Politicon Кровавый госпереворот и гражданская война в Украине 23 февраля! Харьков, площадь, Ленин, защита города от бандеровских банд
«  Декабрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031


 РАЗДЕЛЫ:

  Партии

  СМИ, блок 1

  СМИ, блок 2

 Архив по 30.06.2011

Приветствую Вас, Гость 01.05.2024, 11:17

Весь архив » 2013 » Декабрь » 24

НОВОСТИ ПОЛИТИКИ УКРАИНЫ НОВИНИ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ, Россия, Тимошенко, Янукович, выборы, партия, оппозиция, БЮТ, регион
Политический пульс страны
Факты, хроники, комментарии...

Актуальные темы:



С 22 АПРЕЛЯ 2011 СУДИЛИЩЕ ГОНГАДЗЕ ПЕНСИОННАЯ РЕФОРМА ДИКТАТУРА
Майдан предпринимателей. Судилище над участниками Налогового Майдана Тимошенко. Политические репрессии: режим Януковича назначил Тимошенко 7 лет! ГОНГАДЗЕ. Кто организаторы убийства? Кучма? Литвин? ..? Дело замяли? Пенсионная реформа - пенсионный геноцид Репрессии против СМИ, цензура
Судилище над участниками
Налогового Майдана
Политические репрессии:
режим Януковича
назначил Тимошенко
7 лет!
Кто организаторы?
Кучма? Литвин? ..?
Дело замяли?
ПЕНСИОННЫЙ ГЕНОЦИД! РЕПРЕССИИ ПРОТИВ СМИ
УКРАЇНА МОВНА ПРОВОКАЦІЯ ВЫБОРЫ ЭКОЦИД ГРАБЁЖ
УКРАЇНА. Конституционный переворот Мовна провокація регионалов ВЫБОРЫ ЭКОЦИД. Украина. Харьков ГРАБЁЖ НАРОДА УКРАИНЫ
Конституционный
переворот
"РЕГИОНАЛОВ" Президента-2015 УКРАИНА, ХАРЬКОВ НАРОДА УКРАИНЫ

Суды превратили в инквизицию      Криминальная оккупация Украины

БАТЬКІВЩИНА, БЮТ, Тимошенко

ВО "БАТЬКІВЩИНА"

Юлія Тимошенко: політичні в'язні переповнені відчуттям внутрішньої свободи
1358178152_timoshenko16.jpg "Я вітаю набуття Михайлом Ходорковським волі. Для багатьох людей у світі це знакова та довгоочікувана подія"
Міхаель Галер: Юлія Тимошенко повинна бути негайно звільнена (фото, відео)
pr_a9744.jpg "Янукович боїться Тимошенко, тому вона знаходиться за гратами. Ми в ЄС чітко висловили свою позицію: вибіркове переслідування повинно припинитися"
Юлія Тимошенко приєдналася до громадського руху "Майдан" (фото, відео)
pr_b4065.jpg Учасники акції одноголосно підтримали спільну політичну та громадську ініціативу, а також обрали Раду "Народного об’єднання Майдан"

УДАР, Кличко

Партія "УДАР"

RSS feed has not correct syntax.

СВОБОДА, Тягнибок

ВО "СВОБОДА"

Олег Тягнибок: "Наше основне завдання – побудувати в українській державі нову владну систему на европейських принципах"

Ця банда має розуміти: народ повстав по всій Україні. Люди підіймаються незалежно від того свята чи будні. Люди знають: боротьба – це те, що нас сьогодні призведе до великої, сильної, соціяльно справедливої, европейської, цивілізованої української держави. На цьому, виступаючи зі сцени на Майдані Незалежности 24 грудня 2013 року, наголосив лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

Горезвісний "проспект" Шевченка у Володимирі-Волинському "добудовують" військовослужбовці

24 грудня 2013 року до облаштування "проспекту" Шевченка у Володимирі-Волинському були задіяні військовослужбовці 51 ОМБР (окрема механізована бригада). Про це стало відомо депутату Володимир-Волинської міської ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Сергію Кобі.

Зі слів майора, який був присутній на "проспекті" Шевченка, стало відомо, що до командування 51 ОМБР надійшов лист міського голови Петра Саганюка з проханням допомогти навести благоустрій згаданої вулиці.

Ігор Швайка: "Влада намагається встановити в Харкові свій хатній "фашизм", використовуючи затхлі провокації, "тітушків", псевдожурналістів та придворних недонаціоналістів"

Протиприродна параноїдальна лють, направлена до націоналістів, штовхає чинну владу на розгортання репресій, використовуючи всі можливі методи. Владні мародери, як на центральному, так і на місцевому рівні, безсоромно розширюють усі можливі межі поняття "законного". Прикро, що деякі судді долучаються до репресивного механізму, забуваючи одну просту істину: Янукович – не вічний, й за несправедливі та заангажовані рішення рано чи пізно доведеться відповідати. Так прокоментував затримання харківського націоналіста, одного з лідерів ГО "Патріот України" Олега Однороженка народний депутат України, очільник Харківської обласної організації ВО "Свобода" Ігор Швайка.

КПУ, Компартія України, Симоненко

Компартія України

Сумщина: Пам’ять сильніша за час
44 роки тому в Недригайлові (Сумська область) було урочисто відкрито меморіальний комплекс-пам`ятник воїнам-односельчанам, які не повернулися з Великої Вітчизняної війни. На металевих плитах стели застигли у вічності імена 467 земляків. Як розповів безпосередній учасник тих подій, ветеран війни і праці, …
Сергей Гончаров: Соглашение об Ассоциации с ЕС могло привести к Украину банкротству
Подписание соглашения с ЕС привело бы Украину к банкротству. Так народный депутат от фракции КПУ Сергей Гончаров прокомментировал заявление еврокомиссара по расширению и европейской политике соседства Штефана Фюле в эфире чешского канала СТ24 о том, что угроза банкротства Украины не …
АР Крым: В Керчи состоялся митинг "Фашизм не пройдёт!”
20 декабря 2013 г. в Керчи на площади им.В И. Ленина состоялся митинг «Фашизм не пройдет!» В митинге приняли участие Коммунистическая партия Украины, Керченский городской совет ветеранов, представители других политических и общественных организаций. Открыл и вел митинг председатель совета ветеранов Китиков Николай …


СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА

Ещё новости: УНИАН, Ukranews, Ukr.net, Главком, Украина без Януковича!, Досье, Факты, Вікна, ОстроВ, 5 канал, ОБКОМ



