Politicon Кровавый госпереворот и гражданская война в Украине 23 февраля! Харьков, площадь, Ленин, защита города от бандеровских банд
«  Ноябрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930


 РАЗДЕЛЫ:

  Партии

  СМИ, блок 1

  СМИ, блок 2

 Архив по 30.06.2011

Приветствую Вас, Гость 19.03.2024, 12:34

Весь архив » 2011 » Ноябрь » 02


Блок Юлии Тимошенко

Юлія Тимошенко: підписання угоди про асоціацію буде нашою спільною перемогою
pr_b3373.jpg Щоб почати відроджувати нашу свободу, нам невідкладно потрібна допомога світової демократичної спільноти. Такою першою невідкладною допомогою є підписання Угоди про асоціацію та зону вільної торгівлі між Україною та Європейським Союзом
Юлія Тимошенко висловила співчуття Гілларі Клінтон у зв'язку зі смертю матері
pr_b1684.jpg "Я впевнена, що вона завжди пишалася Вашими досягненнями. У цю важку хвилину я думаю про Вас та Вашу родину і молюся за Вас", - йдеться у співчутті Юлії Тимошенко
Велика Британія закликає владу України звільнити Юлію Тимошенко
gb.jpg Влада України "повинна довести не лише словами, а і діями своє бажання приєднатися до європейського клубу, довести свою відданість європейським цінностям"
Петро Андрушко: винуватість Юлії Тимошенко не доведено
pr_a4134.jpg "Це зобов’язувало суд дуже зважено підійти до оцінки доказів, які наводяться, як такі, органом досудового слідства в обґрунтування наявності в діях Юлії Тимошенко складу злочину", - вважає юрист
Експрес-аналіз: вирок Юлії Тимошенко є "продуктом творчості" судді
pr_a5186.jpg "Вирок є "продуктом" інтелектуальної, творчої діяльності судді, який побудував вирок і обґрунтував обвинувачення доказами, одержаними, в основному, під час судового слідства", - вважає Петро Андрушко


Народна самооборона

Ірина Луценко: На одній «но-шпі» далеко не заїдеш
На одній «но-шпі» далеко не заїдеш, тому що це не той препарат, який допомагає, він лише тимчасово знімає біль. Його ніхто не збирається лікувати, вони лише роблять видимість лікування.
Адвокати Луценка представлять суду «цікавий документ»
Баганець не уточнив, про який документ йдеться, «заради інтриги». Але сказав, що представлений документ буде або в п'ятницю, або в понеділок, і тоді суд «буде цікавим».
Заява КОД: Їх останній час вже настає!
Влада в країні узурпована однією політично силою – Партією Регіонів на чолі з Віктором Януковичем. Їх останній час вже настає!
Сенегал підтримує українських політв'язнів. ВІДЕО
Мені 17 років і моя мати - українка. Я справжній патріот цієї країни і щиро люблю її всім серцем. Цим протестом я висловлюю всю свою відразу проти несправедливості, яка сьогодні відбувається в Україні
МВС незаконно провело тендер, щоб втридорога закупити у посередника обладнання для виготовлення біометричних паспортів
«ЄДАПС» не може бути розпорядником бази персональних даних і не може постачати обладнання для виготовлення закордонних паспортів із біометричними даними, оскільки не є підприємством державної чи комунальної власності, що належить до сфери управління МВС.


