Politicon Кровавый госпереворот и гражданская война в Украине 23 февраля! Харьков, площадь, Ленин, защита города от бандеровских банд
«  Декабрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031


 РАЗДЕЛЫ:

  Партии

  СМИ, блок 1

  СМИ, блок 2

 Архив по 30.06.2011

Приветствую Вас, Гость 19.03.2024, 13:35

Весь архив » 2013 » Декабрь » 25

НОВОСТИ ПОЛИТИКИ УКРАИНЫ НОВИНИ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ, Россия, Тимошенко, Янукович, выборы, партия, оппозиция, БЮТ, регион
Политический пульс страны
Факты, хроники, комментарии...

Актуальные темы:



С 22 АПРЕЛЯ 2011 СУДИЛИЩЕ ГОНГАДЗЕ ПЕНСИОННАЯ РЕФОРМА ДИКТАТУРА
Майдан предпринимателей. Судилище над участниками Налогового Майдана Тимошенко. Политические репрессии: режим Януковича назначил Тимошенко 7 лет! ГОНГАДЗЕ. Кто организаторы убийства? Кучма? Литвин? ..? Дело замяли? Пенсионная реформа - пенсионный геноцид Репрессии против СМИ, цензура
Судилище над участниками
Налогового Майдана
Политические репрессии:
режим Януковича
назначил Тимошенко
7 лет!
Кто организаторы?
Кучма? Литвин? ..?
Дело замяли?
ПЕНСИОННЫЙ ГЕНОЦИД! РЕПРЕССИИ ПРОТИВ СМИ
УКРАЇНА МОВНА ПРОВОКАЦІЯ ВЫБОРЫ ЭКОЦИД ГРАБЁЖ
УКРАЇНА. Конституционный переворот Мовна провокація регионалов ВЫБОРЫ ЭКОЦИД. Украина. Харьков ГРАБЁЖ НАРОДА УКРАИНЫ
Конституционный
переворот
"РЕГИОНАЛОВ" Президента-2015 УКРАИНА, ХАРЬКОВ НАРОДА УКРАИНЫ

Суды превратили в инквизицию      Криминальная оккупация Украины

БАТЬКІВЩИНА, БЮТ, Тимошенко

ВО "БАТЬКІВЩИНА"

Юлія Тимошенко: прийшов критичний час для захисту України
pr_b2224.jpg "Я звертаюся зараз до кожної людини, яка не втратила відповідальності за власну країну та вважає своїм святим обов'язком зберегти Україну"
Юлія Тимошенко: політичні в'язні переповнені відчуттям внутрішньої свободи
1358178152_timoshenko16.jpg "Я вітаю набуття Михайлом Ходорковським волі. Для багатьох людей у світі це знакова та довгоочікувана подія"
Міхаель Галер: Юлія Тимошенко повинна бути негайно звільнена (фото, відео)
pr_a9744.jpg "Янукович боїться Тимошенко, тому вона знаходиться за гратами. Ми в ЄС чітко висловили свою позицію: вибіркове переслідування повинно припинитися"

УДАР, Кличко

Партія "УДАР"

RSS feed has not correct syntax.

СВОБОДА, Тягнибок

ВО "СВОБОДА"

У діях міського голови Рівного В. Хомка вбачаються ознаки кримінального правопорушення, – члени міськвиконкому від опозиції

25 грудня 2013 року члени міськвиконкому Рівненської міської ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода", ВО "Батьківщина" та партії "УДАР" звернулися до прокурора Рівненської области із заявою про вчинення міським головою м. Рівного В. Хомком кримінального правопорушення.

Олег Тягнибок: "Президент і генпрокурор своєю бездіяльністю благословляють бандитів на злочини"

25 грудня 2013 року, виступаючи на Майдані Незалежности, Олег Тягнибок закликав громаду морально підтримати жорстоко побиту в ніч з 24 на 25 грудня відому журналістку й громадську активістку Тетяну Чорновол. Лідер "Свободи" закликав усіх свідомих громадян до солідарности із Тетяною Чорновол, бо лише так народ доведе режимові, що непримиренних патріотів в Україні – мільйони, і всіх залякати не вдасться.

Рівненська "Свобода" разом із опозиційними партіями краю пікетувала прокуратуру Рівненської области

25 грудня 2013 року депутати місцевих рад від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" спільно з иншими опозиційними партіями та громадою міста провели пікетування прокуратури Рівненської области. Протест виник у відповідь на тиск з боку прокуратури на органи місцевого самоврядування. Протягом останніх днів прокуратурою области було спрямовано 25 позовів до суду з вимогою скасувати 28 рішень місцевих рад. Під час пікету було затверджено "Резолюцію мирних зборів депутатів місцевих рад Рівненщини, громадян, мешканців м. Рівне та Рівненської области".

КПУ, Компартія України, Симоненко

Компартія України

Комуністи Чернігівщини: напружена робота, чітка позиція
Напередодні Нового 2014 року перший секретар Чернігівського обкому Компартії України В. О. Лещенко виступив в ефірі обласних радіо і телебачення. По змісту це був звіт перед жителями області про проведену обласною парторганізацією роботу протягом 2013 року. Їх ознайомлено також з …
Ольга Борита: В Европе замораживают зарплаты бюджетников
Подпиши Украина соглашение об Ассоциации, ей бы пришлось принять такой же антисоциальный бюджет, как те, что сейчас принимают в Европе. Шанс сделать бюджет более социальным появился благодаря московским соглашениям. Так народный депутат Украины от КПУ Ольга Борита прокомментировала недавние события …


СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА

Ещё новости: УНИАН, Ukranews, Ukr.net, Главком, Украина без Януковича!, Досье, Факты, Вікна, ОстроВ, 5 канал, ОБКОМ



