Politicon Кровавый госпереворот и гражданская война в Украине 23 февраля! Харьков, площадь, Ленин, защита города от бандеровских банд
«  Май 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031


 РАЗДЕЛЫ:

  Партии

  СМИ, блок 1

  СМИ, блок 2

 Архив по 30.06.2011

Приветствую Вас, Гость 19.04.2024, 12:04

Весь архив » 2013 » Май » 21



ВО "БАТЬКІВЩИНА"

Харківське судилище хоче розглядати справу за присутності Юлії Тимошенко
pr_b6559.jpg Київський райсуд Харкова переніс розгляд справи щодо ЄЕСУ на 15.00 7 червня через відсутність Юлії Тимошенко
Юлія Тимошенко: справа щодо ЄЕСУ має бути негайно закрита
pr_a3140.jpg Екс-прем'єр-міністр України вимагає від суду закрити тотально сфальшовану проти неї справу щодо діяльності корпорації "Єдині енергетичні системи України"
Вишеградська група: Україна має виконати умови для асоціації з ЄС
pr_b3038.jpg "У сьогоднішній Україні досі не реалізовані умови. Ми закликаємо владу в Києві інтенсифікувати подальшу роботу", - сказав Радослав Сікорський


Партія "УДАР"

Паламарчук: Дії міліції під час акції опозиції 18 травня були неправомірними і непрофесійними

Дії міліції під час столичної акції опозиції "Вставай, Україно!” 18 травня були неправомірними і непрофесійними. Про це заявив народний депутат від фракції "УДАР”, заступник голови комітету Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Микола Паламарчук в ефірі телеканалу ТВі.

Каплін: Влада будує податковий імперіалізм, наполягаючи на посиленні контролю за обігом спирту і лікеро-горілчаних виробів

Влада, пропонуючи посилення контролю за обігом спирту і лікеро-горілчаних виробів, фактично вводить податковий імперіалізм. Про це заявив народний депутат від  "УДАРу" Сергій Каплін, коментуючи ухвалення в першому читанні проекту закону "Про внесення змін до статті 230 Податкового кодексу України". 

Різаненко: Міністр Захарченко займається маніпуляціями та обманом громадськості

У міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка немає волі і бажання об’єктивно розслідувати справу про побиття журналістів під час акції "Вставай, Україно!". Про це в кулуарах Верховної Ради заявив народний депутат від фракції "УДАР” Павло Різаненко.

Странніков: Столична влада замітає сліди по референдуму в Києві

Столична влада замітає сліди по референдуму в Києві. Про це заявив заступник голови фракції "УДАР” у Київраді Андрій Странніков. 


ВО "СВОБОДА"

Андрій Іллєнко: Партія регіонів намагається у ручному режимі латати дірки медичної "деформи"

Внесення змін до держбюджету з метою збільшення видатків на лікування громадян України за кордоном – це намагання залатати дірки в останній момент. Держава має дбати про своїх громадян, а не проводити медичні "деформи", а потім у ручному режимі намагатися запровадити "соціяльну справедливість". Про це 21 травня зазначив народний депутат України від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Андрій Іллєнко під час обговорення законопроекту "Про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2013 рік" (щодо збільшення видатків на лікування громадян України за кордоном).

Олег Тягнибок вимагає від Генпрокурора розслідувати факт прослуховування його приватного телефону

Голова Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок скерував депутатський запит до Генерального прокурора України Віктора Пшонки з вимогою розслідувати факт прослуховування його приватного телефону і припинити практику втручання в телекомунікаційні системи та приватне спілкування народних депутатів, що грубо порушує їхні Конституційні права.

Євген Мельник: "Існує вірогідність того, що навіть ті мізерні кошти, які в Україні спрямовуються на космічну галузь, буде вкрадено"

21 травня 2013 року Верховна Рада України ухвалила закон "Про затвердження Загальнодержавної цільової науково-технічної космічної програми на 2013-2017 роки". Фракція націоналістів підтримала цей законопроєкт, однак наголосила на недостатності фінансування космічної галузі.


Компартія України

В Луганске принимали детей в пионеры и благоустраивали город
Луганских детей приняли в пионеры на торжественной линейке, которую организовали местные комсомольцы возле памятника В.И. Ленину. Об этом сообщил первый секретарь Луганской областной организации ЛКСМУ Александр Ефимов. По его словам, традиционная линейка состоялась в День Пионерии 19 мая 2013 года. …
Александр Комнацкий: Ситуация в Киеве – только отражение того, что происходит во всей Украине
Интервью с первым секретарём Киевского ГК КПУ Александром Комнацким - Александр Леонидович, вопрос о выборах в городе Киеве остаётся открытым. Одни говорят, что выборы будут в ближайшее время, другие утверждают, что их не будет.  Готовится ли Киевский городской комитет Компартии …
День Піонерії у Полтаві
19 травня в Полтаві близько десятої години ранку поряд з пам’ятником Леніну відбулася урочиста посвята юних полтавців в піонери. Екскурс в історію нагадує, що піонерська організація була утворена рішенням Всеросійської конференції комсомолу 19 травня 1922 року. З тих пір, цього …

СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА

Ещё новости: УНИАН, Ukranews, Ukr.net, Главком, Украина без Януковича!, Досье, Факты, Вікна, ОстроВ, 5 канал, ОБКОМ



Рада намерена вернуть бессрочную сертификацию услуг по хранению зерна
Верховная рада может вернуть бессрочную сертификацию услуг по хранению зерна, а также отменить обязательное оформление сертификата качества зерна и продуктов его переработки при их перемещении внутри страны. Попытка сразу принять закон окончилась неудачей из-за высказанных замечаний, поэтому спикер Рыбак отказался ставить его на голосование во втором чтении.
Инвалидов войны обеспечат бесплатными лекарствами и путевками
Верховная рада Украины во вторник приняла закон, который дает возможность первоочередного бесплатного обеспечения санаторно-курортными путевками инвалидов Великой Отечественной войны, а также войны с Японией. Изменения предусматривают предоставление инвалидам войны права на внеочередное санаторно-курортное лечение с компенсацией стоимости проезда.
Киевские власти признали: Дорогие итальянские каштаны подменили (видео)
Цiei весни на Хрещатику висадили майже три сотнi молодих деревець. В мерii запевняли, що це каштани елiтного iталiйського сорту "Брiоттi". Але коли фахiвцi зi столичного ботсаду перевiрили дерева, то з'ясували, що справжнiх iталiйцiв серед них лише два. Решта - звичайнi кiнськi каштани. В мерii тепер шукають винних.
Рада выслушала объяснения главы МВД об инциденте 18 мая (видео)
Депутати вислухали мiнiстра внутрiшнiх справ про хiд розслiдування побиття журналiстки, пiсля чого опозицiя та регiонали обмiнялися взаeмними звинуваченнями в органiзацii безладiв. Захарченко каже - кривдник журналiстiв, Вадим Тiтушко, затриманий. Втiм, вiн стверджуe, що наймали його не регiонали, а опозицiонери.
Правительство и оппозиция Сирии готовы к переговорам
В Сирии правительство и оппозиция готовы принять участие в Международной конференции по Сирии. "Организация Объединенных наций работает над тем, чтобы конференция прошла как можно лучше. Сирийский народ возлагает большие надежды на конференцию: оппозиция и власти страны готовы принять в ней участие".
Отношения Грузии с Западом ухудшатся из-за задержания экс-премьера, - Саакашвили
Саакашвили прогнозирует ухудшение отношений своей страны с ЕС и США из-за ареста экс-премьера Вано Мерабишвили. "Можно привести пример Украины, у которой заморожены все отношения с Евросоюзом, а также возникли проблемы с США - и это только потому, что по политическим мотивам там задержана экс-премьер Юлия Тимошенко", - заявил он.
Оппозиция требует отчета Пшонки о событиях на митинге 18 мая
Лидер фракции "Батькiвщина" Арсений Яценюк настаивает, чтобы в четверг, 23 мая, перед Верховной радой выступил генеральный прокурор Украины Виктор Пшонка и доложил о правомерности действий сотрудников МВД во время акций 18 мая. Такое постановление внесено сегодня. Завтра оно будет рассмотрено на комитете и в четверг станет первым вопросом повестки дня.
Янукович соболезнует семьям жертв торнадо в Оклахоме
Президент Украины Виктор Янукович выразил соболезнования президенту США Бараку Обаме в связи со стихийным бедствием в штате Оклахома, которое привело к человеческим жертвам. Янукович пожелал скорейшего выздоровления всем пострадавшим от стихии.
Кыргызстан собирается в Таможенный союз через два года
Президент Кыргызстана Алмазбек Атамбаев считает, что республика выиграет в экономическом плане от вхождения в Таможенный союз. "Мы просчитали все варианты, и плюсов от вхождения в Таможенный союз все равно больше, чем минусов". При этом самой желаемой для руководства страны датой вступления в Таможенный союз - с 2015 года.
У покидающих США иностранцев будут снимать отпечатки пальцев
Сенат США одобрил поправки в миграционное законодательство, согласно которым иностранцы будут обязаны сдавать отпечатки пальцев не только на въезде, но и на выезде из страны. В течение двух лет эта поправка начнет действовать в 10 самых загруженных аэропортах США. Эта мера позволит эффективнее выявлять преступников.
Рада в четверг может создать ВСК по факту избиения журналистов
Верховная рада Украины в четверг, 23 мая, рассмотрит проект постановления о создании временной следственной комиссии по факту избиения журналистов во время митингов 18 мая. В ходе согласительного совета во время перерыва между заседаниями, главы фракций приняли решения о рассмотрении вопроса о создании ВСК по факту избиения журналистов 18 мая.
Более половины депутатов скрыли свои доходы
В открытых источниках доступны декларации только 183 народных депутатов. Остальные 261 народный избранник не опубликовали, а также не предоставили свои декларации в ответ на обращение. Лучше всего выполнили нормы законодательства депутаты от УДАРа - в открытых источниках есть декларации всех 42 депутатов. Меньше всего деклараций открыли нардепы Компартии.
Моралесу разрешили стать президентом Боливии в третий раз
Власти Боливии приняли закон, согласно которому действующий президент Эво Моралес сможет баллотироваться в президенты в третий раз, хотя это и противоречит конституции страны. Cоответствующий закон был принят после решения Конституционного суда, объявившего, что первый срок Моралеса (2006-2009 годы) "не считается".
Янукович выступает за постепенное введение страховой медицины
Президент Виктор Янукович выступает за постепенное введение страховой медицины в Украине. "Впереди большая работа в законодательной сфере. Нам нужно подготовить хорошее законодательство, в том числе перейти спокойно, без большого негатива, постепенный должен быть переход на страховую медицину", - отметил он.
Украина готовится согласовать меморандум о статусе наблюдателя в ТС
Украина ожидает в ближайшие несколько дней завершения работы по согласованию проекта меморандума о статусе наблюдателя в Евразийской экономической комиссии, которая является регулирующим органом Таможенного союза и Единого экономического пространства. В процессе работы над окончательным вариантом учитывались все замечания ТС.
Есть все предпосылки для подписания Ассоциации Украина-ЕС в этом году, - нардеп
Есть все предпосылки для подписания соглашения об ассоциации Украины с Европейским Союзом в 2013 году. Об этом заявил заместитель главы комитета по иностранным делам Верховной рады Украины Лев Миримский, комментируя чрезвычайное заседание по Украине комитета Европарламента по вопросам иностранных дел, которое состоится 23 мая.
Кабмин назначил Вилкула главным в борьбе с лесными пожарами летом
На заседании правительства вице-премьер-министра Украины Александра Вилкула назначили председателем Межведомственного оперативного штаба по координации действий центральных и местных органов исполнительной власти по предупреждению и ликвидации чрезвычайных ситуаций в летний период 2013 года. В частности, ожидается высокий уровень пожарной опасности в лесах.
Венецианская комиссия предложила запретить Раде назначать судей
Среди требований Венецианской комиссии рекомендация о том, чтобы Верховную раду Украины лишили участия в процедуре назначения судей. Судей должен назначать Высший совет юстиции на основании рекомендаций Высшей квалификационной комиссии судей Украины. Предлагается устранить такой конституционный орган, как ВР, вообще от процесса назначения судей на должность.
Днепропетровской области не хватает дорог местного значения, - Янукович
Президент Виктор Янукович констатирует нехватку дорог местного значения в Днепропетровской области, отмечая необходимость их строительства в ближайшее время. "Нужно построить в самое ближайшее время, чтобы эти машины (скорой помощи) вовремя приезжали", - отметил Янукович, комментируя ход реформы здравоохранения в области.
Кыргызстан выдворяет авиабазы США
Власти Кыргызстана начали процедуру вывода с территории республики американской авиабазы. Правительство республики направило на утверждение парламента законопроект, в соответствии с которым предлагается с 11 июля 2014 года денонсировать соглашение о сотрудничестве относительно бывшей авиабазы "Манас".





Єврокомісія закликає українську владу оперативно розслідувати інцидент із побиттям журналістів

Єврокомісія закликає українську владу оперативно й ефективно розслідувати випадок із побиттям журналістів під час акцій опозиції 18 травня.

Більшість каштанів на Хрещатику уже до середини літа буде без листя

З 289 висаджених цією весни каштанів на Хрещатику сорту "Бріотті” виявилися лише 2. Такі дані експертизи ботанічного саду імені Фоміна оприлюднив радник голови КМДА Олександр Мазурчак.
+Відео

Захарченко передумав зустрітися з журналістами

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко відмовився зустрітися з представниками ЗМІ, хоча раніше дав на це згоду.

Подія дня: Захарченко відзвітував про події 18 травня

БТР і молодики, які влаштували бійку 18 травня, найняті опозицією. Так заявив міністр внутрішніх справ під час звіту у Верховній Раді. Реакція опозиції була передбачуваною.
+Відео

Янукович висловив жаль у зв’язку зі стихійним лихом в Оклахомі

Президент України Віктор Янукович висловив співчуття президентові США Бараку Обамі у зв’язку зі стихійним лихом у штаті Оклахома, що призвело до численних жертв.

Тільки факти про побиття журналістів і "каштановий скандал”

Сила і честь! Виявляється, спортсмени не журналістів били, а порядок наводили. Головному підозрюваному в побитті журналістів інкримінують значно "легшу” статтю.
+Відео

иївські кадети побавилися у війну [Відео]

У Київському ліцеї "Кадетський корпус" відновили радянську традицію - гру в "зірницю". Кожному з 11 класів-учасників видали мапу із завданням. Майбутнім військовим довелось продемонструвати свої вміння.
+Відео

У Сімферополі в ДТП загинув іноземець

Неподалік Сімферополя автомобіль "ВАЗ-2102", за кермом якого був громадянин Грузії, втратив керування та протаранив мікроавтобус "Мерседес", що їхав попереду.

Янукович проситиме допомоги в Бога, щоб добудувати об'їзну дорогу

У Павлограді Президент України Віктор Янукович розповів, що сподівається на завершення будівництва об'їзної дороги довкола Дніпропетровська до 2015 року.

Українці відмовляються від доларів: огляд валютного ринку за квітень

Схоже, що 2013 рік збирається стати знаковим для вітчизняного валютного ринку. У квітні, вперше з 2009 року, пропозиція українців продати іноземну валюту перевищила попит на неї.

Кличко наздогнав Януковича за рейтингом завдяки неповнолітнім

У Forbes вирішили з'ясувати, як, згідно з останніми соціологічними опитуваннями GfK, ймовірний президентський рейтинг Віталія Кличка сягнув рейтингу Віктора Януковича.