Компартія України

Алла Александровская: Решение FATF — еще не повод считать, что экономические проблемы решены
Решение FATF о выведении Украины из «черного списка» еще не свидетельствуют о том, что в стране решены экономические проблемы. Об этом заявила народный депутат Украины от фракции Компартии Украины Алла Александровская в программе «РазворотUA» в эфире «Радио — Эра ФМ». …
Заява Всеобласної наради секретарів парткомів Львівської обласної організації Компартії України
Шановні львів’яни, жителі інших областей України! Націоналісти, демократи усіх ґатунків в той час, коли гине економіка держави, жебракують громадяни України, зростає чисельність безпритульних дітей, піднімають чергову брудну хвилю по присвоєнню державним об’єктам імен поплічників фашизму. Тим самим, черговий раз доводять …
Петр Симоненко: Компартия призывает объявить 2012 год – "годом бюджетника”
"Мы призываем объявить 2012 год — «годом бюджетника»”. С такой инициативой выступил лидер украинских коммунистов Петр Симоненко. Петр Симоненко отметил, что за девять месяцев этого года зарплата в стране по сравнению с сентябрем прошлого года выросла в среднем на 10% …
Петр Симоненко: Украине следует отказаться от жесткой привязки гривны к курсу доллара
«С целью обеспечения финансовой стабильности и предотвращения критических колебаний курса гривны, с целью укрепления покупательной способности национальной валюты я предлагаю кардинально пересмотреть государственную политику в этой области и отказаться от жесткой привязки гривны к курсу доллара». Об этом заявил лидер …
Геть МВФ з України!
У ці дні в Києві перебуває з візитом місія Міжнародного валютного фонду. І всупереч нормам Конституції, всупереч здоровому глузду вона, а не народ, виявилась носієм влади в Україні. Бо саме МВФ диктує нашому уряду і парламенту, як нам жити, яку …


Блок Литвина

З осені у літо відпусти
У видавництві «Вертикаль» незабаром вийде у світ поетична збірка Фросини Мороз «З осені у літо відпусти». Це третя книга у поетичному доробку авторки. Крила новому виданню дав народний депутат України, голова Черкаської обласної організації Народної Партії Сергій Терещук.
А.Бондар: «Лісове господарство є однією з найстабільніших галузей Вінницького регіону»
Про це сказав начальник обласного управління лісового та мисливського господарства, заступник голови регіональної парторганізації Народної Партії, депутат обласної ради Анатолій Бондар під час прес-конференції про внесок лісників області у відзначення на Вінниччині міжнародного року лісів.
Соло на ударних
Люди, які мають захоплення, щасливіші за тих, хто його не має, – це з’ясований факт. У будь-якому разі те, що хобі допомагає розслабитися і відволіктися від проблем, ніхто не зможе спростувати. Та й жити, маючи улюблену справу, значно цікавіше.
Листопадовий спалах свободи
1 листопада громадськість Івано-Франківщини святкувала річницю проголошення ЗУНРу. Керівники всіх громадських організацій та політичних партій зібралися біля пам’ятників героям, аби вкотре вшанувати їхню пам’ять. Члени Івано-Франківської обласної організації Народної Партії також взяли участь у святковій ході.
Виступ народного депутата України С.Р.Гриневецького на сесії Верховної Ради України 1 листопада 2011 року
Шановний пане Голово! Шановні колеги! Ми перебуваємо в активній фазі розгляду проекту Державного бюджету на 2012 рік. Аналіз свідчить про його певні позитивні риси, разом з тим не можна не помічати небезпечних тенденцій, які сьогодні властиві вітчизняній фінансовій системі.

СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА

Ещё новости: Ukranews, Ukr.net, Главком, Мнения, Украина без Януковича!, Досье, Факты, Вікна, ОстроВ