ЦИК огласила официальные результаты довыборов по четырем округам
Центральная избирательная комиссия огласила официальные результаты повторных выборов в парламент, согласно которым народными депутатами избраны в 94-м округе (Обухов) Руслан Бадаев, в 132-м округе (Первомайск) - Николай Круглов, в 194-м округе (Черкассы) - Михаил Поплавский, в 197-м округе (Канев) - Леонид Даценко.
В Турции третий министр ушел в отставку из-за коррупционного скандала (видео)
У Туреччинi пiшов у вiдставку третiй мiнiстр. На тлi масштабного корупцiйного скандалу звiльнився очiльник мiнiстерства довкiлля - Ердоган Байрактар. Син мiнiстра став одним iз фiгурантiв справи про корупцiю - його заарештували в рамках спецоперацii "Великий хабар". Так само, як i синiв двох iнших мiнiстрiв.
Азаров: Кредит от России пойдет на модернизацию экономики (видео)
Наступнi 12 мiльярдiв доларiв кредиту вiд Росii Украiна отримаe на початку нового року. Про це заявив прем'eр-мiнiстр Микола Азаров. Першi три мiльярди вже надiйшли до Нацбанку Украiни. Грошi наданi на дуже вигiдних умовах, каже очiльник украiнського уряду. Це дозволить змiцнити позицii Украiни на свiтових ринках.
ЦИК отказался отменять результаты в 132-м округе
Центральная избирательная комиссия отказала в удовлетворении жалобы кандидата от оппозиции Аркадия Корнацкого об отмене результатов выборов в 132-м округе. В своей жалобе Корнацкий указывал на нарушения в день голосования. Также он ссылался на данные экзит-пола, которые были обнародованы на сайтах интернет-изданий.
ОБСЕ призывает к тщательному расследованию инцидента с Чорновил
Представитель ОБСЕ по вопросам свободы СМИ Дунья Миятович выражает обеспокоенность в связи с нынешним состоянием безопасности журналистов в Украине и осуждает нападение на Татьяну Чорновил. "Нападение на журналистов это не то, на что можно не реагировать. Виновные не должны остаться безнаказанными", - заявила она.
В Турции уже третий министр подает в отставку из-за коррупционного скандала
Турецкий министр по охране окружающей среды и урбанизации Эрдоган Байрактар подал в отставку на фоне коррупционного скандала и широкомасштабной проверки, проводимой во властных кругах страны. Он стал третьим членом кабинета министров, принявшим сегодня решение оставить свой пост. Сын Байрактара был ненадолго задержан.
Украина не намерена пересматривать положения Соглашения с ЕС, - Азаров
Украина не ставит перед собой задачу пересмотра положений Соглашения об ассоциации с Европейским Союзом, для нее важны условия имплементации этого Соглашения, заявляет премьер-министр Украины Николай Азаров. "Мы не ставим сейчас перед собой задачу пересмотра Соглашения. Нам важны условия имплементации Соглашения".
КПУ в обязательном порядке пойдет на президентские выборы, - Симоненко
Компартия Украины будет участвовать в президентских выборах 2015 года, заявил в эфире одного из украинских телеканалов лидер КПУ Петр Симоненко. Он констатировал, что КПУ в обязательном порядке будет принимать участие в президентских выборах, которые состоятся в 2015 году.
Глава бразильского сената слетал на военном самолете на пластическую операцию (видео)
Державний лiтак - для особистоi потреби. Голова бразильського сенату скористався вiйськовим судном, коли летiв до шпиталю пластичноi хiрургii. Ренан Калейруш пiдтягнув собi повiки та пересадив на лисину волосся. Журналiсти навiть з'ясували кiлькiсть волоскiв, якi мають загустити чуприну сенатора.
Спикер попросил Захарченко как можно быстрее расследовать инцидент с Чорновил (видео)
Побиття Тетяни Чорновiл засудив спiкер парламенту Володимир Рибак. На сьогоднiшнiй пiдсумковiй конференцii голова Верховноi Ради повiдомив журналiстiв, що вже розмовляв з цього приводу з мiнiстром внутрiшнiх справ Вiталieм Захарченком, i попросив якнайшвидше розслiдувати цей iнцидент.
Рыбак предвещает депутатам непростой год
Председатель Верховной рады Владимир Рыбак полагает, что следующий год для парламента будет непростым. "В феврале-марте уже фактически начинается предвыборная кампания президента, а в парламенте есть 5-7 депутатов, которые считают, что могут стать президентом", - сказал Рыбак. Однако обещает, парламент будет работать.
Крымский спикер благодарен РФ за "братскую помощь" в 15 миллиардов долларов
Председатель Верховного совета Крыма Владимир Константинов выразил благодарность России за помощь, предоставленную Украине "в трудный период, который она переживает в настоящий момент", а крымскому правительству за то, что им "вместе удалось проявить выдержку и спокойствие, не допустить дестабилизации обстановки".
Азаров обвинил оппозицию в том, что бюджетники Киева остались без зарплат перед праздниками
Сорванное представителями оппозиции заседание сессии Киевсовета оставит работников бюджетной сферы столицы без зарплат перед новогодними праздниками, заявил премьер-министр Николай Азаров. "Оппозиционные народные депутаты взяли моду абсолютно незаконно вмешиваться в полномочия местных органов власти", - возмущен премьер.
Азаров призывает оппозицию очнуться и прекратить дезорганизацию жизни общества
Премьер-министр Украины Николай Азаров призывает оппозицию прекратить препятствовать организации жизни страны. "Мы видим, что оппозиция и часть общественности, которой они манипулируют, теряют не только здравый смысл, но и остатки совести. В преддверии новогодних праздников я призываю этих людей очнуться", - сказал он.
Нападение на Чорновил организовано по сценарию расправы над Гонгадзе, - "Батькiвщина"
Избиение общественной активистки и журналистки Татьяны Чорновил является покушением на убийство, организованным по сценарию расправы над Георгием Гонгадзе. "Никто не знал об этой поездке, и то, что ее выследили и устроили покушение на жизнь, свидетельствует, что она была мишенью для власти", считают в партии.
Рыбак прогнозирует принятие госбюджета-2014 16 января
Государственный бюджет Украины на 2014 год будет принят 16 января 2014 года. До 8 января депутаты смогут подавать свои правки к проекту бюджета на 2014 год. Сейчас депутаты согласно календарному плану работают в регионах, встречаются с избирателями. Рыбак не хочет допустить принятия бюджета, как в прошлом году, в ручном режиме.
Ефремов не видит необходимости возвращаться к пропорциональной системе выборов в Раду
Лидер фракции Партии регионов в Верховной раде Александр Ефремов против возвращения в Украине в настоящее время пропорциональной системы выборов в парламент. "Я не вижу модели, согласно которой мы снова могли бы перейти к формированию парламента по пропорциональной системе. Это больше лозунги", считает он.
Рыбак предвещает, что Янукович скоро примет кадровые решения по Кабмину
Председатель Верховной рады Украины Владимир Рыбак заявляет, что глава государства в ближайшее время примет решение по кадровой ротации в правительстве. Спикер подчеркнул, что никто другой кроме президента принимать кадровые решения в отношении Кабмина не имеет право. "Давайте подождем", - заявил он.





Депутат міськради сидітиме під домашнім арештом через портрет Януковича

Депутату Волинської облради Ігорю Гузю Луцький міськрайсуд обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту терміном на 2 місяці. Підозрюваний сумнівається у функціонуванні закону про так звану амністію активістів Євромайдану.
+Відео

Посольство США закликає покарати виконавців і замовників розправи над Чорновол

В офіційній заяві дипломатичного представництва США в Україні наголошується, що напади на журналістів та активістів Євромайдану - це порушення громадських свобод, яким в сучасному демократичному суспільстві не місце.

Про кого пише Чорновол: найбільш резонансні розслідування журналістки

Завдяки Тетяні Чорновол, жорстоко побитій минулої ночі, широкому загалу стали відомі кадри з маєтків українських можновладців, які вразили громадськість своєю розкішшю.
+Відео

Жінки-нардепи вимагають, щоб Пшонка відкрив кримінальне провадження за фактом замаху на Чорновол

Жінки-нардепи від опозиційних фракцій від Генпрокурора Віктора Пшонки відкрити кримінальне провадження за фактом замаху на вбивство Тетяни Чорновол.

Львівські журналісти вийшли на Майдан підтримати Тетяну Чорновол

На львівському Євромайдані на підтримку побитої Тетяни Чорновол зібралися десятки колег-журналістів. Вони закликали медійників максимально висвітлювати цю подію.
+Відео

Затримано двоє чоловіків, причетних до нападу на Чорновол, - МВС

За словами міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка, встановлено трьох осіб, причетних до нападу на громадську активістку. Двоє з них затримані.
+Відео

У нас накопичилося багато дорогого газу, - Азаров

Ціна на імпортний газ в Україні буде знижуватися поступово. Про це заявив прем’єр-міністр Микола Азаров.
+Відео

У палату до Чорновол проникли слідчі, - батько журналістки

Батько Тетяни Чорновол Микола повідомив, що у палату до Тетяни Чорновол, попри її важкий стан прийшли слідчі.

Тимошенко закликає Євромайдан до масового маршу на Межигір'я

Влаштувати марш на Межигір’я, - закликає колишній прем’єр-міністр Юлія Тимошенко. Так, на думку опозиціонерки, має відреагувати Майдан на побиття журналістки Тетяни Чорновол.
+Відео

У січні проведуть переговори щодо газового консорціуму

Міністр енергетики Едуард Ставицький повідомив, що переговори щодо створення консорціуму з управління українською ГТС проведуть у січні наступного року.

Під стінами МВС активісти розбили бетонну плиту, яка символізує владу

Активісти Євромайдану пікетували Міністерство внутрішніх справ. Вимагали відставки міністра Віталія Захарченка та об’єктивного розслідування побиття журналістки Тетяни Чорновол.
+Відео

У МВС підтвердили, що затримали підозрюваного у нападі на Чорновол

У Міністерстві внутрішніх справ офіційно підтвердили інформацію про затримання одного з підозрюваних у нападі на журналістку і активістку Тетяну Чорновол.

Влада Харкова вважає напад на Пилипця провокацією

Дмитро Пилипець, якому невідомі зловмисники нанесли ввечері біля його дому більше 12 колото-різаних ран, переконаний - напад пов’язаний з його активною громадською діяльністю.
+Відео

З’явилося відео з реєстратора автомобіля Тетяни Чорновол

У мережі інтернет з’явилося відео з реєстратора автомобіля побитої журналістки Тетяни Чорновол.




Оппозиция создала областную организацию ВО "Майдан” в Донецкой области

Донецкие региональные организации ВО "Батькивщина”, ВО "Свобода” и "УДАР” объявили о создании областной организации ВО "Майдан”. Об этом говорится в документе, подписанном представителями оппозиции сегодня, 25 декабря, в Донецке, – сообщает пресс-служба ДОО "Батькивщина”. "Мы, лидеры областных организаций политических партий ВО "Батькивщина”, ВО "Свобода” и "УДАР”, осознавая ответственность за будущее своей страны, объявляем о создании…

В Донецке подадут в суд на Партию Регионов?

Оппозиционный экс-депутат Ленинского районного в городе Донецке совета Дмитрий Верзилов намерен подать в суд на Донецкую городскую организацию Партии регионов за лишение его депутатского мандата. Об этом он рассказал "ОстроВу”. "Я буду подавать в суд на городскую организацию Партии регионов и во вторник, 31 декабря собирать митинг под городским советом”, – сообщил Верзилов. Кроме того,…

Прокурору у справі "васильківських псевдотерористів” у суді відібрало мову

Дату оголошення вироку має бути названо 30-го грудня. Думаємо, у цей день Києво-Святошинський суд захоче відвідати багато українців. Адже - свій за свого!

Представництво ЄС в Україні стурбоване зростанням тиску на активістів #євромайдан”у

Ми прийняли до уваги негайний заклик Президента Януковича провести розслідування справи Тетяни Чорновол. Ми сподіваємось на всебічне розслідування даної справи та всіх інших справ, які пов'язані зі залякуванням та насильством, на основі наявних доказів і свідчень, що викликають довіру. У результаті відповідного та незалежного розслідування мають бути притягнені до відповідальності всі винні; це також слугуватиме розв'язанню проблеми видимої суспільством безкарності за такі серйозні порушення основоположних свобод.

Сергій Жадан: Розраховуючи на наш страх

Сьогодні ріжуть незгодних. Завтра прийдуть за вами. Учора ввечері невідомі здійснили напад на одного з координаторів харківського євромайдану Дмитра Пилипця. Побили, завдали кілька ножових поранень.



