Politicon Кровавый госпереворот и гражданская война в Украине 23 февраля! Харьков, площадь, Ленин, защита города от бандеровских банд
«  Май 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031


 РАЗДЕЛЫ:

  Партии

  СМИ, блок 1

  СМИ, блок 2

 Архив по 30.06.2011

Приветствую Вас, Гость 19.04.2024, 03:22

Весь архив » 2013 » Май » 10

НОВОСТИ ПОЛИТИКИ УКРАИНЫ НОВИНИ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ, Россия, Тимошенко, Янукович, выборы, партия, оппозиция, БЮТ, регион
Политический пульс страны
новости, политика, факты, хроники, комментарии...

Актуальные темы:


С 22 АПРЕЛЯ 2011 СУДИЛИЩЕ ГОНГАДЗЕ ПЕНСИОННАЯ РЕФОРМА ДИКТАТУРА
Судилище над участниками
Налогового Майдана
Политические репрессии:
режим Януковича
назначил Тимошенко
7 лет!
Кто организаторы?
Кучма? Литвин? ..?
Дело замяли?
ПЕНСИОННЫЙ ГЕНОЦИД! РЕПРЕССИИ ПРОТИВ СМИ
УКРАЇНА МОВНА ПРОВОКАЦІЯ ВЫБОРЫ ЭКОЦИД ГРАБЁЖ
http://urist.in.ua/showthread.php?t=178187
Конституционный
переворот
"РЕГИОНАЛОВ" в Верховну Раду УКРАИНА, ХАРЬКОВ НАРОДА УКРАИНЫ

Суды превратили в инквизицию      Криминальная оккупация Украины


ВО "БАТЬКІВЩИНА"

США: звільнення Юлії Тимошенко зміцнить головування України в ОБСЄ
6772_102646284946_7238148_n.jpg Гельсінська комісія США вважає ув'язнення Юлії Тимошенко головним символом порушення прав людини в Україні та закликає владу її звільнити
Юлія Тимошенко: 9 травня - це не торжество ідеології, це – тріумф Людини
pr_b9571.jpg Не треба високих слів, пишних гасел, маршів. Просто подякуємо їм за те, що вони були, за те, що не скорилися, за те, що віддали своє життя і молодість
Влада маніпулює рішенням Євросуду щодо Юлії Тимошенко
pr_a1390.jpg "Влада нічого не зробила на сьогоднішній день задля виконання рішення Євросуду з прав людини", - констатував захисник Юлії Тимошенко


Партія "УДАР"

На Закарпатті молодь вшанувала пам’ять розстріляних парашутистів

На Закарпатті з нагоди Дня Перемоги активісти Молодіжного крила партії "УДАР" здійснили сходження на гору Полонина Руна. Тут вони вшанували пам’ять парашутистів, яких фашисти розстріляли прямо у повітрі. На честь загиблих героїв молодь запалила пам’ятний вогонь у найвищій точці Перечинського району.

Кличко: В України критично мало часу, щоб надолужити перетворення, необхідні для євроінтеграції

Для України сьогодні надзвичайно важливо якнайшвидше надолужити ті зобов'язання, які вона на себе взяла перед ЄС і досі не виконала. Україна  як держава повинна продемонструвати прогрес у перетвореннях, що наблизять її на шляху до європейської спільноти. Про це заявив Віталій Кличко в Празі на зустрічі з міністром закордонних справ Чеської республіки Карелом Шварценбергом.

Столичний суд закрив справу за позовом Віри Іванової до лідерів опозиції

Сьогодні Голосіївський районний суд Києва закрив справу за позовом Віри Іванової до лідерів трьох опозиційних фракцій: Віталія Кличка, Арсенія Яценюка та Олега Тягнибока щодо протиправних дій під час блокування роботи парламенту. 


ВО "СВОБОДА"

Україна в геополітичних реаліях. Загрози та можливості

Сучасна Україна перебуває на роздоріжжі. Пристати до Заходу чи повернутися до східного боку? На Заході не поспішають приймати, Росія навпаки все голосніше агітує інтегруватися в її міжнародні структури. Політична і бізнесова еліти розділені. Усвідомлюючи, що в сучасному глобалізованому світі Україні необхідно перебувати в союзницькому блоці, ніхто не може дати чіткої відповіді на запитання: куди ж нам рухатися? яка зовнішньополітична стратегія в України?

У Пшеничниках на Івано-Франківщині перепоховали жертв большевицьких репресій

9 травня у селі Пшеничники Тисменицького району Івано-Франківської області за участі громадськості, представників духовенства, громадських організацій та політичних партій патріотичного спрямування відбулося перепоховання віднайдених останків жертв большевицького режиму, що загинули у 1939-1941 роках.

Націоналісти не допустили кривавої символіки на вулицях Івано-Франківська

9 травня івано-франківські свободівці не допустили комуністичного ходу під червоними прапорами вулицями міста та вшанували загиблих українців у Другій світовій війні, взявши участь у перепохованні жертв НКВД у селі Пшеничники.

9 травня для націоналістів – це не свято, а день скорботи за мільйонами вбитих українців у Другій світовій війні.


Компартія України

Ирина Спирина: Быть наследниками Победителей – огромная честь и ответственность
9 мая в Днепропетровске состоялся «Парад Победителей» в честь 68-й годовщины Победы советского народа в Великой Отечественной войне, в котором приняла участие народный депутат Украины Ирина Спирина. Пройдя в колонне «Парада Победителей», Ирина Спирина возложила цветы к монументу Вечной Славы, …
Дневник конкурса «Таланты многодетной семьи». 10 мая 2013 г.
Сегодня и завтра артековцы путешествуют по Южному берегу Крыма, они увидят много интересного, познакомятся с историей полуострова. Но, несмотря на экскурсии, конкурс продолжается, все идет по плану. Сегодня до обеда прошли отборочные туры в номинации «Оригинальный жанр», в нем свои …
Украина отметила 68-летие Победы в Великой Отечественной войне (обновляется)
КИЕВ В столице Украины городе-герое Киеве состоялся Парад Победителей, посвященный 68-й годовщине Победы советского народа в Великой Отечественной войне. Участники Парада прошли праздничной колонной по центральным улицам города к столичному Парку Вечной Славы. По ходу движения колонны коммунисты возложили цветы …

СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА

Ещё новости: УНИАН, Ukranews, Ukr.net, Главком, Украина без Януковича!, Досье, Факты, Вікна, ОстроВ, 5 канал, ОБКОМ



В США Кожара обсудил вопрос усыновления украинских детей (видео)
В эти дни Леонид Кожара находится с визитом в Соединенных Штатах. Там он, среди прочего, поднял вопрос о судьбе усыновленных украинцев. Приемные родители должны отчитываться об условиях, в которых живут их дети. Но такой пункт - мало кто выполняет. Почему это беспокоит МИД Украины - в репортаже Максима Драбка.
Киевская пенсионерка подала в суд на лидеров оппозиции (видео)
В Киеве пенсионерка, Вера Иванова, пыталась осудить оппозиционных народных депутатов. Сегодня Голосеевский районный суд рассматривал ее иск против Арсения Яценюка, Виталия Кличко и Олега Тягнибока. Пенсионерка требовала привлечь троих лидеров к ответственности за блокирование работы Верховной Рады.
Янукович пока не может помиловать Юлию Тимошенко (видео)
Президент сейчас не может помиловать Юлию Тимошенко. Сегодня это заявил глава украинского МИДа на публичных дискуссиях в Вашингтоне. Министр пояснил, что глава государства не в праве пойти навстречу заключенному, пока тот не использовал все правовые возможности доказать свою невиновность.
Украина скоро договорится с МВФ, - Колобов
Украина оптимистично оценивает шансы в ближайшее время подписать соглашение с МВФ о возобновлении кредитования на сумму 15 миллиардов долларов, заявил министр финансов Юрий Колобов. "Переговоры прошли очень плодотворно, и в ближайшем будущем обе стороны готовы подписать это соглашение", - сказал министр.
МИД Чехии: Украина должна выполнить решение ЕСПЧ по Тимошенко
Украина является одной из важных стран Европы, но она должна пройти весь сложный путь евроинтеграци. Об этом во время встречи с Виталием Кличко в Праге сказал министр иностранных дел Чешской республики Карел Шварценберг. "И Украина обязательно должна выполнить решение ЕСПЧ в отношении Юлии Тимошенко", - отметил чешский министр.
Россия не поставляет запрещенное оружие в Сирию, - глава МИД РФ
Россия не поставляет и не будет поставлять запрещенных наступательных вооружений в Сирию, заявил глава МИД России Сергей Лавров. Находясь с визитом в Варшаве, Лавров подчеркнул, что Москва завершает поставки оборонительного вооружения по прежним контрактам, и не планирует продавать Сирии комплексы С-300.
В США надеются, что решение ЕСПЧ поможет освободить Тимошенко
Руководство Хельсинской комиссии выразило надежду, что решение Европейского суда по правам человека по делу экс-премьера Украины Юлии Тимошенко станет дополнительным импульсом для ее освобождения. Сенатор подчеркнул, что Украине во время председательства в ОБСЕ предстоит выполнить большие задачи в руководстве этой организацией.
Путин обсудил с Кэмероном сирийский вопрос
Россия и Британия заинтересованы в скорейшем прекращении конфликта в Сирии, заявил российский президент Владимир Путин после встречи с премьер-министром Дэвидом Кэмероном в Сочи. "У нас есть общая заинтересованность в скорейшем прекращении насилия и запуске процесса мирного урегулирования", - подчеркнул Путин.
Герман верит, что Янукович помилует Тимошенко
Народный депутат от ПР Анна Герман заявила, что президент Виктор Янукович при первой же возможности воспользуется своим правом на помилование экс-премьера Юлии Тимошенко. "Я говорила уже не раз, что я верю в милость президента и верю в то, что придет время, когда он сможет применить свое право на помилование и относительно Юлии Владимировны", - заявила Герман в эфире Радио Свобода.
Власть намерена завести дела на каждого депутата "Свободы", - Сиротюк
Власть дала указание возбудить уголовные дела против каждого депутата от ВО "Свобода". Об этом заявил депутат от этой партии Юрий Сиротюк, комментируя открытие уголовного производства за драку в Тернополе на 9 мая. Он отметил, что в партии пока не знают, против кого именно возбудили дело, и кто именно бросил дымовую шашку.
Глава МИД Польши: ЕС должен подписать Ассоциацию с Украиной
Европейский Союз должен подписать соглашение об ассоциации с Украиной, чтобы поддержать европейскую политику Киева. Об этом заявил министр иностранных дел Польши Радослав Сикорский в четверг, 9 мая 2013 года, в Лондоне на встрече с главой МИД Великобритании Уильямом Хейг.
"Ударовцы" стали самыми активными законодателями апреля, - ОПОРА
В апреле парламентарии разработали 405 законопроектов. Самый высокий показатель активности депутатов во фракции УДАР, члены которой были привлечены к нормотворчеству на 78,57%. Не особо уступают коллегам по оппозиционному блоку и представители "Батькiвщини", которые на 77,89% поработали перед майскими праздниками.
Сирийские власти давно пересекли "красную черту", - Эрдоган
Сирийские власти давно пересекли "красную черту" и применяют химическое оружие, заявил премьер-министр Турции Реджеп Тайип Эрдоган. "Совершенно очевидно, что режим (в Сирии - ред.) использовал химическое оружие и ракеты", - сказал премьер, подчеркнув, что об этом свидетельствует характер ранений сирийских беженцев.
Украина надеется, что США поддержат ее евроинтеграцию, - Кожара
Глава МИД Украины Леонид Кожара во время встречи с председателем подкомитета по европейским вопросам Комитета по иностранным отношениям Сената США Крисом Мерфи отметил, что Украина надеется, что США поддержат ее евроинтеграционные стремления. Кожара проинформировал сенатора о работе, направленной на подписание ассоциации.
В Грузии хотят легализировать марихуану
Правительство Грузии рассматривает вопрос возможной декриминализации потребления марихуаны, поскольку введение запретов в некоторых случаях чревато обратными последствиями, заявил министр труда, здравоохранения и социальной защиты республики Давид Сергеенко. "Это тема, где необходима обдуманная стратегия", - заявил он.
Суд закрыл производство против лидеров оппозиции за блокирование Рады
Голосеевский районный суд Киева закрыл производство по иску гражданки Веры Ивановой к лидерам оппозиционных фракций "Батькiвщина" Арсению Яценюку, УДАР Виталию Кличко и "Свобода" Олегу Тягнибоку в связи с тем, что данное дело не может рассматриваться в рамках административного судопроизводства, это является гражданским спором.
Украинские "заробитчане" будут платить налог в ПФ (видео)
Вiдтепер усi украiнцi, котрi працюють за кордоном, будуть сплачувати внески у Пенсiйний фонд. Новий закон уже опублiкували. Ранiше заробiтчани сплачували лише податок до бюджету краiни, в якiй вони працюють. Тепер - вiддаватимуть i "eдиний внесок" до Пенсiйного фонду Украiни.
Кличко обсудит в Праге ассоциацию с ЕС
Сегодня в Праге состоится встреча лидера партии УДАР Виталия Кличко с министром иностранных дел Чешской республики Карелом Шварценбергом. Кличко планирует донести видение партии УДАР относительно политической ситуации в Украине и перспектив ее развития, а также подчеркнет необходимость и важность подписания Соглашения об ассоциации.




Історик: У майбутньому не Україна буде вступати в ЄС, а Євросоюз - в Євразійський

Член Центрального комітету КПУ, історик Сергій Гмиря вважає, що сильний Європейський Союз неможливий без участі Росії.

Українці могли постраждати в сутичках у Сербії

МЗС України заявило, що перевіряє інформацію про двох громадян України, які нібито постраждали в сутичках у Сербії. Нагадаємо, сьогодні біля столиці країни відбулися сутички між сербськими націоналістами та албанськими екстремістами.

На Закарпатті вибори можуть пройти з угорською мовою

У місті Берегово, що на Закарпатті, незабаром мають відбутися вибори міського голови. Один із кандидатів, Золтан Бабяк, хоче, щоб запрошення на вибори та самі бюлетні були надруковані угорською.

Колобов обіцяє, що скоро Україна домовиться з МВФ про кредит

За словами міністра фінансів Юрія Колобова, Україна оптимістично оцінює шанси підписати найближчим часом угоду з МВФ про відновлення кредитування на суму 15 мільярдів доларів.

У Львові розпочався 6-ий День батяра

До Львова повернулися гульвіси з минулого. В рамках Дня міста вшосте стартував День батяра.
+Відео

Найбільші хабарі в Україні вимагають за нерухомість та землю

Генеральна прокуратура розповіла "Українському тижню" про розміри найбільших 10 хабарів, які спробували взяти в Україні. Більшість хабарів вимагали або за виділення землі, або за передачу нерухомості.

Кличко вважає, що в України критично мало часу на виконання всіх вимог ЄС

На зустрічі з міністром закордонних справ Чеської республіки Карелом Шварценбергом лідер УДАРу Віталій Кличко заявив, що для України сьогодні надзвичайно важливо якнайшвидше надолужити ті зобов'язання, які вона на себе взяла перед ЄС і досі не виконала.

Підсумки тижня. Як прожили Україна та світ останні 7 днів?

Резонансні події, ексклюзивні коментарі. Аналіз та прогноз. Підсумки тижня очима журналістів телеканалу новин "24".
+Відео

Американські чиновники хочуть, щоб Тимошенко звільнили

На офіційному сайті Юлії Тимошенко з'явилося повідомлення, що американські чиновники вболівають за екс-прем'єра: "Ми... сподіваємося, що рішення Європейського суду ... стане додатковим імпульсом для її звільнення".

В Януковича знайшлись гроші на меморіал жертвам Голодомору у Вашингтоні

Регіоналка Ганна Герман повідомила, що влітку у Вашингтоні розпочнеться спорудження меморіалу пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 років.

Після вибуху яхти поблизу Одеси власник - в реанімації

Внаслідок вибуху яхти на території "Чорноморського яхт-клубу" постраждала одна людина.
+Відео

Біля Одеси вибухнув катер [Фото, Відео]

В одеському яхт-клубі "Чорноморський" вибухнув моторний човен. У соціальних мережах очевидці опублікували фото.

Герман вірить, що Янукович застосує свою милість щодо Тимошенко

На думку нардепа від Партії регіонів Ганни Герман, Віктор Янукович при першій можливості використає своє право, щоб звільнити екс-прем’єра Юлію Тимошенко.

Проти всіх свободівців порушать кримінальні справи, - "Свобода"

Депутат-свободівець Юрій Сиротюк переконує, що влада дає вказівку порушувати кримінальні справи проти кожного нардепа зі "Свободи". Так Сиротюк прокоментував відкриття кримінального провадження проти свободівців, що нібито почали бійку в Тернополі.

У Криму нічний клуб зливає нечистоти в море [Фото]

На одному з пляжів Аркадії, який розташований неподалік нічного клубу "Ітака", прямо в море зливаються невідомі речовини.

Прокуратура взялася за свободівців, які порушували порядок у Тернополі 9 травня

Прокуратура Тернопільської області розпочала кримінальне провадження проти свободівців за фактом грубого порушення громадського порядку під час святкування Дня Перемоги у Тернополі.

Герман про статки Януковича: Перед вершиною президент знав велику нужду

Регіоналка і позаштатний радник Президента України Ганна Герман пояснює, що Віктор Янукович знав велику нужду в житті і зараз стоїть на вершині.


POLITICON



С Днём ПОБЕДЫ! Слава Советскому народу! Народу-победителю!
Слава тем, кто принёс нам эту Победу, осводив Землю от фашистской заразы.
Земной поклон освободителям и вечная им память.

www.politicon1.at.ua



28 травня. Хто боїться жінок-політиків? Відкрита дискусія Майдан Reload №15

28 травня. "За" і "проти" гендерних квот у політиці. Позитивна дискримінація чи політика подвійних стандартів?

18 травня 2012 року. День Європи на Майдані Незалежности

Рух "Ми-європейці" запрошує всіх-всіх-всіх відсвяткувати День Європи на Майдані Незалежності.

18 травня 2013 у Харкові відбудеться ІІ Сесія Слобожанського Форуму Українських Справ.

Питання діяльности «свідомої української громади», збереження та відродження української етно-ідентичности в умовах політичного домінування нео-радянської російськомовної культури та інтеґрації правозахисного, екологічного і націо-захисного руху обговорять 18 травня у Харкові на ІІ Сесії «Слобожанського Форуму Українських справ», ініціяторами якої виступили ГО «Українська Справа» та «Зелений Фронт».

15 травня 2013. Зустріч громадських лідерів м. Харкова з Мирославом Мариновичем

В рамках зустрічі, впродовж двох годин, ми говоритимемо про лідерство і цінності в сучасному суспільстві, дискутуватимемо про їх нелегку взаємозалежність, шукатимемо рецептів виховання та формації моральних лідерів у сьогоднішніх умовах.

14 травня. Чи можуть громадяни змінити інформаційний простір України? Відкрита дискусія Майдан Reload №13

Ініціативна група «Першого Грудня» стверджує, що українські громадяни, здатні мобілізуватися до конкретних дій і суспільство має всі необхідні знання і сили, щоб втілити запит на зміни.



Україною продовжують розгулювати "липові” ветерани (+ФОТО). Журналісти з’ясовують, хто вони

Цього чоловіка бачили вчора у місті Іллічівську. Старший лейтенант-танкіст з шашкою (!) і "поплавком” про закінчення середньої мореходки на лівому лацкані кітеля. Нагороди, схожі на Орден Леніна і Орден Жовтневої Революції, – «громадські медалі», які видають російські комуністи. Їх також … Продовження

За рівнем якості життя матерів Україна гірша, ніж Алжир, Лівія та Кувейт

Міжнародна організація Save the Children, яка займається захистом прав дітей в усьому світі, представила щорічний рейтинг країн, в яких найкраще бути матір’ю. Лідерами виявилися скандинавські країни, а в Європі гірша за Україну лише Албанія. 176 країн розташували в певному порядку, … Продовження

Гельсінська комісія США закликала Януковича звільнити Тимошенко

У Гельсінській комісії США сподіваються, що рішення Європейського суду з прав людини щодо незаконного та політично вмотивованого арешту Юлії Тимошенко стане імпульсом для її звільнення. Про це заявив голова Гельсінської комісії, сенатор Бенджамін Кардін під час слухань у Вашингтоні на … Продовження

Київ опинився на другому місці за найбільшими хабарами

Минулого року українці найчастіше послуговувалися хабарами від 10 до 30 тисяч гривень. Про це у відповідь на інформаційний запит Тиждень.ua повідомили в управлінні зв’язків з громадськістю Міністерства внутрішніх справ України. За період з 1 січня по 19 листопада 2012 року МВС … Продовження

ЄБРР знову погіршив прогноз розвитку економіки України

Європейський банк реконструкції та розвитку удруге цього року погіршив прогноз розвитку української економіки й тепер очікує її зниження на 0,5%. Про це зазначається в оприлюдненому в п’ятницю оновленому огляді регіональних економічних перспектив, передає "Інтерфакс-Україна". Як повідомляється, у 2014 році ЄБРР … Продовження



Син Азарова забудує стадіон, де «Динамо» зіграло «Матч смерті»?

Комітет "Захистимо стадіон «Старт» збирається домагатися скасування в судовому порядку рішення Київської міськради про виведення стадіону «Старт» із переліку спортивних парків. «Зараз шукаємо юристів, щоб спробувати скасувати рішення Київради від 2010 року, яким стадіон був виведений зі списку спортивних парків», — заявив голова цього комітету Ярослав Новицький. За його словами, в липні 2010 року стадіон «Старт» [...]

В Україні як за сталінські часи засуджують 99% обвинувачених

Шанси на виправдальний вирок в українському суді — майже нульові. Обвинувачених за кримінальними справами з ймовірністю 99,8 відсотка засуджують до ув'язнення. Минулого року було звільнено з-під варти лише 707 обвинувачених, при цьому 185 тисяч людей було засуджено. Це статистика самої Державної судової адміністрації, яку наводять українські ЗМІ, повідомляє Німецька хвиля. На запит Deutsche Welle з проханням [...]

Гладчук просить партію регіонів не турбувати пропозиціями підкупу

  Голова ВО «Молодь – надія України» Вадим Гладчук просить піарників партії регіонів не турбувати його дзвінками із пропозиціями грошей в обмін на припинення критики. «Громадський спротив не продається!» – заявив Гладчук, оприлюднюючи аудіозапис однієї з багатьох подібних розмов. На аудіозапису посередник з питань піару Андрій каже: «Є ресурс «Спротив». Дуже цікавить одну людину, щоб [...]

Банкир семьи Юрия Иванющенко возглавила банк «Даниэль»

Окружение депутата взяло под контроль еще один неплатежеспособный банк... Испытывающий проблемы с ликвидностью банк «Даниэль» получил пятого председателя правления с начала года. 23 апреля 2013 года наблюдательный совет банка назначил председателем правления Анастасию Чурилину, сообщило агентство Smida. В тот же день она была назначена и советником председателя наблюдательного совета банка. В апреле 2011 года Чурилина, [...]




Янукович збудує у Вашингтоні меморіал жертвам Голодомору за $ 2 млн

Новини від ТСН Будівництво меморіалу почнеться вже цього літа.
Гельсінська комісія США сподівається на звільнення Тимошенко

Новини від ТСН Сенатори США із Гельсінської комісії назвали Тимошенко символом порушення прав людини в Україні.
За бійку в День перемоги проти свободівця почали кримінальне провадження

Новини від ТСН Санкція статті, за якою відкрито провадження, передбачає позбавлення волі на строк до чотирьох років.
У рейтингу активності депутатів лідирує УДАР, а регіонали пасуть задніх

Новини від ТСН Найвищу законотворчу активність у квітні показали депутати УДАРу (78% активних нардепів), "Батьківщини" (77%) та КПУ (68%).
Герман переконує, що Янукович помилує Тимошенко при першій можливій нагоді

Новини від ТСН Позаштатний радник президента переконана в його "милості".
Митний союз боїться українських курей

Новини від ТСН В нашій курятині нібито знайшли заборонені речовини
У Росії сподіваються залишити флот у Севастополі і після 2042 року

Новини від ТСН Командувач флоту заявляє, що до 2042 року йти з Криму ніхто не збирається.
Суд не задовольнив позов пенсіонерки Іванової до лідерів опозиції

Новини від ТСН Справа не може розглядатися в рамках адміністративного судочинства.
Українські суди "саджають" масовіше, ніж радянська влада в 1937 році

Новини від ТСН Виправдовують лише 707 людей зі 185 тисяч звинувачених, а це в десять разів менше, ніж в часи радянських репресій.




Женщин закидали бутылками и стульями во время молитвы у Стены плача

Ортодоксальные евреи протестуют против принятого решения властей.

Эксперты определили самых активных депутатов в Раде

"Регионалы" оказались самыми неэффективными.

В Вашингтоне появится памятник жертвам Голодомора за деньги Януковича

Герман уже летит в США, чтобы заниматься сооружением.

Герман хочет, чтобы Тимошенко не пряталась от суда

"Регионалка" верит в милость президента.

В Нежине восстали против закрытия единственного магазина украинской книги

Протест уже направлен в соответствующие инстанции.

Прокуратура решила разобраться в срыве Дня Победы в Тернополе

Возбуждено уголовное производство по статье "хулиганство".

Герман о доходах Януковича: "Он знал большую нужду в жизни"

Политик знает, что все президенты хорошо зарабатывают.



Чеський міністр: Україна має виконати рішення щодо Тимошенко

Україна обов’язково має виконати рішення Європейського суду щодо Юлії Тимошенко.

Німеччина і Польща хочуть скасувати візи для росіян

Німеччина і Польща підтримують якнайшвидше скасування візового режиму між Росією і Європою.

На Закарпатті просять друкувати виборчі бюлетені угорською мовою

Кандидат у мери міста Берегово Закарпатської області Золтан Бабяк просить надрукувати запрошення на вибори та самі бюлетені угорською мовою.

Міністр фінансів обіцяє, що Україна скоро домовиться з МВФ

Україна оптимістично оцінює шанси найближчим часом підписати угоду з МВФ про відновлення кредитування на суму 15 мільярдів доларів.

В Європарламенті почали акцію "Лукашенко, Puck You!"

Депутат Європарламенту від Польщі Марек Мігальські розпочав акцію проти проведення в Білорусі Чемпіонату світу з хокею в 2014 році.

ЗМІ опублікували український рейтинг найбільших хабарів

Найбільша сума хабара, яку задокументували правоохоронці минулого року в Україні, склала 11 мільйонів доларів.

Янукович і Льовочкін знайшли 2 мільйони на меморіал Голодомору – Герман

Влітку розпочнеться спорудження меморіалу пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 років у Вашингтоні.

Сенатори США розповіли Кожарі, що Тимошенко сидить несправедливо

У Гельсінській комісії США вважають, що ув'язнення Юлії Тимошенко є символом порушення прав людини в Україні та закликають владу її звільнити.

Німеччина може підтримати пом'якшення режиму економії на G7

Міністр фінансів Німеччини Вольфганг Шойбле, як очікується, підтримає пом'якшення режиму жорсткої економії в Європі.



День менеджера

Якщо успішність І. В. Сталіна заперечувати важко, то з ефективністю все набагато складніше. Як не дивно, імідж "ефективного менеджера" підтримують не тільки сталіністи, а й багато антисталіністів. Люди, що зображують Кобу суперобачливим вбивцею, лестять йому. (рос)

Thu, 09 May 2013 07:42:00 +0300

Гітлер, Сталін і Україна: безжальні стратеґії

Гітлер сказав: "З осені 1938 року я вирішив йти разом із Сталіним… Сталін і я – єдині, які дивляться лише у майбутнє. Так, я найближчими днями на німецько-радянському кордоні подам руку Сталінові і разом з ним розпочну новий розподіл світу…"

Thu, 09 May 2013 06:53:07 +0300

Інша Галичина

Історія "Галичини" як структури – це історія української поразки. Це – частина трагедії бездержавного українського народу: на іншому боці під Бродами також були українці. Кому потрібне таке протиставлення "героїв" і "совєтів"?!..

Wed, 08 May 2013 09:30:59 +0300

Сім "смертних" гріхів владики Павла

Владика Павло зробив блискучу кар'єру в церкві, а Петро Лебідь виявився дуже хитрим підприємцем. За рахунок грошей, які Лаврі жертвують прихожани і виділяє держбюджет, Лебідь будує господарство особисто для себе. (рос)

Tue, 07 May 2013 09:30:46 +0300

Фейсбук, протести і революція: що далі?

У політиці не виникає нічого нового, щоб дало друге дихання зневіреній країні. Тим часом градус напруги у соцмережах зростає. Фейсбук переповнений гучними закликами. Проте це не призводить до зростання активності у реалі. Щось не тримається купи у цій картині.

Mon, 06 May 2013 09:04:03 +0300



Глава МИД Чехии: Украина должна выполнить решение ЕСПЧ по делу Тимошенко
Украина должна пройти весь путь евроинтеграции и выполнить решение Европейского суда по правам человека по делу экс-премьера Юлии Тимошенко, сообщил главой МИД Чехии Карел Шварценберг во время встречи с лидером партии УДАР Виталием Кличко.
Кожара в США: никто не заставит освободить Тимошенко
Министр иностранных дел Украины отметил, что власти не могут выполнить призыв Евросоюза и США и без всяких условий освободить Тимошенко.
Хельсинская комиссия США надеется на скорое освобождение Тимошенко
В Хельсинской комиссии при Конгрессе США надеются, что решение Европейского суда по правам человека по делу экс-премьера Украины Юлии Тимошенко послужит дополнительным импульсом для ее освобождения.
Герман верит, что Янукович помилует Тимошенко
Внештатный советник Президента, депутат от ПР Анна Герман заявила, что Виктор Янукович при первой же возможности воспользуется своим правом на помилование экс-премьера Юлии Тимошенко.
Составлен рейтинг активности депутатов Рады за апрель: лидируют УДАР и Батьківщина
Гражданская сеть Опора проанализировала законотворческую активность депутатов Верховной Рады в апреле этого года.
Герман: Янукович стоит на вершине своей жизни
Народный депутат от Партии регионов Анна Герман заявила, что президент Украины Виктор Янукович сейчас находится на вершине своей жизни.
Россия не намерена уходить из Севастополя после 2042 года - командующий флотом
Черноморский Флот России намерен остаться в Севастополе и после 2042 года, заявил командующий ЧФ РФ вице-адмирал Александр Федотенков.
Суд Киева отклонил иск гражданки Ивановой против оппозиции по делу о блокировании Рады
Голосеевский райсуд Киева закрыл производство по иску Веры Ивановой против оппозиции по делу о блокировании Верховной Рады Украины, сообщил народный депутат от УДАРа Владимир Бондаренко.
Кандидат в депутаты по одному из скандальных округов вернулся в Украину
В среду, 8 мая, кандидат в народные депутаты Украины по избирательному округу №132 в Николаевской области Аркадий Корнацкий вернулся в Украину.
Глава МИД объяснил, почему Янукович не может помиловать Тимошенко
Министр иностранных дел Леонид Кожара заявил в Вашингтоне, что Президент Виктор Янукович не может вмешиваться в дело экс-премьер-министра Юлии Тимошенко.


