Politicon Кровавый госпереворот и гражданская война в Украине 23 февраля! Харьков, площадь, Ленин, защита города от бандеровских банд
«  Ноябрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930


 РАЗДЕЛЫ:

  Партии

  СМИ, блок 1

  СМИ, блок 2

 Архив по 30.06.2011

Приветствую Вас, Гость 19.03.2024, 04:56

Весь архив » 2011 » Ноябрь » 04


Блок Юлии Тимошенко

Юлія Тимошенко: перемога буде за нами
pr_b5456.jpg "Тримайтеся, любі мої, дякую вам за підтримку. Мені вистачить сил все витримати. Перемога буде за нами. Слава Україні!", - сказала Юлія Тимошенко, звертаючись до своїх прихильників та однопартійців через вікно камери Лук'янівського СІЗО
Суд відмовив доповідачам ПАРЄ провести зустріч з Юлією Тимошенко
_________.jpeg Маріетта де Пурбе-Лундін зазначила, що не могла повірити у судову відмову на зустріч з екс-прем'єром. "Це симптоматичні ознаки щодо системи в Україні і стану захисту прав людини", - вважає доповідач
Правозахисник: український режим неполітичними методами хоче позбутися опонента
_____-2.jpg Анні Сюжьє закликала громадян країн ЄС підтримати петицію французького письменника Даніеля Сальваторе Шиффера з вимогою негайного звільнення Юлії Тимошенко
Юлія Тимошенко: підписання угоди про асоціацію буде нашою спільною перемогою
pr_b3373.jpg Щоб почати відроджувати нашу свободу, нам невідкладно потрібна допомога світової демократичної спільноти. Такою першою невідкладною допомогою є підписання Угоди про асоціацію та зону вільної торгівлі між Україною та Європейським Союзом
Юлія Тимошенко висловила співчуття Гілларі Клінтон у зв'язку зі смертю матері
pr_b1684.jpg "Я впевнена, що вона завжди пишалася Вашими досягненнями. У цю важку хвилину я думаю про Вас та Вашу родину і молюся за Вас", - йдеться у співчутті Юлії Тимошенко


Народна самооборона

Представники ПАРЄ стурбовані здоров'ям Тимошенко та Луценка
В ході своїх подальших відвідувань України вони будуть просити про зустріч з екс-міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком, хоча у зустрічі із Тимошенко їм було відмовлено суддею.
У протоколах допитів у справі Луценка свідчення допитуваних збігаються дослівно
Багато допитуваних давали абсолютно однакові свідчення, де практично дослівно збігаються не тільки окремі фрази, а й цілі речення. Це є прямим свідченням того, що замість показань у протоколах допитів насправді містяться «диктанти» від слідчих.
На Януковича з булижником може піти тільки Симоненко, - Москаль
Заява президента про підготовку збройного нападу була критикою глави МВС Анатолія Могильова за його погану роботу. Якщо готується революція, то у змовників має бути зброя. Вилучати її - основне завдання міліції.
Судове засідання у справі Юрія Луценка. 04.11.2011 р.
Судові засідання показують, що чим далі - свідки не дають показів по суті справи. Це наводить на думку, що свідків набирали за принципом: чим більше – тим краще. Ще два свідки довели - вини Луценка немає.


Компартія України

7 листопада Петро Симоненко буде гостем телеканалу ТВі
7 листопада 2011 року Перший секретар ЦК Комуністичної партії України, голова парламентської фракції комуністів Петро Симоненко буде гостем програми "Сьогодні. Про головне” на телеканалі ТВі. Початок прямого ефіру о 18.30. Прес-служба
Комуністи Хмельниччини вимагають припинити співпрацю з МВФ
Як відомо, місія МВФ перебуватиме з візитом в Києві у період з 25 жовтня по 4 листопада з метою продовження дискусій щодо другого перегляду кредитної програми Stand-by обсягом 15 млрд. доларів. Для отримання траншу кредиту Україна має виконати ряд умов, …
Евгений Царьков: "Индар” хотят вернуть, чтобы перепродать
Народный депутат Украины, первый секретарь Одесского обкома Коммунистической партии Украины Евгений Царьков допускает, что завод по производству инсулинов "Индар” хотят вернуть в государственную собственность, с целью продажи определенным лицам. Такое мнение он выразил в эксклюзивном комментарии УНН. "Здесь есть вторая …
Актуальні уроки Великого Жовтня
Плин часу все більше віддаляє нас від буремних днів Жовтня 1917-го. Але чим довша історична відстань, тим глибше осягається велич тих вікопомних подій, що змінили вектор суспільного розвитку, започаткувавши процес соціального та національного визволення народів світу. 4 листопада у залі …
Екатерина Самойлик: Тигипко никогда не поддерживал введение налогов для богатых
"В то, что Тигипко действительно предложит налоги для богатых, я не верю, – констатировала народный депутат фракции КПУ Екатерина Самойлик, комментируя обещание вице-премьера предложить Кабмину законопроект об увеличении налоговой нагрузки на богатых людей. – В ходе подготовки Налогового кодекса КПУ …


Блок Литвина

Привітання Політвиконкому Народної Партії до Дня працівників соціальної сфери
Шановні працівники соціальної сфери! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників соціальної сфери. Відзначення Дня працівників соціальної сфери – справедлива шана держави за вашу працю, яка сповнена гуманізму, милосердя, любові й тепла.
Привітання Політвиконкому Народної Партії до Дня залізничника
Шановні працівники залізничного транспорту! Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем залізничника! Завдяки вашій наполегливій праці та професіоналізму ефективно функціонує і динамічно розвивається залізничний транспорт, впроваджуються нові технології, покращується якість послуг.
Микола Шершун зустрівся з мешканцями с. Постійне Костопільського району
Народний депутат України, голова Рівненської обласної організації Народної Партії Микола Шершун відвідав с. Постійне Костопільського району, де провів зустріч із місцевими мешканцями.
Микола Шершун: «Потрібно працювати так, щоб земляки жили краще»
Народний депутат України І, IV, VI скликань, перший заступник голови Комітету з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків аварії Чорнобильської катастрофи, голова Рівненської обласної організації Народної Партії Микола Шершун має чимало здобутків, про які може розказати та планів, якими охоче поділився з читачами «Сарненських новин».
Валерій Баранов переконаний, що наступного року всі пільги депутатів буде скасовано
Про це народний депутат України фракції Народної Партії, голова Комітету Верховної Ради України з питань бюджету Валерій Баранов сказав в ефірі «5 каналу» 2 листопада 2011 року.

СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА

Ещё новости: Ukranews, Ukr.net, Главком, Мнения, Украина без Януковича!, Досье, Факты, Вікна, ОстроВ



