як депутати більшості розвели прем'єра немов кошеня. З історії зриву антикорупційних законів

У випадку голосування за технологією від 4 квітня під сумнів ставиться сама легітимність ухвалення цих актів. Схоже, це розуміють усі, окрім ініціаторів засідання Ради на Банковій.

Fri, 05 Apr 2013 15:47:47 +0300

Поціновувачі соціального абсенту. Влада та опозиція – криза стосунків

Ситуація з парламентськими блокуваннями демонструє не стільки безпорадність опозиції, скільки й безпорадність парламенту загалом, неможливість досягти бодай якихось домовленостей.

Fri, 05 Apr 2013 13:51:25 +0300

Немілостіво просимо до диктатури

Виїзне засідання парламенту стало символом безсилля команди молодих реформаторів "Сім'ї", на поталу яким було віддано головний законодавчий орган країни.

Fri, 05 Apr 2013 11:16:27 +0300

"Сім'я" будує лікарню для російського олігарха

Нового корпусу міська лікарня №10 так і не дочекалася. Звісно, навіщо "смердам" лікарня? Натомість на "золотій" землі в центрі Києва "Сім'я" будує гігантську клініку для мережі російського олігарха, яка за гроші обслуговуватиме вже непростих киян.

Thu, 04 Apr 2013 12:37:20 +0300



Янукович хочет срочно рассмотреть вопрос о помиловании Луценко
Президент Украины Виктор Янукович предлагает Комиссии при главе государства по вопросам помилования немедленно изучить обращение Валерии Лутковской и Георгия Филипчука.
Милиция потребовала информации об участниках митинга под Радой 2 апреля
Столичное управление милиции обратилось в партию УДАР с просьбой предоставить информацию о времени пребывания и количества членов партии, которые принимали участие на митинге за назначение выборов мэра под Верховной Радой 2 апреля.
Филипчук лично просит Януковича о помиловании
Бывший министр охраны окружающей природной среды Украины Георгий Филипчук написал письмо президенту Виктору Януковичу с просьбой о личном помиловании, сообщает официальное представительство главы государства.
Регионалка заявила, что в нее бросали не снег, а кусок земли
Народный депутат от Партии регионов Ирина Горина рассказала об инциденте со снежками на митинге оппозиции под стенами Верховной Рады 2 апреля, сообщает Партия регионов.
Лидеров оппозиции вызывают в суд по делу о блокировании Рады
Лидер партии УДАР Виталий Кличко получил повестку в суд на свое имя, в которой он приглашается по административному делу относительно блокирования оппозицией работы Верховной Рады Украины, сообщает партия.
Азаров: Лучше бы деньги на оплату митингов передали в детские дома
Премьер-министр Николай Азаров заявил, что положительно относится к митингам, на которые выходят люди с идейными убеждениями. Однако он возмущен так называемым политическим туризмом.
СМИ: В интернете появились объявления с предложением заработать, участвуя в митинге 7 апреля
В интернете уже появились объявления с предложением за определенную плату принять участие в митинге 7 апреля в Киеве.
Оппозиция обратилась в ГПУ по поводу заседания Рады на Банковой
Оппозиционные фракции Батьківщина, УДАР и Свобода направили генеральному прокурору Украины Виктору Пшонке обращение с просьбой расследовать обстоятельства проведения большинством заседания вне стен Верховной Рады 4 апреля.
На украинско-российской границе установили 19 погранзнаков
На украинско-российском участке государственной границы установлены 19 пограничных знаков. Работы по демаркации продолжаются.
Ливийский суд в апреле может начать рассмотрение апелляции на приговор 19 украинцам
Высший военный суд Ливии в апреле может начать рассмотрение апелляции на приговор 19 украинцам, ранее приговоренным к 10 годам заключения за пособничество режиму Муамара Каддафи.


Европе приходится прощаться со своими нефтяными заводами

Топливно-энергетический бизнес Европы закрывает 10% от общего числа нефтеперерабатывающих заводов (НПЗ) до конца 2020 года. Причины называют падение общего объема спроса на топливо для авто и убыточность предприятий.

Сотрудники ООН не планируют покидать Северную Корею

Динамика происходящего в КНДР беспокоит ООН, тем не менее, на данном этапе сотрудники международной организации не планируют оставлять северокорейскую территорию, рассказал представитель ООН Мартин Несирки.

В Кабмине пугают введением платы за пользование дорогами для грузовых авто

Министерство инфраструктуры Украины хочет ввести плату за пользование дорогами страны для грузовых автомобилей тяжелее 12 тонн, заявил на брифинге в Киеве глава ведомства Владимир Козак.

Янукович хочет помиловать Луценко

Президент Украины Виктор Янукович предлагает Комиссии при главе государства по вопросам помилования немедленно изучить обращение Валерии Лутковской и Георгия Филипчука

В Россию переправили материал, достаточный для создания двух атомных бомб

Специалисты США в сотрудничестве с Россией, Чехией и МАГАТЭ осуществили транспортировку 68 кг высокообогащенного урана из Чехии в Россию.

Заря и Черноморец сыграли вничью

Команды обменялись голами

Милиция потребовала информации об участниках митинга под Радой 2 апреля

Столичное управление милиции обратилось в партию УДАР с просьбой предоставить информацию о времени пребывания и количества членов партии, которые принимали участие на митинге за назначение выборов мэра под Верховной Радой 2 апреля.

Власти Испании намерены повысить минимальный возраст согласия на секс

Власти Испании намерены увеличить закрепленный законом минимальный возраст вступления в брак с 14 до 16 лет, а также повысить минимальный возраст согласия на сексуальную активность.

Филипчук лично просит Януковича о помиловании

Бывший министр охраны окружающей природной среды Украины Георгий Филипчук написал письмо президенту Виктору Януковичу с просьбой о личном помиловании, сообщает официальное представительство главы государства.

Lego: Дворец Джаббы будет снят с продаж не из-за протестов мусульман

Компания Lego опровергла снятие с продажи модели Дворец Джаббы из серии Звездные войны из-за требований Турецкой культурной общины Австрии.

Журналист УП выяснил, с кем встречался Попов в Вене во время снегопадов

Журналист Украинской правды Сергей Лещенко в своем блоге  обнародовал информацию от КГГА о том, с кем встречался глава ведомства Александр Попов в Вене во время сильнейшего снегопада в ночь 22 марта.

Польскому министру угрожают отставкой из-за подписания меморандума с Газпромом

Крупнейшая польская оппозиционная партия Закон и справедливость (PiS) выступает за отставку министра государственного имущества Польши Миколая Будзановского, заявил представитель партии Давид Яцкевич.

Регионалка заявила, что в нее бросали не снег, а кусок земли

Народный депутат от Партии регионов Ирина Горина рассказала об инциденте со снежками на митинге оппозиции под стенами Верховной Рады 2 апреля, сообщает Партия регионов.

У ООН заканчиваются деньги для беженцев из Сирии

Число сирийских беженцев стремительно растет, и у ООН заканчиваются средства для оказания им помощи, заявила представитель Детского фонда ООН (ЮНИСЕФ) Марикси Меркадо.



Яценюку «шьют» тунеядство и хотят посадить на 15 суток

Арсения Яценюка и других лидеров оппозиции, которые не дают работать Верховной Раде обвиняют в тунеядстве. При этом они не только не работают сами, но и не дают работать другим.

