Politicon Кровавый госпереворот и гражданская война в Украине 23 февраля! Харьков, площадь, Ленин, защита города от бандеровских банд
«  Ноябрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930


 РАЗДЕЛЫ:

  Партии

  СМИ, блок 1

  СМИ, блок 2

 Архив по 30.06.2011

Приветствую Вас, Гость 21.05.2024, 20:04

Весь архив » 2013 » Ноябрь » 11 » 12.11.2013 »

23:29
12.11.2013

НОВОСТИ ПОЛИТИКИ УКРАИНЫ НОВИНИ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ, Россия, Тимошенко, Янукович, выборы, партия, оппозиция, БЮТ, регион
Политический пульс страны
Факты, хроники, комментарии...

Актуальные темы:


С 22 АПРЕЛЯ 2011 СУДИЛИЩЕ ГОНГАДЗЕ ПЕНСИОННАЯ РЕФОРМА ДИКТАТУРА
Майдан предпринимателей. Судилище над участниками Налогового Майдана Тимошенко. Политические репрессии: режим Януковича назначил Тимошенко 7 лет! ГОНГАДЗЕ. Кто организаторы убийства? Кучма? Литвин? ..? Дело замяли? Пенсионная реформа - пенсионный геноцид Репрессии против СМИ, цензура
Судилище над участниками
Налогового Майдана
Политические репрессии:
режим Януковича
назначил Тимошенко
7 лет!
Кто организаторы?
Кучма? Литвин? ..?
Дело замяли?
ПЕНСИОННЫЙ ГЕНОЦИД! РЕПРЕССИИ ПРОТИВ СМИ
УКРАЇНА МОВНА ПРОВОКАЦІЯ ВЫБОРЫ ЭКОЦИД ГРАБЁЖ
УКРАЇНА. Конституционный переворот Мовна провокація регионалов ВЫБОРЫ ЭКОЦИД. Украина. Харьков ГРАБЁЖ НАРОДА УКРАИНЫ
Конституционный
переворот
"РЕГИОНАЛОВ" Президента-2015 УКРАИНА, ХАРЬКОВ НАРОДА УКРАИНЫ

Суды превратили в инквизицию      Криминальная оккупация Украины

БАТЬКІВЩИНА, БЮТ, Тимошенко

ВО "БАТЬКІВЩИНА"

Влада зірвала зустріч захисту Юлії Тимошенко з місією ЄП
pr_a4616.jpg "Зустріч Сергія Власенка з місією Європарламенту була запланована сьогодні о 21.00. Але зараз захисник Юлії Тимошенко знаходиться на допиті"
Юлію Тимошенко позбавляють права на захист (фото)
_____5_.jpg Печерський районний суд Києва ухвалив рішення про обрання стосовно захисника екс-прем'єр-міністра України Сергія Власенка запобіжного заходу
Юлія Тимошенко: потрібні негайні спільні дії для підписання угоди з ЄС (фото, відео)
pr_a8814.jpg "Не можна допустити, щоб кулуарні змови та особисті фобії Януковича остаточно знищили європейський шлях України"

УДАР, Кличко

Партія "УДАР"

Агафонова: Провладні депутати на догоду Януковичу блокують ухвалення євроінтеграційних законів

Представники Партії регіонів на догоду Президенту Януковичу фактично заблокували ухвалення євроінтеграційних законів вносячи неймовірну кількість поправок до законів і водночас не з’являючись на засідання профільних комітетів. Про це в ефірі телеканалу TBi заявила народний депутат фракції «УДАР» Наталія Агафонова.

В УДАРі пропонують вести відеоспостереження на виборах всіх рівнів та зберігати записи до 5 років

Народні депутати від «УДАРу Віталія Кличка» Ольга Бєлькова, Роман Ванзуряк, Валентин Наливайченко, Віктор Пинзеник, Оксана Продан та Павло Різаненко зареєстрували законопроект, згідно з яким на усіх виборах, що відбуватимуться в Україні, на дільницях має здійснюватися обов’язкове відеоспостереження, а записи - зберігатися протягом 5 років. Про це повідомив народний депутат Валентин Наливайченко.