Украина продолжит переговоры с ЕС после праздников, - Кожара (видео)
Украина возобновит переговоры по Соглашению об ассоциации с Евросоюзом. Когда? Об этом сказал министр иностранных дел Украины Леонид Кожара. Чинивник заявил, что переговоры продолжатся после рождественских каникул. После рождественских и новогодних праздников Украина возобновит переговоры по этому соглашению.
Коморовский считает, что Янукович сказал "да" не России, а ее деньгам (видео)
Янукович сказал "да" не России, а российским деньгам. В этом уверен Бронислав Коморовский. В интервью польскому телеканалу он заявил, что московские договоренности не стоит воспринимать как поражение Европы или победу России. "Я думаю, что это нельзя трактовать как пришвартовывание навсегда Украины в "российском порту".
Азаров встретился с российским премьером Медведевым (видео)
Глава украинского правительства сегодня с визитом в Москве, на заседание стран, которые входят в Таможенный Союз. Украина - только в роли наблюдателя. Сегодня же стало известно, что первый транш российского кредита пришел в Украину. 3 миллиарда долларов из предоставленных 15 миллиардов.
Евромайдан - это стремление людей к лучшей жизни, - Янукович (видео)
Оценка и выводы о Майдане прозвучали из уст президента Виктора Янукович. Сказал он об этом на встрече с кандидатами на должности глав райадминистраций. "Когда мы увидели "евромайдан", я с самого начала говорил - в этом ничего плохого нет, это стремление людей к лучшей жизни", - сказал гарант.
КГГА выставит счет организаторам "майданов" (видео)
Киевская горадминистрация выставит счета организаторам и Майдана, и Антимайдана. Пока все убытки не подсчитаны. Известно только во сколько обойдется ремонт столичной мэрии - три миллиона гривен. Сейчас эксперты оценивают урона Мариинскому парку, которые активисты уже покинули.
Оппозиция сорвала заседание Киевсовета (видео)
Очередной скандал на сессии Киевсовета. Несмотря на то, что городские депутаты заседали не на Крещатике, 36, как обычно. Оппозиция ворвалась в зал заседаний. Депутаты расходятся, так и не приняв ни одного решения. В результате учителя и медики не получили 130 миллионов гривен зарплаты, 58 миллионов гривен надбавок.
Посольство Грузии официально обратилось к Украине из-за "списка Царева"
Посольство Грузии обратилось с официальной нотой в связи с запретом въезда в страну для ряда грузинских граждан, заявил посол Грузии в Украине Михеил Уклеба. "Мы, естественно, обратились с официальной нотой, как это полагается посольству, Министерства иностранных дел Украины. Сейчас ожидаем официального ответа".
Молдавские коммунисты и демократы подрались на заседании парламента
Депутаты от Демократической партии и оппозиционной Партии коммунистов Молдовы устроили потасовку на последнем в нынешнем году заседании парламента республики. Они принялись выяснять отношения при обсуждении кандидатур в состав Высшего совета Магистратуры. Инцидент произошел после обсуждения кандидата от коммунистов.
Кожара о приостановке Ассоциации: Условия МВФ стали последней каплей
Украина надеялась на возможность успешного сотрудничества с Международным валютным фондом, однако за несколько дней до Вильнюсского саммита МВФ выдвинул украинской стороне неприемлемые условия. Это стало "последней каплей" для приостановки процесса заключения Соглашения с ЕС, отметил глава МИД Украины Леонид Кожара.
У Путина не удивлены, что вместо Януковича в Москву прилетел Азаров
Пресс-секретарь президента РФ Дмитрий Песков заявил, что отсутствие президента Украины Виктора Януковича на заседании Высшего Евразийского экономического совета не стало неожиданностью для России. "Удивлением это не стало. Заранее было известно, что он не будет присутствовать на заседании", - сказал Песков.
Украина возобновит переговоры с ЕС после новогодних праздников, - МИД (видео)
Украiна вiдновить переговори щодо Угоди про асоцiацiю з ґвросоюзом пiсля новорiчних свят. Про це заявив мiнiстр закордонних справ Украiни Леонiд Кожара. За його словами, сьогоднi у ґвропi починаються "полiтичнi канiкули", пов'язанi з новорiчними та рiздвяними святами. Пiсля iх завершення Киiв вiдновить переговори з Брюсселем.
Янукович: "Евромайдан" стал выражением стремления украинцев к лучшей жизни (видео)
ґвромайдан став вираженням прагнення украiнцiв до кращого життя. Про це на нарадi з кандидатами на пости глав райдержадмiнiстрацiй заявив президент Украiни Вiктор Янукович. Глава держави вважаe, що людей погано поiнформували про умови Угоди з ґС, а промисловцiв i виробникiв просто не запитали.
Заседание Киевсовета сорвали, выломав дверь в здании (видео)
Виламанi дверi i зiрвана сесiя. Депутати Киiвради сьогоднi так i не змогли розглянути бюджетнi питання. Хоча i збиралися не на Хрещатику, 36 , а у будiвлi Солом'янськоi райадмiнiстрацii. Будiвля - iз самiсiнького ранку в оточеннi правоохоронцiв. Саме тут сьогоднi засiдала мiська рада.
В "Батькiвщине" уверены в неспособности Рады принять бюджет-2014 до 31 декабря
Депутат Верховной рады от фракции "Всеукраинское объединении "Батькiвщина", член комитета по вопросам бюджета Олег Медуница уверен в том, что парламентарии не смогут принять законопроект "О государственном бюджете на 2014 год" до 31 декабря.
Саакашвили жаль, что в ближайшие недели не сможет посетить Украину
Экс-президент Грузии Михаил Саакашвили сожалеет, что в ближайшие недели не сможет посетить Украину. Об этом Саакашвили написал на своей странице в соцсети Facebook. Он также выразил уверенность, что снова встретиться со "своими братьями украинцами" в Киев.
КГГА выставит "евромайдановцам" убытки на 3 миллиона гривен
Исполняющий обязанности председателя Киевской городской государственной администрации Анатолий Голубченко заявил, что сумма ущерба, причиненного помещениям столичной мэрии, составляет около 3 миллионов гривен. Счет за ущерб он намерен выставить организаторам митингующих.
Назарбаев и Лукашенко разошлись по некоторым вопросам интеграции в рамках ТС
Президент Казахстана Нурсултан Назарбаев выступил против политизации Евразийского экономического союза, создаваемого вместе с Россией и Беларусью. Об этом он заявил, выступая на заседании Высшего евразийского экономического совета (органа ныне существующего Таможенного союза) в Москве.
Политикам нужно сделать все, чтобы обеспечить целостность страны, - Рыбак
Политики должны приложить все усилия к обеспечению целостности страны, заявил председатель Верховной рады Владимир Рыбак, приветствуя аппарат парламента с праздниками. "Нам, политикам, нужно все сделать, чтобы обеспечить целостность страны, найти моменты, которые нас объединят", - сказал Рыбак.





Амністія євромайданівців не працює на практиці, – Вищий спецсуд

Заступник голови Вищого спецсуду з розгляду цивільних і кримінальних справ Павло Гвоздик заявляє, що закон про амністію учасників Євромайдану неможливо застосувати в реальності.

На організатора Євромайдану у Харкові напали з ножем

Ввечері 24 грудня у Харкові завдали декілька ножових поранень активісту Дмитру Пилипцю, який брав участь в організації місцевого Євромайдану.
+Відео

У харківському метро чоловік вчинив самогубство

У підземці Харкова загинув чоловік: очевидці і камери спостереження свідчать, що він сам кинувся під потяг.

Суд не побачив порушень на перевиборах в 194-у окрузі

Кандидату в депутати від "Батьківщини" в 194-му окрузі Миколі Булатецькому відмовили у задоволенні позову щодо визнання виборів недійсними через порушення.

Рибак підписав розгляд бюджету 16 січня

Спікер парламенту Володимир Рибак поставив підпис під постановою, яка передбачає розгляд та ухвалення проекту держбюджету 16 січня наступного року.

Регіоналка каже, що завдяки Януковичу Україну почали поважати інші країни

На думку нардепа від Партії регіонів Олени Бондаренко, Україну на міжнародній арені почали сприймати не як об'єкт, а як суб'єкт міжнародних відносин, тому що Віктор Янукович відстоював національні інтереси.

Опозиціонери ще думають, чи вести людей на Межигір'я

Віталій Кличко повідомив на брифінгу, що опозиція ще думає про те, чи підтримувати пішу ходу до президентської резиденції "Межигір'я" найближчої неділі.

Царьов шукає дешеві сенсації, - Герман

Народний депутат від Партії Регіонів Ганна Герман вважає, що інформація про "список Царьова" є не обґрунтованою, а її колега Олег Царьов намагається шукати дешевих сенсацій.

У Києві маршрутка влетіла в житловий будинок

На вулиці Харківське шосе у столиці мікроавтобус "Богдан" виїхав на тротуар і врізався у вітрину магазину, який розташований у п'ятиповерховому будинку.

Останні з Антимайдану

Останні з Антимайдану [Фото]

Студенти поставили Табачнику ультиматум: виплатити стипендії впродовж доби

На 25 грудня студентська координаційна рада оголосила мобілізацію студентів у зв'язку із затримкою виплати стипендій.

Активіст Євромайдану помер від пневмонії, а не від побиття "беркутівцями", - міліція

У Київській міліції повідомили, що смерть учасника Євромайдану не пов'язана з побиттям бійцями спецпідрозділу "Беркут".
+Відео

КМДА вимагатиме від Євромайдану 3 мільйони за збитки

За інформацією в.о. голови Київської міської державної адміністрації Анатолія Голубченка, євромайданівці нашкодили приміщенням столичної мерії приблизно на три мільйони гривень.

Євромайдан - це прагнення українців до кращого життя, - Янукович

Президент України Віктор Янукович вважає, що Євромайдан став вираженням прагнення українців до кращого життя.

Азаров обіцяє реалізацію всіх домовленостей Януковича і Путіна

Під час спілкування з журналістами у Москві прем'єр-міністр України Микола Азаров запевнив усіх у найшвидшій реалізації підписаних між Україною і Росією угод.




Координатора харківського Євромайдану Дмитра Пилипця поранено ножем.

Одного з найактивніших координаторів харківського Євромайдану Дмитра Пилипця було поранено в ногу після щоденного мирного зібрання в центрі Харкова.

Сізіфова праця

Надіюся, що компрометація аморальної влади Януковича та його товарішів з Партії регіонів, а точніше з Партії ренегатів призведе врешті до якісної зміни ситуації в Україні. Послідовники Сталіна та Леніна, які поміняли червону ганчірку з серпом та молотом на прямокутник блакитного кольору з написом «ПАРТИЯ РЕГИОНОВ», в душі і в практиці далі залишилися більшовиками. Їхні висловлювання,…

Марина Шаповалова (Россия): Ещё об украинском Майдане

Украина образовалась как государство всего 20 лет назад. Образовалась из областей с очень разным менталитетом населения. Востоку с западом было крайне трудно найти общий язык. На этих противоречиях рвались к власти крикуны и воры всех мастей.

Соціальні особливості євромайданівців та антимайданівців

Дані базуються на найбільших наявних у вКонтакті групах прихильників Євромайдану та Антимайдану.

Вадим Джувага : Донецькі на #Євромайдані

З часів призначення такого собі Віктора Януковича на посаду прем’єр-міністра (осінь 2002 р.) слово «донецькі» стали визначенням кримінальної братви, жорстокої, нахабної, без жодних ознак совісті та елементарної культури. Це часто відчували на собі уродженці Донеччини, які змінили місце проживання на міста центральної або Західної України. Працюючи експертом з питань громадянського суспільства в Тернополі, я багато…



Студенти вийдуть на вулиці, якщо їм не заплатять стипендії. Табачнику дали 24 години

Студентська координаційна рада оголошує загальну мобілізацію студентів 25 грудня, якщо уряд не виплатить грошей упродовж 24 годин. Про це повідомляє організація на своїй сторінці у Facebook. В університетах країни тривалий час затримують стипендію. Це пояснюють відсутністю фінансування з держбюджету. "Напередодні свят … Продовження

Кожний педагог втратить від 6 до 25 тисяч гривень у 2014 році – депутат

Кожний педагог втрачатиме від 6 до 25 тисяч гривень щорічно через маніпуляції уряду з тарифною сіткою в проекті бюджету 2014 року. Про це зазначається в листах голови парламентського комітету з питань освіти і науки Лілії Гриневич до прем’єр-міністра і голови … Продовження

Не минуло й чотири дні, як у Запоріжжі розбили меморіальну дошку Брежнєву

У Запоріжжі розбили меморіальну дошку генеральному секретарю СРСР Леоніду Брежнєву. Не пройшло і 4-х днів із моменту відкриття в Запоріжжя меморіальної дошки Брежнєву, як невідомі розбили встановлену на будинку кам’яну плиту, передає Українська правда. Меморіальну дошку Брежнєву відкрили 19 грудня … Продовження

ДАІ продовжує істерити проти ініціативи "Автоколапс”. Кажуть, що "це потягне на кримінальну справу”

ДАІ попередила активістів Євромайдану про відповідальність за "Автоколапс” в урядовому кварталі. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook ініціатор акції координатор громадського руху "Спільна справа” Олександр Данилюк За його словами, ДАІ по телефону погрожувала кримінальною справою за блокування транспортних комунікацій. "Погрожували, … Продовження



Новий Рік та #Євромайдан у Межигір'ї. Святкова програма від Andrzej Leszkiewicz з вибухами, стріляниною, вогнем та димом

  «Святкувати Новий Рік вдома за столом, то якось дуже банально і зараз зовсім не актуально. На Майдані? Там барикади, намети — немає де розгулятися козацькій душі. Треба їхати (йти пішки) за місто», пише у Фейсбук Анжей Лешківець. «Наприклад, у Нові Петрівці. Чому саме тут? Недалеко від міста, в той же час — чистіше повітря, козацька земля, [...]