После обращения Тимошенко ЕС не сможет отказаться от ассоциации - евродепутат
После обращения экс-премьера Юлии Тимошенко к руководству Европейского Союза европейские лидеры не будут иметь оправданий для отказа подписания Соглашения об ассоциации, считает депутат Европейского парламента Павел Залевский. Он назвал обращение украинского экс-премьера "жестом, достойным государственного деятеля".
Завтра в Киеве планируют собрать 40 тысяч демонстрантов
Проведение ряда массовых акций протеста различными общественными организациями и партиями планируется в Киеве в четверг, заявлено об участии в этих мероприятиях около 40 тысяч человек. На Крещатике свою акцию протеста против политических репрессий проведут представители партии "Батькiвщина", в заявке указано участие 1 тысячи человек.
Комитет Рады благословил смешанную систему выборов
Комитет Верховной рады по вопросам государственного строительства и местного самоуправления рекомендует парламенту принять в первом чтении законопроект, которым предлагается ввести смешанную избирательную систему на выборах Рады. На заседании комитета в среду было рассмотрено 5 законопроектов, касающихся изменений к избирательному закону.
В центре Луганска прокатились погромы (видео)
Погроми в центрi Луганська. Кiлька десяткiв молодикiв у медичних масках та з битами в руках розтрощили вiтрини торговельних павiльйонiв i рушили до студ-мiстечка Луганського нацiонального унiверситету.
Чернобыльцы устроили митинг у стен Кабмина (видео)
Засiдання уряду сьогоднi супроводжувалось мiтингом пiд його стiнами. На акцiю протесту знову зiбралися чорнобильцi, якi вимагають збереження своiх пiльг. Напередоднi вони штурмували Верховну Раду. Чим усе закiнчИлося сьогоднi - знаe Акiм Галiмов.
Янукович посетил заседание правительства (видео)
Президент сьогоднi прийшов на засiдання уряду. Вiктор Янукович хвалив мiнiстрiв за економiку i сварив за повiльнi реформи. А вже пiд вечiр стало вiдомо - зустрiч у Кабмiнi не обiйшлась без кадрових змiн. Кого звiльнив Президент, знаe Валентина Левицька.
Литвин рассказал делегации ПАСЕ о декриминализации экономических преступлений
К законопроекту о гуманизации некоторых экономических преступлений внесено почти 260 поправок. Об этом сообщил председатель Верховной рады Владимир Литвин сегодня во время встречи с содокладчиками Комитета ПАСЕ. Литвин отметил, что этот законопроект является одним из элементов реформирования правоохранительной системы.
Яценюк считает, что Янукович не владеет ситуацией в стране
Депутат Верховной рады, лидер партии "Фронт змiн" Арсений Яценюк (фракция Блока "Наша Украина-Народная Самооборона") считает, что заявление президента Виктора Януковича о массовой скупке оружия для подготовки вооруженного нападения на органы власти свидетельствует о потере главой государства контроля над ситуацией в стране.
МВФ, скорее всего, не даст денег Украине - СМИ
Двухнедельные переговоры миссии Международного валютного фонда с украинскими властями, завершающиеся в Киеве 4 ноября, скорее всего, не увенчаются договоренностью о возобновлении финансовой помощи стране. Вице-премьер, министр социальной политики Сергей Тигипко и министр финансов Федор Ярошенко отбыли в Вашингтон на переговоры с МВФ.
МВД отрицает слова Януковича о скупке оружия в Украине
Министерство внутренних дел (МВД) Украины в настоящее время не располагает информацией о том, что отдельные лица занимаются приобретением оружия с целью захвата украинских органов государственной власти. В МВД отметили, что всем, что касается безопасного функционирования органов власти, занимается Служба безопасности Украины.
Тигипко и Ярошенко улетели в США общаться с МВФ
Вице-премьер-министр Украины Сергей Тигипко и министр финансов Федор Ярошенко отбыли в Вашингтон (США) для переговоров с руководством Международного валютного фонда (МВФ) для обсуждения вопроса дальнейшего сотрудничества Украины и МВФ. На данный момент еще продолжается официальный визит миссии МВФ в Киев.
В декабре Киев покажет трамвай собственного производства
Власти Киева планируют в декабре этого года презентовать первый трамвай, произведенный в столице. Об этом сообщил глава Киевской горгосадминистрации Александр Попов. Ранее Попов сообщал, что Киев будет самостоятельно производить трамвайные вагоны на базе Дарницкого трамвайно-ремонтно-эксплуатационного депо.
Янукович назначил руководителей Запорожской и Львовской областей
Президент Украины Виктор Янукович назначил депутата Верховной рады (фракция Партии регионов) Александра Пеклушенко главой Запорожской областной государственной администрации. Также глава государства назначил на пост главы Львовской ОГА Михаила Костюка, экс-руководителя "Укрзалiзницi". Соответствующие указы опубликованы на сайте президента.
Киев планирует взять кредит на 350 миллионов долларов
Киевская городская администрация подумывает одолжить в следующем году около 350 миллионов долларов. Об этом сообщил заместитель главы горгосадминистрации Руслан Крамаренко. Окончательная сумма планируемого займа будет определена, когда будет принят городской бюджет.
Янукович уволил запорожского и львовского губернаторов
Президент Украины Виктор Янукович уволил глав Запорожской и Львовской областных государственных администраций Бориса Петрова и Михаила Цимбалюка. Соответствующие указы опубликованы на сайте главы государства. В ходе расширенного заседания Кабмина премьер Николай Азаров раскритиковал работу руководителей Львовской и Запорожской областей.
Отказ Коршуновой от претензий к Ландику не подействовал на милицию
МВД считает отказ избитой 5 июля в ресторане "Баккара" (Луганск) Марии Коршуновой от претензий к подозреваемому в этом избиении депутату Луганского городского совета Роману Ландику не влияющим на привлечение его к ответственности. Потерпевшая вправе получить от Ландика компенсацию за моральный и материальный вред.



