Politicon Кровавый госпереворот и гражданская война в Украине 23 февраля! Харьков, площадь, Ленин, защита города от бандеровских банд
«  Октябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031


 РАЗДЕЛЫ:

  Партии

  СМИ, блок 1

  СМИ, блок 2

 Архив по 30.06.2011

Приветствую Вас, Гость 26.04.2024, 23:20

Весь архив » 2012 » Октябрь » 26 » 26.10.2012 »

18:46
26.10.2012


"Попередні підсумки моніторингу парламентських виборів в Україні 28 жовтня Місією міжнародних спостерігачів від Світового конгресу українців”

Понад 250 міжнародних спостерігачів від Світового конгресу українців (СКУ) проводитимуть моніторинг перебігу парламентських виборів в Україні 28 жовтня. Головним спостерігачем Місії СКУ є колишній посол Канади в Україні Дерек Фрейзер. На прес-конференції в інформаційному агенстві УНІАН (вул. Хрещатик, 4), що відбудеться 29 жовтня 2012 р. об 11:30, представники Місії повідомлять про попередні підсумки моніторингу парламентських виборів в Україні.

Андрій Бондар: В гробу

Колись один наш поет написав дуже лаконічного вірша: "Я був в Мавзолеї. Я Леніна бачив. В гробу"

Кернеса потягнули до суду за агітацію в міськраді

Кандидати у депутати у мажоритарних округах від Об’єднаної опозиції Ігор Балута та Олександр Кірш подали позов проти міського голови Харкова Геннадія Кернеса.

У с. Козин на Волині відкрито інформаційно-консультаційний центр

У с. Козин Рожищенського району Волинської області на базі місцевого будинку культури створено інформаційно-консультаційний центр. Вчора до центру було передано технічне обладнання (комп’ютер та супутня офісна техніка). Інформаційно-консультаційний центр створено та оснащено завдяки Волинському Інституту Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив, який реалізовує проект «Від спільних дій до успіху громад» за фінансової підтримки благодійного фонду «Європейський вектор».

28 жовтня відбудеться інформаційний марафон "Вибори-2012: громадський погляд”

Уточнені результати Національного екзит-полу буде оголошено о 23:00.

Блогери зняли документальний фільм, як Єфремов розвалив завод на Донбасі

Донецькі блогери зняли документальний фільм "Стахановский могильщик " про коксохімічний завод, розграбований на початку 2000-х структурами "регіонала" Олександра Єфремова. Тоді депутат був губернатором Луганської області.

Систематичні порушення Закону про вибори. 2 дні до голосування

Порушення, які відбувалися в останні 40 днів, можуть бути такими, що найбільше виплинули на формування волевиявлення виборців. Соціологічні опитування як загальноукраїнського масштабу, так і регіональні, місцеві, показували однакову тенденцію – 25-30% виборців з тих хто мав намір прийти на вибори, не визначилися за кого голосувати.

Помер політв’язнь Ростислав Доценко. Світла пам’ять!

— перекладач, літературний критик, мовознавець, прозаїк, учасник українського руху опору, політв'язень (1953-63), член Національної Спілки письменників.



ПОСІБНИК ДЛЯ ОФІЦІЙНИХ СПОСТЕРІГАЧІВ

Зразок формулювань та опису можливих порушень виборчого законодавства № з/п Ситуація Опис та формулювання суті порушення Яка норма закону порушена В приміщенні для голосування або біля нього виявлено матеріали передвиборної агітації (листівки, плакати, банери, ручки, блокноти, газети і т.ін)   … Продовження

Избиркомы планируют нарушить порядок подсчета голосов и ограничить права наблюдателей

Киев. 25 октября. УНИАН. В Гражданское движение «Спільна справа» поступает информация о том, что 28 октября участковые избирательные комиссии планируют нарушить порядок подсчета голосов и фактически отстранить наблюдателей от наблюдения за выборами. Об этом координатор движения «Спільна справа» Александр Данилюк … Продовження

В каком случае выборы в Украине могут признать нелегитимными

Препятствование деятельности работы официальных наблюдателей и нарушения при подсчете голосов могут стать достаточной причиной признания выборов на отдельных участках нелегитимными, отмечают эксперты ПО ТЕМЕ: Картину демократичных выборов портят мажоритарщики Даже "регионалы” не верят, что эти выборы будут признаны, — Чорновил … Продовження