Шустер заявил послу ЕС, что дискуссия о евроинтеграции Украины - внутриполитическая
Вопрос отношений между Украиной и Европейским Союзом - внутриполитическая дискуссия. Об этом заявил автор и ведущий программы "Шустер Live" Савик Шустер, в ответ на письмо главы представительства Европейского Союза в Украине Жозе Мануэля Пинту Тейшеры.
"Укрзалiзниця" отмечает полуторавековой юбилей (видео)
Украинская железная дорога сегодня празднует полуторавековой юбилей. 4 ноября 1861 года - на станцию Львов прибыл первый поезд - он назывался "Ярослав". Сегодня "Укрзалiзниця" - это полторы тысячи станций и почти девять тысяч вагонов.
Соду на мариупольском вокзале приняли за взрывчатку (видео)
На Мариупольском железнодорожном вокзале взрывчатку не нашли. В коробке, обнаруженной возле касс, оказалась обычная сода. Напомню, около 15 часов на первом этаже здания нашли подозрительную упаковку. Сотрудники тут же вызвали милицию и МЧС. В оцеплении здание было около трех часов.
Президента академии медицинских наук наградили "Золотой клизмой" (видео)
Необычную премию в сфере медицины сегодня вручали в Киеве. "Золотой клизмой" наградили президента академии медицинских наук Андрея Сердюка. Приз учредили представители всеукраинской ассоциации людей, живущих с ВИЧ. Они намерены вручать его ежегодно за особый вклад - в разрушение украинской медицины.
Молодому парню-диабетику не хватает лекарств (видео)
Владимир Ильницкий из Киевской области болен сахарным диабетом в тяжелой форме. Жизненно необходимые препараты он получает в местной поликлинике. Но, как говорят его родные - не все. Самостоятельно купить медикаменты семья не может. А врачи говорят - на всех нуждающихся средств не хватает.
В Одессе незаконно раздают курортную землю (видео)
В Одессе раздают курортную землю: сейчас - на знаменитом Французском бульваре. Территорию оздоровительного санатория "Магнолия" местные депутаты собираются продать частной фирме уже на ближайшей сессии. Одесситы, мягко говоря, не в восторге. Все за и против - в сюжете Андрея Анастасова.
Для украинцев упростили ввоз неподакцизных товаров (видео)
Что касается неподакцизных товаров, то в Украине вскоре могут заработать новые таможенные правила, которые накануне приняла Верховная Рада. Согласно им, украинцы смогут беспошлинно ввозить в страну товаров на тысячу евро. Это в пять раз больше, чем было до сих пор.
Правительство хочет повысить ввозные пошлины на машины (видео)
Автомобили могут подорожать. В Министерстве инфраструктуры разработали законопроект о повышении акцизов на машины. Цель нововведения - увеличить доходы госбюджета. Но расплачиваться за это придется покупателям, говорят автодилеры. Ведь акцизный сбор входит в стоимость автомобиля.
Под Верховной Радой сегодня снова прошел митинг (видео)
Возле Верховной Рады сегодня снова митинговали. На этот раз люди под флагами оппозиционных партий. Правда, акция проходила мирно, забор больше никто не ломал. А разрушенную вчера часть ограды решили пока не ремонтировать. Вместо нее - живой щит образовали несколько рядов спецназовцев.
Украина пересмотрит программу сотрудничества с МВФ (видео)
Украина и МВФ собираются пересмотреть программу сотрудничества на следующий год. О результатах очередного раунда переговоров с руководством МВФ сообщил Николай Азаров, который сейчас находится в Белграде. Премьер-министр заверил - фонд пообещал подождать пока Украина договорится с Россией.
Вернуть в село молодежь можно зарплатой в 500 долларов - министр
Министр аграрной политики и продовольствия Украины Николай Присяжнюк считает, что вернуть молодежь в село можно через экономические мотивации и новейшие технологии. "Убежден, что любой молодой человек с удовольствием будет работать на фермах, где средняя заработная плата составляет 500-800 долларов", - заявил министр.
Canon представила зеркальную камеру для кинооператоров
Компания Canon не новичок как на рынке профессиональных зеркальных камер, так и в области недорогих потребительских устройств. Тем не менее, еще есть сферы, где она абсолютно не представлена.
Вооруженные силы Украины хотят больше сотрудничать с войсками ЕС
Украина заинтересована в расширении участия в операции Европейского Союза по противодействию пиратству "Аталанта". Об этом сообщил Главнокомандующий Вооруженных Сил Украины Григорий Педченко. Главнокомандующий добавил, что перспективным проектом является также привлечение подразделений ВС к боевым тактическим группам ЕС.
Украина теряет миллиарды гривен из-за закрытости и монополии в госзакупках
В Украине в сфере госзакупок не было конкурентной среды, открытости и прозрачности в 2010 и первом полугодии 2011 года, а предусмотренные на эти цели бюджетные деньги использовались неэффективно и нерационально. Такой вывод сделала коллегия Счетной палаты.
Автор закона о квотах на радио: Украинцы вернутся к мировому наследию
Народный депутат от Партии регионов Елена Бондаренко считает, что обязательные квоты на национальную музыку в эфире радиостанций позволят украинским радиослушателям вернуться к мировому музыкальному наследию. По ее словам, около 5 лет радиослушателям в Украине был ограничен доступ к качественной зарубежной музыке.
На Закарпатье дети вынуждены учиться в аварийной школе (видео)
У Закарпатському селi Крива вже багато рокiв дiти навчаються в аварiйнiй школi. Примiщенню пiвстолiття: старий дах протiкаe, в класах обвалюeться стеля. Кошти на реконструкцiю школи депутати мiсцевих рад видiляють, однак використовувати iх - не вдаeться. Чому - розбиралася Марина Коваль.
На Киевщине семья пытается спасти ребенка, больного диабетом (видео)
Боротьба за життя. Врятувати хворого на дiабет сина намагаeться мама ґвгенiя Лозинська з Киiвщини. За законом препаратами хлопця мають забезпечувати безкоштовно. Але у лiкарiв з цього приводу iнша думка. Ситуацiю з`ясовувала Ольга Соколовська.
НБУ: Миссия МВФ осталась довольна выполнением программы
Глава миссии Международного валютного фонда (МВФ) Танос Арванитис отметил, что остался доволен выполнением Национальным банком Украины (НБУ) всех своих обязательств по реализации программы stand-by. Об этом сообщает пресс-служба НБУ. Арванитис подчеркнул. что "конструктивная дискуссия" с Национальным банком Украины будет продолжена.
В парламенте снова блокировали трибуну (видео)
Бютiвцям не вдалося домовитися з бiльшовиками - про включення у документ статтi, за якою було засуджено Юлiю Тимошенко. Тодi вони взялИ трибуну в облогу - з вимОгою вiдкласти розгляд закону на наступний тиждень. Бiльшiсть на це погодилася.
Судью Тимошенко проверяют на профпригодность
Высшая квалификационная комиссия судей Украины проверяет две жалобы на действия судьи Печерского районного суда Киева Родиона Киреева. Об этом сообщил глава комиссии Игорь Самсин. Если будут установлены нарушения в работе судьи, то тогда судью привлекут к ответственности.
МИД напоминает украинцам: В Таиланде опасно
Министерство иностранных дел Украины рекомендует украинцам воздержаться от поездок в Таиланд в связи с наводнением в северно-восточных пригородов и районов города Бангкок. В результате наводнений может быть нарушено нормальное функционирование международного аэропорта Бангкока "Суварнабхуми".
Миссия МВФ объявила о "паузе" в работе с Киевом
Миссия Международного валютного фонда (МВФ) взяла паузу для проведения дополнительной отработки технических вопросов, сообщается в заявление постоянного представителя МВФ в Украине Макса Альера. Согласно заявлению, ожидается, что дискуссии по вопросам экономической политики будут возобновлены в ближайшем будущем.
СМИ: МВД получило приказ с Банковой "закрыть рот" фанатам
Министерство внутренних дел (МВД) получило указание из Администрации президента "закрыть рот" футбольным фанатам. "Довольно резко дали понять, что "или мы этих говнюков прижучим", или, мол, многим придется искать новую работу", - рассказал сотрудник МВД. Об этом сообщил сотрудник Главного следственного управления МВД.
"Нунсовцы" просят Януковича ветировать сокращение квоты украинской музыки
5 депутатов Верховной рады, членов фракции Блока "Наша Украина-Народная Самооборона" просят президента Виктора Януковича использовать право вето к закону, которым предусмотрено сокращение квоты национального аудиовизуального продукта с 50% до 25% в общем объеме вещания каждой телерадиоорганизации.
Кличко поддержал благотворительный фонд Кучмы
Второй президент Украины Леонид Кучма выразил благодарность боксеру Владимиру Кличко за финансовую поддержку проектов помощи талантливой молодежи президентского фонда "Украина". Кучма отметил, что украинские благотворители должны держаться вместе, и когда такие выдающиеся личности, как Кличко, делают конкретные дела.
С легкой руки Януковича предприятиям "Антонова" увеличили уставный капитал
Президент Украины Виктор Янукович подписал принятый в октябре закон, предлагающий в целях стабилизации работы авиапрома увеличение на 200,8 миллиона гривен (24,7 миллиона долларов) уставных капиталов предприятий, входящих в ГАК "Антонов". Законопроект внесен народным депутатом Александром Козубом (Партия регионов).
Во дворе у Януковича прорвало водопровод
На улице Банковой во дворе Администрации президента прорвало водопровод. Об этом сообщили рабочие, которые снимают плиты на Банковой со стороны улицы Лютеранской, чтобы добраться до трубы. "Здесь произошла авария. Или вы думаете, что возле президента трубы золотые?" - спросили рабочие.
Литвин боится, что акции протеста дестабилизируют жизнь в Украине
Председатель Верховной рады Владимир Литвин считает, что массовые акции в Украине могут привести к дестабилизации и дезорганизации жизни в стране. Он подчеркнул, что когда происходят массовые акции протеста, это вызывает у него обеспокоенность, поскольку он всегда пытается вникнуть в суть проблемы, почему люди протестуют.
Азаров заявил, что на рубли в оплате российского газа перейдут с декабря
Премьер-министр Украины Николай Азаров считает реальным расчет Украины с Россией за поставленный газ в рублях уже с декабря нынешнего года. По его словам, реально начать оплату за российский газ в рублях уже с декабря. Глава Национального банка Украины Сергей Арбузов заявил о возможности перехода на частичную оплату газа в российских рублях.
Саммит Украина-ЕС состоится 19 декабря
Киев получил официальную ноту Брюсселя с предложением провести саммит Украина-ЕС 19 декабря текущего года. В свою очередь, украинская сторона направила ноту о своем согласии. "Мы получили официальную ноту от Европейского Союза, в которой сообщается, что ЕС предлагает провести Саммит Украина-ЕС 19 декабря этого года в Киеве", - сообщил Елисеев.
К тайне страхования упростили доступ
Информация о юридических и физических лицах, содержащая тайну страхования, будет предоставляться центральному органу исполнительной власти по финансовому мониторингу в соответствии с законом о противодействии легализации доходов, полученных преступным путем или для финансирования терроризма.
Печерский суд оправдал задержанных возле Рады "свободовцев"
Печерский районный суд Киева оправдал двух активистов партии "Всеукраинское объединение "Свобода", которые обвинялись в злостном неповиновении сотрудникам милиции во время акции протеста, которая проходила возле Верховной Рады 3 ноября под лозунгом роспуска парламента. Об этом сообщили сами активисты партии.
Чернобыльцы поняли, что их обманули: "Греция покажется легкой разминкой"
7 ноября в Киеве при участии чернобыльцев и афганцев пройдет вторая Всеукраинская акция протеста. Об этом заявил представитель активистов-чернобыльцев в Донецке Николай Сенчин. Чернобыльцы утвержают, что в пятницу Пенсионный фонд на 70% сократил пенсии чернобыльцам и участникам боевых действий.
Государство не собирается достраивать "больницу будущего" для онкобольных детей
Государство не будет достраивать Всеукраинский центр охраны здоровья матери и ребенка будущего ("Детская больница будущего"). Об этом заявила глава комитета Верховной рады по вопросам здравоохранения Татьяна Бахтеева. "Это не государственный и не правительственный проект. Хотя мы понимаем, как это необходимо", - заявила она.
Работники Кременчугского НПЗ просят Януковича и Азарова о помощи
Сотрудники компании "Укртатнафта" (Кременчугский нефтеперерабатывающий завод) обратились к президенту Украины Виктору Януковичу и премьер-министру Николаю Азарову с просьбой не допустить закрытия предприятия. По их словам, из-за ряда экономических факторов на украинские НПЗ перестает поступать нефть, в связи с чем их объемы производства резко снизились.
Соглашение об ассоциации Украины с ЕС готово на 98%
Если переговоры по Соглашению об ассоциации Украина-ЕС будут завершены на техническом уровне в ближайшие 2 недели, документ может быть парафирован до конца текущего года. Об этом заявляет представитель Украины при ЕС Константин Елисеев. По словам украинского дипломата, готовность документа составляет 98%.
Партия Тимошенко призывает украинцев отправить Януковича на отдых
Партия "Батькiвщина" призывает всех граждан Украины требовать немедленной отставки Виктора Януковича с должности президента и досрочного роспуска "дискредитированной Верховной рады". Оппозиционеры отмечают, что за 2 года президентства Януковича цены на продукты выросли минимум вдвое.
Эксперты проверяют продукцию мясоперерабатывающих комбинатов
Эксперты проекта "Независимый аудит производителей мяса и мясопродуктов" отобрали первые лабораторные образцы продукциии на мясоперерабатывающем заводе "Легко". Через 3 недели после лабораторного исследования украинцы узнают, полезны ли для потребления гречневые котлеты и куриные крылышки этого производителя.
В милиции уверяют, что не имели дел с убитым одесским киллером
Милиция отрицает свое сотрудничество с убитым одесским киллером гражданином России Асланом Дикаевым. Об этом заявил начальник главного управления Министерства внутренних дел (МВД) в Одесской области генерал-майор милиции Михаил Яцков. "Он не работал в милиции, и ни с кем не сотрудничал", - заявил он.
Азаров уговорил МВФ дождаться новой цены на газ
Украина и МВФ договорились о корректировке программы сотрудничества на 2012 год. Об этом премьер Николай Азаров заявил на брифинге в Белграде. "Руководство фонда с пониманием подходит к решению тех проблем, которые стоят перед Украиной. И мы договорились о том, что после завершения переговоров по цене на газ и другим вопросам, мы начнем тесное сотрудничество", - отметил он.
Ефремов рассказал, что закон о выборах должны принять в декабре
Народный депутат, глава фракции Партии регионов Александр Ефремов убежден, что закон о выборах должен быть принят в декабре для того, чтобы все политические силы в равных условиях могли подготовиться к выборам. Он отметил, что сейчас никому не известно, каким же будет результат работы временной комиссии парламента.
За "газовым" рублем
Точные сроки окончания "газовых" переговоров между Украиной и Россией по-прежнему неизвестны. Тем временем, Киев сделал заметный шаг навстречу партнерам. Украина решила оплачивать "голубое топливо" так, как хотелось Москве - рублями. Но одобрительно к этому решению относятся далеко не все.



