Politicon Кровавый госпереворот и гражданская война в Украине 23 февраля! Харьков, площадь, Ленин, защита города от бандеровских банд
«  Июль 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


 РАЗДЕЛЫ:

  Партии

  СМИ, блок 1

  СМИ, блок 2

 Архив по 30.06.2011

Приветствую Вас, Гость 26.04.2024, 19:30

Весь архив » 2011 » Июль » 28



Блок Юлии Тимошенко

Юлія Тимошенко знову заявлятиме клопотання про нових захисників
"Завтра зранку я буду знову захищати свої права на захист, але я не переконана, що суддя, який уповноважений режимом зі мною розправлятися, допустить захисників до справи", - сказала Юлія Тимошенко журналістам
Юлія Тимошенко: влада знає, що у моїх діях немає складу злочину
Лідер партії "Батьківщина" заявляє, що суд відмовляється долучати до матеріалів кримінальної справи документи, представлені сьогодні екс-міністром палива та енергетики Юрієм Проданом, через відсутність складу злочину
Юлія Тимошенко: влада намагається мене залякати
"Але злякався Янукович і відмінив своє доручення мене арештовувати під тиском світової спільноти, під тиском думки народу України. Злякалася не я, а він", - сказала Юлія Тимошенко журналістам після судового засідання
Кірєєв почув Юлію Тимошенко. У судилищі – перерва до четверга
Суддя Печерського районного суду міста Києва Родіон Кірєєв оголосив перерву у судовому засіданні до 10:00 28 липня. Відповідне рішення він ухвалив після звернення Юлії Тимошенко завершити сьогодні судове засідання і не порушувати трудове законодавство
Суддя Кірєєв позбавляє Юлію Тимошенко права на відпочинок
"Ми працюємо без перерви, і було би правильно, щоб ви хоча б якихось елементарних норм закону дотримувались. Я хочу сказати, що судовий процес без перерв, без обіду є порушенням будь-яких режимів роботи. Не можна так гнати процес і виконувати так буквально доручення Януковича, швидко завершувати репресії", - сказала Юлія Тимошенко


Народна самооборона

Судове засідання у справі Юрія Луценка 27.07.2011 року.
Прокурори на три голоси читатимуть продовження ексклюзивної казки для екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка під назвою «Обвинувальний висновок».
Посол Німеччини: В Євросоюзі знають про «вибірковість правосуддя»
Г.Гаймзьот наголосив, що «99,8% усіх кримінально-процесуальних судових справ в Україні завершуються обвинувачувальним вироком. Які ж тоді шанси є у звинувачуваного в умовах нинішньої системи відстояти свої права?»
Справи проти опозиції: Якщо промовчати - сидітимуть, як сидять у нас у Росії
Авторитарна влада, яка хоче придушити опозицію, піде настільки далеко, наскільки їй дозволить ситуація. Вона різними інструментами її тестує. Головне питання - чи буде опір, масовий протест громадськості, який може примусити їх піти назад.
Суд спростував брехню від «Обозревателя»
У позові зазначалося, що поширення такого змісту і в такій формі недостовірної інформації в двох статтях свідчить про наявність умислу в діях Відповідачів на заподіяння шкоди особистим немайновим правам Луценка Ю.В.
«The Independent»: Помаранчева революція в Україні тепер розгортається в залі суду Києва
Як країна Миколи Гоголя і друга батьківщина Антона Чехова, Україна давно захоплюється своїми драматургами. Але театр, який зараз розгортається в країні, влаштовується не на сцені, а в залі суду в столиці Києві.


Компартія України

Петро Симоненко: Зростання цін на пальне – це результат змови між олігархами і тими, хто знаходиться при владі
Зростання цін на пальне – це результат змови між олігархами і тими, хто знаходиться при владі. Про це сьогодні заявив лідер Компартії України, голова парламентської фракції комуністів Петро Симоненко. Прес-служба
Игорь Алексеев: Америка живет за счет "доения” других государств
Америка живет за счет "доения” других государств. Об этом сегодня заявил второй секретарь ЦК КПУ, народный депутат Украины Игорь Алексеев. Пресс-служба
Запорожские коммунисты предлагают Червоненко оплатить реконструкцию памятника жертвам голодомора
Сегодня, 27 июля, на внеочередной сессии Запорожского городского совета руководитель фракции коммунистов Александр Зубчевский высказал мысль о том, что средства на реконструкцию памятника жертвам голодомора в Запорожье может дать Евгений Червоненко (бывший глава Запорожской облгосадминистрации – Ред.). Поскольку именно он … Продовження
Партийная жизнь Полтавщины
Решетиловская районная организация по численности наибольшая в Полтавской области. Первичная партийная организация села Жовтневое самая многочисленная в Решетиловском районе – в ее рядах 116 человек. Поэтому роботу по изучению и разьяснению документов и материалов 44-го сьезда КПУ райком начал именно … Продовження
Міліція завадила комуністам покласти квіти до Монументу Слави у Львові
Комуністи у день 67-ої річниці звільнення Львова від німецько-фашистських загарбників, поклали квіти до Пагорбу Слави на вул. Пасічній попри заборону суду проводити масові заходи. Також спільно з ветеранами комуністи спробували покласти квіти до Монументу Слави на вул. Стрийській, однак їм … Продовження


Блок Литвина

Обсуждаем выборное законодательство
26 июля 2011 года в г. Симферополе (Автономная Республика Крым) прошло заседание круглого стола на тему «Общественное обсуждение изменений избирательного законодательства Украины».
«Роби добро людям, то буде добре і тобі…»
На особистому контролі народного депутата України, голови Житомирської обласної організації Народної Партії Миколи Рудченка – завершення будівництва, ремонту та реконструкції ряду соціальних об’єктів на Житомирщині.
Депутати-народники Рівненщини звітують про роботу
Постійний зв’язок із виборцями, органами виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадськими організаціями, відвідування населених пунктів, вивчення проблем територіальних громад, зустрічі у трудових колективах, особисті прийоми громадян – саме так упродовж першого півріччя 2011 року працювали депутати рад різних рівнів, члени Рівненської обласної організації Народної Партії.
Участь івано-франківських народників у конкурсі «Подаруй Франківську квітку»
В Івано-Франківську триває конкурс «Подаруй Франківську квітку». Конкурс на найкраще озеленення балконів та зовнішніх підвіконь проходить з 1 червня до кінця серпня цього року.
Петро Курельчук: «Ліс – моя любов»
Директора державного підприємства «Ізяславське лісове господарство», члена Народної Партії Петра Івановича Курельчука рідні, друзі, колеги нещодавно вітали з 60-річчям від дня народження.

СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА

Ещё новости: Ukranews, Ukr.net, Главком, Мнения, Украина без Януковича!, Досье, Факты, Вікна, ОстроВ