Наблюдателям на выборы выдают удостоверения с ошибками и затягивают сроки с их выдачей

Гражданское движение "Спильна справа” сообщает, что за три дня до выборов наблюдатели так и не получили свои удостоверения Фото: obozrevatel.com ПО ТЕМЕ: Европейские наблюдатели: ЦИК не прислушивается к нашим рекомендациям В каком случае выборы в Украине могут признать нелегитимными Законность … Продовження

Суд оштрафував пенсіонерку за відмову голосувати за "регіоналів”

У місті Новий Буг Миколаївської області суд оштрафував пенсіонерку за публічну відмову голосувати за "Партію регіонів” на виборах 28 жовтня. Про це на своїй сторінці Facebook пише правозахисник Дмитро Гройсман. За його словами, місцевий суд у складі судді Васильченко при секретарі … Продовження



Міліція перешкоджає агітації та полює на розклеювачів листівок

У Борисполі затримали 10 осіб, які на стовпах розклеювали листівки з фотографією кандидата в депутати. Про це повідомляє прес-служба Бориспільського МВ ГУМВС України в Київській області. «Як пояснили затримані, листівки їм дав невідомий чоловік та запропонував за винагороду в розмірі 100 гривень розклеїти їх у громадських місцях», — уточнили в міліції. Відносно даних громадян складено адміністративні [...]

МВС ініціює «покращення» у соціальних мережах

Міністерство внутрішніх справ виступає за обмеження анонімності користувачів мережі інтернет і, зокрема, соціальних мереж. Про це журналістам заявив начальник управління по боротьбі з кіберзлочинністю МВС Максим Литвинов. «Головною причиною такого стану поширення й розвитку кіберзлочинності є саме анонімність, тому що вона провокує безкарність. Тому її потрібно скорочувати», — сказав він. У той же час, Литвинов відзначив, [...]

Пилипишин напал на журналиста и попытался разбить видеокамеру. Видео

23 октября 2012 года в актовом зале Киевского национального экономического университета была организована добровольно-принудительная «встреча» кандидата в депутаты по Шевченковском района Виктора Пилипишина со студентами вуза. После агитационной речи кандидата, которая длилась более часа, первый вопрос студентов касался того, почему Виктор Петрович избегает дискуссии со своим основным конкурентом. Проректор КНЭУ по научно-педагогической и воспитательной работе [...]

Гауляйтер Попов по іржавим рейкам звозив Азарова на Троєщину

Голова КМДА Олександр Попов та прем`єр-міністр України Микола Азаров після урочистого відкриття швидкісного трамваю вирушили на Троєщину Як наш повідомляє кореспондент Микола Азаров на вході перевірив роботу турнікетів та по квитку оновленого зразку сів в потяг трамваю №4, який вирушив на Троєщину. Як зазначає кореспондент, журналістів при цьому залишили на станції. Слід зазначити, що на [...]



Азаров запевняє, що фальсифікації при підрахунку голосів не буде

Прем'єр-міністр України Микола Азаров переконаний, що волевиявлення українців на парламентських виборах буде оцінено об'єктивно і вибори пройдуть відкрито.

"Батьківщина" сподівається, що завдяки Мельниченку ГПУ відкриє справу проти Януковича

У "Батьківщині" сподіваються, що Генпрокуратура порушить справи проти Віктора Януковича і Миколи Азарова на основі свідчень екс-майора Миколи Мельниченка.

Глядачі "Молодості" побачили короткометражний альманах "Україна, ґудбай!"

Сучасність - її проблеми, гострі соціальні теми, кохання та підступність - все це на широких кіноекранах. В рамках 42-го кінофестивалю "Молодість" презентували кіноальманах "Україна, ґудбай". До прокатної версії проекту увійшли 6 короткометражок, відзнятих в Україні українськими режисерами.
+Відео

У день виборів Тігіпко чергуватиме у Кабміні

В день виборів 28 жовтня, черговим в Кабміні буде віце-прем'єр-міністр України, міністр соціальної політики Сергій Тігіпко.

Сьогодні в Україні закінчується передвиборча агітація

Сьогодні в Україні останній день агітації перед парламентськими виборами.

FEMENістка показала голі груди в прямому ефірі каналу Al Jazeera

Лідер жіночого руху FEMEN France Інна Шевченко оголила груди в прямому ефірі арабського телеканалу Al Jazeera в знак протесту проти "середньовічних забобонів".