Дмитро Пилипець з Харкова отримав ножові поранення через участь в #Євромайдан Відео

  У Харкові ввечері 24 грудня 2013 року стався напад на одного з організаторів місцевого Євромайдану Дмитра Пилипця. Громадянин дістав кілька ножових поранень. «На співорганізатора харківського Євромайдану Дмитра Пилипця скоєно напад. Чотири ножових поранення на нозі», — повідомив  журналіст Володимир Чистілін. «Напад здійснили двоє невідомих в самому центрі міста», — додав він. За словами Чистіліна, приїзду «швидкої» [...]

Єгор Превір: «Просив міліціонерів викликати „швидку", а вони знову починали бити» #Євромайдан

  19 грудня 2013 року Печерський райсуд Києва звільнив з-під варти активіста Майдану 27-річного Єгора Превіра. Він визнав, що брав участь у груповому порушенні громадського порядку 1 грудня біля Адміністрації президента. Заплатив 850 грн штрафу. — Іншого виходу в мене не було, — каже Єгор. Зустрічаємося в адвокатській конторі «Юридичні традиції», представники якої захищали його в [...]

Степан Бандера на #Євромайдан Фото

Stefko Bandera (онук Степана Бандери) разом з Андрієм Левусом та Андрієм Парубієм приймають бажаючих до лав Самооборони Майдану.



Євромайданівці за 3 млн шкоди КМДА нагадали Голубченку про "лайно" у Маріїнському парку

Новини від ТСН Комендант штабу активістів розповів про "міфічні ціни" і комп'ютери по 10 тис грн, зникнення яких їм закидають.
Студенти дали Табачнику добу на виплату стипендій і вже готуються до мобілізації

Новини від ТСН Молодь залишили без грошей перед новорічними святами.
Забитий до смерті чоловік не мав відношення до Євромайдану - джерело в МВС

Новини від ТСН Правоохоронці спростовують причетність "Беркута" до побиття чоловіка.
Тимошенко написала листа Ходорковському

Новини від ТСН Екс-прем'єр України побажала колишньому главі ЮКОСа свободи і успіху.
Коморовський назвав "давньою українською політикою лавірування" призупинення асоціації з ЄС

Новини від ТСН Польський президент не вважає, що Янукович повів Україну у Митний союз.
Янукович розповів, як на емоціях Євромайдану "грають" політики та екстремісти

Новини від ТСН Президент назвав Євромайдан прагненням до кращого життя. 




Евромайдан во Львове собрал около тысячи человек

Перед митингом выступил Юрий Луценко

ГАИ препятствует въезду грузовиков в центр Киева, - оппозиция

Оппозиция намерена рассмотреть эту проблему на совете "Майдана"

В Харькове избили и ранили организатора Евромайдана

Нападавшие поранили активиста ножом

Полиция эвакуировала торговый центр в Нью-Йорке

Причина эвакуации не уточнялась.



Вищий спецсуд: Закон про амністію євромайданівців не працює

Закон про "Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань" не може бути застосований на практиці.

Ходорковський вважає своє помилування "прагматичним кроком" Путіна

Колишній російський нафтовий магнат Михайло Ходорковський назвав помилування його Володимиром Путіним "прагматичним кроком" президента Росії.

Один з організаторів харківського Євромайдану отримав ножові поранення

У Харкові стався напад на одного з організаторів місцевого Євромайдану Дмитра Пилипця.

Активістці, засудженій за портрет Януковича, дозволили зняти електронний браслет

Суд дозволив активістці луцького Євромайдану Майї Москвич, яку посадили під домашній арешт за спалення портретів президента Віктора Януковича, зняти електронний браслет стеження.

Суд не захотів визнавати недійсними результати на 194-му окрузі

Черкаський окружний адмінсуд відмовив у задоволенні позову кандидата в депутати від "Батьківщини" в 194-му окрузі Миколи Булатецького у визнанні недійсними результатів голосування під час повторних виборів 15 грудня.

У Росії Діда Мороза захистили від дітей високою огорожею

На зустрічі Діда Мороза з дітьми в Самарі встановили металеві огорожі.

УДАРівцю у Севастополі погрожують і обіцяють облити кислотою

Координатору Молодіжного крила партії УДАР Дмитру Білоцерковцю погрожують невідомі.


Бюджет-2014: без зростання пенсій і зарплат

Проект відображає посилення інтеграції України з Митним союзом і уповільнення роботи в напрямку ЄС. Про це свідчить зниження витрат на облаштування кордонів та адаптацію законодавства України до права Євросоюзу. (рос.)

Tue, 24 Dec 2013 18:54:24 +0200

Володимир Лановий: Уряд розвалив країну

"Зовнішні кредити розподіляються на користь бізнесменів - спонсорів Партії регіонів, які або входять в уряд, або є партнерами вищих очільників влади. Вони знайдуть такі проекти, яких взагалі не існує. Як той міст в Криму".

Tue, 24 Dec 2013 12:50:50 +0200

Володимир В'ятрович: "Ми повинні вийти з Майдану як організована сила"

Майдан саме в такому вигляді як територія, вільна від контролю влади, є нагадуванням для Януковича, що він не контролює ситуацію в центрі столиці. Майдан – це ознака його слабкості.

Mon, 23 Dec 2013 12:25:44 +0200

23 грудня. ОНЛАЙН

На Євромайдані розширили сцену, а у "Майдані" розповіли, з чого почнуть свою діяльність.

Mon, 23 Dec 2013 11:55:27 +0200



У оппозиции нет подтверждения информации о запрете въезда в Украину 36 иностранцам "из списка Царева"
Председатель фракции партии УДАР в Верховной Раде Виталий Кличко сообщил, что оппозиция не располагает официальным подтверждением информации о запрете въезда в Украину 36 иностранцам "из списка Царева".
Голубченко рассказал о самочувствии Попова
Исполняющий обязанности главы Киевской городской государственной администрации (КГГА) Анатолий Голубченко сообщил, что он регулярно встречается со своим предшественником Александром Поповым.
В МВД отрицают смерть киевлянина в результате избиения милиционерами за участие в Евромайдане
В МВД опровергают информацию СМИ о смерти Павла Мазуренко в результате избиения милиционерами. Источник агентства УНИАН в правоохранительных органах заявляет о конфликте Мазуренко с сотрудниками частной охранной фирмы, который перерос в драку.
В больнице скончался киевлянин, избитый милиционерами "за Майдан" - СМИ
В Киеве в больнице умер 41-летний Павел Мазуренко, избитый, по словам его друзей, сотрудниками Беркута за участие в акциях протеста на Майдане.
Тимошенко поздравила Ходорковского с освобождением
Экс-премьер Украины Юлия Тимошенко 24 декабря передала публичное письмо Михаилу Ходорковскому, который был освобожден из колонии в РФ.
Политики должны объединиться ради народа – Рыбак
Политики должны приложить все усилия к обеспечению целостности страны, заявил председатель Верховной Рады Украины Владимир Рыбак.
КГГА выставит евромайдановцам счет на 3 миллиона гривен
Сумма ущерба, причиненного помещениям столичной мэрии, составляет около 3 миллионов гривен. Об этом заявил на пресс-конференции в Киеве исполняющий обязанности председателя Киевской городской государственной администрации Анатолий Голубченко.
Янукович: Евромайдан - это проявление стремления украинцев к лучшей жизни
Президент Украины Виктор Янукович считает, что возникновение Евромайдана стало проявлением стремления граждан страны к лучшей жизни.


Оппозиция сорвала заседание Киевсовета, а Янукович похвалил Евромайдан
Оппозиционным депутатам удалось сорвать заседание Киевсовета, которое пытались провести в здании Соломенской РГА. А президент Виктор Янукович уверяет, что с самого начала не был против Евромайдана, так как "это стремление людей к лучшей жизни"
Табачнику дали 24 часа на выплату задержанных стипендий
Студенческий координационный совет поставил ультиматум министру образования
Майдан преткновения: что роднит Киев-2013 с Парижем-1968 и какие выводы из этого можно сделать
Исторические параллели — немалый риск для взявшегося их проводить. Но история — единственное, на что можно опираться в выводах и прогнозах. Событий, аналогичных киевскому Майдану, в ХХ веке было достаточно. И самое похожее произошло в Париже в 1968 году
Янукович похвалился очередным бюджетом проедания
Президент Виктор Янукович поддерживает повышение социальных выплат в 2014 году. Таким образом, он поддерживает традицию создания бюджетов проедания, а не развития. Вследствие этого через два года Украине нечем будет отдавать кредит России
Тимошенко написала письмо Михаилу Ходорковскому
Экс-премьер-министр Юлия Тимошенко написала письмо бывшему главе компании ЮКОС Михаилу Ходорковскому, который на днях вышел на свободу после 10 лет заключения
Украина возобновит переговоры по ассоциации с ЕС после Нового года
Министр иностранных дел Украины Леонид Кожара заявил, что Украина возобновит переговоры с ЕС после праздников


Зачем Яценюку раскол партии «УДАР»?