Украинская делегация обсудит в Москве газовую проблему - СМИ
В конце текущей недели очередная украинская делегация отправится на переговоры в Москву. Сторонам предстоит обсудить газовую проблему. Об этом сообщает российская "Независимая газета", ссылаясь на источники, близкие к Минэнерго. Ранее анонсированная на 31 июля встреча президентов Виктора Януковича и Дмитрия Медведева была отменена.
У Табачника говорят, что не будут отправлять учителей к психиатру
В Минообразования говорят, что информация о постановлении относительно обязательной проверки педагогов у психиатра - утка. "К психиатру учителей отправлять не собираемся", - сказал директор департамента общего среднего и дошкольного образования МОН Олег Ересько.
Тимошенко придают ускорение
За то время, которое длится процесс против Юлии Тимошенко, заложенный с первых дней суда конфликт из-за темпов рассмотрения дела становится все острее. Обвинение и защита непримиримы: одни считают, что все происходит слишком быстро, другие жалуются на медлительность.
Суд оценил тяжесть обвинений в отношении экс-чиновника КГГА
Апелляционный суд Киева обязал вчера Шевченковский районный суд столицы вынести приговор бывшему начальнику главного управления здравоохранения КГГА Людмиле Качуровой на основании собранных следственных данных. Она является одним из 10 чиновников КГГА и Киевсовета, в отношении которых с 2010 года были возбуждены 15 уголовных дел за различные злоупотребления.
Частных перевозчиков в Киеве может стать вдвое меньше
Частных перевозчиков маршрутными такси в Киеве может стать вдвое меньше после следующего конкурса управления транспорта Киевской городской государственной администрации по распределению маршрутов. Об этом сообщил председатель Киевской городской организации работодателей-перевозчиков "Столица" Валерий Липецкий.
Адвокат Тимошенко: Опрос свидетелей не считается
Сирый уверяет, что "с того момента, как Юлия Владимировна осталась без защитников, а она заявляла, что не осуществляет защиту сама, не могут быть проведены никакие процессуальные действия в процессе".
Экс-посол США: Януковича уже не ждут в Вашингтоне
Политика президента Виктора Януковича свела на нет его перспективы получить приглашение посетить Вашингтон. Такое мнение озвучил посол США в Украине в 1998-2000 годах, эксперт американского Brookings Institution Стивен Пайфер. Пайфер уверен, что "все это будет препятствовать целям Януковича в его внешней политике".
70 лет назад затонул параход "Ленин" (видео)
Сегодня годовщина одной из крупнейших трагедий в истории советского флота. Семьдесят лет назад, в Крыму, в районе мыса Сарыч, затонул пароход "Ленин". В той аварии погибли от трех до пяти тысяч человек. Спаслись около шестисот пассажиров. Официальные причины катастрофы до сих пор не названы.
Во Львове вспоминали жертв Скниловской трагедии (видео)
Во Львове сегодня вспоминали жертв Скниловской трагедии, которая произошла 9 лет назад. Тогда, во время праздничного авиашоу, военный истребитель СУ-27 врезался в толпу зрителей. Погибли 77 человек, 28 из них дети. Сегодня возле установленного тут памятного знака провели панихиду.
Судья отказался брать Тимошенко под стражу (видео)
Экс-премьеру Юлии Тимошенко сегодня хотели изменить меру пресечения. С подписки о невыезде на взятие под стражу. Ходатайство об этом заявили представители стороны обвинения. Но судья отказал в изменении меры пресечения для лидера партии "Батькивщина".
Янукович: Украина заинтересована в сотрудничестве с Сингапуром (видео)
Киев заинтересован в активизации сотрудничества с Сингапуром. Об этом заявил Президент Виктор Янукович в ходе встречи со специальным посланником Сингапура в Украине Тони Сиддики. По словам главы государства, это необходимо для усиления присутствия нашей страны в Азиатско-Тихоокеанском регионе.
В харьковском аэропорту заявляют: в истории с инвалидом виноваты немцы (видео)
Подробности истории с немецким инвалидом-колясочником, которому пришлось буквально на руках выбираться из самолета. В харьковском аэропорту заявили: в инциденте виновата немецкая авиакомпания. Дескать, не предупредила об особом пассажире. Хотя в самой Германии, проблем с передвижением не было.
Жительница Краснодона отсудила 10 тысяч евро у государства (видео)
Десять тысяч евро - такую компенсацию за вред здоровью отсудила у государства жительница Краснодона, Луганской области. Соответствующее решение вынес Европейский суд по правам человека. Несколько лет женщина добивалась от местной власти, чтобы проезд грузовиков по ее улице запретили.
В Украине не боятся дефолта (видео)
Дефолта в США не произойдет заверяют в Белом Доме. Глава аппарата президента Билл Дейли уверен, что компромисс о повышении лимита госдолга в Конгрессе будет достигнут. Последствия дефолта в США, если он все-таки произойдет, будут катастрофическими для всего мира, в том числе и для Украины.
Случаи незаконной трансплантации были выявлены в Боярке (видео)
Очередное дело "черных трансплантологов". В морге города Боярка, Киевской области, выявлены случаи незаконной трансплантации. У умерших людей изымали роговицу глаза, хотя на это разрешение родственники покойных не давали.
В Киеве нет безопасных мест для купания (видео)
Киiвськi труднощi вiдпочинку. До закриття купального сезону лишився всього мiсяць, а двi третини столичних пляжiв i досi не готовi. На них бракуe питноi води, чистих туалетiв, а рiчкова вода не вiдповiдаe санiтарним нормам. Чистi пляжi у столицi шукав Кирило ґвсeeв.
Патриарх Кирилл довелен отношением власти к богословию в Украине
Патриарх Кирилл подчеркнул важность открытия храмов при вузах. "Это идет со скрипом, может быть, в Украине идет даже легче чем в России. У нас есть целый ряд пилотных проектов, началось все с Московского государственного университета. И только сейчас видно, какую важную роль играют университетские храмы", - сказал он.
Мемориал погибшим на Скнилове хотят перенести в другое место (видео)
У Львовi вшановують пам'ять жертв Скнилiвськоi трагедii, яка сталася 9 рокiв тому. Тодi пiд час святкового авiашоу вiйськовий винищувач Су-27 врiзався у натовп глядачiв. Загинули 77 людей, 28 iз них - дiти. Сьогоднi родичi загиблих провели панахиду бiля пам'ятного знаку, встановленого на мiсцi трагедii.
Тимошенко пообещала не бросать Украину
Экс-премьер Украины Юлия Тимошенко в очередной раз заявляет, что покидать Украину не собирается. "Завтра я обязательно буду в суде. Я знаю, что они рассчитывают, что после сегодняшних ходатайств прокурора об аресте я буду покидать Украину. Я хочу публично заявить: свою страну я покидать не буду. Мы сделаем все, чтобы эту страну оставил Янукович и его окружение", - сказала Тимошенко.
Самые опасные дороги ждут автолюбителя в Запорожской и Харьковской областях
Самые опасные регионы для езды в Украине - это Запорожская и Харьковская области. В ходе исследования оценивалась дорожная обстановка в каждом регионе по количеству дорожных ям, а также наличию необходимых дорожных указателей и разметки. Общая площадь ям на дорогах Украины составляет 11 миллионов квадратных метров.
Луганчанка добилась денежной компенсации за грузовики на улице (видео)
10 тисяч eвро вiдсудила у мiськоi влади мешканка Краснодона на Луганщинi. Виплатити грошi Украiну зобов'язав ґвропейський суд iз прав людини. Протягом кiлькох рокiв жiнка вимагала, аби мiсцева влада заборонила проiзд по ii вулицi вантажiвок. Бо через це руйнувався будинок, а сiм'я часто хворiла.
МВФ не нравится, что Украина не поднимает цены на газ и тепло
В Международном валютном фонде недовольны изменениями в бюджете Украины, и действующими тарифами на газ и тепло для населения. Об этом говорится в отчете по итогам переговоров украинской правительственной делегации с руководством МВФ в середине июня. Согласно изменениям от 14 июня доходная часть госбюджета была увеличена на 14,47 миллиардов гривен, а расходная - на 11 миллиардов гривен.
Киреев надеяться повлиять на Тимошенко, не сажая в СИЗО (видео)
Юлiю Тимошенко не арештували. Сьогоднi у Печерському судi прокурори попросили суддю змiнити iй запобiжний захiд iз пiдписки про невиiзд на взяття пiд варту. Сторона обвинувачення каже: Тимошенко затягуe розгляд справи, системно порушуe порядок та виявляe зневагу до суду. Однак головуючий вiдмовив прокурорам.
ВВП Украины вырос почти на 4% за полгода
Рост валового внутреннего продукта (ВВП) Украины во втором квартале 2011 года составил 3,5-3,8%. Об этом сообщается на веб-сайте Национального банка Украины (НБУ). "Такое снижение темпов роста (по сравнению с 5,3% в первом квартале) в большей степени обусловлено эффектом базы сравнения", - говорится в сообщении.
Суд допросил Новицкого по делу Тимошенко
По его словам, занимавший в то время должность первого вице-премьер-министра Александр Турчинов настаивал на обсуждении вопроса о приемлемости заключения газовых контрактов с Россией о поставках газа по базовой цене 450 долларов за 1 тысячу кубометров газа.
Между Крымом и Турцией хотят снова запустить паром
Власти Турции рассчитывают возобновить паромное сообщение между Ялтой и провинцией Синоп к ноябрю текущего года. Такое предположение озвучил губернатор Синопа Ахмет Дженгиз в рамках встречи с руководством ялтинской мэрии в Ялте.
Судья не пустил Тимошенко домой
Свою просьбу она аргументировала тем, что "рабочий день уже закончился". Судья проигнорировал просьбу Тимошенко и вызвал следующего свидетеля. Кроме того, Тимошенко требует поменять местами обвинение и защиту в зале судебных заседаний, или выключить кондиционер, который дует ей в спину.
Луценко закончили читать обвинение и объявили перерыв до 8 августа
Государственное обвинение завершило зачитывать обвинительное заключение в деле против экс-министра внутренних дел Украины Юрия Луценко. После этого Луценко попросил суд повторно зачитать ту часть обвинения, которая зачитывалась в его отсутствие на одном из прошлых заседаний, однако суд отказал ему.
Волга пожаловался в ВСЮ на действия судьи
Адвокат экс-главы Госфинуслуг Украины Василия Волги Олег Король подал жалобу в Высший совет юстиции на действия судьи Виктории Горкавой, принявшей решение о содержании Волги под стражей и проведении обыска в его доме. Защита предлагает внести в ВСЮ предложение об увольнении судьи за нарушение присяги.



