Politicon Кровавый госпереворот и гражданская война в Украине 23 февраля! Харьков, площадь, Ленин, защита города от бандеровских банд
«  Декабрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031


 РАЗДЕЛЫ:

  Партии

  СМИ, блок 1

  СМИ, блок 2

 Архив по 30.06.2011

Приветствую Вас, Гость 19.03.2024, 07:52

Весь архив » 2013 » Декабрь » 09

НОВОСТИ ПОЛИТИКИ УКРАИНЫ НОВИНИ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ, Россия, Тимошенко, Янукович, выборы, партия, оппозиция, БЮТ, регион
Политический пульс страны
Факты, хроники, комментарии...

Актуальные темы:



С 22 АПРЕЛЯ 2011 СУДИЛИЩЕ ГОНГАДЗЕ ПЕНСИОННАЯ РЕФОРМА ДИКТАТУРА
Майдан предпринимателей. Судилище над участниками Налогового Майдана Тимошенко. Политические репрессии: режим Януковича назначил Тимошенко 7 лет! ГОНГАДЗЕ. Кто организаторы убийства? Кучма? Литвин? ..? Дело замяли? Пенсионная реформа - пенсионный геноцид Репрессии против СМИ, цензура
Судилище над участниками
Налогового Майдана
Политические репрессии:
режим Януковича
назначил Тимошенко
7 лет!
Кто организаторы?
Кучма? Литвин? ..?
Дело замяли?
ПЕНСИОННЫЙ ГЕНОЦИД! РЕПРЕССИИ ПРОТИВ СМИ
УКРАЇНА МОВНА ПРОВОКАЦІЯ ВЫБОРЫ ЭКОЦИД ГРАБЁЖ
УКРАЇНА. Конституционный переворот Мовна провокація регионалов ВЫБОРЫ ЭКОЦИД. Украина. Харьков ГРАБЁЖ НАРОДА УКРАИНЫ
Конституционный
переворот
"РЕГИОНАЛОВ" Президента-2015 УКРАИНА, ХАРЬКОВ НАРОДА УКРАИНЫ

Суды превратили в инквизицию      Криминальная оккупация Украины

БАТЬКІВЩИНА, БЮТ, Тимошенко

ВО "БАТЬКІВЩИНА"

Юлія Тимошенко: наша мета – дострокове усунення від влади авторитарного режиму
31.jpg "Єдиний шанс - зараз, коли на майдани вийшли мільйони людей. Це не просте завдання. Його не можна виконати швидко. Це потребує наших спільних дій"
Юлія Тимошенко: думки ув’язненої про Нельсона Манделу
pr_a0260-1.jpg "Кажуть, що ув’язнення змушує тебе відчувати безпорадність і вразливість. Але правда життя політичного в'язня, особливо якщо він оголосив голодування, зовсім протилежна"
Юлія Тимошенко на прохання Євромайдану припинила голодування (відео)
pr_a5094.jpg "Стан здоров'я мами критичний. Зараз вона практично не встає з ліжка. Вона вже втретє голодує за такий короткий час", - сказала Євгенія Тимошенко

УДАР, Кличко

Партія "УДАР"

УДАР евакуював своїх співробітників з офісу партії

Партія "УДАР" в терміновому порядку евакуювала своїх співробітників з офісу центрального виконавчого комітету партії на вул. Горького , 5.

Кличко закликав «беркутівців» не штурмувати блокпост на вулиці Шовковичній

Лідер «УДАРу» Віталій Кичко закликав співробітників «Беркуту» та внутрішніх військ не застосовувати до мирних людей, які стоять з пікетом на розі Шовковичної та Богомольця, силу.  

Кличко: Ми залишаємось з людьми на Майдані до перемоги

Опозиційні політики залишатимуться на Майдані разом з активістами і стоятимуть до перемоги. І закликають всіх небайдужих українців приєднуватися до мирного протесту в центрі Києва. Про це заявив лідер "УДАРу” Віталій Кличко на брифінгу в Штабі національного спротиву. 

СВОБОДА, Тягнибок

ВО "СВОБОДА"

Спецназ розпочав штурм блокпостів в урядовому кварталі (оновлюється)

Щойно на прес-конференції лідерів опозиції Олег Тягнибок повідомив, що спецназ розпочав штурм блокпостів опозиції в урядовому кварталі. Опозиційні лідери перервали прес-конференцію і вирушили на місце подій.

Ігор Швайка: "Паніка, яку намагаються сіяти, – це тактична війна проти нас"

"За побитих півсотні людей на Майдані Незалежности 30 листопада вийшло 100 000. То якщо нині якась дурна голова вирішить застосувати силу до кількох тисяч людей, то люди вийдуть мільйонами. Паніка, яку намагаються сіяти, – це тактична війна проти нас. І в цій тактичній війні перемога буде однозначно на боці українського народу", – заявив народний депутат України, відповідальний за барикади на вул. Грушевського, свободівець Ігор Швайка на брифінгу 9 грудня 2013 року.

У розпал революції Садовий озброює СБУ

Виконком Львівської міської ради рішенням від 02.12.2013 безоплатно передав Управлінню СБУ у Львівській області техніки на понад 265 тис. грн. У переліку обладнання є, зокрема, два нічні приціли "Дідал" на суму майже 90 тис. грн., сервер, комплект зв'язку, бензиновий генератор та чохли для гвинтівок. Контроль за виконанням рішення покладено на першого заступника міського голови Львова.

КПУ, Компартія України, Симоненко

Компартія України

Пресс-конференция Петра Симоненко
Во вторник, 10 декабря, в 12.00 в пресс-центре информационного агентства "Интерфакс-Украина” начнется пресс-конференция лидера украинских коммунистов Петра Симоненко на тему "Оценка текущей ситуации и позиция Компартии” (ул. Рейтарская, 8/5-А). Регистрация журналистов на месте по редакционным удостоверениям.
Евгений Царьков: Организаторы сноса памятника Ленину в Киеве должны быть наказаны
Война с памятниками Ленину – абсурдна, ведь именно благодаря ему Украина получила независимость и является сегодня такой, какой мы ее знаем. Об этом заявил депутат Верховной Рады 6-го созыва, первый секретарь Одесского обкома КПУ Евгений Царьков, комментируя снос двух памятников …


СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА

Ещё новости: УНИАН, Ukranews, Ukr.net, Главком, Украина без Януковича!, Досье, Факты, Вікна, ОстроВ, 5 канал, ОБКОМ



Президент Германии не поедет на Олимпиаду в Сочи (видео)
Президент Германии не поедет на Олимпиаду в Россию. Йоахим Гаук первый глава государства, заявивший о своем решении не ехать в Сочи. На посту президента он не раз критиковал власти России за преследование политических оппонентов, дефицит демократии и ущемление прав гомосексуалов. Реакция на решение Гаука в Германии неоднозначная.
США указали Януковичу на недопустимость насилия в отношении митингующих
Вице-президент США Джозеф Байден заявляет о недопустимости насилия в отношении демонстрантов в Украине. В телефонном разговоре сегодня с украинским президентом Януковичем он высказал глубокую обеспокоенность по поводу ситуации в Украине и увеличения потенциала для насилия, а также указал на необходимость начала диалога.
Завтра четыре украинских президента обсудят ситуацию в стране (видео)
Искать выход из сложившейся в стране ситуации завтра будут четыре украинских президента. Леонид Кравчук пригласил собраться за одним столом бывших руководителей страны и нынешнего, - Виктора Януковича - вместе с оппозицией. Известно, что президент Янукович уже дал свое согласие.
Генпрокурор Украины обратился к митингующим (видео)
Генеральный прокурор Украины Виктор Пшонка обратился к организаторам и участникам акций протеста. Генпрокурор потребовал прекратить нарушать закон и пообещал, что виновные в совершении противоправных действиях будут наказаны.
Виктория Нуланд предостерегла оппозицию от агрессивных действий (видео)
Заместитель Госсекретаря США Виктория Нуланд, приезд которой ожидается завтра, ранее в жесткой форме требовала от оппозиционных лидеров - не предпринимать агрессивных действий. Мирные протесты - только в рамках закона. И искать демократические способы объединения власти и народа на пути к евроинтеграции.
В ЕС предупреждают украинские власти об ответственности за применение силы против Майдана
Президент председательствующей в Европейском Союзе Литвы Даля Грибаускайте предостерегает политическое руководство Украины, что применение силы против мирных демонстрантов приведет к политической ответственности. "Использование силы против мирных демонстрантов неприемлемо. Будет прямая ответственность политруководства".
Луценко посоветовал лидерам оппозиции реально оценивать ситуацию (видео)
Лидер движения "Третья украинская республика" Юрий Луценко считает: лидерам оппозиции нужно реальнее оценивать ситуацию если они действительно хотят добиться изменений. Они завышают планку требований - 10 раз говорят об импичменте президента, хотя все прекрасно знают, что это невозможно.
Посол США в Украине призвал власть не допустить насилия (видео)
К переговорам по выходу из политического кризиса и поиску мирных путей присоединится завтра и заместитель госсекретаря США. О приезде Виктории Нуланд сообщил посол США в Украине Джеффри Пайетт. В своем Твиттере американский посол призвал украинскую власть к диалогу, чтобы не допустить насилия.
"Регионал" считает Евромайдан делом рук западных политтехнологов (видео)
Действиями оппозиции руководят западные политтехнологи. Об этом говорят депутаты от Партии регионов. Позиция оппозиции противоположная - главный технолог Майдана - это украинский народ. В разоблачительном списке Царева, который он якобы передал в СБУ, фамилии мастеров организации бунта. Откуда информация - Царев так и не сказал.
Европолитики активно реагируют на события в Украине (видео)
Европейцы активно реагируют на события в Украине и пытаются найти пути решения наших проблем. Верховный председатель Еврокомиссии - Кэтрин Эштон завтра на два дня прилетит в Киев. Главная цель - донести до властей четкую позицию Европы. Инициатор визита - Жозе Мануель Баррозу сегодня в Милане - сорвал аплодисменты.
Арбузов отправится в Брюссель на переговоры об имплементации Соглашения
Кабинет министров поручил рабочей группе во главе с первым вице-премьер-министром Сергеем Арбузовым продолжить переговоры с ЕС по имплементации Соглашения об ассоциации. Поручено продолжить переговоры по отдельным аспектам имплементации Соглашения, в частности в контексте подготовки соответствующей дорожной карты.
На довыборах в Раду зарегистрировали почти 400 международных наблюдателей
За повторными выборами в парламент в пяти округах 15 декабря будут наблюдать 385 международных официальных наблюдателей. На заседании в понедельник комиссия зарегистрировала 214 международных официальных наблюдателей. В частности, от Венгрии зарегистрированы 4 наблюдателя, от Грузии - 2, от Литовской Республики - 7, от США - 29.
Санкции ЕС против украинских чиновников поставят крест на Соглашении, - евродепутат
Депутат Европейского парламента, председатель комиссии межпарламентского сотрудничества "Европарламент - Украина" Павел Коваль считает преждевременным говорить о введении санкций против украинских чиновников. Если в ЕС начнется дискуссия о введении санкций, то разговоры о подготовке к подписанию Соглашения прекратятся.