Міліція відпустила свободівців, які зірвали Російський марш (відео)

Новини від ТСН Щодо трьох свободівців правоохоронці склали адміністративні протоколи за статтею "дрібне хуліганство". (відео)
БЮТ віддасть всі сили на боротьбу за свободу Тимошенко

Новини від ТСН Фракція "Блоку Юлії Тимошенко-Батьківщина" у Верховній раді прийняла для себе головне рішення.
В Одесі, незважаючи на заборону суду, відбувся Російський марш

Новини від ТСН Близько 200 активістів пройшлися по Одесі та провели мітинг біля пам'ятника Єкатерині Другій.
Міністр упевнений, що молодь приїде на ферму за 500 доларів

Новини від ТСН Завдання влади - зробити такі кроки та умови, аби міський житель мріяв переїхати у село, зазначив Микола Присяжнюк.
Паркан навколо Ради депутати звели через фобії - психологи (відео)

Новини від ТСН Від чого ще лячно парламентаріям, і які закони вони через це не ухвалюють. (відео)
На Харківщині хлопчик хотів здати автомат на металобрухт (відео)

Новини від ТСН Фахівці з'ясовують, чи зареєстрована десь зброя. (відео)
Допоможіть врятувати життя Насті! (відео)

Новини від ТСН Настя Семенуха через необережність випала з балкону четвертого поверху, переламала хребет, та ущент розтрощила кістки ніг. (відео)
Міліція відхрещується від співпраці з одеським кілером

Новини від ТСН У міліції кажуть, що Адам Дикаєв нічим не може підтвердити свої слова, він лиш хоче обілити свого брата.
МВФ вирішила зробити перерву в переговорах з Україною

Новини від ТСН Дискусії з питань економічної політики будуть відновлені в "найближчому майбутньому".
Суддею Тимошенко Кірєєва зробив комп'ютер

Новини від ТСН Сергій Ківалов розповів співдоповідачам ПАСЄ про те, чому Кірєєв став суддею на процесі Тимошенко.
Литвин не розуміє, чому чорнобильці щодня ламають йому паркан

Новини від ТСН Спікер здивований, що депутати намагаються очолити мітинги.
Азаров розповів, коли Україна почне платити за газ рублями

Новини від ТСН У листопаді Україна буде розраховуватися з Росією ще доларами.
У Януковича на роботі прорвало трубу

Новини від ТСН Кілька робітників займаються ремонтом водопроводу, який прорвало по вулиці Банковій поруч з Адміністрацією президента.
Родичі ув'язнених VIPів продовжують жити люксовим життям

Новини від ТСН Поки їхні впливові родичі сидять за ґратами, вона ходять на світські тусовки, займаються бізнесом і користуються всім майном.
Чорнобильці обіцяють нові масштабні протести, бо влада їх обдурила

Новини від ТСН У понеділок владі покажуть, що буває за брехню.
Литвин попросив не зараховувати його до перших осіб держави

Новини від ТСН Спікер Верховної Ради каже, що після заяви президента Януковича щодо масового озброєння українців, охорону йому не посилювали.
Азаров готовий на все для підписання Угоди з ЄС

Новини від ТСН Прем'єр сподівається на підписання Угоди про асоціацію з ЄС до кінця року.
Тимошенко у вікні СІЗО плакала (відео)

Новини від ТСН Раніше повідомлялося, що під час мітингу під СІЗО його учасники побачили Тимошенко у вікні однієї з камер, і зустріли її гучними оплесками. (відео)
СБУ знайшла у сина екс-голови Обухівського району 1000 га землі

Новини від ТСН Служба отримала санкцію суду і обшукає все нерухоме майно на цій землі.
Рада вимагає від Януковича не допустити появи аеропорту Бандери

Новини від ТСН Депутатський запит комуніста Царькова підтримали 246 нардепів.
Київ хоче заборонити КПУ і "Свободі" мітингувати 7 листопада

Новини від ТСН З 5 партій й організацій, що хочуть провести свої акції 7 листопада, саме зазначені 2 заявили про наміри провести свої заходи на Майдані Незалежності.




Вони "засудили практику голосування за відсутніх колег”
4 квітня голова фракції БЮТ сповістив нас, що члени фракції засудили піанізм і більше того не роблять, 21 вересня він сповістив нас, що їх позиція не змінилася. Голова фракції НУНС теж писав, що підтримує нашу позицію по піанізму
Люди, що з нами?
Попросити редакторів «Майдану» опублікувати цей, без перебільшення, зойк розчавлених життям й бездушним чиновництвом вдів військовослужбовців, змусило мене те, з якою зверхністю й неповагою вищі урядовці, включно з Президентом, прокоментували останні прояви суспільного спротиву. Пам’ятаєте, як він сказав: «Втратили страх і совість».
ДЮЦ без бою не здається!
Діти тягали стільці, щоб заблокувати депутатам вихід із залу. Їхні наставники тримали транспаранти, як багнети. У коридорах влади п’янко пахло революцією. Надворі було 26 жовтня. Саме о цій порі солдати й матроси захопили в 1917-му Зимовий палац.
Харківські телеканали вже півтора місяця без ефіру
3 листопада директори трьох телеканалів АТН, "Фора" і "Право-А/ТВК" провели прес-конференцію на якій розповіли про справи з відключеними телеканалами.
Тейшейра – Шустеру: як європеєць європейцю Вам скажу…
Ваші глядачі були позбавлені можливості безпосередньо почути позицію ЄС.
Протести проти звільнення з-під варти поліціянтів-убивць спричинили чистку в поліції Гондурасу
176 офіцерів поліції Гондурасу було арештовано в результаті операції очищення поліції від працівників, що пов'язані з корупцією та організованою злочинністю.
Це діється в незалежній Україні
Людей, ocoбливo пo cелах, де легше вcе прoкoнтрoлювати, залякують звiльненням, якщo вoни будуть передплачувати «Чoрнoмoрcькi нoвини». Вчителi, лiкарi, вci, хтo бoдай якocь залежний вiд влади, бoятьcя будь-якoгo прoяву лoяльнocтi дo нашoї газети. Це видаєтьcя дикунcтвoм, але направду так i є.