Печерський суд продовжить сьогодні розгляд справи Тимошенко

Новини від ТСН Сьогодні продовжиться розгляд кримінальної справи, порушеної проти Тимошенко. Попереднє засіданя суду було зупинене через закінчення робочого дня.
В Одесі троє росіян знімали порно у режимі он-лайн

Новини від ТСН Дівчата виконували еротичні бажання клієнта в реальному часі. Хвилина "приватного шоу" коштувала 3 долари.
Жінка стягнула з України 10 тис. євро через шум вантажівок під своїми вікнами

Новини від ТСН Компенсацію родина позивачки отримає за шкоду здоров'ю та житлу, яку завдав їй рух вантажного транспорту повз її будинок
Суд у справі Луценка перенесли на 8 серпня

Новини від ТСН Прокурори завершили читання 340 сторінок обвинувального висновку у справі екс-голови МВС.
На Рівненщини та Волині зафіксували спалах кору, вакцини проти нього немає

Новини від ТСН Епідеміологи, які збиралися зупинити поширення інфекції, ледь назбирали в усій області 10 доз вакцини проти хвороби.
СБУ провела обшуки у помешканнях керівників "Укргазбанку"

Новини від ТСН У середу, 27 липня, о 7:30 ранку працівниками СБУ було проведено обшук помешкань керівників Укргазбанку.
Патріарх Кирило приїхав на молебень у розкішному "Мерседесі" (фото)

Новини від ТСН У молебені, який патріарх провів на Володимирській гірці в Києві, взяли участь близько тисячі віруючих. (фото)
Влада Львівщини забезпечить школи журналами "Регіон бандерівський" та книжками Фаріон

Новини від ТСН На закупівлю нових книжок для шкільних бібліотек з бюджету області виділено 750 тисяч гривень.
З Печерського суду вигнали депутата, який назвав прокурора "конченим"

Новини від ТСН Запитання прокурора, які у екс-міністра Юрія Продана на даний момент стосунки з Юлією Тимошенко, викликало хвилю обурення у присутніх депутатів від БЮТ.
Екс-глава Мінпаливенерго взяв на себе частину провини Тимошенко

Новини від ТСН Юрій Продан стверджує, що це він у 2009 році передав "Нафтогазу" газові директиви Тимошенко, які призвели до підписання контракту з Росією.
Українці зможуть без віз їздити до Аргентини і Боснії та Герцеговини

Новини від ТСН З країнами укладено угоду про введення безвізового режиму для громадян, які перебувають з метою туризму і некомерційними цілями
Рейтинг ТОП-20 найкращих пляжів Криму (фото)

Новини від ТСН При створенні рейтингу враховувались такі параметри як передусім чистота, мальовничість, доступність цін. (фото)
Суддя відмовився арештувати Тимошенко

Новини від ТСН Суддя Родіон Кірєєв відмовився арештувати Юлію Тимошенко. Відповідне рішення він оголосив після розгляду клопотання прокурорів.



Януковича потягнули до суду за невиконані обіцянки
Як стало відомо "Українській правді", автором позову проти президента є правозахисник із Херсона, помічник-консультант народного депутата Юрія Одарченка - Дмитро Ільченко.
От халепа!
Печерський районний суд М.Києва не задовольнив клопотання державних обвинувачів у справі екс-прем'єра Юлії Тимошенко про зміну їй запобіжного заходу з підписки про невиїзд на арешт.
От і дочекались, казаного паном Власенком!
Державне обвинувачення просить суд змінити міру запобіжного заходу для колишнього Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко. Про це заявив під час судового засідання прокурор Олександр Микитенко.
Плюралізм думок в одному Кабінеті Міністрів.
Тіґіпко та Азаров про можливий технічний дефолт США і його вплив на економіку України
Доступ в Інтернет виявився важливішим за багатство
Для більшості людей доступ в Інтернет виявився важливішим за гроші - переважна частина користувачів не погодилися б ніколи більше не виходити в Мережу, навіть якби їм запропонували за це один мільйон доларів.
"Русскій мір",-- в кожен ВУЗ!
ректорів державних вищих навчальних закладів звозять на зустріч, що відбудеться у головному корпусі Національного університету імені Шевченка, "за рознарядкою"
У Азарова зорові галюцинації.
Прем’єр-міністр переконаний, що зміни на краще бачать уже усі.
Секретні документи українських і російських державних відомств потрапили в Google
Близько 200 файлів, що потрапили у відкритий доступ через пошукову видачу Google, - це документи під грифом "таємно" і "для службового користування".
В Полтаві можновладці цинічно знущаються над жінкою-інвалідом
29-річну Оксану, яка не ходить, не бачить й не розмовляє, погрожують привести з міліцією до Державної виконавчої служби за те, що вона не відповідає на телефонні дзвінки.


В Киеве подожгли Porsche Cayenne
Сегодня ночью в Оболонском районе города произошло возгорание в автомобиле Porsche Cayenne Как сообщилив главном управлении МЧС в Киеве, автомобиль загорелся около 03:00. Автомобиль был припаркован у дома на проспекте Маршала Тимошенко, 3. В результате пожара огнем повреждена внутренняя обшивка … Продовження
Оператори тендерного доїння
«Тиждень» виокремив найбільші оборудки на ринку державних закупівель цього року та визначив основних «героїв» багатомільярдного розпилу бюджетних коштів Матеріал друкованого видання № 21 (186) від 26 травня ЦАР ГОРИ З погляду абсолютної кількості коштів, здобутих на цьогорічних тендерах, «ДТЕК Трейдинг», … Продовження
Налоговая будет бороться с теневым сектором с помощью специальной карты
До конца месяца руководители налоговой службы на местах получат так называемые "карты теневого сектора”, с помощью которых будут бороться с сокрытием доходов плательщиками НДС и физлицами Александр Клименко ПО ТЕМЕ: Тигипко считает легальное трудоустройство гарантией социальных выплат и пенсий 17% … Продовження
На День Крещения Руси Киевский патриархат организовывает большой крестный ход
28 июля в Киеве будут отмечать годовщину Крещения Руси. УПЦ Киевского патриархата планирует провести Крестный ход до памятника Владимиру с молебном на Софийской площади. Праздновать годовщину в Киеве будут также патриарх Кирилл и патриарх Грузии Илия II  ПО ТЕМЕ: Киевский … Продовження
Американские пиарщики Януковича заговорили голосом Путина
Американский институт в Украине, где трудятся пиарщики Януковича, раскритиковал антироссийскую политику команды президента. В список претензий вошли замечания, которые обычно делает Украине премьер России. Нашлись и виновные – Юрий Бойко и Сергей Левочкин Директор Американского института в Украине Энтони Т. … Продовження
У Музею Пирогово хочуть відкусити 20 гектарів землі
Фракція БЮТ у Київраді заявляє, що міська влада намагається протягти через Київраду рішення про зменшення площі Музею Пирогово на 20 гектарів. Про це заявила глава фракції БЮТ Тетяна Меліхова, повідомляє прес-служба політичної сили. "Земельна ділянка музею надана вже дуже давно … Продовження