После штурма офиса "Батькiвщини" в штабе УДАР отпустили сотрудников домой
В штабе партии УДАР обстановка нормальная, заявила пресс-секретарь лидера фракции УДАР Оксана Зиновьева. "Все нормально, но людей мы отпустили",- сказали она в понедельник вечером. Между тем, на сайте партии позднее появилась информация о том, что политсила в срочном порядке эвакуировала своих сотрудников из офиса.
Премьер Таиланда распустила парламент (видео)
У зв'язку з масовими протестами прем'eр-мiнiстр Таiланду вирiшила розпустити парламент. Впродовж 60-ти днiв у краiнi мають пройти достроковi парламентськi вибори. Такий крок опозицiю не заспокоiв, адже чинний уряд залишатиметься при владi. А саме iхньоi вiдставки мiтингувальники добиваються з першого дня протестiв.
США просят Россию помочь мирно решить ситуацию в Украине
Вашингтон призывает Москву оказать влияние на мирное урегулирование ситуации в Украине и вновь высказывает свою поддержку в пользу европейского выбора этой страны. Данный вопрос обсуждался на встречах в Москве замгоссекретаря США по делам Европы и Евразии Виктории Нуланд.
Ким Чен Ын отправил дядю в отставку (видео)
Державна новинна агенцiя Пiвнiчноi Кореi пiдтвердила вiдставку Чан Сон Тхека, який доводиться дядьком чинному лiдеру. Пiдставою стала контрреволюцiйна дiяльнiсть та аморальна поведiнка. Чан буцiмто вживав наркотики. Факт звiльнення полiтика з державноi посади свiдчить про серйознi змiни в керiвництвi краiни.
Пшонка призвал митингующих "не испытывать терпение власти" (видео)
Буквально в цi хвилини з'явилося звернення очiльника ГПУ Вiктора Пшонки, в якому вiн закликав органiзаторiв та учасникiв мiтингiв звiльнити примiщення держустанов та розблокувати транспортнi комунiкацii. "За невиконання рiшень судiв та зневагу до законiв i Конституцii Украiни - виннi будуть вiдповiдати!"
Янукович обсудит с экс-президентами выход из сложившейся ситуации (видео)
Перший президент Украiни Леонiд Кравчук звернувся до президента Украiни Вiктора Януковича з пропозицieю започаткувати загальнонацiональний круглий стiл. Аби знайти компромiс у ситуацii, що виникла, i запросити до участi в обговореннi представникiв i влади, i опозицii. Вiктор Янукович пiдтримав цю iнiцiативу.
Эштон предложит Украине посредничество Европы в урегулировании конфликта (видео)
Верховний представник ґС з питань зовнiшньоi полiтики Кетрiн Ештон запропонуe у вiвторок у Киeвi посередництво ґвропи у вирiшеннi полiтичного протистояння. Про це йшлося пiд час сьогоднiшньоi телефонноi розмови ледi Ештон з польським мiнiстром Радославом Сiкорським, повiдомляe прес-служба МЗС.
Янукович поговорил по телефону с Баррозу и Пан Ги Муном (видео)
Ситуацiя в Украiнi турбуe свiтових полiтикiв. Напередоднi президент Вiктор Янукович мав кiлька важливих телефонних розмов. Зокрема, з генсеком ООН Пан Гi Муном та головою ґвро-комiсii Жозе Мануелем Баррозу. Жозе Мануель Баррозу закликав президента Украiни поважати громадянськi права украiнцiв.
Встречу четырех президентов Украины покажут в прямом эфире
Встреча четырех президентов Украины будет транслироваться в эфире одного из национальных каналов. О времени трансляции будет сообщено дополнительно. На завтра, по предложению Кравчука, запланирована встреча четырех президентов для обсуждения важнейших вопросов, стоящих перед страной.

КПУ требует расследовать снос памятника Ленину и наказать виновных
Коммунистическая партия Украины намерена требовать от правоохранителей самого тщательного расследования акта вандализма, связанного с разрушением памятника Ленину в центре Киева, и наказания виновных. "Крайне важно, чтобы при расследовании были выявлены не только исполнители, но и заказчики этого преступления", - сообщили в КПУ.
В Раде намерены созвать внеочередное заседание комитета по нацбезопасности
Подготовка к созыву срочного заседания комитета Верховной рады по вопросам национальной безопасности и обороны проходит и оно состоится в ближайшее время. "Дата проведения заседания зависит исключительно от того, как быстро члены комитета смогут собраться на заседание", - сообщили в пресс-службе комитета.
Эштон в Киеве встретится с Януковичем, оппозицией и представителями Евромайдана
Верховный представитель Евросоюза по вопросам внешней политики и политики безопасности, вице-президент Кэтрин Эштон в ходе визита в Киев 10-11 декабря проведет встречи с представителями украинской власти, оппозиции и гражданского общества. Она встретится с президентом Януковичем, лидерами оппозиции и представителями Евромайдана.
ЕС надеется, что общенациональный круглый стол снимет напряжение в Украине
В Европейском Союзе надеются, что готовность президента Украины Виктора Януковича проводить диалог с тремя бывшими президентами и оппозицией приведет к снижению напряжения. Такое заявление сделал в понедельник в Брюсселе министр иностранных дел председательствующей в ЕС Литвы Линас Линкявичюс.
Таиландский парламент ушел в отставку из-за массовых протестов (видео)
Пiсля масових протестiв пiшов у вiдставку парламент Таiланду. Прем'eр Йiнглак Чiнават вирiшила, так вдасться уникнути кровопролиття в краiнi. У столицi, Бангкоку, вже мiсяць тривають акцii протесту. Дiйшло до збройних сутичок, у них загинула одна людина. Демонстранти захопили адмiнбудiвлi - там органiзували своi штаби.
Европейские политики обеспокоены ситуацией в Украине (видео)
Ситуацiя в Украiнi турбуe свiтових полiтикiв. Напередоднi президент Вiктор Янукович мав кiлька важливих телефонних розмов. Зокрема, з генсеком ООН Пан Гi Муном та головою ґврокомiсii Жозе Мануелем Баррозу. Вiн закликав президента Украiни поважати громадянськi права украiнцiв.
ЕС призывает украинские власти воздержаться от применения силы на Евромайдане
В свете поступающей из Киева информации о мобилизации силовиков на улицах столицы ЕС призывает украинские власти воздержаться от применения силы. "Сейчас мы видим спецподразделения в центре Киева, новости, что может быть принято решение о применении силы. Если это правдиво, то это должно быть остановлено", - заявил глава МИД Литвы.
СБУ возбудила уголовное дело по факту попытки "государственного переворота" (видео)
Служба безпеки Украiни порушила кримiнальне провадження за фактом спроби вчинення "державного перевороту". Справу порушено не проти когось конкретно, а за фактом. Однак в офiцiйному повiдомленнi СБУ йдеться, що до захоплення влади вдалися "окремi полiтики". Пiдозрюваних поки що немаe. Iх маe встановити слiдство.
Заблокированная колонна автобусов спецназа прибыла в Киев (видео)
Колона автобусiв спецпризначенцiв та внутрiшнiх вiйськ, якi кiлька днiв були заблокованi мiтингувальниками у Васильковi, вже дiсталася Киeва. Очевидцi розповiдають: через блокування деяким вiйськовим довелося прориватися пiшки i бiгти за автобусом. Як повiдомляють у МВС, вони мають змiнити на посту своiх колег.
Янукович провел совещание с силовиками, - СМИ
В резиденции Виктора Януковича "Межигорье" прошло совещание при участии руководства силовых министерств и ведомств, сообщают СМИ. В частности, на совещании присутствовали руководители МВД, Управления госохраны, Генпрокуратуры, а также премьер-министр Николай Азаров и секретарь Совета нацбезопасности и обороны Андрей Клюев.
Томбинский призывает не применять силу на окруженном "евромайдане"
Глава представительства Евросоюза в Украине Ян Томбинский напоминает украинской власти о недопущении применения силы в отношении мирных демонстрантов и призывает к решению возникшей сложной ситуации с помощью диалога. "Мы призываем украинское правительство уважать свободу мысли и собраний", - заявил он.
Янукович соберет общенациональный круглый стол
Виктор Янукович поддержал идею первого президента Украины Леонида Кравчука относительно общенационального круглого стола для нахождения компромисса. На вторник запланирована встреча четырех президентов Украины (Леонида Кравчука, Леонида Кучмы, Виктора Ющенко и Виктора Януковича) для обсуждения важнейших вопросов.
Под покровом тайны
На фоне охвативших Киев массовых протестов, президент Украины Виктор Янукович не полетел в Европу отстаивать перед защищающими оппозиционеров европейскими политиками свою точку зрения, а отправился в Китай. После Китая Янукович заглянул в Россию. О результатах же что одного, что другого визита гаранта украинцы могут только догадываться.
Парламент Таиланда ушел в отставку после массовых акций протеста (видео)
Пiсля масових протестiв пiшов у вiдставку парламент Таiланду. Прем'eр Йiнглак Чiнават вирiшила - так вдасться уникнути кровопролиття в краiнi. У столицi, Бангкоку вже мiсяць тривають акцii протесту. Дiйшло до збройних сутичок, у них загинула одна людина. Демонстранти захопили адмiнбудiвлi там органiзували своi штаби.
Глава польского МИДа считает ошибочным требование об отставке Януковича (видео)
Украiнська опозицiя припускаeться помилки, вимагаючи вiдставки Вiктора Януковича. Так вважаe мiнiстр закордонних справ Польщi Радослав Сiкорський. За його словами, глава держави e тieю людиною, яка приймаe рiшення щодо створення коалiцiйного уряду або пiдписання угоди про асоцiацiю.
Эштон завтра прилетит в Украину, - СМИ
Верховный представитель ЕС по вопросам внешней политики и политики безопасности, вице-президент Европейской комиссии Кэтрин Эштон прибудет в Украину во вторник с целью поиска выхода из сложившегося в стране политического кризиса. Ожидается, что верховный представитель встретится со всеми вовлеченными в конфликт сторонами.
Филиппинские повстанцы добились автономии
Правительство Филиппин и мусульманские повстанцы заключили соглашение о разделе власти, которое может положить конец одному из самых длительных военных конфликтов в Азии. Договор предусматривает создание на юге страны новой автономной области. Власти автономии наделяются исключительными полномочиями в сфере торговли и инвестиций.
Солидарность с украинским "евромайданом" выразили в разных странах (видео)
Солiдарнiсть iз киiвським маршем мiльйонiв висловили у рiзних краiнах свiту. Мiтинги влаштували украiнськi студенти закордонних вишiв та дiаспора. Понад 200 людей з нацiональною символiкою Украiни вийшли на вулицi польського Вроцлава. Iнiцiативу пiдтримали небайдужi поляки та голова мiськради Яцек Оссовський.





Неподалік Будинку профспілок стоять силовики, а також їхні автобуси і вантажівки [Фото]

На Хрещатику, приблизно за 100 метрів від Будинку профспілок стоять правоохоронці.

Янукович має піти у відставку, — Freedom House

У своєму повідомленні Freedom House закликає українського Президента піти у відставку, бо вважає це єдиним шляхом виходу з кризи в Україні.

В Обами попередили Януковича: насильство — неприпустиме

Сьогодні відбулася телефонна розмова віце-президента США Джо Байдена з українським Президентом Віктором Януковичем. Останнього попередили: застосування насильства — неприпустиме.

Луценко закликає киян вийти на Майдан

Юрій Луценко закликає киян виходити на Майдан. Свій заклик він опублікував у "Фейсбуці". Як переконує політик, спецназ недієвий проти сотень тисяч небайдужих, які готові стояти на протестах навіть вночі.
+Відео

Кличко-молодший з активістами відігнав трактор з Шовковичної [Фото]

На розі вулиць Шовковичної та Богомольця правоохоронці хотіли загнати спецтехніку, аби знести барикаду пікетувальників, тоді УДАРівці вийшли на зустріч трактору.

