Politicon Кровавый госпереворот и гражданская война в Украине 23 февраля! Харьков, площадь, Ленин, защита города от бандеровских банд
«  Октябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031


 РАЗДЕЛЫ:

  Партии

  СМИ, блок 1

  СМИ, блок 2

 Архив по 30.06.2011

Приветствую Вас, Гость 28.04.2024, 20:19

Весь архив » 2012 » Октябрь » 10

НОВОСТИ ПОЛИТИКА УКРАИНА НОВИНИ ПОЛІТИКА УКРАЇНА
Политический пульс страны
новости, политика, факты, хроники, комментарии...

Актуальные темы:   До выборов осталось 18 дней!


Суды превращают в инквизицию      Криминальная оккупация Украины


Блок Юлии Тимошенко

Юлія Тимошенко планує провести зустріч з віце-президентом ПА ОБСЄ
6305701328_ab59eb4ac2_b.jpg "Сьогодні ми з мамою обговорювали це питання. Вона сказала, що про свою згоду на зустріч з пані Вальбургою вже повідомила письмово керівництво колоніі", - сказала Євгенія Тимошенко
США: звільнення Юлії Тимошенко та прозорі вибори - головні умови для збереження відносин з Україною (відео)
mike_hammer.jpg "Це питання залишається у центрі нашої уваги та роботи з членами Конгресу", - сказав помічник Держсекретаря США
Кондоліза Райс: з нетерпінням очікую на зустріч з Юлією Тимошенко
uprok0165a.jpg "Дорога Юліє, я хочу, щоб ти знала, що ти у моїх думках і молитвах. Світ спостерігає за подіями навколо твого ув’язнення, і багато-хто виступає на твій захист", - написала Кондоліза Райс


Народна самооборона

Баганець: ДПтСУ своїми суперечливими заявами давно підірвала віру у об'єктивність
Ми посилаємося не на якісь химерні норми права, а на Конституцію, Кримінально-виконавчий кодекс та перелік захворювань, який затверджений Державним комітетом відбування покарань та Міністерством охорони здоров'я.


Компартія України

Петр Симоненко: Дискредитация КПУ началась из-за поддержки партии молодежью
Антикоммунистическая пропагандистская кампания, которая началась в последний месяц, связана с ростом поддержки коммунистов среди молодежи. Об этом заявил лидер Компартии Петр Симоненко во время встречи с избирателями в Харькове. В частности, он уточнил, что популярность КПУ выросла не в последнюю …
Компартия подготовила законопроекты по контролю над тарифами
Компартия подготовила законодательные предложения, которые дадут возможность обеспечить регулирование тарифной политики в Украине. Об этом заявил лидер Коммунистической партии Украины Петр Симоненко во время встречи с сотрудниками «Химкоксзавода» в Харькове. По его словам, в рамках программы КПУ был разработан ряд …
Александр Голуб: За евроинтеграцию власти нищий народ расплачивается высокой ценой газа
Сергей Тигипко в очередной раз подтвердил намерение власти тянуть Украину в ЕС. И это вопреки интересам украинского народа, и игнорируя очевидные выгоды для Украины от вступления в Таможенный союз. Такое заявление сделал народный депутат Украины от КПУ Александр Голуб, комментируя …
Коммунисты Докучаевска ожидают провокаций и потасовок с оппонентами
11 октября с 09.30 до 12.00 часов в сквере города Докучаевска, по ул. Лихолетова, напротив домов №13, 15/18, состоится встреча избирателей города с народным депутатом Украины Николаем Кравченко. В Донецком обкоме КПУ не исключают, что оппоненты народного кандидата попытаются сорвать …
Ігор Корнійчук: Потрібно повернути країну, яку вкрали у народу
В черговий раз комуністи Хмельницької області демонструють послідовність та принциповість своїх дій. Перший секретар обкому Компартії України, кандидат у народні депутати Ігор Корнійчук разом із помічниками відвідали колишній будинок побуту у смт. Стара Синява. У радянські часи він забезпечував роботою …


Блок Литвина

Сергій Гриневецький: «Державні діячі мають працювати на перспективу, хоча б років на 20 наперед»
У понеділок, 8 жовтня 2012 року, народний депутат України Сергій Гриневецький зустрівся з медичними працівниками Одеської міської поліклініки №16 та подарував новий рентген-апарат. Під час спілкування народний обранець заявив, що ситуація у сфері охорони здоров’я та у фармакології, зокрема, потребує невідкладного вирішення на державному рівні. «Ситуація у сфері охорони здоров’я, зокрема у фармакології, потребує доволі серйозного державного втручання. Я розумію, що зараз триває виборча кампанія, видається багато популізму, багато обіцяють, починаючи від гречки, маслин, ліків і всього іншого, але мені здається, що державні діячі мають працювати на перспективу, хоча б років на 20 наперед», – зазначив Сергій Гриневецький.

СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА

Ещё новости: Ukranews, Ukr.net, Главком, Украина без Януковича!, Досье, Факты, Вікна, ОстроВ, 5 канал, ОБКОМ



Артбазу в Новобогдановке нужно очищать от снарядов еще раз, - губернатор
Председатель Запорожской областной государственной администрации Александр Пеклушенко инициирует повторную очистку от боеприпасов бывших военных складов 275-й артиллерийской базы в Новобогдановке. Пеклушенко выступает за возвращение территории артбазы особого статуса и усиление охраны. Территория по-прежнему несет угрозу населению.
Фермеры требовали под Кабмином урегулировать цены на картофель (видео)
До Кабмiну сьогоднi приiхали фермери з Рiвненщини. Люди вимагали, щоб мiнiстри на державному рiвнi врегулювали закупiвельнi цiни на картоплю. Зараз це 70 копiйок за кiлограм. Фермери порахували, що маe бути втричi дорожче, iнакше картоплю взагалi немаe сенсу вирощувати.
НАТО отложила уменьшение контингента в Косово
Генеральный секретарь НАТО Андерс Фог Расмуссен сказал сегодня в Брюсселе, что Североатлантический альянс и в дальнейшем будет удерживать более чем 6-тысячный контингент по поддержке мира в северной части Косово, где сербское меньшинство отклоняет власть доминирующего в крае этнического албанского большинства.
Суд в Грузии рассмотрит иск Иванишвили о гражданстве
Верховный суд Грузии принял в производство иск лидера победившей на парламентских выборах в стране политической коалиции "Грузинская мечта", миллиардера Бидзины Иванишвили, требующего восстановления в гражданстве. Иванишвили в своем иске требует признать недействительным указ президента Грузии.
Азаров просит кабельщиков вернуть ТВi в сети
Премьер-министр Украины Николай Азаров считает недопустимым ухудшение условий вещания отечественных телеканалов. Он предложил применять санкции на самовольное изъятие провайдерами телеканалов из пакетов программ. "Правительство уделяло и в дальнейшем будет уделять внимание развитию средств массовой информации", - подчеркнул он.
Каталонии не разрешили провести референдум о независимости
Нижняя палата испанского парламента проголосовала против проведения в богатейшем регионе страны, Каталонии, референдума о независимости. В конце сентября глава правительства испанской автономии Артур Мас призвал к проведению досрочных региональных выборов 25 ноября и референдума.
ОБСЕ направит в Украину на выборы рекордное количество наблюдателей
Миссия наблюдателей ОБСЕ на парламентских выборах в Украине будет самой большой за все время работы этой организации за рубежом. Уже в ближайшее время завершится планирование работы миссии наблюдения на выборах. "Нам очень нравится, что вы пригласили такой широкий спектр наблюдателей. Мы ожидали эти выборы", - заявили в ОБСЕ.
Украина проведет институциональную реформу в 2012-2014 годах, - Хорошковский
Украина проведет институциональную реформу в сфере выполнения Соглашения об ассоциации между Украиной и ЕС в течение 2012-2014 годов, Валерий Хорошковский, комментируя распоряжение Кабмина относительно проведения реформы в сфере выполнения будущего Соглашения об ассоциации между нашим государством и ЕС.
Правительство работает над выполнением Плана по либерализации визового режима с ЕС, - Хорошковский
Правительство работает над выполнением плана действий по либерализации ЕС визового режима для Украины, заявил первый вице-премьер-министр Валерий Хорошковский, комментируя принятие Кабмином постановления "Вопросы выполнения Соглашения о финансировании программы "Поддержка секторальной политики управления границей в Украине".
Евродепутат о Тимошенко: Мужчины не хотят видеть у власти женщину
За уголовными делами против экс-премьера Украины Юлии Тимошенко стоят не только политические мотивы, но и нежелание мужчин-политиков допустить к власти женщину, считает депутат Европарламента Ребекка Хармс. По ее словам, Тимошенко является настоящим политическим лидером, который имеет много качеств, недостающих другим политикам.
В Европарламенте уже сомневаются в демократичности украинских выборов
В Европарламенте уже возникают сомнения по поводу демократичности предстоящих парламентских выборов в Украине в виду заключения лидеров оппозиции, сообщила член Европейского парламента Ребекка Хармс. Она пояснила, что в Украине не соблюдаются основные европейские ценности - верховенство права и независимая судебная система.
Коммунисты волнуются, что из-за Северного потока понизят соцстандарты
Запуск первой линии Северного потока Россией уже создал для Украины трудности и нанес удар ГТС страны, а запуск второй линии сократит работу украинской ГТС на 50%, считает лидер КПУ Петр Симоненко. Более того, по его словам, благодаря своей ГТС Украина имела возможность сохранять определенную независимость в газовом вопросе.
В ЕС разбираются, почему украинцам не дают виз
ЕС подтверждает информацию о начале расследования соблюдения странами-участницами соглашения об упрощении визового режима с Украиной, сообщила комиссар Евросоюза по внутренним делам Сесилия Мальмстрем. "Да, мы беседуем со странами-членами, чтобы убедиться, что соглашение об упрощении визового режима с Украиной уважается", - заявила она.
НАТО готовит новую миссию в Афганистане
В Брюсселе проходит встреча министров обороны стран НАТО. В этой встрече также принимают участие представители стран-партнеров альянса в выполнении международных миссий. Совещание проходит на фоне роста в Афганистане числа так называемых "инсайдерских" атак, когда оружие против военных НАТО используют афганские союзники.
Участниц Pussy Riot номинировали на премию Сахарова (видео)
Учасницi панк-молебню "Пуссi Райот" опинилися серед номiнантiв на отримання премii академiка Сахарова. Засудженi Марiя Альохiна, Надiя Толоконникова та Катерина Самуцевич можуть отримати нагороду вже цього року. Премiю заснували в ґвропарламентi. Лауреата визначать 26 жовтня.
Митт Ромни обогнал по популярности Барака Обаму (видео)
За мiсяць до президентських виборiв у США республiканець Мiтт Ромнi вперше обiгнав за популярнiстю президента Барака Обаму. Про це свiдчить останнe соцопитування. Якби вибори вiдбулися сьогоднi, за опозицiонера Ромнi проголосували б 49% виборцiв. А за Обаму лише 45. Опитували соцiологи лише активних виборцiв.
За новые паспорта придется платить каждые 10 лет
За смену новых внутренних биометрических паспортов украинцы будут платить 120 гривен каждые 10 лет. При этом первый биометрический паспорт государство будет выдавать бесплатно при рождении, сообщил народный депутат Василий Грицак. "Первый паспорт государство выдает бесплатно в один год, когда ребенок рождается", - сообщил он.