"Афганець” Ігор Коцюруба: "Нам не потрібні пільги, ми боремось за громадянське суспільство”
3 листопада у львівському Палаці Сапєг відбувся Форум представників громадських організацій та профспілок Львова та області. На зустріч прийшли представники військових офіцерів, фермерів, приватних підприємців, студенства, профспілок, "афганців” та чорнобильців. - Афганці – це ті ж самі шахтарі, ті ж … Продовження
Чотирьох "свободівців” затримано за бійку з русофілами
Представники партії "Русскій блок” та українські націоналісти вчинили бійку під час церковної ходи священиків та парафіян "Києво-Печерської Лаври” з нагоди свята Казанської ікони Божої матері. Представники партії "Русскій блок” приєдналися до церковної ходи замість запланованого раніше "Руського маршу”. Між ними … Продовження
В Одессе 3 ноября требовали отставки Президента и роспуска парламента
Около 300 участников Форума гражданского общества, в том числе движений «Спільна Справа», «Никто кроме нас», «Демократичний альянс», «Чорноморське гайдамацьке з’єднання» и других организаций, провели 3 ноября на площади перед зданием Одесской облгосадминистрации акцию протеста, требуя ухода в отставку президента Виктора … Продовження
Митинг в Сумах: люди требовали роспуска парламента, который лишает народ средств к существованию (ФОТО)
В Сумах на пл. Независимости 3 ноября состоялась Всеукраинская акция протеста с требованием незамедлительного роспуска Верховной Рады, организатором которой выступило общественное движение «Спільна Справа». В акции приняли участие около 200 представителей "Спільної справи”, чернобыльцев, афганцев, представителей Сумской областной партийной организации … Продовження
У Дніпропетровську мітинг щодо розпуску ВР відбувся попри зміну дислокації
Після заборони проводити акцію протесту на площі перед ОДА, учасники акції перебазувалися до пам’ятника чорнобильцям у сквері ім. Леніна. Там вони мали змогу протестувати на повну силу – із мегафонами, прапорами та озвучувальною апаратурою. Серед учасників – активісти рухів «Ніхто … Продовження
«Батьківщина» та «Свобода» погодились підтримати вимоги мітингів 3 листопада
З представниками керівних органів партій ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода» досягнута домовленість про те, що їхні фракції у місцевих радах підтримають висловлення вотуму недовіри Верховній Раді VI скликання, як того вимагали учасники мітингів, що 3 листопада пройшли по всій Україні … Продовження


Нардеп-регіонал Мірошниченко розповів байку, як мало у депутатів пільг
Регіонал Юрій Мірошниченко не вважає, що у депутатів багато пільг. «Я не можу сказати, що у депутатів багато пільг. Це певні матеріальні кошти (для) забезпечення їхньої діяльності», — заявив Мірошниченко в інтерв'ю газеті «День». «Наприклад, можливість безкоштовно пересуватися за допомогою транспорту. Якщо депутат працює в окрузі й у Києві, відповідно йому оплачується проїзд», — додав він. При [...]
Убитий в Одесі кілер Дікаєв працював на спецслужбу Могильова, про яку говорив Мельниченко?
Аслан пояснив, нібито українські правоохоронці зробили його начальником секретного спецпідрозділу, і скоро він буде направлений в «якусь гарячу точку». Про це газеті «Сегодня» повідомив Адам Дікаєв, брат убитого в Одесі кілера й лідера угрупування Аслана Дікаєва. «Приїхавши в Росію, я з жахом дізнався про те, що Аслана застрелили в Одесі 1 жовтня, ще й на всю країну [...]
Савік Шустер не запрошує предстаника ЄС на своє телешоу
Керівник представництва Євросоюзу в Україні Жозе Мануел Пінту Тейшейра просить телеведучого Савіка Шустера надати йому можливість висловити позицію ЄС у його телешоу, повідомляє «Спротив». Про це йдеться у відкритому листі Тейшейра до Шустера. Він зазначив, що останнім часом теми відносин ЄС-Україна широко обговорювалися у «Шустер Live». «Мене здивувало, що позиція Європейського Союзу у ваших дискусіях [...]
Микола Мельниченко покинув Україну тимчасово
Екс-майор управління держохорони Микола Мельниченко зізнався, що в нього є чотири паспорти. «У мене не один, не два, а чотири паспорти. І всі законні», — заявив він в інтерв'ю газеті «Сегодня», відповідаючи на запитання, чи перетинав він кордон за своїм паспортом, чи за чужим. «За яким із них покинув Україну, немає різниці. Але там стоїть позначка [...]
Генпрокуратура повертає державі накрадене депутатом-мафіозі з Партії регіонів
Суд позбавив дочку «регіонала» Василя Хари права власності на санаторій в Донецькій області. Відповідне рішення прийняв Апеляційний суд Донецької області за апеляційною скаргою прокуратури області, повідомляє прес-служба Генпрокуратури. Рішенням апеляційного суду скасовано рішення Слов'янського міського суду від 7 серпня 2009 року, яким «за Калюк Е.В. визнано право власності на майно санаторію „Святі гори" — будівлі літнього [...]


Янукович еще не успел проложить у себя на работе золотые трубы
На улице Банковой во дворе администрации президента прорвало водопровод.
Азаров уже готов к переходу на рубли
Премьер-министр Николай Азаров считает реальным использовать российский рубль при расчете за импортный газ с декабря.
"Кардачи" потушили
Пожарные расчеты Министерства чрезвычайных ситуаций ликвидировали пожар, возникший на крыше железнодорожного вокзала "Караваевы дачи" в Соломенском районе Киева.
В Киеве горит вокзальчик "Караваевы дачи"
В Киеве горит помещение городской железнодорожной станции "Караваевы дачи".
Коммуняки плетут, что это не их проституция нивелировала избирательное право, а страшный капитал
Представители крупного капитала нивелировали право выбора в стране. Об этом с парламентской трибуны заявил руководитель фракции коммунистов в Верховной Раде Украины Петр Симоненко, сообщили в пресс-службе КПУ.
Правительство Азарова уже хвалится, как ловко загнало водку в тень
Часть производителей ликеро-водочной продукции перешла "в тень" в связи с повышением акцизов на данные товары.
Литвин объяснил, что он не такой трусливый кот Леопольд, как Янукович
Сотрудники управления государственной охраны, которые обеспечивают охрану председателя Верховной Рады Владимира Литвина, работают в штатном режиме, несмотря на заявление Президента Виктора Януковича о массовой скупке оружия для нападения на органы власти.


Азаров: Росії платитимуть в рублях вже в наступному місяці
Прем’єр Микола Азаров вважає реальним розрахунок України з Росією за газ у рублях уже з грудня цього року.
МВС "мочить фанатів" за наказом з Банкової?
Міністерство внутрішніх справ отримало вказівку з адміністрації президента "стулити рота" футбольним фанатам.
У Януковича прорвало трубу
На вулиці Банковій у дворі адміністрації президента прорвало водопровід. Про це "Українській правді" повідомили робітники, які знімають плити на Банковій зі сторони вулиці Лютеранської, щоб дістатися до труби. "Тут сталася аварія. Чи ви гадаєте, що біля президента труби золоті?" - спитали робітники. Місце аварії огороджено сірими залізними щитами, якими, зазвичай, відгороджуються від протестуючих. На місці знаходяться дві аварійні машини, одна вантажівка і один трактор. На місці працюють
Три історії
Мій імпортний чоловік готується до урочистої події отримання дозволу на постійне перебування в нашій гордій державі. Насправді брешу — нема такої вимоги, щоби володіти українською. Просто він взяв і вивчив цю мову. Логічним це йому здалося, знаєте.
Банк Росії накарбував пам'ятні монети з українським танком
Банк Росії випустив в обіг пам'ятні срібні монети номіналом 1 рубль із зображенням українського танка Т-84 "Оплот".
У понеділок афганці покажуть владі, що буває за обман
7 листопада в Києві при участі чорнобильців і афганців пройде друга Всеукраїнська акція протесту. Про це кореспондентові "Острів" заявив представник активістів-чорнобильців у Донецьку Микола Сенчин. Чорнобильці кажуть, що в п'ятницю Пенсійний фонд на 70% скоротив пенсії чорнобильцям і учасникам бойових дій. Якщо раніше ліквідатори аварії на ЧАЕС одержували в середньому по 7 тисяч гривень, то сьогодні на їхніх рахунках було не більше 2 тисяч гривень. Таким чином, запевняння прем'єр-міністра
Влада відмовилася добудовувати лікарню, за яку бралася дружина Ющенка
Держава не добудовуватиме Всеукраїнський центр охорони здоров`я матері і дитини майбутнього ("Дитяча лікарня майбутнього")
Через страхи Януковича Литвину охорону не посилювали
Спікер Володимир Литвин заявляє, що його охорона не посилювалася, незважаючи на заяву президента Віктора Януковича про масову скупку зброї для нападу на органи влади
БЮТ просить народ повалити Януковича
БЮТ закликає всіх громадян України вимагати негайної відставки Януковича з посади Президента та дострокового розпуску дискредитованої Верховної Ради. Про це йдеться в зверненні БЮТ, розміщеному на сайті партії. Опозиціонери вказують, що за два роки президентства Януковича ціни на продукти зросли мінімум вдвічі; постійно збільшуються тарифи на житлово-комунальні послуги; збільшено пенсійний вік та стаж; заморожено пільги для "чорнобильців", дітей війни, "афганців", інших незахищених груп громадян.
МВФ зачекає, поки Україна узгодить нову ціну на газ
Україна і МВФ домовилися про коригування програми співробітництва на 2012 рік.


Украина начнет рассчитываться за газ из РФ в рублях с декабря
Глава Минэнерго Украины Юрий Бойко не исключал, что рублевые расчеты за газ Украина может начать уже в ноябре. >>
"Свобода" заявляет о задержании 4 активистов в Киеве
Правоохранительные органы подтвердили информацию об инциденте, но уточнили, что активистов "Свободы" не задержали, а просто доставили в районный отдел милиции. >>
Украинцы из депрессивных регионов будут изучать европейский опыт
Жители депрессивных городов и сел Украины должны получить возможность изучить европейский опыт местного самоуправления, чтобы затем использовать его дома, заявил Анатолий Близнюк. >>
Тимошенко поговорила с участниками митинга у СИЗО через окно камеры
Экс-премьер министр Украины Юлия Тимошенко обратилась к участникам митинга под СИЗО через окно камеры, в которой она содержится. Под стены Лукьяновского СИЗО пришли около тысячи человек. >>
Томенко просит проверить сведения о работе МВД с "одесским киллером"
В украинских СМИ начала появляться информация о том, что убитый при штурме Дикаев сотрудничал с органами внутренних дел и был ликвидирован как ненужный свидетель противоправных действий в органах МВД. >>
Суд Киева отказал докладчикам ПАСЕ в свидании с Тимошенко в СИЗО
"Судья отказался дать разрешение на встречу, сославшись на недостаточность оснований", - заявили докладчики Парламентской ассамблеи Совета Европы. >>
Украина возобновит сотрудничество с МВФ после переговоров с РФ
Премьер-министр подчеркнул, что такое решение было принято по результатам переговоров в Вашингтоне. >>


RSS feed has not correct syntax.