Росії роз'яснили, що США підтримують вибір України на користь Євросоюзу

Заступник держсекретаря США Вікторія Нуланд під час свого візиту до Росії закликала Москву вплинути на мирне врегулювання ситуації в Україні.

Нардепи й активісти тримають блокаду на розі вулиць Лютеранська-Круглоуніверситетська

Нардепи від ВО "Свобода" та активісти Євромайдану тримають блокаду на розі вулиць Лютеранська та Круглоуніверситетська неподалік Адміністрації Президента.

У Василькові прогнозують новий прорив силовиків на Київ

За словами громадського активіста, члена УДАРу, який мешкає у Василькові, розповів про можливість нового прориву спецпризначенців.

"Тітушки" напідпитку прийшли "захищати" 5-ий канал

Ведуча 5-го каналу Вікторія Сюмар у прямому ефірі повідомила, що "тітушки" спробували пробратися на територію заводу "Ленінська кузня" (саме там знаходиться офіс каналу).

Санкції ЄС проти українських чиновників, поставлять хрест на Угоді про асоціацію, - євродепутат

Голова делегації Європейського парламенту зі співпраці з Україною Павло Коваль вважає, що введення санкцій проти українських чиновників поставить хрест на підписання Угоди про асоціацію і нормальних відносинах сторін.

У Луганську на форум депутатів не пустили журналістів

У Луганську пройшов форум депутатів всіх рівнів області, який ЗМІ охрестили третім "Сєвєродонецьком". І хоча в підсумкових документах не звучали заклики до федералізації України, без конфліктів не обійшлося.
+Відео

"Тітушки" втікають із Маріїнського парку, — Парубій [Фото]

За словами нардепа від "Батьківщини" Андрія Парубія, із Маріїнського парку масово втікають "тітушки".

Активісти під натиском силовиків відступають від Кабміну [Відео]

Кількома непробивними шеренгами бійці внутрішніх військ відтіснили від учасників Євромайдану вулицю Грушевського.

Мітингувальники розблокували станції метро поблизу Майдану

Активісти Євромайдану відкрили станцію метро Майдан Незалежності для входу та виходу пасажирів.

У міліції пояснили обшук в офісі "Батьківщини"

Правоохоронні органи запевняють, що проводили обшук в офісі "Батьківщини" на вулиці Турівській у рамках розслідування справи про шахрайство та зловживання службовим становищем.

Затриманий фотограф Панас уже в Києві [Відео]

Кримінальне провадження знаходиться у Києві. Скажу вам більше: зойно я спілкувався із керівництвом МВС. Пан Панас сам себе задокументував: на Facebook розмістив деякі фотографії про свої дії.

Тягнибок пообіцяв, що Євромайдан стоятиме до кінця, незважаючи на "Беркут" і важку техніку

Лідер фракції ВО "Свобода" Олег Тягнибок вважає, що вдала намагається ліквідувати блокпости опозиціонерів.

Богословська кличе киян на барикади до братів Кличків

Нардеп Інна Богословська закликала жителів столиці прийти на допомогу, щоб захистити від штурму барикади мітингувальників Євромайдану.

На Банковій розпочалася зачистка

На вулиці Банковій неподалік Адміністрації Президента відбулася штовханина між активістами Євромайдану та правоохоронцями.

У Києві на Інститутській — "Беркут" із чохлами, ймовірно, для зброї, — Громадське ТБ

Журналіст Громадського ТБ Дмитро Гнап, який перебуває у Києві в районі вулиці Інститутської та Кріпосного провулку, розповів про колони "Беркуту".

Через протиправну бездіяльність на Януковича подали до суду

Віталій Купрій з Дніпродзержинська подав до Вищого адмінсуду України позов про визнання протиправною бездіяльності Президента України Віктора Януковича в контексті сутичок 30 листопада і 1 грудня у Києві.

З прилеглих до Майдану будівель евакуйовують людей

У столиці з будівель, які розташовані неподалік Майдану Незалежності, евакуйовують людей. Активісти Євромайдану припускають, що це може свідчити про підготовку до зачистки Майдану правоохоронцями.
+Відео

Правоохоронці з’ясовують, хто друкував антипрезидентські агітки

У понеділок до львівських видавництв завітали працівники міліції. Принесли з собою ксерокопії антипрезидентських агіток і пропонували видавцям упізнати: хто у Львові міг таке надрукувати.
+Відео

Міліція відкрила станції метро, на яких шукала вибухонебезпечні предмети

У столиці відкрили станції метро "Хрещатик" і "Майдан Незалежності". Правоохоронці не виявили там вибухонебезпечних предметів.

Міліція отримала наказа очистити адмінбудівлі від активістів, — Ліга

За даними джерел видання ЛигаБизнесИнформ у правоохоронних органах, міліція отримала наказ сьогодні вночі очистити у столиці будівлю Київської міської адміністрації та Будинок профспілок на Хрещатику від учасників Майдану.

Правоохоронці біля Кабміну поводяться дуже брутально, - журналіст

Як повідомляє власний кореспондент Телеканалу новин "24" Артем Лисак, силовики, які чатують біля Кабінету міністрів, поводяться вкрай брутально.
+Відео

Штурм пікетів бійцями

В урядовому кварталі внутрішні війська штурмували пікети [Фото]

В офісі "Батьківщини" не "Беркут", а працівники СБУ

В офісі партії "Батьківщина" на Турівській,13 перебувають співробітники не "Беркуту", а Служби безпеки України.

Адвоката Дзиндзі затримали й інкремінують замах на життя, — джерело

Джерела Євромайдану повідомляють про арешт адвоката Андрія Дзиндзі Віктора Смалія. Зараз він в ізоляторі тимчасового тримання і йому інкримінують замах на життя судді.

Захарченко визнає провину правоохоронців, але відповідальність скидає на політиків

Про це йдеться у заяві міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка, яка оприлюднена на офіційному сайті МВС.

Комунальники і внутрішні війська таки розібрали барикади біля будівлі уряду

Солдати внутрішніх військ допомогли комунальникам повністю розібрати барикади на підступах до будівлі Кабміну. Наразі сюди прямує навантажувальна техніка, яка має намір прибрати решту барикад.

Кличко вмовляє "беркутівців": Все одно за все доведеться відповідати

Лідер УДАРу Віталій Кличко закликав співробітників "Беркуту" та внутрішніх військ не застосовувати силу до мирних людей на розі Шовковичної та Богомольця, де відбувається пікет.

Видання Цензор.НЕТ захопили озброєні спецпризначенці, - Facebook

Як повідомляють у Facebook, озброєні спецпризначенці захопили офіс інтернет-видання Цензор.НЕТ.

"Беркут" штурмує столичний офіс "Батьківщини", сайт партії не працює

Як повідомили у партії ВО "Батьківщина", у Києві "беркутівці" штурмують їхній офіс.

Фотографа у Львові не викрали, а затримали, — міліція

Як видно із сторінки Facebook Олега Панаса, хлопець — затятий мітингувальник: викладає світлини з Майдану, розповідає про те, як отримав по хребту від "Беркута". Його останній пост — Олег планував їхати до Києва. Чому ж його раптом викрали посеред вулиці змогла пояснити лише міліція.

Мітингувальників відтісняють з проїзної частини заблокованих вулиць, – МВС

У Міністерстві внутрішніх справ пояснюють, що від мітингувальників міліція намагається звільнити проїзні частини київських вулиць Грушевського та Інститутської.
+Відео

Кількатисячна колона активістів Євромайдану рушила на Банкову

Кілька тисяч мітингувальників Євромайдану пішли з Майдану Незалежності на вулицю Банкову до Адміністрації Президента.

Пшонка вимагає, щоб активісти Євромайдану звільнили адмінбудівлі

Генеральний прокурор України Віктор Пшонка вважає, що мирні вуличні акції переросли в агресію. Тому він закликає мітингувальників покинути адміністративні будівлі Києва.
+Відео

Комунальники прибирають барикади Євромайдану, — ЗМІ

За словами джерела видання "Інтерфакс-Україна", на столичному Майдані Незалежності комунальні служби прибирають барикади, які раніше побудували протестувальники. Зіткнень немає.

POLITICON (с ретрансляцией на: i.ua)Добавить политическую новость



Предприниматели: Януковичу, Азарову, Кернесу, прокуратуре!
О провокациях среди предпринимателей.

предприниматели, провокации В то время, когда в Киеве происходят массовые протесты, когда митингующие люди штурмуют здание Кабинета Министров и строят баррикады на площадях, некие провокаторы на рынке Барабашово в Харькове ходят по магазинам и вымагают на любой товар сертификаты качества у торговцев, угрожая закрытием магазинов. Сначала спрашивают общие документы, потом требуют разные накладные (которые для нас необязательны), а потом переходят к сертификатам и угрозам. Если нет сертификата - они отстают за 600 грн. в месяц. Но даже когда есть все документы, в том числе и сертификат (кстати, тогда у них глаза выпучиваются от удивления) они всё равно ищут к чему бы придраться, чтобы сорвать денег.

На наш взгляд, это делается в провокационных целях, чтобы обозлить предпринимателей, настроить нас против правительства.

Просим вас принять незамедлительные и жесткие меры против этих вымогателей, пресечь их подрывную деятельность. Также просим проделать это публично, образцово-показательно, показав результаты через СМИ, чтобы другим не повадно было.

4 декабря 2013 года
Предприниматели рынка "Барабашово", Харьков... >>>
03.12.2013



"Звільни невинних!” Акція біля апеляційного суду м.Києва. 10 грудня

Вівторок, 10 грудня, з 08:00 під Апеляційним судом Києва і до завершення засідання (початок 12:40).

У Сімферополі #Євромайдан підтримали автопробігом

Полтора десятка автомобилей с флагами Евросоюза и Украины проехали основными автомагистралями Симферополя. Как сообщает Радио Свобода, во время акции водители других автомобилей приветствовали участников автопробега сигналами клаксонов и миганием фар. Мероприятие проходило в сопровождении автомобиля ГАИ и завершилось без эксцессов. Перед этим в Симферополе прошел митинг и демонстрация в поддержку "Марша миллионов”, в которых приняли…

Донецьк підтримав #Євромайдан

В центре Донецке с 12 до 15 часов прошел митинг в поддержку киевского Евромайдана и за отставку Президента и правительства Украины    Организаторы анонсировали начало мероприятия на 14:00, однако люди начали собираться к 12 часам, по аналогии с киевским Маршем миллионов и предыдущими днями протестов в Донецке, передает корреспондент «Донецк. Комментарии». К 13 часам возле памятника Тарасу…

Мітинг у Черкасах на підтримку Євромайдан

Мітинг на підтримку Народного Віче у столиці проходить в Черкасах, передає кореспондент «Прочерку». Біля Черкаської міськради зібралося близько 300 черкащан, попри рішення суду про заборону мирних зібрань у місті. Люди тримають синьо-жовті прапори та збирають пожертви на Євромайдан. Мітинг розпочав о 12-й годині депутат Черкаської міськради від «Батьківщини» Максим Булатецький. – Тут міліціонери мене попередили, що судом нам…

#Євромайдан у Полтаві співав народних пісень

Кілька сотень полтавців прийшли 8 грудня на Євромайдан до Полтавської облдержадміністрації повідомляє КОЛО Поки у Києві проходить Народне віче, мітингувальники у Полтаві вийшли із національними прапорами та гаслами. Головна вимога Майдану незмінна – відставка уряду та президента, покарання винних у кривавому розгоні Євромайдану 30 листопада та підтримка незаконно ув’язнених 1 грудня під час протесту біля…



