Politicon Кровавый госпереворот и гражданская война в Украине 23 февраля! Харьков, площадь, Ленин, защита города от бандеровских банд
«  Декабрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031


 РАЗДЕЛЫ:

  Партии

  СМИ, блок 1

  СМИ, блок 2

 Архив по 30.06.2011

Приветствую Вас, Гость 21.05.2024, 13:56

Весь архив » 2013 » Декабрь » 4 » 4.12.2013-день,17:00 »

01:37
4.12.2013-день,17:00

СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА

Ещё новости: УНИАН, Ukranews, Ukr.net, Главком, Украина без Януковича!, Досье, Факты, Вікна, ОстроВ, 5 канал, ОБКОМ



Рыбак не собирается проводить выездные заседания Рады
Председатель Верховной рады Украины Владимир Рыбак не намерен проводить выездные заседания парламента. "Я один раз провел это заседание (выездное - Ред.), и тогда сказал: это не значит, что это система. И никуда выезжать проводить сессию с этого здания я не собираюсь", - сказал он.
Госбюджет-2014 могут не принять до конца года, - Рыбак
Председатель Верховной рады Украины Владимир Рыбак не исключает, что проект государственного бюджета на 2014 год может быть не принят в парламенте до конца текущего года. "Я не исключаю, что придется первый месяц 2014 года финансировать по первому месяцу 2013 года", - сказал он.
Кличко сходил на митинг сторонников "регионалов"
Лидер партии УДАР Виталий Кличко посетил митинг сторонников Партии регионов под Верховной радой Украины, где пообщался с активистами. "Лидер УДАРа призвал их подумать о будущем Украины, которое не приобретается на проплаченных митингах", - говорится в сообщении пресс-службы партии.
Луганск пожаловался США и Европе на "евромайданы"
Луганский городской совет ждет от мировой общественности объективной оценки событий, происходящих в Украине, а также "справедливых решений и мер в отношении провокаторов и подстрекателей". Об этом говорится в обнародованном обращении депутатов Луганского городского совета к Европарламенту, Еврокомиссии и АП США.
Обстановка в Киеве спокойная, общественный порядок никто не нарушает, - МВД
По состоянию на 14.30 обстановка в Киеве спокойная и никаких грубых нарушений общественного порядка на массовых акциях не зафиксировано, сообщили в Министерстве внутренних дел Украины. Как рассказали в пресс-службе МВД, в настоящее время в Мариинском парке находится около 7 тысяч человек, около 8 тысяч - на Майдане.
Украина склоняется к Таможенному союзу, - глава МИД Польши
Для Украины существует четыре сценария развития событий: наиболее вероятные - подписание соглашения об ассоциации между Киевом и ЕС, и начало реформ, или присоединение к Таможенному союзу с Россией. Об этом заявил министр иностранных дел Польши Радослав Сикорский. По его словам, украинская власть склоняется к последнему решению.
Табачник уверяет, что при разгоне Евромайдана ни один киевский студент не пострадал
Министр образования и науки Дмитрий Табачник заявляет, что среди пострадавших от разгона спецподразделением "Беркут" митинга на Майдане Незалежности ранним утром 30 ноября нет студентов киевских вузов. "В ночь на субботу, к счастью, не было ни одного студента из киевских высших учебных заведений", - сказал Табачник.
Герега говорит, что Киевсовет соберется на заседание при первой же возможности
Заседание Киевского городского совета будет проведено сразу же, как только появится соответствующая возможность, заявила секретарь Киевсовета Галина Герега. Она отметила, что в целом в декабре планировалось провести три заседания Киевсовета, на которых должны были рассмотреть 400 проектов решений.
Экс-президенты Украины: Азаров должен уйти в отставку
Бывшие президенты Украины Леонид Кравчук, Леонид Кучма и Виктор Ющенко считают, что действия нынешней власти Украины спровоцировали в стране глубокий политический кризис. По их мнению, правительство должно уйти в отставку, а власть - наладить диалог Украины как с ЕС, так и с Россией.