Bohush Communications и германская Achelis&Partner Public Relations запустили проект по предоставлению пиар-услуг в Европе

Проект предусматривает сотрудничество с такими медиа-компаниями, как BBC, CNN, The Financial Times, Die Welt, Frankfurter Allgemeine Zeitung, The NewsMarket, The Economist, Deutsche Welle, Deutsche Allgemeine Zeitung, Guardian, Le Monde, Le Figaro, La Repubblica, Rzeczpospolita.

Клюев: люди как пили, так и пьют, а объемы производства снижаются

Первый вице-премьер-министр, министр экономического развития и торговли Андрей Клюев поручил Министерству аграрной политики и продовольствия принять меры по увеличению объемов производства в пищевой, спиртовой и ликероводочной промышленности.

МВД: мы не сотрудничали с Дыкаевым

Начальник главного управления Министерства внутренних дел в Одесской области генерал-майор милиции Михаил Яцков отрицает факт сотрудничества МВД с ликвидированным в Одесской области киллером, гражданином России Асланом Дыкаевым.



Банк России напечатал памятные монеты с украинским танком
Российский Центробанк выпустил в обращение памятные серебряные монеты номиналом 1 рубль с изображением украинского танка Т-84 «Оплот»
Улицу Фрунзе в Киеве могут переименовать в Кирилловскую
На сессии Киевсовета 10 ноября будет рассматриваться вопрос о переименовании улицы Фрунзе в Кирилловскую
Сюжет дня. У Тимошенко на ПАСЕ надежды мало
4 ноября стало известно, что в январе 2012 года ПАСЕ рассмотрит вопрос о предоставлении заключенной Юлии Тимошенко юридической защиты. Речь не идет об адвокатах, скорее, о консультациях и постоянном наблюдении за делом экс-премьера со стороны ПАСЕ. Впрочем, эксперты считают, что и это вряд ли поможет Тимошенко выйти на свободу
Израиль перехватил суда с пропалестинскими активистами
ВМС Израиля перехватили суда, на борту которых был гуманитарный груз для жителей сектора Газа
Вымирание мегафауны после ледникового периода было случайностью
Ученые выяснили, что вымирание плейстоценовой мегафауны после завершения ледникового периода 11,7 тысяч лет назад было случайным



Блок Юлии Тимошенко

Французький правозахисник: український режим неполітичними методами хоче позбутися опонента
_____-2.jpg Анні Сюжьє закликала громадян країн ЄС підтримати петицію французького письменника Даніеля Сальваторе Шиффера з вимогою негайного звільнення Юлії Тимошенко
Юлія Тимошенко: підписання угоди про асоціацію буде нашою спільною перемогою
pr_b3373.jpg Щоб почати відроджувати нашу свободу, нам невідкладно потрібна допомога світової демократичної спільноти. Такою першою невідкладною допомогою є підписання Угоди про асоціацію та зону вільної торгівлі між Україною та Європейським Союзом
Юлія Тимошенко висловила співчуття Гілларі Клінтон у зв'язку зі смертю матері
pr_b1684.jpg "Я впевнена, що вона завжди пишалася Вашими досягненнями. У цю важку хвилину я думаю про Вас та Вашу родину і молюся за Вас", - йдеться у співчутті Юлії Тимошенко
Велика Британія закликає владу України звільнити Юлію Тимошенко
gb.jpg Влада України "повинна довести не лише словами, а і діями своє бажання приєднатися до європейського клубу, довести свою відданість європейським цінностям"
Петро Андрушко: винуватість Юлії Тимошенко не доведено
pr_a4134.jpg "Це зобов’язувало суд дуже зважено підійти до оцінки доказів, які наводяться, як такі, органом досудового слідства в обґрунтування наявності в діях Юлії Тимошенко складу злочину", - вважає юрист


Народна самооборона

У Луценка взяли кров на аналіз - Ірина Луценко
Луценко відмовився від чергового огляду в стінах СІЗО. Він готовий на медпроцедури тільки у разі лікування в стаціонарі.
Судове засідання у справі Юрія Луценка. 03.11.2011 р.
Два свідки, допитані у справі, нічого нового не показали. Розвеселило лише повідомлення свідка про те, що слідчим було цікаво, які «чутки ходять по міністерству». Сторона захисту відмовилась допитувати цих свідків.
Ірина Луценко: На одній «но-шпі» далеко не заїдеш
На одній «но-шпі» далеко не заїдеш, тому що це не той препарат, який допомагає, він лише тимчасово знімає біль. Його ніхто не збирається лікувати, вони лише роблять видимість лікування.
Адвокати Луценка представлять суду «цікавий документ»
Баганець не уточнив, про який документ йдеться, «заради інтриги». Але сказав, що представлений документ буде або в п'ятницю, або в понеділок, і тоді суд «буде цікавим».
Заява КОД: Їх останній час вже настає!
Влада в країні узурпована однією політичною силою – Партією Регіонів на чолі з Віктором Януковичем. Їх останній час вже настає!


Компартія України

Василий Шевченко: Контроль государства над экономической и финансовой сферами может спасти Украину от полного разрушения
Первый секретарь Днепропетровского горкома КПУ Василий Шевченко считает, что детенизация заработной платы принесла бы в бюджет порядка 20 млрд. грн. Об этом он заявил на пресс-конференции в ИА «Мост-Днепр». «Профсоюзы предлагали 5 источников наполнения бюджета, но никто нас не послушал. …
Сергей Воробьев: Следующий транш МВФ приведет к росту цен на газ
Глава фракции КПУ в Днепропетровском горсовете Сергей Воробьев считает, что за кредиты Международного валютного фонда расплачиваются простые люди. Об этом он заявил на пресс-конференции в ИА «Мост-Днепр». «За последние 1,5 года Украина уже получила от МВФ несколько траншей на общую …
Піонери відвідали музей маршала П.С.Рибалка
На минулих вихідних піонери с. Червоне Сумського району відвідали музей маршала бронетанкових військ П. С. Рибалки, що знаходиться в смт. Малий Вистороп Лебединського району. Поїздку ініціювали активісти первинної парторганізації с. Червоне Жанна Степанівна Гапєєва і Олена Григорівна Козлова. Еспонати музею …
4 ноября в Киеве коммунисты почтят память героев Великой Отечественной войны
4 ноября 2011 года, в ознаменование 68-й годовщины освобождения Советской Армией города-героя Киева от немецко-фашистских захватчиков, коммунисты во главе с Первым секретарём ЦК Компартии Украины, председателем фракции коммунистов в Верховной Раде Украины Петром Николаевичем Симоненко почтят память героев Великой Отечественной …
7 ноября в Запорожье пройдут торжественные мероприятия
07 ноября 2011 года в г. Запорожье, в честь 70-летия Парада 1941 года на Красной площади, состоится торжественное открытие восстановленного памятника руководителю Советского государства, Генералиссимусу Иосифу Виссарионовичу Сталину. В этот же день состоится торжественное открытие памятника Герою Советского Союза Зое …


Блок Литвина

Валерій Баранов переконаний, що наступного року всі пільги депутатів буде скасовано
Про це народний депутат України фракції Народної Партії, голова Комітету Верховної Ради України з питань бюджету Валерій Баранов сказав в ефірі «5 каналу» 2 листопада 2011 року.
Робота депутата в окрузі
Під час тижня роботи в округах народний депутат України, голова Комітету Верховної Ради України з питань бюджету, голова Запорізької обласної організації Народної Партії Валерій Олексійович Баранов відвідав Приморський, Куйбишевський, Розівський, Чернігівський райони Запорізької області, де провів низку зустрічей із представниками трудових колективів, громадськістю, органами місцевого самоврядування.
Инновации и финансовый кризис
В Украине с тревогой говорят о приближающейся второй волне мирового финансового кризиса. Ситуация для украинцев усложняется не только внешними вызовами, но и внутренними нерешенными проблемами.
Николай Деркач: «Тот факт, что нашу страну вычеркнули из «черного списка» FATF – в первую очередь хороший сигнал для инвесторов»
Группа по разработке финансовых мер по борьбе с отмыванием денег (FATF) вычеркнула Украину из «черного списка». Что это значит для нашего государства – мы попросили прокомментировать народного депутата Украины от фракции Народной Партии, заслуженного экономиста Украины Николая Деркача.
У Нововасилівській школі відкрито новий комп’ютерний клас
Ще під час відкриття дитячого садочка в частині приміщення Нововасилівської школи №21 (зараз центр «Мрія»), яке відбулося 16 вересня, народний депутат України, голова Запорізької обласної організації Народної Партії Валерій Олексійович Баранов пообіцяв нововасилівським школярам новий комп’ютерний клас. І ось минулої п’ятниці навчально-виховний центр «Мрія» святкував відкриття нового комп’ютерного класу.

СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА

Ещё новости: Ukranews, Ukr.net, Главком, Мнения, Украина без Януковича!, Досье, Факты, Вікна, ОстроВ



Рада не без скандала избрала нового судью КС
Конституционному суду нового судью. Верховная Рада избрала на вакантную должность Александра Пасенюка. До сих пор он занимал пост главы Высшего админсуда Украины. Правда, во время голосования разразился скандал: оппозиция заявила о фальсификациях.
Сегодня вновь штурмовали Раду
Недовольные вновь штурмовали Верховную Раду. Несмотря на то, что сегодня депутаты никаких законопроектов о льготах не рассматривали, у стен парламента собрались чернобыльцы, предприниматели, дети войны. Результат очередного митинга: сломанный забор, пострадавшие милиционеры и журналисты.
В оппозиции не верят в завтрашнее спасение Радой Тимошенко
Завтра Верховная рада Украины не проголосует за декриминализацию статьи 365 Уголовного кодекса Украины, по которой была осуждена бывший премьер-министр Юлия Тимошенко. Такое мнение высказал народный депутат Владимир Стретович. По его словам, в ПР еще нет окончательного решения. И все будет решено завтра в парламенте.
Гриценко назвал неадекватным заявление Януковича о массовой скупке оружия
Депутат Верховной рады, член фракции Блока "Наша Украина - Народная Самооборона", бывший министр обороны Анатолий Гриценко считает, что заявление президента Виктора Януковича о массовой скупке оружия. По словам депутата, когда представители силовые структуры охраняют мирные акции, они выходят на них хорошо подготовленными.
Поздние дети рискуют родиться с шизофренией
С возрастом матери увеличиваются шансы, что ребенок родится с синдромом Дауна или шизофреником. Но это может быть и гений. Шансы - 50 на 50. Так считает Вовчук Елена, педитр I категории, гомеопат из столичного Гомеопатического Центра им. Демьяна Попова.
Суд отказался наказывать активистов из-за акции с ананасами возле Банковой
Печерский районный суд Киева оправдал активистов организации "Коалиция участников Помаранчевой революции", которые в ночь с 31 октября на 1 ноября пытались провести акцию возле Администрации президента.
Во Львове прошли совместные украино-польские учения к Евро-2012 (видео)
Заворушення на стадiонi. Задимлення в готелi. Такi сценарii надзвичайних ситуацiй сьогоднi вiдпрацьовували у Львовi. Там пройшли спiльнi украiнсько-польськi навчання до ґвро-2012. 900 учасникiв вчилися рятувати людськi житття в умовах, наближених до реальних. Як це було - бачила Софiя Гордieнко.
Кабмин еще раз попытается внедрить биометрические паспорта
Кабинет министров намерен разработать новый законопроект о введении биометрических паспортов. Президент наложил вето на предыдущий по совершенно определенным соображениям, уверен премьер-министр Николай Азаров. "Когда этот закон был принят депутатами, он представлял из себя типически лоббистский закон...", - подчеркнул Азаров.
Украинцы пока не смогут ездить в Бразилию без виз
МИД заявляет об отсрочке вступления в силу соглашения между правительствами Украины и Бразилии о частичной отмене безвизового режима. Соглашение вступит в силу после выполнения Бразилией процедур. "Бразилия сообщала, что она завершила свои внутригосударственные процедуры, но сегодня они сообщили, что ошиблись", - сказали в МИДе.
Депутаты избрали судьей Конституционного суда Александра Пасенюка (видео)
Депутати обрали суддею Конституцiйного сУду Олександра Пасенюка. Досi вiн очолював Вищий адмiнсуд Украiни. Щоправда, не минулося без скандалу пiд час голосування. Опозицiя помiтила, що один iз депутатiв-бiльшовикiв вкинув у скриньку цIлу пачку бюлетЕнiв. Л
Под Радой снова сломали забор (видео)
Пiд Верховною Радою - знову зламали паркан. Учасники мiтингу, в якому брали участь чорнобильцi, пiдприeмцi та кiлька громАдських органiзацiй - вже вкотре прорвАли огорожу та намагалися увiйти до Парламенту. Чому украiнцi знову штурмують владнi будiвлi - з`ясовувала Валентина Левицька.
Суд забрал у дочери Хары санаторий
Апелляционный суд Донецкой области 1 ноября отменил передачу санатория "Святые горы" общей площадью более 1,5 тысячи квадратных метров в собственность Элины Калюк, являющейся дочерью председателя ФПУ, депутата Рады от фракции Партии регионов Василия Хары. Суд удовлетворил апелляционную жалобу прокуратуры Донецкой области.
В "Регионах" говорят, что миссия МВФ покинула Украину
Миссия Международного валютного фонда (МВФ) покинула Украину. Об этом сообщил народный депутат из фракции Партии регионов Владимир Рыбак.
Азаров рассказал, когда будут отставки в Кабмине
Премьер-министр Украины Николай Азаров призывает не верить слухам о кадровых изменениях в Кабмине. "Поменьше верьте слухам. Кадровые изменения происходят тогда, когда они неизбежны. Просто так, ради того, чтобы удовлетворить чьи-то интересы, такие серьезные решения не принимаются", - отметил премьер.
"Беркут" считает раны: Одному разбили бровь возле Рады, другому - голову
Во время массовых акций протеста под Верховной радой Украины в столкновениях с митингующими получили телесные повреждения два работника милиции. Об этом сообщили в Министерстве внутренних дел. Там говорят, что одному сотруднику "Беркута" разбили бровь, другой с сотрясением мозга попал в больницу после удара кастетом.
Выборами в парламент займется спецкомиссия Рады
Верховная рада создала временную специальную комиссию по разработке единого законопроекта "О выборах народных депутатов Украины". За принятие соответствующего решения проголосовали 383 депутата при минимально необходимых 226. Парламент поручил комиссии завершить соответствующую работу и подать на его рассмотрение законопроект до 17 ноября.
Януковича уже призвали ветировать сокращение квоты украинского продукта
Депутат Верховной рады, председатель парламентского комитета по свободе слова Андрей Шевченко (фракция "Блок Юлии Тимошенко-Батькiвщина") призывает президента Виктора Януковича ветировать закон, которым Рада сократила с 50% до 25% квоту украинских музыкальных произведений в эфире телерадиокомпаний.
Немцов: Приговор Тимошенко незаконный, поскольку не допрашивали Путина
В деле экс-премьера Украины Юлии Тимошенко нет российского следа. Об этом заявил сопредседатель российского оппозиционного движения "Солидарность" и Партии народной свободы Борис Немцов. "Я считаю, что давление украинской власти на суд мотивировано политически", - заявил Немцов. По его словам, президент Украины боится проиграть выборы.
Милиция выписала на Ляшко админпротокол
Органы милиции составили административный протокол в отношении депутата Верховной рады, лидера Радикальной партии Олега Ляшко (внефракционный) за нарушение порядка проведения митинга. "Мы имеем право составлять административный протокол в отношении народных депутатов, которые нарушают админзаконодательство", - заявили в МВД.
Азаров еще раз успокоил, что газовый вопрос решится скоро
Премьер-министр Николай Азаров прогнозирует скорое достижение договоренностей относительно цен на поставляемый из России газ. Об этом он написал на своей странице в Facebook. ‎"Нам угрожают только высокие цены на газ. Но, как я уже неоднократно говорил, я думаю, что в ближайшее время этот вопрос будет решен", - ответил премьер.
В МВД говорят, что в Киеве протестуют за деньги
В Министерстве внутренних дел (МВД) допускают, что в акциях, которые проходили в последние дни в центре Киева, люди участвуют за деньги. По словам милиции, основная часть граждан, которые участвовали в четверг в протестных акциях возле зданий Верховной рады, администрации президента и Кабинета министров, вела себя мирно.
Посол Украины в Грузии: Украинцы продолжают посещать Абхазию и Южную Осетию без спецразрешения компетентных органов Грузии
Интервью посла Украины в Грузии Василия Цыбенко информационному агентству "Интерфакс-Украина".
Рада в два раза урезала украинский продукт на ТВ и радио
Верховная рада установила квотирование на уровне 25% для музыкальных произведений украинских авторов в теле-и радиоэфире. За проект закона, инициированного депутатом Партии регионов Еленой Бондаренко, во 2-м чтении проголосовали 238 депутатов из большинства. Парламент не поддержал ни одной поправки, внесенной оппозиционными депутатами.
Гендиректор УЗ пообещал, что железнодорожников увольнять не будут
Генеральный директор Государственной администрации железнодорожного транспорта Украины назвал "абсолютно безосновательной" информацию о возможных массовых увольнениях в железнодорожной отрасли. По его словам, подобные спекуляции на тему сокращений используются с целью расшатывания стабильной работы предприятия.
Во Львовском облсовете знают, что их хотят распустить
Первый заместитель председателя Львовского областного совета Петр Колодий заявляет о намерении органов центральной власти организовать роспуск облсовета. Об этом он сообщил во время встречи с пикетчиками, которые требовали у Львовской областной государственной администрации распустить Верховную раду.
На Закарпатье пограничники задержали сомалийцев, идущих в ЕС
Украинские пограничники задержали на Закарпатье вблизи речки Тиса четверых незаконных мигрантов - граждан Сомали, которые собирались попасть в страны Евросоюза. Не зная, что за ними наблюдают пограничники, четверо неизвестных разглядывали звездное небо, по-видимому, пытаясь таким образом хоть как-то сориентироваться.
Львовский горсовет потребовал отставки Рады и Кабмина
Депутаты Львовского городского совета на сессии 3 ноября приняли заявление с требованием отставки правительства Азарова и роспуска Верховной рады. Соответствующее заявление с трибуны сессионного зала зачитал депутат "свободовец" Юрий Михальчишин. Горсовет выразил тревогу в связи с "тенденцией к все большей концентрации власти".
Моя страна: Машина времени (видео)
Это самый большой лабиринт в мире. В него легко попасть, но сложно выбраться. Длина одесских катакомб - 2,5 тысячи километров. Для сравнения: протяженность парижских - триста, а римских - пятьсот километров. Подземная Одесса - это настоящая "машина времени". Чем глубже - тем древнее артефакты.
Глава УЗ: Железная дорога - не враг местной власти
Руководитель Госадминистрации железнодорожного транспорта Украины Владимир Козак призвал областные власти сообща работать над формированием эффективной логистики транспортного сообщения в регионах. Ранее Укрзалiзниця начала оптимизацию графика поездов, отказываясь от тех рейсов, которые перевозят слишком мало пассажиров.
Посол Франции допускает санкции против Украины или конкретных лиц
Посол Франции в Украине Жак Фор допускает применение санкций к Украине в связи с последними событиями. При этом Фор уточнил, что санкции могут быть не только против страны, но и против конкретных лиц, причастных к каким-то процессам. По словам Фора, в конечном итоге это решение будет приниматься на политическом уровне.
Рада обязала милиционеров знать украинский язык
Верховная рада ввела требование о владении украинским языком для приема на работу в органы милиции. За принятие в целом соответствующего законопроекта проголосовали 266 депутатов при 226 минимально необходимых. Законопроект вводит ряд дополнительных критериев для претендентов на должность в органах милиции.
Назначенный Радой судья КС вступил в права
Судья Конституционного суда Александр Пасенюк приступил к обязанностям. Пасенюк зачитал текст присяги на заседании Верховной рады. После этого Рада уволила его с должности председателя Высшего административного суда. Как сообщалось, Рада назначила судьей КС Пасенюка. 62-летний Пасенюк занимал должность председателя ВАС с января 2005 года.