Съезд российских оппозиционеров в Эстонии завершился дракой

В Таллине в пятницу конференция Кризис демократии в России с участием российских оппозиционеров Анастасии Рыбаченко, Сурена Газаряна и Максима Ефимова привела к драке и вызову полиции.

СМИ выяснили место захоронения Тамерлана Царнаева

Тело Тамерлана Царнаева, которого подозревали в совершении терактов в Бостоне и погибшего в перестрелке с полицией 19 апреля, похоронили на мусульманском кладбище в городе Досуэлл в штате Виргиния, пишут американские СМИ.

Металлист уверенно обыграл Зарю

Харьковчане увезли три очка из Луганска

Атаманы уступают Волкам из Астаны со счетом 2:3

Первый финальный день 3-го сезона WSB оказался неудачным для Украинских атаманов

Глава МИД Чехии: Украина должна выполнить решение ЕСПЧ по делу Тимошенко

Украина должна пройти весь путь евроинтеграции и выполнить решение Европейского суда по правам человека по делу экс-премьера Юлии Тимошенко, сообщил главой МИД Чехии Карел Шварценберг во время встречи с лидером партии УДАР Виталием Кличко.

Убийство Лумумбы: Из десяти подозреваемых бельгийцев троих уже нет в живых

Семья первого премьер-министра Демократической Республики Конго Патриса Лумумбы подала иск против 10 бельгийцев, подозреваемых в причастности к расправе над африканским лидером 17 января 1961 года.

Киевская ГАИ просит не парковаться под НСК Олимпийский 11 мая

Киевская Госавтоинспекция просит столичных водителей не парковаться вблизи от НСК Олимпийский из-за футбольного матча 11 мая между ФК Динамо Киев и ФК Ильичевец Мариуполь, сообщили в ведомстве.

Хельсинская комиссия США надеется на скорое освобождение Тимошенко

В Хельсинской комиссии при Конгрессе США надеются, что решение Европейского суда по правам человека по делу экс-премьера Украины Юлии Тимошенко послужит дополнительным импульсом для ее освобождения

Единственный сумевший сбежать из концлагеря КНДР рассказал свою историю

Шин Донг-Хек является единственным известным человеком, родившимся и сумевшим сбежать из так называемой «зоны тотального контроля» в КНДР - Лагеря 14. В этом месяце на книжных полках в Южной Корее появилась автобиографическая книга Донг-Хека, в которой он описывает все, что пришлось пережить ему и его семье в лагере, сообщает CNN.

Большинство американцев не верит в необходимость сохранения традиционной семьи, - исследование

Большинство молодых американцев не считает традиционные семьи обязательным атрибутом современной жизни, говорят исследователи из компании uSamp.

Вызвавшись помочь с сумкой, киевлянин обокрал женщин

В Киеве мошенник обокрал девушку, предложив поднести ей тяжелую сумку, однако был пойман с поличным и получил полтора года тюрьмы по решению Соломенского райсуда.

Сейм Латвии ограничил права русских, введя понятие государственной нации

Сейм Латвии принял поправки к закону о гражданстве, которые регламентируют возможность двойного гражданства и вводят понятие "государственная нация". Ее представителями признаны только латыши и ливы

Лоран Блан может возглавить ПСЖ

Француз может сменить Карло Анчелотти

Один из крупнейших американских банков обвинил Bloomberg в шпионаже за работниками

Goldman Sachs, один из крупнейших американских банков, обвинил сотрудников агентства Bloomberg в шпионаже за работниками финансовой организации.

Книги Ильфа и Петрова противоречили "немецкому духу" - DW

Более 4 тысяч немецких школ получили для своих библиотек репринтные издания книг, которые были сожжены нацистами 80 лет назад.



В Европарламенте стартовала акция «Лукашенко, Puck You!»

По инициативе депутата от Польши Марека Мигальского в Европарламенте стартовала акция «Лукашенко, Puck You!» (puck - шайба), направленная на то, чтобы лишить Белоруссию права проведения Чемпионата мира по хоккею в 2014 году.

Почему Янукович не может помиловать Тимошенко

Министр иностранных дел Леонид Кожара заявил в Вашингтоне, что Президент Виктор Янукович не может вмешиваться в дело экс-премьер-министра Юлии Тимошенко. "Никто не счастлив, что дама, красивая дама, бывший премьер-министр, находится в тюрьме..."

Украина – буриданов осел мировой политики

Политика многовекторности морально устарела еще при позднем Кучме. Поочередное выторговывание чего-либо то у одного, то у другого партнера показало свою неэффективность. Просто оставаться между ЕС и ТС Украина не в состоянии...

В Лондоне обсудили перспективы украинской Евроинтеграции

Европейский Союз должен подписать соглашение с Украиной, чтобы поддержать европейскую политику Киева. Украинское государственное руководство должно одобрить необходимые законы, облегчающие заключение соглашения.

После продажи ГТС и земли власть начнет продавать людей

Украинская власть, неспособная удержать экономику, бросилась распродавать газотранспортную систему и землю. После этого она может начать распродажу людей

Палестинские лидеры хотят сбросить на Израиль ядерную бомбу

Заместитель секретаря центрального комитета палестинского движения ФАТХ Джибриль Раджуб заявил, что палестинцы без всяких колебаний применили бы ядерную бомбу против Израиля

Почему Путин устранил от власти бывшего главного идеолога Кремля

Победа консервативного крыла над либеральным, возвращение к простой и прямолинейной модели управления государством — это главные последствия отставки вице-премьера Владислава Суркова.

Яценюк вместо работы в Раде устроил себе каникулы на Мертвом море

Лидер фракции "Батькивщина" Арсений Яценюк похвастался в соцсети фотографиями с Мертвого моря в Израиле. Хотя 7 и 8 мая оплачиваются депутатам как время, отведенное для работы в комитетах.

Госсекретарь США Джон Керри прибыл в Москву в разгар разногласий

Госсекретарь США Джон Керри находится в Москве с двухдневным визитом, в ходе которого он встретился с российским президентом Владимиром Путиным и главой МИД Сергеем Лавровым.

Путин уволил одиозного вице-премьера Суркова

Президент РФ Владимир Путин освободил Владислава Суркова от должности вице-премьера "по собственному желанию". Сурков написал заявление об уходе с поста после совещания у президента.



На парад Победы в Луганске вышел ветеран НКВД, который в Карпатах с собаками ловил повстанцев и отправлял в Сибирь. ФОТО+ВИДЕО

На праздничный митинг по случаю Дня Победы в Луганске вышел ветеран НКВД, который два года назад стал «звездой» Ютуба.

В Одессе взорвалась яхта: есть пострадавшие. ВИДЕО

В Одессе в районе пляжа "Отрада" произошел взрыв моторной яхты.

Гражданская война в Сирии: оппозиция взорвала танк Т-72 выстрелом российского "Вампира". Впечатляющее ВИДЕО

Кадры гражданской войны в Сирии, появившиеся в Сети, показывают, что бои ведутся с применением российского вооружения как со стороны приверженцев власти, так и бойцов оппозиции.

Взрыв автобуса в Москве: одни плакали в истерике, а другие фотографировали на телефон. ВИДЕО

Вчера в Москве у станции "Речной вокзал" взорвался автобус. Люди, оказавшиеся случайными очевидцами взрыва, делится эмоциями и рассказами от пережитого.

"Помним, пока живем. Помним, чтобы жить", - Турчинов поздравил всех с Днем Победы. + ВИДЕО

"Почти 70 лет прошло с тех пор как закончилась крупнейшая в мире война. Поздравляю всех с Днем Победы".

«Батькивщина» почтила память героев и жертв Второй мировой войны. ФОТО+ВИДЕО

В четверг, 9 мая, председатель фракции «Батькивщина» Арсений Яценюк, председатель Политсовета Объединенной оппозиции Александр Турчинов, народные депутаты, представители оппозиционных политических сил приняли участие в церемонии памяти героев и жертв Второй мировой войны возле Мемориала Вечной Славы в Киеве.

Янукович имеет дело с тремя группами влияния, - эксперт. ВИДЕО

Придя к власти, Янукович не стремится создавать крупные политические партии - они ему ни к чему. Иное дело "Семья"..

Путин выгнал из правительства серого кардинала российской политики. ВИДЕО

Президент России Владимир Путин освободил Владислава Суркова от должности вице-премьера - руководителя аппарата правительства. Глава государства подписал соответствующий указ 8 мая, сообщили РБК в пресс-службе Кремля.

Очевидцы едва не "линчевали" гаишников, ставших причиной смертельного ДТП в Ивано-Франковске. ФОТО+ВИДЕО

В одном из «спальных» микрорайонов Ивано-Франковска произошло ужасное ДТП.

Дорога Львов-Червоноград: "танкодром", который не ремонтируют три года. ВИДЕО

Автомобилист разместил в интернете видео ужасной дороги на Западной Украине.



Единого кандидата от оппозиции на выборах мэра Василькова зарегистрировали в последний момент

В последний день регистрации кандидатов на должность мэра Василькова, комиссия зарегистрировала представителя партии "Удар" Сергея Сабова единым кандидатом от оппозиции

Герман: Придет время и Янукович помилует Тимошенко

Президент Виктор Янукович при первой возможности воспользуется своим правом на помилование экс-премьера Юлии Тимошенко

Депутат о таинственном бизнесмене Курченко: Молодец, но есть один нюанс...

Волынский миллиардер, совладелец группы «Континиум», которая контролирует сеть автозаправок WOG, внефракционный народный депутат Игорь Еремеев нормально относится к активной деятельности бизнесмена Сергея Курченко и покупки его компанией Одесского НПЗ, принадлежащего российскому «Лукойлу»

В Бангладеш под завалами спустя две недели нашли выжившую

Под завалами разрушенного здания в Бангладеш спасатели обнаружили выжившую женщину, сообщает Associated Press. По словам очевидцев, женщина помахала им рукой из-под завалов

ГАИ в воскресенье ограничит движение транспорта в Киеве

В Киеве в воскресенье, 12 мая, из-за проведения поминальных дней будет частично ограничено движение автомобильного транспорта на дорогах, прилегающих к городским кладбищам

Самая популярная в Украине взятка – от 10 до 30 тыс. грн

В прошлом году украинцы чаще всего пользовались взятками от 10 до 30 тысяч гривен

В апреле главными «законоробами» в Раде стали оппозиционеры

По итогам апреля 2013 года украинские парламентарии разработали 405 законопроектов и постановлений. Как подсчитала общественная сеть «ОПОРА», самый высокий показатель активности депутатов во фракции «Удар», члены которой были привлечены к нормотворчеству на 78,57%. Не особо уступают коллегам по оппозиционному блоку и представители «Батькивщины», которые на 77,89% поработали перед майскими праздниками

Польша агитирует Лондон к подписанию соглашения об ассоциации с Украиной

Европейский Союз должен подписать соглашение с Украиной об ассоциации, чтобы поддержать европейскую политику Киева


НОВОСТИ ПОЛИТИКИ УКРАИНЫ НОВИНИ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ, Россия, Тимошенко, Янукович, выборы, партия, оппозиция, БЮТ, регион
Политический пульс страны
новости, политика, факты, хроники, комментарии...

Актуальные темы:


С 22 АПРЕЛЯ 2011 СУДИЛИЩЕ ГОНГАДЗЕ ПЕНСИОННАЯ РЕФОРМА ДИКТАТУРА
Судилище над участниками
Налогового Майдана
Политические репрессии:
режим Януковича
назначил Тимошенко
7 лет!
Кто организаторы?
Кучма? Литвин? ..?
Дело замяли?
ПЕНСИОННЫЙ ГЕНОЦИД! РЕПРЕССИИ ПРОТИВ СМИ
УКРАЇНА МОВНА ПРОВОКАЦІЯ ВЫБОРЫ ЭКОЦИД ГРАБЁЖ
http://urist.in.ua/showthread.php?t=178187
Конституционный
переворот
"РЕГИОНАЛОВ" в Верховну Раду УКРАИНА, ХАРЬКОВ НАРОДА УКРАИНЫ

Суды превратили в инквизицию      Криминальная оккупация Украины


ВО "БАТЬКІВЩИНА"

Юлія Тимошенко: 9 травня - це не торжество ідеології, це – тріумф Людини
pr_b9571.jpg Не треба високих слів, пишних гасел, маршів. Просто подякуємо їм за те, що вони були, за те, що не скорилися, за те, що віддали своє життя і молодість
Влада маніпулює рішенням Євросуду щодо Юлії Тимошенко
pr_a1390.jpg "Влада нічого не зробила на сьогоднішній день задля виконання рішення Євросуду з прав людини", - констатував захисник Юлії Тимошенко
Юлія Тимошенко: вірте, любіть і творіть добро
pr_b7087.jpg Я хочу, щоб сьогодні світ став хоча б трішечки добрішим і чистішим. І в наших силах змінити життя, зробити його кращим. Відкрийте один одному обійми


Партія "УДАР"

Віталій Кличко в Празі зустрінеться з міністром закордонних справ Чехії

10 травня в Празі відбудеться зустріч лідера партії  «УДАР» Віталія Кличка з міністром закордонних справ Чеської республіки Карелом Шварценбергом.

Кличко відзначив День перемоги з ветеранами у госпіталі в Бердичеві

Лідер партії "УДАР” привітав ветеранів у Житомирському обласному госпіталі для ветеранів війни у м. Бердичеві.

На Черкащині за крісло селищного голови Чорнобаю боротиметься кандидат від «УДАРу»

Чорнобаївська партійна організація партії «УДАР» (Черкаська область) висунула на посаду голови селищної ради Василя Юрченка.


ВО "СВОБОДА"

У Пшеничниках на Івано-Франківщині перепоховали жертв большевицьких репресій

9 травня у селі Пшеничники Тисменицького району Івано-Франківської області за участі громадськості, представників духовенства, громадських організацій та політичних партій патріотичного спрямування відбулося перепоховання віднайдених останків жертв большевицького режиму, що загинули у 1939-1941 роках.

Націоналісти не допустили кривавої символіки на вулицях Івано-Франківська

9 травня івано-франківські свободівці не допустили комуністичного ходу під червоними прапорами вулицями міста та вшанували загиблих українців у Другій світовій війні, взявши участь у перепохованні жертв НКВД у селі Пшеничники.

9 травня для націоналістів – це не свято, а день скорботи за мільйонами вбитих українців у Другій світовій війні.

Свободівця Олександра Розсоху зареєстровано кандидатом на посаду міського голови Ялти

9 травня 2013 року територіальна виборча комісія м. Ялта, що в Криму, зареєструвала голову Ялтинської міської організації Всеукраїнського об‘єднання "Свобода" Олександра Розсоху кандидатом на посаду міського голови на позачергових виборах, які відбудуться 2 червня цьогоріч.

Рішення про висунення свободівця Олександа Розсохи кандидатом на посаду міського голови Ялти було ухвалено 29 квітня на конференції міської організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода".


Компартія України

Георгий Крючков: Власть предала подвиг ветеранов
Нынешняя власть предала подвиг ветеранов. Об этом заявил народный депутат Украины III-IV созывов, член ЦК КПУ Георгий Крючков в комментарии корреспонденту ГолосUA. «Под какими знаменами Украина получила независимость? Под антисоветскими… И кто пришел к власти? Пришел предатель Кравчук, потом – …
Александр Голуб: Решение о запрете массовых мероприятий во Львове было политическим
Сегодня во Львове было принято политически мотивированное незаконно решение, которое ограничивает права граждан. Об этом заявил народный депутат Украины от КПУ Александр Голуб в комментарии корреспонденту ГолосUA. Александр Голуб напомнил, что 9 мая в 6.30 утра во Львове окружной административный …

СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА

Ещё новости: УНИАН, Ukranews, Ukr.net, Главком, Украина без Януковича!, Досье, Факты, Вікна, ОстроВ, 5 канал, ОБКОМ



Янукович распорядился о наградах по случаю Дня Победы
Президент Украины Виктор Янукович подписал указ № 251/2013 "О награждении государственными наградами Украины по случаю Дня Победы" за мужество и самоотверженность, проявленные в борьбе с фашистскими захватчиками в период ВОВ, весомый личный вклад в дело социальной защиты ветеранов и патриотического воспитания молодежи.
Кожара рассказал в США, почему Украине необходимо сотрудничество с ТС
Для Украины важно получить самый благоприятный режим торговли с ключевыми торговыми партнерами, в частности Таможенным союзом России, Беларуси и Казахстана - об этом заявил глава украинского МИД Леонид Кожара на слушаниях в Хельсинской комиссии США. "Сотрудничество Украины с Таможенным союзом очень важно", - заявил он.
Асад не войдет в переходное правительство Сирии, - Керри
Государственный секретарь США Джон Керри, говоря о разрешении сирийского конфликта с учетом мнений всех сторон, заявил, что по мнению США, Башар Асад не будет принимать участия в работе переходного правительства Сирии. Он сделал это заявление на встрече с министром иностранных дел Иордании Насером Джауду в Риме.
Янукович ждет примирения от украинцев, разделенных на враждующие лагеря
Янукович отмечает важность поиска путей примирения между всеми сторонами-участниками Второй мировой войны. "Мы должны искать внутренний мир и спокойствие в диалоге между украинцами и потомками украинцев, которые были разделены войной на враждующие лагеря", - заявил он.
Шуфрич: Мы должны поклониться нашим ветеранам за великий подвиг
Сегодня мы должны поклониться ветеранам за великий подвиг, который они совершили ради нашего будущего, заявляет народный депутат фракции Партии регионов Нестор Шуфрич. "Мы должны поклониться нашим ветеранам за великий подвиг, который они совершили ради нашей жизни, ради нашего будущего", - отметил нардеп.
В Москве прошел парад Победы (видео)
Парад Перемоги пройшов i на Краснiй площi у Москвi. Пiсля бою курантiв на площi помаршували солдати та вiйськова технiка. Потiм над площею пролетiли 68 лiтакiв та гелiкоптерiв - цифра символiзуe рiчницю перемоги. На центральнiй трибунi стояли ветерани, вiйськове керiвництво та головнокомандувач збройних сил Росii.
Янукович возложил цветы к Вечному Огню (видео)
До парку Вiчноi Слави привiтати ветеранiв приiхало керiвництво краiни. Делегацiю очолив Президент Вiктор Янукович. До стели Слави поклали квiти та вiнки. А пам'ять загиблих воiнiв вшанували хвилиною мовчання. Захiд вiдвiдали i ветерани, якi й досi пiд'iжджають до парку. Iдуть iз рiзних куточкiв колишнього Радянського Союзу.
Кожара рассказал, как должен решаться вопрос Тимошенко
Вопрос о возможности освобождения экс-премьера Юлии Тимошенко должен решаться исключительно в соответствии с украинским законодательством. Об этом заявил глава МИД Украины Леонид Кожара в среду в Вашингтоне во время слушаний в Хельсинской комиссии США, отвечая на вопрос сопредседателя комиссии конгрессмена Кристофера Смита.
Янукович почтил погибших воинов минутой молчания
Президент Украины Виктор Янукович открыл торжества посвященные Дню Победы во Дворце "Украина" и объявил минуту молчания по погибшим воинам. После минуты молчания Президент поздравил всех с праздником Победы и добавил, что этот праздник стал символом гордости для всей страны.
Президент Венесуэлы обрушился с жесткой критикой на США
Президент Венесуэлы Николас Мадуро, находящийся в Аргентине с визитом, на стадионе футбольного клуба Олл Бойз "перед тысячами сторонников проправительственных политических сил Аргентины обрушился с критикой на венесуэльскую оппозицию, и обвинил США в подрывной деятельности, направленной против латиноамериканских стран.
Янукович возложил цветы к могиле Неизвестного солдата
В день 68-летия Победы в Великой Отечественной войне президент Украины Виктор Янукович почтил память павших воинов - в киевском Парке Славы глава государства возложил цветы к могиле Неизвестного солдата. Вместе с президентом в церемонии приняли участие представители киевской власти и общественности.
Янукович поздравил соотечественников с Днем победы
Президент Украины Виктор Янукович поздравил соотечественников с 68-й годовщиной победы в Великой отечественной войне. Янукович выразил уверенность, что украинский народ никогда не забудет самопожертвование и воинскую доблесть своих освободителей и будет гордиться их подвигом.
Азаров поздравил украинцев с Днем Победы
Премьер-министр Украины, председатель Партии Регионов Николай Азаров, поздравил украинцев с Днем Победы. "Дорогие сограждане! Нынешняя дата - одна из важнейших в истории Украины. Это день памяти и выражение самой искренней благодарности людям, которые получили Победу в Великой Отечественной войне", - отметил Азаров.
Будущее Сирии несовместимо с режимом Асада, - США
Будущее развитие Сирии несовместимо с нынешним режимом президента Башара Асада. Такое заявление в среду в Вашингтоне сделал официальный представитель Белого дома Джей Карни. Он также отметил, что вопрос об участии некоторых лиц сирийского режима в переходных органах власти должна решать сама сирийская оппозиция.
США выделят еще 100 миллионов на гуманитарную помощь Сирии
США намерены выделить дополнительные 100 миллионов долларов на оказание гуманитарной помощи жителям Сирии. Речь, в частности, идет обо всех, кого затронул конфликт в стране, и в первую очередь о беженцах. Таким образом, общая сумма гуманитарной помощи, которую выделяют Соединенные Штаты Сирии составит 510 миллионов долларов.
Британские власти урежут права мигрантов (видео)
В Британии урежут права мигрантов. Им станет сложнее лечиться, а вот выдворить из страны будет легче, также повысят штрафы для работодателей, которые нанимают нелегалов. О таких законодательных планах объявила королева Великобритании. Церемония проходила на фоне слухов о том, что Елизавета II начинает слагать с себя полномочия.
Путин: Вывод войск США из Афганистана угрожает безопасности России
Вывод американских войск из Афганистана в 2014 году угрожает безопасности РФ, так как международные террористические и радикальные группировки будут пытаться перенести подрывную деятельность на территорию сопредельных государств. Об этом президент России Владимир Путин сказал на заседании Совета безопасности РФ.
Виктор Янукович посетил Севастополь и Артек (видео)
Президент Украины Виктор Янукович посетил Севастополь и Артек. Накануне Дня Победы глава государства провел в городе-герое встречу с ветеранами, а в Международном детском центре - торжественно открыл стадион после реконструкции, который в будущем сможет принимать международные детские футбольные соревнования.




У Черкасах ножем поранили депутата від "Батьківщини"

Ввечері 7 травня депутата Черкаської районної ради від фракції партії ВО "Батьківщина" госпіталізували з ножовим пораненням грудної клітки.

Не було необхідності втручатися серйозно, – Михальчишин про День Перемоги у Львові

Перебуваючи на урочистих заходах до Дня Перемоги у Львові нардеп-свободівець Юрій Михальчишин заявив, що чітко розмежовує ветеранів, тобто реальних учасників бойових дій, і "тилових "героїв".

Вулицями Севастополя пройшов українсько-російський парад

Вперше за роки незалежності України на День Перемоги вулицями Севастополя пройшла військова техніка. Глядачі та ветерани побачили колону бронетранспортерів, важку артилерію та протиповітряні самохідні установки.
+Відео

День Перемоги: В Тернополі й Івано-Франківську відбулися сутички LIVE! [Фото. Відео]

В українських містах проходять урочисті заходи, присвячені Дню Перемоги. Президент України Віктор Янукович вже поклав квіти до пам'ятника невідомому солдату у Києві.

Українцям покажуть "Книгу мертвих"

Вчитель із німецького міста Брауншвайг Ульріх Шаде привіз в Україну "Книгу мертвих", у якій вказано 4,8 тисяч людей, що загинули в місті Брауншвейгу (Нижня Саксонія) впродовж 1939-1945 років.

Спокійний День Перемоги

День Перемоги у Львові пройшов доволі спокійно [Фотоогляд]

У Тернополі на День Перемоги були бійки і димові шашки [Фото, Відео]

Святкування 9 травня у Тернополі таки не обійшлось без інцидентів. Там у Парку Слави побились націоналісти та комуністи.

У Тернополі невідомі розтрощили авто обласного лідера комуністів

У Тернополі невідомі пошкодили автомобіль лідера обласного осередку однієї з політичних партій.

На Прикарпатті змія вкусила чоловіка на його ж подвір’ї

В Івано-Франківській області змія вкусила 51-річного чоловіка на подвір’ї його господарства.

У Рівному викладуть зірку пам'яті із лампадок

У День Перемоги у Рівному викладуть зірку пам'яті з 1418 лампадок, адже саме стільки днів тривала війна.

У Криму УДАРівці привітали ветеранів [Фото]

Кримські УДАРівці вшанували пам’ять полеглих воїнів у роки Другої світової війни.

Не дозволили марш

На День Перемоги в Івано-Франківську свободівці перекрили вулицю [Фото]

У Запоріжжі відбувся парад військових ретро-авто

Парад перемоги із військовими ретро-автомобілями пройшов у Запоріжжі. Місцевий клуб любителів старих авто традиційно викотив на свято два десятки машин часів війни.
+Відео

Міліція: Відзначення 9 травня пройшло спокійно[Фото]

Як повідомили у МВС, грубих порушень громадського порядку під час відзначення 9 травня не було допущено.

Прогресивні соціалісти хочуть Дня Перемоги у Львові на державному рівні

За словами представника Прогресивної соціалістичної партії Олександра Покровського, у Львові День Перемоги потрібно відзначати на державному рівні, як у Севастополі.

У центрі Львова поставили виставу про ІІ Світову війну [Відео]

У центрі Львова показали виставу з трьох актів "Хроніки німецько-радянської війни або вся правда про окупаційну війну на території України" про події 1939,1941 та 1945 років.

Івано-Франківський депутат потрапив у ДТП

Депутат івано-франківської облради, 68-річний Зіновій Береговський потрапив у ДТП. Аварія трапилася у Івано-Франківську на одному з мостів.


POLITICON



С Днём ПОБЕДЫ!
Слава Советскому народу! Народу-победителю!
Слава тем, кто принёс нам эту Победу, осводив Землю от фашистской заразы.
Земной поклон освободителям и вечная им память.

www.politicon1.at.ua

С 1 МАЯ! С Днём международной солидарности трудящихся!
Все на Первомайские акции протеста и борьбы за справедливость!

Уважаемые соотечественники! Товарищи!
Сердечно поздравляю вас с Днём международной солидарности трудящихся – 1 Мая!


В Советском Союзе мы встречали Первомай под лозунгом: «МИР! ТРУД! МАЙ!». Человек труда пользовался почетом и уважением.... Читать дальше »




28 травня. Хто боїться жінок-політиків? Відкрита дискусія Майдан Reload №15

28 травня. "За" і "проти" гендерних квот у політиці. Позитивна дискримінація чи політика подвійних стандартів?

18 травня 2012 року. День Європи на Майдані Незалежности

Рух "Ми-європейці" запрошує всіх-всіх-всіх відсвяткувати День Європи на Майдані Незалежності.

18 травня 2013 у Харкові відбудеться ІІ Сесія Слобожанського Форуму Українських Справ.

Питання діяльности «свідомої української громади», збереження та відродження української етно-ідентичности в умовах політичного домінування нео-радянської російськомовної культури та інтеґрації правозахисного, екологічного і націо-захисного руху обговорять 18 травня у Харкові на ІІ Сесії «Слобожанського Форуму Українських справ», ініціяторами якої виступили ГО «Українська Справа» та «Зелений Фронт».

День скорботи у Львові

Не зважаючи на заборону судів, 8 травня 2013 р о 18-00 год. львівяни зібрались на скорботне віче біля пам’ятника Жертвам комуністичних злочинів, де вшанували жертв Другої світової війни. Вшанування розпочалось покладанням квітів, у якому взяли участь голова Львівської облради Петро Колодій, перший заступник міського голови Львова Олег Синютка, народні депутати України Ірина Фаріон, Олег Панькевич,…

«Очима культури». Блоґ № 25. Невідома п’єса Ю. Косача про Дмитра Бортнянського

Із близько двадцяти п’єс Юрія Косача, написаних насамперед у другій половині 30-х і упродовж 40-х рр., до 2011 р. друком з’явилося усього три. Ще кілька інших мали свою скромну сценічну історію — в Галичині наприкінці 30-х та під час окупації, а згодом у театрах біжинецьких таборів на руїнах повоєнної Німеччини (у першу чергу, в театрі Володимира…



Украина оказалась в центре рейтинга смертности в ДТП

Украина расположилась на 76 месте из 192 стран в международном рейтинге погибших в результате ДТП на каждые 1 млн. жителей Согласно статистике, размещенной на worldlifeexpectancy.com, в Украине на каждые 0,1 млн жителей погибает в авариях 18,8 человек, передает «Автополигон». На … Продовження

Апеляційний суд скасував штраф за акцію під Межигір’ям

Постанову про стягнення із заступника глави партії ”Демократичний альянс” Андрія Богдановича штрафу за акцію під Межигір’ям, де мешкає президент Віктор Янукович, скасовано. Відповідне рішення ухвалив Апеляційний суд Київської області, скасувавши рішення Вишгородського райсуду, повідомили у партії. Райсуд засудив Богдановича до адміністративної … Продовження

"Батьківщина” пропонує нову дату виборів мера Києва

Фракція "Батьківщина” пропонує Верховній Раді призначити чергові вибори мера Києва і депутатів Київської міської ради на 16 липня 2013 року. Відповідний законопроект 8 травня у парламенті зареєстрували депутати Юрій Одарченко і Олександр Чорноволенко. Одночасно вони подали також законопроект про призначення … Продовження

Депутати проігнорували комітети Ради. Яценюк на морі (+ФОТО)

Засідання комітетів, комісій та депутатських фракцій Верховної Ради, які були заплановані на 7 та 8 травня, не проводилися. Про це у середу повідомляє громадянська мережа "Опора". Відповідно до календарного плану роботи парламенту депутати мали б працювати в комітетах і фракціях. … Продовження

Украинские вузы вновь не попали в число лучших

В топ-200 лучших университетов мира по специализациям QS World University Rankings места для Украины привычно не нашлось. Об этом свидетельствуют результаты исследования. Рейтинг включает в себя список 200 лучших университетов по 30 различным специальностям: математике, экономике, инженерному делу, физике, праву … Продовження



Для Януковича владику на Пасху доправляли чартером

  Для митрополита, який звершував служіння в соборі святого Володимира в Херсонесі, де був присутній президент Віктор Янукович, замовили коштовний чартерний рейс. Про це написав на своїй Facebook-сторінці Андрій Ковальов. «Богослужіння, на якому був присутній Янукович, в соборі святого Володимира в Херсонесі звершили митрополит Сімферопольський і Кримський Лазар та керуючий справами УПЦ МП митрополит Бориспільський [...]