Freedom House теж вимагає розслідування побиття журналістів

Міжнародна правозахисна організація Freedom House закликала українську владу розслідувати факт побиття журналістів на мітингу 18 травня. Раніше вимогу розслідування висунув Міжнародний комітет з захисту журналістів.

Партія регіонів обдурила тих, кого найняла на мітинг 18 травня, - учасник подій

Один зі спортсменів, найнятих на бійку 18 травня, розповів "Українському тижню" про те, що їх найняла Партія регіонів. Однак хлопців ніхто не попереджав, що їм доведеться серйозно битися.

В мережі з'явилось фото з "Беркутом", який стереже братків Тітушка [Фото]

Дмитро Гнап виклав у Facebook фото Артема Сліпачука, на якому - "Беркут" і молодчики після бійки на Великій Житомирській у Києві.

З висаджених на Хрещатику каштанів лише 2 виявились "Бріотті"

З висаджених у Києві близько 300 каштанів тільки 2 виявились сорту "Бріотті”. Такі дані експертизи. Тепер влада Києва планує розібратись - де ж відбулась підміна: чи то під час закупівлі в Італії, чи уже в Україні.
+Відео

Захарченка не цікавить те, що бойовики з Білої Церкви тренуються у клубі МВС

У парламенті лідер свободівців Олег Тягнибок поскаржився голові МВС Віталію Захарченку на те, що заяви опозиції про білоцерківське злочинне угруповання ніхто не чує уже два роки.

Ім'я опозиційного кандидата в президенти назвуть перед виборами, - Турчинов

Один з найпомітніших діячів "Батьківщини" Олександр Турчинов сказав, що опозиція назве ім'я свого кандидата у президенти безпосередньо перед виборами. Мовляв, це зроблять для безпеки самого ж кандидата.

Найєм попросив вибачення у лідера "Молодих регіонів" з Білої Церкви

Журналіст Мустафа Найєм вибачився перед лідером Білоцерківської оргнізації "Молодих регіонів" Василем Бойком, якого раніше зарахували до числа тих, хто 18 травня напав на журналістів у Києві.


POLITICON


Киевские боевики должны быть наказаны - ст.170 УКУ. "Вставай, Україно!", 18.05.13
Киев. "Вставай, Україно!", 18.05.13.
Боевики должны быть наказаны - ст.170 УКУ


Лица, препятствовавшие проведению официальной акции политических партий, должны быть привлечены к уголовной отвественности - так гласит закон.

... Читать дальше »
"Вставай, Україно!" в Киеве 18.05.2013
18.05.2013 прошла самая массовая акция протеста "Вставай Україно"
Читать об этом на страницах форума Politicon1.at.ua
Фото, видео, комментарии.
ВОЙНА. Быть или не быть гражданской войне в Украине?
Сегодня, 18.05.13, впервые на государственном уровне, из уст депутата Верховной Рады Украины Ирины Фарион прозвучал призыв к ВОЙНЕ.

"Аби захистити нашу національну ідентичність, що виростає із законів моралі та національного духового поступу, є, як свідчить відоме латинське прислів'я, випробуваний спосіб – війна", - сказала вона.

Далее она смягчила высказывание, но слово не воробей.

"Сьогодні не так зі зброєю в руках, як війна на ментальному рівні: принципове й категоричне несприйняття і блокуван... Читать дальше »



28 травня. Хто боїться жінок-політиків? Відкрита дискусія Майдан Reload №15

28 травня. "За" і "проти" гендерних квот у політиці. Позитивна дискримінація чи політика подвійних стандартів?



Трьом учасникам акції на Софійській площі присудили штраф

Судді Шевченківського районного суду м.Києва ухвалили рішення оштрафувати за дії під час акції протесту на Софійській площі 18 травня координатора ГР "Спільна Справа” Олександра Данилюка, активіста Олександра Кравчука та представника ГО "Наступ” Руслана Секелу відповідно до ст.185 Кодексу про адміністративні … Продовження

Одному з активістів, над якими триває суд за події 18 травня, викликали "швидку”

До приміщення Шевченківського районного суду м.Києва, де зараз триває розгляд справи активістів громадянського руху "Спільна Справа”, що були затримані 18 травня під час акції на Софійській площі, – прибув автомобіль "швидкої” допомоги. За словами джерела з середини суду, медичної допомоги … Продовження

Уровень доверия к банкам в Украине оказался одним из самых низких в мире

Украинцы не верят банковской системе, но активно несут деньги на депозиты. Всего 28% украинцев уверены в отечественных банках и финансовых учреждениях. 61% населения не верит в банки, а остальные не определились со своим отношением. Такие данные приводит Институт Гэллапа, который провел исследование, … Продовження



Побиття журналістів 18 травня міністр Захарченко вже вважає звичайним хуліганством

Міліція пом’якшила статтю стосовно підозрюваних у побитті журналістів Ольги Сніцарчук та Владислава Соделя. Кримінальне провадження перекваліфіковано на хуліганство. Про це повідомив сьогодні, 21 травня 2013 року, виступаючи в парламенті, міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко. Справу, за його словами, було перекваліфіковано на підставі отриманих доказів. Нагадаємо, раніше кримінальне провадження велося за ст. 125 Кримінального кодексу [...]

Брехливому Захарченку показали як в центрі Києва БТР у супроводі машини ДАЇ давив людей. 3 відео

У вівторок, 21 травня 2013 року, до парламенту прийшов міністр МВС Віталій Захарченко. На табло для голосування він продемонстрував народним депутатам змонтоване міліцією відео з подій у центрі столиці 18 травня. У відповідь опозиційні депутати вимагали показати міністрові відео, відзняте кореспондентом газети «Молодий буковинець», на якому видно, як військова машина давить людей у центрі столиці, [...]

Freedom House призывает привлечь к ответственности напавших на журналистов

Международная организация Freedom House встревожена нападением на журналистов 18 мая 2013 года и призывает власти Украины провести полное расследование и привлечь к ответственности нападавших. Об этом говорится в сообщении на официальном сайте организации. «Любая дальнейшая задержка в поисках нападавших, по крайней мере часть которых, очевидно, известна властям, является отказом от гарантий свободной и беспрепятственной работы [...]

Захарченко хоче обмежити мирні зібрання

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко закликав парламентарів повернутися до розгляду і прийняти скандальний законопроект про мирні зібрання. Про це він заявив у вівторок, 21 травня 2013 року, виступаючи з трибуни парламенту. «Я хочу звернутися до вас, щоб ви прийняли украй необхідний закон про мирні зібрання, який знаходиться у Верховній Раді, у 2009 році був розглянутий [...]




Пабат про вибух феєрверку: "Це дуже нещасний випадок. Крапка" (відео)

Новини від ТСН Політик заявив, що він не збирається жити минулим. (відео)
У Брюсселі розкритикували хід розслідування побиття "братками" українських журналістів

Новини від ТСН Європейська комісія "із занепокоєнням стежила за інцидентами"
Янукович попросить Господа допомоги для побудови дороги навколо Дніпропетровська

Новини від ТСН Президент впевнений, що успіх будівництва об'їзної автодороги залежить від економіки, "а також від допомоги Господа Бога, якого ми будемо просити".
Вадим Титушко порадив побитій журналістці повчитися прийомчиків

Новини від ТСН "Браток", який 18 травня побив журналістку Ольгу Сніцарчук, радить їй зайнятися єдиноборствами.
Захарченко впевнений, що наша міліція нас береже – "дарма регочете"

Новини від ТСН Міністр внутрішніх справ переконаний, що українська міліція захищає український народ.




Захарченко так и не встретился с журналистами

Представители СМИ не намерены "спускать на тормоза" избиение журналистов

Янукович направил Обаме соболезнование в связи с жертвами торнадо в штате Оклахома

В результате торнадо по официальным данным погибли 24 человека.

Одарич подозревает, что суд по его отставке будет затяжной

Продлится минимум 2,5 года - до очередных выборов городского головы

Брюссель не видит должной реакции Киева на избиение журналистов

В Европе сожалеют, что милиция не в состоянии защитить права на мирные собрания

аакашвили указывает властям Грузии на украинский пример задержания экс-премьера

Президент просит задуматься, какую угрозу таит в себе задержание политического оппонента

Британский посол удивлен, что милиция не вступилась за избиваемых журналистов

Посол отметил, что для Европы свобода СМИ имеет очень важное значение.

Рада выделила 38 млн на лечение онкобольных детей заграницей

По мнению Литвина, данный показатель является реалистичным

США: суд разрешил властям не публиковать посмертные фотографии бин Ладена

С требованием о публикации фотографий мертвого лидера "Аль-Каиды" выступали правозащитники.

Оппозиция требует, чтобы глава СБУ отчитался о фашистских организациях в Украине

Яценюк назвал антифашистскую деятельность ПР абсурдной.

В Афганистане талибы убили шестерых полицейских

Афганские чиновники говорят о 1000 участников антиправительственной операции.

Оппозиция требует реакции генпрокурора на события 18 мая

Оппозиция хочет знать, кто был организатором беспорядков

Декларации о доходах показали только 183 депутата

Меньше всего деклараций открыли нардепы фракции Компартии



Україна очікує співдоповідачів ПАРЄ в червні

Україну знову відвідають співдоповідачі моніторингового комітету Парламентської асамблеї Ради Європи Маріетта де Пурбе-Лундін і Майліс Репс.

ПР: бійці сфальшували беджі, що засвідчують належність до "антифашистів"

Депутат Партії регіонів Андрій Пінчук стверджує, що бійці, були на території мітингу "антифашистів" задовго до його початку.

"Стоп цензурі!" вимагає щотижневих звітів МВС щодо побиття журналістів

Журналістський рух "Стоп цензурі!" вважає проявом наступу на демократію напад на колег Ольгу Снісарчук та Владислава Соделя 18 травня під час висвітлення мітингу об’єднаної опозиції.

У Клименка хочуть підвищити акциз на пиво втричі

Міндоходів розробило законопроект, що радикально змінює правила гри на пивному ринку.

Захарченко таки відмовився зустрітися з журналістами

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко відмовився зустрітися з журналістами на яку дав попередню згоду.

У Попова новий заступник

Анатолія Голубченка у вівторок призначено першим заступником голови Київської міської державної адміністрації.

Одарич думає, що суд щодо його відставки триватиме щонайменше 2,5 років

Екс-мер Черкас Сергій Одарич вважає, що Черкаська міська рада хоче затягнути судову справу про його незаконне усунення з посади щонайменше на 2,5 роки - до чергових виборів міського голови.

У Брюсселі не задоволені ходом розслідування побиття журналістів

Європейська комісія закликає українську владу "оперативно і ефективно" розслідувати інцидент із застосуванням насильства щодо журналістів під час акцій18 травня.

МВФ радить Україні ліквідувати три групи "спрощенців"

У МВФ вважають, що система "спрощенців" в Україні занадто щедра.

В міліції божаться, що не супроводжували БРДМ, а зупиняли його

У міліції заявляють, що їхні працівники не супроводжували у суботу на акції БРДМ, який пересувався по центру Києва.

Рибак і Ківалов пропонують Раді працевлаштувати "своїх" в Госпсуд

Голова Верховної Ради Володимир Рибак і депутат Сергій Ківалов пропонують парламенту обрати безстроково суддями Господарського суду Києва суддів Романа Самсіна і Катерину Головіну.

На страхову медицину треба перейти без великого негативу - Янукович

Президент Віктор Янукович вважає, що запровадженню в Україні страхової медицини має передувати прийняття відповідного законодавства.

Захарченко підсиджує Льовочкіна, вважає Москаль

"Думаю, що сьогоднішнім, на його погляд, яскравим виступом він хотів сподобатися тільки одній людині – президенту України", - сказав опозиціонер

Посол Великобританії нагадав, що у ЄС пресу не б'ють

Посол Великобританії в Україні Саймон Сміт сподівається, що правоохоронні органи розслідують інцидент з побиттям журналістів 18 травня на належному рівні.

З днем народження, Гія!

Сьогодні Гії виповнилося б 44. Завжди пам'ятаємо. Сьогодні вип'ємо червоного вина за тебе, пом'янемо. 13 років минуло, як тебе немає, Гія. Діти твої зросли вже зовсім дорослими. У країні у нас не дуже добре - смерть твоя не допомогла змінити Україну на краще раз і назавжди. Але справу твою ми не залишимо. Пам'ятаємо. Прагнемо бути гідними пам'яті твоєї.



З днем народження, Гія!

Сьогодні Гії виповнилося б 44. Завжди пам'ятаємо. Сьогодні вип'ємо червоного вина за тебе, пом'янемо. 13 років минуло, як тебе немає, Гія. Діти твої зросли вже зовсім дорослими. У країні у нас не дуже добре - смерть твоя не допомогла змінити Україну на краще раз і назавжди. Але справу твою ми не залишимо. Пам'ятаємо. Прагнемо бути гідними пам'яті твоєї.

Tue, 21 May 2013 17:22:24 +0300

Фінальні підсумки проміжного "повстання"

П'ятнадцять міст замість двадцяти п'яти, 20-30 тисяч осіб замість запланованої сотні, декларація про єдність без єдиного кандидата та жодної виконаної вимоги до влади. Такі неординарні підсумки акції опозиції "Вставай, Україно!"

Tue, 21 May 2013 16:36:56 +0300




Суд оштрафовал активистов Спільной справи, установивших палатки на Софийской площади
Суд постановил оштрафовать троих активистов гражданского движения Спільна справа, установивших 18 мая на Софийской площади в Киеве палатки. Четвертого участника событий госпитализировали из зала суда.

Брюссель обеспокоен событиями 18 мая в Киеве
Европейская комиссия призывает украинские власти оперативно и эффективно расследовать инцидент с применением насилия в отношении журналистов во время столкновений 18 мая в Киеве.
Стоять, не двигаться. Визит Януковича спровоцировал транспортный коллапс в Днепропетровске
Днем 21 мая в Днепропетровске возник настоящий транспортный коллапс, вызванный перекрытием дорог для проезда кортежа Президента Украины Виктора Януковича.
В ГАИ заявили, что не сопровождали бронемашину во время митинга оппозиции
В столичном управлении ГАИ опровергли информацию о том, что сопровождали демилитаризованный бронеавтомобиль во время передвижения по центральной части города митинга оппозиции 18 мая. А также сообщили о том, что пытались воспрепятствовать незаконному передвижению специализированной техники по улицам города.
Freedom House призывает украинские власти объективно расследовать столкновения 18 мая
Международная организация Freedom House выразила обеспокоенность ситуацией с избиением журналистов в Киеве 18 мая и призвала украинские власти к объективному расследованию и наказанию виновных.
Издание выяснило, каким образом Кличко удалось догнать Януковича в последнем соцопросе
Forbes решил разобраться, за счет чего вырос рейтинг лидера УДАРа Виталия Кличко. Кроме того, издание выяснило, можно ли верить последним данным социологов, согласно которым рейтинги Виктора Януковича и Кличко сравнялись.
Нас жестко подставили: Участник драки 18 мая заявил, что спортсмены работали на Партию регионов
Один из спортсменов, подрабатывающий участием в политических акциях и рейдерских захватах, дал изданию Тиждень.ua интервью, в котором рассказал о том, что на самом деле спортсмены 18 мая работали на Партию регионов, а также о механизмах привлечения спортсменов к митингам.
Кулаками не машут. После драки на митинге беркутовцы мирно беседовали в компании Титушко
Известный журналист Дмитрий Гнап показал фотографию, доказывающую, что милиция не собиралась задерживать обидчиков журналистов 18 мая даже по окончанию митингов.
Пресса о "профессиональных боевиках" на митингах
Мнения экспертов об оппозиционном и "антифашистском" митингах, участие профессиональных боевиков в политических акциях, рост числа общественных протестов и платные услуги в поездах - в обзоре прессы.
Сницарчук заявила, что Титушко посоветовал ей записаться в спортклуб
Журналист Ольга Сницарчук заявила, что побывала на параллельном допросе с участием Вадима Титушко, который задержан по делу об избиении журналистки.
Милиция проверит, нанимала ли оппозиция спортсменов ради охраны митинга
В Министерстве внутренних дел намерены проверить информацию от Вадима Титушко о причастности оппозиции к наему спортсменов якобы для охраны митинга, сообщил глава МВД Виталий Захарченко.