Валентина Семенюк-Самсоненко: Интересы общества, которые отстаивает «Украинский выбор», сильнее любой корпорации

4 апреля 2013 года в Кривом Роге состоялся съезд членов профсоюза предприятия «ArcelorMittal», на который были приглашены представители Общественного движения «Украинский выбор».

В ноябре 2013 власть проведет референдум о смене Конституционного строя

Коммунисты заявили, что располагают информацией о тайной подготовке референдума об изменении Конституционного строя Украины на ноябрь этого года. Количество депутатов сократят вдвое, введут полную мажоритарку и двухпалатный парламент.

Угроза роспуска парламента по воле народа вылечила бы депутатов от раскола – Медведчук

Виктор Медведчук считает, что возможность прекращения полномочий парламента по инициативе народа могла бы заставить Верховную Раду стабильно работать.

The Economist: коррупция в Украине настолько всеобъемлющая, что непонятно как в бюджете остаются деньги

Политическая власть в Украине является средством обогащения а не управления, а оппозиция только продвигает интересы бизнес-групп. Об этом говорится в статье The Economist.

Оппозиция заблокировала Раду, но хочет договорится с властью

Нардепы начали собираться в Верховной Раде, где около десятка оппозиционеров уже успели заблокировать трибуну. Однако меньшевики настроены на поиск договоренностей с большинством и верят в возобновление работы Рады

Верховной Рады больше нет?

Заседание части парламента вне сессионного зала свидетельствует об углублении парламентского кризиса. Такие заседания не является легитимным ни с политической, ни с юридической точки зрения

ВО «Свобода». Перезагрузка

С официальных сайтов политических партий, которых в нашей стране на апрель 2013-го насчитывается ровно 200, можно почерпнуть много интересной информации.

Власть ушла в параллельные миры

Все дальше и дальше власть отрывается от народа и реальности. Депутаты-регионалы фактически сделали параллельную Раду, а президент, давно живущий в параллельной реальности Межигорья, готов своей подписью узаконить еще один сюрреальный мир.

Яценюк: «тушкам» заплатили от 10 до 15 миллионов долларов

Арсений Яценюк прокомментировал действия тех, кто вчера хотел отречься от членства во фракции "Батькивщины". По его данным, все эти люди получили от 10 до 15 миллионов долларов за свои заявления о выходе из фракции.



"Я надеюсь на справедливый анализ", - в Крыму задержали водителя школьного автобуса "под кайфом". ВИДЕО

Водителя школьного автобуса "под кайфом" задержали в Крыму - в его организме нашли следы марихуаны.

"Це ж пекло,бл#дь!": госансабль исполнил песню в честь супермаркета "регионала". ВИДЕО

Государственный академический казачий ансамбль песни и танца "Козаки Поділля" исполнил песню про строительный супермаркет "Епицентр" секретаря Киевского горсовета Галины Гереги и ее мужа нардепа из фракции ПР Александра Гереги.

Тимошенко - Януковичу: "Происходит развал основ государства под вашим руководством". + ВИДЕО

Экс-премьер-министр Юлия Тимошенко обращается к Президенту Украины Виктору Януковичу с просьбой немедленно лично вмешаться в создавшийся парламентский кризис

Самый популярный антипутинский политик Навальный станет кандидатом в президенты. ВИДЕО

Алексей Навальный будет стремиться к тому, чтобы стать президентом России.

"Если они не могут примириться, значит, должны самораспуститься", - Кравчук о ВР. ВИДЕО

Первый Президент Украины Леонид Кравчук уверен: если провластные и оппозиционные депутаты не смогут найти понимание в Верховной Раде, они должны объявить о роспуске этого парламента.

Лейтенант милиции не стал спасать водителя от самосуда на месте ДТП в Киеве. ВИДЕО

В пятницу в Киеве в 9:15 на бульваре Перова произошла авария – автомобиль "Тойота Авалон" на скорости врезался в стоящий на остановке троллейбус, из которого выходили пассажиры.

"Будущее Украины находится в крепких демократических руках", - Чечетов погладил журналиста. ВИДЕО

Лидер коммунистов Петр Симоненко обещает журналисту из Торонто не повторять страниц истории, нардеп Николай Катеринчук просит связать коллеге Чечетову руки, ну, а сам Михаил Васильевич по привычке руки распускает...

"Янукович и его команда - это "советские менеджеры среднего звена", - Пасхавер. ВИДЕО

Управление страной при президенте Януковиче и его команде характерно для менеджеров среднего звена и преступных сообществ.

"Драки, голосование за других депутатов, а теперь еще и раскол", - экс-посол США об украинском парламенте. ВИДЕО

События 4 апреля портят имидж Верховной Рады и Украины в целом, утверждает бывший посол США в Украине, а ныне старший научный сотрудник Института Брукингса Стивен Пайфер.

"Вашей оккупационной "дерьмовы" мы не понимаем", - "яркие" представители Донбасса на митинге. ВИДЕО

В Донецке в четверг неизвестные ворвались в помещение фонда "Изоляция" и сорвали всеукраинский семинар общественных организаций, который незадолго до инцидента посетил Посол США в Украине Джон Теффт. Участники акции позволяли себе открытое унижение и оскорбление украинского языка. Высказывания зафиксированы на видео корреспондентом "Свободы". Пресс-служба Донецкого горуправления милиции распространила сообщение о том, что во время акции протеста нарушений общественного порядка допущено не было.



В ООН призывют власти США закрыть тюрьму в Гуантанамо

Верховный комиссар ООН по правам человека Наванетхем Пиллэй призвала власти США закрыть спецтюрьму в Гуантанамо, где сейчас голодают более 30 заключенных

Лидер Союза анархистов дает четверть миллиона гривен за опознание нападавшего преступника

Лидер Союза анархистов Украины, бизнесмен Вадим Черный, жестоко избитый в четверг в Одессе, обещает за опознание преступника 250 тыс

Из-за оползня жителей элитного района переселяют в психлечебницу

Дело с оползнем на Замковой горе в Подольском районе Киева приняло новый оборот

Рыбак рассказал, что после снежек под Радой депутаты до сих пор лежат в больнице

Пострадавшие от атаки снежками под Верховной Радой депутаты до сих пор находятся в больнице

Пышный и Смитюх поклялись, что за места в списке деньги не брали

Народный депутат Украины от партии Батькивщина Андрей Пышный заверяет, за места в списке не брались деньги

Депутат-«тушка»: По 80 % вопросов у большинства нет разногласий с оппозицией

Депутат Виталий Немилостивый, который вышел из фракции «Батькивщина», считает, что его уход может принести пользу и поможет ему отстаивать интересы страны и простых украинцев. «Мой выход поможет тем, что я буду говорить об этом открыто, а не выполнять решения фракции

На Черниговщине талая вода начала подтапливать дороги

В Черниговской области паводковые воды подтопили дороги местного значения, сообщает УНИАН

Жену Луценко шокировала просьба Лутковской о помиловании

Жена экс-министра внутренних дел Юрия Луценко Ирина Луценко приятно шокирована обращением Валерии Лутковской к Президенту по поводу помилования своего мужа


НОВОСТИ ПОЛИТИКИ УКРАИНЫ НОВИНИ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ, Россия, Тимошенко, Янукович, выборы, партия, оппозиция, БЮТ, регион
Политический пульс страны
новости, политика, факты, хроники, комментарии...

