Politicon Кровавый госпереворот и гражданская война в Украине 23 февраля! Харьков, площадь, Ленин, защита города от бандеровских банд
«  Декабрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031


 РАЗДЕЛЫ:

  Партии

  СМИ, блок 1

  СМИ, блок 2

 Архив по 30.06.2011

Приветствую Вас, Гость 22.05.2024, 04:29

Весь архив » 2013 » Декабрь » 20 » 20.12.2013-1 »

00:30
20.12.2013-1

СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА

Ещё новости: УНИАН, Ukranews, Ukr.net, Главком, Украина без Януковича!, Досье, Факты, Вікна, ОстроВ, 5 канал, ОБКОМ



Белый дом не будет расширять "список Магнитского" (видео)
Бiлий Дiм не збираeться поповнювати "список Магнiтського". Цieю заявою адмiнiстрацiя Обами спростувала спекуляцii преси щодо розширення перелiку ще на двадцять прiзвищ. Зараз до нього входить 18 росiян, якi за американськими даними причетнi до смертi аудитора Сергiя Магнiтського. Iм заборонено в'iзд до Сполучених Штатiв.
Американского генерала отправили в отставку из-за пьянства и разврата в Москве (видео)
Вiдрядження в Росiю поклало край кар'eрi генерала вiйськово-повiтряних сил США. Майкл Керi у липнi цього року прибув у Москву для вiйськових навчань, натомiсть заплямував честь мундира. Генерал-майор сильно пив, грубiянив i проводив час у компанii пiдозрiлих жiнок. Пiсля повернення Керi з Росii Пентагон почав перевiрку.
Путин пообещал отпустить Ходорковского (видео)
Президент Росii зробив приголомшливу заяву про помилування Михайла Ходорковського. Про це Путiн повiдомив уже закiнчивши спiлкування зi СМI. Це один iз найвiдомiших росiйських арештантiв - колишнiй нафтовий магнат. Його засудили за шахрайство, за ­ратами вiн провiв 8 рокiв. I лише тепер написав прохання про помилування.
Президент Украины обсудил евроинтеграцию с чиновниками ПАСЕ (видео)
ґвроiнтеграцiйний курс Украiни обговорили напередоднi Президент Украiни i представники ПАРґ. Вiктор Янукович i спiвдоповiдачi Монiторингового комiтету Парламентськоi асамблеi Ради ґвропи Майлiс Репс i Марieтта де Пурбе-Лундiн говорили про спiвпрацю. I не тiльки. Розглянули широке коло питань зовнiшньоi i внутрiшньоi полiтики.
Россия помешала Совбезу ООН принять заявление, осуждающее Сирию
Россия в пятницу воспрепятствовала принятию подготовленного США заявления Совета Безопасности ООН, осуждающего правительство Сирии за активизацию наступления на город Алеппо. Россия не допустила включения в текст заявления каких-либо упоминаний о военной тактике, используемой президентом Сирии Башаром Асадом.
Кубинцам разрешили покупать новые автомобили (видео)
Куба зробила ще один крок до ринковоi економiки. Вiдтепер мiсцевi жителi зможуть купувати новi автомобiлi, не питаючи дозволу в держави. Отримання дозвiльних документiв було обов'язковим понад пiвсторiччя, з часу революцii. Два роки тому влада вже послабляла правила - тодi уряд дозволив людям купувати одне в одного старi автiвки.
Россия не отказывается от идеи въезда для украинцев по загранпаспортам
Россия не отказывается от идеи введения въезда на свою территорию граждан Украины исключительно по заграничным паспортам. Об этом заявил заместитель главы министерства иностранных дел РФ Григорий Карасин. Именно этот работник МИД отвечает за отношения со странами СНГ в структуре своего ведомства.
Посол США призывает украинские власти отчитаться о "московских соглашениях"
Посол США в Украине Джеффри Пайетт призывает украинские власти предоставить гражданам полный отчет о подписанных соглашениях с Россией во время визита президента Виктора Януковича в Москву 17 декабря. К заключенным соглашениям между Януковичем и президентом России Владимиром Путиным есть много вопросов.
Во Франции политика оштрафовали за публичное оскорбление цыган (видео)
