Politicon Кровавый госпереворот и гражданская война в Украине 23 февраля! Харьков, площадь, Ленин, защита города от бандеровских банд
«  Декабрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31


 РАЗДЕЛЫ:

  Партии

  СМИ, блок 1

  СМИ, блок 2

 Архив по 30.06.2011

Приветствую Вас, Гость 19.03.2024, 08:42

Весь архив » 2012 » Декабрь » 14



ВО "БАТЬКІВЩИНА"

ЄП: влада України повинна звільнити та реабілітувати Юлію Тимошенко
resource_axd.jpg Європейський парламент доручив своєму президентові Мартіну Шульцу довести до влади України зміст резолюції, ухваленої на засіданні 13 грудня щодо ситуації в Україні
США: американські юристи не врахували політичні мотиви засудження Юлії Тимошенко
victorianulandweb_136_1.jpg "Незалежно від мандата цього дослідження, воно було неповним та не дає точної картини", - сказала Вікторія Нуланд
Юлія Тимошенко привітала Юрія Луценка з днем народження
pr_a0350.jpg Свобода не залежить від грат на вікнах та кількості охоронців. Вона - всередині. Я бажаю тобі, друже, завжди мати її в собі. І чесно кажучи, не сумніваюся, що так і буде


Партія "УДАР"

Валерій Карпунцов: Парламентська опозиція згуртована і здатна домагатися свого

Дії опозиції у Верховній Раді сьомого скликання направлені на те, щоб змусити владу дотримуватися законів та регламенту. Про це заявив народний депутат України Валерій Карпунцов у ефірі телеканалу Рада. «Своїми діями в перші дні роботи нового парламенту опозиційні сили продемонстрували, що, діючи спільно, ми можемо ефективно контролювати провладні сили, можемо змусити опонентів сісти за стіл переговорів і домагатися врахування наших вимог», - заявив представник «УДАРу».

«УДАР» вшановує пам'ять учасників ліквідації аварії на ЧАЕС

Партія «УДАР» вшановує пам’ять учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС та вимагає від влади виконати обіцянки щодо забезпечення соціальних пільг чорнобильцям. По це йдеться у заяві партії «УДАР».

Кличко: Нами керують тільки виборці

«УДАР» – незалежна і самостійна політична сила, яка керується тільки інтересами українців і України. Про це заявив лідер партії «УДАР» Віталій Кличко під час брифінгу.


ВО "СВОБОДА"

Херсонська "Свобода" приєдналася до пікету УСБУ в Херсонській області

14 грудня 2012 року активісти Херсонської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" взяли участь у пікетуванні управління Служби безпеки України в Херсонській області. Пікет був організований громадськими організаціями Херсонщини на підтримку голови громадської організації "Добро" Валентини Крицак, яку було незаконно викликано на допит у якості свідка.

Депутати-свободівці викрили махінації на "Львіводоканалі", які тягнуть за собою збитки у сотні тисяч гривень

Тимчасова депутатська комісія для вивчення стану систем централізованого комунального водопостачання та водовідведення виявила махінації з документацією на "Львіводоканалі", що тягнуть за собою збитки в сотні тисяч гривень для бюджету Львова. Про це 14 грудня 2012 року повідомив голова тимчасової комісії свободівець Андрій Яворський.

На Січеславщині свободівці в суді зупиняють корупційні схеми влади

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" вимагає зупинити розкрадання мільйонів бюджетних коштів в місті Кам'янське (Дніпродзержинськ) на Січеславщині. З цією метою депутат міської ради свободівець Віталій Купрій подав звернення до правоохоронних органів та позов до суду.

Протягом тривалого часу в Кам'янському діє освячена рішенням міської ради корупційна схема з привласнення комунальним підприємством "Міська інформаційна служба" бюджетних коштів від власників засобів зовнішньої реклами.


Компартія України

В память о настоящем Герое…
В городе Николаеве презентовали исторический очерк о Герое Советском Союзе Василии Гречишникове, который еще в 1941 году успешно выполнил ряд тактических заданий советского правительства по бомбардировке немецкой столицы. Автору книги, известной николаевской журналистке Агнессе Викторовне Виноградовой пришлось в буквальном смысле наскребать материал для написания …
Петр Симоненко: Если Украина не вступит в ТС, она станет сырьевым придатком Европы
Европейский cоюз и США крайне не заинтересованы в том, чтобы Украина стала полноправным членом Таможенного союза России, Белоруссии и Казахстана. Такую уверенность выразил лидер КПУ Петр Симоненко на пресс-конференции в Киеве, передал корреспондент ГолосUA. Политик в частности отметил, что ТС …
Ольга Левченко: Европа дала "Свободе” "красную карточку”
Народный депутат Украины от КПУ Ольга Левченко прокомментировала ситуацию вокруг последней резолюции Европарламента. "Оппозиционные фракции в Верховной Раде настойчиво призывают к евроинтеграции. Но, похоже, Европарламент уже не спешит "раскрывать объятия” для Украины. На днях он принял резолюцию относительно ситуации в …

СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА

Ещё новости: УНИАН, Ukranews, Ukr.net, Главком, Украина без Януковича!, Досье, Факты, Вікна, ОстроВ, 5 канал, ОБКОМ



Табалов отказался войти во фракцию "Батькiвщини" еще до итогов выборов
Депутат Александр Табалов, который был избран в парламент по списку "Батькiвщини", заявил, что отказался войти во фракцию еще до итогов выборов. Об этом депутат заявил в эфире "Шустер Live". "У нас были реальные боевые действия. С кем я могу договариваться и зачем", - добавил депутат.
В Германии пытаются запретить партию национал-демократов (видео)
Как их только не называют - и современными нацистами, и даже приемниками Гитлера. И всячески пытаются запретить. В Германии скандал не с отдельно взятыми депутатами, а с целой партией. Там хотят "прикрыть" праворадикальных Национал-Демократов. Политические партии в Германии пытаются запретить крайне редко.
Кузьмин заявил, что чиновники США скрывают роль Тимошенко в преступлениях (видео)
Американские чиновники скрывают роль Юлии Тимошенко в различных преступлениях. Об этом заявил первый зампрокурора Украины Ренат Кузьмин. Напомню, на этой неделе США аннулировали пятилетнюю визу Кузьмина не объяснив причин такого решения. А в письме, которое первый зампрокурора написал Бараку Обаме.
Эксперт объяснил экономическую ситуацию в Украине (видео)
Как же Украина будет выстраивать свою экономическую политику? Об этом поговорим с экспертом Международного центра перспективных исследований. У нас на связи Ильдар Газизуллин. Добрый вечер. Спасибо, что пришли.
Азаров признался, что выполнить бюджет будет очень сложно (видео)
Сегодня утром на заседании Кабмина премьер-министр Николай Азаров заявил о том, что выполнить бюджет следующего года будет непросто. Несмотря на меры жесточайшей экономии по социальным выплатам. Ведь в 2013-ом государству придется возвращать многомиллиардные внешние долги.
Украина возьмет кредит у МВФ, чтобы погасить предыдущий кредит МВФ (видео)
Условия новых миллиардных заимствований Украины представители МВФ будут обсуждать в январе. Миссия приедет в Киев после Нового года. Срок действующей программы, подписанной в 2010-м, истекает в конце декабря. В ее рамках Киев успел получить только два транша в сумме 3 с половиной миллиарда долларов.
Хорошковский подал в отставку (видео)
Начались кадровые перестановки в составе Кабинета Министров. Сегодня заявление об отставке подал исполняющий обязанности первого вице-премьера Валерий Хорошковский. Свое решение объяснил несогласием с повторным назначением Николая Азарова на пост главы правительства. Накануне Валерий Хорошковский был приглашен на встречу с президентом.
Табалов готов извиниться перед избирателями за смену политической ориентации
Народный депутат Украины Андрей Табалов готов извиниться перед избирателями за смену политической ориентации. На вопрос журналистов, имел ли он намерение вступать в оппозиционную фракцию в Верховной раде, Табалов ответил, что во время избирательной кампании об этом не думал, поскольку сомневался, что люди за него проголосуют.
Обама подписал "закон Магнитского"
Президент США Барак Обама подписал закон о предоставлении России статуса нормальных торговых отношений и "список Магнитского". Законопроект о введении визовых санкций в отношении предполагаемых нарушителей прав человека в России, предложен и принят палатой представителей, сенат конгресса США одобрил 6 декабря.
Янукович обещает, что замечания наблюдателей по выборам учтут
Виктор Янукович заверяет, что выявленные международными наблюдателями проблемные аспекты парламентских выборов будут проанализированы с целью дальнейшего совершенствования избирательного законодательства. Об этом он сказал сегодня во время встречи с руководителями дипломатических представительств иностранных государств.
Азаров провел заседание Кабмина в прежнем составе (видео)
Зранку Микола Азаров провiв засiдання уряду в його попередньому складi. Прем'eр говорив про те, що бюджет 2013-го року виконати буде дуже складно. Передусiм через великi зовнiшнi борги. Наступного року Украiна маe повернути iноземним кредиторам дев'ять мiльярдiв доларiв.
Хорошковский отказался работать в Кабмине Азарова (видео)
В складi нового уряду не буде Валерiя Хорошковського. В минулому Кабмiнi вiн працював першим вiце-прем'eром. Але кiлька годин тому подав президенту заяву з проханням про вiдставку. Своe рiшення Хорошковський пояснив незгодою з тим, що уряд знову очолив Микола Азаров.
Власенко не выпускают за границу, - оппозиция
Народного депутата, защитника лидера оппозиции Юлии Тимошенко Сергея Власенко безосновательно не выпускают за пределы страны. По информации пресс-службы "Батькiвщини", Государственная пограничная служба запретила Сергею Власенко выезд из страны и отказалась пропустить народного депутата, который выезжал за границу для подготовки линии защиты Юлии Тимошенко в Европейском суде по правам человека.
Яценюк предложил Раде голосование по "сенсорной кнопке"
Арсений Яценюк внес в Верховную раду проект постановления, предусматривающий использование сенсорной кнопки системы "Рада". Яценюк отмечает, что введение в эксплуатацию системы "Рада" является одним из действенных способов сделать невозможным голосование вместо депутата другим лицом.
Госдеп США обрушился с критикой на отчет американских юристов по Тимошенко
Госдепартамент США обеспокоен докладом американской фирмы Skadden, Arps, Slate, Meagher & Flom, юристы которой не нашли политических мотивов в судебном процессе над экс-премьером Юлией Тимошенко. Там подчеркнули, что в отчете не учитывается "избирательный характер судебных процессов против Тимошенко и бывших членов ее правительства".
Магера о референдуме: Это мина замедленного действия
Заместитель председателя ЦИК Андрей Магера убежден, что всеукраинский референдум может быть опасным, поскольку содержит несоответствия конституции. Вместе с тем он подчеркнул, что, по его мнению, наиболее опасным является вопрос формирования избирательных комиссий, окружных и участковых.
Азаров пока не предлагал Януковичу кандидатуры по составу Кабмина
Премьер-министр Украины Николай Азаров еще не внес президенту страны список кандидатур для формирования нового состава Кабинета министров, сообщил в 14 декабря пресс-секретарь Азарова Виталий Лукьяненко. "В данный момент нет", — сказал Лукьяненко, отвечая на вопрос, направил ли Азаров список кандидатур на должности министров.
Азаров уверяет, что подготовил страну к зиме
Николай Азаров заявил о полной готовности к зиме. Он призвал глав областных администраций мобилизовать все имеющиеся силы и обеспечить доступ ремонтных бригад к местам прорыва. Он также поручил на протяжении следующей недели проверить готовность всех служб и систем: от ремкомплектов до наличия сезонных лекарств в аптечных сетях.




