Politicon Кровавый госпереворот и гражданская война в Украине 23 февраля! Харьков, площадь, Ленин, защита города от бандеровских банд
«  Июнь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930


 РАЗДЕЛЫ:

  Партии

  СМИ, блок 1

  СМИ, блок 2

 Архив по 30.06.2011

Приветствую Вас, Гость 08.05.2024, 02:23

Весь архив » 2013 » Июнь » 7 » 7.06.2013-1 »

22:55
7.06.2013-1

СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА

Ещё новости: УНИАН, Ukranews, Ukr.net, Главком, Украина без Януковича!, Досье, Факты, Вікна, ОстроВ, 5 канал, ОБКОМ



Оппозиция покинула сессионный зал парламента
Сессионный зал Рады по состоянию на 12:00 практически опустел. Возле трибуны находится лишь четыре народных депутата, среди которых лидер УДАРа Виталий Кличко. Работа парламента была заблокирована оппозицией со вчерашнего дня. Оппозиция требует принятия постановления о выборах в Киеве и перевыборах в проблемных округах.
Яценюк убежден, что покинувших партию депутатов перекупили
Лидер фракции "Батькiвщина" в ВР объясняет выход из своей политической силы ряда нардепов, которые были членами "Фронту змiн", их подкупом. "Потому что идет атака только на нас. И дай Бог, чтобы других не атаковали. Вы видели вчера заявление наших депутатов... Идет борьба с крупнейшей оппозиционной фракцией", - отметил Яценюк.
Бельгия сократила финансирование королевской семьи (видео)
У Бельгii скорочують фiнансування королiвськоi сiм'i та обкладають ii податками. Дотацii зменшуються приблизно наполовину. Це пов'язано з урiзанням бюджету. Так, наприклад, спадкоeмець трону - принц Фiлiп - матиме на рiк 680 тисяч eвро, з них пiвмiльйона - на представницькi витрати, за цi грошi треба буде звiтувати.
Съезд "Батькiвщини" пройдет на следующей неделе
Объединительный съезд "Батькiвщини" состоится на следующей неделе, заявил один из лидеров "Батькiвщини" Александр Турчинов. По его словам, такое же мнение разделяют и другие члены партии "Батькiвщина", а также руководители партийных организаций. "Форс-мажора, во всяком случае, я не предвижу", - сказал Турчинов
Оппозиция готова прийти на внеочередное заседание, инициированное "регионалами"
Оппозиция будет участвовать во внеочередном заседании парламента. "Они хотят на следующей неделе собрать подписи и провести внеочередную сессию. Нет вопросов. Если они думают, что депутаты от оппозиции не приедут - приедут", - сказал лидер фракции "Свобода" Олег Тягнибок.
Владимир и Людмила Путины еще не оформили развод официально (видео)
Володимир i Людмила Путiни ще не оформили своe розлучення офiцiйно, але iхнe рiшення - остаточне. Про це повiдомив прес-секретар росiйського президента у вiдповiдь на численнi запити журналiстiв. Подружжя Путiних заявило про розрив напередоднi ввечерi. Вони вийшли до медiйникiв пiсля перегляду балету у Кремлiвському палацi.
Есть еще четыре заявления о выходе из "Батькiвщини", - Литвин
Народный депутат Владимир Литвин заявляет, что всего было шесть заявлений депутатов о выходе из фракции "Батькiвщина". "Насколько мне известно, таких заявлений было шесть...", - отметил он. Вместе с тем, он добавил, что "пока не следует надеяться на какую-то массовую миграцию, однако депутаты активизируются к 2015 году".
"Регионы" собирают подписи за проведение внеочередного заседания
"Я дал поручение собрать необходимое количество подписей для того, чтобы провести внеочередное пленарное заседание. Как только подписи будут собраны, мы официально это оформим, и тогда это заседание проведем. Это будет заседание для тех, кто желает работать", - сказал Ефремов.
"Регионалы" уходят из зала Рады, говорят о внеочередном заседании
Депутаты фракции Партии регионов покидают сессионный зал Верховной рады. "Сегодня мы уходим. Работы не будет", - сказал депутат фракции Партии регионов Анатолий Кинах. Он также сообщил, что во фракции Партии регионов обсуждается инициатива созвать внеочередное заседание Верховной рады.