Украина и Россия по-прежнему остаются стратегическими партнерами, - Медведев
Премьер-министр РФ Дмитрий Медведев в среду принял первого вице-премьера РФ Игоря Шувалова и вице-премьера Украины Юрия Бойко. Стороны договаривались продвинуть работу по целому ряду направлений. Украина по-прежнему остается важнейшим стратегическим партнером РФ, также как и Россия является таковым для украинской стороны.
Путин требует ввести уголовную ответственность за сепаратизм (видео)
Володимир Путiн вимагаe посилити покарання за сепаратизм. Зокрема, запровадити кримiнальну вiдповiдальнiсть за заклики про вiдокремлення окремих територiй Росii. З такою iнiцiативою ранiше вже виступав лiдер Комунiстичноi партii Геннадiй Зюганов. Путiн запропонував парламенту повернутися до цього законопроекту.
Вице-президент США Джо Байден прибыл в КНР (видео)
Сьогоднi ж у Пекiн прилетiв i Джо Байден - вiце-президент США. Це офiцiйний вiзит американського можновладця до Китаю в рамках азiйського турне. Байдена зустрiчали в аеропорту Пекiна пишно - iз почесною гвардieю. На летовищi привiтали численнi китайськi чиновники. Метою вiзиту e врегулювання конфлiкту довкола островiв Сенкаку.
Янукович в Китае обсудил сотрудничество с провинцией Шеньси (видео)
Спiльнi проекти у галузi високих технологiй, а також спiвробiтництво у нафтогазовiй галузi обговорювали сьогоднi у китайському мiстi Сiань президент Украiни та губернатор провiнцii Шеньсi. Чому саме цю провiнцiю для першого дня вiзиту обрав Вiктор Янукович, розкаже Валентина Левицька.
Пшонка призвал общественность не поддаваться на провокации (видео)
Генеральний прокурор Украiни Вiктор Пшонка закликаe всi сторони протистояння не пiддаватися на провокацii та не порушувати закони Украiни. Вiдповiдна заява прокурора - на сайтi вiдомства: "Я ще раз звертаюся до всiх учасникiв i органiзаторiв масових акцiй: не порушуйте закон, звiльнiть захопленi примiщення, не провокуйте сутички".
Бывший "трудовик" и "регионал" Коновалюк решил вернуться в политику
Бывший народный депутат Валерий Коновалюк заявляет о возвращении в политику и предлагает правительству уйти в отставку, провести досрочные парламентские выборы и вернуться к нормам Конституции в редакции 2004 года. По его словам, политическая система, существующая в Украине, ведет страну к новому политическому кризису и расколу.
Рыбак закрыл заседание Рады (видео)
Головнi подii першоi половини дня розгорталися на вулицi Грушевського. Сьогоднi мiнiстрам вдалося потрапити на роботу, тож в будинку уряду засiдав Кабмiн, а згодом i депутати зiбралися у парламентi. Усе це вiдбувалося пiд акомпанемент мiтингарiв. Iрина Баглай розкаже, що вiдбувалось у стiнах Ради.
Азаров призвал общественность и политсилы не накалять ситуацию (видео)
Азаров звернувся до громадськостi з закликом припинити ескалацiю полiтичноi напруги. "Ми чуeмо правильнi заклики наших закордонних партнерiв Украiни: уникати насильства. Цi заклики зверненi i до влади, i, пiдкреслюю, до тих, хто знаходиться на вулицi. Влада продемонструвала витримку, максимальну терпимiсть i готовнiсть до дiалогу".
Сотрудникам Кабмина удалось попасть на рабочие места (видео)
Головнi подii першоi половини дня розгорталися на вулицi Грушевського. Сьогоднi мiнiстрам вдалося потрапити на роботу, тож в будинку уряду засiдав Кабмiн, а згодом i депутати зiбралися у парламентi. Усе це вiдбувалося пiд акомпанемент мiтингарiв. А головнi державнi будiвлi були оточенi загонами правоохоронцiв.





На Євромайдані у Львові нетверезий чоловік встромив ножа в охоронця

У Львові на Євромайдані озброєний ножем провокатор поранив охоронця сцени. Інцидент трапився напередодні ввечері.
+Відео

З довиборів 15 грудня ЦВК зняла 55 зареєстрованих кандидатів

Рішення про зняття з реєстрації більше півсотні кандидатів в нардепи Центральна виборча комісія прийняла 4 грудня.