Актуальные темы:  



Суды превратили в инквизицию      Криминальная оккупация Украины


ВО "БАТЬКІВЩИНА"

Юлія Тимошенко: не імітуйте, а знаходьте компроміси для виходу з кризи
pr_a4427.jpg Я звертаюся до вас, Вікторе Федоровичу, з порадою не повторювати помилку та невідкладно особисто втрутитися в кризову ситуацію у Верховній Раді
ЄС вимагає від влади України вирішення справ політичних в'язнів
pr_a9629.jpg "Ми з нетерпінням очікуємо повного виконання висновків Ради ЄС від 10 грудня 2012 року та саміту Україна - ЄС від 25 лютого цього року", - заявили Кетрін Ештон та Штефан Фюле
Слідство має закрити справу проти Юлії Тимошенко щодо її причетності до вбивства
img_2048.jpg "Справи не існує. Показів, які б підтверджували хоча б щось, хоча б якесь відношення Юлії Тимошенко до цієї трагедії, не існує", - заявив захисник


Партія "УДАР"

Різаненко: Опозиція, йдучи шляхом виїзного засідання регіоналів, на своєму могла б відправити уряд Азарова у відставку

Якщо йти шляхом провладних депутатів, то опозиція могла б зібратися на своє засідання і ухвалити рішення про відставку уряду Миколи Азарова. Про це журналістам в кулуарах Верховної Ради заявив народний депутат від «УДАРу» Павло Різаненко. 

У Авдіївці підпалили будинок голови міської організації УДАРу

В ніч на 5 квітня невідомі спробували підпалити житловий будинок голови Авдіївської міської організації партії «УДАР» Олександра Топузова. 

УДАР візьме участь в акції у Києві в неділю

У неділю, 7 квітня лідер "УДАРу” Віталій Кличко, народні депутати та прихильники партії "УДАР” візьмуть участь в акції "Вставай, Україно!”.


ВО "СВОБОДА"

Олег Панькевич вимагає від уряду виплатити обіцяні компенсації вкладникам совєцького "Ощадбанку"

Народний депутат України від ВО "Свобода" Олег Панькевич вимагає виплатити передбачені на 2012 рік компенсації вкладникам совєцького "Ощадбанку". Про це йдеться у депутатському зверненні Олега Панькевича до Прем'єр-міністра України М. Азарова.

Вінницька "Свобода" оголошує загальнообласну безстрокову акцію "Зупинимо медичний геноцид!"

Вінницькі обласна та міська організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" оголошують безстрокову акцію протесту проти запровадження так званого "пілотного проекту медичної реформи" на Вінниччині. "Свобода" виступає проти нищення медичної галузі та за збереження закладів охорони здоров'я.

Едуард Леонов вимагає припинити знищення в Євпаторії пам'ятки архітектури XVI століття

Народний депутат України, уповноважений фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" в Криму та Севастополі Едуард Леонов скерував Прем'єр-міністру України, міністру внутрішніх справ України, Генеральному прокурору України, Голові Ради міністрів АРК запит щодо зумисного пошкодження у місті Євпаторія колишньої Турецької лазні – пам'ятки архітектури національного значення XVI століття.


Компартія України

Володимир Даниленко: «Укрзалізниця» змушує сумчан спати в потягу сидячи
Сервіс все більше віддаляється від людей. І це стало нормою у сучасному суспільстві. Як ще можна пояснити курсування нічного потяга № 189/190, сполученням «Суми-Київ», оснащеного сидіннями «літакового» типу. Така конструкція є виправданою для літаків, але порушує всі закони логіки і …
Сергей Баландин: Жилищно-коммунальный террор власть пытается перебить дешевым пиаром
Акция протеста никопольских «регионалов» во главе с мэром города против выселения ветерана – не более, чем «показуха, с помощью которой партия власти хочет выглядеть белой и пушистой». Такую оценку действиям мэра Никополя и депутатам-«регионалам» дал народный депутат Украины от КПУ …
Фарион проиграла суд коммунисту Зубчевскому
Окружной административный суд Киева отказал по иску депутата от ВО «Свобода» Ирины Фарион к Аппарату Верховной Рады Украины, не обеспечившему перевод на государственный язык выступлений и реплик депутата-коммуниста Александра Зубчевского, говорившего на русском языке. По материалам "2000”

СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА

Ещё новости: УНИАН, Ukranews, Ukr.net, Главком, Украина без Януковича!, Досье, Факты, Вікна, ОстроВ, 5 канал, ОБКОМ