Литвин придумав, як усіх задовольнити з виборами

Новини від ТСН На думку спікера чинний виборчий закон "нівелює особистість".
Заступник Попова віддав коньяк за знайдені у Києві будинки без тепла

Новини від ТСН Олександр Мазурчак віддав "Хеннесі", а отримав могорич від мешканців будинків, де досі не ввімкнули опалення.
Силовики не знають, де Янукович почув про підготовку збройних нападів

Новини від ТСН Безпечним функціонуванням органів державної влади займається СБУ.
Янукович написав анотацію до антології українського бароко (фото)

Новини від ТСН Літературне багатоманіття відрізняється своєю унікальністю і є невід´ємною частиною нашої історії, написав президент до анотації книжки "Жемчужина причудливой формы". (фото)
Тігіпко полетів у Вашингтон випрошувати у МВФ грошей

Новини від ТСН На підмогу взяв з собою "уцілілого" мінфіна.
У "справі педофілів" проведуть повторну експертизу

Новини від ТСН Як зазначили в МВС, від повторної комплексної експертизи залежатимуть подальші слідчі дії, а саме допити свідків та інших осіб.
Янукович замінив губернаторів Львівської і Запорізької областей

Новини від ТСН Президента звільнив Цимбалюка і Петрова, і одразу ж призначив нових людей на їхні посади.
МВС запевнило, що відмова Коршунової від претензій не врятує Ландика

Новини від ТСН У міліції зазначили, що у діях самої дівчини не виявлено складу злочину, із чим погодилася і прокуратура.
Тимошенко попросила Європу "ігнорувати кримінальних авторитетів" і підписати угоду

Новини від ТСН Екс-прем'єр переймається, що європейське майбутнє країни постраждає через її комфорт.




Акція "За європейські вибори” 3 листопада біля ВР
Інтернет спільнота «Ми - європейці» виступає категорично проти ухвалення Верховною Радою законопроекту про вибори народних депутатів № 9265-1, внесеного представниками провладної більшості.
Семінар «Теорія і практика застосування права на свободу мирних зібрань в Україні: кримський аспект»
Запрошуємо представників громадських організацій, соціальних активістів та журналістів і просто зацікавлених жителів Криму взяти участь у Семінарі «Теорія і практика застосування права на свободу мирних зібрань в Україні: кримський аспект»
В Новой Каховке сожгли машину редактора оппозиционной газеты
Сегодня ночью в г.Новая Каховка подожгли машину (микроавтобус Mersedes) депутата горсовета от партии "Совесть Украины” и учредителя-редактора оппозиционной газеты "Новокаховская правда” Василия Подреза. Как сообщил
26 листопада – День пам’яті жертв Голодомору-геноциду 1932-33 рр.
День пам'яті жертв Голодомору 1932-33 рр. 26 листопада 16:00 - всеукраїнська хвилина мовчання. 14.00 біля М Арсенальна (початок ходи), 14.30 скорботні заходи біля Національного меморіалу Голодомору
Україні презентують європейські стандарти мирних зібрань
3-4 листопада в Києві, у готелі "Київ” (вул. Грушевського, 26/1), відбудеться міжнародна конференція "Свобода мирних зібрань: європейські стандарти для України”.
НМПУ: під приводом "захисту моралі” впроваджується тоталітарна цензура
Незалежна медіа-профспілка України вимагає не допустити ухвалення змін до закону „Про захист суспільної моралі”.
Дельфінарій «Немо» підробив відзнаку Президента України
Київський дельфінарій «Немо» сам себе нагородив відзнакою Президента України, виготовленою власноруч. Про це йдеться в листі Адміністрації Президента України. На сайті дельфінарію за адресою: http://nemokiev.com/ru/thanks
Українська громадська група сприяння виконанню Гельсінкських угод
35 років тому, 9 листопада 1976 року, Микола Данилович Руденко на прес-конференції в Москві оголосив про створення в Україні цієї правозахисної організації. Через дві години у вікна його житла під Києвом полетіли шматки цегли і каміння. Так КГБ відсалютував на честь створення УГГ, жартував М.Руденко.
У Києві позначать місця, де курити заборонено
Зроблять це молодіжні та громадські організації Києва, які активізують боротьбу за право на простір без тютюнового диму. І закликають до цього усіх мешканців. 1 листопада