Даішника-винуватця скандальної "губернаторської" ДТП відпустили (відео)

Новини від ТСН Начальнику управління обласної ДАІ за аварію, в який одна людина загинула і дві постраждали, дали 4 роки і одразу звільнили. (відео)
На Луганщині знайшли вбитим депутата-регіонала

Новини від ТСН У 53-річного чоловіка виявили рубані рани голови.
Невідомі розтрощили майданчик перед кафе сестри Тимошенко (фото)

Новини від ТСН Двоюрідна сестра екс-прем'єра нарахувала збитків на майже 54 тис.грн. (фото)
Євросуд з прав людини розгляне справу Тимошенко лише наступного року

Новини від ТСН Рішення за скаргою Тимошенко мало бути винесене ще до парламентських виборів, але тепер відкладається.
Азаров пропонує 10 років пахати, щоб зробити в Україні Європу

Новини від ТСН Прем'єр не зміг збрехати одеситам про білі фасади.
Азаров заявив, що вибори не вплинуть на мовний закон

Новини від ТСН Прем'єр запевнив, що право людей спілкуватися рідною мовою "не підлягає ніякому перегляду".
Азарова вже 2 роки засмучують одеські фасади

Новини від ТСН "У мене викликає великий жаль зовнішній вигляд міста, нашої перлини", - заявив Азаров.
Ірина Фаріон скасувала у Львові "брутальний" закон про мови

Новини від ТСН Депутати облради навіть не приховують, що їхнє рішення є політичним.
СНІД або рак можуть витягти Луценка із в'язниці

Новини від ТСН Ув'язненого можуть звільнити від відбування покарання, якщо в нього діагностують смертельно небезпечну хворобу.