У Францii Жан-Марi Ле Пена оштрафували на 5 тисяч eвро - за публiчну образу ромiв. Засновник ультраправоi партii Нацiональний Фронт пiд час мiтингу заявив зi сцени, що всiм циганам властиво красти. Це сталося торiк у вереснi. Суд вирiшив, що Ле Пен винен - вiн публiчно образив групу людей на ­рунтi расовоi приналежностi.
Меркель высоко оценила решение Путина помиловать Ходорковского (видео)
Ан­ела Меркель задоволена рiшенням Володимира Путiна про помилування Ходорковського. Нiмецький канцлер заявила, що завжди наполягала на звiльненнi колишнього нафтового магната. Ходорковського засудили за шахрайство, за ­ратами вiн провiв 8 рокiв. I лише тепер, за словами росiйського президента, написав прохання про помилування.
Путин провел пресс-конференцию, на которой отвечал на вопросы об Украине (видео)
У Москвi з журналiстами спiлкувався Володимир Путiн. Украiнська тема, - так чи iнакше - турбуe усiх. Путiну довелося кiлька разiв вiдповiдати на запитання про Украiну. На прес-конференцii ж з вуст росiйського президента пролунала сенсацiя. Вiн помилуe Михайла Ходорковського - колишнього власника нафтовоi компанii "ЮКОС".
Виктор Янукович ответил на вопросы о внешней и внутренней политике (видео)
Вiктор Янукович напередоднi майже двi години спiлкувався iз журналiстами. Вiдповiдав на запитання i про внутрiшню, i про зовнiшню полiтику. Йшлося i про економiчнi питання та шляхи налагодження ситуацii в Украiнi. Пояснив президент, зокрема, чому Киiв взяв паузу в eвроiнтеграцii.
Россия нарушает право Украины свободно выбирать себе союзников, - генсек НАТО
Россия нарушает право Украины свободно выбирать себе союзников, заявил генеральный секретарь НАТО Андерс Фог Расмуссен. "Мы наблюдаем более напористую позицию со стороны России. Необходимо подчеркнуть, что Украина имеет право свободно выбирать союзников. Если какая-либо страна давит на эту страну, принцип нарушается".
Обама потребовал прекратить кровопролитие в Южном Судане
Президент США Барак Обама потребовал от всех сторон в Южном Судане незамедлительно прекратить кровопролитие. "Боевые действия последних дней угрожают ввергнуть Южный Судан в темное прошлое. Боевые действия во имя достижения политических целей или дестабилизации правительства должны быть прекращены немедленно".
КНДР грозит нанести удар по Южной Корее без предупреждения, - СМИ
Северная Корея пригрозила, что нанесет удар по Республике Корея в ответ на прошедшие в Сеуле антикоммунистические митинги по случаю второй годовщины со дня смерти экс-лидера КНДР Ким Чен Ира. "Комитет нацобороны КНДР в четверг направил факс в Совет нацбезопасности Республики Корея с угрозами ударить "без предупреждения".
Губернатор Токио подал в отставку из-за обвинений в коррупции (видео)
Подал в отставку губернатор Токио. Наоки Иносэ обвиняют в получении полмиллиона долларов от владельца сети медицинских клиник. По японскому законодательству политикам запрещено принимать деньги от частных предпринимателей на избирательную кампанию. Губернатор уверял - брал в долг и на частные нужды.
Эстония призывает ЕС увеличить военные расходы
Эстония призвала страны Европейского союза увеличить оборонные расходы. "Сокращающиеся оборонные расходы оказывают прямое воздействие на способность государств Европейского союза развивать совместную оборону," - сказал в Брюсселе на Совете Европейского Союза премьер-министр Эстонии Андрус Ансип.
Народные депутаты хотят помочь журналистам, пострадавшим от "Беркута" (видео)
В Верховной раде хотят помочь журналистам, пострадавшим от "Беркута". Депутаты предлагают выплатить компенсации всем работникам масс-медиа, пострадавшим во время событий на Майдане и на Банковой. Сумму должна определить специальная комиссия, которую рекомендуют создать Кабмину. Теперь остается ждать, как проголосуют законопроект.