Силовики не знають, від кого Янукович почув про підготовку збройних нападів
Міністерство внутрішніх справ не має інформації про те, що окремі особи займаються придбанням зброї з метою захоплення органів державної влади. Про це заявили в управлінні зі зв’язків з громадськістю МВС України, коментуючи відповідну заяву президента Віктора Януковича під час розширеного … Продовження
Янукович стверджує, що на владу готують збройний напад
Янукович заявляє про те, що опоненти влади готують збройні напади на органи державного управління. Про це він сказав під час розширеного засідання уряду в середу. "Мені правоохоронні органи кажуть, що зараз йде скупка зброї і підготовка до збройних нападів на … Продовження
У Києві на місці запланованої акції протесту 3 листопада – влада влаштувала ярмарок
На площі Лесі Українки у Києві, де 3 листопада об 11.00 має розпочатись акція протесту з вимогами про негайний розпуск Верховної Ради VI скликання – сьогодні розпочався сільськогосподарський ярмарок, який зайняв усю площу перед приміщенням Київської ОДА. Про це повідомив … Продовження
Чорнобильці "здулися”, бо повірили владі
Чорнобильські організації, які протестували проти скасування пільг, вирішили припинити протести. Про це журналістам заявив член переговірної групи від чорнобильців, член організації "Чорнобильський спас” Петро Прокопенко, повідомляють Українські новини. За його словами, таке рішення було прийнято у зв’язку із прийняттям до … Продовження
Вокруг Рады за ночь вырос новый забор
Сегодня утром забор вокруг Верховной Рады опять занял вертикальное положение, правда установлен криво и явно требует капитального ремонта. Напомним, вчера «чернобыльцы», которые требовали от Рады оставить им все существующие льготы, снесли половину секций забора. Вчера вечером среди следователей, которые проводили … Продовження
Чернобыльцы под Кабмином освистали Тигипко и толкаются с "Беркутом”
Сегодня под Кабмином собралось около тысячи чернобыльцев, которые вчера пиветировали Верховную Раду. Ситуация достаточно накаленная, чернобыльцы возмущены действиями властей. Периодически происходят локальные стычки. В Мариинском парке много милиции, также стоят два автозака. Здание правительства окружено кордоном милиции. К протестующим вышел … Продовження


Брат Аслана Дикаева: убитый был не бандитом, а милиционером
Родной брат Аслана Дикаева Адам позвонил в редакцию «Деловой газеты Одессы» и сообщил некоторые сенсационные факты биографии родственника. «Аслан Дикаев никогда не участвовал в гражданской войне в Чечне. Он служил в структуре Разведывательного управления Министерства обороны РФ, а после демобилизации 7 лет прослужил в органах милиции, — рассказал Адам Дикаев. — Он никогда не был бандитом, он [...]
Чорнобильці обматюкали Януковича. Відео
Під час акції протесту 2 листопада 2011 року під Кабміном чорнобильці в емоційний спосіб вимагали зустрічі з президентом Віктором Януковичем, повідомляє «Спротив». Під час мітингу одна з учасниць нецензурно висловилася на адресу президента. Вигук жінки: «Янукович, блядь, виходь сука!» натовп зустрів оплесками. 100 чорнобильців, які протестували на вул. Банковій під адміністрацією, сформували групу, уповноважену передати [...]
Верховная Рада под предлогом защиты «общественной морали» вводит тоталитарную цензуру
Независимый медиа-профсоюз Украины требует не допустить принятия изменений в закон «О защите общественной морали». Об этом сообщили в пресс-службе Киевского независимого медиа-профсоюза, информирует «Спротив». НМПУ считает недопустимым установление каких-либо органов цензуры, восстановления государственных органов пропаганды. «Принятие изменений в Закон Украины „О защите общественной морали" в соответствии с законопроектом № 7132 неминуемо приведет к возобновлению тоталитарного [...]
Регионалы обдурили Венецианскую комиссию с законом о выборах
Украинские власти не подавали запрос Венецианской комиссии с просьбой проанализировать изменения в основной законопроект о выборах. Об этом сообщил секретарь Венецианской комиссии Томас Маркерт. По словам Маркерта,  о том, что законопроект о выборах претерпел кардинальные изменения, он узнал, лишь прибыв в Украину. «Это стало ясно лишь в ходе моего визита в Украину. Во время парламентских [...]
Ландік, вийшовши на волю, ще помститься побитій Коршуновій
Народний депутат від Партії регіонів Володимир Ландік не виключає, що його син Роман Ландік, обвинувачуваний у побитті Марії Коршунової, подасть на неї до суду, вийшовши із СІЗО. Як сказав Ландік-старший газеті «Сегодня», сам він до суду на Марію подавати не буде, але його син, вийшовши на волю, буде вирішувати, чи притягати до відповідальності Коршунову. Володимир [...]