В Харькове представили проект арены для Евробаскета-2014

20 мая состоялась пресс-конференция по случаю строительства "Харьков-Арены", на которой пройдут матчи чемпионата Европы по баскетболу в 2014 году

Россия дала добро на поставки грузинских вин и коньяков

Сегодня, 21 мая, стало известно, что Роспотребнадзор разрешил ввоз в Россию 90 видов грузинских вин и коньяков.

СМИ: Самоубийство в парижском соборе совершил известный противник однополых браков

Самоубийство возле алтаря Собора Парижской Богоматери совершил известный во Франции противник легализации однополых браков.

Кризис до сих пор держит Европу в напряжении - немецкие СМИ

Расслоение еврозоны на благополучный север и кризисный юг породило недоверие среди партнеров по валютному союзу. Для сохранности единой валюты необходимо перетерпеть экономический спад, заявляет немецкая газета.

Брюссель обеспокоен событиями 18 мая в Киеве

Европейская комиссия призывает украинские власти оперативно и эффективно расследовать инцидент с применением насилия в отношении журналистов во время столкновений 18 мая в Киеве.

Стоять, не двигаться. Визит Януковича спровоцировал транспортный коллапс в Днепропетровске

Днем 21 мая в Днепропетровске возник настоящий транспортный коллапс, вызванный перекрытием дорог для проезда кортежа Президента Украины Виктора Януковича.

Крупный украинский агрохолдинг потерял почти половину прибыли

Агрохолдинг Мрия по итогам первого квартала 2013 года получил $5,225 млн чистой прибыли, что 45,9% меньше, чем за аналогичный период прошлого года ($9,661 млн).

Алехину не доставят на заседание по УДО. Участница Pussy Riot угрожает голодовкой

Осужденная участница группы Pussy Riot Мария Алехина намерена начать голодовку из-за того, что Березниковский суд отказал ей в личном присутствии на рассмотрении УДО.

В ГАИ заявили, что не сопровождали бронемашину во время митинга оппозиции

В столичном управлении ГАИ опровергли информацию о том, что сопровождали демилитаризованный бронеавтомобиль во время передвижения по центральной части города митинга оппозиции 18 мая. А также сообщили о том, что пытались воспрепятствовать незаконному передвижению специализированной техники по улицам города.

Украина в апреле стала лидером по темпам снижения производства стали

Украина в апреле оказалась на десятом месте среди мировых производителей стали, сообщает Всемирная ассоциация производителей стали (Worldsteel).

Рада усилила контроль над оборотом спирта

Сегодня, 21 мая, Верховная Рада Украины приняла в первом чтении проект закона О внесении изменений в статью 230 Налогового кодекса Украины (относительно контроля над оборотом спирта и ликероводочных изделий).

Чорновил об инцидентах 18 мая: Власть добивается, чтобы Украине закрыли дорогу в ЕС

По мнению экс-депутата Тараса Чорновила, власть делает все, чтобы Европа захлопнула дверь перед Украиной

КГГА: Из 289 высаженных на Крещатике каштанов только два оказались сорта Бриотти

Из 289 высаженных этой весной в Киеве на Крещатике каштанов только два оказались сорта Бриотти. Об этом свидетельствуют результаты экспертизы научно-исследовательской лаборатории Ботанического сада имени академика Александра Фомина.

В Соборе Парижской Богоматери возле алтаря застрелился человек

Неизвестный мужчина совершил суицид прямо в Соборе Парижской Богоматери во Франции.

Каспаров о Путине: Нельзя вести переговоры с диктаторами

Российский шахматист, правозащитник и оппозиционер Гарри Каспаров в интервью испанской газете El Pais выразил убеждение, что президент РФ Владимир Путин "будет держаться за власть до конца".

Число жертв торнадо в Оклахоме значительно отличается от предполагаемого ранее - судмедэксперт

Судмедэксперт штата Оклахома Эми Эллиотт заявила, что жертвами пронесшегося в регионе торнадо стали 24 человека, а не 51, как сообщалось ранее. Об этом сообщает агентство Reuters.



Ряды оппозиционных тушек может пополнить «ударовец» Гурвиц

Последние события вокруг персоны экс-мэра Одессы и нардепа-ударовца Эдуарда Гурвица могут свидетельствовать о скором присоединении этого политика к пулу депутатов-«тушек» - об этом говорят эксперты в кулуарах ВРУ.

Захарченко «шьет дело» оппозиции за нападение на БТР с милицией

Выступление главы МВД Виталия Захарченко продемонстрировало, что он либо слабо владеет реальной ситуацией, либо владеет сильным воображением. Мало того, что оппозиция устроила потасовки и драки, так еще и напала на броневик, который ехал по его личному приказу

В Алжире ходят слухи о смерти президента

Власти Алжира опровергают появившуюся в ряде СМИ информацию о кончине президента страны Абдельазиза Бутефлики. Президент перенес микроинсульт и был направлен на лечение во Францию. Пишут также, что он находится в коме.



Турчинов призвал телеканал "Интер" не врать: "Подавайте информацию более объективно". ВИДЕО

Оппозиция назовет своего кандидата в президенты непосредственно перед началом президентской кампании. По словам одного из лидеров "Батькивщины", таким образом в оппозиции хотят обезопасить будущего кандидата. А также он обратился к телеканалу "Интер" с просьбой - быть более объективными.

Захарченко намекнул оппозиционерам, что им скоро придется бежать в милицию: "Вы напрасно ржете". ВИДЕО

Министр внутренних дел Виталий Захарченко уверен в способности милиции защитить украинцев и обеспечить их безопасность.

Оппозиция - главе МВД: "Вы - лжец. За то, что вы бросаете милиционеров на преступление, придется отвечать". ВИДЕО

Генерал милиции, бывший руководитель милиции Киева, народный депутат от «Батькивщины» Виталий Ярема назвал министра внутренних дел Виталия Захарченко лжецом.



У всех иностранцев, покидающих США, будут брать отпечатки пальцев

Сенат США в понедельник одобрил поправки в миграционное законодательство, которое обязывает всех иностранцев сдавать отпечатки пальцев при выезде из страны, сообщает USA Today. Согласно сообщению, в течение двух лет эта поправка начнет действовать в 10 самых загруженных аэропортах США

На «Интере» объяснили, почему закрыли спортивные новости

На телеканале «Интер» закрыли редакцию спортивных новостей, потому что этот проект «валил рейтинги»

Участник драки 18 мая: Регионалы нас очень жестко подставили

Один из спортсменов, якобы участвовавший в драке на митинге оппозиции в Киеве 18 мая, на условиях анонимности рассказал изданию Тиждень.ua, что заказчики из Партии регионов их подставили, отправив в отель «Интерконтиненталь», где и произошли столкновения

Для сына и невестки известных судей приготовили «жирные» должности

Председатель Верховной Рады Владимир Рыбак и депутат Сергей Кивалов предлагают парламенту избрать бессрочно судьями Хозяйственного суда Киева судей Романа Самсина и Екатерину Головину

Брюссель призывает Киев эффективно расследовать избиение журналистов

Европейская комиссия призывает украинские власти оперативно и эффективно расследовать инцидент с применением насилия в отношении журналистов во время акций, прошедших в Киеве 18 мая. «Мы не видим необходимых действий со стороны ответственных правоохранительных органов, направленных на установление виновных

Странно, что «Свобода» в некоторых вопросах поддерживает Кремль – оппозиционер

Внефракционный депутат Олесь Доний удивлен позицией «Свобода», которая вместе с фракциями Партии регионов и коммунистов выступила против ратификации конвенции об усыновлении детей

Газ из Германии обходится Украине на $35 дешевле, чем из России

Украина марте 2013 года импортировала из России и Германии 2 млрд 322,06 млн куб

В среду Табачник будет «гвоздем программы» в Кабмине

Кабинет Министров на своем очередном заседании 22 мая рассмотрит состояние выполнения задач национального плана действий на 2013 год по внедрению программы экономических реформ по направлению «Реформа образования и развитие научно-технической сферы»




ВО "БАТЬКІВЩИНА"

Харківське судилище хоче розглядати справу за присутності Юлії Тимошенко
pr_b6559.jpg Київський райсуд Харкова переніс розгляд справи щодо ЄЕСУ на 15.00 7 червня через відсутність Юлії Тимошенко
Юлія Тимошенко: справа щодо ЄЕСУ має бути негайно закрита
pr_a3140.jpg Екс-прем'єр-міністр України вимагає від суду закрити тотально сфальшовану проти неї справу щодо діяльності корпорації "Єдині енергетичні системи України"
Вишеградська група: Україна має виконати умови для асоціації з ЄС
pr_b3038.jpg "У сьогоднішній Україні досі не реалізовані умови. Ми закликаємо владу в Києві інтенсифікувати подальшу роботу", - сказав Радослав Сікорський


Партія "УДАР"

Странніков: Столична влада замітає сліди по референдуму в Києві

Столична влада замітає сліди по референдуму в Києві. Про це заявив заступник голови фракції "УДАР” у Київраді Андрій Странніков. 

Кличко: Захарченко продемонстрував, що об'єктивного розслідування не буде

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко вдався до брехні, переклавши всю провину за сутички під час акції 18 травня в Києві на опозицію. Про це журналістам в кулуарах заявив лідер "УДАРу" Віталій Кличко, після виступу в парламенті Захарченка.

Наливайченко вимагає від Захарченка відповідальності за інциденти під час акцій 18 травня

Народний депутат від «УДАРу» Валентин Наливайченко вимагає від міністра внутрішніх справ відповісти за інциденти, що відбулися під час акції опозиції «Вставай, Україно!» в Києві 18 травня. Про це він заявив під час звіту міністра на засіданні парламенту.


ВО "СВОБОДА"

Олег Тягнибок: "Міліція покриває діяльність білоцерківського бандформування"

Міліція понад два роки заплющує очі на повідомлення опозиції про функціонування так званого "білоцерківського угрупування", діяльність якого має очевидно кримінальний характер та спрямована на зрив виборчого процесу, перешкоджання волевиявленню громадян, це ж угруповання відповідальне за розгром помешкання вчительки Ніни Москаленко. Про це 21 травня 2013 року заявив керівник фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок під час обговорення доповіді міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка щодо надзвичайних подій 18 травня.

Олег Тягнибок вимагає від керівників СБУ та ГПУ розслідувати факт незаконного прослуховування мобільних телефонів лідерів опозиції

Олег Тягнибок вимагає від Служби безпеки України і Генпрокуратури розслідувати факт встановлення незаконного прослуховування телефонів лідерів опозиції. Факт прослуховування було виявлено під час доповіді у Верховній Раді міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка щодо інцидентів під час акції "Вставай, Україно!" у Києві.

Андрій Іллєнко: "Аби затьмарити "пакращєння", влада провокує конфлікти і громадянське протистояння"

"Пакращєння", про яке розповідала Партія регіонів, повністю провалилось, натомість український народ отримав реальне погіршення життя, економічну стагнацію, повну деградацію соціальної галузі, наступ на свободи громадян та знищення народовладдя. На тлі тотального провалу "регіоналів" їм нічого не залишається, як провокувати конфлікти і громадянське протистояння. Про це 21 травня 2013 року під час виступу у Верховній Раді України заявив народний депутат від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Андрій Іллєнко.


Компартія України

В Запорожье отметили День Пионерии
19 мая в Запорожье у  памятника В.И. Ленину более трехсот ребят замерли в шеренгах при внесении знамени Всеукраинской пионерской организации имени Ленина. Председатель областной пионерской организации Виктория Хасай и председатель областной организации ЛКСМУ Елена Семененко приняли рапорты представителей районных организаций. …
Пионерский сбор на Огненной дуге
18 мая 2013 г., в преддверии Дня Пионерии детская коммунистическая организация Харьковской области пополнилась новыми членами. Часть ребят была принята в пионеры в родных городах, поселках и селах, а некоторым выпала честь надеть красный галстук на овеянном боевой славой месте …
Сумщина: У Недригайлові відбулася нарада секретарів первинних організацій КПУ
У приміщенні Недригайлівського районного комітету Компартії України відбулася чергова нарада з секретарями первинних партійних організацій району. Були обговорені питання покращення роботи первинних парторганізацій та підготовки до проведення референдуму про вступ України до Митного союзу з Росією, Білорусією та Казахстаном. Перед …

СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА

Ещё новости: УНИАН, Ukranews, Ukr.net, Главком, Украина без Януковича!, Досье, Факты, Вікна, ОстроВ, 5 канал, ОБКОМ