Раде предлагают отменить решения заседания на Банковой
Депутат ВРУ, член фракции "Всеукраинское объединение "Батькiвщина" Владимир Яворивский предлагает парламенту отменить все решения парламента, принятые на пленарном заседании 4 апреля. Об этом говорится в проекте постановления. Текст проекта пока отсутствует на официальном сайте парламента.
Форс-мажор для оппозиции
Выездное заседание части парламентариев показало, как именно в большинстве могут бороться с блокадами. После чего оппозиционное существование осложнилось. "Меньшевики" лишаются и привычного "оружия", и нескольких голосов. А ведь, выбираясь из внутреннего кризиса, еще нужно решить, как жить дальше всем парламентом.
Тимошенко-Януковичу: Не подписывайте законы, принятые на Банковой
Бывший премьер-министр Юлия Тимошенко призывает президента Виктора Януковича не подписывать законы, которые были приняты на заседании Верховной рады на улицу Банковой, 6/8 4 апреля. Об этом сказано в обращении Тимошенко, которое зачитал журналистам ее защитник Сергей Власенко в Харькове.
Президент Уругвая назвал главу Аргентины "упрямой старухой"
Дипломатический скандал разразился между двумя латиноамериканскими государствами после того, как президент Уругвая Хосе Мухика назвал президента Аргентины Кристину Фернандес де Киршнер "упрямой", "старухой" и сказал, что она "хуже, чем ее покойный муж" - бывший глава Аргентины Нестор Киршнер.
КНДР предложила Великобритании эвакуировать послов из Пхеньяня
Власти КНДР действительно обратились к Великобритании с призывом эвакуировать британских дипломатов из Пхеньяна, сообщил в пятницу журналистам представитель МИД Великобритании. "Мы можем подтвердить, что этим утром британское посольство в Пхеньяне получило соответствующее сообщение от правительства КНДР ", - отметил он.
На акции оппозиции в Киеве будут все трое ее лидеров
Лидер УДАРа Виталий Кличко примет участие в акции "Вставай, Украина!" в воскресенье, 7 апреля. Как сообщает пресс-служба партии УДАР в пятницу, в акции также примут участие народные депутаты и сторонники партии. Оппозиция 14 марта начала двухмесячную акцию "Вставай, Украина!", одной из целей которой является отставка президента.
Оппозиция хочет подсчитать количество "большевиков" на заседании на Банковой
Оппозиции не предоставляются документы с подписями "раскольников", который подтверждает участие 226-ти нардепов в "собрании депутатов" на Банковой. "Политтехнологи, которые подсказали Партии регионов и коммунистам провести это "шоу на Банковой", оказали медвежью услугу и власти, и парламентаризму", - уверен Томенко.
Северная Корея предложила РФ эвакуировать послов из Пхеньяня
КНДР предложила российской стороне рассмотреть вопрос об эвакуации из страны сотрудников посольства и других российских организаций "в связи с обострением ситуации на Корейском полуострове". Как сообщают российские СМИ со ссылкой на пресс-атташе дипмиссии Дениса Самсонова, "российская сторона приняла это предложение к сведению".
"Батькiвщина" требует от "предателей" сдать мандаты
Депутаты от "Батькiвщини", которые вышли из парламентской фракции, должны сложить мандаты. "Эти народные избранники предали своих избирателей и нарушили присягу, которую они публично давали украинскому народу", - уточнили там. "Мы требуем от этих предателей немедленно сложить свои депутатские мандаты", - говорится в сообщении.
Сегодня в Раде не удалось открыть заседание (видео)
Сьогоднiшнe засiдання парламенту так i не вдалося вiдкрити, хоча i провладнi, i опозицiйнi фракцii зiбралися пiд куполом на Грушевського.
Решения выездного заседания Рады обжаловали в суде
Сегодня, народный депутат Николай Катеренчук подал иск в Высший админсуд Украины о признании противоправными действия Верховной рады о проведении пленарного заседания 4 апреля вне здания парламента. Как считает Катеринчук, решение о проведении пленарного заседания вне Рады было принято не парламентом, а "собранием депутатов".
Рыбак огорчен неуважением депутатов к законам
Председатель Верховной Рады Владимир Рыбак огорчен низкой правовой дисциплиной депутатов парламента и их неуважением к действующему законодательству - такое мнение спикер выразил во время встречи с руководителями дипмиссий стран-членов ЕС и США. Он считает низкую правовую дисциплину депутатов опасной тенденцией в Раде.
Голосования комитетов Рады за отставку Азарова не имеют правовой силы, - "регионал"
Решения 7 комитетов Верховной рады о выражении недоверия правительству Николая Азарова не имеют правовой силы. Такое мнение высказал народный депутат Украины от Партии регионов Владислав Лукьянов. По его словам, это не более чем политические решения, и их нельзя считать репрезентативными.
Оппозиционеры покинули Раду
Оппозиционные депутаты покинули сессионный зал Верховной рады . Рада сегодня не начинала заседание, поскольку с утра был заблокирован зал. На следующей неделе депутаты будут работать в округах. Следующее пленарное заседание запланировано на 16 апреля. Народные депутаты от большинства покинули Раду еще утром.
"Батькiвщина" выразила доверие Яценюку
Фракция "Батькiвщина" выразила вотум доверия лидеру фракции Арсению Яценюку, сообщает пресс-служба политической силы. Такое решение было принято на заседании фракции, отмечается в сообщении. Постановку вопроса на голосование инициировал сам лидер фракции.
Катеринчук не видит разницы между Порошенко и Поповым
Выдвижение Петра Порошенко в мэры Киева от Объединенной оппозиции нелогично. Об этом заявил лидер Европейской партии, народный депутат Николай Катеринчук. По его словам, Порошенко никакого отношения к оппозиции он не имеет. "Я не слышал, чтобы оппозиция просила баллотироваться Порошенко", - сказал он.
В "Свободе" Гриценко и Дония считают "крысами"
Нардеп от "Свободы" Юрий Сиротюк резко критикует соратников по оппозиции - "бютовца" Анатолия Гриценко и внефракционного Олеся Дония за то, что они рассказывают о конфликте внутри оппозиции. "Идет брифинг Ефремова. Его главный аргумент, что оппозицию даже не поддержат Гриценко и Доний. Вот цель этих двух крыс", - заявил Сиротюк.
Литва готова помочь Украине в создании финансовой полиции
Литва готова поделиться с Украиной опытом создания финансовой полиции, заявил директор Службы расследований финансовых преступлений при МВД Литвы. "Мы уже проходили путь создания специализированного правоохранительного органа по защите экономических интересов государства, поэтому можем поделиться позитивным опытом", - сказал он.




Микола Катеринчук вимагає, щоб ВАСУ визнав засідання на Банковій недійсним

Микола Катеринчук подав позов до Вищого адміністративного суду, у якому просить визнати недійсним засідання Верховної Ради у приміщенні комітетів на Банковій.

Хто, з ким, проти кого: митні союзи світу

Сайт myBank.ua проаналізував митні союзи у світі та особливості існування таких міждержавних об'єднань.

Туск проти ще одного російського газопроводу в обхід України

"Для нас газ не є інструментом політики, і ми дуже хочемо, щоб, згідно з європейським законодавством, газові справи були вільними від політики", - заявив сьогодні Дональд Туск, коментуючи ідею Володимира Путіна про будівництво нового газопроводу.

"Батьківщина": Нардепи, які вийшли з фракції, мають скласти мандати

Фракція "Батьківщина" вимагає, щоб народні депутати Віталій Немилостивий, Роман Стаднійчук, Ігор Скосар і Олег Канівець, які в четвер заявили про вихід з фракції мають скласти свої мандати.

Колесніченко каже, що через блокування опозиції міністри не змогли відзвітувати

За словами регіонала Вадима Колесніченка, сьогодні нардепи від опозиції зірвали заплановану годину уряду, не давши змоги міністрам відповісти на актуальні запитання.

Опозиція покинула Раду: сьогодні нардепи так і не запрацювали

Через блокування трибуни Верховної Ради опозиціонерами сьогоднішнє засідання парламенту не відбулось.
+Відео

Янукович сподівається на статус спостерігача у Митному союзі

На зустрічі з прем'єром Казахстану Серіком Ахметовим Віктор Янукович розповів про плани України стати спостерігачем у Митному союзі та пов'язані з цим плани.

Нардепи від "Батьківщини" проголосували за довіру Яценюку

На сьогоднішньому засіданні фракції "Батьківщина" нардепи винесли вотум довіри лідеру Арсенію Яценюку, який начебто сам виступив ініціатором відповідного голосування після вчорашнього скандалу з "тушками".

У Києві на виїзді з тунелю розбився "Мерседес" [Фото]

У Києві на Чоколівському бульварі у ДТП втрапив автомобіль "Мерседес".

Балога вважає, що "тушки" і комуністи - це ракові пухлини Верховної Ради

Народний депутат Віктор Балога вважає, що представники КПУ тягнуть країну вниз і винні у вчорашніх подіях, пов'язаних з голосуванням на виїзному засіданні більшості.

Регіонали не впускали опозицію на Банкову, бо хотіли "поговорити відверто"

Регіонал Олександр Єфремов визнав, що на вчорашньому виїзному засіданні Партія регіонів не хотіла бачити ні опозиціонерів, ні журналістів.

В Україні підтопило майже 70 населених пунктів [Фото]

Держслужба з питань надзвичайних ситуацій повідомила про підтоплення 68 населених пунктів у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Івано-Франківській, Київській, Львівській, Чернігівській областях та Києві.

За угорським громадянством звернулись уже понад 50 тисяч громадян України

Починаючи з 1 січня 2011 року уже 50 658 громадян України написали заяви для отримання за спрощеною процедурою угорського громадянства.

Політолог вважає, що у "Батьківщині" є ще кілька потенційних "тушок"

Політолог Володимир Фесенко вважає, що в опозиції є ще декілька "тушок", але виявляться вони пізніше.

Ляшко про нові "тушки": Яценюк має скласти мандат або застрелитись

Народний депутат Олег Ляшко поклав відповідальність за появу нових тушок у "Батьківщині" на Арсенія Яценюка та тих людей, які голосували за опозицію.