Суд оштрафував пенсіонерку за відмову голосувати за ПР

В Україні вже штрафують за висловлення власної позиції. У місті Новий Буг Миколаївської області суд оштрафував пенсіонерку на півтисячі гривень за публічну відмову голосувати за провладну партію.
+Відео

Дільниці отримують бюлетені та скриньки для голосування

Дільниці отримують бюлетені та скриньки для голосування. У кожному місті за день повинні роздати бюлетені для кількох десятків дільниць. Щоби зробити це швидко, заздалегідь складають графік і повідомляють керівників дільниць, коли приїжджати.
+Відео

Експерти: Після виборів прем'єр-міністром може стати Арбузов

Директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов вважає, що після виборів місце прем'єр-міністра може посісти нинішній глава НБУ Сергій Арбузов.

Місія МВФ: тарифи на газ для українців мають бути дорожчим на 20%

Технічна місія МВФ сьогодні прибуде до Києва обговорити програму реформування фінансового сектору та продовження кредитної програми для України ще на рік. Умови МВФ залишаються незмінні - підвищення внутрішньої ціни на газ на 20% та збалансований бюджет на 2013-й.
+Відео

Відкрилась виставка гравюр XVI-XVIII ст

Рембрандт, Дюрер, Лейденський та мистецтво гравюри. В Національному музеї мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків відкрилась виставка гравюр 16-18 століття "Таємниці старих дошок". Експозиція дозволяє простежити 300-річну історію мистецтва гравюри.
+Відео

ОПОРА: Веб-камери на дільницях - сумнівний доказ у суді

Камери на виборчих дільниях - сумнівний доказ у суді. Про це заявляють у Громадянській мережі "Опора". Мовляв, ЦВК не врегулювала продедуру й час отримання відеозаписів із веб-камер. Тож термін для оскарження результатів виборів у суді може бути не витриманий.
+Відео



Як Тоні Блер «зіграв» на користь передвиборчих гонок в Україні

Колишній британський прем’єр Тоні Блер – політик  з великим багажем досвіду у сфері міжнародної політики – 22 жовтня виступив перед дніпропетровською спільнотою студентів із своєю лекцією «Модернізації країн у ХХІ столітті».

Туберкулёз на избирательном участке

Три члена участковой избирательной комиссии оказались больны открытой формой туберкулёза.

Участковая комиссия №650683 (183 избирательного округа города Херсона) расположена в мореходном училище. На днях, во время визита Натальи Королевской в Херсон, её и Андрея Шевченко приняли в почётные курсанты.

​Обама стал первым президентом США, проголосовавшим досрочно

Кандидаты на пост американского президента агитируют в "неопределившихся штатах".

США не финансирует украинские партии, - посольство

Работники посольства назвали провокацией данные заявления.

"Днепру" засчитано техническое поражение

Теперь Рамос научится считать?




Центр Донецька "посинів" від "регіоналів"

На площі Леніна в центрі Донецька розбили наметове містечко у зв'язку із проведенням мітингу-концерту Партії регіонів "Від стабільності до благополуччя!".

Кернеса потягнули до суду за агітацію в міськраді

Кандидати у депутати у мажоритарних округах від Об’єднаної опозиції Ігор Балута та Олександр Кірш подали позов проти міського голови Харкова Геннадія Кернеса

Мельниченко каже, що повернувся через загрозу його життю

Екс-майор Микола Мельниченко заявляє, що повернувся в Україну через загрозу його життю у США.

Запорізька політика – це така біологія

Нові люди повністю зав’язані на неформальні центри сили з-поза меж області. Тепер у нас все як у людей – маємо "смотрящего", такого собі паралельного губернатора, який контролює стягнення корупційної ренти й спрямовує її на саму гору, на вершину "сімейної піраміди".

Азаров запевняє, що фальсифікації на виборах виключені

Прем'єр Микола Азаров переконаний, що волевиявлення українців на парламентських виборах буде оцінено об'єктивно, і вибори пройдуть відкрито.

Путін заманює співвітчизників за кордоном назад в Росію

Президент Росії Володимир Путін відзначає роль співвітчизників в розвитку російської мови та культури за кордоном.

В Єнакієво будинок культури секретно відремонтують за 5 мільйонів

Міський відділ капітального будівництва Єнакієве Донецької області уклав угоду на капітальний ремонт фасаду будинку культури вартістю 2,44 мільйонів гривень.