У Києві горів Святошинський ринок

Вогонь спалахнув напередодні близько шостої вечора. На місце виклику прибули пожежники та з’ясували, що загоряння сталося в одному з торгівельних павільйонів ринку.
+Відео

Рибак відкрив Раду: Пшонку зустріли обуреними вигуками

Голова верховної Ради Володимир Рибак відкрив ранкове засідання парламенту після того, як у сесійній залі зареєструвалися 354 народні обранці.

У Харкові напали на штаб Євромайдану

За словами громадського активіста Дмитра Пилипця, сьогодні близько 4 ранку двоє невідомих напали на приміщення харківської «Просвіти», де сьогодні розміщений штаб місцевого Євромайдану.

Янукович і Азаров синхронно привітали міліцію зі святом

Президент Віктор Янукович і прем’єр-міністр Микола Азаров із різницею у 2 хвилини привітали ветеранів і працівників органів внутрішніх справ із Днем міліції.

Євромайдан простояв тридцяту ніч

На Євромайдані триває життя і вдень, і вночі. Зранку активісти зберуться встановлювати 14 метрову живу ялинку.
+Відео

Британський прем'єр підтримав Євромайдан

Прем’єр-міністр Великобританії Девід Кемерон підтримав прагнення українських активістів на Майдані до європейського майбутнього.

Українське МЗС закликає іноземців не лізти у справи України

Міністерство закордонних справ закликало іноземних партнерів поважати право України й її народу самостійно вирішувати питання внутрішнього розвитку.
+Відео

"Беркутівці" перекрили дорогу до Євромайдану

Дорогу до Майдану Незалежності (з боку Європейської площі) перекрили 6 автобусів із бійцями спецпідрозділу "Беркут".

Євромайдан. Хроніка 19 грудня

Події, що стались в Україні 19 грудня – це вже історія. Хроніка подій - від світанку до пізньої ночі.
+Відео

Адвокати об'єднались для захисту побитих журналістів

Адвокати кількох юридичних фірм об'єднались для захисту прав журналістів, побитих 1-го грудня біля Адміністрації Президента.
+Відео

Пшонка відзвітує перед депутатами

Генеральний прокурор України Віктор Пшонка сьогодні виступить у Верховній Раді. Це напередодні підтвердив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.
+Відео

Закон про учасників масових заходів не звільняє "Беркут" від відповідальності

За словами свободівця Андрія Мохника, бійці спецпідрозділу "Беркут" не відносяться до учасників масових заходів, яких, згідно із проголосованим вчора законопроектом, звільнять від кримінальної відповідальності.

"Ні заторам Януковича!", — активісти перекрили дорогу для кортежу Президента [Фото]

Євромайданівці пройшли з Майдану Незалежності до Подолу пікетуючи дорогу, якою має їхати кортеж Президента Віктора Януковича.

Добкін запропонував перенести столицю України до Харкова

Харківський губернатор Михайло Добкін запропонував через Євромайдан перенести столицю України з Києва до Харкова.

Події 19 грудня: У Раді підтримали амністію активістів, Янукович і Путін поговорили зі ЗМІ

Розблокована Верховна Рада взялась 19 грудня за розгляд держбюджету на 2014 рік. Президенти України і Росії майже синхронно відповідали на запитання журналістів. Антимайдан і Євромайдан влаштували в День святого Миколая символічне примирення.

Антимайданівці прийшли на Євромайдан з подарунками [Відео]

19 грудня день святого Миколая став символом тимчасового єднання двох майданів у Києві. Прихильники Віктора Януковича прийшли на Євромайдан з цукерками і хорошим настроєм.

Активісти готуються пікетувати кортеж Януковича

Організація "Демократичний Альянс" планує акцію "Кортеж Януковича", щоб продемонструвати своє обурення через незаконне перекриття доріг.

Категория: СМИ, ИНФОРМАГЕНСТВА. Подробности, ТСН. | Просмотров: 719 | Добавил: Чур
E-mail: politicon1@at.ua © Владелец аккаунта, наименование, оформление, база данных, контент сайта, 2007—2015


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Рейтинг сайта по данным Alexa Internet
Вебвизора от Yandex.Metrika на сайте НЕТ!
18.222.32.154

гостевой вход politicon Вверх






Хостинг от uCoz
Счётчик от uCoz:



Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0