Справа Луценка: касацію на другий вирок оголосять 10 квітня

Через п'ять днів колегія суддів Вищого спеціалізованого суду з розгляду цивільних і кримінальних справ оголосить рішення по касації на вирок екс-міністру МВС Юрію Луценку.
+Відео

Регіонали помолилися в Раді за припинення ворожнечі [Фото]

Вчора ввечері на прохання групи народних депутатів з міжфракційного об’єднання "За сприяння свободі сумління", яке очолює нардеп Ганна Герман, в залі засідань Верховної Ради відбувся молебень на початок доброї справи та про примноження любові і припинення ворожнечі.


POLITICON

1 2 »
Акция "Вставай, Україно!" прошла в Черновцах. Снова без Кличко.
30 березня у Чернівцях опозиція організувала акцію протесту "Вставай, Україно!", на яку, за інформацією "Батьківщини", прийшли понад сім тисяч мешканців Буковини. Люди виходили з гаслами: "За Україну, за її долю, за честь і волю, за народ!", "Україні волю! Юлі волю!", "За достойну пенсію!", "За справедливу зарплату!", "Чернівцям потрібен мер" тощо. Крім того, на початку колони учасники маршу у Чернівцях розгорнули величезний жовто-блакитний прапор. Кличко знову не було. ... Читать дальше »
Яценюк с Тягнибоком наконец-то вытянули на "повстання" Кличко.
В четверг, 28 марта, в Ивано-Франковске была проведена акция, на которой наконец-то появился и Кличко. Участники акции прошли центральной улицей Ивано-Франковска до Вичевого майдана, где провели свой митинг. Дорогой люди скандировали: "Бандитам - тюрми!", "Януковича – геть!", "Україна – понад усе!", "Банду – геть!". На брифенге перед началом акции оппозиционеры огласили, что их основной целью есть проявление "непокори режиму Януковича", и призвали всех присоедениться к окончательному этапу акции в Киеве.... Читать дальше »
Деньги на отмену Пенсионной реформы взять из золото-валютного резерва страны.
Говорят, что для отмены увеличенного пенсионного возраста и всей антинародной Пенсионной реформы в целом, в стране нет денег. Не знаю тонкостей этой фарцы, но знаю, если это надо делать для народа, то деньги можно взять в нашем золото-валютном запасе. Если он наш, как заявляется, то я голосую за такой вариант. Но перед этим нужно изменить законодательство, создав бизнесу приемлемые условия для наполнения пенсионного бюджета. И вернуть те украденные предприятия, из которых раньше в основном наполнялся бюджет Украины.

Это может быть ... Читать дальше »
Национальность депутатов Верховной Рады?
ВО "Свобода" затребовала предоставить информацию о национальности народных депутатов парламента Украины.... Читать дальше »



Події на Банковій 4 квітня містять ознаки захоплення державної влади – звернення опозиції до Генпрокурора (документ)

Автори звернення вимагають невідкладно здійснити розслідування обставин, що мали місце 4 квітня при проведенні засідання ВР в приміщенні на Банковій, та які містять ознаки захоплення державної влади, незаконного впливу на народних депутатів, а також перешкоджання діяльності народних депутатів. У разі виявлення правопорушень депутати вимагають вжити відповідних заходів прокурорського реагування та притягнути винних до кримінальної відповідальності.

В’ячеслав Чорновіл. Поза ювілейними датами

8 квітня – 19 квітня 2013 року, м. Київ. Проект під гаслом «Є ідеї актуальні вічно! Проект поза ювілейними датами»

Високопосадовці ЄС критикують розгляд судами справи Луценка

Спільна заява Високого представника ЄС із закордонних справ і безпекової політики Кетрін Ештон та Європейського Комісара з розширення та Європейської політики сусідства Штефана Фюле щодо перегляду Вищим спеціалізованим судом України з розгляду цивільних і кримінальних справ рішення у справі Юрія Луценка:

Фракційний офіціоз: "Батьківщина” висловила довіру голові фракції”

Таке рішення було ухвалене на засіданні фракції.

Мирні зібрання. На Полтавщині виявлено вже 6 "фестивалів місцевої самодіяльности”

До раніше виявлених (за місяць-півтора) "Майдан Моніторинг" розповість про всіх і вся у великому тексті додалися ще міста Глобине та Котельва, де місцеві самоврядувальники наприймали власних нормативних актів з питань мирних зібрань, чого взагалі-то не мають права.



У США звернули увагу на держзакупівлі і рейдерство в Україні

Позитивний торговельний баланс між США та Україною у 2012-му році скоротився на майже 100 мільйонів доларів та склав $584 млн. Про це йдеться у доповіді про Перепони для міжнародної торгівлі, оприлюдненій Офісом торговельного представника США. Об’єм експорту американських товарів до … Продовження

З травня послуги стаціонарного телефонного зв’язку подорожчають

Нацкомісія, що здійснює держрегулювання у сфері зв’язку та інформатизації, переглянула граничні тарифи на деякі послуги місцевого телефонного зв’язку. Про це пише "ЛігаБізнесІнформ” з посиланням на прес-службу регулятора. Згідно з повідомленням, НКРСІ разом з представниками профспілок та роботодавців в рамках робочої … Продовження

"Батьківщина” вимагає від тушок здати мандати

Депутати від "Батьківщини”, які вийшли із парламентської фракції, мають скласти мандати. Про це йдеться у заяві об’єднаної опозиції "Батьківщина”. "Учора чотири депутати – Віталій Немілостівий, Роман Стаднійчук, Ігор Скосар та Олег Канівець – написали заяви про свій вихід із фракції … Продовження

Олігархи «викачують» з України всі гроші — The Economist

Британські журналісти дивуються, як при надзвичайно високому рівні хабарництва Україна таки має гроші в державному бюджеті. Зокрема, у статті, опублікованій у британському журналі, йдеться про те, що «олігархи ставляться до України, як до дійної корови. Хабарництво настільки поширене, що складно зрозуміти, як ще якісь гроші залишаються в бюджеті». Також іноземний оглядач порівнює Україну … Продовження

У Фірташа знайшли рахунки на оффшорах

Українській бізнесмен Дмитро Фірташ потрапив до списку власників офшорних банківських рахунків в банках Кіпру. Його прізвище опинилось у секретних документах з розслідування Міжнародного консорціуму розслідувальної журналістики, які були злиті в інтернет. У документах зазначається, що  він є власником пакету акції … Продовження



Сергій Шолох: «Режисером і замовником вбивства Гонгадзе міг бути Литвин»

У буремні 1990-ті Сергій Шолох був одним із перших українських бізнесменів, який зважився на запуск приватного радіо. Його «Континент» за президента Кучми було чути скрізь: на базарах і в маршрутках, на кухнях і крамницях. Але...     У 2004-му «Континент» було адміністративно знищено, а самому Шолоху довелося тікати з України. Наша сьогоднішня розмова із Сергієм [...]

Регіонал Дадашов закликає розібратися з неугодними владі сайтами. Відео

Влада Донецької області повинна розібратися з тими, хто дискредитує партію регіонів. Про це 4 квітня 2013 року на 20 сесії Донецької облради 6 скликання заявив депутат Ордаш Дадашов, звертаючись до спікера облради Андрія Федорука, повідомляють  «Новини Донбасу». «Після голосування в обласній раді за видобуток нетрадиційного газу в регіоні розгорнуто кампанію дискредитації членів Партії регіонів — обласних [...]