Интернет-ресурсы, прямо или опосредованно принадлежащие партии «Батькивщина», стали локомотивом раскрутки скандальной истории о расколе «УДАРа» после появления в сети так называемого «гей-видео Портникова». К таким выводам пришла инициативная группа

Азаров и Медведев общались 5 минут

Российский премьер сказал, что первый транш российского кредита пошел в Украину, а украинский премьер радостно подтвердил, что он уже пришел. На том содержательная беседа глав правительств братских стран и завершилась

Валенса считает, что Янукович ведет хитрую игру с Европой и Россией

"Президент Янукович хорошо играет: вытягивает, что можно, из России, но все равно знает, что будет в Европе", – заявил экс-президент Польши, лидер "Солидарности" Лех Валенса польскому телевидению.

Митингующие не дали провести выездное заседание Киеврады

Секретарь Киеврады Галина Герега заявила о закрытии выездного заседания совета. В Соломенской райадминистрации, где проходило заседание, Киеврада успела рассмотреть один вопрос – об обращении к киевлянам.

Глазьев: У тех, кто читал соглашение об ассоциации в Украине, волосы становились дыбом

Советник президента Сергей Глазьев в эксклюзивном интервью изданию Business FM рассказал о том, почему Украина не стала подписывать соглашение об ассоциации с Европейским союзом.

Оппозиция собирает подписи за возвращения Конституции 2004 года

В парламенте собрали уже более сотни подписей народных депутатов, требующих отмены решения Конституционного суда от 2010 года и возвращение к редакции Основного закона 2004 года.

Суд обязал Захарченко предоставить приказы о разгоне Майдана

Окружной админсуд Киева обязал Министерство внутренних дел предоставить документы, на основании которых "Беркут" и Внутренние войска были направлены в Киев для подавления протестов.

Евросоюз отказывается вести переговоры с Януковичем об ассоциации

В Евросоюзе считают, что продолжать переговоры об ассоциации с украинскими властями нет смысла. Со стороны Киева это не более чем способ поддержания диалога без конкретных результатов.

Оппозиция признала, что досрочные выборы президента невозможны

Один из лидеров Евромайдана Юрий Луценко отметил, что главной задачей оппозиции является подготовка к выборам 2015 года: "Нужен единый вождь, невозможно идти на войну, имея десять лидеров…"



Эпизод украинской революции в истории одного флага. ВИДЕО

История двоих мужчин, журналистов Юрия Бутусова и Егора Соболева, и одного флага, который проехал Европу и нашел своего героя.

Под властью Гепы: организатор харьковского Майдана получил четыре ножевых ранения. ВИДЕО

В Харькове соорганизатор местного Евромайдана Дмитрий Пилипец заявляет о совершении на него нападения.

Подчиненные Табачника украли 2 млн грн у спортучилища и вымогают деньги у родителей: за место в основном составе - 1000$. ВИДЕО

Взятки за право играть в основном составе футбольной команды, финансирование родителями всех выездных соревнований, ремонт общежитий по завышенным сметам - это не полный перечень финансовых нарушений в деятельности руководства республиканского высшего училища физкультуры.

Оппозиция намерена жестко ставить вопрос выборов в Киеве, - Ильенко. ВИДЕО

Парламентская оппозиция по-прежнему будет добиваться в Верховной Раде назначения даты выборов мэра Киева и депутатов Киевсовета.

"На Майдане ждали Санта Клауса, а подарки принес Дед Мороз. Москва спасла Украину", - российское ТВ. ВИДЕО

Россия спасла Украину от неминуемого дефолта, выделив кредит и снизив цену на газ. Об этом заявляют на российском телевидении.

Активиста Евромайдана пытались посадить под домашний арест и запретить общение с женой: Она свидетель. Он будет на нее давить. ВИДЕО

Черниговская прокуратура обратилась в суд с ходатайством посадить под домашний арест частного предпринимателя Леонида Сенченко, который помог местным евромайдановцам обустроить сцену.

"Вы уже на 10 лет наговорили", - "регионалка" Бондаренко вынесла свой приговор оппозиции. ВИДЕО

"Регионалка" Елена Бондаренко обвиняет оппозицию в нарушении нескольких статей уголовного кодекса.





Ходорковскій заявил, что 12 ноября обратился к президенту РФ с просьбой о помиловании в связи с семейными обстоятельствами. При чем в этом письме Ходорковскій не признал своей вины.
Черкасский окружной админсуд не удовлетворил иск кандидата в депутаты от "Батьківщини" в 194-м округе Николая Булатецкого о признании недействительными результатов повторных выборов, состоявшихся 15 декабря. Решение суда опубликовал на своей странице в Facebook сам Булатецкий.
Глава украинского правительства сегодня с визитом в Москве, на заседание стран, которые входят в Таможенный Союз: России, Беларуси и Казахстана. Украина - только в роли наблюдателя.

Украина и Евросоюз возобновят переговоры относительно Соглашения об ассоциации после новогодних и рождественских праздников. Об этом во время пресс-конференции во вторник в Укринформе заявил министр иностранных дел Украины Леонид Кожара.
По данным издания "Коммерсантъ-Украина", Министерство иностранных дел и Служба безопасности запретили въезд в Украину 36 иностранцам, в том числе экс-президенту Грузии Михаилу Саакашвили, гражданам США и государств Европейского Союза.

В Киевскую милицию участились обращения граждан по поводу проведения в центральной части столицы Евромайдана: киевляне сетуют на то, что не могут попасть на работу и домой, сообщает Департамент общественной безопасности МВД Украины.
Генеральная прокуратура Украины передала дело защитника бывшего премьера Украины Юлии Тимошенко Сергея Власенко относительно избиения его бывшей супруги Натальи Окунской в Печерский суд столицы.
Обращение Киевсовета направлено к территориальной общине города. О чем просят депутаты Киевского городского совета. В тексте заявления сказано, что кроме проводимых мирных акций протеста в украинской столице наблюдается продолжение системного и грубого нарушения действующего законодательства.



Новорічну ялинку власним коштом встановили кияни неподалік Національної опери України. 3 жінок аби потішити малечу створили сторінку в одній із соціальних ме...
Time: 00:44
НАРОД І ВЛАДА Експерт з місцевого самоврядування щодо можливості людей на пряме народовладдя.
Time: 01:14
ВРЯТУВАВ ВІД МАЙДАНУ Володимир Лановий про українсько-російські домовленості.
Time: 01:00
Чоловік до 40-ка років - із вищою освітою, який працює на промисловому підприємстві - саме такий тип найчастіше зустрічається серед учасників Євромайдану. Уз...
Time: 03:27
Близько сотні мешканців Новомосковська, що на Дніпропетровщині заблокували в'їзд на міське сміттєзвалище. Люди обурюються, що міський голова Сергій Мороз нак...
Time: 02:46
Оперативно реалізовувати домовленості між президентами Януковичем і Путіним домовились у Москві прем'єри України та Росії. Повідомив таке після засідання Вищ...
Time: 03:11
Одна людина загинула у вогні в Одесі.70-річна жінка не могла пересуватися самостійно, тож на сполох забили сусіди, які близько сьомої ранку побачили дим та п...
Time: 01:10

НОВОСТИ ПОЛИТИКИ УКРАИНЫ НОВИНИ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ, Россия, Тимошенко, Янукович, выборы, партия, оппозиция, БЮТ, регион
Политический пульс страны
Факты, хроники, комментарии...

Актуальные темы:



С 22 АПРЕЛЯ 2011 СУДИЛИЩЕ ГОНГАДЗЕ ПЕНСИОННАЯ РЕФОРМА ДИКТАТУРА
Майдан предпринимателей. Судилище над участниками Налогового Майдана Тимошенко. Политические репрессии: режим Януковича назначил Тимошенко 7 лет! ГОНГАДЗЕ. Кто организаторы убийства? Кучма? Литвин? ..? Дело замяли? Пенсионная реформа - пенсионный геноцид Репрессии против СМИ, цензура
Судилище над участниками
Налогового Майдана
Политические репрессии:
режим Януковича
назначил Тимошенко
7 лет!
Кто организаторы?
Кучма? Литвин? ..?
Дело замяли?
ПЕНСИОННЫЙ ГЕНОЦИД! РЕПРЕССИИ ПРОТИВ СМИ
УКРАЇНА МОВНА ПРОВОКАЦІЯ ВЫБОРЫ ЭКОЦИД ГРАБЁЖ
УКРАЇНА. Конституционный переворот Мовна провокація регионалов ВЫБОРЫ ЭКОЦИД. Украина. Харьков ГРАБЁЖ НАРОДА УКРАИНЫ
Конституционный
переворот
"РЕГИОНАЛОВ" Президента-2015 УКРАИНА, ХАРЬКОВ НАРОДА УКРАИНЫ

Суды превратили в инквизицию      Криминальная оккупация Украины

БАТЬКІВЩИНА, БЮТ, Тимошенко

ВО "БАТЬКІВЩИНА"

Міхаель Галер: Юлія Тимошенко повинна бути негайно звільнена (фото, відео)
pr_a9744.jpg "Янукович боїться Тимошенко, тому вона знаходиться за гратами. Ми в ЄС чітко висловили свою позицію: вибіркове переслідування повинно припинитися"
Юлія Тимошенко приєдналася до громадського руху "Майдан" (фото, відео)
pr_b4065.jpg Учасники акції одноголосно підтримали спільну політичну та громадську ініціативу, а також обрали Раду "Народного об’єднання Майдан"
Петиція до Адміністрації США: треба використати всі засоби для звільнення Юлії Тимошенко
pink-wh-hero.jpg Для того, щоб петиція була передана на розгляд у Адміністрацію Президента США, до 19 січня 2014 року потрібно зібрати 100 тисяч підписів

УДАР, Кличко

Партія "УДАР"

RSS feed has not correct syntax.

