Politicon Кровавый госпереворот и гражданская война в Украине 23 февраля! Харьков, площадь, Ленин, защита города от бандеровских банд
«  Февраль 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829


 РАЗДЕЛЫ:

  Партии

  СМИ, блок 1

  СМИ, блок 2

 Архив по 30.06.2011

Приветствую Вас, Гость 19.03.2024, 09:23

Весь архив » 2012 » Февраль » 04


Блок Юлии Тимошенко

Юлія Тимошенко: закликаю побачити всю небезпеку конституційних авантюр Януковича
pr_b1684.jpg Звернення Юлії Тимошенко до учасників так званої "Конституційної Асамблеї" (до вже "готових" та до тих, що тільки збираються…)
Стівен Пайфер: уряд США повинен звести до мінімуму зустрічі на високому рівні з Януковичем
index.jpg "Американські посадовці повинні поінформувати українських, що поки Київ ув’язнює лідерів опозиції та згортає демократію, жодні зустрічі на високому рівні не будуть можливими", - заявив Стівен Пайфер
Юлія Тимошенко листом подякувала Гілларі Клінтон за підтримку
pr_b3453a.jpg "Мама подякувала Гілларі за підтримку, і мамині думки про те, як вона бачить розвиток в Україні політичної ситуації, та її стурбованість. Що ця ситуація не змінюється, не дивлячись на сигнали. Це особистий лист", - повідомила Євгенія Тимошенко
Сенатор США закликає звільнити Юлію Тимошенко
____.jpg "Для України буде важко чи навіть неможливо поглибити відносини із заходом, поки Тимошенко залишається за гратами", - сказала Джин Шахін під час слухань у Сенаті США 1 лютого
Євгенія Тимошенко: влада України все більше розкручує маховик переслідування опозиції
eugenia-tymoshenko-senate.jpg "Я не хочу, щоб у вас склалося уявлення, що це питання стосується лише моєї матері. Інші колишні урядовці також переслідуються та незаконно утримуються у в’язниці", - сказала Євгенія Тимошенко
Незалежні медики обстежать стан здоров'я Юлії Тимошенко до 8 лютого
_dsc3675.jpg "Єдиною вимогою залишається те, щоб до складу комісії, яка буде працювати в цьому напрямку, не були включені фахівці, які обіймають посади в Міністерстві охорони здоров'я", - сказав Андрій Кожем'якін


Народна самооборона

Судове засідання у справі Юрія Луценка. 03.02.2012 р.
Сьогоднішнє судове засідання пройшло у закритому режимі через розгляд секретного, 18-го, тому справи. Учасниками засідання були лише особи із спецдопуском до держтаємниці. Наступний етап судового процесу – допит підсудних.
Судове засідання у справі Юрія Луценка. 02.02.2012 р.
Судова колегія за 4 дні дослідила та проаналізувала 37 томів кримінальної справи. Захист до кожного тому має зауваження, наголошуючи на фальсифікації більшості документів. А прокурори тим часом починають вчити англійську мову.
Стецьків: Заява ГПУ про тиск - відверта дурниця і брехня
Ми задали інше запитання: а що заважає вам на виконання рекомендацій ПАРЄ провести нараду з вашими підлеглими, які в Печерському суді виступають проти зміни запобіжного заходу Луценкові і після такої наради прийняти з міркувань доброї волі таке рішення?
Суддя Колін Коллар-Котеллі. Інформаційна довідка
Суддя Окружного суду в Окрузі Колумбія Колін Коллар-Котеллі, яка взяла до розгляду позов екс-міністра Луценка проти керівників Генпрокуратури Пшонки та Кузьміна, а також прокурора Зінченка і слідчого ГПУ Войченка.
Судове засідання у справі Юрія Луценка. 01.02.2012 р.
Суд розглянув 37 томів, відкинувши у бік 8 томів через секретність та неактуальність. Прокурор Зінченко вже реагує на звернення "Hello!", а судді з цього тішаться, набираючи темп.


Компартія України

Володимир Даниленко: Казенний завод "Зірка” повинна підтримати держава
У кінці минулого тижня Володимир Даниленко, народний депутат України, перший секретар Сумського обкому КПУ, зустрівся з працівниками шосткинського казенного заводу «Зірка». З усієї плеяди великих шосткинських підприємств завод «Зірка» ще залишається на плаву, але ніяк не може запрацювати на всю …
Ігор Калєтнік: Ключовий напрямок діяльності Держмитслужби на 2012 рік – контроль за якістю продукції, яка імпортується в Україну
Ключовий напрямок діяльності Держмитслужби на 2012 рік – контроль за якістю продукції, яка імпортується в Україну. Про це заявив голова Держмитслужби, комуніст Ігор Калєтнік під час засідання Уряду. Він відзначив, що внаслідок недостатнього обсягу внутрішнього виробництва, значна частина попиту на …
Володимир Даниленко звернувся до Генпрокуратури з вимогою перевірити законність закриття ресурсу EX.UA
Народний депутат України, перший секретар Сумського обкому КПУ Володимир Даниленко звернувся до Генеральної прокуратури України з вимогою перевірити законність порушення кримінальної справи проти Інтернет-ресурсу EX.UA. У своєму депутатському зверненні Володимир Даниленко зазначає, що українські користувачі Інтернету негативно віднеслись до даних …
Сергій Гордієнко провів прийом громадян в селах Лубенського району Полтавщини
За нинішніх умов не кожен житель села має змогу дістатися до адміністративних центрів. Відгукнувшись на пропозицію селян Лубенського району, народний депутат України від Компартії Сергій Гордієнко 30-31 січня ц.р. провів виїзні прийоми громадян у селах Тарандинці, Бієвці, Духове, Ждани, Окіп, …
Відбувся пленум Івано-Франківського міськкому КПУ
28 січня 2012 року відбувся пленум Івано-Франківського міського комітету КПУ, який підвів підсумки роботи міської та первинних партійних організацій у 2011 році. Як зазначалось у доповіді, з якою виступив перший секретар міськкому КПУ Ткаченко А. Є., "головне сьогодні – це …