СБУшника Михайла Анісімова, який вбив 2 лікарів, визнано потерпілим. Фото

Співробітник Служби безпеки Михайло Анісімов, який врізався в «швидку», яка везла пацієнта, що був «у комі», визнаний потерпілим. Про це повідомив адвокат постраждалого водія «швидкої» Сергій Мокренюк, повідомляє Центр журналістських розслідувань. За словами Мокренюка, Анісімов звернувся в прокуратуру із заявою, з проханням визнати його в якості потерпілого. Слідчий своєю постановою йому в цьому відмовив. Сьогодні [...]

Поборы Присяжнюка приведут к подорожанию хлеба

  Сегодня сельское хозяйство лихорадит, точно малярийного больного. Слухи о захлестнувшей отрасль коррупции распространяются со скоростью звука, а Интернет просто завален компроматом на руководителей МинАПК. Судите сами, в начале марта при получении взятки был задержан заместитель министра аграрной политики, руководитель аппарата министерства Михаил Чужмир. А чуть раньше был громкий арест Александра Жука, заместителя председателя Государственного [...]




Янукович не проти підписати закони "виїзної" сесії Ради

Новини від ТСН В опозиції стверджують, що насправді у регіоналів не було навіть кворуму.
У Рибака показали список учасників засідання на Банковій

Новини від ТСН Якщо вірити списку, в залі були присутні 244 депутати.
"Батьківщина" оприлюднила клятвені присяги новоспечених "тушок" (фото)

Новини від ТСН Від чотирьох нардепів вимагають скласти мандати. (фото)
Яценюк зберіг лідерство в "Батьківщині"

Новини від ТСН Два народних депутати не підтримали Арсенія Яценюка.
Азаров заробив більше півмільйона гривень, але не має власної машини

Новини від ТСН На банківських рахунках в Азарова зберігається близько 1,68 млн гривень
Філенко: новому Майдану заважають соцмережі

Новини від ТСН За словами Володимира Філенка, українці вважають, що виконали громадянський обов'язок, поставивши лайк.
Регіонали побачили в очах опозиціонерів психічну неадекватність

Новини від ТСН Депутати з більшості заявляють, що всі, хто хотів у четвер брати участь у "виїзному засіданні", міг без проблем прийти.
Польовий командир Майдану радить "нескромній" опозиції не говорити за народ

Новини від ТСН Один з організаторів "Помаранчевої революції" розкритикував опозицію за "нескромність" і популізм.




Экс-чемпион мира WBA проведет прощальный бой во Львове

Котельник понял, что пора заканчивать

Тимошенко написала Януковичу, как подняться "на уровень Лидера страны"

Письмо оказалось в чем-то даже комплиментарным для Президента.

В Венесуэле оппозиция и правительство винят друг друга в перебоях с электричеством

Преемник Чавеса пользуется большой популярностью среди венесуэльцев.

Катеринчук обжаловал заседание Рады на Банковой

Политику неясно, как могло собрание депутатов стать заседанием.

Шева прогулял "школу"

Андрей заболел

​Мировые державы призывают Иран свернуть ядерные разработки в обмен на снятие санкций

В Алматы начинается очередной раунд переговоров вокруг иранской ядерной программы.

Grand National: у лошади при виде барьера не выдержало сердце

Chase The Fox завершился трагедией: одна лошадь погибла, пять упали, девять не добрались до финиша

Собрание Верховной Рады на ликёро-водочном заводе

9.30 утра 4 апреля 2013 года. Президиум и трибуна зала заседаний заблокированы депутатами оппозиции. Требования: выборы в Киеве, отмена пенсионной реформы и т.д.  

10.00 в том же здании. Мимо Председателя Верховной Рады проходит симпатичная девушка. Едва прикоснувшись,  она незаметно передаёт ему записку, на словах добавляя «Это от Михал ВАСИЛЬЕВИЧА». Записка выполнена в форме приглашения. В ней сообщается, что депутатские фракции партии регионов и коммунисты приглашают Владимира Васильевича Рыбака посетить товарищескую встречу  партнёрских фракций. Место проведения - ликёро-водочный завод. Внизу, в качестве подтверждения, мелким шрифтом выведены целых 244 эталонных депутатских подписи.




Рятівники попереджають про лавини у горах

У Івано-Франківській та Закарпатській областях зберігається небезпека сходу снігових лавин.

Опозиція вимагає у Пшонки покарати "заколотників" більшості

Фракції "Батьківщина", "УДАР" та "Свобода" просять генпрокурора розслідувати обставини "виїзного засідання" Верховної Ради та притягнути до відповідальності причетних до нього

Тимошенко закликає Януковича не визнавати "виїзного засідання"

Колишній прем'єр-міністр Юлія Тимошенко закликає президента Віктора Януковича не підписувати закони, які були прийняті на засіданні Верховної Ради на вул Банковій, 6/8 4 квітня.

З травня послуги стаціонарного телефонного зв'язку подорожчають

Нацкомісія, що здійснює держрегулювання у сфері зв'язку та інформатизації, переглянула граничні тарифи на деякі послуги місцевого телефонного зв'язку.

Горіна образилась, що їй не вірять про струс мозку і показала документ

Депутат Партії регіонів Ірина Горіна, яку "обстріляли" снігом та землею під Верховною Радою, оприлюднила документи як доказ про те, що вона перебуває у лікарні.

Герман і Тедеєв після "розкольницького" засідання помолилися у Верховній раді

В четвер у Верховній Раді за ініціативи групи "За сприяння свободі сумління", яку очолює Ганна Герман, відбувся молебень.

ЗАСІДАННЯ РАДИ НА БАНКОВІЙ ОСКАРЖИЛИ У СУДІ

Депутат від партії "Батьківщини" Микола Катеринчук просить Вищий адміністративний суд визнати протиправним засідання парламенту в приміщенні комітетів на вулиці Банковій, 6/8.

"Укрзалізниця" призначила 15 поїздів на Великодні та травневі свята

На Великодні та травневі свята "Укрзалізниця" призначила 15 додаткових поїздів, які здійснять 74 рейси



Як депутати більшості розвели прем'єра немов кошеня. З історії зриву антикорупційних законів

У випадку голосування за технологією від 4 квітня під сумнів ставиться сама легітимність ухвалення цих актів. Схоже, це розуміють усі, окрім ініціаторів засідання Ради на Банковій.

Fri, 05 Apr 2013 15:47:47 +0300

Поціновувачі соціального абсенту. Влада та опозиція – криза стосунків

Ситуація з парламентськими блокуваннями демонструє не стільки безпорадність опозиції, скільки й безпорадність парламенту загалом, неможливість досягти бодай якихось домовленостей.

Fri, 05 Apr 2013 13:51:25 +0300

Немілостіво просимо до диктатури

Виїзне засідання парламенту стало символом безсилля команди молодих реформаторів "Сім'ї", на поталу яким було віддано головний законодавчий орган країни.

Fri, 05 Apr 2013 11:16:27 +0300

"Сім'я" будує лікарню для російського олігарха

Нового корпусу міська лікарня №10 так і не дочекалася. Звісно, навіщо "смердам" лікарня? Натомість на "золотій" землі в центрі Києва "Сім'я" будує гігантську клініку для мережі російського олігарха, яка за гроші обслуговуватиме вже непростих киян.