Катеринчук и Олейник теперь вместе
В современной политике наиболее продуктивным действием является объединение вокруг ценностей и идей, а не вокруг личности лидера.
НБУ приспустил гривню еще на 0,06 копейки
Национальный банк понизил официальный курс гривни, соответствующий средневзвешенному курсу сделок на межбанковских торгах, устанавливаемый им на 3 ноября, на 0,06 копейки до 7,9793 UAH/USD.
Яценюк заметил, что Янукович стал какой-то совсем уж растерянный
Депутат Верховной Рады, лидер партии "Фронт змін" Арсений Яценюк (фракция Блока "Наша Украина – Народная Самооборона") считает, что заявление Президента Виктора Януковича о массовой скупке оружия для подготовки вооруженного нападения на органы власти свидетельствует о потере главой государства контроля над ситуацией в стране.
Литвин пояснил ПАСЕ, что если мажоритарку не ввести, у него личность нивелируется
Председатель Верховной Рады Владимир Литвин настаивает на необходимости принятия нового закона о выборах народных депутатов Украины.
МВД и СБУ понятия не имеют, кто скупает оружие для нападения на Януковича
Министерство внутренних дел Украины в настоящее время не располагает информацией о том, что отдельные лица занимаются приобретением оружия с целью захвата украинских органов государственной власти.
МЧС уверяет, что дом мэра Ковеля сожгла не власть, а печка
Причина пожара в доме мэра Ковеля на Волыни - нарушение правил пожарной безопасности при эксплуатации печного отопления.
В Киеве горит ресторан
Сегодня около 16.00 возник пожар в ресторане "Разгуляево" в Голосеевском районе Киева, на Столичном шоссе, 70.


Тігіпко і Ярошенко полетіли по гроші до Вашингтона
Віце-прем`єр Сергій Тігіпко і міністр фінансів Федір Ярошенко відбули до Вашингтона на переговори з керівництвом Міжнародного валютного фонду.
Кожному депутату купили по принтеру за півтори тисячі
Управління справами Верховної Ради придбало 485 багатофункціональних принтерів на суму 756 тисяч гривень.
Азаров вимагає, щоб за тиждень усім стало тепло
Прем’єр Микола Азаров вимагає від профільних міністрів та місцевих керівників протягом тижня відреагувати на всі скарги громадян щодо відсутності подачі тепла.
Євродепутат: Тимошенко відібрала у європейців останні відмовки
Керiвництво Євросоюзу не матиме виправдань для вiдмови пiдписання угоди про асоцiацiю, після звернення екс-прем'єра Юлiї Тимошенко до них.
Місія МВФ поїде з Києва так нічого і не давши?
Переговори місії Міжнародного валютного фонду з українською владою, що завершуються в Києві 4 листопада, не увінчаються домовленістю про відновлення фінансування.
У четвер в столиці очікується 40 тисяч мітингувальників
Близько 40 тисяч чоловік можуть взяти участь в акціях протесту в Києві в четвер.
Герман розповіла, яким має бути новий губернатор
Президент Віктор Янукович звільнив губернатора Львівщини Михайла Цимбалюка відповідно до поданої ним заяви.
Литвин каже, що треба новий закон, бо нинішній "нівелює особистість"
У Верховній Раді необхідно створити спеціальну комісію із представників всіх фракцій, яка доопрацьовуватиме законопроект про вибори до другого читання.
МНС запевняє, що будинок мера спалила пічка
Причина пожежі в будинку мера Ковеля на Волині - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.
У Могильова не знають, чи готується анонсоване Януковичем захоплення
Міністерство внутрішніх справ не має інформації про те, що окремі особи займаються придбанням зброї з метою захоплення органів державної влади.