Блок Литвина

Благодійність на благо безпритульних
На період сильних морозів у місті Білій Церкві Київської області розгорнуто роботу пункту обігріву населення, зокрема для тих людей, які не мають постійного місця проживання.
М.Рудченко: «Вибори – це вибір між одноразовою подачкою і можливістю мати захисника своїх інтересів протягом 5 років»
Народний депутат України фракції Народної Партії у Верховній Раді України Микола Рудченко розповів про свою роботу в минулому 2011 році та дав оцінку змішаній виборчій системі, за якою обиратимемо парламент восени 2012 року.
ЗАЯВА НАРОДНОЇ ПАРТІЇ Народники проти дискримінації через політичні переконання
Забезпечення умов для ефективної роботи професіональних кадрів на місцях є принципово важливим для досягнення високого рівня якості життя людей, розв’язання проблем місцевих громад, розвитку місцевого самоврядування та країни в цілому.
В.Литвин: «Треба з усією серйозністю поставитися до аналізу і реалізації рекомендацій ПАРЄ»
Голова Верховної Ради України, Голова Народної Партії Володимир Литвин закликає відповідально поставитися до аналізу і реалізації рекомендацій, які містяться у резолюції Парламентської Асамблеї Ради Європи. Про це він сказав у четвер, 2 лютого, в інтерв’ю «5 каналу». Зокрема В.Литвин зауважив, що якщо окрім обговорення українська сторона нічого не робитиме для реалізації вимог ПАРЄ, то можна прогнозувати можливість застосування санкцій проти України.
3 лютого 2012 року о 15:15 транслюватиметься інтерв’ю Володимира Литвина на телеканалі «Рада»
У п’ятницю, 3 лютого 2012 року, о 15:15 транслюватиметься інтерв’ю Голови Верховної Ради України, Голови Народної Партії Володимира Литвина на телеканалі «Рада» (повтор програми відбудеться 4 лютого о 10:00, о 15:00; 5 лютого о 08:30, о 17:00).

СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА

Ещё новости: Ukranews, Ukr.net, Главком, Мнения, Украина без Януковича!, Досье, Факты, Вікна, ОстроВ