В мережу виклали дані про авто, що таранило Чорновол

У мережу виклали фото з відеореєстратора журналістки Тетяни Чорновол, на якому зафіксовано авто нападників. Відповідне фото поширив у своєму Facebook Мустафа Найєм. Фото: Facebook Найєма Як повідомляється, держномер авто АА 5399 ЕН. За цим номером зареєстроване елітне авто Porch Cayene Turbo. Власник … Продовження

Викладачі столичних вишів приєднаються до всеукраїнського страйку

Страйкоми викладачів Національного авіаційного університету та Національного транспортного університету провели спільні збори, на яких прийняли рішення підтримати ініціативу щодо проведення всеукраїнського страйку. Про це повідомляє прес-служба Всеукраїнського страйкового комітету. Викладачі цих столичних вищих навчальних закладів не отримали заробітної платні за … Продовження

Жорстоко побили Тетяну Чорновол

Побили журналістку, активістку Євромайдану Тетяну Чорновіл. Про це повідомляє Мустафа Найем. За його даними, це трапилося в Борисполі. "У травмпункт її доставила міліція, підібрали Тетяну на вулиці. У неї струс мозку. За словами родичів, зараз їй зашивають обличчя”, написав вночі … Продовження

Студенти вийдуть на вулиці, якщо їм не заплатять стипендії. Табачнику дали 24 години

Студентська координаційна рада оголошує загальну мобілізацію студентів 25 грудня, якщо уряд не виплатить грошей упродовж 24 годин. Про це повідомляє організація на своїй сторінці у Facebook. В університетах країни тривалий час затримують стипендію. Це пояснюють відсутністю фінансування з держбюджету. "Напередодні свят … Продовження



Про регіонала Храмцова, його автомобіль Порш Кайєнн переслідував Тетяну Чорновіл за #Євромайдан 4 фото. Відео

  Сторінка регіонала Олександра Храмцова, його автомобіль Порш Кайєнн турбо переслідував Тетяну Чорновіл. https://www.facebook.com/profile.php?id=100004193051093   Ця машина 2004-го року випуску. Номер кузова wp1ac29px4La92034 Її власник: Храмцов Олександр Володимирович 04.05.1982 року.   Одна з фото з Фейсбука Храмцова: «сколько на человека не кричи, все равно ударить — как-то надежнее».     Олександр Храмцов засновник первинної організації партії [...]

На Youtube появилось видео с регистратора машины Татьяны Чорновол. Видео

  На записи видно, как мужчины на Porsche Cayenne подрезали машину Татьяны Чорновол. На Чорновол напали в ночь с 24 на 25 декабря 2013 года на бориспольской трассе. Сейчас она находится в больнице, у нее сотрясение мозга, сломан нос, множественные гематомы. Правоохранители открыли уголовное производство по статье «хулиганство». Милиция и прокуратура уже задержали владельца Porsche [...]

На підозрюваного у побитті активістки #Євромайдан Чорновол зареєстрована організація партії регіонів. Фото

  Від народного депутата Володимира Ар'єва стало відомо про дані щодо автомобіля, який переслідував журналістку Таню Чорновіл. Автомобіль: Порш Кайєнн турбо. Машина 2004-го року випуску. Номер кузова wp1ac29px4La92034 Власник: Храмцов Олександр Володимирович 04.05.1982 року. Паспорт СН852526 Мешкає: Киiв, проспект Перемоги, буд.3, кв.** На людину з прізвищем Храмцов Олександр Володимирович, на яку зареєстрована машина з нападниками на [...]

Гауляйтер Киева Попов чувствует себя «нормально» после кровавого разгона #Євромайдан

И.о. председателя КГГА Анатолий Голубченко часто общается с Александром Поповым, отстраненным от должности председателя КГГА. Как передает корреспондент УНИАН, об этом он сообщил на пресс-конференции, отвечая на вопрос журналистов. На вопрос, общается ли он с Поповым, Голубченко ответил: "Да, безусловно. И вчера общался”. При этом на вопрос, как Попов чувствует себя, Голубченко сказал: "Нормально. Держится”. [...]



Рибак засудив звіряче побиття "незручної" Чорновол

Новини від ТСН Спікер вважає, що держава мусить запобігти повторенню подібних інцидентів.
ЦВК визнала Бадаєва, Круглова, Поплавського і Даценко народними депутатами

Новини від ТСН Результати виборів у 223-му окрузі оголосять завтра.
Опубліковано фото можливого кривдника Чорновол

Новини від ТСН МВС розповсюдило фотографію чоловіка, який може бути причетний до побиття Чорновол.
Регіонал хоче захистити правоохоронців від мітингувальників

Новини від ТСН Левченко зареєстрував новий законопроект.
У мережі з'явилося відео з відеореєстратора Тетяни Чорновол

Новини від ТСН Реєстратор зафіксував, як позашляховик таранив автомобіль журналістки.




Amnesty International призывает максимально быстро найти нападавших на Чорновол

"Пора власти привлечь к ответственности тех, кто виновен в нападениях на журналистов"

​Добкин обвиняет "Свободу" в избиении активиста Евромайдана в Харькове

Он обвиняет оппозицию и в подкупе "Беркута" 30 ноября

Ukrainian crisis: December 25

The latest news from Ukraine.

Оппозиция предлагает наполовину сократить расходы на МВД в 2014 году

А направить эти средства на финансирование здравоохранения, науки и культуры.



ЦВК оголосила офіційні результати виборів на чотирьох округах

Народними депутатами обрані Руслан Бадаєв, Микола Круглов, Михайло Поплавський та Леонід Даценко.

Через портрет Януковича депутат міськради сидітиме вдома з електронним браслетом

Луцький міськрайсуду Волинської області обрав депутату Волинської облради Ігорю Гузю запобіжний захід у вигляді домашнього арешту терміном на 2 місяці та заборонив йому протягом цього часу виходити з житла.

Чому не можна хапатись за вила

Основне, що розділяє нас і систему, проти якої ми боремося, — це цінності. Гідність, чесність, відкритість, законність дій. Вдавшись до насильства, ми миттєво опускаємося до рівня тих, проти кого стоїмо, і одразу опиняємося поза правовим полем.

Пікетування будівлі МВС

Активісти Євромайдану 25 грудня пікетували будівлю Міністерства внутрішніх справ з вимогою найскорішого розслідування побиття журналістки Тетяни Чорновіл.

Булатецький: Вибори в такій системі проводити немає сенсу

Кандидат в депутати по 194 округу Микола Булатецький заявляє, що проводити будь-які вибори у системі, яка існує зараз, недоцільно.

"Регіонал" придумав, як захистити силовиків, що розганяли Євромайдан

Депутат Партії регіонів Микола Левченко зареєстрував законопроект про звільнення від відповідальності правоохоронців та їх керівництва, які причетні до розгону масових акцій, що відбувалися з 21 листопада і тривають надалі.

Посольство США "нажахане" нападом на Чорновол

В посольстві США засудили напад на Тетяну Чорновол та закликали українську владу припинити репресії.


Янукович, Азаров, Фірташ, Захарченко - про кого пише Чорновол, або Люди, яких ми підозрюємо в замовленні

Поки не будуть покарані причетні до нападу на Тетяну Чорновол, ми підозрюємо у замовленні кожного політика, про якого вона писала. Отже - запамятайте ці прізвища.

Wed, 25 Dec 2013 12:26:23 +0200

Заручник Банкової

Ярослав Притуленко - єдиний з дев'яти затриманих під Адміністрацією президента 1 грудня, котрий як і раніше перебуває під арештом. 21-річний хлопець має всі шанси стати цапом-відбувайлом для Банкової. (рос.)

Wed, 25 Dec 2013 12:25:50 +0200

25 грудня. Напади на активістів #Євромайданів. ОНЛАЙН

Вночі звіряче побили журналістку, активістку Євромайдану Тетяну Чорновол. За кілька годин до цього у Харкові стався напад на одного з організаторів місцевого Євромайдану Дмитра Пилипця.

Wed, 25 Dec 2013 09:34:58 +0200

Бюджет-2014: без зростання пенсій і зарплат

Проект відображає посилення інтеграції України з Митним союзом і уповільнення роботи в напрямку ЄС. Про це свідчить зниження витрат на облаштування кордонів та адаптацію законодавства України до права Євросоюзу. (рос.)