Азаров хвилюється, як бійки в Раді вплинуть на міжнародний імідж України

Прем’єр-міністр України Микола Азаров назвав неприпустимим те, що за два перші дні роботи Верховної Ради там намітилась тенденція силового способу вирішення питань.

Віце-спікер від "Свободи" каже, що йому доведеться працювати з людьми, які говорять на "фєні"

Віце-спікер від "Свободи" Руслан Кошулинський прокоментував свою співпрацю з головою Ради від Партії регіонів і його заступником від КПУ.

В УДАРі готові домовлятися з регіоналами щодо скасування депутатських пільг

Партія УДАР має намір вести переговори з усіма політичними силами в парламенті, аби прийняти законопроект про скасування депутатських пільг.

Головні події п'ятниці, 14 грудня

В американській школі застрелили майже три десятки людей; Тимошенко подумки з Луценком; потяги Hyundai продовжують ламатися; Хорошковський пішов у відставку, бо не погоджується з обранням Азарова; на дружину Мірошниченка напав невідомий.

"Тушка"-старший: Я відмовився увійти до фракції ще до результатів виборів

Депутат Олександр Табалов, якого обрали до Верховної Ради за списком "Батьківщини", розповів, коли та за яких обставин відмовився увійти до фракції.

Кернес ділиться фотками

Мер Харкова Кернес ділиться особистими фотографіями [Фото]

Регіонал у Раді б’ється з годинником за 60 тисяч доларів на руці [Фото]

Депутат від Партії регіонів Борт Віталій Петрович на перші засідання Верховної Ради прийшов із годинником, вартість якого становить від 48 до 69 тисяч доларів.

Вибух стався ще й у Харківському будинку

На восьмому поверсі харківської багатоповерхівки на вулиці Дружби Народів,221 пролунав вибух.

Активісти, які підтримували Павличенків, постали перед судом

Більшість із 22 людей, яких напередодні затримали за участь в акції на підтримку батька та сина Павличенків, сьогодні постали перед судом.
+Відео

Львів прощається з останнім командиром УПА

Львів прощається з останнім командиром УПА - Василем Левковичем, який помер на 92-му році життя. Він був одним із 12-ти героїв Української повстанської армії, нагороджених Золотим хрестом бойової заслуги.
+Відео

На Луганщині вибухнув будинок, є жертви

У місті Стаханові, що на Луганщині стався вибух у житловому будинку на вулиці Макерова 3-а.
+Відео

Виборці погрожують "тушці" Табалову [Відео]

Мешканці Кіровограду, які віддали свій голос за Андрія Табалова, почуваються зрадженими і погрожують йому фізичною розправою.

Експерт: На посаду першого віце-прем'єра претендують Арбузов та Клюєв

Обрання на посаду першого віце-прем'єра голови НБУ Сергія Арбузова або секретаря РНБО Андрія Клюєва прогнозує політтехнолог Тарас Березовець.

Опозиція: Власенка не випускають з країни

Захисника екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко Сергія Власенка не випускають за межі країни абсолютно безпідставно.

Регіонал каже, що свободівець прокусив йому руку

Під час вчорашньої бійки у парламенті стався інцидент – регіоналові Євгену Балицькому прокусили руку.

Швидкісний Hyundai знову спізнився аж на дві години

Швидкісний потяг Hyundai сполученням Дніпропетровськ-Київ прибув до столиці 14 грудня з запізненням на дві години.

"Тушка" Табалов: Я досі вважаю себе опозиціонером

Андрій Табалов заявив, що не має наміру віддавати мандат.




Ні – Митному союзу! ТАК – нашому європейському майбутньому

Майбутнє України як незалежної держави опинилось під загрозою. На 18 грудня 2012 року правлячим режимом запланована нова чорна зрада. У Москві може бути підписаний фактичний акт капітуляції України, підписання угод, змістом яких є фактичне приєднання України до Митного союзу.

Jazz Bez 2012: Marinita Trio в Києві.

Сьогодні о 20:00 КМЦ НаУКМА, Підwall (вул. Іллінська, 9)

На Полтавщині оголошено конкурс для журналістів з активною громадянською позицією

Друзі журналісти! Якщо під час парламентської виборчої кампанії ви займали активну громадянську позицію, словом боролися за чесні вибори, доносили до виборців правдиву інформацію про суб’єкти

"Я, син землі, встаю із праху”, або Портрет художника в інтер’єрі Української революції

Прес-реліз № 654 На здобуття Національної премії ім. Тараса Шевченка Рецензія Василя Шкляра на книжку Романа Коваля "Михайло Гаврилко: і стеком, і шаблею” "Літературна Україна”,

Харківські міліціянти борються проти… незалежної профспілки

Голова незалежної профспілки Харківської вагонної ділянки №1 Південної залізниці, начальник потяга Олександр Абросимов став об'єктом міліційного свавілля. Саме проти профспілки й ведуть боротьбу – вважають залізничники.

Кіноновинки 2013: класика, мульти та фантастика

Дистриб’юторська компанія «B&H», що послідовно відстоює український дубляж на вітчизняному кіноринку, презентувала фільми, які вийдуть в прокат протягом першого півріччя 2013. Голівуд повертається до класики.

Володимир Осип Демчук жив з кулею в грудях та понад усе любив Україну

...Такою тяжкою була доля Володимира Осипа Демчука, українця, якого я досі не забув, українця, що колись жив у Вашінґтоні, а пуповина якого закопана десь під припічком маленької хати у невеличкому селі Мшана на Тернопільщині...



"Регіонали” планують продати "Турбоатом” і "Одеський припортовий завод”

Фонд держмайна хоче в 2013 році продати держпакет акцій ВАТ "Турбоатом” у розмірі 75,22% і ПАТ "Одеський припортовий завод” (ОПЗ) у розмірі 99,56%. Це станеться у разі прийняття відповідного рішення Кабінетом міністрів. Згідно із переліком об’єктів, які будуть запропоновані до … Продовження

Янукович і Лавринович хочуть спростити процедуру арешту депутата

Верховна Рада продовжить розгляд змін до Конституції України щодо зняття недоторканності з депутатів. Відповідний законопроект авторства президента Віктора Януковича та в.о. міністра юстиції Олександра Лавриновича зареєстрований у Раді 12 грудня. Законом передбачено, що "Народний депутат України не може бути без … Продовження

Джерела: Янукович погодиться на "приєднання до частини Митного союзу”

18 грудня під час візиту до Москви президент Віктор Янукович підпише меморандум про приєднання до частини Митного союзу. Про це повідомляють джерела, "близькі до Валерія Хорошковського”, пише журналіст Святослав Цеголко у своєму Facebook. "Кінець української державності. Джерела, близькі до Хорошковського, повідомляють, … Продовження

В Германии не могут найти "авторитетный центр”, назвавший Арбузова лучшим банкиром

В Германии невозможно найти "авторитетный центр”, который неделю назад назвал Сергея Арбузова лучшим государственным банкиром в Восточной Европе. Сайт центра "лежит”, а телефоны молчат, – сообщает украинская служба Deutsche Welle. "Здравствуйте! Сейчас мы не можем ответить. Пожалуйста, оставьте ваше сообщение после … Продовження

Хорошковський подав у відставку через Азарова

Перший віце-прем’єр Валерій Хорошковський подав президенту України заяву про відставку. Про це повідомляє прес-служба Хорошковського. "Перший віце-прем’єр Валерій Хорошковський подав президенту заяву про відставку у зв’язку з незгодою щодо повторного призначення Миколи Азарова на посаду прем’єра", – сказано в повідомленні. "Хорошковський … Продовження



Cвободівця Олександра Аронця зловили на брехні

«Свободівець» Олександр Аронець намагався захистити своїх колег від критики. Аронець пояснив веселощі Мохника і Кошулинського разом з Шуфричем і Тедеєвим тим, що вони сміялися з Ляшка і його пропозицій стосовно жіночої квоти у президії парламенту. Втім, журналіст Влад Содель виклав посилання на стенограму п’ятничного засідання, де зафіксовано, що Ляшко говорив про жінок з трибуни о 13:38:42, а [...]

#Рада2012 Почему за свободовца Кошулинского голосовали регионалы? Видео

Народный депутат от «Свободы», вице-спикер парламента Руслан Кошулинский, отвечая на вопрос, почему, по его мнению, за его кандидатуру на должность вице-спикера проголосовали не только оппозиционные фракции, но и Партия регионов и внефракционные самовыдвиженцы, Кошулинский не моргнув глазом, заявил: «Хочу посмотреть на себя в зеркало, наверное, я очень красивый». «За этот небольшой период наших взаимоотношений, когда [...]