Сьогодні нарешті заарештують корупціонерку Тимошенко?
Представники державного обвинувачення просять арештувати Юлію Тимошенко. Таке клопотання вони озвучили зранку 27 липня 2011 року. Водночас представник прокуратури не пояснив своє клопотання. Як повідомила Лілія Фролова, запобіжний захід треба встановити «за перешкоджання встановлення істини у справі шляхом заважання судовому процесу», — заявила прокурор. «Це буде логічним завершенням розправи, яку влаштував проти мене Янукович», — заявила Тимошенко [...]
За часів Волги у Держфінпослуг була впроваджена система вимагання хабарів
Президент Національної асоціації кредитних спілок України Петро Козинець в ефірі «5 каналу» повідомив, що за часів головування Василя Волги у Держфінпослуг була організована система вимагання хабарів за ліцензії для кредитних спілок,і 40 із 66 спілок які входять до НАКСУ, на роботу яких не було жодних нарікань, і досі не отримали ліцензії. «Як на мене – [...]
У суді над Тимошенко менти знову побили журналістів. Відео
У залі засідань Печерського суду 26 липня 2011 року відбулася сутичка між депутатами БЮТ та представниками «Грифону», під час якої кореспондент УНІАН був скинутий з лави та отримав пошкодження руки. Про це повідомляє «Українська правда». Сутичка почалася після того, як суддя Кірєєв виніс рішення про видалення з залу суду всіх присутніх. До того депутати стоячи [...]
Рівень неповаги до прав і свобод людини з боку влади в Україні невпинно зростає
Учасники V Форуму правозахисних організацій констатують, що рівень неповаги до прав і свобод людини з боку влади в Україні невпинно зростає та набуває загрозливих ознак цілеспрямованої політики тиску на народ в інтересах певних політичних та олігархічних кіл. Про це йдеться у Маніфесті правозахисників України «громадськість проти безправ’я». Правозахисники наголошують, що влада України систематично порушує фундаментальні [...]
Депутат-регионал Сергей Васютин налетал за счет бюджета в 10 раз больше, чем разрешено
Народный депутат от Партии регионов Сергей Васютин в первом квартале 2011 года использовал на авиабилеты на 69 тыс. грн больше депутатской нормы. При бюджетном плане 6700 грн, он использовал на авиаперелеты 75 600 грн. Об этом, отвечая на запрос журналистов, сообщил руководитель аппарата Верховной Рады С.Зайчук. Наибольшее превышение бюджета допустили также депутаты: Андрей Сенченко (БЮТ, [...]


Суд над Тимошенко перенесен на завтрашнее утро
Опросы свидетелей и пытки Тимошенко кондиционером на сегодня закончены.
НБУ второй день подряд держит гривню в том же месте
Национальный банк сохранил официальный курс гривни, соответствующий средневзвешенному курсу сделок на межбанковских торгах, устанавливаемый им на 28 июля, на 7,9710 UAH/USD.
В то время как бровастый Родион глумится над Тимошенко, добрый Вовк своего клиента уже отпустил
Печерский районный суд Киева перенес рассмотрение уголовного дела против бывшего министра внутренних дел Юрия Луценко на 8 августа в связи с окончанием рабочего дня.
Судья Киреев терроризирует свидетелей с упорством маньяка
Судья Печерского суда Киева Родион Киреев отказывается делать перерыв в заседании суда по делу экс-премьера Юлии Тимошенко несмотря на то, что в 18.00 рабочий день закончился.
В Печерском суде закончились луценковские чтения
Представители прокуратуры завершили оглашение обвинительного заключения на судебном заседании по делу экс-министра внутренних дел Юрия Луценко.
Тимошенко замерзла
Юлия Тимошенко просит судью выключить кондиционер или поменять ее местами с прокурорами. Об этом она заявила в ходе заседания.
Родион уже машет бровью на бывшего министра промполитики
Печерский районный суд Киева, который рассматривает уголовное дело по обвинению бывшего премьер-министра Юлии Тимошенко в превышении служебных полномочий при заключении газового соглашения с РФ в 2009 г., приступил к допросу третьего свидетеля – экс-министра промышленной политики Владимира Новицкого.


Патріарх Кирило їздив на авто з номером Ради
Московський патріарх Кирило приїхав на молебень на честь 1023-річчя хрещення Русі у столичному парку Володимирська гірка на "Мерседесі" S-класу.
Януковича вже не запросять до Вашингтона?
Політика президента Віктора Януковича звела нанівець його перспективи отримати запрошення відвідати Вашингтон.
Патріарх пропонує митрополиту знайти конструктив у об’єднанні церков
Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет звернувся до Митрополита Володимира (Сабодана) з закликом до продовження діалогу з метою утворення єдиної православної української церкви.
Продан не побачив збитків у діях Тимошенко
Екс-міністр енергетики Юрій Продан не вважає, що газові контракти Юлії Тимошенко нанесли збитки державі при транзиті російського газу до України.
Екс-чиновник Тимошенко не зміг згадати, чи були директиви
Екс-міністр промислової політики Володимир Новицький не зміг підтвердити або спростувати, чи йшла мова про диревердити або спростувати, чи йшла мова про директиви під час засідання Кабміну 19 січня 2009 року.
Екс-міністр заявив суду, що Тимошенко домоглася максимуму
Екс-міністр енергетики Юрій Продан вважає, що Юлія Тимошенко домоглася на газових переговорах з Росією оптимальних умов.
Кірєєв вирішив дослухати свідків в четвер
Суддя Родіон Кірєєв оголосив перерву в слуханнях щодо "газової справи" до четверга.
МВФ невдоволений останніми діями української влади
У Міжнародному валютному фонді незадоволені змінами в бюджеті України, і діючими тарифами на газ і тепло для населення.
Суд над Луценком продовжиться вже в серпні
В судовому засіданні у справі екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка оголошено перерву до 8 серпня.


Показаний свидетелей достаточно для закрытия дела - Тимошенко
Экс-премьер Украины Юлия Тимошенко считает, что данные в среду некоторыми свидетелями показания, должны были вынудить судью закрыть уголовное дело против нее. >>
Суд по "газовому" делу Тимошенко объявил перерыв до четверга
Печерский районный, рассматривающий дело против Юлии Тимошенко о превышении полномочий при заключении в 2009 году газового контракта с РФ, объявил перерыв в судебном заседании до четверга. >>
Фролова считает, что Тимошенко затягивает его рассмотрение
Государственный обвинитель по "газовому" делу Лилия Фролова уверена, что экс-премьер Юлия Тимошенко специально затягивает рассмотрение этого дела, отказываясь от защитников. >>
Суд Киева продолжит рассмотрение дела Луценко 8 августа
Печерский районный суд Киева объявил перерыв в деле экс-министра внутренних дел Украины Юрия Луценко до 8 августа. >>
Судья не стал возвращать в процесс экс-защитника Тимошенко
Судья Родион Киреев оставил без удовлетворения ходатайство экс-премьера Украины Юлии Тимошенко о допуске в качестве ее защитника депутата парламента Сергея Власенко. >>
Судья удалил депутата Дония из зала Печерской суда
Судья Родион Киреев удалил из зала суда, рассматривающего "газовое" дело Тимошенко, депутата Верховной Рады Олеся Дония за нарушение порядка. >>
Суд не стал арестовывать Тимошенко
Печерский суд Киева не стал арестовывать экс-премьера Украины Юлию Тимошенко, передает корреспондент РИА Новости из зала суда. >>


Тимошенко: власть пытается меня запугать
Лидер партии Батьківщина , экс-премьер-министр Украины Юлия Тимошенко расценивает сегодняшнюю попытку власти изменить ей меру пресечения с подписки о невыезде...
WikiLeaks пролил свет на интервенцию в Ливии.
ВАШИНГТОН, 27 июля. Американские дипломатические депеши, опубликованные WikiLeaks, раскрывают ряд настоящих причин, а также дипломатическую напряженность, которые кроются за продолжающимися...
В Ривненской милиции – большая чистка
В милиции Ривненской области произошли кадровые изменения. Как сообщили УНИАН в отделе общественных связей УМВД Украины в области, сменены начальники...
Яценюк требует от генпрокурора разобраться с закрытием спортивной школы-интерната в Мариуполе
Лидер партии Фронт Перемен , народный депутат Украины Арсений Яценюк направил генеральному прокурору Украины Виктору Пшонке депутатское обращение относительно реорганизации...
Тимошенко продолжат судить завтра в 10:00
Печерский райсуд Киева перенес рассмотрение уголовного дела против экс-премьера Юлии Тимошенко по газовым контрактам на 28 июля.