СВОБОДА, Тягнибок

ВО "СВОБОДА"

Суд слухняно виконав вимоги режиму і відмовив Юрію Левченку в перерахунку голосів на 15 дільницях

23 грудня 2013 року Окружний адміністративний суд Києва відмовив у задоволенні позовних вимог кандидату в народні депутати України Юрію Левченку щодо скасування постанови виборчої комісії, якою було відхилено скарги кандидата з проханням здійснити повторний підрахунок голосів на 15 виборчих дільницях.

Відмову суд мотивував тим, що членів дільничних виборчих комісій, які підписували акти про виявлені порушення, не можна вважати виборцями Шевченківського району, які мають право, згідно з законом, підписувати акти про виявлення порушень під час підрахунку голосів.

Андрій Іллєнко: "Негайні вибори міської ради та міського голови – це вимога киян, яку має бути реалізовано!"

"Протест, завдяки якому вдалося зупинити незаконну сесію Київради – черговий крок до відновлення народовладдя в столиці. Кияни показали, що нинішня так звана "Київрада" остаточно відійшла у політичне небуття і не підлягає реанімації. Це локальна, але вкрай важлива перемога Майдану. Окрім цього, як ми і передбачали, зараз провладні махінатори з Київради вкотре розпочали розповідати байки про те, що їм не дали "ощасливити" київських б'юджетників раніше обіцяними грошима. Проте в ці побрехеньки не вірить уже ніхто, бо саме режим Януковича і Партії регіонів довів до того, що в Києві повністю відсутня будь-яка легітимна влада, яка здатна розв'язувати в тому числі й соціяльно-економічні проблеми". Про це 24 грудня 2013 року заявив народний депутат України, голова Київської "Свободи" Андрій Іллєнко, коментуючи намагання влади провести засідання нелегітимної Київради.

Свободівці утворили коридор ганьби для судді "васильківських терористів"

24 грудня 2013 року свободівці та активісти Майдану на чолі з народним депутатом від ВО "Свобода" Юрієм Бубликом зібралися під Києво-Святошинським районним судом, аби побажати судді Юрію Бурбелі "гарного робочого дня". Нагадаємо, що суддя Бубрбела веде справу так званих "васильківських терористів", яких ось уже два з половиною роки тримають у СІЗО.

КПУ, Компартія України, Симоненко

Компартія України

Петр Симоненко: Выход из кризиса – в экономической и политической реформах
Подписание президентами Украины и РФ пакета документов по двустороннему сотрудничеству, а также принципиальное согласие Москвы выделить Киеву миллиардные кредиты и снизить цену на российский газ стало поистине историческим событием. Как подчеркивают эксперты, от выработки четкого плана сотрудничества с Россией и …
Одесчина: В Болграде состоялся турнир по мини-футболу на призы газеты "Вестник”
В выходные дни с 7 по 22 декабря в спортивном зале г. Болграда прошли игры Кубка района по мини-футболу на призы еженедельной газеты коммунистов Болградщины «Вестник». В этом году они были посвящены 20–летию основания органа печати РК КПУ. В соревнованиях …
Донетчина: Рабочая молодежь Авдеевки и Ясиноватой почтила память героев революции 1905 года
Активистами Клуба рабочей молодежи им. Рудольфа Сиверса и комсомольцами Донетчины были проведены мероприятия, приуроченные к годовщине событий 1905 года в Авдеевке и Ясиноватой. Были возложены цветы в старой части Авдеевки к памятнику героям-красногвардейцам. В городском комитете КПУ Ясиноватой состоялся «круглый …


СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА

Ещё новости: УНИАН, Ukranews, Ukr.net, Главком, Украина без Януковича!, Досье, Факты, Вікна, ОстроВ, 5 канал, ОБКОМ



"Амнистия" участников Евромайдана распространяется и на "Беркут", - ПР
Закон об амнистии для участников акций протеста будет распространяться и на сотрудников правоохранительных органов, разгонявших демонстрации. Об этом заявил народный депутат от Партии регионов Владимир Олийнык. "Использовано такое словосочетание: участники акций протеста и массовых мероприятий", - сказал он.
Пан Ги Мун рекомендует усилить миротворческую миссию в Судане (видео)
Посилити миротворчу мiсiю у Пiвденному Суданi радить генеральний секретар ООН. Про це Пан Гi Мун заявив напередоднi на прес-конференцii. Як зазначив генсек, це допоможе краще захистити населення краiни, яке зараз на межi громадянськоi вiйни. Наразi там перебуваe близько семи тисяч миротворцiв та полiцейських.
Путин убежден, что расширение ТС пойдет на пользу всем региону
Расширение Таможенного союза пойдет на пользу его членам и всему региону, полагает президент РФ Владимир Путин. Об этом он заявил перед началом заседания Высшего Евразийского экономического совета на уровне глав государств в Москве.
На рынках Киева проверят соблюдение техники безопасности (видео)
Столичнi ринки перевiрять на дотримання правил технiки безпеки. Про це заявили в мерii. До кiнця тижня там мають створити комiсii, якi проiнспектують торговельнi майданчики мiста. Особливо на дотримання пожежноi безпеки. Таке рiшення ухвалили через великi пожежi, якi сталися протягом останнього мiсяця.
Соломенская РГА грозит судом депутатам, сорвавшим заседание Киевсовета
Соломенская районная государственная администрация города Киева будет в судебном порядке взыскивать с депутатов "Свободы" и других участников беспорядков компенсацию ущерба, нанесенную залу заседаний Соломенской РГА, в котором проходило заседание Киевсовета.
Депутаты от оппозиции заблокировали работу Киевсовета (видео)
На останнiй сесii Киiвради сьогоднi знову не обiйшлося без скандалу. Народнi депутати вiд "Свободи" та "Батькiвщини" виламали дверi до сесiйноi зали i фактично заблокували роботу. Сесiя Киiвради сьогоднi вперше проходить не на Хрещатику, 36. На це позачергове засiдання винесено усього п'ять питань, два з них - бюджетнi.
Оппозиционеры не собираются убегать из страны из-за угрозы ареста
Председатель фракции "Всеукраинское объединение "Батькiвщина" в Верховной раде Арсений Яценюк отрицает возможность выезда лидеров оппозиции за границу из-за возможных преследований со стороны власти. "Мы готовы к любому развитию событий", - отметил депутат.
"Регионал": Бюджет не примут до Нового года - депутаты разъехались
Верховная рада не сможет рассмотреть проект госбюджета в ближайшие две недели, поскольку многие депутаты уже разъехались на празднования. Об этом заявил народный депутат от Партии регионов Григорий Смитюх. "Многие депутаты уже выехали на празднование в Европу", - сказал Смитюх.
У Азарова заверили, что премьер не будет подписывать в Москве никаких соглашений
Премьер-министр Украины Николай Азаров в ходе поездки в Москву во вторник не будет подписывать никаких соглашений. Появившаяся в СМИ информация о якобы его намерениях подписать 60 соглашений по Таможенному союзу - 100% дезинформация общественности, подчеркивает пресс-служба правительства.
Президент поручил премьеру погасить соцвыплаты до Нового года (видео)
Виплатити украiнцям пенсii та соцiальнi допомоги до кiнця року доручив президент прем'eр-мiнiстру. Вiктор Янукович провiв нараду iз Миколою Азаровим та спiкером парламенту Володимиром Рибаком. Сьогоднi ж Микола Азаров летить до Москви на засiдання Вищоi ґвразiйськоi економiчноi ради.
Оппозиционеры заблокировали сессию Киевсовета. Герега закрыла заседание (обновлено, добавлено видео) (видео)
Представители оппозиции во главе с народными депутатами Александром Бригинцом (фракция "Батькiвщина") и Игорем Мирошниченко (фракция "Свобода") заблокировали проведение сессии Киевского городского совета в здании Соломенской районной государственной администрации. Перед этим они выбили двери в актовый зал.
Киевсовет в этом году больше не будет собираться, - Герега
Киевсовет не будет больше собираться до конца 2013 года, сегодня на брифинге сообщила секретарь Киевсовета Галина Герега. "Я не буду в таких условия проводить сессию и до нового года не буду больше собирать депутатов. ...В таких условиях я работать больше не собираюсь", - сказала она.
Премьер-министр Египта назвал "Братьев-мусульман" террористами
Премьер-министр Египта Хазем аль-Баблауи назвал движение "Братья-мусульмане" террористической организацией. Заявление было сделано вскоре после взрыва в городе Эль-Мансур, где, по последним данным, погибли по меньшей мере 11 человек и 80 пострадали. Беблауи пообещал, что виновные в совершении теракта "будут обнаружены и наказаны".
Азаров отбыл в Россию на встречу к Медведеву
Премьер-министр Николай Азаров отбыл с рабочим визитом в Москву (Россия) для участия в заседании Высшего Евразийского экономического совета. Программой визита предусмотрена встреча Азарова со своим российским коллегой Дмитрием Медведевым, участие главы правительства Украины в заседании ВЕЭС на уровне глав государств.
В Турции разгорелся крупный коррупционный скандал (видео)
У Туреччинi полiтичний скандал. Голови трьох мiнiстерств - внутрiшнiх справ, економiки та охорони довкiлля - готовi пiти у вiдставку. Iхнiх синiв запiдозрили в корупцii. Турки вимагають вiдставки глави уряду. Гучний корупцiйний скандал - сколихнув краiну минулого тижня. На акцiю протесту вийшли близько десяти тисяч людей.
Оппозиция собрала более сотни подписей нардепов за возвращения Конституции 2004 года
В парламенте собрали уже более сотни подписей народных депутатов, требующих отмены решения Конституционного суда от 2010 года и возвращение к редакции Основного закона 2004 года, заявил народный депутат от оппозиции Сергей Соболев. "Не имеет права Конституционный суд без парламента и без воли людей менять Конституцию".
Здание, где будет заседать Киевсовет, взяли под усиленную охрану
Вход в здание Соломенской райгосадминистрации, где сегодня в 09:00 начнется заседание Киевсовета, охраняют несколько десятков милиционеров. Сотрудники правоохранительных органов выстроились вдоль ступенек перед центральным входом. Кроме того, охрана усилена и внутри здания. Протестующих у здания Соломенской РГА пока нет.
Мэр Торонто пустился в пляс на заседании городского совета (видео)
Роберт Форд скандально известный мэр канадского города Торонто снова оказался в центре внимания. Кадры танцующего Форда попали в интернет и стали хитом. Мэр пустился в пляс прямо на заседании городского совета, когда приглашенные музыканты пели рождественскую песню. Женщина в красном, его партнерша - спикер городского совета.