Тягнибок: Белоцерковские молодчики уже не раз срывали местные выборы
Молодчики, принимавшие участие в драке на Михайловской площади в субботу во время акции оппозиции 18 мая, уже не раз становились участниками различных инцидентов, сообщил председатель фракции "Свобода" Олег Тягнибок. "В 2010 году они участвовали в срыве выборов в местные советы в Василькове", - отметил он
Украина и США начинают совместную утилизацию ракетного топлива
Украина и США приступают к совместной утилизации твердого ракетного топлива SS-24 межконтинентальных баллистических ракет РС-22 (SS-24 по классификации НАТО) на мощностях Павлоградского химического завода. Строительство объекта обеспечено американской стороной в рамках договоренностей, достигнутых главами государств в 2010 году.
Захарченко призвал политиков не нанимать людей на митинги
Министр внутренних дел Виталий Захарченко призвал прекратить нанимать на митинги людей за деньги. Об этом он заявил во время выступления в парламенте. Захарченко также призвал депутатов принять закон о мирных собраниях. Он отметил, что, начиная с 2005 года, началась разработка данного законопроекта, и он сих пор не принят.
На Крещатике высадили не итальянские каштаны, - КГГА
Сегодня специалисты киевского ботсада вынесли неутешительный "приговор" каштанам, которые весной этого года высадили на Крещатике. Из 285 молодых деревьев, только два оказались мясокрасными, 30 - двух других сортов, а остальные - обычными конскими каштанами
Захарченко о субботних митингах: ПР собрала 51 тысячу человек, оппозиция - 6,5 тысячи
Министр внутренних дел Виталий Захарченко утверждает, что в акции Партии регионов 18 мая приняли участие 51 000 граждан. Об этом он сказал, выступая на заседании парламента, передает корреспондент УНН. "По нашим подсчетам на антифашистский марш прибыла 51 тысяча граждан", - сообщил Захарченко. При этом, по его словам, в акции оппозиции приняли участие 6,5 тысячи украинцев.
"Регионал": Акция оппозиции "Вставай, Украина!" переросла в акцию "Все пропало"
Народный депутат Украины, член фракции Партии регионов Владимир Олейник считает, что акцию оппозиции "Вставай, Украина!" можно смело переименовать в акцию "Все пропало". "Акцию оппозиции под лозунгом "Вставай, Украина!" можно смело переименовать в акцию "Все пропало", - цитирует пресс-служба Партии регионов политика.
Оппозиция смонтировала видео по событиям с БТРом, - Богословская
Член парламентской фракции Партии регионов Инна Богословская обвинила оппозицию в монтаже пленки, на которой зафиксирован субботний инцидент с БТРом. Об этом она заявила сегодня с трибуны ВР. "На видео, которое продемонстрировала оппозиция, нет ни одного представителя "Свободы". Разве вы не видите этот монтаж?" - сказала оная.
Миссия Кокса-Квасьневского посетит Украину в конце мая
Миссия представителей Европарламента экс-президента ЕП Пэта Кокса и экс-президента Польши Александра Квасьневского 26-28 мая посетит Украину. "В рамках программы пребывания миссии предусмотрены их встречи с должностными лицами Украины с целью обсуждения вопросов, которые предусматривает мандат миссии", - сказал представитель МИД.
Экс-солдат Северной Кореи: Армия слаба и не сможет воевать
Бывшая жительница Северной Кореи Ли Ен-хи рассказала о северокорейской армии. "Понимаете, голодным людям говорят, что они голодают из-за США. И они настолько голодны, что просто жаждут войны: они думают, что с помощью оружия вернут себе счастье и благополучие", - говорит она.
Оппозиция не удовлетворена отчетом Захарченко по субботним митингам
Оппозиционные парламентские фракции требуют отчета генерального прокурора, руководителя министерства внутренних дел и Службы безопасности Украины по ситуации, которая произошла во время митинга оппозиции 18 мая в Киеве. "Мы, руководители трёх оппозиционных фракций, договорились, что берем перерыв и требуем в парламент министра внутренних дел, генерального прокурора и голову Службы безопасности", - сообщил Яценюк.
Захарченко: БРДМ на субботнем митинге сопровождал Турчинова. Тот все отрицает
Отчет министра внутренних дел Виталия Захарченко в Верховной раде об инцидентах на митинге 18 мая не продлился и 15 минут. Задать вопрос Захарченко смог лишь депутат от УДАРа Валентин Наливайченко, который спросил, каким образом БТР прорвался в центр Киева, тогда как даже все лидеры оппозиционных партий передвигались пешком.
Тягнибок уверен, что его телефон прослушивают
Тягнибок утверждает, что его телефоны прослушиваются, в этой связи он требует от СБУ провести проверку по данному факту. Во время заседания Рады, после заслушивания главы МВД по инцидентам 18 мая на митинге оппозиции, Тягнибок заявил, что с учетом слов Захарченко можно сделать вывод, что его телефон в этот день прослушивался.
Захарченко удовлетворен работой правоохранителей на митингах 18 мая
Министр внутренних дел Виталий Захарченко заявил, что с учетом количества участников митингов 18 мая и их разнополярных взглядов, органы внутренних дел сработали удовлетворительно. Как сообщалось, 18 мая возник конфликт между представителями оппозиции и группой неизвестных молодых людей, который перерос в потасовку.
Захарченко объяснил, откуда на субботнем митинге взялся "броневик"
На пленарное заседание Верховной рады пришел глава Министерства внутренних дел Виталий Захарченко. Министр сообщил депутатам, что "броневик" в центре Киеве появился не случайно.
Яценюк: Власть попытается "повесить" избиение журналистов на оппозицию
Власть готовит версию о том, что парень, который побил журналистов, был нанят оппозицией, заявил лидер фракции "Батькiвщина" Арсений Яценюк. "Сейчас они придумали версию, чтобы сделать очную ставку и показать, что Титушко, который нанимался Партией регионов, заявил о том, что он нанимался оппозицией", - сказал он.
Герман-оппозиции: Вам не удалась акция "Вставай, Украина!"
Герман обвиняет оппозицию в избиении журналистов во время акции 18 мая. Об этом она сказала во время выступления на заседании парламента. "Ничего, что вам не удалась акция "Вставай, Украина!", не обращайте внимания на это. Ничего, что не удалось выдвинуть единого кандидата на пост президента", - сказала Герман.
"Рух" пришел в движение
19 мая Украинская народная партия и Народный рух Украины воссоединились после более чем 14-летнего раскола. Новая партия стремится стать альтернативной правой политической силой. Но уже сейчас у многих сомнения имеются в ее жизнеспособности.
Рада должна попросить Януковича уволить Захарченко, - Кличко
Кличко заявляет, что Верховная рада должна потребовать от президента отставки главы МВД Виталия Захарченко. "Верховная рада должна обратиться к президенту Украины с требованием отправить в отставку министра, который не справляется со своей должностью", - заявил Кличко на утреннем пленарном заседании парламента во вторник.




На допиті Румун-Титушко порадив Сніцарчук "навчитись прийомчиків"

На своїй сторінці у соціальній мережі Facebook журналістка Ольга Сніцарчук, яка постраждала під час сутичок у Києві минулої суботи, повідомила про завершення перехресного допиту з нападником Вадимом Титушком.

Зовнішнє незалежне оцінювання не має проблем з фінансуванням

Український Центр оцінювання якості освіти повідомив, що кошти на проведення цьогорічних випускних тестів є. Нагадаємо, раніше була поширена інформація, що директор Центру оцінювання Ірина Зайцева нібито стверджувала, що на них бракує 6,8 млн грн.

Зі слів міністра МВС Тягнибок зрозумів, що його телефон прослуховують

Голова фракції "Свобода" Олег Тягнибок переконаний, що його телефон прослуховують. Через це свободівець вимагає перевірки від СБУ.

Захарченко свідомо неправдиво свідчив перед нардепами, – Яценюк

У перерві між сьогоднішніми засіданнями Верховної Ради Арсеній Яценюк прокоментував доповідь міністра Віталія Захарченка щодо побиття журналістів та провокацій 18 травня у Києві.

Українського танцюриста балету, звільненого в Києві, запросив на роботу Большой театр

Один з найвідоміших у світі танцівників балету, українець Денис Матвієнко, отримав пропозицію танцювати у Большому театрі в Москві, у трупі Юрія Григоровича "Спартак". Нагадаємо, 27 березня Матвієнка звільнили з посади керівника балетної трупи Національної опери України.

Доповідь Захарченка спровокувала у Раді сутичку і вигуки "Відставка!"

У парламенті після доповіді міністра Віталія Захарченка опозиція почала протестувати: нардепи зібрались біля трибуни, відповісти на запитання Захарченку вже не дали.

Янукович, Кличко і Тимошенко - три найрейтинговіші кандидати у президенти

Центр Разумкова провів опитування, щоб з'ясувати, за кого б проголосували українці, якби вибори президента відбулися завтра. Трійка лідерів - це Віктор Янукович, Віталій Кличко та Юлія Тимошенко.

Захарченко пообіцяв Сніцарчук: Винних покарають

Під час свого звіту у Верховній Раді Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко запевнив, що за фактом побиття журналістів 18 травня проводять розслідування, а винних покарають.
+Відео

Зараз іде перехресний допит журналістки і того, хто її побив

Нардеп Юрій Стець повідомив, що зараз іде перехресний допит журналістки Ольги Сніцарчук та чоловіка, який побив її на мітингу 18 травня, Вадима Тітушка. Про це Стецю написала сама Сніцарчук.

Герман вважає: Опозиція ініціювала побиття журналістів через провал своєї акції

На думку регіоналки Ганни Герман, опозиціонери самі організували провокації під час мітингів 18 травня, бо усвідомили провал акції "Вставай, Україно!".

Розгляд справи Тимошенко щодо ЄЕСУ перенесли на 7 червня

Розгляд справи Юлії Тимошенко щодо боргів ЄЕСУ перенесли 7 на червня. Як заявила сторона обвинувачення, слухання за відсутності підсудної є неможливе. Судді підтримали це клопотання.
+Відео

Іллєнко попередив регіоналів: Після повстання українців місця вам вже не буде

Під час свого виступу з трибуни парламенту свободівець Андрій Іллєнко розповів про появу нового поняття у світовій політиці - "бритоголові антифашисти".

Захарченко скаже, що побиття журналістів замовила опозиція, – Яценюк

Голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк з трибуни Верховної Ради розповів, що міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко спробує перекласти вину за провокації 18 травня на опозицію.

Вадим Тітушко виклав свою "сповідь" в інтернет [Відео]

На YouTube з'явилося відео, викладене горезвісним "побивальником" журналістів Вадимом Тітушком. У ньому він стверджує, що його найняла опозиція, журналістку він не бив, а захищав, і взагалі не розуміє, в чому його звинувачують.
+Відео

В цивілізованій країні міністр МВС пішов би у відставку, - Кличко про події 18 травня

Лідер УДАРу Віталій Кличко під час сьогоднішнього виступу у Верховній Раді сказав, що після всіх подій, які сталися 18 травня, "у будь-якій цивілізованій країні міністр МВС вже пішов би у відставку".

У "Софії Київській" відкрили виставку, присвячену Мономаху

Князівська зброя та перша гривня - до 1025-річчя хрещення Русі в Національному заповіднику "Софія Київська" відкрили виставку, присвячену добі князювання Володимира Мономаха.
+Відео

Яценюк вважає, що Клюєв координував бійку 18 травня

Лідер "Батьківщини" Арсеній Яценюк звинуватив голову Ради нацбезпеки та оборони Андрія Клюєва у тому, що останній особисто керував провокаціями 18 травня.


POLITICON


Киевские боевики должны быть наказаны - ст.170 УКУ. "Вставай, Україно!", 18.05.13
Киев. "Вставай, Україно!", 18.05.13.
Боевики должны быть наказаны - ст.170 УКУ


Лица, препятствовавшие проведению официальной акции политических партий, должны быть привлечены к уголовной отвественности - так гласит закон.

... Читать дальше »
"Вставай, Україно!" в Киеве 18.05.2013
18.05.2013 прошла самая массовая акция протеста "Вставай Україно"
Читать об этом на страницах форума Politicon1.at.ua
Фото, видео, комментарии.
ВОЙНА. Быть или не быть гражданской войне в Украине?
Сегодня, 18.05.13, впервые на государственном уровне, из уст депутата Верховной Рады Украины Ирины Фарион прозвучал призыв к ВОЙНЕ.

"Аби захистити нашу національну ідентичність, що виростає із законів моралі та національного духового поступу, є, як свідчить відоме латинське прислів'я, випробуваний спосіб – війна", - сказала вона.

Далее она смягчила высказывание, но слово не воробей.

"Сьогодні не так зі зброєю в руках, як війна на ментальному рівні: принципове й категоричне несприйняття і блокуван... Читать дальше »



28 травня. Хто боїться жінок-політиків? Відкрита дискусія Майдан Reload №15

28 травня. "За" і "проти" гендерних квот у політиці. Позитивна дискримінація чи політика подвійних стандартів?

22 травня в УНІАН презентація дослідження Майдану (не)свободи мирних зібрань

Ми хотіли дізнатися, чи є в Україні на практиці свобода мирних зібрань? Відповіли 492 місцеві ради, результати представлені на картах. Також буде презентовано адресований суб'єктам владних повноважень щорічний меморандум ІЦ "Майдан Моніторинг" щодо свободи мирних зібрань в Україні.

21 травня. Що заважає розвиватися профспілкам в Україні? Відкрита дискусія Майдан Reload №14

Чому незалежні профспілки досі малочисельні? Для чого люди все таки в них вступають? Чи мають вони реальні важелі впливу?

Захарченка не цікавить, що бойовики тренуються у клубі МВС

про це він заявив у парламенті у вівторок.

Українські політики знову намагаються заплямувати третій сектор

Українські політики знову роблять спроби дискредитувати громадські організації, що отримують підтримку від міжнародних донорів, а також самих цих донорів.



Уровень доверия к банкам в Украине оказался одним из самых низких в мире

Украинцы не верят банковской системе, но активно несут деньги на депозиты. Всего 28% украинцев уверены в отечественных банках и финансовых учреждениях. 61% населения не верит в банки, а остальные не определились со своим отношением. Такие данные приводит Институт Гэллапа, который провел исследование, … Продовження

Опозиція вимагає ще одного звіту Захарченка і кличе Пшонку

Опозиція вимагає ще одного звіту міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка. Про це заявив на брифінгу у вівторок лідер фракції "Батьківщина” Арсеній Яценюк. За його словами, після звіту у вівторок депутати нічого не зрозуміли. "Сьогодні ми не отримали жодної інформації і … Продовження

Через свавілля "Беркуту” 18 травня вагітна жінка втратила дитину

Внаслідок незаконного застосування сили бійцями "Беркуту” під час розгону мирних зборів громадян 18 травня на Софіївській площі у Києві, активістка ГО "За всю Одесу!” Оксана Чорна, що перебувала на 5-му місяці вагітності, втратила ненароджену дитину. Представники громадських оранізацій, які брали … Продовження

Вуличні бойовики до цього руйнували будинок вчительки і помічені на виборах

Деякі бойовики, які влаштували вуличні бої 18 травня, вже упізнані, вони також брали участь у знесенні будинку вчителькі Ніни Москаленко. Про це на своїй сторінці Facebook пише журналіст Дорожнього контролю Андрій Дзиндзя. Так одним з найактивніших бійців, який найбільше потрапив у … Продовження

21.05.13 (вівторок) о 9.15 брифінг Олександра Данилюка біля Шевченківського райсуду

21.05.13 (вівторок) о 9.15 біля приміщення Шевченківського районного суду м.Києва (вул.Смирнова-Ласточкіна, 10-б) розпочнеться брифінг координатора громадянського руху "Спільна Справа” Олександра Данилюка, який 18 травня під час акції "Повстань, Україно!” разом з чотирма активістами був затриманий на Софійській площі за спробу … Продовження



Міжнародний Комітет захисту журналістів вимагає розслідування побиття колег у Києві

Базований у Нью-Йорку Міжнародний Комітет захисту журналістів долучився до вимог належного розслідування побиття працівників засобів масової інформації під час виконання ними службових обов’язків. «Комітет захисту журналістів засуджує факти побиття і бездіяльності поліції і закликає владу притягти до відповідальності згідно з законом нападників і офіцерів», які не втрутилися в цей інцидент, ідеться в заяві. «Обурює те, [...]

Виктор Корж: покровитель гопников и "массажных дел генерал”

    В связи с появлением на митингах гопоты из гей-спорт-клубов системы "Будо” и "Панкратион” всплыла фамилия официального покровителя этих извращенцев, избивающих женщин на улицах. Виктор Корж, типа милицейский "генерал”, напоминающий одновременно напомаженного гомосексуалиста и узбекского дембеля в значках, бывший глава Министерства по делам молодежи и спорта и естественно, исходя из своей ориентации — "видный [...]

Журналісти вимагали від міністра Захарченка «розслідувати або йти геть». 8 фото

Близько 150 журналістів мітингували біля Міністерства внутрішніх справ із вимогою розслідувати побиття журналіста «5 каналу» Ольги Сніцарчук та фотографа «Комерсанта» Влада Соделя. Як повідомив кореспондент «Української правди» представники медіа зібралися перед входом скандуючи «Міністра». Вони вимагали, щоб до них вийшов міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко.     У руках журналісти тримали транспаранти «Орли Кравченка = [...]

Волчий оскал партии регионов

Вначале апреля трех народных депутатов Партии регионов – Ирину Бережную, Юлию Левочкину и Ирину Горину забросали снежками. Разъяренные регионалы в течение суток заставили Виталия Захарченка выяснить все обстоятельства инцидента, вызвать на допрос десятки свидетелей и задержать подозреваемых. В течение следующих суток милиция установила мобильные номера всех (!), кто был вблизи места происшествия и в течение [...]