ЗМІ : Янукович і Ко в Межигір’ї обговорювали можливий розгін Майдану

У Януковича обговорювалися плани "запровадження ситуації в конституційне русло ", що припускають можливість зачистки Євромайдану. Про те повідомляє ZN.UA. За інформацією видання, в понеділок вранці в резиденції Януковича "Межигір’я” пройшла нарада за участю керівництва силових міністерств і відомств. Зокрема, на нараді … Продовження

Силовики перекрили Хрещатик. На місці дипломати

Співробітники внутрішніх військ перекрили проїжджу частину вулиці Хрещатик біля вулиці Богдана Хмельницького. На вулицю Хрещатик, де розташована київська мерія, зайнята мітингувальниками, заїхали автобуси з правоохоронцями, повідомляє кореспондент 5 каналу. З них вийшло близько 200 бійців у повній екіпіровці, в шоломах і … Продовження

У Внутренних войск нет задачи на "зачистку” Майдана

Солдаты намерены только охранять общественный порядок. Перед Внутренними войсками не стоит задачазачищать акцию протеста на Майдане. Об этом сообщил журналистам первый заместитель начальника штаба Внутренних войск Александр Олещенко, передает"Украинская правда”. "Нет у внутренних войск такой задачи”, – сказал он. Он … Продовження

Партію регіонів вимагають визнати злочинною організацією

Громадянський рух "Спільна Справа” закликав членів Партії регіонів до масового виходу з партії. Про це під час виступу на Євромайдані заявив координатор руху Олександр Данилюк. "Після жорстокого побиття дітей, котрі мирно відстоювали своє європейське майбутнє, Партія регіонів, яка солідарно з … Продовження



#Євромайдан Бойцы внутренних войск сбрасывали легковые автомобили с трассы. Видео

Так, легковые авто, которые мешали проезду автобусов  «Беркута» и Внутренних войск 9 декабря 2013 года, бойцы сбрасывали с дороги. При этом бойцы спецподразделений также не давали проехать автомобилям. Об этом сообщил Спротиву один из автомобилистов, который сам видел ситуацию и записал видео на регистратор.  

У Львові затримали фотографа й активіста #Євромайдан Олега Панаса

У Львові міліція затримала фотографа й активіста Євромайдану Олега Панаса. Про це повідомляє ІА ZIK з посиланням на подругу Панаса, яка була очевидицею події. Вона побачила, як фотографа із заламаними руками вели троє невідомих у цивільному. "Олег кричав: «Допоможіть, я активіст Майдану!», — розповіла свідок. Також вона розповіла, що ті, хто вів Панаса, сказали, що він [...]

На #Євромайдан почалася зачистка. Розібрано дві барикади в урядовому кварталі. 4 фото

  Співробітники правоохоронних органів розбирають барикади по всьому периметру центру Києва. Про це повідомив депутат фракції «Батьківщина» Андрій Шевченко у своєму Твітері. «Зачистили нашу барикаду на розі Лютеранської та Круглоуніверситетської», — зазначає він.   Він уточнює, що мітингувальників блокують, а потім відтісняють. Крім того, журналіст «Громадського ТВ» у прямому ефірі повідомив, що солдати внутрішніх військ відтіснили [...]

На #Євромайдан завезли водомети, щоб поливати у мороз мітигуючих?

До Хрещатика підігнали водомети. Напевне, щоб у мороз обливати гарячих прихильників євроінтеграції. Водночас у прес-службі МНС запевняють, що водомети на Хрещатику відношення до розгону Євромайдану не мають. Про це журналістів повідомила Світлана Водолага з прес-служби головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у м. Києві. «У районі Майдану справді є автомобіль з водометом. Але він [...]



Яценюк розповів, як спецпризначенці розтрощили офіс "Батьківщини"

Новини від ТСН Політик наголосив, що з новими кордонами міліції число постів та барикад Євромайдану лише збільшиться.
Українці масово прибувають на Євромайдан

Новини від ТСН На київському Майдані збирається все більше людей.
У Захарченка пояснили, чому відтісняють мітингувальників Євромайдану

Новини від ТСН В МВС стверджують, що кияни активно скаржаться на блокування доріг активістами.
"Батьківщину" штурмували СБУшники, вони забрали з собою партійні сервери

Новини від ТСН "Маски-шоу" залишили офіс партії Тимошенко, захопивши дещо з собою.
Євромайданівці рушили на Банкову: атмосфера напружується

Новини від ТСН На противагу на Майдані обстановка доволі спокійна.
Яценюку не сподобалась ідея сісти за круглий стіл

Новини від ТСН Опозиціонер не знає, як вмістити круглий стіл в квадратну камеру.
Силовики зайняли табір мітингувальників на Інститутській

Новини від ТСН Учасників Євромайдану відтіснили від барикад.




Милиция намерена разблокировать центр Киева до вечера

Правоохранители убирают баррикады.

Киевский метрополитен возобновил работу

Ранее сообщалось о заминировании трех станций метро

Офис "Батькивщины захватила СБУ

Силовики блокируют работу трех редакций

Силовики захватили редакции "Цензор.нет" и "Вечерних вестей"

Силовики не подпускают журналистов к телефонам.



Фюле пояснив Арбузову, на що може розраховувати наша влада

"Але це (майбутній діалог) не про те, щоб іще раз проводити переговори щодо угоди, це – не про компенсацію за односторонні дії сусіда України, які не мають жодних підстав, і це - не про тристоронній формат для вирішення проблем двосторонньої угоди. Це – про спільну підготовку дорожньої карти з імплементації угоди про асоціацію", - заявив Фюле

Яценюк: "Будуть прибирати намети - будемо ставити нові"

Яценюк заявив, що тактика така: "Якщо будуть прибирати намети – будемо ставити нові, будуть прибирати кордони людей – будемо ставити нові, якщо вони сподіваються залякати людей – то в них це не вийде"

ВР Криму: Майдан стає некерованим

Майдан стає неконтрольованим, вважають у президії Верховної Ради Криму.

Затримали адвоката журналіста "Дорожнього контролю" Дзиндзі

У понеділок затримали адвоката арештованого активіста "Дорожнього контролю" Андрія Дзиндзі Віктора Смолія.

Станції метро Хрещатик і Майдан Незалежності відновили роботу

Станції київського метро Хрещатик і Майдан Незалежності відновили роботу, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Правозахисник подав до суду на Януковича за бездіяльність

Дніпродзержинський правозахисник Віталій Купрій подав до Вищого адмінсуду позов про визнання протиправною бездіяльності президента Віктора Януковича щодо ситуації з розгоном мітингу на Майдані Незалежності 30 листопада і сутичок на Банковій 1 грудня.

Із офісу "Батьківщини" вивезли сервери

Із офісу "Батьківщини" вивезли сервери.

Дві барикади в урядовому кварталі розібрали війська

Співробітники правоохоронних органів розбирають барикади по всьому периметру центру Києва.

У МВС заявили, що витісняють мітингувальників із доріг через скарги

"Жодних протистоянь на даний час немає", - розповіли агентству у МВС близько 17:40


#Євромайдан у снігу. 9 грудня. Влада пішла в наступ. ОНЛАЙН

Загони внутрішніх військ і Беркута оточили блокпости мітингувальників. Лідери опозиції бесідують із правоохоронцями, переконують не застосовувати силу проти мирних людей. Станції метро "Хрещатик" і "Майдан Незалежності" як і раніше закриті.

Mon, 09 Dec 2013 10:50:43 +0200

Юрій Луценко: У нас дві дороги - у в'язницю або до перемоги

Я закликаю підтримувати лідерів, але розумом, а не серцем. Потрібно сумніватися. І в лідерах, і в мені, і взагалі в усьому що відбувається. Беззастережно вірити політикам - погана прикмета. Це - причина поразки помаранчевої революції. (рос)

Mon, 09 Dec 2013 10:37:59 +0200

Марш мільйонів. ОНЛАЙН

Українську владу закликають негайно визволити активістів, протиправно утримуваних під вартою, домогтися виведення спецпризначенців з вулиць Києва та інших міст і унеможливити насильство щодо мирних демонстрантів.

Sun, 08 Dec 2013 11:14:01 +0200

A Day and a Night of Viktor Yanukovych

Yanukovych went hunting and "Berkut" drowned EuroMaidan in blood. According to information from a variety of independent sources, the management of this operation was assumed by Andrei Kliuev, the National Security Council Secretary.

Sun, 08 Dec 2013 06:51:06 +0200



Посольство США в Украине рекомендует своим гражданам не посещать центральные улицы Киева из-за возможных столкновений
Посольство США в Украине рекомендует своим гражданам не посещать центральные улицы Киева из-за возможных столкновений митингующих против власти и сотрудников милиции.
Силовики разбирают баррикады в центре Киева, обстановка на Майдане остается спокойной
Сотрудники силовых органов разбирают баррикады в центре столицы, рассказывает нардеп Андрей Шевченко. При этом обстановка на Майдане остается спокойной, митингующие ждут дальнейшего развития событий.
Пинчук о Евромайдане: ПР не поддержит требований оппозиции
Народный депутат от Партии регионов Андрей Пинчук заявил, что власть не будет поддерживать требования выдвинутые оппозицией. В частности, отставку президента и Кабинета министров.
МВД: Правоохранители начали оттеснять митингующих с проезжих частей на Институтской и Грушевского
В Министерстве внутренних дел Украины заявляют, что правоохранители начали оттеснять протестующих с проезжих частей улиц Грушевского и Институтской.
Очевидцы сообщают о прорыве Беркута в офис Батьківщини
Свидетели сообщают о том, что бойцы Беркута прорвались в офис оппозиционной партии Батьківщина по улице Туровской. Они вооружены автоматами.
Переговорный процесс Украины с ЕС продолжается – Арбузов
Новые рабочие группы по реализации подготовки к подписанию Соглашения об ассоциации с ЕС уже начали функционировать. Об этом 8 декабря в программе События недели телеканала ТРК Украина заявил первый вице-премьер-министр страны Сергей Арбузов.
Силовики окружили блокпосты митингующих и начали разбор баррикад
Солдаты Внутренних войск вручную разбирают баррикады, которые вчера были сооружены пикетчиками под Кабинетом министров Украины, сообщает 5 канал.
Онлайн-трансляция с киевского Евромайдана
В интернете организована онлайн-трансляция событий на Евромайдане в Киеве.


Пассивная позиция ЕС и США может стоить Украине демократии — европейский эксперт
Пассивная до нынешнего момента позиция Брюсселя и Вашингтона может стоить Киеву демократии, полагает эксперт Европейского политического центра Аманда Пол
Баррозу сделал заявление относительно последних событий в Украине
Выступая со вступительной речью на конференции в Милане, президент Еврокомиссии Жозе Мануэл Бaррозу сделал заявление относительно ситуации в Украине
Начался штурм блокпостов — оппозиция (обновляется)
Арсений Яценюк сообщил, что уже побили один из пикетов оппозиции, который находится в правительственном квартале. Коммунальщики начали разбирать баррикады протестующих на Майдане
"Беркут" штурмует офис "Батькивщины" в Киеве — заявление партии
В партии "Батькивщина" заявляют, что "Беркут" штурмует их офис
МВД будут жестко реагировать на вооружение палками участников Майдана
В МВД предупреждают о противоправности подобных действий и об уголовной ответственности
"Киевэнерго" не оставит митингующих без света
Информация об отключении света в "штабах" не подтвердилась


Спецназовцы с боевым оружием ждут команды в центре Киева, – Тягнибок

Лидер ВО "Свобода" Олег Тягнибок заявляет, что в центре города есть группа спецназовцев , вооруженных боевыми патронами. Об этом он сказал на брифинге лидеров оппозиции.