Закон про амністію не дозволяє активістам утримувати зайняті адмінбудівлі, - Олійник

Регіонал Володимир Олійник стверджує, що мітингувальників можуть притягнути до відповідальності, якщо вони не звільнять приміщення і продовжать порушувати закони після набрання чинності законом про амністію для євромайданівців.

40% учасників Євромайдану - із Західної України, - аналітики

Найбільше євромайданівців - із Західної України, майже 40%, найменше - з Донбасу та Криму, всього 7%. Такого висновку дійшли аналітики, опитавши 800 учасників акції протягом 17-18 грудня.
+Відео

За позичені гроші Україні Росія може забрати українську ГТС, - експерт

Експерт Володимир Горбач впевнений, що Україна не зможе розрахуватися за російський кредит в сумі 15 мільярдів доларів. Тому як компенсацію Росія може зажадати "те, що їй сподобається".

Підсумок дня: Київрада не провела виїзну сесію - засідання відкрили і закрили

Позачергова сесія Київради тривала 10 хвилин. Оскільки у приміщенні КМДА - штаб євромайданівців, сесію зробили виїзною - у будівлі Солом’янської райдержадміністрації Києва.
+Відео

Продукцію Roshen повернуть у Росію, коли усунуть порушення, – Росспоживнагляд

Продукція кондитерської корпорації Roshen зможе повернутися на російський ринок після усунення виявлених порушень.

МЗС нічого не знає про не допуск в Україну іноземців зі списку Царьова

У прес-службі МЗС повідомили, що ще не отримували інформації про передачу списків СБУ щодо заборони на в'їзд в Україну 36 осіб.

Справу Власенка про побиття Окунської передали до суду, - Турчинов

Заступник лідера партії "Батьківщина" Олександр Турчинов стверджує, що репресії і політичні переслідування опозиції в Україні тривають.

Опозиціонери до арешту готові, тікати з України не збираються

В опозиції запевняють, що не покинуть територію України, не зважаючи на загрозу арешту.

Яценюк каже, що Власенка посадять у тюрму на свята

У ВО "Батьківщина" припускають, що захисника Юлії Тимошенко, екс-нардепа Сергія Власенка можуть запроторити до в’язниці на різдвяні свята.

Міндоходів хоче скоротити кількість податків у 2014 році

Міністерство доходів і зборів України має намір у наступному році зменшити кількість податків у країні до 9-10, тоді як сьогодні їх понад 20.

Марію Яремчук звинувачують у фальсифікації

На пісенному конкурсі "Євробачення", який відбудеться в Данії в травні, Україну представить Марія Яремчук з піснею "Tick Tock".

У Кабміні запевняють, що Азаров не буде нічого підписувати в Москві

Прем'єр-міністр України Микола Азаров не буде підписувати ніяких документів під час його візиту до Москви, який він здійснює у вівторок.

Росія здійснила перший транш українських суверенних облігацій на $ 3 млрд

Російська Федерація здійснила перший транш українських суверенних облігацій на суму в $ 3 млрд.
+Відео

Українці відпочиватимуть з 1 по 7 січня, потім будуть працювати по суботах

Кабінет міністрів рекомендує керівникам підприємств зробити вихідні з 1 по 7 січня. Робочі дні перенести з 2, 3 і 6 січня 2014 року на суботи 11, 25 січня і 8 лютого.

Регіонал Царьов запевняє, що Саакашвілі і ще 35 іноземців стали персонами нон-ґрата в Україні

Народний депутат від Партії регіонів Олег Царьов переконує, що МЗС і СБУ задовольнили його запит про заборону в'їзду в Україну 36 осіб. Зауважимо, серед списку попередній президент Грузії Михайло Саакашвілі.

Волинська область готова продати 105 тисяч зелених красунь

Гаряча пора в лісівників, заготівля ялинок - у розпалі. Цьогоріч лише Волинська область готова продати 105 тисяч зелених красунь.
+Відео

Ми раді всім гостям, але треба поважати і хазяїв, - Київрада до Євромайдану

Київська міська рада поширила звернення до територіальної громади міста від імені секретаря Київради Галини Гереги. Столична влада просить мітингувальників не порушувати спокій Києва.

POLITICON (с ретрансляцией на: i.ua, twitter.com)Добавить политическую новость

25-й кадр - ТЫ мишень! Оппозиция зомбирует толпу.
ТЫ МИШЕНЬ!
Оппозиция не только одурачивают, но и открыто зомбирует народ.

Вспомните, пару дней назад, после штурма КГА, с их майдана в динамики звучали разные монотонные речи ведущей. Она постоянно повторяла как мантру одни и те же слова, например: "майдан, майдан, майдан ...", "майдан стоїть, майдан стоїть, майдан стоїть" и в таком стиле. Это самое откровенное зомбирование толпы. Как шаман бьёт в бубен, чтобы ввести людей в транс, так и эти повторяют нужные фразы в громкоговорители, чтобы завладеть подсознанием толпы.

А кто проверял их ТВ-каналы на наличие 25-го кадра? Стоит проверить.

Будь бдителен! Применяются технологии, чтобы тебя обмануть, охмурить и подчинить.
Заподозрил подозрительное - обращайся в прокуратуру или СБУ.

... >>>
15.12.2013
Яценюк разделил людей на сорта, на "белых и черных"
Людей, прибывающих в Киев на митинг за Януковича и за сохранение суверенитета Украины, Яценюк пригласил на концерт "Океана Эльзы" на майдане.

Но при этом, сука, сказал, что выделит им отдельный сектор (как загон для скота, чтобы не дай бог овцы в стаде не перемешались, или помните, "Места только для белых").

У оппозиции совсем крышу снесло (у "Океана Эльзы", кстати, тоже). По "Океану Эльзы" - кому они будут петь, просто народу или "только для белых", а "неграм" стоять в сторонке?
... >>>
14.12.2013



Євромайдан SOS розвіртуалізується

25 грудня 2013 року, о 12.00 в інформаційному агентстві "Інтерфакс” (Рейтарська, 8/5а) відбудеться прес-конференція "Євромайдан SOS: Розвіртуалізація. Підсумки роботи та плани ініціативи” Протягом трьох тижнів – від 30 листопада і до сьогодні – ви – учасники Євромайданів по всій країні, журналісти, активісти – чули наші голоси, телефонуючи на "гарячу лінію”, та віртуально спілкувалися з нами…

М. Козирєв про УГСПЛ: Порядок дня формує Майдан

До вашої уваги інтерв’ю з Миколою Козирєвим, головою правління Української Гельсінської спілки з прав людини, який розповів про плани Спілки, роль Майдану для України, своє ставлення до антимайдану та бачення виходу з політичної кризи. Які Ви бачите пріоритети в діяльності організації на 2014 рік? Ми щойно спільними зусиллями членів УГСПЛ завершили роботу з вироблення стратегічного…

Тернопільський #Євромайдан відзвітував за зібрані кошти

Проміжні підсумки діяльності Євромайдану у Тернополі оприлюднили члени його оргкомітету на черговому засіданні прес-клубу. Зокрема, вони відзвітували про те, скільки грошей пожертвували тернополяни на потреби місцевого майдану, і на що їх витратили. Тернопільський євромайдан можна назвати дійсно народним, оскільки утримують його на кошти пересічних громадян, підприємців. Ні політичні партії, ні олігархи, за словами Любомира Шимківа,…

Андрухович: Влада залякує, але є момент коли ти кажеш: «Я все одно вихожу». І це зараз найважливіше.

22 грудня 2013 р. у Харкові відбулася відкрита дискусія в форматі Майдан Reload з українським поетом, прозаїком, перекладачем та есеїстом Юрієм Андруховичем.