Герман звинуватила опозицію у побитті журналістів та познущалася з їхнього "неуспіху" (відео)

Новини від ТСН За словами депутата, таким чином опозиція намагалася відволікти увагу від єдиного кандидата, якого поки не існує. 
Захарченко заявив, що БТР з кроликами на мітинг привіз Турчинов

Новини від ТСН Міністр внутрішніх справ побачив на бойовій машині прапори "Батьківщини". 
У МВС напад на журналістів під час мітингів визнали хуліганством

Новини від ТСН Кримінальне провадження перекваліфіковане на хуліганство, повідомив Віталій Захарченко.
Прокурор сподівається, що Тимошенко стане соромно і вона прийде судитися (відео)

Новини від ТСН Прокурор у справі ЄЕСУ проти Тимошенко сподівається, що совість змусить екс-прем'єра прийти судитися. (відео)
Засідання у справі ЄЕСУ знову перенесли через Тимошенко

Новини від ТСН Екс-прем'єр у черговий раз не прийшла до суду.
Антифашист Вадим "Румун" розказав "свою правду" про побиття журналістів і тяжку долю спортсменів (відео)

Новини від ТСН Підозрюваний вирішив, що він захищав опозиціонерів від "регіонів". (відео)
Захарченко в Раді відзвітує про затримання кривдника журналістів

Новини від ТСН У МВС підтвердили інформацію про затримання Вадима Тітушка.




МИД посоветовал украинцам не ездить в Пакистан

Всего в списке нежелательных для посещения 11 стран.

В ЮАР охрана шахты разогнала горняков резиновыми пулями

Работники южноафриканского филиала Mercedes-Benz прекратили забастовку.

Луценко осудил оппозиционеров за отказ определить единого кандидата

Шансом безоговорочно победить Януковича пренебрегли, считает оппозиционер.

Рада возобновит работу лишь в 16:00

Отчет Захарченко вызвал бурную реакцию.

Захарченко - оппозиции: пора, уважаемые, перестать водить людей на митинги за деньги

Министр выполнил сегодня план по дискредитации оппозиции

Оппозиция добилась демонстрации в Раде видео событий 18 мая

На видеозаписи представлены наиболее вопиющие нарушения власти.

Шведские чемпионы встретились с королевской семьей

Сборную Швеции пригласили в Королевский сад

​В Конго продолжается сражение между армией и повстанцами

Представители "Движения 23 марта" утверждают, что правительство не хочет мира.

​Стаховский на классе пробился во второй круг Ниццы

Вот что тренажер силотворящий делает

Рыбак объявил перерыв в заседании ВР

Захарченко ушел из парламента.



Захарченко розказав, що робив міліціонер у БТР

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко заявляє, що працівник міліції сів за кермо БТР, бо у водія транспорту не виявилось документів.

У США знову скандал: ФБР стежило за журналістом телеканалу

Федеральне бюро розслідувань США стежило за керівником вашингтонського бюро телеканалу Fox News Джеймсом Розеном.

Захарченка не цікавить, що Білоцерківські бойовики тренуються у клубі МВС

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко закликає опозицію припинити наймати людей на акції за гроші.

Новий КПК і адвокати: питання на межі добра й зла

Хочеться, щоб адвокатура зрозуміла, що вона від нового КПК отримала найбільше можливостей з-поміж усіх інших суб'єктів кримінальної юстиції.

Захарченко здав свої гріхи Пшонці, і обіцяє захистити українців

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко заявляє, що антифашистському марші взяла участь 51 тисяча осіб, а в акції опозиції – 6,5 тисяч.

Бойовик "Румун"-Тітушко порадив побитій журналістці навчитись "прийомчиків"

Бойовик Вадим "Румун"-Тітушко, якого звинувачують в побитті журналістки Ольги Сніцарчук, порекомендував їй спортклуб, щоб вона навчилась себе захищати.

У Центрі оцінювання кажуть, що вже знайшли гроші на ЗНО

Проведенню незалежного оцінюванню школярів не загрожує зрив через брак коштів.

"Свободівець": Влада використовує "гопників" як "гарматне м’ясо"

В опозиції вважають, що влада використовує молодика Вадіка "Румуна" як "гарматне м’ясо" для дискредитації опозиції

Ставицький програв "війну" за фабрики "Сім'ї"

Міненерговугіля намагалося оскаржити у суді приватизацію п’яти гірничо-збагачувальних фабрик, які пов'язують з родиною президента Віктора Януковича.



Вугілля "Сім'ї". Кому і як дісталися п'ять державних фабрик

Ця історія, напевне, чи не найкраще ілюструє симбіоз влади та бізнесу в Україні Віктора Януковича. Або, якщо точніше, влади та "Сім'ї", яка семимильними кроками йде шляхом легалізації всіх своїх бізнесів.

Tue, 21 May 2013 11:02:40 +0300

Правда з-за грат

Відсьогодні я починаю вести щоденник цього, з дозволу сказати, розслідування і через своїх захисників буду оприлюднювати написане. Адже суспільство має знати, хто чинить беззаконня за бюджетний рахунок та живе з цього.

Mon, 20 May 2013 17:03:31 +0300

Як заробити на реєстрі нерухомості

Формально вартість користування реєстрами зменшилася на 24 грн, але тільки тоді, коли нерухомість продає один власник. Якщо продавців чи дарувальників двоє, пошук коштуватиме 238 грн, якщо їх троє - 306 грн. Навіщо платити більше?

Mon, 20 May 2013 12:37:21 +0300

Україно, вставай - "антифашисти" наступають!

Напевно, регіонали розраховували показати в сюжетах махач з "фашистською" "Свободою", а вийшло, що всі побачили, як братки-боксери під наглядом міліції б'ють ногами тендітну дівчину-журналіста.

Sun, 19 May 2013 14:24:32 +0300

Готтентотська власність

Там, де власність формально належить народу, а реально - держчиновнику, вона працюватиме на благо чиновника. А там, де власність ніяк не захищена, немає сенсу вкладати у розвиток. (рос)

Fri, 17 May 2013 15:40:21 +0300



Титушко и Ко. Новое видео нападения на журналистов на митинге 18 мая
Журналисту интернет-издания Думская.NET Валерии Ивашкиной удалось снять на видео, с чего началось нападение неизвестных во главе с Вадимом Титушко на журналистов во время митинга оппозиции 18 мая.
Напрасно ржете: Захарченко заверил в способности милиции защитить украинцев
Министр внутренних дел Виталий Захарченко уверен в способности милиции защитить украинцев и обеспечить их безопасность. Об этом он сказал во время выступления в Верховной Раде.
Миссия Кокса-Квасьневского прибудет в Украину 26-28 мая
Миссия представителей Европарламента экс-президента Европарламента Пэта Кокса и экс-президента Польши Александра Квасьневского 26-28 мая посетит Украину.
Другие страны ЕС не спешат поддерживать Чехию, пообещавшую украинцам мультивизы - Ъ
Чехия сообщила о либерализации визового режима для украинских туристов, пообещав выдавать мультивизы тем, кто посещал ЕС ранее. Как пишет КоммерсантЪ-Украина, другие страны Евросоюза не спешат поддерживать коллег.
Захарченко не смог объяснить, откуда на улицах Киева появилась бронемашина
Глава МВД Виталий Захарченко не объяснил во время выступления в Верховной Раде Украины, откуда на улицах Киева 18 мая появилась боевая машина.
В интернете появилось видео, подтверждающее, что нападавшие на журналистов участвовали в митинге ПР
В интернете появилось видео, подтверждающее, что неизвестные лица, которые подрались с активистами марша оппозиции 18 мая и напали на журналистов, утром того же дня участвовали в митинге Партии регионов на Европейской площади.
Рыбак объявил в заседании Рады перерыв
Председатель Верховной Рады Украины Владимир Рыбак объявил в заседании парламента перерыв на 30 минут.
МВД переквалифицировало на статью о хулиганстве дело о нападении на журналистов
В Министерстве внутренних дел изменили статью уголовного дела относительно нападения на журналистов о время митинга в Киеве 18 мая, сообщил глава ведомства перед депутатами Виталий Захарченко.
Батьківщина заблокировала трибуну Рады, требуя продемонстрировать видео событий 18 мая в Киеве
Народные депутаты от фракции Батьківщина заблокировали трибуну Верховной Рады, требуя продемонстрировать видео событий 18 мая в Киеве.
Захарченко начал выступление в Раде по событиям 18 мая в Киеве
Министр внутренних дел Украины Виталий Захарченко начал в парламенте выступление по событиям 18 мая в Киеве во время проведения массовых мероприятий.


Скончался клавишник группы The Doors Рэй Манзарек

Клавишник и один из основателей группы The Doors Рэй Манзарек скончался в возрасте 74 лет в немецком городе Розенхайм. Причиной смерти музыканта стал рак

Тягнибок заявил, что его телефоны прослушивают

Лидер фракции Свобода Олег Тягнибок заявил, что его телефоны прослушиваются. Он требует от СБУ провести проверку по данному факту

В Киеве проверят законность застройки Гидропарка

Днепровская экологическая прокуратура начала проверку по факту застройки Гидропарка. Рассмотрению подлежат территории островов Венецианский и Долобецкий

В Саудовской Аравии появится золотая станция метро

В столице Саудовской Аравии построят станцию метро из золота. Как сообщает The Independent, деньги на строительство станции выделит из собственных средств саудовский король Абдалла

В России простились с Алексеем Балабановым

В Санкт-Петербурге завершилось прощание с кинорежиссером Алексеем Балабановым

Apple заняла первое место в рейтинге самых дорогих мировых брендов

Компания Apple возглавила топ-100 самых дорогих брендов по версии Мillward Вrown Оptimor

На Google появились виртуальные экскурсии по двум украинским музеям

С сегодняшнего дня пользователи всего мира впервые смогут ознакомиться в Арт-проекте Google с работами из коллекций двух украинских музеев - Национального заповедника София Киевская и Национального центра народной культуры Музей Ивана Гончара

Вадим Титушко на допросе предложил пострадавшей журналистке записаться в спортивный клуб

Вадим «Румын» Титушко, которого обвиняют в избиении журналистов Ольги Сницарчук (5 канал) и Влада Соделя (Коммерсантъ-Украина) на допросе заявил, что был нанят оппозицией для охраны митинга и не хотел нападать на работников СМИ

ФБР следило за журналистом Fox News, - СМИ

Агенты ФБР следили за руководителем вашингтонского бюро телеканала Fox News Джеймсом Розеном в 2010 году, выявляя источники утечки в прессу секретной информации по КНДР

МВД переквалифицировало на хулиганство дело о нападении на журналистов

В Министерства внутренних дел изменили статью уголовного дела относительно нападения на журналистов о время митинга в Киеве 18 мая, сообщил глава ведомства перед депутатами Виталий Захарченко

Американский юрист, расследовавший смерть Магнитского, выслан из России за отказ сотрудничать с ФСБ

Американский юрист и бывший чиновник Министерства юстиции США Томас Файерстоун был выслан из России более двух недель назад. Причиной инцидента источник назвал отказ Файерстоуна сотрудничать с российскими спецслужбами, передает The Financial Times.

Киев может принять матч с Англией, Харьков – с Польшей

Определились города-кандидаты на проведения матчей национальных сборных ближайшей осенью

В Нью-Йорке выставили на продажу дом русских шпионов

Дом журналистки Вики Пелаез и профессора Хуана Лазаро, арестованных в Нью-Йорке по делу «русских шпионов», выставлен на продажу

Батьківщина заблокировала трибуну Рады, требуя продемонстрировать видео событий 18 мая в Киеве

Народные депутаты от фракции Батьківщина заблокировали трибуну Верховной Рады, требуя продемонстрировать видео событий 18 мая в Киеве

Захарченко начал выступление в Раде по событиям 18 мая в Киеве

Министр внутренних дел Украины Виталий Захарченко начал в парламенте выступление по событиям 18 мая в Киеве во время проведения массовых мероприятий



Глава МВД заявил в Раде, что оппозиция сама устроила драку на митинге

Выступая в Верховной Раде Украины министр иностранных дел Виталий Захарченко пытался обвинить оппозицию в беспорядках 18 мая. Он даже заявил, что злополучный БТР прибыл с колонной оппозиции.

«При наличии отсутствия» оппозиции…

«Согласие есть продукт полного непротивления сторон», – говорил один из героев «Двенадцати стульев» Ильфа и Петрова.

Янукович не сможет обхитрить Европу

Всем кажется, что у них получится обыграть Европу. Но у Европы есть богатый опыт отношений с диктаторами, поэтому президенту Украины Виктору Януковичу не удастся диктовать свои условия, считает политолог Виктор Небоженко.

Спецоперацией по избиению оппозиции в Киеве руководил лично Клюев?

Избиение представителей оппозиции 18 мая во время митинга в Киеве лидер фракции "Батькивщина" Арсений Яценюк назвал спецоперацией. А руководил ею лично секретарь СНБО Андрей Клюев.

Имя единого кандидата в президенты от оппозиции назовут через год

"Мы понимаем, что только вместе, только объединив усилия оппозиционных сил – партий УДАР, "Батькивщины" и "Свободы" - мы можем выиграть у представителя большинства", - заявляет Виталий Кличко.

Рейтинг Кличко догнал рейтинг Януковича

Если бы президентские выборы, прошли сейчас, то Виталий Кличко мог бы победить Виктора Януковича уже в первом туре. Рейтинг лидера УДАРа такой же, как сумарный рейтинг остальных оппозиционеров, включая и Юлию Тимошенко.

Власть показала, что не даст повторить Майдан в 2015, – политологи

События 18 мая в Киеве можно назвать генеральной репетицией перед выборами, на которой власть отрабатывала навыки гашения уличных протестов, а оппозиция проверяла свои возможности по логистике и мобилизации активистов.

Януковича ждет участь Чаушеску?

Нынешняя Украина очень напоминает Румынию в конце 80-ых годов прошлого века. А Виктора Януковича может ожидать судьба Чаушеску, Милошевича, Каддафи...

Медведчук о митинге оппозиции: «Волк и заяц, тигры в клетке – все они марионетки…»

Виктор Медведчук в своём блоге, который он ведет на сайте общественного движения «Украинский выбор», сравнил прошедший 18 мая митинг оппозиции с мыльным пузырём, который тихо сдулся.

Посол Германии верит, что соглашение об ассоциации подпишут в ноябре

Посол Германии в Украине Кристоф Вайль не сомневается, что соглашение об ассоциации между ЕС и Украиной будет подписано в ноябре во время саммита в Вильнюсе. Об этом он сказал в Полтаве.



Захарченко: Оппозиция показала на видео то, что ей выгодно. ВИДЕО

Министр внутренних дел Виталий Захарченко обещает привлечь к уголовной ответственности всех, кто причастен к организации провокации 18 мая.

Захарченко опозорился в Раде: "Броневик пригнала оппозиция!" Ему скандировали: "Відставка!". ВИДЕО

Министр МВД Виталий Захарченко полностью возложил вину за беспорядки на оппозицию.

Ильенко - "регионалам": "Вспомните Колиивщину и не делайте этих ужасных ошибок". ВИДЕО

"Свободовец" Андрей Ильенко заявляет, что в мировой политике появилось новое понятие - "бритоголовые антифашисты".

Боевик "Вадик Румын" оправдывается на видео: "Эта барышня просто споткнулась и упала". ВИДЕО

Боевик Вадим "Румын"-Титушко заявляет, что был нанят на стороне оппозиции и не бил журналистку Ольгу Сницарчук, а защищал ее.

Торнадо в Оклахоме: погибших уже почти сотня, среди них 20 детей. ВИДЕО

Число погибших в результате торнадо в штате Оклахома выросло до 91 человека.

Яценюк: Спецоперацией по избиению руководил лично Клюев. ВИДЕО

Лидер "Батькивщины" Арсений Яценюк заявил, что провокациями во время митингов 18 мая руководил лично председатель Совета нацбезопасности и обороны Андрей Клюев.