Охоронці Януковича за держкошти купили автомийку

Управління державної охорони уклало угоду з ТОВ "Чистий світ – трейд" на придбання портальної мийки легкових автомобілів і мікроавтобусів вартістю 592 тисяч гривень.

Кернес вирішив до iPad-ів купити ще планшети та комп’ютери

Харківська міськрада вирішила купити офісну техніку та програмне забезпечення на загальну суму 1,26 мільйона гривень.


Публікації

Литвин. Адмінресурс в ім’я перемоги

Обрання Володимира Литвина на його четвертий депутатський термін стане живим пам'ятником адмінресурсу. Останній рік було присвячено надметі – обратися до парламенту. Це спрямовувало його поведінку та остаточно скомпрометувало сентиментального циніка.

Thu, 25 Oct 2012 21:54:36 +0300

"Останнє попередження" V-tv

Команда "журналістів-розслідувачів" стартувала з сюжету про Тимошенко в Качанівській колонії. Їхня камера зафільмувала ексклюзивні кадри - жодну іншу камеру до колонії не пускали. Там кажуть, що всі працівники програми "Останнє попередження" – журналісти, оператори, режисери – працюють на громадських засадах і грошей за свої передачі не отримують.

Thu, 25 Oct 2012 14:50:20 +0300

Чи буде Арбузов фінансувати Каськіва

Національний банк пропонує банкам підтримку, якщо ті погодяться фінансувати національні проекти. Цікаво, чому Азаров і Арбузов просять за Каськіва?

Thu, 25 Oct 2012 13:15:34 +0300

Огляд політичних кампаній

"Дивні вибори" - саме так можна позначити нинішню агітаційну кампанію. Партії, які не прагнуть переломити ситуацію з рейтингами, політики, які ігнорують потреби виборців, тисячі кандидатів, які не вміють навіть пообіцяти красиво.

Thu, 25 Oct 2012 13:02:32 +0300

Оксана Забужко: Країну врятують конструктивні громадянські рухи знизу

Більшість українців досі, через двадцять років нашої імітаційної демократії, реально не знають своїх громадянських прав, адже немає традиції, не збереглася в пам’яті живих поколінь…

Thu, 25 Oct 2012 09:13:31 +0300



Financial Times Deutschland: ЕС нужно решить, готов ли он уступить Украину России
Оценка Брюсселем парламентских выборов в Украине будет иметь решающее значение для дальнейшего развития страны. Негативные выводы ЕС вытолкнут Киев в сферу влияния Москвы, пишет Financial Times Deutschland.
Мельниченко объяснил, почему вернулся: Шансов выжить в Украине намного больше, чем в США
Экс-майор Госохраны Николай Мельниченко, который был задержан 25 октября и на данное время его дело об избрании меры пресечения слушает Шевченковский суд Киева, рассказал о причинах своего отъезда из США.
Посольство США отреагировало на скандальное видео в интернете: Мы не финансируем ни одну украинскую партию
Посольство США в Украине отрицает информацию СМИ о том, что якобы предоставляет финансовую помощь каким-либо украинским политическим партиям.
Кабмин назначил дежурного в день выборов
Кабинет министров Украины назначил дежурным в день парламентских выборов 28 октября вице-премьер-министра, министра социальной политики Сергея Тигипко, говорится в распоряжении №820 от 24 октября.
Помочь избирателю. Корреспондент составил досье на партии-фавориты предвыборной гонки
В последнем перед выборами номере журнал Корреспондент представил сжатую презентацию пяти партий, которые могут пройти в парламент.
Батьківщина: Генпрокуратура должна возбудить дела против Януковича и Азарова из-за показаний Мельниченко
В связи с полученными показаниями от экс-майора Госохраны Николая Мельниченко, партия Батьківщина требует от Генпрокуратуры возбудить уголовные дела против Президента Украины Виктора Януковича и премьер-министра Николая Азарова.
Ъ: Власть не скрывает намерений сменить состав Кабмина. Арбузову прочат пост премьера
Лидер фракции ПР Александр Ефремов заявил, что после выборов произойдут кадровые перестановки в правительстве. Как пишет КоммерсантЪ-Украина со ссылкой на экспертов, вместо премьер-министра Николая Азарова главой Кабмина займет руководитель НБУ Сергей Арбузов.
Сегодня в Украине завершается избирательная кампания
Сегодня, 26 октября, в Украине завершается избирательная кампания перед выборами Верховной Рады.
Оппозиция: 70% участковых и окружных избирательных комиссий составляют представители ПР
Благодаря мошенничеству и техническим партиям на сегодня 70% всех участковых и окружных избирательных комиссий составляют представители Партии регионов, заявил народный депутат от БЮТ-Батькивщина Сергей Пашинский.