Грузія сподівається, що Україна допоможе їй будувати дороги

Новини від ТСН Грузія намагається залучати профільні компанії найближчих сусідів, зокрема України.
Клюєв анонсував підвищення звільненому губернатору

Новини від ТСН Перший віце-прем'єр представив Запорізькій області нового керманича, не оминувши увагою й колишнього.
Міліція показала живого водія КАМАЗа, у який врізався мер Обухова (відео)

Новини від ТСН Міліція спочатку на словах заперечила вбивство водія у райвідділку, та через резонанс справи змушена була надати відеодоказ. (відео)
Екс-посол Франції не виключає санкцій проти українських високопосадовців

Новини від ТСН За словами Фора, складніше вирішити, як і коли вийти з режиму санкцій.
Азаров радить менше вірити чуткам про відставки міністрів

Новини від ТСН Прем'єр запевнив, що кадрові рішення просто так не приймаються.
На Ляшка склали протокол за лопату і "броньовик"

Новини від ТСН Долю народного депутата вирішить суд.
Львівським депутатам набридли немісцеві депутати

Новини від ТСН Львівська міськрада прийняла заяву, в якій висловила своє обурення постійною зміною губернаторів і пост-радянською політикою.
"Чорнобильський майдан": пільговиків під Радою змінили політики (фото)

Новини від ТСН Цей тиждень в Україні пройшов під знаком мітингів. Починаючи з вівторка, столицю охопили акції протесту «всіх проти всього». ТСН.ua нагадує, як це відбувалося та аналізує, чого домоглися пікетувальники (фото)
Регіонали відкрили шлях російській попсі на українські ефіри

Новини від ТСН Рада залишила українським виконавцям на радіо лише 25%.
Авто лікарів позначать стікерами і дозволять безкоштовно паркуватись

Новини від ТСН За законом, який почне діяти з 2012 року, лікарі зможуть для своїх авто отримати спеціальну позначку, безкоштовно паркуватись і надавати першу допомогу в екстремальних умовах.
Без знання української у міліціонери більше не візьмуть (відео)

Новини від ТСН Рішенням Верховної ради "Закон про міліцію" зазнав змін. (відео)
Російських дипломатів не зобов'язують вчити українську мову

Новини від ТСН Російська мова при будь-якому законодавчому оформленні в тій чи іншій країні залишається мовою міжнаціонального спілкування, пояснили в МЗС Росії.
Генплан Києва від Попова назвали аферою, яка знищить парки і острови (відео)

Новини від ТСН Експерти вважають Генплан вважають ширмою для земельних оборудок, а Попов ка



«Яр.Вал, 9» запрошує на презентацію книги та круглий стіл.
У п‘ятницю презентуватимуть книгу «Український виховний ідеал і національний характер», а у суботу говоритимуть про «Актуальні питання сучасної української педагогіки»
Оголошується конкурс на участь в навчальному курсі «Громадські помічники Феміди»
Ви гостро сприймаєте, якщо навколо Вас відбувається несправедливість? Ви не можете просто спостерігати за тим, як людина опинилася в біді? Ви готові діяти для покращення ситуації з правами людини в нашій країні вже сьогодні? Тоді запрошуємо Вас до участі у навчальному курсі «Громадські помічники Феміди», що триватиме з 14 листопада по 30 грудня 2011 року.
Як вчасно «позбутися» СССР? — литовські політики та історики поділяться досвідом
Як убезпечитися від повернення в минуле й нарешті розпрощатися із СРСР? Чого в цьому Україна може навчитися в Литви — теж колишньої радянської республіки, а нині члена Євросоюзу? Про це говоритимуть на круглому столі, що 8 листопада о 10:00 розпочнеться в Києво-Могилянській академії (корпус 1, кімн. 301)
Афганцы выйдут протестовать не к Верховной Раде
Завтра, 3 ноября 2011 г в областных центрах Украины возле областных советов пройдут митинги в рамках Всеукраинской акции по принуждению власти к соблюдению Конституции Украины.
В США незалежного кандидата в президенти оберуть і висунуть через Інтернет
Позапартійна група «Американці обирають» вже зібрала 1,9 мільйонів підписів і 22 мільйони доларів на те, щоб їхній кандидат балотувався в усіх виборчих округах на виборах президента в 2012 році.
Акція "За європейські вибори” 3 листопада біля ВР
Інтернет спільнота «Ми - європейці» виступає категорично проти ухвалення Верховною Радою законопроекту про вибори народних депутатів № 9265-1, внесеного представниками провладної більшості.
Семінар «Теорія і практика застосування права на свободу мирних зібрань в Україні: кримський аспект»
Запрошуємо представників громадських організацій, соціальних активістів та журналістів і просто зацікавлених жителів Криму взяти участь у Семінарі «Теорія і практика застосування права на свободу мирних зібрань в Україні: кримський аспект»
26 листопада – День пам’яті жертв Голодомору-геноциду 1932-33 рр.
День пам'яті жертв Голодомору 1932-33 рр. 26 листопада 16:00 - всеукраїнська хвилина мовчання. 14.00 біля М Арсенальна (початок ходи), 14.30 скорботні заходи біля Національного меморіалу Голодомору


У харківського судді виявили подвійне громадянство
Судя Апеляційного суду Харківської області Михайло Бородін має паспорт громадянина Російської федерації. Про це йдеться у відповіді прокуратури Харківської області на інформаційний запит видання "MediaPort”. Під час перевірки співробітники прокуратури підтвердили "факт отримання 21.10.2004 громадянином України Бородіним М.М. громадянства Російської … Продовження
Рада залишила українським виконавцям на радіо лише 25%
Верховна Рада залишила лише 25% квотування музичних творів українських авторів у теле- та радіоефірі. Таким чином за проект "регіоналки” Олени Бондаренко проголосували депутати в другому читанні та в цілому. За проект закону проголосували 238 депутатів з більшості. Крім того, під … Продовження
Паркан Межигір’я протаранив джип
Увечері, 2 листопада, в Нових Петрівцях (Київська область) сталося ДТП, жертвою якого став 40-річний водій джипа. За даними МВС, близько 22:00 в міліцію надійшло повідомлення про те, що водій позашляховика Toyota Land Cruiser, врізався в огорожу підприємства ТОВ "Танталіт”, яке … Продовження
Журналістів під Радою били ногами та трощили апаратуру
Під час акції протесту біля Верховної Ради постраждали представники ЗМІ. Про це повідомив кореспондент газети "Коммерсантъ. Украина” Валерій Кучерук. За його словами, правоохоронці, незважаючи на те, що журналісти і фотографи показували медійні посвідчення, грубо відтісняли їх разом з натовпом протестувальників, … Продовження
Акція. Тернопіль
Завтра, 3 листопада о 12-ій годині в рамках Всеукраїнської акції-протесту «За Україну без антинародного режиму» відбудеться мітинг під стінами Тернопільської облдержадміністрації. Ініціатор акції – громадянський рух "Спільна Справа”. Акцію проводитимуть під синьо-жовтими та червоно-чорними прапорами такі організації та партії: ГПО … Продовження
Днепропетровск готовится к всеукраинской забастовке
«Cпільна Справа» призывает всех днепропетровцев присоединиться к акции по роспуску нелегитимной и антиукраинской «Верховной зРады». 3 ноября в 11:00 люди, которые желают лучшей судьбы Украине, себе и своим детям, выходят на акцию протеста к облгосадминистрациям в областных центрах. В Днепропетровске … Продовження