Собраны видеодоказательства причастности "регионалов" к избиению журналистов. ВИДЕО

Журналисты собрали доказательства того, что молодые люди, которые охраняли подходы к площадкам, где проходил митинг Партии регионов, и те, что били журналистов - те же лица.

Порнозвезда пошла по стопам Путина: "Без порно тут не обошлось, и это порно - "Калина". ВИДЕО

Трансроссийское путешествие по следам Владимира Путина, которое пытается повторить бывшая порнозвезда Саша Грей, едва не окончилось досрочно из-за поломки автомобиля - Lada Kalina.



Анна Безулик вернется в эфир Интера с новым проектом

Канал «Интер» планирует вернуть в свой эфир известные лица

Избитая журналистка начала жалеть напавшего на нее Титушко

Журналистка Ольги Сницарчук на своей страничке в Facebook рассказала о том, как следователи проводили процедуру параллельного допроса

Тягнибок заявил, что его телефоны прослушиваются

Глава фракции «Свобода» Олег Тягнибок требует от СБУ и Генпрокуратуры расследовать факт установления незаконного прослушивания телефонов лидеров оппозиции. Факт прослушивания был обнаружен во время доклада в Верховной Раде министра внутренних дел Виталия Захарченко по инцидентах во время акции «Вставай, Украина!» в Киеве, сообщает пресс-служба партии. Во время своего выступления руководитель МВД заявил, что бронемашину на акцию провели автомобили лидеров оппозиции, среди которых, по его словам, была и машина Тягнибока

Виталий Кличко: «Является ли «Свобода» олицетворением фашизма?» (ВИДЕО)

Лидер партии «Удар» и глава одноименной фракции в Верховной Раде седьмого созыва о том, что в Украине нет фашистов.

Оппозицинер уверен, что общий рейтинг Яценюка и Тягнибока меньше, чем у одного Кличко

Внефракционный депутат Олесь Доний в интервью «Главкому» пояснил, чем вызвана нынешняя сплоченность оппозиционных партий

Тимошенко требует немедленно закрыть дело по ЕЭСУ

Экс-премьер-министр Украины Юлия Тимошенко требует от суда закрыть тотально сфальсифицированное против нее дело о деятельности корпорации Единые энергетические системы Украины. «Незаконное возобновление этого дела (вопреки решению Верховного суда Украины) является грубым нарушением пункта 4 протокола № 7 к Европейской конвенции по правам человека, а также ст

В Белгород-Днестровском мэр и секретарь горсовета пытаются сместить друг друга с должностей

В Белгороде-Днестровском Одесской области разгорается политический конфликт


НОВОСТИ ПОЛИТИКИ УКРАИНЫ НОВИНИ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ, Россия, Тимошенко, Янукович, выборы, партия, оппозиция, БЮТ, регион
Политический пульс страны
новости, политика, факты, хроники, комментарии...

Актуальные темы:


С 22 АПРЕЛЯ 2011 СУДИЛИЩЕ ГОНГАДЗЕ ПЕНСИОННАЯ РЕФОРМА ДИКТАТУРА
Судилище над участниками
Налогового Майдана
Политические репрессии:
режим Януковича
назначил Тимошенко
7 лет!
Кто организаторы?
Кучма? Литвин? ..?
Дело замяли?
ПЕНСИОННЫЙ ГЕНОЦИД! РЕПРЕССИИ ПРОТИВ СМИ
УКРАЇНА МОВНА ПРОВОКАЦІЯ ВЫБОРЫ ЭКОЦИД ГРАБЁЖ
http://urist.in.ua/showthread.php?t=178187
Конституционный
переворот
"РЕГИОНАЛОВ" в Верховну Раду УКРАИНА, ХАРЬКОВ НАРОДА УКРАИНЫ

Суды превратили в инквизицию      Криминальная оккупация Украины


ВО "БАТЬКІВЩИНА"

Харківське судилище хоче розглядати справу за присутності Юлії Тимошенко
pr_b6559.jpg Київський райсуд Харкова переніс розгляд справи щодо ЄЕСУ на 15.00 7 червня через відсутність Юлії Тимошенко
Юлія Тимошенко: справа щодо ЄЕСУ має бути негайно закрита
pr_a3140.jpg Екс-прем'єр-міністр України вимагає від суду закрити тотально сфальшовану проти неї справу щодо діяльності корпорації "Єдині енергетичні системи України"
Вишеградська група: Україна має виконати умови для асоціації з ЄС
pr_b3038.jpg "У сьогоднішній Україні досі не реалізовані умови. Ми закликаємо владу в Києві інтенсифікувати подальшу роботу", - сказав Радослав Сікорський


Партія "УДАР"

Кличко: Міліціонери, які не завадили побиттю журналістів мають бути покарані, а Захарченко - піти у відставку

Фракція "УДАР" вимагає встановити особи міліціонерів, що покривали злочини під час акції опозиції 18 травня в Києві. Про це лідер "УДАРу" Віталій Кличко заявив під час засідання Верховної Ради.

Пацкан: Ми ініціюємо проведення в парламенті комітетських слухань щодо перешкоджання професійній діяльності журналістів

Два парламентських комітети – з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин та з питань свободи слова ініціюють проведення комітетських слухань щодо порушення прав журналістів та перешкоджання їх професійній діяльності. Про це заявив депутат від «УДАРу», голова комітету з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин Валерій Пацкан.

Кличко: Акція опозиції «Вставай, Україно!» не пройшла даремно

Лідер партії «УДАР» Віталій Кличко переконаний, що проведення акції опозиції «Вставай, Україно!» було недаремним. Про це він заявив в ефірі 5-го каналу.


ВО "СВОБОДА"

На Закарпатті представник "Свободи" на проміжних виборах здобув друге місце

Кандидат від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" на проміжних виборах до Виноградівської міськради Володимир Палінкаш здобув друге місце, набравши більше 17% голосів виборців. Про це 21 травня 2013 року повідомив голова Закарпатської обласної організації ВО "Свобода" Олег Куцин.

У Чернігові відбулася прес-конференція свободівців Андрія Міщенка, Руслана Марцінківа та Костянтина Лубенцова

20 травня 2013 року в дискусійному клубі "Експертна думка" в Чернігові відбулася прес-конференція народних депутатів України свободівців Андрія Міщенка й Руслана Марцінківа та голови Чернігівської обласної організації ВО "Свобода" Костянтина Лубенцова. Під час зустрічі було обговорено діяльність свободівців у Верховній Раді та політичне життя в області. Також відбулося обговорення акції "Вставай, Україно!" в Києві.

Олевська "Свобода" вимагає відремонтувати автодорогу Майдан-Копищанський – Котлярівка

На засіданні Олевської міської ради з ініціативи фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" затверджено ультиматум до компанії "Укравтодор" з вимогою виконати ремонт дороги державного значення Майдан-Копищанський – Котлярівка. Цей автошлях, який пролягає через місто Олевськ, був зруйнований під час реконструкції дороги Київ – Ковель великотоннажним транспортом.


Компартія України

Компартия требует принятия закона о создании межгосударственного газотранспортного консорциума Украины и России
Компартия требует принятия закона о создании межгосударственного газотранспортного консорциума Украины и России. Об этом сегодня заявил, выступая в Верховной Раде, лидер КПУ Петр Симоненко. «Все разговоры о якобы убыточности сферы ЖКХ и тарифах не покрывающих себестоимость – наглая ложь, порожденная …
Петр Симоненко: Требования МВФ – это экономический терроризм в отношении граждан Украины
Требования МВФ – это экономический терроризм в отношении граждан Украины. Об этом сегодня заявил, выступая в Верховной Раде, лидер КПУ Петр Симоненко. «Требования МВФ повысить цены на газ для населения на 40%, как и вся политика этой международной организации спекулянтов …
День Пионерии в Николаеве
19 мая 2013 года главная площадь Николаева была красной. А все потому, что на торжественную линейку по случаю Дня рождения Пионерии съехались пионеры со всей области. Открыла линейку председатель Николаевской областной пионерской организации Ж. Добровольская. Председатели пионерских отрядов сдали рапорты …

СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА

Ещё новости: УНИАН, Ukranews, Ukr.net, Главком, Украина без Януковича!, Досье, Факты, Вікна, ОстроВ, 5 канал, ОБКОМ



"Рух" пришел в движение
19 мая Украинская народная партия и Народный рух Украины воссоединились после более чем 14-летнего раскола. Новая партия стремится стать альтернативной правой политической силой. Но уже сейчас у многих сомнения имеются в ее жизнеспособности.
Рада должна попросить Януковича уволить Захарченко, - Кличко
Кличко заявляет, что Верховная рада должна потребовать от президента отставки главы МВД Виталия Захарченко. "Верховная рада должна обратиться к президенту Украины с требованием отправить в отставку министра, который не справляется со своей должностью", - заявил Кличко на утреннем пленарном заседании парламента во вторник.
МИД: Украина не может быть причастна к поставкам оружия в КНДР
В МИД заявляют, что Украина, как государство, никоим образом не может быть причастна к поставкам оружия в КНДР. "Украина, как государство, строго соблюдает все свои международные обязательства, в том числе, касающиеся эмбарго ООН по поставкам оружия в КНДР", - подчеркнули в МИД.
Власенко о "деле ЕЭСУ": Политические репрессии продолжаются
Заседание суда по делу корпорации "Единые энергетические системы Украины" (ЕЭСУ), которую в 1995-1996 годах возглавляла экс-премьер Украины Юлия Тимошенко, свидетельствует о продолжении и усилении политических репрессий в Украине, считает защитник экс-премьера Сергей Власенко.
Сегодня Захарченко отчитается в Раде отчитается за субботние драки
Глава МВД Виталий Захарченко во вторник отчитается перед народными депутатами относительно инцидента 18 мая в Киеве, в результате которого пострадали журналисты. "Мы подтверждаем информацию о задержании подозреваемого в избиении журналистов Ольги Сницарчук и Влада Соделя", - рассказали в МВД Украины.
Яценюк: Если Тимошенко пойдет в президенты - она победит
Лидер парламентской фракции "Батькiвщина" Арсений Яценюк уверен в победе экс-премьер-министра Украины Юлии Тимошенко на президентских выборах, в случае если она сможет принять в них участие. "Если она (Тимошенко, - ред.) сможет принять в них (президентских выборах, - ред.) участие, то она победит", - сказал он.
"Регионалка": Избившего журналистов в центре Киева уже задержали
Депутат от ПР Елена Бондаренко заявила, что человек, который напал на журналистку Ольгу Сницарчук и фотокорреспондента Владислава Соделя на митинге 18 мая, задержан и допрошен. "У меня есть данные самые свежие о том, что человек, который нападал на журналистку, задержан и допрошен", - сказала Бондаренко.
КНДР освободила 16 китайских моряков
КНДР освободила экипаж китайского рыболовного судна, захваченного более двух недель назад. 16 моряков находятся в безопасности и в ближайшем времени вернутся на родину. Власти КНДР требовали выкуп в сумме около 100 тысяч долларов за освобождение судна, но его владелец заявил, что деньги платить не пришлось.
Оппозиция выдвинула Власенко в члены Высшего совета юстиции
Предложение ввести в состав Высшего совета юстиции Сергея Власенко, которого Высший админсуд в начале весны лишил полномочий нардепа, вчера внес председатель фракции "Батькiвщина" Арсений Яценюк. "Батькiвщина" приняла решение о внесении кандидатуры Сергея Власенко на должность члена Высшего совета юстиции",— заявил Яценюк.
США осудили наступление войск Асада на сирийскую оппозицию
США осуждают наступление правительственных сирийских войск на контролируемые боевиками оппозиции населенные пункты и территории в стране, заявил официальный представитель госдепартамента США Патрик Вентрелл. "США решительно осуждают интенсивные авиационные налеты и артиллерийский обстрел города Эль Кусейр", - сказал он.
Кличко не хочет революции
Кличко объяснил, почему не хочет революции. "Сейчас некоторые выступают за радикальный путь изменений - немедленную революцию. Я понимаю тех, кто хочет этого, но революция - это экономическая и политическая нестабильность в стране, которая может привести не только к расколу в стране, а может пролиться кровь", - сказал он.
Министр МВД отчитается перед депутатами за инцидент с избиением журналистки (видео)
Кто же избивал журналистов на субботнем митинге, и почему не реагировала милиция - министр внутренних дел завтра будет объяснять в Парламенте. "Вызвать на ковер" Виталия Захарченко предложила оппозиция. Лидеры фракций также планируют во вторник проголосовать за создание депутатской следственной комиссии.
Кличко надеется, что единого кандидата назовут в течение года
Лидер парламентской фракции партии УДАР Виталий Кличко надеется, что оппозиция назовет имя единого кандидата в президенты до весны 2014 года. "Мы понимаем, что нужно выдвинуть единого кандидата. Но эта позиция на сегодняшний день осталась нерешенной, потому что до выборов еще много времени". - заявил он.
В Киеве стартовала неделя "Украина - НАТО"
В Киеве стартовала тринадцатая Международная неделя, посвященная сотрудничеству между Украиной и НАТО. Сегодня она началась в Национальном университете обороны Украины имени Ивана Черняховского. Участие в Международной неделе примут представители Оборонного колледжа НАТО и школы НАТО в Обераммергау.
Янукович назначил секретаря Национального трехстороннего социально-экономического совета
Президент Украины Виктор Янукович подписал распоряжение № 181/2013-рп "О назначении Александра Шубина секретарем Национального трехстороннего социально-экономического совета". "Назначить Шубина Александра Александровича секретарем Национального трехстороннего социально-экономического совета", - говорится в распоряжении.
Янукович назначил глав администраций трех районов Киева
Виктор Янукович своими распоряжениями сегодня назначил глав Деснянской, Днепровской и Подольской районных в городе Киеве государственной администрации. Как сообщается на сайте главы государства, Янукович назначил главой Деснянской РГА Станислава Прокопенко, Днепровской РГА - Сергея Кравченко, Подольской РГА - Сергея Крушановского.
Глава МВД объяснит, почему не задержали мужчин, избивших журналистку (видео)
Чому мiлiцiя не втручалася, коли били журналiстiв, i чому досi не затримали "вуличних бiйцiв", завтра маe пояснити сам глава МВС. Вiталiя Захарченка викликали у Верховну раду. На цьому наполягали опозицiйнi фракцii, "регiонали" ж не заперечували. Депутати домовились проголосувати за створення тимчасовоi слiдчоi комiсii.
Марина Лазебная возглавила Государственную службу занятости
Президент Украины Виктор Янукович назначил Марину Лазебную главой Государственной службы занятости - соответствующий указ № 297/2013 от 20 мая размещен на официальном сайте главы государства. Ранее Марина Лазебная возглавляла департамент труда и занятости Министерства социальной политики Украины.




Захарченко скаже, що побиття журналістів замовила опозиція, – Яценюк

Голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк з трибуни Верховної Ради розповів, що міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко спробує перекласти вину за провокації 18 травня на опозицію.

Вадим Тітушко виклав свою "сповідь" в інтернет [Відео]

На YouTube з'явилося відео, викладене горезвісним "побивальником" журналістів Вадимом Тітушком. У ньому він стверджує, що його найняла опозиція, журналістку він не бив, а захищав, і взагалі не розуміє, в чому його звинувачують.
+Відео

В цивілізованій країні міністр МВС пішов би у відставку, - Кличко про події 18 травня

Лідер УДАРу Віталій Кличко під час сьогоднішнього виступу у Верховній Раді сказав, що після всіх подій, які сталися 18 травня, "у будь-якій цивілізованій країні міністр МВС вже пішов би у відставку".