Червоний хрест виділив кошти для допомоги постраждалим Євромайдану

12 тис. євро виділив Червоний Хрест на допомогу українцям. На ці гроші національне товариство в Україні планує закупити куртки зі значками червоного хреста та намети для надання меддопомоги.
+Відео

Україна або підпише Угоду з ЄС, або приєднається до Митного союзу, - глава МЗС Польщі

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський перерахував ймовірні сценарії для України. Найкращий, на йому думку, це порозуміння всіх політичних сил заради реформ.

Опозиція визначилась з новими об'єктами для пікетування

Олег Тягнибок заявив, що опозиція сформує дві колони мітингувальників, які вирушать до Шевченківського районного суду Києва і до будівлі Міністерства внутрішніх справ України.

Влада хоче підкинути трупи і спровокувати далі протистояння, - Яценюк

Лідер ВО "Батьківщина" Арсеній Яценюк переконаний, що влада готує чергові провокації для застосування силового сценарію до мирних мітингувальників.

"Нафтогаз" купуватиме паливо у "Газпрому" в борг

"Нафтогаз України" і російський "Газпром" домовилися про погашення боргів. "Газпром" погодився почекати з виплатами за спожитий з жовтня по грудень цього року газ до весни наступного року.
+Відео

Для Києва шукають живу "йолку", яка на свята всіх об'єднає

Київська влада планує придбати для столиці живе дерево, яке стане цьогорічною новорічною ялинкою. Де її поставити - запитають у киян.

Азаров переоцінює сили, - екс-керівник "Беркуту"

Перший керівник "Беркуту" у Івано-Франківській області Андрій Гайдай вважає, що Микола Азаров переоцінює свої сили у питанні розгону демонстрантів.

У МВС скаржаться, що 222 міліціонери отримали поранення під час Євромайдану

У Головному слідчому управлінні МВС, у період з 30 листопада по 3 грудня 2013 року до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 53 події.

Західні області можуть залишитись без фінансування, - Азаров

Азаров лякає західні області, які підтримали Євромайдан, вдсутністю фінансування. Через страйк органів влади місцеві бюджети можуть недоотримати знаступного року кошти з державної казни. Про це прем’єр-міністр заявив, відкриваючи засідання уряду.
+Відео

Польські депутати їдуть в Україну

Депутати польського Сейму сьогодні побувають у Києві. Вони проведуть переговори як з українською владою, так і з опозицією.

Центр Києва мітингує, вхід до КМУ заблокований

Центр Києва мітингує. Перекрили усі під'їзди до вулиці Грушевського - де знаходяться Верховна Рада та Кабмін, які намагаються працювати у штатному режимі.
+Відео

Сьогодні посадять дев'ятьох, а завтра тисячі побояться вийти, — Балога

За словами нардепа Віктора Балоги, опозиція повинна зрозуміти, що для результату щодня потрібні маленькі перемоги, тоді як вчора були дві серйозні поразки.

Хід Євромайдану має вирішитися у найближчі 48 годин, - Квасьнєвський

Екс-президент Олександр Кваснєвський вважає, що якщо активісти Євромайдану будуть зберігати динаміку протестів, то зможуть добитися поступок від Президента Віктора Януковича.
+Відео

У столичних "тітушках" біля ВР впізнають бійців кримських внутрішніх військ [Відео]

Серед "тітушок", яких міліція ймовірно пустила вчора, 3 грудня, до будівлі Верховної Ради, обізнані джерела впізнали бійців кримського територіального командування внутрішніх військ.

Держсекретар США закликає українську владу почути свій народ

Джон Керрі, держсекретар США, закликав українську владу почути народ, який на вулицях влаштовує демонстрації за євроінтеграцію.
+Відео

Категория: СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА. Подробности, ТСН. | Просмотров: 706 | Добавил: Чур
E-mail: politicon1@at.ua © Владелец аккаунта, наименование, оформление, база данных, контент сайта, 2007—2015


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Рейтинг сайта по данным Alexa Internet
Вебвизора от Yandex.Metrika на сайте НЕТ!
18.117.100.118

гостевой вход politicon Вверх






Хостинг от uCoz
Счётчик от uCoz:



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0