Под Радой милиция избила журналистов и поломала им камеры
3 ноября 2011 года во время акции протеста возле Верховной рады пострадали представители СМИ. Об этом сообщил корреспондент газеты «Коммерсантъ. Украина» Валерий Кучерук, информирует «Спротив». По его словам, правоохранители, несмотря на то, что журналисты и фотографы показывали им медийные удостоверения, грубо оттесняли их вместе с толпой протестующих, переступая через людей, которые упали на землю. В [...]
«Одесская бойня» должна стать уроком для милиции – депутат Игорь Плохой
Одесситам, пострадавшим во время спецоперации по обезвреживанию банды чеченских  киллеров 30 сентября – 1 октября 2011 года, следует выплатить компенсацию. Министру МВД Анатолию Могилеву  рассмотреть вопрос целесообразности пребывания на занимаемой должности начальника ГУ МВД в Одесской области Михаила Яцкова и проверить обоснованность увольнения начальника уголовной милиции Алексея Хлевного. Об этом сказано  в решении «О состоянии [...]
Міліція не пускає до Ради мітингувальників бютівки Королевської
Співробітники правоохоронних органів перешкоджають активістам Всеукраїнської акції «Вперед!» збиратися на мирний мітинг під стінами Верховної Ради з вимогою саморозпуску парламенту. Про це журналістам повідомили в штабі акції «Вперед!», посилаючись на заяву глави Народної колегії Всеукраїнської громадянської акції «Вперед», народного депутата (фракція «БЮТ-Батьківщина») Наталії Королевської. 3 листопада 2011 року з ранку Маріїнський парк, будівля Верховної Ради [...]
У нардепа-регіонала Хомутинніка годинник за $62 тисячі. Фото
На погоджувальній раді народний депутат Партії регіонів Віталій Хомутиннік «блиснув» перед фотокором Gazeta.ua годинником фірми A. Lange & Sohne за $61 800. Щоправда на деяких сайтах їх можна купити зі знижкою, за $ 50 680. Хронометр «регіонала» відомої німецької марки A. Lange & Sohne зроблений з платини і срібла. Годинна і хвилинні стрілки виготовлені із [...]
Брат Аслана Дикаева: убитый был не бандитом, а милиционером
Родной брат Аслана Дикаева Адам позвонил в редакцию «Деловой газеты Одессы» и сообщил некоторые сенсационные факты биографии родственника. «Аслан Дикаев никогда не участвовал в гражданской войне в Чечне. Он служил в структуре Разведывательного управления Министерства обороны РФ, а после демобилизации 7 лет прослужил в органах милиции, — рассказал Адам Дикаев. — Он никогда не был бандитом, он [...]


Клюев объяснил, что запорожского губернатора выперли за все хорошее
Первый вице-премьер-министр Украины Андрей Клюев представил актику Запорожской области нового председателя облгосадминистрации Александра Пеклушенко.
Вместо принятия закона "о выборах регионалов" в ВР создана комиссия
Верховная Рада Украины приняла постановление "О создании Временной специальной комиссии по вопросу подготовки проекта Закона Украины "О выборах народных депутатов Украины".
Милиция составила протокол о недостойном поведении Ляшко
Органы милиции составили административный протокол в отношении депутата Верховной Рады, лидера Радикальной партии Олега Ляшко (внефракционный) за нарушение порядка проведения митинга.
В милиции заявили, что забор у Рады ломали за деньги
Начальник департамента охраны общественного порядка Министерства внутренних дел Виктор Ратушняк считает, что акция протеста, которая состоялась у здания Верховной Рады, была проплачена.
Из музея в Пирогово хотят похитить 20 га
Председатель постоянной комиссии Киевсовета по вопросам культуры и туризма Александр Бригинец заявляет, что площадь Музея народной архитектуры и быта Украины Национальной академии наук в Пирогове хотят сократить на 20 га.
В горсовете Луганска уверяют, что шансов на городской памятник у Екатерины ІІ не больше, чем у Януковича
Ни о каком всенародном обсуждении в Луганске 30 проектов памятника Екатерине II речь не идет, заявил заместитель начальника управления Луганского городского совета по вопросам внутренней и информационной политики Александр Савенко.
Лена Бондаренко протащила в Раде закон о почти полном искоренении украинского языка в телерадиоэфире
Ни доводы разума, ни заключение главного юридического управления не произвели никакого впечатления на эту украинофобку от Партии регионов.


У Могильова впевнені, що "ломку огорожі" проплатили
Акція протесту, яка відбулася біля будівлі Верховної Ради, була проплачена.
Ляшко дострибався до міліції
У міліції склали адмінпротокол на депутата Олега Ляшка у зв'язку з його діями в ході акцій протесту під Верховною Радою і Кабміном
Проти влади протестують найбільші промислові центри. У Донецьку ПР порівняли з нацистами
Близько тисячі підприємців, ветеранів Афганістану та чорнобильців пікетували будівлю Запорізької облдержадміністрації.
Журналісти, побиті "Барсом" під Радою, поскаржились Пшонці
Під час акції протесту біля Верховної Ради постраждали представники ЗМІ.
Рада буде 2 тижні переписувати закон про вибори себе
Верховна Рада утворила спеціальну комісію з підготовки закону про вибори народних депутатів. За проголосували 383 депутати. Перед цим на нараді керівників парламентських фракцій, яка відбулася під час перерви у засіданні Верховної Ради України у четвер, було досягнуто домовленостей щодо процедури розгляду законопроектів про вибори народних депутатів. Комісія складатиметься з 13 депутатів, її очолить нунсівець Русла Князевич. Заступником стане віце-спікер Адам Мартинюк. До комісії увійдуть
Азаров про відставки міністрів: Не вірте чуткам
Прем'єр Микола Азаров радить не вірити "чуткам" про масові відставки в Кабміні
Азаров не відповідатиме на Facebook тим, хто виливає на нього жовч
Прем'єр Микола Азаров залишає за собою право не відповідати на неприємні йому запитання на власній сторінці у Facebook
Януковича налякали люди Фірташа - експерт
Віктор Янукович не прийняв кардинальних кадрових рішень через повідомлення про підготовку збройних нападів на органи влади.


Рада создала комиссию по разработке единого закона о выборах депутатов
Согласно решению Верховной Рады, комиссия обязана до 17 ноября текущего года подать на рассмотрение парламента проект единого закона о выборах народных депутатов Украины. >>
Депутаты снизили до 25% обязательную долю украинских песен на радио
Парламент Украины отменил положение закона об обязательном исполнении на радио не менее 50% песен украинских авторов. >>
Милиция решает вопрос о возбуждении дела по беспорядкам у Рады
Милиция решает вопрос о возбуждении уголовного дела по факту беспорядков у парламента, где во время акции протеста пострадали два милиционера. >>
Комитет Рады предлагает исключить из УК "статью Тимошенко"
Парламентский комитет по вопросам законодательного обеспечения правоохранительной деятельности рекомендует Верховной Раде исключить из Уголовного кодекса 365 статью, по осудили Тимошенко. >>
Новый судья Конституционного суда принес присягу
Судья Конституционного суда Украины Александр Пасенюк, который был избран Верховной Радой Украины в четверг, принес присягу на вечернем заседании парламента. >>
Уроженец Житомира избран новым судьей Конституционного суда Украины
Парламент Украины избрал в четверг Александра Пасенюка судьей Конституционного суда Украины, однако оппозиция заявляет о фальсификации голосования. >>
Тимошенко в СИЗО вправили выпавший позвоночный диск - СМИ
Экс-премьер Украины, лидер оппозиции Юлия Тимошенко, которая содержиться в Киевском СИЗО, проходит курс массажа. Сообщалось, что у Тимошенко начались проблемы с позвоночником. >>


RSS feed has not correct syntax.


На Ляшко завели протокол

Органы милиции составили административный протокол в отношении депутата Верховной Рады, лидера Радикальной партии Олега Ляшко (внефракционный) за нарушение порядка проведения митинга.

Посол Франции: в отношении Украины могут быть применены санкции

"Теоретически это может быть... Я хочу уточнить, что санкции могут быть не только против страны, но и против конкретных лиц, причастных к каким-то процессам. Этот вопрос легче. И такие санкции могут быть как со стороны ЕС, так и в рамках двусторонних отношений, например Франции и Украины", - сказал он.

Львов намерен освятить "Арену Львов" до 15 ноября

"Мы пригласим представителей всех конфессий, проведем обряд по лучшим христианским традициям", - сказал председатель Львовского городского совета Андрей Садовый .

Москаль: заявление Януковича о скупке оружия - свидетельство непрофессионализма МВД

"Это свидетельствует о непрофессионализме Могилева. Если оружие на руках у населения, то кто виноват? Милиция! Это их обязанность - изымать оружие из незаконного оборота ", - сказал депутат.



В трех областях Украины заработал единый госреестр животных
Единый государственный реестр животных заработал в Киевской, Волынской и Донецкой областях
Милиция составила админпротокол на Ляшко
В милиции составили админпротокол на депутата Олега Ляшко в связи с его действиями в ходе акций протеста под Верховной Радой и Кабмином
ЕС может ввести санкции против Украины, - посол Франции
Посол Франции в Украине Жак Фор допустил, что Евросоюз может ввести санкции против Украины в связи с политической ситуацией в стране
Сюжет дня. Украину могут захлестнуть революция или репрессии
Сегодня, 3 ноября, митингующие под стенами Администрации президента предприниматели пригрозили Виктору Януковичу революцией. А президент уверен, что украинцы уже начали скупать оружие с целью штурма госучреждений. Если оба заявления окажутся правдой, то, по мнению экспертов, народное недовольство действительно достигло своего максимума, а если нет – то Украина стоит на пороге репрессий
Банкам разрешили списывать задолженность за счет страхового резерва
Проблема определения банками безнадежной задолженности для списания за счет страхового резерва решена, сообщила пресс-служба Государственной налоговой службы Украины


E-mail: politicon1@at.ua © Владелец аккаунта, наименование, оформление, база данных, контент сайта, 2007—2015


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Рейтинг сайта по данным Alexa Internet
Вебвизора от Yandex.Metrika на сайте НЕТ!
54.205.179.155

гостевой вход politicon Вверх






Хостинг от uCoz
Счётчик от uCoz:



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0