Около 40 тыс человек планируют выйти на митинги в Киеве
Шестнадцать политических партий и объединений Украины в четверг планируют провести в Киеве акции протеста, об участии в них заявлено около 40 тысяч человек. >>
Тимошенко просит ЕС не требовать ее освобождения
Экс-премьер Украины Юлия Тимошенко просит Евросоюз не отказывать Украине в соглашении об ассоциации, независимо от того, останется она за решеткой или будет свободна. >>
Янукович уволил губернаторов Львовской и Запорожской областей
Янукович подписал указы об увольнении губернаторов Львовской и Запорожской областей. Работа этих губернаторов была раскритикована на расширенном заседании правительства. >>
"Нафтогаз" теряет $2,5 млрд из-за высоких цен на газ - Янукович
Убытки компании "Нафтогаз Украины" в связи с высокими ценами на российский газ составляют на сегодняшний день около 20 миллиардов гривен, заявил президент Виктор Янукович. >>
Янукович призвал не справляющихся с работой чиновников идти в отставку
Министры и другие чиновники, не справляющиеся с планом реализации реформ, должны уйти добровольно, заявил президент Украины Виктор Янукович. >>
В Украине идет скупка оружия для нападения на власть - Янукович
Организаторы акции протеста в Украине преследуют цель сорвать финансовую и политическую стабильность в стране, заявил президент Украины Виктор Янукович. >>
Переход на рубли в расчетах за газ потребует допсоглашения - Кабмин
Переход на расчет за газ в рублях возможен после подписания нового контракта с РФ, либо путем подписания дополнительного соглашения к уже действующему контракту, заявил спикер премьера Азарова Виталий Лукьяненко. >>


RSS feed has not correct syntax.


Мужчина обдирал граждан под видом депутата Киевсовета

При этом для большей убедительности делал вид, что заходит в здание якобы на встречу с руководством города, а на самом деле шел в туалет.

В Киеве горит ресторан

Площадь возгорания составляет 400 кв. м.

Гриппом и ОРВИ украинцы еще не болеют массово

24-30 октября в 10 контрольных городах по сравнению с 17-23 октября количество больных уменьшилось на 8,9% до 40 799 больных.



Греция не получит больше денег, - СМИ
Греция не получит больше ни сантима, пока не примет план реструктуризации экономики, предложенный Международным валютным фондом, пишет издание Le Monde со ссылкой на слова президента Николя Саркози о том, что «нечего обсуждать»
Экс-министра Хорватии обвинили в военных преступлениях времен Второй мировой войны
Бывший министр внутренних дел Хорватии Йосип Больковац был арестован по обвинению в причастности к военным преступлениям времен Второй мировой войны
Суд Лос-Анджелеса запретил городским собакам лаять дольше 10 минут
Cуд Лос-Анджелеса, рассмотрев жалобу жителя города Гэри Леонарда, постановил внести в местные законы поправки, устанавливающие за длительный лай собак штрафы для их владельцев от 250 до 1000 долларов
Сирия согласилась начать национальный диалог
Сирия приняла предложенный Лигой арабских государств план по урегулированию внутриполитического кризиса в стране
Суд США признал Бута виновным по всем пунктам обвинения
Жюри присяжных Федерального суда Нью-Йорка вынесло российскому предпринимателю Виктору Буту обвинительный вердикт по всем четырем пунктам обвинения


E-mail: politicon1@at.ua © Владелец аккаунта, наименование, оформление, база данных, контент сайта, 2007—2015


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Рейтинг сайта по данным Alexa Internet
Вебвизора от Yandex.Metrika на сайте НЕТ!
54.226.25.246

гостевой вход politicon Вверх






Хостинг от uCoz
Счётчик от uCoz:



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0