За начальника Одесского морпорта перед Януковичем заступился Агафангел

В его обращении к Президенту перечисляются заслуги Павлюка: участие в возрождении Спасо-Преображенского кафедрального собора и Свято-Архангело-Михайловского женского монастыря в Одессе, других церквей, а также шефство порта над детскими домами и приютами для престарелых, помощь инвалидам, ветеранам войны и труда.

Адвокат Волги обжаловал арест своего подзащитного

По мнению адвоката, никаких оснований для взятия под стражу Волги не было и решение Печерского райсуда незаконно.

Луценко не услышит свое обвинительное заключение полностью

Суд мотивировал свое решение тем, что в Уголовно-процессуальном кодексе нет нормы, которая обязывала бы зачитывать обвинительное заключение исключительно в присутствии подсудимого.

Суд допросил экс-министра Продана по делу Тимошенко

В ходе допроса он отметил, что переговоры по поставкам газа между делегациями правительств Украины и России в 2009 году проходили в очень напряженной обстановке.



Патриарх Кирилл приехал на молебен на роскошном Мерседесе
На праздничный молебен в честь крещения Киевской Руси на Владимирской горке в Киеве российский патриарх Кирилл приехал на автомобиле Mercedes S-class. Его минимальная стоимость - 67 тыс. евро
В Омске ребенка назвали в честь Дмитрия Медведева
Омский ЗАГС зарегистрировал новорожденной девочке необычное имя Медмиа, что является аббревиатурой полного имени президента России Дмитрия Медведева
Суд над Юрием Луценко продолжится в августе
В судебном заседании по делу экс-министра внутренних дел Юрия Луценко объявлен перерыв до 8 августа
Продан: Тимошенко добилась максимума на газовых переговорах
Экс-министр энергетики Юрий Продан считает, что Юлия Тимошенко добилась на газовых переговорах с Россией оптимальных условий
Повстанцы убили зятя Каддафи, - СМИ
Зять ливийского лидера Муаммара Каддафи Ахмед абу-Мениар погиб в Ливии, сообщает египетская газета «Эль-Йом ас-Саба»



Блок Юлии Тимошенко

Юлія Тимошенко: я спробую знайти захисників, які готові піти в цей ганебний процес
Лідер партії "Батьківщина", екс-прем'єр-міністр України має намір відповідно до законодавства України за три доби знайти собі нових захисників у кримінальній справ, порушеній стосовно неї
Юлія Тимошенко: всі свідчення у суді заготовлені під дахом Януковича
Лідер партії "Батьківщина", екс-прем'єр-міністр України заявляє, що свідки, викликані стороною державного обвинувачення, надають неправдиву інформацію щодо газових угод 2009 року
Юлія Тимошенко: влада перейшла моральну межу
Лідер партії "Батьківщина", екс-прем'єр-міністр України заявляє, що судовий процес з розгляду кримінальної справи, порушеної стосовно неї, набуває форм відвертої політичної розправи
У судилищі перерва до 11:00 середи
Головуючий у справі суддя Печерського районного суду міста Києва Родіон Кірєєв, оголошуючи перерву, пояснив її необхідністю викликати свідків, які даватимуть свідчення у справі завтра
Сергій Власенко: довідка про збитки "Нафтогазу" є сфальшованою
"Це абсолютно сфальшований документ, і якби була можливість нормально допитати тих людей, які сьогодні прийшли свідками у справі, їм би було дуже тяжко, тому що довідка сфальшована", - сказав Сергій Власенко журналістам, коментуючи перебіг судового процесу


Народна самооборона

Посол Німеччини: В Євросоюзі знають про «вибірковість правосуддя»
Г.Гаймзьот наголосив, що «99,8% усіх кримінально-процесуальних судових справ в Україні завершуються обвинувачувальним вироком. Які ж тоді шанси є у звинувачуваного в умовах нинішньої системи відстояти свої права?»
Справи проти опозиції: Якщо промовчати - сидітимуть, як сидять у нас у Росії
Авторитарна влада, яка хоче придушити опозицію, піде настільки далеко, наскільки їй дозволить ситуація. Вона різними інструментами її тестує. Головне питання - чи буде опір, масовий протест громадськості, який може примусити їх піти назад.
Суд спростував брехню від «Обозревателя»
У позові зазначалося, що поширення такого змісту і в такій формі недостовірної інформації в двох статтях свідчить про наявність умислу в діях Відповідачів на заподіяння шкоди особистим немайновим правам Луценка Ю.В.
«The Independent»: Помаранчева революція в Україні тепер розгортається в залі суду Києва
Як країна Миколи Гоголя і друга батьківщина Антона Чехова, Україна давно захоплюється своїми драматургами. Але театр, який зараз розгортається в країні, влаштовується не на сцені, а в залі суду в столиці Києві.
Москаль: Могильов хоче чергову нагороду?
Розтиражована у ЗМІ заява Могильова викликала в міліції та прокуратурі Одеси справжній шок. Могильов не зупиняється перед відвертою брехнею.


Компартія України

Алексей Бабурин: Украинские фашисты уже давно перещеголяли Брейвика
Украинские фашисты уже давно перещеголяли Брейвика. Об этом заявил народный депутат Украины, руководитель запорожских коммунистов Алексей Бабурин. «Произошедшее в Норвегии, прежде всего, должно насторожить украинское общество, поскольку носителей ультраправой фашистской идеологии в Украине предостаточно. Стоит только  зайти на националистические сайты … Продовження
Александр Зубчевский: Кое-кто в Запорожье боится усиления влияния КПУ
Появление фальсификата в виде газеты «Коммунист. Капиталист», дискредитирующей Компартию, свидетельствует о том, что недруги коммунистов боятся усиления влияния КПУ. Уверенность в этом в эксклюзивном комментарии «Провокации» выразил руководитель фракции коммунистов в Запорожском горсовете Александр Зубчевский. «Очевидно то, что на сегодняшний … Продовження
Турнир по пляжному волейболу на Кубок Комсомола Украины состоялся в Николаеве
Хорошей традицией стало проведение в рамках акции «Быстрее! Выше! Сильнее!» соревнований по пляжному волейболу. В этом году в Николаеве на пляже мкр Намыв состоялись встречи по волейболу на Кубок Комсомола Украины при поддержке ЛКСМУ и КПУ. Организаторы мероприятия: секретарь обкома … Продовження
Народный референдум в Симферопольском районе АР Крым
В курортном поселке Николаевка Симферопольского района в эти выходные было людно: теплая вода и чистый воздух привлекли не только местных жителей, но и гостей из стран ближнего и дальнего зарубежья. Не смотря на располагающую к отдыху обстановку, в воздухе витала … Продовження
После обращения коммунистов прокуратура опротестовала действия мэра Сум
На недавней сессии Сумского городского совета Наталия Дейниченко, руководитель фракции КПУ в горкоме, инициировала обращение в городскую прокуратуру с заявлением о неправомерных действиях Геннадия Минаева, мэра Сум. Причиной этого стало ветирование многочисленных предложений коммунистов к «Программе социально-экономического развития г. Сумы … Продовження


Блок Литвина

Петро Курельчук: «Ліс – моя любов»
Директора державного підприємства «Ізяславське лісове господарство», члена Народної Партії Петра Івановича Курельчука рідні, друзі, колеги нещодавно вітали з 60-річчям від дня народження.
Книжный вопрос
Несколько десятков книг передали на прошлой неделе в центральную городскую библиотеку депутаты фракции Народной Партии в Бердянском городском совете. Инициатором этой акции выступил председатель городской парторганизации Сергей Путря.
Молоко – дефіцитний товар
За прогнозами аналітиків та учасників ринку, до кінця 2011 р. молоко може стати дефіцитом. Обсяги його виробництва зменшуються через скорочення поголів’я великої рогатої худоби. До того ж цього року в Україні не відбулося сезонного зниження цін на молоко.
С заботой о детях
Феодосийская городская организация Народной Партии состоит в основном из молодых людей в возрасте 30-35 лет. А это значит, что у наших однопартийцев и семьи молодые, и дети маленькие. Так что вопросы обустройства детских площадок знакомы им не понаслышке.
Михайло Романів провів виїзний прийом громадян у Глибоцькому районі
Начальник головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області, голова Чернівецької обласної організації Народної Партії Михайло Романів провів виїзний прийом громадян у селі Чагор, що на Глибоччині.

СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА

Ещё новости: Ukranews, Ukr.net, Главком, Мнения, Украина без Януковича!, Досье, Факты, Вікна, ОстроВ



В Украине грядет очередное повышение тарифов на газ?
Подорожание газа для Украины увеличит дефицит бюджета НАК "Нафтогаз Украiни" почти на 13 миллиардов гривен. Каким образом его компенсировать, ни в Минэнерго, ни в "Нафтогазе" не знают. Покрыть дефицит за счет выпуска гособлигаций сейчас проблематично, отмечают эксперты. Переговоры о снижении цены российского газа вряд ли дадут ожидаемый результат.
Янукович и Медведев не встретятся, пока не решат газовый вопрос - политолог
Отмена визита президента Украины Виктора Януковича в Севастополь, где должна была состояться его встреча с президентом РФ Дмитрием Медведевым, свидетельствует о том, что принципиальный вопрос для Украины, а именно снижение цены на российский газ, не был решен. Такое мнение высказал директор украинского филиала Института стран СНГ Владимир Корнилов.
МИД: Посольства контролируют украинских туристов не по закону ЕС
Визовый кодекс Европейского союза (ЕС) не предусматривает контроля со стороны посольств стран-членов ЕС информации об использовании украинцами полученных шенгенских виз. Об этом заявил спикер Министерства иностранных дел Александр Дикусаров. Посольства некоторых стран-членов ЕС требуют от украинцев сообщать о своем возвращении.
В Николаевском зоопарке появились гигантские бабочки без рта (видео)
Бабочки-великаны и без рта. Этих уникальных насекомых теперь разводят в Николаевском зоопарке. Привезли их сюда из юго-восточной Азии. Размах крыльев у них порой более 20 сантиметров. Но, обратите внимание - самое главное отличие от других бабочек - отсутствие рта.
Во Львове запретили праздновать вход в город советских солдат
Львовский окружной административный суд запретил проведение во Львове мероприятий по случаю празднования 67-летия освобождения Львова от немецко-фашистских захватчиков. Речь идет о мероприятиях на Холме славы, которые должны были проводить общественная организация "Сокол", Львовский совет ветеранов и Коммунистическая партия.
В Донецке построили современную взлетно-посадочную полосу (видео)
Взлетно-посадочная полоса, которая выдержит самый большой в мире грузовой самолет. И все это за 225 миллионов долларов. Презентация состоялась сегодня в международном аэропорту "Донецк". В подтверждение того, что деньги не выброшены на ветер, на новую взлетно-посадочную полосу посадили АН-225 "Мрия".
УЕФА хочет избавить Украину от плохих дорог (видео)
Еще в давние времена одной из главных бед славянских земель назывались дороги. Проблема актуальна и сейчас. Знают о ней и в УЕФА. Задача - сделать передвижение участников и гостей Евро-2012 по стране максимально комфортным - одна из основных, которую поставил Европейский футбольный Союз перед Украиной.
Харьковский аэропорт не может принимать людей с особыми потребностями (видео)
По трапу на руках. Именно так пришлось спускаться с борта самолета жителю Германии в Харьковском аэропорту. Город, который должен принимать ЕВРО-2012, не способен принять инвалида-колясочника. Международный аэропорт не оборудован должным образом. И не нашлось никого, кто бы помог неходячему мужчине.
Министерство образования накажет за сбои с учебниками издательства (видео)
Начнут ли школьники учебный год с книгами - или продолжат осваивать виртуальные просторы интернета. В министерстве образования отчитываются - тридцать процентов учебников уже напечатаны. До 15-го августа обещают изготовить все 5 миллионов и доставить в областные центры.
Большинство украинцев относится к спорту равнодушно
Несмотря на стремление быть в хорошей форме, в целом две трети украинцев (66 процентов) не занимаются физкультурой и спортом. Это показали исследования, проведенные компанией Research and Branding Group.
Партия Витренко примкнула к Путину
Прогрессивная социалистическая партия Украины (ПСПУ) приняла решениевступить в объединение "Общероссийский народный фронт" премьер-министра Российской Федерации Владимира Путина. По словам главы партии Натальи Витренко, общественное объединение "Интернациональная Россия" обратилось к ее партии с предложением о вступлении.
Из-за поддельных лекарств в городах закроют аптечные киоски (видео)
Аптечные киоски до конца года закроют. Такое решение приняла Госслужба по лекарственным средствам. Это распоряжение коснется только городов. В селах - наоборот - требования к аптекам уменьшат. Одна из причин закрытия киосков - большое количество фальсификата.
Азаров заявил, что основания для подорожания хлеба нет (видео)
Оснований для подорожания хлеба в Украине - нет. Об этом заявил премьер Николай Азаров в Полтавской области, где знакомился с опытом местных аграриев и хлебопеков. Там производители зерна, переработчики и местные власти разработали такую схему сотрудничества, которая дает прибыль бизнесменам.
"Подробности": Тимошенко отказалась от своих адвокатов (видео)
Юлия Тимошенко вновь осталась без защитников. Печерский районный суд Киева удовлетворил ходатайство экс-премьера об отказе от услуг адвокатов Александра Плахотнюка и Николая Сирого. В коридоре суда возникло столкновение между народными депутатами и сотрудниками подразделения "Грифон".
На шахте "Родинская" в Донецкой области погибли трое шахтеров (видео)
Три человека погибли, двое травмированы в результате аварии на шахте Родинская в Донецкой области. Обвал на глубине пол-тысячи метров произошел сегодня около двух часов ночи. Утром спасатели подняли на поверхность первого погибшего и двух раненых. Их доставили в больницу города Димитрово.
Regal Petroleum разрешили добывать газ в Украине
Окружной административный суд Киева отменил действие приказа Министерства экологии и природных ресурсов Украины от 30 марта 2010 года о запрете разработки компанией Regal Petroleum plc (Великобритания) газоконденсатных месторождений. Речь идет о Мехедивско-Голотовщинском и Свиридовском месторождениям в Полтавской области.
В Николаевском зоопарке пополнение среди крупнейших в мире бабочек (видео)
У Миколаiвському зоопарку - поповнення серед найбiльших у свiтi метеликiв. Народження Сатурнii Атлас - справжнe везiння, кажуть фахiвцi. Щоправда, цi комахи зовсiм нiчого не iдять, бо в них немаe рота. Отож, i живуть лише 2 тижнi.
МВД: Охрана не била депутатов в Печерском суде
Министерство внутренних дел (МВД) просит регламентный комитет Верховной рады дать правовую оценку действиям депутатов в Печерском районном суде Киева. По данным милиции, при исполнении решения судьи об удалении депутатов из зала заседаний суда правоохранители оттесняли парламентариев, не применяя при этом физического воздействия.



