Politicon Кровавый госпереворот и гражданская война в Украине 23 февраля! Харьков, площадь, Ленин, защита города от бандеровских банд
«  Январь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031


 РАЗДЕЛЫ:

  Партии

  СМИ, блок 1

  СМИ, блок 2

 Архив по 30.06.2011

Приветствую Вас, Гость 05.05.2024, 00:14

Весь архив » 2013 » Январь » 28 » 27.01.2013-1 »

06:58
27.01.2013-1
НОВОСТИ ПОЛИТИКИ УКРАИНЫ НОВИНИ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ, Россия, Тимошенко, Янукович, выборы, партия, оппозиция, БЮТ, регион
Политический пульс страны
новости, политика, факты, хроники, комментарии...

Актуальные темы:  



Суды превратили в инквизицию      Криминальная оккупация Украины


ВО "БАТЬКІВЩИНА"

Євгенія Тимошенко: влада використовує проти Юлії Тимошенко фальсифіковані докази
pr_a4976.jpg "Після цих звинувачень міжнародна підтримка моєї мами та її правової позиції посилюється", - сказала Євгенія Тимошенко
Євгенія Тимошенко: влада повністю оголила свої мотиви
pr_a4893.jpg Євгенія Тимошенко заявляє, що в Європі шоковані розвитком подій довкола її матері та інших діячів української опозиції та готують скоординувану відповідь
Депутат Бундестагу: Янукович хоче назавжди позбутися політичного суперника
24225544d7.jpg "Справа перекреслює повторювані Януковичем заяви, що Україна ще у 2013 році підпише угоду про асоціацію з ЄС", - сказала Віола фон Крамон


Партія "УДАР"

УДАР спільно з громадськістю відстояв Десятинний провулок – будівництво заборонили

"УДАР” спільно громадськими активістами відстояв Десятинний провулок – будівництво наразі зупинене. Про це повідомили народний депутат Наталія Новак і депутат Київради Андрій Странніков, які брали активну участь в акціях проти незаконної забудови фундаменту князівського палацу в Десятинному провулку в столиці. 

Більшість гостей Українського ланчу в Давосі проголосували за Україну в ЄС

У Давосі на початку Українського Ланчу оприлюднили результати голосування гостей щодо  вибору зовнішнього вектору України- 57 відсотків проголосували за рух до Європейського Союзу, - розповіла народний депутат від фракції "УДАР” Оксана Продан, яка брала участь у ланчі.

Головою Закарпатського УДАРу повторно обрали Валерія Пацкана

Народного депутата Валерія Пацкана повторно обрали головою Закарпатської обласної організації партії «УДАР». За це рішення проголосували 43 делегати конференції Закарпатського осередку партії, яка відбулася в Ужгороді.


ВО "СВОБОДА"

Марія Чашка: "Фракція ВО "Свобода" готова ініціювати в терміновому порядку скликання сесії Тернопільської обласної ради"

Тернопільщина – єдина в Україні область, де всупереч чинному законодавству, ігноруючи волевиявлення громадян, представники територіальної виборчої комісії блокують введення депутатів Тернопільської обласної ради замість тих, які вибули. Громада області своїм вибором визначила тих, кому довіряє представляти свої інтереси. Всупереч законному народному волевиявленню злочинне недбальство та безвідповідальність членів ТВК на чолі з комуністом Іщенком спотворює вибір Тернопільщини та призводить до неможливості ухвалення низки важливих для життя області рішень, серед яких виявлення політичної позиції виборців, ухвалення якісного і справедливого бюджету області, ефективного вирішення питання функціонування екстреної медичної допомоги тощо.

Запорізька "Свобода" провела марш, присвячений Героям Крут

26 січня 2013 року активісти Запорізької обласної організації ВО "Свобода" спільно з партнерами по опозиції провели марш, присвячений Героям Крут.

Участь в акції взяли понад сто людей. Марш пройшов центральним проспектом Запоріжжя від майдану Поляка до майдану Маяковського. Лунали гасла: "Слава Україні – Героям Слава!", "Україна – понад усе!", "Героям Крут – слава!" По закінченні відбувся урочистий мітинг.

Олександр Мирний: "Замість розв'язання проблеми дегазації пластів влада прискореними темпами взялася за сланцевий газ"

Існує величезна проблема дегазації пластів у шахтах. Але держава не зважає на цю проблему, хоча її розв'язання має забезпечити працю шахтарів та дасть можливість видобувати метан. Однак прискореними темпами "протягує" питання про видобуток сланцевого газу. Мабуть тому що у неї є вузький інтерес. Є гроші, які можуть прийти з-за кордону. Але ці кошти ми можемо залучити під дегазацію пластів. Про це в ефірі ТВі заявив свободівець, заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки Олександр Мирний.


Компартія України

Категория: Партии | Просмотров: 613 | Добавил: DEMO
E-mail: politicon1@at.ua © Владелец аккаунта, наименование, оформление, база данных, контент сайта, 2007—2015


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Рейтинг сайта по данным Alexa Internet
Вебвизора от Yandex.Metrika на сайте НЕТ!
3.128.190.102

гостевой вход politicon Вверх






Хостинг от uCoz
Счётчик от uCoz:



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0