Кенийские посвстанцы получат компенсации от британских властей (видео)
Британiя виплатить компенсацii мешканцям своei колишньоi колонii. Екс-повстанцi в Кенii отримають 14 мiльйонiв фунтiв стерлiнгiв. Питання про вiдшкодування порушили торiк четверо кенiйцiв-ветеранiв. Вони звернулись до лондонського суду та звинуватили колонiзаторiв у масових знущаннях над партизанами.
Оппозиция продолжает блокировать трибуну Рады
Депутаты фракции "Батькiвщина" заблокировали трибуну и президиум Верховной рады до начала заседания в пятницу. Около 30 народных депутатов окружили трибуну, а также разместились на местах председателя Верховной рады и двух его заместителей в президиуме. Оппозиционеры также подперли стульями двери входа в президиум.
"Батькiвщина" пожаловалась Тимошенко, что Яценюк хочет "подмять" под себя партию
Незадолго до съезда "Батькiвщини", на котором должно окончательно оформиться лидерство "Фронта змiн", значительная часть старых соратников Тимошенко решилась на смелый шаг: они направили письмо, в котором описали гнетущую ситуацию, которая сложилась в партии, отметили виновников - Яценюка и Мартыненко, и спросили у Тимошенко, что делать.
Премьер Турции призвал прекратить протесты
Премьер-министр Турции Реджеп Тайип Эрдоган, срочно вернувшийся из поездки по странам северной Африки, призвал демонстрантов по всей стране прекратить антиправительственные протесты. Премьер заявил, что протесты, начавшиеся на прошлой неделе, граничат с нарушением закона.
В протестующую Турцию вернулся премьер-министр (видео)
Прем'eр-мiнiстр Туреччини - Реджеп Таiп Ердоган - повернувся додому пiсля турне африканськими краiнами. Незважаючи на пiзню годину, в аеропорту Стамбула його зустрiчали тисячi прихильникiв. Вони радо вiтали прем'eра i запевняли, що ладнi хоч померти за нього. У вiдповiдь на це Ердоган виголосив палку промову.
Сегодня суд рассмотрит иск Луценко к Кузьмину
Киево-Святошинский районный суд Киевской области рассмотрит в пятницу жалобу экс-министра внутренних дел Юрия Луценко в отношении действий первого заместителя генпрокурора Рената Кузьмина. Об этом сообщили в пресс-службе Луценко. Луценко будет присутствовать на суде.
В городе Марганец депутаты выразили недоверие мэру (видео)
У Марганецькiй мiськiй радi депутати висловили недовiру меру мiста Олегу Бeдняку. За його вiдставку проголосували 24 iз 30 обранцiв. Мiському головi закидають чималi борги, що накопичилися в комунальному господарствi та шахрайство пiд час тендерiв. Сам мер зi звинуваченнями не погоджуeться i у вiдставку не збираeться.
Оппозиция вновь блокировала Верховную раду (видео)
Сьогоднi маe вирiшитись майбутнe парламенту, бо працювати у такому режимi далi неможливо. Напередоднi робота Верховноi ради знову була заблокована. Спочатку опозицiонери вимагали, щоб президент особисто виступив зi своiм зверненням, а коли дiйшло до питання про перевибори в проблемних округах - в хiд пiшли кулаки.
Владимир Путин разводится с женой (видео)
Президентське подружжя Володимир i Людмила Путiни подають на розлучення. Вони заявили про це пiсля перегляду балету у Кремлi. Поки що подружжя вийшло до камер разом. Путiни прожили разом 30 рокiв. Останнiм часом пара все рiдше з'являлася на публiцi разом. Це перше президентське розлучення на пострадянському просторi.




Опозиція точно відвідає можливе позачергове засідання

Член фракції "Батьківщина" Олександр Турчинов повідомив, що опозиційні партії будуть присутніми на імовірному позачерговому зібранні у Верховній Раді. Нагадаємо, підписи про це наразі збирає Партія регіонів.

Адвокати оскаржують рішення про вихід Тітушка на волю

Адвокати журналістів Ольги Сніцарчук і Владислава Соделя, які були побиті під час мітингу 18 травня, подали апеляцію на рішення суду, яке дозволяло випустити головного підозрюваного Вадима Тітушка на волю.