#Рада2012 Для сина Азарова Рада створила новий комітет

У Раді створили новий комітет — спеціально для сина українського прем’єра. Олексій Азаров керуватиме комітетом з питань фінансової і банківської діяльності. Вдповідне рішення прийнято 238 голосами «за». Таким чином, у парламенті поточного скликання буде на один комітет більше, ніж у попередній Верховній Раді VI скликання, за рахунок поділу комітету з питань фінансової і банківської діяльності, [...]

Мохник з Кошулинським на пару з Шуфричем і Тедеєвим дуже приязно спілкувались. Фото

  Початок першої ранкової бійки був в 10:22 і закінчилась вона в 10:27. Пройшло 25 хв., і Мохник з Кошулинським на пару з Шуфричем і Тедеєвим дуже приязно спілкувались на що до подій пів-годинної давнини. Шуфрич наприклад, всім приміряв чийсь відірваний гудзик, це тривало десь протягом 5-6 хв., потім до них підійшли Шенцев і Царьовим... [...]




Депутати Верховної Ради "наламали дров" на 100 тисяч гривень

Новини від ТСН Бійки у стінах парламенту дорого обійдуться бюджетному гаманцю.
Мера Ялти "пішли" у відставку

Новини від ТСН Регіонали змусили свого висуванця написати заяву про складання повноважень.
Рибак розповів, як Янукович привчав чиновників спілкуватися українською

Новини від ТСН Вимагати вживання державної мови теперішній Президент почав іще в час керування урядом.
"Тушка" Табалов поспівчував "заручнику" Яценюку

Новини від ТСН Депутат підтвердив власну причетність до фінансування "Фронту змін".
Родину нового спікера ВР на Донбасі називали "бандерами"

Новини від ТСН Новий голова Ради розповів про своє дитинство.
"Тушка" Табалов назвав "зрадниками" інших опозиціонерів

Новини від ТСН Депутат пояснив, чому він вирішив стати позафракційним.
У БЮТ спростували інформацію про затримання Власенка через аліменти

Новини від ТСН Державна прикордонна служба заборонила йому виїзд з країни.
Дружину "бійця" Свободи поранив невідомий нападник - ЗМІ

Новини від ТСН Мірошниченко не підтверджує, але і не спростовує інформацію про напад на дружину.
"Тушку" Табалова у Кіровограді називають "пєтухом" (відео)

Новини від ТСН Табалов-молодший переконаний, що нікого не зраджував
Сергія Власенка затримали у "Борисполі" – джерело

Новини від ТСН Затримання відбулося через невиплату аліментів.




Демарш Хорошковського – що це було?

Заявити про свої президентські амбіції без благословення Віктора Федоровича для власника одного з головних телеканалів країни – це приблизно те саме, що самотужки покласти на стіл гаранту прохання на кшталт «хочу у Менську колонію»…

Порошенко назвал точную дату саммита Украина-ЕС

По словам политика, в ЕС украинский вопрос будут обсуждать в понедельник.

Каськива могут "разжаловать" в губернаторы, а посла Ельченко досрочно сменить, - источник

Вместо Ельченко в Россию может уехать губернатор Черновицкой области.

​Реставрация застоя

Мероприятия по избранию "правильного" руководства парламента и Кабмина "регионалы" рассчитывали провести еще в первый день работы новой Рады. Не сложилось - буйная "Свобода" поломала планы.

Заминка, впрочем, длилась недолго. Уже в четверг, оклемавшись короткими ночными переговорами, представители власти заполнили все необходимые "шахматки". Более того, по результатам волеизъявления за спикера и премьера стало понятно: большинство у власти есть. Де-факто, оно было воссоздано с теми же качественными и количественными характеристиками, что в шестом созыве. В пятницу появилась ясность относительно кадрового состава КМУ.

Таким образом, блицкриг, хоть и несколько затянувшийся, все ж состоялся. С более чем приятными для Банковой результатами. Реставрация застоя состоялась. Теперь можно спокойно вздохнуть и, с чистой совестью, начинать подготовку к 2015-му году. Если он, конечно, наступит.

Политический проект Хорошковского стартовал с отставки, - эксперт

Владмир Застава считает, что бывший вице-премьер понял свою невостребованность в правительстве.

Азарову понравилась подготовка комунальщиков к снегопадам

"Зима только начинается", - напомнил премьер.

Место Хорошковского может занять Арбузов

Хорошковский отказался быть первым вице-премьером из-за Азарова.

Власенко мешали выехать из Украины из-за Тимошенко

Защитник экс-премьера говорит, что инцидент не имеет никакого отношения к алиментам.

Янукович обещает учесть замечания наблюдателей

Президент уверен, что выборы показали "преданность Украины демократическим ценностям".




Рибак запевняє, що може сказати "ні" Януковичу і нікому нічого не винен

Спікер Верховної Ради Володимир Рибак запевняє, що має свою особисту думку і нікому нічим не зобов'язаний.

"Регіонали" принципово будуть виступати російською - Бондаренко

Депутати від Партії регіонів мають намір говорити під час сесійних засідань Верховної Ради російською мовою.

Глава парламенту вже знає, що переглянуть у першу чергу

Нове скликання Верховної Ради розглядатиме внесення змін до Держбюджету на 2013 рік і до закону про всеукраїнський референдум.

Рибак розповів, який ідеальний його колишній заступник Попов

Спікер Верховної Ради Володимир Рибак підтримає кандидатуру глави Київської міськдержадміністрації Олександра Попова на посаду мера столиці.

Порошенко про Митний союз: не можна бути частково вагітним

На початку свого виступу він привітав Юрія Луценка з днем народження і заявив, що, якби мав змогу добитися встановлення справедливого правосуддя, то пішов би працювати в уряд.

Спікер про справу Тимошенко: я вранці почав працювати, а сьогодні вечір

Україна повинна поважати європейське законодавство і рішення Європейського суду з прав людини.

Рибак розповів, як Янукович вчив його українській мові

Спікер Верховної Ради Володимир Рибак почав говорити українською мовою, коли прийшов на державну службу.

Рибак обіцяє розібратися з парканом

Спікер Верховної Ради Володимир Рибак обіцяє розібратися з парканом, який був встановлений навколо будівлі парламенту.



Володимир Рибак. Янукович обирає епоху "застою"

Рибак і Азаров – ці дві кадрові вакансії, заповнені Віктором Януковичем після виборів, свідчать про кризу його лави запасних. Ці двоє людей – втілення фобій Януковича.

Fri, 14 Dec 2012 18:28:54 +0200

Таємниця телекому

Компанія Віктора Януковича і його родини. Саме так називають "Укртелеком" і в кулуарах Верховної ради, і в Кабміні, і в інших державних органах. (рос)

Fri, 14 Dec 2012 16:25:06 +0200

Чи мав Клінтон інтимні стосунки з Монікою Левінські, Або про важливість правильного формулювання питання

Дослідження показують, що люди взагалі схильні до відповіді "так". А якщо їх запитують щось не дуже зрозуміле, з посиланням на закони, яких вони не знають, то ймовірність відповіді "так" сильно зростає. (рос)

Fri, 14 Dec 2012 10:59:57 +0200

Хто є пан Фірташ?

Якщо раніше була хоч якась конкуренція між олігархами, то зараз приватизація остаточно перетворилася на роздачу власності "кому треба". І Фірташ тут посідає провідні позиції, отримуючи левову частку держвласності. (рос)

Thu, 13 Dec 2012 08:34:08 +0200

Новий парламент стартує з "синдрому Табалова"

Табалови намагалися прикритися від камер піджаками, ховались за колонами і перебіжками хотіли увійти в зал через інші двері. Але біля кожного входу їх очікував опір опозиціонерів.

Thu, 13 Dec 2012 02:57:39 +0200



Рыбак: По итогам первого квартала ВР будет пересматривать бюджет
Государственный бюджет 2013 года будет пересмотрен по итогам первого квартала, заявил председатель Верховной Рады Украины Владимир Рыбак.
Депутат Европарламента: Украине необходимо дать шанс
Резолюция ЕС не предусматривает санкций против Украины. Депутаты Европарламента объяснили DW, почему не спешат прибегать к жестким мерам.
В Донецке открылась выставка с портретом жены Януковича
Художник-фронтовик Андрей Василенко написал портрет жены Президента Виктора Януковича Людмилы и назвал его Христианка.
Табалов извинился перед кировоградцами: Что я теперь должен застрелиться?
Народный депутат Андрей Табалов заявил, что не собирается входить ни во фракцию Батьківщина, ни во фракцию Партии регионов.
Телефонный хулиган разыграл Королевскую, Ляшко и дочь Тимошенко
Известные украинские политики Наталья Королевская, Олег Ляшко, а также дочь экс-премьера Юлии Тимошенко Евгения стали жертвами телефонного розыгрыша.
Хорошковский рассказал Януковичу о невозможности сотрудничества с Азаровым
Валерий Хорошковский сегодня во время встречи с Президентом Украины Виктором Януковичем выразил свою позицию относительно невозможности сотрудничества с премьер-министром Николаем Азаровым.
Источник: Должность Хорошковского займет Клюев
Первым вице-премьер-министром Украины может стать секретарь СНБО Андрей Клюев.
Власенко отказали в выезде из Украины
Народного депутата, защитника экс-премьер-министра Юлии Тимошенко Сергея Власенко не выпускают за пределы страны.
Янукович: До подписания Соглашения об ассоциации остался один шаг
Украинская сторона настроена как можно быстрее подписать Соглашение об ассоциации с Европейским Союзом, сообщил президент Виктор Янукович.
Азаров заявил, что подготовил страну к зиме
Премьер-министр Украины Николай Азаров заявил о полной готовности к зиме.