Thu, 04 Apr 2013 12:37:20 +0300

ХРОНІКА ПУТЧУ

Янукович тим часом і словом не обмовився про депутатський путч. Відвідав сьогодні у супроводі преси медичний центр дітячої кардіології та кардіохірургії. Пресу мабуть не підпустили. Причому спеціально

Thu, 04 Apr 2013 12:13:44 +0300



Ливийский суд в апреле может начать рассмотрение апелляции на приговор 19 украинцам
Высший военный суд Ливии в апреле может начать рассмотрение апелляции на приговор 19 украинцам, ранее приговоренным к 10 годам заключения за пособничество режиму Муамара Каддафи.
Тимошенко призвала Януковича не подписывать законы, принятые на выездном заседании
Бывший премьер-министр Украины Юлия Тимошенко призвала Президента Виктора Януковича не подписывать законы. Принятые вчера на выездном заседании парламента в здании комитетов Верховной рады. Данное заявление обнародовал защитник Тимошенко Сергей Власенко.
Зачем Партии регионов альтернативная Рада и референдум. Расследование
Издание Forbes.ua попыталось выяснить, зачем вместо сесcионного зала депутаты-регионалы, внефракционные и фракция Компартии собрались не в здании парламента, а по улице Банковой, 6/8.
В Батьківщине требуют, чтобы депутаты которые вышли из партии, сложили свои мандаты
В партии Батьківщина требуют, чтобы народные депутаты Виталий Немилостивый, Роман Стаднийчук, Игорь Скосар и Олег Канивец, которые вышли из фракции должны сложить свои мандаты.
Виталий Кличко примет участие в акции Вставай Украина в Киеве
Лидер партии УДАР Виталий Кличко примет участие в акции Вставай, Украина! В Киеве в воскресенье, 7 апреля.
Батьківщина выразила вотум доверия Яценюку
Фракция Батьківщина выразила вотум доверия своему председателю Арсению Яценюку.
На Банковой заявляют, что чиновники, которые "не повернулись лицом к людям", будут уволены
Заместитель главы Администрации Президент Сергей Ларин заявил, что чиновников, которые еще "не повернулись лицом к людям", могут уволить. Об этом он заявил сегодня на брифинге, комментируя ход выполнения поручений Президента Украины Виктора Януковича относительно проработки обращений граждан, которые поступили в рамках украинского проекта Диалог со страной.
Оппозиция покинула сессионный зал Верховной Рады
Народные депутаты от оппозиционных фракций покинули сессионный зал Верховной Рады.
На сайте Рады опубликовали список депутатов, участвовавших в заседании на Банковой
На сайте Верховной рады Украины появился список народных депутатов, участвовавших во вчерашнем заседании парламента в здании комитетов на Банковой 6/8.
Партия регионов отвергает обвинения в расколе фракции Батьківщина
Народный депутат, лидер фракции Партии регионов Александр Ефремов отрицает обвинения в причастности его партии к возможной разработке плана по расколу партии Батьківщина.


Тимошенко попросила Януковича решить проблему парламентского кризиса

Президент Виктор Янукович должен решить проблему парламентского кризиса. Такое мнение в официальном заявлении высказала экс-премьер-министр Юлия Тимошенко

Янукович подпишет законы, принятые депутатами на Банковой, - АП

Президент Виктор Янукович согласен подписать законы, принятые депутатами большинства во время заседания на улице Банковой

Батьківщина потребовала, чтобы четыре нардепа сдали мандаты

Четыре народных депутата от оппозиции Виталий Немилостивый, Роман Стаднийчук, Игорь Скосар и Олег Канивец, написавшие вчера заявления о выходе из Батьківщини, должны сложить мандаты

В Украине на Пасхальные и майские праздники введут 15 дополнительных поездов

В период Пасхальных и майских праздников Укрзалізниця назначила 15 дополнительных поездов, которые совершат 74 рейса

В Киеве могут продлить отопительный сезон, - КГГА

В связи с затянувшимся похолоданием в КГГА заявляют о вероятном продлении отопительного сезона, если среднесуточная температура воздуха будет ниже +8 градусов

Качественный секс продлевает жизнь, - ученые

Исследователи из научно-исследовательских центров Великобритании выяснили, что регулярное достижение оргазма увеличивает продолжительность жизни

Барбра Стрейзанд снимет биографический фильм о романе писателя и фотожурналистки

Актриса и режиссер Барбра Стрейзанд экранизирует картину «Худой и кошка», об отношениях фотографа Маргарет Бурк-Уайт и писателя Эрскина Колдуэлла

Тело Березовского останется в морге еще на два месяца

В пятницу, 5 апреля, от управления полиции по региону долины реки Темза поступило сообщение, что патологоанатомы будут исследовать тело Бориса Березовского еще не менее двух месяцев

Новости недели в анекдотах. 30 марта – 5 апреля

В преддверии выходных Фокус.ua представляет традиционный обзор анекдотов, шуток и интернет-мемов, посвященных ключевым темам новостей недели 30 марта – 5 апреля. В эти дни пользователи обсуждали налоговые декларации украинских чиновников, митинги оппозиции и парламентский кризис в Украине

В Киеве пройдет акция Тотальный диктант, участники смогут узнать уровень знания языка

Завтра, 6 апреля в Киеве пройдет Тотальный диктант. Участники смогут узнать уровень знания языка

В Киеве не проводились тендеры во время ликвидации последствий снегопада

Во время ликвидации чрезвычайной ситуации, связанной со снежным коллапсом, в столице не было проведено ни одного тендера

Депутат Горина все еще в больнице с сотрясением мозга после попадания снежком

Народный депутат Украины от Партии регионов Ирина Горина после того, как в нее кинули снежком, все еще находится в больнице с сотрясением мозга

Оппозиция покинула зал Рады

Народные депутаты от оппозиционных фракций покинули сессионный зал Верховной Рады.

Японские ученые научились определять, что снится человеку

Исследователи из Международного института Киото научились определять, что именно человек видит во сне. Открытие поможет разработать разработать новые методы лечения и профилактики психических расстройств и депрессий

С 6 апреля в Украине вводятся именные билеты, - Укрзалізниця

Начиная с 6 апреля оформление билетов на проезд железнодорожным транспортом Украины будет осуществляться с внесением в них фамилии и имени пассажира



Яценюку «шьют» тунеядство и хотят посадить на 15 суток

Арсения Яценюка и других лидеров оппозиции, которые не дают работать Верховной Раде обвиняют в тунеядстве. При этом они не только не работают сами, но и не дают работать другим.

Валентина Семенюк-Самсоненко: Интересы общества, которые отстаивает «Украинский выбор», сильнее любой корпорации

4 апреля 2013 года в Кривом Роге состоялся съезд членов профсоюза предприятия «ArcelorMittal», на который были приглашены представители Общественного движения «Украинский выбор».

В ноябре 2013 власть проведет референдум о смене Конституционного строя

Коммунисты заявили, что располагают информацией о тайной подготовке референдума об изменении Конституционного строя Украины на ноябрь этого года. Количество депутатов сократят вдвое, введут полную мажоритарку и двухпалатный парламент.

Угроза роспуска парламента по воле народа вылечила бы депутатов от раскола – Медведчук

Виктор Медведчук считает, что возможность прекращения полномочий парламента по инициативе народа могла бы заставить Верховную Раду стабильно работать.

