Politicon Кровавый госпереворот и гражданская война в Украине 23 февраля! Харьков, площадь, Ленин, защита города от бандеровских банд
НОВОСТИ УКРАИНЫ 6
8
ВАЖНОЕ 6


8
НОВОСТИ ФОРУМА 6
8
ФОРУМЫ УКРАИНЫ 6
8
ФОРУМЫ РОССИИ 6
8
ФОРУМЫ БЕЛАРУСИ 6
8
ВАЖНОЕ 6

Экологическая группа ПЕЧЕНЕГИ

Зелёный Кит

Генплан до твого міста


8
ГАЗЕТЫ УКРАИНЫ 6
8
ГАЗЕТЫ РОССИИ 6
8
ГАЗЕТЫ БЕЛАРУСИ 6
8
ВАЖНОЕ 6

Большой Детский Хор

МУЛЬТФИЛЬМЫ

МУЛЬТИКИ ОТ EX.UA

8
TV-online 6
8
Телепрограммы, UA 6
8
TV-программы, UA 6

8
Mail, майл, ПОЧТА 6
8
ПОЛЕЗНОЕ 6


8
Справочник 6
8
Парламент-2007 6
8
Парламент-2012 6
8
АДМИНБЛОК 6
8

Поиск на сайте...

По заголовкам тем

По содержимому постов



Приветствую Вас, Гость. 06.05.2024, 10:38

Политические новости сайта » 2013 » Апрель » 12 »

"Вставай, Україно!" в Харкові.
12.04.2013
12 квітня 2013 року в Харкові станом на 10:30 на центральних вулицях Харкова відбуваються події, що мають унеможливити проведення акції. Московським проспектом зупинено рух усього громадського транспорту. Майдан Руднєва оточений автобусами, тролейбусами й трамваями, які розташовані на відстані 20-30 сантиметрів один від одного, що практично унеможливлює потрапляння на сам майдан. Схожу ситуацію можна спостерігати й на майдані Фейєрбаха. На мостах, що розташовані в безпосередній близькості до місць проведення акцій протесту, раптово розпочався ремонт із застосуванням важкої техніки; на набережних розпочато повалення старих дерев...

12 квітня 2013 року в Харкові в рамках всеукраїнської кампанії "Вставай, Україно!" заплановано хід та мітинг опозиційних сил. Марш має розпочатися на майдані Рози Люксембург й завершитися на майдані Руднєва. Проте влада вже з самого ранку вдається до різноманітних провокацій, аби завадити харківцям провести акцію протесту.

Станом на 10:30 на центральних вулицях Харкова відбуваються події, що мають унеможливити проведення акції. Московським проспектом зупинено рух усього громадського транспорту. Майдан Руднєва оточений автобусами, тролейбусами й трамваями, які розташовані на відстані 20-30 сантиметрів один від одного, що практично унеможливлює потрапляння на сам майдан. Схожу ситуацію можна спостерігати й на майдані Фейєрбаха. На мостах, що розташовані в безпосередній близькості до місць проведення акцій протесту, раптово розпочався ремонт із застосуванням важкої техніки; на набережних розпочато повалення старих дерев. Таким чином "біло-блакитні" дуже своєрідно вирішили підготуватися до першої великої акції в рамках "Вставай, Україно!" на сході України.

Транспортний колапс, який називали головним мотивом заборони проведення акції, створений руками харківських владців та підконтрольними їм комунальними підприємствами.

Станом на 11:00 на майдані Свободи розташовано близько п'ятнадцяти палаток, на яких розміщено напис "Волонтери Харкова" соціальної служби харківського міського центру дозвілля молоді. Працівники цієї організації розміщують по всій площі дітей, яких, вочевидь, було знято із шкільних занять для організації "дитячого свята". Підкреслимо, що на найбільшому майдані Європи опозиція навіть й не планувала проведення акції протесту.

"Ховатися за спинами дітей є типовим для владного режиму, й відбувається таке далеко не вперше. Страх перед виступами опозиції наростає. Люди, з якими я спілкувався сьогодні зранку, кажуть, що опозиції потрібно набагато частіше приїздити до Харкова, тоді дерева будуть підрізати регулярно, контактна мережа буде в справному стані, а труби будуть міняти в міжсезоння, а не в січні чи в грудні", – прокоментував ситуацію голова Харківської обласної організації ВО "Свобода", народний депутат України Ігор Швайка.

Прес-служба Харківської обласної організації ВО "Свобода"

Источник
Просмотров:1012 | Комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
E-mail: politicon1@at.ua © Владелец аккаунта, наименование, оформление, база данных, контент сайта, 2007—2015


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Рейтинг сайта по данным Alexa Internet
Вебвизора от Yandex.Metrika на сайте НЕТ!
18.191.157.186

гостевой вход politicon Вверх






Хостинг от uCoz
Счётчик от uCoz:



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0