Источники в полиции: Бойню в школе в Коннектикуте устроил 20-летний Адам Ланза

Двадцатилетний Адам Ланза устроил в пятницу кровавую бойню в начальной школе Сэнди Хук в штате Коннектикут, застрелив 28 человек, из которых 20 - дети самого младшего возраста от пяти до десяти лет.

Рыбак: ВР будет пересматривать бюджет

Государственный бюджет 2013 года будет пересмотрен по итогам первого квартала, заявил председатель Верховной Рады Украины Владимир Рыбак.

DW: Холодная война разгорается в интернете

Споры на конференции в Дубае о том, кто и как должен регулировать интернет, показали, что в мире появилась новая линия противостояния. Борьба за влияние в сети только начинается, считают опрошенные DW эксперты.

Трагедия в Коннектикуте: новые подробности

Мужчина, который открыл стрельбу в начальной школе города Ньютаун, сначала перед выходом из дома убил своего отца и брата.

Рыбак поддерживает кандидатуру Попова на пост мера Киева

Председатель Верховной Рады Украины Владимир Рыбак сообщил, что поддерживает кандидатуру Александра Попова, который сейчас возглавляет Киевскую городскую государственную администрацию, на пост мера Киева.

Обама о трагедии в Коннектикуте: Погибшим детям было от пяти до десяти лет

Президент США Барак Обама распорядился на 4 дня приспустить флаги по всей стране в знак траура по погибшим при нападении злоумышленника на школу в Коннектикуте детям.

Власти Коннектикута подтвердили гибель 20 детей при стрельбе в школе

В результате стрельбы, открытой в начальной школе Сэнди Хук в Коннектикуте, погибли, по официальным данным 20 детей и шестеро взрослых.

МИД РФ: Киев вольно трактует инициативы Путина в миграционной сфере

Официальный представитель МИД РФ Александр Лукашевич выразил недоумение трактовкой украинским дипломатическим ведомством предложения президента РФ Владимира Путина о том, что с 2015 года все иностранные граждане должны будут въезжать в Россию по загранпаспортам.

ЕСПЧ обязал власти Македонии выплатить компенсацию немцу, которого пытали в ЦРУ

Европейский суд по правам человека (ЕСПЧ) обязал власти Македонии выплатить компенсацию немцу ливанского происхождения Халеду аль-Масри за то, что они выдали его ЦРУ,

Депутат Европарламента: Украине необходимо дать шанс

Резолюция ЕС не предусматривает санкций против Украины. Депутаты Европарламента объяснили DW, почему не спешат прибегать к жестким мерам.

Фотогалерея: Массовое убийство в школе. Стрельба в Коннектикуте унесла жизни 27 человек

14 декабря в результате стрельбы в начальной школе в городе Ньютаун в американском штате Коннектикут погибли 27 человек, в том числе - 18 детей, директор школы и психолог.

В Донецке открылась выставка с портретом жены Януковича

Художник-фронтовик Андрей Василенко написал портрет жены Президента Виктора Януковича Людмилы и назвал его Христианка.

27 человек в Коннектикуте убил сын женщины, работавшей в школе. Он застрелил и мать, и отца

Стрельбу в начальной школе американского города Ньютаун в штате Коннектикут, в результате которой погибли 27 человек, открыл 24-летний Райан Ланца.

Моуриньо встречался с представителями ПСЖ, - СМИ

Высока вероятность ухода португальца во Францию

Справка: Инцидент в Коннектикуте стал крупнейшим из массовых убийств в школах

Сегодня, 14 декабря, злоумышленники открыли стрельбу в начальной школе в американском штате Коннектикут, в результате чего погибли 27 человек, в том числе - 18 детей. Ниже приводится информация о подобных инцидентах, которые произошли ранее.



Власенко задержан в аэропорту. Его не выпускают из страны

Защитника Тимошенко обвиняют в неуплате алиментов.

Янукович предложил упростить процедуру ареста депутатов

Депутатов предлагают арестовывать по решению суда.

Оппозиция готова начать диалог с властью в случае освобождения Тимошенко и Луценко

Представители объединенной оппозиции готовы начать диалог с действующей властью в случае освобождения из заключения экс-премьер-министра Юлии Тимошенко и экс-министра МВД Юрия Луценко.

Петр Симоненко: Мы выступаем не за смену персоналий, а за смену системы власти и управления

Фракция КПУ 13 декабря голосовала за назначение Николая Азарова на пост премьер-министра Украины, что в конечном счете и позволило ему занять эту должность.

Хорошковский подал в отставку из-за премьерства Азарова

Первый вице-премьер-министр Валерий Хорошковский подал президенту заявление об отставке.

Медведчук считает, что вхождение в ТС – это шаг к сотрудничеству с Европой на равных

14 декабря 2012 года в Днепропетровске по инициативе Общественного движения «Украинский выбор» состоялся круглый стол на тему «Экономические аспекты стратегического выбора Украины в вопросах взаимодействия со странами Таможенного союза

В три столичные гостиницы заселятся 180 депутатов Рады

В гостиницах Киев, Украина и Национальный размещено 180 народных депутатов Верховной Рады.

Оппозицию раздражает мнение народа!

Во время последней «Свободы слова с Андреем Куликовым» на ICTV, развивая тему того, какими должны быть реформы, недавняя активная сторонница Ющенко, а ныне уже представляющая УДАР Ирина Геращенко, заявила, что оппозиция не против референдума



Справа Павліченків. Перша перемога

Захист родини Павліченків заячвляє про першу перемогу. Вищий спеціалізований суд України скасував вердикт Шевченківського районного про виселення сім'ї із квартири і знесення прибудови у їхньому помешканні.

Міністр закордонних справ Ізраїля Авігдор Ліберман подав у відставку

Таке рішення посадовець прийняв після звинувачень у зловживанні громадською довірою.

Обама підписав закон магнітського

Закон магнітського підписав Барак Обама. Віднині в’їзд до країни для осіб, підозрюваних у порушенні прав людини буде заборонений.

24-річний американець влаштував стрілянину в школі - 28 загиблих [відео]

Особу пов'язану із стрільцем із Коннектикута знайшли мертвою в помешканні неподалік місця трагедії. Також серед жертв злочинця - його мати, яка працювала вчителькою в школі. Особу зловмисника вже встановили. Ним виявився 24-річний місцевий мешканець Райан Ланца.

Власенко спростовує, що його не випустили з країни за несплату аліментів

Сергій Власенко спростовує, що його не випустили з країни за несплату аліментів. Як заявив депутат "Українській правді", підставою для дій Державної прикордонної служби стало рішення суду.

Вибух у житловому будинку в Стаханові на Луганщині [відео]

Побутовий газ став причиною вибуху у житловому будинку в Стаханові на Луганщині. Це - попередня версія Міністерства надзвичайних ситуацій.

День ліквідатора аварії на ЧАЕС відзчають в Україні [відео]

День ліквідатора аварії на Чорнобильській атомній електростанції відзчають в Україні. Саме 14-го грудня завершили зводити саркофаг Укриття над четвертим енергоблоком. Через 26-ть років після аварії ліквідатори не тільки згадують та вшановують загиблих через катастрофу, але й змушені виходити на акції протесту.



Депутаты украинского парламента от Партии регионов будут говорить на русском из принципиальности – Бондаренко

Депутаты от Партии регионов намерены говорить во время сессионных заседаний Верховной Рады на русском языке

За два дня работы Рада «повоевала» на 100 тыс. гривен

За первые два дня работы Рады депутаты дрались в общем четыре раза

Спикер: парламент не может без комиссии определить, кто окружил Раду забором

Спикер Верховной Рады Владимир Рыбак обещает разобраться с забором, который был установлен вокруг здания парламента

Кошулинский: Партия регионов не будет нам диктовать принципы работы в парламенте

Вице-спикер парламента Руслан Кошулинский в эфире программы «Шустер Live» пообещал, что фракция ВО «Свобода» будет применять все меры, чтобы не допустить нарушение закона. «Партия регионов и ее сателлиты пытаются диктовать принципы работы

Рада пересмотрит Бюджет-2013 и закон о референдуме - Рыбак

Новый созыв Верховной Рады будет рассматривать внесение изменений в Госбюджет на 2013 год и в закон о всеукраинском референдуме



НОВОСТИ ПОЛИТИКИ УКРАИНЫ НОВИНИ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ, Россия, Тимошенко, Янукович, выборы, партия, оппозиция, БЮТ, регион
Политический пульс страны
новости, политика, факты, хроники, комментарии...

Актуальные темы:  



Суды превратили в инквизицию      Криминальная оккупация Украины


ВО "БАТЬКІВЩИНА"

ЄП: влада України повинна звільнити та реабілітувати Юлію Тимошенко
resource_axd.jpg Європейський парламент доручив своєму президентові Мартіну Шульцу довести до влади України зміст резолюції, ухваленої на засіданні 13 грудня щодо ситуації в Україні
США: американські юристи не врахували політичні мотиви засудження Юлії Тимошенко
victorianulandweb_136_1.jpg "Незалежно від мандата цього дослідження, воно було неповним та не дає точної картини", - сказала Вікторія Нуланд
Юлія Тимошенко привітала Юрія Луценка з днем народження
pr_a0350.jpg Свобода не залежить від грат на вікнах та кількості охоронців. Вона - всередині. Я бажаю тобі, друже, завжди мати її в собі. І чесно кажучи, не сумніваюся, що так і буде


Партія "УДАР"

Валерій Карпунцов: Парламентська опозиція згуртована і здатна домагатися свого

Дії опозиції у Верховній Раді сьомого скликання направлені на те, щоб змусити владу дотримуватися законів та регламенту. Про це заявив народний депутат України Валерій Карпунцов у ефірі телеканалу Рада. «Своїми діями в перші дні роботи нового парламенту опозиційні сили продемонстрували, що, діючи спільно, ми можемо ефективно контролювати провладні сили, можемо змусити опонентів сісти за стіл переговорів і домагатися врахування наших вимог», - заявив представник «УДАРу».

«УДАР» вшановує пам'ять учасників ліквідації аварії на ЧАЕС

Партія «УДАР» вшановує пам’ять учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС та вимагає від влади виконати обіцянки щодо забезпечення соціальних пільг чорнобильцям. По це йдеться у заяві партії «УДАР».