Tue, 24 Dec 2013 18:54:24 +0200



ЦИК установила победителей довыборов в четырех из пяти округов
ЦИК огласила результаты по четырем из пяти «проблемных» округов, а по 223-му округу итоги обнародуют позже
Охота на майдановцев: хроника насилия
Зверское избиение Татьяны Черновол оказалось самым жестоким из ряда нападений на активистов антиправительственных протестов.
Омбудсмен Лутковская взяла под личный контроль ситуацию с избиением Чорновол
Уполномоченный Верховной Рады по правам человека Валерия Лутковская взяла под личный контроль ситуацию относительно избиения журналистки Татьяны Чорновол, сообщает УНИАН.
Заседание бюджетного комитета Рады не состоялось из-за отсутствия кворума
На заседание бюджетного комитета Рады не собрало необходимого кворума, вследствие чего оно не состоялось, заявил нардеп от фракции Батьківщина Олег Медуница в среду, 26 декабря, на брифинге в Штабе национального сопротивления, информирует Интерфакс-Украина.
Захарченко: Задержаны причастные к нападению на Чорновол
Правоохранители установили личности трех человек, причастных к нападению на журналистку Татьяну Чорновол, двое из них задержаны, сообщил министр внутренних дел Виталий Захарченко в среду, 25 декабря.
Регионал Левченко зарегистрировал законопроект о запрете преследования правоохранителей за участие в массовых акциях
Депутат Верховной Рады от фракции Партии регионов Николай Левченко предлагает парламенту запретить преследование правоохранителей за участие в событиях во время массовых акций.
ОБСЕ обеспокоена избиением журналистов в Украине
Представитель ОБСЕ по вопросам свободы слова Дуня Миятович выразила обеспокоенность безопасностью журналистов в Украине и нападением на Татьяну Черновол.
Завтра Янукович соберет Совет регионов
В четверг, 26 декабря, президент Украины Виктор Янукович проведет заседание Совета регионов, сообщает УНИАН.


ЦИК признала результаты выборов во всех "проблемных" округах, кроме одного
Комиссия отложила оглашение результатов выборов по округу №223 на четверг
Газпром отсрочил Украине платежи по долгу
Часть выплат Нафтогаза по задолженности за российский газ переносится на март 2014 года
Многобукв: с каким результатом Верховная Рада заканчивает 2013 год (инфографика)
Верховная Рада недавно отметила первый год работы седьмого созыва. В этот нелегкий год законодатели так и не смогли наладить работу ни в комитетах, ни в сессионном зале. Компенсировать это они решили творчеством, по привычке называя его законотворчеством
Украинцы среди политиков больше всего доверяют Виталию Кличко — соцопрос
Президент Виктор Янукович — на шестом месте по доверию украинцев к политикам


Янукович продлевает Евромайдану жизнь

Очень многие люди, которые стоят на Майдане, рассуждают очень просто: если власть занимает сейчас, при активной фазе, такую позицию, то если все разойдутся, власть всех, кто принимал участие, пересажает по тюрьмам...

Янукович скоро объявит об увольнениях в правительстве

Спикер Верховной Рады Владимир Рыбак сообщил, что президент сделает кадровые выводы в самое ближайшее время, и в Кабмине полетят головы.

Евромайдану остается надеяться только на помощь Запада

Выходя на улицы, протестующие ждали соответствующего эффекта. И реакция есть: Евромайдан очутился на первых полосах мировых СМИ. Но украинское руководство как будто живет в иной реальности...

Азаров считает, что оппозиция «теряет остатки совести»

"Деятельность оппозиции и определенных экстремистских сил, которые действуют под ее прикрытием, реально мешает обществу нормально жить", - заявил премьер, открывая утреннее заседание правительства.

В Европе на самом деле довольны, что Путин дал Украине денег

То, что на сегодняшний день делает Владимир Путин, для западных политиков либо выгодно, либо безразлично. Все остальное - игра. Делая недовольное лицо, в Европе на самом деле аплодируют, считает Михаил Ходорковский.

Принятый Верховной Радой закон об амнистии может превратиться в филькину грамоту, – эксперт

Верховная Рада может внести поправки в закон об амнистии для участников акций протеста, проходящих в Киеве с 21 ноября. Такое мнение высказал политолог Николай Михальченко.

Украина возобновит переговоры об ассоциации с ЕС после Нового года

Украина возобновит после новогодних праздников переговоры с Евросоюзом по подписанию соглашения об ассоциации, сообщил глава МИД Леонид Кожара. Два раунда переговоров уже прошли в Брюсселе.

Ким Чен Ын приказал армии приготовиться к неожиданной войне

Лидер Северной Кореи Ким Чен Ын на вторую годовщину своего вступления в должность главнокомандующего Корейской народной армии призвал свои войска быть готовыми к неожиданной войне.

Киргизия отказалась от Таможенного союза: Россия скоро развалится

Россия считает, что резкие заявления президента Киргизии Алмазбека Атамбаева о том, что Россия находится на грани развала, вызваны тем, что киргизы просто набивают себе цену.



Каспаров поддержал украинцев: "Майдан стал общим названием для всех в мире, кто борется за свободу". ВИДЕО

Известный российский оппозиционер и чемпион мира по шахматам Гарри Каспаров поддержал Евромайдан.

Захарченко напомнили о судьбе его предшественника времен Кучмы: "Также прочно сидел и раздавал приказы". ВИДЕО

Захарченко создает группу вроде "орлов Кравченко". К преступлениям группы Тарас Чорновил отнес в частности избиение Татьяны Чорновол и нападение на активиста в Харькове. А также, вдова Гонгадзе напомнила Захарченко судьбу его предшественника времен Кучмы, который точно также покрывал преступников и делал вид, что ищет их.

В палату к дочери, несмотря на ее состояние, проникли следователи. Их нельзя остановить, - отец Чорновол. ВИДЕО

Отец Татьяны Чорновол, Николай связывает избиение дочери «с ее борьбой против преступной власти».

Видеорегистратор Татьяны Чорновол - как бандиты напали на журналистку и активистку Евромайдана. ВИДЕО

Цензор.Нет получил эксклюзивное видео нападения на машину Татьяны Чорновол.

"Церковь сгорела и вы сгорите", - матери крымского "свободовца" угрожают расправой. ВИДЕО

Народный депутат от "Свободы" Эдуард Леонов заявил об угрозах в адрес его матери, которая живет в Крыму.

На такое способны только трусы и моральные уроды. СМИ должны объявить бойкот власти, - Кличко об избиении Чорновол. ВИДЕО

Кличко призывает представителей СМИ не публиковать сообщения о деятельности власти

Пшонка: К вечеру будут первые результаты по расследованию нападения на Чорновол. ВИДЕО

В среду утром была создана следственно–оперативная группа для расследования избиения журналистки Татьяны Чорновил, заявил генеральный прокурор Украины Виктор Пшонка во время итоговой коллегии Генеральной прокуратуры Украины.

МВД озвучило новые версии избиения Чорновол: Не исключаем ДТП. ВИДЕО

Ранее в МВД говорили, что не исключают такую версию избиения как провокация




С отдельным мнением протокол подписали также зампредседателя ЦИК Андрей Магера и член ЦИК Игорь Жиденко. Результаты выборов в 223-м округе (Шевченковский район Киева) ЦИК планирует огласить в четверг, 26 декабря.
В Верховной Раде Украины 25 декабря регионалом Николаем Левченко зарегистрирован проект закона N3821 "О недопущении негативных последствий и недопущении преследования сотрудников правоохранительных органов и должностных лиц, а также всех участников событий, которые имели место во время проведения мирных собраний".
Народное Вече "Солидарность против террора" планируется провести на Майдане Незалежности в Киеве в воскресенье 29 декабря. Такое решение принял Совет Всеукраинского объединения "Майдан", т.к. "власть перешла от угроз и провокаций к прямому террору", заявили в пресс-службе "Батькивщины".
Читайте: Азаров призвал евромайдановцев одуматься Также, по словам Парубия, уставом предусмотрено создание областных и районных организаций ВО "Майдан" и будут созданы комиссии по отдельным направлениям деятельности. Как сообщал "Обозреватель", в воскресение, 22 декабря в Киеве прошло Народное вече.
Против народного депутата от "Батьківщини" Александры Кужель возбуждено уголовное дело. Об этом нардеп написала на своей странице в Facebook. О существовании уголовного дела сообщил глава Министерства внутренних дел Виталий Захарченко.
Вы обязаны заставить его назначить правительство и ЦИК, которым вы все доверяете и завоевать досрочные выборы президента, на что вы имеете полное право.

Об этом сегодня на пресс-конференции заявил спикер Владимир Рыбак.
Ранее сообщалось, что депутат от Партии регионов Олега Царев инициировал запрет на въезд в Украину некоторым иностранцам. Напомним, в так называемом "списке Царева" среди персон нон грата значится бывший президент Грузии Михаил Саакашвили, 29 его соотечественников, ряд граждан США и Германии.




У Луганську працівники міліції визволили громадянина Вірменії з полону, де його протримали більше місяця троє знайомих. Перед цим незаконно вивезли чоловіка ...
Views: 0
0 ratings
Time: 02:08 More in News & Politics
Сорокадворічного Павла Мазуренка поховали в Києві. За словами друзів, тиждень тому Павло повертався додому з роботи. Його перестріли беркутівці і, запідозрив...
Time: 03:53
Міліція встановила трьох осіб, причетних до побиття Тетяни Чорновол. Двох із них вже затримали. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко....
Time: 01:38
Харківські лікарі відмовляються коментувати стан співорганізатора Євромайдану Дмитра Пилипця постраждалого у результаті нападу невідомих. З ножовими пораненн...
Time: 03:06
Міліція встановила трьох осіб, причетних до побиття Тетяни Чорновол. Двох із них вже затримали. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко....
Views: 34
0 ratings
Time: 04:26 More in News & Politics
«Зупиніть репресії та свавілля», «Служите народу чи прислужуєте Захарченку?». З такими гаслами пікетували обласне управління міліції чернігівські журналісти ...
Views: 24
0 ratings
Time: 00:33 More in News & Politics

НОВОСТИ ПОЛИТИКИ УКРАИНЫ НОВИНИ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ, Россия, Тимошенко, Янукович, выборы, партия, оппозиция, БЮТ, регион
Политический пульс страны
Факты, хроники, комментарии...

