Politicon Кровавый госпереворот и гражданская война в Украине 23 февраля! Харьков, площадь, Ленин, защита города от бандеровских банд
«  Ноябрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930


 РАЗДЕЛЫ:

  Партии

  СМИ, блок 1

  СМИ, блок 2

 Архив по 30.06.2011

Приветствую Вас, Гость 05.05.2024, 17:41

Весь архив » 2013 » Ноябрь » 7 » 6-7.11.2013 »

10:51
6-7.11.2013

НОВОСТИ ПОЛИТИКИ УКРАИНЫ НОВИНИ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ, Россия, Тимошенко, Янукович, выборы, партия, оппозиция, БЮТ, регион
Политический пульс страны
Факты, хроники, комментарии...

Актуальные темы:


С 22 АПРЕЛЯ 2011 СУДИЛИЩЕ ГОНГАДЗЕ ПЕНСИОННАЯ РЕФОРМА ДИКТАТУРА
Майдан предпринимателей. Судилище над участниками Налогового Майдана Тимошенко. Политические репрессии: режим Януковича назначил Тимошенко 7 лет! ГОНГАДЗЕ. Кто организаторы убийства? Кучма? Литвин? ..? Дело замяли? Пенсионная реформа - пенсионный геноцид Репрессии против СМИ, цензура
Судилище над участниками
Налогового Майдана
Политические репрессии:
режим Януковича
назначил Тимошенко
7 лет!
Кто организаторы?
Кучма? Литвин? ..?
Дело замяли?
ПЕНСИОННЫЙ ГЕНОЦИД! РЕПРЕССИИ ПРОТИВ СМИ
УКРАЇНА МОВНА ПРОВОКАЦІЯ ВЫБОРЫ ЭКОЦИД ГРАБЁЖ
УКРАЇНА. Конституционный переворот Мовна провокація регионалов ВЫБОРЫ ЭКОЦИД. Украина. Харьков ГРАБЁЖ НАРОДА УКРАИНЫ
Конституционный
переворот
"РЕГИОНАЛОВ" Президента-2015 УКРАИНА, ХАРЬКОВ НАРОДА УКРАИНЫ

Суды превратили в инквизицию      Криминальная оккупация Украины

БАТЬКІВЩИНА, БЮТ, Тимошенко

ВО "БАТЬКІВЩИНА"

Влада маніпулює інформацією щодо Юлії Тимошенко для зриву угоди з ЄС
pr_a8051.jpg "Американський суд визначився, що ані компанія ЄЕСУ, ані "Сомалі" не мають жодного відношення до якихось корупційних оборудок будь-кого"
Юлія Тимошенко: я залишаюся оптимістом – опозиція в ВР зробить все для підписання угоди з ЄС
1358178152_timoshenko16.jpg "Зараз нам всім потрібно діяти заради європейського майбутнього самим швидким та реалістичним шляхом, незважаючи на інтереси та амбіції"
Місія ЄП: потрібна консолідація усіх політсил для вирішення справи Юлії Тимошенко
pr_a6195.jpg Місія ЄП закликає всі парламентські політичні сили консолідувати свої зусилля задля ухвалення зкону, що дозволить вирішити справу Юлії Тимошенко

УДАР, Кличко

Партія "УДАР"

Кличко: У Януковича є останній шанс відмовитися від вбивчого для України сценарію зриву європейської інтеграції

Президент Віктор Янукович і його команда намагаються зірвати підписання Угоди про асоціацію України і стати на заваді європейській інтеграції. Про це заявив лідер фракції "УДАР” Віталій Кличко під час мітингу на підтримку європейського вибору України під Верховною Радою.

Кличко взяв участь в засіданні комітету парламенту, де розглядали законопроекти щодо долі Тимошенко

Лідер "УДАРу" Віталій Кличко взяв участь в засіданні комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності. На комітеті депутати розглянули законопроекти про прокуратуру та проекти законів щодо вирішення питання Юлії Тимошенко.