Кличко: Нами керують тільки виборці

«УДАР» – незалежна і самостійна політична сила, яка керується тільки інтересами українців і України. Про це заявив лідер партії «УДАР» Віталій Кличко під час брифінгу.


ВО "СВОБОДА"

Херсонська "Свобода" приєдналася до пікету УСБУ в Херсонській області

14 грудня 2012 року активісти Херсонської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" взяли участь у пікетуванні управління Служби безпеки України в Херсонській області. Пікет був організований громадськими організаціями Херсонщини на підтримку голови громадської організації "Добро" Валентини Крицак, яку було незаконно викликано на допит у якості свідка.

Депутати-свободівці викрили махінації на "Львіводоканалі", які тягнуть за собою збитки у сотні тисяч гривень

Тимчасова депутатська комісія для вивчення стану систем централізованого комунального водопостачання та водовідведення виявила махінації з документацією на "Львіводоканалі", що тягнуть за собою збитки в сотні тисяч гривень для бюджету Львова. Про це 14 грудня 2012 року повідомив голова тимчасової комісії свободівець Андрій Яворський.

На Січеславщині свободівці в суді зупиняють корупційні схеми влади

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" вимагає зупинити розкрадання мільйонів бюджетних коштів в місті Кам'янське (Дніпродзержинськ) на Січеславщині. З цією метою депутат міської ради свободівець Віталій Купрій подав звернення до правоохоронних органів та позов до суду.

Протягом тривалого часу в Кам'янському діє освячена рішенням міської ради корупційна схема з привласнення комунальним підприємством "Міська інформаційна служба" бюджетних коштів від власників засобів зовнішньої реклами.


Компартія України

В память о настоящем Герое…
В городе Николаеве презентовали исторический очерк о Герое Советском Союзе Василии Гречишникове, который еще в 1941 году успешно выполнил ряд тактических заданий советского правительства по бомбардировке немецкой столицы. Автору книги, известной николаевской журналистке Агнессе Викторовне Виноградовой пришлось в буквальном смысле наскребать материал для написания …
Петр Симоненко: Если Украина не вступит в ТС, она станет сырьевым придатком Европы
Европейский cоюз и США крайне не заинтересованы в том, чтобы Украина стала полноправным членом Таможенного союза России, Белоруссии и Казахстана. Такую уверенность выразил лидер КПУ Петр Симоненко на пресс-конференции в Киеве, передал корреспондент ГолосUA. Политик в частности отметил, что ТС …
Ольга Левченко: Европа дала "Свободе” "красную карточку”
Народный депутат Украины от КПУ Ольга Левченко прокомментировала ситуацию вокруг последней резолюции Европарламента. "Оппозиционные фракции в Верховной Раде настойчиво призывают к евроинтеграции. Но, похоже, Европарламент уже не спешит "раскрывать объятия” для Украины. На днях он принял резолюцию относительно ситуации в …

СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА

Ещё новости: УНИАН, Ukranews, Ukr.net, Главком, Украина без Януковича!, Досье, Факты, Вікна, ОстроВ, 5 канал, ОБКОМ



Табалов готов извиниться перед избирателями за смену политической ориентации
Народный депутат Украины Андрей Табалов готов извиниться перед избирателями за смену политической ориентации. На вопрос журналистов, имел ли он намерение вступать в оппозиционную фракцию в Верховной раде, Табалов ответил, что во время избирательной кампании об этом не думал, поскольку сомневался, что люди за него проголосуют.
Обама подписал "закон Магнитского"
Президент США Барак Обама подписал закон о предоставлении России статуса нормальных торговых отношений и "список Магнитского". Законопроект о введении визовых санкций в отношении предполагаемых нарушителей прав человека в России, предложен и принят палатой представителей, сенат конгресса США одобрил 6 декабря.
Янукович обещает, что замечания наблюдателей по выборам учтут
Виктор Янукович заверяет, что выявленные международными наблюдателями проблемные аспекты парламентских выборов будут проанализированы с целью дальнейшего совершенствования избирательного законодательства. Об этом он сказал сегодня во время встречи с руководителями дипломатических представительств иностранных государств.
Азаров провел заседание Кабмина в прежнем составе (видео)
Зранку Микола Азаров провiв засiдання уряду в його попередньому складi. Прем'eр говорив про те, що бюджет 2013-го року виконати буде дуже складно. Передусiм через великi зовнiшнi борги. Наступного року Украiна маe повернути iноземним кредиторам дев'ять мiльярдiв доларiв.
Хорошковский отказался работать в Кабмине Азарова (видео)
В складi нового уряду не буде Валерiя Хорошковського. В минулому Кабмiнi вiн працював першим вiце-прем'eром. Але кiлька годин тому подав президенту заяву з проханням про вiдставку. Своe рiшення Хорошковський пояснив незгодою з тим, що уряд знову очолив Микола Азаров.
Власенко не выпускают за границу, - оппозиция
Народного депутата, защитника лидера оппозиции Юлии Тимошенко Сергея Власенко безосновательно не выпускают за пределы страны. По информации пресс-службы "Батькiвщини", Государственная пограничная служба запретила Сергею Власенко выезд из страны и отказалась пропустить народного депутата, который выезжал за границу для подготовки линии защиты Юлии Тимошенко в Европейском суде по правам человека.
Яценюк предложил Раде голосование по "сенсорной кнопке"
Арсений Яценюк внес в Верховную раду проект постановления, предусматривающий использование сенсорной кнопки системы "Рада". Яценюк отмечает, что введение в эксплуатацию системы "Рада" является одним из действенных способов сделать невозможным голосование вместо депутата другим лицом.
Госдеп США обрушился с критикой на отчет американских юристов по Тимошенко
Госдепартамент США обеспокоен докладом американской фирмы Skadden, Arps, Slate, Meagher & Flom, юристы которой не нашли политических мотивов в судебном процессе над экс-премьером Юлией Тимошенко. Там подчеркнули, что в отчете не учитывается "избирательный характер судебных процессов против Тимошенко и бывших членов ее правительства".
Магера о референдуме: Это мина замедленного действия
Заместитель председателя ЦИК Андрей Магера убежден, что всеукраинский референдум может быть опасным, поскольку содержит несоответствия конституции. Вместе с тем он подчеркнул, что, по его мнению, наиболее опасным является вопрос формирования избирательных комиссий, окружных и участковых.
Азаров пока не предлагал Януковичу кандидатуры по составу Кабмина
Премьер-министр Украины Николай Азаров еще не внес президенту страны список кандидатур для формирования нового состава Кабинета министров, сообщил в 14 декабря пресс-секретарь Азарова Виталий Лукьяненко. "В данный момент нет", — сказал Лукьяненко, отвечая на вопрос, направил ли Азаров список кандидатур на должности министров.
Азаров уверяет, что подготовил страну к зиме
Николай Азаров заявил о полной готовности к зиме. Он призвал глав областных администраций мобилизовать все имеющиеся силы и обеспечить доступ ремонтных бригад к местам прорыва. Он также поручил на протяжении следующей недели проверить готовность всех служб и систем: от ремкомплектов до наличия сезонных лекарств в аптечных сетях.
Янукович считает председательство в ОБСЕ почетной задачей для Украины
Президент Виктор Янукович считает, что председательство Украины в Организации по безопасности и сотрудничеству в Европе в 2013 году является одной из самых ответственных и почетных задач Украины в новейшей истории ее дипломатии. Об этом говорится в сообщении пресс-службы президента.
Хорошковский подал в отставку (обновлено)
Первый вице-премьер-министр Украины Валерий Хорошковский подал президенту Украины заявление об отставке в связи с несогласием относительно повторного назначения Николая Азарова на должность премьер-министра Украины. Хорошковский считает данную кандидатуру неспособной проводить экономические реформы.
Лидеры ЕС отложили решения по ключевым вопросам до лета
Лидеры Европейского союза на последнем в году саммите, завершившемся сегодня, 14 декабря 2012 года, в Брюсселе, отложили решения по всем ключевым вопросам посткризисного функционирования зоны евро до середины 2013 года, чем вызвали волну разочарованных комментариев наблюдателей.
Раде предложили лишить президента неприкосновенности
Депутаты Рады предлагают парламентариям лишить президента Украины права неприкосновенности на время исполнения полномочий. Об этом говорится в пояснительной записке к проекту Закона Украины "О внесении изменения Конституции Украины" (относительно неприкосновенности).
Литвин жалеет об отставке Хорошковского
Депутат Рады (внефракционный), бывший председатель парламента Владимир Литвин жалеет об отставке Валерия Хорошковского с должность исполняющего обязанности первого вице-премьер-министра. Об этом он написал на своей странице в социальной сети Facebook. "Мне жаль, что не будет в правительстве Хорошковского", - написал Литвин.
Украина рассчитывает на скорейшее подписание Соглашения об ассоциации с ЕС, - Янукович
Украина настроена на скорейшее подписание Соглашения об ассоциации с Европейским союзом. Об этом президент Украины Виктор Янукович сказал во время встречи с руководителями дипломатических представительств иностранных государств и международных организаций, аккредитованных в Украине.
Балога считает последовательным решение Хорошковского об отставке
Депутат Верховной рады (внефракционный), бывший министр чрезвычайных ситуаций Виктор Балога считает последовательным решение исполняющего обязанности первого вице-премьер-министра Валерия Хорошковского об отставке. "Поддерживаю последовательность действий Валерия Хорошковского", - отметил Балога.
Симоненко объяснил, почему КПУ голосовала за Азарова
Лидер КПУ Петр Симоненко подчеркнул, что принимая решение о голосовании за кандидатуру Азарова на пост премьера, партия исходила из того, что "от смены фамилий суть буржуазного правительства не меняется". "В условиях нарастания кризисных явлений нельзя превращать процедуру избрания премьера в политическое шоу", - отметил он.
Госдума предварительно приняла ответ на "закон Магнитского"
Госдума приняла в первом чтении закон о мерах воздействия на лиц, причастных к нарушению прав граждан РФ, ставший ответом на так называемый "закон Магнитского". Документ был подготовлен спикером Госдумы Сергеем Нарышкиным и лидерами всех четырех фракций. Он предусматривает составление списка граждан США, которым запрещен въезд в РФ.
Нардеп Янукович предлагает разрешить арестовывать депутатов без согласия Рады
Нардепы Виктор Янукович и Александр Лавринович предлагают разрешить арестовывать нардепов без согласия Рады (ВР) после обвинительного приговора суда. Об этом говорится в законопроекте №0976 от 12 декабря 2012 года. В действующей версии фраза "до вступления в силу обвинительного приговора суда в отношении него" отсутствует.
Литвин: Потасовки в Раде являются инструментом борьбы оппозиции
Депутат Верховной Рады (внефракционный), бывший председатель парламента Владимир Литвин объясняет большое количество потасовок в парламенте борьбой оппозиционных фракций с возможным массовым переходом депутатов от них в большинство. Об этом он написал на своей странице в социальной сети Facebook.
Кличко прогнозирует, что его фракция может увеличиться
Фракция УДАР в Верховной раде может увеличиться. Об этом на брифинге сообщил лидер фракции Виталий Кличко. "У нас есть основание для того, чтобы говорить о том, что фракция имеет потенциал к увеличению, потому что желание сотрудничать с нами есть у некоторых самовыдвиженцев. И потому я могу сказать, что фракция имеет большой шанс возрасти", - сказал он.
Литвин не хочет работать в Кабмине
Депутат Верховной рады (внефракционный), бывший председатель парламента Владимир Литвин исключает свое вхождение в состав Кабинета министров. "Написал заявление о вхождении в комитет по вопросам науки и образования. Предложения по правительству меня не привлекают", - написал он.
Оппозиция готова дискутировать с властью при освобождении Тимошенко
Объединенная оппозиция считает возможной дискуссию с властью при условии освобождения бывшего премьер-министра, лидера партии "Всеукраинское объединение "Батькiвщина" Юлии Тимошенко и бывшего министра внутренних дел Юрия Луценко. Об этом говорится в сообщении пресс-службы партии "Батькiвщина".