Скнилівська трагедія - пройшло 9 років (фото)

Новини від ТСН Родичі та близькі жертв авіашоу 2002 року у Львові 27 липня традиційно молитимуться на могилах своїх дітей, онуків, чоловіків і жінок, батьків. (фото)
У Львові заборонили відзначати 67-річчя визволення міста від фашистів

Новини від ТСН Окружний адміністративний суд Львова заборонив відзначати 27 липня річницю приходу у місто Червоної Армії.
Нардеп придумав альтернативне використання парламентських грошей

Новини від ТСН Депутат придумав, куди вкласти парламентські кошти, "щоб вони не розчинились під куполом ВР".
Генпрокуратура зайнялась контролем пожежної безпеки

Новини від ТСН У Генпрокуратурі створили групу, що відстежуватиме факти порушення правил пожежної безпеки.
Екс-депутата засудили до восьми років позбавлення волі за шахрайство

Новини від ТСН За розкрадання коштів депутата посадять на вісім років з позбавленням всього майна.
Відповідь на відкрите звернення митрополита Павла до Гендиректора ТРК «Студія 1+1» Олександра Ткаченка

Новини від ТСН Відповідь на відкрите звернення митрополита Вишгородського і Чорнобильського Павла до Генерального директора ТРК «Студія 1+1» Олександра Ткаченка.
На Полтавщині підлітків затримали через 4 роки після знущань над пенсіонером

Новини від ТСН Київські правоохоронці затримали на Полтавщині трьох зловмисників, які зухвало принижували пенсіонера та знімали глум на камеру мобільного телефону 4 роки тому.
Зносити перші хрущовки у Києві почнуть через кілька місяців

Новини від ТСН На місці старих будинків на вулицях Гречка і Стеценка виростуть 12-16-поверхові висотки з просторими квартирами.
На Донеччині на шахті "Родинська" загинули троє шахтарів

Новини від ТСН Унаслідок аварії на шахті "Родинська", яка сталася в ніч на 26 липня, загинули три гірники, ще двоє у тяжкому стані направлені до лікарні.




В мами забрали дитину без її відома і віддали в притулок - прохання про допомогу!
Можливо хтось може щось порадити жінці. Будь ласка. послухайте її розповідь!
Через візит Азарова у Полтаві вимкнули світлофори
Сьогодні у Полтаві протягом тривалого часу по вулиці Фрунзе не працювали світлофори. Замість світлофорів у спеку працювали регулювальники.
Експерти: заява тренера "Шахтаря" сексистська.
Тренер донецького футбольного клубу «Шахтар» Мірча Луческу заявив пресі, що не довіряв би судійство у футбольних матчах жінкам, адже ті «сентиментальні». Експерти в Києві піддали таку оцінку критиці.
Викрутаси двомовності.
І це не перший, і не останній випадок...
Слава прадідів великих
24 липня на Яворівщині відбулося відзначення військової доблесті і слави УПА.
Право на мирні зібрання: всеукраїнське дослідження. Суми
Ми поставили перед усіма міськими радами обласних центрів України запитання про те, як вони сприяють (?) реалізації права громадян на мирні зібрання. Наразі відповідь з Сум.
Право на мирні зібрання: всеукраїнське дослідження. Львів
Ми поставили перед усіма міськими радами обласних центрів України запитання про те, як вони сприяють (?) реалізації права громадян на мирні зібрання. Наразі відповідь зі Львова
За побиття людини - пом'якшувальний вирок і можливість виправитися
Голова Каланчакського районного суду Живцова Олена Анатоліївна винесла вирок по справі Олександра Смірнова.
Акція солідарності до дня незалежності Білорусі
27 липня 2011 року о 12.00 біля пам’ятника білоруському письменнику Володимиру Короткевичу (вул. Коцюбинського, 3а, посольство РБ). Початок акції о 12 год. відбудеться акція, присвячена 21-й річниці проголошення Декларації про державний суверенітет Білору


Держава вважає закордонних українців небажанними та небезпечними
Близько 4-5 мільйонів заробітчан, які зараз працюють у країнах Європи та світу абсолютно ігноруються нашими можновладцями. І це при тому, що кожен рік закордонні українці 4-ї хвилі еміграції надсилають в Україну біля 8 мільярдів доларів. 22 червня 2011 року кабмін … Продовження
The Independent: у Печерському суді – спектакль
Вся увага України прикута до спектаклю, що розігрується в Печерському районному суді, де йде процес над колишнім прем`єр-міністром і одним з лідерів "помаранчевої революції” Юлією Тимошенко, пише британська The Independent. Перший акт драми завершився у п`ятницю, коли Тимошенко нарешті були … Продовження
Обама ухвалив санкції проти «братви» з СНД
Президент США Барак ОБАМА підписав розпорядження, яке вводить санкції щодо великих світових злочинних угруповань, зокрема з країн СНД. Розпорядження розміщене на сайті Білого дому. Активи злочинних угруповань в США, згідно з документом, буде заморожено. З них власникам заборонено здійснювати ділові … Продовження
Намісник Лаври хоче судитися з журналістами за питання про «Мерседеси»
Намісник Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври (УПЦ МП) Павел написав відкрите звернення до генерального директора студії «1+1» Олександра Ткаченка з приводу некоректного, на його думку, поводження журналіста студії Михайла Ткача. Митрополита Вишгородського і Чорнобильського Павла обурили настирливі запитання журналіста стосовно «машин і … Продовження
Російські інвестиції: експансія чи провал?
Дивно, що при такій значній кількості тривожних сигналів власники українських активів досі не зрозуміли: ступінь захищеності їх майна залежить від рівня політичної незалежності держави. Найбільші промисловці України за російськими мірками – гравці другої ліги. У разі прискорення інтеграції країн там … Продовження
В 2010 році НБУ надрукував у 6 разів більше гривні ніж в попередньому
Обсяги чистої безготівкової емісії в 2010 році становили 35,5 мільярда гривень, що в 6,4 рази, або на 29,9 мільярда гривень більше, ніж в 2009 році. Про це повідомив Національний банк України. Загалом 2010 року Національний банк емітував 128,6 мільярда гривень, … Продовження


За часів Волги у Держфінпослуг була впроваджена система вимагання хабарів
Президент Національної асоціації кредитних спілок України Петро Козинець в ефірі «5 каналу» повідомив, що за часів головування Василя Волги у Держфінпослуг була організована система вимагання хабарів за ліцензії для кредитних спілок,і 40 із 66 спілок які входять до НАКСУ, на роботу яких не було жодних нарікань, і досі не отримали ліцензії. «Як на мене – [...]
У суді над Тимошенко менти знову побили журналістів. Відео
У залі засідань Печерського суду 26 липня 2011 року відбулася сутичка між депутатами БЮТ та представниками «Грифону», під час якої кореспондент УНІАН був скинутий з лави та отримав пошкодження руки. Про це повідомляє «Українська правда». Сутичка почалася після того, як суддя Кірєєв виніс рішення про видалення з залу суду всіх присутніх. До того депутати стоячи [...]
Рівень неповаги до прав і свобод людини з боку влади в Україні невпинно зростає
Учасники V Форуму правозахисних організацій констатують, що рівень неповаги до прав і свобод людини з боку влади в Україні невпинно зростає та набуває загрозливих ознак цілеспрямованої політики тиску на народ в інтересах певних політичних та олігархічних кіл. Про це йдеться у Маніфесті правозахисників України «громадськість проти безправ’я». Правозахисники наголошують, що влада України систематично порушує фундаментальні [...]
Депутат-регионал Сергей Васютин налетал за счет бюджета в 10 раз больше, чем разрешено
Народный депутат от Партии регионов Сергей Васютин в первом квартале 2011 года использовал на авиабилеты на 69 тыс. грн больше депутатской нормы. При бюджетном плане 6700 грн, он использовал на авиаперелеты 75 600 грн. Об этом, отвечая на запрос журналистов, сообщил руководитель аппарата Верховной Рады С.Зайчук. Наибольшее превышение бюджета допустили также депутаты: Андрей Сенченко (БЮТ, [...]
Януковича закликають ветувати закон, який дозволяє мільйонні позови проти журналістів
15 липня 2011 року Верховна Рада України направила на підпис президенту України раніше ухвалений закон України «Про судовий збір». У разі підписання, цей закон скасує норму законодавства, яку було введено після парламентських слухань про свободу слова і яка діє з 2003 року. Про це йдеться у заяві громадських організацій «Інститут медіа права», «Інститут масової інформації», [...]