Агафонова: Влада блокує розгляд опозиційних поправок до законопроекту щодо посилення гарантій незалежності суддів

Депутати опозиції покинули засідання комітету Верховної Ради з правової політики, оскільки провладні фракції планують залишити без розгляду поправки і пропозиції до змін до Конституції щодо посилення гарантій незалежності суддів, запропоновані опозицією. Про це повідомила народний депутат від «УДАРу» Наталія Агафонова.

СВОБОДА, Тягнибок

ВО "СВОБОДА"

Відбулося друге засідання Уряду національної альтернативи ВО "Свобода"

6 листопада 2013 року відбулося друге засідання Уряду національної альтернативи ВО "Свобода" під головуванням Прем'єр-міністра уряду Олександра Сича та за участю Голови Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олега Тягнибока.

Олег Тягнибок: "Під час засідання комітету з питань законодавчого забезпечення та правоохоронної діяльности провладні депутати підтвердили наміри режиму змінити вектор взаємостосунків з Европою"

6 листопада 2013 року Голова Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок взяв участь у засіданні парламентського комітету з питань законодавчого забезпечення та правоохоронної діяльности. Члени комітету розглядали два законопроєкти "Про прокуратуру", зокрема № 3541-1 авторства лідерів опозиції, та законопроєкти щодо лікування за кордоном Юлії Тимошенко, зокрема № 3479 "Про заборону вибіркового правосуддя та зняття перешкод до підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом і його державами-членами", який зареєстрували Олег Тягнибок, Арсеній Яценюк та Віталій Кличко.

Олег Панькевич: "Українці, які хочуть отримати шенгенську візу, досі стикаються з упередженням та абсурдними вимогами консульств"

Українці, які подають документи на отримання шенгенської візи, досі стикаються з низкою абсурдних вимог і часто отримують необґрунтовану відмову. Про це заявив народний депутат від ВО "Свобода", заступник голови Комітету Верховної Ради з питань европейської інтеграції Олег Панькевич у своєму виступі на парламентських слуханнях "Безвізовий режим між Україною та ЕС: перспективи та нові можливості для громадян України", які відбулися у Верховній Раді України 6 листопада 2013 року.

КПУ, Компартія України, Симоненко

Компартія України

Коммунисты возложили цветы к памятнику В.И.Ленину в столице Украины
Сегодня, 7 ноября 2013 года, в столице Украины городе-герое Киеве проходят торжественные мероприятия, посвященные празднованию 96-й годовщины Великой Октябрьской социалистической революции. В 9.30 коммунисты возложили цветы к памятнику организатору и вдохновителю Октябрьской революции, основателю Коммунистической партии и Советского государства В.И. …
Петр Симоненко: Государство и власть для олигархов — временная шабашка
Капиталистическая модель трудовых отношений учитывает только бизнес-интересы, целиком отбрасывая интересы простых людей. Об этом, выступая с парламентской трибуны, заявил лидер КПУ Петр Симоненко, передал корреспондент ГолосUA. По словам Петра Симоненко, советская система характерна тем, что государство несло ответственность за трудящихся, …
Петр Симоненко: Социализм – это взгляд в будущее человечества!
По данным многочисленных социологических опросов, сегодня прямыми сторонниками идеи социальной справедливости и социалистического государства является около 35% – а это треть населения Украины. Каждый третий готов проголосовать за социализм. - Петр Николаевич, в Советском Союзе день 7 ноября был понятным …

Категория: Партии | Просмотров: 605 | Добавил: Штирлиц
E-mail: politicon1@at.ua © Владелец аккаунта, наименование, оформление, база данных, контент сайта, 2007—2015


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Рейтинг сайта по данным Alexa Internet
Вебвизора от Yandex.Metrika на сайте НЕТ!
3.139.72.78

гостевой вход politicon Вверх






Хостинг от uCoz
Счётчик от uCoz:



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0