Новак: Провладні депутати відмовилися збиратися на засідання комітету для розгляду проекту закону щодо виборів народних депутатів

Провладні депутати відмовилися збиратися на засідання комітету Верховної Ради з питань державного будівництва та місцевого самоврядування для підготовки до другого читання проекту закону щодо  виборів народних депутатів. Про це заявила народний депутат України від «УДАРу» Наталія Новак.

СВОБОДА, Тягнибок

ВО "СВОБОДА"

Опозиціонери зареєстрували компромісний законопроєкт про виїзд ув'язнених для лікування за кордоном

Щоб упередити зрив підписання Угоди про асоціяцію України з Европейським Союзом, враховуючи, що партія влади фактично заблокувала діяльність робочої групи Верховної Ради України з підготовки законопроєкту про виїзд ув'язнених для лікування за кордон члени робочої групи від опозиційних партій зареєстрували компромісний законопроєкт №3599. Його вже зареєстровано у Верховній Раді та оприлюднено на офіційному сайті ВРУ. Завтра, 13 листопада 2013 року, український парламент розгляне поданий опозиціонерами законопроєкт.

Андрій Холявка: "Свобода" забезпечила максимальну присутність своїх депутатів на сесії та відкрито голосувала за відставку О.Сала"

Фракція ВО "Свобода" у Львівській обласній раді забезпечила максимальну присутність своїх депутатів на засіданні сесії, де розглядалося питання про висловлення недовіри голові облдержадміністрації Олегові Салу. Водночас усі свободівці голосували відкрито. Своїми реальними діями "Свобода" не залишила місця для інсинуацій. Про це заявив голова фракції ВО "Свобода" у Львівській обласній раді Андрій Холявка, коментуючи результати голосування.

"Фракція ВО "Свобода" мобілізувала своїх депутатів на це важливе засідання сесії, – зазначив голова фракції. – Із 39-ти депутатів-націоналістів були присутні 38. Лише один депутат не зміг прибути, оскільки ще раніше, до призначення Сала головою ЛОДА, поїхав за кордон.

Андрій Гук: "Замість того, аби зосередити фінансові ресурси для відкриття Центру із пересадки кісткового мозку, уряд Азарова й досі виплачує заборгованість за медичне обладнання сумнівної якости"

Центр із пересадки кісткового мозку та відділення дитячої онкогематології лікарні "Охматдит" можна було ввести в експлуатацію вже 2013 року, як це й було раніше передбачено, якби високопоставлені чиновники не відмивали кошти на будівництві цього надзвичайно потрібного для українських дітей лікувально-діягностичного закладу. Про це 12 листопада 2013 року заявив міністр охорони здоров'я Уряду національної альтернативи ВО "Свобода" Андрій Гук.

КПУ, Компартія України, Симоненко

Компартія України

Луганские коммунисты добились погашения задолженности по льготному бытовому топливу перед шахтерами в Ровеньках
Луганские коммунисты добились 100% погашения задолженности льготного бытового топлива для шахтеров г. Ровеньки Луганской области. Об этом сообщил один из активистов координационного Совета шахтерских инвалидских, ветеранских организаций Украины  Виктор Веревка. По его словам, на отчетном совещании по итогам протестного движения …
Александр Голуб: Украине навязывают "африканскую” колониальную модель Ассоциации с ЕС
Соглашения об Ассоциации Евросоюз подписывает прежде всего со странами "третьего мира”, бывшими колониями. Именно колониальные отношения и подразумевает этот документ. Ни о каких правах и речи не идет: на 700 страницах договора есть только обязательства Украины. Такое заявление сделал народный депутат …
Одесса: Собрание городского актива ЛКСМУ
В Одесской городской организации ЛКСМУ прошло собрание городского актива, приуроченное к 96-й годовщине Великой Октябрьской социалистической революции. Около 20 юношей и девушек собрались в помещении Одесского городского комитета КПУ. На повестке дня – подведение итогов празднования годовщины Великого Октября. Но …

Категория: Партии | Просмотров: 643 | Добавил: Штирлиц
E-mail: politicon1@at.ua © Владелец аккаунта, наименование, оформление, база данных, контент сайта, 2007—2015


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Рейтинг сайта по данным Alexa Internet
Вебвизора от Yandex.Metrika на сайте НЕТ!
3.16.67.13

гостевой вход politicon Вверх






Хостинг от uCoz
Счётчик от uCoz:



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0