Турчинов підозрює, що опозицію провокуватимуть спамом та анонімними листами

Нардеп від "Батьківщини" Олександр Турчинов відмовився коментувати скаргу представників "Батьківщини" до Юлії Тимошенко, оскільки не вірить у правдивість такого звернення.

У компаніях Ахметова та Пінчука не знають, чому відновили процес щодо "Криворіжсталі"

У компаніях СКМ та EastOne, які належать Рінату Ахметову та Віктору Пінчуку відповідно, стверджують, що не знають, чому відновлено справу про оскарження "Інвестиційно-металургічним союзом" рішення суду.

Литвин каже, що ще 4 нардепи вийдуть з "Батьківщини"

Позафракційний нардеп Володимир Литвин сьогодні заявив, що вийти з фракції "Батьківщина" вирішило ще 4 депутати. Він каже, що їхні заяви про вихід у Раді не зачитували, бо сподівалися, що це врятує від блокування парламенту.

Виїзного засідання поки що не буде, але буде позачергове, - Партія регіонів

Лідер регіоналів у Раді Олександр Єфремов сказав, що їхня партія збирає підписи за проведення позачергового засідання Верховної Ради. Водночас він запевнив, що сьогодні виїзного засідання не буде.
+Відео

"Батьківщина" поскаржилась Тимошенко на Яценюка [Документ]

Представники "Батьківщини" написали Юлії Тимошенко листа зі скаргою на Арсенія Яценюка та Миколу Мартиненка, які намагаються захопити партію "Батьківщина" та не роблять нічого для звільнення екс-прем'єрки.

У Києві на навчаннях відпрацьовували екологічну аварію [Відео]

За легендою, на території водоканалу із цистерни витік хлор. Вдихання його випарів може закінчитися майже миттєвою смертю.
+Відео

В Україні сьогодні - знову штормова погода

На п'ятницю в Україні оголошено штормове попередження. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Опозиціонери на чолі з Яценюком заблокували Раду [Фото]

Сьогодні зранку опозиція продовжила блокувати трибуну Верховної Ради. Голови фракцій мають поговорити про розблокування з Володимиром Рибаком.

На Харківщині іномарка зіткнулась з маршруткою: загинув водій автівки

На Харківщині одна людина загинула та ще п'ятеро постраждали у ДТП за участю легковика та пасажирського автобуса.

Опозиція вирішує, чи блокувати далі парламент

Народні депутати зранку вирішать - як парламент працюватиме далі. Напередодні домовитись так і не вдалось, в опозиції не виключають - блокуватимуть трибуну і надалі. Але тепер регіоналам дорікають ще й неперсональним голосуванням.
+Відео

Україна не зможе одночасно інтегруватися і до ЄС, і до Митного союзу, - ПАРЄ

Експерти ПАРЄ застерігають - не варто укладати будь-яких угод з Митним союзом напередодні підписання Асоціації з ЄС. Та, вочевидь, український Президент так не вважає і навряд чи прислухатиметься до порад, кажуть аналітики.
+Відео

Засідання суду у справі ЄЕСУ відбудеться без Тимошенко

Засідання Київського районного суду Харкова у справі ЄЕСУ відбудеться без участі Юлії Тимошенко.
+Відео

Кличко: Ми не дамо змінити зовнішній вектор України

У партії УДАР переконані, що Угода про асоціацію з ЄС має бути підписана цього року, на Вільнюському саміті Східного партнерства. УДАР збирається захищати євроінтеграцію України.

Головні події четверга, 6 травня

Опозиція заблокувала Раду. Свободівці та регіонали побилися у Раді. Тушки з "Батьківщини".

В Україні буде тепло, але дощитиме

Згідно з прогнозами Укргідрометцентру, на території України очікується тепла, але волога погода. Місцями пройдуть грози.

Категория: СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА. Подробности, ТСН. | Просмотров: 790 | Добавил: Штирлиц
E-mail: politicon1@at.ua © Владелец аккаунта, наименование, оформление, база данных, контент сайта, 2007—2015


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Рейтинг сайта по данным Alexa Internet
Вебвизора от Yandex.Metrika на сайте НЕТ!
18.191.223.123

гостевой вход politicon Вверх






Хостинг от uCoz
Счётчик от uCoz:



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0