Актуальные темы:



С 22 АПРЕЛЯ 2011 СУДИЛИЩЕ ГОНГАДЗЕ ПЕНСИОННАЯ РЕФОРМА ДИКТАТУРА
Майдан предпринимателей. Судилище над участниками Налогового Майдана Тимошенко. Политические репрессии: режим Януковича назначил Тимошенко 7 лет! ГОНГАДЗЕ. Кто организаторы убийства? Кучма? Литвин? ..? Дело замяли? Пенсионная реформа - пенсионный геноцид Репрессии против СМИ, цензура
Судилище над участниками
Налогового Майдана
Политические репрессии:
режим Януковича
назначил Тимошенко
7 лет!
Кто организаторы?
Кучма? Литвин? ..?
Дело замяли?
ПЕНСИОННЫЙ ГЕНОЦИД! РЕПРЕССИИ ПРОТИВ СМИ
УКРАЇНА МОВНА ПРОВОКАЦІЯ ВЫБОРЫ ЭКОЦИД ГРАБЁЖ
УКРАЇНА. Конституционный переворот Мовна провокація регионалов ВЫБОРЫ ЭКОЦИД. Украина. Харьков ГРАБЁЖ НАРОДА УКРАИНЫ
Конституционный
переворот
"РЕГИОНАЛОВ" Президента-2015 УКРАИНА, ХАРЬКОВ НАРОДА УКРАИНЫ

Суды превратили в инквизицию      Криминальная оккупация Украины

БАТЬКІВЩИНА, БЮТ, Тимошенко

ВО "БАТЬКІВЩИНА"

Юлія Тимошенко: політичні в'язні переповнені відчуттям внутрішньої свободи
1358178152_timoshenko16.jpg "Я вітаю набуття Михайлом Ходорковським волі. Для багатьох людей у світі це знакова та довгоочікувана подія"
Міхаель Галер: Юлія Тимошенко повинна бути негайно звільнена (фото, відео)
pr_a9744.jpg "Янукович боїться Тимошенко, тому вона знаходиться за гратами. Ми в ЄС чітко висловили свою позицію: вибіркове переслідування повинно припинитися"
Юлія Тимошенко приєдналася до громадського руху "Майдан" (фото, відео)
pr_b4065.jpg Учасники акції одноголосно підтримали спільну політичну та громадську ініціативу, а також обрали Раду "Народного об’єднання Майдан"

УДАР, Кличко

Партія "УДАР"

RSS feed has not correct syntax.

СВОБОДА, Тягнибок

ВО "СВОБОДА"

Ірина Фаріон: "Стрижнем та основою громадсько-політичного руху "Майдан" має бути українська національна ідея"

Не можна будувати держави, не усвідомлюючи, що вістрям цієї держави є національна ідея. Всі инші трактування громадсько-політичного об'єднання "Майдан", окрім як захист прав української нації, насправді будуть прихованою формою боротьби зі стрижневою націоналістичною ідеологією. Про це 24 грудня 2013 року під час народного віча на львівському Майдані заявила народний депутат України від ВО "Свобода" Ірина Фаріон.

Олег Тягнибок: "Наше основне завдання – побудувати в українській державі нову владну систему на европейських принципах"

Ця банда має розуміти: народ повстав по всій Україні. Люди підіймаються незалежно від того свята чи будні. Люди знають: боротьба – це те, що нас сьогодні призведе до великої, сильної, соціяльно справедливої, европейської, цивілізованої української держави. На цьому, виступаючи зі сцени на Майдані Незалежности 24 грудня 2013 року, наголосив лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

Горезвісний "проспект" Шевченка у Володимирі-Волинському "добудовують" військовослужбовці

24 грудня 2013 року до облаштування "проспекту" Шевченка у Володимирі-Волинському були задіяні військовослужбовці 51 ОМБР (окрема механізована бригада). Про це стало відомо депутату Володимир-Волинської міської ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Сергію Кобі.

Зі слів майора, який був присутній на "проспекті" Шевченка, стало відомо, що до командування 51 ОМБР надійшов лист міського голови Петра Саганюка з проханням допомогти навести благоустрій згаданої вулиці.

КПУ, Компартія України, Симоненко

Компартія України

Работу правительства – под народный контроль
Пока одни наблюдают за происходящим на Майдане, а другие смотрят новости из Москвы о подписании соглашений по газу, в стране параллельно идут два процесса: бедные беднеют, богатые богатеют. По данным зарубежных исследований, доход гражданина Украины в десять раз меньше, чем …
Петро Симоненко: Робота ВР в 2014 році істотно не зміниться
Робота Верховної Ради України в новому, 2014 році, навряд чи істотно зміниться. Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» заявив лідер КПУ Петро Симоненко. Він зазначив, що в 2014 році навряд чи станеться диво і парламент буде працювати на повну …
Компартия обязательно будет участвовать в выборах Президента
Компартия Украины будет участвовать в президентских выборах 2015 года. Об этом в эфире телеканала «112 Украина» сообщил лидер КПУ Петр Симоненко. Он констатировал, что КПУ в обязательном порядке будет принимать участие в президентских выборах, которые состоятся в 2015 году. При …


СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА

Ещё новости: УНИАН, Ukranews, Ukr.net, Главком, Украина без Януковича!, Досье, Факты, Вікна, ОстроВ, 5 канал, ОБКОМ



