Politicon Кровавый госпереворот и гражданская война в Украине 23 февраля! Харьков, площадь, Ленин, защита города от бандеровских банд
«  Ноябрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930


 РАЗДЕЛЫ:

  Партии

  СМИ, блок 1

  СМИ, блок 2

 Архив по 30.06.2011

Приветствую Вас, Гость 21.05.2024, 19:49

Весь архив » 2013 » Ноябрь » 30 » 30.11.2013-вечер, 22:00 »

00:22
30.11.2013-вечер, 22:00

НОВОСТИ ПОЛИТИКИ УКРАИНЫ НОВИНИ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ, Россия, Тимошенко, Янукович, выборы, партия, оппозиция, БЮТ, регион
Политический пульс страны
Факты, хроники, комментарии...

Актуальные темы:



С 22 АПРЕЛЯ 2011 СУДИЛИЩЕ ГОНГАДЗЕ ПЕНСИОННАЯ РЕФОРМА ДИКТАТУРА
Майдан предпринимателей. Судилище над участниками Налогового Майдана Тимошенко. Политические репрессии: режим Януковича назначил Тимошенко 7 лет! ГОНГАДЗЕ. Кто организаторы убийства? Кучма? Литвин? ..? Дело замяли? Пенсионная реформа - пенсионный геноцид Репрессии против СМИ, цензура
Судилище над участниками
Налогового Майдана
Политические репрессии:
режим Януковича
назначил Тимошенко
7 лет!
Кто организаторы?
Кучма? Литвин? ..?
Дело замяли?
ПЕНСИОННЫЙ ГЕНОЦИД! РЕПРЕССИИ ПРОТИВ СМИ
УКРАЇНА МОВНА ПРОВОКАЦІЯ ВЫБОРЫ ЭКОЦИД ГРАБЁЖ
УКРАЇНА. Конституционный переворот Мовна провокація регионалов ВЫБОРЫ ЭКОЦИД. Украина. Харьков ГРАБЁЖ НАРОДА УКРАИНЫ
Конституционный
переворот
"РЕГИОНАЛОВ" Президента-2015 УКРАИНА, ХАРЬКОВ НАРОДА УКРАИНЫ

Суды превратили в инквизицию      Криминальная оккупация Украины

БАТЬКІВЩИНА, БЮТ, Тимошенко

ВО "БАТЬКІВЩИНА"

Юлія Тимошенко: гуртуйтеся та встановлюйте справедливість у своїй державі
dsc_2399.jpg "У нас є попереду ніч для зборів. Летіть, їдьте, ідіть пішки в Київ з усіх куточків України, але зберіться всім народом 1 грудня"
Місія ЄП: Юлії Тимошенко потрібна допомога Європи
kwasnevskiy.jpg Екс-голова Європейського парламенту Пет Кокс вважає, що Європейський Союз зобов'язаний захищати Юлію Тимошенко та контролювати умови її утримання
Влада активізує провокації проти Юлії Тимошенко
pr_b8199.jpg "Влада планує нову хвилю політичних репресій, і в першу чергу, ця хвиля буде скерована проти Юлії Тимошенко", - сказав Олександр Турчинов

УДАР, Кличко

Партія "УДАР"

УДАР: Зі Львова тисячі людей виїжджають на віче до Києва

Близько 10 тисяч мешканців Львівщини вирушають на віче до столиці. Частина людей вже виїхала, інші вирушають пізно ввечері. Люди їдуть автобусами та власними авто. Колону, яка вирушить вночі, очолять кілька народних депутатів від "УДАРу", щоб людей не зупинили і не завернули по дорозі. Про це заявили в Львівському "УДАРі".

Кличко передав Львову привіт з київської Михайлівської площі

Лідер "УДАРу" Віталій Кличко виступив на Львівському Євромайдані.

Паламарчук та інші депутати від опозиції закликають правоохоронців не виконувати злочинних розпоряджень Януковича та його поплічників

Народний депутат від "УДАРу" Микола Паламарчук та депутати від "Батьківщини" Генадій Москаль та Віталій Ярема закликають правоохоронців не виконувати злочинні розпорядження команди Януковича та президента, а діяти виключно у відповідності з чинним законодавством.  

Чумак: Закликаємо правоохоронців не ставати співучасниками злочину проти власного народу

Партія "УДАР" закликає представників правоохоронної системи не ставати виконавцями та учасниками злочину проти власного народу. Про це завив народний депутат від "УДАРу" Віктор Чумак.

Депутат Паламарчук відмовляється приймати від режиму Януковича будь-які нагороди

Народний депутат від "УДАРу” Микола Паламарчук відмовляється приймати від режиму Януковича будь-які нагороди і відзнаки. Про це заявив Паламарчук. 