Харьковский #Євромайдан пройдет маршем к мэрии с требованием свободы слова

Помимо обсуждения сложившейся ситуации в стране, участники мирных акций протеста поднимут актуальную для города проблему – отсутствие свободы слова. В частности, речь пойдет о требовании возобновить вещание закрытых городской властью еще несколько лет назад оппозиционных телекомпаний АТН, АТВК и ФОРА.



Наступ «регіонів» на суспільство (+Інфографіка)

З 2010 року, коли Україну очолили «донецькі», заточилася війна. Війна влади проти суспільства. Державний апарат заходився поступово згортати наші права і свободи, видушувати демократію і українську ідентичність. На цій інфографіці змальовано плин «бойових дій» на усіх фронтах. Наразі ми програємо. … Продовження

Янукович підписав закон про амністію євромайданівців

Президент України Віктор Янукович підписав закон "Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань”. Про це повідомив глава адміністрації президента Сергій Льовочкін, якого цитує прес-служба АП. За … Продовження

Производство сахара в Украине обвалилось в 1,8 раз

Украинские сахарные заводы по состоянию на 23 декабря 2013 года произвели 1,177 млн тонн сахара из свеклы нового урожая, что почти в 1,8 раза меньше, чем на аналогичную дату 2012 года. Как сообщили в Национальной ассоциации сахаропроизводителей "Укрцукор”, переработку свеклы … Продовження

Київська влада вирішила підняти ціну на проїзд вже у січні

Проїзд у громадському транспорті Києва подорожчає до 1,5-2 грн до 3 грн до 25 січня 2014 року. Про це заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Михайло Костюк. Чиновник нагадав, що ціна на проїзні квитки не зміниться. Нагадаємо, 12 … Продовження



Турчинов на #Євромайдан в совет объединения «Майдан» предложил двух гомосексуалистов. Фото

Как передает корреспондент УНИАН, соответствующие предложения зачитал со сцены на Майдане Незалежности народный депутат от "Батькивщины” Александр Турчинов. Сопредседателями cовета «Майдана», которые возглавили объединение, стали Олег Тягнибок, Сергей Квит, Виталий Кличко, Юрий Луценко, Руслана Лыжичко, Юлия Тимошенко и Арсений Яценюк. "Есть предложение избрать следующий персональный состав Совета Майдана, в состав которого войдут и студенты, и [...]

СБУ через #Євромайдан заборонила в’їзд до України екс-президенту Грузії Саакашвілі

Служба безпеки України і МЗС можливо заборонили в’їзд в країну колишньому президенту Грузії Михайлу Саакашвілі. Про це пише газета Коммерсант Україна. Відповідний запит Царьов подав іще 8 грудня 2013 року. У ньому одіозний нардеп написав: «Викликають цілком резонні побоювання часті візити зарубіжних політтехнологів і фахівців із протестної активності, чия діяльність перетворюється на загрозу національній безпеці». [...]

Лесь Подерв’янський про #Євромайдан Відео. Обережно! Нецензурна лексика!

Скандальний письменник Лесь Подерв’янський запропонував внести поняття «Майдан» в Конституцію і скликати його для вирішення головних питань держави. Відео жартівливої промови Подерв’янського виклав на Youtube roman vybranovskyy. «Зустріли Подерв'янського, просив переказати всім свою ідею щодо змін до Конституції. Прес-конференцію скликати відмовився, бо поспішав на базар. Сорі за якість — дуже вже ржали...», — підписав він відео. Сам [...]

Цыплаков с большой дороги или как друг Януковича-младшего страну грабит

  В топ расследований о деятельности президента Украины Виктора Януковича и его «Семьи», вошел материал о том, как сотни миллионов государственных гривен компания «Укртрансгаз» пустила через «прокладку» друга сына президента Руслана Цыплакова. Компромата на Цыплакова пока еще не так много, как на его «семейных» друзей, согласно данным оперативно-розыскной деятельности МВД, толстая «папочка» на него уже [...]



Яценюк розповів, чим займатиметься об'єднання "Майдан"

Новини від ТСН Активісти будуть формувати нову Конституцію та готуватися до виборів президента.
Опозиціонери побоюються, що на свята Власенка кинуть за ґрати

Новини від ТСН На думку опозиціонера, Тимошенко хочуть залишити без захисника  
Азарову з Медведєвим у Москві вистачило 5 хвилин на спілкування

Новини від ТСН Російський прем'єр повідомив про надання Україні першого траншу. 
Росія позичила Україні 3 мільярди доларів

Новини від ТСН Медведєв заявив, що Росія купила євробонди.
У Азарова запевнили, що в Москві він не підписуватиме жодних угод щодо МС

Новини від ТСН Сьогодні український прем'єр відправився у столицю Росії.
У Раді завтра засідатиме бюджетний комітет

Новини від ТСН Питання щодо бюджету-2014 у порядку денному немає.
Звільнення року: "жертви" Євромайдану і відставка "на той світ" у КНДР

Новини від ТСН Цього року не один чиновник несподівано позбавився свого крісла, при чому більшість звільнень супроводжувались гучними скандалами.




Суд отказал Левченко в пересчете голосов на 15 участках

Акты о выявленных нарушениях не были приняты во внимание

​Ukrainian crisis: December 24

The latest events from Kyiv.

В Нигерии в перестрелке военных с боевиками погибли 70 человек

Нигерийская армия редко говорит о потерях со стороны военнослужащих.

Азаров: Янукович не смог приехать в Москву

Что помешало президенту, премьер не уточнил.



ДАІ попередила Євромайдан, що "Автоколапс" потягне на кримінальну справу

ДАІ попередила активістів Євромайдану про відповідальність за "Автоколапс" в урядовому кварталі.

Євромайдану пропонують пройтися до Межигір'я

У мережі Facebook з'явилась ініціатива, учасники якої пропонують навідатись пішою ходою до президентської резиденції у Межигір'ї.

Правозахисник: Майдан означає, що режим заважає розвитку країни

"Заява про створення народної громадської організації "Майдан" дає можливість перевести фізичне протистояння на площі в режим позитивного протистояння організованих інститутів громадянського суспільства персоналістській системі влади, яка склалася та яку ототожнює президент Янукович", - зазначив він.

Затриманим активістам Greenpeace почали видавати постанови про закриття справ

У вівторок, 24 грудня, російські слідчі почали видавати затриманим активістам Greenpeace постанови про припинення щодо них кримінальної справи за амністією.

Беркутівців збираються протягнути в щілини закону про "амністію"?

Закон про "амністію" для учасників акцій протесту буде поширюватися і на співробітників міліції - так вважають у Партії регіонів.

Михайло Калашников: людина і автомат

"Коли я дивлюся телевізор і бачу легку зброю сімейства Калашникова в руках бандитів, я постійно запитую себе: як воно потрапило до цих людей?"

Путін: Розширення Митного союзу піде на користь всьому регіону

Розширення Митного союзу піде на користь його членам і всьому регіону, вважає президент РФ Володимир Путін.

Коморовський не думає, що Україна "пришвартувалась у російському порту"

Останні домовленості України і Росії не слід сприймати як доконану поразку Європи, чи перемогу Росії.

У Всеукраїнське об'єднання "Майдан" тепер можна записатися

Всеукраїнське об'єднання "Майдан" розпочинає прийом громадян у свої лави.


Володимир Лановий: Уряд розвалив країну

"Зовнішні кредити розподіляються на користь бізнесменів - спонсорів Партії регіонів, які або входять в уряд, або є партнерами вищих очільників влади. Вони знайдуть такі проекти, яких взагалі не існує. Як той міст в Криму".

Tue, 24 Dec 2013 12:50:50 +0200

Володимир В'ятрович: "Ми повинні вийти з Майдану як організована сила"

Майдан саме в такому вигляді як територія, вільна від контролю влади, є нагадуванням для Януковича, що він не контролює ситуацію в центрі столиці. Майдан – це ознака його слабкості.

Mon, 23 Dec 2013 12:25:44 +0200

23 грудня. ОНЛАЙН

На Євромайдані розширили сцену, а у "Майдані" розповіли, з чого почнуть свою діяльність.

Mon, 23 Dec 2013 11:55:27 +0200

Коломойський став пільговиком

18 грудня уряд підписав меморандум про взаєморозуміння з феросплавними підприємствами. У підсумку в 2014 році пільговими тарифами на електроенергію будуть користуватися чотири феросплавних підприємства замість двох. (рос)

Mon, 23 Dec 2013 10:44:14 +0200



Президентская избирательная кампания 2015 уже стартовала – эксперт
Глава правления Института украинской политики Кость Бондаренко считает, что 2013 год фактически дал старт президентской избирательной кампании 2015 года.
Яценюк: Первое задание народного объединения Майдан – формирование новой Конституции
Одними из главных задач новосозданного народного объединения Майдан является формирование новой украинской Конституции и защита результатов голосования на президентских выборах 2015 года.
Милиция завела дело за взлом дверей Соломенской райадминистрации в Киеве
Столичная милиция открыла уголовное производство по факту взлома дверей в Соломенской РГА, где сегодня пытались провести выездное заседание Киевсовета.
Завтра состоится заседание комитета Рады по вопросам бюджета
Комитет Верховной Рады по вопросам бюджета намерен провести заседание 25 декабря.
РФ купила украинские облигации на $3 млрд - Медведев
В понедельник, 23 декабря, Россия приобрела первый транш украинских суверенных облигаций на сумму в три миллиарда долларов, сообщил премьер-министр РФ Дмитрий Медведев.
Янукович вытягивает, что можно, из России, но все равно знает, что будет в Европе – Валенса
Лидер польской партии Солидарность и экс-президент Польши Лех Валенса считает, что президент Украины Виктор Янукович удачно играет как с Европейским Союзом, так и с Россией. Об этом Лех Валенса сказал в эфире польского телеканала TVN24.
Азаров в Москве не будет подписывать никаких соглашений
Премьер-министр Украины Николай Азаров в ходе поездки в Москву во вторник не будет подписывать никаких соглашений.
Завершена работа над проектом новой Конституции - Ъ
Конституционная ассамблея закончила подготовку проекта концепции реформирования основного закона страны. На заключительном этапе подготовки документа разгорелся скандал - часть экспертов покинули ассамблею, протестуя против отказа властей от подписания СА, пишет Коммерсантъ-Украина.