Литвина потягло на соцальних працівниць?
Всіх працівників соціальної сфери м.Новоград-Волинського змушують(під розписку) з’явитися завтра о 10.00 на зустріч зі спікером,а за сумісництвом кандидатом в депутати,в окрузі №65 В.М.Литвином.
Харківській "Ліцей мистецтв” №133: батьки повстали проти поборів
Тарифи підвищили з 1 вересня поточного року, але повідомили батькам тільки на батьківських зборах ,про які йдеться вище. Батьки обурені цінами на навчання та формою розмови.
Активістка "Відсічі” виграла вже другий суд у Солом’янської міліції і сьогодні буде о 20.10 на 5 каналі.
Солом’янський районий суд м. Києва не знайшов у діях активістки Громадянського руху "Відсіч” Катерини Чепури складу адміністративного правопорушення. Це вже був другий суд, який дівчина
«Очима культури». Блоґ № 1. Вступні зауваги до серії телепередач.
ПОСТЧОРНОБИЛЬСЬКА ПАНОРАМА УКРАЇНСЬКОЇ КУЛЬТУРИ Я започаткував серію авторських передач «Очима культури» на канадській телемережі КОНТАКТ (OMNI TV) в Торонто у березні 2011, і у вступних
В окрузі Борисова "невідомі” поламали антиагітаційний намет
У Києві на Троєщині, в окрузі № 213, де висувається в народні депутати до Верховної Ради наступного скликання нині чинний нардеп і голова київського виборчого
«Все, що нас стосується – вирішується нами!»
У четвер, 11 жовтня, об 11:00 Громадянський рух «Відсіч» закликав студентів вищих навчальних закладів Львова зібратися на площі біля пам’ятника Іванові Франку. Акція стане підсумком першого етапу студентської кампанії «Все, що нас стосується – вирішується нами!», в межах якої, починаючи з 27 вересня, активісти провели серію музичних заходів біля корпусів та гуртожитків львівських ВНЗ.
На Луганщині продовжують приховувати генеральні плани міст
Із 37-ми міст обласного та районного значення Луганської області у жодному місті генеральні плани не є доступними для громадськості у повному обсязі.
Україна може залишитися без вітроенергетики. Експерти
Українські експерти в області відновлювальної енергетики б’ють на сполох – Україна може залишитися без вітроенергетики, якщо Верховна Рада України проголосує за прийняття проекту Закону про внесення змін до ЗУ «Про електроенергетику» (щодо стимулювання виробництва електроенергії з альтернативних джерел енергії) №10183 з урахуванням пропозицій народних депутатів, поданих після прийняття законопроекту у першому читанні.


Через валютну паніку населення скупило майже 2 мільярди доларів
У вересні населення продало валюти банкам на 1,11 млрд доларів, а придбало на 2,91 млрд доларів. Про це йдеться у повідомленні Нацбанку. У регулятора повідомили, що банківські вклади фізосіб зросли на 611,6 млн доларів і на 1 жовтня становили 21,13 млрд … Продовження
Едрю Вілсон: в Україні ніхто не захищений від "людожерської сім`ї” Януковича
Середа, 10 жовтня 2012, 14:03 Версія для друкуКоментарі33 Режим Віктора Януковича дедалі більше стає людожерським, а від зростання його "сім`ї” в Україні ніхто не має захисту. Про це у своїй статті пише експерт європейського аналітичного центру European Council on Foreign … Продовження
Fitch допускає падіння гривні на 10% до кінця року
Про це заявив директор групи із суверенних рейтингів Fitch Ratings Чарльз Севіль, пише DT.UA посилаючись на повідомлення Bloomberg. "Гривня може знецінитися на 10% до кінця року через "досить слабку” довіру до національної валюти”, – сказав Севіль. У той час як … Продовження
Янукович подписал закон о земельном банке
Янукович подписал закон № 5248-VI "О внесении изменений в закон Украины "О банках и банковской деятельности” относительно государственного земельного банка”. Об этом сообщает пресс-служба президента. Данным законом предусматривается передача Кабинетом Министров Украины земельных участков сельскохозяйственного назначения государственной собственности в уставный … Продовження
На Волині студентів зігнали слухати "регіоналку”
Студентів Східноєвропейського університету зняли з пар, щоб вони послухали кандидата від Партії регіонів Катерину Ващук. Це відбулося у понеділок, 8 жовтня, близько 12.30 в корпусі Історичного факультету Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Номер 45 у виборчому списку Партії регіонів … Продовження
Київські священики на службі піарять кандидата в депутати
У Києві священик після служби у церкві розгорнув агітаційну діяльність за кандидата в депутати – самовисуванця Юрія Полуектова. Про це повідомили читачі "Української правди. Київ”. "У неділю, 7 жовтня, на території парафії св. княгині Ольги, що знаходиться на вулиці Вербицького … Продовження