У Луганську невідомі контролюють продаж квитків до Києва

У Луганську невідомі особи біля кас на центральному залізничному вокзалі міста контролюють продаж квитків у напрямку Києва. Про це повідомляють у луганському «УДАРі».

СВОБОДА, Тягнибок

ВО "СВОБОДА"

Ігор Мірошниченко: "Якщо "регіонали" покаються та проголосують за відставку уряду Азарова та за імпічмент Януковичу, ми їм гарантуємо теплі та комфортні камери в Лук'янівському СІЗО!"

Вийти до народу та покаятися депутатів-"регіоналів" закликав народний депутат від ВО "Свобода" Ігор Мірошниченко 30 листопада 2013 року зі сцени на Михайлівській площі у Києві. Націоналіст зазначив, що опозиція обіцяє їм теплі та комфорті камери в Лук'янівському СІЗО, якщо вони проголосують за відставку уряду Азарова та імпічмент Януковичу. А тих, хто цього не зробить і далі підтримуватиме нинішній режим у його кривавому намірі розігнати майдани, покарає народний трибунал.

Олег Тягнибок: "Нехай "регіонали", які нині залишають лави партії Януковича, падають на коліна перед нашою нацією!"

"Депутатам, які нині виходять із лав Партії регіонів, не варто аплодувати. "Регіонали" мають падати на коліна та просити пробачення в українців, яких вони зрадили, будучи на службі в режиму Януковича!" Про це увечері 30 листопада 2013 року заяв лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок, виступаючи на Михайлівській площі в Києві, де триває Евромайдан.

Олег Тягнибок: "В Україні розпочалася революція! Маємо готувати ґрунт для загальнонаціонального страйку"

"Сьогодні лідери української парламентської опозиції зустрілися з послами ЕС та Північної Америки. Закордонні дипломати стурбовані ситуацією в Україні. Безумовно, що реакція світової спільноти – один із найважливіших елементів, який посилить нашу енергію спротиву цій бандитській владі. Але наша перемога залежить від спільної участи громади і духу народу". Про це 30 листопада 2013 року заявив під час виступу на Михайлівській площі у Києві лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок.

Ірина Сех вимагає від голови Львівської облдержадміністрації не допустити у Львові повторення київського побоїща

Голова Львівської обласної організації ВО "Свобода", народний депутат України Ірина Сех вимагає від голови Львівської облдержадміністрації Олега Сала, прокурора Львівської области Олега Василенка та начальника ГУ МВСУ Олександра Рудяка не допустити у Львові повторення київського побоїща, яке відбулося сьогодні вночі.

Руслан Марцінків: "Жорстоке побиття одного з активістів івано-франківського Евромайдану свідчить про початок розправ режиму і у нашому місті"

30 листопада уночі на вулиці Івано-Франківська було вчинено напад на молодого студента, одного з активістів Евромайдану міста Максима Кицюка. У потерпілого важкі травми, зараз він перебуває у лікарні. На місце події прибув народний депутат України від фракції ВО "Свобода" Руслан Марцінків.

КПУ, Компартія України, Симоненко

Компартія України

Петр Симоненко: В борьбе за президентский пост олигархи не остановятся перед кровопролитием
"Компартия Украины возмущена действиями власти по разгону Майдана и физического насилия в отношении мирных граждан со стороны силовых структур”. Об этом заявил лидер украинских коммунистов Петр Симоненко, комментируя события, произошедшие в Киеве в ночь на субботу. Петр Симоненко также заявил, …
"Шустер-шоу” must go on!
Результаты Вильнюсского саммита продемонстрировали полный провал внешнеполитического курса украинской власти и лишний раз подтвердили правоту Компартии, которая с самого начала выступала против затеяной олигархами евроинтеграционной аферы. Аферы, углубившей общественный раскол, аферы, уже нанесшей колоссальные потери в экономической и социальной сферах, …
Ольга Борита: Пример Хорватии – это очередная уловка и обман евроинтеграторов
Евросоюз пытался втянуть Украину в Ассоциацию при помощи хитрости и обмана. Ставить в пример Хорватию, которая 2001 году подписала соглашение, а в 2013-м – вступила в ЕС – очередная уловка. Такое заявление сделала народный депутат Украины от КПУ Ольга Борита, …

Категория: Партии | Просмотров: 504 | Добавил: Чур
E-mail: politicon1@at.ua © Владелец аккаунта, наименование, оформление, база данных, контент сайта, 2007—2015


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Рейтинг сайта по данным Alexa Internet
Вебвизора от Yandex.Metrika на сайте НЕТ!
52.14.174.133

гостевой вход politicon Вверх






Хостинг от uCoz
Счётчик от uCoz:



Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0