Оппозиция не будет бежать от ответственности за Евромайдан
Оппозиционеры не собираются убегать из страны из-за угрозы ареста
Янукович "очень хитер" — Валенса
Виктор Янукович вытягивает что можно из России, но все равно знает, что будет в Европе, считает экс-президент Польши Лех Валенса
Госбюджет до Нового года принять нереально — "регионал"
Депутат Смитюх считает маловероятным рассмотрение проекта госбюджета-2014 в ближайшие 2 недели
Янукович подписал закон об амнистии участников Майдана и требует от депутатов принять госбюджет до Нового года
Главным ньюсмейкером дня стал Янукович. Выяснилось, что он не поедет в Москву на заседание Высшего Евразийского совета. Также сегодня он подписал закон об амнистии участников Майдана. А на встрече со спикером и премьером потребовал быстрее принять бюджет
Янукович подписал закон об амнистии участников Евромайдана
Вскоре вступит в силу закон, освобождающий от уголовного преследования активистов Евромайдана
Украинцы должны иметь право отзывать депутатов — Костерин
Владимир Костерин считает, что для решения социально-политического кризиса необходимо провести институциональную реформу, цель которой — повышение ответственности в системе власти


Азаров и Медведев общались 5 минут

Российский премьер сказал, что первый транш российского кредита пошел в Украину, а украинский премьер радостно подтвердил, что он уже пришел. На том содержательная беседа глав правительств братских стран и завершилась

Валенса считает, что Янукович ведет хитрую игру с Европой и Россией

"Президент Янукович хорошо играет: вытягивает, что можно, из России, но все равно знает, что будет в Европе", – заявил экс-президент Польши, лидер "Солидарности" Лех Валенса польскому телевидению.

Митингующие не дали провести выездное заседание Киеврады

Секретарь Киеврады Галина Герега заявила о закрытии выездного заседания совета. В Соломенской райадминистрации, где проходило заседание, Киеврада успела рассмотреть один вопрос – об обращении к киевлянам.

Глазьев: У тех, кто читал соглашение об ассоциации в Украине, волосы становились дыбом

Советник президента Сергей Глазьев в эксклюзивном интервью изданию Business FM рассказал о том, почему Украина не стала подписывать соглашение об ассоциации с Европейским союзом.

Оппозиция собирает подписи за возвращения Конституции 2004 года

В парламенте собрали уже более сотни подписей народных депутатов, требующих отмены решения Конституционного суда от 2010 года и возвращение к редакции Основного закона 2004 года.

Суд обязал Захарченко предоставить приказы о разгоне Майдана

Окружной админсуд Киева обязал Министерство внутренних дел предоставить документы, на основании которых "Беркут" и Внутренние войска были направлены в Киев для подавления протестов.

Евросоюз отказывается вести переговоры с Януковичем об ассоциации

В Евросоюзе считают, что продолжать переговоры об ассоциации с украинскими властями нет смысла. Со стороны Киева это не более чем способ поддержания диалога без конкретных результатов.

Оппозиция признала, что досрочные выборы президента невозможны

Один из лидеров Евромайдана Юрий Луценко отметил, что главной задачей оппозиции является подготовка к выборам 2015 года: "Нужен единый вождь, невозможно идти на войну, имея десять лидеров…"

Ходорковский советует Януковичу брать пример с Путина

Михаил Ходорковский призвал Виктора Януковича освободить из-под стражи Юлию Тимошенко. Он выразил надежду, что украинский президент «возьмет пример» с его российского коллеги.



"На Майдане ждали Санта Клауса, а подарки принес Дед Мороз. Москва спасла Украину", - российское ТВ. ВИДЕО

Россия спасла Украину от неминуемого дефолта, выделив кредит и снизив цену на газ. Об этом заявляют на российском телевидении.

Активиста Евромайдана пытались посадить под домашний арест и запретить общение с женой: Она свидетель. Он будет на нее давить. ВИДЕО

Черниговская прокуратура обратилась в суд с ходатайством посадить под домашний арест частного предпринимателя Леонида Сенченко, который помог местным евромайдановцам обустроить сцену.

"Вы уже на 10 лет наговорили", - "регионалка" Бондаренко вынесла свой приговор оппозиции. ВИДЕО

"Регионалка" Елена Бондаренко обвиняет оппозицию в нарушении нескольких статей уголовного кодекса.

Одесские активисты "разорвали Клюева" на три части: "Никто нас не разделит". ВИДЕО

Активисты одесского Евромайдана под стенами Одесской облгосадмиинсиатрации разрезали на три части портрет секретаря Совета национальной безопасности и обороны Украины Андрея Клюева.

1200 экономных милицейских автомобилей простаивают на спецстоянках: милиция ездит на допотопных "бобиках". ВИДЕО

Экономные, быстрые и престижные - 1200 таких автомобилей было куплено на нужды МВД.

Штраф, исправительные работы и тюрьма: ГАИ призывает автомайдановцев не блокировать Кабмин. ВИДЕО

Киевские "гаишники" планируют жестко отреагировать на действия участников автомайдана, которые собираются 26 декабря устроить затор в правительственном квартале.

Оппозиция заблокировала нелегитимный Киевсовет: Герега закрыла заседание. ФОТОрепортаж+ВИДЕО (Обновлено)

После того, как оппозиция ворвалась в здание Соломенской районной государственной администрации, Герега закрыла заседание Киевсовета




Напомним, на довыборах в Верховную Раду 15 декабря победил экс-глава Шевченковской райадминистрации столицы Виктор Пилипишин, опередив Левченко на 3300 голосов избирателей.
Следует отметить, что ситуация в Украине уже обсуждалась на заседании Совета нацбезопасности Польши 2 декабря. Как сообщал "Ракурс", Министерство иностранных дел Польши одобрил действия участников "евромайдана".
Генеральная прокуратура Украины передала дело адвоката экс-премьера Украины Юлии Тимошенко Сергея Власенко относительно избиения его бывшей супруги Натальи Окунской в Печерский суд Киева.
Секретарь Горсовета Галина Герега заявила, что киевские бюджетники останутся в этом году без надбавок, потому что оппозиция сорвала заседание Киевсовета.
Ранее, в начале декабря бывший грузинский президент Михаил Саакашвили приезжал в Киев, чтобы выразить свою поддержку сторонникам евроинтеграции, вышедшим на массовые акции протеста.

Премьер-министр Украины Николай Азаров не будет подписывать никаких соглашений во время своего визита в Москву 24 декабря. Об этом сообщили в пресс-службе правительства в ответ на информацию в СМИ о том, что Азаров якобы намерен подписать 60 соглашений по Таможенному союзу.
Президент Украины Виктор Янукович хитер и ведет умелую игру с Евросоюзом и Россией. Об этом заявил экс-президент Польши, лидер "Солидарности" Лех Валенса в эфире польского телеканала TVN24.
Правда, Олийнык почему-то не стал комментировать внесения проекта госбюджета на 2014 год лишь 19 декабря, хотя правительство обещало сделать это намного раньше.

Закон освобождает от ответственности лица, которые были участниками акций протеста с 21 ноября, до дня вступления закона в силу. Закон также определяет, что все уголовные производства против участников акций, открытые с 21 ноября, подлежат закрытию, а лица – освобождению.
В понедельник 23 декабря президент Кыргызстана Алмазбек Атамбаев своей подписью ратифицировал договор с Россией, по которому "Газпром" купит компанию "Кыргызгаз" за один доллар.



Запис усіх охочих вступити у Всеукраїнське об`єднання «Майдан» розпочнеться сьогодні. Про це на брифінгу...
Time: 00:23
До суду передали кримінальну справу захисника Юлії Тимошенко - Сергія Власенка. Про це повідомляють представники Всеукраїнського об'єднання «Батьківщина». На...
Time: 00:26
Вступ до Митного союзу Вірменії та Киргизстану обговорять сьогодні у Москві. Про це заявив Президент Росії Володимир Путін під час зустрічі з чільниками Біло...
Time: 00:18
Без зарплат за листопад та грудень залишаться київські бюджетники. Про таке заявила секретар Київради Галина Герега. Засідань Київради цьогоріч вже не буде. ...
Time: 00:47
Колона мітингувальників під прапорами опозиційних партій рушила з Майдану Незалежності до Солом'янської райдержадміністрації. Не оминула колона й будівлі КМД...
Time: 01:09
ТЕМИ: 1. РЕПРЕСІЇ ПРОТИ «МАЙДАНІВЦІВ» 2. ЄВРОМАЙДАН. ДЕНЬ 33-Й.
Time: 01:14:02
Ідею безвізового режиму з Україною підтримують більшість депутатів Європарламенту. Про це активістам Євромайдану повідомив президент Європейського економіко-...
Time: 00:50

E-mail: politicon1@at.ua © Владелец аккаунта, наименование, оформление, база данных, контент сайта, 2007—2015


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Рейтинг сайта по данным Alexa Internet
Вебвизора от Yandex.Metrika на сайте НЕТ!
18.223.160.61

гостевой вход politicon Вверх






Хостинг от uCoz
Счётчик от uCoz:



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0