Янукович не ожидал, что оппозиция не войдет в Конституционную ассамблею
Президент Виктор Янукович называет неожиданным отказ оппозиции вносить кандидатуры в Конституционную ассамблею. "То, что сегодня оппозиция отказалась от участия в Конституционной ассамблее, безусловно, для нас неожиданность. Мы хорошо понимаем, что это обычное политиканство", - сказал Янукович в Мюнхене (Германия).
Главой СБУ стал Игорь Калинин (видео)
В Украине новый глава Службы Безопасности. Президент назначил на эту должность Игоря Калинина. И сегодня же представил его руководящему составу ведомства. До сих пор - Игорь Калинин возглавлял Управление Госохраны. Кресло председателя СБУ было вакантным две недели.
КСУ решил, что преступления чиновников должны стать тайной (видео)
Сбор и использование информации о человеке без его согласия - это вмешательство в личную жизнь. Такое решение принял Конституционный суд. Прошла неделя с момента опубликования документа, но споры - не утихают. Юристы считают, что у чиновников появилась новая лазейка по сокрытию доходов.
"Газпром" нагнетает новый газовый скандал (видео)
Синоптики зафиксировали температурный минимум нынешней зимы - в западных областях, где ночью было минус 32. Число жертв морозов превысило сто человек. На фоне рекордно низких температур между Евросоюзом и Россией назревает газовый скандал. Уже семь стран Старого Света недополучают топливо от "Газпрома".
В Мюнхене стартовала международная конференция по безопасности (видео)
В Мюнхене начала работу Международная конференция по безопасности. Форум традиционно собрал мировую политическую элиту - президентов и глав правительств. На повестке дня - современные угрозы - прежде всего военные и финансовые. Украинскую делегацию возглавляет Виктор Янукович.
Судан готовится к войне с южным соседом
Президент Судана Омар Хасан Башир в пятницу заявил, что напряженность отношений его страны с Южным Суданом может привести к войне. "Такая вероятность существует", - ответил Башир на вопрос гостелевидения о том, может ли текущая ситуация привести к войне.
Янукович верит в модернизацию ГТС
Украина ожидает договоренностей от участников энергетического рынка по вопросу модернизации газотранспортной системы (ГТС) страны, вновь заявляет президент Украины Виктор Янукович. Янукович отметил, что в настоящее время украинская ГТС используется только на 2/3, поставляя транзитом в Евросоюз около 70% российского газа.
Азаров не хочет ехать на лыжи с Аней
Премьер Николай Азаров отказался от предложения покататься на лыжах в Протасовом яру. Об этом он написал на своей странице в Facebook, отвечая на предложение читательницы.
Премьер: Украина прекратила импорт электроэнергии из России
Азаров опроверг возможность массовых отключений электроэнергии по стране. "Ни о каких веерных отключениях не может быть и речи, поскольку мы имеем достаточный запас мощности. Даже сейчас, несмотря на максимально потребляемую мощность, мы имеем достаточный запас мощности", - подчеркнул премьер.
Россия отказалась одобрить смягченную резолюцию по Сирии
Москва не готова поддержать обновленный проект резолюции Совбеза ООН по Сирии, который был смягчен из-за возражений России. "Этого недостаточно для того, чтобы мы могли его поддержать в таком виде", - заявил замглавы МИД РФ. Дипломат признал, что некоторые "озабоченности" России и ее союзников в проекте учтены, но содержание еще вызывает у Москвы недоверие.
Азаров призвал людей жаловаться на взятки в больницах
Премьер-министр Николай Азаров призывает граждан сообщать о случаях коррупции в медицине. При этом он подчеркнул, что коррупция в медицине особенно нетерпима, потому что речь идет о здоровье и жизни людей.
Луценко использует выступления в суде для обвинения ГПУ - "нунсовец"
Луценко использует свое право на выступление в суде во время допроса, чтобы обвинить Генеральную прокуратуру в том, что судебный процесс над ним является заказным. Такое мнение высказал народный депутат от фракции НУНС Тарас Стецькив. "Я думаю, Луценко, есть что сказать. Стоит или не стоит бояться прокурорам допроса Луценко? Думаю, стоит", - отметил он.
Президент: Холода помешали переговорам с Россией
По словам главы государства, фактически каждую неделю между украинской и российской сторонами проходят встречи, но в настоящий момент из-за резкого похолодания эти контакты немного уменьшились, так как стороны больше внимания уделяют собственным проблемам, возникающим в стране в связи с морозами.
Власть и оппозиция в Украине хотят в Европу - Янукович
По словам главы украинского государства, действующая власть не на словах, а на деле прилагает все усилия для продвижения Украины в Евросоюз. "У меня есть все моральные основания сказать, что все, что мы делаем сейчас, является эффективной работой, и единственным препятствием на этом пути у нас стал вопрос экс-премьера Юлии Тимошенко", - сказал Янукович.
Председатель сельсовета на Херсонщине: Глава райадминистрации саботирует реформы Кабмина
Председатель сельсовета в Чернянке, Каховского района Херсонской области, Юрий Серов выступил с заявлением, открыто обвинив главу местной районной администрации в саботировании реформ правительства. "Когда я впервые услышал от Азарова (на самом деле это сказал Колесников — Ред.), что чиновники на местах саботируют реформы, я, честно говоря, усмехнулся", - отметил он.
Атаки на сайт президента Украины не прекращаются
Интенсивность запросов, направленных на отказ работы Интернет-представительства президента Украины, по сравнению с 2 февраля, несколько снизилась и составляет около 70 тысяч запросов в секунду. Однако система защиты обеспечивает надежную и бесперебойную работу серверов веб-ресурса президента Украины, констатируют в Госспецсвязи.
Рейтинг Меркель достиг рекордно высокой отметки - опрос
Канцлер Германии Ангела Меркель пользуется небывалой поддержкой сограждан. По данным последних опросов, рейтинг одобрения Меркель вырос до рекордных 64%. При этом, 69% опрошенных назвали ее "хорошим канцлером", а 85% считают, что Меркель "хорошо представляет Германию в мире".
Новая сессия в Раде будет боевой - Литвин
Председатель Верховной рады Владимир Литвин прогнозирует, что новая сессия парламента будет сопровождаться противостояниями и столкновениями политических сил. Спикер парламента считает, что "если конфликт будет развиваться в цивилизованных рамках, это поможет нам выйти на новое качество".
В НАТО рассказали, до каких пор сохранят свое присутствие в Косово
Военное присутствие НАТО в Косово сохранится до тех пор, пока в данном регионе не будет обеспечена свобода передвижения для всех его жителей. С таким заявлением выступил генеральный секретарь Североатлантического альянса Андерс Фог Расмуссен, выступая на пресс-конференции по итогам встречи министров обороны стран НАТО.
Германию избавили от выплаты компенсаций за преступления нацистов
Международный суд ООН в Гааге избавил Германию от необходимости платить компенсации за преступления нацистов. В 2008 году правительство ФРГ обратилось в Гаагу, чтобы оспорить требования итальянцев о материальных компенсациях за пострадавших от действий нацистов
Янукович улетел в Мюнхен
Янукович планирует выступить во время тематической дискуссии "Энергетика, ресурсы и окружающая среда: новые парадигмы безопасности", которая состоится в рамках конференции. Также программой визита предусмотрен ряд двусторонних встреч.
Cын Януковича просит главу МВД объяснить, почему закрыли EX.ua
Народный депутат Украины Виктор Янукович направил депутатский запрос на имя министра внутренних дел Виталия Захарченко с целью выяснить: на каких основаниях был заблокирован интернет-ресурс EX.ua. По словам народного депутата, кризис с ресурсом EX.ua обострил глобальную проблему, которую нельзя откладывать "на завтра".
Турчинов ждет мощного цунами протестов после морозов
Первый заместитель председателя "Батькiвщини" Александр Турчинов не исключает акций протеста, если власть не выполнит требования ПАСЕ относительно увольнения Юлии Тимошенко. "Протестные настроения в обществе растут. Небольшие волны в один день могут превратиться на мощное цунами", - сказал Турчинов.
Британский министр уволился из-за превышения скорости
Британский министр по делам энергетики и изменения климата Крис Хьюн 3 февраля ушел в отставку, после того как его уличили во лжи полиции. Хьюн был обвинен в том, что он превысил скорость на дороге, но обманул полицейских, заявив, что за рулем находилась его жена Вики Прайс. Инцидент произошел еще весной 2003 года, когда Хьюн был депутатом Европарламента.
Янукович рассказал, что мешает дружбе Украины с Россией
Президент Украины Виктор Янукович называет самой большой проблемой в украинско-российских отношениях экспорт энергоносителей. По его словам, установленная цена на газ "в долгосрочной перспективе угрожает национальной безопасности Украины". "Она ухудшает положение наших производителей", - подчеркнул Янукович.
Янукович: Политизация "дела Тимошенко" вредит расследованию
Президент Украины Виктор Янукович заявляет, что попытки политизировать "дело Тимошенко" наносят вред ходу его расследования. "Речь ведь идет об уголовных делах, например, уклонении от налогов. На такие вопросы может ответить только суд", - сказал президент.



Балога піде в депутати і без Партії регіонів

Новини від ТСН Наразі переговори щодо об'єднання "Єдиного центру" з Партією регіонів не ведуться.
Регіонали визнали, що міліція повелася неадекватно з EX.UA (фото)

Новини від ТСН Вилучення зненацька серверів, незрозуміле для народу, призвело до сумних наслідків, зокрема DDoS-атак, вважають в ПР. (фото)
Кравчук порадив опозиції ловити момент та братися за Конституцію

Новини від ТСН Екс-президент запевнив, що не має жодних амбіцій.
Тимошенко назвала Конституційну Асамблею салоном ритуальних послуг

Новини від ТСН Екс-прем'єр закликала не сідати за стіл з людьми, в яких "повні рукави краплених карт".
Опозиція здивувала Януковича відмовою переписувати Конституцію

Новини від ТСН Президент запросив політичні сили долучатися до роботи Конституційної асамблеї.
Янукович запланував зустріч з Гілларі Клінтон