У "Софії Київській" відкрили виставку, присвячену Мономаху

Князівська зброя та перша гривня - до 1025-річчя хрещення Русі в Національному заповіднику "Софія Київська" відкрили виставку, присвячену добі князювання Володимира Мономаха.
+Відео

Яценюк вважає, що Клюєв координував бійку 18 травня

Лідер "Батьківщини" Арсеній Яценюк звинуватив голову Ради нацбезпеки та оборони Андрія Клюєва у тому, що останній особисто керував провокаціями 18 травня.

Внаслідок негоди в Україні загинула жінка

Внаслідок негоди в Україні одна людина загинула. На Рівненщині вітер зірвав шиферне покриття, яке впало на власницю будинку. Вона загинула від отриманих травм.
+Відео

Розслідувати побиття українських журналістів вимагає міжнародна журналістська організація

Комітет з захисту журналістів, що відслідковує порушення прав та свобод працівників медіа по цілому світі, опублікував на своєму сайті вимогу розслідувати справу побиття українських журналістів 18 травня.

"Укравтодор" хоче підвищити ціни на пальне, щоб назбирати гроші на ремонт доріг

В "Укравтодорі" вважають, що Україні не завадило б підняти акциз на пальне. І як мінімум удвічі - з 48 до 96 євро за тонну дизельного пального, і зі 198 до 400 євро за тонну бензину.
+Відео

Більшість українців підтримує вступ у ЄС, а не в МС, - опитування

Більшість українців - за приєднання до Європи, а не до Митного союзу. Свідчать результати опитування, проведеного соціологічною службою Центру Разумкова наприкінці квітня.
+Відео

У День Києва відбудеться 80 розважальних заходів

Столицю готують до святкування Дня Києва. Понад 80 розважальних заходів відбудеться 25-26 травня.
+Відео

Сьогодні відбудеться розгляд справи ЄЕСУ. Швидше за все, без Тимошенко

Сьогодні о 10 годині має розпочатися чергове слухання у справі колишньої компанії Юлії Тимошенко "Єдині енергетичні системи України". Однак підозрювана, швидше за все, не буде присутня на слуханні, оскільки не вважає справу законною.

Сьогодні суд розгляне справу про допуск депутатів до Кабміну

Окружний адмінсуд столиці сьогодні розгляне позов нардепа Павла Різаненка до Кабміну. Депутат вимагає визнати незаконною постанову уряду, яка забороняє народним обранцям приходити на засідання Кабміну без дозволу прем’єр-міністра.
+Відео

Людину, яка побила Сніцарчук, допитали, - Бондаренко

В ефірі телеканалу ICTV нардепка-регіоналка Олена Бондаренко сказала, що згідно з її "найсвіжішими даними" з СБУ, хлопця, який побив журналістку Ольгу Сніцарчук та фотокора Владислава Соделя, вже затримали і допитали.

Теффт і Томбінський ще не мають дозволу на візит до Тимошенко

Посли Джон Теффт і Ян Томбінський ще не отримали офіційного дозволу від Пенітенціарної служби на візит до Юлії Тимошенко. Американський дипломат сподівається на швидке вирішення цього питання.
+Відео

Захарченко сьогодні зустрінеться з журналісткою, яку побили на мітингу

Пленарне засідання Верховної Ради сьогодні розпочнеться із заслуховування звіту Міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка з приводу побиття журналістів під час мітингу у суботу. Про це йдеться в порядку денному засідання парламенту.
+Відео

Регіонали та опозиція писатимуть спільний законопроект про вибори

З виборами нардепів у 5-ти проблемних округах та Києві ніяк не визначаться. Черговий законопроект у Раді - знову з хитринкою, нарікають в опозиції.
+Відео

Кличко каже, що опозиція назве свого кандидата в президенти наступної весни

За словами лідера УДАРу Віталія Кличка, ім'я єдиного кандидата від опозиції на президентських виборах буде відомим, найімовірніше, навесні 2014 року.


POLITICON


Киевские боевики должны быть наказаны - ст.170 УКУ. "Вставай, Україно!", 18.05.13
Киев. "Вставай, Україно!", 18.05.13.
Боевики должны быть наказаны - ст.170 УКУ


Лица, препятствовавшие проведению официальной акции политических партий, должны быть привлечены к уголовной отвественности - так гласит закон.

... Читать дальше »
"Вставай, Україно!" в Киеве 18.05.2013
18.05.2013 прошла самая массовая акция протеста "Вставай Україно"
Читать об этом на страницах форума Politicon1.at.ua
Фото, видео, комментарии.
ВОЙНА. Быть или не быть гражданской войне в Украине?
Сегодня, 18.05.13, впервые на государственном уровне, из уст депутата Верховной Рады Украины Ирины Фарион прозвучал призыв к ВОЙНЕ.

"Аби захистити нашу національну ідентичність, що виростає із законів моралі та національного духового поступу, є, як свідчить відоме латинське прислів'я, випробуваний спосіб – війна", - сказала вона.

Далее она смягчила высказывание, но слово не воробей.

"Сьогодні не так зі зброєю в руках, як війна на ментальному рівні: принципове й категоричне несприйняття і блокуван... Читать дальше »



28 травня. Хто боїться жінок-політиків? Відкрита дискусія Майдан Reload №15

28 травня. "За" і "проти" гендерних квот у політиці. Позитивна дискримінація чи політика подвійних стандартів?

22 травня в УНІАН презентація дослідження Майдану (не)свободи мирних зібрань

Ми хотіли дізнатися, чи є в Україні на практиці свобода мирних зібрань? Відповіли 492 місцеві ради, результати представлені на картах. Також буде презентовано адресований суб'єктам владних повноважень щорічний меморандум ІЦ "Майдан Моніторинг" щодо свободи мирних зібрань в Україні.

21 травня. Що заважає розвиватися профспілкам в Україні? Відкрита дискусія Майдан Reload №14

Чому незалежні профспілки досі малочисельні? Для чого люди все таки в них вступають? Чи мають вони реальні важелі впливу?

Яценюк: суботніми провокаціями керував персонально Клюєв

Лідер "Батьківщини" Арсеній Яценюк заявив, що провокаціями під час мітингів 18 травня керував персонально голова Ради нацбезпеки та оборони Андрій Клюєв.

Чи можуть громадяни змінити інформаційний простір України? Майдан Reload №13

"Три ознаки нинішньої доби в Україні – відчутне обмеження свободи слова, деукраїнізація масового інформаційного продукту і не менш упевнене поширення його внутрішньої порожнечі. Цей руйнівний вплив відчуває на собі практично кожен український громадянин."



Вуличні бойовики до цього руйнували будинок вчительки і помічені на виборах

Деякі бойовики, які влаштували вуличні бої 18 травня, вже упізнані, вони також брали участь у знесенні будинку вчителькі Ніни Москаленко. Про це на своїй сторінці Facebook пише журналіст Дорожнього контролю Андрій Дзиндзя. Так одним з найактивніших бійців, який найбільше потрапив у … Продовження

21.05.13 (вівторок) о 9.15 брифінг Олександра Данилюка біля Шевченківського райсуду

21.05.13 (вівторок) о 9.15 біля приміщення Шевченківського районного суду м.Києва (вул.Смирнова-Ласточкіна, 10-б) розпочнеться брифінг координатора громадянського руху "Спільна Справа” Олександра Данилюка, який 18 травня під час акції "Повстань, Україно!” разом з чотирма активістами був затриманий на Софійській площі за спробу … Продовження

Провадження за побиття журналістки відкрили за двома статтями

Кримінальне провадження за фактом побиття журналістки Ольги Сніцарчук відкрито за двома статтями Кримінального кодексу. Як повідомляє прес-служба МВС, слідчим відділом Шевченківського райуправління столичної міліції відкрито провадження за ч. 1 ст. 125 "Умисне легке тілесне ушкодження” та ст. 171 "Перешкоджання законній професійній … Продовження

У понеділок о 10.00 розпочнеться суд над активістами «Спільної Справи», затриманими на Софійській площі

20.05.13 о 10.00 У Шевченківському районному суді м.Києва (вул. Смирнова-Ласточкіна, 10-б) розпочнеться судове засідання у справі активістів громадянського руху «Спільна Справа», які були затримані 18 травня на Софійській площі, після того як під час опозиційної акції "Повстань, Україно!” встановили 20 … Продовження

Побиттям журналістів керував голова осередку "Молодих регіонів” (+ФОТО)

У нападі на журналістку "5 каналу” Ольгу Сніцарчук та фотографа Влада Соделя в суботу, імовірно, брав участь голова Білоцерківської міськорганізації "Молодих регіонів”. Зокрема, на фото Соделя, зроблених під час нападу молодиків, видно чоловіка в чорній сорочці, який весь час пильно спостерігав … Продовження



Міжнародний Комітет захисту журналістів вимагає розслідування побиття колег у Києві

Базований у Нью-Йорку Міжнародний Комітет захисту журналістів долучився до вимог належного розслідування побиття працівників засобів масової інформації під час виконання ними службових обов’язків. «Комітет захисту журналістів засуджує факти побиття і бездіяльності поліції і закликає владу притягти до відповідальності згідно з законом нападників і офіцерів», які не втрутилися в цей інцидент, ідеться в заяві. «Обурює те, [...]

Виктор Корж: покровитель гопников и "массажных дел генерал”

    В связи с появлением на митингах гопоты из гей-спорт-клубов системы "Будо” и "Панкратион” всплыла фамилия официального покровителя этих извращенцев, избивающих женщин на улицах. Виктор Корж, типа милицейский "генерал”, напоминающий одновременно напомаженного гомосексуалиста и узбекского дембеля в значках, бывший глава Министерства по делам молодежи и спорта и естественно, исходя из своей ориентации — "видный [...]

Журналісти вимагали від міністра Захарченка «розслідувати або йти геть». 8 фото

Близько 150 журналістів мітингували біля Міністерства внутрішніх справ із вимогою розслідувати побиття журналіста «5 каналу» Ольги Сніцарчук та фотографа «Комерсанта» Влада Соделя. Як повідомив кореспондент «Української правди» представники медіа зібралися перед входом скандуючи «Міністра». Вони вимагали, щоб до них вийшов міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко.     У руках журналісти тримали транспаранти «Орли Кравченка = [...]

Волчий оскал партии регионов

Вначале апреля трех народных депутатов Партии регионов – Ирину Бережную, Юлию Левочкину и Ирину Горину забросали снежками. Разъяренные регионалы в течение суток заставили Виталия Захарченка выяснить все обстоятельства инцидента, вызвать на допрос десятки свидетелей и задержать подозреваемых. В течение следующих суток милиция установила мобильные номера всех (!), кто был вблизи места происшествия и в течение [...]




Засідання у справі ЄЕСУ знову перенесли через Тимошенко

Новини від ТСН Екс-прем'єр у черговий раз не прийшла до суду.
Антифашист Вадим "Румун" розказав "свою правду" про побиття журналістів і тяжку долю спортсменів

Новини від ТСН Підозрюваний вирішив, що він захищав опозиціонерів від "регіонів".
Захарченко в Раді відзвітує про затримання кривдника журналістів

Новини від ТСН У МВС підтвердили інформацію про затримання Вадима Тітушка.
Під лікарнею на Тимошенко марно чекають "швидка" та автозак

Новини від ТСН Сьогодні має відбутися засідання суду у справі ЄЕСУ. 
Шкіль живе в Парижі за гроші депутатської служби зайнятості

Новини від ТСН Колишній депутат заново шукає політичного притулку, хоч українські МВС та ГПУ заявляли, що не переслідуватимуть його.
Німеччина не проти підписання асоціації між Україною і ЄС

Новини від ТСН Офіційний Берлін перестав бути головним противником угоди про асоціацію Євросоюзу з Україною.




Прокуроры надеются, что Тимошенко станет стыдно и она приедет в суд

Гособвинение пока не будет доставлять экс-премьера в суд силой.

Суперлига: "Азовмаш" вырывается вперед

Закрыть Грира баскетболисты "Будивельника" не смогли

Милиция задержала Вадима Титушко

Фотографию спортсмена из райотдела обнародовал пострадавший фотограф

Кличко: Рада должна потребовать увольнения Захарченко

Лидер "УДАРа" призывает нардепов обратиться к Януковичу.

Герман с трибуны Рады заявила, что журналистов била оппозиция

Скандалом пытались прикрыть провал акции "Вставай, Украина", считает депутат

УФИ: с Англией сыграем в Киеве, а Львов примет Сан-Марино

Ближайшие домашние матчи сборная Украины проведет во Львове, Киеве и Харькове

Американцы раскритиковали президента Мьянмы

Обама призвал Тейна Сейна решить проблему насилия в отношении мусульман.

Лашкул: договаривались с Турцией, но сыграем с Камеруном

С представителями "Неукротимых львов" быстро нашли общий язык

Обидчик журналистов записал видеообращение: его наняла оппозиция

Вадим Титушко заявил, что защищал журналистку.

Игорь Скуз потерпел неудачу в III-м этапе Турингового Кубка Европы ЕТСС

Трасса в Зальцбурге традиционно является несчастливой для гонщика.



Експерт: добре, що Україна з Азербайджаном не перемогли на "Євробаченні"

Чи може "Євробачення" сприяти утвердженню демократії? Німецький експерт Ян Феддерсен розповів у інтерв'ю DW про те, чому він радий, що наступне "Євробачення" відбудеться не в Україні чи Азербайджані.

Вугілля "Сім'ї". Кому і як дісталися п'ять державних фабрик

Ця історія, напевне, чи не найкраще ілюструє симбіоз влади та бізнесу в Україні Віктора Януковича. Або, якщо точніше, влади та "Сім'ї", яка семимильними кроками йде шляхом легалізації всіх своїх бізнесів.

Іллєнко - регіоналам: Згадайте Коліївщину

"Свободівець" Андрій Іллєнко заявляє, що у світовій політиці з'явилося нове поняття - "бритоголові антифашисти".

Влада готує версію, що нападник на журналістів – від опозиції

Влада готує версію про те, що хлопець, який побив журналістів, був найнятий опозицією

LNG-термінал в Україні: США допоможуть?

Після невдалої спроби залучити європейських учасників до будівництва поблизу Одеси терміналу для імпорту скрапленого газу, Київ хоче посилити проект американськими компаніями.

Прокурор сподівається, що Тимошенко стане соромно

Держобвинувачення у справі про зловживання на посаді керівника "Єдиних енергетичних системи України" екс-прем'єром Юлією Тимошенко сподівається, що вона побажає з'явитися до суду.

Кличко: у міліціонерів за бездіяльність треба відібрати погони

Міністерство внутрішніх справ має назвати прізвища міліціонерів, які прикривали бійку під час мітингів у суботу, зняти їх із посад і порушити проти них кримінальну справу.

Суд у справі ЄЕСУ знову перенесли

Судове засідання у справі про борги корпорації "Єдині енергетичні системи України" перенесене на 7 червня

Кличко ще в одному рейтингу майже наздогнав Януковича

Президент Віктор Янукович менше ніж на 5% випередив би лідера партії "Удар" Віталія Кличко, якби вибори президента відбулися найближчим часом.



Вугілля "Сім'ї". Кому і як дісталися п'ять державних фабрик

Ця історія, напевне, чи не найкраще ілюструє симбіоз влади та бізнесу в Україні Віктора Януковича. Або, якщо точніше, влади та "Сім'ї", яка семимильними кроками йде шляхом легалізації всіх своїх бізнесів.

Tue, 21 May 2013 11:02:40 +0300

Правда з-за грат

Відсьогодні я починаю вести щоденник цього, з дозволу сказати, розслідування і через своїх захисників буду оприлюднювати написане. Адже суспільство має знати, хто чинить беззаконня за бюджетний рахунок та живе з цього.