Мусорская киностудия имени Виталия Захарченко

В традиционно скудные на новости праздничные дни особенно «доставило» сообщение сайта «Комментарии» о том, что руководство украинской милиции собирается потратить немного миллионов денег налогоплательщиков на «создание фильма или сериала о работе украинской милиции». Неплохая идея, но как еврей, подскажу министру Захарченко, что её можно осуществить намного дешевле. Возможно – и вовсе бесплатно. Украинский народ давно [...]

#Покращення.Уряд збільшив разову допомогу учасникам війни на 10 (!) гривень

    Влада збільшила розмір щорічної разової грошової допомоги для учасників війни у порівнянні з 2012 роком лише на 10 гривень. Про це йдеться у повідомленні Мінфіну. У відомстві зазначили, що на таку допомогу у квітні 2013 року Мінфін направив 821,2 млн гривень (що на 60,9 млн гривень більше проти фактичних видатків 2012 року) За [...]

Что в головках членов парламента?

  Геннадий Москаль – уважаемый и заслуженный человек. Генерал милиции, бывший руководитель ведомства, отвечающего за межнациональный мир и миграционные процессы, активный оппозиционер и пассивный... Впрочем – нет! О пассивности Геннадия Геннадиевича говорить не приходится. Генерал-депутат фонтанирует идеями, мыслями и изысканными инициативами, вне контекста времени и политики оставаясь самим собой – обычным украинским МУСОРОМ. Вот и [...]




В Україні пошкодили ще один пам'ятник Леніну

Новини від ТСН Активісти мають намір і надалі псувати постамент.
Опозиціонер-утікач повернувся в Україну

Новини від ТСН Корнацький взяв участь у низці мітингів до Дня перемоги.
У Тернополі нардепи від "Свободи" гамселили бійців "Беркуту"

Новини від ТСН Одному з нардепів силовики порвали сорочку та надавали по обличчю
Для Тимошенко День перемоги – святий день тріумфу людського духу

Новини від ТСН Екс-прем'єр з лікарні закликає українців не розколювати країну та плекати надію і смиренність
Львів'яни вимагають вигнати "московських окупантів-вбивць"

Новини від ТСН Двоє політичних активістів  принесли на Марсове поле у Львові плакати "Геть московські окупанти" та "Геть вбивці"
Янукович на День перемоги відвідав "хрещеного батька"

Новини від ТСН Президент вшанував пам'ять Георгія Берегового, який "відкрив молодому Януковичу дорогу в світ"
Азаров на День Перемоги згадав про вічний борг перед ветеранами

Новини від ТСН Прем'єр України закликав бути достойним подвигу визволителів.
"Свобода" пояснила провал заборони прапорів СРСР у Львові на 9 травня

Новини від ТСН Націоналісти звинуватили у провалі повторної заборони радянської символіки мера Львова Андрія Садового.




Могилев предложил антифашистам пройтись маршем по Крыму

Политик увидел в Украине проявления "оголтелого национализма".

Опальный оппозиционер неожиданно вернулся в Украину

Политик уже встречается с избирателями

День Победы отпраздновал каждый 30 украинец

Самое массовое мероприятие состоялось в Хмельницкой области.

"Свободовцы" все же подрались с милицией в Тернополе

В колонну ветеранов бросали дымовые шашки.

В центре Львова показали, как нацисты и Советы делили Украину

В "Свободе" настаивают, что в войне погибли миллионы невинных людей.

ЕС отмечает сегодня День Европы

Европолитики провели ряд встреч с гражданами.

Оппозиции в Парке славы кричали "Бандера капут" и "фашисты"

Александр Турчинов обвинил коммунистов и "регионалов" в желании получить дешевый политический авторитет.

Кубок Украины: Ткачев дважды огорчает "Шахтер", Рамос бит в Одессе

Пробившись в финал, "Черноморец" прорубил окно в Европу



Могильов збирає антифашитський марш у Криму

Кримський прем'єр Анатолій Могильов виступив з ініціативою провести в Криму масштабний антифашистський мітинг, повідомляє в четвер управління інформаційної політики Ради Міністрів Криму.

Міліція затримала 6 учасників тернопільської бійки

Міліція затримала шістьох учасників протистоянь 9 травня у Тернополі.

Бостонського терориста поховали незважаючи на протести

Тіло одного з можливих організаторів теракту на бостонському марафоні Тамерлана Царнаева поховано поза містом Вустер в США, повідомив у четвер американській газеті "Бостон глоб" представник поліції Вустера.

Депутата-бютівця поранили ножем. Підозрюваного відпустили

Сосновський районний суд 8 травня ухвалив рішення відпустити підозрюваного під заставу в 95 тисяч гривень.

Кандидат-бютівець з 132 округу повернувся в Україну

8 травня, кандидат у народні депутати України по 132 виборчому округу Аркадій Корнацький повернувся в Україну.

9 травня в Києві. Як це було

Святкування 9 травня в Києві пройшло без ексцесів і сутичок. Як все ідбувалося спостерігав Дмитро Ларін Парад на Хрещатику Охочих подивитися парад давно вже не стільки як колись. Та й сам парад вже давно більше нагадує не демонстрацію сили, а профанацію Для них це життя Для нього - екзотика на парад як на роботу. Комуністи на марші

"Свобода" таки побилася в Тернополі

У Тернополі під час акції прихильників Компартії "Парад переможців" виникла сутичка між правоохоронцями та народними депутатами від ВО "Свобода".

Голова сільради напав на міліціонера через п'яного знайомого

На Вінниччині голова сільської ради пошкодив на працівникові міліції формений одяг, перешкоджаючи притягненню до кримінальної відповідальності п’яного скутериста.



День менеджера

Якщо успішність І. В. Сталіна заперечувати важко, то з ефективністю все набагато складніше. Як не дивно, імідж "ефективного менеджера" підтримують не тільки сталіністи, а й багато антисталіністів. Люди, що зображують Кобу суперобачливим вбивцею, лестять йому. (рос)

Thu, 09 May 2013 07:42:00 +0300

Гітлер, Сталін і Україна: безжальні стратеґії

Гітлер сказав: "З осені 1938 року я вирішив йти разом із Сталіним… Сталін і я – єдині, які дивляться лише у майбутнє. Так, я найближчими днями на німецько-радянському кордоні подам руку Сталінові і разом з ним розпочну новий розподіл світу…"

Thu, 09 May 2013 06:53:07 +0300

Інша Галичина

Історія "Галичини" як структури – це історія української поразки. Це – частина трагедії бездержавного українського народу: на іншому боці під Бродами також були українці. Кому потрібне таке протиставлення "героїв" і "совєтів"?!..

Wed, 08 May 2013 09:30:59 +0300

Сім "смертних" гріхів владики Павла

Владика Павло зробив блискучу кар'єру в церкві, а Петро Лебідь виявився дуже хитрим підприємцем. За рахунок грошей, які Лаврі жертвують прихожани і виділяє держбюджет, Лебідь будує господарство особисто для себе. (рос)

Tue, 07 May 2013 09:30:46 +0300

Фейсбук, протести і революція: що далі?

У політиці не виникає нічого нового, щоб дало друге дихання зневіреній країні. Тим часом градус напруги у соцмережах зростає. Фейсбук переповнений гучними закликами. Проте це не призводить до зростання активності у реалі. Щось не тримається купи у цій картині.

Mon, 06 May 2013 09:04:03 +0300



Неизвестные побили стекла в машине лидера тернопольских коммунистов
Сегодня утром, 9 мая, в Тернополе неизвестные повредили автомобиль лидера Тернопольской областной организации Компартии Украины Василия Паразинского.
Харьковские соглашения сблизили флоты Украины и России - командующий ЧФ
Три года с момента подписания Харьковских соглашений о пролонгации пребывания российского Черноморского Флота в Украине до 2042 года позволили полностью наладить и восстановить отношения между флотами двух государств, - сказал в комментарии ВВС Украина во время парада в Севастополе командующий ЧФ вице-адмирал Александр Федотенков.
Кличко спел ветеранам под гитару
Лидер партии УДАР Виталий Кличко побывал в Бердичеве, поздравив ветеранов в Житомирском областном госпитале для ветеранов войны.
В Черкассах депутата от Батьківщины госпитализировали из-за ножевого ранения
Депутат Черкасского районного совета от фракции партии Всеукраинского объединения Батьківщина 7 мая вечером госпитализирован из-за проникающего ножевого ранения грудной клетки.
В Тернополе произошли столкновения в парке Славы: есть задержанные
Сегодня, 9 мая, во время празднования Дня Победы в Тернополе произошли столкновения между националистами и милиционерами. По данным МВД, в результате потасовки задержаны шесть человек.
Свобода устроила во Львове театрализованное представление о войне
Во Львове на площади возле памятника Шевченко ВО Свобода показали спектакль под названием Вся правда об оккупационной войне на территории Украины.
Сегодня исполняется год со дня пребывания Тимошенко в больнице
Сегодня, 9 мая, исполняется год со дня пребывания бывшего премьер-министра Юлии Тимошенко в клинической больнице Укрзалізниці в Харькове.
В Ивано-Франковске милиция предотвратила столкновения националистов с коммунистами
В Ивано-Франковске по случаю Дня Победы прошли митинги и шествия разных политических сил. Как сообщается, все акции завершились мирно.
Коммунисты освистали депутатов от Батьківщини в парке Славы в Киеве
В Киеве сторонники Компартии освистали депутатов от фракции Батьківщина во время возложения цветов в парке Славы.
Тимошенко обратилась к украинцам по случаю Дня Победы
Экс-премьер-министр Юлия Тимошенко обратилась к гражданам Украины по случаю Дня Победы и призвала не использовать этот день как повод для очередного раскола страны.


Неизвестные побили стекла в машине лидера тернопольских коммунистов

Сегодня утром, 9 мая, в Тернополе неизвестные повредили автомобиль лидера Тернопольской областной организации Компартии Украины Василия Паразинского

В Киеве зажгли Огонь Славы

В Киеве на территории Мемориального комплекса Национальный музей истории Великой Отечественной войны 1941-1945 годов состоялись торжества по случаю празднования Дня Победы

Партия Русский блок провела шествие по центру Киева под российскими и украинскими флагами

Сегодня, 9 мая, активисты партии Русский блок провели шествие по центру Киева, посвященное Дню Победы. Акция собрала несколько сотен человек

Официально: Дэвид Мойес сменит Алекса Фергюсона в МЮ

Об этом сообщается на официальном сайте манкунианцев

Тамерлана Царнаева похоронили в США

Тело одного из возможных организаторов теракта на бостонском марафоне Тамерлана Царнаева захоронено вне города Вустера в США.

В Москве в рейсовом автобусе произошел взрыв

Взрыв прогремел в автобусе на севере Москвы около станции метро Речной вокзал.

Это провокации: Москаль заявил, что не предлагал запретить видеорегистраторы в авто

Народный депутат Геннадий Москаль заявил, что стал жертвой провокаций. По его словам, он не предлагал запретить видеорегистраторы в автомобилях

Кличко спел ветеранам под гитару

Лидер партии УДАР Виталий Кличко побывал в Бердичеве, поздравив ветеранов в Житомирском областном госпитале для ветеранов войны

В Черкассах депутата от Батьківщины госпитализировали из-за ножевого ранения

Депутат Черкасского районного совета от фракции партии Всеукраинского объединения Батьківщина 7 мая вечером госпитализирован из-за проникающего ножевого ранения грудной клетки

В Тернополе произошли столкновения в парке Славы: есть задержанные

Сегодня, 9 мая, во время празднования Дня Победы в Тернополе произошли столкновения между националистами и милиционерами. По данным МВД, в результате потасовки задержаны шесть человек

Сайты нескольких известных российских СМИ подверглись DDoS-атаке

Сайты нескольких СМИ России подверглись DDоS-атаке хакеров.

Погоня на Бориспольской трассе: Сотрудники ГАИ применили оружие для задержания угонщиков Cadillac

Вчера вечером, 8 мая, на трассе Киев - Борисполь сотрудники внутренних дел с применением оружия задержали похитителей дорогого автомобиля.

В 24 российских городах состоялись военные парады

В 24 российских городах состоялись военные парады в ознаменование 68-й годовщины Победы советского народа в Великой Отечественной войне 1941-1945 годов

Свобода устроила во Львове театрализованное представление о войне

Во Львове на площади возле памятника Шевченко ВО Свобода показали спектакль под названием Вся правда об оккупационной войне на территории Украины.

В Киеве на Набережном шоссе вода затопила переходы

В Киеве из-за повышения уровня воды в Днепре затопило подземные переходы на Набережном шоссе



Палестинские лидеры хотят сбросить на Израиль ядерную бомбу

Заместитель секретаря центрального комитета палестинского движения ФАТХ Джибриль Раджуб заявил, что палестинцы без всяких колебаний применили бы ядерную бомбу против Израиля

Почему Путин устранил от власти бывшего главного идеолога Кремля

Победа консервативного крыла над либеральным, возвращение к простой и прямолинейной модели управления государством — это главные последствия отставки вице-премьера Владислава Суркова.

Яценюк вместо работы в Раде устроил себе каникулы на Мертвом море

Лидер фракции "Батькивщина" Арсений Яценюк похвастался в соцсети фотографиями с Мертвого моря в Израиле. Хотя 7 и 8 мая оплачиваются депутатам как время, отведенное для работы в комитетах.

Госсекретарь США Джон Керри прибыл в Москву в разгар разногласий

Госсекретарь США Джон Керри находится в Москве с двухдневным визитом, в ходе которого он встретился с российским президентом Владимиром Путиным и главой МИД Сергеем Лавровым.

Путин уволил одиозного вице-премьера Суркова

Президент РФ Владимир Путин освободил Владислава Суркова от должности вице-премьера "по собственному желанию". Сурков написал заявление об уходе с поста после совещания у президента.

Из-за УДАРа выборы мэра Василькова пройдут без кандидата от оппозиции

Полная неразбериха в городской организации УДАРа привела к тому, что на выборах мэра Василькова, назначенных на 2 июня, не будет кандидата от оппозиции.

Киев застрял между Европой и Азией

Как рядовые украинцы, так и официальный Киев не может окончательно определиться, куда идти и куда смотреть. Идем в Европу, смотрим на Россию, сближаемся с Москвой - смотрим на Брюссель.

От оппозиции уйдут еще десять «тушек»

Даже если оппозиции удастся победить на пяти «проблемных» мажоритарных округах и получить еще пять мандатов, все равно ряды оппозиции в парламенте не пополнятся.

Крымские татары собирают подписи за отставку «шовиниста» Могилева

Крымские татары во время митинга в память жертв депортации, который состоится в Симферополе 18 мая, предложат резолюцию с требованием отправить в отставку крымского премьера Анатолия Могилева.

Оппозиция больше не будет требовать в Раде освобождения Тимошенко

Уже всем ясно, что большинство все равно не проголосует за законопроект оппозиции о декриминализации статей, по которым осуждена Тимошенко, и не выпустит экс-премьера на свободу.



"Помним, пока живем. Помним, чтобы жить", - Турчинов поздравил всех с Днем Победы. + ВИДЕО

"Почти 70 лет прошло с тех пор как закончилась крупнейшая в мире война. Поздравляю всех с Днем Победы".

«Батькивщина» почтила память героев и жертв Второй мировой войны. ФОТО+ВИДЕО

В четверг, 9 мая, председатель фракции «Батькивщина» Арсений Яценюк, председатель Политсовета Объединенной оппозиции Александр Турчинов, народные депутаты, представители оппозиционных политических сил приняли участие в церемонии памяти героев и жертв Второй мировой войны возле Мемориала Вечной Славы в Киеве.

Янукович имеет дело с тремя группами влияния, - эксперт. ВИДЕО

Придя к власти, Янукович не стремится создавать крупные политические партии - они ему ни к чему. Иное дело "Семья"..

Путин выгнал из правительства серого кардинала российской политики. ВИДЕО

Президент России Владимир Путин освободил Владислава Суркова от должности вице-премьера - руководителя аппарата правительства. Глава государства подписал соответствующий указ 8 мая, сообщили РБК в пресс-службе Кремля.

Очевидцы едва не "линчевали" гаишников, ставших причиной смертельного ДТП в Ивано-Франковске. ФОТО+ВИДЕО

В одном из «спальных» микрорайонов Ивано-Франковска произошло ужасное ДТП.

Дорога Львов-Червоноград: "танкодром", который не ремонтируют три года. ВИДЕО

Автомобилист разместил в интернете видео ужасной дороги на Западной Украине.

Каневская ГЭС сбросила воду: затоплены близлежащие поселки. ВИДЕО

Чиновники уверяют, что о запланированном наводнении предупреждали заблаговременно.

В Киеве открыли памятник "Вечной любви". ВИДЕО

В Мариинском парке Киева открыт памятник "Вечной любви", посвященный встрече бывших узников лагеря для военнопленных украинки Мокрины Юрзук и итальянца Лидже Педутто после 60-летней разлуки.

Бригинец рассказал о схеме превращения обычного песка для каневского вертодрома в "золотой". ВИДЕО

Народный депутат от "Батькивщины" Александр Бригинец рассказал о злоупотреблениях во время строительства вертодрома в Каневе. Как выяснил нардеп песок для строительства вертолетной площадки в с. Пекари Каневского района везли практически из Одессы, в связи с чем стоимость строительного материала возросла в разы.

Кандидат от оппозиции в мэры Василькова: "Обо мне уже говорят "сбитый летчик". Не дождутся". ВИДЕО

Депутат Васильковского горсовета от "Удара" Сергей Сабов рассчитывает еще побороться за кресло мэра, несмотря на отказ в регистрации в качестве кандидата на выборах.



В Черкассах пырнули ножом оппозиционного депутата

Депутат Черкасского районного совета от фракции «Батькивщина» 7 мая вечером госпитализирован из-за проникающего ножевого ранения грудной клетки

Стартовал избирательный процесс на округе Лебедева

Избирательный процесс промежуточных выборов народного депутата Украины в одномандатном избирательном округе №224 в г

Глава сельсовета напал на милиционера из-за пьяного друга-водителя

В Винницкой области председатель поселкового совета повредил на инспекторе ГАИ форменную одежду, препятствуя привлечению к уголовной ответственности пьяного скутериста

Милиция уже отчиталась: праздник прошел без эксцессов

Массовые мероприятия, посвященные Дню Победы в Великой Отечественной войне, состоялись в четверг в более чем 4 тысячах населенных пунктов всех регионов Украины

День Победы в Донецке: ветеранов встречали пионеры (ФОТО)

Сегодня в Донецке в Парке культуры и отдыха прошел многотысячный праздничный митинг, посвященный 9 мая. {1} {2} Выступая на митинге, губернатор Донецкой области Андрей Шишацкий заявил, что определенные силы в Украине пытаются переписать историю Великой Отечественной войны. «Сейчас есть силы, которые хотят изменить содержание победы, провести ревизию истории

Неизвестные разбили иномарку главного коммуниста Тернопольщины

Тернопольские правоохранители разыскивают злоумышленника, который повредил Audi руководителя облорганизации КПУ. По информации правоохранителей, об инциденте им сообщили 9 мая в 9:00 утра, передает 0352.com.ua. По словам пострадавшего, в его автомобиле, который стоял во дворе дома, неизвестные разбили стекла и повредили лакокрасочное покрытие. На место происшествия выехала следственно-оперативная группа

В Украине на дорогах гибнут чаще, чем в Беларуси и Молдове

Украина расположилась на 76 месте из 192 стран в международном рейтинге погибших в результате ДТП на каждые 1 млн

Могилев предлагает провести в Крыму антинацистский митинг

Председатель Совета министров АРК Анатолий Могилев выступил с инициативой о проведении в Крыму масштабного антифашистского митинга


НОВОСТИ ПОЛИТИКИ УКРАИНЫ НОВИНИ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ, Россия, Тимошенко, Янукович, выборы, партия, оппозиция, БЮТ, регион
Политический пульс страны
новости, политика, факты, хроники, комментарии...

Актуальные темы:


С 22 АПРЕЛЯ 2011 СУДИЛИЩЕ ГОНГАДЗЕ ПЕНСИОННАЯ РЕФОРМА ДИКТАТУРА
Судилище над участниками
Налогового Майдана
Политические репрессии:
режим Януковича
назначил Тимошенко
7 лет!
Кто организаторы?
Кучма? Литвин? ..?
Дело замяли?
ПЕНСИОННЫЙ ГЕНОЦИД! РЕПРЕССИИ ПРОТИВ СМИ
УКРАЇНА МОВНА ПРОВОКАЦІЯ ВЫБОРЫ ЭКОЦИД ГРАБЁЖ
http://urist.in.ua/showthread.php?t=178187
Конституционный
переворот
"РЕГИОНАЛОВ" в Верховну Раду УКРАИНА, ХАРЬКОВ НАРОДА УКРАИНЫ

Суды превратили в инквизицию      Криминальная оккупация Украины


ВО "БАТЬКІВЩИНА"

Юлія Тимошенко: 9 травня - це не торжество ідеології, це – тріумф Людини
pr_b9571.jpg Не треба високих слів, пишних гасел, маршів. Просто подякуємо їм за те, що вони були, за те, що не скорилися, за те, що віддали своє життя і молодість
Влада маніпулює рішенням Євросуду щодо Юлії Тимошенко
pr_a1390.jpg "Влада нічого не зробила на сьогоднішній день задля виконання рішення Євросуду з прав людини", - констатував захисник Юлії Тимошенко
Юлія Тимошенко: вірте, любіть і творіть добро
pr_b7087.jpg Я хочу, щоб сьогодні світ став хоча б трішечки добрішим і чистішим. І в наших силах змінити життя, зробити його кращим. Відкрийте один одному обійми


Партія "УДАР"

Віталій Кличко в Празі зустрінеться з міністром закордонних справ Чехії

10 травня в Празі відбудеться зустріч лідера партії  «УДАР» Віталія Кличка з міністром закордонних справ Чеської республіки Карелом Шварценбергом.

Кличко відзначив День перемоги з ветеранами у госпіталі в Бердичеві

Лідер партії "УДАР” привітав ветеранів у Житомирському обласному госпіталі для ветеранів війни у м. Бердичеві.

На Черкащині за крісло селищного голови Чорнобаю боротиметься кандидат від «УДАРу»

Чорнобаївська партійна організація партії «УДАР» (Черкаська область) висунула на посаду голови селищної ради Василя Юрченка.


ВО "СВОБОДА"

У Пшеничниках на Івано-Франківщині перепоховали жертв большевицьких репресій

9 травня у селі Пшеничники Тисменицького району Івано-Франківської області за участі громадськості, представників духовенства, громадських організацій та політичних партій патріотичного спрямування відбулося перепоховання віднайдених останків жертв большевицького режиму, що загинули у 1939-1941 роках.

Націоналісти не допустили кривавої символіки на вулицях Івано-Франківська

9 травня івано-франківські свободівці не допустили комуністичного ходу під червоними прапорами вулицями міста та вшанували загиблих українців у Другій світовій війні, взявши участь у перепохованні жертв НКВД у селі Пшеничники.

9 травня для націоналістів – це не свято, а день скорботи за мільйонами вбитих українців у Другій світовій війні.

Свободівця Олександра Розсоху зареєстровано кандидатом на посаду міського голови Ялти

9 травня 2013 року територіальна виборча комісія м. Ялта, що в Криму, зареєструвала голову Ялтинської міської організації Всеукраїнського об‘єднання "Свобода" Олександра Розсоху кандидатом на посаду міського голови на позачергових виборах, які відбудуться 2 червня цьогоріч.

Рішення про висунення свободівця Олександа Розсохи кандидатом на посаду міського голови Ялти було ухвалено 29 квітня на конференції міської організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода".


Компартія України

Георгий Крючков: Власть предала подвиг ветеранов
Нынешняя власть предала подвиг ветеранов. Об этом заявил народный депутат Украины III-IV созывов, член ЦК КПУ Георгий Крючков в комментарии корреспонденту ГолосUA. «Под какими знаменами Украина получила независимость? Под антисоветскими… И кто пришел к власти? Пришел предатель Кравчук, потом – …
Александр Голуб: Решение о запрете массовых мероприятий во Львове было политическим
Сегодня во Львове было принято политически мотивированное незаконно решение, которое ограничивает права граждан. Об этом заявил народный депутат Украины от КПУ Александр Голуб в комментарии корреспонденту ГолосUA. Александр Голуб напомнил, что 9 мая в 6.30 утра во Львове окружной административный …

СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА

Ещё новости: УНИАН, Ukranews, Ukr.net, Главком, Украина без Януковича!, Досье, Факты, Вікна, ОстроВ, 5 канал, ОБКОМ



Янукович распорядился о наградах по случаю Дня Победы
Президент Украины Виктор Янукович подписал указ № 251/2013 "О награждении государственными наградами Украины по случаю Дня Победы" за мужество и самоотверженность, проявленные в борьбе с фашистскими захватчиками в период ВОВ, весомый личный вклад в дело социальной защиты ветеранов и патриотического воспитания молодежи.
Кожара рассказал в США, почему Украине необходимо сотрудничество с ТС
Для Украины важно получить самый благоприятный режим торговли с ключевыми торговыми партнерами, в частности Таможенным союзом России, Беларуси и Казахстана - об этом заявил глава украинского МИД Леонид Кожара на слушаниях в Хельсинской комиссии США. "Сотрудничество Украины с Таможенным союзом очень важно", - заявил он.
Асад не войдет в переходное правительство Сирии, - Керри
Государственный секретарь США Джон Керри, говоря о разрешении сирийского конфликта с учетом мнений всех сторон, заявил, что по мнению США, Башар Асад не будет принимать участия в работе переходного правительства Сирии. Он сделал это заявление на встрече с министром иностранных дел Иордании Насером Джауду в Риме.
Янукович ждет примирения от украинцев, разделенных на враждующие лагеря
Янукович отмечает важность поиска путей примирения между всеми сторонами-участниками Второй мировой войны. "Мы должны искать внутренний мир и спокойствие в диалоге между украинцами и потомками украинцев, которые были разделены войной на враждующие лагеря", - заявил он.
Шуфрич: Мы должны поклониться нашим ветеранам за великий подвиг
Сегодня мы должны поклониться ветеранам за великий подвиг, который они совершили ради нашего будущего, заявляет народный депутат фракции Партии регионов Нестор Шуфрич. "Мы должны поклониться нашим ветеранам за великий подвиг, который они совершили ради нашей жизни, ради нашего будущего", - отметил нардеп.
В Москве прошел парад Победы (видео)
Парад Перемоги пройшов i на Краснiй площi у Москвi. Пiсля бою курантiв на площi помаршували солдати та вiйськова технiка. Потiм над площею пролетiли 68 лiтакiв та гелiкоптерiв - цифра символiзуe рiчницю перемоги. На центральнiй трибунi стояли ветерани, вiйськове керiвництво та головнокомандувач збройних сил Росii.
Янукович возложил цветы к Вечному Огню (видео)
До парку Вiчноi Слави привiтати ветеранiв приiхало керiвництво краiни. Делегацiю очолив Президент Вiктор Янукович. До стели Слави поклали квiти та вiнки. А пам'ять загиблих воiнiв вшанували хвилиною мовчання. Захiд вiдвiдали i ветерани, якi й досi пiд'iжджають до парку. Iдуть iз рiзних куточкiв колишнього Радянського Союзу.
Кожара рассказал, как должен решаться вопрос Тимошенко
Вопрос о возможности освобождения экс-премьера Юлии Тимошенко должен решаться исключительно в соответствии с украинским законодательством. Об этом заявил глава МИД Украины Леонид Кожара в среду в Вашингтоне во время слушаний в Хельсинской комиссии США, отвечая на вопрос сопредседателя комиссии конгрессмена Кристофера Смита.
Янукович почтил погибших воинов минутой молчания
Президент Украины Виктор Янукович открыл торжества посвященные Дню Победы во Дворце "Украина" и объявил минуту молчания по погибшим воинам. После минуты молчания Президент поздравил всех с праздником Победы и добавил, что этот праздник стал символом гордости для всей страны.
Президент Венесуэлы обрушился с жесткой критикой на США
Президент Венесуэлы Николас Мадуро, находящийся в Аргентине с визитом, на стадионе футбольного клуба Олл Бойз "перед тысячами сторонников проправительственных политических сил Аргентины обрушился с критикой на венесуэльскую оппозицию, и обвинил США в подрывной деятельности, направленной против латиноамериканских стран.
Янукович возложил цветы к могиле Неизвестного солдата
В день 68-летия Победы в Великой Отечественной войне президент Украины Виктор Янукович почтил память павших воинов - в киевском Парке Славы глава государства возложил цветы к могиле Неизвестного солдата. Вместе с президентом в церемонии приняли участие представители киевской власти и общественности.
Янукович поздравил соотечественников с Днем победы
Президент Украины Виктор Янукович поздравил соотечественников с 68-й годовщиной победы в Великой отечественной войне. Янукович выразил уверенность, что украинский народ никогда не забудет самопожертвование и воинскую доблесть своих освободителей и будет гордиться их подвигом.
Азаров поздравил украинцев с Днем Победы
Премьер-министр Украины, председатель Партии Регионов Николай Азаров, поздравил украинцев с Днем Победы. "Дорогие сограждане! Нынешняя дата - одна из важнейших в истории Украины. Это день памяти и выражение самой искренней благодарности людям, которые получили Победу в Великой Отечественной войне", - отметил Азаров.
Будущее Сирии несовместимо с режимом Асада, - США
Будущее развитие Сирии несовместимо с нынешним режимом президента Башара Асада. Такое заявление в среду в Вашингтоне сделал официальный представитель Белого дома Джей Карни. Он также отметил, что вопрос об участии некоторых лиц сирийского режима в переходных органах власти должна решать сама сирийская оппозиция.
США выделят еще 100 миллионов на гуманитарную помощь Сирии
США намерены выделить дополнительные 100 миллионов долларов на оказание гуманитарной помощи жителям Сирии. Речь, в частности, идет обо всех, кого затронул конфликт в стране, и в первую очередь о беженцах. Таким образом, общая сумма гуманитарной помощи, которую выделяют Соединенные Штаты Сирии составит 510 миллионов долларов.
Британские власти урежут права мигрантов (видео)
В Британии урежут права мигрантов. Им станет сложнее лечиться, а вот выдворить из страны будет легче, также повысят штрафы для работодателей, которые нанимают нелегалов. О таких законодательных планах объявила королева Великобритании. Церемония проходила на фоне слухов о том, что Елизавета II начинает слагать с себя полномочия.
Путин: Вывод войск США из Афганистана угрожает безопасности России
Вывод американских войск из Афганистана в 2014 году угрожает безопасности РФ, так как международные террористические и радикальные группировки будут пытаться перенести подрывную деятельность на территорию сопредельных государств. Об этом президент России Владимир Путин сказал на заседании Совета безопасности РФ.
Виктор Янукович посетил Севастополь и Артек (видео)
Президент Украины Виктор Янукович посетил Севастополь и Артек. Накануне Дня Победы глава государства провел в городе-герое встречу с ветеранами, а в Международном детском центре - торжественно открыл стадион после реконструкции, который в будущем сможет принимать международные детские футбольные соревнования.