Спецподразделения начали атаку всех блокпостов Майдана

Оппозиция заявляет о штурме всех блокпостов в центре Киева. Об этом на брифинге в доме профсоюзов заявили лидеры оппозиционных фракций.

Оппозиции нужен Кабмин для победы на президентских выборах

Требование оппозиции об отставке Кабмина — это борьба за право первой подписи под соглашением об ассоциации с ЕС в марте.

Спецподразделения, оцепившие Майдан, ждут итогов тайного совещания в Межигорье

В тайном совещании участвуют руководители МВД, Генпрокуратуры, Госохраны, секретарь СНБО Андрей Клюев и премьер-министр Николай Азаров. В зависимости от результатов совещания будет отдан приказ бойцам спецподразделений.

Янукович согласился сесть за стол переговоров

Президент Украины Виктор Янукович поддержал идею о общенационального круглого стола для нахождения компромисса в сложившейся ситуации, и пригласить к участию в нем представителей и власти, и оппозиции.

«Беркту» окружил Майдан, чтобы заблокировать доставку еды и напугать людей

Спецподразделения не собираются штурмовать Майдан и КГГА, но оказывают психологическое воздействие на активистов и блокируют пути доставки еды, припасов и прибытия новых участников акций протеста.

Янукович ночью провёл тайное совещание по противодействию Евромайдану

Минувшей ночью Виктор Янукович провел со своим окружением тайное совещание, где обсуждалась стратегия противодействия Евромайдану.

Из-за массовых протестов в Таиланде распустили парламент

Премьер - министр Таиланда Йинглак Чинават объявила о роспуске парламента страны и назначении досрочных выборов.

Генсек ООН по телефону поговорил с Януковичем

Пан Ги Мун потребовал от украинского президента избегать насилия, а Виктор Янукович пообещал, что инициирует консультации для диалога и разрядки ситуации.



"Самое главное, что уже родилось на Евромайдане, - понимание людей, что власть - это они", - Соболев. ВИДЕО

Евромайдан уже имеет свои достижения. Главное, по мнению активистов, это понимание того, что власть в Украине - это народ.

Титушко отказал майору СБУ: На митинг ПР я не пойду даже за деньги, а на Евромайдане меня не любят. ВИДЕО

Известный российский пранкер vovan222 - человек, который разыгрывает по телефону, спровоцировал Вадима Титушко на удивительное откровение.

Протестующие сдерживают "Тигр" в Василькове: 15 машин прорвались на Киев. (Обновлено) ВИДЕО

Колонну спецподразделения "Тигр" удалось остановить возле автозаправки.

"Желающих помолиться за народ Украины много", - российское ТВ. ВИДЕО

Репортаж российского телеканала Рен-ТВ с бунтующего киевского Евромайдана идет вразрез с главными идеями подачи материалов из Киева.

Российское ТВ фальсифицирует факты: кровавый разгон Майдана был после бойни на Банковой. ВИДЕО

Российский телеканал "Россия 1" в программе "Вести недели" с Дмитрием Киселевым сознательно фальсифицирует хронологию событий в Украине.

Российское телевидение наградили "Оскаром" "за ложь и ахинею" об Украине. ВИДЕО

В прямом эфире выпуска новостей телеканала «Россия 24» украинский журналист передал своему российскому коллеге «Оскар» за ложь и необъективность при подаче информации об Украине.

Попытка введения чрезвычайного положения - это государственный переворот со стороны Януковича, - Яценюк. ВИДЕО

Попытки введения чрезвычайного положения - это не что иное, как государственный переворот со стороны Виктора Януковича

Российское телевидение утверждает, что на "Марш миллионов" в Киеве вышло пару сотен человек. ВИДЕО

Первый канал российского телевидения утверждает, что на "Марш миллионов" в Киеве сегодня вышло не более чем несколько сотен человек.



Евромайдановцев призвали формировать колонны и идти к Дому офицеров

На Майдане Независимости прозвучал призыв от ведущего митинга формировать колонны, чтобы пройти по улице Институтской и Крепостному переулку к улице Грушевского. Ведущий со сцены, установленной на Майдане Независимости, призвал «формировать колонны по 50-100 человек», чтобы «пройтись разогревающим шествием к Крепостному переулку, где находится Дом офицеров». Ведущий отметил, что участники шествия могут пообщаться с народными депутатами и своими глазами увидеть, что происходит в районе Дома офицеров, передает «Интерфакс-Украина». Напомним, сегодня сотрудники правоохранительных органов со всех сторон окружили Майдан Независимости

Обнародовано видео, как спецназ зачищал правительственный квартал

В интернете появилось видео, как бойцы внутренних войск МВД оттеснили митингующих из палаточного городка, расположенного на улице Грушевского со стороны Европейской площади.

Оттеснение произошло почти без конфликтов, хотя немногочисленные митингующие и пытались остановить движение солдат. Напомним, сегодня сотрудники правоохранительных органов со всех сторон окружают Майдан Независимости

Коммунист Царьков: Организаторы сноса памятника Ленину в Киеве должны быть наказаны

Война с памятниками Ленину – абсурдна, ведь именно благодаря ему Украина получила независимость и является сегодня такой, какой мы ее знаем

Четырем бойцам внутренних войск понадобилась «скорая»

Четыре бойца Внутренних войск МВД потеряли сознание на углу ул

Правоохранители освободили заложника

Во время проведения операции по освобождению заложника работниками УМВД Украины в Николаевской области задержан злоумышленник, который пытался ограбить ювелирный магазин



Ліквідовувати блокпости євромайданівців в урядовому кварталі столиці розпочали бійці внутрішніх військ.П...
Time: 01:28
Зупинити атаку міліції готуються протестувальники на Майдані Незалежності. Вони посилюють барикади та...
Time: 00:56
Не випробовувати терпіння влади і розблокувати київські вулиці та державні інституції закликав мітингувальників генпрокурор. Віктор Пшонка закликав активісті...
Time: 00:36
На досягненні консенсусу в українському суспільстві сподівається єврокомісар з питань розширення Штефан Фюле. Про це він заявив під час прес-конференції у Бр...
Time: 00:28
На Одещині зруйнували пам'ятник Леніну. Інцидент стався уночі в одному з парків Котовська Одеської області. Про понівечений постамент повідомили правоохоронц...
Time: 01:08
Підтримати українців, які виступають за євроінтеграцію, обов'язок Європейського союзу. Про це в Італії заявив президент Єврокомісії Жозе Мануель Баррозу.
Time: 00:19
Будівля Київради в облозі правоохоронців. Бійці внутрішніх військ загородили підходи до неї не лише з Хрещатика. Кілька десятків людей у формі, журналісти «5...
Time: 01:13

НОВОСТИ ПОЛИТИКИ УКРАИНЫ НОВИНИ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ, Россия, Тимошенко, Янукович, выборы, партия, оппозиция, БЮТ, регион
Политический пульс страны
Факты, хроники, комментарии...

Актуальные темы:



С 22 АПРЕЛЯ 2011 СУДИЛИЩЕ ГОНГАДЗЕ ПЕНСИОННАЯ РЕФОРМА ДИКТАТУРА
Майдан предпринимателей. Судилище над участниками Налогового Майдана Тимошенко. Политические репрессии: режим Януковича назначил Тимошенко 7 лет! ГОНГАДЗЕ. Кто организаторы убийства? Кучма? Литвин? ..? Дело замяли? Пенсионная реформа - пенсионный геноцид Репрессии против СМИ, цензура
Судилище над участниками
Налогового Майдана
Политические репрессии:
режим Януковича
назначил Тимошенко
7 лет!
Кто организаторы?
Кучма? Литвин? ..?
Дело замяли?
ПЕНСИОННЫЙ ГЕНОЦИД! РЕПРЕССИИ ПРОТИВ СМИ
УКРАЇНА МОВНА ПРОВОКАЦІЯ ВЫБОРЫ ЭКОЦИД ГРАБЁЖ
УКРАЇНА. Конституционный переворот Мовна провокація регионалов ВЫБОРЫ ЭКОЦИД. Украина. Харьков ГРАБЁЖ НАРОДА УКРАИНЫ
Конституционный
переворот
"РЕГИОНАЛОВ" Президента-2015 УКРАИНА, ХАРЬКОВ НАРОДА УКРАИНЫ

Суды превратили в инквизицию      Криминальная оккупация Украины

БАТЬКІВЩИНА, БЮТ, Тимошенко

ВО "БАТЬКІВЩИНА"

Юлія Тимошенко: наша мета – дострокове усунення від влади авторитарного режиму
31.jpg "Єдиний шанс - зараз, коли на майдани вийшли мільйони людей. Це не просте завдання. Його не можна виконати швидко. Це потребує наших спільних дій"
Юлія Тимошенко: думки ув’язненої про Нельсона Манделу
pr_a0260-1.jpg "Кажуть, що ув’язнення змушує тебе відчувати безпорадність і вразливість. Але правда життя політичного в'язня, особливо якщо він оголосив голодування, зовсім протилежна"
Юлія Тимошенко на прохання Євромайдану припинила голодування (відео)
pr_a5094.jpg "Стан здоров'я мами критичний. Зараз вона практично не встає з ліжка. Вона вже втретє голодує за такий короткий час", - сказала Євгенія Тимошенко

УДАР, Кличко

Партія "УДАР"

Автобуси з внутрішніми військами, які прорвали блокаду у Василькові вже дісталися Хрещатика

Автобуси з внутрішніми військами, які прорвали блокаду у Василькові вже дісталися Хрещатика. Про це повідомив народний депутат від «УДАРу» Тарас Кутовий. 

Автобуси з внутрішніми військами, які прорвали блокаду у Василькові вже заїхали до Києва

Автобуси з внутрішніми військами, які прорвали блокаду у Василькові вже заїхали до Києва. Про це повідомив народний депутат від «УДАРу» Тарас Кутовий.

Депутати від «УДАРу» виїхали на Одеську трасу, по якій з Василькова на Київ їдуть автобуси з внутрішніми військами

Народні депутати від «УДАРу» виїхали на Одеську трасу в бік Василькова, звідки рухаються автобуси з внутрішніми військами до Києва.

СВОБОДА, Тягнибок

ВО "СВОБОДА"

Юрій Бублик: "Автобуси зі спецназом, яким вдалося виїхати із училища у Василькові, заблокували на місцевому мості"

Активісти, які тримають облогу училища у Василькові, де розташувався військовий гарнізон спецназівців із Криму, повідомляють, що тримають облогу і далі. Про це 9 грудня 2013 року поінформував народний депутат України від ВО "Свобода" Юрій Бублик, який спілкувався з активістами по телефонну.

Черкасці вийшли підтримати київський Майдан

8 грудня 2013 на площі біля будівлі Черкаського міського виконавчого комітету відбулося народне віче. Близько тисячі черкасців вийшли підтримати однодумців, які в ці дні перебувають у Києві, де відстоюють честь України перед міжнародною спільнотою.

Маріуполь підтримує загальноукраїнську акцію протесту

7–8 грудня 2013 року в середмісті Маріуполя стартувала акція на підтримку київського Евромайдану. Представники опозиційних партій – ВО "Свобода", ВО "Батьківщина" та "УДАР", громадські активісти і просто небайдужі городяни, які беруть участь у маріупольському евромайдані, виступають проти зміни чинною владою Януковича евроінтеграційного курсу України, засуджують антинародну політику уряду і президента, а також висловлюють обурення силовими акціями "Беркута" у Києві з 30 листопада. Люди тримають плакати: "Ми не раби! А ти?", "Вставай, Україно!", а також скандують: "Україна це Европа!", "Слава Україні! Героям слава!".