Активісти, які підтримували Павличенків, постали перед судом

Більшість із 22 людей, яких напередодні затримали за участь в акції на підтримку батька та сина Павличенків, сьогодні постали перед судом.
+Відео

Львів прощається з останнім командиром УПА

Львів прощається з останнім командиром УПА - Василем Левковичем, який помер на 92-му році життя. Він був одним із 12-ти героїв Української повстанської армії, нагороджених Золотим хрестом бойової заслуги.
+Відео

На Луганщині вибухнув будинок, є жертви

У місті Стаханові, що на Луганщині стався вибух у житловому будинку на вулиці Макерова 3-а.

Виборці погрожують "тушці" Табалову [Відео]

Мешканці Кіровограду, які віддали свій голос за Андрія Табалова, почуваються зрадженими і погрожують йому фізичною розправою.

Експерт: На посаду першого віце-прем'єра претендують Арбузов та Клюєв

Обрання на посаду першого віце-прем'єра голови НБУ Сергія Арбузова або секретаря РНБО Андрія Клюєва прогнозує політтехнолог Тарас Березовець.

Власенка не випустили з України
Адвоката колишнього прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко Сергія Власенка затримали сьогодні в "Борисполі".

Кузьмін: Дії Тимошенко - злочини у більшості держав Європи

Заступник генерального прокурора України Ренат Кузьмін висловив свою думку щодо справи екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко.

Недоліком Рибака є те, що у нього немає досвіду роботи в президії Ради, - політолог

Політолог Володимир Фесенко висловив свою думку щодо обрання Володимир Рибака спікером ВР.

"Тушка" Табалов: Якби я був тільки на опозиційних ідеях, я б не пройшов

Народний депутат Андрій Табалов розповів, за яких обставин відбулась зміна його політичних поглядів.

Суботню Україну засипле снігом

У суботу в Україні погода суттєво не зміниться – буде морозно і йтиме сніг.

Литвину шкода, що Хорошковського не буде в уряді

Колишній голова Верховної Ради України Володимир Литвин висловив свою позицію щодо відсутності Валерія Хорошковського в новому уряді.

Прес-служба Кабміну: Заява Хорошковського юридично некомпетентна

У своїй заяві прес-служба Кабінету Міністрів України розцінила дії Валерія Хорошковського як спробу пояснити, чому він не потрапив у новий склад уряду.
+Відео

Під вагою снігу провалився дах вінницької школи

У селі Брицьке, що на Вінниччині, обвалився дах навчального закладу, не витримавши ваги снігу.

УНН: на дружину Мірошниченка напав невідомий

На дружину депутата від ВО "Свобода" Ігоря Мірошниченка скоїли напад вчора ,13 грудня.

Опозиція відмовилась від пропозиції Азарова і назвала її доказом безпорадності

У відповідь на пропозицію прем’єр-міністра Миколи Азарова сісти за стіл переговорів опозиція заявила, що діалог з владою неможлививй до припинення репресій та звільнення лідерів опозиції.

МЗС: Резолюція Європарламенту про Україну - найкраща за останній час

Резолюція Європарламенту - найкраща з усіх, що стосувались України протягом останнього часу. Таку оцінку документу дали в українському МЗС.
+Відео

Рух на трасі Київ-Одеса відновили

Кілька десятків автомобілів, які з самого ранку застрягли на 241-му кілометрі траси, пообіді змогли продовжити рух.
+Відео

Експерт: Заява Хорошковського свідчить про тріщину у владі

На думку політолога Сергія Тарана, заява Хорошковського про відставку з політичним формулюванням – це прогнозований шлях за сьогоднішніх політичних негараздів у країні.

Кличко: На самовисуванців, які приєднуються до УДАРу, чиниться шалений тиск

Лідер партії УДАР Віталій Кличко зазначив, що до фракції його політичної сили вже приєдналися двоє само висуванців і це не межа.

Європа закликала Яценюка не співпрацювати зі "Свободою", – Чечетов

Нардеп від Партії регіонів Михайло Чечетов прокоментував застереження Європарламенту демократичним українським партіям не співпрацювати зі "Свободою": перед Яценюком стоїть важливе завдання.

Жертвою вибуху у Мелітополі виявився колишній міліціонер

У Мелітополі напередодні підірвали колишнього працівника міліції, а не керівника служби безпеки одного з заводів, як повідомляли раніше.
+Відео

Кличко збирається переконувати регіоналів "силою думки"

Лідер партії УДАР Віталій Кличко зазначив, що його політсила продовжуватиме "переконувати колег силою думки", однак готова обстоювати інтереси виборців "будь-якими законними методами".




Jazz Bez 2012: Marinita Trio в Києві.

Сьогодні о 20:00 КМЦ НаУКМА, Підwall (вул. Іллінська, 9)

На Полтавщині оголошено конкурс для журналістів з активною громадянською позицією

Друзі журналісти! Якщо під час парламентської виборчої кампанії ви займали активну громадянську позицію, словом боролися за чесні вибори, доносили до виборців правдиву інформацію про суб’єкти

"Я, син землі, встаю із праху”, або Портрет художника в інтер’єрі Української революції

Прес-реліз № 654 На здобуття Національної премії ім. Тараса Шевченка Рецензія Василя Шкляра на книжку Романа Коваля "Михайло Гаврилко: і стеком, і шаблею” "Літературна Україна”,

Харківські міліціянти борються проти… незалежної профспілки

Голова незалежної профспілки Харківської вагонної ділянки №1 Південної залізниці, начальник потяга Олександр Абросимов став об'єктом міліційного свавілля. Саме проти профспілки й ведуть боротьбу – вважають залізничники.

Кіноновинки 2013: класика, мульти та фантастика

Дистриб’юторська компанія «B&H», що послідовно відстоює український дубляж на вітчизняному кіноринку, презентувала фільми, які вийдуть в прокат протягом першого півріччя 2013. Голівуд повертається до класики.

Володимир Осип Демчук жив з кулею в грудях та понад усе любив Україну

...Такою тяжкою була доля Володимира Осипа Демчука, українця, якого я досі не забув, українця, що колись жив у Вашінґтоні, а пуповина якого закопана десь під припічком маленької хати у невеличкому селі Мшана на Тернопільщині...

Цікава арифметика

Члена фракції «Свобода» Руслана Кошулинського більшістю голосів обрали на посаду віце-спікера Верховної Ради. За кандидатуру свободівця проголосували 305 народних депутатів, у тому числі 126 членів



Джерела: Янукович погодиться на "приєднання до частини Митного союзу”

18 грудня під час візиту до Москви президент Віктор Янукович підпише меморандум про приєднання до частини Митного союзу. Про це повідомляють джерела, "близькі до Валерія Хорошковського”, пише журналіст Святослав Цеголко у своєму Facebook. "Кінець української державності. Джерела, близькі до Хорошковського, повідомляють, … Продовження

В Германии не могут найти "авторитетный центр”, назвавший Арбузова лучшим банкиром

В Германии невозможно найти "авторитетный центр”, который неделю назад назвал Сергея Арбузова лучшим государственным банкиром в Восточной Европе. Сайт центра "лежит”, а телефоны молчат, – сообщает украинская служба Deutsche Welle. "Здравствуйте! Сейчас мы не можем ответить. Пожалуйста, оставьте ваше сообщение после … Продовження

Хорошковський подав у відставку через Азарова

Перший віце-прем’єр Валерій Хорошковський подав президенту України заяву про відставку. Про це повідомляє прес-служба Хорошковського. "Перший віце-прем’єр Валерій Хорошковський подав президенту заяву про відставку у зв’язку з незгодою щодо повторного призначення Миколи Азарова на посаду прем’єра", – сказано в повідомленні. "Хорошковський … Продовження

Hyundai Колеснікова ламаються один за одним: за добу вже 4 випадки

Ранковий потяг Hyundai "Інтерсіті+” Донецьк-Київ у п’ятницю знову поламався. Про це пише Микола Зоряний у Facebook. "Ранковий Хюндай з Донецька на Київ – зламаний. Але ж пасажирам про це не сказали: квитки продавали на Хюндай, а по факту саджали в звичайний … Продовження

В ХАРЬКОВЕ ЗАДЕРЖАНЫ 20 УЧАСТНИКОВ ШЕСТВИЯ В ПОДДЕРЖКУ ПАВЛИЧЕНКО

В Харькове милиция задержала 22 участников шествия в поддержку Дмитрия и Сергея Павличенко, осужденных за убийство судьи Шевченковского райсуда Киева Сергея Зубкова. Как сообщили в Отделе связей с общественностью Главного управления МВД Украины в Харьковской области, участники шествия, которая длилась … Продовження



Cвободівця Олександра Аронця зловили на брехні

«Свободівець» Олександр Аронець намагався захистити своїх колег від критики. Аронець пояснив веселощі Мохника і Кошулинського разом з Шуфричем і Тедеєвим тим, що вони сміялися з Ляшка і його пропозицій стосовно жіночої квоти у президії парламенту. Втім, журналіст Влад Содель виклав посилання на стенограму п’ятничного засідання, де зафіксовано, що Ляшко говорив про жінок з трибуни о 13:38:42, а [...]