Новини від ТСН Президент знаходиться в Німеччині, щоб взяти участь конференції з питань політики безпеки.
Прихильники Тимошенко пригощають міліціонерів під Печерським судом кавою і чаєм

Новини від ТСН Зараз у наметовому містечку під судом загалом 90 прибічників екс-прем'єрки.
Парубій пішов з "Нашої України", бо Ющенко став поруч з Януковичем

Новини від ТСН Андрій Парубій пояснив, що реально боротися з владою у "Нашій Україні" неможливо.
Фанати Тимошенко привезуть їй мило

Новини від ТСН Прихильники екс-прем'єрки навідаються до неї у колонію  
"Нафтогаз" пропонує "Газпрому" гріти Європу разом

Новини від ТСН У "Нафтогазі" запевнили, що додаткового російського газу не беруть, бо мають свій у сховищах.
Азаров пожалівся, що йому довелось займатись політикою

Новини від ТСН Прем'єр хотів присвятити життя науці, а довелось займатись політикою і економікою.
Янукович хоче відокремити "питання Тимошенко" від питання євроінтеграції

Новини від ТСН Президент наголошує, що влада, й опозиція є прихильниками продовження євроінтеграції.
Адвокат Іващенка скаржиться, що тюремники переписують висновки лікарів

Новини від ТСН Нечипоренко закликав представників пенітенціарної служби не вживати до його підзахисного слово "ув'язнений".
На херсонського депутата-регіонала завели справу за хабар

Новини від ТСН Депутата затримали під час отримання хабара в 7 тис.грн.
Азаров релаксує з Шопеном, а Тігіпко обожнює джаз

Новини від ТСН Музичні вподобання українських високопосадовців дуже різняться.



Побиття опозиціонерів в Броварах стає звичним явищем
13 листопада 2009 року у Броварах було побито Юрія Кравця – керівника відомої в Україні Правозахисної Групи «Варта». Вчора 02 лютого було побито депутата міської ради від «Сильної України» Павла Різаненка. Схожим у цих побиттях є манера виконання та місце скоєння злочину і не виключено, що й замовники ті ж самі.
УНА-УНСО запрошує на вечір пам’яті Анатолія Лупиноса
Вечір відбудеться 6 лютого 2012 року о 18-30 у Будинку Спілки Письменників України. Вхід вільний.
У Броварах здійснено напад на депутата, який виступає проти дерибану землі
На депутата місцевої ради та його водія учора вночі перед будинком чекала засідка - група з 5 нападників у цивільному сильно побила їх з використанням кийків. У Різаненка - підозра на перелом руки та струс мозку. Проте, імена винуватців нападу добре відомі.
Як оцінити якість української освіти?
8 лютого о 12:00 у Києві, в інформагенції "Укрінформ” (вул. Богдана Хмельницького, 8/16), відбудеться прес-конференція "Якість української освіти та система її оцінювання: реалії сьогодення й перспективи”. Захід проводить МБО "Центр тестових технологій і моніторингу якості освіти” за підтримки Освітньої програми Міжнародного фонду "Відродження”.
В "Сокіл” знову підуть фотографувати
Мы сделали маленький шаг к созданию нормальной страны. Пусть мелочь, но это важно. В субботу мы все вместе можем ненавязчиво намекнуть, что закон для нас - не бумажка. Приходите.
Анонс: «Льодовиковий період-2» на заповідних територіях: не випадковість, а політика?
8 лютого, у середу, о 12:00, в приміщенні Оргуського інформаційного центру (Київ, вулиця Урицького, 35, вхід з лівого крила будівлі) відбудеться прес-конференція «Льодовиковий період-2» на
У «ЄВРОгуртожитках» НПУ імені М.П. Драгоманова замерзають студенти
Вдень температура в гуртожитках подекуди не перевищує 15 градусів Цельсія, а вночі опускається до 10-11. Адміністрація дбає про економію.
В Горлівці знову застосована незаконна "конфліктна” технологія заборони мітингів
Така практика заборон часто використовується свідомо - кишенькова владна ГО чи партійна організація подає заявку на мітинг, якій навіть проводити не збиралася, тільки для того, щоби дати владі підстави звернутися в суд.
Оголошено два конкурси з розвитку соціального підприємництва
Мета конкурсу "Підтримка ресурсних центрів із розвитку соціального підприємництва в Україні” – підтримати не менше трьох центрів сприяння соціальному підприємництву на базі громадських організацій, благодійних фондів або вищих навчальних закладів для сприяння комплексному розвитку цього сектору в Україні.
Українська Вільна Академія Наук про політичну ситуацію в Україні.
Ми надзвичайно стурбовані тим, що розглядаючи політичну ситуацію в Україні під президентством Віктора Януковича, спостерігаємо постійні політичні переслідування, утиски та репресії його критиків та опонентів.


Боротьба з корупцією в Україні набула анекдотичного характеру
Боротьба з корупцією в Україні, оголошена Президентом України Віктором ЯНУКОВИЧЕМ, набула анекдотичного характеру: уряд відмовився публікувати у відкритому доступі імена чиновників, спійманих на хабарах. Як повідомляє тижневик Weekly.UA, Міністерство юстиції прийняло рішення зробити обмеженим доступ до реєстру корупціонерів, який має … Продовження
Проти керівників «Укрнафти» Щербаня та Ванхеке можуть порушити кримінальну справу
Всеукраїнський центр сприяння підприємницькій діяльності звернувся до СБУ з вимогою порушити кримінальну справу проти посадових осіб ПАТ «Укрнафта» за фактом незаконного розпорядження 1 657,2 млрд. куб. м. природного газу, який був видобутий компанією в Україні у 2011 році. Про це … Продовження
Доклад разведки США: Из-за Януковича Украина идет к авторитаризму
Украинская демократия под руководством президента Виктора Януковича оказалась в осаде, Киев все больше и больше приближается к авторитаризму. Об этом вчера, выступая на Конгрессе США на слушаниях по Украине с докладом об угрозах американской безопасности, заявил директор Национальной разведки США … Продовження
Міліція влаштувала маски-шоу на опозиційному каналі
Співробітники міліції в масках захопили приміщення телерадіокомпанії "Нова Одеса”. Про це заявив "Інтерфакс-Україна” головний редактор телеканалу Сергій Братчук. За його словами, правоохоронці проникли в приміщення телеканалу близько 8.00. Що вони там роблять, головред не знає. "У мене є підстави вважати, … Продовження
Янукович разрешил распродавать госимущество
Президент Янукович подписал программу приватизации на 2012-2014 годы. Об этом сообщает пресс-служба Фонда госимущества Украины. «Законопроект разработан с целью содействия оптимизации доли государственного сектора в условиях рынка, повышения эффективности экономики и усиления ее конкурентоспособности», – говорится в сообщении ФГИУ. Предполагается, … Продовження
Євгенія Тимошенко розказала Сенату США про репресії
Дочка екс-прем’єра Юлії Тимошенко, Євгенія, взяла участь у слуханнях, присвячених Україні в американському Сенаті на комітеті з міжнародних відносин. Євгенія Тимошенко поінформувала присутніх на засіданні про кримінальні справи, які відкрито проти Юлії Тимошенко, про поновлення кримінальних справ щодо інших членів … Продовження