КПУ, Компартія України, Симоненко

Компартія України

Александр Голуб: В Украине идет попытка неонацистского переворота
Снос памятника В.И. Ленину в центре Киева подтверждает намерение отдельных политических сил в Украине совершить неонацистский переворот. Такое мнение выразил народный депутат Украины от Компартии Александр Голуб в эксклюзивном комментарии корреспонденту ГолосUA. По его словам, свезенные с Западной Украины боевики …
Петр Симоненко: Варвары и вандалы – это настоящее лицо так называемой оппозиции
"Разрушение памятника Ленину в Киеве – это не просто акт вандализма. Это свидетельство того, что основной целью организаторов и вдохновителей нынешних протестных акций является не борьба за европейские ценности, а разжигание ненависти, устрашение несогласных, разрушение государственности Украины любыми способами. Вплоть …
Ольга Борита: "Оппозиция” действует по принципу "чем хуже – тем лучше”
Тимошенко и ее «оранжевые» соратники своими "газовыми соглашениями” загнала страну в долговую яму. И теперь "оппозиционеры” настаивают на возобновлении переговоров с МВФ, требующим повышения коммунальный тарифов. А у Китая, который не выдвигает никаких условий в обмен на финансовую помощь, просят …


СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА

Ещё новости: УНИАН, Ukranews, Ukr.net, Главком, Украина без Януковича!, Досье, Факты, Вікна, ОстроВ, 5 канал, ОБКОМ



Парламент Таиланда ушел в отставку после массовых акций протеста (видео)
Пiсля масових протестiв пiшов у вiдставку парламент Таiланду. Прем'eр Йiнглак Чiнават вирiшила - так вдасться уникнути кровопролиття в краiнi. У столицi, Бангкоку вже мiсяць тривають акцii протесту. Дiйшло до збройних сутичок, у них загинула одна людина. Демонстранти захопили адмiнбудiвлi там органiзували своi штаби.
Глава польского МИДа считает ошибочным требование об отставке Януковича (видео)
Украiнська опозицiя припускаeться помилки, вимагаючи вiдставки Вiктора Януковича. Так вважаe мiнiстр закордонних справ Польщi Радослав Сiкорський. За його словами, глава держави e тieю людиною, яка приймаe рiшення щодо створення коалiцiйного уряду або пiдписання угоди про асоцiацiю.
Эштон завтра прилетит в Украину, - СМИ
Верховный представитель ЕС по вопросам внешней политики и политики безопасности, вице-президент Европейской комиссии Кэтрин Эштон прибудет в Украину во вторник с целью поиска выхода из сложившегося в стране политического кризиса. Ожидается, что верховный представитель встретится со всеми вовлеченными в конфликт сторонами.
Филиппинские повстанцы добились автономии
Правительство Филиппин и мусульманские повстанцы заключили соглашение о разделе власти, которое может положить конец одному из самых длительных военных конфликтов в Азии. Договор предусматривает создание на юге страны новой автономной области. Власти автономии наделяются исключительными полномочиями в сфере торговли и инвестиций.
Солидарность с украинским "евромайданом" выразили в разных странах (видео)
Солiдарнiсть iз киiвським маршем мiльйонiв висловили у рiзних краiнах свiту. Мiтинги влаштували украiнськi студенти закордонних вишiв та дiаспора. Понад 200 людей з нацiональною символiкою Украiни вийшли на вулицi польського Вроцлава. Iнiцiативу пiдтримали небайдужi поляки та голова мiськради Яцек Оссовський.
Добкин начал сбор средств на восстановление памятника Ленину в Киеве
Председатель Харьковской областной государственной администрации Михаил Добкин начал сбор средств на восстановление памятника Владимиру Ленину в центре Киева. "Завтра открываю счет, для восстановления памятника Ленину в Киеве. Внесу на счет 50 000 грн. Все, кто презирает Вуек за их тупизм, присоединяйтесь", - отметил он.
Глава МИД Европарламента угрожает Украине "списком Магнитского" (видео)
Головний дипломат ґвропарламенту - нiмець Ельмар Брок - побував на ґвромайданi та у киiвських лiкарнях. Вiн заявив: якщо Янукович не покараe винних у жорстокому розгонi студентiв - ґвропа може створити свiй "список Магнiтського". Влада пообiцяла, що всi вiдповiдальнi за побиття мирних людей будуть покаранi.
Баррозу призвал Януковича уважать гражданские права в Украине (видео)
Голова ґврокомiсii закликав поважати громадянськi права в Украiнi. Про це йшлося у телефоннiй розмовi мiж Януковичем та Жозе Мануелем Баррозу. Передусiм Баррозу закликав президента Украiни до максимальноi стриманостi. А з напруженоi ситуацii, яка склалася в краiнi, запропонував виходити через дiалог з опозицieю.
Квасневский раскритиковал политику Европы в отношении Украины (видео)
Екс-президент Польщi Олександр Квасневський розкритикував полiтику Брюсселя щодо Украiни. В iнтерв'ю впливовому нiмецькому тижневику "Шпiгель" полiтик заявив про те, що ґС варто надати Украiнi короткотермiнову допомогу i послабити вимоги Мiжнародного валютного фонду щодо надання нових кредитiв.
Генсек ООН призвал Януковича к мирному диалогу с оппозицией (видео)
До мирного дiалогу закликав Вiктора Януковича генеральний секретар ООН. Про це йшлося у телефоннiй розмовi Пан Гi Муна iз украiнським президентом. Пiд час бесiди генеральний секретар висловив занепокоeння ситуацieю в краiнi i пiдкреслив, що не можна вдаватися до насильства.
СБУ возбудила дело за попытку государственного переворота (видео)
Служба безпеки Украiни порушила справу за фактом спроби вчинення "державного перевороту". Зазначу, справу порушили не проти когось конкретно, а за фактом. Однак у повiдомленнi СБУ йдеться, що до захоплення влади - причетнi "окремi полiтики". Пiдозрюваних поки що немаe. Iх маe встановити слiдство.
Семнадцать суток Евромайдана. Политическое решение все еще не найдено (видео)
Уже семнадцать суток продолжается Евромайдан. Политика в прямом и переносном смысле вышла на улицу, но она по-прежнему делается и в коридорах власти, и в стенах парламента, и в кабинетах высокопоставленных чиновников. Оппозиция не отступает от самых радикальних требований - отставки правительства и досрочных выборов.
Американцы на стороне протестующих украинцев (видео)
Заместитель госсекретаря США Виктория Нуланд, которая на днях побывала в Киеве на саммите министров иностранных дел ОБСЕ, во время встречи с лидерами украинской оппозиции дала им понять, что правительство США предостерегает их от радикальных действий, которые могут привести к обострению ситуации и насилию.
Украинцы для нас важны, мы готовы поддержать их, - представитель Еврокомиссии (видео)
Евромадан на этой неделе продолжал удивлять Европу. Интересовали Брюссель два вопроса: во-первых - как долго на морозе продержатся украинцы. А во-вторых, не предпримет ли власть опять попытки разогнать митинг. В телефонах и гаджетах сотрудников Еврокомиссии - письма с последними новостями из Киева и Москвы.
"Евродискотека" и "движуха": В России по-своему рассказывают о событиях в Украине (видео)
Президент Украины Виктор Янукович на этой неделе нанес официальный визит в Китай, где подписал договор о дружбе и сотрудничестве с КНР, а также несколько соглашений, которые приведут в Украину китайские инвестиции на сумму 8 миллиардов долларов. На обратном пути президент залетел в Сочи, где провел рабочую встречу с Путиным.
Арбузов рассказал об итогах поездки Януковича в Китай
Украинская делегация в Китае подписала 22 соглашения, позволяющих начать целый ряд совместных проектов, сообщил первый вице-премьер-министр Сергей Арбузов. По его словам, наиболее значимым соглашением является совместное ипотечное кредитование на 15 миллиардов долларов на 15 лет.
"Регионал" призвал отправить Саакашвили в музей, а не на Майдан
Народный депутат Украины от Партии регионов Владимир Макеенко осудил приезд в Украину экс-президента Грузии Михаила Саакашвили и его выступление на Майдане Независимости. По словам "регионала", приезд экс-президента Грузии можно расценивать как вмешательство в дела другого государства.
Генсек ООН призвал Украину к мирному диалогу
Генеральный секретарь ООН Пан Ги Мун провел телефонный разговор с президентом Украины Виктором Януковичем. В частности он обратился к Януковичу для налаживания в Украине мирного диалога с целью разрядить текущую политическую напряженность в стране и подчеркнул, что не должно быть никакого насилия.





Ештон прибуде в Україну завтра і пробуде тут два дні

Як повідомив президент Єврокомісії Жозе Мануель Баррозу, верховний представник ЄС з питань зовнішньої політики і політики безпеки, віце-президент Кетрін Ештон прибуде в Україну вже у вівторок.

Внутрішні війська, які прорвали блокаду у Василькові, дісталися Хрещатика, - УДАР

Як повідомив нардеп від УДАРу Тарас Кутовий, автобуси з внутрішніми військами, які прорвали блокаду у Василькові, вже дісталися Хрещатика.

Міліцію повідомили про замінування київського метро

На гарячу лінію "102" надійшло повідомлення від невідомого про нібито мінування трьох станцій метро - "Театральної", "Хрещатика", "Майдану Незалежності".

На Майдані Незалежності – три тисячі людей

Незважаючи на заметіль, на Майдан Незалежності сходяться мітингувальники, зараз на площі близько трьох тисяч прихильників євроінтеграції.

Внутрішні війська виїхали з Василькова для заміни особового складу, - міліція

Колона автобусів з військовослужбовцями внутрішніх військ рухається з Василькова на Київ. Між правоохоронцями та протестувальниками відбулися зіткнення через перешкоджання виїзду автобусів.

Мітингувальники провокують на конфлікт, - ГПУ

Мітингувальники сьогодні, 9 грудня, "лежачим" протестом знову заблокували прохід до будівлі Генеральної прокуратури України.

"Беркутівці” прорвали блокаду активістів у Василькові: люди зупинили їх на трасі [Відео]

До Василькова прибув загін "Беркуту”, який заблокував мітингувальників, що перекривали виїзди із військової частини. Після цього 8 автобусів із 730-ма спецпризначенцями виїхали в бік Києва.
+Відео

Кетрін Ештон прилетить в Україну завтра, - джерело в Єврокомісії

Верховний представник ЄС з питань зовнішньої політики і політики безпеки, віце -президент Єврокомісії Кетрін Ештон прибуде в Україну у вівторок.

У Москві не чули "ясного бажання” України приєднатися до МС

Глава Мінекономрозвитку РФ Олексій Улюкаєв заявив, що поки немає ніяких попередніх домовленостей про приєднання України до Митного союзу.

У Києві 10-бальні затори

Станом на 9-ту годину, за даними сервісу Яндекс.пробки, рівень заторів у столиці становить 10 балів.
+Відео

Євромайдан. Хроніка 8 грудня

Події, що стались в Україні 8 грудня – це вже історія. Хроніка подій - від світанку до пізньої ночі.
+Відео

В Маріїнський парк стягуються прихильники влади

У Маріїнському парку продовжується мітинг прихильників Президента і Партії регіонів. Наразі там зібралося близько тисячі учасників.