У Черкасах ножем поранили депутата від "Батьківщини"

Ввечері 7 травня депутата Черкаської районної ради від фракції партії ВО "Батьківщина" госпіталізували з ножовим пораненням грудної клітки.

Не було необхідності втручатися серйозно, – Михальчишин про День Перемоги у Львові

Перебуваючи на урочистих заходах до Дня Перемоги у Львові нардеп-свободівець Юрій Михальчишин заявив, що чітко розмежовує ветеранів, тобто реальних учасників бойових дій, і "тилових "героїв".

Вулицями Севастополя пройшов українсько-російський парад

Вперше за роки незалежності України на День Перемоги вулицями Севастополя пройшла військова техніка. Глядачі та ветерани побачили колону бронетранспортерів, важку артилерію та протиповітряні самохідні установки.
+Відео

День Перемоги: В Тернополі й Івано-Франківську відбулися сутички LIVE! [Фото. Відео]

В українських містах проходять урочисті заходи, присвячені Дню Перемоги. Президент України Віктор Янукович вже поклав квіти до пам'ятника невідомому солдату у Києві.

Українцям покажуть "Книгу мертвих"

Вчитель із німецького міста Брауншвайг Ульріх Шаде привіз в Україну "Книгу мертвих", у якій вказано 4,8 тисяч людей, що загинули в місті Брауншвейгу (Нижня Саксонія) впродовж 1939-1945 років.

Спокійний День Перемоги

День Перемоги у Львові пройшов доволі спокійно [Фотоогляд]

У Тернополі на День Перемоги були бійки і димові шашки [Фото, Відео]

Святкування 9 травня у Тернополі таки не обійшлось без інцидентів. Там у Парку Слави побились націоналісти та комуністи.

У Тернополі невідомі розтрощили авто обласного лідера комуністів

У Тернополі невідомі пошкодили автомобіль лідера обласного осередку однієї з політичних партій.

На Прикарпатті змія вкусила чоловіка на його ж подвір’ї

В Івано-Франківській області змія вкусила 51-річного чоловіка на подвір’ї його господарства.

У Рівному викладуть зірку пам'яті із лампадок

У День Перемоги у Рівному викладуть зірку пам'яті з 1418 лампадок, адже саме стільки днів тривала війна.

У Криму УДАРівці привітали ветеранів [Фото]

Кримські УДАРівці вшанували пам’ять полеглих воїнів у роки Другої світової війни.

Не дозволили марш

На День Перемоги в Івано-Франківську свободівці перекрили вулицю [Фото]

У Запоріжжі відбувся парад військових ретро-авто

Парад перемоги із військовими ретро-автомобілями пройшов у Запоріжжі. Місцевий клуб любителів старих авто традиційно викотив на свято два десятки машин часів війни.
+Відео

Міліція: Відзначення 9 травня пройшло спокійно[Фото]

Як повідомили у МВС, грубих порушень громадського порядку під час відзначення 9 травня не було допущено.

Прогресивні соціалісти хочуть Дня Перемоги у Львові на державному рівні

За словами представника Прогресивної соціалістичної партії Олександра Покровського, у Львові День Перемоги потрібно відзначати на державному рівні, як у Севастополі.

У центрі Львова поставили виставу про ІІ Світову війну [Відео]

У центрі Львова показали виставу з трьох актів "Хроніки німецько-радянської війни або вся правда про окупаційну війну на території України" про події 1939,1941 та 1945 років.

Івано-Франківський депутат потрапив у ДТП

Депутат івано-франківської облради, 68-річний Зіновій Береговський потрапив у ДТП. Аварія трапилася у Івано-Франківську на одному з мостів.




28 травня. Хто боїться жінок-політиків? Відкрита дискусія Майдан Reload №15

28 травня. "За" і "проти" гендерних квот у політиці. Позитивна дискримінація чи політика подвійних стандартів?

18 травня 2012 року. День Європи на Майдані Незалежности

Рух "Ми-європейці" запрошує всіх-всіх-всіх відсвяткувати День Європи на Майдані Незалежності.

18 травня 2013 у Харкові відбудеться ІІ Сесія Слобожанського Форуму Українських Справ.

Питання діяльности «свідомої української громади», збереження та відродження української етно-ідентичности в умовах політичного домінування нео-радянської російськомовної культури та інтеґрації правозахисного, екологічного і націо-захисного руху обговорять 18 травня у Харкові на ІІ Сесії «Слобожанського Форуму Українських справ», ініціяторами якої виступили ГО «Українська Справа» та «Зелений Фронт».

День скорботи у Львові

Не зважаючи на заборону судів, 8 травня 2013 р о 18-00 год. львівяни зібрались на скорботне віче біля пам’ятника Жертвам комуністичних злочинів, де вшанували жертв Другої світової війни. Вшанування розпочалось покладанням квітів, у якому взяли участь голова Львівської облради Петро Колодій, перший заступник міського голови Львова Олег Синютка, народні депутати України Ірина Фаріон, Олег Панькевич,…

«Очима культури». Блоґ № 25. Невідома п’єса Ю. Косача про Дмитра Бортнянського

Із близько двадцяти п’єс Юрія Косача, написаних насамперед у другій половині 30-х і упродовж 40-х рр., до 2011 р. друком з’явилося усього три. Ще кілька інших мали свою скромну сценічну історію — в Галичині наприкінці 30-х та під час окупації, а згодом у театрах біжинецьких таборів на руїнах повоєнної Німеччини (у першу чергу, в театрі Володимира…



Украина оказалась в центре рейтинга смертности в ДТП

Украина расположилась на 76 месте из 192 стран в международном рейтинге погибших в результате ДТП на каждые 1 млн. жителей Согласно статистике, размещенной на worldlifeexpectancy.com, в Украине на каждые 0,1 млн жителей погибает в авариях 18,8 человек, передает «Автополигон». На … Продовження

Апеляційний суд скасував штраф за акцію під Межигір’ям

Постанову про стягнення із заступника глави партії ”Демократичний альянс” Андрія Богдановича штрафу за акцію під Межигір’ям, де мешкає президент Віктор Янукович, скасовано. Відповідне рішення ухвалив Апеляційний суд Київської області, скасувавши рішення Вишгородського райсуду, повідомили у партії. Райсуд засудив Богдановича до адміністративної … Продовження

"Батьківщина” пропонує нову дату виборів мера Києва

Фракція "Батьківщина” пропонує Верховній Раді призначити чергові вибори мера Києва і депутатів Київської міської ради на 16 липня 2013 року. Відповідний законопроект 8 травня у парламенті зареєстрували депутати Юрій Одарченко і Олександр Чорноволенко. Одночасно вони подали також законопроект про призначення … Продовження

Депутати проігнорували комітети Ради. Яценюк на морі (+ФОТО)

Засідання комітетів, комісій та депутатських фракцій Верховної Ради, які були заплановані на 7 та 8 травня, не проводилися. Про це у середу повідомляє громадянська мережа "Опора". Відповідно до календарного плану роботи парламенту депутати мали б працювати в комітетах і фракціях. … Продовження

Украинские вузы вновь не попали в число лучших

В топ-200 лучших университетов мира по специализациям QS World University Rankings места для Украины привычно не нашлось. Об этом свидетельствуют результаты исследования. Рейтинг включает в себя список 200 лучших университетов по 30 различным специальностям: математике, экономике, инженерному делу, физике, праву … Продовження



Для Януковича владику на Пасху доправляли чартером

  Для митрополита, який звершував служіння в соборі святого Володимира в Херсонесі, де був присутній президент Віктор Янукович, замовили коштовний чартерний рейс. Про це написав на своїй Facebook-сторінці Андрій Ковальов. «Богослужіння, на якому був присутній Янукович, в соборі святого Володимира в Херсонесі звершили митрополит Сімферопольський і Кримський Лазар та керуючий справами УПЦ МП митрополит Бориспільський [...]

Мусорская киностудия имени Виталия Захарченко

В традиционно скудные на новости праздничные дни особенно «доставило» сообщение сайта «Комментарии» о том, что руководство украинской милиции собирается потратить немного миллионов денег налогоплательщиков на «создание фильма или сериала о работе украинской милиции». Неплохая идея, но как еврей, подскажу министру Захарченко, что её можно осуществить намного дешевле. Возможно – и вовсе бесплатно. Украинский народ давно [...]

#Покращення.Уряд збільшив разову допомогу учасникам війни на 10 (!) гривень

    Влада збільшила розмір щорічної разової грошової допомоги для учасників війни у порівнянні з 2012 роком лише на 10 гривень. Про це йдеться у повідомленні Мінфіну. У відомстві зазначили, що на таку допомогу у квітні 2013 року Мінфін направив 821,2 млн гривень (що на 60,9 млн гривень більше проти фактичних видатків 2012 року) За [...]

Что в головках членов парламента?

  Геннадий Москаль – уважаемый и заслуженный человек. Генерал милиции, бывший руководитель ведомства, отвечающего за межнациональный мир и миграционные процессы, активный оппозиционер и пассивный... Впрочем – нет! О пассивности Геннадия Геннадиевича говорить не приходится. Генерал-депутат фонтанирует идеями, мыслями и изысканными инициативами, вне контекста времени и политики оставаясь самим собой – обычным украинским МУСОРОМ. Вот и [...]




В Україні пошкодили ще один пам'ятник Леніну

Новини від ТСН Активісти мають намір і надалі псувати постамент.
Опозиціонер-утікач повернувся в Україну

Новини від ТСН Корнацький взяв участь у низці мітингів до Дня перемоги.
У Тернополі нардепи від "Свободи" гамселили бійців "Беркуту"

Новини від ТСН Одному з нардепів силовики порвали сорочку та надавали по обличчю
Для Тимошенко День перемоги – святий день тріумфу людського духу

Новини від ТСН Екс-прем'єр з лікарні закликає українців не розколювати країну та плекати надію і смиренність
Львів'яни вимагають вигнати "московських окупантів-вбивць"

Новини від ТСН Двоє політичних активістів  принесли на Марсове поле у Львові плакати "Геть московські окупанти" та "Геть вбивці"
Янукович на День перемоги відвідав "хрещеного батька"

Новини від ТСН Президент вшанував пам'ять Георгія Берегового, який "відкрив молодому Януковичу дорогу в світ"
Азаров на День Перемоги згадав про вічний борг перед ветеранами

Новини від ТСН Прем'єр України закликав бути достойним подвигу визволителів.
"Свобода" пояснила провал заборони прапорів СРСР у Львові на 9 травня

Новини від ТСН Націоналісти звинуватили у провалі повторної заборони радянської символіки мера Львова Андрія Садового.




Могилев предложил антифашистам пройтись маршем по Крыму

Политик увидел в Украине проявления "оголтелого национализма".

Опальный оппозиционер неожиданно вернулся в Украину

Политик уже встречается с избирателями

День Победы отпраздновал каждый 30 украинец

Самое массовое мероприятие состоялось в Хмельницкой области.

"Свободовцы" все же подрались с милицией в Тернополе

В колонну ветеранов бросали дымовые шашки.

В центре Львова показали, как нацисты и Советы делили Украину

В "Свободе" настаивают, что в войне погибли миллионы невинных людей.

ЕС отмечает сегодня День Европы

Европолитики провели ряд встреч с гражданами.

Оппозиции в Парке славы кричали "Бандера капут" и "фашисты"

Александр Турчинов обвинил коммунистов и "регионалов" в желании получить дешевый политический авторитет.

Кубок Украины: Ткачев дважды огорчает "Шахтер", Рамос бит в Одессе

Пробившись в финал, "Черноморец" прорубил окно в Европу



Могильов збирає антифашитський марш у Криму

Кримський прем'єр Анатолій Могильов виступив з ініціативою провести в Криму масштабний антифашистський мітинг, повідомляє в четвер управління інформаційної політики Ради Міністрів Криму.

Міліція затримала 6 учасників тернопільської бійки

Міліція затримала шістьох учасників протистоянь 9 травня у Тернополі.

Бостонського терориста поховали незважаючи на протести

Тіло одного з можливих організаторів теракту на бостонському марафоні Тамерлана Царнаева поховано поза містом Вустер в США, повідомив у четвер американській газеті "Бостон глоб" представник поліції Вустера.

Депутата-бютівця поранили ножем. Підозрюваного відпустили

Сосновський районний суд 8 травня ухвалив рішення відпустити підозрюваного під заставу в 95 тисяч гривень.

Кандидат-бютівець з 132 округу повернувся в Україну

8 травня, кандидат у народні депутати України по 132 виборчому округу Аркадій Корнацький повернувся в Україну.

9 травня в Києві. Як це було

Святкування 9 травня в Києві пройшло без ексцесів і сутичок. Як все ідбувалося спостерігав Дмитро Ларін Парад на Хрещатику Охочих подивитися парад давно вже не стільки як колись. Та й сам парад вже давно більше нагадує не демонстрацію сили, а профанацію Для них це життя Для нього - екзотика на парад як на роботу. Комуністи на марші

"Свобода" таки побилася в Тернополі

У Тернополі під час акції прихильників Компартії "Парад переможців" виникла сутичка між правоохоронцями та народними депутатами від ВО "Свобода".

Голова сільради напав на міліціонера через п'яного знайомого

На Вінниччині голова сільської ради пошкодив на працівникові міліції формений одяг, перешкоджаючи притягненню до кримінальної відповідальності п’яного скутериста.



День менеджера

Якщо успішність І. В. Сталіна заперечувати важко, то з ефективністю все набагато складніше. Як не дивно, імідж "ефективного менеджера" підтримують не тільки сталіністи, а й багато антисталіністів. Люди, що зображують Кобу суперобачливим вбивцею, лестять йому. (рос)

Thu, 09 May 2013 07:42:00 +0300

Гітлер, Сталін і Україна: безжальні стратеґії

Гітлер сказав: "З осені 1938 року я вирішив йти разом із Сталіним… Сталін і я – єдині, які дивляться лише у майбутнє. Так, я найближчими днями на німецько-радянському кордоні подам руку Сталінові і разом з ним розпочну новий розподіл світу…"

Thu, 09 May 2013 06:53:07 +0300

Інша Галичина

Історія "Галичини" як структури – це історія української поразки. Це – частина трагедії бездержавного українського народу: на іншому боці під Бродами також були українці. Кому потрібне таке протиставлення "героїв" і "совєтів"?!..

Wed, 08 May 2013 09:30:59 +0300

Сім "смертних" гріхів владики Павла

Владика Павло зробив блискучу кар'єру в церкві, а Петро Лебідь виявився дуже хитрим підприємцем. За рахунок грошей, які Лаврі жертвують прихожани і виділяє держбюджет, Лебідь будує господарство особисто для себе. (рос)

Tue, 07 May 2013 09:30:46 +0300

Фейсбук, протести і революція: що далі?

У політиці не виникає нічого нового, щоб дало друге дихання зневіреній країні. Тим часом градус напруги у соцмережах зростає. Фейсбук переповнений гучними закликами. Проте це не призводить до зростання активності у реалі. Щось не тримається купи у цій картині.

Mon, 06 May 2013 09:04:03 +0300



Неизвестные побили стекла в машине лидера тернопольских коммунистов
Сегодня утром, 9 мая, в Тернополе неизвестные повредили автомобиль лидера Тернопольской областной организации Компартии Украины Василия Паразинского.
Харьковские соглашения сблизили флоты Украины и России - командующий ЧФ
Три года с момента подписания Харьковских соглашений о пролонгации пребывания российского Черноморского Флота в Украине до 2042 года позволили полностью наладить и восстановить отношения между флотами двух государств, - сказал в комментарии ВВС Украина во время парада в Севастополе командующий ЧФ вице-адмирал Александр Федотенков.
Кличко спел ветеранам под гитару
Лидер партии УДАР Виталий Кличко побывал в Бердичеве, поздравив ветеранов в Житомирском областном госпитале для ветеранов войны.
В Черкассах депутата от Батьківщины госпитализировали из-за ножевого ранения
Депутат Черкасского районного совета от фракции партии Всеукраинского объединения Батьківщина 7 мая вечером госпитализирован из-за проникающего ножевого ранения грудной клетки.
В Тернополе произошли столкновения в парке Славы: есть задержанные
Сегодня, 9 мая, во время празднования Дня Победы в Тернополе произошли столкновения между националистами и милиционерами. По данным МВД, в результате потасовки задержаны шесть человек.
Свобода устроила во Львове театрализованное представление о войне
Во Львове на площади возле памятника Шевченко ВО Свобода показали спектакль под названием Вся правда об оккупационной войне на территории Украины.
Сегодня исполняется год со дня пребывания Тимошенко в больнице
Сегодня, 9 мая, исполняется год со дня пребывания бывшего премьер-министра Юлии Тимошенко в клинической больнице Укрзалізниці в Харькове.
В Ивано-Франковске милиция предотвратила столкновения националистов с коммунистами
В Ивано-Франковске по случаю Дня Победы прошли митинги и шествия разных политических сил. Как сообщается, все акции завершились мирно.
Коммунисты освистали депутатов от Батьківщини в парке Славы в Киеве
В Киеве сторонники Компартии освистали депутатов от фракции Батьківщина во время возложения цветов в парке Славы.
Тимошенко обратилась к украинцам по случаю Дня Победы
Экс-премьер-министр Юлия Тимошенко обратилась к гражданам Украины по случаю Дня Победы и призвала не использовать этот день как повод для очередного раскола страны.


Неизвестные побили стекла в машине лидера тернопольских коммунистов

Сегодня утром, 9 мая, в Тернополе неизвестные повредили автомобиль лидера Тернопольской областной организации Компартии Украины Василия Паразинского

В Киеве зажгли Огонь Славы

В Киеве на территории Мемориального комплекса Национальный музей истории Великой Отечественной войны 1941-1945 годов состоялись торжества по случаю празднования Дня Победы

Партия Русский блок провела шествие по центру Киева под российскими и украинскими флагами

Сегодня, 9 мая, активисты партии Русский блок провели шествие по центру Киева, посвященное Дню Победы. Акция собрала несколько сотен человек

Официально: Дэвид Мойес сменит Алекса Фергюсона в МЮ

Об этом сообщается на официальном сайте манкунианцев

Тамерлана Царнаева похоронили в США

Тело одного из возможных организаторов теракта на бостонском марафоне Тамерлана Царнаева захоронено вне города Вустера в США.

В Москве в рейсовом автобусе произошел взрыв

Взрыв прогремел в автобусе на севере Москвы около станции метро Речной вокзал.

Это провокации: Москаль заявил, что не предлагал запретить видеорегистраторы в авто

Народный депутат Геннадий Москаль заявил, что стал жертвой провокаций. По его словам, он не предлагал запретить видеорегистраторы в автомобилях

Кличко спел ветеранам под гитару

Лидер партии УДАР Виталий Кличко побывал в Бердичеве, поздравив ветеранов в Житомирском областном госпитале для ветеранов войны

В Черкассах депутата от Батьківщины госпитализировали из-за ножевого ранения

Депутат Черкасского районного совета от фракции партии Всеукраинского объединения Батьківщина 7 мая вечером госпитализирован из-за проникающего ножевого ранения грудной клетки

В Тернополе произошли столкновения в парке Славы: есть задержанные

Сегодня, 9 мая, во время празднования Дня Победы в Тернополе произошли столкновения между националистами и милиционерами. По данным МВД, в результате потасовки задержаны шесть человек

Сайты нескольких известных российских СМИ подверглись DDoS-атаке

Сайты нескольких СМИ России подверглись DDоS-атаке хакеров.

Погоня на Бориспольской трассе: Сотрудники ГАИ применили оружие для задержания угонщиков Cadillac

Вчера вечером, 8 мая, на трассе Киев - Борисполь сотрудники внутренних дел с применением оружия задержали похитителей дорогого автомобиля.

В 24 российских городах состоялись военные парады

В 24 российских городах состоялись военные парады в ознаменование 68-й годовщины Победы советского народа в Великой Отечественной войне 1941-1945 годов

Свобода устроила во Львове театрализованное представление о войне

Во Львове на площади возле памятника Шевченко ВО Свобода показали спектакль под названием Вся правда об оккупационной войне на территории Украины.

В Киеве на Набережном шоссе вода затопила переходы

В Киеве из-за повышения уровня воды в Днепре затопило подземные переходы на Набережном шоссе



Палестинские лидеры хотят сбросить на Израиль ядерную бомбу

Заместитель секретаря центрального комитета палестинского движения ФАТХ Джибриль Раджуб заявил, что палестинцы без всяких колебаний применили бы ядерную бомбу против Израиля

Почему Путин устранил от власти бывшего главного идеолога Кремля

Победа консервативного крыла над либеральным, возвращение к простой и прямолинейной модели управления государством — это главные последствия отставки вице-премьера Владислава Суркова.

Яценюк вместо работы в Раде устроил себе каникулы на Мертвом море

Лидер фракции "Батькивщина" Арсений Яценюк похвастался в соцсети фотографиями с Мертвого моря в Израиле. Хотя 7 и 8 мая оплачиваются депутатам как время, отведенное для работы в комитетах.

Госсекретарь США Джон Керри прибыл в Москву в разгар разногласий

Госсекретарь США Джон Керри находится в Москве с двухдневным визитом, в ходе которого он встретился с российским президентом Владимиром Путиным и главой МИД Сергеем Лавровым.

Путин уволил одиозного вице-премьера Суркова

Президент РФ Владимир Путин освободил Владислава Суркова от должности вице-премьера "по собственному желанию". Сурков написал заявление об уходе с поста после совещания у президента.

Из-за УДАРа выборы мэра Василькова пройдут без кандидата от оппозиции

Полная неразбериха в городской организации УДАРа привела к тому, что на выборах мэра Василькова, назначенных на 2 июня, не будет кандидата от оппозиции.

Киев застрял между Европой и Азией

Как рядовые украинцы, так и официальный Киев не может окончательно определиться, куда идти и куда смотреть. Идем в Европу, смотрим на Россию, сближаемся с Москвой - смотрим на Брюссель.

От оппозиции уйдут еще десять «тушек»

Даже если оппозиции удастся победить на пяти «проблемных» мажоритарных округах и получить еще пять мандатов, все равно ряды оппозиции в парламенте не пополнятся.

Крымские татары собирают подписи за отставку «шовиниста» Могилева

Крымские татары во время митинга в память жертв депортации, который состоится в Симферополе 18 мая, предложат резолюцию с требованием отправить в отставку крымского премьера Анатолия Могилева.

Оппозиция больше не будет требовать в Раде освобождения Тимошенко

Уже всем ясно, что большинство все равно не проголосует за законопроект оппозиции о декриминализации статей, по которым осуждена Тимошенко, и не выпустит экс-премьера на свободу.



"Помним, пока живем. Помним, чтобы жить", - Турчинов поздравил всех с Днем Победы. + ВИДЕО

"Почти 70 лет прошло с тех пор как закончилась крупнейшая в мире война. Поздравляю всех с Днем Победы".

«Батькивщина» почтила память героев и жертв Второй мировой войны. ФОТО+ВИДЕО

В четверг, 9 мая, председатель фракции «Батькивщина» Арсений Яценюк, председатель Политсовета Объединенной оппозиции Александр Турчинов, народные депутаты, представители оппозиционных политических сил приняли участие в церемонии памяти героев и жертв Второй мировой войны возле Мемориала Вечной Славы в Киеве.

Янукович имеет дело с тремя группами влияния, - эксперт. ВИДЕО

Придя к власти, Янукович не стремится создавать крупные политические партии - они ему ни к чему. Иное дело "Семья"..

Путин выгнал из правительства серого кардинала российской политики. ВИДЕО

Президент России Владимир Путин освободил Владислава Суркова от должности вице-премьера - руководителя аппарата правительства. Глава государства подписал соответствующий указ 8 мая, сообщили РБК в пресс-службе Кремля.

Очевидцы едва не "линчевали" гаишников, ставших причиной смертельного ДТП в Ивано-Франковске. ФОТО+ВИДЕО

В одном из «спальных» микрорайонов Ивано-Франковска произошло ужасное ДТП.

Дорога Львов-Червоноград: "танкодром", который не ремонтируют три года. ВИДЕО

Автомобилист разместил в интернете видео ужасной дороги на Западной Украине.

Каневская ГЭС сбросила воду: затоплены близлежащие поселки. ВИДЕО

Чиновники уверяют, что о запланированном наводнении предупреждали заблаговременно.

В Киеве открыли памятник "Вечной любви". ВИДЕО

В Мариинском парке Киева открыт памятник "Вечной любви", посвященный встрече бывших узников лагеря для военнопленных украинки Мокрины Юрзук и итальянца Лидже Педутто после 60-летней разлуки.

Бригинец рассказал о схеме превращения обычного песка для каневского вертодрома в "золотой". ВИДЕО

Народный депутат от "Батькивщины" Александр Бригинец рассказал о злоупотреблениях во время строительства вертодрома в Каневе. Как выяснил нардеп песок для строительства вертолетной площадки в с. Пекари Каневского района везли практически из Одессы, в связи с чем стоимость строительного материала возросла в разы.

Кандидат от оппозиции в мэры Василькова: "Обо мне уже говорят "сбитый летчик". Не дождутся". ВИДЕО

Депутат Васильковского горсовета от "Удара" Сергей Сабов рассчитывает еще побороться за кресло мэра, несмотря на отказ в регистрации в качестве кандидата на выборах.



В Черкассах пырнули ножом оппозиционного депутата

Депутат Черкасского районного совета от фракции «Батькивщина» 7 мая вечером госпитализирован из-за проникающего ножевого ранения грудной клетки

Стартовал избирательный процесс на округе Лебедева

Избирательный процесс промежуточных выборов народного депутата Украины в одномандатном избирательном округе №224 в г

Глава сельсовета напал на милиционера из-за пьяного друга-водителя

В Винницкой области председатель поселкового совета повредил на инспекторе ГАИ форменную одежду, препятствуя привлечению к уголовной ответственности пьяного скутериста

Милиция уже отчиталась: праздник прошел без эксцессов

Массовые мероприятия, посвященные Дню Победы в Великой Отечественной войне, состоялись в четверг в более чем 4 тысячах населенных пунктов всех регионов Украины

День Победы в Донецке: ветеранов встречали пионеры (ФОТО)

Сегодня в Донецке в Парке культуры и отдыха прошел многотысячный праздничный митинг, посвященный 9 мая. {1} {2} Выступая на митинге, губернатор Донецкой области Андрей Шишацкий заявил, что определенные силы в Украине пытаются переписать историю Великой Отечественной войны. «Сейчас есть силы, которые хотят изменить содержание победы, провести ревизию истории

Неизвестные разбили иномарку главного коммуниста Тернопольщины

Тернопольские правоохранители разыскивают злоумышленника, который повредил Audi руководителя облорганизации КПУ. По информации правоохранителей, об инциденте им сообщили 9 мая в 9:00 утра, передает 0352.com.ua. По словам пострадавшего, в его автомобиле, который стоял во дворе дома, неизвестные разбили стекла и повредили лакокрасочное покрытие. На место происшествия выехала следственно-оперативная группа

В Украине на дорогах гибнут чаще, чем в Беларуси и Молдове

Украина расположилась на 76 месте из 192 стран в международном рейтинге погибших в результате ДТП на каждые 1 млн

Могилев предлагает провести в Крыму антинацистский митинг

Председатель Совета министров АРК Анатолий Могилев выступил с инициативой о проведении в Крыму масштабного антифашистского митинга


НОВОСТИ ПОЛИТИКИ УКРАИНЫ НОВИНИ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ, Россия, Тимошенко, Янукович, выборы, партия, оппозиция, БЮТ, регион
Политический пульс страны
новости, политика, факты, хроники, комментарии...

Актуальные темы:


С 22 АПРЕЛЯ 2011 СУДИЛИЩЕ ГОНГАДЗЕ ПЕНСИОННАЯ РЕФОРМА ДИКТАТУРА
Судилище над участниками
Налогового Майдана
Политические репрессии:
режим Януковича
назначил Тимошенко
7 лет!
Кто организаторы?
Кучма? Литвин? ..?
Дело замяли?
ПЕНСИОННЫЙ ГЕНОЦИД! РЕПРЕССИИ ПРОТИВ СМИ
УКРАЇНА МОВНА ПРОВОКАЦІЯ ВЫБОРЫ ЭКОЦИД ГРАБЁЖ
http://urist.in.ua/showthread.php?t=178187
Конституционный
переворот
"РЕГИОНАЛОВ" в Верховну Раду УКРАИНА, ХАРЬКОВ НАРОДА УКРАИНЫ

Суды превратили в инквизицию      Криминальная оккупация Украины


ВО "БАТЬКІВЩИНА"

Влада маніпулює рішенням Євросуду щодо Юлії Тимошенко
pr_a1390.jpg "Влада нічого не зробила на сьогоднішній день задля виконання рішення Євросуду з прав людини", - констатував захисник Юлії Тимошенко
Юлія Тимошенко: вірте, любіть і творіть добро
pr_b7087.jpg Я хочу, щоб сьогодні світ став хоча б трішечки добрішим і чистішим. І в наших силах змінити життя, зробити його кращим. Відкрийте один одному обійми
Юлію Тимошенко вперше з часу ув'язнення відвідав її духовний наставник
pr_b0962.jpg Зустріч Юлії Тимошенко з її духовним наставником відбулася після багатьох її звернень і клопотань до керівництва Державної пенітенціарної служби України


Партія "УДАР"

УДАР домігся відкриття провадження через примусове видалення Азаровим з засідання уряду народного депутата

Печерський райвідділ внутрішніх справ відкрив кримінальне провадження за фактом подій, що відбулися 27 березня під час засідання уряду. Про це повідомив депутат Сергій Каплін.

Опозиція заявляє про спробу влади зірвати вибори у Василькові

Відмова у реєстрації кандидатом у мери Василькова Сергія Сабова, якого висунули і підтримують три опозиційних сили, є технологією  влади на зрив виборів у Василькові або створення сприятливих умов для кандидата від влади.