Порошенко здав округ клану Калетників
Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію кандидатом у депутати Верховної Ради батька міністра економічного розвитку і торгівлі Петра Порошенка Олексія у мажоритарному округу № 16 (Вінницька область). Відповідне рішення було ухвалено на засіданні Центрвиборчкому. Комісія скасувала реєстрацію Порошенко на підставі його заяви про відмову балотуватися. Він балотувався в порядку самовисування. Про припинення виборчої кампанії за станом [...]
Сказка России о 160 долларах за газ — это сыр в мышеловке
Предложение России снизить цену на газ до $ 160 за тыс. куб м. в случае вступления Украины в Таможенный союз имеет политическую подоплеку. Такое мнение высказал экс-министр иностранных дел Владимир Огрызко в эфире «Эра-FM». «Это очередной шаг, благодаря которому в Москве собираются поставить крест на нашем европейском направлении развития. Речь идет о целенаправленной кампании, которая [...]
Колишня дружина Олеся Донія спростовує інформацію, що він гомосексуаліст
На Коломийщині невідомі особи викидали із літака листівки із символікою руху «Чесно» від імені колишньої дружини кандидата у мажоритарному виборчому окрузі №88 Олеся Донія. «Ми розійшлися, бо Доній виявився гомосексуалістом» — під таким заголовком зловмисники розповсюдили псевдо-звернення Тетяни Доній до мешканців Коломийщини та Снятинщини. У листівках екс-дружина кандидата нібито закликає відправити «зрадливого збоченця» до «політичного небуття». [...]
Плани Бережної щодо голови Вищої ради юстиції — провокація
Ініціатива «регіоналів» обрати голову Вищої ради юстиції Володимира Колесниченка суддею Уманського міськрайонного суду Черкаської області є психологічним тиском на нього. Таку думку в коментарі журналістам висловив голова Комітету Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Віктор Швець (фракція "БЮТ- Батьківщина”) з приводу зареєстрованого у ВР народним депутатом від ПР Іриною Бережною проекту постанови щодо [...]
Регионалы хотят уволить главу Высшего совета юстиции
Народный депутат Ирина Бережная (фракция Партии регионов) зарегистрировала в Верховной Раде проект постановления "Об избрании Колесниченко Владимира Николаевича на должность судьи Уманского горрайонного суда Черкасской области”. Соответствующий проект был зарегистрирован 5 октября 2012 года. "Предлагается за весомый вклад в реализацию государственной правовой политики, многолетний самоотверженный труд и высокий профессионализм избрать Колесниченко Владимира Николаевича, ранее избранного [...]


Житель Донбасу показав гривні з агітацією за Партію регіонів [Відео]

Користувач YouTube Максим Антонов з міста Димитров Донецької області показав одну із 20-гривневих купюр, на яких вибито "Димитров голосує за №20".

Активісти перевірили готовність дільничних комісій у Києві

Хочеш проголосувати - розгадай загадку, де це можна зробити. На дільниці № 619 у Києві зареєстровано майже 2 тисячі виборців, але знайти саму дільницю вони навряд чи зможуть.
+Відео

Бригинець: З мажоритарниками опозиція та УДАР спізнились

Депутат Київради від БЮТ-"Батьківщина" Олександр Бригинець заявив, що вирішувати питання про висунення спільних кандидатів від Об’єднаної опозиції та партії УДАР треба було раніше.

На вибори в Україні приїде 41 особа від ПАРЄ

Віце-президент ПАРЄ Іван Попеску заявив, що офіційна місія спостерігачів від ПАРЄ на парламентських виборах в Україні складатиметься з 41 особи.

Глухонімий чоловік пограбував ломбард у Донецьку

Злочинець передав касирові записку, в якій було зазначено, що він глухонімий та вимагає грошей, у випадку відмови погрожував підірвати приміщення.
+Відео

Міліція має дві версії вбивства депутата на Луганщині

На Луганщині вбили депутата. Трагедія сталася у місті Сватове. У міліції кажуть, що на виклик прибули вранці. У дворі побачили труп депутата міськради Івана Синька.
+Відео

Березовець: Третина "УДАРу" перейде до Партії регіонів

Політтехнолог Тарас Березовець припустив, що після парламентських виборів 30% партії Віталія Кличка "УДАР" може перейти до Партії регіонів.

Скульптори Пінзеля повезуть у Францію

Роботи українського скульптора Георгія Пінзеля виставлять у Луврі з 21 листопада.
+Відео

Найбільше в новинах на ТБ виявилось інформації про Партію регіонів

Попри найактивніше представлення Партії регіонів на телебаченні, уперше з початку передвиборчої кампанії про неї почала з'являтись швидше негативна, аніж нейтральна інформація.

Міліція попросила українців не затримувати вбивцю з "Каравану"

ГУ МВС міста Києва попередило громадян, що самодіяльність у затриманні "караванського" стрілка може бути небезпечним.

Цієї осені до лав української армії потраплять 615 киян

Сьогодні - звичайні юнаки, а завтра - вже солдати. Понад шість сотень молодих киян та жителів Київщини цієї осені потраплять до лав Збройних Сил України.
+Відео

Вбивця з "Каравану" може мати при собі три пістолети

За словами джерела з МВС, у правоохоронців є інформація, що підозрюваний у "караванівських вбивствах" Ярослав Мазурок може бути озброєним "до зубів".

Мінфін: Ціна на газ у 2013 році залежатиме від ринкової ціни на нафту

Вартість газу в державному кошторисі на наступний рік залежатиме від ринкової ціни на нафту. За словами міністра фінансів Юрія Колобова, наразі макроекономічні показники ще переглядають і уточнюють в уряді



"Грузинская мечта" планирует изменить Конституцию

В политсиле рассказали об обявлении амнистии.

Одну из участниц Pussy Riot освободили в зале суда

В ходе судебного заседания осужденные заявили о своей невиновности.