Біля ВР антимайданівці встановили армійські намети

Зранку у Маріїнському парку зібралося близько тисячі прихильників Партії регіонів. Частина з них одягнені в дощовики з написами "Янукович – наш Президент". Люди тримають у руках прапори Партії регіонів і жовто-блакитні стяги.
+Відео

За Леніна ще нікого не затримали, - міліція

Речник столичної міліції Ольга Білик повідомила, що за фактом знесення пам’ятника Леніну у центрі Києва відкрито кримінальне провадження, однак ще нікого не затримано.
+Відео

Барикади Євромайдану добудували лавками і заварили [Фото]

Вночі загони самооборони укріпили барикади на вулицях Грушевського та Шовковичній лавками та кам'яними клумбами. Металеві конструкції навколо Євромайдану зварили.

POLITICON (с ретрансляцией на: i.ua)Добавить политическую новость

Азаров: Янукович ничего не подписывал в Сочи
Азаров опровергает заявления евроинтеграторов о том, что Янукович подписывал какие-то документы в Сочи.

"Хочу подчеркнуть, что правительством для подписания не готовился ни один документ на вчерашние переговоры (с Путиным в Сочи) и, безусловно, ни один документ не был подписан", - заявил Азаров.

Кроме этого он подчеркнул: "Вопрос Таможенного союза вчера на встрече президентов Украины и России вообще не обсуждался. Я категорически опровергаю слухи и спекуляции на эту тему".

Politicon
... >>>
07.12.2013
Янукович якобы подписал соглашение с Россией
В украинских СМИ распространилась информация о том, что Янукович подписал соглашение с Россией, обязывающее Украину вступить в ТС. Распространители информации ссылаются кто на кого, в частности, Украинская правда и Корреспондент кивают на журналиста The Economist Эдварда Лукаса, который утверждает, что Янукович согласился на вступ Украины в ТС.

СМИ пишут, что Виктор Янукович в пятницу, 6 декабря, подписал стратегическое соглашение с Россией, которое включает в себя обязательства о присоединении к Таможенному союзу. Кроме обязательств там есть о цене на газ в 200 долларов и о присоеденении Украины к Таможенному союзу.

Кроме этого, один из евроинтеграторов, Яценюк, утверждает, что Янукович намерен подписать Соглашение о вступлении Украины в ТС 17 декабря.

Politicon
... >>>
07.12.2013
Предприниматели: Януковичу, Азарову, Кернесу, прокуратуре!
О провокациях среди предпринимателей.

предприниматели, провокации В то время, когда в Киеве происходят массовые протесты, когда митингующие люди штурмуют здание Кабинета Министров и строят баррикады на площадях, некие провокаторы на рынке Барабашово в Харькове ходят по магазинам и вымагают на любой товар сертификаты качества у торговцев, угрожая закрытием магазинов. Сначала спрашивают общие документы, потом требуют разные накладные (которые для нас необязательны), а потом переходят к сертификатам и угрозам. Если нет сертификата - они отстают за 600 грн. в месяц. Но даже когда есть все документы, в том числе и сертификат (кстати, тогда у них глаза выпучиваются от удивления) они всё равно ищут к чему бы придраться, чтобы сорвать денег.

На наш взгляд, это делается в провокационных целях, чтобы обозлить предпринимателей, настроить нас против правительства.

Просим вас принять незамедлительные и жесткие меры против этих вымогателей, пресечь их подрывную деятельность. Также просим проделать это публично, образцово-показательно, показав результаты через СМИ, чтобы другим не повадно было.

4 декабря 2013 года
Предприниматели рынка "Барабашово", Харьков... >>>
03.12.2013



#Євромайдан Теребовля. З фракції регіонів виходять депутати райради

Прапор Євросоюзу встановили на адмінбудинку райради в Теребовлі, що на Тернопіллі. Таке рішення Теребовлянська районна рада ухвалила ще 3 грудня на позачерговій сесії. Тоді ж депутати прийняли  заяву щодо суспільно-політичної ситуації в Україні. У цьому документі вони висловили обурення з приводу "розгону” мирного мітингу на Майдані Незалежності в ніч з 29 на 30 листопада 2013 року. …

Люди у Василькові зупинили та знову заблокували спецпідрозділ внутрішніх військ "Тигр”

9 грудня о 9:55 спецпризначенці проправлися із бази у Василькові.

Луцький #Євромайдан вимагає відставки уряду

Вже третій тиждень лучани мітингують проти диктатури, підтримуючи євроінтеграцію дерави.  У неділю, 8 грудня, продовжилися багатотисячні мітинги в столиці Волині. О 13:00 на Театральному майдані зібралось понад три тисячі мітингувальників, хоча до завершення акції учасників нараховувалося до п’яти тисяч. До українців зі сцени виступали місцеві політики та громадські діячі. Дупутат Волинської обласної ради Олександр Пирожик…

Запоріжжя масово вийшло на свій #Євромайдан

8 декабря в 12 часов начался самый многочисленный митинг за все время проведения запорожского Евромайдана. Можно сказать, что именно наибольшим количеством людей принимавших участие во вчерашней акции протеста этот митинг отличался от всех предыдущих. Люди, подходившие к микрофону, выражали свое недоверие центральной, областной и городской властям. Разбавил акцию протеста выход запорожского губернатора Александра Пеклушенко к…



Партію регіонів вимагають визнати злочинною організацією

Громадянський рух "Спільна Справа” закликав членів Партії регіонів до масового виходу з партії. Про це під час виступу на Євромайдані заявив координатор руху Олександр Данилюк. "Після жорстокого побиття дітей, котрі мирно відстоювали своє європейське майбутнє, Партія регіонів, яка солідарно з … Продовження

Часть депутатов может выйти из ПР – регионал

Народный депутат из фракции Партии регионов Виктор Бондарь допускает, что еще часть депутатов могут выйти из парламентской фракции ПР. Об этом сегодня он сообщил в комментарииУНИАН. Политик объяснил, что это будет реакция на нечеловеческие действия беркутовцев и провал Соглашения об … Продовження

Ректор "Могилянки” призвал студентов выйти на "евромайдан”

30 декабря в ответ на события на киевском "евромайдане”, президент Киево-Могилянской академии Сергей Квит через Facebook призвал Могилянское общество присоединиться к народному вече, передает УНН. "Дорогие могилянцы! В это трудное время призываю Вас поддержать инициативу нашего студенчества и собраться 1 декабря … Продовження

В ніч перед мітингом суд заборонив проводити масові акції в центрі Києва

  Фото: www.pravda.com.ua Окружний адміністративний суд Києва заборонив мітинги на Майдані незалежності , Європейській площі , вулицях Банкова , Грушевського , Богомольця з 1 грудня 2013 до 7 січня 2014 року. Про це повідомляє "5 канал”. Таким чином, суд задовольнив позов … Продовження



#Євромайдан Як Андрій Пишний 4 автобуси спецпризначенців з Ваcількова на Київ випускав. Фото. Відео

  В інтернеті виклали відео як права рука зрадника Яценюка нардеп Пишний 4 автобуси спецпризначенців з Ваcількова на Київ випускав:        

#Євромайдан «Обережно! Власник-регіонал». Фото

  У Львові активісти обклеюють наліпками із написом "Обережно! Власник-регіонал” заклади, що належать членам партії регіонів. Про це повідомив Костянтин Беглов. «Україно, переймай досвід!», — радять львівські євромайданівці.

#Євромайдан Китайские СМИ сняли ролик о Януковиче. Видео

  Китайские новости сделали мультипликационные репортаж о приезде Виктора Януковича в Китай. В конце ролика предлагается оставить свое мнение о главе украинского государства и его действиях. Стоит напомнить, что Янукович в ходе визита в Китай не подписал ни одного контракта, из тех, что планировались. таким образом, визит носил ознакомительный характер. В видео показана жизнь Януковича, [...]

Створено сайт про репресованих на #Євромайдан: В’язні Банкової

    Родичами та друзями про по-звірячому побитих Беркутом 1 грудня 20013 року та репресованних громадян створено сайт «В’язні Банкової», повідомляє Спротив. На порталі наводиться список та фотографії політв’язнів. Також бажаючі можуть допомогти матеріально родинам жертв тоталітарного режиму Януковича. Зокрема, це: Єгор Превір, 27 років, випускник КНУБА, член історичного клубу реконструкції "Червона зірка”. Картка ПриватБанку [...]



Мітингувальники оприлюднили список речей, які конче необхідні Євромайдану

Новини від ТСН Мітингувальникам потрібні генератори, бензин, дрова, wi-fi-роутер та інше.
Автобуси з силовиками з Василькова вже дісталися Києва – депутат

Новини від ТСН Нардеп від УДАРу стверджує, що бачив колону силовиків, а свободівець каже, що жоден автобус не виїхав з Василькова. 
В Одеській області розбили пам'ятник Леніну

Новини від ТСН Міліція веде пошук підозрюваних.
ГПУ сьогодні допитає нардепа Пашинського у справі про силовий розгін Євромайдану

Новини від ТСН Сергій Пашинський викликається на допит в якості свідка .
Яценюка викликали на допит у Генпрокуратуру

Новини від ТСН Опозиціонер має прийти на допит о 15:00.
Західні ЗМІ про повалення Леніна: це символ розриву зв'язків з Росією

Новини від ТСН Західна преса не вважає повалення пам'ятника Леніну в Києві вандалізмом.
У Київ з Василькова рушила колона автобусів з силовиками - міліція

Новини від ТСН В міліції повідомили про зіткнення з мітингувальниками.




Львовский Евромайдан изменил формат работы

Теперь его деятельность будет направлена на вывоз и поддержку людей в Киеве.

Отказ Украины от международного посредничества шокировал европейцев

Власти сами попросили о помощи, но отказались от нее спустя сутки.

"Атаманы" снова не имели проблем

WSB уже не та или это мы такие сильные?



Гідрометцентр прогнозує потепління із четверга

Український гідрометеорологічний центр прогнозує підвищення температури повітря до від 0 до -5 градусів на території України 12-14 грудня.

Міліція отримала повідомлення про "мінування" метро в центрі Києва

До чергової частини столичної міліції надійшло анонімне повідомлення про замінування центральних станцій метрополітену.

"Тигр" доїхав до Михайлівської

Автобуси з внутрішніми військами, які прорвали блокаду у Василькові станом на 11:13 вже заїхали до Києва.

Лавина пішла: у Одеській області вночі зруйнували Леніна

Невідомі особи вночі пошкодили пам’ятник Володимиру Леніну, встановлений біля клубу залізничників в одному з парків міста Котовська Одеської області.

Артем Полежака висміяв російські ЗМІ, які поливають брудом Україну

Поет і громадський активіст Артем Полежака присвятив вірш російським ЗМІ, які подають спотворену і викривлену інформацію про події в Україні.

Януковичу і Путіну готують на підписання 13 документів

У ході зустрічі президентів Росії Володимира Путіна і України Віктора Януковича планується підписати близько 13 документів.

Бізнес закликають активно висловити владі, все що накипіло

Українська опозиція закликає представників бізнесу активніше брати участь у революції.