The Economist: коррупция в Украине настолько всеобъемлющая, что непонятно как в бюджете остаются деньги

Политическая власть в Украине является средством обогащения а не управления, а оппозиция только продвигает интересы бизнес-групп. Об этом говорится в статье The Economist.

Оппозиция заблокировала Раду, но хочет договорится с властью

Нардепы начали собираться в Верховной Раде, где около десятка оппозиционеров уже успели заблокировать трибуну. Однако меньшевики настроены на поиск договоренностей с большинством и верят в возобновление работы Рады

Верховной Рады больше нет?

Заседание части парламента вне сессионного зала свидетельствует об углублении парламентского кризиса. Такие заседания не является легитимным ни с политической, ни с юридической точки зрения

ВО «Свобода». Перезагрузка

С официальных сайтов политических партий, которых в нашей стране на апрель 2013-го насчитывается ровно 200, можно почерпнуть много интересной информации.

Власть ушла в параллельные миры

Все дальше и дальше власть отрывается от народа и реальности. Депутаты-регионалы фактически сделали параллельную Раду, а президент, давно живущий в параллельной реальности Межигорья, готов своей подписью узаконить еще один сюрреальный мир.

Яценюк: «тушкам» заплатили от 10 до 15 миллионов долларов

Арсений Яценюк прокомментировал действия тех, кто вчера хотел отречься от членства во фракции "Батькивщины". По его данным, все эти люди получили от 10 до 15 миллионов долларов за свои заявления о выходе из фракции.



"Це ж пекло,бл#дь!": госансабль исполнил песню в честь супермаркета "регионала". ВИДЕО

Государственный академический казачий ансамбль песни и танца "Козаки Поділля" исполнил песню про строительный супермаркет "Епицентр" секретаря Киевского горсовета Галины Гереги и ее мужа нардепа из фракции ПР Александра Гереги.

Тимошенко - Януковичу: "Происходит развал основ государства под вашим руководством". + ВИДЕО

Экс-премьер-министр Юлия Тимошенко обращается к Президенту Украины Виктору Януковичу с просьбой немедленно лично вмешаться в создавшийся парламентский кризис

Самый популярный антипутинский политик Навальный станет кандидатом в президенты. ВИДЕО

Алексей Навальный будет стремиться к тому, чтобы стать президентом России.

"Если они не могут примириться, значит, должны самораспуститься", - Кравчук о ВР. ВИДЕО

Первый Президент Украины Леонид Кравчук уверен: если провластные и оппозиционные депутаты не смогут найти понимание в Верховной Раде, они должны объявить о роспуске этого парламента.

Лейтенант милиции не стал спасать водителя от самосуда на месте ДТП в Киеве. ВИДЕО

В пятницу в Киеве в 9:15 на бульваре Перова произошла авария – автомобиль "Тойота Авалон" на скорости врезался в стоящий на остановке троллейбус, из которого выходили пассажиры.

"Будущее Украины находится в крепких демократических руках", - Чечетов погладил журналиста. ВИДЕО

Лидер коммунистов Петр Симоненко обещает журналисту из Торонто не повторять страниц истории, нардеп Николай Катеринчук просит связать коллеге Чечетову руки, ну, а сам Михаил Васильевич по привычке руки распускает...

"Янукович и его команда - это "советские менеджеры среднего звена", - Пасхавер. ВИДЕО

Управление страной при президенте Януковиче и его команде характерно для менеджеров среднего звена и преступных сообществ.

"Драки, голосование за других депутатов, а теперь еще и раскол", - экс-посол США об украинском парламенте. ВИДЕО

События 4 апреля портят имидж Верховной Рады и Украины в целом, утверждает бывший посол США в Украине, а ныне старший научный сотрудник Института Брукингса Стивен Пайфер.

"Вашей оккупационной "дерьмовы" мы не понимаем", - "яркие" представители Донбасса на митинге. ВИДЕО

В Донецке в четверг неизвестные ворвались в помещение фонда "Изоляция" и сорвали всеукраинский семинар общественных организаций, который незадолго до инцидента посетил Посол США в Украине Джон Теффт. Участники акции позволяли себе открытое унижение и оскорбление украинского языка. Высказывания зафиксированы на видео корреспондентом "Свободы". Пресс-служба Донецкого горуправления милиции распространила сообщение о том, что во время акции протеста нарушений общественного порядка допущено не было.

Оробец: В течение часа "регионалы" заставили депутатов-"тушек" выйти из "Батькивщины". ВИДЕО

Нардеп от фракции "Батькивщина" не может даже представить, какими методамы Немилостивого и Стаднийчука выманили из оппозиции.



Тело Березовского еще два месяца пробудет в морге

Патологоанатомы будут исследовать тело коммерсанта Бориса Березовского в течение ближайших двух месяцев

Депутат-«тушка» пугает гражданской войной

Депутат Виталий Немилостивый, который вышел из фракции «Батькивщина», не исключает, что в Украине может произойти гражданская война

Оппозиция требует от Пшонки расследовать попытку захвата власти

Оппозиция потребовала от генпрокурора Виктора Пшонки безотлагательно расследовать попытку захвата государственной власти 4 апреля на улице Банковой

Королевская вместо зарплат и пенсий осыпала людей поцелуями (ВИДЕО)

3 апреля под стенами Кабмина митинговали чернобыльцы. Проходящая мимо министр соцполитики Наталья Королевская расцеловала пожилых людей, которые просили повышения выплат.

Помилки опозиції, або Де потрібно шукати вихід

Нинішня парламентська криза - це не криза Верховної ради, це криза парламентаризму.

«Выездное заседание» Рады обжаловано в суде

Депутат от партии «Батькивщина» Николай Катеринчук просит Высший административный суд признать противоправным заседание парламента в здании комитетов на улице Банковой, 6/8. Соответствующий иск в суд он подал 5 апреля, сообщает пресс-служба Европейской партии. «В частности, Катеринчук утверждает, что статья 2 Регламента Верховной Рады допускает проведение заседания в другом помещении, но решение об этом должно приниматься самим парламентом и быть оформлено соответствующим актом – постановлением», - говорится в сообщении. «Зато, по словам главы парламента Владимира Рыбака, решение о проведении пленарного заседания в помещении комитетов ВРУ на Банковой было принято не парламентом, а «собранием депутатов» с участием депутатов фракций Партии регионов, КПУ и некоторых внефракционных», - уточнил Катеринчук. «Следовательно, никем не уполномоченный субъект – «собрание депутатов» взял на себя те полномочия, которые отнесены к компетенции Верховной Рады

Тимошенко советует Януковичу срочно вмешаться в ситуацию в Раде

Экс-премьер-министр Юлия Тимошенко обращается к президенту Украины Виктору Януковичу с просьбой немедленно лично вмешаться в создавшийся парламентский кризис. Как сообщает «Харьков

Экс-спикер не исключает кровопролития в Украине

Председатель Верховной Рады Украины ІІ и V созывов Александр Мороз не исключает гражданского противостояния и кровопролития в Украине, если политики не сумеют договориться


E-mail: politicon1@at.ua © Владелец аккаунта, наименование, оформление, база данных, контент сайта, 2007—2015


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Рейтинг сайта по данным Alexa Internet
Вебвизора от Yandex.Metrika на сайте НЕТ!
44.221.43.208

гостевой вход politicon Вверх






Хостинг от uCoz
Счётчик от uCoz:



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0