Янукович поручил Пшонке и Захарченко найти виновных в избиении Чорновил
Президент Украины Виктор Янукович поручил главе МВД Виталию Захарченко и генеральному прокурору Виктору Пшонке принять все необходимые меры для расследования избиения журналистки Татьяны Чорновил. Президент Украины подчеркнул, что правоохранители должны раскрыть это преступление и привлечь виновных к ответственности.
Закон об амнистии участников акций протеста в четверг вступит в силу
Закон "Об устранении негативных последствий и недопущения преследований и наказания лиц относительно событий, которые имели место во время проведения мирных собраний" опубликован в газетах "Голос Украины" и "Урядовый курьер" в среду и вступает в силу в четверг. 3 декабря президент Украины Виктор Янукович подписал его.
Король Испании призвал свой народ бороться с безработицей (видео)
Король Iспанii Хуан Карлос Перший в рiздвяному зверненнi до нацii - закликав боротися з безробiттям. В своeму традицiйному посланнi - монарх висловив щире спiвчуття громадянам, яких найбiльше зачепила економiчна криза у краiнi. Насамперед, безробiтним та тим, хто втратив житло, яке придбав у кредит.
Власть vs Майдан: Ни шагу вперед?
Евромайдан простоял уже больше месяца, но к чему могут привести акции протеста все еще неясно. Оппозиция курирует оформление народного движения и уточняет новые требования. А власти не спешат выполнять и старые. Претензии к протестующим увеличиваются, наказание организаторов разгона затягивается, а "амнистия" выглядит странно.
Полиция арестовала экс-премьера Египта (видео)
Заарештували колишнього прем'eра ґгипту - Хiшама Кандiла. Його затримали в пустелi недалеко вiд Каiра в компанii контрабандистiв, якi намагалися втекти до Судану. Кандiл обiймав посаду, коли президент ґгипту Мухаммед Мурсi ще був при владi. Пiсля вiйськового перевороту непопулярний прем'eр, так би мовити, залiг на дно.
Лидер КНДР призвал готовиться к войне "без объявления"
Руководитель КНДР Ким Чен Ын призвал армию сохранять высокую степень боеготовности в связи с тем, что война может начаться без объявления. Ким Чен Ын накануне католического Рождества посетил войсковую часть №526 и дал указание (военным) поднять боеготовность на еще более высокий уровень, учитывая, что война может начаться.
Украина продолжит переговоры с ЕС после праздников, - Кожара (видео)
Украина возобновит переговоры по Соглашению об ассоциации с Евросоюзом. Когда? Об этом сказал министр иностранных дел Украины Леонид Кожара. Чинивник заявил, что переговоры продолжатся после рождественских каникул. После рождественских и новогодних праздников Украина возобновит переговоры по этому соглашению.
Коморовский считает, что Янукович сказал "да" не России, а ее деньгам (видео)
Янукович сказал "да" не России, а российским деньгам. В этом уверен Бронислав Коморовский. В интервью польскому телеканалу он заявил, что московские договоренности не стоит воспринимать как поражение Европы или победу России. "Я думаю, что это нельзя трактовать как пришвартовывание навсегда Украины в "российском порту".
Азаров встретился с российским премьером Медведевым (видео)
Глава украинского правительства сегодня с визитом в Москве, на заседание стран, которые входят в Таможенный Союз. Украина - только в роли наблюдателя. Сегодня же стало известно, что первый транш российского кредита пришел в Украину. 3 миллиарда долларов из предоставленных 15 миллиардов.
Евромайдан - это стремление людей к лучшей жизни, - Янукович (видео)
Оценка и выводы о Майдане прозвучали из уст президента Виктора Янукович. Сказал он об этом на встрече с кандидатами на должности глав райадминистраций. "Когда мы увидели "евромайдан", я с самого начала говорил - в этом ничего плохого нет, это стремление людей к лучшей жизни", - сказал гарант.
КГГА выставит счет организаторам "майданов" (видео)
Киевская горадминистрация выставит счета организаторам и Майдана, и Антимайдана. Пока все убытки не подсчитаны. Известно только во сколько обойдется ремонт столичной мэрии - три миллиона гривен. Сейчас эксперты оценивают урона Мариинскому парку, которые активисты уже покинули.
Оппозиция сорвала заседание Киевсовета (видео)
Очередной скандал на сессии Киевсовета. Несмотря на то, что городские депутаты заседали не на Крещатике, 36, как обычно. Оппозиция ворвалась в зал заседаний. Депутаты расходятся, так и не приняв ни одного решения. В результате учителя и медики не получили 130 миллионов гривен зарплаты, 58 миллионов гривен надбавок.
Посольство Грузии официально обратилось к Украине из-за "списка Царева"
Посольство Грузии обратилось с официальной нотой в связи с запретом въезда в страну для ряда грузинских граждан, заявил посол Грузии в Украине Михеил Уклеба. "Мы, естественно, обратились с официальной нотой, как это полагается посольству, Министерства иностранных дел Украины. Сейчас ожидаем официального ответа".
Молдавские коммунисты и демократы подрались на заседании парламента
Депутаты от Демократической партии и оппозиционной Партии коммунистов Молдовы устроили потасовку на последнем в нынешнем году заседании парламента республики. Они принялись выяснять отношения при обсуждении кандидатур в состав Высшего совета Магистратуры. Инцидент произошел после обсуждения кандидата от коммунистов.
Кожара о приостановке Ассоциации: Условия МВФ стали последней каплей
Украина надеялась на возможность успешного сотрудничества с Международным валютным фондом, однако за несколько дней до Вильнюсского саммита МВФ выдвинул украинской стороне неприемлемые условия. Это стало "последней каплей" для приостановки процесса заключения Соглашения с ЕС, отметил глава МИД Украины Леонид Кожара.
У Путина не удивлены, что вместо Януковича в Москву прилетел Азаров
Пресс-секретарь президента РФ Дмитрий Песков заявил, что отсутствие президента Украины Виктора Януковича на заседании Высшего Евразийского экономического совета не стало неожиданностью для России. "Удивлением это не стало. Заранее было известно, что он не будет присутствовать на заседании", - сказал Песков.
Украина возобновит переговоры с ЕС после новогодних праздников, - МИД (видео)
Украiна вiдновить переговори щодо Угоди про асоцiацiю з ґвросоюзом пiсля новорiчних свят. Про це заявив мiнiстр закордонних справ Украiни Леонiд Кожара. За його словами, сьогоднi у ґвропi починаються "полiтичнi канiкули", пов'язанi з новорiчними та рiздвяними святами. Пiсля iх завершення Киiв вiдновить переговори з Брюсселем.
Янукович: "Евромайдан" стал выражением стремления украинцев к лучшей жизни (видео)
ґвромайдан став вираженням прагнення украiнцiв до кращого життя. Про це на нарадi з кандидатами на пости глав райдержадмiнiстрацiй заявив президент Украiни Вiктор Янукович. Глава держави вважаe, що людей погано поiнформували про умови Угоди з ґС, а промисловцiв i виробникiв просто не запитали.





За фактом нападу на харківського євромайданівця відкрили кримінальне провадження

Міліція уже відкрила за фактом нападу і нанесення ножових поранень євромайданівцю у Харкові Дмитрові Пилипцю кримінальне провадження.

Їм потрібні лаври ГКЧП, ...чорти, а не люди, — Балога про владу

На думку народного обранця Віктора Балоги, напади на людей і побиття по-звірячому журналістів продовжуються, бо "комусь потрібен конфлікт" і ще більше загострення ситуації.

Хроніка 24 грудня

Події, що стались в Україні 24 грудня – це вже історія. Хроніка подій, що відбувались в країні за цій день.
+Відео

Яценюк йде до Пшонки через жорстоке побиття Чорновол

Голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк має намір зустрітися з Генпрокурором через звіряче побиття журналістки і громадської активістки Тетяни Чорновол.

Янукович доручив розібратися із побиттям Чорновол Захарченку і Пшонці

Глава держави Віктор Янукович відреагував на побиття активістки Євромайдану у журналістки Тетяни Чорновіл: він "жорстко засудив цей прояв насилля" і наголосив, що міліція повинна розкрити цей злочин та притягнути винних до відповідальності.

У столиці на Театральній площі встановили євроялинку

У Києві на Театральній площі встановили новорічну Євроялинку. Організаторів надихнули нарікання киян - мовляв, Євромайдан відбирає свято та традиційний новорічний символ.
+Відео

У міліції божаться, що кияни регулярно скаржаться на Євромайдан

У київській міліції кажуть, буцімто отримують численні скарги громадян через проведення у центрі міста Євромайдану.

Нападників було троє, марка і номер авто зафіксовані, — Гриценко про побиття Чорновол

Народний депутат Анатолій Гриценко розповів, що запис відеореєстратора з авто Тетяни Чорновіл таки зберігся і навіть зафіксував номер машини нападників.

У Франції під час різдвяної меси обвалився дах церкви

Внаслідок обвалу даху церкви Нотр-Дам-де-Аквілон у французькому місті Гійестр постраждав 45-річний священик, якому на голову впала частина даху.

Виконавці, ймовірно, ті ж, хто стежив і вбивав Гонгадзе, — Ляшко про побиття Чорновол

На переконання нардепа Олега Ляшка, жорстоке побиття журналістки Тетяни Чорновол є помстою за її публікації про Президента Віктора Януковича, за її відвідування маєтків Андрія Клюєва і квартири Віталія Захарченка.

Рада безпеки Польщі знову обговорить ситуацію в Україні

Вдруге за місяць у Раді безпеки Польщі піднімуть питання України. Про це заявив президент Польщі Броніслав Коморовський.
+Відео

МВС уже пікетують десятки людей, чекають ще колону Євромайдану

Під головним офісом Міністерства внутрішніх справ України у Києві зібралися кілька десятків активістів: вони пікетують відомство через серію нападів на євромайданівців, серед яких — побиття журналістки Тетяни Чорновол сьогодні уночі.

Відкрили кримінальне провадження за фактом нападу на Чорновол

За словами речника ГУ МВС України у Київській області Миколи Жуковича, столична міліція уже відкрила кримінальне провадження за фактом нападу на журналістку й громадську активістку Тетяну Чорновол.
+Відео

У Запоріжжі турфірма ошукала клієнтів на півмільйона гривень

У Запоріжжі керівники турфірми ошукали довірливих клієнтів на новорічних турах на майже півмільйона гривень. Компанія "Амазія Тур", яка лише два місяці як отримала ліцензію, пропонувала путівки на екзотичні острови, а також до Туреччини та Єгипту.
+Відео

Ходорковський вважає, що Євросоюзу вигідні рішення Путіна щодо України

На думку звільненого на днях екс-голови компанії "ЮКОС" Михайла Ходорковського, неофіційно в ЄС вітають рішення Володимира Путіна виділити Україні кредит.

Авто Чорновол нападники розтрощили [Фото]

Журналістка Тетяна Данилеко опублікувала у Twitter фото авто Тетяни Чорновіл, яку жорстоко побили сьогодні вночі.

Створити новий уряд все ще можливо у січні, - американський експерт

Американський експерт Ендрю Вілсон вважає, що в українців ще є шанс отримати новий склад Кабміну. Однак більшість у ньому складуть "проросійські" члени.




Збитки с/г виробників від євроінтеграції? Ні, не чули

31 листопада 2013 року в рамках Спільної операційної програми Румунія-Україна-Республіка Молдова 2007-2013 в Одеському регіоні розпочав діяльність проект «Розвиток сільськогосподарського сектору шляхом створення прикордонної сільськогосподарської мережі». Проект фінансується Європейським Союзом. Партнерами Одеського обласного агентства реконструкції та розвитку виступають Рада повіту Сінжерей (Республіка Молдова), Муніципалітет Ботошань (Румунія), Торгово-промислова палата Ботошань (Румунія) та Агентство стійкого соціально-економічного розвитку…

Свій за свого! Треба підтримати політв’язнів. У справі "васильківських псевдотерористів” вирішальні дні

Сьогодні о 14:00 у Києво-Святошинському суді завершаться дебати у справі т.зв. "васильківських псевдотерористів" та буде виголошено останнє слово підсудних. Приходьте, ви можете підтримати політв'язнів своєю присутністю.

24 грудня #Євромайдан #Харків протестував проти безкарності. Когось це розлютило

А після закінчення мітингу стався замах на вбивство Дмитра Пилипця. І який же з наведених вище виступів так розлютив бандитів?