Лавриновича хотят лишить прибыльного удовольствия распоряжаться конфискатом
Иначе Украина так и останется «черной дырой» для украденных в Европе ценностей, а министры будут разъезжать на ворованных «Мерседесах». Недобросовестность украинских судов, а также несовершенство законодательства – основные причины, по которым в Украине процветает легализация украденных ценностей (в частности – дорогих авто) путем конфискации, считает адвокат Стефан Решко. Именно таким путем краденый внедорожник «Мерседес Бенц» [...]
Сумнівна легітимність Конституційної асамблеї
Конституцію України переписуватимуть без опозиції. Політичні опоненти Віктора Януковича відмовилися від участі у роботі Конституційній асамблеї. Оглядачі певні, що без опозиції легітимність цього органу – під сумнівом. Конституційна асамблея, яка мала б складатися зі ста осіб – громадських діячів, експертів, науковців, провладних і опозиційних політиків – вийшла дещо «неповноцінною». Представники опозиційних партій відмовилися брати участь [...]
Новий голова СБУ Калінін — колишній російський «кегебіст»
Новопризначений голова Служби безпеки України Ігор Калінін за радянських часів служив у КДБ. Родом Калінін з Московської області, народився 28 грудня 1959 року в селі Райове, Митищинського району. З 1977 року — служба в Збройних силах. У 1981 році закінчив Московське вище командне училище дорожніх та інженерних військ. З 1984 року проходив службу у КДБ. Після [...]
Ex.ua уже загружается
После полуночи в ночь с четверга на пятницу возобновил свою работу заблокированый сайт Ex.ua. В частности, сайт стал доступен в Киеве, сообщает «Спротив». До этого 2 января 2012 года МВД отозвало требование о блокировании домена Ex.ua. После этого компания-регистратор Imena.UA разблокировала домен Ex.ua. При этом милиция сообщила, что уголовное дело о нарушении прав интеллектуальной собственности [...]
Віртуальний «Олімпійський» для Януковича
Пам’ятаєте історію з жорстоким освистанням Володимира Путіна в листопаді минулого року? «Всенародно любимий» колишній та майбутній російський президент прийшов в спорткомплекс «Олімпійський» спокійно попіаритися перед поважною аудиторією любителів мордобою. Та тільки висунувся привітати переможця, російського майстра з боїв без правил із українським прізвищем Омельяненко, отримав абсолютно неочікуваний удар під дих — від десятків тисяч присутніх на [...]
Генпрокуратура обвиняет журналистов в участии в спецоперации по свержению Януковича
Первый заместитель генерального прокурора Ренат Кузьмин убежден, что в Украине журналистика используется для спецопераций, а против украинской власти ведется информационная война с целью ее свержения, и в то же время идеализируется украинская оппозиция. Об этом он рассказал в эксклюзивном интервью НБН. Ренат Кузьмин, отвечая на вопрос журналиста о возможной спецоперации против Украины с использованием СМИ, [...]


Против лома взлом не катит
На этой неделе украинская власть делала все от нее зависящее, чтобы спасти людей от холода и голода, как-то подбодрить их, заставить вновь почувствовать вкус к жизни. Люди, в свою очередь, пытались нагадить власти всеми доступными способами. А байбак Тимка вообще пошел против всех.
Межбанковский доллар к концу недели традиционно отступил на пару тысячных
Торги на межбанковском валютном рынке завершились в диапазоне 8,0360-8,0390 грн/долл. Согласно данным компании "ИнтерБизнесКонсалтинг", торги по евро завершились в диапазоне 10,5764-10,5863 грн/евро, торги по рублю - 0,2660-0,2664 грн/руб.
Неистовый автофлибустьер Витька Янукович таки вступился за пиратов из EX.UA
Виктор Викторович типа написал депутатский запрос с кучей умных выражений.
Азаров снова озаботился заботой об авторском праве
Кабинет министров Украины инициировал принятие законодательства об авторском праве.
Литвин думает, что когда умные люди вынуждены смотреть на его кончик языка – это позитив
Председатель Верховной Рады Владимир Литвин выступает против того, чтобы прямые трансляции заседаний парламента прекращались.
"Птичку жалко!": на Одесщине МЧС спасло и обогрело тысячу уток и несколько сотен лебедей и чаек
Рядом с паромным комплексом Ильичевского морского торгового порта спасатели Одесского подразделения Министерства чрезвычайных ситуаций освободили из ледового плена полторы тысячи птиц.


