Politicon Кровавый госпереворот и гражданская война в Украине 23 февраля! Харьков, площадь, Ленин, защита города от бандеровских банд
«  Май 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031


 РАЗДЕЛЫ:

  Партии

  СМИ, блок 1

  СМИ, блок 2

 Архив по 30.06.2011

Приветствую Вас, Гость 08.05.2024, 20:08

Весь архив » 2013 » Май » 18 » 17.05.2013-2 »

21:41
17.05.2013-2


ВО "БАТЬКІВЩИНА"

У справі проти Юлії Тимошенко лише пропаганда і ніяких доказів
pr_a7094.jpg Захисники екс-прем'єр-міністра вимагають припинити політико-пропагандистське шоу й закрити справу проти Юлії Тимошенко
Юлія Тимошенко: усунення режиму – перший пункт нашої європрограми
pr_b4575_.jpg Момент нашого остаточного повернення до Європи сьогодні одночасно і близький, і далекий як ніколи
Юлія Тимошенко: вимагаю розслідувати злочини тюремників
pr_b1668.jpg Відмову у задоволенні цієї заяви я буду вважати співучастю всіх посадових осіб, яким спрямовується ця заява, у злочині проти правосуддя


Партія "УДАР"

В Запорізький області розрізали номери автобуса, який мав доставити прихильників УДАРу до Києва на мітинг опозиції

ДАІшники Запорізької області перешкоджають виїзду активістів «УДАРу» до Києва для участі в акції опозиції  «Вставай, Україно!» 18 травня. Про це повідомили в Запорізькій обласній організації «УДАРу».

УДАР: Поїзд Севастополь-Київ затримали на 5 годин через акцію "Вставай, Україно!”

Поїзд №40 Севастополь-Київ затримали на 5 годин, щоби не допустити вчасного прибуття опозиційних активістів і всіх небайдужих українців, які вирішили висловити свою громадянську позицію, на акцію "Вставай, Україно!”. Про це повідомили активісти партії "УДАР”, що їдуть на мітинг опозиційних сил до столиці. 

Геращенко: Ті, хто причетний до вибіркового правосуддя в Україні, не повинні отримувати візи до Європи

Опозиція апелюватиме до європейських партнерів із проханням не надавати візи для поїздок у країни Європи всім тим, хто причетний до вибіркового правосуддя в Україні. Про це в ефірі телеканалу «Рада» заявила народний депутат фракції «УДАР» Ірина Геращенко. 


ВО "СВОБОДА"

На Донеччині міліціянти брутально витягнули з потяга "Маріуполь – Київ" 30 свободівців, що прямували на акцію "Вставай, Україно!"

17 травня 2013 року ввечері тридцятьох активістів та прихильників ВО "Свобода", які виїхали з Маріуполя Донецької области до столиці на акцію "Вставай, Україно!", міліціянти брутально викинули з потяга у місті Волноваха.

Так, працівники міліції зірвали стоп-кран потяга "Маріуполь – Київ" та, звертаючись до кожного за ім'ям та прізвищем, вивели активістів із вагона. Як зазначають свободівці, міліціянти заздалегідь були поінформовані про особи тих, хто збирається їхати на акцію з Маріуполя залізницею.

Ірина Фаріон у судовому порядку вимагає від Возняка спростування брехливої інформації

17 травня 2013 року народний депутат України свободівка Ірина Фаріон звернулася до Сихівського районного суду Львова з позовом проти Тараса Возняка щодо спростування неправдивої інформації.

Так, 21 квітня 2013 року в етері телеканалу "ЗІК" радник колишнього очільника Львівської облдержадміністрації Цимбалюка – Тарас Возняк оприлюднив неправдиву інформацію, зазначивши, що Ірина Фаріон видає свої книги коштом обласної ради.

Свободівцям масово надходять анонімні листи з погрозами "відправити на лікарняний"

Напередодні загальнонаціональної акції протесту "Вставай, Україно!", яка відбудеться 18 травня 2013 року в Києві за участи лідерів ВО "Свобода" Олега Тягнибока, ВО "Батьківщина" Арсенія Яценюка та "УДАРу" Віталія Кличка керівники та активісти "Свободи" масово отримують анонімні листи та дзвінки із погрозами. Зокрема, державні каральні та контрольні органи, а також невідомі аноніми влаштували тотальний терор проти керівника Київської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олександра Марченка.


Компартія України

Заседание комиссии Киевского регионального отделения Всеукраинского конкурса детского творчества «Украина – глазами детей»
17 мая 2013 года состоялось заседание конкурсной комиссии Киевского регионального отделения Всеукраинского конкурса детского творчества «Украина – глазами детей». В работе конкурсной комиссии приняли участие второй секретарь Киевского ГК КПУ, народный депутат Украины О. В. Левченко и представитель Управления семьи, …
Категория: Партии | Просмотров: 630 | Добавил: Штирлиц
E-mail: politicon1@at.ua © Владелец аккаунта, наименование, оформление, база данных, контент сайта, 2007—2015


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Рейтинг сайта по данным Alexa Internet
Вебвизора от Yandex.Metrika на сайте НЕТ!
3.134.78.106

гостевой вход politicon Вверх






Хостинг от uCoz
Счётчик от uCoz:



Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0