Азаров требует вернуть ТВі в кабельные сети

Премьер обещает сделать все, чтобы Украину не смогли упрекнуть в ограничении свободы слова.

Экс-начальника областной ГАИ приговорили к условному сроку за ДТП с погибшим

Виктор Пак скрылся с места ДТП, однако на мягкость наказания это не повлияло.

Томенко: "УДАР" превратил в абсурд согласование кандидатов

Политик надеется, что удастся согласовать хотя бы 20 округов.

Молдова отменяет уголовную ответственность за контрабанду

В Украину с территории южного соседа хлынет поток незаконных товаров?




Представник Януковича: виправляти мовний закон буде вже нова Рада
Верховна Рада цього скликання, найімовірніше, не встигне розглянути зміни до закону "Про засади державної мовної політики".
Центрвиборчком з порушеннями до суду майже не ходить
Центральна виборча комісія направляє до суду 2-3% скарг, які надходять до неї щодо ходу виборчої кампанії.
Боксери-олімпійці "випадково" спілкувалися на тлі символіки "Регіонів"
У Донецьку боксери-олімпійці провели майстер-клас на тлі символіки Партії регіонів.
Податківця Житомирщини затримали на хабарі
У Житомирі співробітники Служби безпеки України затримали на хабарі одного з керівників Державної податкової інспекції обласного центру.
У Донбасі "ходять" купюри з агітацією Партії регіонів
У місті Димитров в Донецькій області ходять купюри номіналом 20 гривень, на яких надруковано "Димитров голосує за №20".
Азаров порадив кабельним операторам забезпечити роботу ТВі
Нацрада з питань телебачення і радіомовлення має разом з кабельними операторами переглянути принципи формування пакетів на користь вітчизняних телеканалів.
Тоді всіх журналістів треба не пустити в Раду - глава комітету зі свободи слова
Звернення апарату Верховної Ради щодо позбавлення журналістів "Української правди" Сергія Лещенка та Мустафи Найєма акредитації є нонсенсом.


Чи потрібні виборцям прогнози соціологів?
Кількість рейтингів прямо пропорційна до часу, який залишився до виборів. Правда, не всім рейтингам можна довіряти, кажуть експерти. Але якщо результати досліджень більш-менш схожі – тоді можна побачити справжні прогнози про життя після виборів. На сьогоднішній час найбільш відомі соціологічні компанії сходяться у висновках, щодо майбутнього парламенту проходять Партія регіонів, «УДАР», Об’єднана опозиція, Комуністична партія та ВО «Свобода».   «За нашими ...
Об’єднана опозиція втрачає рейтинги через пасивність її лідерів?
Рейтинги Об’єднаної позиції падають, тому що вони не змогли запропонувати виборцям альтернативи, а партійний список, який включає колишніх «ворогів» тільки додав сумніву, – кажуть експерти.


Двух участниц Pussy Riot в ближайшие дни этапируют в колонию
Осужденных участниц Pussy Riot Надежду Толоконникову и Марию Алехину в ближайшие 10 дней этапируют в колонию.
В Донецкой области появились купюры с агитацией Партии регионов
В Димитрове в Донецкой области появились купюры номиналом 20 гривен, на которых нанесена надпись Димитров голосует за №20.
В Киеве неизвестные вырвали прядь волос у девушки, которая агитировала за оппозиционера
Сегодня, 10 октября, оппозиция заявила об избиении неизвестными девушки-агитатора в Оболонском районе Киева.
Арестованный за шпионаж канадский офицер признал свою вину
Канадский офицер Джеффри Пол Делайл признал себя виновным в шпионаже. По данным СМИ, он передавал секретную информацию России.
На одно место в парламенте претендуют два нарушителя закона - исследование
На одно место в новом составе Верховной Рады претендует два кандидата, нарушающих действующее законодательство, заявили в движении ЧЕСНО.
Евродепутат сомневается в демократичности выборов в Украине
Парламентские выборы в Украине вряд ли будут справедливыми и демократичными, заявила депутат Европарламента Ребекка Хармс. Она назвала это одной из проблем для подписания соглашения об ассоциации ЕС - Украина.
Журналистов Украинской правды хотят лишить аккредитации в Раду из-за плаката
Аппарат Верховной Рады просит Комитет по вопросам свободы слова рассмотреть вопрос о целесообразности пропуска журналистов Украинской правды Сергея Лещенко и Мустафы Найема на заседание парламента следующего созыва.
Путину присвоили восьмой дан по дзюдо
Международная федерация дзюдо (МФД) присвоила президенту России Владимиру Путин восьмой дан.
Премьер Ирака выразил солидарность с позицией России по Сирии
Премьер Ирака Нури аль-Малики провел переговоры с главой РФ Владимиром Путиным, обсудив ситуацию в Сирии.
В Ирландии ожидается нефтяной прорыв
Разработка потенциальных месторождений на шельфе приведет к нефтяному буму в Ирландии, заявляет Тони О'Рейли, глава компании Providence Resources.
Еще десять кандидатов сошли с предвыборной дистанции
ЦИК отменил регистрацию еще десяти кандидатов в депутаты, которые баллотировались в одномандатных округах.
Ровенская прокуратура отменила возбуждение дела по факту кражи агитматериалов Нашей Украины
Прокуратура города Ровно отменила постановление горотдела милиции о возбуждении уголовного дела по факту кражи агитационных материалов из местного офиса партии Наша Украина и вернула документы на дополнительную проверку.