Кличко в День перемоги відвідає госпіталь для ветеранів в Бердичеві

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко, в День перемоги, 9 травня, відвідає Житомирський обласний госпіталь для ветеранів війни у м. Бердичеві. 


ВО "СВОБОДА"

В урочищі Гурби свободівці вшанували загиблих вояків УПА

7 травня 2013 року в урочищі Гурби Здолбунівського району Рівненська обласна організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" вшанувала пам'ять полеглих вояків УПА. Розпочався захід велелюдним Богослужінням. Після цього відбулася військово-історична реконструкція. Під час дійства представники Товариства пошуку жертв війни "Пам'ять" відтворили реальні події, що розгорталися в урочищі: бій між військами НКВД та Українською повстанською армією.

"Одягай вишиванку і гайда на гулянку". У Хмельницькому "Свобода" святкувала гаївки

7 травня 2013 року у Хмельницькому, в міському дендропарку, з ініціативи місцевої "Свободи" святкували гаївки. Багаточисельна акція "Одягай вишиванку і гайда на гулянку" відбувалася з ініціативи свободівців вже втретє поспіль.

На третій день Великодніх свят хмельницька громада зібралася на зеленій галявині, аби відзначити давнє та рідне національне свято.

У Бердичеві люди вже просять вибачення, що на останніх виборах не голосували за "Свободу"

У Бердичеві зростають патріотичні настрої серед громади міста. Протягом останнього року діяльності партійної організації, взаємодії з громадськими об'єднаннями та місцевими активістами підтримка "Свободи" зросла майже в п'ять разів. Незважаючи на те, що націоналістична сила не має жодного представника в органах місцевого самоврядування, свободівцям успішно вдається захищати інтереси громади та вирішувати проблеми містян. Про це 7 травня 2013 року повідомив голова Бердичівської організації ВО "Свобода" Олексій Побережний.


Компартія України

Волинські антифашисти звернулися до польського народу
Генеральному Консулу Республіки Польща у Луцьку Звернення до польського народу! Шановний Генеральний Консул Республіки Польща у Луцьку, звертаються до Вас та, у Вашій особі, до Сейму Республіки  Польща і всього польського народу волинські антифашисти. Ми, члени Антифашистського комітету Волині щиро …
Алла Александровская: Западный капитал ограбил даже Германию. Что же будет с Украиной?
Крупный западный капитал уже обокрал Кипр, Грецию, Словению, Прибалтику, а теперь и Германию. Следующей жертвой рыночных "акул” будет Украина, если подпишет соглашение об ассоциации с ЕС. Так первый секретарь Харьковского обкома Компартии Алла Александровская прокомментировала новость о том, что Федеральная …
АНОНС. Вместе с коммунистами – на Парад Победителей!
Уважаемые товарищи! Дорогие друзья! Коммунистическая партия Украины приглашает всех принять участие в торжественном мероприятии, посвящённом 68-й годовщине Победы советского народа над фашистскими захватчиками. Все, кто ощущает себя наследниками Победы – 9 мая возьмите из семейного альбома фотографию дорогого вам человека …

СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА

Ещё новости: УНИАН, Ukranews, Ukr.net, Главком, Украина без Януковича!, Досье, Факты, Вікна, ОстроВ, 5 канал, ОБКОМ



Елизавета II передаст полномочия принцу Чарльзу
Елизавета II вряд ли, подобно нидерландской королеве Беатрикс, в один день отречется от престола. Королева также решила значительно сократить количество своих зарубежных визитов. Так, впервые за 40 лет Елизавета II пропустит встречу глав Содружества. Принц Уэльский будет представлять королеву-мать на этой встрече.
Власть спекулирует на теме решения ЕСПЧ по Тимошенко, - Власенко
Защитник экс-премьера Юлии Тимошенко Сергей Власенко заявляет о спекулятивном характере комментариев представителей украинской власти относительно решения Европейского суда по правам человека по жалобе Тимошенко. 30 апреля ЕСПЧ признал незаконность ареста Тимошенко, но не нашел нарушения прав по ее жалобе на применение пыток.
Янукович открыл в Севастополе авторазвязку у вокзала
В Севастополе будет продолжено строительство дорог и дорожных развязок, заявил во время открытия автомобильного мостового перехода у железнодорожного вокзала в Севастополе президент Украины Виктор Янукович. "Я, конечно, уверен, что мы на этом не остановимся - мы будем продолжать строить дороги, развязки", - сказал президент.
Удаление "ударовца" с заседания Кабмина: Открыто уголовное производство
Печерский райотдел внутренних дел открыл уголовное производство по факту событий, произошедших 27 марта в ходе заседания правительства, сообщил член депутатской фракции УДАР Сергей Каплин. "Премьер Николай Азаров должен понести ответственность за то, что нарушил закон", - добавил депутат.
Янукович заверил, что вопросы соцзащиты ветеранов последовательно решаются
Украина продолжает последовательно решать вопросы социальной защиты граждан, в том числе и ветеранов Великой Отечественной войны, заявляет президент Украины Виктор Янукович. Он подчеркнул, что, несмотря на зависимость от мировых экономических тенденций, как экспортно-ориентированной страны, социальное развитие не останавливается.
Янукович: Перинатальные центры и экстренная медицина - приоритеты власти
Президент Украины Виктор Янукович называет приоритетным строительство перинатальных центров и совершенствование службы экстренной медицинской помощи. Он также отметил, что, хотя экстренная медицина развивается ещё не на таком уровне как хотелось бы, но уже есть значительные улучшения, в частности, в Севастополе.
Обама заверил, что не осторожничает с Сирией
Президент США Барак Обама отверг критику в чрезмерно осторожной политике США по отношению к Сирии. Слова американского президента прозвучали во время пресс-конференции с южнокорейским лидером Пак Кын Хе. Он также добавил, что любые решения относительно Сирии, должны приниматься на основе фактов, а не "надежд и молитв".
Путин запретил руководителям генпрокуратуры и ЦБ иметь счета заграницей
Путин подписал закон о запрете отдельным категориям граждан иметь счета в иностранных банках. Это лица, замещающие реговодящие должности в Генпрокуратуре РФ, члены совета директоров Центробанка, заместителей руководителей федеральных органов исполнительной власти, федеральной госслужбы и должности в госкорпорациях и прочие.
Украина важна для Европейского региона, - генсек ООН
Генеральный секретарь ООН Пан Ги Мун считает, что первые шаги председательствования Украины в ОБСЕ подтвердило весомость роли страны на международной арене и в Европейском регионе. Такое мнение он высказал в ходе встречи с главой внешнеполитического ведомства Украины Леонидом Кожарой в рамках его визита в Нью-Йорк.
ООН заинтересована участием Украины в вертолетных миротворческих операциях (видео)
ООН зацiкавлена в розширеннi участi Украiни у миротворчих операцiях. Передусiм, украiнських гелiкоптерних пiдроздiлiв. Про це домовилися у Нью-Йорку мiнiстр закордонних справ Леонiд Кожара та генсек Органiзацii Об'eднаних нацiй Пан Гi Мун. Крiм того, сторони також обговорили спiвпрацю ООН та ОБСґ.
Янукович призвал украинцев беречь память о павших во время войны
Президент Украины Виктор Янукович обратился к соотечественникам по случаю Дней памяти и примирения. "Украине, которая стала одним из решающих театров боевых действий в 1941-1944 годах, выпала особенно тяжелая судьба. Наш народ заплатил за свою свободу миллионами жизней", - говорится в обращении главы государства.
Год лечения Тимошенко: Медработники рассказали об экс-премьере
Сегодня исполняется год, как экс-премьер Юлия Тимошенко находится в больнице Укрзалiзицi в Харькове. За это время вип-пациентку регулярно посещали немецкие врачи, адвокаты, защитники, соратники, дочь и т.д. Под ее окнами проходили митинги, на праздники ей приносили подарки и пускали солнечные зайчики.
США продлили действие санкций в отношении Сирии
"Действия сирийского режима, в том числе применительно к химическому и биологическому оружию, поддержка террористических организаций... продолжают представлять исключительную угрозу для национальной безопасности США", - сказано в тексте распоряжения Барака Обамы. Срок действия санкций должен был истечь 11 мая.
В Пентагоне готовы применить против КНДР ядерное оружие
Министр обороны США Чак Хейгел подтвердил, что Соединенные Штаты готовы к тому, чтобы в рамках союза с Южной Кореей ответить на любые провокации со стороны КНДР, заявил официальный представитель Пентагона Джордж Литтл. Глава южнокорейского государства находится в Вашингтоне с официальным визитом.
Северную Корею призвали кормить народ, а не разрабатывать ядерное оружие
Власти КНДР допускают ошибку, принося в жертву благосостояние населения ради разработки ядерного оружия, заявила во вторник президент Южной Кореи Пак Кын Хе. "КНДР не сможет выжить, если продолжит разрабатывать ядерное оружие, принося ради этого в жертву благосостояние и счастье своего народа", - сказала она.
Прокуратуры Львова и Ивано-Франковска признали 9 мая праздником (видео)
Девятое мая во Львове и Ивано-Франковске будет праздником, а не днем траура, и - с красными флагами. Прокуратуры этих городов оспорили позицию горсоветов. Местные депутаты объявили 8 и 9 мая Днями скорби по погибшим и запретили использование советской и коммунистической символики. Административные суды отменили решения депутатов.
Глава Госдепа США посетил Москву (видео)
Вашингтон и Москва будут искать общий подход к сирийской проблеме - пообещал гос-секретарь США Джон Керри во время своего первого визита в Россию в качестве главы Госдепа. Он уже встретился с президентом Владимиром Путиным и главой МИДа Сергеем Лавровым. Отношения между США и Россией в последнее время значительно осложнились.
РФ и США имеют общие интересы в Сирии , - Керри
Госсекретарь США Джон Керри заявил на встрече с президентом РФ Путиным в Москве, что у двух стран - общие интересы в Сирии. По его словам, Россия и США заинтересованы в обеспечении региональной безопасности и противодействии экстремизму. Заявление прозвучало в начале переговоров с президентом Путиным.




У Києві на День Перемоги заплановано 8 заходів

За інформацією КМДА, прийнято 8 заявок на проведення акцій і заходів 9 травня.

Дітей, з якими має зустрітися Янукович, провели через металодетектор

Близько 1000 дітей переважно віком від 7 до 10 років зібралися у дитячому таборі «Артек», який у рамках офіційного візиту до Севастополя сьогодні, 8 травня, відвідає Президент Віктор Янукович

Люди не скаржаться на львівських хуліганів Обливаного понеділка до міліції [Відео]

За словами начальника Львівського міськуправління міліції Сергія Зюбаненка, мешканці Львова, які потерпіли від хуліганський дій в Обливаний понеділок, не звертаються із заявами до правоохоронних органів, тож їх не так легко притягнути до відповідальності.

18% українців не святкуватимуть День Перемоги, – дослідження

Згідно із соцопитуванням Research & Branding Group, для 82% українців День Перемоги, 9 травня, – велике свято, водночас, 13% вважають його звичайним вихідним, ще 3% – звичайним днем тижня.
+Відео

Проти натовпу на місці ДТП у Івано-Франківську застосували сльозогінний газ

Резонансне ДТП у Івано-Франківську. Подія спричинила масові безлади. Люди намагалися вчинити самосуд над інспектором ДАІ і кілька разів робили спроби перекинути його автомобіль.
+Відео

У столиці затопило Гідропарк [Фото]

У Києві затопило Гідропарк через підйом рівня води в Дніпрі. Про це повідомляють очевидці у соціальних мережах.

Луценко: 9 травня стало днем ​​чвар та розпалювання конфліктів, що вигідно владі

Помилуваний екс-глава МВС Юрій Луценко вважає, що треба припинити "політичні танці на кістках жертв двох тоталітарних систем", а саме ГУЛАГу і Освенціма, а також визнати 9 травня лише днем скорботи.

Аварія на дорозі

В Івано-Франківську натовп хотів вчинити самосуд над ДАІшниками за смертельну ДТП [Фото]

В аварії за участю інспектора ДАІ загинув чоловік [Відео]

Резонансне ДТП у Івано-Франківську. Напередодні ввечері на вулиці Івасюка сталася аварія за участю інспектора ДАІ, - повідомляють місцеві ЗМІ. Як розповідають очевидці, даішник, який перебував у стані алкогольного сп'яніння, "підрізав" водія фургону Volkswagen.
+Відео

Оренда з правом викупу або переворот на ринку нерухомості

Не минуло й року після запуску в Україні державної програми з надання дешевих іпотечних кредитів зі скандальною ставкою в розмірі 3% річних, як у суспільстві піднявся галас навколо можливого впровадження ще більш привабливої програми під назвою "Оренда житла з правом викупу".

ДАІшники, які брали участь у смертельній ДТП в Івано-Франківську, були тверезими, - міліція

Начальник обласного управління Державної автомобільної служби Ярослав Ковальчук повідомив, що у крові співробітника Державтоінспекції, який брав участь у смертельній ДТП в Івано-Франківську, алкоголь не знайшли.

В Кабміні пропонують збільшити фінансування на утримання доріг

Відповідну пропозицію подав віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул. На думку чиновника, задля успішного завершення реформування системи "Укравтодору" в поточному році з бюджету необхідно виділити близько 40 млрд грн, замість 17-ти запланованих.
+Відео

Адміністрація Президента взялась за "мирні зібрання"

В Адміністрації Президента хочуть якнайшвидше прийняти закон "Про свободу мирних зібрань". Законопроект, розроблений Координаційною радою з питань розвитку громадянського суспільства разом із громадськими спілками, може бути внесений на розгляд парламенту вже 14-го травня.
+Відео

Янукович відправився до дитячого табору "Артек"

Президент України Віктор Янукович у середу, 8 травня, здійснить робочу поїздку до Севастополя та відвідає міжнародний дитячий центр "Артек".

Рівень води у Десні підвищується щодоби до 17 см

Рівень води в українських річках росте. Тільки у Десні щодня він збільшується від 2-ох до 17-ти сантиметрів, - повідомили в Гідрометцентрі.
+Відео

Мер Львова вшанував жертв Другої світової війни

Міський голова Львова Андрій Садовий вшанував пам'ять жертв Другої світової війни. Родина Садових пом’янула жертв, що загинули у львівських тюрмах наприкінці червня 1941 року від рук НКВД, на меморіалі, який зведено на Янівському цвинтарі.
+Відео




28 травня. Хто боїться жінок-політиків? Відкрита дискусія Майдан Reload №15

28 травня. "За" і "проти" гендерних квот у політиці. Позитивна дискримінація чи політика подвійних стандартів?

Ніч на 18 травня кримські татари проведуть на майдані

article_886Не виключено, що ніч на 18 травня в Сімферополі кримські татари проведуть на центральному майдані міста. Про це інформаційно-аналітичному порталу Кримськотатарське питання online повідомило надійне джерело в Меджлісі кримськотатарського народу.

День Європи разом з Європою

А чи знаєте ви, що в Європі День Європи відзначають 9 травня, на наступний день після дати закінчення Другої світової війни? У цей день Європейці святкують примирення та об'єднання і згадують той довгий та непростий шлях, який пройшли їх народи від сторіч війн до мирного співіснування в рамках Європейського Союзу.

"Гомільшанські ліси”: рубки на цінних ділянках знов відхилені, порушення не припиняються, кампанія за зміну директора парку триває

1. У нової спроби рубок результат такий же, як у попередньої. 2. Порушення в "Гомільшанських лісах” продовжуються. 3. Кампанія "За Гомільшанські ліси без Северина!” триває. 1. У НОВОЇ СПРОБИ РУБОК РЕЗУЛЬТАТ ТАКИЙ ЖЕ, ЯК У ПОПЕРЕДНЬОЇ В кінці минулого року адміністрація національного природного парку "Гомільшанські ліси” намагалася провести на низці своїх найцінніших ділянок рубки. Однак…



В Украине число нарушений прав журналистов стало рекордным

К Международному дню свободы прессы, который отмечается 3 мая, международная организация «Репортеры без границ» обнародовала новый список «Врагов свободы прессы». В нем с четыре десятка политиков, преступных группировок и экстремистских организаций, преследующих независимых журналистов и пытаются незаконными методами обуздать свободу … Продовження

ТВі припиняє "суцільну критику влади”

Телеканал ТВі припинить практику "суцільної критики влади”, і з 13 травня на телеканал ТВі з’явиться "стабільна перехідна сітка мовлення”. Про це в коментарі "Телекритиці” повідомив Артем Шевченко, якого 23 квітня було проголошено новим генеральним директором ТВі. "Я хочу, щоб це … Продовження

Facebook за місяць втратила 6 мільйонів користувачів

Аудиторія соціальної мережі Facebook скоротилася на мільйони користувачів протягом місяця на території найбільших ринків. Про це йдеться у незалежних дослідженнях, повідомляють "Вести”. "Частку від "пирога” Facebook "відкушують” альтернативні соціальні мережі, а користувачі шукають свіжі онлайн-майданчики”, – пише видання. Минулого місяця найбільша соцмережа у … Продовження

Заключение Тимошенко – акт произвола. В Украине слова "суд” и "Янукович” – синонимы, – евродепутат

Украинский суд, напрямую подвластный президенту Виктору Янукович, найдет новые способы держать экс-премьер-министра Юлию Тимошенко в заключении, несмотря на решение Европейского суда по правам человека. Такое убеждение высказала депутат бундестага от партии «Союз-90″/”Зеленые» Виола фон Крамон в интервью DW, передает Цензор.НЕТ со ссылкой … Продовження

У ЄС сподіваються на рішення щодо Тимошенко у найближчі тижні

Європейський комісар із питань розширення та європейської політики сусідства Штефан Фюле очікує від української влади невідкладних дій у справі екс-прем’єра Юлії Тимошенко. "Ми очікуємо від української влади, що вони поважатимуть рішення суду (Європейського суду з прав людини)”, – сказав він … Продовження



Рибак потратить майже 2 мільйони на архаїчний друк парламентських стенограм

Управління справами ВР уклало угоду з ДП «Видавництво Верховної ради (Парламентське видавництво)» на друкування книжок на суму 1,72 млн гривень. Про це пише «Вісник державних закупівель». Як зазначається, протягом року заплановано друк 5,1 тис стенографічних звітів, 8,75 тис бюлетенів, 2,5 тис примірників парламентських слухань, та 3 тис екземплярів аналогічної продукції. Жодних даних про вартість друку [...]

Пасхальный стол для Януковича: петрушка и укроп по 168 грн за кг

По мнению большинства простых украинцев нынешний пасхальный стол был одним из самых бедных за последние 10 лет. Правда, это никак не коснулось народом избранных депутатов и президента. По данным сайта «Наши гроши», управлением делами Верховной Рады потрачено 1,31 млн гривен на приемы с участием руководства парламента. Госуправлением делами Гарант-сервис,  состоящим при президенте, на деликатесы для [...]

Брат-хамелеон налоговика Клименко сейчас советник Азарова. 3 фото

  В Донецке есть политики, которые очень напоминают рептилий хамелеонов. Один из таких «хамелеонов» — это оранжево-сине-голубой Антон Клименко. Антон Клименко в 2006 году был председателем Донецкой областной организации политической партии "Народный Союз «Наша Украина». В области эта партия не имела популярности, несмотря на то, что почетный председатель партии Виктор Ющенко был Президентом Украины. Антон со [...]

Народный рух объединится с УНП Юрия Костенко?

Одной из старейших партий — Народному руху Украины, похоже, стало тесно в рамках объединенной оппозиции, и скоро мы станем свидетелями создания нового национал-демократического движения. Пока формально «Рух» продолжает участие в переговорах с «Батькивщиной», «Фронтом змин» и другими партиями о глобальном слиянии, а действующие депутаты-«руховцы» уверяют, что процесс идет по плану. Однако новое руководство партии не очень [...]




Яценюк "працює в комітетах" у плавках на Мертвому морі (фото)

Новини від ТСН Голова "Батьківщини" замість роботи влаштував собі відпочинок в Ізраїлі.  (фото)
У Євросуді спростували визнання Тимошенко політв'язнем (відео)

Новини від ТСН Представники європейської Феміди наполягають, що не давали подібних оцінок у справі Тимошенко. (відео)
Кожара попросив євреїв США підтримати євроінтеграцію України

Новини від ТСН Міністр закордонних справ зустрівся з представниками єврейської громади в Нью-Йорку.
Меджліс кримських татар збиратиме підписи за відставку Могильова

Новини від ТСН Збір підписів заплановано провести під час вшанування пам'яті жертв депортації кримських татар.
Табачник похвалився, що повернув правду про Велику Вітчизняну війну в школи

Новини від ТСН Міністр освіти також підкреслив повернення правди про подвиги Червоної Армії в методичні матеріали для вчителів.
Колесніченко у Севастополі ходив у формі Червоної Армії (фото) (фото)

Новини від ТСН Депутат пояснив, що вдяг форму червоноармійця на противагу Західній і Центральній Україні, де захоплюються СС. (фото)
Адвокат Тимошенко: Європейський суд визнав екс-прем'єра політв'язнем

Новини від ТСН Представник Тимошенко в Європейському суді з прав людини переконує, що у висновках установи є формулювання "політичні мотиви".
Ображений ударівець звинуватив МВС у "кришуванні" Азарова та вимагає відкриття кримінальної справи

Новини від ТСН Депутата Сергія Капліна ще в березні видворили із засідання Кабміну.
Біля Верховної Ради заборонили їздити на велосипедах

Новини від ТСН Велосипедистам пропонують котити свій транспортний засіб.




Лауда: "Мерседес" не интересуется Феттелем

Босс немецкой конюшни не хочет иметь дело с Себастьяном

В центре Киева под акцию оппозиции запланировали ремонт дорог

В ГАИ сообщили об объездных маршрутах движения.

В День Победы в Киеве пройдет сразу восемь акций

Власти в суд обращаться не будут.

Азаров рискует пойти под суд за изгнание "ударовца"

Каплин требует наказать премьера за нарушение закона.

НБА: один Дюрант в поле не воин

"Никс" и "Мемфис" сравняли счет в сериях

Воспитанник "Барсы" получил приглашение от "Динамо"

Конкуренцию киевлянам составят "Арсенал" и "Тоттенхэм"

НХЛ: Марло выбивает "Кэнакс", Флери губит "пингвинов"

"Ванкувер" во второй раз кряду вылетает в первом же раунде



День Перемоги буде малохмарним

9 травня у Києві буде малохмарно, без опадів, вітер південно-східний, 5-10 м/с.

Депутати проігнорували комітети Ради. Яценюк на морі

Засідання комітетів, комісій та депутатських фракцій Верховної Ради, які були заплановані на 7 та 8 травня, не проводилися.

Власенко: "регіонали" спотворюють рішення Євросуду

Європейський суд з прав людини у своєму рішенні про незаконний арешт Юлії Тимошенко чітко встановив політичні мотиви переслідування екс-прем’єра.

Нове керівництво ТВі хоче "посунути" ICTV та "Новий"

Телеканал ТВі має намір вступити в боротьбу за рейтинги з основними каналами України.

На День Перемоги заплановано 8 акцій. Влада забороняти їх не буде

Київська міськдержадміністрація прийняла 8 заявок на проведення акцій і заходів 9 травня.

Захист Тимошенко: влада не виконує рішення Євросуду

Захист екс-прем'єра Юлії Тимошенко заявляє, що влада не виконала рішення Європейського суду з прав людини.

Янукович поїхав у табір: охорона перевірила дітей на металодетекторі

Президент Віктор Янукович у середу, 8 травня, здійснить робочу поїздку до м. Севастополь та відвідає міжнародний дитячий центр "Артек".

Прокуратура перевіряє, чи правильно ДАІ гналася за загиблим у Франківську

Прокуратура Івано-Франківської області розпочала перевірку щодо перевищення службових повноважень працівниками ДАІ, що призвело до аварії.



Інша Галичина

Історія "Галичини" як структури – це історія української поразки. Це – частина трагедії бездержавного українського народу: на іншому боці під Бродами також були українці. Кому потрібне таке протиставлення "героїв" і "совєтів"?!..

Wed, 08 May 2013 09:30:59 +0300

Сім "смертних" гріхів владики Павла

Владика Павло зробив блискучу кар'єру в церкві, а Петро Лебідь виявився дуже хитрим підприємцем. За рахунок грошей, які Лаврі жертвують прихожани і виділяє держбюджет, Лебідь будує господарство особисто для себе. (рос)

Tue, 07 May 2013 09:30:46 +0300

Фейсбук, протести і революція: що далі?

У політиці не виникає нічого нового, щоб дало друге дихання зневіреній країні. Тим часом градус напруги у соцмережах зростає. Фейсбук переповнений гучними закликами. Проте це не призводить до зростання активності у реалі. Щось не тримається купи у цій картині.

Mon, 06 May 2013 09:04:03 +0300

Чому опозиція здала ТВi?

"Злив" настільки цинічно єдиний канал, який не боїться критикувати владу, опозиція знову продемонструвала, що в українській політиці вона є "відомою", але ніяк не "тією, що веде". (рос)

Fri, 03 May 2013 09:08:40 +0300

Розвінчання міфу: Угода про асоціацію

Невже насправді перспектива подальшого членства залишається захмарною мрією для українців, а розвиток відносин між Євросоюзом і Україною обмежаться поглибленою економічною інтеграцією зі статусом України як особливого сусіда ЄС?

Thu, 02 May 2013 10:18:46 +0300



Власенко: Представители ПР искажают решение ЕСПЧ по делу Тимошенко
Представители Партии регионов искажают решение Европейского суда по правам человека по делу о незаконности досудебного ареста экс-премьера Юлии Тимошенко, сообщил ее защитник Сергей Власенко.
В Артеке перед встречей с Януковичем детей проверили на металлодетекторе
На стадион в детском лагере Артек, куда должен приехать Президент Украины Виктор Янукович, привезли около 1000 детей.
УДАР добился возбуждения дела по факту изгнания депутата с заседания правительства
В партии УДАР добились возбуждения уголовного дела по факту того, что народного депутата Сергея Каплина выгнали с заседания Кабинета министров 27 марта, сообщили в партии.
Оппозиция выступила с общим заявлением о выборах в Василькове
Партии УДАР, ВО Свобода и Батьківщина выступили с общим заявлением относительно выборов в Василькове, выразив протест против попыток власти сорвать выборы, говорится в документе.
Янукович призвал украинцев беречь память о жертвах Второй мировой войны
Президент Украины Виктор Янукович в своем обращении призвал украинцев чтить память жертв Второй мировой войны, говорится в официальном документе.
Луценко о 9 мая: Пора прекратить политтанцы на костях жертв двух тоталитарных систем
Стоит прекратить политические танцы на костях жертв двух тоталитарных систем, а именно ГУЛАГа и Освенцима, а также признать 9 мая только днем скорби, считает помилованный экс-глава МВД Юрий Луценко.
Регионал ожидает, что оппозицию покинут еще десять перебежчиков
Народный депутат от Партии регионов Александр Стоян заявил, что в ближайшее время около десяти депутатов выйдут из оппозиционных фракций.
Защитник: В решении ЕСПЧ по делу Тимошенко есть упоминание о политических мотивах
Представитель экс-премьера Юлии Тимошенко Валентина Теличенко заявила, что заявления об отсутствии в решении Европейского суда по правам человека признания политических мотивов ареста Тимошенко является искажением или спекуляциями.
Крымские татары во время траурного митинга будут требовать отставки Могилева
Крымские татары во время Всекрымского траурного митинга в память жертв депортации крымскотатарского народа, который пройдет в Симферополе 18 мая, предложат поддержать резолюцию с требованием к властям Украины отправить в отставку крымского премьера Анатолия Могилева, которого Меджлис обвиняет в попытке уничтожить национальные институты власти крымских татар на полуострове.
Глава МИД Украины встретился с представителями еврейской общины США
Министр иностранных дел Украины Леонид Кожара в рамках визита в США провел встречу с представителями местной еврейской общины.


Турецкие СМИ отправляют Тимощука в Фенербахче

Украинец может продолжить карьеру в Турции

На киевских кладбищах поминальные дни пройдут с 9 по 15 мая

В Киеве поминальные дни будут проходить с 9 по 15 мая, также будет запущен специальный транспорт до кладбищ, сообщает КГГА.

Кремль заявляет, что отставка Суркова не связана с перепалкой с Маркиным. У российских оппозиционеров свое мнение

Пресс-секретарь президента России Дмитрий Песков заявил, что уход Владислава Суркова с поста главы аппарата правительства никак не связан с его публичной полемикой с официальным представителем Следственного комитета Владимиром Маркиным.

Американские ученые похвастались секретным квантовым интернетом

Ученые из Лос-Аламосской национальной лаборатории (штат Нью-Мексико), которой ведает Министерство энергетики США, сообщили о существовании рабочего прототипа вычислительной сети, основанной на квантовой механике. Тестовая версия сети в учреждении, занятом разработкой ядерного вооружения, функционирует последние 2,5 года, уточнили ученые.

Власенко: Представители ПР искажают решение ЕСПЧ по делу Тимошенко

Представители Партии регионов искажают решение Европейского суда по правам человека по делу о незаконности досудебного ареста экс-премьера Юлии Тимошенко, сообщил ее защитник Сергей Власенко.

В Австралии на женщину напал крокодил

В Австралии на купальщицу напал крокодил, травмировав женщине кости ступни и ахиллово сухожилие.

Ахметов получил контроль над крупнейшим в Украине предприятием по производству огнеупорных изделий

Материнская компания горно-металлургической группы Метинвест Private limited company Metinvest B. V. (Нидерланды) сконцентрировала более 50% акций ПАО Запорожогнеупор, крупнейшего в Украине предприятия по производству огнеупорных изделий.

За девять дней до смерти Борис Березовский составил новое завещание - Times

В среду, 8 мая, британская газета Times написала о том, что всего за девять дней до смерти опальный бизнесмен Борис Березовский составил новое завещание.

Активисты: Власти высадили на Крещатике обычные каштаны вместо нового сорта

Киевские власти высадили на Крещатике обычные конские каштаны вместо нового обещанного сорта бриотти или мясокрасных каштанов, сообщили столичные активисты.

В Артеке перед встречей с Януковичем детей проверили на металлодетекторе

На стадион в детском лагере Артек, куда должен приехать Президент Украины Виктор Янукович, привезли около 1000 детей.

Goldman Sachs назвал самые недооцененные компании

Старший стратег-аналитик Goldman Sachs по США Дэвид Костин составил список акций компаний с самым высоким потенциалом роста.

Путин освободил от должности вице-премьера Владислава Суркова

В среду, 8 мая, президент России Владимир Путин освободил Владислава Суркова от должности вице-премьер-министра по собственному желанию.