#Рада2012 Почему за свободовца Кошулинского голосовали регионалы? Видео

Народный депутат от «Свободы», вице-спикер парламента Руслан Кошулинский, отвечая на вопрос, почему, по его мнению, за его кандидатуру на должность вице-спикера проголосовали не только оппозиционные фракции, но и Партия регионов и внефракционные самовыдвиженцы, Кошулинский не моргнув глазом, заявил: «Хочу посмотреть на себя в зеркало, наверное, я очень красивый». «За этот небольшой период наших взаимоотношений, когда [...]

#Рада2012 Для сина Азарова Рада створила новий комітет

У Раді створили новий комітет — спеціально для сина українського прем’єра. Олексій Азаров керуватиме комітетом з питань фінансової і банківської діяльності. Вдповідне рішення прийнято 238 голосами «за». Таким чином, у парламенті поточного скликання буде на один комітет більше, ніж у попередній Верховній Раді VI скликання, за рахунок поділу комітету з питань фінансової і банківської діяльності, [...]

Мохник з Кошулинським на пару з Шуфричем і Тедеєвим дуже приязно спілкувались. Фото

  Початок першої ранкової бійки був в 10:22 і закінчилась вона в 10:27. Пройшло 25 хв., і Мохник з Кошулинським на пару з Шуфричем і Тедеєвим дуже приязно спілкувались на що до подій пів-годинної давнини. Шуфрич наприклад, всім приміряв чийсь відірваний гудзик, це тривало десь протягом 5-6 хв., потім до них підійшли Шенцев і Царьовим... [...]




"Тушку" Табалова у Кіровограді називають "пєтухом" (відео)

Новини від ТСН Табалов-молодший переконаний, що нікого не зраджував
Сергія Власенка затримали у "Борисполі" – джерело

Новини від ТСН Затримання відбулося через невиплату аліментів.
Ляшко хоче поговорити зі справжнім Шевченком, а Королевська "впала на мороз"

Новини від ТСН Політик прокоментував розіграш, про який гуде українська частина інтернету.
У Азарова відповіли Хорошковському, що він їм і так не потрібен

Новини від ТСН Заяву про відставку у Кабміні розглядають як спроби пояснити своє непотрапляння в новий склад уряду.
У Литвина після виборів немає грошей навіть на форму для дітей

Новини від ТСН Екс-спікер відмовив у допомозі юним футболістам з сусіднього округу.
Королевська хотіла підсадити Шевченка на "колеса"

Новини від ТСН Так лідер "України-Вперед!" хотіла заспокоїти екс-футболіста після програшу на виборах.
"Тушка" Табалов-джуніор готовий вибачитися за зміну орієнтації

Новини від ТСН Новообраний депутат стверджує, що в душі він залишився опозиціонером.
Ляшко не захотів "поганяти під хвіст" з "Шевченком"

Новини від ТСН Лідер Радикальної партії вважає, що йому даремно приписують гомосексуальність.
Хорошковському вже прогнозують президентське майбутнє

Новини від ТСН Вадим Карасьов вважає, що у Валерія Хорошковського є політичні амбіції.
Литвин пообіцяв, що дорогі депутатські планшети залишаться в Раді

Новини від ТСН Депутати, які пішли з Ради, повинні здати всю техніку.




Власенко задержали в аэропорту

Это произошло из-за невыплаты алиментов его бывшей жене.

Хорошковский обсудил свою отставку с Януковичем

Президент пригласил первого вице-премьера на встречу.

Литвин считает, что драки нардепов были срежиссированы

Произошла такая себе демонстрация мышц.

Янукович хочет сделать вклад в укрепление безопасности во время председательства в ОБСЕ

По мнению Президента, это одна из ответственных и почетных задач Украины.

Евросоюз планирует наращивать военные возможности

Европейские лидеры утверждают, что это будет благоприятствовать экономическому росту и занятости в ЕС.

Янукович совершил ряд увольнений

Под увольнение попал первый зампреда Госгеологии.

Глава МИД Израиля ушел в отставку

Уход Либермана из политики может повлиять на исход парламентских выборов в январе 2013 года.

Биатлон. Крушение фавориток в спринте

Вита Семеренко финишировала в Поклюке четвертой




Власенка затримали у "Борисполі" - ТВ

Адвоката екс-прем'єра Юлії Тимошенко та депутата від "Батьківщини" Сергія Власенка затримали у п’ятницю в аеропорту "Бориспіль".

12-та річниця акції "Україна без Кучми"

12-та річниця першої масштабної опозиційної акції в Україні.

Яценюк знову вніс в Раду "сенсорну кнопку"

Голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк вніс до Верховної Ради проект постанови, що передбачає використання сенсорної кнопки системи "Рада".

У Хорошковського кажуть, що він звільнився після бесіди з Януковичем

Звільнення Валерія Хорошковського з посади віце-прем'єра відбулося після зустрічі з президентом Віктором Януковичем.

Янукович впевнений, що до ЄС залишився один крок

Україна налаштована на якнайшвидше підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом.

Володимир Рибак. Янукович обирає епоху "застою"

Рибак і Азаров – ці дві кадрові вакансії, заповнені Віктором Януковичем після виборів, свідчать про кризу його лави запасних. Ці двоє людей – втілення фобій Януковича.

Литвин про бійки в новій Раді: була режисура й "демонстрація м'язів"

"У тому числі такі дії були спрямовані й на свої фракції. Для того, щоб попередити можливий "ісход" депутатів. Тих, які були вмонтовані у виборчі списки за велике "спасибі". Тож боролися не тільки з Табаловими, але й попереджали можливих відступників", - заявив Литвин

Магера: Референдум – це міна уповільненої дії

Заступник голови ЦВК Андрій Магера переконаний, що всеукраїнський референдум може бути небезпечним, оскільки містить невідповідності конституції.

Табалов-син: Що я тепер мушу застрелитися, чи що?

Народний депутат Андрій Табалов заявив, що не збирається входити ні до фракції "Батьківщина", ні до фракції Партії регіонів.



Володимир Рибак. Янукович обирає епоху "застою"

Рибак і Азаров – ці дві кадрові вакансії, заповнені Віктором Януковичем після виборів, свідчать про кризу його лави запасних. Ці двоє людей – втілення фобій Януковича.

Fri, 14 Dec 2012 18:28:54 +0200

Чи мав Клінтон інтимні стосунки з Монікою Левінські, Або про важливість правильного формулювання питання

Дослідження показують, що люди взагалі схильні до відповіді "так". А якщо їх запитують щось не дуже зрозуміле, з посиланням на закони, яких вони не знають, то ймовірність відповіді "так" сильно зростає. (рос)

Fri, 14 Dec 2012 10:59:57 +0200

Хто є пан Фірташ?

Якщо раніше була хоч якась конкуренція між олігархами, то зараз приватизація остаточно перетворилася на роздачу власності "кому треба". І Фірташ тут посідає провідні позиції, отримуючи левову частку держвласності. (рос)

Thu, 13 Dec 2012 08:34:08 +0200

Новий парламент стартує з "синдрому Табалова"

Табалови намагалися прикритися від камер піджаками, ховались за колонами і перебіжками хотіли увійти в зал через інші двері. Але біля кожного входу їх очікував опір опозиціонерів.

Thu, 13 Dec 2012 02:57:39 +0200

Скільки коштує "труба"

Чому досі не оцінена ГТС? Янукович, Азаров, Бойко і Фірташ ніяк не можуть виторгувати у Путіна "свій інтерес" за здачу Росії української газотранспортної системи. (Рос.)

Wed, 12 Dec 2012 09:40:25 +0200



Азаров заявил, что подготовил страну к зиме
Премьер-министр Украины Николай Азаров заявил о полной готовности к зиме.
Магера: ЦИК хочет получить информацию от ВР о соблюдении присяги Табаловыми
Центральная избирательная комиссия намерена получить точную информацию от Верховной Рады относительно соблюдения присяги народными депутатами Александром и Андреем Табаловыми, сообщил замглавы ведомства Андрей Магера в эфире телеканала ТВі.
В Кабмине назвали Хорошковского некомпетентным
Первому вице-премьер-министру Валерию Хорошковскому не было необходимости повторно подавать в отставку, потому что фактически он уже находился в ней, заявили в Кабмине.
Источник: На жену свободовца Мирошниченко совершено нападение
Вчера, 13 декабря, совершено нападение на жену народного депутата из фракции Свобода Игоря Мирошниченко.
Свободовец прокомментировал фото, на котором дружно смеется с регионалами
Вчера в социальных сетях приобрела большую популярность фотография на которой свободовцы Андрей Мохник и Руслан Кошулинский смеются вместе с регионалами Нестором Шуфричем и Эльбрусом Тадеевым.
Суд отклонил просьбу приговоренного к пяти годам тюрьмы Волги
Сегодня, 14 декабря, Апелляционный суд Киева отказал защите экс-главы Госкомфинуслуг Василия Волги, приговоренного к пяти годам тюрьмы, в проведении повторного судебного следствия.
Чернобыльцы возмущены тем, что их не пускали к памятнику из-за приезда Азарова и Рыбака
Участники всеукраинской общественной организации Союз Чернобыль Украина оскорблены тем, что их не пускали к памятному монументу по причине приезда премьера Николая Азарова и спикера Владимира Рыбака, сообщил президент организации Юрий Андреев.
Иностранные СМИ: "Ядерное оружие" украинского парламента
Об "оружии" боксера Кличко в парламенте, потенциальных барьерах с Россией, обеспокоенности США советской ностальгией Москвы и костюме на восковом Путине - в обзоре иностранной прессы в пятницу, 14 декабря.
Оппозиция назвала три условия для начала переговоров с властью
Народный депутат и бывший вице-спикер Николай Томенко рассказал о трех условиях, по выполнению которых оппозиция согласится провести переговоры с властью.
Кличко уверен, что во фракции УДАР предателей нет
Лидер фракции партии УДАР Виталий Кличко заявил, что никто из депутатов фракции УДАР не перейдет в провластное большинство. Он также объяснил, почему не принимает участие в драках в парламенте.