Замах на вбивство співорганізатора #Євромайдан #Харків Дмитра Пилипця – прес конференція

Сьогодні, 25 грудня, об 11:00 пройде прес-конференція Дмитра Пилипця, координатора #ЄвроМайдан #Харків, де розповість про деталі вчорашнього інциденту. Нагадуємо, що на одного з найактивніших співорганізаторів харківського Євромайдану було здійснено напад, коли він повертався додому з майдану.



Викладачі столичних вишів приєднаються до всеукраїнського страйку

Страйкоми викладачів Національного авіаційного університету та Національного транспортного університету провели спільні збори, на яких прийняли рішення підтримати ініціативу щодо проведення всеукраїнського страйку. Про це повідомляє прес-служба Всеукраїнського страйкового комітету. Викладачі цих столичних вищих навчальних закладів не отримали заробітної платні за … Продовження

Жорстоко побили Тетяну Чорновол

Побили журналістку, активістку Євромайдану Тетяну Чорновіл. Про це повідомляє Мустафа Найем. За його даними, це трапилося в Борисполі. "У травмпункт її доставила міліція, підібрали Тетяну на вулиці. У неї струс мозку. За словами родичів, зараз їй зашивають обличчя”, написав вночі … Продовження

Студенти вийдуть на вулиці, якщо їм не заплатять стипендії. Табачнику дали 24 години

Студентська координаційна рада оголошує загальну мобілізацію студентів 25 грудня, якщо уряд не виплатить грошей упродовж 24 годин. Про це повідомляє організація на своїй сторінці у Facebook. В університетах країни тривалий час затримують стипендію. Це пояснюють відсутністю фінансування з держбюджету. "Напередодні свят … Продовження

Кожний педагог втратить від 6 до 25 тисяч гривень у 2014 році – депутат

Кожний педагог втрачатиме від 6 до 25 тисяч гривень щорічно через маніпуляції уряду з тарифною сіткою в проекті бюджету 2014 року. Про це зазначається в листах голови парламентського комітету з питань освіти і науки Лілії Гриневич до прем’єр-міністра і голови … Продовження



Вищий спецсуд відмовляється виконувати закон проти покарання учасників #Євромайдан

    Закон про «Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань» не може бути застосований на практиці. Про це заявив член Ради суддів України, заступник голови Вищого спецсуду з розгляду цивільних і кримінальних справ Павло Гвоздик. Він підтвердив, що закон «не може [...]

Экс-депутат Сергей Власенко за жестокие побои бывшей жены может провести 5 лет за решеткой

Следствие по делу адвоката Тимошенко — Сергея Власенко, которого обвиняют в избиении экс-жены Натальи Окунской, завершено. Дело передано в суд, ему грозит пять лет тюрьмы. Избиение Окунской расследовала группа из шести следователей ГПУ, допросивших более 50 свидетелей. «У нас есть информация, что Сергея могут арестовать на праздники, — рассказал журналистам его друг Сергей Пашинский. — Первое [...]

Жорстоко побито популярну журналістку та активістку #Євромайдан Тетяну Чорновіл. 4 жахливих фото

  Побили журналістку, активістку Євромайдану Тетяну Чорновіл. Про це повідомляє з посиланням на Олексія Гриценка Мустафа Найем. За його даними, це трапилося в Борисполі. «У травмпункт її доставила міліція, підібрали Тетяну на вулиці. У неї струс мозку. За словами родичів, зараз їй зашивають обличчя», написав вночі Мустафа у своєму твітері. "За словами Тетяни Чорновіл, вона [...]

Новий Рік та #Євромайдан у Межигір'ї. Святкова програма від Andrzej Leszkiewicz з вибухами, стріляниною, вогнем та димом

  «Святкувати Новий Рік вдома за столом, то якось дуже банально і зараз зовсім не актуально. На Майдані? Там барикади, намети — немає де розгулятися козацькій душі. Треба їхати (йти пішки) за місто», пише у Фейсбук Анжей Лешківець. «Наприклад, у Нові Петрівці. Чому саме тут? Недалеко від міста, в той же час — чистіше повітря, козацька земля, [...]



Азаров розповів міністрам про гарантії Росії

Новини від ТСН Прем'єр детально обговорив з Медведєвим ухвалені рішення.
Євромайдан отримав номер авто трьох головорізів, які жорстоко побили Чорновол – Гриценко

Новини від ТСН Опозиціонери переконані, що раніше за міліцію знайдуть бійців, але не кажуть, що робитимуть.
Набрав чинності закон, який надає амністію учасникам мирних протестів в Україні

Новини від ТСН Всі засуджені з 21 листопада учасники мирних протестів будуть амністовані.
МВС відкрило кримінальну справу за жорстоке побиття журналістки Тетяни Чорновол

Новини від ТСН Жінка з численними травмами і забоями перебуває у лікарні.




"Динамо" может отказаться от чемпионата Украины из-за политики ФФУ

Григорий Суркис прислушивался ко всем клубам, а нынешние боссы - нет

Милиция начала расследовать ранение организатора харьковского Евромайдана

Арсен Аваков считает, что Дмитрия Пилипца пытались убить.

Румыния отказала Украине в товарищеском матче

Сейчас ФФУ ведет переговоры с представителями Болгарии, России и Армении

"Списка Царева" с персонами нон грата не существует, - источник в СБУ

Однако граждане, чьей въезд в Украину нежелателен, есть.

Янукович велел Захарченко и Пшонке расследовать избиение Чорновол

Генпрокурор и министр внутренних дел должны принять все необходимые меры.

Перед нападением Чорновол ходила к домам Пшонки и Захарченко

Журналист также расследовала информацию о новой резиденции Януковича.



Міліція почала розслідувати напад на активіста харківського Євромайдану

Міліція почала розслідування нападу на організаторів харківського Євромайдану Дмитра Пилипця.

Прикордонники РФ обстріляли й затримали катер з українськими рибалками

Російські прикордонники 24 грудня обстріляли й затримали в Азовському морі катер з трьома українськими рибалками.

Побита Тетяна Чорновіл у реанімації. Опозиція вважає напад – замахом на вбивство

Журналістка Тетяна Чорновіл перебуває у реанімації, опозиція вважає, що за нею слідкували спецслужби.

Ходорковський: Україні були потрібні 30 млрд, їх мала дати або Європа, або Путін

"Якщо всі будуть здаватися, то суспільства просто не буде. Влада задавить суспільство. Значить, хтось повинен не здаватися. Якщо хтось повинен не здаватися, то чому цим кимось не повинен бути я? "

МВС: люди скаржаться на "протиправні" дії євромайданівців

За даними МВС, зареєстровано "42 повідомлення про протиправні дії мітингувальників,серед них: 17 – нанесення тілесних ушкоджень, 8 – погрози та образи, 5 – обмеження вільного пересування, 5 – крадіжки особистих речей, 7 – інші"

Янукович доручив Захарченку і Пшонці розібратися з побиттям Чорновол

Янукович "жорстко засудив цей прояв насилля та наголосив, що правоохоронці мають розкрити цей злочин та притягнути винних до відповідальності", йдеться у повідомленні

Єфремов: Країна, де багато революцій, не буває успішною

"Зі свого боку ми готові сідати за стіл переговорів і вирішувати всі питання шляхом діалогу", - заявив Єфремов

Є запис відеореєстратора з машини Чорновол, зафіксовано номер нападників

"Попередньо: нападників було троє, марка і номер машини зафіксовані, номер такий у базі даних є..."

Міліція порушила справу за побиття Чорновол

За фактом побиття журналістки й активістки Тетяни Чорновол відкрито кримінальне провадження


Бюджет-2014: без зростання пенсій і зарплат

Проект відображає посилення інтеграції України з Митним союзом і уповільнення роботи в напрямку ЄС. Про це свідчить зниження витрат на облаштування кордонів та адаптацію законодавства України до права Євросоюзу. (рос.)

Tue, 24 Dec 2013 18:54:24 +0200

Володимир Лановий: Уряд розвалив країну

"Зовнішні кредити розподіляються на користь бізнесменів - спонсорів Партії регіонів, які або входять в уряд, або є партнерами вищих очільників влади. Вони знайдуть такі проекти, яких взагалі не існує. Як той міст в Криму".

Tue, 24 Dec 2013 12:50:50 +0200

Володимир В'ятрович: "Ми повинні вийти з Майдану як організована сила"

Майдан саме в такому вигляді як територія, вільна від контролю влади, є нагадуванням для Януковича, що він не контролює ситуацію в центрі столиці. Майдан – це ознака його слабкості.

Mon, 23 Dec 2013 12:25:44 +0200

23 грудня. ОНЛАЙН

На Євромайдані розширили сцену, а у "Майдані" розповіли, з чого почнуть свою діяльність.