Мировой лидер по продажам авто увеличил прибыль в 2,5 раза

Ведущий японский автоконцерн Toyota Motor Corp увеличил квартальную чистую прибыль на 159% благодаря снижению курса иены и хорошим продажам в США седана Avalon и пикапа Tacoma.

Сегодня на Крещатике будет перекрыто движение в связи с репетицией парада

В среду, 8 мая, с 16.00 до 21.00 будет перекрыто движение транспорта по улице Крещатик в связи с репетицией парада, приуроченного Дню Победы, сообщили в КГГА.

УДАР добился возбуждения дела по факту изгнания депутата с заседания правительства

В партии УДАР добились возбуждения уголовного дела по факту того, что народного депутата Сергея Каплина выгнали с заседания Кабинета министров 27 марта, сообщили в партии.



Путин уволил одиозного вице-премьера Суркова

Президент РФ Владимир Путин освободил Владислава Суркова от должности вице-премьера "по собственному желанию". Сурков написал заявление об уходе с поста после совещания у президента.

Из-за УДАРа выборы мэра Василькова пройдут без кандидата от оппозиции

Полная неразбериха в городской организации УДАРа привела к тому, что на выборах мэра Василькова, назначенных на 2 июня, не будет кандидата от оппозиции.

Киев застрял между Европой и Азией

Как рядовые украинцы, так и официальный Киев не может окончательно определиться, куда идти и куда смотреть. Идем в Европу, смотрим на Россию, сближаемся с Москвой - смотрим на Брюссель.

От оппозиции уйдут еще десять «тушек»

Даже если оппозиции удастся победить на пяти «проблемных» мажоритарных округах и получить еще пять мандатов, все равно ряды оппозиции в парламенте не пополнятся.

Крымские татары собирают подписи за отставку «шовиниста» Могилева

Крымские татары во время митинга в память жертв депортации, который состоится в Симферополе 18 мая, предложат резолюцию с требованием отправить в отставку крымского премьера Анатолия Могилева.

Оппозиция больше не будет требовать в Раде освобождения Тимошенко

Уже всем ясно, что большинство все равно не проголосует за законопроект оппозиции о декриминализации статей, по которым осуждена Тимошенко, и не выпустит экс-премьера на свободу.

«Болезнь Тимошенко» – спецоперация по срыву евроинтеграции Украины

"Болезнь Тимошенко" может рассматриваться как спецоперация по срыву евроинтеграции Украины. Об этом написали ряд западных СМИ. "Серым кардиналом" процесса называют Григория Немырю.

Глеб Павловский: Путин играет не в ту игру

Итоги первого года правления Владимира Путина после возвращения в Кремль не внушают оптимизма. Даже с колоссальным преимуществом, которым он обладает, можно в конечном итоге крупно проиграть, считает известный политтехнолог.

Медведчук: Евросоюз собирается экспортировать в Украину отнюдь не демократию

Виктор Медведчук считает, что Украина ничего не выиграет от подписания Соглашения об ассоциации с Европейским Союзом, даже с учетом того, что ЕС уже готов пойти на это даже без выполнения Украиной политических требований.

Кличко просит министра внутренних дел возбудить дело против Азарова

Депутаты от УДАРа Сергей Каплин и Виталий Кличко обратились к министру внутренних дел Виталию Захарченко с требованием открыть уголовное производство против премьер-министра Николая Азарова.



Очевидцы едва не "линчевали" гаишников, ставших причиной смертельного ДТП в Ивано-Франковске. ФОТО+ВИДЕО

В одном из «спальных» микрорайонов Ивано-Франковска произошло ужасное ДТП.

Дорога Львов-Червоноград: "танкодром", который не ремонтируют три года. ВИДЕО

Автомобилист разместил в интернете видео ужасной дороги на Западной Украине.

Каневская ГЭС сбросила воду: затоплено близлежащие поселки. ВИДЕО

Чиновники уверяют, что о запланированном наводнении предупреждали заблаговременно.

В Киеве открыли памятник "Вечной любви". ВИДЕО

В Мариинском парке Киева открыт памятник "Вечной любви", посвященный встрече бывших узников лагеря для военнопленных украинки Мокрины Юрзук и итальянца Лидже Педутто после 60-летней разлуки.

Бригинец рассказал о схеме превращения обычного песка для каневского вертодрома в "золотой". ВИДЕО

Народный депутат от "Батькивщины" Александр Бригинец рассказал о злоупотреблениях во время строительства вертодрома в Каневе. Как выяснил нардеп песок для строительства вертолетной площадки в с. Пекари Каневского района везли практически из Одессы, в связи с чем стоимость строительного материала возросла в разы.

Кандидат от оппозиции в мэры Василькова: "Обо мне уже говорят "сбитый летчик". Не дождутся". ВИДЕО

Депутат Васильковского горсовета от "Удара" Сергей Сабов рассчитывает еще побороться за кресло мэра, несмотря на отказ в регистрации в качестве кандидата на выборах.

Сегодня все понимают, зачем вышли, - российские оппозиционеры и общественные деятели комментируют массовость вчерашнего митинга в Москве. ВИДЕО

У лидеров российской оппозиции, а также у присутствующих актеров и писателей спросили, чего они ожидали от митинга на Болотной площади.

"Доброта на дорогах" - потрясающий ролик из автомобильных видеорегистраторов. ВИДЕО

"Чернухи с записью хамов выкладывают охотно и много, но Аркадий сделал, в самом деле, ДОБРОЕ дело"

Министру Захарченко показали видео с взяточниками в погонах. ВИДЕО

Журналист написал обращение к министру внутренних дел Виталию Захарченко, к которому приложил видео с фактами коррупции в Госавтоинспекции.

Азаров пожелал украинцам здоровья и благополучия. ВИДЕО

Премьер-министр Николай Азаров поздравил украинцев с одним из величайших православных праздников и пожелал всем добра, здоровья и благополучия.



Путин объявил заробитчанам войну

Президент России Владимир Путин подписал закон, который не позволит мигрантам работать продавцами в магазинах розничной торговли

Заробитчане с начала года перевели в Украину миллиард долларов

С использованием систем перевода средств в I квартале 2013 года в Украину было переведено $1 млрд., за пределы Украины - $183 млн. Об этом сообщили в пресс-службе Национального банка Украины

9 мая в Киеве запланировано 8 акций

Киевская горгосадминистрация приняла 8 заявок на проведение акций и мероприятий 9 мая. Об этом сообщили в КГГА, передают «Украинские новости». В частности, Компартия намерена провести шествие от Бессарабской площади до памятника Неизвестному солдату по Крещатику и улице Грушевского с 11:00 до 13:00. «Молодые регионы» намерена провести мероприятия на улице Красноармейской, 103 с 8:00 до 15:00 (к участию заявлено 3 тысяч человек). «Батьківщина» подала заявку на проведение мероприятия по случаю Дня победы в парке Партизанской славы с 8:00 до 20:00 (к участию заявлено 1 тысяча человек). Киевский городской союз ветеранов заявил о проведении акции у Мемориала погибшим в Афганистане на улице Лаврской, 17 с 11:00 до 14:00 (к участию заявлено 600 человек). «Общевоинский союз Украины» намерен провести шествие от Арсенальной площади до музея Великой Отечественной войны с 9:00 до 18:00 (количество участников не указано). Партия «Русский блок» намерена пройти от Бессарабской площади до памятника Ватутину с 10:30 до 13:00 (к участию заявлено 200 человек). Соцпартия также подала заявку на проведение мероприятия с шествием от Мариинского парка до парка Вечной Славы с 10:30 до 17:00

Путин уволил скандального вице-премьера Суркова

В среду, 8 мая, президент России Владимир Путин освободил Владислава Суркова от должности вице-премьер-министра по собственному желанию. «В соответствии с пунктом «д» статьи 83 Конституции Российской Федерации освободить Суркова Владислава Юрьевича от должности Заместителя Председателя Правительства Российской Федерации – Руководителя Аппарата Правительства Российской Федерации по собственному желанию», - говорится на сайте Кремля

В России оппозиционера арестовали за адресованный Путину лозунг «підрахуй»

Российская полиция сочла надпись на плакате на украинском языке неприличной и задержала активиста

Беларусь выдавливает украинских кондитеров со своего рынка

Члены Ассоциации «Укркондпром» констатируют давление белорусской власти на национальные организации торговли и общественного питания с требованием ограничить реализацию украинской кондитерской продукции. Об этом говорится в их письме к первому вице-премьер-министру Украины Сергею Арбузову. «С начала апреля 2013 года Республика Беларусь преследуя цель устранения украинского производителя с белорусского рынка неконкурентными методами, полностью заблокировала ввоз украинских кондитерских изделий на свою таможенную территорию», - сказано в нем. В документе отмечается, что Украина неоднократно проводила переговоры с Беларусью по урегулированию данного вопроса, однако, белорусская сторона, обещая разобраться в ситуации, не предприняла никаких действий, прибегая к тактике затягивания. В письме говорится, что Беларусь является нетто экспортером и четвертым по величине зарубежным рынком сбыта украинских кондитерских изделий в мире

В день акции протеста в Киеве власти затеяли масштабную замену асфальта

Как сообщили в пресс-службе столичной Госавтоинспекции, с 10 по 19 мая на улицах Грушевского и Ивана Мазепы (от улицы Шелковичной до площади Славы включительно) продлятся ремонтные работы по замене асфальтобетонного покрытия

Против Азарова открыли уголовное производство

Печерский райотдел внутренних дел Киева открыл уголовное производство по факту вывода народного депутата от «Удара» с заседания правительства 27 марта. Об этом сообщил депутат Сергей Каплин, которого цитирует пресс-служба партии. Как известно, ранее лидер партии «Удар» Виталий Кличко и Каплин обратились к министру внутренних дел с требованием открыть уголовное производство против премьера Азарова через силовое удаление Каплина с заседания Кабмина. Как отметил Каплин, «Удар» будет требовать полного и всестороннего расследования этого дела


НОВОСТИ ПОЛИТИКИ УКРАИНЫ НОВИНИ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ, Россия, Тимошенко, Янукович, выборы, партия, оппозиция, БЮТ, регион
Политический пульс страны
новости, политика, факты, хроники, комментарии...

Актуальные темы:


С 22 АПРЕЛЯ 2011 СУДИЛИЩЕ ГОНГАДЗЕ ПЕНСИОННАЯ РЕФОРМА ДИКТАТУРА
Судилище над участниками
Налогового Майдана
Политические репрессии:
режим Януковича
назначил Тимошенко
7 лет!
Кто организаторы?
Кучма? Литвин? ..?
Дело замяли?
ПЕНСИОННЫЙ ГЕНОЦИД! РЕПРЕССИИ ПРОТИВ СМИ
УКРАЇНА МОВНА ПРОВОКАЦІЯ ВЫБОРЫ ЭКОЦИД ГРАБЁЖ
http://urist.in.ua/showthread.php?t=178187
Конституционный
переворот
"РЕГИОНАЛОВ" в Верховну Раду УКРАИНА, ХАРЬКОВ НАРОДА УКРАИНЫ

Суды превратили в инквизицию      Криминальная оккупация Украины


ВО "БАТЬКІВЩИНА"

Юлія Тимошенко: вірте, любіть і творіть добро
pr_b7087.jpg Я хочу, щоб сьогодні світ став хоча б трішечки добрішим і чистішим. І в наших силах змінити життя, зробити його кращим. Відкрийте один одному обійми
Юлію Тимошенко вперше з часу ув'язнення відвідав її духовний наставник
pr_b0962.jpg Зустріч Юлії Тимошенко з її духовним наставником відбулася після багатьох її звернень і клопотань до керівництва Державної пенітенціарної служби України
Ще чотири регіони України вимагають звільнення Юлії Тимошенко
img_2990.jpg "Просимо проявити милосердя і згідно християнської традиції до свята Великодня прийняти рішення про звільнення Юлії Тимошенко"


Партія "УДАР"

УДАР: Виборчий процес у Василькові розпочався із брудних технологій

Представник партії «УДАР», депутат Васильківської міської ради Сергій Сабов є єдиним, легітимним кандидатом на позачергових виборах міського голови Василькова, поданим місцевим осередком партії відповідно до вимог чинного законодавства. Будь-які інші подання від імені партії є незаконними та виборчими спекуляціями влади з метою усунення основного конкурента від опозиції - єдиного узгодженого кандидата від опозиційних сил на виборах мера Василькова.

Віталій Кличко вітає всіх православних з Великоднем!

Дорогі друзі!Щиро вітаю вас з одним із найбільших християнських свят - Святом Воскресіння Господнього!В цей день всі ми радіємо перемозі світла над темрявою, добра над злом, життя над смертю.

Кличко: Цінність акцій протесту - в громадянській позиції українців

Цінність акцій протесту - в громадянській позиції українців, які, незважаючи на перешкоди, виходять на вулицю. Про це заявив лідер фракції "УДАР” Віталій Кличко в інтерв’ю 5 каналу.


ВО "СВОБОДА"

Вивішування червоних прапорів – топтання по пам'яті українців, які боролися за вільну Україну

День капітуляції Німеччини – 8 травня, а 9 травня нав'язане українцям як спадок від СССР. 9 травня 1945 року війна для українців не закінчилася, оскільки боротьба ОУН–УПА тривала. Тернопільська обласна організація ВО "Свобода" закликає краян 8 травня цього року приєднуватись до вшанування жертв Другої світової війни. Проте вшанування пам'яті під червоними прапорами з совєцькою символікою є неприпустимим. 8 травня у всьому світі поминають людей, постраждалих у ХХ ст. від окупаційної політики іноземних держав, це день засудження злочинів московсько-комуністичного та фашистського режимів.

Олексій Кайда ініціюватиме надання Дню вишиванки статусу офіційного державного свята

7 травня 2013 року свободівці – народний депутат України Олексій Кайда та заступник міського голови Тернополя Леонід Бицюра взяли участь у прес-конференції, присвяченій проведенню VI Всеукраїнського фестивалю національної вишивки та костюма "Цвіт вишиванки", що відбудеться на Театральному майдані Тернополя 10–12 травня.

З ініціятиви Ірини Фаріон та за фінансової підтримки ВО "Свобода" вийшов друком унікальний "Словник московсько-український" (1918 р.) Віктора Дубровського

У знаковій серії "Лексикографічна спадщина України" з ініціятиви Ірини Фаріон та завдяки фінансовій підтримці ВО "Свобода" вийшов тисячним накладом унікальний перекладний "Словник московсько-український" (1918 р.) Віктора Дубровського. Організатор і натхненник, автор вступної статті та відповідальний редактор цього історичного видання – директор Інституту української мови, доктор філологічних наук, професор Павло Гриценко.


Компартія України

Оксана Калетник запрошує голову Вінницької ОДА на публічні теледебати
Народний депутат України від КПУ Оксана Калетник схвильована ситуацією, що склалася у Вінницькій області. «Губернатор зі свитою чиновників показово відвідує райони області. Однак такі візити жодним чином не допомагають подолати нездорові тенденції: закриття шкіл, сільських ФАПів, скорочення кількості лікарень в …
Александр Присяжнюк: Траур 9-го мая могут объявлять только те, кто проиграл в 1945
День Победы остаётся для украинского народа одним из наиболее значимых праздников. Об этом в эксклюзивном комментарии "Глаголу” заявил народный депутат Украины от КПУ Александр Присяжнюк. "9 мая – лично для меня самый значимый праздник. Еще со школьных времен помню глаза …
АНОНС. Вместе с коммунистами – на Парад Победителей!
Уважаемые товарищи! Дорогие друзья! Коммунистическая партия Украины приглашает всех принять участие в торжественном мероприятии, посвящённом 68-й годовщине Победы советского народа над фашистскими захватчиками. Все, кто ощущает себя наследниками Победы – 9 мая возьмите из семейного альбома фотографию дорогого вам человека …

СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА

Ещё новости: УНИАН, Ukranews, Ukr.net, Главком, Украина без Януковича!, Досье, Факты, Вікна, ОстроВ, 5 канал, ОБКОМ



Северную Корею призвали кормить народ, а не разрабатывать ядерное оружие
Власти КНДР допускают ошибку, принося в жертву благосостояние населения ради разработки ядерного оружия, заявила во вторник президент Южной Кореи Пак Кын Хе. "КНДР не сможет выжить, если продолжит разрабатывать ядерное оружие, принося ради этого в жертву благосостояние и счастье своего народа", - сказала она.
Прокуратуры Львова и Ивано-Франковска признали 9 мая праздником (видео)
Девятое мая во Львове и Ивано-Франковске будет праздником, а не днем траура, и - с красными флагами. Прокуратуры этих городов оспорили позицию горсоветов. Местные депутаты объявили 8 и 9 мая Днями скорби по погибшим и запретили использование советской и коммунистической символики. Административные суды отменили решения депутатов.
Глава Госдепа США посетил Москву (видео)
Вашингтон и Москва будут искать общий подход к сирийской проблеме - пообещал гос-секретарь США Джон Керри во время своего первого визита в Россию в качестве главы Госдепа. Он уже встретился с президентом Владимиром Путиным и главой МИДа Сергеем Лавровым. Отношения между США и Россией в последнее время значительно осложнились.
РФ и США имеют общие интересы в Сирии , - Керри
Госсекретарь США Джон Керри заявил на встрече с президентом РФ Путиным в Москве, что у двух стран - общие интересы в Сирии. По его словам, Россия и США заинтересованы в обеспечении региональной безопасности и противодействии экстремизму. Заявление прозвучало в начале переговоров с президентом Путиным.
ЕСПЧ не установил политических мотивов ареста Тимошенко (видео)
Европейский суд по правам человека в своем решении не установил факт политических мотивов ареста Юлии Тимошенко. Так считает представитель суда Родерик Лидделл. Он разъяснил: решение касалось ареста - до вынесения приговора. Соратники Тимошенко называют высказывание Лидделла спекулятивным.
"Свободовцы" грозят Колесниченко психушкой
ВО "Свобода" в случае прихода к власти обещает поместить народного депутата от Партии регионов Вадима Колесниченко в психиатрическую больницу. Об этом заявил ответственный за связи с общественностью партии "Свобода" Александр Аронец, комментируя выход регионала к журналистам в форме офицера Красной Армии.
Пшонка подтвердил, что крымскую землю раздают суды и чиновники
Незаконное получение земли на берегах Черного и Азовского морей чаще всего происходит на основании выводов контролирующих органов и судебных решений. Об этом сообщил генпрокурор Виктор Пшонка во время совещания с коллективом прокуратуры Крыма на тему соблюдения законности при использовании и застройки земель водного фонда.
Колесниченко встретился с журналистами в форме советского офицера
Депутат Партии регионов Вадим Колесниченко пришел во вторник на встречу с прессой в Севастополе в форме офицера Красной Армии. "Я надел сегодня эту форму в противоположность тому, что эсэсовская форма стала атрибутом молодежного движения в Западной Украине и в центральной части нашей страны", - заявил Колесниченко.
Секретарь СНБО видит решение конфликта с ТВi в законной плоскости
Власть в Украине заинтересована в свободной, объективной и профессиональной журналистике. Это же касается и телеканала ТВi, заявил секретарь СНБО Украины Андрей Клюев. "У меня нет пока достаточной информации о том, чтобы делать однозначные выводы относительно ситуации, связанной с телеканалом ТВi ", - сказал Клюев.
Табачник признался, что вернул правду о войне в учебники
Министр образования и науки Дмитрий Табачник заявил, что его ведомству удалось вернуть правду о Великой Отечественной войне в школьные учебники, конспекты, методические пособия для учителей. Об этом он заявил во вторник во время торжественного поздравления ветеранов ВОВ с Днем Победы, сообщает пресс-служба министерства.
Королевская намерена ввести паспорт социальных потребностей ветеранов
Минсоцполитики намерено ввести паспорт социальных потребностей ветеранов боевых действий. Об этом говорится в сообщении пресс-службы Минсоцполитики. Данный документ будет также учитывать все виды материальной поддержки для каждого ветерана - на ремонт жилья, лечение и лекарства, обеспечение техническими средствами.
Вице-премьер: Улучшение качества дорог потребует ежегодно до 40 миллиардов вливаний
Улучшение качества дорог потребует увеличения ежегодного финансирования до 40 миллиардов с 16,9 миллиарда гривен, предусмотренных в госбюджете на 2013 год. Об этом заявил вице-премьер-министр Александр Вилкул, представляя на заседании правительства Концепцию стратегии развития автодорожного хозяйства.
Асад разрешил палестинским террористам атаковать Израиль
Представители группировки "Генеральное командование народного фронта освобождения Палестины", базирующейся в Дамаске, получили от президента Сирии Башара Асада разрешение нанести ракетный удар по Израилю. Об этом сегодня сообщил официальный представитель организации Анвар Раджа.
Пекин о докладе Пентагона по Китаю: Пример мышления времен "холодной войны"
Примером мышления времен "холодной войны" и «неразумным шагом» назвали в КНР обнародованный 6 мая Министерством обороны США доклад о военной мощи Китая в 2013 году. "Доклад возрождает мышление времен "холодной войны" и ментальность игр с нулевой суммой очков", - говорится в сообщении.
Путин запретил своим министрам иметь счета в иностранных банках
Российский президент Владимир Путин подписал закон, запрещающий членам правительства иметь счета, а также хранить ценности и наличность в банках за границей. Согласно закону, глава правительства, его заместители и министры также не вправе владеть государственными ценными бумагами других стран.
Кабмин надеется на пересмотр газовых контрактов
Кабмин собирается в 2013 году заключить договора о снижении уровня цен на газ и нефть для преодоления отрицательного сальдо во внешней торговле. Об этом говорится в распоряжении правительства № 281 от 29 апреля 2013 года. В документе также отмечено, что отвечать за выполнение этих мероприятий будут Минэнергоугля, МИД и Минюст.
Ляшко: Власть так боится Тимошенко, что может "забить" на евроинтеграцию
"Регионалам наплевать и на решение Европейского суда, и Парламентсткой ассамблеи Совета Европы. Власть так боится Юлию Тимошенко, что может "забить" на евроинтеграцию, снова похоронив надежду украинского народа быть достойным членом европейского сообщества ", - резюмировал политик.
В "Регионах" уверяют, что Тимошенко спекулирует на решении ЕСПЧ
В решении Европейского суда по правам человека относительно дела бывшего премьера Тимошенко нет ни слова о якобы политических мотивах ее ареста, и любые заявления ее соратников по этому поводу являются манипуляцией общественным мнением. Об этом заявил нардеп Украины, член парламентской фракции Партии регионов Владимир Олейник.




Головні події вівторка, 7 травня

У Львові та Івано-Франківську суди дозволили радянську символіку на 9 травня. Азаров запевнив, що Україна та ЄС восени підпишуть Угоду про асоціацію.

18% українців не святкуватимуть День перемоги, – дослідження

Згідно із соцопитуванням Research & Branding Group, для 82% українців День Перемоги, 9 травня, – велике свято, водночас, 13% вважають його звичайним вихідним, ще 3% – звичайним днем тижня.

Азаров обіцяє соціальний захист для кожного ветерана

За словами українського прем’єра Миколи Азарова, Уряд забезпечить соціальний захист для ветеранів завдяки спеціальному паспорту соціальних потреб учасника війни. Обіцяють, з'явиться найближчим часом.

Перед опозиційною ходою Хрещатик перекриють

Згідно із розпорядженням глави КМДА Олександра Попова, у Києві вулицю Хрещатик перекриють для проїзду транспорту 18-19 травня під час святкування Дня Європи.

Івано-Франківський суд також дозволив символіку СРСР

Згідно із ухвалою Івано-Франківського окружного адмінсуду, призупинено дію рішення міськради "Про заборону розміщення символіки неіснуючих та невизнаних держав" у м. Івано-Франківську.

У Києві під виглядом дорогих каштанів висадили звичайні

Обіцяли червоні каштани, а зацвіли білі. Екологи та громадські активісти підозрюють столичну владу в "ботанічній підставі".
+Відео

Клюєв вважає, що конфлікт із ТВі має вирішитися у законній площині

За словами секретаря РНБО України Андрія Клюєва, українська влада зацікавлена у вільній, об'єктивній та професійній журналістиці, що стосується й телеканалу ТВi.

9-річний Віталій Нечаєв читає лекції з історії в університеті

Віталій Нечаєв готується прочитати лекцію студентам Черкаського національного університету. Сьогодні він розповідатиме про Київську Русь.
+Відео

Нардепи зареєстрували у ВР 27 проектів щодо позачергових виборів

Регіонал Давид Жванія, свободівець Олег Сиротюк та представники "Батьківщини" Руслан Князевич і Володимир Бондаренко стали ініціаторами реєстрації у ВР 27 проектів постанов щодо призначення позачергових виборів сільських та селищних голів.

На Львівщині мотоцикл зіштовхнувся із авто: 2 загиблих, 2 травмованих

У селі Нова Кам'янка, що на Львівщині, внаслідок зіткнення авто "Фольксваген Пасат" і мотоцикла "ІЖ Планета" 2 людини загинули і 2 госпіталізовано.

Колесніченко прийшов до журналістів у формі офіцера Червоної армії [Фото]

У Севастополі на зустріч із журналістами нардеп-регіонал Вадим Колесніченко з’явився у формі офіцера Червоної армії.

Табачник пишається, що повернув правду про ВВв у підручники

За словами міністра освіти і науки Дмитра Табачника, він зміг повернути правду про Велику Вітчизняну війну у шкільні підручники та методичні посібники для вчителів.

Київську вчительку поки не виселятимуть з будинку

Київську вчительку Ніну Москаленку, яку силоміць намагались вигнати з дому, поки не виселятимуть.
+Відео

Священик, який провів Великодню службу для Януковича, полетів рейсом за $10 тисяч

За інформацією журналіста "5 каналу" Андрія Ковальова, священнослужитель, який провів великодню службу для Глави держави Віктора Януковича у Херсонесі, полетів до столиці спецрейсом за близько 10 тисяч доларів.

У Львові суд призупинив ухвалу міськради про заборону радянської символіки

Згідно із повідомленням прокуратури Львівщини, Львівський окружний адмінсуд зупинив дію рішення Львівської міськради "Про заборону використання символіки СРСР, комуністичної та нацистської символіки на території м. Львова".
+Відео

"Київрекламу" закидали рекламним сміттям

У Києві активісти громадських організацій закидали рекламним сміттям міський департамент, що опікується рекламою у столиці.
+Відео

У "Батьківщині" запевняють, що Євросуд визнав політичні мотиви арешту Тимошенко

За словами представника Юлії Тимошенко у першій скарзі до ЄСПЛ Валентини Теличенко, заяви про відсутність у рішенні Євросуду з прав людини визнання політичних мотивів арешту екс-прем'єрки є перекрученням або спекуляціями.




28 травня. Хто боїться жінок-політиків? Відкрита дискусія Майдан Reload №15

28 травня. "За" і "проти" гендерних квот у політиці. Позитивна дискримінація чи політика подвійних стандартів?

День Перемоги тоталітаризму

Як щорку у День Перемоги 9 травня на Червоній площі в Москві відбудеться урочистий військовий парад. Фанатиків цього свята не бракує також в Україні зокрема на Сході. Вони готові достойно марширувати під символікою злочинною радянською імперії – яка ще перед спалахом ІІ світової війни знищила мільйони своїх громадян та вела агресивну політику відносно своїх сусідів.…

В Енакиево совершено нападение на общественника

Сегодня в районе центрального рынка города Енакиево было совершено нападение на общественного активиста Тимофея Златкина.

У донецкого губернатора решили охранять граждан от "грязных” СМИ

«Мы не можем ограничивать свободу слова и закрывать какие-то «желтые» СМИ. Но в то же время, мы должны обеспечить соблюдение прав людей, которые не хотят грязи», - сказала чиновник.

На MediaBarCamp 2013 презентуватимуть "Майдан”

9-12 травня 2013 в Литві відбудеться шостий міжнародний MediaBarCamp, присвячений використанню нових можливостей інтернет-медіа та розвитку медіа-активізму. Організатор MediaBarCamp 2013 – Swedish International Liberal Centre (SILC). Головна мета MediaBarCamp 2013 – обмін досвідом у використанні інтернету для проектів різних форм. Учасники заходу представлять  свої онлайн проекти на спеціально організованих презентаціях і в окремих робочих групах.…



В Украине число нарушений прав журналистов стало рекордным

К Международному дню свободы прессы, который отмечается 3 мая, международная организация «Репортеры без границ» обнародовала новый список «Врагов свободы прессы». В нем с четыре десятка политиков, преступных группировок и экстремистских организаций, преследующих независимых журналистов и пытаются незаконными методами обуздать свободу … Продовження

ТВі припиняє "суцільну критику влади”

Телеканал ТВі припинить практику "суцільної критики влади”, і з 13 травня на телеканал ТВі з’явиться "стабільна перехідна сітка мовлення”. Про це в коментарі "Телекритиці” повідомив Артем Шевченко, якого 23 квітня було проголошено новим генеральним директором ТВі. "Я хочу, щоб це … Продовження

Facebook за місяць втратила 6 мільйонів користувачів

Аудиторія соціальної мережі Facebook скоротилася на мільйони користувачів протягом місяця на території найбільших ринків. Про це йдеться у незалежних дослідженнях, повідомляють "Вести”. "Частку від "пирога” Facebook "відкушують” альтернативні соціальні мережі, а користувачі шукають свіжі онлайн-майданчики”, – пише видання. Минулого місяця найбільша соцмережа у … Продовження

Заключение Тимошенко – акт произвола. В Украине слова "суд” и "Янукович” – синонимы, – евродепутат

Украинский суд, напрямую подвластный президенту Виктору Янукович, найдет новые способы держать экс-премьер-министра Юлию Тимошенко в заключении, несмотря на решение Европейского суда по правам человека. Такое убеждение высказала депутат бундестага от партии «Союз-90″/”Зеленые» Виола фон Крамон в интервью DW, передает Цензор.НЕТ со ссылкой … Продовження

У ЄС сподіваються на рішення щодо Тимошенко у найближчі тижні

Європейський комісар із питань розширення та європейської політики сусідства Штефан Фюле очікує від української влади невідкладних дій у справі екс-прем’єра Юлії Тимошенко. "Ми очікуємо від української влади, що вони поважатимуть рішення суду (Європейського суду з прав людини)”, – сказав він … Продовження



Брат-хамелеон налоговика Клименко сейчас советник Азарова. 3 фото

  В Донецке есть политики, которые очень напоминают рептилий хамелеонов. Один из таких «хамелеонов» — это оранжево-сине-голубой Антон Клименко. Антон Клименко в 2006 году был председателем Донецкой областной организации политической партии "Народный Союз «Наша Украина». В области эта партия не имела популярности, несмотря на то, что почетный председатель партии Виктор Ющенко был Президентом Украины. Антон со [...]