Mon, 20 May 2013 17:03:31 +0300

Як заробити на реєстрі нерухомості

Формально вартість користування реєстрами зменшилася на 24 грн, але тільки тоді, коли нерухомість продає один власник. Якщо продавців чи дарувальників двоє, пошук коштуватиме 238 грн, якщо їх троє - 306 грн. Навіщо платити більше?

Mon, 20 May 2013 12:37:21 +0300

Україно, вставай - "антифашисти" наступають!

Напевно, регіонали розраховували показати в сюжетах махач з "фашистською" "Свободою", а вийшло, що всі побачили, як братки-боксери під наглядом міліції б'ють ногами тендітну дівчину-журналіста.

Sun, 19 May 2013 14:24:32 +0300

Готтентотська власність

Там, де власність формально належить народу, а реально - держчиновнику, вона працюватиме на благо чиновника. А там, де власність ніяк не захищена, немає сенсу вкладати у розвиток. (рос)

Fri, 17 May 2013 15:40:21 +0300



Видеообращение Титушко. Подозреваемый в избиении журналистов заявил, что ни в чем не виноват
Подозреваемый в избиении журналистов во время митингов в центре Киеве Вадим Титушко записал видеообращение. По его словам, он никого не бил и ни в чем не виноват.
Суд по делу ЕЭСУ вновь перенесен
Заседание суда по делу ЕЭСУ, в котором фигурирует экс-премьер Юлия Тимошенко, был вновь перенесен до 7 июня 15:00, сообщил судья Константин Садовский.
Яценюк назвал Клюева организатором драк во время митингов в Киеве
Лидер фракции Батьківщина Арсений Яценюк назвал секретаря Совета национальной безопасности и обороны Андрея Клюева организатором провокаций во время митингов в Киеве 18 мая.
Захарченко выступит перед депутатами в Раде по поводу событий на митинге 18 мая
Глава Министерства внутренних дел Украины Виталий Захарченко намерен лично доложить о ситуации на митингах 18 мая в Киеве перед депутатами в Верховной Раде, сообщили в ведомстве.
Напавшего на журналистов во время митинга задержали и допросили
Напавшего на журналистку Ольгу Сницарчук и фотографа Влада Соделя на митинге в Киеве 18 мая задержали и допросили, сообщила народный депутат от Партии регионов Елена Бондаренко в эфире телеканала ICTV.
ГПС возмущена действиями Тимошенко, которую под больницей караулят ГАИ и автозак
В Харькове под ЦКБ №5 с утра стоят несколько машин сопровождения ГАИ и автозак, которые готовы доставить в суд экс-премьера Юлию Тимошенко, в то время как в ГПС возмущены поведением заключенной.
Яценюк: Тимошенко победит на выборах, если сможет принять в них участие
Лидер парламентской фракции Батьківщина Арсений Яценюк выразил уверенность в победе экс-премьер-министра Украины Юлии Тимошенко на президентских выборах, в случае если она примет в них участие.
Власенко: Тимошенко подала ряд ходатайств по делу ЕЭСУ
Экс-премьер Юлия Тимошенко подала ряд ходатайств по делу об Единых энергетических системах, в том числе и ходатайство о закрытии дела, сообщил ее защитник Сергей Власенко.
Захарченко заверил, что нападавшие на журналистов скрываются, и не объяснил, откуда в центре Киева БТР - оппозиция
Министр внутренних дел Виталий Захарченко заявил, что нападавшие на журналистов о время митинга в Киеве 18 мая скрываются, а также не смог ответить, откуда в центре столицы появился БТР, сообщает партия Батьківщина после встречи с ним.
Тимошенко завела интернет-дневник
Экс-премьер Юлия Тимошенко завела интернет-дневник на страницах онлайн-издания Украинская правда, сообщает официальный сайт партии Батьківщина.


Суд по делу ЕЭСУ вновь перенесен

Заседание суда по делу ЕЭСУ, в котором фигурирует экс-премьер Юлия Тимошенко, был вновь перенесен до 7 июня 15:00, сообщил судья Константин Садовский

Белые зарплаты в Украине могут привести к росту безработицы

Неуклюжая попытка легализовать зарплаты может обернуться безработицей

Apple не доплатила в казну США $44-х млрд налогов

Проверка комитета по национальной безопасности и правительственным делам сената Конгресса США выявила, что корпорация Apple недоплатила в казну десятки миллиардов долларов налогов

Украинская гоночная команда Team Ukraine racing вернулась из Чехии с полным комплектом наград

Целый комплект кубков привезла из Чехии украинская команда Team Ukraine racing with Ferrari

Ученые раскрыли секрет скорости 6-кратного олимпийского чемпиона Усэйна Болта

Физики из Национального автономного университета Мексики, изучив манеру движения самого быстрого бегуна на планете Усейна Болта, объяснли секрет достижения его максимальной скорости

Спортсмен «Румын» Титушко заявил, что защищал журналистов и работал на оппозицию

Вадим «Румын» - Титушко заявляет, что был нанят на стороне оппозиции и не бил журналистку Ольгу Сницарчук, а защищал ее

Стали известны подробности обновленной консоли от Microsoft

Microsoft готовится представить обновленную версию хитовой игровой консоли Xbox.

В Киеве появится прямая связь с городской властью

В Киеве коммунальное учреждение Контактный центр Киева введет новый проект под названием Прямая связь с киевской городской властью, сообщает сайт Киевской горгосадминистрации.

Дело пяти обвиняемых в убийстве Анны Политковской направили в суд

Во вторник, 21 мая, уголовное дело против пяти обвиняемых в убийстве журналистки Новой газеты Анны Политковской было передано в суд. Об этом сообщает официальный представитель СКР Владимир Маркин.

Украинцы всего лишь хотят, чтобы власть не слишком наглела

Украинцы не знают, чего хотят, поэтому в стране ничего и не меняется

Вместо строительства новых дорог Укравтодор будет ремонтировать старые

Укравтодор может отказаться от строительства новых дорог, чтобы увеличить доступные средства на ремонт уже существующих. Такие меры необходимы, чтобы не потерять всю сеть дорог

Яценюк назвал Клюева организатором драк во время митингов в Киеве

Лидер фракции Батьківщина Арсений Яценюк назвал секретаря Совета национальной безопасности и обороны Андрея Клюева организатором провокаций во время митингов в Киеве 18 мая.

Apple приступила к тестированию первых суперчасов

На страницах сразу нескольких авторитетных зарубежных изданий появилась информация о том, что калифорнийская Apple приступила к тестированию iWatch.

В Британии потерявшего подругу лебедя уличили в симпатии к вертолету

На нормандском острове Джерси лебедя-кликуна, проживающего в загородном клубе, уличили в симпатии к вертолету, пишет The Scotsman.

Захарченко выступит перед депутатами в Раде по поводу событий на митинге 18 мая

Глава Министерства внутренних дел Украины Виталий Захарченко намерен лично доложить о ситуации на митингах 18 мая в Киеве перед депутатами в Верховной Раде, сообщили в ведомстве.



Янукович не сможет обхитрить Европу

Всем кажется, что у них получится обыграть Европу. Но у Европы есть богатый опыт отношений с диктаторами, поэтому президенту Украины Виктору Януковичу не удастся диктовать свои условия, считает политолог Виктор Небоженко.

Спецоперацией по избиению оппозиции в Киеве руководил лично Клюев?

Избиение представителей оппозиции 18 мая во время митинга в Киеве лидер фракции "Батькивщина" Арсений Яценюк назвал спецоперацией. А руководил ею лично секретарь СНБО Андрей Клюев.

Имя единого кандидата в президенты от оппозиции назовут через год

"Мы понимаем, что только вместе, только объединив усилия оппозиционных сил – партий УДАР, "Батькивщины" и "Свободы" - мы можем выиграть у представителя большинства", - заявляет Виталий Кличко.

Рейтинг Кличко догнал рейтинг Януковича

Если бы президентские выборы, прошли сейчас, то Виталий Кличко мог бы победить Виктора Януковича уже в первом туре. Рейтинг лидера УДАРа такой же, как сумарный рейтинг остальных оппозиционеров, включая и Юлию Тимошенко.

Власть показала, что не даст повторить Майдан в 2015, – политологи

События 18 мая в Киеве можно назвать генеральной репетицией перед выборами, на которой власть отрабатывала навыки гашения уличных протестов, а оппозиция проверяла свои возможности по логистике и мобилизации активистов.

Януковича ждет участь Чаушеску?

Нынешняя Украина очень напоминает Румынию в конце 80-ых годов прошлого века. А Виктора Януковича может ожидать судьба Чаушеску, Милошевича, Каддафи...

Медведчук о митинге оппозиции: «Волк и заяц, тигры в клетке – все они марионетки…»

Виктор Медведчук в своём блоге, который он ведет на сайте общественного движения «Украинский выбор», сравнил прошедший 18 мая митинг оппозиции с мыльным пузырём, который тихо сдулся.

Посол Германии верит, что соглашение об ассоциации подпишут в ноябре

Посол Германии в Украине Кристоф Вайль не сомневается, что соглашение об ассоциации между ЕС и Украиной будет подписано в ноябре во время саммита в Вильнюсе. Об этом он сказал в Полтаве.

Янукович сам верит в «покращення»

Заявляя о росте доходов украинцев и массовом "покращенни" во всех сфера жизни, Виктор Янукович верит в то, что говорит. Глава государства действительно считает, что, как и в его семье, у украинцев все становится лучше и лучше.

Тимошенко помилуют в августе

Президент Виктор Янукович мог освободить экс-премьер-министра Юлию Тимошенко из-под стражи на Пасху, а теперь, как минимум, до августа политик останется в тюрьме. А помилование Тимошенко станет "техническим решением".



Боевик "Вадик Румын" оправдывается на видео: "Эта барышня просто споткнулась и упала". ВИДЕО

Боевик Вадим "Румын"-Титушко заявляет, что был нанят на стороне оппозиции и не бил журналистку Ольгу Сницарчук, а защищал ее.

Торнадо в Оклахоме: погибших уже почти сотня, среди них 20 детей. ВИДЕО

Число погибших в результате торнадо в штате Оклахома выросло до 91 человека.

Яценюк: Спецоперацией по избиению руководил лично Клюев. ВИДЕО

Лидер "Батькивщины" Арсений Яценюк заявил, что провокациями во время митингов 18 мая руководил лично председатель Совета нацбезопасности и обороны Андрей Клюев.

Собраны видеодоказательства причастности "регионалов" к избиению журналистов. ВИДЕО

Журналисты собрали доказательства того, что молодые люди, которые охраняли подходы к площадкам, где проходил митинг Партии регионов, и те, что били журналистов - те же лица.

Порнозвезда пошла по стопам Путина: "Без порно тут не обошлось, и это порно - "Калина". ВИДЕО

Трансроссийское путешествие по следам Владимира Путина, которое пытается повторить бывшая порнозвезда Саша Грей, едва не окончилось досрочно из-за поломки автомобиля - Lada Kalina.

МВД сегодня показало себя с наиболее отвратительной стороны, - Оробец. ВИДЕО

Комментарий народного депутата от "Батькивщины" Леси Оробец по ситуации с избиением журналистов "антифашистами".

Я в шоке. Милиция даже не пыталась нас защитить - просто наблюдали, как нас избивают, - журналистка, пострадавшая от "антифашистов". ВИДЕО

Журналист "5 канала" Ольга Сницарчук, которую в субботу избили митингующие Партии регионов, рассказала о нападении и действиях милиции.

"Мы тоже работаем", - жена николаевского "регионала" запрещает журналистам снимать митинг "антифашистов" в Киеве. ВИДЕО

Супруга Анатолия Семенкова, депутата Николаевского областного совета V созыва (фракция "Партии регионов") Виктория Димитрова запрещала съемочной группе украинского телеканала снимать николаевскую делегацию участников антифашистского марша "В Европу без фашистов", который прошел в Киеве, 18 мая.

Этот главарь украинских нацистов - Янукович превращается в международного преступника, - Витренко. ВИДЕО

Лидер прогрессивных социалистов Украины Наталия Витренко возмутилась выступлением президента Украины на торжествах по случаю 68-й годовщины Победы в Великой Отечественной войне, в Донецке.

Страшные инфекции рвутся на свободу - в Киеве подмыло Байковое кладбище. ВИДЕО+ФОТО

Бизнес-центр на ул. Амосова, 12 в Киеве под угрозой разрушения.



Единства в новом Народном Рухе Украины хватило на один день

Единство Народного Руха Украины, о котором было объявлено в воскресенье, продлилось один день

Ужасающие последствия торнадо в США (ВИДЕО)

По предварительным данным, в результате 26 торнадо в американских штатах Оклахома и Канзас погиб 91 человек, в том числе 20 детей. Разрушены сотни жилых домов и две школы, оборваны линии электропередачи. Президент США Барак Обама объявил Оклахому зоной стихийного бедствия. По мере разбора завалов число жертв может вырасти.

Депутат: Если бы «Самооборона» не развалилась, Луценко бы не посадили

Внефракционный депутат Олесь Доний считает, что экс-глава МВД Юрий Луценко после выхода на свободу стал более взвешенным, много переосмыслил и стал лучше понимать социально-политические процессы

Международный комитет по защите журналистов призвал расследовать избиение коллег в Киеве

Комитет защиты журналистов осуждает избиение журналистов и бездеятельность милиции, и призывает власть привлечь к ответственности согласно закону как нападающих, так и офицеров. «Это возмутительно, что такое избиение могло произойти перед главным зданием правоохранительных органов Украины, в присутствии офицеров, которые поклялись защищать закон», - заявила координатор программ Комитета защиты журналистов в Европе и Центральной Азии Нина Огнянова. «Власть должна продемонстрировать, что закон распространяется на всех, и провести расследование этого прискорбного инцидента, задержать нападающих и привлечь к ответственности должностных лиц за халатность», - добавила она. Напомним, 18 мая на улице Большой Житомирской в Киеве во время проведения митинга оппозиции «Вставай, Украина!» группа неизвестных мужчин, среди которых были опознаны члены различных спортивных боевых клубов, напали на представителей ВО «Свобода», которые требовали забрать БТР провокаторов. Позже возле здания главного управления МВД в Киеве на улице Владимирской неизвестные молодые люди спортивного телосложения побили журналистку 5 канала Ольгу Сницарчук и фотографа Влада Соделя. По данным СМИ, группой боевиков в спортивных костюмах мог управлять председатель белоцерковского отделения организации «Молодые регионы»

Дело об убийстве Политковской направлено в суд

Генпрокуратура России направила в суд дело против пяти обвиняемых в убийстве журналистки «Новой газеты» Анны Политковской в 2006 году

Захарченко будет отчитываться перед депутатами в 11.30

Сегодня министр внутренних дел Виталий Захарченко будет отчитываться перед народными депутатами о ситуации, сложившейся во время митингов 18 мая и избиения журналистов

Эксперт: Оппозиционные кандидаты в Президенты будут подрывать друг другу рейтинги

У оппозиции идейный кризис и единого кандидата она выдвинуть не в состоянии

Порошенко считает, что МВД заставят задержать бандитов, избивших журналистов

Общественный резонанс и инстинкт самосохранения заставит милицию ближайшее время задержать молодых людей, которые во время акции оппозиции в центре Киева избили журналистку 5 канала Ольгу Сницарчук и фотокорреспондента издания «Коммерсант» Влада Соделя


E-mail: politicon1@at.ua © Владелец аккаунта, наименование, оформление, база данных, контент сайта, 2007—2015


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Рейтинг сайта по данным Alexa Internet
Вебвизора от Yandex.Metrika на сайте НЕТ!
3.140.186.241

гостевой вход politicon Вверх






Хостинг от uCoz
Счётчик от uCoz:



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0