Янукович піарить на заході свій сонячний бізнес
Реалізація власних енергетичних проектів є важливою складовою енергобезпеки України. Про це заявив президент Віктор Янукович під час дискусії в рамках 48-ї Мюнхенської конференції з питань політики безпеки. Янукович зокрема зазначив, що в Україні вже побудовано "без великої реклами" найбільшу в Європі сонячну електростанцію потужністю 100 МВт. Він додав, що роботи на станції продовжуються, й у найближчі півтора роки її сумарна потужність сягне 300 МВт. "Ми удосконалюємо українське законодавство,
Донецьк і Ужгород житимуть за своїм часом?
Міністр надзвичайних ситуацій Віктор Балога припускає, що час в Донецьку і Ужгороді відрізнятиметься від загальноукраїнського на півгодини. Про це він заявив в ефірі програми "Велика політика". "У зв’язку з тим, що ми проводимо Євро-2012 ми ще раз перейдемо на літній час, потім перейдемо на зимовий час, і залишимося в другому часовому поясі", - заявив міністр. При цьому він не виключив, що час в Донецьку, Луганську і Ужгороді на півгодини відрізнятиметься від загальноукраїнського.
Балога піде в депутати. В регіони його поки не кликали
Міністр надзвичайних ситуацій Віктор Балога балотуватиметься до парламенту у мажоритарному окрузі на Закарпатті. Про це він заявив у "Великій політиці" на Інтері. "Я щиро кажу, що збираюсь іти на вибори у мажоритарному окрузі на Закарпатті", - сказав Балога. Водночас він заявив, що якщо не буде в певнений у тому, що Єдиний центр подолає 5% бар’єр, то представники партії балотуватимуться лише у мажоритарних округах. "Якщо буде підтримка суспільства, то я готовий очолити список, а
Янукович прориває ізоляцію за допомогою американських пенсіонерів
У Мюнхені відбулася зустріч президента Віктора Януковича з екс-Держсекретарем США Генрі Кіссінджером. Про це повідомляє прес-служба президента. Янукович розповів про економічну ситуацію в нашій державі, зазначивши, що нині національна економіка переживає непрості часи. Водночас Віктор Янукович звернув увагу на позитивні тенденції, що спостерігаються в економіці України. Він зокрема нагадав, що у 2010 та 2011 роках відбулося зростання ВВП. Торік цей показник збільшився на 5,2%. "Нам вдалося
Не благословляйте вбивство Конституції!
Не варто сідати за стіл з людьми, в яких повні рукави краплених карт. Це їх правила і їх "конституція", вони можуть грати лише крапленими картами. Демократичну Конституцію в наперстки виграти неможливо.
Кравчук натякнув опозиції, що вона може бути поза процессом до скону віку
Леонід Кравчук розкритикував опозицію за небажання працювати в Конституційній асамблеї. Про це він заявив в ефірі "ШустерLive" на Першому національному. "Я розумію, що в кожної партії є свої проблеми. Але це їх особисті проблеми, проблеми їх лідерів. Хтось когось не зрозумів або перевищив повноваження. Я вас запрошую до асамблеї, кожному буде надане слово", - заявив він. "Я питаю в опозиції: де краще бути в процесі чи над процесом? Якщо ви будете над процесом, то ви і залишитесь над. Якщо ви
Тимошенко просить проігнорувати "салон ритуальних послуг" для Конституції
Юлія Тимошенко закликає чесних учасників Конституційної Асамблеї не брати участь її роботі. Відповідне звернення Тимошенко озвучив Олександр Турчинов в ефірі "ШустерLive" на Першому національному. На її думку, в новій Конституції Янукович хоче "увічнити свою владу в абсолютному режимі, аж до введення інституту спадкоємництва", знищити європейську стратегію, "не залишити каменя на камені від чесних виборів, від вільного підприємництва, парламентаризму, судової влади, прав та свобод людини". "Я
Наступного тижня Тимошенко привезуть мило і шампунь
Наступного тижня прихильники Юлії Тимошенко планують відвідати Качанівську колонію, в якій утримується екс-прем'єр-міністр. Про це у коментарі кореспонденту Gazeta.ua розповіла киянка Валентина Олійник, яка кожного дня навідує наметове містечко на Хрещатику. "У вівторок остаточно вирішать, коли ми їдемо. З Києва буде відправлятись автобус на 70 чоловік. Може, до колонії ще приїдуть автобуси з людьми із Одеси та інших міст", - відзначила Олійник. За її словами, зараз збираються гроші для закупівлі
У Януковича вже лякають ціною на газ у 700 доларів
Секретар Радбезу Раїса Богатирьова попереджає, що в результаті конфлікту навколо Ормузької протоки ціна на газ для України може сягнути 700 доларів. Про це вона сказала в інтерв’ю газеті "Віче", повідомляє прес-служба РНБО. "Як відомо, ціна на газ для України у контракті 2009 року прив'язана до ціни на нафту, яка визначається кон'юнктурою світового нафтового ринку", - нагадала вона. "На перший погляд, напруженість навколо Ормузької протоки не зачіпає Україну. А якщо поглянути глибше,
Азаров обіцяє, що темної для населення не буде
Прем'єр Микола Азаров обіцяє, що масових відключень електроенергії не буде. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook. "Ні про які масові відключення не може бути і мови, оскільки ми маємо достатній запас потужності. Навіть зараз, незважаючи на максимально споживану потужність, а я вже сказав, ми маємо достатній запас потужності", - заявив він. "Був період, коли нам довелося самим імпортувати електроенергію з Росії, але пов'язано це було, з одного боку, з відключенням одного з енергоблоків
Азаров скаже Табачнику викласти підручники в інтернет
Прем'єр Микола Азаров обіцяє дати доручення міністрові освіти Дмитрові Табачнику викласти електронні версії підручників в інтернет. "Я дам таку вказівку міністрові, думаю, що Ви про це найближчим часом довідаєтеся", - написав прем'єр на своїй сторінці в Facebook, відповідаючи на лист читача, котрий зміг знайти в інтернеті тільки 2 підручники з 16, а решту довелося сканувати.
Від Ющенка тікають останні соратники
Нардеп Андрій Парубій вийшов з "Нашої України". Про це він повідомив у своєму блозі на "Українській правді". "22 січня об'єднана опозиція відзначала День Соборності на Софійському майдані. Вважаю, Віктор Ющенко мав бути там. А не біля Януковича", - заявив Парубій. "Я мав неодноразові жорсткі дискусії на Президії партії з головою Віктором Ющенком стосовно об'єднання опозиції. Але наші погляди розійшлися", - повідомив депутат. "В "Нашій Україні" багато патріотичних і порядних людей, але я вичерпав
Янукович звинуватив опозицію у політиканстві
Відмова опозиції брати участь у роботі Конституційної Асамблеї є політиканством. Про це заявив президент Віктор Янукович, відповідаючи на запитання українських журналістів у Мюнхені. "Те, що сьогодні опозиція відмовилася від участі в Конституційній Асамблеї, безумовно, для нас несподіванка. Ми добре розуміємо, що це звичайне політиканство", - сказав Янукович, повідомляє його прес-служба. Президент висловив переконання, що для знаходження консенсусу у Верховній Раді процес вдосконалення Конституції
Німецькі банки хочуть бути посередниками у торгах за трубу
Німецькі банки виявили бажання брати участь у проектах, пов’язаних зі створенням консорціуму з управління українською газотранспортною системою. Про це президент Віктор Янукович повідомив на прес-конференції, розповідаючи про свою зустріч з представниками німецького бізнесу у Мюнхені, повідомляє УНІАН. За його словами, німецькі банкіри виявили бажання взяти участь у процесі створення газотранспортного консорціуму. "Мова йде про те, що банки, можливо, будуть посередниками між газовими
Мороз "заморозив" навіть газові переговори з Росією
Газовi переговори мiж Україною i Росiєю не припинялися, але тривають повiльно, наголошує президент Вiктор Янукович. "Ми рухаємося вперед. Але, я сказав би так, повiльно поки що", - зауважив Янукович журналiстам у Мюнхенi в п'ятницю, повідомляє Інтерфакс-Україна. За словами глави держави, фактично кожного тижня мiж українською i росiйською сторонами вiдбуваються зустрiчi, але наразi через рiзке похолодання цi контакти трохи зменшилися, тому що сторони бiльше уваги придiляють власним проблемам,