"Динамо" - "Рубин" - 0:2
Свой очередной поход за евротрофеями киевляне начали с домашнего поражения в первом матче 3-го квалификационного раунда Лиги Чемпионов.
Завтрашний курс гривни остался на установленном вчера уровне
Национальный банк сохранил официальный курс гривни, соответствующий средневзвешенному курсу сделок на межбанковских торгах, устанавливаемый им на 27 июля, на 7,9710 UAH/USD.
Один из пострадавших в судебной драке бютовцев говорит, что не может говорить
Бойцы спецподразделения "Грифон" нанесли телесные повреждения депутатам фракции "БЮТ-Батькивщина", которые пришли в Печерский суд, чтобы поддержать Юлию Тимошенко.
Нардепу от БЮТ наложили шину на синяк
Депутат от БЮТ Юрий Прокопчук получил ушиб левой руки с кровоизлиянием в результате драки с "Грифоном" в понедельник.
Тимошенко констатировала, что сегодня Родион потерял последние признаки
Бывший премьер-министр, лидер партии "Всеукраинское объединение "Батьківщина" Юлия Тимошенко считает, что судебный процесс по уголовному делу против нее по газовым контрактам с Россией утратил все признаки правосудия.
После драки в Печерском суде два особо нежных мента попали в больницу
2 сотрудника милиции госпитализированы в результате потасовки с депутатами Верховной Рады от фракции "Блок Юлии Тимошенко – Батьківщина" в Печерском районом суде Киева во вторник.
Тимошенко и Киреев на сегодня отмучились
Печерский районный суд Киева перенес рассмотрение уголовного дела против бывшего премьер-министра, лидера партии "Всеукраинское объединение "Батьківщина" Юлии Тимошенко по газовым контрактам с Россией на 27 июля.


Екс-депутату дали вісім років за шахрайство
Екс-депутата Верховної Ради Криму Сергія Казаченка визнали винним у справі за фактом шахрайства посадових осіб кредитної спілки "Південна".
Могильов поскаржиться на депутатів-забіяк
Керівництво Міністерства внутрішніх справ звертається до Верховної Ради з проханням дати правову оцінку діям народних депутатів у Печерському суді.
Рудьковському ніхто ножі в спину не кидає - Мороз
Почесний глава Соцпартії Олександр Мороз прогнозує, що скандалу на з'їзді партії 31 липня не відбудеться.
Мороз: Луценка треба випустити, він і так все скаже
Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко буде покараний за явні і очевидні порушення.
Львів заборонив святкування звільнення від загарбників
Львівський окружний адміністративний суд заборонив проведення у Львові заходів з нагоди святкування 67-річчя звільнення Львова від німецько-фашистських загарбників.
У Грищенка кажуть, що Європа не має права контролю повернення українців
Візовий кодекс Євросоюзу не передбачає контролю з боку посольств країн-членів ЄС інформації щодо використання українцями отриманих шенгенських віз.
До Азарова не пустили полтавських журналістів
Під час візиту прем'єра Микола Азарова в Полтаву до нього не пустили місцевих журналістів.
Адвокат Волги запевняє, що його 11 годин "допитували" некоректно
Слідство відпрацьовує версію, що вся діяльність підлеглих Василя Волги в Держфінпослуг була спрямована на те, щоб отримати для нього хабар.


Соратники Тимошенко и милиционеры пострадали во время стычки в суде
Трое депутатов из партии "БЮТ-Батькивщина" пострадали во время драки с бойцами спецподразделения "Грифон" во вторник в Печерском суде во время рассмотрения "газового дела" против Тимошенко. >>
На судебном заседании по "газовому делу" Тимошенко объявлен перерыв
Родион Киреев объявил перерыв в судебном заседании по "газовому делу" экс-премьера Юлии Тимошенко до 11.00 27 июля. >>
Наряд милиции прибыл в суд, где рассматривается дело Тимошенко
Наряд милиции, вызванный депутатами Верховной Рады Украины, прибыл в Печерский райсуд города Киева, в котором рассматривается дело экс-премьера Украины Юлии Тимошенко. >>
Тимошенко будет жаловаться на судью в Европейский суд
Тимошенко требует от судьи Родиона Киреева прекратить "судебный фарс" и заявляет, что обжалует все, что происходит во вторник в судебном зале, в Европейском суде по правам человека. >>
Депутаты устроили стычку с милицией на суде по делу Тимошенко
Сотрудники милиции выдворяют силой из зала суда, рассматривающего "газовое" дело Тимошенко, депутатов парламента и журналистов, присутствующих на заседании по газовому делу. >>
Тимошенко могут назначить государственного защитника
Печерский суд удовлетворил прошение Тимошенко об отводе двух адвокатов на процессе по возбужденному против нее "газовому" делу и предложил назначить ей государственного защитника. >>
Прокуратура обжаловала решение мэрии Львова считать 9 мая днем траура
Прокуратура Львовской области считает незаконным решение мэрии Львова считать День Победы, который в Украине и в ряде других странах отмечается 9 мая, днем траура, и обжаловало его в суде. >>


Максик из Харькова попал под горячую руку Обамы
Стало известно, кому в Украине грозят санкции Белого дома.
Янукович с Кириллом строят "русский мир" - эксперт
Ярким свидетельством того, как на практике реализуется исповедуемая российским попом концепция, является ситуация в Крыму.
Лукашенко снова "осчастливил" пенсионеров
Пенсии у наших соседей теперь будут больше 150 долларов.
Кіріл хоче помирити Росію з Грузією
Патріарх Руської православної церкви Кіріл стверджує, що між російською і грузинською церквами останнім часом ведеться "особливо інтенсивний діалог". Про це...
Слушания по делу Стросс-Кана перенесли на конец августа
Адвокаты бывшего главы МВФ Доминика Стросс-Кана заявляют, что им удалось согласовать перенесение слушаний по его делу на 23 августа. Ранее...


Милиция хочет узнать, насколько соблюдалась депутатская этика на сегодняшнем заседании Печерского райсуда

С этой целью она планирует обратиться в регламентный комитет Верховной Рады.



В Украине пройдет первый конкурс красоты среди тюремщиц
Необычный конкурс красоты впервые в Украине проводит Государственная пенитенциарная служба. За звание самой обворожительной надзирательницы соревнуются женщины, которые работают в тюрьмах, колониях, СИЗО, уголовно-исполнительных инспекциях
Депутаты Тимошенко и милиция спорят о виновных в драке
Депутаты Батьківщини и представители спецбатальона милиции Грифон абсолютно по-разному оценили исход вчерашних столкновений в зале Печерского суда. Парламентарии говорят, что их коллеги попали в больницу с телесными повреждениями. В Грифоне же, напротив, убеждают, что травмы получили их сотрудники
Во Львове до конца дня запретили массовые акции
Львовский окружной административный суд запретил 27 июля проводить в городе массовые мероприятия. Такое решение было принято поздно вечером во вторник
Выходца из Узбекистана обвинили в угрозах Обаме
В США 21-летнему выходцу из Узбекистана Улугбеку Кодирову предъявлены обвинения в незаконном владении огнестрельным оружием, взрывчаткой и неоднократных угрозах убить президента США Барака Обаму
Чилийский вулкан вновь нарушил авиасообщение
Облако пепла от чилийского вулкана Пуйеуэ во вторник снова привело к отмене нескольких рейсов в одном из двух аэропортов столицы Аргентины Буэнос-Айреса - аэропорту Jorge Newbery

E-mail: politicon1@at.ua © Владелец аккаунта, наименование, оформление, база данных, контент сайта, 2007—2015


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Рейтинг сайта по данным Alexa Internet
Вебвизора от Yandex.Metrika на сайте НЕТ!
3.14.6.194

гостевой вход politicon Вверх






Хостинг от uCoz
Счётчик от uCoz:



Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0