Украина под властью «Семьи»
В Украине установилась людоедская система, где все зависит от "Семьи" Президента Виктора Януковича, заявил эксперт европейского аналитического центра European Council on Foreign Relations Едрю Уилсон.
Высший спецсуд разрешил считать партию Тягнибока нацистской
Стали известны подробности судебного процесса по иску партии "Свобода" к газете "Коммунист", которая написала о "нацистской сущности" партии Олега Тягнибока и ее связях с олигархами. Суд поддержал коммунистов.
В оппозиции считают поиски стрелка из «Каравана» предвыборным шоу
"Все поведение МВД свидетельствует о том, что у них есть приказ - не ловить, а тянуть время. Чтобы до 28 октября люди обсуждали новостной сериал, а не коррупционную власть", - считает Владимир Арьев.
Кличко готов снимать своих кандидатов, но не хочет кулуарных договоренностей с Яценюком
Партия УДАР не будет принудительно снимать своих мажоритарщиков на съезде. Виталий Кличко надеется на сознательность своих кандидатов.
Обама ударит по Ирану, чтобы накануне выборов поднять свой рейтинг
США и Израиль рассматривают возможность совместного нанесения удара по иранским ядерным объектам в ближайшее время, что, в частности, поднимет предвыборный рейтинг президента Барака Обамы.
На Николаевщине аграрий платил крестьянам 5 грн за год пользования их имущественным паем (документ)
В селе Чаусово-2 Первомайского района Николаевской области "Агрофирма Корнацких" предлагала крестьянам сдавать их имущественные паи в аренду за 5 грн в год. Об этом рассказали местные жители.
Визит Ангелы Меркель в Грецию сравнили с фашистской оккупацией
«Третий Рейх уничтожил нашу независимость, а Четвертый Рейх раздевает нас», - скандировали демонстранты, растянувшие у здания парламента огромный флаг Германии, исписанный антигерманскими лозунгами и «украшенный» гитлеровскими свастиками.
МИД Германии не дал бундестагу принять антипутинскую резолюцию
В первоначальном варианте депутаты жестко критиковали положение в России после возвращения Владимира Путина в Кремль, но в итоговом осталось только упоминание самых резонансных тем.
Иванишвили и Саакашвили решили вместе вести Грузию в НАТО
В Тбилиси состоялась первая после парламентских выборов встреча президента Грузии Михаила Саакашвили и лидера коалиции "Грузинская мечта" Бидзины Иванишвили.
Медведчук не хочет «грузинского чуда» для Украины
Лидер общественного движения «Украинский выбор» Виктор Медведчук считает, что парламентские выборы в Грузии - серьезный повод, чтобы задуматься над внутренней и внешней политикой Украины.
Тимошенко из тюрьмы рассылает письма в поддержку кандидатов от оппозиции
Юлия Тимошенко начала писать письма в поддержку кандидатов от оппозиции, которые баллотируются в Верховную Раду по мажоритарным округам.
Брат Ющенко попался на подкупе избирателей
Родной брат экс-президента Украины Виктора Ющенко занимается подкупом избирателей, раздавая пакеты с продуктами в городе Бурынь Сумской области. В "Нашей Украине" говорят, что депутат "помогает людям".
Глава МинЧС Балога перешел в оппозицию к Януковичу
Глава МинЧС Виктор Балога пошел против почетного председателя Партии регионов Виктора Януковича и призывает голосовать за кандидатов в Раду от оппозиционных партий "Свобода", "Батькивщина" и УДАР.
Тигипко уверяет, что рейтинги Партии регионов растут из-за «покращення життя»
Вице-премьер-министр Сергей Тигипко заявляет, что украинская власть достигла две свои основные цели, которые ставила перед собой с самого начала, поэтому рейтинги Партии регионов неуклонно растут.


