Politicon Кровавый госпереворот и гражданская война в Украине 23 февраля! Харьков, площадь, Ленин, защита города от бандеровских банд
«  Октябрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31


 РАЗДЕЛЫ:

  Партии

  СМИ, блок 1

  СМИ, блок 2

 Архив по 30.06.2011

Приветствую Вас, Гость 01.05.2024, 21:45

Весь архив » 2011 » Октябрь » 4 » 04.10.2011, 22:00, Партии »

22:10
04.10.2011, 22:00, Партии

Политический пульс Украины
Новости, факты, хроники, комментарии...

Тема дня:  


Суды превращают в инквизицию      Криминальная оккупация Украины





Блок Юлии Тимошенко

Президент ПАРЄ передав через Євгенію Карр вітання та слова підтримки Юлії Тимошенко
"У вересні я мав можливість особисто передати Віктору Януковичу та його радникам моє занепокоєння. Я можу повторити це і сьогодні, що серйозні проблеми мають бути вирішені позитивно тими, хто їх створив", - сказав Мевлют Чавошоглу
ПАРЄ: ситуація в Україні не відповідає фундаментальним нормам демократії
Сьогодні Євгенія Карр та Григорій Немиря зустрілися з головою Політичного Комітету ПАРЄ, віце-президентом фракції соціалістів в ПАРЄ Бьйорном фон Сюдовим у Страсбурзі (Франція)
Ханне Северінсен: Україна повертається до радянських часів
"Можливо, це також погано, як було в радянські часи. Мабуть, судова система завжди була такою поганою, і я знаю, що є багато ув’язнених, які не одержують достатньо захисту, не одержують достатніх можливостей для зустрічей з рідними", - заявляє колишній доповідач ПАРЄ по Україні
РЄ: Україна має виконувати зобов'язання із дотримання демократичних стандартів
Сьогодні Євгенія Карр та Григорій Немиря зустрілися з комісаром Ради Європи з прав людини Томасом Хаммарбергом у Страсбурзі (Франція)
Донька Юлії Тимошенко та Григорій Немиря зустрілися з Генеральним Секретарем Ради Європи
Генеральний секретар Ради Європи наголосив: "Ми очікуємо, що найближчим часом буде знайдено вихід із цієї ситуації"


Народна самооборона

З Європи в Україну приїде «ревізор» розібратися з політв’язнями
«Я думаю, що для тих, хто сидить у в’язницях без медичної допомоги, було б добре, якби був призначений спеціальний доповідач щодо політичних ув’язнених», - зазначила Северінсен.
Стецьків: Радий, що Омельченко залишив фракцію. Інші повинні взяти з нього приклад
«Я радий, що він нарешті вийшов з фракції «НУ-НС», оскільки він не повноцінний опозиційний політик, він голосує так, як більшість», - пояснив «самооборонець».
Нардеп: Свідки у справі Луценка наговорили зайвого, бо «язик, як шнурок розв'язався»
Якщо у ключових свідків вистачить совісті, а вона в них повинна бути офіцерська, то вони скажуть як було насправді, а не так, як вони писали, щоб самим не попасти під кримінальну відповідальність.
«Провадження у справі щодо захисту права Ю.Луценка на свободу та особисту недоторканність триває…»
Карпачова зазначає, що «після отримання офіційних висновків лікарської комісії Омбудсменом буде прийняте рішення щодо необхідності вжиття додаткових заходів реагування». Однак Луценко і далі знаходиться у камері СІЗО, стан його здоров’я погіршується.
Баганець: У справі Луценка прокуратура заплуталась з показами свідків
Основний лейтмотив допиту свідка Курка – він не підтверджує попередні покази. Прокуратура створює незрозумілі дії показами свідків у справі екс-міністра Юрія Луценка.


Компартія України

Ініціатива Володимира Даниленка щодо доповнення Закону про увічнення Великої Перемоги підтримана
Верховна Рада України підтримала ініціативу народного депутата України, першого секретаря Сумського обласного комітету КПУ Володимира Даниленка щодо безкоштовного показу у День Перемоги фільмів про Велику Вітчизняну війну 1941-1945 років. 4 жовтня 2011 року 284 народних депутати України проголосували за прийняття …
Компартия инициировала запрет рекламы и трансляции услуг экстрасенсов, гадалок и астрологов
Верховная Рада намерена запретить рекламу, распространение информации и трансляцию услуг экстрасенсов, гадалок и астрологов. За соответствующий проект закона №8371 в первом чтении проголосовало 302 депутата при минимально необходимых 226. Одним из авторов законопроекта выступил народный депутат Украины, первый секретарь Одесского …
Семинар-совещание секретарей райкомов и горкомов КПУ Николаевщины
1-2 октября 2011 года состоялся семинар-совещание секретарей районных и городских комитетов Компартии Украины Николаевской области. 1 октября участники семинара собрались в г. Очакове. Прибывшие на семинар направилась в Очаковский военно-исторический музей им. А.В. Суворова, где их ожидала познавательная экскурсия по …


Блок Литвина

Виступ народного депутата України фракції Народної Партії В.Ф. Шпака на пленарному засіданні Верховної Ради України 04.10.2011 р.
Шановний Голово! Шановні народні депутати! Уже вкотре ми хочемо привернути вашу увагу до спекуляцій, які відбуваються із земельними угіддями. В очікуванні запровадження ринку землі ситуація наразі ще більше загострилася. Тіньова приватизація землі сільськогосподарського призначення набула такого розмаху, що вже скоро не буде, що запропонувати нормальному земельному ринку.
Виступ народного депутата України фракції Народної Партії В.Ф. Шпака на пленарному засіданні Верховної Ради України 04.10.2011 р.
Шановний Голово! Шановні народні депутати! Уже вкотре ми хочемо привернути вашу увагу до спекуляцій, які відбуваються із земельними угіддями. В очікуванні запровадження ринку землі ситуація наразі ще більше загострилася. Тіньова приватизація землі сільськогосподарського призначення набула такого розмаху, що вже скоро не буде, що запропонувати нормальному земельному ринку.
Народники Вінниччини вітали освітян із професійним святом!
Жовтень 2011 року розпочався з професійного міжнародного свята працівників освіти. До речі, сьогодні в незалежній Україні майже 860 тисяч педагогів, вихователів, майстрів виробничого навчання, науково-педагогічних працівників і управлінців. Вони навчають і виховують понад мільйон дошкільнят, навчають більше п’яти мільйонів школярів, викладають майбутню спеціальність майже трьом мільйонам студентів країни.
Деражненській Хрестовоздвиженській церкві – 200 років
27 вересня, у свято Воздвиження Чесного і Животворного Хреста Господнього, поздоровити парафіян зі святом до Деражного приїхав народний депутат України Микола Шершун.
Про роботу народників в обласній раді та патріархальні стосунки у партії розповів Микола Олещенко
У Житомирській обласній раді поточного шостого скликання працює 18 депутатів - представників обласної організації Народної Партії. Фракцію народників, як називають представників цієї партії, очолює перший заступник голови Житомирської облдержадміністрації Микола Олещенко.
Категория: Партии | Просмотров: 597 | Добавил: Штирлиц
E-mail: politicon1@at.ua © Владелец аккаунта, наименование, оформление, база данных, контент сайта, 2007—2015


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Рейтинг сайта по данным Alexa Internet
Вебвизора от Yandex.Metrika на сайте НЕТ!
3.139.90.131

гостевой вход politicon Вверх






Хостинг от uCoz
Счётчик от uCoz:



Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0