Медведчук заїкнувся про референдум: "На Майдані навряд чи більше 1% населення"

"Саме воля народу України і є остання інстанція. Не президента, не Ради й навіть не Майдану – бо при всьому масштабі мітингів кількість його учасників навряд чи більша 1% населення країни", - заявляє Медведчук

Прем'єр-міністр Таїланду розпускає парламент

"На цьому етапі, коли багато людей з багатьох груп виступають проти уряду, найкраще - віддати владу тайському народу і провести вибори"


Юрій Луценко: У нас дві дороги - у в'язницю або до перемоги

Я закликаю підтримувати лідерів, але розумом, а не серцем. Потрібно сумніватися. І в лідерах, і в мені, і взагалі в усьому що відбувається. Беззастережно вірити політикам - погана прикмета. Це - причина поразки помаранчевої революції. (рос)

Mon, 09 Dec 2013 10:37:59 +0200

Марш мільйонів. ОНЛАЙН

Українську владу закликають негайно визволити активістів, протиправно утримуваних під вартою, домогтися виведення спецпризначенців з вулиць Києва та інших міст і унеможливити насильство щодо мирних демонстрантів.

Sun, 08 Dec 2013 11:14:01 +0200

A Day and a Night of Viktor Yanukovych

Yanukovych went hunting and "Berkut" drowned EuroMaidan in blood. According to information from a variety of independent sources, the management of this operation was assumed by Andrei Kliuev, the National Security Council Secretary.

Sun, 08 Dec 2013 06:51:06 +0200

#Євромайдан. 6 грудня. ОНЛАЙН

15-й день стоїть #Євромайдан. Мітингувальники пікетують Адміністрацію президента, Кабінет міністрів, Генпрокуратуру, Шевченківський суд. 15-й день стоїть #Євромайдан. Мітингувальники пікетували Адміністрацію президента, Кабінет міністрів, Генпрокуратуру, Шевченківський суд, офіс СКМ, заправки WOG.

Fri, 06 Dec 2013 17:00:16 +0200



В областях Украины прошло Народное вече
На Народное вече в областных центрах Украины собрались тысячи людей. Одни произносили речи с требованием отставки правительства и президента, другие собирали теплые вещи и продукты участникам киевского Евромайдана, третьи просто молились.
Блокированный правительственный квартал в Киеве заполняется сторонниками разных политсил
Сегодня утром, 9 декабря, на территории заблокированного правительственного квартала в Киеве начинают собираться как участники протестов против власти, так и сторонники Партии регионов.
Автобусы с Тигром прорвались через Евромайдан в Василькове и направляются в Киев - Facebook
По разным данным, от 15 до 30 автобусов с бойцами спецподразделения Тигр сумели выехать из пикетированного активистами Евромайдана летного училища в Василькове, и в настоящее время находятся недалеко от Киева.
Корреспондент: Идет волна народная. Во что выльются охватившие Украину массовые акции протеста
За последнюю неделю Киев и другие города несколько раз охватывали народные волнения. Нынешний Майдан менее многочислен, чем его предшественник 2004 года, но не менее значим, - пишет Руслан Перетокин в № 28 журнала Корреспондент от 6 декабря 2013 года.
Митингующие задержали 17-летнего, бросившего петарду в Беркут
Вчера, 8 декабря, протестующие задержали 17-летнего молодого человека, бросившего петарду в сторону бойцов спецподразделения Беркут.
Посол США в Украине отложил визит в Чикаго из-за ситуации в Киеве
Посол США в Украине Джефри Пайятт отложил визит в Чикаго, запланированный на 10 декабря, в связи с напряженной ситуацией в Украине.
В Запорожье неизвестные выстрелили в автомобиль участника акции протеста
Вчера, 8 декабря, в Запорожье во время акции солидарности с киевским Евромайданом, в которой приняли участие около пяти тысяч горожан, неизвестные обстреляли один из автомобилей, сопровождавший шествие.
Партия Кличко просит у киевлян прощения за перекрытие улиц в центре города
Партия УДАР Виталия Кличко попросила прощения у киевлян за временные неудобства в связи с перекрытием улиц центре города.


Янукович превращается в "политического зверя", которого нужно вывести из процесса — мнение
Если власть не сядет за стол переговоров, то Виктор Янукович окончательно превратится в аристотелевского "политического зверя", которого нужно будет выводить из политического процесса, считает историк Ярослав Грицак
Милиция начала задержание лиц, непричастных к сносу Ленина — УДАР
Правоохранители начали задерживать людей за снос памятника Ленину, но задерживают совсем непричастных к инциденту лиц
Сторонники "регионалов" прекратили митинговать под Радой
В палаточном городке в Мариинском парке остались несколько десятков активистов. Подходы в палаточный городок и к месту проведения митинга прежнему охраняет милиция
Швеция призывает Украину сесть за круглый стол
МИД Швеции считает, что Украине необходим круглый стол для поиска выхода из кризиса
"Зловещее" российское ТВ готовится атаковать евросторонников Украины — глава МИД Швеции
Глава Министерства иностранных дел Швеции Карл Бильдт заявил, что российское государственное телевидение прилагает все большие усилия, чтобы атаковать сторонников Евросоюза в Украине
Певица Руслана считает вандализмом снос памятника Ленину
Певица Руслана заявила, что осуждает акты вандализма, дикости, насилия и всего, что может разъединить и расколоть украинцев


Янукович ночью провёл тайное совещание по противодействию Евромайдану

Минувшей ночью Виктор Янукович провел со своим окружением тайное совещание, где обсуждалась стратегия противодействия Евромайдану.

Из-за массовых протестов в Таиланде распустили парламент

Премьер - министр Таиланда Йинглак Чинават объявила о роспуске парламента страны и назначении досрочных выборов.

Генсек ООН по телефону поговорил с Януковичем

Пан Ги Мун потребовал от украинского президента избегать насилия, а Виктор Янукович пообещал, что инициирует консультации для диалога и разрядки ситуации.

Если не накажут виновных в избиении мирных демонстрантов, Европа введет персональные санкции, – Эльмар Брок

К мирному решению сложной политической ситуации призвали Украину члены Европейской народной партии, которые пришли вчера на Майдан Независимости.

Зачем оппозиция послала людей на правительственный квартал

Решение о передвижении митингующих по всему «правительственному кварталу» было принято для того, чтобы визуально увеличить число людей, принимающих участие в акции «Народное вече Марш миллионов».

Левченко подал в ЦИК неправдивую информацию о месте работы, – статья

По информации ЦИК Юрий Левченко работает руководителем аналитической службы ВО «Свобода», но по данным Управления кадров Аппарата Верховной Рады Украины, он числится на госслужбе помощником народного депутата.

Медведчук: Граждане не должны подрабатывать массовкой у оппозиции

В своем блоге на сайте «Корреспондент» лидер Общественного движения «Украинский выбор» Виктор Медведчук осудил отношение оппозиционеров к Конституции Украины и призывы возобновить переговоры с ЕС.

Оппозиция под руководством США готовит кровь и транспортный коллапс

Пиарщик, который находится в Киеве с октября сего года, взял под свой контроль массовые акции партий «Батькивщина» и «Удар» и координирует их с посольством США. Технологии революции американских специалистов уже отработаны в Грузии.

Квасьневский раскритиковал политику Брюсселя в отношении Украины

Бывший президент Польши раскритиковал политику Брюсселя в отношении Украины, обвинив Евросоюз в наивности. Запад недооценивает того, что сейчас происходит в Киеве.



Титушко отказал майору СБУ: На митинг ПР я не пойду даже за деньги, а на Евромайдане меня не любят. ВИДЕО

Известный российский пранкер vovan222 - человек, который разыгрывает по телефону, спровоцировал Вадима Титушко на удивительное откровение.

Протестующие сдерживают "Тигр" в Василькове: 15 машин прорвались на Киев. (Обновлено) ВИДЕО

Колонну спецподразделения "Тигр" удалось остановить возле автозаправки.

"Желающих помолиться за народ Украины много", - российское ТВ. ВИДЕО

Репортаж российского телеканала Рен-ТВ с бунтующего киевского Евромайдана идет вразрез с главными идеями подачи материалов из Киева.

Российское ТВ фальсифицирует факты: кровавый разгон Майдана был после бойни на Банковой. ВИДЕО

Российский телеканал "Россия 1" в программе "Вести недели" с Дмитрием Киселевым сознательно фальсифицирует хронологию событий в Украине.

Российское телевидение наградили "Оскаром" "за ложь и ахинею" об Украине. ВИДЕО

В прямом эфире выпуска новостей телеканала «Россия 24» украинский журналист передал своему российскому коллеге «Оскар» за ложь и необъективность при подаче информации об Украине.

Попытка введения чрезвычайного положения - это государственный переворот со стороны Януковича, - Яценюк. ВИДЕО

Попытки введения чрезвычайного положения - это не что иное, как государственный переворот со стороны Виктора Януковича

Российское телевидение утверждает, что на "Марш миллионов" в Киеве вышло пару сотен человек. ВИДЕО

Первый канал российского телевидения утверждает, что на "Марш миллионов" в Киеве сегодня вышло не более чем несколько сотен человек.

"Марш миллионов" в Киеве: Океан митингующих на Евромайдане с высоты новогодней елки. ВИДЕО

Один из активистов Евромайдана снял сегодняшний "Марш миллионов" с высоты новогодней елки, которую пытались установить на Майдане Независимости.



Вадик Титушко стал делать политические заявления (ВИДЕО)

Известный российский пранкер спровоцировал Вадима Титушко на странные откровения.

Сбежавший в Америку ректор поддержал Майдан

Сбежавший из-под домашнего ареста ректор Налоговой академии Петр Мельник нежданным приветом отозвался из штата Калифорния

Люди продолжают разбирать памятник Ленину себе «на память»

На бульваре Тараса Шевченко люди продолжают разбивать поваленный вчера памятник Ленину на мелкие части. Как сообщает корреспондент «Главкома», сейчас возле остатков памятника находятся около трех десятков человек

Нацбанк убеждает граждан, как все хорошо (ВИДЕО)

И.о директора Генерального экономического департамента Национального банка Украины Елена Коваленко уверяет, что в Украине сохраняется ценовая стабильность

Не для цього ми з Вами вийшли на Майдан...

Любомир Гузар, Мирослав Попович, Євген Сверстюк, ректор Могилянки Сергій Квіт, письменник Юрій Андрухович...



Колона з кількох десятків автобусів, «Камазів» і «Зілів» з бійцями внутрішніх військ під'їжджає до Києва....
Time: 00:30
Близько двох тисяч закарпатців зібралися в Ужгороді аби підтримати київських активістів. Учасники тамтешнього Віче встановили новорічну ялинку. Кожен охочий ...
Time: 01:03
Розширений євромайдан вистояв 18т ніч. Мітингувальники добудовали нові барикади біля урядового кварталу.Вони встановили кілька нових армійських наметів непод...
Time: 01:01
Недільний «Марш мільйонів» та повалений пам'ятник Леніну підживив інтерес світу до України. Події в Києві знову серед найгарячіших медійних тем по всій Європі.
Time: 01:57
Вночі ж учасники розширеного євромайдану добудовали нові барикади біля урядового кварталу. Сутичок з правоохороцнями не було.Побоюючись розгону та провокацій...
Time: 02:20
Знесення пам'ятника Леніну в Києві є важливим кроком у процесі позбавлення України від радянського минулого. Про це в інтерв'ю телеканалу «Ті-Ві-Ен-24» заяви...
Time: 00:22
Колона з 20 автобусів, камазів і зілів з міліціонерами рушає на Київ. Вони прорвали блокаду у Василькові. Про це телефоном розповів свідок подій. За його сло...
Time: 00:24

E-mail: politicon1@at.ua © Владелец аккаунта, наименование, оформление, база данных, контент сайта, 2007—2015


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Рейтинг сайта по данным Alexa Internet
Вебвизора от Yandex.Metrika на сайте НЕТ!
52.90.181.205

гостевой вход politicon Вверх






Хостинг от uCoz
Счётчик от uCoz:



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0