Новости недели в анекдотах. 19-26 октября

В преддверии выходных Фокус.ua представляет традиционный обзор анекдотов, шуток и интернет-мемов, посвященных ключевым темам новостей недели 19-26 октября. В эти семь дней пользователи обсуждали задержание в аэропорту «Борисполь» Николая Мельниченко, видео с палаты Тимошенко, попавшее в сеть и события предстоящих выборов в Раду

Днепру засчитали техническое поражение, Алиева дисквалифицировали

Днепр наказали за нарушение регламента, Алиева за брань

В посольстве США заверили, что не финансируют украинскую оппозицию

Посольство США в Украине отрицает предоставление финансовой помощи каким-либо политическим партиям в Украине

Свободный игрок. Тягнибок рассказал, как его партия получила шанс пройти в Раду

Сыграв на чувствах разочаровавшегося в либеральной оппозиции электората, «Свобода» получила шанс пройти в Раду нового созыва. О том, как ей это удалось, почему не стоит вести переговоры с Виталием Кличко и как предвыборный тур можно объединить с гастрономическим, Фокусу рассказал лидер националистов Олег Тягнибок

Янукович предупредил Россию: Будем покупать газ там, где это возможно

Украина готова к партнерскому диалогу с Россией по газовым вопросам и поиску компромиссных решений

Будь начеку. О чём нужно помнить в день выборов

Как проконтролировать ход голосования онлайн? Можно ли голосовать с просроченным паспортом? Каким должен быть правильный избирательный бюллетень и что грозит тем, кто захочет унести его домой в качестве сувенира? Фокус составил памятку, которая поможет не растеряться 28 октября, в день парламентских выборов

Адвокат: Задержание Мельниченко происходило согласно закону

Николай Недилько, адвокат задержанного в среду бывшего майора Госохраны Николая Мельниченко, заявил, что не имеет претензий к процедуре задержания подзащитного

Путин: Вступление России в Евросоюз нереалистично

Вступление России в Европейский союз нереалистично, но нужно искать пути сближения

Тигипко назначен дежурным по Кабмину в день выборов

Кабинет министров Украины назначил дежурным в день парламентских выборов 28 октября вице-премьер-министра, министра социальной политики Сергея Тигипко, говорится в распоряжении №820 от 24 октября

Романтика под ключ: В Англии под жилье распродают маяки

В Великобритании появилось сразу несколько маяков на продажу, сообщает The Telegraph.

СК: Показания Развозжаева не являются ключевыми

Показания оппозиционера Леонида Развозжаева или отказ от них не являются ключевыми по делу о подготовке беспорядков, сообщил официальный представитель СК России Владимир Маркин

Батьківщина надеется, что благодаря Мельниченко ГПУ заведет дела на Януковича и Азарова

В связи с полученными показаниями от экс-майора Госохраны Николая Мельниченко, партия Батьківщина требует от Генпрокуратуры возбудить уголовные дела против президента Украины Виктора Януковича и премьер-министра Николая Азарова

Саудовская Аравия выслала трех сотрудников сирийского консульства

В пятницу, 26 октября, власти Саудовской Аравии выслали из страны троих сотрудников консульства Сирии в городе Джидда.

Украинские банки получат рефинансирование под правительственные гарантии, - СМИ

Банкам предоставят дополнительную возможность для привлечения кредитов рефинансирования - в Нацбанке планируют выдавать их под обеспечение в виде векселей, гарантированных правительством



Сегодня в Украине завершается избирательная кампания

Сегодня, 26 октября, в Украине завершается избирательная кампания перед выборами Верховной Рады.

Экзит-пол на выборах будет проводить компания, замешанная в скандале с рейтингом телеканалов

За две недели до конца избирательной кампании GfK Ukraine сообщила о намерении провести экзит-пол совместно с TNS Ukraine для телеканалов.

Аваков заявил, что отказ в его экстрадиции – это вердикт избирательному правосудию в Украине

Арсен Аваков считает, что коллегия судей Римского апелляционного суда, которая приняла решение об отказе в его экстрадиции, вынесла "вердикт избирательному правосудию в Украине".