Обострение ситуации вокруг Ирана взвинтит цену на газ до $700 - СНБО
Цена на газ для Украины может вырасти до 700 долларов за одну тысячу кубометров в случае реализации военного сценария вокруг Ирана, заявила секретарь Совета нацбезопасности и обороны Раиса Богатырева. >>
Янукович призвал поставщиков и потребителей газа к компромиссу
Президент Украины Виктор Янукович пожаловался на слишком высокую цену, которую украинские власти платят за российский газ, и призвал стороны к обоюдным компромиссам. >>
Переговоры с РФ по газу движутся вперед, но медленно - Янукович
Переговорный процесс между Украиной и Россией по пересмотру газовых контрактов движется вперед, но пока медленно, заявил в пятницу журналистам в Мюнхене украинский президент Виктор Янукович. >>
Возможный кредит Сбербанка не сделает Украину зависимой от РФ - Азаров
"В наших взаимоотношениях с банками, в том числе и со Сбербанком, на первом месте стоят наши интересы", - заявил премьер-министр Украины Николай Азаров. >>
Дело Тимошенко тормозит евроинтеграцию Украины - Янукович
Украина серьезно продвинулась на пути сближения с ЕС, и единственным препятствием на пути ее евроинтеграции является дело экс-премьера Юлии Тимошенко, заявил президент Украины Виктор Янукович. >>
"Нафтогаз" заявляет, что не отбирает газ из транзитных объемов
"Нафтогаз Украины" заявил, что не осуществляет дополнительного отбора газа из транзитных объемов "Газпрома" , идущих через Украину, и выразил готовность помочь российскому холдингу в обеспечении газом европейских потребителей. >>
Азаров рассчитывает на снижение цены российского газа после 2012 года
Премьер-министр Украины Николай Азаров рассчитывает, что Киев с 2013 года будет получать российский газ по новой, более низкой цене. >>
Пользующихся льготами "лжечернобыльцев" может быть около 5% - эксперт
Около 5% чернобыльцев Украины получили свой статус либо незаконно, либо используя пробелы в законодательстве, считает представитель комитета "Чернобыль 86" Анатолий Колядин. >>


У Кличко предложили избитому депутату поддержку и покровительство
Партия «УДАР Виталия Кличко» предложила оппозиционному депутату Броварского горсовета Павлу Ризаненко, которого накануне жестоко избили неизвестные, войти в ее команду
Украина рассчитывает на Европу в модернизации ГТС – Янукович
Украина ожидает от европейских партнеров выполнения договоренностей об их участии в модернизации отечественной газотранспортной системы
Шведы готовы вкладывать деньги в добычу газа в Украине
Шведская компания Svenska Capital Oil AB договорилась с ГК «Укргаздобыча» о совместной реализации в Украине проектов по добыче газа
Екзотика Аль-Джазіри, «агресія» хакерів та претензії «Газпрпому»
Під завісу першого тижня лютого польска преса у фокусі свої уваги виокремила кілька цікавих українських подій та водночас польських дотичних до нас.
Азаров ждет от сознательных граждан «звонков» о врачах-взяточниках
Премьер-министр Николай Азаров призывает граждан сообщать о случаях коррупции в медицине


Янукович объясняет замедление переговоров с Россией по газу сильными морозами

При этом он отметил, что переговоры сторон по газу происходят практически каждую неделю.

Азаров призывает сообщать о врачах-взяточниках

"Если вы знаете людей, которые в медицине берут взятки, то ваш гражданский долг сообщать об каждом таком случае. Иначе, если все будут молчать, то одни только правоохранительные органы с этой тяжелой проблемой не справятся", - отметил Азаров.

Украина хочет большинство голосов в трехстороннем газотранспортном консорциуме

По словам Януковича, создание такого консорциума позволит учесть интересы как России, так и стран ЕС.

Милиция будет проверять изъятые сервера ex.ua до апреля

Полищук объяснил это необходимостью проведения большого количества проверок.

Милиция все-таки будет искать тех, кто загружал на ex.ua фильмы, музыку и программы

Количество потенциальных подозреваемых не уточняется.