Mon, 23 Dec 2013 11:55:27 +0200



Медиков-волонтеров выгнали с Евромайдана - СМИ
Вчера часть медиков-волонтеров покинула Майдан из-за конфликта с, предположительно, штабной медслужбой Майдана, сообщает Левый берег.
Грузию обеспокоил запрет для Саакашвили на въезд в Украину
Посольство Грузии обратилось в Министерство иностранных дел Украины, требуя объяснить запрет на въезд в страну для ряда грузинских граждан. Об этом программе События на телеканале Украина заявил посол Грузии в Украине Михеил Уклеба.
У оппозиции нет подтверждения информации о запрете въезда в Украину 36 иностранцам "из списка Царева"
Председатель фракции партии УДАР в Верховной Раде Виталий Кличко сообщил, что оппозиция не располагает официальным подтверждением информации о запрете въезда в Украину 36 иностранцам "из списка Царева".
Голубченко рассказал о самочувствии Попова
Исполняющий обязанности главы Киевской городской государственной администрации (КГГА) Анатолий Голубченко сообщил, что он регулярно встречается со своим предшественником Александром Поповым.
В МВД отрицают смерть киевлянина в результате избиения милиционерами за участие в Евромайдане
В МВД опровергают информацию СМИ о смерти Павла Мазуренко в результате избиения милиционерами. Источник агентства УНИАН в правоохранительных органах заявляет о конфликте Мазуренко с сотрудниками частной охранной фирмы, который перерос в драку.
В больнице скончался киевлянин, избитый милиционерами "за Майдан" - СМИ
В Киеве в больнице умер 41-летний Павел Мазуренко, избитый, по словам его друзей, сотрудниками Беркута за участие в акциях протеста на Майдане.
Тимошенко поздравила Ходорковского с освобождением
Экс-премьер Украины Юлия Тимошенко 24 декабря передала публичное письмо Михаилу Ходорковскому, который был освобожден из колонии в РФ.
Политики должны объединиться ради народа – Рыбак
Политики должны приложить все усилия к обеспечению целостности страны, заявил председатель Верховной Рады Украины Владимир Рыбак.


Грузия направила ноту Украине из-за персон нон грата
Посол Грузии сообщил, что запрет на въезд в Украину уже коснулся нескольких человек из "списка Царева". Поэтому грузины направили украинским дипломатам соответствующую ноту
Оппозиция сорвала заседание Киевсовета, а Янукович похвалил Евромайдан
Оппозиционным депутатам удалось сорвать заседание Киевсовета, которое пытались провести в здании Соломенской РГА. А президент Виктор Янукович уверяет, что с самого начала не был против Евромайдана, так как "это стремление людей к лучшей жизни"
Табачнику дали 24 часа на выплату задержанных стипендий
Студенческий координационный совет поставил ультиматум министру образования
Майдан преткновения: что роднит Киев-2013 с Парижем-1968 и какие выводы из этого можно сделать
Исторические параллели — немалый риск для взявшегося их проводить. Но история — единственное, на что можно опираться в выводах и прогнозах. Событий, аналогичных киевскому Майдану, в ХХ веке было достаточно. И самое похожее произошло в Париже в 1968 году
Янукович похвалился очередным бюджетом проедания
Президент Виктор Янукович поддерживает повышение социальных выплат в 2014 году. Таким образом, он поддерживает традицию создания бюджетов проедания, а не развития. Вследствие этого через два года Украине нечем будет отдавать кредит России
Тимошенко написала письмо Михаилу Ходорковскому
Экс-премьер-министр Юлия Тимошенко написала письмо бывшему главе компании ЮКОС Михаилу Ходорковскому, который на днях вышел на свободу после 10 лет заключения


В Европе на самом деле довольны, что Путин дал Украине денег

То, что на сегодняшний день делает Владимир Путин, для западных политиков либо выгодно, либо безразлично. Все остальное - игра. Делая недовольное лицо, в Европе на самом деле аплодируют.

Принятый Верховной Радой закон об амнистии может превратиться в филькину грамоту, – эксперт

Верховная Рада может внести поправки в закон об амнистии для участников акций протеста, проходящих в Киеве с 21 ноября. Такое мнение высказал политолог Николай Михальченко.

Украина возобновит переговоры об ассоциации с ЕС после Нового года

Украина возобновит после новогодних праздников переговоры с Евросоюзом по подписанию соглашения об ассоциации, сообщил глава МИД Леонид Кожара. Два раунда переговоров уже прошли в Брюсселе.

Ким Чен Ын приказал армии приготовиться к неожиданной войне

Лидер Северной Кореи Ким Чен Ын на вторую годовщину своего вступления в должность главнокомандующего Корейской народной армии призвал свои войска быть готовыми к неожиданной войне.

Киргизия отказалась от Таможенного союза: Россия скоро развалится

Россия считает, что резкие заявления президента Киргизии Алмазбека Атамбаева о том, что Россия находится на грани развала, вызваны тем, что киргизы просто набивают себе цену.

Зачем Яценюку раскол партии «УДАР»?

Интернет-ресурсы, прямо или опосредованно принадлежащие партии «Батькивщина», стали локомотивом раскрутки скандальной истории о расколе «УДАРа» после появления в сети так называемого «гей-видео Портникова». К таким выводам пришла инициативная группа

Азаров и Медведев общались 5 минут

Российский премьер сказал, что первый транш российского кредита пошел в Украину, а украинский премьер радостно подтвердил, что он уже пришел. На том содержательная беседа глав правительств братских стран и завершилась

Валенса считает, что Янукович ведет хитрую игру с Европой и Россией

"Президент Янукович хорошо играет: вытягивает, что можно, из России, но все равно знает, что будет в Европе", – заявил экс-президент Польши, лидер "Солидарности" Лех Валенса польскому телевидению.

Митингующие не дали провести выездное заседание Киеврады

Секретарь Киеврады Галина Герега заявила о закрытии выездного заседания совета. В Соломенской райадминистрации, где проходило заседание, Киеврада успела рассмотреть один вопрос – об обращении к киевлянам.



"Провокация, которая снова разогреет Евромайдан", - телеканал Ахметова об избиении журналистки Чорновол. ВИДЕО

Телеканал "Украина", собственником которого является близкий к Президенту Виктору Януковичу украинский олигарх Ринат Ахметов, назвал нападение на журналистку Татьяну Чорновол провокацией.

За деньги граждан Лукаш и фирма Грицака хотят создать в Украине "концлагерь" Януковича. ВИДЕО

У правительства нет денег на своевременную выплату стипендий, транспортникам, актерам театров ... однако у правительства есть деньги на создание полицейского государства.

Евромайдан в Лондоне: Украинцы всего мира поддерживают борьбу за свободу. ВИДЕО

Лондонский Евромайдан передал привет киевскому Майдану.

"Океан Эльзы" - символ Евромайдана, выступил в аэропорту Москвы. ВИДЕО

Музыканты культовой украинской рок-группы выступили в главном аэропорту Москвы.

Ночью зверски избили журналистку Татьяну Чорновол. Шокирующие ФОТО + ВИДЕО

Сегодня ночью двое неизвестных избили журналистку Татьяну Чорновол.

Эпизод украинской революции в истории одного флага. ВИДЕО

История двоих мужчин, журналистов Юрия Бутусова и Егора Соболева, и одного флага, который проехал Европу и нашел своего героя.

Под властью Гепы: организатор харьковского Майдана получил четыре ножевых ранения. ВИДЕО

В Харькове соорганизатор местного Евромайдана Дмитрий Пилипец заявляет о совершении на него нападения.

Подчиненные Табачника украли 2 млн грн у спортучилища и вымогают деньги у родителей: за место в основном составе - 1000$. ВИДЕО

Взятки за право играть в основном составе футбольной команды, финансирование родителями всех выездных соревнований, ремонт общежитий по завышенным сметам - это не полный перечень финансовых нарушений в деятельности руководства республиканского высшего училища физкультуры.





У Харкові напередодні біля будівлі обласного управління МВС вимагали знайти та покарати винних у спаленні...
Time: 00:37
Без стелі над головою майже два роки мешкає львівська родина з двома неповнолітніми дітьми. Дірка розміром...
Time: 02:33
Інцидент стався поблизу його будинку, на одній з центральних вулиць міста. За словами Пилипця спочатку...
Time: 00:37
Напад на активістку скоїли вночі неподалік Борисполя. вона розповіла: повертаючись додому в селище Гора неподалік Києва, помітила, як її машину переслідує чо...
Time: 00:55
ТЕМИ: 1. НЕПРОЗОРІ ДОМОВЛЕНОСТІ. ПІДПИСАННЯ 2. РЕВОЛЮЦІЙНА СЕСІЯ 3. ЄВРОМАЙДАН. ДЕНЬ 34-Й *** "...Це прагнення людей до кращого життя...". Віктор Янукович на...
Time: 01:14:15
Новорічну ялинку власним коштом встановили кияни неподалік Національної опери України. 3 жінок аби потішити малечу створили сторінку в одній із соціальних ме...
Time: 00:44
НАРОД І ВЛАДА Експерт з місцевого самоврядування щодо можливості людей на пряме народовладдя.
Time: 01:14

E-mail: politicon1@at.ua © Владелец аккаунта, наименование, оформление, база данных, контент сайта, 2007—2015


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Рейтинг сайта по данным Alexa Internet
Вебвизора от Yandex.Metrika на сайте НЕТ!
44.204.164.147

гостевой вход politicon Вверх






Хостинг от uCoz
Счётчик от uCoz:



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0