Битва за Бровары

Бровари – місто, котре на виборах 2012 року нарекли новим «українським Мукечевим». І все тому, що боротьба на 97 окрузі точиться не на життя, а на смерть.

Янукович рассказал, за кого нужно голосовать

Придирчиво относиться к предвыборных заявлений политических лидеров, призвал украинские Виктор Янукович, находясь в Харькове.

Оппозиция: 70% участковых и окружных избирательных комиссий составляют представители ПР

Благодаря мошенничеству и техническим партиям на сегодня 70% всех участковых и окружных избирательных комиссий составляют представители Партии регионов.

Госкомтелерадио: В эфирах ведущих телеканалов оппозиции больше, чем власти

Госкомтелерадио обобщил результаты мониторинга доступа субъектов избирательного процесса к эфирам ведущих общенациональных телеканалов за период 24 сентября - 21 октября 2012 года.

Выборы-2012. Стоп – снято!

На нынешние парламентские выборы зарегистрировалось больше 3 тысяч кандидатов-мажоритарщиков. Однако каждый шестой из них - а это почти полтысячи человек - сошел с предвыборной дистанции!!!



6 дільниць у Росії готові до проведення виборів до ВРУ

Усі шість дільниць у Росії готові до проведення виборів до українського парламенту. Про це звітує надзвичайний та повноважний посол України в Росії, Володимир Єльченко.

У Азарова нема сумнівів у відкритості та об'єктивності виборів

Вибори відбудуться відкрито та об'єктивно. Прийнаймні, у цьому упевнений прем'єр Микола Азаров.

Мельниченко заявив: повернувся через загрозу його життю у США

Микола Мельниченко повернувся в Україну через загрозу його життю у США. Про це він сказав під час засідання Шевченківського суду Києва, який має обрати для нього запобіжний захід.

Українські мусульмани відзначають Курбан-байрам [відео]

Курбан-байрам, або свято жертвоприношення, відзначають мусульмани України. Це головне і найбільш шановане свято ісламу. Триває воно три дні.

У Будапешті відкрилась масштабна художня виставка

Виставка робіт художника Поля Сезанна стартувала у Будапешті. Мета заходу - представити вплив попередників на творчість митця.

Нові акції протесту студентів у Чилі переросли у заворушення

Сутичками із поліцією завершилася чергова акція протесту студентів у Чилі. Вже понад рік молодь вимагає у влади реформ у системі освіти.

Обама проголосував достроково і закликав американців зробити так само

На фінішну пряму виходить передвиборні перегони у Сполучених Штатах. Барак Обама став першим в американській історії чинним президентом, який проголосував достроково.



Мельниченко рассказал, почему сбежал из США в Украину

Бывший сотрудник президентской охраны Николай Мельниченко называет причиной своего приезда в Украину существование угрозы его жизни в США

Донецкий горсовет решил, что оппозиция угрожает выборам

Донецкий городской совет заявляет об угрозе блокирования работы избирательных участков оппозиционными партиями и кандидатами на выборах Верховной Рады

Под Киев свозят танки и пожарные машины

25 октября под Полтавой по трассе Киев-Харьков в киевском направлении двигалась колонна пожарных машин, а также трейлеры, перевозившие танки

«Неформальное» указание Януковича вызвало сбои в работе таможни

Президент Украины Виктор Янукович потребовал детенизировать работу органов Государственной таможенной службы, сообщил информированный источник в правительстве. «Недавно президенту доложили о «серых» схемах импорта по целому ряду товаров и о том, кто из чиновников какое направление курирует

Азаров: Любые басни о том, что выборы могут быть фальсифицированы, исключены

Волеизъявление украинцев на парламентских выборах будет оценено объективно и выборы пройдут открыто, убежден премьер-министр Украины Николай Азаров. «Когда участки закроются, и будет осуществляться подсчет голосов, избирательные комиссии сделают это открыто, под наблюдением камер


Категория: СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА | Просмотров: 774 | Добавил: Штирлиц
E-mail: politicon1@at.ua © Владелец аккаунта, наименование, оформление, база данных, контент сайта, 2007—2015


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Рейтинг сайта по данным Alexa Internet
Вебвизора от Yandex.Metrika на сайте НЕТ!
3.136.97.64

гостевой вход politicon Вверх






Хостинг от uCoz
Счётчик от uCoz:



Онлайн всего: 4
Гостей: 4
Пользователей: 0