Главное за день. 3 февраля
Главные новости и события за 3 февраля 2012 года
Картину купили за четверть миллиарда долларов
Королевская династия Катара за $250 млн. приобрела картину Поля Сезанна Игроки в карты
Опубликован новый проект резолюции ООН по Сирии
Достоянием гласности стал обновленный вариант проекта резолюции Совета Безопасности ООН по Сирии, обсуждаемый за закрытыми дверями постоянными представителями стран-членов СБ ООН
Лондонские мусорные урны будут с дисплеями и Wi-Fi
К началу проведения в столице Англии тридцатых Олимпийских игр в городе появятся новые урны для мусора, оборудованные ЖК-дисплеями и Wi-Fi
В центре Каира собирается многотысячная демонстрация
Десятки тысяч египтян в составе трех колонн направились на центральную площадь египетской столицы – Тахрир
Британский министр уволился из-за превышения скорости в 2003 году
Министр по делам энергетики и проблемам изменения климата Великобритании Крис Хьюн подал в отставку, узнав, что может быть привлечен к ответственности за ложные показания по делу о нарушении им правил дорожного движения в 2003 году
Назван лучший рассказ 2011 года
Лучший рассказ 2011 года, по версии жюри, вручавшего литературную премию имени Юрия Казакова, принадлежит перу писателя Николая Кононова
Мнение: Не до сміху
Про те, чому у нас не ображаються на президента, не посміхаються на вулицях і як українки працюють за кордоном пише у своєму блозі на Фокус.ua письменниця Ірена Карпа



Немировский: за рейдерской атакой на "Стальканат" стоят "енакиево-макеевские"

За рейдерской атакой на одесский завод "Стальканат", одним из собственников которого является глава Одесской областной организации партии "Фронт змин" Владимир Немировский, стоит некий Иван Иванович Аврамов.

Азаров заявил, что кризис уже задевает Украину

Экономический кризис уже задевает нашу страну.

Янукович в Мюнхене встретится с Клинтон и Киссинджером

Президент Украины Виктор Янукович в рамках участия в 48-й Мюнхенской конференции по вопросам политики безопасности встретится с Государственным секретарем США Хиллари Клинтон и проведет встречу с бывшим Госсекретарем США Генри Киссинджером.

Азаров заранее знал о морозах

Кабинет министров Украины был проинформирован об аномальных морозах еще за две недели до их наступления.

Азаров верит, что с 2013 года российский газ подешевеет

Текущий год будет последним, когда Украина платит за российский газ такую высокую цену, как сейчас.

Янукович считает Тимошенко единственной преградой на пути в ЕС

Единственным препятствием на пути евроинтеграции Украины является «вопрос экс-премьер-министра Украины Юлии Тимошенко».



Еврокомиссия создала рабочую группу для наблюдения за поставками российского газа
На данном этапе задача группы состоит в том, чтобы понять, справляется ли рынок с обеспечением потребителей газом...
Харьковская таможня изъяла четырех верблюдов у украинца
Составлен протокол о нарушении таможенных правил...
Парубий вышел из партии "Наша Украина"
Как отметил депутат, он не видит возможностей, находясь в рядах партии, реализовать первоочередные задачи...
Янукович назвал "вопрос Тимошенко" единственным препятствием для евроинтеграции
Он добавил, что в настоящее время между оппозицией и властной коалицией фактически нет расхождений в вопросе евроинтеграции Украины...
Власти Одесской области выделят 1,5 млн грн на реконструкцию сгоревшего собора
Для полной реконструкции необходимо более 20 млн гривен...
Возбуждено дело против экс-директора "Приюта для животных"
Уголовное дело возбуждено по части 2 статьи 364 Уголовного кодекса...
Филарет о российском газе для Украины: Вот так братский народ!
По его мнению, в сложившейся ситуации Янукович занял правильную позицию...
В Киеве помощник судьи попался на взятке
При посредничестве родной сестры он получил взятку в 7 тыс. долларов...


В России появится база НАТО
Переговоры о создании логистической базы для НАТО в Центральной России начались еще полтора года назад. Россия готова подписать соглашение о создании в Ульяновске перевалочного пункта для транзита грузов НАТО из Афганистана в Европу.
Тимошенко и Луценко могут помиловать, — регионал
Регионал Владимир Олейник считает, что во исполнение требований ПАСЕ Тимошенко и Луценко могут быть помилованы
Конгресс США готовит резолюцию по Украине, – Немыря
Конгресс США готовит резолюцию, в которой укажет на существование политических узников в Украине. Об этом заявил заместитель лидера партии «Батьківщина» Григорий Немыря
После США дочь Тимошенко отправится в Европу
Дочь экс-премьера Украины Юлии Тимошенко Евгения и представители партии «Батьківщина» планируют продолжить поездки по Европе для информирования о ситуации с политическими заключенными в Украине
Глава администрации саботирует реформы правительства
С таким заявлением выступил глава сельсовета в Херсонской области, открыто обвинив главу местной районной администрации в саботировании реформ правительства.
Участие Тимошенко в парламентских выборах сложно обеспечить легитимным путем, — Литвин
Председатель Верховной Рады Владимир Литвин заявил, что участие в парламентских выборах экс-премьер-министра Украины Юлии Тимошенко и других бывших чиновников сложно обеспечить легитимным путем
Кужель напомнила Кличко о судьбе партии без лидера
Координатор общественного движения «Гражданское сопротивление» Александра Кужель не исключает своего баллотирования в мэры Киева. Об этом она сообщила в комментарии «Главкому».
Батьківщина: США готовы предложить своих врачей для обследования Тимошенко
США готовы предоставить помощь американских врачей для обследования экс-премьера Украины Юлии Тимошенко, заявляют в партии Батьківщина.
Литвин заверил, что не посылал депутатов к Обаме
Депутаты Верховной Рады Украины не брали официальных командировок для участия в Национальном молитвенном завтраке в Вашингтоне с президентом США Бараком Обамой
Эксперты поддерживают инициативу Попова провести киевский референдум
Инициативу главы КГГА Александра Попова поделиться властью с киевлянами, то есть делегировать им право принимать решения по важным вопросам на референдумах, «можно только приветствовать»


E-mail: politicon1@at.ua © Владелец аккаунта, наименование, оформление, база данных, контент сайта, 2007—2015


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Рейтинг сайта по данным Alexa Internet
Вебвизора от Yandex.Metrika на сайте НЕТ!
54.157.61.194

гостевой вход politicon Вверх






Хостинг от uCoz
Счётчик от uCoz:



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0