Народный рух объединится с УНП Юрия Костенко?

Одной из старейших партий — Народному руху Украины, похоже, стало тесно в рамках объединенной оппозиции, и скоро мы станем свидетелями создания нового национал-демократического движения. Пока формально «Рух» продолжает участие в переговорах с «Батькивщиной», «Фронтом змин» и другими партиями о глобальном слиянии, а действующие депутаты-«руховцы» уверяют, что процесс идет по плану. Однако новое руководство партии не очень [...]

Обливаний понеділок — рагульське хуліганство чи релігійна традиція? 7 фото

В українській християнській традиції існував звичай в особливий спосіб святкувати перший день після Великодня – Чистий Понеділок або як його ще називають в народі «обливаний». Молоді хлопці залицяючись до дівчат окроплювали їх водою біля церкви.     Проте, для певного кола людей, ця традиція переросла у жорстоке хуліганство. Прикриваючись святковим настроєм, організовані групи підлітків у [...]

VIP-палата Тимошенко: плазма, кондиционер и холодильник. 3 фото

    В палате ЦКБ № 5 в Харькове, где в настоящее время находится экс-премьер Юлия Тимошенко, для улучшения условий пребывания VIP-заключенной установлен бытовой вентилятор (для использования при возможной высокой температуре воздуха, сообщили в пресс-службе Государственной пенитенциарной службы. — В связи с наличием кондиционера в палате осужденной и возможного негативного влияния от его использования, решение [...]




У Євросуді спростували визнання Тимошенко політв'язнем (відео)

Новини від ТСН Представники європейської Феміди наполягають, що не давали подібних оцінок у справі Тимошенко. (відео)
Кожара попросив євреїв США підтримати євроінтеграцію України

Новини від ТСН Міністр закордонних справ зустрівся з представниками єврейської громади в Нью-Йорку.
Меджліс кримських татар збиратиме підписи за відставку Могильова

Новини від ТСН Збір підписів заплановано провести під час вшанування пам'яті жертв депортації кримських татар.
Табачник похвалився, що повернув правду про Велику Вітчизняну війну в школи

Новини від ТСН Міністр освіти також підкреслив повернення правди про подвиги Червоної Армії в методичні матеріали для вчителів.
Колесніченко у Севастополі ходив у формі Червоної Армії (фото) (фото)

Новини від ТСН Депутат пояснив, що вдяг форму червоноармійця на противагу Західній і Центральній Україні, де захоплюються СС. (фото)
Адвокат Тимошенко: Європейський суд визнав екс-прем'єра політв'язнем

Новини від ТСН Представник Тимошенко в Європейському суді з прав людини переконує, що у висновках установи є формулювання "політичні мотиви".
Ображений ударівець звинуватив МВС у "кришуванні" Азарова та вимагає відкриття кримінальної справи

Новини від ТСН Депутата Сергія Капліна ще в березні видворили із засідання Кабміну.
Біля Верховної Ради заборонили їздити на велосипедах

Новини від ТСН Велосипедистам пропонують котити свій транспортний засіб.
Суд виправдав активістку КУПРу за напад на комуністів 1 травня

Новини від ТСН В організації звинуватили міліцію у свавіллі.




"Новый Федерер" нокаутировал Джоковича на Мастерсе в Мадриде

Димитров одержал свою первую "большую" победу

В Азербайджане под амнистию попадут треть заключенных

В стране чтят память Гейдара Алиева.

Кабмин рассчитывает снизить цену газа и нефти для Украины в 2013

Планам власти пересмотреть цену газа пошел четвертый год.

Украинским дорогам нужно 40 миллиардов гривен ежегодно

Чтобы улучшить качество дорог, нужно увеличить финансирование дорожных работ более, чем в два раза, считает вице-премьер

Суд снял запрет на красные флаги во Львове

Решение принято в рамках рассмотрения иска прокуратуры

Оппозиционный кандидат в Василькове считает, что власть пытается его "сбить"

Сергей Сабов, единый кандидат на выборах мэра в Василькове, опротестует решение об отказе в его регистрации на выборах

"Король Ронни": я вернулся из-за денег, а снукер мне надоел

Чемпион мира Ронни О’Салливан пролил свет на истинные мотивы своего возвращения в снукер и заявил, что больше не планирует выступать на крупных турнирах

Королевская раздаст ветеранам паспорта потребностей

Документ будет содержать исчерпывающую информацию по каждому ветерану.

Газзаева дисквалифицировали до конца сезона

Валерий Георгиевич сказал арбитру все, что о нем думает

У Тимошенко настаивают, что ЕСПЧ признал политические мотивы ее ареста

Валентина Теличенко все, кроме текста решения, считает спекуляциями



Березовського поховають 8 травня

Похорон Бориса Березовського відбудеться у середу близько 13.30 (16.30 мск) на одному з кладовищ графства Суррей.

Більшість українців вважають 9 травня святом - опитування

Для переважної більшості українців (82%) День Перемоги є великим святом.

Клюєв запевняє, що про ТВі чув, але закон головніший

Конфлікт навколо телеканалу ТВі повинен бути вирішений в законній площині.

Пшонка прозрів: землю у Криму роздають суди і чиновники

Незаконне отримання землі на берегах Чорного та Азовського морів найчастіше відбувається на підставі висновків контролюючих органів та судових рішень.

Табачник похвалився, що повернув правду про війну у підручники

Міністр освіти і науки Дмитро Табачник заявив, що його відомству вдалося повернути правду про Велику Вітчизняну війну у шкільні підручники, конспекти, методичні посібники для вчителів.

Колесніченко вийшов до преси в формі офіцера Червоної Армії

Депутат Партії регіонів Вадим Колесніченко прийшов у вівторок на зустріч з пресою в Севастополі у формі офіцера Червоної Армії.

Україна сподівається, що США помітять її боротьбу з піратством

Україна сподiвається, що уряд США пiд час ухвалення рiшення про санкцiї у зв'язку з визнанням країни найбiльш пiратською врахує її кроки у боротьбi з цим явищем



Львівський та Івано-Франківський суди дозволили радянську символіку 9 травня

Львівський окружний адмінсуд у вівторок зупинив дію ухвали Львівської міськради від 25 квітня "Про заборону використання символіки СРСР, комуністичної та нацистської символіки на території Львова".

Tue, 07 May 2013 17:46:03 +0300

Сім "смертних" гріхів владики Павла

Владика Павло зробив блискучу кар'єру в церкві, а Петро Лебідь виявився дуже хитрим підприємцем. За рахунок грошей, які Лаврі жертвують прихожани і виділяє держбюджет, Лебідь будує господарство особисто для себе. (рос)

Tue, 07 May 2013 09:30:46 +0300

Фейсбук, протести і революція: що далі?

У політиці не виникає нічого нового, щоб дало друге дихання зневіреній країні. Тим часом градус напруги у соцмережах зростає. Фейсбук переповнений гучними закликами. Проте це не призводить до зростання активності у реалі. Щось не тримається купи у цій картині.

Mon, 06 May 2013 09:04:03 +0300

Чому опозиція здала ТВi?

"Злив" настільки цинічно єдиний канал, який не боїться критикувати владу, опозиція знову продемонструвала, що в українській політиці вона є "відомою", але ніяк не "тією, що веде". (рос)

Fri, 03 May 2013 09:08:40 +0300

Розвінчання міфу: Угода про асоціацію

Невже насправді перспектива подальшого членства залишається захмарною мрією для українців, а розвиток відносин між Євросоюзом і Україною обмежаться поглибленою економічною інтеграцією зі статусом України як особливого сусіда ЄС?

Thu, 02 May 2013 10:18:46 +0300



Регионал ожидает, что оппозицию покинут еще десять перебежчиков
Народный депутат от Партии регионов Александр Стоян заявил, что в ближайшее время около десяти депутатов выйдут из оппозиционных фракций.
Защитник: В решении ЕСПЧ по делу Тимошенко есть упоминание о политических мотивах
Представитель экс-премьера Юлии Тимошенко Валентина Теличенко заявила, что заявления об отсутствии в решении Европейского суда по правам человека признания политических мотивов ареста Тимошенко является искажением или спекуляциями.
Крымские татары во время траурного митинга будут требовать отставки Могилева
Крымские татары во время Всекрымского траурного митинга в память жертв депортации крымскотатарского народа, который пройдет в Симферополе 18 мая, предложат поддержать резолюцию с требованием к властям Украины отправить в отставку крымского премьера Анатолия Могилева, которого Меджлис обвиняет в попытке уничтожить национальные институты власти крымских татар на полуострове.
Глава МИД Украины встретился с представителями еврейской общины США
Министр иностранных дел Украины Леонид Кожара в рамках визита в США провел встречу с представителями местной еврейской общины.
Колесниченко пришел на встречу с журналистами в форме офицера Красной армии
Народный депутат Вадим Колесниченко в Севастополе пришел на встречу с журналистами в форме офицера Красной Армии, передает издание Новости Севастополя.
Табачник заявил, что ему удалось вернуть правду о войне в школьные учебники
Министр образования и науки Украины Дмитрий Табачник поздравил ветеранов войны с Днем Победы.
Выдворенный с заседания Кабмина депутат требует от МВД наказать Азарова
Народный депутат от партии УДАР Сергей Каплин обратился к министру внутренних дел Виктору Захарченко с требованием открыть уголовное производство против премьер-министра Николая Азарова.
Кожара встретится с Генсеком ООН и госсекретарем США
Министр иностранных дел Украины находится с визитом в США, где встретится с Генеральным секретарем ООН и государственным секретарем страны.
Приговоривший Тимошенко к семи годам тюрьмы суд переезжает в новое здание
Правительство Украины передало здание на улице Тарасовской, 15а в центре Киева для размещения Печерского районного суда.
Владыка, который провел службу для Януковича, уехал в Киев спецрейсом за $10 тысяч
Священнослужитель, который провел пасхальную службу для Президента Виктора Януковича в Херсонесе, отправился в Киев специальный рейсом, который стоил примерно 10 тысяч долларов, сообщил журналист 5 канала Андрей Ковалев.


Полиция: Место для захоронения Тамерлана Царнаева определят в ближайшие дни

Место захоронения Тамерлана Царнаева, убитого в перестрелке с полицией, определят в ближайшие дни, сообщает местный информационный портал Boston.com со ссылкой на полицию.

США продлили действие санкций в отношении Сирии

Президент США Барак Обама заявил о продлении срока действия введенных в 2004 году санкций в отношении Сирии.

В Саратове за слово "підрахуй" в адрес Путина оппозиционера арестовали на сутки

В Саратове суд приговорил к суткам административного ареста юриста Михаила Шаповалова за плакат, содержащий надпись якобы неприличного содержания, сообщает агентство Версия-Саратов.

Крупнейшее британское кладбище опровергло информацию о похоронах Березовского на его территории

Администрация крупнейшего в Великобритании кладбища Бруквуд, находящегося в графстве Суррей, опровергла информацию, что похороны российского бизнесмена Бориса Березовского пройдут именно там.

ВТО избрала нового главу

Новым главой Всемирной торговой организации назначен бразилец Роберту Азеведу, информирует Reuters со ссылкой на источники в ВТО.

Регионал ожидает, что оппозицию покинут еще десять перебежчиков

Народный депутат от Партии регионов Александр Стоян заявил, что в ближайшее время около десяти депутатов выйдут из оппозиционных фракций.

Защитник: В решении ЕСПЧ по делу Тимошенко есть упоминание о политических мотивах

Представитель экс-премьера Юлии Тимошенко Валентина Теличенко заявила, что заявления об отсутствии в решении Европейского суда по правам человека признания политических мотивов ареста Тимошенко является искажением или спекуляциями.

Крымские татары во время траурного митинга будут требовать отставки Могилева

Крымские татары во время Всекрымского траурного митинга в память жертв депортации крымскотатарского народа, который пройдет в Симферополе 18 мая, предложат поддержать резолюцию с требованием к властям Украины отправить в отставку крымского премьера Анатолия Могилева, которого Меджлис обвиняет в попытке уничтожить национальные институты власти крымских татар на полуострове.

Глава МИД Украины встретился с представителями еврейской общины США

Министр иностранных дел Украины Леонид Кожара в рамках визита в США провел встречу с представителями местной еврейской общины.

Пьяный немец украл одну из 500 скульптур Маркса в его родном городе

Инсталляция из 500 красных скульптур Карла Маркса в его родном Трире в Германии, установленная к 195-му дню рождения философа, была нарушена мужчиной, пожелавшим забрать себе одну из фигур.

НБУ сообщил о росте затрат на командировки для своих сотрудников на одну пятую

Национальный банк Украины в прошлом году потратил на зарплату персонала до 1,204 млрд грн., то есть на 14,8% больше по сравнению с предыдущим годом.

Колесниченко пришел на встречу с журналистами в форме офицера Красной армии

Народный депутат Вадим Колесниченко в Севастополе пришел на встречу с журналистами в форме офицера Красной Армии, передает издание Новости Севастополя.

Табачник заявил, что ему удалось вернуть правду о войне в школьные учебники

Министр образования и науки Украины Дмитрий Табачник поздравил ветеранов войны с Днем Победы.

Найденная в доме похитителей в Огайо девочка является дочерью одной из жертв

Шестилетняя девочка, обнаруженная в доме в Кливленде (штат Огайо), где около 10 лет удерживались три девушки - дочка одной из узниц, Аманды Берри.

Украина оказалась в тройке лидеров по уровню коррупции в бизнесе - исследование

Украина оказалась на третьем месте в Европе по уровню коррупции в бизнесе утверждается в исследовании консалтинговой компании Ernst & Young.



Оппозиция больше не будет требовать в Раде освобождения Тимошенко

Уже всем ясно, что большинство все равно не проголосует за законопроект оппозиции о декриминализации статей, по которым осуждена Тимошенко, и не выпустит экс-премьера на свободу.

«Болезнь Тимошенко» – спецоперация по срыву евроинтеграции Украины

"Болезнь Тимошенко" может рассматриваться как спецоперация по срыву евроинтеграции Украины. Об этом написали ряд западных СМИ. "Серым кардиналом" процесса называют Григория Немырю.

Глеб Павловский: Путин играет не в ту игру

Итоги первого года правления Владимира Путина после возвращения в Кремль не внушают оптимизма. Даже с колоссальным преимуществом, которым он обладает, можно в конечном итоге крупно проиграть, считает известный политтехнолог.

Медведчук: Евросоюз собирается экспортировать в Украину отнюдь не демократию

Виктор Медведчук считает, что Украина ничего не выиграет от подписания Соглашения об ассоциации с Европейским Союзом, даже с учетом того, что ЕС уже готов пойти на это даже без выполнения Украиной политических требований.

Кличко просит министра внутренних дел возбудить дело против Азарова

Депутаты от УДАРа Сергей Каплин и Виталий Кличко обратились к министру внутренних дел Виталию Захарченко с требованием открыть уголовное производство против премьер-министра Николая Азарова.

В Евросуде пояснили, что не нашли политики в деле Тимошенко

Европейский суд по правам человека, признавший незаконным арест Юлии Тимошенко, не установил факт политического мотива ее ареста. Об этом заявил директор Общих служб Евросуда Родерик Лидделл.

Компартия и «Свобода» состоит частично из агентов спецслужб под прикрытием

Поскольку радикальные левые и радикальные правые представляют угрозу для стабильности любого государства, в украинских партиях "Свобода" и КПУ под прикрытием находится масса агентов спецслужб.

«Батькивщина» обвинила Партию регионов в грязных политтехнологиях

В Василькове отказались регистрировать единого кандидата на пост мэра от оппозиции. Это свидетельствует о неготовности Партии регионов к честной политической конкуренции, заявили в "Батькивщине".

На референдуме Януковичу дадут сверхполномочия и сократят парламент

На готовящемся партией власти референдуме регионалы хотят рассмотреть вопросы реформирования парламента, изменения избирательной системы в пользу мажоритарки и наделения президента полномочиями по управлению парламентом.

Минюст России отказал в регистрации партии Алексея Навального

Министерство юстиции приостановило регистрацию партии Алексея Навального «Народный альянс». Документы для регистрации партия Алексея Навального подала в апреле.



Каневская ГЭС сбросила воду: затоплено близлежащие поселки. ВИДЕО

Чиновники уверяют, что о запланированном наводнении предупреждали заблаговременно.

В Киеве открыли памятник "Вечной любви". ВИДЕО

В Мариинском парке Киева открыт памятник "Вечной любви", посвященный встрече бывших узников лагеря для военнопленных украинки Мокрины Юрзук и итальянца Лидже Педутто после 60-летней разлуки.

Бригинец рассказал о схеме превращения обычного песка для каневского вертодрома в "золотой". ВИДЕО

Народный депутат от "Батькивщины" Александр Бригинец рассказал о злоупотреблениях во время строительства вертодрома в Каневе. Как выяснил нардеп песок для строительства вертолетной площадки в с. Пекари Каневского района везли практически из Одессы, в связи с чем стоимость строительного материала возросла в разы.

Кандидат от оппозиции в мэры Василькова: "Обо мне уже говорят "сбитый летчик". Не дождутся". ВИДЕО

Депутат Васильковского горсовета от "Удара" Сергей Сабов рассчитывает еще побороться за кресло мэра, несмотря на отказ в регистрации в качестве кандидата на выборах.

Сегодня все понимают, зачем вышли, - российские оппозиционеры и общественные деятели комментируют массовость вчерашнего митинга в Москве. ВИДЕО

У лидеров российской оппозиции, а также у присутствующих актеров и писателей спросили, чего они ожидали от митинга на Болотной площади.

"Доброта на дорогах" - потрясающий ролик из автомобильных видеорегистраторов. ВИДЕО

"Чернухи с записью хамов выкладывают охотно и много, но Аркадий сделал, в самом деле, ДОБРОЕ дело"

Министру Захарченко показали видео с взяточниками в погонах. ВИДЕО

Журналист написал обращение к министру внутренних дел Виталию Захарченко, к которому приложил видео с фактами коррупции в Госавтоинспекции.

Азаров пожелал украинцам здоровья и благополучия. ВИДЕО

Премьер-министр Николай Азаров поздравил украинцев с одним из величайших православных праздников и пожелал всем добра, здоровья и благополучия.

В Одессе воссоздали последний день земной жизни Христа. ВИДЕО

Представители десяти христианских конфессий устроили театрализованное представление по библейскому сюжету - они воссоздали последний день земной жизни Иисуса Христа.

Митрополит Владимир поздравил украинцев с праздником Пасхи Христовой. ВИДЕО

Блаженнейший Митрополит Киевский и всея Украины Владимир записал пасхальное видеопоздравление для украинцев.



Кому належить «недоторканий» тротуар біля Ради?

Звернувся до «Київзему» з вимогою надати інформацію про те, кому належить тротуар біля будівлі Парламенту на вулиці Грушевського, 5.

Бостонский теракт изменил отношение США к Чечне (ВИДЕО)

Николас Данилофф - профессор журналистики Северо-восточного университета в Бостоне. Он помог многим чеченцам получить убежище в США. До бостонского теракта, говорит профессор, именно нарушения прав человека в Чечне и подавления чеченской оппозиции стояло на пути сотрудничества между США и Россией в борьбе с терроризмом. Теперь, говорит он, движение за независимость в Чечне и других республиках Северного Кавказа может потерять поддержку американцев.

Названа причина взрыва на техасском заводе

По предварительным данным расследования, причиной взрыва на заводе удобрений в техасском городе Уэст 17 апреля, который привел к сильнейшему пожару и унес жизни 14 человек, стало сухое удобрение - аммиачная селитра

Украина - третья в Европе по коррупции в бизнесе

Украина занимает третье место в Европе по распространенности коррупции в бизнесе

Путин запретил министрам и их семьям хранить деньги за рубежом

Президент России Владимир Путин подписал закон, запрещающий членам правительства России иметь иностранные счета и ценные бумаги в банках за рубежом, сообщает РИА Новости. Членам правительства также будет запрещено пользоваться иностранными финансовыми инструментами

В песчаном карьере на Одесщине погиб ребенок

Шестилетний ребенок погиб под обвалом в карьере в Котовском районе Одесской области

Депутат: Оппозиция заинтересована в создании новых фракций не меньше, чем власть

Волынский миллиардер, внефракционный народный депутат Игорь Еремеев уверен, что в создании новых фракций в парламенте заинтересована не только власть, но и оппозиция

На Прикарпатье до полусмерти избили депутата

Накануне Пасхальных праздников в Коломыйской ЦРБ с черепно-мозговой травмой и с множественными гематомами лица был доставлен 58-летний мужчина


НОВОСТИ ПОЛИТИКИ УКРАИНЫ НОВИНИ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ, Россия, Тимошенко, Янукович, выборы, партия, оппозиция, БЮТ, регион
Политический пульс страны
новости, политика, факты, хроники, комментарии...

Актуальные темы:


С 22 АПРЕЛЯ 2011 СУДИЛИЩЕ ГОНГАДЗЕ ПЕНСИОННАЯ РЕФОРМА ДИКТАТУРА
Судилище над участниками
Налогового Майдана
Политические репрессии:
режим Януковича
назначил Тимошенко
7 лет!
Кто организаторы?
Кучма? Литвин? ..?
Дело замяли?
ПЕНСИОННЫЙ ГЕНОЦИД! РЕПРЕССИИ ПРОТИВ СМИ
УКРАЇНА МОВНА ПРОВОКАЦІЯ ВЫБОРЫ ЭКОЦИД ГРАБЁЖ
http://urist.in.ua/showthread.php?t=178187
Конституционный
переворот
"РЕГИОНАЛОВ" в Верховну Раду УКРАИНА, ХАРЬКОВ НАРОДА УКРАИНЫ

Суды превратили в инквизицию      Криминальная оккупация Украины


ВО "БАТЬКІВЩИНА"

Юлія Тимошенко: вірте, любіть і творіть добро
pr_b7087.jpg Я хочу, щоб сьогодні світ став хоча б трішечки добрішим і чистішим. І в наших силах змінити життя, зробити його кращим. Відкрийте один одному обійми
Юлію Тимошенко вперше з часу ув'язнення відвідав її духовний наставник
pr_b0962.jpg Зустріч Юлії Тимошенко з її духовним наставником відбулася після багатьох її звернень і клопотань до керівництва Державної пенітенціарної служби України
Ще чотири регіони України вимагають звільнення Юлії Тимошенко
img_2990.jpg "Просимо проявити милосердя і згідно християнської традиції до свята Великодня прийняти рішення про звільнення Юлії Тимошенко"


Партія "УДАР"

УДАР: Виборчий процес у Василькові розпочався із брудних технологій

Представник партії «УДАР», депутат Васильківської міської ради Сергій Сабов є єдиним, легітимним кандидатом на позачергових виборах міського голови Василькова, поданим місцевим осередком партії відповідно до вимог чинного законодавства. Будь-які інші подання від імені партії є незаконними та виборчими спекуляціями влади з метою усунення основного конкурента від опозиції - єдиного узгодженого кандидата від опозиційних сил на виборах мера Василькова.

Віталій Кличко вітає всіх православних з Великоднем!

Дорогі друзі!Щиро вітаю вас з одним із найбільших християнських свят - Святом Воскресіння Господнього!В цей день всі ми радіємо перемозі світла над темрявою, добра над злом, життя над смертю.

Кличко: Цінність акцій протесту - в громадянській позиції українців

Цінність акцій протесту - в громадянській позиції українців, які, незважаючи на перешкоди, виходять на вулицю. Про це заявив лідер фракції "УДАР” Віталій Кличко в інтерв’ю 5 каналу.


ВО "СВОБОДА"

В Одесі свободівці відзначили День народження Юрія Липи

6 травня 2013 року в День народження визначного одесита, яскравої особистості, лікаря, державника та борця за волю України Юрія Липи активісти одеської "Свободи" поклали квіти до меморіальної дошки присвяченої Івану та Юрію Липам, що на вул. Пастера. Участь у заході взяли народний депутат України, уповноважений представник парламентської фракції ВО "Свобода" на Одещині Павло Кириленко та голова Одеської обласної "Свободи" Андрій Маляс.

Брати і сестри українці!

У непростий час зустрічаємо цьогорічне свято Великодня! В час, коли Україна до болю потребує оновлення, потребує торжества справедливості і правди! Прийміть же найщиріші привітання із цим правдавнім українським святом. Таким же давнім, як Різдво, стрімкі води Дністра і Дніпрові кручі… Нехай Великдень поєднає наш народ Вірою, Традиціями і Духовністю. Нехай воскресить у ваших серцях незгасиму надію на краще.

Чернігівські свободівці подарували дітям-сиротам солодощі до Великодня

4 травня 2013 року активісти Чернігівської міської організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" з нагоди свята Христового Воскресіння подарували солодощі вихованцям Чернігівського обласного навчально - виховного комплексу для дітей-сиріт.

Націоналісти вручили дітям подарунки – фрукти, солодощі, придбані за фінансової допомоги місцевих підприємців.


Компартія України

При поддержке украинских коммунистов в Чехии восстановлен памятник Юлиусу Фучику
Два года назад в Запорожский обком Компартии Украины обратился чех Анатолий Шитов, являющийся заместителем председателя общества Ю.Фучика, с просьбой помочь ему в сборе подписей на территории нашей страны за восстановление в Чехии памятника известному антифашисту Ю. Фучику. Такой сбор подписей …
Заява Бориспільського міського комітету КПУ в зв’язку з варварським нападом на пам’ятник В.І.Леніну на Радянській площі Борисполя 3-го травня 2013-го року
Під покривом темної ночі з 2-го на 3-тє травня групою націонал-фашистських мерзотників було здійснено напад на пам’ятник В.І. Леніну на Радянській площі міста Бориспіль, внаслідок чого сам пам’ятник було серйозно пошкоджено, а постамент обмальовано фашистською символікою і нацистськими гаслами. Слід …
День международной солидарности трудящихся в Севастополе
1 мая Севастопольский городской комитет Компартии Украины провел на площади Нахимова митинг, посвященный Дню международной солидарности трудящихся. В мероприятии также приняли участие Союз советских офицеров, организация женщин-тружениц «За будущее детей Украины», общественные организации «Союз рабочих», «Дети войны», ветеранские организации вооруженных …

СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА

Ещё новости: УНИАН, Ukranews, Ukr.net, Главком, Украина без Януковича!, Досье, Факты, Вікна, ОстроВ, 5 канал, ОБКОМ



США обвиняют Китай в кибершпионстве (видео)
США звинувачують Китай у систематичному кiбер-шпигунствi. Цей вид розвiдки Пекiн використовуe i розвиваe наче вiйськову технологiю - впевненi в мiнiстерствi оборони Сполучених Штатiв. Мовляв, на кiбер-стеження китайська влада видiляe мiльйони доларiв. А найбiльше Пiднебесну цiкавлять новiтнi розробки та технологii.
В ЕСПЧ не знают, как Украина должна выполнить решение суда
Официальный представитель Европейского суда по правам человека, директор Общих служб ЕСПЧ Родерик Лидделл считает, что выполнение решения суда по делу экс-премьера Украины Юлии Тимошенко должно рассматриваться в диалоге Комитета министров Совета Европы с украинскими властями.
В Москве прошел митинг оппозиции (видео)
Кiлькох людей затримала полiцiя у Москвi пiд час вчорашнього мiтингу опозицii. Шiстьох забрали до вiддiлку через маски на обличчях, ще одного пiдлiтка затримали за спробу запалити файeр. Тисячi незгодних iз полiтикою президента Путiна мiтингували неподалiк Кремля на Болотнiй площi.
В ЕСПЧ напомнили, что не установили политический мотив ареста Тимошенко
В ЕСПЧ по правам человека подчеркивают, что в своем решении суд не установил факт политически мотивированного ареста Юлии Тимошенко, и особо обращают внимание на то, что решение касалось ареста до приговора суда. Решение суда касалось непосредственно досудебного заключения под стражу, а не уголовного судопроизводства.
КНДР вывела ракетные комплексы из режима боеготовности
В КНДР со стартовой площадки исчезли два ракетных комплекса Мусудан, сообщается со ссылкой на власти США. По данным источника, вряд ли ракеты, убранные с площадки на восточном берегу КНДР, переместили на другой космодром. Чиновник, имя и должность которого не разглашаются, заверил, что ракеты выведены из состояния боевой готовности.
Сирия обстреляла Голанские высоты, - власти Израиля
Подконтрольная Израилю часть Голанских высот подверглась сегодня минометному обстрелу с сирийской стороны. Два минометных снаряда взорвались возле линии разъединения в южной части Голан. Израиль готовит жалобу в ООН. Армия обороны Израиля, как сообщается, склонна считать обстрел случайным, однако подала жалобу миротворцам ООН.
Иностранцы, желающие стать гражданами США, ждут иммиграционной реформы (видео)
В штатах США по соседству с Мексикой силовиков перевели на чрезвычайный режим. И все из-за будущей иммиграционной реформы. Барак Обама хочет дать официальный статус нелегалам. Именнно это и вызвало ажиотаж. Самые находчивые уже сейчас селятся в маленьких мексиканских городках на границе с США.
В Москве прошел митинг оппозиции (видео)
В Москве в эти минуты заканчивается митинг оппозиции. Протестующие собрались недалеко от Кремля на Болотной площади. Она заполнена несогласными с политикой Владимира Путина. Кто из известных россиян вышел сегодня публично выразить свой протест?
Грузия не соответствует критериям члена НАТО, - Расмуссен
Грузия пока не готова к вступлению в НАТО, но будет принята в альянс, когда выполнит необходимые для этого критерии, заявил генеральный секретарь НАТО Андерс Фог Расмуссен. "Решение, которое мы приняли на саммите в Бухаресте в 2008 году (о готовности в будущем принять Грузию в НАТО - Ред.), остается в силе", - отметил он.
В НАТО не знают, кто использовал химическое оружие в Сирии
НАТО не имеет данных, кто мог применить химическое оружие в Сирии. Такое заявление сделал генсек НАТО Андерс Фог Расмуссен. "У нас нет детальной информации о том, кто мог использовать химоружие", - сказал он. Расмуссен сожалеет, что власти Сирии не допустили в страну инспекторов ООН по установлению фактов использования химоружия.
Кадыров назвал братьев Царнаевых шайтанами, не имеющими отношения к Чечне
Глава Чеченской республики Рамзан Кадыров заявил, что не намерен заступаться за братьев Царнаевых. "Я держал паузу для того, чтобы выяснить, кто же они такие, чем занимались, какие у них были взгляды и намерения... Тамерлан и Джохар самые настоящие шайтаны, самые последние шайтаны", - отметил он.
Депутатам предлагают принять закон об ответственности за пропаганду нацизма
Народный депутат Украины Александр Фельдман считает, что периодическим политическим спекуляциям вокруг ключевых исторических вопросов нужно положить конец. Соответствующий законопроект "Об ответственности за пропаганду идей нацизма" (№1146) уже зарегистрирован в Верховной раде.
Европа обеспокоена развитием ситуации вокруг Сирии, - Эштон
Евросоюз выражает обеспокоенность развитием ситуации вокруг Сирии и призывает все имеющие к этому отношение стороны воздержаться от действий, которые могут усугубить и без того хрупкую ситуацию с безопасностью в регионе, заявил в понедельник Майкл Мэнн, представитель главы дипломатии ЕС Кэтрин Эштон.
Кабмин: Объем заимствований составит 131,4 миллиарда гривен в 2014 году
Кабинет министров Украины прогнозирует объем заимствований в 2014 году на уровне 131,4 миллиарда гривен. Об этом говорится в постановлении от 29 апреля 2013 года №320, которым утверждается Среднесрочная стратегия управления государственным долгом на 2013-2015 года.
В Иране опровергают информацию об уничтожении в Сирии складов иранских ракет
Замначальника генштаба вооруженных сил Ирана опроверг сообщения о том, что в ходе авиаударов израильской авиации по Сирии были уничтожены склады иранских ракет. "Подобные сообщения - составная часть психологической и пропагандистской кампании", - заявил генерал.
Немецкие либералы видят вступление Украины в ЕС
Свободная демократическая партия (СДП), которая входит в правящую консервативно-либеральную коалицию в Германии, видит Украину полноценным членом Европейского Союза в долгосрочной перспективе. Это отмечается в предвыборной программе партии, принятой на прошлых выходных во время внеочередного съезда в Нюрнберге.
В Василькове обнаружили фальшивого кандидата от УДАРа
В городе Васильков Киевской области создан клон партии УДАР и фальшивый кандидат в мэры от этой политсилы. Об этом говорится в заявлении Киевской областной организации партии. По информации УДАРа, депутат Васильковского горсовета Сергей Сабов "является единственным кандидатом на внеочередных выборах городского головы Василькова".
Махмуд Аббас встретился с Си Цзиньпином в Китае
Переговоры лидера палестинской автономии Махмуда Аббаса с китайским председателем Си Цзиньпином состоялись в Пекине, куда Аббас прибыл накануне с 3-дневным государственным визитом. После официальной церемонии встречи, организованной напротив Дома народных собраний, и приветствия военных лидеры обменялись любезностями.