Активісти "Відсічі" зірвали передвиборчий виступ Журавського [відео]
Активісти громадсього руху "Відсіч" втрутилися у передвиборну акцію народного депутата Віталія Журавського на Житомирщині.
Стець: заборонити журналістам УП вхід до ВР - це нонсенс
Нонсенсом назвав прохання апарату Верховної Ради не пускати журналістів "Української правди" до парламенту - голова Комітету з питань свободи слова та інформації Юрій Стець. Він наголосив, що ні Сергій Лещенко, ні Мустафа Найем не порушили жодної норми закону. Стець зауважив, що це його власна точка зору, а не позиція комітету. Утім, його члени від опозиції ніколи не проголосують за позбавлення журналістів акредитації - каже депутат.
Донецьк. Глухонімий чоловік пограбував ломбард
Пограбування у Донецьку. Там із одного з міських ломбардів винесли 13 тисяч гривень.
Під Кабміном фермери протестували проти занижених закупівельних цін на картоплю [відео]
Базар під Кабміном. Фермери приїхали продавати урядовцям картоплю. Це акція протесту проти низьких закупівельних цін на врожай. Селяни із Рівненщини, що її влаштували, вимагають внести картоплю до переліку продуктів, достатність закупівельних цін на які гарантувалася б урядом.
У Дніпропетровську невідомі розгромили кав'ярню двоюрідної сестри Тимошенко
Кримінальну справу порушили дніпропетровські правоохоронці за фактом погрому кав'ярні, яка належить двоюрідній сестрі Юлії Тимошенко - Тетяні Шараповій.
"Свобода" пікетує управління СБУ в Івано-Франківську
Пікет поблизу обласного відділення СБУ в Івано-Франківську. На мітинг зібралися кілька десятків "свободівців".
Апарат ВРУ просить не пускати до парламенту журналістів "Української правди"
Не пускати до парламенту журналістів "Української правди" - з таким проханням до Комітету з питань свободи слова звернувся апарат Верховної Ради.
"Київводоканал": квитанції за експертизу якості води з крану - афера
Квитанції з проханнями сплатити експертизу якості води з крану - це афера. У "Київводоканалі" заявляють, що не причетні до повідомлень про оплату.
Національна бібліотека для сліпих потребує негайного ремонту
В очікуванні заморозків - Національна бібліотека для сліпих імені Островського. З початком холодів низька температура в приміщенні робить його непридатним для роботи. Все через застарілі систему опалення та вікна. Приміщення бібліотеки вже давно потребує ремонту, проте й донині коштів на нього немає.
У Києві мітингували проти забудови спортивного майданчика
Мітинг проти забудови спортивного майданчика відбувся у столиці. Майже сто людей взяли у ньому участь.
У ватажка угруповання ісламістів у Франції виявили вибухові матеріали
Матеріали для виготовлення вибухівки знайшла французька поліція в рамках розслідування справи радикальних ісламістів. Зараз правоохоронці обшукують будинок, де міг бути підпільний цех.
Україна направить до Косово додатковий підрозділ миротворців
Додатковий підрозділ українських миротворців спрямують до Косова вже у листопаді. Про це повідомив голова місії України в НАТО, Ігор Долгов, після дводенного засідання Північноатлантичної ради на рівні міністрів оборони у Брюсселі.


Яценюк уличил Партию регионов во лжи на биллбордах
Второй номер в списке Объединенной оппозиции Арсений Яценюк уличил Партию регионов в неправдивой агитации
Турция получила мировую награду туризма «World Travel Awards» 2012
Всемирные награды в области туризма, так называемые «Оскары Туризма», World Travel Awards 2012 нашли своих владельцев в Европе
Бродский обматерил депутата-регионала
Глава Госслужбы по вопросам регуляторной политики и развития предпринимательства Михаил Бродский эмоционально отреагировал на заявление депутата-регионала Василия Грицака о том, что биометрические паспорта будет производить матрасная фирма «Венето», связанная с Бродским
Руководитель ГАИ получил условный срок за скандальное ДТП
Виновника скандального «губернаторского» ДТП, в котором фигурировало авто председателя Тернопольской ОГА Валентина Хоптяна, отпустили прямо из зала суда, сообщает ТСН
Кличко забрал часть наших избирателей – бютовец
Председатель киевского штаба Объединенной оппозиции Юрий Одарченко не исключает, что часть электората «Батькивщины» ушла к «УДАРу»
Регионалов – больше всех в телевизоре
Партия регионов является лидером среди политических сил, деятельность которых освещается на телеканалах
Валерия Новодворская: «Что ждет Грузию при Иванишвили?» (ВИДЕО)
Общественный деятель Валерия Новодворская обратилась к гражданам Грузии и рассказала какой страна будет при Михаиле Саакашвили, и какой при Бидзине Иванишвили.


E-mail: politicon1@at.ua © Владелец аккаунта, наименование, оформление, база данных, контент сайта, 2007—2015


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Рейтинг сайта по данным Alexa Internet
Вебвизора от Yandex.Metrika на сайте НЕТ!
3.14.15.94

гостевой вход politicon Вверх






Хостинг от uCoz
Счётчик от uCoz:



Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0