Меня избивали ногами: посетитель киевского супермаркета рассказал об инциденте со стрельбой

Сегодня, 14 декабря, на радио Голос Столицы позвонили мужчина и женщина, которые представились участниками вчерашнего инцидента в супермаркете Шереметьевский в Соломенском районе Киева.

Украинские индексы закрыли день в красной зоне

Сегодня, 14 декабря, индекс цен на акции на торгах Украинской биржи снизился на 14,35 пункта, или на 1,53% до 922,18 пункта.

Передача обломков президенсткого Ту-154: Москва и Варшава выразили взаимное удивление

Премьер-министр Польши Дональд Туск заявил, что дальнейшее пребывание обломков Ту-154 в России ставит Москву в неоднозначную позицию.

Янукович: До подписания Соглашения об ассоциации остался один шаг

Украинская сторона настроена как можно быстрее подписать Соглашение об ассоциации с Европейским Союзом, сообщил президент Виктор Янукович.

Финал ЧМ-2018 пройдет в Лужниках

В ФИФА определились с местом проведения финального поединка

Украинские банки подходят к концу года с существенной прибылью

По итогам января-ноября суммарная прибыль коммерческих банков составила 4,358 млрд грн, говорится в сообщении Национального банка.

Казахстан: сильное государство, новая экономика, единое общество

16 декабря Казахстан официально отмечает 21-летие своей независимости. За эти годы страна достигла весомых успехов в развитии своей государственности, несмотря на сложное геополитическое окружение и глобальные вызовы.

Азаров заявил, что подготовил страну к зиме

Премьер-министр Украины Николай Азаров заявил о полной готовности к зиме.

Магера: ЦИК хочет получить информацию от ВР о соблюдении присяги Табаловыми

Центральная избирательная комиссия намерена получить точную информацию от Верховной Рады относительно соблюдения присяги народными депутатами Александром и Андреем Табаловыми, сообщил замглавы ведомства Андрей Магера в эфире телеканала ТВі.

В начальной школе Коннектикута открыли стрельбу

В начальной школе Сенди Хук американского города Ньютаун в штате Коннектикут неизвестный открыл стрельбу.

В Германии решили запретить партию преемников Гитлера

В пятницу, 14 декабря, представительство федеральных земель ФРГ Бундесрат выступил за подачу иска против Национал-демократической партии Германии (НДПГ), членов которой считают преемниками Гитлера, пишет Die Welt.

В Киеве ГАИ задержала похитителей автомобилей

В Киеве сотрудники ГАИ задержали несколько похитителей автомобилей, сообщили в ведомстве.

Биатлон. Вите Семеренко не хватило секунды для подиума

Совсем чуть-чуть проиграла биатлонистка в спринтерской гонке

Глава МИД Израиля уходит в отставку

В пятницу, 14 декабря, глава МИД Израиля Авигдор Либерман заявил, что намарен покинуть свой пост после предъявленных ему накануне обвинений в злоупотреблении общественным доверием, сообщает Reuters.

В Москве жителя Зеленограда ограбил его земляк, представившись полицейским

В Москве полицейские задержали подозреваемого в грабеже, который представился потерпевшему сотрудником правоохранительных органов.



Янукович предложил упростить процедуру ареста депутатов

Депутатов предлагают арестовывать по решению суда.

Оппозиция готова начать диалог с властью в случае освобождения Тимошенко и Луценко

Представители объединенной оппозиции готовы начать диалог с действующей властью в случае освобождения из заключения экс-премьер-министра Юлии Тимошенко и экс-министра МВД Юрия Луценко.

Петр Симоненко: Мы выступаем не за смену персоналий, а за смену системы власти и управления

Фракция КПУ 13 декабря голосовала за назначение Николая Азарова на пост премьер-министра Украины, что в конечном счете и позволило ему занять эту должность.

Хорошковский подал в отставку из-за премьерства Азарова

Первый вице-премьер-министр Валерий Хорошковский подал президенту заявление об отставке.

Медведчук считает, что вхождение в ТС – это шаг к сотрудничеству с Европой на равных

14 декабря 2012 года в Днепропетровске по инициативе Общественного движения «Украинский выбор» состоялся круглый стол на тему «Экономические аспекты стратегического выбора Украины в вопросах взаимодействия со странами Таможенного союза

В три столичные гостиницы заселятся 180 депутатов Рады

В гостиницах Киев, Украина и Национальный размещено 180 народных депутатов Верховной Рады.

Оппозицию раздражает мнение народа!

Во время последней «Свободы слова с Андреем Куликовым» на ICTV, развивая тему того, какими должны быть реформы, недавняя активная сторонница Ющенко, а ныне уже представляющая УДАР Ирина Геращенко, заявила, что оппозиция не против референдума

Герман пригласили на завтрак к Обаме

Мероприятие состоится 7 февраля.



Вибух у житловому будинку в Стаханові на Луганщині

Вибух у житловому будинку в Стаханові на Луганщині. За даними МНС області, є постраждалі.

День ліквідатора аварії на ЧАЕС відзчають в Україні

День ліквідатора аварії на Чорнобильській атомній електростанції відзчають в Україні. Саме 14-го грудня завершили зводити саркофаг Укриття над четвертим енергоблоком. Через 26-ть років після аварії ліквідатори не тільки згадують та вшановують загиблих через катастрофу, але й змушені виходити на акції протесту.

Журавський переслідує громадських активістів за поширення листівок проти нього

Нардеп і автор "закону про наклеп" Віталій Журавський переслідує громадських активістів за поширення листівок проти нього. Про це заявляють активісти громадського руху "Відсіч". Кажуть - допитувати їх спеціально із Житомирщини до Києва приїжджають міліціонери. Та ще й просять давати розписку - не діяти проти депутата та Партії регіонів. Сам Віталій Журавський від закидів відхрещується.

Антитютюнову піцу приготували в Києві

Антитютюнову піцу приготували в Києві. Страву зі знаком "Куріння заборонене" столичні ресторатори і офіціанти випікли на підтримку закону, що обмежує місця куріння.

Сумні аншлаги у столичних травмпунктах

Сумні аншлаги у столичних травмпунктах. Дедалі більше містян стають жертвами снігу та ожеледиці. Аби запобігти травмі радять навчитися правильно падати. Вивчали науку правильного приземлення наші кореспонденти.

Представники ОСББ та житлово-будинкових кооперативів пікетували Київводоканал

Представники ОСББ та житлово-будинкових кооперативів пікетували Київводоканал. Біля стін підприємства зібралося кілька десятків активістів.

Держбюджет на 2013 - є кататсрофічним для Києва

Держбюджет на 2013 - є кататсрофічним для Києва, адже не взмозі забезпечити життєдіяльність столиці заявив голова КМДА Олександр Попов.



Азаров «не заметил» киевских пробок

Премьер-министр Украины Николай Азаров выразил уверенность в том, что все службы демонстрируют слаженную работу в аварийных ситуациях, возникших из-за непогоды и снегопада Об этом глава правительства сообщил в своем блоге

Азаров еще не решил, кого хочет видеть в своей Кабмине

Премьер-министр Украины Николай Азаров еще не внес президенту страны список кандидатур для формирования нового состава Кабинета министров, сообщил в 14 декабря пресс-секретарь главы украинского правительства Виталий Лукьяненко. «В данный момент нет», — сказал Лукьяненко, отвечая на вопрос, направил ли Азаров список кандидатур на должности министров

Оппозиция хочет лишить Януковича неприкосновенности

Депутаты Верховной Рады предлагают парламентариям лишить Президента Украины права неприкосновенности на время исполнения полномочий

Украина заплатила по всем приговорам Европейского суда - Лутковская

У Украины нет задолженности по выплате справедливой сатисфакции перед гражданами, которые выиграли дело в Европейском суде. Об этом, как передает корреспондент «Комментариев» заявила Уполномоченный по правам человека в ВР Валерия Лутковская на пресс-конференции. По ее словам, государство заинтересовано в выплате этих денег, в ином случае, через три месяца будет начислена пеня. Лутковская также добавила, что в бюджете на эти цели заложена отдельная статья расходов. Как сообщали «Комментарии», вчера, 13 декабря, верховный представитель ЕС по вопросам внешней политики и политики безопасности Кэтрин Эштон в Европарламенте заявила, что Европейский Союз ожидает от Украины выполнения всех решений Европейского суда по правам человека.

Янукович уволил ряд глав райгосадминистраций (обновляется)

Президент Украины Виктор Янукович уволил ряд глав районных государственных администраций



E-mail: politicon1@at.ua © Владелец аккаунта, наименование, оформление, база данных, контент сайта, 2007—2015


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Рейтинг сайта по данным Alexa Internet
Вебвизора от Yandex.Metrika на сайте НЕТ!
34.237.245.80

гостевой вход politicon Вверх






Хостинг от uCoz
Счётчик от uCoz:



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0