Арешт Тимошенко не має політичного мотиву, - представник ЄСПЛ

У Європейському суді з прав людини зазначили, що у своєму рішенні суд не встановив факт політично вмотивованого арешту екс-прем'єра Юлії Тимошенко, і звертають увагу на те, що рішення стосувалося арешту до вироку суду.

У центрі Києва зіткнулися "БМВ" та "Славута" [Фото]

На столичній вулиці Мечникова сталася ДТП за участю автомобілів "БМВ" та "Славута".

В Україні під загрозою закриття близько 2000 шкіл, - Ніколаєнко

За підрахунками екс-міністра освіти і науки Станіслава Ніколаєнка, за 5-6 років в Україні може виникнути дефіцит шкіл, як це свого часу сталося і з дитсадками.
+Відео

На мітингу 18 травня опозиція, можливо, трішки налякає владу, – експерт

За словами політтехнолога Дениса Богуша, на акції протесту 18 травня опозиціонери розкажуть, що влаштують ще один мітинг восени, проте не продемонструють людям стратегії подальших дій.

Сьогодні та завтра в Україні тепло і сухо

За даними Укргідрометцентру, сьогодні та завтра, 7 та 8 травня, в Україні не очікується опадів, а погода буде теплою та сухою.
+Відео

Під час Великодніх свят на воді в Україні загинули 5 людей

Під час Великодніх свят цього року в Україні на воді загинуло удвічі менше людей, аніж минулого року: 5 осіб за останню добу, кажуть рятівники.

Головні події понеділка, 6 травня

Пожежа у харківському гуртожитку забрала три життя. На Одещині перекинувся човен: троє людей загинуло. Міліція встановила, що мелітопольський регіонал втопився. У Росії розбився вертоліт із 9 людьми на борту. Кличко запланував на цей рік ще два бої.

У ПР переконані, що потрібно розширювати повноваження для Президента

За словами нардепа-регіонала Володимира Олійника, Партія регіонів має намір збільшити повноваження Глави держави, і наголосив, що 18 серпня всеукраїнського референдуму не готують.

Росія розповіла, як святкуватиме в Україні 230-річчя Чорноморського флоту

12 травня на честь 230-річчя Чорноморського флоту Росії у Севастополі відбудеться парад кораблів і демонстрація бойової техніки за участю 20 бойових кораблів і суден забезпечення ЧФ РФ та Військово-морських сил Збройних сил України.

Чернігівщина досі підтоплена

Хоч ситуація із підтопленими на Чернігівщині внаслідок повені населеними пунктами стабілізується, все ж селище Радуль Ріпкинського району та села Мньов і Дніпровське Чернігівського району – «у воді».

Мешканці Івано-Франківська щедро облили водою міську раду [Відео]

Озброєні відрами, пляшками та водяними пістолетами мешканці Івано-Франківська щедро облили водою будівлю міської ради. Таким чином місцева молодь "подякувала” владі за відключені у цей день фонтани.
+Відео

Пожежа у харківському гуртожитку забрала три життя [Відео]

Сьогодні вранці у харківському гуртожитку, який належить приватному підприємству, сталася пожежа. Загинуло 3 людей, 106 вдалося евакуювати. 9 евакуйованих, з яких четверо - діти, потрапили в лікарню.
+Відео

ЗМІ: На Луганщині крадуть навіть чорнозем [Фото]

За словами одного із читачів сайту Луганська, у місті з лісопосадки вивозять у величезній кількості чорнозем.

"Батьківщина" звинувачує Партію регіонів у шахрайстві

У "Батьківщині" наголосили, що Сергій Сабов – єдиний узгоджений кандидат від опозиції на виборах міського голови Василькова, а відмова йому у реєстрації свідчить про нездатність Партії регіонів до чесної політичної конкуренції.

Як святкували Обливаний понеділок у Києві [Відео]

У Києві хлопці обливали дівчат джерельною водою. Так вони привселюдно освідчувались їм у коханні. Мокра обраниця натомість мала подарувати хлопцеві писанку і три поцілунки.
+Відео

На Херсонщині чоловік збив 4 дітей, які гралися на галявині

На Херсонщині під час Великодніх свят водій на "Жигулі" збив 4 дітей, які відпочивали разом із своїми батьками на березі Каховського водосховища.

У Житомирі іноземець підпалив кав'ярню: є постраждалі

У Житомирі міліція затримала іноземця, який жбурнув у кав’ярню пляшку із легкозаймистою рідиною, внаслідок чого двоє людей (21 та 32 років) отримали опіки тіла, їх госпіталізовано.


POLITICON


С 1 МАЯ! С Днём международной солидарности трудящихся!
Все на Первомайские акции протеста и борьбы за справедливость!

Уважаемые соотечественники! Товарищи!
Сердечно поздравляю вас с Днём международной солидарности трудящихся – 1 Мая!


В Советском Союзе мы встречали Первомай под лозунгом: «МИР! ТРУД! МАЙ!». Человек труда пользовался почетом и уважением.... Читать дальше »
На военный парад 9 мая нет денег.
Військового параду в Києві на День Перемоги не буде. У столиці 9 травня урочистості розпочнуться з покладання квітів.... Читать дальше »




28 травня. Хто боїться жінок-політиків? Відкрита дискусія Майдан Reload №15

28 травня. "За" і "проти" гендерних квот у політиці. Позитивна дискримінація чи політика подвійних стандартів?

На MediaBarCamp 2013 презентуватимуть "Майдан”

9-12 травня 2013 в Литві відбудеться шостий міжнародний MediaBarCamp, присвячений використанню нових можливостей інтернет-медіа та розвитку медіа-активізму. Організатор MediaBarCamp 2013 – Swedish International Liberal Centre (SILC). Головна мета MediaBarCamp 2013 – обмін досвідом у використанні інтернету для проектів різних форм. Учасники заходу представлять  свої онлайн проекти на спеціально організованих презентаціях і в окремих робочих групах.…

Олена Білозерська перемагає у конкурсі TheBobs – Best online Activism

В номінації "Найкращий блог українською” перше місце впевнено тримається за відомою українською блогеркою та професійною журналісткою Оленою Білозерською. Як повідомляє про неї TheBobs – "під гаслом "Знаю, як треба!” Олена Білозерська пише про події, котрі мало висвітлюють газети, журнали й телебачення. Страйки, протестні акції, випадки корупції та багато іншого.

Як відбуватиметься "Цвіт вишиванки” у 2013 році

Фестиваль уже вдруге поспіль буде присвячений Дню Матері й цього року пройде під знаком дитячої вишивки та дитячого костюма з максимальним залученням до участі в дійствах дітей.

Чому в Україні відсутня культура дискусії та звідки взялися три гетьмани? Майдан Reload №12

Що заважає громадянам України домовлятися? Чому люди не чують друг друга? Чи можливо вести діалог при крайніх точках зору? Цим питанням була присвячена відкрита дискусія в форматі Майдан Reload №12, що відбулася 30 квітня 2013 року в в Незалежному культурному центрі INDIE в Харкові.



В Украине число нарушений прав журналистов стало рекордным

К Международному дню свободы прессы, который отмечается 3 мая, международная организация «Репортеры без границ» обнародовала новый список «Врагов свободы прессы». В нем с четыре десятка политиков, преступных группировок и экстремистских организаций, преследующих независимых журналистов и пытаются незаконными методами обуздать свободу … Продовження

ТВі припиняє "суцільну критику влади”

Телеканал ТВі припинить практику "суцільної критики влади”, і з 13 травня на телеканал ТВі з’явиться "стабільна перехідна сітка мовлення”. Про це в коментарі "Телекритиці” повідомив Артем Шевченко, якого 23 квітня було проголошено новим генеральним директором ТВі. "Я хочу, щоб це … Продовження

Facebook за місяць втратила 6 мільйонів користувачів

Аудиторія соціальної мережі Facebook скоротилася на мільйони користувачів протягом місяця на території найбільших ринків. Про це йдеться у незалежних дослідженнях, повідомляють "Вести”. "Частку від "пирога” Facebook "відкушують” альтернативні соціальні мережі, а користувачі шукають свіжі онлайн-майданчики”, – пише видання. Минулого місяця найбільша соцмережа у … Продовження

Заключение Тимошенко – акт произвола. В Украине слова "суд” и "Янукович” – синонимы, – евродепутат

Украинский суд, напрямую подвластный президенту Виктору Янукович, найдет новые способы держать экс-премьер-министра Юлию Тимошенко в заключении, несмотря на решение Европейского суда по правам человека. Такое убеждение высказала депутат бундестага от партии «Союз-90″/”Зеленые» Виола фон Крамон в интервью DW, передает Цензор.НЕТ со ссылкой … Продовження

У ЄС сподіваються на рішення щодо Тимошенко у найближчі тижні

Європейський комісар із питань розширення та європейської політики сусідства Штефан Фюле очікує від української влади невідкладних дій у справі екс-прем’єра Юлії Тимошенко. "Ми очікуємо від української влади, що вони поважатимуть рішення суду (Європейського суду з прав людини)”, – сказав він … Продовження



Народный рух объединится с УНП Юрия Костенко?

Одной из старейших партий — Народному руху Украины, похоже, стало тесно в рамках объединенной оппозиции, и скоро мы станем свидетелями создания нового национал-демократического движения. Пока формально «Рух» продолжает участие в переговорах с «Батькивщиной», «Фронтом змин» и другими партиями о глобальном слиянии, а действующие депутаты-«руховцы» уверяют, что процесс идет по плану. Однако новое руководство партии не очень [...]

Обливаний понеділок — рагульське хуліганство чи релігійна традиція? 7 фото

В українській християнській традиції існував звичай в особливий спосіб святкувати перший день після Великодня – Чистий Понеділок або як його ще називають в народі «обливаний». Молоді хлопці залицяючись до дівчат окроплювали їх водою біля церкви.     Проте, для певного кола людей, ця традиція переросла у жорстоке хуліганство. Прикриваючись святковим настроєм, організовані групи підлітків у [...]

VIP-палата Тимошенко: плазма, кондиционер и холодильник. 3 фото

    В палате ЦКБ № 5 в Харькове, где в настоящее время находится экс-премьер Юлия Тимошенко, для улучшения условий пребывания VIP-заключенной установлен бытовой вентилятор (для использования при возможной высокой температуре воздуха, сообщили в пресс-службе Государственной пенитенциарной службы. — В связи с наличием кондиционера в палате осужденной и возможного негативного влияния от его использования, решение [...]

Партія Кличка воює зі своїм клоном у Василькові

У Василькові на Київщині виборча комісія відмовилася реєструвати для участі у позачергових виборах міського голови представника «УДАРу» Сабова. Причиною відмови стало те, що у виборчком нібито від Васильківського осередку «УДАРу» було подано іншу кандидатуру. «Люди, які подали іншу кандидатуру нібито від Васильківського осередку «УДАРу», жодного відношення до партії не мають, оскільки були ще два місяці [...]




В Європейському суді не побачили політики в арешті Тимошенко

Новини від ТСН Офіційний представник пояснив юридичні нюанси рішення суду.
Голова МЗС перевірить, як живуть українські діти в США

Новини від ТСН Кожара 6-9 травня перебуватиме з робочим візитом у США.
Філарет побачив в Януковичі милість до супротивників

Новини від ТСН Очільник УПЦ КП сподівається на помилування Юлії Тимошенко.
На Великдень Янукович почав хресний хід із Херсонеса і вистояв лише годину служби (відео)

Новини від ТСН Азаров молився у Лаврі поруч із спікером Ради, який єдиний прийшов із дружиною. (відео)
У Мелітополі знайшли мертвим брата нардепа від ПР

Новини від ТСН Тіло Олега Балицького виявила його дружина.




"Динамо" до конца чемпионата потеряло двух игроков

Подошвенное сухожилие и перелом ребра подкосили игроков киевлян

Долгополов снова оконфузился на грунте

Красный грунт - это точно любимое покрытие Александра?

Кличко-младший проведет еще два боя в 2013 году

Следующим соперником украинца станет россиянин.

В Германии начался громкий процесс по делу неонацистов

Жертвами банды стали десять человек

В Беларуси вводят платный проезд на дорогах

Плату будут взимать с 1 июля на 815 км дорог.

В Севастополе пройдет морской парад в честь ЧФ РФ

В мероприятиях примут участие российские и украинские суда.

Фельдман предложил штрафовать за пропаганду нацизма

Депутат хочет запретить сторонникам ОУН-УПА использовать атрибутику этих организаций.

Китай и Индия не стали обострять территориальный спор

Войска отведены на исходные позиции.



Сім "смертних" гріхів владики Павла

Владика Павло зробив блискучу кар'єру в церкві, а Петро Лебідь виявився дуже хитрим підприємцем. За рахунок грошей, які Лаврі жертвують прихожани і виділяє держбюджет, Лебідь будує господарство особисто для себе. (рос)

Кожара в США подивиться на всиновлених українців

Міністр закордонних справ Леонід Кожара 6-9 травня перебуває у США з робочим візитом.

Стали відомі причини смерті депутата Мелітопольської міськради

Причина смерті депутата Мелітопольської міськради Олега Балицького - "механічна асфіксія, утоплення у воді".

На Луганщині крадуть навіть чорнозем - ЗМІ

У Луганську з лісопосадки вивозять у величезній кількості чорнозем.

Проїзд по автомобільних дорогах Білорусії стане платним

Рада міністрів Білорусії затвердила перелік автомобільних доріг, проїзд по яких з 1 липня 2013 року буде платним.

"Батьківщина" звинуватила "регіоналів" у брудних технологіях

Відмова "ударівцю" Сергію Сабову у реєстрації в якості кандидата на виборах мера Василькова свідчить про нездатність Партії регіонів до чесної політичної конкуренції.

Захарченкові відправили відео про хабарі на дорогах

Журналіст написав звернення до міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка, до якого прикріпив відео з фактами корупції в Державтоінспекці



Сім "смертних" гріхів владики Павла

Владика Павло зробив блискучу кар'єру в церкві, а Петро Лебідь виявився дуже хитрим підприємцем. За рахунок грошей, які Лаврі жертвують прихожани і виділяє держбюджет, Лебідь будує господарство особисто для себе. (рос)

Tue, 07 May 2013 09:30:46 +0300

Фейсбук, протести і революція: що далі?

У політиці не виникає нічого нового, щоб дало друге дихання зневіреній країні. Тим часом градус напруги у соцмережах зростає. Фейсбук переповнений гучними закликами. Проте це не призводить до зростання активності у реалі. Щось не тримається купи у цій картині.

Mon, 06 May 2013 09:04:03 +0300

Чому опозиція здала ТВi?

"Злив" настільки цинічно єдиний канал, який не боїться критикувати владу, опозиція знову продемонструвала, що в українській політиці вона є "відомою", але ніяк не "тією, що веде". (рос)

Fri, 03 May 2013 09:08:40 +0300

Розвінчання міфу: Угода про асоціацію

Невже насправді перспектива подальшого членства залишається захмарною мрією для українців, а розвиток відносин між Євросоюзом і Україною обмежаться поглибленою економічною інтеграцією зі статусом України як особливого сусіда ЄС?

Thu, 02 May 2013 10:18:46 +0300

Євросуд визнав незаконність арешту Тимошенко, а катувань не побачив - документ

Європейський суд із прав людини встановив політичну мотивацію арешту екс-прем'єра Юлії Тимошенко по "газовій справі" і порушення її прав у зв'язку з арештом

Tue, 30 Apr 2013 12:52:44 +0300



Выполнение решения ЕСПЧ по делу Тимошенко будет решаться с украинскими властями - представитель суда
Способ выполнения решения Европейского суда по правам человека будет решаться между украинскими властями и Комитетом министров Совета Европы, сообщил официальный представитель и директор Общих служб ЕСПЧ Родерик Лидделл (Roderick Liddell).
В ЕСПЧ напомнили, что не установили факт политически мотивированного ареста Тимошенко
Официальный представитель Европейского суда по правам человека и директор Общих служб ЕСПЧ Родерик Лидделл (Roderick Liddell) заявил, что факт политически мотивированного ареста экс-премьера Юлии Тимошенко не был установлен.
Батьківщина: Партия регионов пытается сорвать выборы в Василькове
Сергей Сабов является единственным согласованным кандидатом от оппозиции на выборах городского головы Василькова, говорится в заявлении ВО Батьківщина.
Есть у Президента милость к противникам: Филарет надеется, что Янукович помилует Тимошенко
Патриарх УПЦ КП Филарет одобрительно оценил решение Президента Украины помиловать экс-министра МВД Юрия Луценко.
Патриарх Кирилл предложил свою версию празднования 1025-летия Крещения Руси. Начало - в Москве
Глава Русской православной церкви, патриарх Кирилл заявил, что международные торжества по случаю 1025-летия Крещения Руси откроются в июле в Москве.
В Василькове избирком отказался регистрировать единого кандидата от оппозиции на пост мэра - УДАР
В Василькове Киевской области избирательная комиссия отказалась регистрировать для участия во внеочередных выборах городского головы представителя партии УДАР, единого кандидата от оппозиции Сергея Сабова.
Госохрана: На Пасхальном богослужении с Януковичем могли присутствовать все желающие
Управление государственной охраны Украины опровергает информацию СМИ о том, что часть верующих не пустили на Пасхальное богослужение в собор в Херсонесе, где присутствовал президент Виктор Янукович.
Азаров снял видеообращение для украинцев
Премьер-министр Украины Николай Азаров снял видеообращение, в котором поздравил украинцев с Пасхой, и пожелал добра, здоровья и благополучия.
Батьківщина передала Тимошенко пасхальную корзину и установила возле больницы 2-метровую писанку
Народный депутат Юрий Одарченко и представители Киевской городской партийной организации ВО Батьківщина передали экс-премьеру Юлии Тимошенко пасхальную корзину и установили перед больницей двухметровое пасхальное яйцо из гипса.
ЗН: Охрана Януковича не пустила часть верующих на пасхальную службу в Херсонесе
Охрана Виктора Янукович в ночь на воскресенье, 5 мая, не пустила часть верующих на пасхальную службу во Владимирском соборе в Херсонесе, где присутствовал президент, сообщает ZN.UA.


Выполнение решения ЕСПЧ по делу Тимошенко будет решаться с украинскими властями - представитель суда

Способ выполнения решения Европейского суда по правам человека будет решаться между украинскими властями и Комитетом министров Совета Европы, сообщил официальный представитель и директор Общих служб ЕСПЧ Родерик Лидделл (Roderick Liddell).

Риск развития рака простаты возрастает из-за нарушений сна

Ученые из Исландии установили, что мужчины, у которых часто возникают проблемы со сном, имеют двойной риск развития рака простаты.

Обвиняемый в убийстве мужчина сбежал из Матросской тишины через дыру в потолке

Во вторник, 7 мая, в Москве обвиняемый в убийстве сумел сбежать из СИЗО Матросская тишина, проделав отверстие в потолке камеры.

Центробанк Австралии снизил ключевую процентную ставку до исторического минимума

Сегодня, 7 мая, резервный банк Австралии (ЦБ страны) снизил ключевую процентную ставку с 3% до самой низкой отметки в своей более чем 50-летней истории - 2,75% годовых.

В ЕСПЧ напомнили, что не установили факт политически мотивированного ареста Тимошенко

Официальный представитель Европейского суда по правам человека и директор Общих служб ЕСПЧ Родерик Лидделл (Roderick Liddell) заявил, что факт политически мотивированного ареста экс-премьера Юлии Тимошенко не был установлен.

Посла Эквадора в Перу отозвали из-за драки с женщинами

Эквадор отозвал своего посла в Перу Родриго Риофрио после того, как тот оскорбил и ударил двух женщин в магазине, говорится в заявлении эквадорского МИД.

Индекс S&P снова достиг рекорда благодаря банкам и росту Apple

Индекс S&P 500 завершил торги понедельника на новом рекордном максимуме, так как финансовые акции вырвались вперед после новости о том, что Bank of America договорился с MBIA.

Продажи последней Windows превысили 100 млн, готовится обновление - Microsoft

Количество проданных лицензий на Windows 8 за полгода после выхода операционной системы на рынок превысило 100 млн.

Курс валют

На сегодня, 7 мая, Национальный банк Украины установил следующие курсы валют по отношению к гривне:

В Эстонии и США арестовали отца и сына, подозреваемых в поставках оружия в КНДР

В Эстонии в минувшую среду арестован 67-летний мужчина, которого подозревают в поставках оружия в Северную Корею и содействии распространения оружия массового поражения, сообщает во вторник портал Delfi.

Стало известно, какие дороги Беларуси будут платными

Совет министров Белоруси утвердил перечень автомобильных дорог, на которых с 1 июля 2013 года будет взиматься плата за проезд, сообщили в правительстве страны.

В Одессе для рекламы шаурмы использовали образ Путина

В Одессе для рекламы киоска с шаурмой использовали фотографию президента России Владимира Путина.

Президент Уругвая подписал закон об однополых браках

Президент Уругвая Хосе Мухика подписал закон о легализации однополых браков, утвержденный в парламенте в апреле этого года, сообщают латиноамериканские СМИ.

Родители Царнаевых собирают средства для отправки тела старшего сына в Дагестан

Родители подозреваемых в бостонских взрывах братьев Царнаевых Зубейдат и Анзор Царнаевы намерены похоронить сына в Дагестане и собирают средства на переправку его тела в Россию, сообщил отец братьев.

Северная Корея вывела ракетные комплексы из режима боеготовности

В КНДР со стартовой площадки исчезли два ракетных комплекса Мусудан, передает Reuters со ссылкой на власти США.



«Батькивщина» обвинила Партию регионов в грязных политтехнологиях

В Василькове отказались регистрировать единого кандидата на пост мэра от оппозиции. Это свидетельствует о неготовности Партии регионов к честной политической конкуренции, заявили в "Батькивщине".

На референдуме Януковичу дадут сверхполномочия и сократят парламент

На готовящемся партией власти референдуме регионалы хотят рассмотреть вопросы реформирования парламента, изменения избирательной системы в пользу мажоритарки и наделения президента полномочиями по управлению парламентом.

Минюст России отказал в регистрации партии Алексея Навального

Министерство юстиции приостановило регистрацию партии Алексея Навального «Народный альянс». Документы для регистрации партия Алексея Навального подала в апреле.

Башар Асад пригрозил войной с Израилем

Президент Сирии Башар Асад сообщил израильским властям, что новая атака территории Сирии станет началом полномасштабной войны между двумя странами. Ультиматум передан через Россию Соединенным Штатам.

Немецкие либералы видят Украину в ЕС

Свободная демократическая партия (СДП), которая входит в правящую коалицию в Германии, видит Украину полноценным членом Евросоюза. Это отмечается в предвыборной программе партии.

Филарет ожидает от Януковича помилования Тимошенко

Патриарх УПЦ КП Филарет с одобрением оценил решение Президента Украиныпомиловать бывшего министра МВД Юрия Луценко. При этом он добавил, что ожидает и помилования Юлии Тимошенко.

Турецкий премьер назвал Башара Асада убийцей

"С позволения Аллаха мы увидим, как этот преступник, этот убийца будет осужден всем миром, и мы будем благодарить за это Аллаха", - заявил премьер-министр Турции Реджеп Тайип Эрдоган.

Financial Times: Пора использовать «кнут» для Януковича

Английское издание считает, что пришло время для целевых санкций персонально к Виктору Януковичу и его ближайшему окружению. Европа имеет большое влияние и должна его использовать.

У Януковича решили назначить референдум на август?

Координатор общественного движения "Общее дело" Александр Данилюк, ссылаясь на источники в администрации президента, заявил, что уже назначена дата проведения всеукраинского референдума по внесению изменений в Конституцию.

В ПАСЕ призывают немедленно освободить Тимошенко

Представители Парламентской ассамблеи Совета Европы призвали власти Украины принять все возможные меры, чтобы освободить Юлию Тимошенко, "следуя положительному опыты освобождения" Юрия Луценко.



Министру Захарченко показали видео с взяточниками в погонах. ВИДЕО

Журналист написал обращение к министру внутренних дел Виталию Захарченко, к которому приложил видео с фактами коррупции в Госавтоинспекции.

Азаров пожелал украинцам здоровья и благополучия. ВИДЕО

Премьер-министр Николай Азаров поздравил украинцев с одним из величайших православных праздников и пожелал всем добра, здоровья и благополучия.

В Одессе воссоздали последний день земной жизни Христа. ВИДЕО

Представители десяти христианских конфессий устроили театрализованное представление по библейскому сюжету - они воссоздали последний день земной жизни Иисуса Христа.

Митрополит Владимир поздравил украинцев с праздником Пасхи Христовой. ВИДЕО

Блаженнейший Митрополит Киевский и всея Украины Владимир записал пасхальное видеопоздравление для украинцев.

Пасхальные поздравления Тимошенко и Яценюка. ВИДЕО

Лидеры оппозиции поздравили украинский народ с Пасхой.

В Нью-Йорке достраивают небоскреб на месте разрушенных во время терактов башен-близнецов. ФОТО+ВИДЕО

В Нью-Йорке завершается строительство небоскреба, возводимого на месте разрушенных во время терактов 11 сентября 2001 года башен-близнецов Всемирного торгового центра.

Колесниченко ликует. При Януковиче из музея ВОВ убрали выставку о УПА: "Бандеровцам нечем гордиться". ВИДЕО

В киевском музее Великой Отечественной войны закрыли стенд, рассказывавший о деятельности украинских националистов из ОУН-УПА.

Предпринимателя после "общения" с милицией доставили в суд в бессознательном состоянии. В МВД отрицают пытки. ВИДЕО

Крымская милиция заявляет, что действовала в рамках закона по отношению к предпринимателю, однако ни словом не прокомментировала синяки и царапины на его руках.

В украинские села пришла большая вода: по улицам плавают лодки и БРДМ. ФОТО + ВИДЕО

На Черниговщине в результате увеличения уровня воды в реках Днепр и Десна оказались подтопленными ряд населенных пунктов.

Первомайский митинг коммунистов: раздача денег и драка за бесплатные бейсболки. ВИДЕО

Участникам шествия, организованного на столичном Крещатике Коммунистической партией, платили по 50 гривен.



Еремеев не исключает, что может возглавить новую фракцию

Волынский миллиардер, внефракционный народный депутат Игорь Еремеев может возглавить новую депутатскую группу в парламенте

Компартия Украины инициирует проведение Парада победителей

В День Победы, 9 мая, Компартия Украины инициирует проведение Парада победителей

На Киевщине прапорщик украл из части более тонны бензина

Старший прапорщик воинской части, расположенной в Василькове Киевской области, за полгода слил из служебного автомобиля более тонны топлива. С июля 2012 года по февраль 2013-го командир электрогазового взвода технической роты батальона аэродромно-технического обеспечения васильковской воинской части умышленно вносил в путевые листы служебного автомобиля марки «ЗИЛ-131» преувеличенные показатели расхода бензина А-76

Ривненских ветеранов накануне 9 мая подстригут бесплатно

Парикмахерскими услугами предлагают воспользоваться ветеранам, участникам и инвалидам Великой Отечественной войны

В Китае уже 129 человек заболели птичьим гриппом

Число жителей Китая, заболевших птичьим гриппом H7N9, впервые выявленным у человека в конце марта, достигло 129 – два новых случая заражения людей этим вирусом диагностировано в стране с начала мая, сообщает РИА «Новости» со ссылкой на государственный комитет здравоохранения и планирования рождаемости

Северная Корея сняла со старта баллистические ракеты

Северная Корея сняла со стартовых позиций на восточном побережье страны баллистические ракеты «Мусудан», сообщили журналистам на условиях анонимности американские военные источники. «Они вывели их (ракеты

В России считают, что она скоро превратится в Узбекистан

Известный российский бизнесмен, в прошлом политик, а ныне православный активист Герман Стерлигов возмущен тем, что в России работают миллионы гастарбайтеров

На Черкасщине потоп из-за сброса воды Каневской ГЭС

В двух селах Черкасской области из-за сброса воды Каневской ГЭС произошло подтопление хозяйственных и жилых участков. Как сообщает пресс-служба ГСЧС, на левом берегу Кременчугского водохранилища в пределах с


E-mail: politicon1@at.ua © Владелец аккаунта, наименование, оформление, база данных, контент сайта, 2007—2015


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Рейтинг сайта по данным Alexa Internet
Вебвизора от Yandex.Metrika на сайте НЕТ!
18.223.107.124

гостевой вход politicon Вверх






Хостинг от uCoz
Счётчик от uCoz:



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0